نوشته اصلی توسط Saber والا ! الان من سه ماه رفتم آیفون گرفتم دیدم چه کلاهی سرم رفته ! واس همینه که میخوام z5 بخرم اصلا امکانات رو که میبینم چند بابر بهتر از آیفونه با اینکه ارزون تره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
Saber
نوشته اصلی توسط Saber والا من خیلی سر در نمیارم ! ولی تا اون جایی که می دونم اپل هیچ " پخی " نداره ! فقط پول مارک می گیره ! ایسوس یا لنوو یا سونی لپ تاپ های غولی داره از نظر سخت افزاری ! بله منم میدونم ....یکی نیست به خودت بگه ... به نظرم برو همون لنوو رو بگیر از سرتم زیاده مگه میخوای چه کار کنی ؟!
نوشته اصلی توسط R A S O O L واس همینه که میخوام z5 بخرم اصلا امکانات رو که میبینم چند بابر بهتر از آیفونه با اینکه ارزون تره آره بابا ! من الان سه میلیون و چهار صد پیاده شدم برای هیچ ! بی خودی جو گیر شدم ! به قول شاعر که می گه : همه چی از دور زرق و برق داره و نزدیکش که بشی برقش می پره !
نوشته اصلی توسط Saber آره بابا ! من الان سه میلیون و چهار صد پیاده شدم برای هیچ ! بی خودی جو گیر شدم ! به قول شاعر که می گه : همه چی از دور زرق و برق داره و نزدیکش که بشی برقش می پره ! هام بابا فقط پول مارکه وگرنه برند های دیگه بهترن
نوشته اصلی توسط Hadi بله منم میدونم ....یکی نیست به خودت بگه ... به نظرم برو همون لنوو رو بگیر از سرتم زیاده مگه میخوای چه کار کنی ؟! اون که بله ! ولی می خوام موزیک تولید کنم ! DJ Saber
Hadi
نوشته اصلی توسط R A S O O L هام بابا فقط پول مارکه وگرنه برند های دیگه بهترن لایک داری !
نوشته اصلی توسط Saber آره بابا ! من الان سه میلیون و چهار صد پیاده شدم برای هیچ ! بی خودی جو گیر شدم ! به قول شاعر که می گه : همه چی از دور زرق و برق داره و نزدیکش که بشی برقش می پره ! 3 و 400 دادی به گوشی فقط ؟!
نوشته اصلی توسط Saber اون که بله ! ولی می خوام موزیک تولید کنم ! DJ Saber بخوای موزیک تولید کنی لب تاب کارتو راه نمیندازه پی سی بگیر دی جی صابر یوزرتم تغییر بده به Dj Saber
بعدشم بخوای موزیک تولید کنی چه ربطی به اپل دیوث داره این اپل که مثلا میگن خیلی معتبره میدونید خیلی دیوث تشریف داره
دلم گرفته هوس کردم یه عکس منشوری بزارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن