نوشته اصلی توسط علی فرخی نمین تقدیر حس خوبیه گمت کردم... اون آهنگی که گذاشته کار سیروان نیست اسم آهنگ مسکو نمیخوابه کار یه دیجی روسه
نوشته اصلی توسط nimamusic تو استوری های سوال جواب گفته بود. کار نداره کلا و فعلا بازم میگم منظورش این بود کاری که پخشش قطعی باشه هنوز نه و اینکه الکی امید ندین به خودتون که شادمهر بخاد از این به بعد روال کارش فرق کنه
نوشته اصلی توسط ebihamed بازم میگم منظورش این بود کاری که پخشش قطعی باشه هنوز نه و اینکه الکی امید ندین به خودتون که شادمهر بخاد از این به بعد روال کارش فرق کنه مگه چقد دیگه از این کارای بنجل میتونه تولید کنه؟ دیگه نفسای اخر تجربه گرانه
9NIMA1
نوشته اصلی توسط Farbod-7 مگه چقد دیگه از این کارای بنجل میتونه تولید کنه؟ دیگه نفسای اخر تجربه گرانه متاسفانه تازه شروع کارشونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینم واسه اونایی که میگن چرا طول کشید ویدیو! استاد فرشباف (پیج زیگورات)
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Hosein333 متاسفانه تازه شروع کارشونه بخوان هم نمیتونن چیزی ندارن رو کنن دیگه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بخوان هم نمیتونن چیزی ندارن رو کنن دیگه خیالت راحت داستان ادامه داره از من گفتن بود
نوشته اصلی توسط ebihamed خیالت راحت داستان ادامه داره از من گفتن بود مطمئن باش صبر طرفدارا اخرشه یکیش همین سعید زمانیه که خودم باهاش حرف زدم اینقد حرف شنیده دیگه دوس نداره کار کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن