رسول فیلم تام هاردی رو دیدی ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط House M.D [/b]پس پنهان میشه اگه یوزر بزارم چند صفحه قبل بهت گفتم... اگه خودت شماره یکی رو داری میخوای بهش پیغام بدی نه.. شماره توام نشون میده.. حتی اگه یوزر داشته باشی اگه با یوزر کسی بهش پیام بدی مشکلی نیست
اگه کلا در حالت عادی و تو گروه اینا میگی همون یوزر حل میکنه مشکلو
نوشته اصلی توسط TO FAN الی شورت صورتیتو دادی سبز گرفتی؟ با الی کاری نداشته باش تازه داریم به نتایج مطلوب میرسیم گند نزن بهش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چند صفحه قبل بهت گفتم... اگه خودت شماره یکی رو داری میخوای بهش پیغام بدی نه.. شماره توام نشون میده.. حتی اگه یوزر داشته باشی اگه با یوزر کسی بهش پیام بدی مشکلی نیست خو وقتی شمارشو سیو کنم یوزرش هم میاد دیگه با یوزر پیام میدم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوث مگه میخوای بخریشمن ازت ممه میگیرم میگم این زده داره میرم رو کارش برو دیوث تو قدر نعمت نمیدونی باید تو بیابون باشی تا قدر این چیزها بدونی انگار خاله کنارش نشسته داره کلاس میزاره باز که منت دست گلنار میکشی من تو کار اسقاطی نیستم
نوشته اصلی توسط House M.D خو وقتی شمارشو سیو کنم یوزرش هم میاد دیگه با یوزر پیام میدم برو بده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو بده دهنت
نوشته اصلی توسط House M.D رسول فیلم تام هاردی رو دیدی ؟؟؟ اره خوب بود ولی من انتظار بهتر از این داشتم جمیز باند ظهر دیدم ضعیف بود پسند نکردم شب فیلم هنکس میبینم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اره خوب بود ولی من انتظار بهتر از این داشتم جمیز باند ظهر دیدم ضعیف بود پسند نکردم شب فیلم هنکس میبینم اون قسمتش که تو بار با خلافکار های گروه دیگه دعوا می کنن داداشه با چکش میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 48 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن