زرت
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (80 کاربران و 84 مهمان ها)
![]()
خدمت اون دوست عزیزی که گفته بود چرا طرفدارای چاوشی از آلبوم فریدون حمایت کردن باید بگم که وقتی آلبومی کار جدید و حرف خاصی واسه گفتن داره باید ازش تعریف کرد ! ربطی هم به تنظیم کننده ی آهنگ هم نداره ! بهروز صفاریان برای احسان خواجه امیری هم آهنگ ساخت ولی به نظر من جزءِ ضعیف ترین کارای بهروز صفاریان بود . توی آلبوم فریدون هم به نظر من آهنگ هایی مثل : " قهوه خونه ها " و " هنوزم همونیم " و " هنوزم چشمای تو " کارهای بسیار خوبی بودن
خسته نشدین از اینهمه قیاس بی جا؟؟؟
اگه واقعا میخوای نقد کنی درست حسابی نقد کن...نه اینکه همش مقایسه کنی با یه خواننده دیگه
هیچکی نمیتونه مثه محسن باشه...همونطور که کسی نمیتونه مثه احسان باشه
سر البوم عاشقانه ها هم تو نیم ساعت اول داشتن شدیدا نقد میکردن که تنظیما افتضاحه اونوقت الان همه میگن بهترین البوم سال بود عاشقانه ها
چند ماهه دیگه هم البوم یگانه بیاد اینجا همین حرفا شنیده میشه باز...
هر خواننده ای جایگاه خودش رو داره...امسال یگانه چاووشی فریدون خواجه امیری خواننده یکی دوروزه نیسن...اینا همونایی ان که باعث شدن اهنگای لس انجلسی محو شه موسیقی مجاز جون بگیره...باید خدارو شکر کنیم که تو موسیقی مجاز امسال اینها رو داریم وگرنه هنوزم باید جفنگیات لس انجلسی ها رو گوش میکردیم
من طرفدار احسان نیستم ولی آلبوم واقعا خوب و یکدست بود . طرفدارای چاووشی دیگه واقعا رسما عنه قضیه رو در اردن با این کاراشون به قرآن " آلبوم نیم ساعت اومده طرف اومده میگه چرت بود . خدا شاهده با این بچه بازیاشون کاری کردن من دیگه محسن گوش ندم از لجم . یکم سنو هول بدین بالا ناموسا " آلبوم پاروی بی قایق افتضاح بود بعد ریختن الکی به به چه چه می زنن ...
سلطان هم کاور شیشه ای خریدی هم کاغذی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)