آلمان تمرین پنالتی زنی انجام داد
نوشته اصلی توسط HO33E!N زنگ بزنیم خواهش کنیم امتیاز من و تو رُ رو هم حساب کنن یه پراید بدن حداقل یه موتورم بدن ما راضی ایم
نوشته اصلی توسط Nima یه موتورم بدن ما راضی ایم اون روز یه موتور از این غیر مجازا دیدم رفیقمم گفت 120 تومنه باورم نمیشد موتور بیشتر از 1 میلیون وجود داشته باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N آلمان تمرین پنالتی زنی انجام داد من کل کل دارم با داداشم اون طرفداره آلمانه آلمان ببره آبروم رفته
نوشته اصلی توسط Nima من کل کل دارم با داداشم اون طرفداره آلمانه آلمان ببره آبروم رفته فک میکنم با احتمال بالا میره
نوشته اصلی توسط HO33E!N اون روز یه موتور از این غیر مجازا دیدم رفیقمم گفت 120 تومنه باورم نمیشد موتور بیشتر از 1 میلیون وجود داشته باشه اون ممه رو لولو برد موتور یه تومنی شده شیش تومن
نوشته اصلی توسط Nima اون ممه رو لولو برد موتور یه تومنی شده شیش تومن یه هوندا 125 داشتم 15 سال پیش فروختم 700 تومن پارسال یارو آورده بود دم در میگفت بهم انداختی نمیخوام
سری بی امسال رقابت نزدیک بود تا هفته های آخر تیمای سیتادلا و فروسینونه و پرو ورچلی هم شانس صعود داشتند
نوشته اصلی توسط Nima سری بی امسال رقابت نزدیک بود تا هفته های آخر تیمای سیتادلا و فروسینونه و پرو ورچلی هم شانس صعود داشتند خوب شد نیومدن اسمشون سخته
نوشته اصلی توسط HO33E!N شاید باورت نشه من بازی افتتاحیه رو 1-1 زدن بازی شیلی و کلمبیا هم جفتش به ضرر برزیل بازی آلمان برزیل هم 4-0 به نفع آلمان از دیگر افتخاراتم پیش بینی باخت اسپانیا و صعود نکردنش بود که اسنادش موجوده در این یه مورد منم مفتخر به این امر بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن