صفحه 4144 از 4146 نخستنخست ... 3144364440444094413441424143414441454146 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,431 به 41,440 از 41452

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    اینجا هم میگم تف تو کیون احسان
    دست از سر کیون ما بردار ...

من 40 شدم تو 50 ... کجای کاری
    حتما مثل ماشالله رفتی مالزی

اخبار کذب

بازم میگم اون البوم خوب بود
    هیچ دیگه پنجاه ساله شدیم ... واسه خودش دو تا جلو میره واسه من هفت تا ...
    دقیقاً عین ماشالا ...
    بازم میگم مناسب شادمهر نبود ...

از اولم کذب میگفت
    از اولش همین بود ...

همش کذب
    گوگوش کذبه ...؟

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    بازگشت چندین و چند باره و ققنوس طور و حماسی انجمن موزیک باران بر آحاد کاربران وفادار تبریک و تهنیت باد ...
    منم تبریک عرض میکنم بالاخره از تحریم رهایی یافتیم

فعال
    موسیقی داره وارد فازهای خطرناک میشه از هر نظر ... به دقت نگاه کنین ...
    شادمهر با این کار جدید به نظرم باید خداحافظی کنه این حرفو تو تلگرام تو گروه گفتم دوستانی که اونجا بودن قشنگ ریدن بهم فقط یه نفر کامنت منو لایک کرد یعنی موسیقی به فنا رفته سحر خوشگله خواننده خانم هم گفت مافیا از ما موسیقی فاخر نمیخواد منم دلم نمیاد این چرت و پرت های دو روزه رو بخونم میگه دیگه به خوندن علاقه ندارم چون متاسفانه مردم عاشق این اهنگهای دو روزه شدن آلبوم سامان جلیلی رو برید گوش کنید میبنید چقدر اختلاف شدید هست با البوم اولش

فعال
    اینجا هم میگم تف تو کیون احسان
    تکبیر

فعال
    از اولم کذب میگفت
    اون موقع بهش میگفتن کذاب

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    حسین باورت نمیشه من اصلا این آهنگ تا همین چند روز پیش دوس نداشتم و گوش نمیکردمش تا اینکه رفتم سراغش و الان میبینم بعد نیست تو البوم تصویر هم دو سه تایی آهنگ هست که من علاقه ای بهشون نداشتم باید اونا رو هم بازبینی کنم! به چه فلاکتی افتادیم بعد این همه سال باز باید بریم سراغ همونا خودم تا الان بیشتر از همه غرور را دوست دارم و هیچ موقع برام تکراری نمیشه ادامه میدمت هم خوبه... تکرارم نکن هنوزم سنگینه یک مقدار و نمیشه زیاد بهش گوش داد مود خاصی میطلبه... نمیدونم من که اینطوریم
    پیمان بیا بریم همون اهنگهارو گوش کنیم شادمهر ریده با این اهنگ جدیدش خدا کنه خداحافظی کنه گوگوش میگه هر موقع ج اسلام ی رفت من دوباره میخونم دلش نمیاد بگه دیگه کیونم نمیکشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    شادمهر با این کار جدید به نظرم باید خداحافظی کنه این حرفو تو تلگرام تو گروه گفتم دوستانی که اونجا بودن قشنگ ریدن بهم فقط یه نفر کامنت منو لایک کرد یعنی موسیقی به فنا رفته سحر خوشگله خواننده خانم هم گفت مافیا از ما موسیقی فاخر نمیخواد منم دلم نمیاد این چرت و پرت های دو روزه رو بخونم میگه دیگه به خوندن علاقه ندارم چون متاسفانه مردم عاشق این اهنگهای دو روزه شدن آلبوم سامان جلیلی رو برید گوش کنید میبنید چقدر اختلاف شدید هست با البوم اولش
    این آهنگ دقیقاً اثر آلبوم های فرشبافه ...!!! وقتی میگم شادمهر نباید میرفت سمت اون آهنگا اینجاست ... بعد این آلبوما بود که شادمهر شروع کرد به خوندن کارهایی که برای بقیه خواننده ها بود ... نمیدونم کدوم آهنگش بود مثل رضا صادقی خونده بود ...! وقتی از سبکت دور بشی اونوقت احساس ضعف میکنی چیزی که از اون دو تا آلبوم به یادگار موند و حالا حالاها ادامه داره ...

تکبیر
    تشویقش نکن پررو میشه ...

اون موقع بهش میگفتن کذاب
    این کذاب هم کار خودش بود ...

فوق حرفه ای
    شادمهر انگار داره رپ میخونه ... میترسم آهنگ بعدیش کار یکی از این رپرهای دوزاری باشه ...
    شادمهر دچار بحران هویت شده ... لعنت بهت فرشباف ...

فعال
    این آهنگ دقیقاً اثر آلبوم های فرشبافه ...!!! وقتی میگم شادمهر نباید میرفت سمت اون آهنگا اینجاست ... بعد این آلبوما بود که شادمهر شروع کرد به خوندن کارهایی که برای بقیه خواننده ها بود ... نمیدونم کدوم آهنگش بود مثل رضا صادقی خونده بود ...! وقتی از سبکت دور بشی اونوقت احساس ضعف میکنی چیزی که از اون دو تا آلبوم به یادگار موند و حالا حالاها ادامه داره ... تشویقش نکن پررو میشه ... این کذاب هم کار خودش بود ...
    احسان این شادمهر رد داده بخدا اخه امثال رضا صادقی تو ایران دارن دنبال خط تو میرن بعد تو میری دنباله رو اونا میشی

فوق حرفه ای
    احسان این شادمهر رد داده بخدا اخه امثال رضا صادقی تو ایران دارن دنبال خط تو میرن بعد تو میری دنباله رو اونا میشی
    همین دیگه ... فرشباف اومد مسیرش رو تغییر داد ... آهنگایی بهش داد که مناسب صداش نبود ... حالا هر چقدر هم بگن اون آلبوما خوب بود ... نمیشه یه خواننده یهو مسیرش و سبکش رو عوض کنه ... دچار بحران هویت میشه ... حالا هم هر چی میاد دستش میخونه ...

صفحه 4144 از 4146 نخستنخست ... 3144364440444094413441424143414441454146 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع