توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Chavoshi News |
MaMaTiR
02-12-2016, 02:04 AM
ذوست دختر قبلیم الان خیلی نرم و گرم رو تخت خواب کنار شوهرش(sm172) .............هی دنیا !!! چی فک کردیم چی شد (sm74)
ی سوت بزن با ریتم من(sm120)
ی سوت بزن با ریتم من(sm120)
روداری کنی خطرو میندازم جانت (sm2)
MaMaTiR
02-12-2016, 02:08 AM
روداری کنی خطرو میندازم جانت (sm2)
ها؟(sm120)
خطر اوبش بالا زده باز؟(sm2)
ها؟(sm120)
خطر اوبش بالا زده باز؟(sm2)
قبل اینکه بره به من گفت اگه دیدی اومد بالا قشنگ سرگرمش کن تا من برسم نزار دربره (sm2)
MaMaTiR
02-12-2016, 02:10 AM
قبل اینکه بره به من گفت اگه دیدی اومد بالا قشنگ سرگرمش کن تا من برسم نزار دربره (sm2)
باهاش گشتی توام خارش گرفتی؟(sm2)
باهاش گشتی توام خارش گرفتی؟(sm2)
خودم از پشت عمل مکنم اونو نمیدونم (sm2)
R A S O O L
02-12-2016, 02:15 AM
کسی لینک مستقیم آلبوم های همایون شجریان رو داره ؟؟؟ (sm10)
Milik
02-12-2016, 02:20 AM
همایون ... (sm98)
yaran
02-12-2016, 02:27 AM
بازیگران سینما در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر (عکس) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MaMaTiR
02-12-2016, 02:28 AM
خودم از پشت عمل مکنم اونو نمیدونم (sm2)
معلومه دقیقا از پشت عملت میکنن(sm2)
Milik
02-12-2016, 02:29 AM
قفل رو آلبوم ظهیر سینا سرلک ... (sm181)
معلومه دقیقا از پشت عملت میکنن(sm2)
باشه خب میگم اتاق عمل آماده کنن با کاندوم خاردار (sm2)
yaran
02-12-2016, 03:14 AM
(sm50)
Milik
02-12-2016, 03:15 AM
چو شیرینتر نمود ای جان مها شور و بلای تو
بهشتم جان شیرین را كه میسوزد برای تو
روان از تو خجل باشد دلم را پا به گل باشد
مرا چه جای دل باشد چو دل گشتهست جای تو
تو خورشیدی و دل در چه بتاب از چه به دل گه گه
كه میكاهد چو ماه ای مه به عشق جان فزای تو
ز خود مسم به تو زرم به خود سنگم به تو درم
كمر بستم به عشق اندر به اومید قبای تو
گرفتم عشق را در بر كله بنهادهام از سر
منم محتاج و میگویم ز بیخویشی دعای تو
دلا از حد خود مگذر برون كن باد را از سر
به خاك كوی او بنگر ببین صد خونبهای تو
اگر ریزم وگر رویم چه محتاج تو مه رویم
چو برگ كاه میپرم به عشق كهربای تو
ایا تبریز خوش جایم ز شمس الدین به هیهایم
زنم لبیك و میآیم بدان كعبه لقای تو ...
(sm27)
Amir20
02-12-2016, 04:03 AM
يكي از مهم ترين ويژگي هاي انتخابات خبرگان و مجلس آينده اين است كه در آن برندها و ليست ها رقابت خواهند كرد نه افراد. اگرچه در تهران ظاهرا حداقل چهار ليست ظاهر خواهد شد اما فقط دو ليست اصلي وجود خواهد داشت كه من آنها را به ترتيب ليست اصلح و ليست آشوب مي خوانم. يك حقيقت ساده ولي مهيب اين است كه امريكا اين بار به مثابه يك بازيگر مستقيم در محيط سياست داخلي ايران عمل كرده و قصد فرستادن يك ليست ويژه به هر دو مجلس را دارد كه كاركرد آنها آغاز آشوب ساختاري در ايران خواهد بود. علت اينكه كري گفته درباره انتخابات ايران موضع نمي گيرد اين است كه تصور مي كنند حرافي همچون ٨٨ -وبلكه بدتر از آن- عمليات آنها را تباه خواهد كرد.
R A S O O L
02-12-2016, 05:00 AM
عشقت به دلم درآمد و شاد برفت،
باز آمدو رخت خویش بنهاد برفت
گفتم به تکلف دو سه روزی بنشین ،
بنشست و کنون رفتنش از یاد برفت
(sm50)
yaran
02-12-2016, 05:03 AM
(sm50)
انگاری داری میری تنها بشی سرد بشه این خونه ... (sm118)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ehsan1361
02-12-2016, 09:37 AM
اوه اوه 60 صفحه (sm54) (sm155)
ehsan1361
02-12-2016, 10:31 AM
خیلی ها هم که من میشناسم واقعا الان نمیان دیگه، علتشم میشه تشخیص داد چیه!
اینو من مسئولیتش رو به طور کامل بر عهده گرفتم :|
ehsan1361
02-12-2016, 10:56 AM
محور تمامی پست هات به هر چیزی مربوطه جز موضوع این تاپیک! البته محور اکثر پست ها حتی خودمم گاهی بی ربطه به تاپیک قبول، ولی من منظورم به این روش شما و رگباری عمل کردن است!
من فقط یه پیشنهاد دوستانه میکنم بهت و اینکه یه تاپیک اختصاصی برای خودت داشته باش و هر جور که دلت میخواد و البته طبق قوانین ادمین اداره اش کن.
من فکر میکنم علت اصلی ای که اینجا رگباری پست میزاری اینه که پست هات دیده و خونده بشه! اما من تظمین میکنم اگر تاپیک اختصاصی خودتو داشته باشی اون عده ای که مخاطبت هستند حتما اونجا هم دنبالت میکنن و اوقات خوشی خواهید داشت.
علت اینکه من اینا رو میگم اینه که خوب این تاپیک بازدیدش بالاست و از یه طرف واقعا جنبه خوبی نداره که اینجوری جلو بره و از طرفی عده ای مثل من دوست دارن تاپیکو دنبال کن و چیز مفیدی از سایر کاربرا نصیبشون بشه و هم اینکه پست ها رو بخونن اما وقتی پست سرهم دویست سیصد پست اسپم داده بشه آدمو دلسرد میکنه! شما فرض کن مثلا یکی مثل من یه نصف روز نبوده و بخواد پست ها رو در مدتی که نبوده بخونه!
خیلی ها هم که من میشناسم واقعا الان نمیان دیگه، علتشم میشه تشخیص داد چیه! البته منظورم این نیست که یکی رو فدای یکی دیگه کنیم، ولی منظورم رعایت اعتدال هست، مخصوصا اینکه حرمت کلامی هم در پست ها از بین رفته دیگه و حریمی رعایت نمیشه.
این حرفهایی هم الان زدم دلیل بر آزادی بیانی هست که در تاپیک جریان داره و حق هر کاربری هست که با رعایت موازین، دیدگاه ها و انتقاداتش رو بیا کنه و منم طبق همین حق، حرفمو بیان کردم.
البته من کوچکتر از اینم که تعین تکلیف کنم برای کسی، اینم فقط دوستانه گفتم به نیت یه پیشنهاد و امیدوارم مثبت فکر کنی.
(sm10)
خدمت دوست و استاد عزیزم جلیل جان عرض کنم که صحبت شما کاملاً درست و منطقیه برادر . اما آما خوب وقتی خبری از آهنگ جدید و ... نباشه خوب چاره ای نیست . البته خب اسپم در مورد سولاخ دیفال و ... یه حدی داره و کاملاً با حرفت موافقم . زمانی که اینجا در اوج بود روزی 300 تا 400 صفحه هم جلو میرفت !!! زمان جاهلیت ( مجردی ) خب صبح و شب اینجا بودیم یه مدت 6 ماه . جان خودم 11، شب خوش میگفتم صبح میومدم 120 صفحه دوستان و اساتید رفته بودن ! خلاصه کنم کلامو اینکه یا 90 درصد حرفات موافقم علی الخصوص رعایت اعتدال و موازین و رگباری و ...
اما با اون قسمت خودنمایی و دیده شدن موافق نیستم که البته خودم داستانها داشتم سر این قضیه و ... ببین جلیل جان مثلاً بنده ( خودمو میگم سوءتفاهم نشه ، کوچیک همه بابا اسی:| ) خب میام اینجا 4 تا کامینگ سون و سر و کله زدن با حسین ممه تیر همین !! میرم ( البته قبلاً تعداد سر و کله زدنا بسیار بیشتر بود :| ) خب حالا ادعا هم میکنم فلان و بهمان و ثابت نشده و از این حرفا !!! نه کسی منو میشناسه نه فیس اینستا تله شماره هیچی ازم ندارن ( به دلایلی :| ) خب اینها کمبود و خودنمایی و فخرفروشی محسوب شد و میشه :| خب الان من چی میرسه ؟! . کمبودها برطرف میشه:| و ...
خلاصه کنم جلیل جان به نظرم در این زمینه باید نیمه پر لیوان رو ببینیم ... اینجا جای برای درد دل و چت نباشه قیبول ولی لازمه گاهی اوقات دیگه
بازم میگم جلیل جان با 90 درصد حرفات کاملاً موافقم و استاد مایی (sm10)در این زمینه رگباری چاره ای نیست جز تقسیم صفحات به 10 و مطالعه نظرات اساتید بزرگوار :| که مبدع اینکار من بودم (sm120)
در زمینه رگباری رکورد دست من و حسین ممه تیر و یکی دوتا از دوستان و اساتید بزرگواره (sm120) 10 دقیقه 30 صفحه (sm2)امیر : چه خبره مثه وحشیا حمله کردین (sm2) هادی دی وی دی : بابا یواش تر جا موندم (sm2)(sm2)
زیاد حرف زدم ببخشید(sm10)
Gadfly
02-12-2016, 11:48 AM
(sm169)
Clint
02-12-2016, 11:56 AM
خدمت دوست و استاد عزیزم جلیل جان عرض کنم که صحبت شما کاملاً درست و منطقیه برادر . اما آما خوب وقتی خبری از آهنگ جدید و ... نباشه خوب چاره ای نیست . البته خب اسپم در مورد سولاخ دیفال و ... یه حدی داره و کاملاً با حرفت موافقم . زمانی که اینجا در اوج بود روزی 300 تا 400 صفحه هم جلو میرفت !!! زمان جاهلیت ( مجردی ) خب صبح و شب اینجا بودیم یه مدت 6 ماه . جان خودم 11، شب خوش میگفتم صبح میومدم 120 صفحه دوستان و اساتید رفته بودن ! خلاصه کنم کلامو اینکه یا 90 درصد حرفات موافقم علی الخصوص رعایت اعتدال و موازین و رگباری و ...
اما با اون قسمت خودنمایی و دیده شدن موافق نیستم که البته خودم داستانها داشتم سر این قضیه و ... ببین جلیل جان مثلاً بنده ( خودمو میگم سوءتفاهم نشه ، کوچیک همه بابا اسی:| ) خب میام اینجا 4 تا کامینگ سون و سر و کله زدن با حسین ممه تیر همین !! میرم ( البته قبلاً تعداد سر و کله زدنا بسیار بیشتر بود :| ) خب حالا ادعا هم میکنم فلان و بهمان و ثابت نشده و از این حرفا !!! نه کسی منو میشناسه نه فیس اینستا تله شماره هیچی ازم ندارن ( به دلایلی :| ) خب اینها کمبود و خودنمایی و فخرفروشی محسوب شد و میشه :| خب الان من چی میرسه ؟! . کمبودها برطرف میشه:| و ...
خلاصه کنم جلیل جان به نظرم در این زمینه باید نیمه پر لیوان رو ببینیم ... اینجا جای برای درد دل و چت نباشه قیبول ولی لازمه گاهی اوقات دیگه
بازم میگم جلیل جان با 90 درصد حرفات کاملاً موافقم و استاد مایی (sm10)در این زمینه رگباری چاره ای نیست جز تقسیم صفحات به 10 و مطالعه نظرات اساتید بزرگوار :| که مبدع اینکار من بودم (sm120)
در زمینه رگباری رکورد دست من و حسین ممه تیر و یکی دوتا از دوستان و اساتید بزرگواره (sm120) 10 دقیقه 30 صفحه (sm2)امیر : چه خبره مثه وحشیا حمله کردین (sm2) هادی دی وی دی : بابا یواش تر جا موندم (sm2)(sm2)
زیاد حرف زدم ببخشید(sm10)
مخلصیم احسان جان (sm10)
من فقط نظرمو گفتم و اون انتقادی که توی دلم بود رو محترمانه بیان کردم و شما حتی آزادید به من بگید بتوچه بابا خوش نداریم (sm120)
فقط یه سئوال دارم در مورد نقاطی که تیره کردم: چرا یه تاپیک اختصاصی نمیزنید؟ واقعا برام سئوال بزرگیه! تاپیک زدن که پولی نیست! علتش چیه که محور تمام اسپم ها فقط تاپیک اخبار چاوشیه؟ آیا به خاطر این نیست که بازدیدش بالاست؟! و پست ها دیده بشه؟ اگر علتش این نیست پس چرا توی هر تاپیک در مورد همون موضوع بحث میشه الا اینجا؟ یعنی واقعا من نمیفهم شماها که تقریبا هفت هشت نفر هستین، چرا یه جا جمع نمیشین دورهم حال کنین توی تاپیک مخصوصتون؟ مطمئن باشین کسی که بخواد دنبالتون کنه هرجا برین میاد!
به نظرت کار درستیه که یکی دو نفر بیان چت های دو نفره و بنوعی خصوصی رو اینجا در طول ده بیست صفحه انجام بدن و به نوعی مکالمه های دو نفره و طولانی بی مربوط به تاپیک انجام بدن؟ به نظرت این ضایع کردن حق و وقت بقیه اعضا نیست؟ اصلا کار درستیه به نظرت؟
فقط جواب منو منطقی بده که قانع بشم دمت گرم (sm10)
Milik
02-12-2016, 12:00 PM
نگران باش حل نمیشه ... (sm50)
3fide
02-12-2016, 12:19 PM
چه جشنواره لوسی بود و چه مجری یخی بازم طناز جایزه نگرفت(sm50)
kamran69
02-12-2016, 12:20 PM
(sm169)
kamran69
02-12-2016, 12:45 PM
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
Hadi D.SOL yaran R A S O O L
kamran69
02-12-2016, 12:50 PM
هادی (sm128) Hadi
(sm23)
troy123
02-12-2016, 01:58 PM
موزیک ویدیوی بازار خرمشهر به صورت طنز (sm2)
خیلی فانه . ده بیست تا بازیگر هم داره قشنگ اندازه یه فیلم سینمایی وقت گذاشتن براش (sm51)
هادی (sm128) @Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm23)
(sm111)
Milik
02-12-2016, 03:50 PM
... (sm181)
Milik
02-12-2016, 04:00 PM
چون پیاله دلم از توبه که کردم شکست
همچو لاله جگرم بی می و خمخانه بسوخت
ماجرا کم کن و بازا که مرام دم چشم
خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت ...
(sm181)
R A S O O L
02-12-2016, 04:13 PM
اونموقعی که من 120 صفحه در کمتر از یک ساعت فقط درمورد خانم منشی بحث راه انداختم شما کجا بودین ؟ (sm2) بعد خجالت نمی کشه اومده میگه رکورد دست منه (sm2) برو از خدا بترس توبه کن (sm2)
AmirHossein98
02-12-2016, 04:14 PM
چون پیاله دلم از توبه که کردم شکست
همچو لاله جگرم بی می و خمخانه بسوخت
ماجرا کم کن و بازا که مرام دم چشم
خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت ...
(sm181)
تو که تو کار شعر کلاسیکی،شعری سراغ داری که اجتماعی باشه مثل شیرمردا؟
میخوام یه آهنگ بخونم پول شاعرم ندارم دنبال یه شعر کلاسیک اجتماعی میگردم ممنون میشم کمکم کنی.(sm10)
Milik
02-12-2016, 04:21 PM
تو که تو کار شعر کلاسیکی،شعری سراغ داری که اجتماعی باشه مثل شیرمردا؟
میخوام یه آهنگ بخونم پول شاعرم ندارم دنبال یه شعر کلاسیک اجتماعی میگردم ممنون میشم کمکم کنی.(sm10)
من نمیدونم منظورت از اجتماعی چیه برداشت هر کس از شعر به خودش بستگی داره
وای از این افسرده گان فریاد اهل درد کو؟
ناله مستانه دلهای غم پرورد کو؟
ماه مهر آیین که میزد باده با رندان کجاست
باد مشکین دم که بوی عشق می آورد کو؟
در بیابان جنون سرگشته ام چون گرد باد
همرهی باید مرا مجنون صحرا گرد کو؟
بعد مرگم می کشان گویند درمیخانه ها
آن سیه مستی که خم ها را تهی می کرد کو؟
پبش امواج خوادث پایداری سهل نیست
مرد باید تا نیندیشد ز طوفان مرد کو؟
دردمندان را دلی چون شمع می باید رهی
گرنه ای بی درد اشک گرم و آه سرد کو؟
AmirHossein98
02-12-2016, 04:27 PM
من نمیدونم منظورت از اجتماعی چیه برداشت هر کس از شعر به خودش بستگی داره
وای از این افسرده گان فریاد اهل درد کو؟
ناله مستانه دلهای غم پرورد کو؟
ماه مهر آیین که میزد باده با رندان کجاست
باد مشکین دم که بوی عشق می آورد کو؟
در بیابان جنون سرگشته ام چون گرد باد
همرهی باید مرا مجنون صحرا گرد کو؟
بعد مرگم می کشان گویند درمیخانه ها
آن سیه مستی که خم ها را تهی می کرد کو؟
پبش امواج خوادث پایداری سهل نیست
مرد باید تا نیندیشد ز طوفان مرد کو؟
دردمندان را دلی چون شمع می باید رهی
گرنه ای بی درد اشک گرم و آه سرد کو؟
منظورم اعتراضی بودن و طلب شورش کردن و انتقاد و... هستش.یه شعر مثل شیرمردا که دقیقا اینایی که گفتمو داره.هم از پادشاه انتقاد میکنه هم میگه نترس و اعتراض کن.
Pacino
02-12-2016, 04:41 PM
تو که نیستی
روز ها و شب ها یکی ان ..
Milik
02-12-2016, 04:43 PM
منظورم اعتراضی بودن و طلب شورش کردن و انتقاد و... هستش.یه شعر مثل شیرمردا که دقیقا اینایی که گفتمو داره.هم از پادشاه انتقاد میکنه هم میگه نترس و اعتراض کن.
ای بینوا که فقر تو تنها گناه تست
در گوشه ای بمیر که این راه راه تست
این گونه گداخته جز داغ ننگ نیست
وین رخت پاره دشمن حال تباه تست
در کوچه های یخ زده بیمار و دربدر
جان میدهی و مرگ تو تنها پناه تست
باور مکن که در دلشان میکند اثر
این قصه های تلخ که در اشک و آه تست
اینجا لباس فاخر که چشم همه عذرخواه تست
در حیرتم که از چه نگیرد درین بنا
این شعله های خشم که در هر نگاه تست
ehsan1361
02-12-2016, 04:44 PM
مخلصیم احسان جان (sm10)
من فقط نظرمو گفتم و اون انتقادی که توی دلم بود رو محترمانه بیان کردم و شما حتی آزادید به من بگید بتوچه بابا خوش نداریم (sm120)
فقط یه سئوال دارم در مورد نقاطی که تیره کردم: چرا یه تاپیک اختصاصی نمیزنید؟ واقعا برام سئوال بزرگیه! تاپیک زدن که پولی نیست! علتش چیه که محور تمام اسپم ها فقط تاپیک اخبار چاوشیه؟ آیا به خاطر این نیست که بازدیدش بالاست؟! و پست ها دیده بشه؟ اگر علتش این نیست پس چرا توی هر تاپیک در مورد همون موضوع بحث میشه الا اینجا؟ یعنی واقعا من نمیفهم شماها که تقریبا هفت هشت نفر هستین، چرا یه جا جمع نمیشین دورهم حال کنین توی تاپیک مخصوصتون؟ مطمئن باشین کسی که بخواد دنبالتون کنه هرجا برین میاد!
به نظرت کار درستیه که یکی دو نفر بیان چت های دو نفره و بنوعی خصوصی رو اینجا در طول ده بیست صفحه انجام بدن و به نوعی مکالمه های دو نفره و طولانی بی مربوط به تاپیک انجام بدن؟ به نظرت این ضایع کردن حق و وقت بقیه اعضا نیست؟ اصلا کار درستیه به نظرت؟
فقط جواب منو منطقی بده که قانع بشم دمت گرم (sm10)
ما بیشتر جلیل جان (sm10)
شما تاج سر مایی استاد منی نظرتم واسه فصل الخطابه (sm127) ینی بدجوز استاد مایی چاره ای هم نداری جز اینکه قیبول کنی استاد مایی (sm120) خلاصه قیبولت دارم شدید(sm19)
والا دقیقاَ از دو سال پیش که شروع به اسپم ول دادن کردم همین بوده اینجا ( قبلش یه چهار پنج سال فقط 3 هزار تا پُست کامینگ سون داشتم ، یهو ظرف 6 ماه شد 18 هزار تا (sm2) ) اینجا به نوعی چت روم سایت هم هست ولی قبول دارم گاهی اوقات رگباری ول میدن و باید اعتدال هم باشه . به هر حال نوعی عادت شده واسه بچه ها و همه الی رو دوست دارن میان :|
در مورد خودم بگم که فقط با حسین ممه تیر کل کل میکنم و با بقیه کلهم قهرم :| یه چند دقیقه در روز وقت کنم میام و همین . بقیه هم اینطورین . زیاد سخت نگیر . الان نگاه کن قیدیما وقتی به مشکل میخورین یا کاری دارن میان اینجا و از بچه ها کمک میگیرن این خیلی خوبه که یه تاپیک سرپا باشه و حتی در 100 سالگی بیای کمک بگیری
قبول دارم رگباری ول دادن دو نفره رو اعصابه و گاهی اوقات که به مباحث سولاح دیفال و اینکه کی اول نوش جان کنه کشیده میشه ، بیشتر رو اعصابه ولی خوب از یه نظر میشه گفت بدم نیست و سرگرم کنندس برا بچه ها ( البته نه اون مباحث چون از ما باباها گذشته دیگه :| )
خودم اونموقع ها که 300 صفحه جلو میرفت ، تقسیم میکردم و میخوندم عین روزنامه :|
سخت نگیر جلیل جان
ehsan1361
02-12-2016, 04:52 PM
اونموقعی که من 120 صفحه در کمتر از یک ساعت فقط درمورد خانم منشی بحث راه انداختم شما کجا بودین ؟ (sm2) بعد خجالت نمی کشه اومده میگه رکورد دست منه (sm2) برو از خدا بترس توبه کن (sm2)
همین جا بودم (sm120)گفتم نرو نامه بده نگفتم ؟ ، گفتم چوپا جور کن با شلوار و کاپیشن چرم مشکی ینی رسول مشکی (sm120) با چوپا پرواز کن تو شیشه مغازه مثه فیلم هندیا ، بعد بزن رو جک گاز بده دود کنه تا 110 بیاد (sm120) نگفتم ؟!
من از نظر تایم ول دادن گفتم (sm120) در عرض 10 دقیقه 30 صفحه(sm2)در تاریخ فروم های جهان بی سابقس (sm2)ینی با اختلاف هر چه تمام تر ، سریع ترین تریپل دبل در تاریخ فروم های جهانه موسیقی(sm2) هر چی میگردم پیدا نمیکنم فقط جمله امیر رو خوب یادمه (sm2)(sm2)
AmirHossein98
02-12-2016, 04:54 PM
ای بینوا که فقر تو تنها گناه تست
در گوشه ای بمیر که این راه راه تست
این گونه گداخته جز داغ ننگ نیست
وین رخت پاره دشمن حال تباه تست
در کوچه های یخ زده بیمار و دربدر
جان میدهی و مرگ تو تنها پناه تست
باور مکن که در دلشان میکند اثر
این قصه های تلخ که در اشک و آه تست
اینجا لباس فاخر که چشم همه عذرخواه تست
در حیرتم که از چه نگیرد درین بنا
این شعله های خشم که در هر نگاه تست
دمت گرم بازم اگه از این شعرا داشتی یوزرمو تگ کن بعد بزار مرسی.(sm127)
(sm93)
همین جا بودم (sm120)گفتم نرو نامه بده نگفتم ؟ ، گفتم چوپا جور کن با شلوار و کاپیشن چرم مشکی ینی رسول مشکی (sm120) با چوپا پرواز کن تو شیشه مغازه مثه فیلم هندیا ، بعد بزن رو جک گاز بده دود کنه تا 110 بیاد (sm120) نگفتم ؟!
من از نظر تایم ول دادن گفتم (sm120) در عرض 10 دقیقه 30 صفحه(sm2)در تاریخ فروم های جهان بی سابقس (sm2)ینی با اختلاف هر چه تمام تر ، سریع ترین تریپل دبل در تاریخ فروم های جهانه موسیقی(sm2) هر چی میگردم پیدا نمیکنم فقط جمله امیر رو خوب یادمه (sm2)(sm2)
من موندم تو تایپ 10 انگشتی هم داشته باشی نمیتونی در عرض 10 دقیقه 30 ص بری جلو (sm2)
بعد این هادی دی وی دی چیه بستی به ناف ما (sm70)
ehsan1361
02-12-2016, 04:59 PM
من موندم تو تایپ 10 انگشتی هم داشته باشی نمیتونی در عرض 10 دقیقه 30 ص بری جلو (sm2)
بعد این هادی دی وی دی چیه بستی به ناف ما (sm70)
(sm70)اتفاقاً خودتم بودی (sm2)(sm2) میگفتی یکم یواشتر جا موندم (sm2)(sm2)
پ چی بگم ؟ (sm120) هادی سی دی ؟ (sm2)
R A S O O L
02-12-2016, 04:59 PM
اون که گذشت تموم شد ! یه راهنمایی کن این عزیز دل جدید رو از دست ندیم (sm59)
ehsan1361
02-12-2016, 05:01 PM
اون که گذشت تموم شد ! یه راهنمایی کن این عزیز دل جدید رو از دست ندیم (sm59)
حالا شد تازه نصایح بنده جواب داد (sm120)
اول بوگو چند سالشه ؟ سطح توقعش چقده ؟ سوات داره یا نه ؟ کبوتره یا باز ؟ (sm120)
(sm70)اتفاقاً خودتم بودی (sm2)(sm2) میگفتی یکم یواشتر جا موندم (sm2)(sm2)
پ چی بگم ؟ (sm120) هادی سی دی ؟ (sm2)
بگو هادی پسوند نداشته باشه (sm2)
آها یادم اومد تنها که نبودی چند نفر دیگه هم رگباری میزدن (sm2)
ehsan1361
02-12-2016, 05:03 PM
بگو هادی پسوند نداشته باشه (sm2)
آها یادم اومد تنها که نبودی چند نفر دیگه هم رگباری میزدن (sm2)
باشه پس میگم هادیه خالی (sm2) هادی خالی چطوری بابا جان(sm2)
من و ممه تیر و تو و حدیث کوچوله بابا فک کنم بودیم(sm120)
باشه پس میگم هادیه خالی (sm2) هادی خالی چطوری بابا جان(sm2)
من و ممه تیر و تو و حدیث کوچوله بابا فک کنم بودیم(sm120)
نخیر درست بشو نیستی اصن هرچی عشقته صدا کن بابا اسی
راستی بچه دار شدذی یادم بت تبریک بگم مبارک باشه بابااسی (sm127)
دختر ه یا پسر ؟ به سلامتی
R A S O O L
02-12-2016, 05:07 PM
حالا شد تازه نصایح بنده جواب داد (sm120)
اول بوگو چند سالشه ؟ سطح توقعش چقده ؟ سوات داره یا نه ؟ کبوتره یا باز ؟ (sm120)
اصن این دفعه تورو می کنم مشاور عالی و مدیر هنری یا همون producer (sm59)
سنش که عرض کنم هنوز غنچه ی نو شکوفته است 17 سالشه (sm2) سطح توقعشم زیاد بالا نیست در یک سطح هستیم دو بار باهاش رفتم بیرون زیاد توقعی نداره(sm19)
سوادشم که سوم دبیرستانه (sm2) لامصب واسه خودش یه پا قناریه (sm74)
ehsan1361
02-12-2016, 05:07 PM
نخیر درست بشو نیستی اصن هرچی عشقته صدا کن بابا اسی
راستی بچه دار شدذی یادم بت تبریک بگم مبارک باشه بابااسی (sm127)
دختر ه یا پسر ؟ به سلامتی
شوخی میکنم هادی جان (sm10)
مرسی(sm176)
پسر
Pacino
02-12-2016, 05:08 PM
تو دنیای سردم به تو فکر کردم(sm227)
سنش که عرض کنم هنوز غنچه ی نو شکوفته است 17 سالشه (sm2) سطح توقعشم زیاد بالا نیست در یک سطح هستیم دو بار باهاش رفتم بیرون زیاد توقعی نداره(sm19)
آخی 2 بار با دختر مردم رفته بیرون عاشق شده الـــــــــــهی (sm2)
R A S O O L
02-12-2016, 05:08 PM
آخی 2 بار با دختر مردم رفته بیرون عاشق شده الـــــــــــهی (sm2)
شات آپ (sm2)
شوخی میکنم هادی جان (sm10)
مرسی(sm176)
پسر
میدونم (sm93)
ehsan1361
02-12-2016, 05:11 PM
من دستمزدم بالاست گفتَه باشم (sm2)ینی با مشوره های بنده میتونی هالیوودی تور کنی (sm2) ( امشب تو پارک میخوابم میدونم (sm2) )
سن پایین از یه جهاتی خوبه . اگه لوس بازی در نمیاره نگهش دار . باز نری عطر و ادکلن بخری براش که در مورد دختر دبیرستانی جدایی میاره فرداش قهر میکنین (sm2) در همین حد برو جلو ( دستم بهش نمیزنیا (sm142) )
R A S O O L
02-12-2016, 05:13 PM
من دستمزدم بالاست گفتَه باشم (sm2)ینی با مشوره های بنده میتونی هالیوودی تور کنی (sm2) ( امشب تو پارک میخوابم میدونم (sm2) )
سن پایین از یه جهاتی خوبه . اگه لوس بازی در نمیاره نگهش دار . باز نری عطر و ادکلن بخری براش که در مورد دختر دبیرستانی جدایی میاره فرداش قهر میکنین (sm2) در همین حد برو جلو ( دستم بهش نمیزنیا (sm142) )
من دستمزد رو آخر کار میدم (sm2)
ehsan1361
02-12-2016, 05:15 PM
من دستمزد رو آخر کار میدم (sm2)
40 درصد اول مشاوله ، 60 درصد در صورت موفقیت عملیات تور کردن (sm120)
البته اگه طرف خفن باشه دستمزد دو برابر میشه (sm2)
ehsan1361
02-12-2016, 05:16 PM
من برم که کار داره به جاهای باریک میکشه (sm2)
روز خوش
من برم که کار داره به جاهای باریک میکشه (sm2)
روز خوش
من به خواهر زاده دوستم گفتم او موزیک ویدئو از ماهواره زیاد ضبط میکنه با کیفیت اچ دی
گفتم اگه زندگی رو پخش کرد برام ضبط کن (sm120)
لذت اینجا به بودن کنار همه تا اینکه کسی نباشه (sm74)
Milik
02-12-2016, 05:33 PM
حیف ، حیف ، حیف فرصتی نیست برای آب شدن در آفتاب ...(sm50)
Pacino
02-12-2016, 05:36 PM
زندگی رو باختی دل من ...(sm228)
Pacino
02-12-2016, 05:42 PM
توی خون نشستی دل من ...
بی صدا شکستی دل من ...
(sm74)
Pacino
02-12-2016, 05:46 PM
چایی رو نخوردی دل من ...
سرد که شد بعد خوردی دل من ...
(sm50)
Pacino
02-12-2016, 06:05 PM
پا به میخونه میذاشتم
مستی رو بهانه ی گریه میکردم
Pacino
02-12-2016, 06:33 PM
وقتی سایت " شهنوازان " آلبوم خریداری شده از آیتونز توسط " امیر " را به نام خودش می زند ! (sm54)(sm59)
فک کنم سایت ماله عباس باشه.
تورنت یاد گرفتی اخر.تونستی چورن دریافت گفتی؟
Clint
02-12-2016, 06:56 PM
ehsan1361
مخلصیم (sm10)
Ok
D.SOL
02-12-2016, 07:30 PM
مرده متاهل بي خود ميكنه اصن همچين مشاوره هايي ميده(sm2)
حالا منو بگي كه مجردم يه ٤٠٠-٥٠٠ تا دوست دختر داشتم يه چيزي.پي اينكارو به تنم مالوندم.(sm2)
yaran
02-12-2016, 07:35 PM
(sm50)
Pacino
02-12-2016, 07:42 PM
تحقیقات جدید نشان میدهد که ریش در واقع نقش کلیدی در مقاومت آنتیبیوتیکی دارد. برای همین مردان نه تنها نباید در مورد بهداشت ریش خود نگران باشند بلکه باید بدانند که موی صورت میتواند در درمان مقاومت آنتیبیوتیکی بسیار کمک کننده باشد.
شاید برای همین است که در بسیاری از آموزه های دینی ما داشتن محاسن به شدت توصیه شده است و برای آن فضائل زیادی برشمرده شده است.
Milik
02-12-2016, 07:44 PM
بزار آیینه خیس هق هق بشه ... (sm50)
Saber
02-12-2016, 07:45 PM
فک کنم سایت ماله عباس باشه.
تورنت یاد گرفتی اخر.تونستی چورن دریافت گفتی؟
واقعا !؟ نمی دونستم صاحب سایت خودیه ! (sm51)
آره یاد گرفتم ! ولی " چورن " رو از سایت " بازرس صنفی " می گیرم ! خخخ ! (sm70)(sm128)
Rasoulh111
02-12-2016, 08:11 PM
(sm50)
Rasoulh111
02-12-2016, 08:12 PM
امشب فیلمهای خاله با کیفیت 4k در موزیک باران رونمایی خواهد شد باشد که به مراد دل و دست خود برسید(sm2)
Milik
02-12-2016, 08:18 PM
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm81)
Milik
02-12-2016, 08:19 PM
چه احمقانه زنده ام چه وحشیانه نیستی
چه عاشقانه بود عمر من چه زخم روزمره ای ... (sm81)
R A S O O L
02-12-2016, 08:20 PM
امشب فیلمهای خاله با کیفیت 4k در موزیک باران رونمایی خواهد شد باشد که به مراد دل و دست خود برسید(sm2)
رونماییتون قبل ساعت 1 باشه من بتونم دانلود کنم (sm2)
Sajjad_MCH
02-12-2016, 08:20 PM
ترکی کیسه کش هر کاری کرد پرسپولیس نبره نشد(sm70)(sm3)
MaMaTiR
02-12-2016, 08:21 PM
ترکی کیسه کش هر کاری کرد پرسپولیس نبره نشد(sm70)(sm3)
ولی لوبانف نیمه اول یارو رو درو کرد(sm2)
این تیرک چی از جون ما میخواد؟(sm3)
Milik
02-12-2016, 08:21 PM
تو یه تعریف جدید از یه مفهوم قراضه ... (sm118)
Sajjad_MCH
02-12-2016, 08:22 PM
دروازه بان طرف تکل میزنه تو پا طارمی ، پدسگ به طارمی کارت میده (sm3)
Milik
02-12-2016, 08:22 PM
و باز لنگی ها از تو پناهگاه اومدن بیرون (sm120)
Sajjad_MCH
02-12-2016, 08:25 PM
هشتاد هزار هوادار ﻣﻮﺝ ﻣﮑﺰﯾﮑﯽ میزنن ﮐﺎﻣﻞ ،بعد اونوقت ﺑﺎﺯﯾﺎﯼ کیسه با 700 نفر ﻓﻮﻗﺶ ﻣﻮﺝ ﺟﯿﺒﻮﺗﯽ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮﺍ(sm2)
MaMaTiR
02-12-2016, 08:27 PM
دروازه بان طرف تکل میزنه تو پا طارمی ، پدسگ به طارمی کارت میده (sm3)
اون صحنه فقط صدا رو داشتم.. ندیدم(sm120)
مهم برد بود .. چه بازیای شخمی خورد به پرسپولیس اول فصل... حالا سایپا تراکتور صبا هم 3 هفته پشت هم(sm120)
MaMaTiR
02-12-2016, 08:29 PM
چه حرکتی زد انصاری(sm2)
milad-chavoshi
02-12-2016, 08:29 PM
و باز لنگی ها از تو پناهگاه اومدن بیرون (sm120)
AmirHossein98
02-12-2016, 08:31 PM
اون صحنه فقط صدا رو داشتم.. ندیدم(sm120)
مهم برد بود .. چه بازیای شخمی خورد به پرسپولیس اول فصل... حالا سایپا تراکتور صبا هم 3 هفته پشت هم(sm120)
اگه مدافعا نرینن همه ی تیما رو راحت میشه برد.هر بازی ده تا موقعیت داریم دو تاش گل بشه کافیه.فقط میرن رو اعصابمون با این موقعیت هدر دادناشون.
Milik
02-12-2016, 08:32 PM
دیگه واسه ما نباختن و بردن عادی شده - لنگی باید برن ورزشگاه که سالیان ساله که رده ی اول جدول ندیدن
milad-chavoshi
02-12-2016, 08:34 PM
دیگه واسه ما نباختن و بردن عادی شده - لنگی باید برن ورزشگاه که سالیان ساله که رده ی اول جدول ندیدن
ماشالله میبینم الان چند ساله اول هستین هیشکی رقیبتون نیست
MaMaTiR
02-12-2016, 08:34 PM
اگه مدافعا نرینن همه ی تیما رو راحت میشه برد.هر بازی ده تا موقعیت داریم دو تاش گل بشه کافیه.فقط میرن رو اعصابمون با این موقعیت هدر دادناشون.
مگه میشه هر بازی 10/12 تا موقعیت گل داشته باشی 1 بزنی!!(sm120)
اینقدر نمیزنن اخرش میخورن(sm120)
AmirHossein98
02-12-2016, 08:41 PM
مگه میشه هر بازی 10/12 تا موقعیت گل داشته باشی 1 بزنی!!(sm120)
اینقدر نمیزنن اخرش میخورن(sm120)
بنگستون تموم کننده ی خوبیه ولی آدم دلش نمیاد یکی رو بزاره بیرون به جاش اونو بیاره.(sm120)
دم برانکو گرم عجب تیمی ساخته آدم حال میکنه بازی رو میبینه فقط حیف زیاد موقعیت از دست میدن.(sm178)
kamran69
02-12-2016, 08:41 PM
(sm111)
خوبی هادی جون رفیق قدیمی و بی معرفت یه مدت نبودی حالام که اومدی سَرت رفته بالا تحویل نمیگیری
یاران میگفت رفتی دبی نمیدونم راست میگفت یا چاخان میکرد البته مستقیم به من نگفتا واسه یکی از بچه ها میگفت
گفتم پس همون رفته دبی خودشو گم کرده . آواتارت گویای قضایا هست از خیابونای دبی گذاشتی (sm2)از دبی خوشت اومده اره (sm2)
تا دیشب داشتم به قول یاران تستت میکردم میخواستم ببینم درصد دیوسیت چقدره دیدم 70% دیوسی داری 30% رفاقت (sm2)
خب من واسه جوش دادن رفاقتمون پا پیش گذاشتم این نشون میده درصد دیوسی و رفاقت من 30 به 70 هست (sm2)
(sm19)
Milik
02-12-2016, 08:49 PM
من شک ندارم نمیای دوریت میشه عادتم ... (sm50)
MaMaTiR
02-12-2016, 08:49 PM
بنگستون تموم کننده ی خوبیه ولی آدم دلش نمیاد یکی رو بزاره بیرون به جاش اونو بیاره.(sm120)
دم برانکو گرم عجب تیمی ساخته آدم حال میکنه بازی رو میبینه فقط حیف زیاد موقعیت از دست میدن.(sm178)
بازی بعدی طارمی نیست مجبوره بازیش بده(sm120)
ها والا... جدا از نتیجه همین که حال میده بازیشونو نگاه میکنی خیلی خوبه(sm120)
kamran69
02-12-2016, 08:50 PM
میلاد از موهات بدم میاد خدافظ (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
Sajjad_MCH
02-12-2016, 08:51 PM
اعلام کنارهگیری سرمربی تیم ملی؛
کیروش: فردا استعفا میدهم
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی اعلام کرد از روز یازدهم اردیبهشت سمتی در تیم ملی ایران نخواهد داشت.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی پرتغالی تیم ملی با اعلام این جمله انصراف خود را از هدایت تیم ملی اعلام کرده است.
سرمربی تیم ملی در پایان بازی پرسپولیس و فولاد، اعلام کرد این استعفا را فردا تسلیم فدراسیون خواهد کرد و تاریخ کناره گیری او یازدهم اردیبهشت یک ماه بعد از آخرین بازی ایران در دور اول مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه است.
کی روش گفت: فردا برگه استعفای خود را به تاریخ یازدهم اردیبهش و در روز انتخابات فدراسیون فوتبال تقدیم آقای کفاشیان خواهم کرد. این تصمیم برای کمک به ایشان است چرا که اگر من را اخراج کند مردم علیه اش خواهند بود و اگر کی روش را نگه دارد اسدی و گروهی که با اسدی هستند به مخالفت با ایشان خواهند پرداخت که این موضوع مشکل بزرگی برای رییس فدراسیون خواهد بود. به همین دلیل فردا استعفای خودم را به تاریخ یازدهم اردیبهشت به ایشان تقدیم خواهم کرد.
Sajjad_MCH
02-12-2016, 08:51 PM
بی لیاقتا(sm3)
R A S O O L
02-12-2016, 09:07 PM
بعضی وقتا آدم مجبوره .... (sm50)
خوبی هادی جون رفیق قدیمی و بی معرفت یه مدت نبودی حالام که اومدی سَرت رفته بالا تحویل نمیگیری
یاران میگفت رفتی دبی نمیدونم راست میگفت یا چاخان میکرد البته مستقیم به من نگفتا واسه یکی از بچه ها میگفت
گفتم پس همون رفته دبی خودشو گم کرده . آواتارت گویای قضایا هست از خیابونای دبی گذاشتی (sm2)از دبی خوشت اومده اره (sm2)
تا دیشب داشتم به قول یاران تستت میکردم میخواستم ببینم درصد دیوسیت چقدره دیدم 70% دیوسی داری 30% رفاقت (sm2)
خب من واسه جوش دادن رفاقتمون پا پیش گذاشتم این نشون میده درصد دیوسی و رفاقت من 30 به 70 هست (sm2)
(sm19)
سلام قربانت برم کامران ....ما کی باشیم که تحویل نگیریم داداش ! اختیار داری ....یاران زر زیاد میزنه (sm2)
تهران بودم تعمیر خونه داشتم (sm134)دوبی کجا بود باو(sm51) همون تا تهرانم برم بعضی وقتا از سرمم زیاده (sm30)
اگه دوبی بودم چیزایی رو که میخواستمُ میگرفتم یه دونه سیدی اورجینال از دستم قصر در نمیرفت (sm2)
مخصوصا ابرو (sm50)
kamran69
02-12-2016, 09:44 PM
سلام قربانت برم کامران ....ما کی باشیم که تحویل نگیریم داداش ! اختیار داری ....یاران زر زیاد میزنه (sm2)
تهران بودم تعمیر خونه داشتم (sm134)دوبی کجا بود باو(sm51) همون تا تهرانم برم بعضی وقتا از سرمم زیاده (sm30)
عزیزمی هادی جون(sm10). اخلاقت دستم بود میدونستم مرامو و معرفت داری (sm19)
عزیزمی هادی جون(sm10). اخلاقت دستم بود میدونستم مرامو و معرفت داری (sm19)
خرتــــــــــــــــــیم ! (sm2)
kamran69
02-12-2016, 09:47 PM
اگه دوبی بودم چیزایی رو که میخواستمُ میگرفتم یه دونه سیدی اورجینال از دستم قصر در نمیرفت (sm2)
مخصوصا ابرو (sm50)
صادق سراغتو گرفت یاران دیوس گفت بش زنگ زدم گفته من الان دبی م رفتم دی وی دی ویدیو و آلبوم بیارم (sm2)
kamran69
02-12-2016, 09:49 PM
خرتــــــــــــــــــیم ! (sm2)
بابا این حرفا چیه بلا نسبت (sm176) عزیززززززززززززززی
kamran69
02-12-2016, 09:55 PM
هادی اینم حرف بود زدی (sm2)پوکیدم از خنده (sm2)یهو با یه کلمه خودتو راحت کردی از دست تایپ (sm2)
صادق سراغتو گرفت یاران دیوس گفت بش زنگ زدم گفته من الان دبی م رفتم دی وی دی ویدیو و آلبوم بیارم (sm2)
مگه مرض دارم تا دوبی برم به خاطر سیدی و دی وی دی ؟! (sm77) میدونی چند میلیون پول میخواد؟ حداقل 10 تومن میخواد! من حتی پاسپورت هم ندارم
یاران اصلا شماره منو نداشته که زنگ بزنه *** گفته تو زیاد جدی نگیر (sm2)
هادی اینم حرف بود زدی (sm2)پوکیدم از خنده (sm2)یهو با یه کلمه خودتو راحت کردی از دست تایپ (sm2)
ایشالله که همیشه خنده رو لبات باشه
مشکل داداشت حل شد عمل شد به سلامنی
yaran
02-12-2016, 09:59 PM
ریدم تو دهنت جفتتون (sm2)
kamran69
02-12-2016, 10:02 PM
مگه مرض دارم تا دوبی برم به خاطر سیدی و دی وی دی ؟! (sm77) میدونی چند میلیون پول میخواد؟ حداقل 10 تومن میخواد! من حتی پاسپورت هم ندارم
خوب میشناسمش یه دهن سرویس اسپمی بیش نیست تو تاپیک بقلی 200 تا صفحه سیگار کشیده (sm2)
این چرت و پرتا چیه گفتی به اینا !؟ مگه مغز خر خوردم برم دوبی؟ (sm2)
kamran69
02-12-2016, 10:04 PM
بمیر بی تربیت (sm99)
(sm2)(sm2)(sm2)
yaran
02-12-2016, 10:04 PM
انگل پس این شماره عممه 093620147**
دیوث این مال تلگرامه که هفته پیش خواستی دادم بت بعدشم نزار اینجا
yaran
02-12-2016, 10:07 PM
این چرت و پرتا چیه گفتی به اینا !؟ مگه مغز خر خوردم برم دوبی؟ (sm2)
باو شوخخی کردم
چه میدونستم اینا دکتن جدی میگیرن (sm120)
yaran
02-12-2016, 10:08 PM
دیوث این مال تلگرامه که هفته پیش خواستی دادم بت بعدشم نزار اینجا
دو تا شماره اخرش معلوم نیست
kamran69
02-12-2016, 10:08 PM
ایشالله که همیشه خنده رو لبات باشه
مشکل داداشت حل شد عمل شد به سلامنی
قربونت همچنین شما
آره خدا رو شکر بهتره مشکلش حل شد .
yaran
02-12-2016, 10:10 PM
بمیر بی تربیت (sm99)
(sm2)(sm2)(sm2)
الان این علیه چیه تو نقشه ایران؟
یه خورده توضیح میدی
kamran69
02-12-2016, 10:14 PM
باو شوخخی کردم
چه میدونستم اینا دکتن جدی میگیرن (sm120)
چرت نگو من که باور نکردم (sm70) نوع حرف زدنت جوریه که هیشکی باور نمیکنه (sm2)
kamran69
02-12-2016, 10:18 PM
الان این علیه چیه تو نقشه ایران؟
یه خورده توضیح میدی
والا جونم واست بگه تصویر کاملا" واضحه
عکس علی تو نقشه ایران بر میگرده به لقبش یعنی وسعت صدای ایران
yaran
02-12-2016, 10:18 PM
چرت نگو من که باور نکردم (sm70) نوع حرف زدنت جوریه که هیشکی باور نمیکنه (sm2)
فرسی بگو ببینم چی میگی ببم جان
yaran
02-12-2016, 10:19 PM
والا جونم واست بگه تصویر کاملا" واضحه
عکس علی تو نقشه ایران بر میگرده به لقبش یعنی وسعت صدای ایران
(sm2)
kamran69
02-12-2016, 10:21 PM
فرسی بگو ببینم چی میگی ببم جان
چقد پرتی تو حالا خوبه نقل میگیرم و گیج میزنی
در رابطه با چاخانت بود. دبی رفتن هادی
kamran69
02-12-2016, 10:22 PM
(sm2)
کوفت (sm2)
yaran
02-12-2016, 10:22 PM
کوفت (sm2)
دارم میخورم (sm59)
kamran69
02-12-2016, 10:25 PM
دارم میخورم (sm59)
نوش جووون
منم رفتم شام
یه چن دقه حرف نزن میپره تو گلوت کوفته (sm2)
فیلتشکن خوب کسی سراغ داره ؟ کریو کار نمیکنه
yaran
02-12-2016, 10:38 PM
فیلتشکن خوب کسی سراغ داره ؟ کریو کار نمیکنه
کریو خیلیم خوب کار میکنه (sm50)
yaran
02-12-2016, 10:39 PM
انواع بازی کامپیوتر حلقه هزار تومان ارزانتر از همه جا
به کانال ما بپیوندید....اخبار بازیهاو.....................
از کجا گرفتی ؟
yaran
02-12-2016, 10:55 PM
چقد ارزون (sm2)
یه جا رو نشون بده که حلقه هزار بده اهول (sm50)
yaran
02-12-2016, 10:56 PM
از کجا گرفتی ؟
masterkerio.com
kamran69
02-12-2016, 11:27 PM
دو تا ف . ش. کن خوب برات اپ کردم هر دو اخرین نسخه هستن فعلا" که هر دو خوب کار میکنن
اسم فایل زیپو عوض کردم اپلود سنتر پاک نکنه
رمز فایل : hadi
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
که رو به روی آب نشسته سراب می بیند (sm50)
یعنی میگم آدرس جدید بفرست
دو تا ف . ش. کن خوب برات اپ کردم هر دو اخرین نسخه هستن فعلا" که هر دو خوب کار میکنن
اسم فایل زیپو عوض کردم اپلود سنتر پاک نکنه
رمز فایل : hadi
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسی الان اومدم از حموم دارم دل میکنم فعلا
MrA_Chavoshi
02-13-2016, 12:50 AM
(sm50)
فایلی که دانلود کردم پسوردش اشتباه بود
بیخیال همون کریو فک کنم بهتر باشه
بازم ممنون !
kamran69
02-13-2016, 12:51 AM
یک ساعت پیش آپ شده
خودتم ازین استفاده داری ؟
kamran69
02-13-2016, 12:58 AM
فایلی که دانلود کردم پسوردش اشتباه بود
بیخیال همون کریو فک کنم بهتر باشه
بازم ممنون !
باشه. ولی الان دان و تست کردم درسته اکسترکت شد. اشتباه زدی کیبوردتو چک کن حروف کوچیک باس بزنی hadi
kamran69
02-13-2016, 01:02 AM
سینا (sm197)
(sm2)
باشه. ولی الان دان و تست کردم درسته اکسترکت شد. اشتباه زدی کیبوردتو چک کن حروف کوچیک باس بزنی hadi
تو که گفتی اینو بزن Hadi
الان اوکی شد فقط این آخرین ورژنه ؟ یه امتحانی مکنم ببینم سرعتش خوبه یا نه
kamran69
02-13-2016, 01:08 AM
تو که گفتی اینو بزن Hadi
الان اوکی شد فقط این آخرین ورژنه ؟ یه امتحانی مکنم ببینم سرعتش خوبه یا نه
نه دیگه نوشته بودم پسورد فایل : hadi
اره هر دو اخرین نسخه هستن همون وقت که گفتی از سایتشون دانلود کردم واست از خودم یه نسخه قدیمی بودن
سرعتشون بد نیست هات اسپات یه خورده تبلیغاش اذیت میکنه ولی در کل ok ولی فری گیت خیلی خوبه خودم همیشه با فری میرم
D.SOL
02-13-2016, 01:24 AM
فلانم دهنه رسول١١١(sm2)
Milik
02-13-2016, 02:21 AM
(sm181)
Milik
02-13-2016, 02:48 AM
تو بی نهایت شب ... (sm181)
Hosein333
02-13-2016, 03:14 AM
(sm101)
Pacino
02-13-2016, 03:51 AM
مست پنهانی کنید، مست پنهانی کنید
همچون خماران
توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید
(sm50)
R A S O O L
02-13-2016, 03:55 AM
همایون شجریان - آلبوم مستور و مست (sm50)
R A S O O L
02-13-2016, 04:13 AM
همایون شجریان - حصار شب (sm50)(sm118)
Pacino
02-13-2016, 04:17 AM
مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه؟ (sm50)
R A S O O L
02-13-2016, 04:20 AM
دیدار شمس و مولانا - همایون شجریان & محمد معتمدی (sm81)
!M?sbh؟!
02-13-2016, 04:39 AM
(sm50)
(sm50)
سینجول تو چجوری ریپ میزنی ؟ چند تارو دانلود کردم بعضی از ترک اش گیر داره (sm39)
سینجول مث مازیار سیدی حمید عسکری رو فرداشب آپ کن دمت گرم(sm50)
Pacino
02-13-2016, 05:11 AM
تا ندهی بر بادم (sm50)
!M?sbh؟!
02-13-2016, 07:12 AM
(sm50)
ehsan1361
02-13-2016, 08:43 AM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مخلصیم (sm10)
Ok
ما بیشتر (sm10)
امیدوارم ناراحت نشده باشی از دست ما ( البته من کمترین نقش رو در اسپم رگباری های اخیر دارم )
به هر حال با وجود تله همینم که سرپاست خیلیه جلیل جان . حداقل هنوز یه جا تو نت هست که بازدید داشته باشه و یه چند تا کاربر باشن که تاپیک رو بالا نگه دارن ( خودت که بعضی مسائل رو بهتر میدونی ... )
من و شما با داشتن کوله باری از تجربه باید این جوونها رو هدایت کنیم ، بالا سرشون باشیم .
همیشه سکوت نشانه اعتراض نیست
و ما همچنان مخلص (sm10)
ehsan1361
02-13-2016, 08:48 AM
من به خواهر زاده دوستم گفتم او موزیک ویدئو از ماهواره زیاد ضبط میکنه با کیفیت اچ دی
گفتم اگه زندگی رو پخش کرد برام ضبط کن (sm120)
دمت گرم (sm10)
او مرا یاد ایام شباب می اندازد(sm120)
ehsan1361
02-13-2016, 08:55 AM
مرده متاهل بي خود ميكنه اصن همچين مشاوره هايي ميده(sm2)
حالا منو بگي كه مجردم يه ٤٠٠-٥٠٠ تا دوست دختر داشتم يه چيزي.پي اينكارو به تنم مالوندم.(sm2)
بالاخره این کوله بار تجربه رو چیکارش کنم (sm120) باید به جوانان این مرز و بوم کمک کنم تا زیدهای خوب تور کنند (sm120) هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به خلق علی الخصوص جوانان نیست (sm120)
البته اینکارارو 5 سالی میشه کنار گذاشته ام و اکنون فردی متعهد به زندگی و دارای پرستیژ خاص هستم اما هنوز مشاوله میدم البته تا زمانی که درون پارک بخوابم(sm2)
ehsan1361
02-13-2016, 08:58 AM
باز اینا یه بازی بردن (sm120)
بهههههه حسین آقا ممه تیر . شما کوجا اینجا کوجا (sm120) خَوب تعریف کن چه خبر (sm59) از تله چه خبر :|
yaran
02-13-2016, 09:13 AM
(sm50)
yaran
02-13-2016, 09:18 AM
یعنی میگم آدرس جدید بفرست
ehsan1361
02-13-2016, 09:38 AM
قصه شهر فرنگی دروغ بود ستاره های آسمونش بی فروغ بود (sm50)
باید ثابت بشه :|
ehsan1361
02-13-2016, 09:41 AM
صادق حسینی روزنامه نگار در اینستاگرامش عکس یک کافه طباخی را منتشر کرد و نوشت: برخلاف ادعاها؛ ما ایرانی ها بخوبی توانسته ایم بین سنت و مدرنتیه تعامل برقرار کنیم؛ تعاملی که در همه ی شئون زندگی برقراره؛ تنها طباخی نتوانسته بود تعامل سازنده با مدرنتیه برقرار کند؛ که به حول و قوه ی الهی این هم حل شد؛ و حالا شاهد موارد هستیم:
فراپه ی مغز؛ اسپرسو دوبل پاچه؛ موهیتوی زبون؛ سالاد سزار سیرابی؛ هات چاکلت اسپشیال بناگوش؛ کاپوچینو آبگوشت مغز؛ ماکیاتو زبون؛ چشم لاته؛ آیس مغز+زبون! (sm2)
Milik
02-13-2016, 11:47 AM
تو خیلی چیزارو نمیفهمی
من خیلی حرفارو سرم میشه ... (sm50)
Rasoulh111
02-13-2016, 12:33 PM
فلانم دهنه رسول١١١(sm2)
فعلا اونی که تو ک.ون دهنت هست بیار بعدا از چیز نداشتت حرف بزن(sm2)
Rasoulh111
02-13-2016, 12:35 PM
ممه تیر الدنگ کجایی؟ دقیقا کجایی؟(sm120)
دیوث بیا کارت دارم زدم تو کار واردات میخوام برام یه امار دقیق در بیاری ببین انواع سایز ممه طبیعی و عمل شده با رنگ بندی مختلف تو بازار چنده؟(sm2)
Rasoulh111
02-13-2016, 12:37 PM
الی رفته سوریه داره از حرم دفاع میکنه بنا به اخبار رسیده یه گلوله خورده به ک.ونش و ک.ونش یه سوراخ جدید باز شده الان جانباز 67% هست(sm2)
Milik
02-13-2016, 12:40 PM
یکی تو فکر مصدق زخم بیست و هشت مرداد
اون یکی تو فکر شعر یه شب مهتاب فرهاد ... (sm81)
Sajjad_MCH
02-13-2016, 01:52 PM
در مصاف هفته بیست و یکم برابر گسترش فولاد
طبقه دوم آزادی برای استقلالیها رایگان میشود(sm2)
این روزها رایگان شدن تماشای فوتبال برای طرفداران تیم ها یه یک حربه جالب تبدیل شده تا قهر تماشاگران با ورزشگاه ها به پایان برسد.
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که باشگاه پرسپولیس استارت این اقدام جالب را زد و توانست رکرود حضور تماشاگر در لیگ پانزدهم را در چند بازی متوالی بشکند سایر باشگاه ها هم تصمیم به چنین اقدامی گرفتند تا به یکباره میانگین حضور تماشاگر در ورزشگاه ها شکسته شود. از اهواز گرفته تا اصفهان و تبریز و ... طرفداران فوتبال با علم به این که نباید هزینه ای بابت خرید بلیت بپردازند به ورزشگاه ها رفتند و بازی را تماشا کردند.
همین موضوع استقلالی ها را نیز وسوسه کرد تا با درپیش گرفتن رویه ای که رقیب سنتی شان در چند بازی گذشته در پیش گرفته زمینه را برای آشتی طرفداران شان با استادیوم آزادی فراهم کنند تا در راه تثبیت صدرنشینی و موفقیت در کورس قهرمانی از یار دوازدهم به بهترین شکل ممکن بهره ببرند. در حالی که فردا استقلال مهمان نفت تهران خواهد بود و باید در تختی به مصاف شاگردان علی منصوریان برود باخبر شدیم مسئولان این باشگاه در حال رایزنی با سازمان لیگ هستند تا برای مصاف حساس روز جمعه برابر گسترش فولاد در هفته بیست و یکم طبقه دوم آزادی را برای طرفداران شان رایگان کنند.
با این تصمیم حالا همه منتظر هستند ببینند طرفداران استقلال هم همچون رقیب دیرینه شان می توانند رکورد تماشاچی در لیگ پانزدهم را بشکنند یا نه؟!
میترسم وزشگاه طاقت نیاره خراب شه (sm2)
yaran
02-13-2016, 01:55 PM
اقا چرا هر تاپیکی که میرم هر دفه میره صفحه اولش چیکار کنم اینجوری نشه؟
yaran
02-13-2016, 02:16 PM
ها درست شد.(sm120)
yaran
02-13-2016, 02:54 PM
تو منو شکستی افرین به تو!!!!!! (sm50)
sweetdream
02-13-2016, 03:48 PM
میلاد اصفهونی هستی؟
sweetdream
02-13-2016, 03:49 PM
از اصفهان کسی هست؟
MaMaTiR
02-13-2016, 04:00 PM
باز اینا یه بازی بردن (sm120)
بهههههه حسین آقا ممه تیر . شما کوجا اینجا کوجا (sm120) خَوب تعریف کن چه خبر (sm59) از تله چه خبر :|
(sm120)
تله کیه منگل(sm2)
MaMaTiR
02-13-2016, 04:02 PM
ممه تیر الدنگ کجایی؟ دقیقا کجایی؟(sm120)
دیوث بیا کارت دارم زدم تو کار واردات میخوام برام یه امار دقیق در بیاری ببین انواع سایز ممه طبیعی و عمل شده با رنگ بندی مختلف تو بازار چنده؟(sm2)
گو نخور دیوث(sm120)
اینقدر این خطر دیوث رو ارشاد نکردی که الان واست راست میکنه(sm2)
R A S O O L
02-13-2016, 04:38 PM
این جهان زندان و ما زندانیان (sm50)
!M?sbh؟!
02-13-2016, 04:42 PM
به افزونه ضد تبلیغات مرورگر من دست نزنید! (معرفی افزونه Anti-Adblock Killer)
!M?sbh؟!
02-13-2016, 04:47 PM
محققان به بالاترین سرعت انتقال اطلاعات در طول تاریخ رسیدند؛ 1.125 ترابیت در ثانیه!
برای مقایسه میتوانیم بگوییم که روش جدید تا 50 هزار برابر سریعتر از متوسط سرعت اینترنت بیسیم و باند بلند در بریتانیا است که در حدود 24 مگابیت بر ثانیه است. به عنوان مثال با استفاده از روش ما، کاربر میتواند کل فیلم Game of Thrones به صورت HD را در کمتر از یک ثانیه دانلود کنند.
R A S O O L
02-13-2016, 05:22 PM
هیچ نندیشم به جز دلخواه تو
شکر ایزد را که دیدم روی تو
یافتم ناگه رهی من سوی تو
چشم گریانم ز گریه کند بود
یافت نور از نرگس جادوی تو
بس بگفتم کو وصال و کو نجاه
برد این «کو کو» مرا در کوی تو
جست وجویی در دلم انداختی
تا ز جست وجو رود در جوی تو
(sm50)
R A S O O L
02-13-2016, 05:24 PM
یا حضرت مولانا (sm81)
Pacino
02-13-2016, 05:31 PM
میمونم صبور صبور میشکنم غرور غرور
اخ که زندگیمو من میبازم کرور کرور
ehsan1361
02-13-2016, 05:36 PM
(sm120)
تله کیه منگل(sm2)
(sm70)این اسکلو ( الی نبود من گفتم (sm2) )
احمق تلگرام دیگه (sm70)(sm120) خَوب چه خبر (sm59)
Pacino
02-13-2016, 05:38 PM
به امام حسین بالامم میدونم پایینمم میدونم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Milik
02-13-2016, 05:44 PM
گلنار به دست ایمان دارم که تو تشخیص صدای معتمدی و همایون موندی (sm120)
MaMaTiR
02-13-2016, 05:53 PM
(sm70)این اسکلو ( الی نبود من گفتم (sm2) )
احمق تلگرام دیگه (sm70)(sm120) خَوب چه خبر (sm59)
میدونم منگل(sm2)
من تلگرام ندارم اباله(sm120)
Pacino
02-13-2016, 05:56 PM
(sm2)
MaMaTiR
02-13-2016, 05:57 PM
(sm2)
مو در اورد(sm2)
Pacino
02-13-2016, 05:59 PM
دیگه بزرگ شده ریشو پشم در اورده(sm2)
MaMaTiR
02-13-2016, 06:00 PM
(sm120)
Milik
02-13-2016, 06:08 PM
آب خوش تو گلوی من جاخورد وقتی چشمای من تورو دیدن
مثل فیلم های بی سرانجامی ... (sm50)
Milik
02-13-2016, 06:14 PM
فاجعه خیلی عمیقه درد تحت کنترل نیست
من دیگه اسمی ندارم تو بهم میگی آنارشیست ... (sm74)
R A S O O L
02-13-2016, 06:21 PM
گلنار به دست ایمان دارم که تو تشخیص صدای معتمدی و همایون موندی (sm120)
شجریان صداش تابلویه دیگه (sm120)
ehsan1361
02-13-2016, 06:23 PM
میدونم منگل(sm2)
من تلگرام ندارم اباله(sm120)
خاک بر سَرَت اسکل (sm120)
R A S O O L
02-13-2016, 06:28 PM
آزمودم، مرگ من در زندگی ست
چون رهی زین زندگی، پایندگی ست
Pacino
02-13-2016, 06:41 PM
(sm54) معروفی میکنم سر دسته کصخلا
Milik
02-13-2016, 06:45 PM
شجریان صداش تابلویه دیگه (sm120)
عجیبه که متوجه شدی (sm2)
R A S O O L
02-13-2016, 06:46 PM
عجیبه که متوجه شدی (sm2)
ولی عجب تصنیف شاخیه ! (sm50) اشکو سرازیر می کنه (sm74)
Milik
02-13-2016, 06:47 PM
ولی عجب تصنیف شاخیه ! (sm50) اشکو سرازیر می کنه (sm74)
تصنیف نیست
mojtabaa
02-13-2016, 06:56 PM
Rastaak Hallaj
New Album
...
R A S O O L
02-13-2016, 06:56 PM
تصنیف نیست
حالا هرچی (sm120)
Milik
02-13-2016, 07:03 PM
این که مه نیست دود سیگار
قاب عکست هنوز رو دیوار
خوب نگاه کن ببین چطور داره میگذره روزگارم ... (sm50)
R A S O O L
02-13-2016, 07:06 PM
برخوانم و افسونش حراقه بجنبانم
هم ناطق و خاموشم، هم لوح خموشانم
هم خونم و هم شیرم، هم طفلم و هم پیرم
کیستم من؟ کیستم من؟ چیستم من
تا نگردی پاکدل چون جبرئیل
گرچه گنجی در نگنجی در جهان
رخت بربند و برس در کاروان
آدمی چون کشتی است و بادبان
تا کی آرد باد را آن بادران
(sm172)
Milik
02-13-2016, 07:23 PM
کمک کن که آروم بگیرم که تلخ و اسیرم ... (sm50)
Pacino
02-13-2016, 07:43 PM
منظورش گنده گوزیه؟
:│
Pacino
02-13-2016, 08:11 PM
رفیقم کجایی؟؟؟ (sm172)
Clint
02-13-2016, 08:14 PM
(sm172)
R A S O O L
02-13-2016, 08:17 PM
احتمال حمله زمینی مشترک ترکیه و عربستان به سوریه
R A S O O L
02-13-2016, 08:18 PM
مرزهای عراق را به گورستان متجاوزان سعودی تبدیل میکنیم
R A S O O L
02-13-2016, 08:21 PM
حملات توپخانه ای ترکیه به سوریه
Clint
02-13-2016, 08:22 PM
به موقع جواب کیو میخوای بدی کیون کش؟! (sm142)
دیوث زیاد زر نزن وگرنه پا میشم سروکیونتو به هم میدوزم مرتیکه کیون ندیده! (sm3)
دم شهرام گرم (sm189) (sm2) (sm13)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][19-16-07].jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Milik
02-13-2016, 08:28 PM
شهرام آذر و حامد نیک پی کلا سطحشون خیلی بالاتر از این دوتا عقب افتاده است
Saber
02-13-2016, 08:55 PM
دمش گرم . . . (sm50)
Milik
02-13-2016, 09:01 PM
فرزاد فرومند هنوز هم مثل قدیم کاراش خوبه (sm50)
R A S O O L
02-13-2016, 09:04 PM
حامد نیک پی از همون قسمت اول ازش خوشم اومد پرستیژ خوبی داره از اونایی هست که کارکردن باهاش لذت بخشه
Milik
02-13-2016, 09:16 PM
چون خیال تو درآید به دلم رقص کنان
چه خیالات دگر مست درآید به میان ... (sm181)
R A S O O L
02-13-2016, 09:54 PM
مثل مقایسه بنز و پراید وانت (sm2)
Clint
02-13-2016, 09:56 PM
پدرم ایدز داشت و مادرم سفلیس..
و من با سرطان زاده شدم..
تا نجات بدهم کودکانی را که..
از سرِ تراشیده ی خود، بیشتر دل گیرند..
تا عذاب خرچنگی که..
پنجه به جانشان می کشد..
سلول های مسموم را هر روز..
به من تزریق می کنند..
و هم سلولی هایم هر یک، دچارِ مرضی هستند:
سیاه زخم،
سِل،
جزام..
هر هفته تعدادیمان، برای مرگ آماده می شویم..
و زنده زنده شکم می درند ما را..
بر تخت های فلزی و زیرِ نورافکنهای عظیم..
ما آرزو کردیم نگذاریم..
همسرانمان آبستن شوند..
چرا که سرنوشتِ فرزندانمان را..
چیزی جز تحمل عذابی که..
بر ما گذشت نمی دیدیم..
اما جلادان بزرگ وسیله یی..
برای آرزوهای ما اختراع نکرده اند..
آن ها تنها به زندگیِ..
هم نوعانِ خود می اندیشند..
و از دردِ پِنهان شده..
در چشمان سرخ یک موش آزمایشگاه..
چیزی نمی دانند...
«چشمان سرخ»
"یغما گلرویی"
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm120)
Clint
02-13-2016, 10:09 PM
دمش گرم خوب تر زد به هیکلش (sm2)
دمش گرم خوب تر زد به هیکلش (sm2)
انصافا اذر درست نظر میده اکثر اجراها رو ... (sm120)
Clint
02-13-2016, 10:14 PM
انصافا اذر درست نظر میده اکثر اجراها رو ... (sm120)
سندی کارش درسته
اونجایی که به این دلقک گفت: صبر کن ببینم جواب کیو میخوای بعدا بدی! کیف کردم (sm2) بدجور کُپ کرد این کیون ندیده (sm120)
سندی کارش درسته
اونجایی که به این دلقک گفت: صبر کن ببینم جواب کیو میخوای بعدا بدی! کیف کردم (sm2) بدجور کُپ کرد این کیون ندیده (sm120)
حامد دفعه قبل گفت شانس اوردی شهرام جان تا لب صندلی نیم خیز شد (sm2)
واقعا انقدر بد اجرا میشه بعضی کارا شنونده اماتورم میتونه بفهمه ... اما روحانی و بابک انگار اصلا نمیخوان چیزی بگن این بنده خدا هم که میگه بقیه میریزن سرش ... (sm120)
Clint
02-13-2016, 10:26 PM
حامد دفعه قبل گفت شانس اوردی شهرام جان تا لب صندلی نیم خیز شد (sm2)
واقعا انقدر بد اجرا میشه بعضی کارا شنونده اماتورم میتونه بفهمه ... اما روحانی و بابک انگار اصلا نمیخوان چیزی بگن این بنده خدا هم که میگه بقیه میریزن سرش ... (sm120)
کامنتا (sm120)
Milik
02-13-2016, 10:27 PM
گل بزنن سردر اون دانشگاهی که ایشون توش تدریس میکنه
Clint
02-13-2016, 10:29 PM
(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Clint
02-13-2016, 10:42 PM
عه عه دقیقا اسم بابک سعیدی رو برد میگه داریم باهم کار میکنیم (sm77)
این کیونکش سعیدی جوری برخورد میکرد انگار اصلا تا حالا اینو ندیده
Milik
02-13-2016, 10:47 PM
اصلا نباید موسیقی رپ رو کنار موسیقی پاپ گذاشت و بینشون داوری کرد خیلی مسخره و بی معنی اگه میخواستن اینجوری کنن حداقل باید تو هر گروه یه رپ خون جامیدادن تا اونا با هم رقابت کنن
Clint
02-13-2016, 10:47 PM
امیر رپری که حذف کردن کارش درست بود مخصوصا اون رپری که اول رفت روی صندلی نشست و بعدا جابه جا شد و گفت برا من مهم این بود که رپ بالا بره
ویدئو رو ببین اصلا شاخ درآوردم، بر پدر این دیوثا مردمو چی فرض کردند
البته خودمونیم ما مردمم هستیم همونی که فرض میشیم.. (sm172)
Milik
02-13-2016, 10:50 PM
خیلی سخته آدم شعری رو که خودش گفته یادش بره (sm120)
Clint
02-13-2016, 10:58 PM
خوب بودن اینو قبول ندارم اصلا سوکشرایی که این میگه رپ نیست یارو اصلا هیچی موزیک رپ نمیفهمه فقط چارتا کلمه هم قافیه همیشه با یه ریتم تکرار میکنه
اصلا حالا این بحث به کنار اون ویدیو چی میگه چند سال پیش داشته با بابک سعیدی کار میکرده الان جوری برخورد میکردن اول انگار تو زندگیشون همدیگه رو ندیدن تابلویه که دارن حق خوری میکنن
رپ رو فقط رپرها میفهمن نه بقیه اون کسی که از کار این خوشش بیاد اصلا رپ باز نیست و فقط از حرف زدن خوشش میاد
Hosein333
02-13-2016, 11:03 PM
(sm54) معروفی میکنم سر دسته کصخلا
این یارو از خرم کمتره
yaran
02-13-2016, 11:06 PM
(sm50)
yaran
02-13-2016, 11:13 PM
بچها یه چند تا گروه تو تلگرام معرفی کنین درس حسابی باشه
Malware
02-13-2016, 11:25 PM
دوستان تو تلگرام راهی هست بشه ویس رو از کانال واسه یکی فرستاد بدون اینکه آدرس کانال بیوفته؟!
yaran
02-13-2016, 11:26 PM
ویس چیه؟
Clint
02-13-2016, 11:27 PM
دوستان تو تلگرام راهی هست بشه ویس رو از کانال واسه یکی فرستاد بدون اینکه آدرس کانال بیوفته؟!
ویس اگه با گوشی ضبط شده باشه و فرستاده بشه فوروارد کنی اصلا آدرس کانالو نشون نمیده و فقط تعداد سین هاشو نشون میده
yaran
02-13-2016, 11:28 PM
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Clint
02-13-2016, 11:36 PM
سقوطم را به چشم دیدم.. (sm50)
Malware
02-13-2016, 11:37 PM
ویس چیه؟
چطور بهت بگم ویس چیه آخه (sm120)
ویس اگه با گوشی ضبط شده باشه و فرستاده بشه فوروارد کنی اصلا آدرس کانالو نشون نمیده و فقط تعداد سین هاشو نشون میده
احتمالا اینا با گوشی ضبط نشده چون فوروارد که میکنم همراه با آدرس کانال میاد (sm172)
Clint
02-13-2016, 11:38 PM
چطور بهت بگم ویس چیه آخه (sm120)
احتمالا اینا با گوشی ضبط نشده چون فوروارد که میکنم همراه با آدرس کانال میاد (sm172)
پسوند ویس ضبط شده توی تل ogg است، بقیه رو نشون میده