نوشته اصلی توسط ehsansalehi می خواهم قوانین وضع کنم لازمه همه رعایت کنند سر فرصت در پست اول تاپیک گذاشته می شود مثلا بحث های بی مربوط نقل قول گرفتن های چندگانه و تک تک و. و چندتا مورد دیگه دیگه دوستان رعایت کنید قوانین؟ چون تو تاپیک زدی فکر کردی میتونی قانون بزاری؟
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana بگو عزیزم هرچی تو دلت هست بریز بیرون خاااااک بر سر من کجایی الان؟؟؟ من میام تو یه دونه بزن تو گوش من! بلکه دلم خنک بشه
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط MaMaTiR قوانین؟ چون تو تاپیک زدی فکر کردی میتونی قانون بزاری؟ یعنی نمیشه ؟ تاپیک شده چت روم و حرف.... در رعایت پست مشکل داری می تونی پست تزاری
rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شیخ حجب و حیا داره همین حجب و حیاشه که منو درگیر کرده پدرسوخته
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط ehsansalehi یعنی نمیشه ؟ تاپیک شده چت روم و حرف.... در رعایت پست مشکل داری می تونی پست تزاری بشه... هدف از این تاپیکا چیه؟؟ دور هم بودن... کلی از این پستایی که تو میزاری هم تکراری و پرته که اصن خونده نمیشه به تو ربطی نداره بخوام پست بزارم یا نه
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana همین حجب و حیاشه که منو درگیر کرده پدرسوخته
نوشته اصلی توسط MaMaTiR قوانین؟ چون تو تاپیک زدی فکر کردی میتونی قانون بزاری؟ آدم باید به قوانین احترام بذاره و اونها رو به تخـ*ـمش حساب بکنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بشه... هدف از این تاپیکا چیه؟؟ دور هم بودن... کلی از این پستایی که تو میزاری هم تکراری و پرته که اصن خونده نمیشه به تو ربطی نداره بخوام پست بزارم یا نه ادب که نداری ظاهرا ولی چجت خواستی جاش مشخع پیام خصوصی و بعدش هم تاپیک چت روم
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo خاااااک بر سر من کجایی الان؟؟؟ من میام تو یه دونه بزن تو گوش من! بلکه دلم خنک بشه نگو آلبومُ خریدی که اگه اومدی میگیرم میکنـ*ـمت
نوشته اصلی توسط pirana آدم باید به قوانین احترام بذاره و اونها رو به تخـ*ـمش حساب بکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن