مطمئنی بهش خیانت شده ...؟یه زمانی من و تو بود بهش خیانت نشده بود ...
![]()
ولش کن 85 رو بچسب ...
تازه یه بچه به سرپرستی گرفته نیازی به تو نداره ...
سلیقه شما دو تا به قبل از زدن و بعد از زدن تقسیم میشه ...
جو نده ...دلخور شده فک کنم از دلش درمیاریم ...
![]()
ماشین که همه گوش میدن ولی اینکه پیگیر باشم حتماً گوش بدم نه ... واقعاً وقتشو ندارم ...
آره دیدم ...اول اسمش پ داره ...
جنگ جنگه دیگه ...
از نظر اینه نتونم ساز دستم بگیرم آره ولی تقریباً چیزی رو فراموش نکرده بودم ...
فخرفروشی استعداد ...؟ولی واقعاً اگه یکی رو ببینم میتونم بگه استعداد داره یا نه ...
خانواده هایی که به زور میخوان بچه موسیقی یاد بگییره زیاد دیدم ... اصن خودم میرفتم خونه ها برای تدریس ... بیشتر برمیگرده به کمبودهایی که از بچگی داشتن و میخوان برای بچشون سنگ تموم بزارن ... البته چشم و هم چشمی هم هست ...
شهریار که محو شد ... قطعاً مافیای لس آنجلسی نقش داشته چون نوع کنار رفتنش اینو میگه ...
بیا برای اینکه فضا عوض بشه ...
مصاحبه تهرانتو تایمز کانادا با "پویا کوهگیوی " اونت پلنر شادمهر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 10 مرداد 1405 هجری خورشیدی مصادف با 17 صفر المظفر 1448 هجری قمری و برابر با اول آگوست 2026 هجری میلادی روز جهانی دوستی دخترانه است ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
در راستای چشم انداز معرفی آواتار بنده در انجمن فخیمه موزیک باران کبیر ...
رسانه نداشته باشی و ازش دوری کنی همین میشه ... حتی اسمش رو جزء بهترین گارد راس های تاریخ نمیارن ...
آخه تو با همه فرق میکنی!باز خوبه تو ماشین دست کم با موسیقی قهر نیستی ...
اون وقت آهنگای داخل ماشین را چجوری انتخاب میکنی؟ خودت یا عیال؟ رو فلش میریزی یا با اندروید اتو / کار پلی ؟؟
شایعه درست نکن پشت سر اسم من... من تو باران آبرو و حیثیت دارم
آها پس اصول تئوری را فراموش نکردی ...
به نظر من بیشتر در زمینه پیدا کردن فسیل های لس آنجلسی تخصص داری احسان
چشم و هم چشمی را موافقم اما اینکه بخوان زورکی بچه ها را بفرستن به کلاس موسیقی برای اینه که برای پر کردن اوقات فراغت چیزی بهتر از موسیقی پیدا نمیشه البته هزینه ها و مخارج یادگیری ساز که مدتهاست خیلی رفته بالا اگر از عهده این مورد بر میان واقعا مشکلی نداره...آدم تو ج.ا به دنیا بیاد و کمبود نداشته باشی...حرفی میزنیا... همه اینجا خودکار کمبود دار به دنیا میان و کمبود دار هم از دنیا میرن... خود پدر مادرهای ما علی رغم داشتن بخشی از تجربه در قبل عنقلاب تو زندگی بازم طعم واقعی زندگی رو نچشیدن چه انتظاری از ما بچه ها میشه داشت...
ممکنه ولی خودش زد به جاده خاکی و رفت سراغ اشعار مولانا ...
ویرایش توسط peyman.2012 : 08-02-2026 در ساعت 03:43 AM
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)