صفحه 4088 از 4144 نخستنخست ... 308835883988403840784086408740884089409040984138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,871 به 40,880 از 41431

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    راستی چه خبر از ادمین تیلفیزیون آونگ ...؟ تیغ خرزوخان به راحتی برید ...تا این باشه پیج رسمی رو با صفحات زرد اشتباه نگیره و عقده گشایی نکنه ...
    احسان جان نظرت در مورد آهنگ جدید محسن یگانه چیه؟!

2. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    احسان جان نظرت در مورد آهنگ جدید محسن یگانه چیه؟!
    در مورد یگانه بیشتر میتونم نظر بدم ( مطابق معمول نظر شخصی ) ... چون قبلاً یگانه گوش میکردم ...
    به نظرم مخاطب آهنگ های یگانه با پیش زمینه قبلی آهنگو پلی میکنه ... یعنی میدونه با چی طرفه ... چون صدای یگانه به نظرم رنگ صدا داره و تونسته جای صداشو پیدا کنه و همینو سالها ادامه داده ... البته کم کار بودنش دلیل مهمی برای تغییر ندادن سبکشه ... اگه پر کار بود به شدت تکراری میشد و مجبور بود سبکشو عوض کنه چون این جنس صدا سریعاً در ذهن مخاطب تکراری میشه ...
    در این آهنگ جدیدش هم راستش من همون اول که میگه از سکوت زیاد صدام در نمیاد فهمیدم که با چی طرفم ...! همون روند تکراری شعرهایی ها که ملودی خور نیست و با کلاچ گاز ترمز یه چیزی دراومده ...
    اوج فاجعه هم اینجا بود : اصلا من بد تو خوب‌ حالا منو بیخود بکوب !!!

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    در مورد یگانه بیشتر میتونم نظر بدم ( مطابق معمول نظر شخصی ) ... چون قبلاً یگانه گوش میکردم ...به نظرم مخاطب آهنگ های یگانه با پیش زمینه قبلی آهنگو پلی میکنه ... یعنی میدونه با چی طرفه ... چون صدای یگانه به نظرم رنگ صدا داره و تونسته جای صداشو پیدا کنه و همینو سالها ادامه داده ... البته کم کار بودنش دلیل مهمی برای تغییر ندادن سبکشه ... اگه پر کار بود به شدت تکراری میشد و مجبور بود سبکشو عوض کنه چون این جنس صدا سریعاً در ذهن مخاطب تکراری میشه ...در این آهنگ جدیدش هم راستش من همون اول که میگه از سکوت زیاد صدام در نمیاد فهمیدم که با چی طرفم ...! همون روند تکراری شعرهایی ها که ملودی خور نیست و با کلاچ گاز ترمز یه چیزی دراومده ... اوج فاجعه هم اینجا بود : اصلا من بد تو خوب‌ حالا منو بیخود بکوب !!!
    احسان جان به نظرت چرا دیگه آهنگا چیز جدیدی واسه ارائه ندارند و ب تکرار افتادند...یعنی هر آهنگی میاد حداقل ده تا مشابهش تو مارکت هست...من خودم مثلاً ی آهنگ ک میاد حالا از هر خواننده ای حس میکنم تا حالا صد بار گوشش دادم و هیچ تازگی نداره واسم.... ولی ی زمانی مثلاً شادمهر ی آهنگ میداد مارکتُ منفجر میکرد ولی الان دیگه اصلا اینجور نیست نه شادمهر نه خواننده های دیگه

6. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    احسان جان به نظرت چرا دیگه آهنگا چیز جدیدی واسه ارائه ندارند و ب تکرار افتادند...یعنی هر آهنگی میاد حداقل ده تا مشابهش تو مارکت هست...من خودم مثلاً ی آهنگ ک میاد حالا از هر خواننده ای حس میکنم تا حالا صد بار گوشش دادم و هیچ تازگی نداره واسم.... ولی ی زمانی مثلاً شادمهر ی آهنگ میداد مارکتُ منفجر میکرد ولی الان دیگه اصلا اینجور نیست نه شادمهر نه خواننده های دیگه
    اینو که همیشه در موردش بحث کردیم ... اینکه آهنگ تازگی نداره برات به دلیل اشباع شدن مارکت موسیقی و زیاد شدن خواننده هاست ... دیگه بعیده ایده جدیدی رو بشه ملودی جدیدی باقی مونده باشه ...! هر چی بوده و نبوده کار شده ... فقط در مورد موسیقی ایرانی هم نیست ...

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    یعنی غیر از ما سه چهار نفر هیچکس دیگه نمونده؟! پس بقیه کجاند؟!

نیمه فعال
    بعد مدتها سلام به دوستان.خوشحالم دوباره پیداتون کردم.
    بی مقدمه بپرسم سر آهنگ حق بده و پیش تو سایت بالا نمیومد و ما نتونستم نظر بچه هارو راجب آهنگ بدونیم خواستم کسایی که هنوز تو این تاپیک هستن نظرشون رو راجب این دو تا آهنگ بگن.

11. 2 کاربر مقابل از biseda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها
    بعد مدتها سلام به دوستان.خوشحالم دوباره پیداتون کردم.بی مقدمه بپرسم سر آهنگ حق بده و پیش تو سایت بالا نمیومد و ما نتونستم نظر بچه هارو راجب آهنگ بدونیم خواستم کسایی که هنوز تو این تاپیک هستن نظرشون رو راجب این دو تا آهنگ بگن.
    سلام داداش منم خوشحال شدم اینجا می‌بینمت امیدوارم بقیه بچه ها هم کم کم پیداشون بشهراجع ب آهنگایی ک گفتی از نظر من(نظر شخصی) آهنگ حق بده زیاد جالب نبود و ب صدای شادمهر نمیومد و کاملا مشخص بود از اون ترانه هایی بود ک شادمهر واسه مهستی ساخته بوده چون حس و تم آهنگ بیشتر ب صدای مهستی میخورد.احتمالا شادمهر چون دید تماشا خوب گل کرد اومد اینو هم داد بیرون ولی از نظر من کار جالبی نبود و کلا وکال شادمهر خیلی بد بود تو این آهنک. ولی پیش تو از نظر وکال خیلی بهتر بود و بیشتر ب صدای شادمهر میومد و از نظر من بهتر از حق بده بود

فعال
    آقا احسان نه خبری از خرزوخان هست نه شادمهر. شادمهر حتی دیگه استوری هم نمیذاره

14. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ارامش قبل طوفان

شادمهر زمانی که میخواد کار جدید بده یهو غیب میشه

16. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یه دو سه ماه دیگه هم صبر کن حتماً خبرش میاد ...
    البته هر چی جلوتر میره خودمم دارم شک میکنم این خبر خرزوخان پوچه ...

صفحه 4088 از 4144 نخستنخست ... 308835883988403840784086408740884089409040984138 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع