توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>
HOSSEIN
06-01-2014, 01:22 PM
این ازمون چیکار میکنه بنده خدا خودشو گایید تو فیس (sm2)
نکونام و شجاعی رو باید خط میزد (sm3) 2 تا بازیکن جوون رو ببر شاید درخشیدن رفتن یه تیم خوب ما که میخوایم حذف بشیم اینم از کیروش (sm3)
چقدر این صدا و سیما اطلاعاتش ضعیفه
کاکا اصلا دعوت نشده میگه امید برزیل تو خط هافک کاکاست (sm25)
بهترین مدافع برزیل تیاگو سیلواست اصلا اسمی ازش نمیبره
HOSSEIN
06-01-2014, 01:27 PM
مهاجمان:
خسرو حیدری- اشکان دژاگه-مسعود شجاعی-رضا قوچان نژاد-علیرضا جهانبخش-کریم انصاری فرد-
از کی تا حالا خسرو شده مهاجم (sm70)
یعنی موندم این شجاعی تو زمین بازی چه غلطی میکنه تازه فیکس هم بازی میکنه (sm77)(sm77) پیام صادقیان بدبخت بهترین بازی رو کرده تو لیگ حتی دعوت نمیکنه بعد این دلقک فیکس تیم ملیه (sm3)
ریده ب
کیروش بخاطر اسم بزرگش همه پشتش موندن از رسانه ها گرفته تا فدارسیون
مثل مربیش فرگی هم خدای شانس بود
حالا کارش خوب که تیمو به هر شکلی که بود برد جام جهانی ولی این دیگه چه لیستیه (sm3)
حالا گیرم ما از دور اول هم رفتیم بالا بعدش حذف میشیم که ولی اگه 2 تا جوون رو برده بود تیم واسه 7.8 سال دیگه میتونست حرفی واسه گفتن داشته باشه
پیام صادقیان - اون بازیکن سپاهان اسمش یادم رفته حتی همین ازمون پتانسیل رفتن به تیم های خوب اروپایی رو داشتن پفیوز اصلا تو لیست هم نزاشتشون (sm3)
HO33E!N
06-01-2014, 01:28 PM
این ازمون چیکار میکنه بنده خدا خودشو گایید تو فیس (sm2)
نکونام و شجاعی رو باید خط میزد (sm3) 2 تا بازیکن جوون رو ببر شاید درخشیدن رفتن یه تیم خوب ما که میخوایم حذف بشیم اینم از کیروش (sm3)
چقدر این صدا و سیما اطلاعاتش ضعیفه
کاکا اصلا دعوت نشده میگه امید برزیل تو خط هافک کاکاست (sm25)
بهترین مدافع برزیل تیاگو سیلواست اصلا اسمی ازش نمیبره
همه رو خط بزنه نکونام رو خط نمیزنه(sm14)
اطلاعاتشونو از خیابانی و علیفر میگیرن(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 01:30 PM
ریده ب
کیروش بخاطر اسم بزرگش همه پشتش موندن از رسانه ها گرفته تا فدارسیون
مثل مربیش فرگی هم خدای شانس بود
حالا کارش خوب که تیمو به هر شکلی که بود برد جام جهانی ولی این دیگه چه لیستیه (sm3)
حالا گیرم ما از دور اول هم رفتیم بالا بعدش حذف میشیم که ولی اگه 2 تا جوون رو برده بود تیم واسه 7.8 سال دیگه میتونست حرفی واسه گفتن داشته باشه
پیام صادقیان - اون بازیکن سپاهان اسمش یادم رفته حتی همین ازمون پتانسیل رفتن به تیم های خوب اروپایی رو داشتن پفیوز اصلا تو لیست هم نزاشتشون (sm3)
شریفی-امید ابراهیمی-....
کلا هر جا بوده ریده چه تو رئال چه پرتغال چه تیم ملی
جام جهانی هم با شانس رفتیم(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 01:33 PM
شجاعی:احتمال دارد در گروهمان اول شویم(sm70)
HO33E!N
06-01-2014, 01:33 PM
شنیدین مامورای دوپینگ اومدن لاوتزی فلنگو بسته؟(sm70)
mohammad
06-01-2014, 01:43 PM
خلعتبری رو چرا خط زد(sm77)
باورم نمیشه(sm77)
HOSSEIN
06-01-2014, 01:51 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شاهزاده ویلیامز تو اردو انگلیس (sm70) ویلشر چقدر ریلکسه (sm2)
HOSSEIN
06-01-2014, 01:54 PM
همه رو خط بزنه نکونام رو خط نمیزنه(sm14)
اطلاعاتشونو از خیابانی و علیفر میگیرن(sm14)
جام جهانی قبلی دایی بود
این جام جهانی نکونام (sm3) باند بازی تو تیم ملی هم دست وردار این ملت نیست (sm3)
مثل اینکه مزدک هم میخواد بره برزیل (sm25)
HOSSEIN
06-01-2014, 01:55 PM
شجاعی:احتمال دارد در گروهمان اول شویم(sm70)
یعنی این شجاعی رو بدن به من یه دل سیر میزنمش تو ایران به انداره هیچ کس مث این حرص نخوردم (sm1)
vahid
06-01-2014, 01:56 PM
با قصد اختصار اومدم ولی اینقد زر زده بودی نشد (sm70)
پوگبا رو ما نگیریم چلسی یا بارسا میگیرن هر چند که بعید میدونم بارسا از این پولا بده(sm70)همینی که گفتم بوگو چشم حسین آقا کوچیکتم هستیم(sm70)
مهاجم که اگر به من باشه موراتا و خسه رو قرض میدم بنزما رو میذارم ذخیره سوارز.خسه و موراتا خیلی شبیه رونالدو شدن هم دویدناشون هم دریبلاشون هم شوتاشون هم خود خواهیشون(sm70)لوا و کاوانی رو که نمیشه در آورد دیگه(sm25)آگوئرو هم فارغ از تمایلش به بارسا(راست یا دروغ) به دلیل مصدومیتای زیادش خیلی حال نمیکنم بیاد(sm70)من رونالدو رودوس دارم ولی به نظرم افتش خیزش اوجش فرودش همیشه به خاطر توپ طلا و کفش طلا و آقای گلی بوده.بیل هم متاسفانه داره راه اونو میره.به غیر از پاس گلش جلوبایرن و اوایل فصل خودخواهیشون تا به فنا بردن تیم پیش رفت.موقعیت های بیل تو فینال یا بیل و کریس تو بازی رفت بایرن نمونشه(sm14)مسی هم همین طوره اونم همیشه اصرار بی جهت به بازی داره.به نظر من اسم اینا غیرت نیس.کاری که کاستا تو فینال با اتلتیکو کرد بیشتر شبیه خیانت بود تا غیرت(sm14)
با تمام تنفری که دارم ازش نیمار حداقل تو این فصل خیلی خودخواه نبود(sm98)البته منظورم از خودخواهی خودخواهی برا گل زنی نیست اون خصیصه یه مهاجمه که اعتماد به نفس داشته باشه.خودخواهی ینی گرت بیل تو فینال.2 نفر رو دستش حرکت میکنن تو بهترین شرایط خودش 1 درصد شانس داره ولی میزنه.یا رونالدو که 2-3 نفر کنارش فرار میکنن و یه هو شوت میزنه تو آسمون.ولی بیشتر از اونم به اصرارشون به بازی کردن اشاره میکنم که به فناشون میده.هم خودشون هم تیمشون.
پ.ن:نه سگ نه روح *** تو *** حامد فلاح(sm70)
مونتولیوو(sm74)
عمرا قبول نمیکنم، چلسی بگیره... قرار نیست همه ستاره ها پیش ما جمع شن که... اگه اینجوری بخوای فکر کنی، هازارد، ماتا، ویلشر، سیلوا، آگوئرو، رویس، لاملا و امثالهم هم باید بگیریم تا دست بقیه تیما نیفتن... این که نمیشه استدلال... حرفم همون قبلیه تو هم هر نظری میخوای داشته باش (sm44)
گذاشتن بنز به عنوان ذخیره سوارز اشتباهه، چون داستان پارسالمون تکرار میشه، با فروش قرضی موراتا موافقم ولی خسه به هیچ وجه (sm102)... خسه باید پیش خودمون رشد کنه، درسته سبک بازیش شبیه رونالدوئه ولی هیچ اشکالی نداره... قرار نیست کنار رونالدو بازی کنه، قراره به جای رونالدو یا بیل که از قضا کم هم مصدوم نمیشن، یا به صورت جانشین بیاد بازی کنه... نظر من یا سوارز یا بنز یا اگه هیچکدوم نشد فالکائو، کنارشون یکی مثل لوکاکو، یا مارتینز یا یکی از پدیده های جام جهانی...
کریس از روز اولی که اومد سبک بازیش همینجوری بود، معمولا عادت به پاس دادن نداره، اونم گفتم فقط کریس اینجوری نیست، همه فوق ستاره های خط فوروارد همینن از جمله همین سوارز... ولی در مورد بیل خیلی بی انصافیه اینجوری گفتن! بیل درسته تو فینال دو بار میتونست پاس بده و نداد ولی توی لیگ اینجوری نبود، در طول فصل بیشتر مواقعی که بازیکن رو دستش بوده پاس داده، حتی بعضی وقتها دو به یک ها رو هم پاس میداد... کلا نباید با یه بازی قضاوت کرد... اگه اینجوری باشه پارسال هم اوزیل یه دو به تک جلو دورتمند پاس نداد، زد بیرون!
نیمار هم به نظر من دیگه از اون ور بوم افتاده... دروازه خالی هم میخواد پاس بده اونم موقعی که 5 تا دفاع بازیکنای تیمشو یارگیری کردن!! به نظرم اونم فقط میخواد خودشو برای مسی لوس کنه (sm2)
vahid
06-01-2014, 02:03 PM
کیروش هم ریده با این لیست دادنش (sm3)
اون از صادقیان که اول خط زد، اینم از خلعتبری و آزمون
در اینکه تو جام جهانی آبروریزی می کنیم شک ندارم ولی حداقل اگه 4 تا جوون میرفتن، شاید دوره های بعدی میتونستیم حرفی برای گفتن داشته باشیم
HO33E!N
06-01-2014, 02:03 PM
جام جهانی قبلی دایی بود
این جام جهانی نکونام (sm3) باند بازی تو تیم ملی هم دست وردار این ملت نیست (sm3)
مثل اینکه مزدک هم میخواد بره برزیل (sm25)
مزدک که دیگه ساکشم پیچیده ویژه برنامه هم از دست اون ذکایی **** در اومد افتاد دست عادل(sm10)
HO33E!N
06-01-2014, 02:04 PM
یعنی این شجاعی رو بدن به من یه دل سیر میزنمش تو ایران به انداره هیچ کس مث این حرص نخوردم (sm1)
یه بازی خوب هم ازش به خاطر ندارم تو تیم ملی(sm14)
vahid
06-01-2014, 02:05 PM
حسین اون لینکی که از کلیپ شادی هوادارا گذاشتی مشکل داره... یکی دیگه بنداز بیاد
HO33E!N
06-01-2014, 02:08 PM
عمرا قبول نمیکنم، چلسی بگیره... قرار نیست همه ستاره ها پیش ما جمع شن که... اگه اینجوری بخوای فکر کنی، هازارد، ماتا، ویلشر، سیلوا، آگوئرو، رویس، لاملا و امثالهم هم باید بگیریم تا دست بقیه تیما نیفتن... این که نمیشه استدلال... حرفم همون قبلیه تو هم هر نظری میخوای داشته باش (sm44)
گذاشتن بنز به عنوان ذخیره سوارز اشتباهه، چون داستان پارسالمون تکرار میشه، با فروش قرضی موراتا موافقم ولی خسه به هیچ وجه (sm102)... خسه باید پیش خودمون رشد کنه، درسته سبک بازیش شبیه رونالدوئه ولی هیچ اشکالی نداره... قرار نیست کنار رونالدو بازی کنه، قراره به جای رونالدو یا بیل که از قضا کم هم مصدوم نمیشن، یا به صورت جانشین بیاد بازی کنه... نظر من یا سوارز یا بنز یا اگه هیچکدوم نشد فالکائو، کنارشون یکی مثل لوکاکو، یا مارتینز یا یکی از پدیده های جام جهانی...
کریس از روز اولی که اومد سبک بازیش همینجوری بود، معمولا عادت به پاس دادن نداره، اونم گفتم فقط کریس اینجوری نیست، همه فوق ستاره های خط فوروارد همینن از جمله همین سوارز... ولی در مورد بیل خیلی بی انصافیه اینجوری گفتن! بیل درسته تو فینال دو بار میتونست پاس بده و نداد ولی توی لیگ اینجوری نبود، در طول فصل بیشتر مواقعی که بازیکن رو دستش بوده پاس داده، حتی بعضی وقتها دو به یک ها رو هم پاس میداد... کلا نباید با یه بازی قضاوت کرد... اگه اینجوری باشه پارسال هم اوزیل یه دو به تک جلو دورتمند پاس نداد، زد بیرون!
نیمار هم به نظر من دیگه از اون ور بوم افتاده... دروازه خالی هم میخواد پاس بده اونم موقعی که 5 تا دفاع بازیکنای تیمشو یارگیری کردن!! به نظرم اونم فقط میخواد خودشو برای مسی لوس کنه (sm2)
من گی گفتم همه ستاره ها مال ما باشن؟(sm14)گفتم حالا که هافبک دفاعی لازم داریم که تو غلط میکنی میگی نداریم یه ستاره بگیریم(sm70)
فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟(sm70)حداقل بوگو گریزمان مثلا.بازیکن با 10 دقه ربع ساعت رشد نمیکنه(sm25)
درباره اوزیل درس صحبت کن....(sm102)
نیمار هم بازیکن خوبیه اگر مثل برزیلیا نرینه به الک(sm98)
HO33E!N
06-01-2014, 02:09 PM
وحید این سرودی که بازیکنا خوندن خیلی خوبه(sm81)
HOSSEIN
06-01-2014, 02:11 PM
خبر های رسمی : لمپارد از چلسی جدا شد ! پیتر چک در لیست فروش !
مور چیکار میکنه با اسطوره ها اون از کاسیاس اینم از این (sm70)
ماتا کاکا و...
امین بیا پاسخ گو باش (sm70)
HO33E!N
06-01-2014, 02:12 PM
وحید اینو دیدی؟
(sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 02:14 PM
خبر های رسمی : لمپارد از چلسی جدا شد ! پیتر چک در لیست فروش !
مور چیکار میکنه با اسطوره ها اون از کاسیاس اینم از این (sm70)
ماتا کاکا و...
امین بیا پاسخ گو باش (sm70)
میخواد کورتوا رو بیاره به نظرم کار درستی میکنه (sm70)
ماتا رو اشتباه کرد شنیدم میخواد اسکارو با لاوتزی عوض کنه(sm77)
پی اس جی هم پیشنهاد 70 تایی به آزارد داده(sm54)
HOSSEIN
06-01-2014, 02:17 PM
اقا وحید ارادت داریم زیاد (sm66)
روزگاری که همه چی سیاسی شده میگk این جریان سید نوشتن بجای موسوی هم مثل اینکه سیاسی بوده (sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HO33E!N
06-01-2014, 02:19 PM
بنزما: رئال مادرید خانه ی من است/ مورینیو راجع به همه چیز نظر میدهد !
مهاجم رئال مادرید با وجود پیشنهاداتی که از لیگ برتر دارد، میگوید که رئال خانه ی اوست و از زندگی در اسپانیا خوشحال است.
کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید عنوان کرد که رئال "خانه" ی اوست و احساس خوبی در این تیم دارد.
ماهجم فرانسوی 5 فصل را در رئال سپری کرده و در 235 بازی برای این تیم، 111 گل به ثمر رسانده است. با این حال آینده ی او در مادرید مشخص نیست و آرسنال برای او پیشنهادی 30 میلیون پوندی ارائه داده است.
بنزما، معتقد است که از زندگی در اسپانیا خوشحال است و قصدی برای ترک قهرمان اروپا ندارد.
او در مصاحبه با L’Equipe گفت: " مادرید خانه ی من است. احساس خوبی در آنجا دارم.
بازی کرد در رئال مادرید احساس بسیار خوبی به من میدهد و افتخار میکنم که در بهترین باشگاه جهان بازی میکنم زیرا در این 5 سال لحظات سختی برای من سپری شد ولی حالا همه چیز خوب است."
بنزما همچنین میگوید که در زمان حضور مورینیو، دوران سختی را سپری کرد. مورینیو در غیبت هیگواین، توانایی های فنی او را زیر سوال برد.
مورینیو گفته بود: "اگر نمیتوانید با یک سگ به شکار بروید، حالا باید با یک گربه به شکار بروید."
ولی بنزما با این انتقادات قوی تر شد.
او گفت: "وقتی صحبتهایش را شنیدم، گفتم "این دیگر چیست؟ بنابراین سعی کردم خلاف آن را ثابت کنم. مورینیو از آن دسته آدمهایی است که راجع به همه چیز نظر میدهد. او واقعا به این کار وارد است.
روز بعد در تمرینات من چیزی نگفتم. تنها یک راه داشتم، بگذارم همه چیز پیش برود. من را بازی نده اگر فکر میکنی گربه هستم. از انتقادات ناراحت بودم ولی فهمیدم که وقتی ناراحت هستم، به خودم بیشتر فشار میآورم. من فوتبالیست هستم و انتقادات را قبول دارم."
HO33E!N
06-01-2014, 02:19 PM
چرا سید سیاسیه؟
vahid
06-01-2014, 02:20 PM
من گی گفتم همه ستاره ها مال ما باشن؟(sm14)گفتم حالا که هافبک دفاعی لازم داریم که تو غلط میکنی میگی نداریم یه ستاره بگیریم(sm70)
فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟(sm70)حداقل بوگو گریزمان مثلا.بازیکن با 10 دقه ربع ساعت رشد نمیکنه(sm25)
درباره اوزیل درس صحبت کن....(sm102)
نیمار هم بازیکن خوبیه اگر مثل برزیلیا نرینه به الک(sm98)
فهوای کلامت همین بود (sm2)
من کی گفتم فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟ من گفتم از بین سوارز و بنز و فالکائو یکی مهاجم اصلی، از بین لوکاکو و مارتینز و ... (گریزمان هم موافقم شدیدا) یکی رو نیمکت...
اوزیل عشق خودمه، داشتی چرت می گفتی، گفتم از کسی مثال بیارم که دهنت بسته بشه (sm70)
نیمار هیچی نیس ... و من الله التوفیق
vahid
06-01-2014, 02:21 PM
وحید اینو دیدی؟
(sm2)
ها دیدم دلقک بازی هاشو (sm59)
HOSSEIN
06-01-2014, 02:23 PM
میخواد کورتوا رو بیاره به نظرم کار درستی میکنه (sm70)
ماتا رو اشتباه کرد شنیدم میخواد اسکارو با لاوتزی عوض کنه(sm77)
پی اس جی هم پیشنهاد 70 تایی به آزارد داده(sm54)
کلا معلوم نیست چلسی میخواد چیکار کنه
هرچی ستاره جوون بوده رو خریده بهشون بازی هم نمیده
لوکاکو رو دارن بعد میخوان با 30 تا کاستا رو بخرن
سبک بازیشون هم مثل همه معلومه به کاستا بازی میرسه و لوکاکو باید تیم ترک کنه
مثل استوریچ که الان دارن حسرتشو میخورن
فروش لمپارد عجیبه سنش رفته بالا ولی هنوز کیفیت بازی تو لیگ برتر رو داره
HOSSEIN
06-01-2014, 02:25 PM
چرا سید سیاسیه؟
ک خل قبلا نوشته بود موسوی پشت پیراهنش
اینا هم به موسوی حساسن مثل اینکه
البته بعید میدونم به این چیزا دیگه گیر بدن (sm70)
HO33E!N
06-01-2014, 02:25 PM
ها دیدم دلقک بازی هاشو (sm59)
(sm59)
vahid
06-01-2014, 02:26 PM
اقا وحید ارادت داریم زیاد (sm66)
روزگاری که همه چی سیاسی شده میگk این جریان سید نوشتن بجای موسوی هم مثل اینکه سیاسی بوده (sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عزیزی (sm42)
خدا میدونه حالا چه چیزایی بهش ببندن (sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 02:27 PM
کلا معلوم نیست چلسی میخواد چیکار کنه
هرچی ستاره جوون بوده رو خریده بهشون بازی هم نمیده
لوکاکو رو دارن بعد میخوان با 30 تا کاستا رو بخرن
سبک بازیشون هم مثل همه معلومه به کاستا بازی میرسه و لوکاکو باید تیم ترک کنه
مثل استوریچ که الان دارن حسرتشو میخورن
فروش لمپارد عجیبه سنش رفته بالا ولی هنوز کیفیت بازی تو لیگ برتر رو داره
کلا دارم بهش شک میکنم.ماتا رو داد رفت .الان که شنیدم من یو هم نمیخوادش(sm77)
اگر اسکار و آزارد رو بفروشه دیگه کلا قطع امید میکنم(sm54)
vahid
06-01-2014, 02:27 PM
حسین چه کار می کنی؟ در حال خدمت مقدسی؟ (sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 02:29 PM
حسین چه کار می کنی؟ در حال خدمت مقدسی؟ (sm14)
ها دارم تو خدمت میکنم(sm14)
HOSSEIN
06-01-2014, 02:32 PM
HO33E!N
06-01-2014, 02:34 PM
HO33E!N
06-01-2014, 02:35 PM
قیافه مامور امنیتی رو نگا چه خوشحاله(sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 02:35 PM
(sm74)
vahid
06-01-2014, 02:36 PM
(sm59)
حال من هم بهتر از اینا نبود... بعد از گل 4-5 تا بالش دور و برم بود، هر کدومو شوت میکردم یه طرف، بالا پایین میپریدم مثل خل و چلا... اصن یه وضی (sm25)
vahid
06-01-2014, 02:37 PM
ولی یه حال ویژه بردم که یوسفی و مزدک و خیابانی هر کدوم این افتخار نصیبشون شد که موفقیت های رئالو گزارش کنن و مثل سگ حرص بخورن (sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 02:37 PM
حال من هم بهتر از اینا نبود... بعد از گل 4-5 تا بالش دور و برم بود، هر کدومو شوت میکردم یه طرف، بالا پایین میپریدم مثل خل و چلا... اصن یه وضی (sm25)
بابای من تا دقه 92 لبخند زکوندی بر لب داشت و میگفت فوتبال همینه برد و باخت داره دقه 93 رنگش شده بود عین گچ(sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 02:38 PM
ولی یه حال ویژه بردم که یوسفی و مزدک و خیابانی هر کدوم این افتخار نصیبشون شد که موفقیت های رئالو گزارش کنن و مثل سگ حرص بخورن (sm14)
نصیب احمدی نشد؟(sm14)
vahid
06-01-2014, 02:39 PM
ها دارم تو خدمت میکنم(sm14)
چند ماه خدمتی سرکار؟ (sm70)
vahid
06-01-2014, 02:42 PM
نصیب احمدی نشد؟(sm14)
احمدی مثل اونای دیگه ضایع نیست...
بعض یوسفی و بالا رفتنش از مال بایرن...
سکته زدن خیابانی سر گل دوم ... خیلی لذتبخش بود برام
ولی خدایی دم جاودانی گرم... یه تنه وایساده وسط این همه غارسایی، همه شونو یه نفری با خاک یکسان کرد
HO33E!N
چند ماه خدمتی سرکار؟ (sm70)
مونده هنو(sm70)
وحید جریان تنظیم دیماریا چیه؟(sm25)
vahid
بابای من تا دقه 92 لبخند زکوندی بر لب داشت و میگفت فوتبال همینه برد و باخت داره دقه 93 رنگش شده بود عین گچ(sm2)
حالت چه طور بود اون موقع؟ (sm14) امیدوار یا نا امید؟(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 02:43 PM
احمدی مثل اونای دیگه ضایع نیست...
بعض یوسفی و بالا رفتنش از مال بایرن...
سکته زدن خیابانی سر گل دوم ... خیلی لذتبخش بود برام
ولی خدایی دم جاودانی گرم... یه تنه وایساده وسط این همه غارسایی، همه شونو یه نفری با خاک یکسان کرد
آردا توران رو میبینیم البته این نیمکت رئاله(sm2)فک میکنه هر کی سیبیل داره باباشه(sm14)
vahid
06-01-2014, 02:44 PM
مونده هنو(sm70)
وحید جریان تنظیم دیماریا چیه؟(sm25)
موقع تعویض سر یکی از بازی ها، با بلانسبتش ور رفت(sm70)... به نظر من خیلی بود، ولی یه سری اومدن گفتن با تماشاگرایی بوده که بهش اعتراض کردن....
به هر حال بعد از اون عذرخواهی کرد و بهترین بازیهاشو ارائه کرد... فکر می کنم کلیپشو داشته باشم، بذا یه نگاه بندازم
HO33E!N
06-01-2014, 02:44 PM
حالت چه طور بود اون موقع؟ (sm14) امیدوار یا نا امید؟(sm14)
حالا بعضیا میگن ما مطمئن بودیم میبره ولی من دیگه نا امید بودم فقط میخواستم سوتو بزنه برم بگیرم بمیرم(sm70)
واکنش من بعد از گل احساسی بود زیاد فیزیکی واکنش نشون ندادم(sm81)
vahid
06-01-2014, 02:45 PM
آردا توران رو میبینیم البته این نیمکت رئاله(sm2)فک میکنه هر کی سیبیل داره باباشه(sm14)
با اعصاب داغون باید چرت و پرتای اینم تحمل میکردم (sm2)
vahid
06-01-2014, 02:46 PM
حالا بعضیا میگن ما مطمئن بودیم میبره ولی من دیگه نا امید بودم فقط میخواستم سوتو بزنه برم بگیرم بمیرم(sm70)
واکنش من بعد از گل احساسی بود زیاد فیزیکی واکنش نشون ندادم(sm81)
من تا دقیقه 80 میگفتم برمیگردیم، به ممد هم گفتم ولی از دقیقه 80 هر چی جلو رفتیم استرس و نا امیدیم بیشتر شد
HO33E!N
06-01-2014, 02:50 PM
من تا دقیقه 80 میگفتم برمیگردیم، به ممد هم گفتم ولی از دقیقه 80 هر چی جلو رفتیم استرس و نا امیدیم بیشتر شد
تا آخرا امید داشتم ولی خدایی دیگه اون دقیقهه با اون دفاع اونا و اشتباهات خودمون فک نمیکردم برگرده تیم(sm25)
ولی گلو که زد دیگه مطمئن بودم به پنالتی نمیره میبریم تو 120 دقه(sm51)
vahid
06-01-2014, 02:54 PM
پیداش کردم، بذا آپ کنم بدم بهت
vahid
06-01-2014, 02:56 PM
بیا اینم لینک تنظیم دی ماریا (sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]ÄMÌŃ.MP 4.htm
vahid
06-01-2014, 03:01 PM
اسم تنظیم هم از اونجا در اومد که بعد بازی، زن آنخل مصاحبه کرد گفت آنخل کاری به تماشاگرا نداشته، فقط میخواسته خودشو تنظیم کنه (sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 03:02 PM
بیا اینم لینک تنظیم دی ماریا (sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]ÄMÌŃ.MP 4.htm
اسم تنظیم هم از اونجا در اومد که بعد بازی، زن آنخل مصاحبه کرد گفت آنخل کاری به تماشاگرا نداشته، فقط میخواسته خودشو تنظیم کنه (sm2)
په چرا ما که اینقد تنظیم میکنیم پیشرفت نمیکنیم(sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 03:05 PM
(sm25)
vahid
06-01-2014, 03:08 PM
(sm25)
dislike
HO33E!N
06-01-2014, 03:08 PM
این برزیلیا عادت به لباس پوشیدن ندارن همش باید تصویر آهسته ببینیم(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 03:09 PM
dislike
قشنگ زد(sm70)
HO33E!N
06-01-2014, 03:14 PM
امیر؟(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 03:15 PM
قشنگ زد(sm70)
یه مثلی هست که میگن کی داند ارزش چی را ...همون در وصفه وحید(sm14)
Ghavam
06-01-2014, 03:16 PM
امیر؟(sm25)
جانم(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 03:16 PM
جانم(sm25)
خوبی عجقکم؟(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 03:17 PM
این برزیلیا عادت به لباس پوشیدن ندارن همش باید تصویر آهسته ببینیم(sm25)
میگن rai sport 2 تو هاتبرد رایگان نشون میده(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 03:19 PM
تست پزشکی ...
فوتبال ساحلی ...
روپایی زدن بازیکنان ...
ورود جوان معلول ...
تمرین ...
Ghavam
خوبی عجقکم؟(sm25)
فدات بشه(sm25)
HO33E!N
HO33E!N
06-01-2014, 03:21 PM
فدات بشه(sm25)
دختره طرفدار سمپدوریا رو دیدی اومده وسط زمین؟(sm70)
Ghavam
06-01-2014, 03:21 PM
این مارسلو رو بدین ما آدریانو و مونتویا رو میدیم به شوما(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 03:22 PM
این مارسلو رو بدین ما آدریانو و مونتویا رو میدیم به شوما(sm25)
ایارا هم رو مارسلو باید ببرین(sm70)
Ghavam
06-01-2014, 03:23 PM
دختره طرفدار سمپدوریا رو دیدی اومده وسط زمین؟(sm70)
ندیدم کردنش وسط زمین؟(sm14)
Ghavam
06-01-2014, 03:24 PM
ایارا هم رو مارسلو باید ببرین(sm70)
دهنت و(sm2)
Al!rezA
(sm51)
HO33E!N
(sm51)
بزغاله(sm51)
Al!rezA
06-01-2014, 03:25 PM
بزغاله(sm51)
10 (sm79)
نفس (sm19)
HO33E!N
06-01-2014, 03:27 PM
10 (sm79)
نفس (sm19)
(sm79)
خوبی گلو؟(sm19)
بده ارسالاتو کم کنه اسمتو بذار تنها بوی بود چی بود(sm2)
Al!rezA
06-01-2014, 03:28 PM
(sm79)
خوبی گلو؟(sm19)
بده ارسالاتو کم کنه اسمتو بذار تنها بوی بود چی بود(sm2)
آره خوبیم ..تو خوبی؟ چه می کنی ؟
خاطرات رو یاد من ننداز (sm30)
HO33E!N
06-01-2014, 03:30 PM
آره خوبیم ..تو خوبی؟ چه می کنی ؟
خاطرات رو یاد من ننداز (sm30)
هوا(sm2)
یاد کودتای نافرجام افتادم(sm2)
کودتایی که موری رهبرش باشه آلت توش(sm2)
Al!rezA
06-01-2014, 03:34 PM
هوا(sm2)
یاد کودتای نافرجام افتادم(sm2)
کودتایی که موری رهبرش باشه آلت توش(sm2)
قضیه ی تشت ...(sm2)
کودتاهاش مثل گوز می موند ..فقط صدا داشت ..عملکردی نبود (sm2)
و در نهایت تایپیکش تبدیل به چت روم میشد (sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 03:36 PM
قضیه ی تشت ...(sm2)
کودتاهاش مثل گوز می موند ..فقط صدا داشت ..عملکردی نبود (sm2)
و در نهایت تایپیکش تبدیل به چت روم میشد (sm2)
لب مرز افغانستان چوپونی میکنه(sm2)
Al!rezA
06-01-2014, 03:38 PM
آمارشو دارم ...کاش یه سر می یومد ..(sm74)
به من می گفت چس رنگ کن (sm30)
HO33E!N
06-01-2014, 03:40 PM
نه باو کجا بیاد گوسفند مراقبت میخواد(sm70)
ها از این کسو شرا زیاد میگفت(sm70)
HO33E!N
06-01-2014, 06:40 PM
آنچلوتی در مصاحبه ای متفاوت : ایسکو پرخورترین و مارسلو بامزه ترین بازیکنان رئال هستند / یک تسبیح کوچک دارم که برایم شانس می آورد
کارلو آنچلوتی دیشب مهمان برنامه " حرفی داری که دوست داشته باشی بیان کنی " t5 بود و در این برنامه صحبت های جالبی عنوان شد. کارلتو در این برنامه گفت : " راموس بازیکنی است که دیرتر از همه عقایدش را عوض می کند او در فینال بهترین بازی عمرش را انجام داد ؛ ایسکو پرخورترین و مارسلو بامزه ترین بازیکنان رئال مادرید هستند . ژابی هم منضبط ترین بازیکنی است که داشته ام. یک تسبیح کوچک دارم که قبل از هر بازی درون جیبم می گدارم و اکثرا برایم شانس می آورد. شاید بگویی من خرافاتیم ولی این مساله اکثرا جواب داده است ( می خندد ) "
از کارلتو سوال شد که آیا از بارسلونائیها خوشت می آید ؟ وی جواب داد : " البته ولی ترجیح می دهم از هواداران تیم خودمان خوشم بیاید " وی ادامه داد : " با همه شاگردانم رابطه خوبی دارم و این اصلا آسان نیست . با همه به یک شیوه صحبت می کنم و باید بگویم کهب ازیکنانی کاملا حرفه ای در اختیار دارم . تا زمانی که به انجام کاری متقاعد نشده اند آن کار را انجام نمی دهند. فصل اخیر بسیار طولانی بود و اکنون امیدوارم همه شاگردانم در جام جهانی موفق باشند.مسلم است که دوست دارم ایتالیا قهرمان جهان شود ولی پس از ایتالیا هوادار اسپانیا هستم. اسپانیا تیم بسیار خوبیست ."
او در مورد رئال مادرید نیز گفت : " رئال باشگاه بسیار بسیار بزرگیست و بهترین هواداران دنیا را دارد. فوتبال ارزان ترین ورزش دنیاست؛ تنها به یک توپ و چند دوست برای انجام آن نیازاست."
سرمربی رئال همچنین در مورد آشپزی، غذا خوردن و نحوه تنبیه بازیکنانش در صورت دیر آمدن به تمرینات هم صحبت کرد.
" آیا آشپزی را دوست دارم؟ بله، واضح است. دوست دارم پاستا و کومرملا درست کنم. در تیم من هیچ بازیکنی نباید دیر به تمرینات بیاید. هیچ بهانه ای وجود ندارد. اگر کسی دیر به تمرین بیاید، باید همه بازیکنان را به خانه اش یا به رستوران دعوت کند."
mohammad
06-01-2014, 06:55 PM
اومدن وراتی کم کم داره قطعی میشه(sm29)
احتمال رفتن کاسیاس- دیماریا و بنزما هم به پی اس جی زیاده(sm1)
mohammad
06-01-2014, 06:56 PM
فردا هم ویدال و موراتا تکلیفشون مشخص میشه(sm54)
خط هافبک (ویدال-وراتی-مودریچ)(sm2)
خط حمله سوارز-بیل-رونالدو(sm2)
mohammad
06-01-2014, 06:56 PM
امیدورام مثه سال 2002 که قهرمان شدیم بعد پرز رید تو تیم با پروژه کهکشانی ها همچین بلایی دوباره سرمون نیاد تیم نباید تغییر کنه(sm1)
mohammad
06-01-2014, 06:57 PM
انجلوتی جونش با دیماریا بستس
عمرا بزاره انخل بره(sm29)
HO33E!N
06-01-2014, 07:19 PM
بنزما رو بده وراتی رو بگیره دیگه(sm25)
ای تف تو روح جفتتون (sm2)مرتیکه چس رنگ کن بزغاله پشت سر سرور و سالارت صحبت نکن مرید
تو حسین در قالب کلمات توصیف نمیشی دیوث (sm2)(sm3)
Milad
06-01-2014, 10:08 PM
تنها باشگاهی که تو نقل و انتفالات از ما خر تر ه پی اس جی ه
اگه بنزما رو بدی +10 میلیون میتونی وراتی و کاوانی رو ازشون بگیری (sm14)
وقتی لوییز قیمتش 50 تا باشه بنز حتما 150 تا میارزه (sm14)
Milad
06-01-2014, 10:12 PM
کلا با فروش بنزما مخالفم
یه مهاجم ارزون قیمت واسه روزایی که بنزما رو اعصابه بخریم بهتره
اینقدر هم اسم فالکائو رو نیارید فالکائو پیره تازه معلوم نیست چقدر اماده باشه
soltan021
06-01-2014, 10:58 PM
(sm70)021
(sm51)
وحید چه زری زده بودی؟(sm2)
خودتو ارائه دادی؟(sm70)
دیروز پریروز قبل اینکه سایت بره هوا دیدم ارسالات و تاریخ عضویتت درست شده!!!
پست گذاشتم گفتم 2008 نبودی و 2009 بودی الدنگ خالی بند که قسمتت نبوده ببینی(sm70)
این سلطان داوده یا ادای داودو در میاره؟(sm70)
(sm50)
vahid
06-02-2014, 01:48 AM
داود (sm42)
vahid
06-02-2014, 08:29 PM
چرا هبچکس نی؟ (sm50)
HO33E!N
06-02-2014, 09:27 PM
(sm51)
(sm50)
واقعا خودتی؟(sm50)عر عر آقا داود (sm50)
HO33E!N
06-02-2014, 09:27 PM
چرا هبچکس نی؟ (sm50)
(sm70)
HO33E!N
06-02-2014, 09:28 PM
ای تف تو روح جفتتون (sm2)مرتیکه چس رنگ کن بزغاله پشت سر سرور و سالارت صحبت نکن مرید
تو حسین در قالب کلمات توصیف نمیشی دیوث (sm2)(sm3)
افغانستان اینترنت داره؟(sm2)
HO33E!N
06-02-2014, 09:31 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg
HO33E!N
06-02-2014, 11:05 PM
برونزتی اعلام کرد که رئال علاقه ای برای به خدمت گرفتن پوگبا و ویدال از یووه ندارد.
به گفته ی یکی از مدیران ارشد رئال، مادریدیها نمیخواهند وارد جنگ در اختیار گرفتن پوگبا و ویدال شوند. ارنستو برونزتی، یکی از زیردستهای پرس که در ایتالیا فعالیت میکند این موضوع را تایید کرد.
برونزتی در مصاحبه با توتو اسپورت گفت که رئا به دنبال پوگبا و ویدال نیست و گزارشها درباره ی پیوستن او به رئال اشتباه است.ماروتا، مدیر ورزشی یووه پیشتر اعلام کرده بود که رئال پیشنهاداتی برای این دو هافبک ارائه کرده است.
در همین حال، زینالدین زیدان در رئال نیز فشار زیادی به باشگاه میآورد تا پوگبا سپیدپوش شود. البته قیمت 60 میلیون یورویی او، مانع بزرگی بر سر راه این انتقال است. رئال به تازگی 100 میلیون یورو بابت گرث بیل پرداخت کرده و مطمئنا خرجهای کهکشانی، آنها را با قانون فیرپلی مالی مواجه خواهد کرد. پوگبا همچنین از psg پیشنهاد دارد که به نظر میرسد راحت تر بتواند هزینه ی انتقالش را پرداخت کند.
مارکا
vahid
06-03-2014, 12:27 AM
قیافه میرلش (sm70)
vahid
06-03-2014, 12:28 AM
حسین اشکای دیماریا بعد بازی رو داشتی؟
HO33E!N
06-03-2014, 01:12 AM
حسین اشکای دیماریا بعد بازی رو داشتی؟
آخ گفتی(sm74)
حرص خوردنای آلونسو هم دوس داشتم(sm25)
Al!rezA
06-03-2014, 01:13 AM
داوود ..(sm58)
Al!rezA
06-03-2014, 01:14 AM
اوه بابا وحید (sm2)
Al!rezA
06-03-2014, 01:15 AM
چقد با کلاسه رییس جمهورشون
HO33E!N
06-03-2014, 01:35 PM
کورتوآ: با مورینیو صحبت کرده ام؛ گل راموس به کابوس من تبدیل شده است
به گزارش فوتبال اسپانیا، کورتوآ که حالا سه سال است به صورت قرضی برای آتلتیکو مادرید به میدان می رود، در فصل گذشته موفق شد به همراه روخی بلانکوس به قهرمانی لالیگا برسد و به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. وی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه استمفورد بریج در برابر تیم اصلی خود، یعنی چلسی به میدان رفت.
اما وی در مورد وضعیت خود برای فصل آینده به لا درنییر هئورا گفت: "به نظر می رسید وضعیت من مشخص است، اما در آن زمان ما در لیگ قهرمانان بازی می کردیم؛ بله، مورینیو قبل از بازی ما در برابر بارسلونا به من زنگ زد. محتویات این مکالمه به خودمان مربوط است. من دو سال دیگر را باید با چلسی بگذرانم، بنابراین باید برای تمرینات در آنجا باشم و بعدا در مورد آینده صحبت خواهیم کرد. الان وقت جام جهانی است، نه زمان صحبت در مورد نقل و انتقالات."
کورتوآ هم چنین در مورد جام جهانی برزیل نیز گفت: "من کاملا آماده ام؛ جمعه و دیروز تمرینات خوبی را انجام دادم وکاملا سرحال هستم. اما این هفته من بدون دفاع بازی کردم، و این تفاوتی است که تمرینات اینجا با تمرینات آتلتیکو دارد. اگر ویلموتس سیمن (مینیوله) را انتخاب کند، من نمی توانم اعتراض کنم."
این دروازه بان جوان بلژیکی در نهایت نیز در مورد فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت: "من حس می کنم که خالی شده ام و نمی توانم بخوابم. بارها در طول شب با دیدن سرخیو راموس در خواب و فکر کردن به او از خواب بیدار می شوم. خیلی به توپ راموس نزدیک بودم، فقط یک سانتیمتر را از دست دادم. البته نباید فراموش کرد، ما در لالیگا قهرمان شدیم و این دست آورد بزرگی است."
Milad
06-03-2014, 06:14 PM
کورتویس ریده به خودش (sm70)
HOSSEIN
06-03-2014, 09:09 PM
(sm25)(sm25) اخه لباس تیم صورتی (sm25)
خیلی ضایعست انصافا(sm25) کاملا صورتی
لباس اول هم که طرح شاخی نداره
ادیداس ریده (sm50)
vahid
06-03-2014, 09:20 PM
اوه بابا وحید (sm2)
رو آب بخندی (sm70)
vahid
06-03-2014, 09:22 PM
صورتی (sm25)
HOSSEIN
06-04-2014, 12:57 AM
سوژه شد رفت (sm2)
Milad
06-04-2014, 01:16 AM
ولی زیادم بد نیستا (sm70)
HO33E!N
06-04-2014, 08:14 AM
کورتویس ریده به خودش (sm70)
کورتوئیس غلطه نوشتنش این شکلیه کوغتوا خونده میشه به زبون فغانس(sm51)
HO33E!N
06-04-2014, 08:16 AM
این که هر سال پیرهندوم رو عوض میکنن برا فروش و بحث مالیه
وگرنه هیچ کدوم از این پیرهنای دوم مثل اونسرمه ایه یا اون مشکیه نخواهد شد(sm29)
سال دیگه باید گل بهی بپوشیم(sm14)
vahid
06-04-2014, 10:15 AM
“با خسه پایان لیگ متفاوت می شد”
آنجلوتی: ” او یک سورپرایز برای همه بود. او را زیاد نمی شناختم اما زیدان از او تعریف کرد و وقتی تمرین کردنش را دیدم ، این را درک کردم . برای ما خیلی مهم بود و جایش در پایان فصل خالی بود ، به خصوص وقتی کریستیانوو بیل مشکل داشتند. اگر خسه بود ، لالیگا طور دیگری می شد.”
vahid
06-04-2014, 10:16 AM
“با کریستیانو ، رئال مادرید ۱-۰ جلوست”
کارلتو: ” آمار کریستیانو رونالدو کار را آسان می کند: هر بازی یک گل . وقتی کریستیانو فیکس است ، تیم انگار با برد ۱-۰ بازی را شروع می کند . جدیت و حرفه ای گری او مرا شگفت زده کرد. یک رهبر و یک لیدر است. نه تنها بازیکنی است که گلهای مهم می زند ، بلکه رابطه اش با بنزما و بیل عالی است . فصل بسیار خوبی داشت ، گل زد و پاس گل داد.”
vahid
06-04-2014, 10:41 AM
حجم نهایی فولدری که برای ویدیوهای فصل رئال گذاشته بودم:
20.2 گیگ
(فقط گلهای رئال + ویدیوهای مربوط به جشن قهرمانی بوده)(sm51)
HO33E!N
06-04-2014, 11:22 AM
(sm70)
HO33E!N
06-04-2014, 12:33 PM
روزنامههای امروز اسپانیا به پیشنهاد رئال برای سوارس، پیشنهاد بارسا برای هیگواین، گلزنی نیمار و صحبتهای آنچلوتی پرداختهاند.
روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر " اوکی کارلتو برای خرید لوییس سوارس" به پیشنهاد احتمالی رئال برای به خدمت گرفتن مهاجم اروگوئه ای لیورپول اشاره دارد
روزنامه ی آ.اس چاپ مادرید با تیتر " مادرید در حال تبدیل شدن به یک آیین جهانی است" به نقل قول صحبتهای کارلو آنچلوتی پرداخته است
روزنامه ی موندو دیپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر "هیگواین جایگزین آگوئرو" به پیشنهاد بارسلونا برای به خدمت گرفتن مهاجم سابق رئال اشاره دارد
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])روزنامه ی اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر "گلزنی نیمار" به درخشش ستاره ی بارسلونا در دیدار شب گذشته ی برزیل مقابل پاناما اشاره
vahid
06-04-2014, 02:45 PM
(sm70)
پست غیرمرتبط (sm70)
vahid
06-04-2014, 02:48 PM
وثوق به نظرت دی ماریا واقعا خودشو تنظیم میکرد یا جواب تماشاگرا رو میداد؟ (sm55)
HOSSEIN
06-04-2014, 11:24 PM
کاستا هم رفت چلسی (sm50)
شما از دستش راحت شدین
HO33E!N
06-05-2014, 01:45 AM
فلورنتینو پرز مهمان ویژه برنامه El Larguero از رادیو Cadena SER بود و در مورد وضعیت فعلی رئال مادرید صحبت کرد.پیراهن ها: "فروش پیراهن های ما بیشتر از سایرین خواهد بود. لباس های ما همیشه قابل توجه است و این همیشه موفقیت بزرگی محسوب می شود."
حکم محرومیت یوفا: "ما در برار رأی یوفا مبنی بر بسته شدن دو جایگاه ورزشگاه در اولین دیدار خانگی چمپیونزلیگ [فصل بعد] درخواست تجدید نظر ارائه خواهیم کرد."
ایکر کاسیاس: "من با کاسیاس و مدیر برنامه های او صبحانه خوردم. او هرگز چیزی در مورد جدایی به من نگفت. کاسیاس از وقتی که تنها 9 سال داشت در رئال مادرید بوده است و تا جایی که من می دانم او می خواهد در اینجا بازنشسته شود. فصل بعد او را در رئال مادرید خواهید دید. باید به این قرارداد ها احترام گذاشت، او رقم فسخ قرارداد دارد."
چمپیونزلیگ: "ما برای فتح دسیما زحمات زیادی کشیدیم. ما در 7 نیمه نهایی حضور داشته ایم."
خرید ها: "ما هنوز وارد بازار نقل و انتقالات نشده ایم. ما با موراتا صحبت خواهیم کرد، اما هنوز با هم ملاقات نکرده ایم. من با مدیران یووه دوست هستم اما هنوز با آنها هم صحبت نکرده ام. احتمال پیوستن موراتا به یوونتوس صفر است."
جام جهانی: "نمی توانم به برزیل بروم. در شرکت و رئال مادرید کارهای زیادی دارم که باید انجام بدهم."
مصدومیت ها: "من نگران مصدومیت بازیکنان هستم چرا که ممکن است اتفاقی که برای کاکا یا خدیرا رخ داد تکرار شود. بازیکنانی مانند کریستیانو تنها زمانی باید بازی کنند که آماده هستند."
تقویت تیم: "من مطمئنم که سال بعد نه پوگبا و نه آگوئرو اینجا نخواهند بود."
مورینیو: "او یک پیام تبریک به من فرستاد چرا که او یکی از بزرگترین هواداران رئال مادرید است."
HO33E!N
06-05-2014, 02:53 AM
وثوق به نظرت دی ماریا واقعا خودشو تنظیم میکرد یا جواب تماشاگرا رو میداد؟ (sm55)
زیاد برخوردشون(sm14)فیزیکی نبود احتمالا با تماشاگرا بود (sm2)
Herzeleid
06-05-2014, 03:36 AM
کاستا هم رفت چلسی (sm50)
شما از دستش راحت شدین
فابی هم اومد با 33 میلیون یورو (sm50)
پیکه باز سوتی داده (sm14) تو کنفرانس میکروفونش باز بوده در گوش دلبوسکه میگه فابگاس انتقالش تموم شدست با 33میلیون البته اسم نیاورده ولی همه میدونن چلسی دیگه (sm17)
mohammad
06-05-2014, 11:12 AM
اتلتیکو هم به سرنوشت والنسیای هکتور کوپر تبدیل میشه(sm29)
عجب والنسیایی بود خدایی(sm50)
MaMaTiR
06-05-2014, 12:00 PM
بازیکناش تارو مار شدن
اینم اینجوری میشه
HO33E!N
06-05-2014, 02:08 PM
* منچستر یونایتد علاقمند است تا توماس مولر را فصل آینده در ترکیبش داشته باشد، گفته می شود مولر بیان کرده که فصل آینده اگر در ترکیب ثابت بایرن نباشد از این تیم جدا خواهد شد.
منبع: Daily Mail
* تیم شروود، مربی سابق تاتنهام قصد دارد هدایت وست برومویچ را بر عهده بگیرد.
منبع: Birmingham Mail
* سران باشگاه اتلتیکو مادرید به مسئولین چلسی اعلام کرده اند که اگر قصد خرید فیلیپه لوئیز را دارند باید مبلغ 20 میلیون پوند را پرداخت کنند.
منبع: AS
* لیورپول از آمدن لالانا اطمینان حاصل کرده و حال به دنبال لازار مارکوویچ مهاجم بنفیکا هستند، قیمت او حدود 25 میلیون پوند تخمین زده می شود.
منبع: Daily Mirror
* والنسیا قصد دارد پیشنهادی 18 میلیون پوندی را به چلسی بابت خرید لوکاکو ارائه دهد.
منبع: Daily Mirror
* شالکه و العین امارات علاقمند هستند تا لسکات را به خدمت بگیرند، این مدافع قراردادش با سیتی به اتمام رسیده است.
منبع: Sky Sports
* گزارش شده کارلوس ولا امکان دارد به آرسنال بازگردد، اما در همین حال گفته می شود ممکن است او راهی رئال مادرید شود.
منبع: ESPN
* تاتنهام قصد دارد آلبرتو مورنو را از چنگ لیورپول در بیارود، لندنی ها پیشنهاد 17 میلیون یورویی به علاوه قرض دادن سولدادو را به سویا پیشنهاد داده اند.
منبع: Daily Mail
* بارسلونا در حال آماده کردن پیشنهادی 69 میلیون یورویی به من سیتی می باشد تا سرجیو آگوئرو را به خدمت بگیرد. چندی پیش پدر این بازیکن بیان کرده بود که پسرش دوست دارد در بارسلونا بازی کند.
منبع: Daily Star
* آرسنال بندی در قرارداد کارلوس ولا قرار داده که می تواند این بازیکن را با مبلغ 4 میلیون یورو بازخرید نماید.
منبع: The Sun
* اینتر در حال برنامه ریزی است که بتواند در فصل نقل و انتقالات موثر ظاهر شود، آن ها قصد دارند پابلو اوسوالدو مهاجم ساهتهمپتون که به طور قرضی نیم فصل دوم را برای یووه بازی کرد به خدمت بگیرند.
منبع: Mediaset
* بالوتلی قصد دارد میلان را ترک کند، گفته می شود امکان دارد او به گالاتاسرای و مربی سابق خود، روبرتو مانچینی ملحق شود.
منبع: Milliyet
* آنتونیو کونته به دنبال یک مدافع چپ می باشد، گزینه اول آن ها مارسلو دفاع رئال است و گزینه دوم آدریانو بازیکن بارسلونا.
منبع: Tuttosport
* منچستر یونایتد وضعیت سسک فابرگاس را تعقیب می کند، گفته می شود آن ها قصد دارند هر پیشنهادی چلسی ارائه داد با مبلغ 9 میلیون یورو بیشتر سسک را متقاعد کنند که به اولدترافورد برود.
منبع: Marca
* خوزه مورینیو هم چنان قانع نشده که فابرگاس بازیکن مناسب برای چلسی است، او خواهان کوکه و پوگبا می باشد.
HO33E!N
06-05-2014, 02:10 PM
آقا داود صحبت کن ویدال و پوگبا رو بدن به ما 100 میلیون با موراتا رو وردارن(sm14)
HOSSEIN
06-05-2014, 02:58 PM
فابی هم اومد با 33 میلیون یورو (sm50)
پیکه باز سوتی داده (sm14) تو کنفرانس میکروفونش باز بوده در گوش دلبوسکه میگه فابگاس انتقالش تموم شدست با 33میلیون البته اسم نیاورده ولی همه میدونن چلسی دیگه (sm17)
البته بلاگه گفته پیکه هرچی میخواد بگه ولی مذاکرات هنوز تموم نشده و دارن هنوز مذاکره میکنن
خیلی عجیبه تمام این اتفاقات
یه زمانی همین پپیکه دیوث پفیوز به زور لباس بارسا رو تن سسک کردن اینقد زیر سرش خوندن تا رفت الان میخوان با اردنگی بندازنش بیرون (sm1)
سسک به ارسنال نمیاد
الان ارسنال به رفتن سانیا و فابینسکی نه دفاع راست داره نه دروازه بان دوم
مهاجم هم که تعطیل هافک دفاعی هم که تعطل
مث شما هم بودجه نامحدود نداریم (sm50)
خود ارسنال سسک رو نمیخواد وگرنه با بند هایی که تو قرار دادشه راحت میشه خریدش (sm50) خودشم از خداشه برگرده ولی وقتی باشگاه نمیخوادش چیکار کنه
همین فصل سسک به مورنیو گفته بود بهتره خفه شه وقتی در مورد بارسا صحبت کرده بود اون زمان که تو رئال بود مورنیو سر سسک رو لگد کرد الان میخواد بره شاگردش بشه (sm29)
این عذاب الهیه که وقتی بازی منچستر رو مبینیم باید حسرت فن پرسی رو بخوریم و اینجور که پیداس از این به بعد بازی های چلسی هم با خون جیگر باید دنبال کنیم (sm50)
کاشکی یهو سر کله پارسی ژرمن پیدا میشد و میزد تو پوز شما و سسک میخرید (sm50)
فابرگاس در سال 2010:
"اگر من پیراهن چلسی رو پوشیدم شما می تونید منو بکشید."
اگه تو لندن بودم حتما همین کارو میکردم
HO33E!N
06-05-2014, 05:47 PM
گزینه خرید رئال در میانه میدان ؛ ویدال و فقط ویدال
قیمت ویدال 50 میلیون یورو تخمین زده می شود . باشگاه یوونتوس در اولین واکنش خود خواهان جذب دی ماریا یا مارسلو در ازای ویدال شده است.
باشگاه رئال مادرید هنوز به صورت جدی وارد بازار نقل و انتقالات نشده اما از درون باشگاه خبر های رسیده حاکی از آنند که گزینه اصلی خرید این تیم در میانه میدان مشخص شده و آن کسی نیست جز آرتورو ویدال بازیکن تیم یوونتوس.
این بازیکن اهل شیلی گزینه مورد علاقه آنچلوتی و فلورنتینو پرز است . همین دیروز بود که پرز در مصاحبه با ال لارگرو فاش ساخت که نه آگرو و نه پوگبا گزینه های مورد علاقه رئال برای این تابستان نیستند.
اما مشکلی که رئال مادرید برای جذب ویدال با آن روبروست یک چیز است و آن هم عدم وجود رقم فسخ قرارداد در ایتالیاست.
چیزی که در اسپانیا مدت هاست که وجود دارد و در قرارداد هر بازیکن این رقم قید می شود. به نوعی در شرایط فعلی ، توپ در دستان یوونتوس است و این باشگاه می تواند کار را برای رئال سخت کند.
اولین تماس با یووه به منظور مذاکره برای جذب ویدال روز بازی پیشکسوتان دو تیم در تورین برقرار شد.
قیمت ویدال 50 میلیون یورو تخمین زده می شود . باشگاه یوونتوس در اولین واکنش خود خواهان جذب دی ماریا یا مارسلو در ازای ویدال شده است.
مسلم است که در صورت ورود مارسلو به این پروسه رئال باید مبلغی اضافه تر نیز پرداخت کند. با این وجود آنچلوتی راضی به از دست دادن هیچ کدام از بازیکنان خود بخصوص دی ماریا نیست.
رئال مادرید به خوبی می داند که در این راه دو رقیب بسیار جدی بنام های بارسلونا و منچستر یونایتد دارد . دو رقیبی که به شدت خواهان ویدال هستند.
قرار داد این بازیکن تیم ملی شیلی با یووه تا سال 2017 اعتبار دارد و بعید است که یووه به آسانی به وی اجازه جدایی دهد.
منبع : As
HO33E!N
06-05-2014, 05:47 PM
رسمی: کوئنترائو تا 2019 با رئال تمدید کرد
از این ستاره پرتغالی پیش از این به عنوان یکی از خروجی های رئال در این تابستان نام برده می شد.
باشگاه رئال مادرید پس از دستیابی به توافق با فابیو کوئنترائو،دفاع چپ پرتغالی شان، قرارداد او را تا سال 2019 تمدید کرد.
فابیو کوئنترائو در سال 2011 با درخواست مستقیم ژوزه مورینیو با قیمت 30 میلیون یورو از بنفیکا به مادرید پیوسته و با وجود این که رکورد مبلغ پرداختی برای یک دفاع چپ را شکسته بود اما شرایط مساعدی را در ابتدای فصل نداشت و حتی اوایل فصل زمزمه های جدی مبنی بر انتقال قرضی این ستاره پرتغالی به منچستر یونایتد شنیده می شد.
کوئنترائو در دوران چهار ساله حضور خود در رئال مادرید دوران پرفراز و نشیبی را به علت وجود مصدومیت ها و وجود رقیب سرسختی همچون مارسلو سپری کرده بود، با این وجود عملکرد مطمئن او در دیدارهای بزرگ مخصوصا، ال کلاسیکو ها باعث محبوبیت بالای او بین هواداران لوس بلانکوس شده است.
پیش از این شایعات زیادی مبنی بر ترک کردن مادرید توسط این بازیکن در انتهای فصل شنیده می شد و از گزینه های همچون آلبرتو مورنو و سیکیرا به عنوان جانشین این ستاره نام برده می شد اما عملکرد مطمئن و خوب او در نیم فصل دوم و در دوران مصدومیت مارسلو سبب جلب شدن نظر کارلتو به او واصرار مربی پرتغالی برای این تمدید قرارداد شده است.
MaMaTiR
06-05-2014, 06:40 PM
مربی پرتغالی کیه(sm29)
MaMaTiR
06-05-2014, 06:41 PM
ویدال بیاد جای کی؟؟
HO33E!N
06-05-2014, 07:47 PM
نصب مجسمه مارادونا ، باتی گل و مسی در بوینس آیرس
تصویر دیه گو مربوط به زمانیست که در اوج جوانی و قدرت جام جهانی را بالای سر دارد و باتیستوتا و مسی نیز در حال جشن گرفتن یکی از گل های خود هستند.
در حالی که یک هفته دیگر جام جهانی برزیل آغاز خواهد شد و ساعاتی دیگر تیم ملی آرژانتین حریف تیم ملی کشورمان وارد خاک برزیل خواهد شد یک حرکت جالب و در واقع یک بزرگداشت جالب امروز در کشور آرژانتین انجام خواهد شد.
امروز 5 شنبه ساعت 14 به وقت محلی در میدان تورکوئاتو دی آلوه آر منطقه ریکولتا بوینس آیرس ر حضور خانواده های این سه بازیکن ، مقامات دولتی و نیز محلی و در بیستمین سالروز شروع فعالیت Tyc sports مجسمه سه اسطوره فوتبال آرژانتین یعنی دیه گو مارادونا ، گابریل باتیستوتا و لیونل مسی نصب خواهد شد .
بدین ترتیب مردم محلی و نیز توریستها می توانند سه قهرمان ملی کشور آرژانتین را هر زمان که بخواهند تماشا کنند.
تصویر دیه گو مربوط به زمانیست که در اوج جوانی و قدرت جام جهانی را بالای سر دارد و باتیستوتا و مسی نیز در حال جشن گرفتن یکی از گل های خود هستند.
پیکره ساز معروف فرناندو پولیه زه خالق این سه مجسمه زیباست.
HO33E!N
06-05-2014, 07:51 PM
ویدال بیاد جای کی؟؟
آینده نگری(sm29)
امیدوارم فقط دی ماریا و مارسلو رو ندن برا هر بازیکنی که میخواد باشه
دیماریا گره باز کن تیمه ماس و مارسلو در شرایط هجومی پتانسیل یه گوش چپ حرفه ای رو داره(sm25)
HO33E!N
06-05-2014, 07:52 PM
مربی پرتغالی کیه(sm29)
منظورش هعمون ایتالیاییه با مورینیو قاطی کرده یحتمل(sm55)
MaMaTiR
06-05-2014, 07:58 PM
آینده نگری(sm29)
امیدوارم فقط دی ماریا و مارسلو رو ندن برا هر بازیکنی که میخواد باشه
دیماریا گره باز کن تیمه ماس و مارسلو در شرایط هجومی پتانسیل یه گوش چپ حرفه ای رو داره(sm25)
دیماریا خیلی حیفه...
مگه پست هافبک دفاعی نیست این ویدال؟
اینده نگری امثال ایبارامندی هستن دیگه.. الان ژابی الونسو هست و خدیرا ... باز امسال یکی رو میندازن بیرون... کرم دارن
HO33E!N
06-05-2014, 08:35 PM
دیماریا خیلی حیفه...
مگه پست هافبک دفاعی نیست این ویدال؟
اینده نگری امثال ایبارامندی هستن دیگه.. الان ژابی الونسو هست و خدیرا ... باز امسال یکی رو میندازن بیرون... کرم دارن
بازیکن بازیکن باشه از همون اول معلومه
مثلا یانوزای 16-17 سالشه از همون اول معلومه چه بازیکنیه
اینو من بعید میدونم ولی امیدوارم بهتر بشه
MaMaTiR
06-05-2014, 08:45 PM
بازیکن بازیکن باشه از همون اول معلومه
مثلا یانوزای 16-17 سالشه از همون اول معلومه چه بازیکنیه
اینو من بعید میدونم ولی امیدوارم بهتر بشه
زیاد استفاده نکرد ازش.. کلی هم براش پول دادن.
هرچند ویدال واقعا خرس(sm51)
HO33E!N
06-05-2014, 08:46 PM
پدیده های دنیای فوتبال به واسطه افزایش رسانه های در دسترس و علاقه مخاطبان، این روزها بازیکنان گمنامی نیستند. استعداد آنها اثبات شده است. و اینک فرصت خودنمایی برای طی کردن سریعتر پله های موفقیت با وجود جام جهانی مهیا گردیده است. در زیر به 7 تن از جوان هایی اشاره خواهیم کرد که در تیم های باشگاهیشان فصل درخشانی را پشت سر گذاشته اند و با آمادگی و روحیه بالا در برزیل حاضر خواهند بود.
1- کوکه: بزرگترین اجحاف در حق بهترین هافبک فصل لالیگا و یکی از بهترین های این خط در لیگ قهرمانان می تواند نیمکت نشین کردنش باشد در حالی که مثل روز روشن است که کوکه از ژاوی، ژابی آلونسو و تمامی هافبک های لاروخا آماده تر است. قدرت بدنی او مهمترین برتری او نسبت به همتایانش در تیم ملی اسپانیاست، ضمن آنکه قدرت بازیسازی قابل قبولی نیز دارد. دل بوسکه اگر می خواهد دستش برای رقبا رو نباشد، باید جرات ایجاد تغییر در تیمش را داشته باشد. درخشش اینیستا، دیه گو کاستا و بقیه عناصر هجومی اسپانیا، وابسته به خط میانی ای قدرتمند، باهوش، بازیساز و آماده است. و به نظر نمی رسد کوکه هیچ کدام از این فاکتورها را کم داشته باشد. این هافبک 22 ساله اتلتیکو مادرید در بهترین فرم دوران بازی اش قرار دارد.
2- جیمز رودریگز، کلمبیا: پس از قطعی شدن غیبت فالکائو، به تیم پکرمن شوک منفی وارد شد. آنها هرچند همچنان با وجود باکا و آدرین راموس، خط حمله شناخته شده ای دارند اما خودشان هم به خوبی می دانند که داشتن یک رودریگز سرحال، چقدر خط حمله شان را زهردار تر خواهد کرد. وینگر سرعتی و هافبک هجومی باشگاه موناکو در فصلی که گذشت فوق العاده ظاهر شد و با 12 پاس گل، بهترین گلساز لاشامپیونه معرفی شد. شماره 10 تیم ملی کلمبیا که به 23 سالگی نزدیک می شود، با فیزیک بدنی فوق العاده و قدرت دریبلینگ مناسبی که دارد، مهره کلیدی پکرمن در برزیل خواهد بود.
3- درمیچ، سوئیس: زننده 17 گل از 37 گل نورنبرگ کاری بیش از این برای تیم باشگاهیش نمی توانست انجام دهد تا تیمش به دسته پائین تر سقوط نکند اما این اتفاق افتاد. مهاجم 21 ساله سوئیسی که اولین فصل حضورش در بوندسلیگا بسیار درخشان بود از بازیکنان خوش آتیه فوتبال اروپا محسوب می شود. کسی که چهارچوب شناس است و بسیار فرصت طلب. او این شانس را دارد که در تیم ملی کشورش و زیر نظر مربی بزرگی به نام هیتسفلد نام خود را بیش از این ها سر زبان بیاندازد. درمیچ پس از جام جهانی برای لورکوزن بازی خواهد کرد اما درخشش در برزیل، خیلی زود باشگاه او را بزرگتر هم خواهد کرد.
4- ایموبیله، ایتالیا: در حضور آپاچی، یورنته، هیگواین و اصلاً در سری آ آقای گل شدن، شاهکار است. شاهکاری که این جوان 24 ساله موفق به انجامش شد تا به همین خاطر توجهات بسیاری را به خود جلب کند. 22 گل او برای تیم میانه جدولی تورینو موجب شد تا پراندلی، لوکا تونی و روسی را با خود به برزیل نبرد. ایموبیله که به تازگی با دورتموند قرارداد امضا کرده در سریB ایتالیا و در فصل 12-2011 نیز با به ثمر رساندن 28 گل، آقای گل مسابقات شد. او که تنها یک بازی ملی در کارنامه دارد، می داند با هر بازی در جام جهانی به اندازه یک فصل دیده می شود و به همین خاطر می خواهد در کنار بزرگانی چون پیرلو برای آتزوری بدرخشد.
5- گریزمن، فرانسه: خیلی ها از دعوت نشدن سمیر نصری به تیم ملی فرانسه متعحب شدند اما شاید دشان با این کار می خواسته به گریزمن بفهماند چقدر به او اطمینان دارد و رویش حساب باز می کند! بال سرعتی 23 ساله سوسیه داد که از 14 سالگی در این باشگاه توپ می زند آشکارا پتانسیل ستاره شدن دارد. او 16 گل در این فصل لالیگا زد، یکی بیشتر از بیل گران قیمت. قهرمانی با تیم 19 ساله های فرانسه در اروپا، درخشش در لیگ معتبر اسپانیا و تکنیک، سرعت و مهارتش در بازی با توپ از این بازیکن با استعداد یک چهره ویژه ساخته است. بی شک اگر فرانسه جام خوبی در پیش داشته باشد، گریزمن در آن تاثیرگذاری فراوانی دارد.
6- بارکلی، انگلیس: ثابت بازی کردن در لیگ پر ستاره جزیره بسیار ارزشمند است، چه برسد به پدیده بودن. هافبک اورتون علی رغم جوانی یکی از ارکان اصلی تیم روبرتو مارتینس و از عوامل زیبا بازی کردن تیم آبی پوش گودیسون پارک در فصل 14-2013 بود. بارکلی 20 ساله که هنوز خیلی مورد استفاده روی هاجسون قرار نگرفته امیدوار است در جام جهانی مورد اعتماد سرمربی سه شیرها قرار گیرد. البته انگلیس اگر می خواهد طراوت را به بازی هایش بیافزاید به وجود هافبک اورتون نیاز دارد. او آینده فوتبال انگلستان است، کسی که جا پای بزرگانی چون جرارد و لمپارد خواهد گذاشت.
7- دراکسلر، آلمان: یکی از استعدادهای پر شمار فوتبال آلمان، خوش قد و قامت، با تکنیک و گلزن، هافبک تهاجمی 20 ساله شالکه است. البته سن کم دراکسلر فریبتان ندهد چرا که او بیش از 100 بازی برای باشگاهش انجام داده. همچنین پسرک متولد ایالت نوردراین-وستفالن در میان انبوه ستاره های تیم یواخیم لوو، 11 بار پیراهن ژرمن ها را بر تن کرده است که این با وجود سن بسیار کم او نشان از توانایی های بسیار بالایش می دهد. شاید پر مهره بودن آلمان در جام جهانی برزیل باعث شود او کمتر مورد استفاده قرار گیرد اما کوچکترین فرصتی در این تورنمنت معتبر برای ایمان آوردن به توانایی های فنی پدیده ای مثل دراکسلر کافی خواهد بود.
HO33E!N
06-06-2014, 10:33 AM
در حالی که در برنامه ورزش از نگاه دو دیشب، کارشناسان در حال تمجید از بازیکنان تیم ملی بودند و معتقد بودند میشود با آرژانتین روبرو شد، زمانی که برنامه قرار بود یک آیتم را پخش کند، میکروفون روشن مانده بود و کارشناسان کاملاً تغییر موضع دادند.
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HO33E!N
06-06-2014, 01:10 PM
(sm50)
vahid
06-06-2014, 01:21 PM
در حالی که در برنامه ورزش از نگاه دو دیشب، کارشناسان در حال تمجید از بازیکنان تیم ملی بودند و معتقد بودند میشود با آرژانتین روبرو شد، زمانی که برنامه قرار بود یک آیتم را پخش کند، میکروفون روشن مانده بود و کارشناسان کاملاً تغییر موضع دادند.
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm30)
vahid
06-06-2014, 01:22 PM
حسین بیا یه خرده در مورد خدمتت شفاف سازی کن (sm70) کجایی؟ پستت؟ کارت؟ درجه ت؟ کلا میخوام بدونم داری خدمت می کنی یا خدمت تو رو؟ (sm29)
HO33E!N
06-06-2014, 01:26 PM
رسوایی از نگاه دو!/ افشاگری ناگهانی میکروفون ها/ روی آنتن امیدوار بودیم، پشت صحنه کیسه گل!
هر چی فکر می کنم نمی دونم دی ماریا رو باید بگیریم؟، مسی رو باید بگیریم؟
شاهکاری که در برنامه شب گذشته ورزش از نگاه دو به وقوع پیوست، نشان داد میزان اعتماد به تیم ملی و صداقت در تحلیل بازی های بزرگ پیش روی این تیم به اندازه اسفباری پایین است. در بخشی این برنامه به یاد ماندنی، حسن روشن، حمید درخشان، پرویز مظلومی و حسین عبدی مشغول مطرح کردن صحبت هایی امیدوارکننده در مورد سرنوشت سفیدپوشان در برزیل و تاثیر روحیه بر کسب نتایج خوب توسط این تیم بودند که پیمان یوسفی مخاطبان را به پخش آیتم سفیر نیجریه دعوت کرد. بر خلاف تصور مهمانان حاضر در استودیو، به هنگام پخش تصاویر مربوط به رقیب ایران در جام جهانی 2014، میکروفون های داخل استودیو همچنان باز بود و فاجعه از لحظه ای شروع شد که مهمانان، به شکل «ناخواسته» تحلیل های واقعی ناامیدکننده شان را با مردم در میان گذاشتند. حمید درخشان با لحنی به شدت تمسخرآمیز و در حالی که می خندید:«هر چی فکر می کنم نمی دونم دی ماریا رو باید بگیریم؟، مسی رو باید بگیریم؟». پرویز مظلومی نیز ادعا کرد:«ای کاش، ای کاش بازی آخر با آرژانتین بود!». حسن روشن نیز معتقد بود اصلا لئو مسی در مقابل ایران بازی نمی کند و به استراحت می پردازد و البته پیمان یوسفی با این استدلال که لئو مسی در کارنامه اش به دنبال جای خالی آقای گلی جام جهانی است با روشن مخالفت کرد. اشاره به اول شدن بوسنی در گروه در دور مقدماتی توسط مظلومی و به راه انداختن بحث لایسنس مربیگری توسط روشن، آخرین صحبت هایی بودند که قبل از اینکه عوامل پشت صحنه از درز صحبت های پنهانی به آنتن زنده مطلع شوند، مطرح شدند.
حقیقت تلخ آن است که این روزها در میان اهالی فوتبال اطمینان چندانی به تیم ملی وجود ندارد. حقیقت تلخ تر اما شاید این باشد که این ناامیدی و تردید معمولا در برنامه های مختلف جایش را به صحبت های امیدوارکننده ساختگی می دهد و معلوم نیست آقایان در چند پشت صحنه دیگر همه ریشخندها را خرج تیم ملی کرده اند و بعد روی آنتن با اطمینان راسخ از شانس صعود گفته اند و هیچ میکروفونی هم نبوده که ناگهان مردم را با همه آن گفتگوهای پنهانی آشنا کند.
HO33E!N
06-06-2014, 01:32 PM
حسین بیا یه خرده در مورد خدمتت شفاف سازی کن (sm70) کجایی؟ پستت؟ کارت؟ درجه ت؟ کلا میخوام بدونم داری خدمت می کنی یا خدمت تو رو؟ (sm29)
نه من خدمتو میکنم نه خدمت منو(sm25)
vahid
06-06-2014, 02:00 PM
نه من خدمتو میکنم نه خدمت منو(sm25)
نمیخوای اطلاعات بیشتری بدی؟ (sm25)
HO33E!N
06-06-2014, 02:01 PM
نمیخوای اطلاعات بیشتری بدی؟ (sm25)
هر چی کمتر بدونی به نفع خودته(sm2)
vahid
06-06-2014, 02:13 PM
هر چی کمتر بدونی به نفع خودته(sm2)
نکنه رفتی جزو سربازان گمنام امام زمان؟ (sm70)
HO33E!N
06-06-2014, 02:28 PM
نکنه رفتی جزو سربازان گمنام امام زمان؟ (sm70)
فک میکنم تو پست بعدی شماره پرسنلیم هم بذاری همینجا(sm70)
vahid
06-06-2014, 09:14 PM
فک میکنم تو پست بعدی شماره پرسنلیم هم بذاری همینجا(sm70)
(sm41)
vahid
06-06-2014, 09:18 PM
جام جهانی برای ریبری هم پرید (sm50)
امسال چرا همه ستاره ها مصدومن؟ (sm50)
HO33E!N
06-07-2014, 09:06 AM
جام جهانی برای ریبری هم پرید (sm50)
امسال چرا همه ستاره ها مصدومن؟ (sm50)
رویس هم دیشب به گاو رفت(sm50)
HO33E!N
06-07-2014, 09:08 AM
رئیس:نه آگرو نه پوگبا،
(sm55)
میخوان پولو بدن برای ردیف کردن ورزشگاه
ولی سوارز+ویدال رو احتمالا میگیریم
---------------------------------------------
بارسا هم راکیتیچ+رویس رو میگیره احتمال زیاد(sm25)
HO33E!N
06-07-2014, 09:09 AM
HO33E!N
06-07-2014, 09:48 AM
عکس روز: سلفی آرژانتینی ها قبل از ترک بوینس آیرس/ لبخند حریف ترسناک ایران
این عکس یکی از سلفی های به شدت پرطرفدار در این روزهاست که ظاهرا با دوربین موبایل لاوتزی گرفته شده است
این برشی از تیمملی آرژانتین است، چند ستاره جذاب و روی پا که اگرچه سرمربی سابق تیمملی ایران عقیده دارد آنقدرها هم قدرتمند نیستند اما آنها به عنوان یک مدعی پا به این مسابقات می گذارند.
این عکس یکی از سلفی های به شدت پرطرفدار در این روزهاست که ظاهرا با دوربین موبایل لاوتزی گرفته شده است. در این عکس لیونل مسی، آنخل دیماریا، گونسالو ایگواین، پالاسیو و ماسکرانو قابل تشخیص اند.
بازیکنانی که در روزهای آینده تیتر اول همه مطبوعات و البته روزنامه های ایرانی خواهند بود.
مسی رو از خواب بلند کردن نشوندن جلو دوربین(sm2)
ehsan1361
06-07-2014, 10:43 AM
بارسا هم راکیتیچ+رویس رو میگیره احتمال زیاد(sm25)
بارسا که اگه این فصل دو تا مدافع خوب نگیره ، نابود میشه
رئال خیالش از نظر دفاع راحته
HO33E!N
06-07-2014, 01:24 PM
رامیرس، گزینه ی مدنظر آنچلوتی برای خط میانی
این دو نفر پیشتر سابقه ی همکاری با یکدیگر داشتند و حضور رامیرس در رئال به همین دلیل آسان تر از باقی گزینههاست.
آخرین نامی که بین فلورنتینو پرس و کارلو آنچلوتی مطرح شده، رامیرس، هافبک برزیلی چلسی بوده است. سرمربی ایتالیایی در چلسی سرمربی او بود و حالا قصد دارد او را به رئال بیاورد.
به گزارش مارکا، رامیرس 6 روز پس از قهرمانی اروپا ی رئال با خوسه آنخل سانچس، یکی از مدیران ارشد رئال دیدار داشت و مذاکراتی با او انجام شده است. نام دیگری که در صحبتهای کارلتو و پرس مطرح شده، لوییس سوارس لیورپول است.
نامهای دیگری نیز برای حضور در خط هافبک رئال مطرح شده است. پل پوگبا، آرتورو ویدال و .... ولی هیچکدام مدنظر کارلتو نیستند.
کارلتو در psg نیز به دنبال هافبک شیلیایی بود ولی پس از مصدومیتش، حالا او در مورد بهبود و مشکلات احتمالی ایجاد شده برایش دچار شک و شبهه شده است. همینطور قیمت 60 میلیونی اش نیز یکی دیگر از موانع است.
رامیرس توسط آنچلوتی با 30 میلیون یورو به چلسی پیوست. او به یکی از مهرههای اصلی کارلتو در چلسی تبدیل شده بود. او که به عنوان بال خریداری شده بود، در پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیز بازی گرفته شد.
لوکاکو: از چلسی میروم
مهاجم بلژیکی آبیها، که به صورت قرضی در اورتون حضور داشت، گفت که میخواهد از چلسی برود.
روملو لوکاکو، مهاجم چلسی عنوان کرد که میخواهد در تابستان این باشگاه را ترک کند.
مهاجم بلژیکی هنوز یک فصل کامل در چلسی سپری نکرده و پس از پیوستنش به آبی ها در سال 2011، به صورت قرضی در وست بروم و اورتون به میدان رفته است.
با وجود به ثمر رساندن 15 گل در گودیسون پارک، چلسی به او اعتماد ندارد و آنها قصد دارند دیگو کاستا را به استمفوردبریج بیاورند.
مهاجم 21 ساله که از باشگاههای مختلفی پیشنهاد دارد، گفت که میخواهد از چلسی برود.
او در جمع خبرنگاران گفت: " چلسی هر سال یک مهاجم خوب میخرد.
یادم میآید که سال پیش به رختکن رفتم و ساموئل اتوئو و دمبا با را دیدم، گفتم وااوو ! اینجا چه خبر است.
ولی مشکلی نیست. باشگاههای زیادی خواهان به خدمت گرفتن من هستند. باید به فکر خودم باشم.
باید در جام جهانی خوب کار کنم. این بسیار مهم است."
تونی کروس خواستار پیوستن به رئال مادرید شده و از بایرن خواسته که به پیشنهاد رئال توجه کند.
به گزارش الکونفیدنشال ، ملی پوش آلمانی بایرن دوست دارد رئالی شود . رئال نیاز به یک هافبک میانی را حس می کند . سن ژابی بالا رفته و عملکرد ایارامندی هم چنگی به دل نمی زند.
به گفته این منبع ، فولکر استروت ، ایجنت کروس سه بار با سران رئال دیدار کرده است . رئال در ابتدا نمی خواست که وارد جنگ با سران بایرن شود اما ابراز علاقه آنجلوتی و بالا بودن قیمت پوگبا باعث شده که گزینه کروس آسان تر به نظر برسد.
Herzeleid
06-07-2014, 07:25 PM
راميرز كه فكر كنم بيشتر شوخي باشه (sm14)
اين بشر اخه؟؟؟
كلا تو چلسي هم هيج حركت موثري نداره تنها فاكتور مثبتش دوندگي بي امانش كه هافبكاي حريف رو خسته ميكنه
و الا دقت پاساش كم ،خلاقيت هم نيست توپم زياد از دست ميده تو وينك كه افتضاح (sm25)
اما در ارتباط با لوكاكو هم عرض كنم جو سازي رسانه هاست و اصلا همچين حرفايي نزده متن اصلي مصاحبه كه به فرانسست متاسفانه بد ترجمه شده و با كلي هم اغراق (sm70)
اصلا حرفي از رفتن نيست و گفته هنوز هيچي مشخص نيست و از اومدن كاستا استقبال ميكنم اگر چه بازيكني كه اهل جنگيدن واسه جاييگاهش نباشه از نظر بنده همون بهتر كه بره (sm14)
راجع به كروسم اصلا نظرم مثبت نيست (sm50)
HO33E!N
06-07-2014, 08:12 PM
رئال پیشنهاد های بالای 40 میلیون پوند برای دیماریا را بررسی میکند
خیلی جالبه 100 میلیون 100 میلیون خرج آوردن ستاره ها میکنیم
ولی ستاره های خودمون رو به حراج میذاریم
همیشه برای ما مرغ همسایه غاز بوده
یه بازیکن باید چیکار کنهکه بهش بگن ستاره؟پرز ماکهلهله رو یادش رفتهسیاه بود.شمایل ستاره ها رو نداشت.
اما وقتی رفت معلوم شد که ستاره واقعی بود
vahid
06-08-2014, 07:54 AM
مطمئنم رویس نمیره غارسا
vahid
06-08-2014, 07:56 AM
بعید میدونم دیماریا رو بفروشیم
HO33E!N
06-08-2014, 08:59 AM
بعید میدونم دیماریا رو بفروشیم
!پیش بینیِ جام جهانی! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
برو زرتو بزن برم گروه2(sm100)
mohammad
06-08-2014, 11:35 AM
گوتی : تعداد بچه های رائول از تعداد قهرمانی های بارسا تو چمپیونزلیگ بیشتره(sm2)
mohammad
06-08-2014, 01:30 PM
بیلد:مدیر برنامه های تونی کروس در مادرید در حال انجام مذاکره با رئال است(sm29)
mohammad
06-08-2014, 01:30 PM
ادعای نشریه بیلد: مشاور تونی کروس در مادرید در حال مذاکره با کهکشانی هاست ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])- به نظر می رسد رئال مادرید هم به جمع مشتریان هافبک خوش استیل آلمانی اضافه شده است.
به گزارش Bild و به نقل از El Confidencial، تونی کروس که مدت هاست صحبت هایی مبنی بر جدایی اش از بایرن مونیخ شنیده می شود، این بار نامش در کنار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شنیده می شود.
طبق گزارشات قرارداد کروس در ژوئن 2015 به پایان خواهد رسید و احتمال حاصل شدن توافق میان او و باواریایی ها با توجه به درخواست های طرفین کم است. با توجه به این موضوع باشگاه های منچستر یونایتد و رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن وی هستند.
طبق گفته بیلد مشاور این ستاره در حال حاضر در پایتخت اسپانیا حضور دارد و سه جلسه با مدیران رئال مادرید برگزار خواهد کرد و پیش بینی می شود که دو طرف برای بستن قرارداد به توافق برسند. با توجه به ماندن تنها یک سال از قرارداد کروس با بایرن، انتظار می رود که دو طرف حداقل برای پیوستن وی به کهکشانی ها در تابستان سال آینده به توافق برسند.
HO33E!N
06-08-2014, 01:49 PM
ممل برو دو تا گروه رو پیش ببین (sm98)
Armila
06-08-2014, 02:08 PM
ممل برو دو تا گروه رو پیش ببین (sm98)
چجوری امضاتو نشون میده امضای من نشون نمیده چرا؟(sm20)
Armila
06-08-2014, 02:10 PM
بعله درست شد(sm17)
HO33E!N
06-08-2014, 05:50 PM
کارلو آنچلوتی نام 4 نفر را به عنوان گزینه های مورد علاقه اش برای میانه میدان رئال در فصل بعد معرفی کرده است
از باشگاه رئال ماردید روز گذشته با آقای وولکر استروث مدیر برنامه های تونی کروس تماس گرفته شد تا در مورد وضعیت این هافبک تیم ملی آلمان و بایرن آگاهی حاصل شود. مدیران رئال بر این عقیده اند که کروس یک گزینه خوب در مدل تاکتیکی آنچلوتی خواهد بود .
این بازیکن 24 ساله ، قرار دادش در ژوئن 2015 با بایرن به اتمام می رسد و هنوز هیچ توافقی بین او و قهرمان آلمان مبنی بر تمدید قرار داد صورت نگرفته است.
مشکل دو طرف بر سر مسائل اقتصادی است. کروس که سالانه بصورت خالص 3.5 میلیون یورو دریافت می کند بر این عقیده است که بایرنی ها به اندازه لیاقت او برایش ارزش قائل نیستند و او خواهان این است که قراردادی مشابه گوتسه و حتی ریبری داشته باشد.چیزی که تاکنون بایرن با آن مخالفت کرده است.
همین مساله برگ برنده ای را به رئال و دیگر باشگاه های خواهان وی داده است. خود بازیکن از باشگاه درخواست کرده که به پیشنهاداتی که برای وی به باشگاه می رسد ؛ گوش کنند یا اینکه قراردادش را با حقوقی بهتر تمدید کنند.
بایرن دو راه بیشتر ندارد. یا این تابستان او را به باشگاه دیگری بفروشند یا اینکه با افزایش حقوق کروس موافقت کننند. در غیر این صورت او سال دیگر بدون اینکه به بایرن 1 یورو برسد به باشگاه دیگری خواهد رفت.
تنها رقیب رئال در حال حاضر منچستر یونایتد است با این وجود در ماه آوریل مدیر برنامه های این بازیکن دریافت هر پیشنهادی از سوی باشگاه انگلیسی را رد کرد . این در حالی بود که همه گمان می کردند که کار انتقال کروس به یونایتد تمام شده است.
از منچستر خبر رسیده که یونایتدی ها با میران دریافتی کروس موافقت کرده اند و در حال آماده کردن پیشنهاد رسمی برای به خدمت گرفتن او هستند. اما هنوز چنین پیشنهادی بصورت رسمی برای بایرن فرستاده نشده است.
اما گزینه های دیگری رئال برای میانه میدان چه کسانی هستند؟
آرتورو ویدال به همراه تونی کروس دو گزینه اصلی رئال برای این منطقه هستند. آنچلوتی به شدت به ویدال علاقمند است و دید مثبتی به خرید او دارد.
البته یووه برای فروش ویدال 60 میلیون طلب کرده است و یا اینکه در این انتقال دی ماریا یا مارسلو وارد شوند.
با این وجود آنچلوتی به سران رئال اعلام کرده که به هیچ عنوان اجازه جدایی به دی ماریا و مارسلو ندهند.
مشکل اینجاست که در ایتالیا مساله رقم فسخ قرارداد وجود ندارد تا به یووه از این جهت فشار وارد شود. همین عامل کار را برای مادرید دشوار کرده است .
تنها یک راه می ماند و آن هم مذاکره مستقیم با قهرمان ایتالیا و تلاش برای کم کردن قیمت ویدال است.
گزینه دوم مارکو وراتی نام دارد که آنچلوتی همیشه وی را تحسین کرده است.خود آنچلوتی زمانی که در تیم پاریسی مربیگری می کرد ، باعث شد که این هافبک جوان با 12 میلیون به پی اس جی ملحق شود و در حال حاضر با درخششی که او از خود نشان داده 35 میلیون ارزش دارد یعنی قیمت او سه برابر شده است.
وراتی در مصاحبه ای که اخیرا با رای اسپورت انجام داد گفته بود که عاشق کارلو آنچلوتی است چرا که او بود که به من اطمینان کرد و من از هر فرصتی برای قدردانی از او استفاده می کنم.
گزینه بعدی رئال پل پوگبا دیگر بازیکن یوونتوس است که البته شرایط او کمی پیچیده تر از سه بازیکن دیگر است. یووه برای او 50 تا 60 میلیون می خواهد و یا اینکه همانند مورد ویدال دی ماریا یا مارسلو وارد این پروسه شوند.
با این وجود رئال به این مساله که بین پوگبا و پی اس جی توافقاتی صورت گرفته مشکوک است و به این فکر می کند که ممکن است وقت را بر سر مذاکره با این فرانسوی تلف کند و پوگبا نهایتا راهی پاریس شود.
در هر صورت این 4 گزینه همه گزینه های مورد علاقه رئال برای میانه میدان در فصل آینده هستند. اینکه نهایتا با کدامیک به توافق می رسند مشخص نیست و فقط باید به انتظار روزهای آینده نشست
منبع : AS
رضا سیف
HO33E!N
06-08-2014, 06:34 PM
سوپراستارها در جام جهانی تلاش می کنند تا به تیم ملی کشورشان در راه رسیدن به قهرمانی کمک کنند، اما معمولاً زیباترین داستانها را در این رقابتها جوانان رقم می زنند.
نسخه آلمانی سایت گل.کام در یک مطلب کاندیداهای بهترین بازیکن جوان جام جهانی پیش رو را منتشر کرده است که ما متن ترجمه شده این مطلب را در اختیار شما قرار می دهیم.
- فابریس اولینگا
بدون شک اولینگا تنها وارث لایق تاج و تخت ساموئل اتوئو در تیم ملی کامرون است و جام جهانی برزیل زمان تاجگذاری این بازیکن جوان خواهد بود.
سبک بازی مهاجم 18 ساله تیم زولته وارگم بلژیک شباهت بسیار زیادی به اتوئو دارد، این بازیکن دارای ویژگی ها و توانای های خاصی است که او را نسبت به بقیه مهاجمین هم سن خود متمایز می کند.
- رحیم استرلینگ
عملکرد درخشان این بازیکن در لیورپول باعث شد تا روی هاجسون کار غیر ممکن و سختی را برای انتخاب او برای سه شیره نداشته باشد، این وینگر 19 ساله توانایی خطرناک بودن در ترکیب اصلی و یا حتی به عنوان یک بازیکن جانشین و نیمکت نشین را دارد.
تعامل او با هم تیمی اش دنیل استوریج، می تواند یک فاکتور مهم و تاثیر گذار در نتیجه گیری تیم ملی انگلستان در جام جهانی باشد.
- خوان فرناندو کوینترو
کوینترو در ابتدای سال 2013 در یک تورنومنت جوانان در آمریکای جنوبی توجهات را به خودش جلب کرد و کمی بعد نیز توانست در ترکیب تیم پورتو بدرخشد.
این بازیکن بازیساز توانایی بالایی در به ثمر رساندن گل و همچنین فراهم کردن موقعیت مناسب گلزنی برای هم تیمی های خود دارد. در نبود فالکائو مصدوم، کوینترو می تواند یک مهره کلیدی برای کلمبیا خوزه پکرمن باشد.
- یولین دراکسلر
ژرمنها در پست تخصصی یولین دراکسلر استعدادهای بی نظیری دارند، اما پسر آبی شالکه هنوز این توانایی را دارد که چیزی متفاوت خلق کند.
این بازیکن در بوندسلیگای 2013/2014 تنها دو گل برای آبی های سلطنتی به ثمر رساند، اما این به آن معنی نیست که او نمی تواند در برزیل 2014 به عنوان بازیکن فیکس آلمان به میدان برود. با توجه به مصدومیت مارکو رویس و در صورت اعتماد یواخیم لوو به این جوان خوش آتیه، بدون شک او می تواند یکی از مهره های درخشان آلمانها در جام جهانی برزیل باشد.
- روملو لوکاکو
بعد از مصدومیت بنتکه که باعث از دست دادن جام جهانی برای او شد، لوکاکو به تنهایی رهبری خط حمله بلژیک را بر عهده خواهد داشت، این مهاجم 21 ساله خطرناک فصل بسیار خوبی را در اورتون و لیگ برتر انگلستان پشت سر گذاشته است.
با توجه به حمایت بازیکنانی مانند ادن هازارد، کوین میرالس و کوین دی بروین، درخشش روملو لوکاکو در جام جهانی چیز غیر عادی و بعیدی نخواهد بود.
- راس بارکلی
در انگلستان، موفقیت تعجب آور راس بارکلی بطور گسترده ای با شرایط پل گاسکوئین پیش از جام جهانی 1990 ایتالیا مقایسه می ود.
به مانند گاسکوئن در 24 سال پیش، این هافبک اورتون نیز دارای نقاط قوت بسیاری است، اعتماد به نفس بسیار بالا، انگیزه و استعداد فراوان او همگی نکاتی هستند که او را بسیار شبیه گاسکوئین نشان می دهند.
- رافائل واران
رافائل واران یک مدافع جوان و البته بسایر توانمند است، کسی که در لحظه های مهم و تاثیر گذار درست به مانند یک مدافع باتجربه و قدیمی عمل می کند.
مدافع 21 ساله خروسها بدون هیچ پرسشی یکی از بهترین مدافعان حال حاضر جهان است و او با توانایی های خود بدون شک خواهد توانست تا پشتیبانی های لازم را برای موفقیت فرانسه در جام جهانی فراهم کند.
- پل پوگبا
بازیکن 21 ساله فرانسه بعد از عملکرد خیره کننده در سال 2013 توانست عنوان پسر طلایی را بدست بیاورد، با توجه به عملکرد و توانایی های او یقیناً می توانیم بگوییم که پوگبا بهترین بازیکن جوان حاضر در جام جهانی برزیل است.
در حال حاضر پوگبا همان هافبک قدرتمندی است که دیدیه دشام در تیم فرانسه به آن احتیاج دارد، او این استعداد را دارد که قدرت و جنگندگی را به خط میانی سه رنگها بازگرداند.
- دیگر جوانانی که لایق قرار گرفتن در لیست کاندیدها بودند
ادر بالانتا کلمبیایی می تواند در بهتر و قوی تر شدن تیم کلمبیا نقش عمده ای داشته باشد.
عدنان یانوزای که این فصل در منچستر یونایتد چهره شد توانایی این را دارد که قدرت نیمکت بلژیک را افزایش بدهد، ممفیس دپی هلندی و متیو کواچیچ کرووات نیز بازیکنان جوانی هستند که می توانند مهره های اثر گذاری برای تیمهای کشورشان باشند.
----------------------------
یانوزای بازی بهش برسه بهترین بازیکن جوون میشه(sm25)
HO33E!N
06-08-2014, 06:36 PM
سونی، اسپانسر اصلی و حامی مالی بزرگ فیفا رسماً خواهان تحقیق و تفحص راجع به رسوایی مالی در موفقیت قطر برای کسب میزبانی جام جهانی 2022 شد.به گزارش گاردین و به نقل از football-espana، غول الکترونیکی جهان در طی یک بیانیه که امروز از سوی روزنامه ساندی تایمز منتشر شده است خواهان روشن شدن وضعیت ادعاهای مربوط به رسوایی مالی قطر در مورد کسب میزبانی جام جهانی شده است. محمد بن همام رئیس قطری سابق کنفدراسیون فوتبال آسیا در راس اتهامات گسترده ای قرار دارد که روزنامه ساندی تایمز تاکنون دست به افشای آن زده است. کمیته اجرایی جام جهانی قطر که تاکنون تمامی این اتهامات را رد کرده است، مدعی شده است که بن همام سمتی در این کمیته نداشته است. کمپانی سونی در قسمتی از بیانیه خود راجع به این موضوع گفته است که:"به عنوان یک حامی مالی فیفا، ما خواهان این هستیم که این اتهامات به سرعت مورد بازرسی و تحقیق قرار بگیرد، ما همچنان از فیفا می خواهیم که به قوانین اخلاقی و رفتاری خودش و همچنین بازی جوانمردانه در همه زمینه ها و جنبه های کاری وفادار باشد و احترام بگذارد." بعد از اعطای میزبانی جام جهانی 2022 به قطر، موج گسترده ای از اتهامات مالی مبنی بر دادن رشوه به بعضی از مدیران فیفا از سوی قطر که در راس آن محمد بن همام قرار دارد به راه افتاده است. پیش از این فیفا اعلام کرده بود که در دادن دادن میزبانی به کشور قطر اشتباه کرده است.
HO33E!N
06-08-2014, 06:37 PM
آورلیو دی لورنتیس زئیس باشگاه ناپولی، پیشنهاد 20 میلیون یورویی آرسنال برای لورنتزو اینسینیه را خنده دار می داند.به نقل از Football-Italia، در هفته گذشته نشریات بریتانیایی از علاقه آرسنال به جوان آینده دار ناپولی و ارائه پیشنهاد برای جذب او خبر داده بودند. رئیس باشگاه ناپولی می گوید هر باشگاهی که رقم درخواستی آن ها را بپردازد می تواند با این بازیکن قرارداد امضاء کند.
دی لورنتیس در مصاحبه با گفت: "من فقط می توانم به پیشنهاد آن ها بخندم! ارزش لورنتسو چیزی بین 60 تا 70 میلیون یورو است."
باشگاه ناپولی ساختن استادیومی جدید را در برنامه دارد و می خواهند در تابستان پیش رو دوباره در حضوری پررنگ در نقل و انتقالات داشته باشند.
"اگر ما در فعالیت های اقتصادی شرکت نکنیم نمی توانیم 300 میلیون مورد نیاز برای استادیوم جدید را تامین کنیم. ما آماده امضا قرادادی 3 ساله هستیم، در فوریه 2015 ما پیشنهاد خود را به شورای شهر ارائه خواهیم کرد. ما در تابستان آماده سرمایه گذاری در نقل و انتقالات هستیم.
لاملا؟ من تابستان گذشته او را می خواستم. برای زوج هیگوائین در حال حاضر زاپاتا را داریم. اما ما به دنبال پیدا کردن جانشین برای پاندف خواهیم بود. ساندرو؟ او یکی از گزینه های ما است، اما تنها گزینه ما نیست."
HO33E!N
06-08-2014, 06:41 PM
هواداران کارلوس تبس علیه مسی
خیلی ها معتقدند که عدم دعوت از کارلوس تبس به تیم ملی آرژانتین مشکلات وی با مسی بوده است
اینجا ورزشگاه لاپه لاتا است . محل برگزاری بازی دوستانه آرژانتین و اسلوونی .
اینها هم هوادارن معترض به مسی هستند که اعتقاد داشتند دلیل عدم دعوت بازیکن محبوب آنها کارلوس تبس به تیم ملی ؛ مشکلات شخصیش با مسی بوده.
صدای سوت های این عده در زمان ورود مسی به زمین تعجب خیلی ها را باعث شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g
vahid
06-08-2014, 06:54 PM
اگه دل بوسکه ایسکو و کارواخالو میاورد و ازشون استفاده می کرد می تونستن پدیده بشن... خسه هم اگه مصدوم نمیشد پتانسیلشو داشت (sm25) ضمنا به این لیست میشه جکسون مارتینز هم اضافه کرد... با توجه به نبود فالکائو میتونه درخشش زیادی داشته باشه
HO33E!N
06-08-2014, 06:56 PM
اگه دل بوسکه ایسکو و کارواخالو میاورد و ازشون استفاده می کرد می تونستن پدیده بشن... خسه هم اگه مصدوم نمیشد پتانسیلشو داشت (sm25) ضمنا به این لیست میشه جکسون مارتینز هم اضافه کرد... با توجه به نبود فالکائو میتونه درخشش زیادی داشته باشه
وقتی اسم پدیده میاد یاد برانکو میفتم که میگفت مسعود شجاعی پدیده جام جهانی میشه 10 ثانیه هم بازی بهش نداد(sm2)
وحید نظرت در مورد کروس؟
sareh
06-08-2014, 06:57 PM
حسین خودت اینایی که میذاریو می خونی؟!!
HO33E!N
06-08-2014, 06:58 PM
حسین خودت اینایی که میذاریو می خونی؟!!
په برا چه میذارمشون؟(sm70)
sareh
06-08-2014, 07:03 PM
په برا چه میذارمشون؟(sm70)
دوره همیی(sm70)
امتحان دارم فردا(sm100)
sareh
06-08-2014, 07:06 PM
وحید هم که همون وحیده
HO33E!N
06-08-2014, 07:08 PM
دوره همیی(sm70)
امتحان دارم فردا(sm100)
امتحان داری خودتو باد نزن برو بخون(sm100)
وحید همون وحیده با همان رایحه گندی که داشت(sm70)
HO33E!N
06-08-2014, 07:10 PM
مسی بار دیگر مورد تعقیب قضایی قرار گرفت
اتهام مسی و بنیاد خیریه وی ؛ پول شویی و فرار از مالیات است
پلیس اسپانیا در حال تحقیق در مورد عواید حاصل از بازی های خیریه لئو مسی در سال های 2012 و 2013 است و به همین دلیل لئو مسی پس از بازگشت از برزیل مورد بازجویی قرار خواهد گرفت.
این بازی ها بین تیم مسی و دوستان و ستارگان دنیا برگزار شده بود. به گزارش روزنامه ال پائیس ؛ دادگاه شماره 51 مادرید به 5 انتقال بانکی به ارزش یک میلیون یورو که مربوط به سازمان خیریه لیونل مسی می شود مشکوک شده و به همین خاطر دستور تحقیق و تفحص در این مورد را داده است.
اتهام مسی و بنیاد خیریه وی ؛ پول شویی و فرار از مالیات است. مسی چندی پیش نیز به همین اتهام مجبور به پرداخت جرایم مالیاتی سنگین شده بود.
sareh
06-08-2014, 07:17 PM
امتحان داری خودتو باد نزن برو بخون(sm100) وحید همون وحیده با همان رایحه گندی که داشت(sm70) پیر شدم دیگه مغزم نمیکشه
vahid
06-08-2014, 07:18 PM
وقتی اسم پدیده میاد یاد برانکو میفتم که میگفت مسعود شجاعی پدیده جام جهانی میشه 10 ثانیه هم بازی بهش نداد(sm2)
وحید نظرت در مورد کروس؟
(sm41)
قبلا گفتم کلا نیازی به هافبک نداریم، همچنان رو نظرم تاکید دارم... تازه اگه بخوایم بگیریم، بین پوگبا و وراتی و ویدال باید باشه نه کروس!
vahid
06-08-2014, 07:19 PM
وحید هم که همون وحیده
(sm66)
نه ناخنامو کوتاه کردم (sm70)
vahid
امتحان داری خودتو باد نزن برو بخون(sm100)
وحید همون وحیده با همان رایحه گندی که داشت(sm70)
نذا دهنم باز شه (sm70)
HO33E!N
پیر شدم دیگه مغزم نمیکشه
قبلا می کشید؟(sm70)
HO33E!N
06-08-2014, 07:20 PM
(sm41)
قبلا گفتم کلا نیازی به هافبک نداریم، همچنان رو نظرم تاکید دارم... تازه اگه بخوایم بگیریم، بین پوگبا و وراتی و ویدال باید باشه نه کروس!
یه بار دیگه گفتی هافبک نمی خوایم می خوابونم دهنت(sm100)
sareh
06-08-2014, 07:22 PM
(sm66)
نه ناخنامو کوتاه کردم (sm70)
چه مودب شدی این آواتارت کیه؟
قبلشم سلام (sm51)
vahid
06-08-2014, 07:22 PM
یه بار دیگه گفتی هافبک نمی خوایم می خوابونم دهنت(sm100)
هافبک نمیخوایم
sareh
06-08-2014, 07:23 PM
قبلا می کشید؟(sm70)
پ چجور پله های ترقی رو طی کردم(sm67)
vahid
06-08-2014, 07:24 PM
قبلشم سلام (sm51)
قبلا بی ادب بودم؟ (sm29)
میثم مروستی، نوازنده ویولن، سه تار، سنتور، ویولا و غیره (sm14)
در آخر جواب سلام (sm17)
HO33E!N
06-08-2014, 07:24 PM
قبلشم سلام (sm51)
وحید بارسلونایی نیستا(sm41)خیلی بی ادب نبود قبلا هم(sm41)
HO33E!N
06-08-2014, 07:26 PM
هافبک نمیخوایم
حالا هی بگو هافبک نمیخوایم ولی تیم بعد از قهرمانی بدون تغییر بمونه هیچی نمیشه حالا ببین کی گفتم(sm25)
HO33E!N
06-08-2014, 07:27 PM
پ چجور پله های ترقی رو طی کردم(sm67)
(sm55)
sareh
06-08-2014, 07:27 PM
قبلا بی ادب بودم؟ (sm29)
میثم مروستی، نوازنده ویولن، سه تار، سنتور، ویولا و غیره (sm14)
در آخر جواب سلام (sm17)
بابا آوتار خیلی اتو کشیده بود واسه همین گفتم چه مودب(sm29)
vahid
06-08-2014, 07:29 PM
حالا هی بگو هافبک نمیخوایم ولی تیم بعد از قهرمانی بدون تغییر بمونه هیچی نمیشه حالا ببین کی گفتم(sm25)
مگه من گفتم بدون تغییر بمونه؟ من میگم تو هافبک بدون تغییر بمونه، وگرنه تو بقیه پستا نیاز به تغییر داریم
sareh
06-08-2014, 07:32 PM
وحید بارسلونایی نیستا(sm41)خیلی بی ادب نبود قبلا هم(sm41)
بارسلونایی ها خیلی هم با ادب هستن (sm29)
امحان بدبخت شدم(sm17)(sm27)
vahid
06-08-2014, 07:32 PM
بابا آوتار خیلی اتو کشیده بود واسه همین گفتم چه مودب(sm29)
جلف باشه خوبه؟ (sm98) اتفاقا آدم های باشخصیتی مثل خودمو دوست دارم (sm100)
vahid
06-08-2014, 07:33 PM
کو تا شب امتحان (sm70)
HO33E!N
06-08-2014, 07:33 PM
مگه من گفتم بدون تغییر بمونه؟ من میگم تو هافبک بدون تغییر بمونه، وگرنه تو بقیه پستا نیاز به تغییر داریم
من دوس دارم هوملز یه هافبک دفاعی به صلاحدید کادر فنی و یه مهاجم خوب (لزوما سوارز لازم نیست) به تیم اضافه شه
600 میلیون سود کردیم 200 تا بدیم بره(sm2)
HO33E!N
06-08-2014, 07:35 PM
مثل من هستن پس(sm100)
vahid
06-08-2014, 07:35 PM
من دوس دارم هوملز یه هافبک دفاعی به صلاحدید کادر فنی و یه مهاجم خوب (لزوما سوارز لازم نیست) به تیم اضافه شه
600 میلیون سود کردیم 200 تا بدیم بره(sm2)
هوملز که حرف نداره ولی اگه نشد هم یه دفاع وسط البته اگه روی ناچو به عنوان دفاع راست حساب کنیم
دروازه باید لوپزو بدیم بره، یکی بیاریم بذاریم ذخیره ایکر
فوروارد هم باهات هم نظرم
HO33E!N
06-08-2014, 07:36 PM
هوملز که حرف نداره ولی اگه نشد هم یه دفاع وسط البته اگه روی ناچو به عنوان دفاع راست حساب کنیم
دروازه باید لوپزو بدیم بره، یکی بیاریم بذاریم ذخیره ایکر
فوروارد هم باهات هم نظرم
لوپز چرا نگهش نداریم؟دروازه بان خوبیه تو این سن و سال به حذفی هم راضیه(sm55)
vahid
06-08-2014, 07:38 PM
لوپز چرا نگهش نداریم؟دروازه بان خوبیه تو این سن و سال به حذفی هم راضیه(sm55)
تو خوب بودنش شکی نیست، ولی الان یه جو بد بین اون و ایکر راه افتاده... منظورم بین شخص دو تاشون نیست... هوادارا و رسانه ها سر این دو تا جو بدی درست کردن... ضمنا اگه بمونه بعید میدونم سال دیگه کارلتو فقط حذفی بده بهش... علاوه بر همه اینا اگه یه دروازه بان جوون ذخیره باشه، برای آینده خوبه
vahid
06-08-2014, 07:39 PM
نظر خودت درباره کروس؟
HO33E!N
06-08-2014, 07:46 PM
نظر خودت درباره کروس؟
اینقد از بایرن بدم میاد که جز بازیشون جلو خودمون+دورتموند اصلا بیازیشونو ندیدم
پپ که اعتقادی بهش نداره انگار منم فقط تعریف بازیاشو شنیدم
نمیدونم به درد ما میخوره یا نه؟
ولی فکر می کنم ارزون ترین گزینه باشه که رفتن سراغش(sm70)
HO33E!N
06-08-2014, 07:48 PM
تو خوب بودنش شکی نیست، ولی الان یه جو بد بین اون و ایکر راه افتاده... منظورم بین شخص دو تاشون نیست... هوادارا و رسانه ها سر این دو تا جو بدی درست کردن... ضمنا اگه بمونه بعید میدونم سال دیگه کارلتو فقط حذفی بده بهش... علاوه بر همه اینا اگه یه دروازه بان جوون ذخیره باشه، برای آینده خوبه
کورتوا(sm2)
کورتوا رو بخریم قرض بدیم به چلسی یا اتلتیکو(sm70)
vahid
اینقد از بایرن بدم میاد که جز بازیشون جلو خودمون+دورتموند اصلا بیازیشونو ندیدم
پپ که اعتقادی بهش نداره انگار منم فقط تعریف بازیاشو شنیدم
نمیدونم به درد ما میخوره یا نه؟
ولی فکر می کنم ارزون ترین گزینه باشه که رفتن سراغش(sm70)
پستش با مودریچ و ایسکو یکیه... پس اضافیه (sm70)
vahid
کورتوا(sm2)
کورتوا رو بخریم قرض بدیم به چلسی یا اتلتیکو(sm70)
اتفاقا با این پیشنهاد هم موافقم (sm70)
HO33E!N
06-08-2014, 07:51 PM
پستش با مودریچ و ایسکو یکیه... پس اضافیه (sm70)
برم تو قسمت تماس با ما سایت رئال بگم دس نگهدارین(sm70)
mohammad
06-08-2014, 08:19 PM
وحید گوخوری زیاد میکنه(sm2)
حسینم جز زر زدن کاری بلد نیست(sm2)
تیم الان بازیساز نداره
تونی کروس یه هافبک خوب نه در حد اوزیل ولی تقریبا فقط یه لول(level) از مسوت پایینتره
ایسکو که تو مالاگا وینگر بود الان نمیشه ازش بخوایم در حد اوزیل باشه و پاس گل زیاد بده
مودریچ هم که بیشتر خصوصیت دفاعی داره با توجه به سیستم تیم
تونی کروس یه توپ پخش کن خوبه راحت میشه تو بازی هایی که اتوبوس جلومونه کارساز بشه تو بازی با اتلتیکو حضور ایسکو رو دیدین چقد مفید بود ولی بازم بخاطر ضعف ایسکو تو بازیسازی نتونستیم موفق بشیم و سر کرنر گل زدیم
یه نگا به بازیا دوباره بندازین پاسور تیم شده بود کریم بنزما و دیماریا
وقتی توپی واسه کریم نمیاد نمیشه ازش انتظار معجزه داشت به نظرم سوارز هم بیاد مثه کریم به مشکل میخوره تیم بازیساز نداره تو سالی که اوزیل تو اوج بود کریم بیشتر از 20 گل زده بود
تو تیمی که کریس رونالدو باشه مهاجم هدف زیاد به چشم نمیاد چون تمام توپ ها به رونالدو ختم میشه تو بارسا هم همینطوره واسه چی میخوان سانچز و پدرو رو بفروشن همونطور که ویا رو فروختن
وسلام .......باشد که رستگار شوید
vahid
06-08-2014, 08:25 PM
تیم الان بازیساز نداره
تونی کروس یه هافبک خوب نه در حد اوزیل ولی تقریبا فقط یه لول(level) از مسوت پایینتره
ایسکو که تو مالاگا وینگر بود الان نمیشه ازش بخوایم در حد اوزیل باشه و پاس گل زیاد بده
مودریچ هم که بیشتر خصوصیت دفاعی داره با توجه به سیستم تیم
تونی کروس یه توپ پخش کن خوبه راحت میشه تو بازی هایی که اتوبوس جلومونه کارساز بشه تو بازی با اتلتیکو حضور ایسکو رو دیدین چقد مفید بود ولی بازم بخاطر ضعف ایسکو تو بازیسازی نتونستیم موفق بشیم و سر کرنر گل زدیم
یه نگا به بازیا دوباره بندازین پاسور تیم شده بود کریم بنزما و دیماریا
وقتی توپی واسه کریم نمیاد نمیشه ازش انتظار معجزه داشت به نظرم سوارز هم بیاد مثه کریم به مشکل میخوره تیم بازیساز نداره تو سالی که اوزیل تو اوج بود کریم بیشتر از 20 گل زده بود
تو تیمی که کریس رونالدو باشه مهاجم هدف زیاد به چشم نمیاد چون تمام توپ ها به رونالدو ختم میشه تو بارسا هم همینطوره واسه چی میخوان سانچز و پدرو رو بفروشن همونطور که ویا رو فروختن
وسلام .......باشد که رستگار شوید
الدنگ دیماریا الان سر خره؟ میشه توضیح بدی نقش آنخل تو تیم ما چیه؟
ضمنا ایسکو تو مالاگا هم هافبک چپ بازی میکرد (نه وینگر)، هم هافبک بازیساز... ضمنا ایسکو که قرار نیست همیشه اینجوری بمونه، مطمئن باش اگه ازش بیشتر استفاده بشه پیشرفت میکنه، نقششو تو ضد حمله های جلوی غارسا و بایرن نگا کن ببین چی کارا میتونه بکنه... علاوه بر همه اینا کروس نمیاد برای نیمکت نشینی، یعنی یکی باید بره روی نیمکت، میشی بگی کی قراره بره نیمکت؟
کلا اگه بیاد مطمئن باش ایسکو یا دیماریا رو رد می کنن بره که از دست دادن هر دو تاشون حماقته!
mohammad
06-08-2014, 08:47 PM
الدنگ دیماریا الان سر خره؟ میشه توضیح بدی نقش آنخل تو تیم ما چیه؟
ضمنا ایسکو تو مالاگا هم هافبک چپ بازی میکرد (نه وینگر)، هم هافبک بازیساز... ضمنا ایسکو که قرار نیست همیشه اینجوری بمونه، مطمئن باش اگه ازش بیشتر استفاده بشه پیشرفت میکنه، نقششو تو ضد حمله های جلوی غارسا و بایرن نگا کن ببین چی کارا میتونه بکنه... علاوه بر همه اینا کروس نمیاد برای نیمکت نشینی، یعنی یکی باید بره روی نیمکت، میشی بگی کی قراره بره نیمکت؟
کلا اگه بیاد مطمئن باش ایسکو یا دیماریا رو رد می کنن بره که از دست دادن هر دو تاشون حماقته!
قطعا ما یه هافبک میخوایم ولی با خصوصیات دفاعی در حالی که کروس خصوصیات هجومی داره
از یوونتوسی جماعت هم بازیکن نخریم خیلی بهتره وراتی رو ترجیح میدم پوگبا معلوم نیست جواب بده ویدال هم سنش بالاس وراتی هم جوونه هم تو لیگ فرانسه خودشو اثبات کرده
دیماریا هر چی باشه بازم بگیر نگیر داره(sm29)یه بازیکن با ثبات میخوایم(sm29)
پرز اینقد خر نیست که 30 تا ایسکو رو بخره واسه یه فصل
امکان فروش دیماریا همونقدر هست که امکان فروش اوزیل بود(sm25)
البته شاید حریف کارلتو نشن که بعید میدونم کسی حریف پرز بشه(sm74)
با این سیستم اگه ادامه بدیم تونی کروس بدرد میخوره ژابی سنش بالا رفته ایارا هم که ریده کاسمیرو هم که رفتنش قطعیه انخل و مودریچ میمونن
دارم به این نتیجه میرسم که انخل از اول برای بازی پشت سر رونالدو زاده شده بود(sm2)
mohammad
06-08-2014, 08:47 PM
(sm50)
mohammad
06-08-2014, 08:50 PM
به هر حال امیدوارم زیاد تغییرات ندیم
میترسم بلای سال 2002 سرمون بیاد
تیم قهرمانو کهکشانی کرد ولی تیم از هم پاشید
ایشالا اون اتفاقات دوباره تکرار نمیشه(sm50)
vahid
06-08-2014, 08:52 PM
قطعا ما یه هافبک میخوایم ولی با خصوصیات دفاعی در حالی که کروس خصوصیات هجومی داره
از یوونتوسی جماعت هم بازیکن نخریم خیلی بهتره وراتی رو ترجیح میدم پوگبا معلوم نیست جواب بده ویدال هم سنش بالاس وراتی هم جوونه هم تو لیگ فرانسه خودشو اثبات کرده
دیماریا هر چی باشه بازم بگیر نگیر داره(sm29)یه بازیکن با ثبات میخوایم(sm29)
پرز اینقد خر نیست که 30 تا ایسکو رو بخره واسه یه فصل
امکان فروش دیماریا همونقدر هست که امکان فروش اوزیل بود(sm25)
البته شاید حریف کارلتو نشن که بعید میدونم کسی حریف پرز بشه(sm74)
با این سیستم اگه ادامه بدیم تونی کروس بدرد میخوره ژابی سنش بالا رفته ایارا هم که ریده کاسمیرو هم که رفتنش قطعیه انخل و مودریچ میمونن
دارم به این نتیجه میرسم که انخل از اول برای بازی پشت سر رونالدو زاده شده بود(sm2)
من که گفتم قبلا هافبک دفاعی الان لازم نداریم، یه سال دیگه به ایارا فرصت بدیم بهتره، بعدش اگه بازم نشد، میریم سراغ پوگبا یا وراتی که نسبت به امسال فوقش قیمتشون 10 تا میره بالاتر...
دیماریا بگیر نگیر داره قبول دارم ولی ایسکو تو مواقعی گه نگیر داره (sm70) میاد جاش، تازه خسه هم هست، مارسلو هم میتونه تو اون پست بازی کنه!
به هر حال اومدن کروس دلیل میشه برای فروش دی ماریا یعنی احتمالشو میبره بالاتر پس نیاد بهتره
vahid
06-08-2014, 08:53 PM
به هر حال امیدوارم زیاد تغییرات ندیم
میترسم بلای سال 2002 سرمون بیاد
تیم قهرمانو کهکشانی کرد ولی تیم از هم پاشید
ایشالا اون اتفاقات دوباره تکرار نمیشه(sm50)
بهت قول میدم حداکثر تا سه سال آینده اوندسیما رو هم میگیریم
HO33E!N
06-08-2014, 09:19 PM
ببخشید آقای گری لینه کر در محضرتون صحبت کردیم
شما که کم گه میخوری بوگو بینیم ما چه گفتیم؟(sm14)
Milad
06-08-2014, 09:44 PM
چقدر شما گو خوردین
وحید زرنزن هافبک نمیخوایم ؟(sm14)
قشنگ دو تا میخوایم نهایت یکی + اینکه اعتماد کنیم به ایارامندی
با کروس من بیشتر حال میکنم (sm14)
خرید مهاجم هم بستگی داره میخوایم چکار کنیم
اگه سوارز رو میخوایم بخریم باید بنز رو بفروشیم یه مهاجم مثل خوسلو خودمون هم بش اضافه کنیم
ولی اگه میخوایم یکی غیر سوارز بخریم باید یکی باشه جنبه نیمکت رو داشته باشه + اینکه بتونه تو مواقع نیاز به داد تیم برسه
HO33E!N
06-08-2014, 09:55 PM
ما یه هافبک دفاعیه خوب بگبریم مودریچ خودش بهترین بازیسازه(sm14)
Milad
06-08-2014, 09:59 PM
زر نزن حسین (sm14)
یکی مثل کروس رو تیم میخواد
HO33E!N
06-08-2014, 10:00 PM
4 تا بچه ببین چه طو برا ما شاخ شدنا.هی روزگار(sm14)
Milad
06-08-2014, 10:06 PM
همچنان زر نزن (sm41)هر کی بگه هافبک نمیخوایم خره (sm14)
Milad
06-08-2014, 10:18 PM
کاسیاس - لوپز
مارسلو -فابیو ------------------------راموس-واران ---------- په په -واران -------------------کارواخال -اربلوا
--------------------------------ژابی - ایارامندی-----------لوکا -خدیرا ----------------------------------------
کریس -خسه ------------------دیماریا - ایسکو -------------------------------------بیل-خسه
---------------------------------بنزما - ؟
این نمای شماتیک فصل بعد تیم بدون اضافات
ولی همین اخر فصل امسال اگه کروس + یه مهاجم توپ تو تیم بود 3 هفته اخر رو نمیتونستیم ببریم و قهرمان شیم ؟
تیمی که تو این همه جام هست نباید بد تر از غارسا بگه ماسکرانو و پیکه هستن دفاع نمیخوایم ژاوی هم هست هافبک نمیخوایم
1 درصد احتمال بده لوکا مصدوم شه
اونایی که قرمز گذاشتم احتمال داره برن
Milad
06-08-2014, 10:25 PM
حسین این سایته بگو بچه ها برن توقرعه کشی شرکت کنن بعد یه عکس بگیرن بزارن اخرش هرکسی بهترین پیش بینی رو کرده بود یه کارت شارژ 10 تومنی بش بده (sm14)
البته زیرش بنویس قابلیت ویرایش نداره هر کی ویرایش کرد پستش رو حذف کنه از اول بزاره که روزای اخر نیاد ویرایش کنه بگه من درست پیش بینی کردم (sm14)
Milad
06-08-2014, 10:32 PM
در ضمن حسین هر مرحله هم امتیاز خاصی واسش بزار
16 تیم اصلی -پیش بینی هر تیم 1 امتیاز
8 تیم اصلی -پیش بینی هر تیم 3 امتیاز
4 تیم اصلی -پیش بینی هر تیم 5 امتیاز
2 تیم اصلی -پیش بینی هر تیم 10 امتیاز
تیم قهرمان رو اگه درست پیش بینی کرده بود 10 امتیاز
Al!rezA
06-08-2014, 11:34 PM
دیماریا رو نفروشن (sm89)
Al!rezA
06-08-2014, 11:42 PM
سبک بازیش مثل منه (sm2)
vahid
06-09-2014, 12:06 AM
میلاد چقدر زر میزنی (sm50)
این چه ترکیبیه نوشتی؟ خداوکیلی هنوز نمیدونی سیستم تیم 3-3-4 شده؟ (sm25)
vahid
06-09-2014, 12:11 AM
میلاد خیلی چرت گفتی واقعا، نمیدونی فابیو تمدید کرده؟ (sm70)
بحث قهرمانی فرق داشت، امسال اگه چند هفته آخر یه خسه بود، قهرمان میشدیم، اگه این همه مصدوم نداشتیم هم قهرمان میشدیم، تازه اگه هیچکدوم نبود، کارلتو و تیم بازی ها رو ول نمیکردن بازم قهرمان میشدیم (sm70)
هم چنان به نظرم تاکید میکنم که توی همه پستا بازیکن میخوای الا هافبک... دیگه نبینم کسی رو حرفم حرف بزنه ها (sm102)
Milad
06-09-2014, 12:40 AM
میلاد چقدر زر میزنی (sm50)
این چه ترکیبیه نوشتی؟ خداوکیلی هنوز نمیدونی سیستم تیم 3-3-4 شده؟ (sm25)
اولا که خودت زر میزنی
دوما هم باز خودت زر میزنی من دیماریا رو جا انداختم که کنار مودریچ بزارمش حسش نبود گفتم همون 4-2-3-1 بچینم (sm14)
سوما باز خودت زر میزنی لاشی انقدر نگو هافبک نمیخوایم (sm14)
Herzeleid
06-09-2014, 12:40 AM
اين ميلاد با هر پست فوتبالي كه ميده ثابت ميكنه هيچي بارش نيست (sm14)
قبلا عرض كردم هافبك ميخوايم اما نه بهر قيمتي
كروس و ويدال و راميرز و اين اشغالا رو دورشو خط بكش كلا
پوگبا و تا حدي وراتي لاشي! اگر چه تنها گزينه من همون پوگبا و به نظرم براي اومدنش باس تلاش ها رو رو همين گزينه متمركز كنيم
پوگبا هم از نظر دفاعي فوق العدست هم تو ضد حمله ها روي بازيسازي از عقب خيلي كمك ميكنه بازيكن مطمئن جوون منعطف ديگه چي ميخوايم؟؟ (sm70)
ژابي سنش رفته بالا كمترم ممكنه بازي كنه طبيعي هم هست اين ايلارامندي هم اميدي بهش نيست يعني بازيكن خودشو تو همين سنم نشون ميده اين نهايت يه بازيكن متوسط بشه ابدا نميتوه جانشين ژابي يا همچين چيزي باشه
امسال نخريم سال بعد سخت تر ميشه كار نبايدم به اميد اين داستانا نشست امسال به مراتب كارمون از سالي كه گذشت سخت تره و تيم بايد تقويت بشه پوگبا ميتونه كيفيت رو به خط مياني تيم اضافه كنه اين مهم تر از نقشش به عنوان يه بازيكن تنهاست!
واسه مهاجم هم نظرم اينه اگر سوارز مياد كه هيچي استقبال ميشه اما اگر سوارز نمياد كريم باس بمونه چون گزينه هاي ديگه چيزي اضافهاز كريم نيستن منتها يه مهاجم دوم هم باس اضافه كنيم يكي مثل مانژو يا مارتينزي چيزي (sm55)
Milad
06-09-2014, 12:48 AM
میلاد خیلی چرت گفتی واقعا، نمیدونی فابیو تمدید کرده؟ (sm70)
بحث قهرمانی فرق داشت، امسال اگه چند هفته آخر یه خسه بود، قهرمان میشدیم، اگه این همه مصدوم نداشتیم هم قهرمان میشدیم، تازه اگه هیچکدوم نبود، کارلتو و تیم بازی ها رو ول نمیکردن بازم قهرمان میشدیم (sm70)
هم چنان به نظرم تاکید میکنم که توی همه پستا بازیکن میخوای الا هافبک... دیگه نبینم کسی رو حرفم حرف بزنه ها (sm102)
دیدی باز زر زدی (sm14)مگه ایرانه که یکی تمدید نکنه بگن میره تمدید کنن بگن نمیره ؟(sm14)
دیماریا هم پارسال تمدید کرد ولی همون سال نیم فصل میخواستیم ردش کنیم بره (sm14)امسال هم اول فصل همه گفتن رفتنیه (sm14)
در ضمن مگه اوزیل سه سال قرار داد نداشت ؟(sm14)کونته هم گفته اگه پوگبا رو میخواید فابیو یا مارسلو + موراتا رو بدین (sm14)پس یکی از بین فابیو یا مارسلو شاید بره من نمیگم احتمالش زیاده ولی از احتمال فروش اوزیل کمتر نیست (sm14)کسی فکرشو میکرد مسوت بره؟ولی دادنش رفت (sm14)
Milad
06-09-2014, 01:01 AM
اين ميلاد با هر پست فوتبالي كه ميده ثابت ميكنه هيچي بارش نيست (sm14)
قبلا عرض كردم هافبك ميخوايم اما نه بهر قيمتي
كروس و ويدال و راميرز و اين اشغالا رو دورشو خط بكش كلا
پوگبا و تا حدي وراتي لاشي! اگر چه تنها گزينه من همون پوگبا و به نظرم براي اومدنش باس تلاش ها رو رو همين گزينه متمركز كنيم
پوگبا هم از نظر دفاعي فوق العدست هم تو ضد حمله ها روي بازيسازي از عقب خيلي كمك ميكنه بازيكن مطمئن جوون منعطف ديگه چي ميخوايم؟؟ (sm70)
ژابي سنش رفته بالا كمترم ممكنه بازي كنه طبيعي هم هست اين ايلارامندي هم اميدي بهش نيست يعني بازيكن خودشو تو همين سنم نشون ميده اين نهايت يه بازيكن متوسط بشه ابدا نميتوه جانشين ژابي يا همچين چيزي باشه
امسال نخريم سال بعد سخت تر ميشه كار نبايدم به اميد اين داستانا نشست امسال به مراتب كارمون از سالي كه گذشت سخت تره و تيم بايد تقويت بشه پوگبا ميتونه كيفيت رو به خط مياني تيم اضافه كنه اين مهم تر از نقشش به عنوان يه بازيكن تنهاست!
واسه مهاجم هم نظرم اينه اگر سوارز مياد كه هيچي استقبال ميشه اما اگر سوارز نمياد كريم باس بمونه چون گزينه هاي ديگه چيزي اضافهاز كريم نيستن منتها يه مهاجم دوم هم باس اضافه كنيم يكي مثل مانژو يا مارتينزي چيزي (sm55)
میرسیم به بحث با دوست خوبمون (sm14)
اولا که هافبک نیاز داریم خیلی هم نیاز داریم چون تیم یه پلن خوب میخواد واسه زمانی که یه تیم دهنمونو با دفاعش سرویس میکنه عین بارسا هی پاس ندیم یه خلاق که بتونه پاس تو عمق بده شوت بزنه دایو کنه (sm14)
در ضمن ویدال اشغال نیست پوگبا هم خدا نیست (sm14)من خودم تو ایتالیا بازی های یووه رو کامل دنبال میکردم ویدال خیلی خوبه همه جا هم میتونه بازی کنه
ولی پوگبا خیلی بگیر نگیر داره و با این قیمتش و شرایطی که میخوان فرو کنن (معاوضه با دیماریا یا مارسلو و موراتا ) اصلا مقرون به صرفه نیست و به ریسکش نمیارزه
کروس هم چون قرار دادش داره تموم میشه وبه درد ما میخوره و میتونه جا اوزیل رو پر کنه خیلی خوبه ایده ال ترین گزینه واسه تیم رئال ه
مهاجم هم من بحثی ندارم ولی به نظرم 90 80 تا پا سوارز 9-28 بدی یه کم زیاده ولی یه مهاجم خوب میخوایم
Milad
06-09-2014, 01:09 AM
یکی از دوستانمون که الان خیلی هم شده طرفدار مودریچ و میگه مودریچ بهترینه
قشنگ یادمه بعد از لالیگای رکورد ها که میخواست مورینیو لوکا رو بخره دو ساعت باش بحث کردم سر لوکا که میگفتم واسمون خرید خوبی مخصوصا واسه بازی های بزرگ میتونه اون وسط رو جمع کنه ولی ایشون میگفت نه (sm14)ولی بعد از بازی با من یو اومد تو یکی از تاپیکا گفت من از روز اول به لوکا اعتقاد خاصی دارم همه هم اینو میدونن(sm14)
به هرحال من اهل کش دادن به یه داستان نیستم ولی خودتون رو هیچوقت گول نزنید عزیزانم (sm14)
اسم نمیارم که کی (sm14)چون اگه بگم میخواد بزنه زیرش و دو ساعت بحث کنه که منظورم یه چیزی دیگست الانم سایتم که ترکید من نمیتونم برگردم به تاپیک های اسبق رئال و حرفمو اثبات کنم ولی به قول سروش هیچکس خودش میدونه با کی ام (sm14)
Milad
06-09-2014, 01:15 AM
در اخر جا داره که از بگم من از مواضعم کوتاه نمیام و همچنان میگم یه هافبک خوب خریداری شود (sm14)
یک درصد احتمال بدید یکی از بین لوکا -انخل -ایسکو مصدومیت خرکی واسشون پیش بیاد (sm14)
اونوقت اون دوتا باید کل فصل رو مثل اسب بازی کنن (sm14)ولی اگه کروس یا وراتی بیان مخوصا کروس ....
HO33E!N
06-09-2014, 06:04 AM
یکی از دوستانمون که الان خیلی هم شده طرفدار مودریچ و میگه مودریچ بهترینه
قشنگ یادمه بعد از لالیگای رکورد ها که میخواست مورینیو لوکا رو بخره دو ساعت باش بحث کردم سر لوکا که میگفتم واسمون خرید خوبی مخصوصا واسه بازی های بزرگ میتونه اون وسط رو جمع کنه ولی ایشون میگفت نه (sm14)ولی بعد از بازی با من یو اومد تو یکی از تاپیکا گفت من از روز اول به لوکا اعتقاد خاصی دارم همه هم اینو میدونن(sm14)
به هرحال من اهل کش دادن به یه داستان نیستم ولی خودتون رو هیچوقت گول نزنید عزیزانم (sm14)
اسم نمیارم که کی (sm14)چون اگه بگم میخواد بزنه زیرش و دو ساعت بحث کنه که منظورم یه چیزی دیگست الانم سایتم که ترکید من نمیتونم برگردم به تاپیک های اسبق رئال و حرفمو اثبات کنم ولی به قول سروش هیچکس خودش میدونه با کی ام (sm14)
من بودم؟(sm55)
vahid
06-09-2014, 08:24 AM
منم صراحتا اعلام میکنم از مواضعم تحت هیچ عنوان کوتاه نمیام (sm48)
برای آخرین بار میگم تو خط هافبک امسال نیاز به بازیکن نداریم.
اومدن پوگبا، وراتی یا ویدال یعنی نیمکت نشینی یکی بین بازیکن ورودی و ژابی یا سیستم چرخشی که اصلا خوب نیست، تازه با این اعتقادی که کارلتو به ایارا داره ممکنه تو بعضی بازیها جفتشون هم بشونه روی نیمکت!
اومدن کروس یا هر بازیساز دیگه ای، یعنی نیمکت نشینی نسبی (!) یکی بین دیماریا، مودریچ یا کروس و نیمکت نشینی مطلق ایسکو که اینم یعنی فاجعه!
فوروارد با سوراز موافقم گرچه اون نگرانی هایی که گفتم هم دارم! اگه سوارز نشه بنز بمونه یه فوروارد مثل مارتینز، لوکاکو یا گریزمن هم بذاریم کنارش ولی مانزو مفتش گرونه
یه گلر ذخیره جای لوپز و یه دفاع وسط هم میخوایم
و من الله التوفیق
vahid
06-09-2014, 08:39 AM
حرکتای زیدان از عرض تو حلقم ...
انگار نه انگار این همه ساله بازنشست شده
HO33E!N
06-09-2014, 10:13 AM
بخشی از خاطرات انچلوتی با ساچی در زمان حضورش به عنوان دستیار ساکی در تیم ملی ایتالیا.
من و ساچی به جشنی که توسط خانواده های آمریکایی – ایتالیایی گرفته شده بود دعوت شده بودیم. همه چیز عالی بود به جز بنری که نصب شده بود. نوشته این بنر این بود. " لطفا اسکیلاچی را دعوت کنید و سلام بر شما."
وقتی آن بنر را دیدم در گوش ساچی گفتم:" آریگو بیا از انیجا برویم."
اما در همان لحظه جیغی در گوش ما زده شد:
" لطفا اسکیلاچی را دعوت کنید."
آن ها ما را دوست داشتنداما بیشتر از ما عاشق اسکیلاچی بودند.
به ساچی گفتم:" آریگو خوب گوش کن؛ باید برویم؛ همین حالا!"
- آره کارلتو، درست میگویی. همین حالا می رویم.
- سریع باش آریگو، قبل از این که اولین گلوله به ما شلیک شود.
HO33E!N
06-09-2014, 10:14 AM
فهرست 10 مربي برتر جام جهاني 2014 از ديد لس آنجلس تايمز :
1- ويسنته دلبوسکه (اسپانيا)
2- لوئيس فيليپه اسکولاري (برزيل)
3- لوئيس فانخال (هلند)
4- يواخيم لوو (آلمان )
5- فابيو کاپلو (روسيه)
6- اسکار تابارس ( اروگوئه)
7- روي هاجسون (انگليس)
8- يورگن کلينزمن (آمريکا)
9- کارلوس کيروش (ايران )
10- لوئيس فرناندو سوآرس ( هندوراس)
از کجاشون در میارن اینارو؟(sm25)
HO33E!N
06-09-2014, 10:19 AM
ایارا(sm3)
HO33E!N
06-09-2014, 10:21 AM
مسی بار دیگر مورد تعقیب قضایی قرار گرفت
اتهام مسی و بنیاد خیریه وی ؛ پول شویی و فرار از مالیات است
پلیس اسپانیا در حال تحقیق در مورد عواید حاصل از بازی های خیریه لئو مسی در سال های 2012 و 2013 است و به همین دلیل لئو مسی پس از بازگشت از برزیل مورد بازجویی قرار خواهد گرفت.
این بازی ها بین تیم مسی و دوستان و ستارگان دنیا برگزار شده بود. به گزارش روزنامه ال پائیس ؛ دادگاه شماره 51 مادرید به 5 انتقال بانکی به ارزش یک میلیون یورو که مربوط به سازمان خیریه لیونل مسی می شود مشکوک شده و به همین خاطر دستور تحقیق و تفحص در این مورد را داده است.
اتهام مسی و بنیاد خیریه وی ؛ پول شویی و فرار از مالیات است. مسی چندی پیش نیز به همین اتهام مجبور به پرداخت جرایم مالیاتی سنگین شده بود.
Herzeleid
06-09-2014, 10:26 AM
الان نيمكت نشين شدن ايارا و فيكس شدن بوگبا فاجعست يعني ؟؟ (sm55)
ژابي هم كي گفته قرار تمام بازي ها بازي كنه؟؟؟ در سه جبهه وقتي قرار بجنگي با دو بازيكن نميشه
پوگبا رو اگر بخريم دستمون بازه ايسكو و بقيه هم رقابت ميكنن هر كي بهتر بود فيكس نبود اوت! واقعا بازيكني در سطح پوكبا رو با ايارا و ايسكو و... مقايسه ميكني ؟؟(sm25)
راجع به مهجم دوم هم لوكاكو اگر ذخيره نشين بود همين چلسي با دمبا و تورس رقايت ميكرد يا ازاومدن كاستا وحشت نميكرد (sm14) اين و گريژمان سنشونم يه جوري مه نيمكت نشين كردنشون جفاست خدايي بعيده بيان با اين شرايط
اما مارتينز خوبه مانژو هم اصن مفتش گرون نيست بازيكن سرزن هم هست نيمكتم هيج مشكلي نداره تو بايرني هم كه ثابت بازي نميكرد انصافا بد نبوده امارش قرار نيست جاي كريم رو بكيره ولي واسه مهاجم دوم خيلي هم خوبه قيمتشم در مقابل بقيه خريدامون يه جورايي هيچ اصن (sm98)
HO33E!N
06-09-2014, 10:27 AM
الان داشت درباره یه کتاب حرف میزد که نوشته شده درباره 5 تا تیم که شایسته قهرمانی بودند و حذف شدن
1-مجارستان 54
2-هلند 74 (کرایوف و دوستان)
3-برزیل 82(زیکو-سوکراتس-فالکائو-سرژینیو و ....)
4-دانمارک 86 که سال 92 خیلی عجیب و غریب قهرمان یورو شد
5-آرژانتین 2006[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
واقعا اگر امسال نتیجه نگیره آرژانتین یا بایدمربی خارجی بیاره یا پکرمن رو بیاره
هر چند که آرزوی بازگشت دوباره باتی گل کشت مارا[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Herzeleid
06-09-2014, 10:29 AM
بيلسا رو بايد مياورد ارژانتين (sm14)
HO33E!N
06-09-2014, 10:30 AM
بيلسا رو بايد مياورد ارژانتين (sm14)
2002 که رید(sm50)
mohammad
06-09-2014, 11:26 AM
پیراهن ، یادگاری زانتی برای پرز[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] پس از بازی پیشکسوتان رئال مادرید و اینتر میلان ، پرز به رختکن تیم میهمان رفت و از خاویر زانتی پیراهنش را به نشانه یادگاری گرفت.
زانتی می گوید :” افتخاری بود که پیراهنم را به مدیر به این مهمی در دنیای فوتبال صحبت کردم . با هم صحبت کردیم و گفت که فقط بازی در رئال را در کارنامه ام کم داشتم.”
mohammad
06-09-2014, 11:27 AM
زامورانو:” پرز در مورد ویدال از من پرسید”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ایوان زامورانو ، مهاجم اسبق رئال و تیم ملی شیلی اعلام کرد که پرز جویای شرایط ارتورو ویدال است.
وی گفت :” شش ماه پیش پرز در موردش از من پرسید و گفتم که با چشمان بسته او را بخرد . بازیکن بی نظیری است و می تواند در رئال به خوبی جا بیافتد . ویدال می تواند در هر نقطه جهان بازی کند . او در پر توقع ترین فوتبال که متعلق به ایتالیاست ، موفق شده است و کاملا مناسب رئال است.”
وی در مورد شایعه پیوستن کلودیو براوو ، دروازه بان سوسیه داد به بارسلونا گفت :” در سوسیه داد خیلی راحت است اما می تواند در بارسلونا بازی کند . کیفیت و قدرت رهبری را دارد و به خوبی مناسب پروژه لوئیز انریکه است.”
زامورانو در مورد حضور در بازی پیشکسوتان رئال و اینتر در برنابئو گفت :” بازگشت به این جا همیشه انگیز است . بازگشت به این جا پس از این همه سال خیلی احساسی بود و به خاطر محبتی که هواداران داشتند ، گویی هرگز از این جا نرفته بودم.”