توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Chavoshi News |
Chavosh
05-14-2020, 11:29 PM
خب پس برو موزنو آپدیت کن نرسه به چفیه بستن (sm120)
(sm120)چیکارش کنیم از بدو کارش حسین حسین و عسلام علی ورد زبونشه بذار برای دلخوشیش بخونه (sm98)ما همو به تاخت قفل مرا باز کن (sm51) درمی یابیم
mcgrady
05-14-2020, 11:32 PM
محسن چاوشی تو بعضی از اهنگهاش کم به عقاید دیگران بی احترامی نکرده
جناب چاوشی چیزی که عوض داره گله نداره
Chavosh
05-14-2020, 11:33 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
MaMaTiR
05-14-2020, 11:37 PM
سینجول عکس از کامنتای محسن برسون(sm120)
ولی انصافا کاری با بقیه قضایا ندارم ولی مهشید گه خوری کرده.. گوزو ربط داد به شقیقه(sm120)
Gsshop
05-15-2020, 12:16 AM
تصویریش نیست ؟
نه
meh13
05-15-2020, 12:32 AM
سه چهارتا آهنگ مزخرف پشت سر هم. تووی هیچ دورانی انقد ضعيف نبوده. فک کنم این آلبوم دیگه آلبوم آخرشه.
Milik
05-15-2020, 12:39 AM
مهشید مثل پدر پسر شجاع می مونه ،
تنها نقشش هم همسر ابی بودن تشریف داره ...
نه هنری ، نه فعالیتی مثبتی و کلا هیچ مطلق به حساب میاد ...
از قلب کالیفورنیا نسخه می پیچه واسه اینجا ...
Milik
05-15-2020, 12:50 AM
این که یه کار رو بد بدونیم یا خوب ، فقط سلیقه ی شخصیمون به حساب میاد ...
طرف الان تو این حالِ که طاق ثریا بخونه ، یا علی علی بگه تو آهنگش ، طرز فکر خودشه ، فکر همه جاش هم رو کرده و کار رو خونده و پخش کرده ...
سخت نیست قبول این حقیقت که هر شخص اختیار کامل افکار و رفتارش رو تنها خودش در دست داره ، حالا می خواد خواننده باشه یا بازیگر یا ...
!M?sbh؟!
05-15-2020, 01:55 AM
(sm50)
meh13
05-15-2020, 01:58 AM
ابی نشون داد بخشش از بزرگتراس. بالاخره گذر زمان مشخص میکنه کار خوب از بد.به خیالت این همه طرفدار داری ولی غافلی از این که الان یه لشگر سایبری رو مامور کردن از ابی بدی بگن البته نه بخاطر تو بلکه بخاطر کینه خودشون. الان خوتو براشون لوس میکنی تا پس فردا یه آهنگی رو بدون مجوز پخش کنی تا ازت بخاطر توهین به آبی زیاد خرده نگیرن، نترس از تو ارزشی تر کجا گیر بیارن.
!M?sbh؟!
05-15-2020, 04:11 AM
فوک نگو بابا ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 04:13 AM
زنیکه زده گاییده شوهره رو کل سیاست کاریه طرفو به گا داده بعد شما کسخلا یه سری کسشر میگید برا من ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 04:13 AM
بهترین واکنش ممکن رو موزن نیشون داد تا دیگه ایناگنده گوزی بزرگتر از دهنشون نکنن ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 04:15 AM
من جای موزن بودم بدتر میکردم ..
HASSAN
05-15-2020, 04:19 AM
ابی نشون داد بخشش از بزرگتراس. بالاخره گذر زمان مشخص میکنه کار خوب از بد.به خیالت این همه طرفدار داری ولی غافلی از این که الان یه لشگر سایبری رو مامور کردن از ابی بدی بگن البته نه بخاطر تو بلکه بخاطر کینه خودشون. الان خوتو براشون لوس میکنی تا پس فردا یه آهنگی رو بدون مجوز پخش کنی تا ازت بخاطر توهین به آبی زیاد خرده نگیرن، نترس از تو ارزشی تر کجا گیر بیارن.
اون ویدیو چدید نبود(sm70)
واسه 4-3 سال پیش بوده(sm120)
Chavosh
05-15-2020, 08:40 AM
اون ویدیو چدید نبود(sm70)
واسه 4-3 سال پیش بوده(sm120)
(sm70)حسن ریدی البوم ابراهیم واسه 2 سال پیشه اینم بعد اون ، میشه کمتر از دو سال
!M?sbh؟!
05-15-2020, 11:35 AM
(sm2)
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:12 PM
(sm59)
AmirHossein98
05-15-2020, 12:18 PM
همین کارارو حامد زمانیم میکنه واسه چاوشی اعتقاداته واسه اون مایه خالی؟
چرا نمیخواین قبول کنین شده خواننده حکومت
اگه واسه اعتقادات میخونی چرا میفروشی به اینور اونور
چطور تا امسال یادت نبود اعتقادات داری الان یادت افتاده علی علی میکنی
کیفیت کاراشم که هیچی اصلا هیچی نگیم بهتره
AmirHossein98
05-15-2020, 12:19 PM
قبلنم خونده واسه اماما اما نه با این شدت و خودنمایی
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:31 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:34 PM
قبلنم خونده واسه اماما اما نه با این شدت و خودنمایی
چرا چرت میگی قبلا هم کسی نبود اینجوری بخواد توهین کنه به اعتقاداتش ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:35 PM
بعدشم این رفتار این زنیکه اتفاقی نیست اینا نونشونو از یه ژا دیگه در میارن خط میگیرن که همشین کسشرایی بگن ..
AmirHossein98
05-15-2020, 12:36 PM
چرا چرت میگی قبلا هم کسی نبود اینجوری بخواد توهین کنه به اعتقاداتش ..
من اصلا صحبتم مهشید نیست شون لقش کی اونو آدم حساب میکنه آخه
من حرفم فصل جدید جناب چاوشیه که فقط واسه ماوا و اوج و غیره میخونه
AmirHossein98
05-15-2020, 12:37 PM
الی میگه فرهاد وحدت
یه ترک خونده واسه پیامبر اونم اون زمان نه الان
بدون هیچ سفارشی
بعد اونو با رفتار چاوشی مقایسه میکنی؟
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:39 PM
من اصلا صحبتم مهشید نیست شون لقش کی اونو آدم حساب میکنه آخه
من حرفم فصل جدید جناب چاوشیه که فقط واسه ماوا و اوج و غیره میخونه
رفته تو فاز عرفان و اگه منتظری برگرده میدونم که غیر ممکنه ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:42 PM
موزن الانو فعلا با شعراش در نظر میگیرم که این یکی شعرش خوب بود ..
meh13
05-15-2020, 12:48 PM
الآن نشده خواننده حکومت، از همون اول بوده. چاوشی دست پرورده همیناس منتهی برای اینکه لو نره.....
چاوشی آماده کردن برای این روزا.
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:51 PM
موزن 1400 کنسرت میذاره ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:55 PM
منتظر بودم مهناز افشار هم یه کسشری از یکی دیگه ریت کنه که کرد ..
!M?sbh؟!
05-15-2020, 12:55 PM
!M?sbh؟!
05-15-2020, 01:03 PM
همین کارارو حامد زمانیم میکنه واسه چاوشی اعتقاداته واسه اون مایه خالی؟
چرا نمیخواین قبول کنین شده خواننده حکومت
اگه واسه اعتقادات میخونی چرا میفروشی به اینور اونور
چطور تا امسال یادت نبود اعتقادات داری الان یادت افتاده علی علی میکنی
کیفیت کاراشم که هیچی اصلا هیچی نگیم بهتره
حامد زمانی برای ج اسلامی میخونه موضوعاشم مرگ بر امریکا و از این چیزاس
این آهنگاشم مال امروز و دیروز نیست از همون اول میخوند از این کارا
کیفیت کارای مذهبیش اکثرا افتضاحه قبول دارم ولی این شغلشه داره ازش پول در میاره محمد اصفهانی کلی کار اعتقادی داره و فروخته باید بگیم خواننده ی حکومته
حاضر نیستید قبول کنید مهشید چقد چرت گفت و چیزایی رو به هم ربط داد که اصن ارتباطی نداشتن به هم
البته محسنم تند رفت زن ابی یه حرفی زده جواب میدی باید مخاطبت همون ادم باشه نه اینکه نثار ابی کنی
meh13
05-15-2020, 02:36 PM
جدای از اینا راس میگه این چه شعریه، پس دیگه با داعشیا چه فرقی داری تو، انقد خشونت برا چی. زورت کردن مگه شعر بگی. امام علی این همه نکته مثبت داره ول کردی دنبال جنگی .امثال مثه تو از روی بیسوادی (مثه خوارج) نه از عمد، مردم و به مذهب شیعه بدبین کردن.
HILMICEM
05-15-2020, 02:52 PM
ابی بد جوری زد زمین محسن رو با این جوابش (sm51)
HILMICEM
05-15-2020, 02:53 PM
مهشید بابا خر کیه از محسن بعید بود جواب مهشید رو بده (sm51)
HILMICEM
05-15-2020, 02:57 PM
زن محسن عربه تعصب زنش رو میکشه (sm51)
HILMICEM
05-15-2020, 03:01 PM
زن دنیا رو به آتیش میکشه محسن که سهله
AmirHossein98
05-15-2020, 03:08 PM
حامد زمانی برای ج اسلامی میخونه موضوعاشم مرگ بر امریکا و از این چیزاس
این آهنگاشم مال امروز و دیروز نیست از همون اول میخوند از این کارا
کیفیت کارای مذهبیش اکثرا افتضاحه قبول دارم ولی این شغلشه داره ازش پول در میاره محمد اصفهانی کلی کار اعتقادی داره و فروخته باید بگیم خواننده ی حکومته
بحث سر تناقضه
اتفاقا منم واسه میلاد اصفهانیو مثال زدم
یه وقتی هست تو میگی من یه خواننده مردمی ام من واسه مردمم میخونم میشی فرهاد که زیر بار این که واسه انقلاب اهنگ بخونه نرفت و با سختی و مشقت زندگی کرد اما کار سفارشی نخوند
یه وقتا میشی اصفهانی که وقتی خمینی اومد قران خوند بعد ها هم خیلی کار مذهبی خوند اما به خاطر اینکه کلا خانواده ی مذهبی داشت و ایدئولوژیش این بود این کارارو کرد هیچ وقتم ادعای مردمی بودن نکرد.
اما یه وقتایی میشی چاوشی که یه روز میخونی تنها کتاب منطقی ات دینیست یه روز ای قاضی ای قاضی میخونی بعد واسه همون ارگانی که عامل اصلیه بدبختیه ملته اهنگ میخونی پول میگیری.من نمیتونم قبول کنم اینا فقط به خاطر اعتقاداتشه و داستان دیگه ای نداره.۲۰سال خوانندگی کرده چرا الان انقد این تیتراژ خوانی و اعتقادات و شعر مذهبی و کار واسه ماوا و اوج زیاد شده؟ینی قبلا پول داشت الان نداره؟الانی که البومو تنهایی جم میکنه با قیمت ۳۰تومن؟
اگه دم از با مردم بودن میزنی باید پی فقر و سختیاشم به تنت بمالی آزادگی تاوان داره.
قبلا تنهاترین خوند دلخون خوند اما دیگه چندسال از خودش یه تصویری درست کرده بود که من هوادار اصلا نمیتونم قبول کنم این روزارو،
بحث مهشیدم من گفتم پشیزی نه واسه خودش نه واسه حرفاش ارزش قائل نیستم من حرفم این روندیه که چاوشی داره طی میکنه.
چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
Milik
05-15-2020, 03:40 PM
چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
از این زاویه ببین که در زمان ادای "اما دوئل نداشت وسترن انتها" عملا مردیم و بعد از اون داریم به مراسم تدفین خودمون نگاه می کنیم ...
!M?sbh؟!
05-15-2020, 03:43 PM
یغما تو خفه شو ..
Milik
05-15-2020, 03:55 PM
من یادمه واسه فلسطین هم کار خونده چاوشی ، واسه 12 تاشون نخونده ولی حداقل واسه نصفشون با سوز و ناله ی فراوان روضه خونده ، این که الان تیتر شده واسه کوبیدن و حکومتی دونستش غیرطبیعی به حساب میاد ...
معلوم که واسه حکومت می خونه ، چه درست چه غلط ، چه خواه چه ناخواه ، داره مثل همه ی ما تو این دخمه ی بی سر و صاحب می گذرون روزای عمرش رو ، این حق رو داره که بابت کارش پول بگیره ، سفارشی بخونه ، تهیه کننده ی فلان داشته باشه و کلی داستان های دیگه
هر کدوم از ما هم اگه جای چاوشی بودیم ، می نویسم و امضا می کنم برای بیشتر شدن منفعتمون از هیچ کاری دریغ نمی کردیم ...
Milik
05-15-2020, 03:56 PM
یغما رو کاری نداشته باش ، چیزی نداره واسه از دست دادن ، تازه شروع کرده به ابی شعر فروکردن ...
Milik
05-15-2020, 04:01 PM
10 ساله دارن با تبلیغ آخرین تور کنسرت ابی مردم رو تلکه می کنن ، بعد میان پشت مردم قایم می شن ...
Milik
05-15-2020, 04:05 PM
کاش می شد به مانی رهنما تجاوز کرد ، هر جور که شده فقط کرد ...
Milik
05-15-2020, 04:11 PM
و البته یاد عربده کشی دیگر افتادم و متعارف
همان که پشیمان است "مثل سگ"
و افتخار می کند
به کاباره
و شهامت تهران ندارد ...
(جدا این یه تیکه رو خیلی سنگین گفته ، کلا از ریشه زده "سپاسگذارم ازش"... )
Mo$en
05-15-2020, 04:19 PM
حجت رو تمام میکنم با این جمله
مرگ بر زن ابی
MaMaTiR
05-15-2020, 05:41 PM
(sm2)
بحث سر تناقضه
اتفاقا منم واسه میلاد اصفهانیو مثال زدم
یه وقتی هست تو میگی من یه خواننده مردمی ام من واسه مردمم میخونم میشی فرهاد که زیر بار این که واسه انقلاب اهنگ بخونه نرفت و با سختی و مشقت زندگی کرد اما کار سفارشی نخوند
یه وقتا میشی اصفهانی که وقتی خمینی اومد قران خوند بعد ها هم خیلی کار مذهبی خوند اما به خاطر اینکه کلا خانواده ی مذهبی داشت و ایدئولوژیش این بود این کارارو کرد هیچ وقتم ادعای مردمی بودن نکرد.
اما یه وقتایی میشی چاوشی که یه روز میخونی تنها کتاب منطقی ات دینیست یه روز ای قاضی ای قاضی میخونی بعد واسه همون ارگانی که عامل اصلیه بدبختیه ملته اهنگ میخونی پول میگیری.من نمیتونم قبول کنم اینا فقط به خاطر اعتقاداتشه و داستان دیگه ای نداره.۲۰سال خوانندگی کرده چرا الان انقد این تیتراژ خوانی و اعتقادات و شعر مذهبی و کار واسه ماوا و اوج زیاد شده؟ینی قبلا پول داشت الان نداره؟الانی که البومو تنهایی جم میکنه با قیمت ۳۰تومن؟
اگه دم از با مردم بودن میزنی باید پی فقر و سختیاشم به تنت بمالی آزادگی تاوان داره.
قبلا تنهاترین خوند دلخون خوند اما دیگه چندسال از خودش یه تصویری درست کرده بود که من هوادار اصلا نمیتونم قبول کنم این روزارو،
بحث مهشیدم من گفتم پشیزی نه واسه خودش نه واسه حرفاش ارزش قائل نیستم من حرفم این روندیه که چاوشی داره طی میکنه.
بحث فروختن اهنگ به اوج و قبول دارم جای سوال داره واقعا
شاید واقعا به این بعدش فک نکرده کار مذهبیشو که میخواد منتشر کنه یه موسسه پول خوب میده بابتش اینم میگه چه بهتر کار و میده پولشو میگیره
ولی خب همیشه گفتم چاوشی برام در مقام یه موزیسین قابل احترامه و کارشو دوس دارم نه بیشتر
Fcb1899
05-16-2020, 12:14 AM
اول در مورد طاق ثریا بگم که بالاخره بعد چند اهنگ ضعیف و متوسط یه اهنگ خوب داد بیرون که بشه چند بار گوش داد
در مورد حواشی این چند روز هم با اینکه مهشید گه زیادی خورد ولی این حرکت از چاوشی هم به شدت بعید بود بیای به ابی که اسطوره خیلیاس بگی عربده زن !!! بعدش در حالی که خود ابی اصلا وسط بحث نبوده . عین این میمونه که من با دختر عمم دعوام شه بیام به شوهرش که اصلا نمیشناسمش فحش بدم .چاوشی کلا یه ساله به شدت عجیب و غریب شده . اول البوم قمار باز که انتظارات براورده نکرد و چند تراک ضعیف و حرکات عجیبش که دیگه این اخری اوجش بود . چاوشی که جلوی حرفای به مراتب بدتر سکوت میکرد این بار جواب داد و چه حرکت بدی هم زد با کشوندن ابی به وسط بحث . ابی رو حتی اگر با بعضی اخلاق و شخصیتش هم حال نکنی مگه میشه جرات توهین کردن بهشو به خودت بدی .حتی من طرفدار چند اتیشه چاوشی که همیشه حمایتش میکردم این بار خیلی بدم اومد از رفتار چاوشی حتی اگر یکی مثه مهشید که هیچی از خودش نداره جز زن ابی بودن یه زری زده باشه
چاوشی تا وقتی امثال اون افشاری دیوث کنارش باشن بدتر میشه از هر نظر
meh13
05-16-2020, 01:12 AM
یغما گلرویی دمش گرم.به بهترین شکل ممکن جواب چاوشی رو داد.
!M?sbh؟!
05-16-2020, 02:30 AM
یغما گلرویی دمش گرم.به بهترین شکل ممکن جواب چاوشی رو داد.
خفه شو بابا ..
!M?sbh؟!
05-16-2020, 02:31 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
!M?sbh؟!
05-16-2020, 02:35 AM
گاییدم اون خواننده ای رو که به خاطر پول به کشورش خیانت میکنه ..
بعدم میاد میگه برای عربستان خوشبینم ولی برای ایران نه ..
حالا میخواد ابی باشه یا هر بابای پول .. !!!!
Mil@d-F
05-16-2020, 10:28 AM
چاووشی حتی در حد مهشید پلنگ هم نیست...یه پلشت سبک مغز(sm70)
یه مثالی هست که میگه:شهر که شلوغ بشه قورباغه هم هفت تیرکش میشه! آخه تو چی میگی با اون صدای تخمیت که به ابی میگی اربده زن(sm25)ابی بهت نمیده دنده عوض کنی (sm2)
ebihamed
05-16-2020, 12:47 PM
آخه اینا دارن اشتباه میزنن نمیدونن چاوشی واسه طرفدراش چاوشیه ولی ابی واسه تمام فارسی زبانهای سراسر دنیا یه اسطوره س
chavoshi esghame
05-16-2020, 01:19 PM
چاوشی اسطورس هنوز سنگ صبورش خارجیارو مست کرده
meysamdall
05-16-2020, 01:39 PM
والا توهینی به ابی نکرد!
منظورش هم از عربده زنی کلا فضای کنسرت ایرانی هاست که جز سروصدا چیزی نیست و قبلا هم گفته که این نوع کنسرت چیزی به مخاطب موسیقی اضافه نمیکنه
اگر هم توهین کرده در جواب اونهمه توهین و تهمتی که زن ابی بهش زد هیچی نبود
هرکسی بزرگی چاوشی رو زیرسوال میبره در واقع عقل خودشو انکارمیکنه
سطح چندکاراخیرش که در مقایسه با سطح خودش فاجعه محسوب میشه باز هم از سطح کل کارنامه ی کاری خیلیهای خارج از کشور بالاتره
meh13
05-16-2020, 02:20 PM
چاوشی اسطورس هنوز سنگ صبورش خارجیارو مست کرده
فرض کن کامکار نبود با تنظیم چاوشی چه چیز تخمی ای میشد.
مگه ماکت آهنگ زخم زبونی که قرار بود خودش بده رو نشنیدی.
meh13
05-16-2020, 02:23 PM
والا توهینی به ابی نکرد!
منظورش هم از عربده زنی کلا فضای کنسرت ایرانی هاست که جز سروصدا چیزی نیست و قبلا هم گفته که این نوع کنسرت چیزی به مخاطب موسیقی اضافه نمیکنه
سطح چندکاراخیرش که در مقایسه با سطح خودش فاجعه محسوب میشه باز هم از سطح کل کارنامه ی کاری خیلیهای خارج از کشور بالاتره
مگه یانی یا ونجلیس یا کلایدرمنه که انقد ناز داره.
chavoshi esghame
05-16-2020, 02:25 PM
چاوشی انقدر اهنگ هیت داره که نیاز به ناز شدن نیست مثل قطار
MaMaTiR
05-16-2020, 02:50 PM
با اینو اون نجنگ فرار کن فرار
از مردم دو رنگ فرار کن فرار(sm50)
Mo$en
05-16-2020, 04:58 PM
والا توهینی به ابی نکرد!
تایید دادش حسن گل
حجت رو تمام میکنم با این جمله
مرگ بر زن ابی
meysamdall
05-16-2020, 05:15 PM
@meh13 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تنظیم کننده ی اصلی کارهاش همیشه خودش بوده
صدها کار تنظیم کرده که هم هیت شدن هم اونایی تخصص موسیقی دارن پسندیدن
تو که نیستی، تریاق، عموزنجیرباف و خیلی کارهای دیگه
اینا هم تخمی بودن؟
این اواخر"کمتر از یکسال اخیر" کارهاش به نسبت سطح خودش داغون بودن ولی دلیل نمیشه کاملا منکرش شد
کلا بنظر نمیاد درمورد چاوشی حرف زده باشی(sm37)
AkbaR
05-16-2020, 05:48 PM
(sm50)
MaMaTiR
05-16-2020, 05:49 PM
نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی(sm50)
HASSAN
05-16-2020, 05:51 PM
(sm70)حسن ریدی البوم ابراهیم واسه 2 سال پیشه اینم بعد اون ، میشه کمتر از دو سال
خودت ریدی الی جان(sm2)
این داره امیر بی گزندو میخونه
از امیر بی گزند 4 سال میگذره
MaMaTiR
05-16-2020, 05:53 PM
خودت ریدی الی جان(sm2)
البته کاری به ریدن الی ندارم ولی بعد اونم میتونست بخونه(sm2)
HASSAN
05-16-2020, 05:54 PM
البته کاری به ریدن الی ندارم ولی بعد اونم میتونست بخونه(sm2)
ها ولی درکل اینکه ویدیو قدیمیه و جدید نیست(sm120)
MaMaTiR
05-16-2020, 05:57 PM
ها ولی درکل اینکه ویدیو قدیمیه و جدید نیست(sm120)
اره مشخصه
زیادیم خورده بود داشت با مغز از پشت میفتاد(sm2)
HASSAN
05-16-2020, 05:58 PM
اره مشخصه
زیادیم خورده بود داشت با مغز از پشت میفتاد(sm2)
(sm2)
چقد هم بد خوند(sm2)
MaMaTiR
05-16-2020, 05:59 PM
(sm2)
چقد هم بد خوند(sm2)به خاطر اینکه صداش دستگاهی نیست،نفسش داشت از کونش در میرفت(sm2)
MaMaTiR
05-16-2020, 06:01 PM
خب اولین اهنگو گوش دادیم .. یراحی با چه رویی اومد اهنگ حبیب رو خوند و رید توش(sm2)
HASSAN
05-16-2020, 06:03 PM
به خاطر اینکه صداش دستگاهی نیست،نفسش داشت از کونش در میرفت(sm2)
(sm2)
Navid
05-16-2020, 07:10 PM
بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!
بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!
با تند بودن نوشتش موافقم ولی عارف رو سگ خطاب نکرد نقل قول از خودش کرد داخل گیومه هم گذاشت که مشخص شه نقل قوله (sm120)
با چه متر و معیاری میگی انگشت کوچیکه اونا نیستن به خاطر قدیمی تر بودن ابی و معین و عارف ؟
یاد حرف طرفدارای بیتلز میفتم که هیچکیو قبول ندارن میگن پینک فلوید و لدزپلین هیچی نیستن در مقابل بیتلز به گواه اینکه اون زمان که هیچکی نبوده بیتلز شاهکار کرده جاده رو صاف کرده
تو پنج سال اخیر کدوم ترک خوب از معین و ابی و سیاوش قمیشی و داریوش و گوگوش و امید و بقیشون منتشر شده که اینجوری قضاوت میکنی کارم کم بیرون ندادن اتفاقا
chavoshi esghame
05-16-2020, 07:35 PM
چاوشی اسطورس ابی خر کیه یه سنگ صبورش به صدتا ابی میارزه انگار داره کر میخونه
Mo$en
05-16-2020, 07:49 PM
چاوشی اسطورس ابی خر کیه یه سنگ صبورش به صدتا ابی میارزه انگار داره کر میخونه
عشقی عشق
!M?sbh؟!
05-16-2020, 07:58 PM
عشقی عشق
به کم پیدایی دماغم ..
Mo$en
05-16-2020, 08:03 PM
به کم پیدایی دماغم ..
مخلصم زیر سایه شما
حال شما خوبه با زحمتای ما
!M?sbh؟!
05-16-2020, 08:10 PM
مخلصم زیر سایه شما
حال شما خوبه با زحمتای ما
من تو رو میبینم خوب میشم دماغم ..
!M?sbh؟!
05-16-2020, 08:10 PM
(sm2) بابا چاوشی انقدر ابی رو دوست داره که یه آلبوم هم بنامش داد به اسم ابراهیم
AmirHossein98
05-16-2020, 08:22 PM
با تند بودن نوشتش موافقم ولی عارف رو سگ خطاب نکرد نقل قول از خودش کرد داخل گیومه هم گذاشت که مشخص شه نقل قوله (sm120)
با چه متر و معیاری میگی انگشت کوچیکه اونا نیستن به خاطر قدیمی تر بودن ابی و معین و عارف ؟
یاد حرف طرفدارای بیتلز میفتم که هیچکیو قبول ندارن میگن پینک فلوید و لدزپلین هیچی نیستن در مقابل بیتلز به گواه اینکه اون زمان که هیچکی نبوده بیتلز شاهکار کرده جاده رو صاف کرده
تو پنج سال اخیر کدوم ترک خوب از معین و ابی و سیاوش قمیشی و داریوش و گوگوش و امید و بقیشون منتشر شده که اینجوری قضاوت میکنی کارم کم بیرون ندادن اتفاقا
چاوشی الان ۱۵ سال داره میخونه کلا ۱۰ترک شاهکار نداره مصطفی جان چاوشیو داری با پایه های موسیقی تاریخ این مملکت مقایسه میکنی؟اینا که اسم بردی دارن ۳۰ ۴۰ سال میخونن و جز چند سال اخیر تمام این سالها تو اوج بودن و محبوب ترین.
تا صد سال دیگه هم مثل معین و داریوش و ابی و گوگوش حقیقتا نخواهد امد.
نه فقط به خاطر قدیمی بودن.هر کدوم از اینا یه نوع خاصی از خوانندگی دارن که جریان ساز موسیقی پاپ ایران شد.
همین قمیشی که میگی ملودیای چاوشیو از اول گوش کنی چقدر تاثیر گرفته از قمیشیه؟اگه قمیشی نبود اصلا چاوشی فکر میکرد که یه روز خواننده شه؟
قطعا من خودم از هواداراشم به خاطر غم خاصی که از اول داشت و ملودیای بعضا فوق العادش اما دیگه بالا آوردنش تا سطح اسطوره ها به نظرم درست نیست.
تازه حتی اگه بگیم ملودی ساز خیلی خوبیه ابدا صدا و اجرای خارق العاده ای نداره فقط صدای خاصی داره که یه عده ی خاص امثال ما از این صدا خوششون میاد.
AmirHossein98
05-16-2020, 08:28 PM
البته از جهت خوانندگی گفتم تاریخ موسیقی وگرنه تو حوزه شعر و آهنگسازی که بقیه بزرگانم هستن
meh13
05-16-2020, 09:22 PM
چاوشی الان ۱۵ سال داره میخونه کلا ۱۰ترک شاهکار نداره مصطفی جان چاوشیو داری با پایه های موسیقی تاریخ این مملکت مقایسه میکنی؟اینا که اسم بردی دارن ۳۰ ۴۰ سال میخونن و جز چند سال اخیر تمام این سالها تو اوج بودن و محبوب ترین.
نه فقط به خاطر قدیمی بودن.هر کدوم از اینا یه نوع خاصی از خوانندگی دارن که جریان ساز موسیقی پاپ ایران شد.
همین قمیشی که میگی ملودیای چاوشیو از اول گوش کنی چقدر تاثیر گرفته از قمیشیه؟اگه قمیشی نبود اصلا چاوشی فکر میکرد که یه روز خواننده شه؟
قطعا من خودم از هواداراشم به خاطر غم خاصی که از اول داشت و ملودیای بعضا فوق العادش اما دیگه بالا آوردنش تا سطح اسطوره ها به نظرم درست نیست.
تازه حتی اگه بگیم ملودی ساز خیلی خوبیه ابدا صدا و اجرای خارق العاده ای نداره فقط صدای خاصی داره که یه عده ی خاص امثال ما از این صدا خوششون میاد.
منم همینو میگم.
مطمئنم اینایی رو که گفتی فقط به اسم میشناسن با آهنگای اخیرشون.
در مورد چاوشی هم باید ۳۰ سال دیگه قضاوت کرد ابی و معین و بقیه عمر هنریشون الان تموم شده چاوشی هنوز وسط راهه وقتی میشه کارنامه رو سنجید که چاوشی هم سی چهل سال کار کنه
من خودم ابی سیاوش قمیشی معین و خیلیای دیگه رو گوش میدم و دوس دارم بعضی کاراشونو چاوشی هم دوس دارم باور کن ابی و سیاوش قمیشی هم ۱۰ تا شاهکار به زور دارن تو کارنامه ۴۰ سالشون
چاوشی هم جریان ساز دوران خودشه نیست به نظرت؟ تو دوران بی محتوایی کیه که پرچم محتوا رو نگه داشته تو موسیقی پاپ ایران
قرار نیست کسی مثل گوگوش ابی یا هر کسی دیگه بیاد هر کدوم کاراکتر خودشونو دارن با ویژگی های خاص خودشون چاوشی هم همینطوره
فقط تو ایرانه که خوانندگی رو به قدرت صدا میدونن و هر کی گام بالاتری رو بخونه ینی خواننده بهتریه و بقیه خواننده نیستن چندتا گروه اسطوره ای مثال بزنم که فقط رو گام های پایین میخونن ؟
موافق اسطوره سازی نیستم ولی با سیاهنمایی هم مخالفم چاوشی به اندازه ی خودش مهمه تو موسیقی ایران که اندازش هم کم نیست شاید تو هم عصرای خودش مهم ترین باشه
من از این واکنشای هیجانی بدم میاد مخصوصا این سلبریتیای دوزاری که نشستن پشت سیستم ببینن کی کجا یه حرفی زده اینا اظهار فضل کنن در همه مواردم صاحب نظرن ماشالا
AmirHossein98
05-16-2020, 09:57 PM
در مورد چاوشی هم باید ۳۰ سال دیگه قضاوت کرد ابی و معین و بقیه عمر هنریشون الان تموم شده چاوشی هنوز وسط راهه وقتی میشه کارنامه رو سنجید که چاوشی هم سی چهل سال کار کنه
من خودم ابی سیاوش قمیشی معین و خیلیای دیگه رو گوش میدم و دوس دارم بعضی کاراشونو چاوشی هم دوس دارم باور کن ابی و سیاوش قمیشی هم ۱۰ تا شاهکار به زور دارن تو کارنامه ۴۰ سالشون
چاوشی هم جریان ساز دوران خودشه نیست به نظرت؟ تو دوران بی محتوایی کیه که پرچم محتوا رو نگه داشته تو موسیقی پاپ ایران
قرار نیست کسی مثل گوگوش ابی یا هر کسی دیگه بیاد هر کدوم کاراکتر خودشونو دارن با ویژگی های خاص خودشون چاوشی هم همینطوره
فقط تو ایرانه که خوانندگی رو به قدرت صدا میدونن و هر کی گام بالاتری رو بخونه ینی خواننده بهتریه و بقیه خواننده نیستن چندتا گروه اسطوره ای مثال بزنم که فقط رو گام های پایین میخونن ؟
موافق اسطوره سازی نیستم ولی با سیاهنمایی هم مخالفم چاوشی به اندازه ی خودش مهمه تو موسیقی ایران که اندازش هم کم نیست شاید تو هم عصرای خودش مهم ترین باشه
من از این واکنشای هیجانی بدم میاد مخصوصا این سلبریتیای دوزاری که نشستن پشت سیستم ببینن کی کجا یه حرفی زده اینا اظهار فضل کنن در همه مواردم صاحب نظرن ماشالا
بین بقیه خواننده های داخلی این دوره قطعا موافقم که فقط چاوشی پرچمو بالا نگه داشت اما الان میبینیم که رو به افوله از این لحاظ گفتم که اونا بعد ۳۰ سال چاوشی بعد ۱۴سال
اما از لحاظ خوانندگی من قدرت صدا ملاکم نیست واقعا کلا سبک خوانندگی منظورمه خودمونیم چاوشی تا حالا یه فیلم نصفه نیمه از اجرای زندش دراومده اونم قابل گوش دادن نیست خداوکیلی.
من نمیگم صداش دستگاهیه و این مزخرفات اما خواننده ماهریم نیست با معیار های یه خواننده توانا.
مثلا حامی که بالا نمیخونه همش اما کیه که بگه خواننده توانایی نیست.
اسطوره سازیم درست نیست درست میگی اما من که گفتم چاوشیو در حد یه آهنگساز خلاق تو دوران خودش قبول دارم.
با تریاق و دیوار بی در و پارو و سنگ صبور و غیره زندگی کردم.
بین همه خوانندگان همنسلشم فقط واسه کارای چاوشی لحظه شماری میکنم اما اگه این نزولش ادامه دار نباشه.
اون قسمت ده شاهکارم قمیشی شاید نه ولی ابی داره خدایی حالا بگذریم بحث به درازا میکشه(sm174)
AmirHossein98
05-16-2020, 09:57 PM
بین بقیه خواننده های داخلی این دوره قطعا موافقم که فقط چاوشی پرچمو بالا نگه داشت اما الان میبینیم که رو به افوله از این لحاظ گفتم که اونا بعد ۳۰ سال چاوشی بعد ۱۴سال
اما از لحاظ خوانندگی من قدرت صدا ملاکم نیست واقعا کلا سبک خوانندگی منظورمه خودمونیم چاوشی تا حالا یه فیلم نصفه نیمه از اجرای زندش دراومده اونم قابل گوش دادن نیست خداوکیلی.
من نمیگم صداش دستگاهیه و این مزخرفات اما خواننده ماهریم نیست با معیار های یه خواننده توانا.
مثلا حامی که بالا نمیخونه همش اما کیه که بگه خواننده توانایی نیست.
اسطوره سازیم درست نیست درست میگی اما من که گفتم چاوشیو در حد یه آهنگساز خلاق تو دوران خودش قبول دارم.
با تریاق و دیوار بی در و پارو و سنگ صبور و غیره زندگی کردم.
بین همه خوانندگان همنسلشم فقط واسه کارای چاوشی لحظه شماری میکنم اما اگه این نزولش ادامه دار نباشه.
اون قسمت ده شاهکارم قمیشی شاید نه ولی ابی داره خدایی حالا بگذریم بحث به درازا میکشه(sm174)
kasra
05-16-2020, 10:26 PM
اگر انقلاب نمیشد پاسدار محسن چاوشی باید به شغل محترم چوپانی مشغول میشد و صدای نکره و نفرت انگیزش را به گوش گوسفندان میرساند
اونوقتم که ابی و سیاوش قمیشی به خاطر دخالتای همین مهشید جان ازخجالت هم دراومده بودن جوری که بیست سال طرف همدیگه نرفتن از این افاضات خبری نبوده و یه اختلاف سلیقه بوده
ولی یه نفر بی دلیل میاد مشتی جفنگیات میبنده به یکی و بعد جوابشو میشنوه باید از بیانات معظم مشعوف بشیم
AmirHossein98
05-17-2020, 12:14 AM
بدون توهین نمیشه نظر خودشو بگه آدم احیانا؟
Milik
05-17-2020, 12:15 AM
ابی ، عارف ، داریوش ، گوگوش و بقیه به لطف بهترین های ترانه نویسی و آهنگسازی در دوران طلایی موسیقی ایران به اوج رسیدن و موندنی شدن ،
هی مصاحبه ی بابک افشار میاد تو گوشم که می گفت ، آدم نمی تونه بیاد بگه خانم گل آی خانم گل بعد فریاد بزنه خلیج فارس و در جایی که باید خلیج فارس رو بخونه جرات اجرا کردنش رو نداشته باشه ...
Milik
05-17-2020, 12:18 AM
خواننده های فارسی زبان خارج نشین چیزی نیستن جز مشتی وطن فروش که در مفت بری یکه تازی می کنند ...
Milik
05-17-2020, 06:37 AM
میلاد درخشانی ... (sm27)
ebihamed
05-17-2020, 09:05 AM
والا توهینی به ابی نکرد!
مهشید عقاید چاوشی رو نقد کرد چاوشی هم میتونست عقاید مهشید رو نقد کنه ابی این وسط چکاره بود که چاوشی بهش پرید؟
فقط مشخص شد چاوشی با انتقاد از کنسرت عربستان بیش از پیش مورد عنایت ارشاد قرار میگیره و در آخر هنرمندی که صحنه رو تجربه نکرده باشه قطعا یه چیزی کم داره
و چاوشی اول باید با هنرمندایی که تازه پا روی صحنه گذاشتن رقابت کنه نه ابی که 50 سال خاک صحنه رو خورده
ebihamed
05-17-2020, 09:08 AM
ابی ، عارف ، داریوش ، گوگوش و بقیه به لطف بهترین های ترانه نویسی و آهنگسازی در دوران طلایی موسیقی ایران به اوج رسیدن و موندنی شدن ،
هی مصاحبه ی بابک افشار میاد تو گوشم که می گفت ، آدم نمی تونه بیاد بگه خانم گل آی خانم گل بعد فریاد بزنه خلیج فارس و در جایی که باید خلیج فارس رو بخونه جرات اجرا کردنش رو نداشته باشه ...
خلیج فارس یا خانم گل یا مداد رنگی یا هر چیزی جزو اموال شخصی من و شما نیس که دستور بدیم ابی کی و کجا اونو بخونه همونجوری که چاوشی شما خودش تشخیص میده کجا آهنگ مناسبتی بده و کجا اعتراضی ... ضمن اینکه واقعا نظرتون به درد خودتون میخوره که ابی و عارف و داریوش و گوگوش رو میخای با این حخرفا بیاری پایین که چاوشی رو ببری بالا اینا هر چقدرم که کوچیک باشن لااقل با صدای خودشون خوندن و بهترینهای روی صحنه بودن و هستن
!M?sbh؟!
05-17-2020, 09:58 AM
باز چی کسشر میگید من نمیبینم ..
chavoshi esghame
05-17-2020, 10:05 AM
خفه شو کسرا چاوشی یه سنگ صبورش کافیه تا اسطوره باشه
MaMaTiR
05-17-2020, 11:14 AM
تمرین کنم باید ، دیوار بودن را(sm50)
MaMaTiR
05-17-2020, 11:15 AM
پس دفنِ خود کردم ، همراه آدم ها
جاندار بودن را(sm50)
meysamdall
05-17-2020, 12:42 PM
کلا فراموشکاریم
مسلخ، تفنگ سرپر، مردحسابی(درآستانه پیری)، نجار(همراه خاک اره)، مدادقرمز(ای ماه مهر)، مابزرگ و نادانیم، خوزستان، شرمساری، شاه مقصود،قوم به حج رفته، بهرام گور، شیرمردا و چندین کار اجتماعی و بعضا سیاسی دیگه رو ندید میگیریم چون از واژه"عربده زن" در دفاع از خودش استفاده کرده(sm37)
بعضیها که کلا منکر خواننده بودن محبوب ترین خواننده ی کشور میشن(sm37)
mojtabaa
05-17-2020, 03:12 PM
خب اولین اهنگو گوش دادیم .. یراحی با چه رویی اومد اهنگ حبیب رو خوند و رید توش(sm2)
(sm139)(sm56)(sm13)(sm141)
mcgrady
05-17-2020, 03:20 PM
عربده کش (sm54)(sm54)
mcgrady
05-17-2020, 03:21 PM
درخت هرچی قد بکشه خمتر میشه...
mcgrady
05-17-2020, 03:23 PM
من این رو هم میذارم به پای کارها و رفتارهای نادرست چاوشی توی چند سال اخیر و امیدوارم که اون هنرمند ساکت و محجوب که کارهاش در عین سادگی بسیار تاثیرگذار بودن، دوباره برگرده.. هنر این سرزمین به امثال چاوشی نیاز داره، اما نه این چاوشی..
Milik
05-17-2020, 04:17 PM
خلیج فارس یا خانم گل یا مداد رنگی یا هر چیزی جزو اموال شخصی من و شما نیس که دستور بدیم ابی کی و کجا اونو بخونه همونجوری که چاوشی شما خودش تشخیص میده کجا آهنگ مناسبتی بده و کجا اعتراضی ... ضمن اینکه واقعا نظرتون به درد خودتون میخوره که ابی و عارف و داریوش و گوگوش رو میخای با این حخرفا بیاری پایین که چاوشی رو ببری بالا اینا هر چقدرم که کوچیک باشن لااقل با صدای خودشون خوندن و بهترینهای روی صحنه بودن و هستناتفاقا اموال شخصی ما به حساب میان ، وقتی همش مردم مردم می کنن یعنی چیزی از خودشون ندارن ...
کسی با حرف بالا نرفته که با حرف پایین بیاد ،
منم طرفدار چاوشی نیستم ولی واسه من شرافت چاوشی ثابت شده ست ...
یعنی هنوز نسل اونایی که میگن فلانی صداش فلانِ و صدای خودش نیست باپرچاست
رو صحنه ایی که رقصنده هاش بیشتر از خواننده هاش عرض اندام می کنن ، موندن یا نموندن فرقی نداره ...
MaMaTiR
05-17-2020, 04:51 PM
(sm139)(sm56)(sm13)(sm141)(sm19)
انصافا قسمتای بالاشو تر زد .. هرچند دستگرمی بود (sm120)
Milik
05-17-2020, 05:18 PM
شجریان پدر - شب ، سکوت ، کویر
شهرام ناظری - آتش در نیستان
علیرضا قربانی - سرو روان
شجریان پسر - خورشید آرزو
ایرج بسطامی - رقص آشفته
گلپا - مست مستم
داود آزاد - می سوفی افکن
وحید تاج - برف خوانی
سینا سرلک - ظهیر
محمد معتمدی - عبور
این ده تا آلبوم رو گوش بدید ، یا اگه گوش کردید دوباره گوش بدید ، هی گوش بدید ، حتی اگه به موسیقی سنتی علاقه ندارید باز هم گوش بدید ، خیلی گوش بدید ، پشت سر هم گوش بدید ...
واسه شنوایی خوبه ...
!M?sbh؟!
05-17-2020, 05:38 PM
داریوش سجادی (خبرنگار مقیم آمریکا) :
عزلت و دورافتادگی از جامعه ایران برخی را در خارج وادار کرده تا با توهین، خود را بر سر زبانها بیاورند!
!M?sbh؟!
05-17-2020, 05:39 PM
داریوش سجادی (خبرنگار مقیم آمریکا) :
عزلت و دورافتادگی از جامعه ایران برخی را در خارج وادار کرده تا با توهین، خود را بر سر زبانها بیاورند!
حرف حساب ..
Milik
05-17-2020, 06:47 PM
زنده نام ، بلند مرتبه ، استاد بی بدیل "فرهنگ شریف" ...
{دوازدهم اسفند "شصت و دو" ست
قطعه ای در "شور"
استاد شجریان و استاد ملک هم با من همراهی کردند
و قطعه ای در شور نواختیم ...}
... (sm50)(sm27)
chavoshi esghame
05-17-2020, 07:46 PM
شما زورو چاوشی اسطورس هر وقت تونست یه سافت راک بخونه بعد بیا زر بزن
chavoshi esghame
05-17-2020, 07:46 PM
یه هروز پاییزه به سر ناپای ابی میرزه
ebihamed
05-17-2020, 08:20 PM
اما در جواب این کامنتت که سراسر خنده بود باید فقط بگم هر وقت چاوشی یه اجرای زنده داشت تازه مشخص میشه که یه خواننده ی واقعیه یا دروغین و بعد وقتی به اون مرحله رسید و مشخص شد واقعیه اونوقت باید دید اگه بخاد آهنگ خلیج رو بخونه یا خاکستری رو اگزوزش سوراخ میشه یا نه روز خوش
ebihamed
05-17-2020, 08:42 PM
اینجور طرز بیان. دیگه عادی شده از بس فحاشی از طرفدارای چاوشی دیده شد این چند روز بعد همینا ناراحتن که به امام علی بی احترامی شده ... به قول بهروز صفاریان چه خوبه آدم هر کارکتری داره و یا ادعا میکنه داره همونو حفظش کنه ...
Mo$en
05-17-2020, 08:55 PM
(sm139)(sm56)(sm13)(sm141)
دوستمه توهین نکن یراحایی
Rasoulh111
05-17-2020, 10:50 PM
اینکه مهشید یه ادم نفهم بی عقل بی شخصیت هست شکی نیست تو طول این چند سال رابطه ابی با خیلیها رو همین مهشید داغون کرده. ولی بیاد به اعتقاد یه ادم که نشسته خنه خودش و برای دل خودش یه بیت شعر نوشته بیای انواع توهین رو بکنی و مخاطبین اون ادم رو نفهم توصیف کنی بایدم انتظار شنیدن جواب داشته باشی من اتفاقا حق به محسن میدم یکی توهین کرد باید جوابشو داد. اینم یادتون باشه تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن و کی این حرف و د عوا شروع کرد هم یادتون باشه. ابی عزیز که با اهنگهاش خاطره دارم نباید به زنش اینقدر میدان بده که بیاد به همون کسی که تو ویدیو که توش مست بوده ازش تعریف کرده یا حتی تو کنسرتش در موردش حرف زده ایجور بپره.این وسط هم این بسیجیها که تا دیروز اهنگ رو مایه فساد ابتزال میدونستن شدن کاسه داغتر از اش
!M?sbh؟!
05-17-2020, 11:00 PM
لایو بهمن یارو خوب رید به ابی ..
!M?sbh؟!
05-17-2020, 11:00 PM
البته تا اینجا ..
!M?sbh؟!
05-17-2020, 11:03 PM
البته باید بگم یارو اسکل از رو داره میخونه ..
!M?sbh؟!
05-17-2020, 11:22 PM
حالا بذ بگذره همه ایمان میارین ..
ebihamed
05-17-2020, 11:37 PM
لایو بهمن یارو خوب رید به ابی ..
اینکه واضحه خود بهروز به بهمن گفت از الان میدونم تو وزنه رو به سمت چاوشی میبری چون باهاش منافع داری
Milik
05-17-2020, 11:58 PM
4 خرداد ...
شجریان پسر ...
00 : 21 ...
"هوای گریه ، خانه سودا ، افسونگر ، غریبانه ، ای عاشقان ، با ستاره ها ، حاصل عمر ، دفتر دل ، نسیم وصل ، مرغ سحر"
تالار وحدت ...
ارکستر مجلسی تهران ...
*به رهبری بردیا کیارس* همراه با 35 نوازنده ...
تصویری برداری با 10 دوربین به صورت همزمان ...
کنسرت آنلاین ... (لنز ، تلویزیون تعاملی ایرانسل) ...
مشترکین ایرانسل بدون اشتراک و خرید بلیط ...
سایر اپراتورها 10 هزار تومان ...
!M?sbh؟!
05-18-2020, 12:52 AM
اینکه واضحه خود بهروز به بهمن گفت از الان میدونم تو وزنه رو به سمت چاوشی میبری چون باهاش منافع داری
2 تا منتقد خیلی هم خوب صحبت کردن بهمن هم طرف کسیو نگرفت جو نده ..
!M?sbh؟!
05-18-2020, 01:04 AM
!M?sbh؟!
05-18-2020, 01:05 AM
فرشاد نفهمیدم شی میگی داری به موزن تیکه میندازی که همیشه اعقاد نداره یا شی ..
Chavosh
05-18-2020, 09:15 AM
خودت ریدی الی جان(sm2)
(sm2)مست بودم حال ابی منو گرفت
ebihamed
05-18-2020, 09:18 AM
2 تا منتقد خیلی هم خوب صحبت کردن بهمن هم طرف کسیو نگرفت جو نده ..
من جو نمیدم حرف بهروز دقیقا همین بود اتفاقا جز اینم انتظاری نمیره تا هنرمند داخلی و نور چشمیشون که ازش منفعتم میبرن مونده که نمیان طرف هنرمند اونور آب رو بگیرن
chavoshi esghame
05-18-2020, 12:39 PM
اجرا زنده نداره پس اجرای زنده اهنگ متاسفمو مثل اینکه گوش ندادی
Malware
05-18-2020, 03:17 PM
هنوز این بحثای فسیلی پابرجاس (sm59)
Milik
05-18-2020, 04:29 PM
هنوز این بحثای فسیلی پابرجاس (sm59)
مثل دماوند ...
!M?sbh؟!
05-18-2020, 06:22 PM
(sm2)مست بودم حال ابی منو گرفت
هر دوتون کسخلین چه ربطی به تاریخ آلبوم داره این ویدیو رو ابی 2 سال پیش فرستاد برا ابولی ..
mojtabaa
05-18-2020, 08:45 PM
دوستمه توهین نکن یراحایی
(sm176)
kasra
05-18-2020, 09:15 PM
شجریان پدر - شب ، سکوت ، کویر
شهرام ناظری - آتش در نیستان
علیرضا قربانی - سرو روان
شجریان پسر - خورشید آرزو
ایرج بسطامی - رقص آشفته
گلپا - مست مستم
داود آزاد - می سوفی افکن
وحید تاج - برف خوانی
سینا سرلک - ظهیر
محمد معتمدی - عبور
این ده تا آلبوم رو گوش بدید ، یا اگه گوش کردید دوباره گوش بدید ، هی گوش بدید ، حتی اگه به موسیقی سنتی علاقه ندارید باز هم گوش بدید ، خیلی گوش بدید ، پشت سر هم گوش بدید ...
واسه شنوایی خوبه ...
(sm70)شجریان پسر(sm70)شجریان پدر
(sm70)شنوایی ... (sm70)با تشکر از متخصص شنوایی
یک خاصیت دارویی دیگر صدای خاندان شجریان علاوه بر تقویت شنوایی باعث رفع بیماری یبوست نیز میشود
Mehdi
05-18-2020, 09:52 PM
(sm50)
Milik
05-18-2020, 11:48 PM
(sm70)شجریان پسر(sm70)شجریان پدر
(sm70)شنوایی ... (sm70)با تشکر از متخصص شنوایی
یک خاصیت دارویی دیگر صدای خاندان شجریان علاوه بر تقویت شنوایی باعث رفع بیماری یبوست نیز میشود
امیدوارم بعد از بیانات شکرینت گرسنگیت رفع شده باشه ،
مشخصا خیلی سختی می کشیدی ...
ehsan1361
05-19-2020, 10:35 AM
عزیزان طرفدار ... پست آونگ ربطی به چاوشی نداره سوء تفاهم نشه ...
ehsan1361
05-19-2020, 10:41 AM
4 نظریه بنده در مورد اتفاقات اخیر :
1- کج فهمی و خنگی آن عفریته ی گامبو ...
2- کار کردن ذره ای به جا مانده از مغز ان عفریته ی گامبو و راه اندازی کارزار دعوای زرگری در دوران پرفشار قرنطینه آنهم پس از ناکامی حمله به قمیشی ...
3- عصبانیت لحظه ای چاوشی که احتمالش ناچیزه ...
4- فرصت طلبی چاوشی با توجه به سابقه قبلی برای راه اندازی جنجال آنهم پس از دو تا دو تا تیتراژ خوندن برای نوچه ی فروغی و پرداخت حق القدم
ehsan1361
05-19-2020, 10:45 AM
و در آخر :
دلیل هر چی باشه چاوشی نباید در دام آن عفریته ی گامبو می افتاد ...
و البته بد هم نشد برتی هر دو طرف با بازسازی کلوسئوم لذت بردن از دیده شدن و احیای لشگرکشی دوباره زامبی طور ...
MaMaTiR
05-19-2020, 02:00 PM
4 نظریه بنده در مورد اتفاقات اخیر :
1- کج فهمی و خنگی آن عفریته ی گامبو ...
2- کار کردن ذره ای به جا مانده از مغز ان عفریته ی گامبو و راه اندازی کارزار دعوای زرگری در دوران پرفشار قرنطینه آنهم پس از ناکامی حمله به قمیشی ...
3- عصبانیت لحظه ای چاوشی که احتمالش ناچیزه ...
4- فرصت طلبی چاوشی با توجه به سابقه قبلی برای راه اندازی جنجال آنهم پس از دو تا دو تا تیتراژ خوندن برای نوچه ی فروغی و پرداخت حق القدم(sm19)(sm120)
ehsan1361
05-19-2020, 02:33 PM
(sm19)(sm120)
(sm127)(sm23)(sm120)
MaMaTiR
05-19-2020, 02:38 PM
(sm127)(sm23)(sm120)
چ خبر از اقتصاد کلان(sm120)
ehsan1361
05-19-2020, 02:41 PM
صحنه ای رو تصور کنین که آقا و خانم م اون بالا نشستن و با جامی در دست شاهد جنگ گلادیاتور گونه ی ابی پرستان و زامبی های سینجول طور هستن و در نهایت انگشت شصت نشون میدن ...
ehsan1361
05-19-2020, 02:42 PM
چ خبر از اقتصاد کلان(sm120)
خبرای خوب ... بابا شدم (sm25)(sm224)(sm120)
MaMaTiR
05-19-2020, 02:48 PM
خبرای خوب ... بابا شدم (sm25)(sm224)(sm120)
ای جان.. دختره؟
ehsan1361
05-19-2020, 02:55 PM
ای جان.. دختره؟
مرسی
آره آتریسا ی بابا (sm127)
موهام سفید شد به خدا تو این وضعیت کرونا ... دو هفته زودتر به دنیا اومد ... اینقد ترسیده بودم تا مرز سکته رفتم تا دکتر گفت به خاطر فشار خون بالا باید زودتر به دنیا بیاد ...
MaMaTiR
05-19-2020, 02:59 PM
مرسی
آره آتریسا ی بابا (sm127)
موهام سفید شد به خدا تو این وضعیت کرونا ... دو هفته زودتر به دنیا اومد ... اینقد ترسیده بودم تا مرز سکته رفتم تا دکتر گفت به خاطر فشار خون بالا باید زودتر به دنیا بیاد ...خدا خفظش کنه(sm19)
ما هم تو فامیلامون یکی دو مورد این شکلی داشتیم تو این یکی دو ماه..خدارو شکر مشکلی پیش نیومد
سالمه ان شاء الله؟
ehsan1361
05-19-2020, 03:06 PM
خدا خفظش کنه(sm19)
ما هم تو فامیلامون یکی دو مورد این شکلی داشتیم تو این یکی دو ماه..خدارو شکر مشکلی پیش نیومد
سالمه ان شاء الله؟
مرسی (sm127)
شکر خدا مشکلی نداره ... اما خب خودمم استرس دارم (sm74)
MaMaTiR
05-19-2020, 03:11 PM
مرسی (sm127)
شکر خدا مشکلی نداره ... اما خب خودمم استرس دارم (sm74)
ها اوضاع یکم سخت میشه ولی خب شکر که سالمه(sm127)
دیگه حسابی پیر مرد شدیا(sm120)خوشحالم برات
ehsan1361
05-19-2020, 03:16 PM
ها اوضاع یکم سخت میشه ولی خب شکر که سالمه(sm127)
دیگه حسابی پیر مرد شدیا(sm120)خوشحالم برات
الحمدالله (sm10)
دوباره بابا اسی وارد میشود ... (sm120) قربونت برم (sm19)
Milik
05-19-2020, 03:59 PM
بباف ... (sm50)
Milik
05-19-2020, 05:11 PM
بیست سال پیش در اواسط بهار ، در پنجاه و سومین جشنواره ی کن (Requiem For A Dream) پرده ی نقره ای را به دار آویخت و سینما رو به معنی واقعی به تصویر کشید ...
AkbaR
05-20-2020, 12:25 AM
(sm98)
HASSAN
05-20-2020, 01:39 AM
(sm172)
MaMaTiR
05-20-2020, 01:45 AM
لالا کن دختر زیبای شبنم
لالا کن روی زانوی شقایق(sm50)
Milik
05-20-2020, 01:47 AM
دیگر نمی کشم ،
بدجور خسته ام ... (sm172)
Chavosh
05-20-2020, 08:43 AM
بیست سال پیش در اواسط بهار ، در پنجاه و سومین جشنواره ی کن (Requiem For A Dream) پرده ی نقره ای را به دار آویخت و سینما رو به معنی واقعی به تصویر کشید ...
نام فارسی فیلم : بگا رفتن یک رویا (sm50)
meysamdall
05-20-2020, 01:43 PM
@ ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تبریک میگم
قدمش پربرکت به امیدخدا
بهترین ها براش اتفاق بیفته همیشه و سلامت باشید درکنارهم(sm127)
mojtabaa
05-20-2020, 10:25 PM
Milik
05-20-2020, 11:50 PM
...
مطرب در کنار خالتور ، چی از این بهتر ...
(البته مطرب در اصل خوب و قابل احترام است ، در اینجا از معنی حاشیه ای و عامی مطرب استفاده شده است که همان مجلس گرم کن ها و آوازه خوانان در مجالس جشن و شادی رو دربرمی گیرد ...)
MaMaTiR
05-21-2020, 02:21 AM
یعنی مسعود جهانی دست تو هر سوراخی کرده بود .. همین همای مونده بود(sm2)
MaMaTiR
05-21-2020, 01:49 PM
رفیق روزهای خوب،رفیق خوبِ روزها(sm50)
Milik
05-21-2020, 03:53 PM
شب شنیدی و نیمه شب رفتی ... (sm50)
Mehdi
05-21-2020, 08:33 PM
(sm50)
Milik
05-22-2020, 01:29 AM
دو سوم بدنم آب است ،
دو سوم بدنم آتش ... (sm50)
Gsshop
05-22-2020, 02:29 PM
آقا این لایو دیشب کیهان کلهر رو کسی داره بذاره ؟
Gsshop
05-22-2020, 03:04 PM
(sm2)Music Hub
Chavosh
05-22-2020, 05:16 PM
(sm30)
!M?sbh؟!
05-23-2020, 01:40 AM
(sm2)
Changed
05-23-2020, 02:02 PM
(sm50)
MaMaTiR
05-23-2020, 03:59 PM
و من فرو رفتم به قعر دریاها(sm50)
AkbaR
05-23-2020, 07:13 PM
(sm50)
Malware
05-23-2020, 07:35 PM
(sm50)
Rasoulh111
05-23-2020, 08:01 PM
به خون زدی که نمیری(sm50)
Rasoulh111
05-23-2020, 08:03 PM
تو برگزیده نبودی
Rasoulh111
05-23-2020, 08:04 PM
هزار ماهی تنها فدای ابی دریا
هزار بسته مسکن فدای این غم برنا
هزار گله درنا فدای وسعت ابی(sm50)
R A S O O L
05-23-2020, 10:08 PM
دمش گرم مسعود فراستی ایولا واقعا حرف دل منو زد درمورد فیلم های ایرانی
دمش گرم مسعود فراستی ایولا واقعا حرف دل منو زد درمورد فیلم های ایرانی
دیشب برای اولین بار دوسش داشتم چرت و پرت نمیگفت واقعا حرفای خوبی زد
Milik
05-24-2020, 12:47 AM
سَروِ سَمَن برین من ،
دست من است و دامنت ... (sm50)
Milik
05-24-2020, 02:34 AM
(sm118)
Milik
05-24-2020, 03:21 AM
رد داد دوباره انگار ،
ساعت 3 صبح خوزستان رو گذاشت ...
به یاد سوم خرداد 99 ، خوزستان "غیزانیه"
(ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم ...)
Mo$en
05-24-2020, 06:18 PM
4keram all
Rasoulh111
05-24-2020, 07:02 PM
اهنگ داد بیرون محسن
شدت میدان
Mo$en
05-24-2020, 07:08 PM
حض کردیم کار با کیفیتی میشه وسطش
Gsshop
05-24-2020, 07:16 PM
(sm2)اول آهنگ چاوشی دقیقا کار دختر آبادانی سندیه
HASSAN
05-24-2020, 07:22 PM
(sm170)
Mehdi
05-24-2020, 07:28 PM
(sm50)
Mehdi
05-24-2020, 07:31 PM
(sm30)
(sm98)
chavoshi esghame
05-24-2020, 07:41 PM
ریتمش قشنگ بود
chavoshi esghame
05-24-2020, 08:29 PM
بابا انصافا قشنگ بود ما عادت کردیم به کارهای مزخرف
!M?sbh؟!
05-24-2020, 08:50 PM
موزن شیلنگ گرفتی بابا ..
chavoshi esghame
05-24-2020, 08:53 PM
وقتی با ارجینی کار نمی کنه نتیجش بهتر از این نمیشه
!M?sbh؟!
05-24-2020, 08:57 PM
قربانی کی آهنگ داد ..
!M?sbh؟!
05-24-2020, 08:58 PM
آهان واس فردا همگناس ..
Meh23
05-25-2020, 01:17 AM
این چرت و پرتا چیه میخونه چاوشی جدیدا؟ (sm54) نمیشه حتی کاراشو یه بار کامل گوش کرد.
Milik
05-25-2020, 02:29 AM
وقتی با ارجینی کار نمی کنه نتیجش بهتر از این نمیشه
کلا از ارجینی خوشم میاد ، ولی دیگه اینجوریام نیست ، حداقل 10 تا اسم برات بیارم که خیلی بالاتر از ارجینی ست کیفیت کاراشون ...
ترانه یا شعر هایی که چاوشی میگه از همه نظر درست و بی غلط به حساب میاد ...
مشکلی که این وسط هست موسیقی و سبک کار است و بس
AkbaR
05-25-2020, 03:08 AM
ریدی
می دانم که ریدی
!M?sbh؟!
05-25-2020, 03:12 AM
(sm50)
!M?sbh؟!
05-25-2020, 03:16 AM
Milik
05-25-2020, 07:57 AM
نذری گرفتن و بردن خونه ... (sm172)
Milik
05-25-2020, 08:16 AM
Milik
05-25-2020, 08:20 AM
سوال ...
چرا واسه پخش کردن کارهاشون عزیزان هنرمند ساعت مشخص می کنن ؟
مگه به غیر از دو تا لینک دانلود که از کارشون قرار می گیره حالا تو هر کجا اتفاقی دیگه ای میوفته ؟
چه برنامه های ویژه و پر ریزونی رو تا حالا در ساعت پخش کارها انجام دادن ؟
AmirHossein98
05-25-2020, 09:53 AM
کلا از ارجینی خوشم میاد ، ولی دیگه اینجوریام نیست ، حداقل 10 تا اسم برات بیارم که خیلی بالاتر از ارجینی ست کیفیت کاراشون ...
ترانه یا شعر هایی که چاوشی میگه از همه نظر درست و بی غلط به حساب میاد ...
مشکلی که این وسط هست موسیقی و سبک کار است و بس
شعری که وزن و معناش لنگ میزنه چطوری میتونه از همه نظر درست و بی غلط به حساب بیاد؟؟(sm77)
Gsshop
05-25-2020, 10:05 AM
دختر آبادانی بی قراره (sm2)چاوشی شده خبر نداره
Rasoulh111
05-25-2020, 12:57 PM
دلِ دنيا، دلِ من بود، کبابش کردند
آسمان، منزل من بود، خرابش کردند
« زندگي کردن من مُردن تدريجي بود
آنچه جان کند تنم، عُمر حسابش کردند»
پشت بغرنجترين مسأله شد منزل من
جز پريشاني و ترديد چه شد حاصل من؟
آسماني که فقط توطئه ترتيب دهد
نه به درد دل کس ميخورد و نه دل من...
chavoshi esghame
05-25-2020, 01:23 PM
چاوشی باس با شاعرای خوب کار کنه برای چی لج میکنه نمی دونم
Malware
05-25-2020, 01:23 PM
به تو فکر کردن عجب حالی داره.. (sm50)
!M?sbh؟!
05-25-2020, 01:53 PM
کنسرت سیاوش دارم میبینم شه حالی میده ..
MaMaTiR
05-25-2020, 02:44 PM
چه ریدنی کردی عمو محسن(sm2)
MaMaTiR
05-25-2020, 02:45 PM
چه ترکیبی خفنی زده علیرضا قربانی(sm77)افکاری.. غیاثی ..قربانی(sm54)
MaMaTiR
05-25-2020, 02:50 PM
سینجول وی پی ان دو روز کار داد(sm120)ترکید
!M?sbh؟!
05-25-2020, 04:07 PM
گمشو تلگرام اکانت شخصی دارم بت بدم ..
!M?sbh؟!
05-25-2020, 04:08 PM
موزن تو حرفاش داره میگه شما اسکلین این آهنگام خیلی خوبه الان شما درک ندارین نمیفهمین ..
Milik
05-25-2020, 04:27 PM
شعری که وزن و معناش لنگ میزنه چطوری میتونه از همه نظر درست و بی غلط به حساب بیاد؟؟(sm77)
(هر جوری نگاه می کنم اصول ترانه نویسی رو رعایت کرده ، این که می گم درست نوشته صرفا در همین جهت است و بس ، دیگه درست نیست این مدل برخوردا ، کاملا بی غلط نوشته ، خیلی ساده معنی و مفهوم رو رسونده ، احتمالا هم رو ملودی نوشته که دو سه جاش پرت می زنه از داستان)
عرش به زانو شده پیر سیه مو شده
سنگ ز روی خوشش ، خود به زبان آمده
از جبروتش به خود کوه به آتش مذاب
کوری آتش برِ ، کور و کران آمده
شدت میدان رَسید ، سرخ شهیدان رَسید
بر سر شیطان دلیر ، تیغ کشان آمده
تازه و شاداب خود ، از برِ یار آمده
بوی بهاران رسید ، غنچه دهان آمده
از تو نشان آمده ، شاه جهان آمده
کِل بکشان کف بزن ، راحت جان آمده
آمده بلوا کند ، زهر چو حلوا کُند
شاهد حق بر سرِ ، پیر و جوان آمده
تازه و شاداب خود ، از برِ یار آمده
بوی بهاران رسید غنچه دهان آمده
از تو نشان آمده ، شاهِ جهان آمده
کِل بکشان کف بزن ، راحتِ جان آمده
کِل بکشان کف بزن
غنچه دهان آمده
کِل بکشان کف بزن
آمده خود از برِ ، غیرِ رخش لا اله
سبزِ چمن بر رخ ِ، زردِ خزان آمده
آمده از راه دور ، تحفه بیاورده نور
راهزنان بر رهِ ، راهزنان آمده
کِل بکشان ، کِل بکشان
کِل بکشان ، کِل بکشان
از تو نشان آمده ، شاهِ جهان آمده
Milik
05-25-2020, 04:36 PM
حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm50)
Milik
05-25-2020, 04:40 PM
کار قربانی آشنا می زنه آهنگش ...
Milik
05-25-2020, 04:42 PM
کار یزدانی ، هیچی به هیچی ...
پیمانه رو از شراب خالی و از ... پر کردن ، اون سه تا عزیزی که ترانه و ملودی و تنظیم رو در دست داشتن
Milik
05-25-2020, 04:55 PM
عطر تو پرتم میکنه هر بار
اونجا که صلحه توی دنیاشون
اونجا که جای گلوله تفنگا
پر میشه با گل تو خشاباشون
من شک ندارم که توی تاریخ
شیرین ، دزیره ، لیلی ، تهمینه
هر معشوقی که اسطوره بوده
عطری که می زد حتما همینه
ایراد های این خیلی بیشتر به حساب میاد ...
Milik
05-25-2020, 04:56 PM
این یه تیکه که میگه :
شیرین ، دزیره ، لیلی ، تهمینه ،
همش منتظرم در ادامه بگه :
چه بد کرد شوهر کرد ...
MaMaTiR
05-25-2020, 05:00 PM
(sm2)
Mo$en
05-25-2020, 07:19 PM
بگیر استکانم را
به به
Pacino
05-25-2020, 11:37 PM
42621
(sm146)
AkbaR
05-26-2020, 03:37 AM
بگیر استکانم را
به به
عکسمو ببین نگیر استکانم را (sm74)
Chavosh
05-26-2020, 08:45 AM
کنسرت سیا خیلی حال داد خیلی
!M?sbh؟!
05-26-2020, 08:53 AM
آره دیرو داشتم میدیدم ..
Milik
05-26-2020, 03:32 PM
یه خورده سخته تهمینه رو با دزیره تو یه مجموعه قرار داد
حالا هر چند شیرین و لیلی رو هم نمیشه کنار هم آورد ولی باز از این میشه چشم پوشی کرد ...
یه شب خوابت چشامو بی خبر برد
به دنیایی از اینجا ساده تر برد ...
Milik
05-27-2020, 02:26 AM
Mohsen Chavoshi:
محسن چاوشی این روزها کمی فرق دارد با آن که پیشتر از او میشناختیم، پوست انداخته و از درون پیلهی آدم گونگی در پی زادن پروانگی انسان است، خوانندگی دیگر برایش نه شغل است و نه سرگرمی ، ابزاریست برای به جلوه در آوردن دریای حقیقی را که چکه چکه جذب جانش کرده است ، فهمیدن حقیقتِ چیزها سخت است و سخت تر از آن طریقت شمس است و همچون مولانا کشیدن حجاب واژه بر سر حقیقت بی آنکه در حق آن خیانت کنی و از هر دو سخت تر چکاندن تلخی چنین شرابی در گلوی تشنهی خلقی است که ذائقه اش را به شهد دروغ عادت داده اند در این میان یا باید سعدی شوی و سخن به نصیحت بری و آخر اختیار دهی و بگویی ما آنچه شرط بلاغ بود گفتیم خواه پند گیرید و خواه ملال و بار از دوش خویش برداری و یا رندانه چون حافظ واژه غزل کنی و غزل را فال و بار امانت آسمان را به دوش دیوانگی آدم بگذاری و سرخوش از این رندی خوشتر از خویش نبینی و یا که چون منصور ، حلاج وار بار آه خدا را به دوش بکشی و اناالحق گویان سر به دار ، تن به آتش و خاکستر به دجله بسپاری ، شاید که در فهم خلق کارگر افتد ، برای محسن چاوشی راحت تر این بود که همچون هم صنفان و سلفان خویش چشم بر حقایق ببندد و بی آنکه خم به ابرو بیاورد پول از پارو بالا ببرد و استیج ها را یکی یکی فتح کند اما او انتخابش متفاوت بود و به واسطهی این انتخاب متفاوت لحظه های معمولی زندگی آدمهای معمولی را خود خواسته از دست داد و از هر کدام از این ساقیان حقیقت جرعه ای وام ستانده و در این میان تیغ عصیان حلاج را به دست گنجشگ گلویش سپرد و برای او که از اَلَک آدمها خویش را غربال وجود یار می کند چه باک که در ره حق شرحه شود چه گلوی اش و چه به تیغ زهر آلود مردمان آبرویش !
اینجا مسئله هل ندادن حقیقت در تاریکیِ انکار حتی به شرط ذبح عافیت است ، باری در این سرزمین حفظ بقا با "سنگر گرفتن" به تعریف درمیآید
اما جنگ بیرون سنگرها اتفاق میافتد ، میان شدت میدان!
محمدرضا نقیپور
AkbaR
05-27-2020, 02:51 AM
کصشر
هدفش چیه از این متن یه سری کلمه های الکی گنده مثلا چیده کنار هم که چی بگه اخرشم به هیچی نمیرسه
Milik
05-27-2020, 03:05 AM
نویسنده ی متن ساقی خوبی داره ، راضی ام ازش ، کمک زیادی بهش کرده تو نوشتن این خ...ایه نامه ...
Milik
05-27-2020, 03:16 AM
چیزی پیدا نمی کنم از نویسنده ، شناس هست براتون ؟
mcgrady
05-27-2020, 04:30 PM
محسن چاوشی هم دورانی بود تمام شد...
Nice-Music
05-27-2020, 08:20 PM
90 درصد هنربند هایی ک در ایران می خونن اجرا می کنن هنرمند حکومتی هستند و اونایی ک مردمی هستند ممنوع صدا و ممنوع کار شدند یا دربند هستند.
Milik
05-28-2020, 11:49 AM
می باره برف پشت برف روی موهام و
بغض ،
جا می گیره تو صدام ...(sm50)
Milik
05-28-2020, 11:51 AM
نزار تنهایی ، بگیره ... (sm172)
MaMaTiR
05-28-2020, 12:51 PM
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید(sm50)
Chavosh
05-28-2020, 01:27 PM
نمیشه با شاتل اومد توو سایت گوشی هات اسپات میکنم
mojtabaa
05-28-2020, 02:37 PM
دیوونه خونست
HASSAN
05-28-2020, 03:22 PM
عه
من الان با شاتل اومدم اوکیه(sm120)
Milik
05-28-2020, 03:59 PM
دیوونه خونست
گفتند لبخند چرا ؟
گفتم حضور در سیرک همیشه خنده بر لب نمایان می کند
MaMaTiR
05-28-2020, 04:26 PM
منم خیلی وقته این داستانو دارم.. باید با شیلتر شکن بیام
MaMaTiR
05-28-2020, 04:29 PM
عه
من الان با شاتل اومدم اوکیه(sm120)
من فقط اولین باری که میام سایت بعدِ روشن کردن سیستم، سایت رو بالا میاره رفرش میدم دیگه نمیاد(sm2)
MaMaTiR
05-28-2020, 04:29 PM
البته چند ماهی میشه این داستان
Rasoulh111
05-28-2020, 08:54 PM
دوستان چندتا سریال خوب معرفی کنید بگیرم ژانرش فرقی نداره فقط ارزش دیدن داشته باشه. تنکس(sm176)