درسته البته چند تا تاپیک هم هست در مورد خرید تلویزیون و موبایل و قطعات کامپیوتر و اینترنت که من همیشه سر میزنم و پست هاشون را میخونم اونا هم پر طرفداره که کاربرا مشارکت فعال دارن معمولا...راستش تو انجمن بازی سنتر هم دعوا بین طرفدارای کنسول سونی با ایکس باکس مایکروسافت همیشه از قدیم الایام بوده و هست و الان تازه یه نمه فروکش کرده چون کاربرا سند و سالشون به قول تو! بالاتر رفته ولی بازم گهگداری دعوا میشه...
آره همین طوره ... رادیو جوان که دیگه تو صفحه اینستاش مثل قبل مرتب برای همه خواننده ها ویدیو نمیزاره که ملیت بریزن و کامنت بزارن برای بعضی ها فقط میزاره و مال بقیه را عکس میزاره مینویسه آهنگ جدید فلانی منتشر شد..
تک آهنگ امید و جمشید به نظرت چه طور بود؟ خوب شده بود به نظرم و اینکه انتظار همچین تنظیمی را از شوبرت آواکیان نداشتم چون سالها بود کاراش خیلی ضعیف شده بود و به نظرم برای شروع دوباره استارت خوبی بود. کلا شوبرت با دوران اوجش که برای معین و شهرام کاشانی تنظیم میکرد فرسنگ ها فاصله داره و دیگ هم بعیده به اون زمانا برگرده
افشین که محو شده و دیگه چیزی نمیخونه متاسفانه... "عزیزم" منصور را خیلی دوست داشتم احسان, ملودیش خیلی قشنگ بود با اینکه شاید به نظر آهنگش چیز خاصی نداشت. این تک آهنگ آخری را هنوز فرصت نکردم گوش بدم... مشکل لس آنجلس هم اینه که از وقتی آهنگسازای اون وری را رها کردن اومدن سراغ آهنگسازای درجه چندم داخلی کاراشون خز شد و خودشون هم به طبع خز شدن!
الان آلبوم راستین هم تو راهه یه تک آهنگ با کاظم عالمی داره که کامینگ سون زده بود...
خوشحالم که دوس داشتی ..
این سه تا سینگل رو هم گوش کن نظر بده لطفا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین تنظیم سومی شاهکاره به معنای واقعی کلمه
کنستانتینوس آرگیروس چند سالی میشد سبکش را یک مقدار عوض کرده بود و آهنگسازاش هم فکر کنم عوض کرده بود.. این ترک واقعا حرف نداره میتونی ده بار پشت سر هم پلی کنی بدون اینکه خسته بشی
نه دیگه اونجا به قول معروف کلاس خودمو حفظ میکنم ...از وقتی هم که از مهندس شیفت رفتم به دکتر دیگه بیشتر ...
تازه یه جاهایی میترسم تهدید هم میشم به خصوص زمانی که اصفهان میریم ...
تازه کتاب خوندنم شروع کردم تا کم نیارم ...
هر چی پیج سینمایی هست سر میزنم تا یکم اطلاعات داشته باشم کم نیارم چون اصن سر در نمیارم ...
خلاصه یه وضعیه ...
آها تا یادم نرفته یه عمه دارم خیلی حساسه نسبت به این مسائل و بدش میاد از شلوغکاری از عمد همیشه چرت و پرت میگم تا لجش دربیاد...
کلاً انجمن چون رایگانه همه دنبال رفع مشکل و دانلود مفت مجانی میگردن ...
اونا که عکس میزاره پول کمتری میدن ... رادیو نرخش بالا رفته ...
همه همینطورن به گذشته نگاه میکنن میگن کاش عقل الان رو داشتیم اونکارو نمیکردیم ...
بد نبود ... امید و جمشید در کنار هم یعنی تلفیق تحریر و سلفژ ...
شوبرت فقط بلده سرصدا راه بندازه ... اون نظریه معروف منو که یادته از کیبوردیست تنظیم کننده در نمیاد ...
افشین زده تو بیزینس ... منصور هم زده تو بیزینس در کنار هر چی درمیاره خرج آهنگ ماهنگ میکنه تا شاید یکیش هیت شد دوباره برگشت به دوران طلایی ...
از آهنگسازای لس آنجلسی فقط ادعا باقی مونده ...
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 7 مهمان ها)