توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>
Changed
08-04-2014, 04:47 PM
بلان شایعات در مورد دی ماریا را تکذیب کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
بلان، مربی پاریسن ژرمن زمزمه ها در مورد انتقال قطعی دی ماریا به پی اس جی را تکذیب کرد.
مربی فرانسوی گفت :” در مورد شایعات صحبت نمی کنیم. دوست ندارم وارد چنین بحثهایی شوم.
بحث خریدها خصوصی هستند و فقط وقتی رسمی شوند می توان در موردشان صحبت کرد.”
Changed
08-04-2014, 04:48 PM
اولین تصاویر از کیلور ناواس در مادرید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])http ://real-madrid.ir/fa/wp-content/uploads/2014/08/1407149711_064872_1407150404_album_grande-300x169.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Changed
08-04-2014, 05:26 PM
کیلور ناواس، رکورد دار توپگیری در لالیگای پارسال
کیلور ناواس، دروازه بان جدید رئال مادرید رکورد دار توپگیری در لالیگای ۱۴-۲۰۱۳ است.
به نقل از آس، دروازه بان تیم ملی کاستاریکا فصل گذشته ۱۶۳ توپگیری در لوانته انجام داد (هر ۲۰ دقیقه یک توپگیری) و از این حیث بالاتر از دروازه بان های ۱۹ تیم دیگر لالیگا قرار گرفت.
یکی از بهترین بازیهای ناواس در فصل گذشته در برنابئو مقابل هواداران رئال بود. رئال در آن بازی با نتیجه سه بر صفر پیروز شد اما ناواس شش توپگیری بی نظیر را انجام داد.
فلورنتینو پرز، مدیر رئال مادرید پس از آن بازی به این دروازه بان تبریک گفت
ناواس در آن بازی بارها و بارها گرت بیل، بنزما و کریستیانو رونالدو را ناکام گذاشت. وی سابقه درخشش مقابل بارسا و گرفتن تساوی ۱-۱ را هم دارد
Changed
08-04-2014, 05:59 PM
دی ماریا فردا باید به تمرین برگردد
آنخل دی ماریا باید فردا به تمرین رئال ملحق شود.
او دوست ندارد به رئال برگردد و می خواهد پیش از این زمان تکلیفش را مشخص کند.
پی اس جی جدی ترین گزینه ال فیدئوست اما هنوز هیچ کدام از بازیکنان مهم خود را نفروخته است و حق خرید هنگفت را ندارد.
Changed
08-04-2014, 10:16 PM
تمرینات امروز رئال مادرید با حضور رونالدو
تمرینات امروز رئال مادرید در شهر مادرید پیگیری شد و کریستیانو رونالدو نیز در کنار سایر بازیکنان حاضر در جام جهانی به تمرین پرداخت.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g
Changed
08-04-2014, 10:17 PM
رسمی: خسوس فرناندز دروازه بان سوم رئال مادرید، به لوانته پیوست ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دروازه بان سوم کهکشانی ها از این تیم جدا شد.
به گزارش وبسایت رسمی رئال مادرید، خسوس فرناندز دروازه بان سوم رئال مادرید به تیم لوانته پیوست.
دقایقی پیش باشگاه مادریدی به طور رسمی توافق با باشگاه لوانته را اعلام کرد.
Changed
08-05-2014, 11:26 AM
دروازهبان جديد اتلتيکو به بازي مقابل رئال نميرسد
يان اوبلاک امروز با اتلتيکو به ترکيه نمي رود.
شرايط بدني دروازه بان جديد اتلتيکو باعث نگراني کادر فني اين تيم شده است. او ديروز نيز در تمرين گروهي روخي بلانکو شرکت نکرد و همچنان از ناحيه کمر دچار مصدوميت است.
اوبلاک ده روز پيش تمرينات خود را با اتلتيکو آغاز کرد و هنوز اين فرصت را پيدا نکرده است تا در پيراهن تيم جديد خود به ميدان برود.
اين دروازه بان اسلوونيايي با 16 ميليون يورو از بنفيکا به اتلتيکو مادريد پيوست اما حضور او در بازي مقابل رئال مادريد در سوپرکاپ اسپانيا در هاله اي از ابهام قرار گرفته است. در حال حاضر شانس مويا براي حضور در اين بازي بيشتر است.
Changed
08-05-2014, 11:27 AM
کروس به تمرينات رئال اضافه ميشود
توني کروس امروز اولين تمرين خود را به عنوان بازيکن رئال مادريد انجام خواهد داد.
بازيکن آلماني پس از قهرماني جام جهاني سه هفته استراحت کرد و از امروز به همراه خديرا و مارسلو به تمرينات رئال مادريد اضافه مي شود.
کروس آخرين روزهاي تعطيلات خود را در مونيخ سپري کرد و از امروز به تمرين رئال اضافه مي شود تا به همراه اين تيم براي بازي سوپرکاپ اروپا مقابل سويا آماده شود.
Changed
08-05-2014, 01:59 PM
لوپز پاسخ جالبی به سران رئال داده است.
وی در هواپیمای بازگشت از آمریکا به ماردید گفته است:”
من بهترین هستم و شما این را می دانید اما کار خودتان را انجام می دهید.”
(sm127)دمت گرم ریدی بهشون (sm19)
حتی اگه هزار تا قهرمانی بیارن و هزار جور کیوس شعر بگن باز تو ابرمردماندگار در تاریخی نه اون حق به جانبها(sm19)
Changed
08-05-2014, 02:00 PM
ناواس تست پزشکی را پشت سر گذاشت
کیلور ناواس، دروازه بان جدید رئال مادرید به کلینیک سانتیاس لامورالخا رفت تا تست پزشکی را پیش از انعقاد قرارداد با رئال مادرید پشت سر بگذارد.
این دروازه بان کاستاریکایی تا ساعاتی دیگر در پیراهن رئال معارفه خواهد شد.
Changed
08-05-2014, 06:02 PM
ورود ناواس به شهر مادرید و بازدید از باشگاه رئال
Changed
08-05-2014, 06:12 PM
گزارش تصویری از مراسم معارفه کیلور ناواس، دروازه بان جدید رئال مادرید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) کیلور ناواس، دروازه بان فصل گذشته تیم لوانته که 163 سیو را به نام خود ثبت کرده بود، بالاخره قرارداد 6 ساله خود با رئال مادرید را به ثبت رساند و با شماره 13، به عنوان دروازه بان جدید این تیم به هواداران معرفی شد.
Changed
08-05-2014, 06:13 PM
عکس روز: کیلور ناواس و در دست داشتن کتاب مقدس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) رسانه های اسپانیایی تصویر زیبایی را از در دست داشتن کتاب مقدس مسیحیان توسط کیلور ناواس سنگربان جدید تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در مراسم معارفه خود در این باشگاه شکار کرده اند.
Changed
08-05-2014, 07:45 PM
مدیربرنامههای لوپز تماس با باشگاه میلان را رد کرد؛ او در رئال میماند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D9%88%D9%BE%D8%B2-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%9B-%D8%A7%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF)
مدیربرنامههای دیگو لوپز، سنگربان تیم رئال مادرید، هرگونه مذاکره با باشگاه آث میلان برای پیوستن موکلش به این تیم را رد کرد.
ساعاتی قبل در رسانه های ایتالیایی، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه، آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان برای به خدمت گرفتن دیگو لوپز با رئال مادرید وارد مذاکره شده است.
امّا مانوئل گارسیا خیلی سریع به این شایعه واکنش داد و به توتومرکاتووب گفت:
"این خبر صحیح نیست، کسی از باشگاه میلان با ما تماسی نداشته و افزون بر این، دیگو لوپز با باشگاه رئال مادرید سه سال دیگر قرار داد دارد."
گارسیا در خصوص پیوستن ناواس به رئال گفت:
"مشکلی وجود ندارد، لوپز در رئال میماند."(sm19)
Changed
08-05-2014, 07:48 PM
کنفرانس خبری کیلور ناواس: همیشه رؤیای بازی برای رئال مادرید را داشتم؛ نگران وضعیت دروازه بانی در باشگاه نیستم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ظهر امروز کیلور ناواس به عنوان دروازه بان جدید رئال مادرید در جایگاه ویژه سانتیاگو برنابئو به هواداران معرفی شد. این دروازه بان 27 ساله قراردادی 6 ساله امضاء کرده است و سالانه 2.5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد و شماره 13 مادرید را به تن خواهد کرد.
بنا به گزارش AS، بعد از مراسم خوشامدگویی توسط رئیس باشگاه، فلورنتینو پرز، ناواس گفت:
"می خواهم از خدا تشکر کنم که فرصت محقق کردن این رؤیا را به من داد. امروز مهمترین روز زندگی حرفه ای من به عنوان یک بازیکن است. می خواهم از رئال مادرید هم به خاطر اعتماد به من، تشکر کنم و همچنین می خواهم از تمام مردم کاستاریکا نیز تشکر کنم.
می خواهم بهترین عملکردم را ارائه کنم. خوشحالم که به بزرگترین باشگاه دنیا ملحق شده ام و از اینکه در مقابل شما ایستاده ام احساس غرور می کنم. من بسیار خوشحال هستم، و همه چیزم را برای رئال مادرید خواهم داد. امیدوارم برای فتح عناوین متعدد قهرمانی به باشگاه کمک کنم. Hala Madrid!"
بعد از مراسم معارفه، ناواس با پیراهن رئال مادرید وارد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شد و سپس به عنوان بازیکن رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی با رسانه های به گفتگو پرداخت.
احساسات: "شکر خدا همه چیز فوق العاده بوده است. برای من و تمام مردم کاستاریکا این یک لحظه خوشحال کننده است. می خواهم به مردم کاستاریکا سلام کنم، و امیدوارم که از این لحظات لذت برده باشند."
تحقق رؤیا: "آمدن به این باشگاه چیزی است که من همیشه رؤیای آن را داشته ام. آنها دروازه بان های بزرگی دارند و به نظرم این چیزی است که می تواند به من کمک کند تا به عنوان یک بازیکن چیزهایی بیاموزم. می توانم با بهترین بازیکنان دنیا تمرین کنم و می خواهم نشان دهم که آماده انجام این کار هستم."
جایگاه شماره 1: "من بسیار آرام هستم، می دانم که باید سخت کار کنم و تلاش بسیار زیادی داشته باشم، چرا که در رئال مادرید بهترین بازیکنان حضور دارند. آنها دروازه بان هایی عالی دارند. از این لحظه به بعد من هر روز باید سخت کار و تمرین کنم تا وقتی فرصتی بدست می آورم آماده باشم."
باز کردن درها: "از وقتی به اسپانیا آمده ام، تلاش کرده ام تا بهترین تصویر ممکن از کشورم را ارائه کنم، یک بازیکن حرفه ای و انسانی خوب باشم و به یک الگو تبدیل شوم. من این را به خاطر خودم، خانواده ام و برای کاستاریکا انجام می دهم. بچه ها رؤیایی دارند، و من امیدوارم تا درها را برای تحقق رؤیای آنها باز کنم."
احتمال امضای قرارداد با یک باشگاه بزرگ دیگر: "پیشنهاداتی از تیم های دیگر داشتم، اما تصمیم گیری برای پیوستن به رئال مادرید اصلاً سخت نبود. این چیزی بود که من در طول تمام زندگی ام منتظرش بودم و نمی توانستم نه بگویم."
آیا نگران بحث ها در مورد وضعیت دروازه بانی در باشگاه رئال مادرید هستید؟ "نه، من کاملاً آرام هستم. من همیشه گفته ام که وظیفه ام را انجام خواهم داد، سخت کار خواهم کرد و هرکار ممکنی انجام خواهم داد تا دروازه بان بهتری شوم. فکر می کنم اگر سخت کار کنید همه چیز خوب پیش خواهد رفت و امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد."
اولین تماس با رئال مادرید: "از مدتی قبل گفتگوهایی با مدیر برنامه های صورت گرفته بود، و همه چیز روز یکشنبه نهایی شد. این خبر خیلی مرا خوشحال کرد."
الگوهای دروازه بانی: "من همیشه بازی بازیکنان بزرگ را تماشا کرده ام. به مدت چند سال من بازی های ایکر کاسیاس و دیگو لوپز را دنبال می کردم. آنها نقاط مرجع کارنامه ورزشی من بوده اند."
آیا هم تیمی هایتان را ملاقات کرده اید؟ "من فرصت صحبت کردن با آنها را نداشته ام، اما مطئنم که آنها بچه های فوق العاده ای هستند و استقبال خوبی از من خواهند داشت."
vahid
08-05-2014, 11:16 PM
دی ماریا دیگه موندنش فایده نداره (sm25)
Changed
08-06-2014, 07:34 AM
عکس روز: 3 دروازه بان رئال مادرید در تمرین امروز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) با وجود جذب کیلور ناواس و جدایی خسوس فرناندز، تمرین امروز کهکشانی ها با 3 دروازه بان دنبال شد. گروهی که احتمالا یکی از آن ها در روزهای آتی از تیم جدا می شود.
Changed
08-06-2014, 07:36 AM
تونی کروس پس از اولین تمرینش با رئال مادرید: از بودن در ابنجا خیلی خوشحالم و از هم تیمی هایم به خاطر استقبال گرمشان، ممنونم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) یکی از بازیکنان جدید کهکشانی ها امروز اولین تمرین خود با این تیم را پشت سر گذاشت.
تونی کروس بازیکن 24 ساله تیم ملی آلمان که پس از قهرمانی در جهان، در تعطیلات حضور داشت، عصر امروز به زمین تمرینی تیم جدیدش یعنی رئال مادرید آمد تا اولین جلسه تمرینی خود با این تیم را برگزار کند.
او در صفحه شخصی خود در شبکه های اجتماعی پس از این تمرین نوشت: "اولین جلسه تمرینی به پایان رسید. من از بودن در اینجا بسیار خوشحالم و از هم تیمی هایم به خاطر استقبال گرمی که از من داشتند، ممنونم. #هالا مادرید"
لازم به ذکر است تونی کروس پس از پایان جام جهانی از بایرن مونیخ جدا شد و به قهرمان اروپا پیوست.
Changed
08-06-2014, 08:09 AM
مدافع آث ميلان در تيررس باشگاه رئال مادريد
ماتيا ده شيليو مدافع آث ميلان به ليست نهايي رئال مادريد در پنجره نقل و انتقالات تابستاني اضافه شده است.
به گزارش ورزش سه، مدير برنامه اين بازيکن 21 ساله، او را کاملاً از علاقه رئال به جذب وي آگاه ساخته است، اما ده شيليو از انتقال به تيمي ديگر در اين مقطع از دوران فوتبالش نامطمئن به نظر ميرسد. به گزارش مارکا چاپ اسپانيا، کارلو آنچلوتي سرمربي رئال مادريد از دو مدافع راست خود رضايت دارد، اما در صورتيکه آلوارو آربلوآ اين تابستان، پايتخت اسپانيا را ترک کند، ميتواند جايي براي ده شيليو در خط دفاعي رئال در نظر بگيرد.
ده شيليو که محصول تيم جوانان روسونري است، از سال 2011 به تيم بزرگسالان ملحق شد و از آن زمان تاکنون 46 بازي در سري آ براي باشگاهش انجام داده است.
Changed
08-06-2014, 11:43 AM
ادعای رسانه های ایتالیایی: توافق رئال مادرید و میلان برای انتقال قرضی دیگو لوپز(sm25)(sm54)(sm50) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%B1%D8%B6%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D9%84%D9%88%D9%BE%D8%B2) باشگاه رئال مادرید همچنان تلاش می کند تا وضعیت تعداد دروازه بان در تیمش را حل و فصل کند.
بنا به گزارش AS، دروازه بان گالیسیایی [لوپز] پیش از این به موناکو لینک شده بود، اما روز گذشته باشگاه آث. میلان به طور جدی برای امضای قرارداد با این بازیکن اقدام کرد. وبسایت La Gazzetta dello Sport، گزارش داده است که آدریانو گالیانی در مورد این مسئله به نمایندگی از باشگاه ایتالیایی در حال مذاکره با فلورنتینو پرز می باشد.
Sky Sports ایتالیا حتی قضیه را جدی تر اعلام کرده است و می گوید که میان دو باشگاه توافقی برای انتقال قرضی دیگو لوپز به سن سیرو نیز حاصل شده است و اکنون همه چیز به تصمیم خود بازیکن بستگی دارد...
با این حال، روز گذشته مانوئل گارسیا کیلون، مدیر برنامه های لوپز گفت: "هیچکس با من تماس نگرفته است، و دیگو هنوز 3 سال دیگر با رئال مادرید قرارداد دارد. خرید ناواس و ادامه حضور کاسیاس؟ این مشکلی نیست. دیگو همچنان بازیکن رئال مادرید محسوب می شود."
Parsa8
08-06-2014, 12:48 PM
(sm127)
Changed
08-06-2014, 07:36 PM
عکس گرفتن دختر ناواس با هم تیمی های جدید پدرش
Changed
08-06-2014, 07:42 PM
منچستر سیتی آماده است تا در مسیر جذب فالکائو با رئال مادرید رقابت کند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) بنا به گزارش La Gazzeta، باشگاه منچستر سیتی در مسیر جذب رادامل فالکائو می خواهد رقابتی جدی با رئال مادرید داشته باشد.
این ملی پوش کلمبیایی که جام جهانی 2014 را به دلیل مصدومیت رباط صلیبی زانو از دست داده بود، یکی از بازیکنان جذاب بازار نقل و انتقالات است و به نظر می رسد که باشگاه انگلیسی اکنون آماده است تا برای خرید این مهاجم دست به جیب شود.
منچستر سیتی که به دلیل قانون فیرپلی مالی یوفا، فعالیت هایش در تابستان امسال محدود تر شده است، قصد انتقال قرضی این مهاجم را دارد. آنها می خواهند یک سال به طور کامل دستمزد فالکائو را بپردازند و سال آینده به طور کامل او را به خدمت بگیرند. البته گفته می شود که این انتقال منوط به جدایی یووتیچ و پیوستن او به یوونتوس یا بازگشت به فیورنتینا می باشد.
باوجود علاقه باشگاه انگلیسی به فالکائو، اعتقادات بر این است که خود بازیکن رئال مادرید را ترجیح می دهد. روز دوشنبه فلورنتینو پرزو خورخه مندس در حال صرف ناهار در یک رستوران دیده شدند، و به نظر می رسد که یکی از موضوعات گفتگو و بحث آنها رادامل فالکائو بوده باشد.
Changed
08-07-2014, 07:48 AM
کريم بنزما با رئال تمديد کرد
رئال مادريد اعلام کرد که قرارداد مهاجم فرانسوي خود را تا سال 2019 تمديد کرد.
شايعات زيادي در مورد احتمالي جدايي او از مادريد به گوش مي رسيد اما سرانجام قرارداد اين مهاجم تمديد شد.
در بيانيه باشگاه رئال آمده است:" رئال مادريد تاييد مي کند که اين باشگاه قراردادش را با کريم بنزما براي 5 فصل ديگر (تا سال 2019) تمديد کرده است."
mohammad
08-07-2014, 12:44 PM
(sm2)
HO33E!N
08-07-2014, 04:13 PM
فوری: پاری سن ژرمن از خرید دی ماریا منصرف شد
مذاکرات بین رئال و پاریسن ژرمن بر سر خرید دی ماریا به بن بست خورد
ساعتی پیش ناصر الخلیفه مالک باشگاه پاریسن ژرمن در مراسم معرفی داوید لوئیس به عنوان بازیکن جدید این باشگاه تایید کرد که مذاکرات بین او و فلورنتینو پرز برای خرید آنخل دی ماریا به دلیل قیمت بالای این بازیکن به بن بست رسیده است.
وی گفت : "با دوست خوبم فلورنتینو پرز برای خرید دی ماریا مذاکره کردم.ولی باید بگویم که این بازیکن برای من بسیار گران است و به همین دلیل مذاکرات را متوقف کردیم"
تا بدین لحظه داوید لوئیس تنها خرید بزرگ پاریسی ها در بازار نقل و انتقالات امسال بوده. این تیم به دلیل عدم رعایت فیرپلی مالی در سال گذشته برای خرید در بازار نقل و انتقالات امسال با محدودیت مواجه است.
Changed
08-07-2014, 05:29 PM
(sm70)PSG رفت حالا موناکو شاخ شده میگن میخوادش
kashki
08-07-2014, 06:59 PM
(sm111)
HO33E!N
08-09-2014, 03:06 AM
اختلافات آربلوا و کاسیاس بالاگرفت
همه چیز از ریتوئیت کردن یک توئیت جنجالی از جانب آربلوا شروع شد.آتش خاموش شده اختلاف بین کاسیاس و آربلوا، بار دیگر شعله ور شد
بر کسی پوشیده نیست که دو سالی است بین کاسیاس و آربلوا اختلافات عمیقی بوجود آمده و این دو بازیکن رئال، رابطه چندان خوبی با یکدیگر ندارند.
این موضوع تقریبا فراموش شده بود تا اینکه امروز آربلوا با ریتوئیت کردن یک توئیت جنجالی ضد کاسیاس، باعث واکنش کنایه آمیز کاپیتان رئال مادرید شد.
آربلوا امروز توئیت جنجالی یکی از هواداران رئال با نام کارلوس آسنخو را ریتوئیت کرد .این شخص در توئیتر خود نوشته بود : " شکی نیست که کاسیاس یک دروازه بان بزرگ و افسانه ای در تاریخ رئال است. با این وجود در سال های اخیر با رفتارهای دو گانه خود باعث ایجاد سوتفاهم و تفرقه در بین بازیکنان شده است .او از بهترین دروازه بان جهان، تبدیل به یک دروازه بان متزلزل و غیر قابل اطمینان شده است. رفتارهای رسانه ای او دیگر مورد استقبال هواداران رئال قرار نمی گیرد. او به مانند یک توموری شده که روز به روز در حال رشد است و اوضاع رئال مادرید را بدتر از قبل می کند و...... "
ساعتی بعد ایکر کاسیاس با مشاهده این توئیت، با نوشتن عبارت "خوشم آمد" زیر عکس یکی از هوادارن رئال در اینستاگرام، از خود واکنش نشان داد.
این هوادار رئال عکسی از کاسیاس در کنار جام هایی که با رئال فتح کرده، در اینستاگرام خود گذاشته و زیر آن نوشته بود : " با دیه گو لوپس، رئال مادرید تقریبا در هر بازی دو گل دریافت کرده.او هیچوقت دروازه بان بزرگی نبوده و اشتباهات او باعث شکست های زیادی برای مادرید شده است.با لوپس، مادرید نه ال کلاسیکو را برده نه دربی ال مادریلنیو را." این هوادار ضمنا در انتهای جملاتش آربلوا را با یک هرزه مقایسه کرده است.
نوشتن جمله خوشم آمد زیر این نوشته ها از جانب کاسیاس، نشان دهنده اوج اختلاف بین او و آربلوا و همچنین دیه گو لوپس است.
این اتفاق بازتاب وسیعی در رسانه های اسپانیایی بخصوص کاتالانی داشته است
HO33E!N
08-09-2014, 03:06 AM
گزارش ویژه:عذرخواهی رسمی آربلوا از ایکر کاسیاس
شب گذشته خبر مربوط به بالاگرفتن اختلاف بین ایکر کاسیاس و آربلوا را به اطلاع شما رساندیم. اما ساعاتی پیش، آلوارو آربلوا با انتشار متنی در حساب توئیتر خود از ایکر کاسیاس و هواداران رئال عذرخواهی کرد.
شب گذشته خبر مربوط به بالاگرفتن اختلاف بین ایکر کاسیاس و آربلوا را به اطلاع شما رساندیم
اما ساعاتی پیش، آلوارو آربلوا با انتشار متنی در حساب توئیتر خود از ایکر کاسیاس و هواداران رئال عذرخواهی کرد.
آربلوا در بخشی از توئیت خود به این نکته اشاره می کند که در ریتوئیت کردن آن مطلب جنجالی اشتباه کرده و در طول دوران فوتبالش به هیچ یک از هم تیمی هایش اهانتی نکرده است.
آربلوا می نویسد : " بعد از تمام بازتاب ها و اظهارنظرات منفی پس از ریتوئیت کردن آن مطلب از جانب من، لازم است که در این مورد توضیحاتی بدهم.
در زندگی خودم در مورد هیچ یک از دوستان و هم تیمی هایم به بدی صحبت نکرده ام. در این مورد هم واقعا چنین قصدی نداشتم. لازم است تا از دوست و کاپیتانم ایکر کاسیاس و نیز همه هواداران عذرخواهی کنم.
امیدوارم تابستان را به خوبی سپری کرده باشید و به خوبی به پایان برسانید. امیدوارم بتوانیم امسال هم پیام آور شادی برای شما باشیم. زنده باد مادرید"
HO33E!N
08-09-2014, 03:07 AM
راسته؟
Al!rezA
08-09-2014, 08:18 AM
راسته؟
نه خوابیده
mohammad
08-09-2014, 11:52 AM
ریدم تو کسی که اربلوا رو اورد
ضعیف ترین بازیکن رئال که یادمه حتی از توماس گراوسن هم مسخره تره
مرتیکه به کاپیتان اسپانیا و تیمش توهین میکنه
تومور مغزی پدرته اربلوا(sm3)
نمیدونم چرا نمیفروشنش(sm3)
HO33E!N
08-09-2014, 11:54 AM
آربلوا یکی از با غیرت ترین بازیکنایی که دیدم(sm19)
Changed
08-09-2014, 11:56 AM
(sm70)Rafa.Nadal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حسین تویی یوزر دومته درسته؟
HO33E!N
08-09-2014, 11:58 AM
(sm70)Rafa.Nadal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حسین تویی یوزر دومته درسته؟
مریضم؟(sm70)
kamyab
08-09-2014, 11:58 AM
همین آربلوآ ی دیوس مگه نبود دست ایکر رو شکوند و فصل قبل هم تو تمرینات بیل رو ناقص کرد ..
HO33E!N
08-09-2014, 11:59 AM
همین آربلوآ ی دیوس مگه نبود دست ایکر رو شکوند و فصل قبل هم تو تمرینات بیل رو ناقص کرد ..
که چی؟اتفاق بوده دیگه....(sm120)
Changed
08-09-2014, 12:00 PM
مریضم؟(sm70)
(sm70)پس ممده؟
هر کی هست بت علاقه داره
HO33E!N
08-09-2014, 12:02 PM
(sm70)پس ممده؟
هر کی هست بت علاقه داره
لطف داره(sm19)(sm70)
Changed
08-09-2014, 12:02 PM
تایید(sm19)
Changed
08-09-2014, 12:04 PM
(sm120)طرف مقابل بچه بازی دراورد گفت عمدی بوده
(sm120)حاضر نیست مسئولیت افتش رو قبول کنه با اربلوا بداخلاقی میکنه انتظار نباید داشت اربلوا هم لبخند بزنه خوب کرد توییت کرد
Changed
08-09-2014, 12:05 PM
لطف داره(sm19)(sm70)
دهنشو من مورد عنایت قرار دادم(sm70)
mohammad
08-09-2014, 12:17 PM
یکی از عقده ای ترین بازیکناییه که دیدم هیچ فرقی با په په نداره هر دوشون رنگ عوض میکنن(sm3)
mohammad
08-09-2014, 12:18 PM
اون اتفاق ولی 2 سال حرف نزدن با کاپیتان تیمشم اتفاقه(sm3)
mohammad
08-09-2014, 12:20 PM
(sm120)طرف مقابل بچه بازی دراورد گفت عمدی بوده
(sm120)حاضر نیست مسئولیت افتش رو قبول کنه با اربلوا بداخلاقی میکنه انتظار نباید داشت اربلوا هم لبخند بزنه خوب کرد توییت کرد
کم زر بزن
Changed
08-09-2014, 12:21 PM
کم زر بزن
(sm3)ببند دیوث
Changed
08-09-2014, 12:22 PM
حسین لاشی بحث درباره کاسیاس شروع میکنی بعدش غیب میشی بعدش فحشش رو من باید از این دهن دریده ها بخورم (sm3)
طرفدارهای کاسیاس دقیقا عین خودشن کثیفن کثیف و موذی(sm3)
mohammad
08-09-2014, 12:24 PM
(sm3)ببند دیوث
خفه شو(sm120)
mohammad
08-09-2014, 12:26 PM
حسین لاشی بحث درباره کاسیاس شروع میکنی بعدش غیب میشی بعدش فحشش رو من باید از این دهن دریده ها بخورم (sm3)
طرفدارهای کاسیاس دقیقا عین خودشن کثیفن کثیف و موذی(sm3)
(sm77)
اول فک کردم داری شوخی میکنی(sm3)
اما من با هر طرفدار دو روزه ای که به ایکر توهین کنه همینو میگم(sm3)
mohammad
08-09-2014, 12:29 PM
بوسکتس: اميدواريم محروميت سوارز کاهش يابد
بازيکن بارسلونا ابراز اميدواري کرد که محروميت بازيکن اروگوئهاي اين تيم کاهش پيدا کند.(sm59)
mohammad
08-09-2014, 12:38 PM
بازم یه ارسنالی رفت غارسا(sm2)
Rafa.Nadal
08-09-2014, 02:27 PM
کوچیک شما محمود هستم (sm10)
عاشق رافا و رئال
HOSSEIN
08-09-2014, 02:59 PM
خوش آمدی امیر هستم معروف به اشتر و امیرلمومنین (sm10)
(sm30)
Changed
08-09-2014, 04:02 PM
(sm77)
اول فک کردم داری شوخی میکنی(sm3)
اما من با هر طرفدار دو روزه ای که به ایکر توهین کنه همینو میگم(sm3)
(sm70)من دو روزه نیستم
از طفولیت رئالی بودم
(sm70)باو این احمت کمیاب 1 سال و نیم پیش به خاطر کاسیاس فحش داد به من
کلا بیرونم کرد از تاپیک جوری که پامو مدتها نذارم تو تاپیک رئال(sm70)
بعدش امروز پست داد در حمایت از کاسیاس
تو هم پشت سرش اومدی حس کردم باز کاسیاسی ها تصمیم گرفتن منو بندازن بیرون(sm74) جو گرفت منو ببخشید (sm46)(sm25)
Changed
08-09-2014, 04:03 PM
خفه شو(sm120)
(sm120)چپه شو
Changed
08-09-2014, 04:09 PM
(sm25)محمد کجایی (sm54)
Changed
08-09-2014, 04:10 PM
بوسکتس: اميدواريم محروميت سوارز کاهش يابد
بازيکن بارسلونا ابراز اميدواري کرد که محروميت بازيکن اروگوئهاي اين تيم کاهش پيدا کند.(sm59)
اگه کاهش پیدا نکنه عجیبه(sm98)
اونوقت ژابی محروم از سوپرکاپ
Changed
08-09-2014, 04:24 PM
خبرنگار اسکاي ايتاليا افشا کرد
ديگو لوپز به ميلان پيوست
ديگو لوپز، دروازهبان فصل گذشته رئال مادريد، با قراردادي 4 ساله به ميلان پيوست.
به گزارش "ورزش سه"، خبرنگار اسکاي ايتاليا در صفحه توييترش اين خبر را منتشر کرده است و مدعي شده که مدير برنامه هاي اين دروازه بان در ملاقات با آدريانو گالياني براي انتقال او به ميلان توافق کرده است.
اين در حالي است که بعد از عملکرد غير قابل قبول کاسياس در بازي هاي اخير، انتظار مي رفت که او از مادريد جدا شود. اما به نظر سران سانتياگو برنابئو نمي توانند به اين راحتي کاپيتان و دروازه بان اسطوره اي شان را کنار بگذارند. اگرچه باشگاه مادريدي هنوز جدايي لوپز از تيم را رسما اعلام نکرده، اما اين دروازه بان تصميم دارد به تيمي برود که در رقابت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا هم حاضر نخواهد بود.
Changed
08-09-2014, 04:25 PM
میلان واقعا نیاز داشت
توی بازیهای پیش فصل بد گل میخوردن (sm25)
Changed
08-09-2014, 04:26 PM
فوری؛ انتقال دیگو لوپز به میلان قطعی شد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) یگو لوپز برای پیوستن به آث میلان با این تیم به توافق نهایی رسید.
به نقل از مارکا، دروازه بان 32 ساله رئال مادرید با قراردادی 4 ساله راهی میلان خواهد شد. امروز صبح مانولو گارسیا مدیر برنامه های لوپز با گالیانی دیدار داشت و به توافقات نهایی دست یافتند. روز دوشنبه لوپز برای انجام تسست های پزشکی و نهایی کردن قرارداد به میلان سفر خواهد کرد. گفته می شود لوپز در میلان سالانه 2.5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد.(sm50)(sm25)
Changed
08-09-2014, 04:31 PM
باپتیستا: رئال مادرید متعادل ترین تیم را در اختیار دارد؛ سویا هیچوقت حریف آسانی برای مادرید نبوده است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ژولیو باپتیستا، بازیکن سابق تیم های رئال مادرید و سویا معتقد است که لوس بلانکوس در سوپرکاپ اروپا تیم مدعی است.
بنا به گزارش Marca، باپتیستا مصاحبه ای با وبسایت رسمی لالیگا [LFP] داشته و اظهار کرده است: "مادرید ترکیب قدرتمندی دارد و مدعی هستند، هرچند سویا نیز موفق شد تا سال به خصوصی را پشت سر بگذارد. امیدوارم این روند در بازی سوپرکاپ نیز ادامه داشته باشد و ما فوتبال خوبی را شاهد باشیم.
سویا باید عالی و بدون اشتباه بازی کند. آنها باید برای پیروزی یک بازی عالی را ارائه کنند و این چیزی است که همیشه بوده است، حتی زمانی که من آنجا بودم. می دانستیم که تیمی متشکل از بازیکنان بزرگ داریم و تنها راه برای شکست دادن تیمی مثل مادرید این است که با 100% توان خود به میدان برویم و هیچ کاری را اشتباه انجام ندهیم. سویا هیچوقت در مقابل رئال مادرید حریف آسانی نبوده است و یکی از بدترین تیمهایی بوده که مادریدی ها با آن روبرو شده اند و همواره کار را برای حریف سخت می کنند. آنها همیشه می جنگند."
اما باپتیستا از تیم کنونی رئال مادرید نیز تمجید کرد و پیش بینی او کسب موفقیت های بیشتر در آینده توسط این تیم بود.
"فکر می کنم حالا آنها متعادل ترین تیم را در اختیار دارند. این شگفت انگیز است، که دو بازیکن در هر پست وجود داشته باشد و همگی نیز خوب باشند. مادرید می تواند همچنان به فتح عناوین متعدد قهرمانی ادامه دهد چرا که این ترکیب فوق العاده است."
Changed
08-09-2014, 04:32 PM
پدر رادامل فالکائو: انتقال به مادرید را رد نمی کنم؛ بازی کردن یا نکردن پسرم به تصمیم کارلتو بستگی خواهد داشت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) با توجه به اظهارات پدر رادامل فالکائو، این بازیکن می تواند در مسیر انتقال به رئال مادرید قرار داشته باشد، هرچند که این موضوع هرگز توسط خود بازیکن مطرح نشده است.
بنا به گزارش Mundo Deportivo، رادامل گارسیا در گفتگو با Cadena Cope اظهار داشت که با وجود تعهد پسرش به موناکو، هیچ تضمینی وجود ندارد که وی در این تیم بماند.
او گفت: "من این موضوع را رد نمی کنم. تنها می گویم که او با موناکو قرارداد دارد. پسرم هرگز به من نگفته است که قصد جدایی از موناکو را دارد، اما او در مورد تغییر محیط نیز صحبتی نکرده است. پسرم قراردادی 4 ساله با باشگاه موناکو دارد و در حال سپری کردن آن می باشد. پروژه موناکو خوب شروع شد و آنها خیلی خوب عمل می کنند. شکر خدا فالکائو از مصدومیت خود ریکاوری کرده است و خانواده اش را در کنار خود می بیند."
از او پرسیده شد که اگر فالکائو از حضور در ترکیب اصلی رئال مادرید مطمئن شود، آیا به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد یا نه، که گارسیا پاسخی دیپلماتیک داد.
"بازی کردن یا نکردن پسر من به تصمیم کارلو آنچلوتی بستگی خواهد داشت."
Changed
08-09-2014, 04:32 PM
منچستر یونایتد در حال آماده کردن پیشنهادی 55 میلیون پوندی به رئال مادرید برای انتقال دی ماریا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) با توجه به گزارش های منابع مختلف، باشگاه منچستر یونایتد آماده ارائه پیشنهادی 55 میلیون پوندی به آنخل دی ماریا می شود.
به گزارش Eurosport، منچستر یونایتد تنها پس از گذشت چند روز از انصراف باشگاه پاریسن ژرمن به منظور انتقال آنخل دی ماریا، پیشنهاد جدیدی را آماده سازی می کند.
وینگر آرژانتینی باشگاه رئال مادرید میل ماندن در این باشگاه را ندارد و فلورنتینو پرز نیز قصد دارد وی را به فروش برساند. پس از آن که ناصر ال خلیفه در یک جمله عجیب بیان کرد قیمت دی ماریا بیش از حد گران است، سران یونایتد قصد دارند از این فرصت نهایت بهره را ببرند و با پیشنهادی 55 میلیون پوندی، این بازیکن با کیفیت را به اولدترافورد بکشانند. در همین حال، لوئیز فن خال هم چنان علاقه اش نسبت به خوان کوادرادو و آرتورو ویدال را حفظ کرده است.
در این گزارش می خوانیم که سایت ها و منابع مختلفی از این پیشنهاد یونایتد خبر داده اند و عده ای نیز در شبکه توییتر به بحث و تبادل نظر درباره این موضوع پرداخته اند. به هر حال چیزی که مشخص است، این می باشد که دی ماریا قصد ترک سانتیاگو برنابئو را دارد و رئال مادرید نیز آماده فروش او است، باید صبر کرد و منتظر اقدامات بعدی باشگاه منچستر یونایتد ماند.
Changed
08-09-2014, 04:35 PM
(sm74)دی ماریا نرو
دی مالیا نلو
(sm74)
HO33E!N
08-09-2014, 04:57 PM
اون اتفاق ولی 2 سال حرف نزدن با کاپیتان تیمشم اتفاقه(sm3)
آقا جان زور نی که....کاپیتانه که کاپیتانه....
باید همه غلام حلقه به گوش آقا باشن(sm50)
ehsan1361
08-09-2014, 05:46 PM
زوره آقا زوره (sm70)(sm120)
(sm155)
Changed
08-09-2014, 06:37 PM
جان توشاک: کاردیف به دلیل حضور بیل، پشت رئال مادرید خواهد بود؛ بازی آسانی نیست ولی به وضوح مادرید مدعی تر است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی ولز از بازی سوپرکاپ چند روز آینده می گوید.
به گزارش Marca، جان توشاک سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی ولز در مصاحبه ای درباره دیدار سوپرکاپ این فصل اروپا بین رئال مادرید و سویا گفت:
"طبق چیزی که دیدم رئال مادرید به وضوع مدعی تر است، اما بازی آسانی نخواهد بود. من بازی سویا را فصل گذشته دیدم و مربی آن ها را به خوبی می شناسم. او در رئال سوسیه داد با من بود و در پست هافبک در سوسیه داد بازی می کرد. مصدومیت های زیادی برای او پیش آمد اما با وجود این درک خوبی از فوتبال دارد و این رو به خوبی نشان داده است."
وی در رابطه با هموطن و شاگرد قدیمی اش در تیم کهکشانی ها نیز گفت: "من اعتقاد دارم کاردیف به دلیل وجود بیل، پشت رئال مادرید خواهد بود. آن ها روی بیل حساب ویژه ای باز می کنند و او را بیشتر از من دوست دارند. من سال های زیادی در این شهر بودم اما به دلیل بازی در سوانسی و تیم رقیب کاردیف، هنوز هم من را به طور کامل نبخشیده اند."
Changed
08-09-2014, 06:39 PM
گزارش تصویری: تمرینات رئال مادرید سه روز پیش از سوپرکاپ اروپا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کهکشانی ها سه روز پیش از دیدار برابر سویا در کاردیف، در کمپ تمرینی خود در والدبیباس کار خود را ادامه دادند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ttp://[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg
Changed
08-09-2014, 06:50 PM
اينزاگي: لوپز يک هديه براي ميلان بود
پيپو اينزاگي معتقد است که لوپز باعث پيشرفت ميلان خواهد شد.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربي روسونري که امروز تولد 41 سالگي اش را جشن مي گيرد، بعد از مطلع شدن از انتقال لوپز به ميلان گفت:«خيلي خوشحالم. ميلان کارها را به بهترين شکل پيش مي برد. من هم اميدوارم که بتوانم در کنار تيم و با همراهي بازيکنان به شرايط ايده آل برسيم».
او در مورد انتقال لوپز به تيمش بعد از انجام تست پزشکي گفت:«لوپز براي ميلان خيلي مهم بود. او يک دروازه بان با تجربه است که مي تواند باعث پيشرفت تيم ما شود. او يک هديه براي تيم ما بود».
Changed
08-09-2014, 06:50 PM
دفاع از عنوان قهرماني اروپا خيلي مشکل است
آنچلوتي: فلسفه رئال قهرماني است
مربي رئال مادريد در آستانه بازي سوپرکاپ اروپا در مقابل سويا با وبسايت رسمي باشگاه رئال صحبت کرد.
به گزارش "ورزش سه"، متن کامل مصاحبه کارلو آنجلوتي، مربي ايتاليايي رئال با سايت رسمي باشگاه رئال مادريد را در زير مي خوانيد.
سوپرکاپ اولين بازي رسمي امسال شماست. اين بازي براي شما براي شناخت تيم چقدر مهم است؟
اين بازي مهمي است چرا که فينال يک تورنمنت بين المللي است. بازي خاصي است چرا که اولين بازي رسمي فصل از جام جهاني تا کنون براي برخي بازيکنان است. آماده شدن براي اين بازي آسان نبود اما مي خواهيم پيروز شويم.
با ميلان نيز در سوپرکاپ حضور پيدا کرده بوديد. بازگشت به اين مسابقه در شهر کارديف چه مفهومي خواهد داشت؟
حضور در اين بازي مهم است. وقتي در يک فينال حضور مي يابي بايد به دنبال پيروزي باشي و بهترين عملکرد خود را ارائه بدهي . مثل باقي فينال ها بازي بسيار مشکلي خواهد بود اما ما رئال مادريد هستيم و طبيعتا شانس ما بيشتر دانسته مي شود.
نظرتان در مورد سويا چيست؟
فصل خوبي را پشت سر گذاشتند. فصل گذشته با گروهي از بازيکنان سختکوش به قهرماني ليگ اروپا رسيدند و لياقت آن را داشتند. سويا امسال کمي تغيير کرده است. از برخي لحاظ ها کمي ناشناخته تر شده اند چرا که برخي بازيکنان مهم خود را از دست دادند و بازيکنان ديگري را جايگزين کردند. بايد ديد که چه پيش مي آيد.
يک مربي که فصل را با چنين چالشي آغاز مي کند چه حسي دارد؟ اين بازي سبک آماده سازيتان را براي ادامه فصل تغيير مي دهد؟
نه، تنها تغيير بزرگ فصل ما اين است که بازيکنان حاضر در جام جهاني تا همين هفته گذشته استراحت کردند. به همين خاطر زمان زيادي براي آماده کردن خود در اين بازي نداشتيم. همه تلاش خود را انجام مي دهيم تا به بهترين شکل آماده فصل جديد شويم.
زمان کافي براي واکنش دادن به موفقيت رئال در فصل گذشته داشتيد. فصل قبل را چطور ديديد؟
فصل خيلي خوبي بود چرا که به کوپا دل ري و مهمترين هدفمان در رئال مادريد يعني بردن جام قهرمانان اروپا دست پيدا کرديم. مي خواهيم به اهداف و جامهايي که در دسترس است، دست پيدا کنيم .فلسفه رئال همين است، هميشه مي خواهيم که تاريخ باشگاه را گسترش دهيم.
پيش از فينال جام باشگاه هاي اروپا گفتيد که اولين وظيفه يک مربي براي چنين بازيهايي اين است که فشاري حس نکند. بازي کارديف در مقابل سويا را چطور مي بينيد؟
تيم براي آن بازي به خصوص از بعد رواني آماده است. سطح لازم و ضروري را براي اپتحمل فشار بدست آورديم . هيچ فشاري حس نمي کنيم. تيم به هيچ وجه تمرکز خود را از دست نداده است و هيچ مشکلي وجود ندارد.
مهمترين ويژگي تيم شما چه بود؟
مهمترين ويژگي اين بود که تا آخرين ثانيه ايمان خود را حفظ کرديم و با جديت و تمرکز بازي کرديم . به نظرم اين کليد پيروزي بود. هرگز روحيه مان را از دست نداديم . تمرکز و جديت تيمي خود را حتي در زمان شکست حفظ کرديم.
فصل گذشته سومين چمپيونزليگ خود را به عنوان مربي و پنجمي را به صورت کلي برديد. اين پيروزي چه حسي داشت؟
براي من خيلي مهم بود ، به خصوص در کل زمان فصل ، فکر و ذکرمان روي بردن دسيما (دهمين قهرماني اروپايي) بود. من اين را مي خواستم ، باشگاه هم اين را مي خواست. بي ترديد دسيما بزرگترين پيروزي بود که هر کسي مي توانست کسب کند. اين يک پيروزي فردي نبود، متعلق به کل تيم بود.
در آستانه فصل جديد ، تيم چه تلاشي براي دفاع از قهرماني خود انجام مي دهد؟
هيچ تيمي در طول تاريخ نتوانسته از جام چمپيونزليگ خود دفاع کند. مي دانيم که خيلي مشکل خواهد بود. تيم خودباوري زيادي دارد. اعتماد به نفس زيادي را در سالهاي اخير داشتيم. اين اعتماد به نفس با بردن چمپيونزليگ بيشتر شد.
راز بردن جامها چه بوده است؟ به عنوان يک مربي بزرگ مسلما اين را مي دانيد؟
راز بردن اين است که هيچ رازي وجود نداشته باشد. بايد اراده، تعصب و خودباوري در تيم تجلي يابد که هيچ کدام از اين ها راز به شمار نمي رود.
mohammad
08-09-2014, 07:22 PM
(sm70)من دو روزه نیستم
از طفولیت رئالی بودم
(sm70)باو این احمت کمیاب 1 سال و نیم پیش به خاطر کاسیاس فحش داد به من
کلا بیرونم کرد از تاپیک جوری که پامو مدتها نذارم تو تاپیک رئال(sm70)
بعدش امروز پست داد در حمایت از کاسیاس
تو هم پشت سرش اومدی حس کردم باز کاسیاسی ها تصمیم گرفتن منو بندازن بیرون(sm74) جو گرفت منو ببخشید (sm46)(sm25)
شک ندارم رئال به سرنوشت میلان دچار بشه طرفدارا نصف میشن
ایکر هم همینه تا موقعی که بهترین دروازبان بود همه دوسش داشتن الان که افت کرده همه بستنش به فحش
mohammad
08-09-2014, 07:22 PM
آقا جان زور نی که....کاپیتانه که کاپیتانه....
باید همه غلام حلقه به گوش آقا باشن(sm50)
پس بیخود به رابطه په په و مورینیو گیر میدین
په په که غلام حلقه به گوش نیست(sm50)
Changed
08-09-2014, 07:43 PM
شک ندارم رئال به سرنوشت میلان دچار بشه طرفدارا نصف میشن
ایکر هم همینه تا موقعی که بهترین دروازبان بود همه دوسش داشتن الان که افت کرده همه بستنش به فحش
(sm70)ولی من بازم طرفدار رئال میمونم
دوران سیاه کم نداشتیم بعد از رفتن دلبوسکه (sm50)
(sm50) ولی رئالی موندم
بابا به خدا کاسیاس بازیش ضعیف شده وگرنه قضیه حزب باد نیست(sm70)
حالا هم رفتن لوپز قطعی شد بحث بیهوده شد حل شد قضیه رفت(sm70)
Changed
08-09-2014, 07:46 PM
اتفاقا نظر منم همینه در این مورد په په کارش درست بود(sm50)
مورینیو اون اواخر شورش رو در اورده بود
مورینیو در مورد کاسیاس کارش درست بود (کنار گذاشتن) ولی رفتارش درست نبود اصلا
همون رفتارهاش باعث شده الان نمیشه کاسیاس رو حرفی بهش زد چون این حس بوجود اورده که کاسیاس مظلومه
(sm98)
HO33E!N
08-09-2014, 08:01 PM
خیلیا رایطشون خوب نبود اوزیل و راموس رونالدو .....
از هیچ کدوم هم متنفر نیستم....
په په یه منفعت طلب محضه که وقتی منافعش به خطر افتاد کاپیتان دوست شد....(sm50)
رئال 9 سال خیلی سخت رُ گذروند ما هنوز هستیم حاج ممد....
Changed
08-09-2014, 08:02 PM
(sm50)والا ممد
حسین راست میگه 9 سال سخت داشتیم و رئالی موندیم
Changed
08-09-2014, 08:05 PM
په په به روش مورینیو با خودش رفتار کرد (sm50)
مورینیو بعضی وقتا خیلی نامرد میشه خصوصا این اواخر(sm50)
HO33E!N
08-09-2014, 08:05 PM
(sm50)والا ممد
حسین راست میگه 9 سال سخت داشتیم و رئالی موندیم
اینکه تو رئالی هستی و ما نیستیم جنگ روانیه ....
حرفتُ بزن کم نیار(sm120)
Changed
08-09-2014, 08:09 PM
اینکه تو رئالی هستی و ما نیستیم جنگ روانیه ....
حرفتُ بزن کم نیار(sm120)
(sm111)ما همه با هم دوستیم
اره درسته ممد جنگ روانی کرد
ولی خب یکی مث من براش تیم مهمه
ولی ممد عمیقا اسطوره ها رو دوس داره که ممکنه گاهی سبب سوزوندن تیم بشه(sm70)
HO33E!N
08-09-2014, 08:18 PM
نمایی از جلوی پیراهن کیلور ناواس
و نمایی از پشت (خداحافظ ایکر)
Changed
08-09-2014, 08:21 PM
(sm50)حسین نظرت درباره کیلور چیه؟
HO33E!N
08-09-2014, 08:22 PM
بارسایی ها هم چه کینه ای از کاسیاس به دل دارن(sm70)
HO33E!N
08-09-2014, 08:24 PM
(sm50)حسین نظرت درباره کیلور چیه؟
والا نمیشناسمش زیاد ....اگر مثل جام جهانی باشه خیلی خوبه (sm50)
Changed
08-09-2014, 08:26 PM
والا نمیشناسمش زیاد ....اگر مثل جام جهانی باشه خیلی خوبه (sm50)
(sm50)خوبیش اینه پر سر و صدا بود
امیدی هست بهش بازی برسه جو ضدش نیست
ضد لوپز جو زیاد بود
Changed
08-09-2014, 08:27 PM
بارسایی ها هم چه کینه ای از کاسیاس به دل دارن(sm70)
به خون همه ما تشنه هستن باو(sm70)
HO33E!N
08-09-2014, 08:28 PM
(sm50)خوبیش اینه پر سر و صدا بود
امیدی هست بهش بازی برسه جو ضدش نیست
ضد لوپز جو زیاد بود
اون روز نظر سنجی آاس گذاشتم دیگه....60% مادریدیا ناواس رُ دروازه بان رئال میدونن(sm50)
Changed
08-09-2014, 08:30 PM
اون روز نظر سنجی آاس گذاشتم دیگه....60% مادریدیا ناواس رُ دروازه بان رئال میدونن(sm50)
اوهوم(sm120) مث دروازبان شانسا سوتی نده فقط
HO33E!N
08-09-2014, 08:31 PM
اوهوم(sm120) مث دروازبان شانسا سوتی نده فقط
لوپز(sm19)(sm120)
Changed
08-09-2014, 08:55 PM
لوپز(sm19)(sm120)
(sm19)
mohammad
08-09-2014, 09:41 PM
خیلیا رایطشون خوب نبود اوزیل و راموس رونالدو .....
از هیچ کدوم هم متنفر نیستم....
په په یه منفعت طلب محضه که وقتی منافعش به خطر افتاد کاپیتان دوست شد....(sm50)
رئال 9 سال خیلی سخت رُ گذروند ما هنوز هستیم حاج ممد....
اوزیل و راموس رونالدو با هم خوب نبودن(sm77) اتفاقا صمیمی ترین دوستای همدیگه بودن(sm77)
دست بر قضا اربلوا هم یه منفعت طلبه(sm50) منفعتشم تو مورینیو دید(sm50)
این 9 سال سخت بدون قهرمانی نبود من منظورم شرایط الان میلانه(sm50)
اربلوا بی کیفیت ترین بازیکنیه که تو این 10 سال تو رئال دیدم(sm50)
زور داره بیاد گوخوری بکنه در مورد کسی که وقتی اربلوا داشت شیر مادرشو میخورد پیاده میرفت تا تمرین رئال و بهش تومور مغزی رئال بگه(sm50)
اون زمان که تمام تیما دنبالش بودن نرفت(sm50)
2 سال نیمکت نشست یه حرف نزد(sm50)
تازه عامل اصلی افتشم رو هم با نیکی یاد میکنه(sm50)
اربلوا یک دهم کاسیاس هم تعصب رئال رو نداره(sm50)
تومور مغزی همچین کسایین که حاشیه میسازن واسه رئال(sm50)
تومور مغزی مدیریه که هر کس بازوبند کاپیتانی داشت نابودش کرد(sm50)
تومور مغزی مدیریه که میخواد تیم 72 ملیتی درست کنه(sm50)
میدونی مشکل کجاس مشکل اینه ملت تحمل افت کسی رو ندارن ملت یادشون رفته کی تو بیشتر قهرمانیا نقش اصلی رو داشت(sm50)
حاج حسین من منظورم تو نیستی من منظورم کسایین که با دیدن رونالدو عاشق رئال شدن(sm50)
وگرنه مادریدیسمویی که لوپز رو دوس نداشته باشه مادریدیسمو نیست(sm50)
طرفداری اون نیست که تو اوج طرفدار سینه چاک باشی(sm50)
جرارد قهرمانی رو از لیورپول گرفت ول هنوز میپرستنش(sm50)
رئالیا خصوصا اسپانیاییاش طرفداری بلد نیستن(sm50)
ایکر یه اشتباه تو فینال داشت نابودش کردن(sm50)
یادشون رفته ی جلوی دورتموند و بایرن باعث برد بود(sm50)
mohammad
08-09-2014, 09:46 PM
چرا اینقد زیاد شد(sm77)(sm120)
ehsan1361
08-09-2014, 10:11 PM
حسین اگه دیماریا بره منچستر تقصیر توئه(sm74)
HO33E!N
08-09-2014, 10:19 PM
اوزیل و راموس رونالدو با هم خوب نبودن(sm77) اتفاقا صمیمی ترین دوستای همدیگه بودن(sm77)
دست بر قضا اربلوا هم یه منفعت طلبه(sm50) منفعتشم تو مورینیو دید(sm50)
این 9 سال سخت بدون قهرمانی نبود من منظورم شرایط الان میلانه(sm50)
اربلوا بی کیفیت ترین بازیکنیه که تو این 10 سال تو رئال دیدم(sm50)
زور داره بیاد گوخوری بکنه در مورد کسی که وقتی اربلوا داشت شیر مادرشو میخورد پیاده میرفت تا تمرین رئال و بهش تومور مغزی رئال بگه(sm50)
اون زمان که تمام تیما دنبالش بودن نرفت(sm50)
2 سال نیمکت نشست یه حرف نزد(sm50)
تازه عامل اصلی افتشم رو هم با نیکی یاد میکنه(sm50)
اربلوا یک دهم کاسیاس هم تعصب رئال رو نداره(sm50)
تومور مغزی همچین کسایین که حاشیه میسازن واسه رئال(sm50)
تومور مغزی مدیریه که هر کس بازوبند کاپیتانی داشت نابودش کرد(sm50)
تومور مغزی مدیریه که میخواد تیم 72 ملیتی درست کنه(sm50)
میدونی مشکل کجاس مشکل اینه ملت تحمل افت کسی رو ندارن ملت یادشون رفته کی تو بیشتر قهرمانیا نقش اصلی رو داشت(sm50)
حاج حسین من منظورم تو نیستی من منظورم کسایین که با دیدن رونالدو عاشق رئال شدن(sm50)
وگرنه مادریدیسمویی که لوپز رو دوس نداشته باشه مادریدیسمو نیست(sm50)
طرفداری اون نیست که تو اوج طرفدار سینه چاک باشی(sm50)
جرارد قهرمانی رو از لیورپول گرفت ول هنوز میپرستنش(sm50)
رئالیا خصوصا اسپانیاییاش طرفداری بلد نیستن(sm50)
ایکر یه اشتباه تو فینال داشت نابودش کردن(sm50)
یادشون رفته ی جلوی دورتموند و بایرن باعث برد بود(sm50)
کس مغز راموس و رونالدو و اوزیل با خوزه ....
گفتم راموس مرد بود از اوزیل حمایت کرد ترس نداشت از نیمکت و ....
ولی په په وقتی به حرف اومد که فهمید خوزه می خواد واران رُ بیاره جاش
به قول وحید دلقک بازیاش رو نیمکت 1 ذره باور پذیر نبود(sm50)
HO33E!N
08-09-2014, 10:22 PM
حسین اگه دیماریا بره منچستر تقصیر توئه(sm74)
چرا؟(sm74)
mohammad
08-09-2014, 10:22 PM
کس مغز راموس و رونالدو و اوزیل با خوزه ....
گفتم راموس مرد بود از اوزیل حمایت کرد ترس نداشت از نیمکت و ....
ولی په په وقتی به حرف اومد که فهمید خوزه می خواد واران رُ بیاره جاش
به قول وحید دلقک بازیاش رو نیمکت 1 ذره باور پذیر نبود(sm50)
تو این همه حرفو ول کردی چسبیدی به یه اشتباه نوشتاری(sm50)
HO33E!N
08-09-2014, 10:27 PM
تو این همه حرفو ول کردی چسبیدی به یه اشتباه نوشتاری(sm50)
اونا که بعضیاش قبول داشتم بعضیاش هم سلیقه ای بود
اینجا برداشت اشتباه بود که توضیح دادم ...
ولی کاپیتان هم بی جواب نذاشت صحبت آربلوا رُ(sm50)
یادمه ژابی یه بار گفته بود از بعضی هم بازیام متنفرم فقط تو زمین تحملشون میکنم...
اینا طبیعیه که 2 نفر از هم خوششون نیاد(sm50)
ehsan1361
08-09-2014, 10:28 PM
چرا؟(sm74)
آرژانتین هم قهرمان نشد تقصیر توئه(sm70)(sm120)
HO33E!N
08-09-2014, 10:28 PM
آرژانتین هم قهرمان نشد تقصیر توئه(sm70)(sm120)
خیلی حال کردم این *** نشور بچه شاخ نشد(sm120)
ehsan1361
08-09-2014, 10:29 PM
خیلی حال کردم این *** نشور بچه شاخ نشد(sm120)
بهترین بازیکن جام که شد (sm30)
mohammad
08-09-2014, 10:32 PM
اونا که بعضیاش قبول داشتم بعضیاش هم سلیقه ای بود
اینجا برداشت اشتباه بود که توضیح دادم ...
ولی کاپیتان هم بی جواب نذاشت صحبت آربلوا رُ(sm50)
یادمه ژابی یه بار گفته بود از بعضی هم بازیام متنفرم فقط تو زمین تحملشون میکنم...
اینا طبیعیه که 2 نفر از هم خوششون نیاد(sm50)
کار ایکرم قابل دفاع نیست(sm50)
یادمه یه بار رائول هم با استیو مک منمن درگیری کوچیکی داشت(sm50)
mohammad
08-09-2014, 10:33 PM
نمیشد بهتر بود واسش اینطوری توپ طلاهاشم رفت زیر سوال(sm2)
توپ طلای امسالو بهش ندن صلوات بفرست(sm2)
ehsan1361
08-09-2014, 10:33 PM
آقا این آربلوآ چی میگه این وسط (sm120)
mohammad
08-09-2014, 10:34 PM
آقا این آربلوآ چی میگه این وسط (sm120)
هیچی به پیکه گفت خوشحالم از تئاتر به سینما روی اوردی(sm120)
ehsan1361
08-09-2014, 10:35 PM
نمیشد بهتر بود واسش اینطوری توپ طلاهاشم رفت زیر سوال(sm2)
توپ طلای امسالو بهش ندن صلوات بفرست(sm2)
توپ طلای امسال کرکر خندست (sm120)
رونالدو شاخ میشه تو جام جهانی ر..ده(sm120)
مسی شاخ میشه چون الکی بهترین بازیکن جام شده(sm120)
ehsan1361
08-09-2014, 10:36 PM
هیچی به پیکه گفت خوشحالم از تئاتر به سینما روی اوردی(sm120)
خلاصه جلوی این آربلوآ رو بگیرین که تیمتون نره تو حاشیه(sm120)
ماشین آربلوآ رو دیدی ؟ واسه قرن دوم هجری(sm120)
HO33E!N
08-09-2014, 10:45 PM
بارسایی ها که کلی دلیل دارن برا بهترین بازیکن شدنش(sm2)
مخصوصا محو شدن جلو تیمای بزرگ(sm2)
HO33E!N
08-09-2014, 10:53 PM
کوچیک شما محمود هستم (sm10)
عاشق رافا و رئال
خوش اومدی برادر(sm10)
vahid
08-09-2014, 10:54 PM
یه طرح بریزین از الان تا روز سه شنبه بترکیونیم (sm120)
ehsan1361
08-09-2014, 10:55 PM
ماشین رو ببین (sm120)
ایکر مقدس حق داره والا(sm120)
mohammad
08-10-2014, 11:23 AM
بهتون پیشنهاد میکنم یکی دیگه تاپیک رئالو بزنه
از موقعی که من زدم 3 بازی دوستانه رو باختیم شاید سوپرکاپ ....(sm25) (sm21)
mohammad
08-10-2014, 01:48 PM
کار ورزش 3 به کجا رسیده که از حامد فلاح کپی میکنه(sm2) خبر کونترائو(sm2)
vahid
08-10-2014, 02:24 PM
بهتون پیشنهاد میکنم یکی دیگه تاپیک رئالو بزنه
از موقعی که من زدم 3 بازی دوستانه رو باختیم شاید سوپرکاپ ....(sm25) (sm21)
خدا لعنتت کنه... پارسال که تاپیک دست من بود، دسیما بردیم (sm25)
vahid
08-10-2014, 02:27 PM
ممد یه ذره خاصیت داشته باش، حداقل صفحه اول تاپیکُ بروز کن (sm39)
بازیکنای ورودی و خروجی تیمُ بزن صفحه اول (sm35)
mohammad
08-10-2014, 09:50 PM
همه آدما توی زندگیشون یه سری قهرمان و اسطوره دارن که آرزو میکنن کاش جای اونا بودن...
اما یکی از قهرمانای زندگی من از این قاعده مستثناست...
هیچوقت دلم نخواسته جای "دیگـــــــــو لوپز" باشم
کسی که بی سر و صدا اومد، کسی منتظرش نبود
با یه لبخند و یه چهرۀ ساده و گرم، اما مصمم..!
بار سنگینی روی دوشش بود
اما
خیلی خوب از پسش بر اومد...
هرچقدر که خوب و خوب تر به وظیفش عمل میکرد، بیشتر تحقیر می شد، بیشتر توهین می شنید؛
اونم نه از غریبه ها..؛ از خودی!!
کمتر فوتبالیستی توی دنیا وجود داشته که هوادارای تیمش واسه سوتی دادنش لحظه شماری کنن...
حالا "مرد تنهای رئــــــال" دوباره از عشقش فاصله گرفت تا یه وقت خدای نکرده جای عده ای رو تنگ نکرده باشه
بدرود دیگوی دوست داشتنی؛ تا ابد در قلبهای ما جا داری(sm50)
kamyab
08-10-2014, 10:03 PM
محمد با عرض معذرت ! زاررررتتتتت
mohammad
08-11-2014, 10:39 AM
محمد با عرض معذرت ! زاررررتتتتت
لاشی این پیج طرفدارای رئال تو فیسه
ولی باهاش موافقم(sm59)
vahid
08-11-2014, 07:42 PM
فردا سوپرکاپه و اینجا اینقدر سوت و کور (sm50)
mohammad
08-11-2014, 09:58 PM
یک خبرنگار :” انتقال فالکائو به رئال قطعی است” [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ریکاردو مایورگا، خبرنگار ESPN گفت که از زبان فالکائو شنیده است که این بازیکن با رئال ماردید برای انتقال به این تیم به توافق رسیده است.
این خبرنگار گفت که در زمان بازی دوستانه فالکائو در کلمبیا با پیراهن موناکو با او صحبت کرده است و این بازیکن انتقال را نهایی دانسته است.
این در حالی است که فالکائو در صحبت های عمومی پیوستن خود به برنابئو را تکذیب می کند.
HO33E!N
08-12-2014, 12:37 AM
مربی دروازه بان های رئال:دروازه بان بزرگی را از دست دادیم
لوپس در این دو سال ازلحاظ روحی روانی به درجه ای رسید که توانست فشارهای بازی در رئال را کنترل کند.
ویلیام وکی مربی دروازه بان های رئال که همچون کارلو آنچلوتی یک ایتالیایی است؛ امروز در مورد جدایی دیه گو لوپس از رئال و پیوستنش به میلان به گاتزتا دلو اسپورت گفت : " لوپس دروازه بانی است که وظایفش را به خوبی می داند. از لحاظ تاکتیکی یک دروازه بان کامل است . در این دو سال او ازلحاظ روحی روانی به درجه ای رسید که توانست فشارهای بازی در رئال را کنترل کند.
او یک شخصیت باورنکردنی دارد . دروازه بانی است که گل های کمی دریافت می کند. در تمرینات همیشه او را آماده دیده ام"
وی ادامه داد : " لوپس در خروج ها عالی است. با هر دو پا شوت می زند و به خوبی روی مدافعینش تسلط دارد. بدون شک او یکی از دروازه بان های برتر حال حاضر دنیاست. با 1.96 قد، واکنش های بسیار سریعی دارد.او را تحسین می کنم. ما یک دروازه بان بزرگ را از دست دادیم"
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HO33E!N
08-12-2014, 12:39 AM
او قربانی جایگاه ویژه کاسیاس در باشگاه رئال مادرید شد؛ دروازه بانی که شاید بتواند او را نیمکت نشین کرد اما نشان دادن درهای خروجی باشگاه به او کار راحتی نیست.
HO33E!N
08-12-2014, 12:42 AM
ماتئو دارمیان زیر ذره بین رئال مادرید قرار گرفته است.
mohammad
08-12-2014, 11:59 AM
ایکر♥(sm127)
vahid
08-12-2014, 12:03 PM
ماتئو دارمیان زیر ذره بین رئال مادرید قرار گرفته است.
(sm2)
vahid
08-12-2014, 12:04 PM
ایکر♥(sm127)
نمیخوای تیترُ عوض کنی؟ (sm21) ناسلامتی امشب بازیه ها (sm98)
mohammad
08-12-2014, 12:10 PM
اسياس: از اشتباهاتم درس گرفتم
سنگربان باتجربه سفيدپوشان مادريد عنوان کرد از اشتباهات خود براي بازگشت به روزهاي اوجش درس گرفته است.
ايکر کاسياس، سنگربان مليپوش رئال مادريد در ديدار مقابل اتلتيکومادريد در فينال ليگ قهرمانان فصل 14-2013 مرتکب اشتباه فاحشي شد و جام جهاني کابوسواري را با اسپانيا تجربه کرد. حالا با پيوستن کيلور ناواس کاستاريکايي به رئال مادريد رقابت جهت ايستادن درون دروازه تيم اول شهر مادريد براي کاسياسي که تا سال 2012 دروازهبان شماره يک سفيدپوشان مادريدي بود، سختتر از گذشته خواهد شد.
به نقل از تسنيم، کاسياس در آستانه ديدار امشب (سهشنبه) رئال مقابل سويا در سوپرجام اروپا که قرار است در کارديف ولز برگزار شود، به خبرنگاران گفت: در چند بازي اخيرم براي رئال مادريد و اسپانيا در بهترين فرم خودم نبودهام ولي عملکردم را آناليز کردم و از اشتباهاتم درس گرفتم. در دوران حرفهايام لحظات دشواري داشتهام. به هر حال لحظات خوب و بد گذرا و موقتي هستند. شايد زماني که مورد انتقاد مردم قرار ميگرفتم در آن سطحي نبودم که انتظار ميرفت ولي بايد به اين انتقادات نيشخند زد و تحملشان کرد و با چنين شرايطي روبهرو شد. من هم هميشه اين کار را کردهام و هرگز خودم را مخفي نکردهام و نميکنم.
وي افزود: ميدانم وقتي براي تيمي مثل رئال مادريد بازي ميکني هميشه زيرنظر هستي و در شرايط خوب و بد در موردت صحبت ميشود. خوشبختانه در مورد من هميشه وقتي همه چيز خوب بوده، صحبت به ميان آمده است. احساس نميکنم که مورد و هدف انتقادات قرار گرفته باشم. باشگاه رفتار خيلي خوبي با من دارد و شکايتي ندارم. ميخواهم نسبت به سال قبل تلاش بيشتري داشته باشم.
سنگربان 33 ساله کهکشانيها تصريح کرد: از اينکه فصل گذشته بار ديگر به قهرماني رسيديم هيجانزده هستم. البته نبايد با خاطرات چند ماه پيش زندگي کنيم. بايد با شکست سويا قهرماني سوپرجام را از آن خود کنيم و با اعتمادبهنفس بالا به فکر بازي سوپرجام اسپانيا باشيم. پس از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کسب قهرماني سوپرجام اروپا برايمان خيلي اهميت دارد. در رئال هميشه براي پيروزي و قهرماني ترغيب ميشوي.
mohammad
08-12-2014, 12:11 PM
نمیخوای تیترُ عوض کنی؟ (sm21) ناسلامتی امشب بازیه ها (sm98)
تیتر ثابت می مونه(sm50) هر کس خبر میخواد باید بیاد داخل تاپیک(sm50)
نمیدونم هر کاری خودت میدونی بکن حالم گرفتس و حس و حالشو ندارم(sm50) رابین ویلیامز(sm50)
mohammad
08-12-2014, 12:11 PM
(sm2)
خنده داره از دس اربلوا دیوث راحت میشیم(sm3) بازیاش تو جام جهانی رو دیدی یا نه(sm50)
vahid
08-12-2014, 12:14 PM
خنده داره از دس اربلوا دیوث راحت میشیم(sm3) بازیاش تو جام جهانی رو دیدی یا نه(sm50)
آره دیدم... وثوق بدجور تو کفش مونده (sm120)
ولی ایراد هم داره... کار هجومیش خوبی ولی دفاعی چیز خاصی ازش ندیدم ... ضمنا فقط به درد همون دفاع راست میخوره، مثل آربلوا نیست که اگه لازم بشه بتونیم دفاع چپ هم ازش استفاده کنیم، تو دفاع چپ با هویج تفاوت چندانی نداره (sm25)(sm120)
mohammad
08-12-2014, 12:16 PM
آره دیدم... وثوق بدجور تو کفش مونده (sm120)
ولی ایراد هم داره... کار هجومیش خوبی ولی دفاعی چیز خاصی ازش ندیدم ... ضمنا فقط به درد همون دفاع راست میخوره، مثل آربلوا نیست که اگه لازم بشه بتونیم دفاع چپ هم ازش استفاده کنیم، تو دفاع چپ با هویج تفاوت چندانی نداره (sm25)(sm120)
الان یعنی مارسلو خیلی تو دفاع کمک میکنه(sm2) فابیو هم دریغ از یه سانتر(sm2) کاش میشد اینا رو ادغام کرد(sm2)
اربلوا بره کی جواب غارساییا رو بده(sm50)
vahid
08-12-2014, 12:16 PM
تیتر ثابت می مونه(sm50) هر کس خبر میخواد باید بیاد داخل تاپیک(sm50)
نمیدونم هر کاری خودت میدونی بکن حالم گرفتس و حس و حالشو ندارم(sm50) رابین ویلیامز(sm50)
تو گاو میخوری (sm31)
امشب بازی به این مهمی داریم آچغال (sm31)
حداقل برو پست اولُ یه ویرایش بزن... بازیکنای ورودی و خروجی رو بزن... یه عکس یا یکی دو خط برا بازی امشب بذار (sm142)
mohammad
08-12-2014, 12:18 PM
همه چیز از کاردیف شروع شد، شهری کوچک در کشوری کوچک. پسرکی که به خاطر مدل گوش هایش مورد تمسخر دوستانش قرار می گرفت، دوستی صمیمی تر پیدا کرد و آن هم توپ فوتبال بود.
سال ها گذشت و رابطه او با دوست صمیمی اش باعث شد تا کم کم به دنیای فوتبال حرفه ای وارد شود. پله های ترقی را به سرعت طی کرد از شهر خود خارج شد. تا این که زمزمه هایی مبنی بر پیوستنش به باشگاه محبوبش رئال مادرید به گوش رسید. تیمی که از همان کودکی طرفدارش بود و لباس هایش را می پوشید. زمزمه ها به حقیقت پیوست و سرانجام پس از کش و قوس های فراوان او به رویایش رسید. با ورود او به مادرید همه چیز تحت تاثیر تعدادی رقم بود. هوز رقم انتقال این پسرک مشخص نشده بود اما چیزی که قطعی بود این بود که باید او را به عنوان یکی از گرانقیمت ترین و یا شاید گراقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال دانست، موضوعی که فشارها را بیش از پیش بر روی او بیشتر می کرد.
روزهای ابتدایی حضور او به دلیل نداشتن تمرینات پیش فصل خوب پیش نرفت و مدتی را به دلیل مصدومیت از میادین دور بود تا شایعات مبنی بر ارزش نداشتن او بیشتر شود. از آن سو ستاره جدید تیم رقیب فصل را با گلزنی شروع کرد و پسرک ولزی با شاهد درخشش وی و بالا رفتن انتظارات از خودش بود. اما او از همان کودکی با فشارها زندگی کرده بود، برای همین کم نیاورد و دوباره از جایش بلند شد. گذشت و گذشت تا روز موعود فرا رسید.
فینال، دشمن دیرینه و مهم تر از همه غیب فوق ستاره هم تیمی به دلیل مصدومیت، همه این ها بار روانی این مسابقه را برای او بیشتر می کرد. تیم حریف با تمامی قوا مقابل پسرک ولزی و یارانش قرار گرفته بود. توپ گرد فوتبال چرخید و چرخید تا در دقیقه 84 وقتی همه چیز مساوی بود زیر پاهای ستاره قصه ما قرار گرفت. توان بدنی اش به کمکش آمد، قلب حریف را نشانه گرفت و همچون تیری که از کمان شلیک می شود به سمت دشمن حرکت کرد. دنیا را به تحسین وا داشت. پسرک ولزی با حرکت و سرعت انفجاری خود به دروازه حریف رسید و به زیبایی هر چه تمام تر توپ را از بین پاهای دروازه بان حریف وارد دروازه کرد. پسری که او را دوستانش مسخره می کردند حالا قهرمان میلیون ها هوادار شده بود و چه افتخاری بالاتر از این که بعد از اتمام بازی مرد سال فوتبال جهان تو را در آغوش بگیرد و از تو تشکر کند.
آن دیدار با تمام خوشی هایش تمام شد و حالا او را به عنوان یکی از ارکان بزرگترین باشگاه جهان می شناختند. باشگاهی که برای جاودانه شدن در تاریخ فقط به عدد 10 فکر می کرد. آن ها در تاریخ 112 ساله خود 9 قهرمانی اروپا کسب کرده بودند و علی رغم فاصله زیاد با رقیبان، برای بهترین بودن عزم در دو رقمی کردن آن کرده بودند. هدفی که چند ساله پیاپی تا چند قدمی آن رسیده بودند اما هرگز دستشان به آن نرسیده بود.
بعد از گذر کردن از موانع بزرگ و کوچک، باشگاه مادریدی به فینال اروپا رسیده بود. یعنی تنها یک قدم تا رسیدن به رویای میلیون ها مادریدیستاها در سرتاسر دنیا. اما این بار توپ گرد طور دیگری چرخید. قهرمان قصه ما در طول این مسابقه چند موقعیت گل داشت که در هیچ یک دوست صمیمی اش با او یاری نکرد و مسیری به غیر از مسیردلخواه وی را انتخاب کرد. ثانیه ها گذشت و گذشت تا این که بازی به اوقات تلف شده رسید. ساق های بازیکنان خسته بود و دیگر توان فرارهای برق آسا نداشت اما پسرک ولزی بار دیگر کم نیاورد. دوید و دوید تا به دورازه حریف نزدیک شد. توپی را که هم تیمی اش به سمت دروازه شلیک کرده بود پس از دفع دروازه بان به سمت آسمان رفت و پس از فرود آمدن در راستای دید او قرار گرفت. حالا تنها یک نیروی جاذبه بین او و رساندن میلیون های عاشق به معشوفه شان فاصله داشت. با تمام خستگی خود را از زمین جدا کرد و با یک ضربه سر دیدنی توپ را وارد دروازه کرد تا بار دیگر با به ثمر رساندن گل قهرمانی اش، میلیون ها هوادار رئال مادرید را که خود از بچگی یکی از آن ها بود، به "لادسیما" ی رویاییشان برساند.
در حال حاضر چندماه گذشته است. پسرک ولزی قصه ما خوشحال تر از همیشه فوتبالش را ادامه می دهد و باید بار دیگر در فینالی دیگر برای تیمش به میدان برود. اما این بار داستان کمی متفاوت است، او به شهر زادگاهش برخواهد گشت. شهری که دوستانش را در آن از دست داد اما دوست دیگری پیدا کرد. شهری که الفبای فوتبالش را در آن آموخت و این بار شاید دوستانش به جبران دوران کودکی برای تماشای وی حتی از دور به ورزشگاه بیایند. به ورزشگاه بیایند تا شاید پسرک کک مکی از دور نیم نگاهی به آن ها بکند، شاید هم نکند. به ورزشگاه بیاییند تا به احترامش، به احترام اراده اش او را ایستاده تشویق کنند و شاهد هنرنمایی او با دوست صمیمی بچگی اش باشند.
پسرک کک مکی دنیا را چرخید و چرخید و بار دیگر به کاردیف رسید...
mohammad
08-12-2014, 12:18 PM
تو گاو میخوری (sm31)
امشب بازی به این مهمی داریم آچغال (sm31)
حداقل برو پست اولُ یه ویرایش بزن... بازیکنای ورودی و خروجی رو بزن... یه عکس یا یکی دو خط برا بازی امشب بذار (sm142)
اماده کن تا بزنم حس و حال هیچی ندارم(sm50)
vahid
08-12-2014, 12:19 PM
الان یعنی مارسلو خیلی تو دفاع کمک میکنه(sm2) فابیو هم دریغ از یه سانتر(sm2) کاش میشد اینا رو ادغام کرد(sm2)
اربلوا بره کی جواب غارساییا رو بده(sm50)
خوبی اون دو تا اینه که مکمل همن، اگه میشد ادغامشون کرد، بهترین دفاع چپ تاریخ ساخته میشد (sm120) ... الان کارواخالُ تو راست داریم، آربلوا هم برا کار دفاعی خوبه... تازه ناچو هم آچار فرانسه س میشه همه جا استفاده کرد ازش...
من میگم برا گرفتن دارمیان عجله نکنیم... بازیکنای بهتری میشه تو این پست پیدا کرد (sm50)
vahid
08-12-2014, 12:20 PM
اماده کن تا بزنم حس و حال هیچی ندارم(sm50)
خاک (sm25)
آماده می کنم ولی من آماده کنم خیلی هم نیاز به تو ندارم (sm70) میدم امیر ویرایش میکنه (sm70)
mohammad
08-12-2014, 12:21 PM
as صحبت های انچلوتی را منتشر کرده است:
- آیا تیم در حد دلخواه شما آماده است؟
"ما خوب هستیم. آنهایی که در 5 آگوست به تمرینات بازگشته اند، زمان زیادی نداشته اند اما تمرینات در این چند روز اخیر خوب بوده است. ما به سختی کار می کنیم تا خود را برای این دیدار آماده کنیم."
- کریستیانو چطور است؟ آیا خامس و کروس بازی خواهند کرد؟
"کریستیانو بدون هیچ مشکلی با شدت کامل تمرین می کند. او هر کاری که لازم بود انجام داده است تا برای این مسابقه آماده شود. مشکلاتی که او فصل گذشته داشت، برطرف شده اند. فکر می کنم او فصل را خوب شروع خواهد کرد. کروس و خامس هم بازی خواهند کرد."
- در مورد دی ماریا چه؟ آیا او جدا خواهد شد؟
"این مشکلی است که نباید در نزدیکی این مسابقه در موردش بحث کرد. او تمرین کرده است تا برای این مسابقه آماده باشد و این کار را به بهترین نحو ممکن انجام داده است. در مورد این مسئله هیچ صحبتی در رختکن تیم نشده است؛ وقتی بازیکنی به والدبباس می آید یعنی همراه تیم است. ما باید تا 31 آگوست صبر کنیم."
- آیا احساس می کنید که برای حفظ این شغل، باید قهرمانی لیگ را به دست آورید؟
"اجازه دهید در همین ابتدای کار، با بدبینی به ماجرا نگاه نکنیم. این اولین کنفرانس مطبوعاتی من است و شما در مورد از دست دادن شغل صحبت می کنید... [می خندد]. این درست است که مادرید همواره باید پیروز شود و باشگاه به سختی کار کرده تا ترکیب تیم را تقویت کند. من تنها می توانم به شما بگویم که می خواهیم دستاوردهای فصل گذشته را تکرار کنیم."
- گفته می شود که شاید خدیرا و دی ماریا به بایرن مونیخ بروند. آیا واقعیت دارد؟
"سامی بازیکن رئال مادرید است و تا 30 ژوئن 2015 قرارداد دارد. هیچ چیزی دیگری برای افزودن وجود ندارد. در حال حاضر آنها بازیکن رئال مادرید هستند، هم آنخل و هم سامی."
- آیا امسال بار دیگر از سیستم چرخشی دروازه بان ها استفاده خواهید کرد؟
"هنوز نمی دانم، و یا شاید هم نمی خواهم به شما بگویم... [می خندد]. ایکر فردا بازی خواهد کرد؛ او در فرم خوبی قرار دارد و شایسته بازی کردن است. او فصل گذشته در چمپیونزلیگ هم خوب عمل کرد."
- آیا انتظار دارید که بیل حتی از فصل گذشته هم بهتر شود؟
"او حالا مادرید، باشگاه و شهر را بهتر می شناسد... فکر می کنم او بهتر از فصل گذشته خواهد بود. او از لحاظ فیزیکی و ذهنی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. نمی دانم که آیا فردا بازی خواهد کرد یا نه. همه در مورد اینکه او در خانه خود بازی خواهد کرد، صحبت می کنند اما ممکن است او کار را از روی نیمکت آغاز کند..."
- مردم در مورد 'اثر گرث' صحبت می کنند. آیا فکر می کنید که او کاندید دریافت توپ طلا و احتمالاً برنده آن باشد؟
"او یکی از بهترین بازیکنان دنیا است و هیچ شکی در این باره وجود ندارد. فصل گذشته او تماشایی بود، و نحوه به اتمام رساندن فصلش بسیار خوب بود. اما ببینید، تنها در این تیم رقابت بسیار زیادی وجود دارد... اگر شما می گویید که گرث شایسته دریافت توپ طلا است، پس می توانید از راموس و رونالدو هم به شایستگی نام ببرید..."
- خامس در کدام پست بازی خواهد کرد؟
"او در تمام پست های خط حمله می تواند بازی کند. او می تواند در جایی که برای کلمبیا بازی می کرد، بازی کند، در مرکز و یا کمی عقب تر به عنوان هافبک تهاجمی. من او را در پست های مختلف امتحان خواهم کرد."
- آیا صحبتی در مورد دیگو لوپز دارید؟
"او پیشنهاد خوبی برای جدایی دریافت کرد. می خواهم از او به خاطر کمک هایی که در مسیر فتح عناوین قهرمانی به ما کرد، تشکر کنم و برایش آرزوی موفقیت دارم. من محبت زیادی به میلان دارم و می دانم که وی آنجا خوشحال خواهد بود."
- سال گذشته شما به دنبال تعادل بودید و آن را پیدا کردید. آیا کروس این را تقویت خواهد کرد و یا شما کارهای بیشتری به او محول خواهید کرد؟
"به عنوان یک فرد او کمک زیادی به ما خواهد کرد. ما باید تعادلی که فصل گذشته به دست آوردیم را حفظ کنیم. اگر بتوانیم آن را حفظ کنیم، می توانیم یک فصل فوق العاده دیگر داشته باشیم."
- چه تفاوت هایی میان سویای کنونی با تیمی که فصل گذشته شما را شکست داد وجود دارد؟
"آنها همان هویت سال گذشته خود را دارند و این تغییری نخواهد کرد. آنها در خط میانی بازیکنان جدیدی دارند اما نگرش آنها یکسان خواهد ماند."
- کاسیاس گفت که در بهترین فرم خود نبوده است. از لحاظ ذهنی، آیا او به یک بازی خوب در یک فینال نیاز دارد؟
"ایکر یک دروازه بان فوق العاده است و فصل گذشته نیز فوق العاده ظاهر شد. او خیلی عالی عمل خواهد کرد. هر بازیکنی ممکن است در یک مسابقه اشتباه کند. من هم ممکن است در چینش ترکیب دچار اشتباه شوم. اشتباه کردن یک بخش طبیعی در زندگی هر فردی است. شما باید از اشتباهات خود درس بگیرید. ما کاملاً به ایکر اعتماد داریم."
mohammad
08-12-2014, 12:23 PM
خوبی اون دو تا اینه که مکمل همن، اگه میشد ادغامشون کرد، بهترین دفاع چپ تاریخ ساخته میشد (sm120) ... الان کارواخالُ تو راست داریم، آربلوا هم برا کار دفاعی خوبه... تازه ناچو هم آچار فرانسه س میشه همه جا استفاده کرد ازش...
من میگم برا گرفتن دارمیان عجله نکنیم... بازیکنای بهتری میشه تو این پست پیدا کرد (sm50)
ما دفاع چپ مشکلی نداریم
مشکل دفاع راسته(sm50)
کارواخال ازش اسطوره اخلاق که هیچ ازش بالوتلی در نیاد باید خدا رو شکر کنی(sm2)
تو بازیای پیش فصل حسین اس میداد میگفت وحید واقعا چه فکری در مورد کارواخال میکرد(sm2)
mohammad
08-12-2014, 12:23 PM
خاک (sm25)
آماده می کنم ولی من آماده کنم خیلی هم نیاز به تو ندارم (sm70) میدم امیر ویرایش میکنه (sm70)
همینکارو بکن(sm137)
mohammad
08-12-2014, 12:26 PM
یعنی میشه مثه بازی رفت پارسال با سویا باشیم(sm50)
vahid
08-12-2014, 12:32 PM
ما دفاع چپ مشکلی نداریم
مشکل دفاع راسته(sm50)
کارواخال ازش اسطوره اخلاق که هیچ ازش بالوتلی در نیاد باید خدا رو شکر کنی(sm2)
تو بازیای پیش فصل حسین اس میداد میگفت وحید واقعا چه فکری در مورد کارواخال میکرد(sm2)
کارواخال فقط میخواست منو ضایع کنه (sm2) گمونم صدامو شنید لاشی (sm2)
به هر حال دفاع راست که قابلیت های بیشتری داشته باشه بگردیم پیدا میشه (sm50)
vahid
08-12-2014, 12:32 PM
یعنی میشه مثه بازی رفت پارسال با سویا باشیم(sm50)
نتیجه مهم نیس... جام مهمه برا من (sm137)
mohammad
08-12-2014, 12:39 PM
کارواخال فقط میخواست منو ضایع کنه (sm2) گمونم صدامو شنید لاشی (sm2)
به هر حال دفاع راست که قابلیت های بیشتری داشته باشه بگردیم پیدا میشه (sm50)
لاشی اعصاب نداره(sm2)
mohammad
08-12-2014, 12:40 PM
نتیجه مهم نیس... جام مهمه برا من (sm137)
جام با نتیجه به دست میاد هر چی قاطع تر بهتر(sm137)
mohammad
08-12-2014, 12:43 PM
انچلوتی:جیمز و کروس بازی خواهند کرد(sm137)
mohammad
08-12-2014, 12:45 PM
تراشتگن مصدوم شد(sm21)
mohammad
08-12-2014, 12:47 PM
“ایکر باید ایکر شود” نپذیرفتن این که ایکر از زمان فینال لیسبون تا کنون دیگر ایکر نیست، قابل توجیه نیست. همان طور که خودش دیروز در کاردیف گفت، برخی از ما بدعادت شدیم و وقتی می بینیم که چهار بازی پیاپی در سطح خودش نیست، شگفت زده می شویم. اما او همیشه یک شخصیت بزرگ بوده که حریفان را می ترساند. مصمم بودن و اراده اش درون دروازه باعث می شود که بحثی در مورد شخصیت او وجود نداشته باشد.حالا کاسیاس باید ذهن خود را از بحث های سخت دو سال اخیر بیرون کند. از زمان ان نیمکت نشینی غیرقابل توجیه در لاروسالدا، او یک کابوس را در زندگی فوتبالی خود تجربه کرده است و بازی با میشگان در مقابل یونایتد هم دوباره نشان داد که ایکر، ایکر نیتس. یعنی آن دروازه بانی که هیچ جایی برای ناکامی در حرکاتش وجود نداشت …
امروز او باید در استادیوم کاردیف سیتی بیردا شود، همان طور که در فینال های پاریس (پسر ، یادت است که در سن ۱۹ سالگی در فینال چمپیونزلیگ چه کردی)* یا گلاسکو ( اشک هایت اشک های همه مادریدیسمو ها بودند) یا ژ<هانسبورگ ( روبن هنوز آن معجزه و توپگیری باورنکردنی با پای چپت را باور ندارد) و مستایا ( در سال ۲۰۱۱، مسی ، پدرو و ایسنتا را مهار کردی) درخشیدی. دوباره باید لبخند به لبان تو برگردد. خودت را الگوی خود قرار بده ، با افتخار بازوبند کاپیتانی را ببند و روزهای خوبت را به یاد بیاور. خیالات را از ذهنت بیرون بریز. ایکر، تو باید ایکر شوی …
توماس رونکرو
vahid
08-12-2014, 12:59 PM
جام با نتیجه به دست میاد هر چی قاطع تر بهتر(sm137)
ولی دراماتیک هم که یه حال غیرقابل وصفی داره... اصن یه وضعی (sm25)
mohammad
08-12-2014, 01:02 PM
ولی دراماتیک هم که یه حال غیرقابل وصفی داره... اصن یه وضعی (sm25)
اصن با دراماتیک حال نمیکنم من قلبم ضعیفه(sm81) یه درصد فک کنم بلای جام حذفی اتلتیکو سرمون بیاد(sm81)
دوس دارم تو 90 دیقه تموم بشه برم به کارام برسم(sm2)
vahid
08-12-2014, 01:04 PM
اصن با دراماتیک حال نمیکنم من قلبم ضعیفه(sm81) یه درصد فک کنم بلای جام حذفی اتلتیکو سرمون بیاد(sm81)
دوس دارم تو 90 دیقه تموم بشه برم به کارام برسم(sm2)
هر کدوم جای خودشو داره... دراماتیک موقع بازی نصف عمر میشی ولی بعدش خاطرش هیچوقت یادت نمیره (sm128)
mohammad
08-12-2014, 01:06 PM
هر کدوم جای خودشو داره... دراماتیک موقع بازی نصف عمر میشی ولی بعدش خاطرش هیچوقت یادت نمیره (sm128)
یه دسیما بردیم تو این دیقه که هنوزم وقتی به یاد میارم استرس بهم وارد میشه(sm2)
یادش بخیر بستمت به فحش(sm2) انگار تو کارلتو بودی(sm2) تقصیر خودت بود که گفتی ما قهرمانیم(sm2)
vahid
08-12-2014, 01:08 PM
یه دسیما بردیم تو این دیقه که هنوزم وقتی به یاد میارم استرس بهم وارد میشه(sm2)
یادش بخیر بستمت به فحش(sm2) انگار تو کارلتو بودی(sm2) تقصیر خودت بود که گفتی ما قهرمانیم(sm2)
ولی من هر وقت یادم میفته یه لذت و حال عجیبی وجودمو فرا میگیره (sm2)
فرق رئالی ترین رئالی دنیا با یه پلنگتون رئالی مثل تو همینه دیگه (sm2)... من همیشه میگفتم ما پیروزیم (sm128)
mohammad
08-12-2014, 01:09 PM
ولی من هر وقت یادم میفته یه لذت و حال عجیبی وجودمو فرا میگیره (sm2)
فرق رئالی ترین رئالی دنیا با یه پلنگتون رئالی مثل تو همینه دیگه (sm2)... من همیشه میگفتم ما پیروزیم (sm128)
ساکت شو لاشی پلانگتون تویی که خودت گفتی از دیقه 80 داشتم میشاشیدم(sm2)
خدایی اون توپایی که بیل نزد خیلی رو اعصاب بود(sm21)
vahid
08-12-2014, 01:16 PM
ساکت شو لاشی پلانگتون تویی که خودت گفتی از دیقه 80 داشتم میشاشیدم(sm2)
خدایی اون توپایی که بیل نزد خیلی رو اعصاب بود(sm21)
زر نزن، من گفتم تا قبل از 80، حتی یک درصد هم تو قهرمان شدم تردید نکردم... ولی از دقیقه 80 کم کم نگرانی و استرس اومد سراغم... ضمنا اینجوری صد شرف داره به اینکه قبل از بازی آیه یاس بخونی و بگی من میترسم، ما قهرمان نمیشیم و ... (sm120)
mohammad
08-12-2014, 01:24 PM
زر نزن، من گفتم تا قبل از 80، حتی یک درصد هم تو قهرمان شدم تردید نکردم... ولی از دقیقه 80 کم کم نگرانی و استرس اومد سراغم... ضمنا اینجوری صد شرف داره به اینکه قبل از بازی آیه یاس بخونی و بگی من میترسم، ما قهرمان نمیشیم و ... (sm120)
جلالی بعد از باخت 4-0 بایرن :گواردیولا به فوتبال خدمت میکه رئال مثه چلسی و اتلتیکو و سبک دیمتو یا مورینیو اینا فوتبالو قشنگ نمیکنه (sm2)
vahid
08-12-2014, 01:27 PM
جلالی بعد از باخت 4-0 بایرن :گواردیولا به فوتبال خدمت میکه رئال مثه چلسی و اتلتیکو و سبک دیمتو یا مورینیو اینا فوتبالو قشنگ نمیکنه (sm2)
یادمه (sm120)
اتفاقا کسی که با این سبک تخمیش گه کشید به فوتبال همین گواردیولا بود (sm120)... وگرنه همیشه فوتبال سریع طرفدار داشت تا این اومد رو آورد به 600 تا پاس تو هر بازی (sm3)
mohammad
08-12-2014, 01:30 PM
یادمه (sm120)
اتفاقا کسی که با این سبک تخمیش گه کشید به فوتبال همین گواردیولا بود (sm120)... وگرنه همیشه فوتبال سریع طرفدار داشت تا این اومد رو آورد به 600 تا پاس تو هر بازی (sm3)
خودش 9 بازیه تو لیگ مسخره ایران نبرده بعد میاد میگه کیروش مربی نیست(sm120)
vahid
08-12-2014, 01:31 PM
ممل این کلیپُ دیدی؟ (sm50)
دیدنش برای هر رئالی از نون شب واجب تره (sm118)
vahid
08-12-2014, 01:32 PM
خودش 9 بازیه تو لیگ مسخره ایران نبرده بعد میاد میگه کیروش مربی نیست(sm120)
اونو درست گفته (sm120)
mohammad
08-12-2014, 01:34 PM
ممل این کلیپُ دیدی؟ (sm50)
دیدنش برای هر رئالی از نون شب واجب تره (sm118)
محتویاتش چیه من حس و حال دانلود ندارم باید بدونم خیلی ارزش داره(sm120)
وحید کلیپ 112 سالگی خیلی خوبه مخصوصا با اهنگش هر روز نگاه میکنم(sm137)
mohammad
08-12-2014, 01:35 PM
اونو درست گفته (sm120)
اگه کیروش مربی نیست پس جلالی و بقیه چین(sm2) اسباب بازی مدیر عاملا یا ادای مربیا رو دراوردن(sm2)
HO33E!N
08-12-2014, 01:36 PM
دروگبا: “کریستیانو بهتر از مسی است، همه این را می دانند اما برای برخی اعتراف به آن سخت است”(sm120)
HO33E!N
08-12-2014, 01:37 PM
بارسا رویس رُ میگیره یه فصل قرضش میده به دورتموند(sm77)
vahid
08-12-2014, 01:38 PM
محتویاتش چیه من حس و حال دانلود ندارم باید بدونم خیلی ارزش داره(sm120)
وحید کلیپ 112 سالگی خیلی خوبه مخصوصا با اهنگش هر روز نگاه میکنم(sm137)
درباره دسیماس... از قبلش شروع میکنه... مثل تیزر فیلمهای هالیوودی ساخته شده... تمام اتفاقاتُ داره نشون میده... حتی مسخره شدن رونالدو (قضیه کوماندو)... تا شادی بعد از گل و حتی اشکهای دیماریا که من تو هیچ کلیپی نتونستم پیدا کنم...
بی نظیره این کلیپ... صدا گذاری و متنهایی هم که براش نوشتن فوق العادس... حتما دانلود کن
vahid
08-12-2014, 01:38 PM
اگه کیروش مربی نیست پس جلالی و بقیه چین(sm2) اسباب بازی مدیر عاملا یا ادای مربیا رو دراوردن(sm2)
ایرانی ها که کلا تعطیلن... ولی کیروش هم مربی نیس (sm3)
mohammad
08-12-2014, 01:39 PM
این یعنی اینکه مسی تا 2 سال دیگه فروخته میشه(sm70)
vahid
08-12-2014, 01:39 PM
رویس امسال دورتمند میمونه... فعلا هم که اتلتیکو دنبالشه... ولی دوست دارم بیاد رئال... اگه نشد هر جا به جز بارسا
vahid
08-12-2014, 01:40 PM
حسین کلیپُ نگاه نکنی نصف عمرت برفناس...
اشکهای دیماریا (sm74)
HO33E!N
08-12-2014, 01:41 PM
وحید باز نمیشه(sm25)
mohammad
08-12-2014, 01:41 PM
درباره دسیماس... از قبلش شروع میکنه... مثل تیزر فیلمهای هالیوودی ساخته شده... تمام اتفاقاتُ داره نشون میده... حتی مسخره شدن رونالدو (قضیه کوماندو)... تا شادی بعد از گل و حتی اشکهای دیماریا که من تو هیچ کلیپی نتونستم پیدا کنم...
بی نظیره این کلیپ... صدا گذاری و متنهایی هم که براش نوشتن فوق العادس... حتما دانلود کن
من یه کلیپ دارم 250 مگه درباره قبل از بازی فینال جام حذفی و خود فینال و جشن بعدش
خیلی باحاله رقص ژابی و ایسکو(sm2)
قبل بازی از ماساژ دادن بازیکنا تا خاطره انچلوتی از میلان برای رونالدو و راموس بازی ایسکو و ایارا تو هواپیما مسخره بازی مارسلو بعد از جشن(sm2)
خیلی کلیپ باحالیه(sm2)
vahid
08-12-2014, 01:43 PM
وحید باز نمیشه(sm25)
بذا ببینم از کجا دانلود کردم، میرسونم بهت
mohammad
08-12-2014, 01:44 PM
رویس امسال دورتمند میمونه... فعلا هم که اتلتیکو دنبالشه... ولی دوست دارم بیاد رئال... اگه نشد هر جا به جز بارسا
تمام ایجنتا گفتن رویس بازیکن ارسناله فصل بعد(sm29)
جالبه 2 بار پیشنهاد غارسا یه بار 55 میلیونی و یه بار 60 میلیونی رو رد کرده بعد فتوشاپ از توییترش درست میکنن میگن عاشق غارساس(sm2)
اخه کسی که از بچگی با پیراهن دورتموند عکس داره و ارزوی بازی تو دورتموند رو داشت چطوری تو 2 سال غارسایی میشه و از بچگی عاشقش(sm2)
مثه جریان سوارز شد که قهر کرد و سر تمرین لیورپول نرفت بخاطر پیشنهاد رئال بعد میگن عاشق غارساس(sm2)
سوارز فقط بخاطر خانواده زنش میخواست بیاد اسپانیا حالا چه رئال چه غارسا چه گرانادا هیچ فرقی واسش نداشت(sm2)
vahid
08-12-2014, 01:44 PM
من یه کلیپ دارم 250 مگه درباره قبل از بازی فینال جام حذفی و خود فینال و جشن بعدش
خیلی باحاله رقص ژابی و ایسکو(sm2)
قبل بازی از ماساژ دادن بازیکنا تا خاطره انچلوتی از میلان برای رونالدو و راموس بازی ایسکو و ایارا تو هواپیما مسخره بازی مارسلو بعد از جشن(sm2)
خیلی کلیپ باحالیه(sm2)
من بیشتر از 20 تا کلیپ دارم، از 5 مگ گرفته تا 1.5 گیگ، ولی این یه چیز دیگه س... میبردت تو حال و هوا... اصن تا نبینی نمیفهمی چی میگم (sm25)
mohammad
08-12-2014, 01:46 PM
من بیشتر از 20 تا کلیپ دارم، از 5 مگ گرفته تا 1.5 گیگ، ولی این یه چیز دیگه س... میبردت تو حال و هوا... اصن تا نبینی نمیفهمی چی میگم (sm25)
بعدا دانلودش میکنم(sm29)
من فک میکردم ژابی ادم یبس و خشکیه ولی باحال میرقصید(sm2)
vahid
08-12-2014, 01:49 PM
اینو تست کنید ببینید باز نمیشه؟
vahid
08-12-2014, 01:50 PM
تمام ایجنتا گفتن رویس بازیکن ارسناله فصل بعد(sm29)
جالبه 2 بار پیشنهاد غارسا یه بار 55 میلیونی و یه بار 60 میلیونی رو رد کرده بعد فتوشاپ از توییترش درست میکنن میگن عاشق غارساس(sm2)
اخه کسی که از بچگی با پیراهن دورتموند عکس داره و ارزوی بازی تو دورتموند رو داشت چطوری تو 2 سال غارسایی میشه و از بچگی عاشقش(sm2)
مثه جریان سوارز شد که قهر کرد و سر تمرین لیورپول نرفت بخاطر پیشنهاد رئال بعد میگن عاشق غارساس(sm2)
سوارز فقط بخاطر خانواده زنش میخواست بیاد اسپانیا حالا چه رئال چه غارسا چه گرانادا هیچ فرقی واسش نداشت(sm2)
این بدبختا به دلشون مونده بازیکنی مثل خامس بگیرن که تا اسم رئال آوردن با افتخار میگفت از بچگی رئالی بوده (sm2)... تازه راکیتیچ هم اگه رئال کنار نکشیده بود، حالا بازیکن ما بود (sm2)
mohammad
08-12-2014, 01:52 PM
اینو تست کنید ببینید باز نمیشه؟
نچ(sm120)
HO33E!N
08-12-2014, 01:53 PM
نه(sm25)
vahid
08-12-2014, 01:53 PM
عجله نکنید الان پیدا می کنم (sm120)
mohammad
08-12-2014, 02:00 PM
ایکر
کونترائو راموس واران کارواخال
کروس مودریچ
رونالدو خامس بیل
بنزما
vahid
08-12-2014, 02:00 PM
از این جا گرفتم:
برید ببینید میتونید دانلود کنید یا نه:
vahid
08-12-2014, 02:01 PM
مارسلو مصدومیت رفع شده آیا؟
mohammad
08-12-2014, 02:03 PM
مارسلو مصدومیت رفع شده آیا؟
یس ولی دیر اومده فک نکنم اماده باشه(sm29)
انچلوتی هم نشون داد تو بازیای مهم فابیو فیکسه
البته بازی رفت 7-3 مارسلو فیکس بود که پاس گلم داد(sm29)
mohammad
08-12-2014, 02:04 PM
از این جا گرفتم:
برید ببینید میتونید دانلود کنید یا نه:
نه احتمالا لینکش به فنا رفته وظیفه اپ کردنش گردن خودته(sm120)
vahid
08-12-2014, 02:04 PM
اگه لینک باز نشد، بگین آپلود کنم (sm132)
mohammad
08-12-2014, 02:07 PM
ناهار(sm27)
vahid
08-12-2014, 06:52 PM
اینم برای پست اول:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12th August 201423:30
2014 UEFA Super Cup
Stadium: Cardiff City Stadium, Cardiff
21 مردادماه 1393
ساعت 23:30
ورزشگاه:کاردیف سیتی،کاردیف
------------------------------------------------------
نقل و انتقالات تابستانی تا این لحظه:
بازیکنان ورودی: تونی کروس، خامس رودریگز، کیلور ناواس
بازیکنان خروجی: آلوارو موراتا، کاسمیرو، خسوس، دیگو لوپز
HO33E!N
08-12-2014, 07:56 PM
چه قد بی اقتداره این کارلتو(sm3)
HO33E!N
08-12-2014, 08:01 PM
به نظر می رسد که دی ماریا، آخرین روزهای خود در رئال را سپری می کند.اگر تا چند هفته قبل، خبر از پیوستن او به پاریسن ژرمن نقل محافل بود؛ حالا با کناره گیری پاریسی ها، منچستر یونایتد لوئیس فن خال به جدی ترین مشتری ال فیدئو بدل شده است. با این وجود یک نفر در رئال بیش از هر شخص دیگری خواهان ادامه حضور دی ماریا است : "کریستیانو رونالدو"
به گزارش "ال کنفیدنشال"، کریس رونالدو در طول این 7 روزی که دی ماریا به تمرینات رئال بازگشته، در حال متقاعد کردن او به ماندن در مادرید است.
رونالدو به شدت به دی ماریا اعتقاد دارد و روی او به عنوان یک مهره کلیدی در رئال و کسی که بیش از هر کسی با شیوه بازی او همخوانی دارد؛ حساب می کند.
فصل گذشته در چنین مقطعی رونالدو توانست پرز را از فروش دی ماریا منصرف کند اما اختلافات ادامه دار این آرژانتینی با مدیریت باشگاه به این فصل هم کشیده شده و به نظر دشوار می رسد که رونالدو امسال هم بتواند باعث ماندگاری دی ماریا در رئال مادرید شود.
mohammad
08-12-2014, 09:06 PM
از همین الان استرس گرفتم(sm50)
mohammad
08-12-2014, 09:08 PM
پست اول بروز شد(sm50)
HOSSEIN
08-12-2014, 09:14 PM
به امید برد (sm135)
mohammad
08-12-2014, 09:18 PM
به امید برد (sm135)
(sm135)
Catman
08-12-2014, 09:28 PM
(sm70)
vahid
08-12-2014, 10:22 PM
ببینیم بازیکنای جدید امشب چه می کنن (sm137)
mohammad
08-13-2014, 11:19 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] NKu ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کروس 73 پاس داد و 11.7کیلومتر دوید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
به گزارش مارکا، ستاره آلمانی خیلی سریع به سبک زندگی مادریدیستایی عادت کرد و تنها چند روز بعد از قهرمانی در جام جهانی، **** کاپ اروپا را هم لمس کرد. کروس به همراه مودریچ جلو چهار دفاع رئال مادرید بازی کرد و سبک پاسها و دقت وی در آنها فوق العاده بود.
کروس 73 پاس در این بازی داد که با 95% دقت در رساندن پاس به بازیکن هدف، بهترین آمار را در بازی دیشب داشت. وی همچنین 11.7 کیلومتر دوید که تنها سه خطا انجام داد با اینکه در پست هافبک دفاعی بازی میکرد.
mohammad
08-13-2014, 11:21 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?itok=6V7zJ7C- ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
درخشش الماس باواریا در شب تاج گذاری کهکشانی ها (عکس) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پیش از دیدار سوپرکاپ اروپا، تمامی اخبار گویای این موضوع بود که تونی کروس هافبک خلاق آلمانی در اولین حضورش برای رئال مادرید نقشی کلیدی خواهد داشت. در طول این دیدار به وضوح می شد نقش مهم و اساسی او در قلب لوس بلانکوس را تشخیص داد. پس از پایان این مسابقه آمار نیز این موضوع را تایید می کرد. او با 74 پاس صحیح با دقت 95% بیشترین تعداد پاس را بین بازیکنان دو تیم و همچنین با دوندگی 11.7 کیلومتر بیشترین دوندگی را در بین بازیکنان رئال مادرید داشت.
mohammad
08-13-2014, 11:24 AM
مسوت اوزیل ستاره و شماره 10 سابق رئال مادرید که فصل پیش از این تیم جدا شد، هنوز هم بعد از هر موفقیت مادریدی ها، خوشحالی اش را ابراز می کند.
او دقایقی پیش، پس از قهرمانی رئال مادرید در سوپرکاپ اروپا در حساب شخصی خود در توئیتر نوشت:
"تبریک می گویم به رئال مادرید. یک پیروزی بلامنازع. #سوپرکاپ اروپا"
mohammad
08-13-2014, 11:24 AM
وی ضمن انتشار این عکس نوشت: حالا که قهرمان شدیم باید اذعان کنم سویا واقعا تیم خوبی بود و به طرفداران این تیم به خاطر بازی خوب تیمشان تبریک می گویم. همچنین از ژابی متشکرم ، هر چند او در زمین نبود اما حمایت او در کنار زمین فوق العاده بود.
mohammad
08-13-2014, 11:28 AM
تونی کروس دیروز اولین بازیش را در رئال داشت اما گویی ماه هاست که در این تیم توپ می زند. او به جای ژابی بازی کرد و نه تنها جای او را پر کرد ، بلکه یک بازی عالی را ارائه داد. همه توپها از او می گذشت.
کروس ۷۷ پاس داد که فقط چهار تایش به خطا رفت. ۹۵ درصد پاسهایش صحیح بودند. او بیشترین پاس را در تیم داد و بیشترین درصد پاس صحیح را داشت.او یک ضربه خطا و سه پنالتی را نیز ارسال کرد. کلا ۵ سانتر به محوطه جریمه داشت. در کارهای تدافعی نیز خوب عمل کرد و ۹ توپ ربود و سه خطا نیز انجام داد. او ۹۰ دقیقه بازی کرد که از نظر بدنی عالی بود. با این روند بعید است که کسی بتواند او را از ترکیب کنار بگذارد.
mohammad
08-13-2014, 11:35 AM
یک ماشین
رئال مادرید کریستیانو رونالدو اولین جام فصلش را برد
تیم آنجلوتی به راحتی از پس سویا بر آمد و نشان داد که می تواند همه جامها را ببرد
کریتسیانو عالی و مثل همیشه با دو گل و پر امید برگشت
ایکر دوباره ایکر شد و هجدهمین جامش را با رئال برد
کروس با برچسب قهرمانی جام جهانی تیم را تکان داد
هواداران سویا در کل بازی هیجان زده و احساساتی بودند
mohammad
08-13-2014, 11:37 AM
ایکر کاسیاس: اولین کاپیتان در تاریخ که جام جهانی ، جام ملت های اروپا ، لیگ قهرمانان و سوپرکاپ اروپا رو برده است !
mohammad
08-13-2014, 11:39 AM
دانلود مراسم با کیفیت معمولی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود مراسم با کیفیت بالا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
vahid
08-13-2014, 11:39 AM
خامس کنده ممل (sm25) دی ماریا با شرایط فعلی احتمال موندنش زیر 1 درصده (sm25)
mohammad
08-13-2014, 11:41 AM
آنچلوتی: عملکرد تونی کروس عالی و بی نقص بود؛ رونالدو: شروع فوق العاده ای برای فصل جدید بود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) بعد از پیروزی 2-0 رئال مادرید مقابل سویا در سوپرکاپ اروپا، کارلو آنچلوتی، تونی کروس را 'عالی' توصیف کرد.
بنا به گزارش AS، آنچلوتی در پایان بازی به خبرنگاران گفت: "عملکرد تونی کروس عالی و بی نقص بود. او در تمام حرکات خود سریع و منظم بود. بازیکنان جدید کیفیت های خود را نشان دادند. ما نسبت به سال گذشته، همین زمان، اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده ایم."
کریستیانو رونالدو نیز اذعان کرد که این قهرمانی شروعی فوق العاده برای فصل جدید محسوب می شود. این ملی پوش پرتغالی که هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، به خبرنگاران گفت: "بیشتر از این چیز دیگری نمی توانستم بخواهم. تیم خوب بازی کرد و من هم 2 گل به ثمر رساندم. این یک شروع فوق العاده برای فصل جدید بود."
mohammad
08-13-2014, 11:43 AM
رونالدو از دست فرگوسن جایزه گرفت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
کریستیانو رونالدو جایزه بهترین بازیکن سوپرجام اروپا را از دست سر الکس فرگوسن، مربی سابق خود در منچستریونایتد دریافت کرد.
ستاره پرتغالی رئال مادرید با زدن دو گل بهترین بازیکن میدان شد.
mohammad
08-13-2014, 11:43 AM
پرز:”همچنان باید جامها را ببریم”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
: فلورنتینو پرز ، مدیر رئال مادرید پس از پیروزی مقابل سویا گفت :” باید به روند رو به رشد و بردن جامها ادامه بدهیم.”
وی افزود :” بید از سویا به خاطر جنگندگی و تلاش خود در این جشن فوتبال اسپانیا تشکر کرد . همه راضی هستیم. بد بازی نکردیم چرا که مدت کمی نیز آماده شده بودیم. امیدهای زیادی داریم. باید به روند صعود ادامه بدهیم و جامها را ببریم .این تاریخ رئال مادرید است. امید زیادی داریم.”
mohammad
08-13-2014, 11:45 AM
سوپرقهرمانان
کریستیانو قلب تیم باقی ماند
رئال مادرید در کاردیف اولین از شش جام را برد
کروس در اولین بازیش درخشید و خامس وظایفش را انجام داد
کاسیاس با سه واکنش خوب تردیدها را رفع کرد
بتو جلوی گلباران را گرفت
mohammad
08-13-2014, 11:47 AM
نگاه معنادار ژابی به پلاتینی دغل باز![فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
گاهی یک نگاه هزاران مفهوم دارد.
هافبک رئال مادرید که از محرومیت خود در سوپرکاپ اروپا راضی به نظر نمی رسید، در زمان توزیع مدالها با نگاهش هزاران فحش را نثار رئیس دغل باز و ضد رئالی یوفا کرد.
mohammad
08-13-2014, 11:48 AM
بنزما:”مشکلی با خرید مهاجم توسط رئال ندارم” کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید در مورد احتمال پیوستنم یک مهاجم برای رئال مادرید گفت :” رئال از نظر من بهترین باشگاه دنیاست و طبیعی است که بخواهد باز هم مهاجم بخرد.”
وی در ادامه گفت:” بردن این جام خوشایند بود. با بازیکنان خوبمان عملکرد بسیار خوبی داشتیم. کروس و رودریگز دو بازیکن بسیار خوب هستند که به تیم کمک کردند. بازیکنان خوب زیادی در خط حمله داریم. آرام آرام می توانیم متحد شویم. تلاش خوبی داشتیم و از قهرمانی خیلی خوشحالیم.”
بنزما در مورد تمدید با رئال مادرید گفت :” در رئال خیلی خوشحال و راضی هستم. به تلاش ادامه می دهم تا جامهای بیشتری کسب کنم.”
مهاجم فرانسوی در مورد شانس های شش جامه شدن رئال در این فصل گفت :” می توانیم هر شش جام را ببریم. سخت تلاش خواهیم کرد. بازیکنان زیادی داریم. نسبت به سال قبل منسجم تر هستیم. دو تیم در سطح بی نظیر در اختیار داریم.”
vahid
08-13-2014, 11:49 AM
حرکت ژابی از عرض تو حلقم (sm54)(sm120)(sm19)
mohammad
08-13-2014, 11:52 AM
کریستیانو همچنان رئیس است”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
با اجازه کروس، بازیکنی توانمند و تاثیرگذار و خامس رودریگز که آینده درخشانی در این رئال خواهد داشت، در حال حاضر کریستیانو رونالدو همچنان تاج پادشاهی رئال را بر سر می گذارد. پس از یک پایان فصل مشکل و با مصدومیت، بازیکن پرتغالی دوباره روح درندگی خود را نشان داد. او با عزم و اراده بی نظیرش فصل را عالی شروع کرد. استراحت اجباری باعث شده بود که در بهترین سطحش قرار بگیرد. وقتی توپ نداشت با تیم جنگید و در خط حمله سرراست تر از همیشه بود.
حرکات او درون زمین نشان می داد که کاملا آماده است و اخم های او پیش از تابستان جای خود را به لبخند داده بود. این رئال مادرید بر اساس بازیکنانی تمایزگرا مثل رونالدو ساخته شده است. او کسی است که می خواهد روند خود را حفظ کند و همچنان تاثیری بی خظیر در تیم داشته باشد.
“آنتونیو رومرو”
mohammad
08-13-2014, 11:53 AM
حرکت ژابی از عرض تو حلقم (sm54)(sm120)(sm19)
ایکر کاسیاس: اولین کاپیتان در تاریخ که جام جهانی ، جام ملت های اروپا ، لیگ قهرمانان و سوپرکاپ اروپا رو برده است !(sm120)
vahid
08-13-2014, 11:53 AM
ایکر کاسیاس: اولین کاپیتان در تاریخ که جام جهانی ، جام ملت های اروپا ، لیگ قهرمانان و سوپرکاپ اروپا رو برده است !(sm120)
گرت بیل: سه فینال، سه جام (sm120)
mohammad
08-13-2014, 11:54 AM
راموس: رئالمادريد با هوش و تدبير خريد ميکند
سرجيو راموس پس از قهرمني سوپرکاپ اين جام را به خانواده، همسرش، پسرش و آنتونيو پوئرتا تقديم کرد.
به گزارش "ورزش سه"، مدافع رئال مادريد اظهار داشت:" اين يک شکل عالي براي شروع است. جامي جديد در پيش بود. وقتي جام در پيش است هميشه بايد تلاش ها را دوچندان کرد. اين يک فينال بسيار پربرخورد بود و ما از فرصت هايمان استفاده کرديم و لايق قهرماني بوديم. از سطح شخصي و بسته ماندن دروازه نيز خرسند هستم. تيم منسجم و لايق پيروزي بود.”
راموس در مورد برخوهاي خود با بازيکنان سويا در طول بازي گفت:"چند برخورد محکم انجام شد اما پيروزي آن را التيام بخشيد. زمان براي ريکاوري وجود دارد. بازي با سويا هميشه مشکل است . آنها با تمام وجود روي هر صحنه بازي مي کنند.”
کاپيتان دوم رئال در مورد انتقال جيمز رودريگز و کروس به برنابئو اظهار داشت:"رئال مادريد هميشه با هوش و تدبير خريد مي کند و اين بار نيز بازيکناني با کيفيت به تيم اضافه شدند.”
وي در پايان گفت:"در فوتبال و تاريخ رئال مادريد هميشه اين فشار وجود داشته است. مي خواهم اين پيروزي را به خانواده، همسرم ، پسرم ، همه مادريديسموها و آنتونيو پوئرتا (بازيکن فقيد و هم تيمي سابق راموس در سويا) تقديم کنم.”
mohammad
08-13-2014, 11:55 AM
گرت بیل: سه فینال، سه جام (sm120)
اگه گل میزد میشد تنها بازیکن تاریخ رئال که تو 3 فینال پیاپی گل زده الان با رائول و پوشکاش مساویه با زدن 2 گل(sm120)
vahid
08-13-2014, 11:56 AM
اگه گل میزد میشد تنها بازیکن تاریخ رئال که تو 3 فینال پیاپی گل زده الان با رائول و پوشکاش مساویه با زدن 2 گل(sm120)
کروس و خامس: یک بازی، یک جام (sm120)
mohammad
08-13-2014, 11:57 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammad
08-13-2014, 11:59 AM
دو بازیکنی که از دید غارساییا به خون هم تشنن(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
vahid
08-13-2014, 11:59 AM
کیلور ناواس: 0 بازی، یک جام (sm120)
mohammad
08-13-2014, 12:01 PM
اینستاگرام کوئنترائو : **** کاپ اروپا برای ماست! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D9%86%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D 9%88-%D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA)
vahid
ممل اینو دان کن نگاه کن:
همون دیروزیس که گفتم (sm74)
mohammad
mohammad
08-13-2014, 12:02 PM
ممل اینو دان کن نگاه کن:
همون دیروزیس که گفتم (sm74)
فعلا جشن در حال دانه اینم دان میکنم(sm118) چه روزای خوبیه(sm157)
mohammad
08-13-2014, 12:03 PM
اینستاگرام ایسکو: من، کارواخال و جناب جام! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AC%D9%86%D8%A7%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%85)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
vahid
08-13-2014, 12:03 PM
فعلا جشن در حال دانه اینم دان میکنم(sm118) چه روزای خوبیه(sm157)
این خیلی تاثیرگذاره (sm74)
تا یه هفته دیگه دومین جام هم میاد (sm137)
vahid
08-13-2014, 12:04 PM
دیشب رونالدو بهترین بازیکن زمین شد ولی انصافا بیل بهترین بود (sm50)
mohammad
08-13-2014, 12:04 PM
اینستاگرام گرت بیل: قهرمانان **** کاپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%BE)
mohammad
08-13-2014, 12:05 PM
دیشب رونالدو بهترین بازیکن زمین شد ولی انصافا بیل بهترین بود (sm50)
کارواخال ریده بود دیشب
این فردوسی پور هم یه چیزی یاد گرفته هی تکرارش میکنه خوبه همین کارواخال ریبری رو نمود(sm3)
vahid
08-13-2014, 12:05 PM
کارواخال ریده بود دیشب
این فردوسی پور هم یه چیزی یاد گرفته هی تکرارش میکنه خوبه همین کارواخال ریبری رو نمود(sm3)
دفاع دیشب تعریفی نداشت کلا... کارواخال هم در حد بقیه دفاعا
mohammad
08-13-2014, 12:06 PM
اینستاگرام مارسلو:قهرمانی
vahid
خوش و بش کریس و فرگی (sm50)
mohammad
دفاع دیشب تعریفی نداشت کلا... کارواخال هم در حد بقیه دفاعا
سوتیای بدی میدادن متاسفانه(sm25)
پاس گل خامس به بازیکن سویا(sm2)
vahid
08-13-2014, 12:07 PM
سوتیای بدی میدادن متاسفانه(sm25)
پاس گل خامس به بازیکن سویا(sm2)
احساس کردم تو یه لحظه مخش گوزید نفهمید باید چی کار کنه (sm2)
mohammad
08-13-2014, 12:07 PM
اینستاگرام کاسیاس:12 سال بعد(sm127)
vahid
08-13-2014, 12:08 PM
اوزیل طبق معمول اولین نفریه که تبریک میگه (sm25)
mohammad
08-13-2014, 12:09 PM
احساس کردم تو یه لحظه مخش گوزید نفهمید باید چی کار کنه (sm2)
گفتم خدا این چه میکنه پرید نرسید به توپ ضربه سرش ناقص بود حداقل شوتش میکردی تو اوت(sm2)
رید در حد غارسا(sm2) کونترائو و په په هم بدترش نزدن زیر توپ(sm2) کونترائو دیشب بهترین دفاع بود(sm118) وقتی ایارا رو اورد داخل لاشی کار خودشو کرد توپو لو داد نزدیک بود گلو بخوریم(sm21)
mohammad
08-13-2014, 12:10 PM
اوزیل طبق معمول اولین نفریه که تبریک میگه (sm25)
این بشر یه مادریدیستاس(sm127)
خودش همیشه میگفت بخاطر زیدان طرفدار رئال شدم و تو پی اس یا فیفا رئال و فرانسه رو انتخاب میکردم از همون بچگی(sm19)
mohammad
08-13-2014, 12:12 PM
اینستاگرام گرت بیل: اولین قهرمانی فصل، کاردیف فوق العاده بود. بازی برای رئال مادرید در خانه فوق العاده خاص است! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D8%B5%D9%84%D8%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%81-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF)ا
mohammad
08-13-2014, 12:12 PM
mohammad
08-13-2014, 12:14 PM
آنچلوتي: از عملکرد خريدهاي جديد راضي هستم
کارلو آنچلوتي ، مربي ايتاليايي رئال مادريد پس از فتح سوپرجام اروپا در کنفرانس مطبوعاتي شرکت کرد.
به گزارش "ورزش سه"، وي در مورد قهرماني رئال مادريد گفت:” خيلي خوشحال هستيم. خوب بازي کرديم. آماده سازي براي اين بازي آسان نبود چرا که زمان زيادي در اختيار نداشتيم اما بازي خوبي از خود ارائه داديم.”
وي افزود:”با خريدهاي جديد ، توان فني تيم افزايش پيدا کرده است. اعتماد به نفس نسبت به سال گذشته بيشتر است. پيروزي در جام قهرمانان اروپا اعتماد به نفس و شخصيت تيمي را ارتقا بخشيده است.”
آنچلوتي در مورد اولين بازي جيمز رودريگز و کروس اظهار داشت:” هر دو خيلي خوب بودند و به تيم خيلي کمک کردند. مي دانستند که بايد چه کار کنند و به خوبي با تيم هماهنگ شده بودند. عالي بودند. جيمز در نيمه اول کمي مشکل داشت اما در نيمه دوم خيلي خوب بود.”
کارلتو در مورد رونالدو گفت :” روبراه است. او هميشه همين است : گل مي زند. در مورد بيل و بنزما هم چيز ديگري نمي توانم بگويم. عالي هستند.”
وي در مورد کاسياس نيز گفت :” کاملا اتفاقات جام جهاني را فراموش کرده است. اين فصل جديدي است. فيکس شدن ؟ ببينيم چه مي شود. کاسياس مورد اعتماد است.”
mohammad
08-13-2014, 12:14 PM
رونالدو به 70 گل اروپايي رسيد
کريستيانو رونالدو با به ثمر رساندن دو گل مقابل سويا به رکورد 70 گل اروپايي دست پيدا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، ستاره پرتغالي رئال مادريد روي سانتر گرت بيل در دقيقه 29 بازي رئال مادريد – سويا گل اول خود را به ثمر رساند. او در دقيقه 49 نيز روي پاس بنزما براي دومين بار گلزني کرد.
کريستيانو بدين ترتيب رکورد گرد مولر 69 گله به عنوان آقاي گل تاريخ مسابقات اروپايي در عرصه باشگاهي را شکست. مسي با 68 گل در رده سوم است.
رونالدو بدين ترتيب با اينزاگي با 70 گل در 110 بازي برابري کرد و حالا فقط شش گل تا رائول فاصله دارد.
وي پس از بازي به عنوان بهترين بازيکن ميدان نيز برگزيده شد.
mohammad
08-13-2014, 12:15 PM
رونالدو: فصل را به بهترين شکل آغاز کرديم
کريستيانو رونالدو پس از به ثمر رساندن دو گل در مقابل سويا پاسخگوي خبرنگاران بود.
به گزارش "ورزش سه"، ستاره پرتغالي رئال مادريد پس از پيروزي در مقابل سويا گفت:” لحظه خيلي خاصي براي من است. خيلي دوست داشتم براي اولين بار سوپرجام اروپا را ببرم. تيم خيلي خوب کار کرد و به همه تبريک مي گويم. براي ادامه فصل اعتماد به نفس لازم را بدست آورديم و فصل را به بهترين شکل آغاز کرديم.”
وي در مورد شرايط بدني خود گفت :” گذشته ها گذشته است. در اواخر فصل گذشته و در جام جهاني مشکلاتي داشتم اما اين مربوط به گذشته است. حالا برگشتم و دو گل مهم را به ثمر رساندم. از هواداران متشکرم. به خاطر آنها پيروز شديم. هميشه در کنار ما بوده اند و بايد آنها را در خاطر داشته باشيم.”
رونالدو در مورد روند تيم گفت :” نبايد بيش از اين توقع داشت. به هدفمان رسيديم. من از يکي از برخوردها احساس درد کردم اما اين مربوط به گذشته است. حالا بايد کمي استراحت کنم و جشن بگيرم. حس خوبي دارم اما مسلما مي توانم بهتر از اين باشم.”
mohammad
08-13-2014, 12:16 PM
رونالدو در کنار فرگوسن، آنچلوتي و پرز (عکس)
ستاره پرتغالي رئال مادريد با فرگوسن، آنچلوتي و پرز عکس يادگاري گرفت.
رئال مادريد موفق شد در فينال **** کاپ اروپا با نتيجه دو بر صفر سويا را شکست دهد و قهرمان شود.
پس از پايان اين بازي، رونالدو در حالي که مدال قهرماني را بر گردن داشت، عکس يادگاري جالبي در کنار فرگوسن، انچلوتي و پرس انداخت.
vahid
08-13-2014, 12:18 PM
کروس دیشب خیلی خوب بود ولی مطمئن نیستم تو بازیهایی که جلوی تیمهای هجومی بخوایم بازی کنیم، ترکیب کروس و مودریچ جواب بده (sm50)
vahid
08-13-2014, 12:19 PM
حاج کریم هم دیشب کمرش پر بود(sm70)... عجب پاسی داد بین آسمون و زمین (sm54)
mohammad
08-13-2014, 12:21 PM
حاج کریم هم دیشب کمرش پر بود(sm70)... عجب پاسی داد بین آسمون و زمین (sm54)
خوب بود به نظرم کریم تو پست بازیسازی بیشتر بدرد میخوره تا مهاجم هدف تو فرانسه هم نقش شماره 10 ها رو داشت(sm50)
vahid
08-13-2014, 12:22 PM
خوب بود به نظرم کریم تو پست بازیسازی بیشتر بدرد میخوره تا مهاجم هدف تو فرانسه هم نقش شماره 10 ها رو داشت(sm50)
کلا کریم مهاجم باکس نیست
mohammad
08-13-2014, 12:22 PM
کلا کریم مهاجم باکس نیست
بیشتر بدرد 9 کاذب میخوره(sm2)
mohammad
08-13-2014, 12:23 PM
فرگوسن: رونالدو کار مرا راحت کرد
سرمربي پيشين شياطين سرخ پس از تماشاي درخشش شاگرد پيشين خود در سوپرجام اروپا به تمجيد از وي پرداخت.
در جدال شب گذشته (سه شنبه) تيمهاي رئال مادريد و سويا در سوپرجام فوتبال اروپا که در شهر کارديف ولز برگزار شد، کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي کهکشانيها با به ثمر رساندن دو گل، پيروزي 2 بر صفر سفيدپوشان مادريد علاوه بر رقم زدن دومين قهرماني آنها در سوپرجام اروپا در پايان بازي به عنوان جايزه بهترين بازيکن ميدان را هم دريافت کرد آن هم از دستان سرالکس فرگوسن.
فرگوسن يکي از اعضاي کميته فني يوفا براي انتخاب برترين بازيکن ميدان سوپرجام اروپا بود و در پايان بازي اين جايزه را به کريستيانو رونالدو، شاگرد پيشين خود در منچستريونايتد تقديم کرد.
وي پس از اهداي اين جايزه به بازيکني که او را در سال 2009 در ازاي 80 ميليون پوند به رئال مادريد فروخت، گفت: معمولاً در فينال يک جام سخت است که بهترين بازيکن ميدان را انتخاب کنيد اما کريستيانو امشب کار مرا راحت کرد.
فرگوسن اولين مربي بود که رونالدو زير نظر او در سال 2008 توانست اولين قهرماني اروپايي خود را با شکست چلسي در فينال ليگ قهرمانان مسکو تجربه کند.
vahid
08-13-2014, 12:26 PM
بیشتر بدرد 9 کاذب میخوره(sm2)
واقعیتیه (sm50)