توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>
mohammad
06-12-2014, 10:01 PM
هر کی فهمید به منم بگه ممد قهرمان جام کیه ؟!
قلبا دوس دارم اسپانیا قهرمان بشه چون از همون اول دوسش داشتم
ولی شانس برزیل و المان و ارژانتین از همه بیشتره
برزیل به احتمال 60 درصد قهرمانه
البته هنوز محک جدی نخورده برزیل اون فینال کنفدراسیونها هم اسپانیا هم خسته بود هم مصدوم داشت
المان خیلی قویه ولی نقطه ضعفشون سرمربیشونه یواخیم لو(sm2)
mohammad
06-12-2014, 10:09 PM
برند شوستر دیوس
هوی لاشی به شوستر توهین نکن(sm102)
اون فاکی که به هوادارای غارسا نشون داد تو تاریخ رئال ثبت شدس(sm19)
Milad
06-12-2014, 10:10 PM
من با اینکه فرانس و انگلیس رو بیشتر از بقیه حال میکنم با هاشون ولی یحتمل برزیل قهرمانه
ولی مسی وجودت باعث شانس میشه
گروهشون که تخمی ه .مرحله بعد هم به تیم قوی نمیخورن و درکل به بازیکناش فشار زیاد نمیاد ولی برزیل و اسپانیا و پرتغال و انگلیس وایتالیا اگه بخوان به 8تا برسن کیونشون پارست
ولی با این همه به خاطر میزبانی به نظرم برزیل قهرمانه
kamyab
06-12-2014, 10:13 PM
بیلاخ تو سرش بخوره من موندم چجوری 6 تا از غارسا خوردیم -- امید اول قهرمانی برزیل هستش ، فینال یه پاش برزیله ، یه پای دیگه از بین اسپانیا و آلمان هستش
Herzeleid
06-12-2014, 10:22 PM
هانری (sm14)
Congrats Cescky. Shame it wasn't the red part of North London but I wish you the best
ترجیج کیدم فینال برزیل و ارژانتین باشه ولی تا اون جا ها نمیان بالا (sm70)
mohammad
06-12-2014, 10:23 PM
بیلاخ تو سرش بخوره من موندم چجوری 6 تا از غارسا خوردیم -- امید اول قهرمانی برزیل هستش ، فینال یه پاش برزیله ، یه پای دیگه از بین اسپانیا و آلمان هستش
احمد ریدی
اون 6 تا که خوانده راموس بود سرمربیمون
شوستر همونیه که 4-1 بردیم قبل بازی تونل زدن روبن- رائول-هیگواین-نیستلروی گلا رو زدن
تف تو حافظت(sm2)
mohammad
06-12-2014, 10:29 PM
هانری خودش با رفتن به غارسا رید(sm25)
تو ارسنال حقش توپ طلا بود رفت غارسا بزور بهش بازی میرسید(sm25)
خدایی تو ارسنال رو ول کرد به جام گرفتن غارسا خوش بود(sm25)
اون شبی که با ارسنال ما رو بردن یادم نمیره چقد رو فرم بود(sm54)
پاتریک ویرا اصن نمیذاشت کسی رد بشه(sm9)
اون بازی غیر از زیدان همه افتضاح بودن(sm25)
kamyab
06-12-2014, 10:36 PM
مرتیکه 6-3 مال برند شوستر بود ، عین روز روشن جلوی چشممه !
Catman
06-12-2014, 10:36 PM
مراسم المپیک ساعت چنده ؟(sm25)
Herzeleid
06-12-2014, 10:37 PM
برند شوستر (sm2)(sm2)
هر کی رفت بارسا مثل سگ پشیمون شد از زلاتان و هانری و فابی و در اینده نزدیکم نیمار و باقی دوستان! (sm14)
خوزه اوجش میده مجددا(sm50) فانتزیم اینه سال بعد واسمون جلو ارسنال و بارسا گلزنی کنه (sm46)
Herzeleid
06-12-2014, 10:39 PM
مراسم المپیک ساعت چنده ؟(sm25)
زود اومدی یه دوسال دیگه هماهنگ میکنیم حالا (sm14)
kamyab
06-12-2014, 10:40 PM
امین با عرض معذرت ، زارررررتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتت
قول میدم بازی با آرسنال اگه گل بزنه فلامینی با جون و دل پاشو میشکونه
Herzeleid
06-12-2014, 10:49 PM
احمد اگر ارسنالیا بخوان قدرنشناس باشن و هو کنن و از این کارا باید منتظر واکنشی مثل فن پرسی باشن (sm70)
اینو داشته باش فعلا اذیتش میکنن بنده خدا رو (sm14)
الان یکی از سر دبیر های دیلی میرر با ونگر صحبت کرده ازش در مورد انتقال فابرگاس به چلسی پرسیده. ونگر هم جواب داده; "من چیزی برای گفتن ندارم." بعد هم اشاره کرده که تنهاش بذارن خبرنگارا.
(sm14)
ژاوی که فابی رو به زور برد بارسا و گند زدن بهش (sm98)
: "سسک خوشحاله، الان در آستانه آغاز جام جهانی آرامش بیشتری داره. جدایی سسک شکست بزرگی برای بارسلونا محسوب میشه، ولی بهترین ها رو براش آرزو دارم."
vahid
06-17-2014, 08:03 PM
بیل، کریستیانو و راموس در جمع ۱۰ فوتبالیست سریع جهانآرین روبن ، مهاجم تیم ملی هلند در مقابل اسپانیا با یک استارت بی نظیر دروازه کاسیاس را گشود و تبدیل به سریع ترین بازیکن فوتبال جهان شد. روبن رکورد تاریخ فوتبال را با سرعت ۳۷ کیلومتر بر ساعت شکست. نگاهی می اندازیم به سریع ترین بازیکنان فوتبال جهان :
روبن ، ۳۷ کیلومتر بر ساعت
بازیکن تیم ملی هلند روی گل پنجم نارنجی پوشان مقابل اسپانیا ، با سرعت ۳۷ کیلومتر بر ساعت دوید ، راموس را جا گذاشت و دروازه کاسیاس را باز کرد. تا کنون هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال به همراه توپ با این سرعت ندویده بود.
ولکات، ۳۵٫۷ کیلومتر بر ساعت
هافبک ۲۵ ساله آرسنال ، به علت مصدومیت از جام جهانی دور ماند اما او تا پیش از روبن رکورد دار بود. مسلما جایش در تیم ملی انگلیس خالی است.
والنسیا ، ۳۵٫۱ میلیون یورو
هافبک تیم ملی اکوادور در این جام جهانی حضور دارد. او ۲۸ ساله است و در باشگاه منچستر یونایتد انگلیس توپ می زند.
گرت بیل ، ۳۴٫۷ کیلومتر بر ساعت
بازیکن انفجاری رئال مادرید و تیم ملی ولز ، یک بازیکن فوق سرعتی است . او در فینال جام حذفی اسپانیا یک استارت بی نظیر را زد که به گل قهرمانی رئال منجر شد. او به تازگی ۲۵ ساله شده است اما جام جهانی را از خانه دید.
لنون ، ۳۳٫۸ کیلومتر بر ساعت
هافبک ۲۷ ساله تاتنهام به رکورد ۳۳٫۸ کیلومتر بر ساعت رسیده است . این بازیکن ۱۶۵ سانتی متری بسیار سریع است . اما توسط هاجسون در لیست انگلیس برای جام جهانی قرار نگرفت.
کریستیانو ، ۳۳٫۶ کیلومتر بر ساعت
ستاره رئال مادرید با سرعتش متخصص ضد حملات است. این بازیکن می تواند توپ را از دروازه خودی بگیرد و به دروازه حریف برسد.
مسی ، ۳۲٫۵ کیلومتر بر ساعت
ستاره آرژانتینی بارسلونا وقتی که توپ روی پایش است ، سرعت بسیار خوبی دارد. در مقابل بوسنی هم یک حرکت انفجاری انجام داد که به گل منجر شد.
وین رونی ، ۳۱٫۲ کیلومتر بر ساعت
با این که فوتبال رونی مبتنی بر سرعتش نیست اما می تواند به یک سرعت خارق العاده برسد. ۲۸ ساله است و در جام جهانی حضور دارد.
ریبری ، ۳۰٫۷ کیلومتر بر ساعت
ستاره فرانسوی بایرن به علت مصدومیت از جام جهانی دور ماند اما او هم از رکورد داران سرعت در فوتبال است.
راموس ، ۳۰٫۶ کیلومتر بر ساعت
در بازی اسپانیا و هلند ، روی صحنه گل پنجم که روبن به رکورد سرعت فوتبال جهان رسید ، مدافع رئال مادرید با سرعت ۳۰٫۶ کیلومتر بر ساعت دوید.
vahid
06-18-2014, 12:20 PM
کوئنترائو ادامه جام جهاني را از دست داد
مدافع تيم ملي پرتغال ادامه جام جهاني را از دست داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فابيو کوئنترائو که در دقيقه 62 بازي مقابل آلمان به دليل آسيبديدگي از زمين بازي خارج شد، طبق تشخيص پزشکان تيم ملي پرتغال قادر به همراهي اين تيم در ادامه رقابتهاي جام جهاني نيست و بدين ترتيب جام جهاني را از دست داد.
پس از گرفتن عکس MIR از ران پاي راست کوئنترائو مشخص شد اين بازيکن بايد حداقل سه هفته استراحت کند.
به نقل از ايسنا، پيش از اينکه کادرپزشکي پرتغال اين موضوع را اعلام کند، کوئنترائو در اظهارنظري با اشاره به مصدوميت خود گفت: فکر ميکنم جام جهاني براي من تمام شد. مطمئنم که اين مصدوميت کاملا جدي است هرچند اميدوارم که فکرم اشتباه باشد. متاسفانه اين اتفاقات در فوتبال ميافتد. روز خيلي بدي براي من بود. شايد يکي از بدترين روزهاي زندگيام. اما درباره پرتغال بايد بگويم که با وجود نتيجه بدي که گرفتيم هنوز شانس زيادي براي صعود به مرحله بعد داريم.
پرتغال در بازي نخست خود در جام جهاني 4 بر صفر بازي را به آلمان واگذار کرد و در ديدار بعدي خود يکشنبه به مصاف آمريکا ميرود.
(sm25)
MIR !! چقدر بیسواد (sm25)
vahid
06-19-2014, 11:34 AM
۵۵ میلیون یورو برای انتقال ایگواین به بارسلونا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آخه چرا هیگی؟ (sm1)
vahid
06-19-2014, 11:39 AM
* یوونتوس علاقمند است تا کاسیمیرو هافبک رئال را به خدمت بگیرد، رئال نیز به سباستین جووینکو علاقمند می باشد.
vahid
06-19-2014, 11:40 AM
* منچستر یونایتد در حال آماده سازی پیشنهادی برای خرید سامی خدیرا هافبک رئال است که گفته می شود تابستان این تیم را ترک می کند.
vahid
06-19-2014, 11:40 AM
* منجستر هر گونه پیشنهاد رئال مادرید برای خرید عدنان یانوزای در این تابستان را رد کرده است.
حسین (sm1)
vahid
06-20-2014, 06:27 PM
برنامه بازی های تابستانیبرنامه تابستان رئال و بازیهای دوستانه مشخص شد. بازیکنان غایب جام جهانی از روز ۲۴ تیر به تمرینات اضافه می شوند. یک هفت هبعدش یعنی در روز ۳۱ تیر ، رئا مادرید راهی ایالات متحده می شود تا به روند آماده سازی خود ادامه بدهد. بخش قابل توجهی از مادریدیسموهای حاضر در جام جهنی همان لحظه به رئال ملحق می شوند ، مثل ملی پوشان اسپانیایی.
در آمریکا ، رئال مادرید باید در تورنمنت دوستانه در آمریکا شرکت کند. رئال بامداد پنجم مرداد ، ساعت ۲:۳۰ به مصاف اینترمیلان می رود که این اولین بازی فصل جدید آنجلوتی خواهد بود. سه روز بعدش یعنی در روز هشتم مرداد ساعت ۵:۴۵ ، رئال به مصاف رم می رود. رئال در روز ۱۲ مرداد ساعت ۱:۳۶ به مصاف منچستر یونایتد در میشیگان می رود. اگر رئال به فینال برسد باید در روز ۱۵ مرداد هم بازی داشته باشد.
رئال مادرید باید در روز ۲۲ مرداد در کاردیف به مصاف سویا در سوپرکاپ اروپا برود. بعد از آن هم رئال باید در ورشو به مصاف فیورنتینا برود . بعد از آن نوبت سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیکو در روزهای ۲۹ مرداد و ۵ شهریور خوهد بود. بازی رفت در برنابئوست و بازی برگشت در ویسنته کالدرون . حالا باید دید که رئال چه زمانی با ریورپلاته در جام برنابئو بازی می کند.
vahid
06-22-2014, 11:58 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] باربارا برلوسکونی ، یکی از مدیران باشگاه میلان برای پروژه جدیدش در این باشگاه از رئال مادرید الگو برداشته است.
میلان یک مرکز تجاری باز کرده است که باربارا می گوید که از باشگاه های مختلف اروپا مثل رئال برای ساخت آن مشورت گرفته است.
(sm120)
vahid
06-22-2014, 11:59 AM
فرناندو نیمبرو ، خبرنگار فاکس اسپورتز در حرفهای خاله زنک منشانه خود گفت که علت افت کاسیاس ، رابطه اش با نامزد فعلیش ، سارا کاربونرو بوده است! (sm120)وی در صحبت هایی جالب گفت :” با اسکار کوردوبا صحبت کردم و به من گفت که جنگ کردن با مورینیو باعث افت کاسیاس شد اما من باید بگویم که افتش به خاطر رابطه با یک خبرنگار بود. کاسیاس با زوجش در مورد رازهای رختکن رئال و گفت و سارا به همین واسطه در تلویزیون مکزیک کار پیدا کرد!”
دو موضوعی که بالطبع نمی تواند ربط چندانی به یکدیگر داشته باشند چرا که همین کاسیاس که به قول او افت کرده است ، در این فصل در دو جام رئال نقشی کلیدی داشت.
vahid
06-22-2014, 12:00 PM
رئال مادرید از روند رافا واران در بنزما و عملکرد خوبش در این تورنمنت به شدت هیجانم زده است. مصدومیت های این بازیکن در فصل گذشته تردیدها را افزایش داده بود اما این روند خیال رئال را راحت کرده است.
ehsan1361
06-22-2014, 12:01 PM
باربارا برلوسکونی ، یکی از مدیران باشگاه میلان برای پروژه جدیدش در این باشگاه از رئال مادرید الگو برداشته است.
میلان یک مرکز تجاری باز کرده است که باربارا می گوید که از باشگاه های مختلف اروپا مثل رئال برای ساخت آن مشورت گرفته است.
(sm120)
این همونی نیست که عاشق پاتو شده بود و چند بار هم رابطه ...
vahid
06-22-2014, 12:01 PM
این همونی نیست که عاشق پاتو شده بود و چند بار هم رابطه ...
خودشه (sm120)
vahid
06-22-2014, 12:02 PM
جدایی مورینتس از آکادمی رئالفرناندو مورینتس از تیم نوجوانان رئال مادرید جدا می شود. این مربی پس از چند سال حضور در آکادمی رئال می خواهد تجربیات دیگری را در زندگی داشته باشد. به گزارش رادیو کادنا کوپه ، مورینیو حس می کند که دوره حضورش در رئال مادرید تمام شده است و بهتر است که به دنبال مقاصد جدید باشد.
vahid
06-22-2014, 12:03 PM
مونتانیه :” زمانش رسیده که گریزمن به یک تیم بزرگ برود”مونتانیه ، مربی سابق سوسیه داد به حمایت از پیوستن گریزمن به رئال مادرید پرداخت. وی گفت :” زمانش رسیده که به یک باشگاه بزرگ برسد چرا که توان رقابت را دارد. صحبت از رئال است اما تا جایی که خبر دارم ، سوسیه داد هنوز پیشنهاد رسمی دریافت نکرده است.”
vahid
06-22-2014, 12:03 PM
فالکائو در انتظار تماس رئالآنجلوتی فصل بعد یک مهاجم نوک می خواهد و این را علنا اعلام کرده است. فالکائو پیشنهادات از لیگ انگلیس را رد کرده و منتظر تماس رئال است. هر چند که سران رئال به دنبال یک مهاجم جوان هستند اما فالکائو هم یک گزینه است. به گزارش آس ، مهاجم کلمبیایی می خواهد به رئال مادرید بپیوندد و این را به وکیلش ، خورخه مندس نیز اطلاع داده است. نزدیکانش هم این را به گوش رئالی ها رسانده اند. فالکائو می داند که رئال به یک مهاجم نیاز دارد و آماده این انتقال است.
این بازیکن ۲۸ ساله است و چهار سال از قراردادش با موناکو مانده است. او پیشنهادات چلسی ، سیتی و تاتنهام را رد کرده است. او در حال حاضر در حال ریکاوری از مصدومیت بلند مدتش است.
vahid
06-22-2014, 12:05 PM
هم تیمی های سوارز در تیم ملی اروگوئه: او خریدی موفقیت آمیز برای رئال مادرید خواهد بود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) طرفداری- هم تیمی لوئیس سوارز در تیم ملی اروگوئه معتقد است که این بازیکن می تواند یک خرید موفقیت آمیز برای رئال مادرید باشد.
ین مهاجم 27 ساله از مدت ها قبل با انتقال به سانتیاگو برنابئو لینک می شود، و با نمایش های خود در لیگ برتر و اخیراً در جام جهانی به همراه تیم ملی اروگوئه، همه را تحت تأثیر قرار داده است. گفته می شود که مردان کارلو آنچلوتی در حال آماده سازی پیشنهادی 70 میلیون یورویی برای مهاجم سابق آژاکس هستند، و دیگو گودین معتقد است که او می تواند عملکرد خوبی در پایتخت اسپانیا داشته باشد. او به Marca گفت: "لوئیس سوارز در رئال مادرید و هر باشگاه دیگری در جهان موفق خواهد شد."
کریستین رودریگز هم در مورد گمانه زنی ها مبنی بر احتمال امضای قرارداد میان سوارز و لوس بلانکوس، گفت: "بهترین ها را برای سوارز می خواهم و اگر او به رئال مادرید بپیوندد، برایش خوشحال خواهم شد."
HO33E!N
06-23-2014, 01:50 PM
امروز تولد خداوندگار فوتبال هستش
اسطوره تولدت مبارک(sm127)
vahid
06-23-2014, 05:57 PM
زیزو غیرقابل وصفه... چنان غیرقابل وصف که تقریبا همه فوتبالیستهای فعلی از خداشونه زیزو فقط ازشون تعریف کنه (sm50)
HO33E!N
06-24-2014, 09:51 AM
ممقیس دیپای ، مهاجم تیم ملی هلند به عنوان یکی از پدیده های جام جهانی مد نظر رئال قرار گرفت.
به گزارش الکونفیدنشال آنجلوتی تحت تاثیر عملکرد این بازیکن قرار گرفته است. وی با توجه به سرعتش می تواند تبدیل به دی ماریای آینده شود.
این بازیکن تا کنون دو گل در جام جهانی زده و اگر در نهایت قرار باشد دی ماریا با رقمی بالای ۵۰ میلیون یورو از رئا جدا شود ، می تواند جایگزین او باشد.
HO33E!N
06-24-2014, 09:56 AM
رادیو اوندا سرو گزارش داد که خرید سوارز نهایی شده و این بازیکن با دستمزد ۸٫۵ میلیون یورو قرارداد پنج ساله با رئال امضا خواهد کرد.
ehsan1361
06-24-2014, 09:57 AM
رادیو اوندا سرو گزارش داد که خرید سوارز نهایی شده و این بازیکن با دستمزد ۸٫۵ میلیون یورو قرارداد پنج ساله با رئال امضا خواهد کرد.
بازم بازیکن مارو دزدیدین (sm120)
HO33E!N
06-24-2014, 09:57 AM
تصمیم مجدد در مورد دروازه بان فیکس فصل آینده رئال را ویلیام وچی خواهد گرفت . پیرمردی که فصل گذشته به رئال آمد و به گفته نزدیکانش علاقه چندانی به دروازه بان هایی که بلند قامت نیستند ، ندارد. یکی از عوامل اصلی نیمکت نشینی کاسیاس در فصل گذشته وچی بود. امسال به احتمال زیاد سیستم چرخشی تکرار نمی شود و حالا باید دید که او لوپز را انتخاب می کند یا کاسیاس.
HO33E!N
06-24-2014, 09:59 AM
بازم بازیکن مارو دزدیدین (sm120)
سوارز از 2010 سر زبونا افتاد بارسا از 2006 دنبالش بوده(sm120)
HO33E!N
06-24-2014, 10:00 AM
معاوضه مودریچ با رامیرز(sm120)
ehsan1361
06-24-2014, 10:01 AM
سوارز از 2010 سر زبونا افتاد بارسا از 2006 دنبالش بوده(sm120)
هر بازیکنی بره رئال وبارسا باید پاس بده رونادو و مسی گل بزنن
فعلا نباید برن این دو تا تیم
HO33E!N
06-24-2014, 10:08 AM
میلان علاقمند است تا سامی اتوئو را به خدمت بگیرد. منبع: Daily Mail
* منچستر یونایتد موافقت کرده که هفتگی 100 هزار پوند به لوک شاو بدهد، اما هم چنان با این چالش رو به رو هستند که ساهثهمپتون این بازیکن را زیر 30 میلیون پوند نمی فروشد.
منبع: Daily Mail
* آرسنال مشتاق است تا ایوانوویچ مدافع چلسی را به خدمت بگیرد.
منبع: Daily Mail
* خوان گیلرمو، مدیر برنامه های کواردادو بازیکن فیورنتینا، قرار است به لندن سفر کند و پای مذاکره باشگاه آرسنال بنشیند.
منبع: Daily Express
* وستهام م خواهد رائول میرالس را به خدمت بگیرد، این بازیکن فنرباغچه می تواند با مبلغ 3 میلیون پوند در درسترس قرار بگیرد.
منبع: Daily Star
* لیورپول در تلاش است تا رادامل فالکائو را به خدمت بگیرد، این بازیکن 28 سال مورد توجه رئال مادرید نیز می باشد.
منبع: Liverpool Echo
* منچستر یونایتد، پیشنهاد 30 میلیون یورویی به میراندا و اتلتیکو مادرید ارائه کرده اند که البته توسط آن باشگاه رد شد!
منبع: Daily Express
* کارلو آنجلوتی می خواهد ویدال را در اختیار بگیرد، اما ممکن است یووه در ازای او آنخل دی ماریا را طلب کند.
منبع: Tuttosport
* گزارش ها نشان می دهد ایتوربه به رم نخواهد رفت، آن ها به دنبال گزینه های دیگر هستند؛ داگلاس کاستا بازیکن شاختار مورد نظر آن ها می باشد.
منبع: Corriere dello Sport
* تاتنهام می خواهد با مبلغ 7 میلیون یورو، اوریگی مهاجم بلژیکی را به خدمت بگیرد.
منبع: Daily Mirror
HO33E!N
06-24-2014, 10:09 AM
به گزارش AS, این شبکه گزارش داده که این توافق در مذاکرات سه روزه با رئال انجام شده و فالکائو به رویای خود خواهد رسید. Bein Sport شبکهای است که پیش از آن با نام الجزیره ورزشی به کار خود ادامه میدهد و متعلق به مالک باشگاه پاریس سن ژرمن است. این شبکه تمام مسابقات بزرگ دنیا را پوشش میدهد و به چندین زبان مسابقات را پخش میکند. فالکائو در حال حاضر به همراه همسر و دخترش در میامی آمریکا حضور دارد و به خورخه مندس مدیر برنامههای خود سپرده که تنها و تنها میخواهد به رئال مادرید بپیوندد. این بازیکن از چلسی، سیتی، لیورپول و تاتنهام هم پیشنهاد داشته است.
فالکائو ۲۸ ساله است و تا ۲۰۱۸ با موناکو قرارداد دارد. مصدومیت وی به صورت کامل برطرف شده است. وی از بیمارستان مرخص شده است و در حال حاضر به استراحت میپردازد.
خوشم نیومد(sm10)
HO33E!N
06-24-2014, 10:12 AM
به گزارش independent ،Dailymail ،bild و دیگر منابع خبری معتبر جهان، در ماه مارچ خبری منتشر شد که طبق آن کریستیانو رونالدو مرد سال فوتبال جهان در اقدامی خیرخواهانه تمامی هزینه های عمل جراحی یک کودک 10 ماهه را به مبلغ 60 هزار یورو قبول کرده است. این کودک که از طرفداران فوق ستاره پرتغالی می باشد، اریک اورتیز کروز نام دارد از تومور مغزی رنج می برد و باید در آن زمان عمل جراحی سریعا بر روی او انجام می شد.
بعد از گذشت چند ماه در بازی دیشب پرتغال و امریکا رونالدو در زمین بازی با مدل موی جدیدی ظاهر شد که یک طرح زیگ زاگ بر روی سمت راست سر او دیده می شد. طبق خبرها و گزارشات این کودک اسپانیایی بعد از عمل جراحی که بر روی سر خود انجام داد، طرحی همانند زیگ زاگی که رونالدو بر روی سرش دارد، بر روی سرش باقی مانده است و بازیکن تیم رئال مادرید برای حمایت و همدردی با این کودک موهای خود را به این شکل درآورده است. هنوز صحت این خبر از سوی شخص رونالدو تایید نشده است.
HO33E!N
06-29-2014, 11:57 AM
بهترین بازیکن تیم ملی فوتبال کلمبیا رویای حضور در رئال مادرید را دارد. او میگوید تیمش این شانس را دارد که به مراحل بالاتر جام جهانی برزیل صعود کند.
تیم ملی فوتبال کلمبیا در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نمایش درخشانی داشته و همه را شگفت زده کرده است. این تیم با پیروزی دو بر صفری که برابر اروگوئه به دست آورد به یک چهارم نهایی صعود کرد. یکی از بهترین بازیکنان کلمبیا در جامجهانی برزیل جیمز رودریگس بوده که با بازیهای درخشان خود توجه تیم های سرشناس اروپایی را به خود جلب کرده است. این بازیکن جوان در دیدار برابر اروگوئه ستاره میدان بود و هر دو گل تیمش را به ثمر رساند. گل نخست این بازیکن یکی از بهترین گلهای جام بوده است.
رودریگس که در تیم موناکوی فرانسه بازی میکند، دوست دارد روزی پیراهن رئال مادرید را بر تن کند. او گفت: امیدوارم که فرصت بازی در رقابتهای لیگا برایم فراهم شود. این رویای بزرگی برای من است. رقابتهای لیگا بزرگترین لیگ جهانی است و هر بازیکنی دوست دارد در آن بازی کند. من هم دوست دارم که روزی بازی در این رقابتها را تجربه کنم.
رودریگس درباره این سوال که دوست دارد برای رئالمادرید بازی کند یا بارسلونا، این گونه پاسخ داد: دوست دارم برای رئالمادرید بازی کنم. رئال را به بارسلونا ترجیح میدهم. این بازیکن باتکنیک یکی از بهترینهای جامجهانی برزیل بوده است. او تا الان پنج گل به ثمر رسانده است و بهترین گلزن جام به شمار میآید. او از این که تیمش به دور یک چهارم نهایی صعود کرده، بسیار خوشحال است: "همانند همه کلمبیاییها از این موفقیت خوشحال هستم. امیدوارم که به مراحل بالاتر هم صعود کنیم. نمایش بسیار خوبی در برزیل داشتهایم و باید به بازیهای خوب خود ادامه دهیم. این شانس را داریم که به مراحل بالاتر صعود کنیم. الان دیگر باید به بازی برابر برزیل فکر کنیم."
vahid
06-29-2014, 01:29 PM
کسی آمار طرفدارای فیکمونُ نداره؟ (sm120)
سعید 13
06-30-2014, 02:34 PM
مطالبتون بسیار عالی بود .مرسی
Only Real........................Ony Ronaldo
HO33E!N
07-02-2014, 04:56 PM
کاکا:میلان یک باشگاه مهم در زندگی حرفه ای من است
کاکا ششمین بازیکن محبوب طرفداران میلان، روز گذشته در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود در اورلاندو شرکت کرد، باهم در این صفحه صحبت های کاکا، فلاویو آگوستو داسیلوا و فیل راولیس را در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته مرور می کنیم.
کاکا در مورد طرفداران اورلاندو گفت: "من امیدوارم که مردم برای دیدن بازی های تیم ما به ورزشگاه می آیند، و ما امیدواریم که در فصل اینده تعداد طرفداران حاضر در ورزشگاه افزایش یابد، البته نه تنها تعداد طرفداران آمریکایی بلکه امیدوارم تعداد طرفداران برزیلی این باشگاه هم افزایش یابد"
کاکا در مورد حضور طرفداران در فرودگاه و استقبال از او گفت: "این استقبال برای من جای تعجب داشت، چرا که من انتظار چنین استقبالی را نداشتم، و فکر نمی کرم این تعداد طرفدار در فرودگاه منتظر حضور من باشند، من از حضور در این شهر خوشحالم چرا که اینجا یک شهر بسیار زیبا است"
کاکا در مورد پست و رابطۀ خود با مربی اورلاندوسیتی گفت: "من در ماه دسامبر با مربی تیم ملاقات کردم، ما در مورد چگونگی تمرینات صحبت کردیم، و او به من در مورد موقعیتم در زمین بازی توضیح داد، من فکرمی کنم او با تیم یک کار بزرگ انجام داده است، و ما امیدواریم که باهم به خوبی کار کنیم"
انتخاب اورلاندوسیتی: "حضور در اینجا برای من یک رویا بود، من همیشه گفته ام که من خیلی دوست داشتم بازی در لیگ آمریکا را تجربه کنم، و به خاطر علاقۀ خودم این انتخاب را انجام دادم، انتخاب اورلاندو، یک انتخاب حرفه ای است، و می خواهم به رشد این لیگ کمک کنم، خانوادۀ من از انتخاب این باشگاه بسیار خوشحال بودند"
کاکا در مورد میلان گفت: "باید از میلان، برلوسکونی و گالیانی تشکر کنم، میلان برای زندگی حرفه ای من، یک باشگاه بسیار مهم است، اما در حال حاضر من خیلی خوشحال هستم که در اینجا حضور دارم، و می خواهم یک فصل جدید را در زندگی حرفه ای خودم با خوشحالی در اورلاندو تجربه کنم"
کاکا در مورد رابطه اش با فلاویو داسیلوا گفت: "من فلاویو را دوست دارم، اما ما هر دو ازدواج کرده ایم، ( کاکا می خندد ) او در سال 2012، که می خواست این باشگاه را بخرد، با من بسیار زیاد صحبت کرد، و به من گفت که می خواهد یک باشگاه آمریکایی بخرد"
"ما از سال 2012، تا به حال در این رابطه با هم زیاد صحبت کردیم و حالا از اینکه این رویا به واقعیت تبدیل شده، بسیار خوشحال هستیم، از همۀ شما به خاطر حضور در اینجا تشکر می کنم"
فلاویو آگوستو داسیلوا هم که صاحب بیشترین سهام باشگاه اورلاندوسیتی است، در مورد خرید کاکا گفت: "این یک رویا برای هر بازیکن شرکت کننده در جام جهانی است، که حضور در این رقابت ها را سه بار تجربه کند"
"کاکا در سال 2002، قهرمان جهان شده و با باشگاه میلان به همه چیز دست یافته است، کاکا در سال 2007، عنوان برترین بازیکن جهان را به دست آورد و موفق به کسب توپ طلای اروپا شد"
"من با لذتی بزرگ و خاص، این خبر مهم را برای شما امروز اعلام می کنم که کاکا رسماً، بازیکن اورلاندو است، تیمی در شهر فوتبال آمریکا، و به خاطر این خرید به خودم افتخار می کنم، حضور کاکا در باشگاه ما، برای ما یک اتفاق بسیار مهم است"
" با حضور او ما آینده ای بسیار بزرگ را در پیش روی خود می خواهیم، و کاکا برای رسیدن به این هدف به ما کمک خواهد کرد، ما می خواهیم به ویژه در برزیل طرفداران بیشتری به دست بیاوریم، چرا که علاقۀ کاکا به این باشگاه به رشد طرفداران اورلاندو در لیگ کمک می کند"
فیل راولیس هم در مورد کاکا گفت: "من فکر می کنم ریکاردو یک سفیر بزرگ در دنیای فوتبال برای باشگاه ما خواهد بود، من فکر می کنم، او به عنوان یک مرد بزرگ می تواند به توسعۀ باشگاه ما کمک کند، در ماه نوامبر سال گذشته ما قول خرید یک بازیکن برزیلی را به هواداران دادیم و حالا خرید یک ستارۀ بزرگ برزیلی انجام شده است"
HO33E!N
07-02-2014, 04:59 PM
کاکا : من خوشحالم زیرا در ماه های گذشته توانستم تجربیات و چیزی های بیشتری را به سابقه خودم همراه با آث میلان اضافه کنم .
یک فصل خاص برای من بود ، فارغ از نتایج ،برای من این مهم بود که بار دیگر با روسونری بودم .
من دیگر از پیراهن شماره 22 استفاده نخواهم کرد ، 22 برای من یعنی آث میلان .
من یک روسونری هستم و همیشه طرفدار روسونری خواهم بود .
(sm74)
HO33E!N
07-02-2014, 05:30 PM
هتاکی یکی از کاربران شبکه های اجتماعی و واکنش تند کاسیاس باعث ایجاد جنجال برای کاپیتان رئال مادرید شد.
کاسیاس عکسی از فرزندش که مارتین نام دارد را در تعطیلات کنار ساحل منتشر کرده بود که یکی از کاربران شبکه های اجتماعی برای او پیغامی با این مضمون گذاشت:"این بچه جاسوس را به درون آب پرتاب کن."
این پیغام خشم کاسیاس را به همراه داشت و کاپیتان رئال مادرید آن را بی پاسخ نگذاشت. دروازه بان تیم ملی اسپانیا در پاسخ به این کاربر نوشت:"یک آدم چقدر باید پست فطرت باشد تا چنین پیغامی را بنویسد. امیدوارم پس از سه دقیقه فکر کردن به این نوشته نسبت به خودت احساس شرم کنی، انسان احمق!"
mohammad
07-03-2014, 07:03 PM
مثل خوشحالی شما وقت خریدن هلب .چیترینسکی . ویا .زلاتان .هانری. زامبروتا. کوارشماو ....(sm120)
ریکلمه - اورمارس - کلایورت - دی بوئر - فیلیپ کوکو و ... این قصه سر دراز دارررد(sm120)
mohammad
07-04-2014, 07:13 PM
دی استفانو ۸۸ ساله شد
آلفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری رئا مادرید که به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ شناخته می شود، امروز ۸۸ سله شد.
او در روز ۴ ژولای ۱۹۲۶ در بوینوس آیرس متولد شد و بین سالهای ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۴ در رئال توپ می زد. او در ۱۹ سالگی در سطح اول فوتبال آرژانتین در ریورپلاته بازی کرد و در ۲۱ سالگی قهرمان و آقای گل مسابقات شد.اعتصاب در فوتبال آرژانتین باعث شد که به کلمبیا کوچ کند . در آن جا با پیراهن میوناریوس سه قهرمانی لیگ و یک جام حذفی فتح کرد.
درخشش دی استفانو نگاه اشگاه بزرگ اروپا را به خود جلب کرد. در سال ۱۹۵۲ وقتی با میوناریوس با رئال بازی کرد ، سران رئال و بارسا شیفته او شدند. در نهایت پس از ش و قوس های بسیار راهی رئال شد و جامهای مختلفی را بدست آورد.
جنجالی ترین لحظه او در رئال مربوط به ۲۰ آگوست ۱۹۶۳ می شود. زمانی که رئال برای بازی به ونزوئلا سفر کرده بود اما دی استفانو در اعتراضات مردم به دولت در سطح شهر شرکت کرد و بازداشت شد. اما اسطوره رئال پس از سه روز آزاد شد.
دی استفانو در سن ۳۸ سالگی در سال ۱۹۶۴ از رئا جدا شد. او در ۵۱۰ بازی رسمی برای رئا ۴۱۸ گل زد. آمارش در رئال مملو از موفقیت بود : هجده جام در یازده فصل . با حضور او رئال به پنج جام باشگاه های اروپا، یک جام بین قاره ای ، هشت لیگ ، یک جام حذفی ، دو کوپا لاتینا دست پیدا کرد. دو بار هم توپ طلا را برد.
دی استفانو ۳۱ بار هم پیراهن تیم ملی اسپانیا را به تن کرد و ۲۲ گل زد اما در مسابقات جام جهانی با این تیم حضور نیافت.
او در سال ۱۹۸۲ به عنوان مربی به رئال برگشت . قبل از آن هدایت الچه ، بوکا جوینروز ، رایو وایکانو ، کاستیون ، ریورپلاته و والنسیا را بدست گرفته بود . در والنسیا به یک لیگ ، یک جام در جام اروپا دست پیدا کرد و در رئال به یک سوپرکاپ اسپانیا رسید. در بوکا و ریور هم یک قهرمانی لیگ داخلی را بدست آورد. در رئا دوره موفقی نداشت اما نسلی از ستارگان آینده دار مثل بوترا، سانچیس ، مارتین وازکز و پاردزا را رو کرد.
در سال ۱۹۸۹ فرانس فوتبال به او ” **** توپ طلا ” را به خاطر دورانش در رئال اهدا کرد. این جایزه اکنون در موزه رئال جای گرفته است.
از سال ۲۰۰۰ او سمت مدیر افتخاری رئال را پذیرفته است. استادیوم تیم رزرو های رئال نیز به افتخار او استادیوم دی استفانو جای گرفته است.
vahid
07-08-2014, 12:30 AM
Alfredo Di Stéfano's Honours
European Cups
5
InterContinental Cup
1
Latin Cups
2
Small World Cups
1
Liga
8
Spanish Cup
1
Pichichi Trophy
5
(sm50)
vahid
07-08-2014, 12:31 AM
(sm74)(sm50)(sm74)
vahid
Alfredo Di Stéfano, the best player of all time, passes away (sm74)
vahid
Florentino Pérez: “Di Stéfano is Real Madrid”
vahid
07-08-2014, 12:32 AM
“We have lost the best footballer of all time. He changed the history of Real Madrid and the history of football”, said the Whites’ president.
vahid
07-08-2014, 12:34 AM
دُن آلفردو (sm50)
madrid_25
07-08-2014, 12:58 AM
سلام به همه(sm127)
HO33E!N
07-11-2014, 02:19 PM
فرناندو هیرو دستیار اول آنچلوتی در رئال مادرید شد
هیروی 46 ساله متولد مالاگا در سال 1989 با قیمت 1.2 میلیون دلار به رئال ملحق شد و خیلی زود پله های ترقی را در این تیم پیمود.
فرناندو هیرو ساعتی پیش به عنوان دستیار اول کارلو آنچلوتی در رئال مادرید انتخاب شد.باشگاه رئال در سایت خود این خبر را منتشر کرده است.
هیرو بازیکن و کاپیتان سابق کهکشانی هاست که جانشین زین الدین زیدان خواهد شد. زیدان هفته گذشته به عنوان مربی تیم دوم رئال مادرید برگزیده شده بود.
هیروی 46 ساله متولد مالاگا در سال 1989 با قیمت 1.2 میلیون دلار به رئال ملحق شد و خیلی زود پله های ترقی را در این تیم پیمود.
او در 601 بازی برای این تیم 127 گل((دفاع!!!!)) به ثمر رساند و تا سال 2003 در این تیم مشغول بازی بود. هیرو همراه رئال 5 لالیگا ، 3 چمپیونزلیگ ، یک کوپا دل ری ، دو جام باشگاه های جهان و 4 سوپرکاپ اسپانیا را بدست آورد.
89 بار پیراهن تیم ملی اسپانیا را به تن کرد و در 4 جام جهانی پی در پی نیز حضور داشت. او در چند سال اخیر به عنوان مدیر فنی مالاگا مشغول فعالیت بود.
HO33E!N
07-12-2014, 06:47 PM
گزارش روز: برنامه ریزی رئالی ها برای معارفه باشکوه تونی کروس
کروس با رئال مادرید بر سر قراردادی 5 ساله به ارزش 25 میلیون یورو به توافق رسیده و پس از فینال جام جهانی این خبر را اعلام خواهد کرد.
رئال مادرید خود را برای معرفی تونی کروس اولین خرید تابستانی باشگاه به هواداران آماده می کند. باشگاه مادریدی منتظر پایان جام جهانی است تا این خبر را رسما اعلام کند.
هفته آینده می تواند هفته ای باشد که هواداران رئال یکی از بهترین و تاثیرگذارترین بازیکنان جام جهانی را در لباس تیم محبوبشان ببینند. با این وجود هنوز روز خاصی برای این مراسم معرفی نشده است.
همه چیز بسته به سرنوشت آلمان در روز بازی فینال دارد. اگر ژرمن ها قهرمان جهان شوند؛ کروس روز سه شنبه همراه باقی بازیکنان به برلین باز می گردد تا در جشن قهرمانی در کنار هواداران حضور داشته باشد .
در غیر این صورت کروس همراه کاروان آلمان ابتدا به فرانکفورت می رود و از آنجا راهی مونیخ خواهد شد تا پس از جمع کردن لوازمش، همراه خانواده به فرودگاه رفته و عازم مادرید شود.
کروس پس از رسیدن به مادرید در سوئیت هتل میراسیرا مستقر می شود. باشگاه رئال مادرید به دنبال تهیه یک خانه مناسب برای ستاره آلمان هاست.
البته کروس در شهر مایورکا یک ویلای بسیار شیک و اختصاصی دارد که اکثر تعطیلات خود را در آنجا سپری می کند. امروز مشخص خواهد شد که او در کدام نقطه از شهر مادرید ساکن خواهد شد.
انتظار می رود که تونی روز 1 آگوست همراه با بن زما؛مارسلو؛واران؛خدیرا و دی ماریا (اگر در رئال بماند) به تمرینات پیش فصل رئال در والدبباس اضافه شود .
این در حالی است که در آن زمان باقی بازیکنان در ایالات متحده همراه با کادر مربیگریر برای حضور در یک تورنمنت فوتبال حضور دارند.
کروس با رئال مادرید بر سر قراردادی 5 ساله به ارزش 25 میلیون یورو به توافق رسیده و پس از فینال جام جهانی این خبر را اعلام خواهد کرد.
دیروز بکن باوئر نیز در مصاحبه ای؛ مهر تاییدی بر خروج کروس از بایرن و ملحق شدن او به رئال زده بود.
منبع : AS
vahid
07-12-2014, 11:25 PM
قضیه ال فیدئو به کجا رسید؟ (sm98)
mohammad
07-12-2014, 11:26 PM
کروس(sm128) بچه خوشگل(sm128)
Changed
07-14-2014, 05:41 AM
(sm128) کروس علنا گفت رئالی شده
Changed
07-14-2014, 05:55 AM
Kroos reportedly confirms he’s heading for Real Madrid by Heath Chesters ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) | Posted on Monday, July 14th, 2014
As Germany celebrated their World Cup triumph against Argentina, central midfielder Toni Kroos confirmed his destination this summer, will be the Santiago Bernabéu and Real Madrid.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Whilst it’s been speculated and to a certain extent, expected over recent weeks, when it comes to the transfer of Toni Kroos from Bayern Munich to Real Madrid, there had been no official words as yet from the clubs or the player. That is until now, when the delighted World Cup winner apparently uttered the words everyone has been waiting to hear, to German radio station ZDF ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).
“We’ve finished the World Cup in the best way possible. Now I’m going to Madrid, so that’s two dreams achieved.”
Now it’s expected that the two clubs will officially confirm the deal, costing around €25 million, with Kroos set to be presented at the Bernabéu next week for Real Madrid, according to reports in Spain.
mohammad
07-14-2014, 11:58 AM
کروس تایید کرد: دو رویا به حقیقت پیوست، قهرمانی در جهان و حضور در رئال مادربد! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm135)
mohammad
07-14-2014, 12:03 PM
بکام:”جیمز لیاقت پیوستن به رئال را دارد”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دیوید بکام، هافبک انگلیسی اسبق رئال مادرید از پیوستن جیمز رودریگز به این باشگاه حمایت کرد.
بکام در مورد هافبک کلمبیایی گفت :” استعداد بی نظیری دارد. با پای چپش جادو می کند و گلهای زیادی می زند. مسلما او لیاقت پیوستن به رئال را دارد . خیلی با استعداد و با خشصیت است. مقابل برزیل عالی بازی کرد. در جام جهانی ۶ گ زده و خود را به عنوان یکی از ستاره های فوتبال جهان مطرح کرده است.”
Changed
07-14-2014, 12:07 PM
کروس تایید کرد: دو رویا به حقیقت پیوست، قهرمانی در جهان و حضور در رئال مادربد! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm135)
شاه ماهی تور کردیم(sm128)
Changed
07-14-2014, 12:07 PM
(sm51) دی ماریا میماند یا جیمز میاید مساله این است
Changed
07-14-2014, 12:08 PM
(sm88)اگه خدیرا ترکمون کنه
Changed
07-14-2014, 01:47 PM
چلسي به دنبال جذب هافبک رئال مادريد
باشگاه چلسي تلاش ميکند که هافبک رئال مادريد را براي فصل آينده به خدمت بگيرد.
باشگاه چلسي مطمئن است که براي جذب خديرا از رئال مادريد، آرسنال را شکست ميدهد. مذاکرات براي انتقال اين بازيکن 27 ساله بين رئال مادريد و مدير برنامههاي وي ناموفق بوده و آنها تمايل دارند تا او را امسال بفروشند تا اينکه تابستان آينده به عنوان بازيکن آزاد از اين تيم جدا شود.
به نقل از فارس، آرسنال خواهان جذب خديرا است اما اگر نتوانست در رقابت با چلسي براي جذب اين بازيکن برنده شود به دنبال لارس بندر از بايرلورکوزن است.
مادريد نيز به دنبال جذب راميرس از چلسي براي جانشيني خديرا بود اما احتمال ميرود اکنون لوئيس گوستاوو از وولفسبورگ توجه اين باشگاه را جلب کرده باشد.
(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)
Changed
07-14-2014, 04:05 PM
ادواردو ماچیا، مدیر فنی باشگاه فیورنتینا گفت که برای هر باشگاهی در دنیا ، چه مالکش شیخ باشد چه یک شخص متمول، غیر ممکن است که آن باشگاه با باشگاهی مثل رئال قیاس شود. وی گفت:” فوتبال به بخش مهمی از تاریخ باشگاه های اسپانیا ارتباط دارد .خیلی مشکل است که یک سرمایه گذار بتواند از بارسلونا و رئال پیشی بگیرد. این یک بحث تاریخی است. شاید مثل فصل گذشته اتلتیکو بتوند با این دو باشگاه از نظر ورزشی رقابت کند، شید باشگاه هایی مثل والنسیا ، ویارئال و سویا خود را نشان بدهند اما هیچ سرمایه گذاری در دنیا نمی تواند خود را با رئال و بارسا قیاس کند. این بحث مربوط به تاریخچه باشگاه هاست. سنت رئال و بارسا از هر چیزی بالاتر است.”
Changed
07-14-2014, 04:05 PM
بیلد هم تائید کرد: پنجشنبه، معارفه کروس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مرجع خبری رئال مادرید : روزنامه بیلد گزارش داد که تونی کروس، هافبک آلمانی در روز پنجشنبه در برنابئو در مقابل هواداران رئال مادرید معارفه می شود.
این منبع حتم داد که این انتقال با قراردادی پنج ساله با دستمزد سالانه پنج میلیون یورو نهایی شده است و این بازیکن پنجشنبه معارفه می شود.
Changed
07-14-2014, 08:37 PM
رویس ، گزینه ای دیگر در صورت ناکامی در خرید جیمز[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مرجع خبری رئال مادرید:در صورت جدا شدن آنخل دی ماریا خرید یک هافبک هجومی برای رئال در اولویت خواهد بود که جیمز رودریگز گزینه اصلی است.
بازیکن تیم ملی کلمبیا پس از درخشش و آقای گلی جام جهانی شانس زیادی برای پیوستن به رئال دارد اما باشگاه گزینه های دیگری را تحت نظر دارد.
یکی از گزینه های رئال مادرید مارکو رویس است. بازیکن تیم ملی آلمان که دوران نقاهت خود را طی می کند، مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپا مثل بایرن و بارسا قرار دارد اما رئال هم نمی خواهد از او غافل شود.
Changed
07-14-2014, 09:31 PM
رجع خبری رئال مادرید : جدایی احتمالی دی ماریا و خدیرا از رئال مادرید در این تابستان باعث کمرنگ شدن نقش مورینیو می شود. در حقیقت از میان سیزده خرید مربی پرتغالی ، فقط واران، کوئنت رائو و مودریچ در تیم باقی خواهند ماند. پدرو لئون، کانالس ، آلتین توپ، شاهین در دوره خود این مربی رئال را ترک کردند و کاروالیو، اسین ، کایخون و اوزیل پس از او از رئال جدا شدند. حالا اینده دی ماریا و خدیرا روی هواست و به خصوص بازیکن آرژانتینی شانس زیادی برای جدایی دارد(sm35)
Changed
07-14-2014, 11:50 PM
Changed
07-15-2014, 04:49 PM
به وجد آمدن آنجلوتی از آمادگی گرت بیل J
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مرجع خبری رئال مادرید : شرایط بدنی و آمادگی کامل گرت بیل باعث به وجد آمدن کارلو آنجلوتی شده است.
در حقیقت این بازیکن در فصل گذشته با این که پیش فصل نداشت ، فوق العاده بود و در دو فینال ، زننده گلهای قهرمانی بود. حالا او با توجه به غیبت در جام جهانی ، یک ماه و نیم فرصت داشت تا به طور کامل استراحت کند و به همین خاطر در حال حاضر در بهترین شرایط است.
آمادگی گرت در اولین تمرینات پیش فصل ، باعث خرسندی کارلو شده است چرا که در حالی که بیشتر ستارگان او برای بازی سوپرکاپ در بهترین شرایط نخواهند بود، گرت می تواند در کاردیف مقابل سویا بدرخشد
Changed
07-15-2014, 07:11 PM
ABC گزارش داد که بر خلاف شایعات ، رئال مادرید برای فصل بعد روی انخل دی ماریا حساب می کند و نمی خواهد این بازیکن را از دست بدهد. حرفهای اخیر این بازیکن و تمجیدهایش از مسی شایعات را در مورد او به شدت افزایش داده است اما این منبع گزارش داد که رئال تمایلی به فروش وی ندارد.(sm128)
Changed
07-15-2014, 10:46 PM
دی ماریا ، خدیرا ، موراتا و کاسمیرو چهار بازیکنی هستند که شانس جدایی از رئال را در این تابستان دارند. هر چهار بازیکن به خواست خودشان می روند. به خصوص در مورد دی ماریا، باشگاه تمایلی به فروش او ندارد اما خود این بازیکن در تلاش است تا جدا شود.
به هر صورت به نظر می رسد که این چهار بازیکن ۱۲۲ میلیون یورو را به جیب باشگاه واریز می کند تا خریدهایی مثل جیمز ، کروس و یک مهاجم انجام شود.
رئال مادرید در ازای دی ماریا ۶۰ میلیون می خوهد ، برای خدیرا ۳۰ ، برای موراتا ۲۲ و برای کاسمیرو ۱۰ میلیون یورو. با این چهار فروش عملا پول خرید جیمز و کروس تامین می شود.
Changed
07-16-2014, 12:39 AM
عقب نشینی ونگر با دستمزد نجومی خدیرا
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مرجع خبری رئال مادرید : درخواست مالی بالای خدیرا باعث عقب نشینی ونگر از خرید هافبک تیم ملی آلمان شده است.
این بازیکن از نظر مالی با رئال به توافق نرسیده است و گفته می شود که از آرسنال طلب دستمزد سالانه ۹ میلیون یورو کرده است. این قضیه باعث شده که آرسنال عقب بنشیند و به گزینه خرید لارس بندر بیاندیشد.
Changed
07-16-2014, 02:57 AM
پیراهن خدیرا از فروشگاه برنابئو برداشته شد، اتفاقی که می تواند مهر تائیدی باشد بر جدایی قریب الوقوع بازیکن آلمانی . در حقیقت فقط یک سال از قرارداد این بازیکن ماتده است و به نظر می رسد که به زودی از باشگاه جدا می ود و به لیگ انگلیس می پیوندد.
HO33E!N
07-16-2014, 05:18 AM
یه مقایسه بین دستمزد دیماریا و هر کی خودتون فک میکنین مناسبه بکنین...
ببین عادلانس؟
اندازه ی آلونسو و مودریچ هم حقش نی؟
هی نگین بی لیاقته بذارید بره گمشه(sm50)
Carlo Ancolotti Annual Salary – £7 Million
PLAYER
CONTRTACT REMAINING
Iker Casillas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32
£165,000
2017
Antonio Adán
26
£25,000
2014
Diego López
31
£65,000
2017
Raphaël Varane
20
£25,000
2017
Pepe
30
£83,000
2016
Sergio Ramos ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
27
£135,000
2017
Nacho Fernández
23
2017
Fábio Coentrão
25
£58,000
2017
Marcelo
25
£41,500
2015
Daniel Carvajal
21
£ 29,200
2019
Álvaro Arbeloa
30
£50,000
2016
Sami Khedira
26
£50,000
2015
Casemiro
20
£40,000
2017
Xabi Alonso
31
£135,000
2014
Luka Modric
27
£130,000
2017
Isco
21
£40,000
2018
Ángel di María
25
£91,000
2018
Cristiano Ronaldo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
28
£288,000
2019
Gareth Bale ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
24
£256,000
2018
Denis Cheryshev
22
2017
Karim Benzema
25
£100,000
2015
Álvaro Morata
20
£35,000
2017
Jese
20
2017
vahid
07-16-2014, 10:05 AM
ایسکو چرا از آربلوا هم کمتره؟ (sm25)
Changed
07-16-2014, 10:57 AM
دلم برا دفاعها کباب شد
Changed
07-16-2014, 10:58 AM
طفلک واران (sm1)
Changed
07-16-2014, 11:06 AM
مرجع خبری رئال مادرید : پیوست تونی کروس به رئال مادرید قطعی است و باشگاه همه چیز را برای این انتقال نهایی کرده است. در حقیقت حتی رئال مادرید تی وی، شبکه رسمی باشگاه نیز از دو هفته پیش کلیپی از حرکات این بازیکن را برای پخش در زمان معارفه او آماده کرده است.
پس از رسمی شدن این انتقال ، این کلیپ در شبکه رسمی رئال مادرید، وبسایت باشگاه و صفحه های رسمی رئال در شبکه های اجتماعی پخش خواهد شد. رئال مادرید تی وی همه چیز را برای مصاحبه با کروس و پوشش کنفرانس خبری او مهیا کرده است.
اما جدا از بحث انتقال کروس ، نکاه قابل توجه این است که تلویزیون رسمی باشگاه از دوشنبه گذشته در حال آماده سازی کلیپ خامس رودریگز است، بازیکنی که یکی دیگر از اهداف رئال در تابستان است و رئال پس از خرید بازیکن آلمانی به سراغ او خواهد رفت. فالکائو نیز گزینه دیگر رئال در این تابستان است اما متوقف شدن فروش موراتا به یووه در پی استعفای کونته باعث شده که خرید مهاجم سابق اتلتیکو در هاله ای از ابهام قرار بگیرد.
Changed
07-16-2014, 11:09 AM
مارکا، ۲۵ تیر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] کیلور در رئال مادرید
رئال رقم فسخ قراردادش را می پردازد اما فعلا می خواهد لوپز را با بهترین قیمت بفروشد
هفته گذشته تماس ها انجام شد
هشت میلیون یورو به لوانته پرداخته می شود، دو میلیون یورو برای دروازه بان ۲۷ ساله کاستاریکایی
این خبر وقتی اعلام می شود که دیگو لوپز فروخته شود / ناپولی و موناکو جدی ترین مشتریان او هستند
خدیرا، ۲۵ میلیون / رئال و آرسنال به توافق رسیدند
فقط رضایت بازیکن آلمانی مانده است که ۷ میلیون یورو دستمزد می خواهد، رقمی که برای باشگاه انگلیسی زیاد است
اتلتیکو در صدد خرید کایخون
Changed
07-16-2014, 11:09 AM
آس، ۲۵ تیر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] کروس در حال استراحت در مایورکا
با یک پرواز اختصاصی به این جزیره رفت تا در خانه شخصی خودش استراحت کند
رئال مادرید احتمال دارد امروز انتقالش را رسمی کند
رومنینگه انتقالش از بایرن را اعلام کرد:” نمی خواستیم بدون دریافت رقم فسخ قرارداد (۲۵ میلیون) او را از دست بدهیم”
HO33E!N
07-16-2014, 06:32 PM
کریس رونالدو همراه نامزدش ایرینا شایک در Mykonos در حال گذراندن تعطیلات است و تا اواخر جولای به تمرینات رئال اضافه خواهد شد.
کریس که تا روزهای آغازین جام جهانی با یک مصدومیت دو گانه درگیر بود، حالا به نظر می رسد که این مصدومیت ها را پشت سر گذاشته و در حال شارژ کردن باتری هایش برای شروع فصل جدید است. فصلی که رئال 6 جام را هدف قرار داده است.
او عکسی از خود در اینستاگرام منتشر کرده است که در آن یک رونالدوی برنزه شده ، خوشحال و لبخند بر لب را مشاهده می کنیم.
(sm120)
HO33E!N
07-16-2014, 06:33 PM
امروز تولد گرت بیل ستاره ولزی تیم رئال مادرید بود . در جلسه تمرینی امروز رئال مادرید بازیکنان برای او سنگ تمام گذاشتند و با تهیه کیکی زیبا تولدش را به او تبریک گفتند.
بیل نیز با گذاشتن این عکس در توئیترش از همه کسانی که تولدش را به او تبریک گفته اند تشکر کرده است.
HO33E!N
07-16-2014, 07:04 PM
میگن ناواس با 10 میلیون یورو رئالی شد...
باید با مرد دوست داشتنی بی طرفدار (sm19)خداحافظی کنیم(sm50)
Changed
07-16-2014, 10:36 PM
میگن ناواس با 10 میلیون یورو رئالی شد...
باید با مرد دوست داشتنی بی طرفدار (sm19)خداحافظی کنیم(sm50)
من طرفدارش بودم حیف شد (sm50)
Changed
07-16-2014, 10:54 PM
وکیل لوپز:” کیلور ناواس؟ دیگو می ماند!”
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مرجع خبری رئال مادرید : با آمدن کیلور ناواس به رئال مادرید جدایی یکی از میان لوپز و کاسیاس قطعی است. وکیل لوپز می گوید که آن یک نفر دروازه بان گالیشیایی نخواهد بود.
کیلون گفت:” دیگو نمی خواهد رئال مادرید را ترک کند. نه رئال در این باره به من اطلاعی داده است و نه دیگو قصد جدایی دارد.”
Shahin
07-17-2014, 12:10 AM
بالا
Changed
07-17-2014, 03:13 AM
وکیل خدیرا و تائید مذاکره با رئال برای تمدید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
یورگ نئوبائر، وکیل سامی خدیرا اعلام کرد که با رئال مادرید برای تمدید قرارداد مذاکره کرده است. وی گفت :” با رئال مادرید صحبت کردیم اما فعلا چیزی مشخص نیست. سمی از جام جهانی برگشته و به تعطیلات رفته است. با آرسنال صحبتی نداشتیم. با چلسی نیز همین طور . فکر نمی کنم چیزی تمام شده باشد ، اگبر خبری بود اعلام می کردم.”
این در حالیست که در جشن قهرمانی آلمان وقتی خدیرا داشت صحبت می کرد، پودولسکی فریاد آرسنال ، آرسنال را سر داد تا شایعات افزایش یابند.
Changed
07-17-2014, 03:15 AM
پیشنهاد ۳۵ میلیونی چلسی برای واران ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مورینیو شیفته واران است. به واقع مربی پرتغالی حاضر شده است تا ۳۵ میلیون یورو برای مدافع تیم ملی فرانسه خرج کند. چلسی پس از رفتن داوید لوئیز به دنبال مدافع می گردد که بهترین گزینه از نظر آنها واران است
Changed
07-17-2014, 03:16 AM
گشوده شدن درهای خروج با آمدن کیلور ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کیلور ناواس اولین خرید تابستانی رئال بود و طبیعی است که بعد از این خرید، کم کم پروسه فروش ها شدت بگیرد. با خرید این دروازه بان طبیعی است که از میان لوپز و کاسیاس یکی جدا شود. خسوس ، دروازه بان سوم رئال در فصل گذشته نیز قطعا جدا خواهد شد. او امیدوار بود که امسال دروازه بان دوم باشد اما این اتفاق کاملا غیرممکن است.
از سویی با خرید قطعی کروس و راه هموار برای به خدمت گرفتن خامس رودریگز، در خط هافبک نیز برخی بازیکنان باید جدا شوند. خدیرا ، کاسمیرو و دی ماریا بازیکنانی هستند که درهای خروجی به رویشان باز است. شانس جدایی دو نفر اول بیشتر است. موراتا نیز فعلا آینده نامطمئنی دارد.
Changed
07-17-2014, 03:21 AM
ارزشمند ترین باشگاه های ورزشی جهان؛ رئال مادرید در مکان نخست ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) مجله فوربس، معتبرترین مجله اقتصادی جهان، اقدام به منتشر کرد لیستی از 50 باشگاه ارزشمند جهان کرد که لیست کامل 50 باشگاه را در جدول زیر می بینید:
رده
نام باشگاه
رشته ورزشی
ارزش
نام مالک
1
رئال مادرید
فوتبال
3.44 میلیارد دلار
اعضای باشگاه
2
بارسلونا
فوتبال
3.2 میلیارد دلار
اعضای باشگاه
3
منچستریونایتد
فوتبال
2.81 میلیارد دلار
خانواده گلیزر
4
نیویورک یانکیز
بیس بال
2.5 میلیارد دلار
خانواده استین برنر
5
دالاس کابویز
فوتبال آمریکائی
2.3 میلیارد دلار
جری جونز
6
لوس آنجلس داگرز
بیس بال
2 میلیارد دلار
گاگینهم بیس بال
7
بایرن مونیخ
فوتبال
1.85 میلیارد دلار
اعضای باشگاه
8
نیو اینگلند پاتریوتس
فوتبال آمریکائی
1.8 میلیارد دلار
رابرت کرافت
9
واشنگتن رد اسکینز
فوتبال آمریکائی
1.7 میلیارد دلار
دنیل اسنیدر
10
نیویورک جیانتس
فوتبال آمریکائی
1.55 میلیارد دلار
جان مارا، استیون تیش
11
بوستون رد ساکس
بیس بال
1.5 میلیارد دلار
جان هنری، توماس ورنر
12
هوستون تگزانس
فوتبال آمریکائی
1.45 میلیارد دلار
رابرت مک نیر
13
نیویورک نیکس
بسکتبال
1.4 میلیار دلار
مدیسون اسکوئر گاردن
14
نیویورک جتس
فوتبال آمریکائی
1.38 میلیارد دلار
روبرت وود جانسون پنجم
15
لوس آنجلس لیکرز
بسکتبال
1.35 میلیارد دلار
خانواده جری باس، فلیپ آنشوتز
16
آرسنال انگلیس
فوتبال
1.331 میلیارد دلار
استنلی کرانکی
17
فیلادلفیا ایگلز
فوتبال آمریکائی
1.314 میلیارد دلار
جفری لوری
18
شیکاگو بیرز
فوتبال آمریکائی
1.252 میلیارد دلار
خانواده مک کسکی
19
بالتیمور راونس
فوتبال آمریکائی
1.227 میلیارد دلار
استفن بیشوتی
20
سانفرانسیسکو 49ers
بسکتبال
1.224 میلیارد دلار
دنی دی بارتولو یورک، جان یورک
21
شیکاکو کابس
بیس بال
1.2 میلیارد دلار
خانواده ریکتس
22
فراری
اتومبیلرانی
1.2 میلیارد دلار
گروه فیات
23
ایندیاناپولیس کلتس
فوتبال آمریکائی
1.2 میلیارد دلار
جیمز ایرسی
24
گرین بی پیکرز
فوتبال آمریکائی
1.183 میلیارد دلار
مالکیت چند سهامدار
25
دنور برانکوس
فوتبال آمریکائی
1.161 میلیارد دلار
پاتریک بولن
26
تورنتو ماپل لیفز
هاکی
1.15 میلیارد دلار
بل کانادا، ارتباطات راجرز
27
پیتسبورگ استیلرز
فوتبال آمریکائی
1.118 میلیارد دلار
دنیل رونی، آرت رونی دوم
28
سیاتل سیهاوکس
فوتبال آمریکائی
1.081 میلیارد دلار
پل آلن
29
میامی دولفینس
فوتبال آمریکائی
1.084 میلیارد دلار
استفن راس
30
تامپابی بوکانیرز
فوتبال آمریکائی
1.067 میلیارد دلار
خانواده گلیزر
31
کارولینا پانترس
فوتبال آمریکائی
1.057 میلیارد دلار
جری ریچاردسن، نهاد سازمانی کارولینا پانترس
32
تنیس تیتانز
فوتبال آمریکائی
1.055 میلیارد دلار
خانواده کنت آدامز
33
کانزاس سیتی شیفس
فوتبال آمریکائی
1.009 میلیارد دلار
خانواده لامار هانت
34
مینسوتا وایکینگز
فوتبال آمریکائی
1.007 میلیارد دلار
زیگمونت ویلف
35
کلیولند براونز
فوتبال آمریکائی
1.005 میلیارد دلار
جیمی هاسلام، رادولف لرنز
36
نیو اورلینز سینتس
فوتبال آمریکائی
1.004 میلیارد دلار
توماس بنسون، ریتا بنسون له بلان
37
شیکاگو بالس
بسکتبال
1 میلیارد دلار
جری رینسدورف
38
سانفرانسیسکو جیانتس
بیس بال
1 میلیارد دلار
چارلز جانسون
39
فیلادلفیا فیلیز
بیس بال
975 میلیون دلار
مشترک به ریاست دیوید مونتگومری
40
آریروزنا کاردینالز
فوتبال آمریکائی
961 میلیون دلار
ویلیام بیدویل
41
سن دیگو چارجرز
فوتبال آمریکائی
949 میلیون دلار
خانواده اسپانوس
42
آتلانتا فالکونس
فوتبال آمریکائی
933 میلیون دلار
آرتور بلانک
43
سیسناتی بنگالز
فوتبال آمریکائی
924 میلیون دلار
مایکل براون
44
دترویت لاینس
فوتبال آمریکائی
900 میلیون دلار
ویلیا کلی فورد
45
بوستون سلتیکس
بسکتبال
875 میلیون دلار
وایکلیف و ایروینگ گروسبک
46
سینت لوئیس رامس
فوتبال آمریکائی
875 میلیون دلار
استن کرانکی
47
بوفالو بیلز
فوتبال آمریکائی
870 میلیون دلار
رالف ویلسون
48
چلسی انگلیس
فوتبال
867 میلیون دلار
رومن آبراموویچ
49
منچسترسیتی
فوتبال
863 میلیون دلار
شیخ منصور بن زاید آل نهیان
50
آث میلان
فوتبال
856 میلیون دلار
سیلویو برلوسکونی
mohammad
07-17-2014, 12:19 PM
فوری: باشگاه بایرن مونیخ به طور رسمی انتقال کروس به رئال مادرید را تایید کرد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm137)
mohammad
07-17-2014, 12:28 PM
سایت رئال هم رسما اعلام کرد(sm137)
mohammad
07-17-2014, 12:45 PM
آلگری:” موراتا می تواند یک ستاره شود”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
گفته می شد که با رفتن کونته درهای یووه به روی موراتا بسته شده است اما آلگری از این انتقال حمایت کرد.
مربی جدید یوونتوس گفت:”او یک بازیکن جوان است که در رئال رشد کرده است و می تواند تبدیل به یک ستاره شود. نظر من نسبت به او مثبت است.”
این بازیکن به زودی با مبلغ ۲۲ میلیون یورو به یووه خواهد پیوست.
mohammad
07-17-2014, 12:47 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] رئال – خامس ، انتقال قریب الوقوع
پس از رضایت بازیکن کلمبیایی حالا انتقال کاملا نهایی شده است
کروس فردا تست پزشکی را پشت سر می گذارد و با شماره ۸ در ساعت ۱۹:۳۰ (به وقت تهران) معارفه می شود
کروس:”امروز در مادرید خواهم بود”
به گفته بیلد ، قیمتش ۳۰ میلیون است ، پنج میلیون بیش از رقم فسخ قراردادش و قرارداد شش ساله می بندد
mohammad
07-17-2014, 12:47 PM
کیلور ناواس خوشحال از سپیدپوش شدن
ناواس:”هدفم رئال مادرید بود”
این بازیکن وقتی خبر پیشنهاد رئال را فهمید، توافقات با بایرن را به هم زد
او پاسپورت اسپانیایی دارد و ملیت یک خارجی را پر نمی کند
افتخار یک مادر
مادر ناواس:” این رویایی بود که به حقیقت پیوست”
“کیلور به من چیزی نگفته بود” / “مثل یک قهرمان جام جهانی را تمام کرد”/”از نظر او کاسیاس یک الگوست”
روز کروس / رئال مادرید هافبک آلمانی را امروز معارفه می کند/ قهرمان جام جهانی اولین خرید ۱۵-
mohammad
07-17-2014, 12:48 PM
کروس رسما به رئال مادرید پیوست(sm137)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
وبسایت رئال مادرید دقایقی پیش رسما انتقال کروس را تائید کرد و ستاره تیم ملی آلمان تبدیل به اولین خرید فصل رئال مادرید شد.
این بازیکن آلمانی با مبلغی بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون یورو راهی ماردید می شود. باشگاه رئال اعلام کرد که مراسم معارفه او ساعت ۱۹:۳۰ خواهد بود.
mohammad
07-17-2014, 01:46 PM
چمن برنابئو کلا عوض می شود[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
رئال اعلام کرد که شرایط چمن برنابئو را کلا تغییر می دهد تا برای فصل جدید همه چیز آماده یک فوتبال تماشایی در استادیوم رئال باشد.
این اتفاق در اواسط مرداد صورت می گیرد تا چمن برای اولین بازی فصل در برنابئو در مقابل اتلتیکو در سوپرکاپ در بهترین شرایط باشد.
Changed
07-17-2014, 01:54 PM
(sm137)
mohammad
07-17-2014, 01:55 PM
دمت گرم امیر(sm127)(sm10)
mohammad
07-17-2014, 01:59 PM
کارل هاینتس رومنیگه: از کروس برای همه چیز ممنونم؛ بهترین آرزو ها را برای او دارم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm137)
mohammad
07-17-2014, 02:00 PM
جزئیات قرارداد تونی کروس با رئال مادرید: قراردادی 6 ساله با سالانه 6 میلیون یورو دستمزد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm137)
Changed
07-17-2014, 02:00 PM
(sm137)باورم نمیشه پیش ما نشستی
واسه خاطر ما از بایرن گسستی
Kamal
07-17-2014, 02:05 PM
(sm137)باورم نمیشه پیش ما نشستی
واسه خاطر ما از بایرن گسستی
(sm70)
Changed
07-17-2014, 02:09 PM
(sm70)
(sm118)بهترین ها مال رئال هستن
تیم اخلاقی و اشرافی
Kamal
07-17-2014, 02:14 PM
(sm118)بهترین ها مال رئال هستن
تیم اخلاقی و اشرافی
صد در صد
Catman
07-17-2014, 02:20 PM
یعنی کسخل تر از براوو و ناواس ندیدم (sm70)
mohammad
07-17-2014, 02:21 PM
دیوثا چت روم نکنین(sm70)
Changed
07-17-2014, 02:22 PM
(sm70)خفه
اجغال بذار شادی کنیم
mohammad
07-17-2014, 02:24 PM
دیوث پفیوز خبر میره صفحه های قبل(sm10)
Changed
07-17-2014, 02:25 PM
(sm70)باشه پفیوز دیوث رفتم چت روم تو هم بیا (sm10)
Changed
07-17-2014, 02:29 PM
فلورنتینو پرز حداقل تا یک سال دیگر اجازه جدایی به کاسیاس نمی دهد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B2-%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D9%82%D9%84-%D8%AA%D8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF) سران رئال مادرید قصد ندارند اجازه جدایی به ایکر کاسیاس در این فصل بدهند.
طبق گزارش منتشر شده در Football Espana و به نقل از AS، ایکر کاسیاس و فلورنتینو پرز با هم قرار گذاشته اند که در پایان این فصل کاسیاس از کهکشانی ها جدا شود.
طبق شنیده ها پرز سعی بر این داشته که کاسیاس را متقاعد کند که تا پایان قراردادش یعنی سال 2015 با تیم بماند و فصل آینده به صورت بازیکن ازاد از تیم جدا شود که گویا موفق بوده است. کاسیاس که به طور جدی خواستار جدایی است، سال آینده 34 ساله خواهد شد و به احتمال فراوان با تیمی جز رئال قرارداد امضا خواهد کرد. این طور که گفته شده کاسیاس بعد از اشتباه خود در فینال چمپیونزلیگ شرایط روانی مناسبی ندارد و همین باعث نمایش نه چندان خوب او در جام جهانی بود. همچنین این دروازه بان عقیده دارد که بخشی از هواداران تیم مقابل وی قرار دارند و به همین منظور پیش بینی می شود که امضا قرارداد با ناواس برای جایگزینی ایکر کاسیاس باشد.
(sm98)
Changed
07-17-2014, 02:31 PM
رسانه های اسپانیایی خامس رودریگز را بازیکن رئال مادرید می دانند؛ توافق دو باشگاه بر سر مبلغ 70 میلیون یورو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%B1%DB%8C%DA%AF%D8%B2-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D8%9B-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1) رسانه های اسپانیایی ادعای می کنند که خامس رودریگز را باید بازیکن رئال مادرید دانست، چرا که دو باشگاه رئال مادرید و موناکو بر سر مبلغ 70 میلیون یورو به توافق رسیده اند.
AS می گوید که باشگاه موناکو تسلیم تمایل خامس رودریگز نسبت به انتقال به سانتیاگو برنابئو شده است و طی روزهای آینده ملی پوش کلمبیایی قراردادی 5 ساله با دستمزد سالانه 7.5 میلیون یورو امضاء خواهد کرد.
با این حال، بازیکن دیگری که از سوی رئال مادرید وارد معامله شود هنوز مشخص نیست. موناکو خواهان په په و فابیو کوئنترائو بود که مادریدی ها مخالفت کردند و اکنون به نظر می رسد که کاسمیرو راهی لیگ 1 فرانسه خواهد شد.
خامس در ترکیب کارلو آنچلوتی جانشین آنخل دی ماریا خواهد شد، و بازیکن آرژانتینی به خاطر اینکه احساس می کند به اندازه کافی برای او ارزش قائل نیستند، باشگاه را برای فروش تحت فشار قرار داده است.
دو باشگاه پاریسن ژرمن و منچستر یونایتد به جذب این بازیکن (دی ماریا) علاقه مند هستند و حتی پاریسن ژرمن حاضر است 60 میلیون یورو برای خرید او پرداخت کند که می تواند کمک زیادی نیز به انتقال خامس رودریگز باشد.
Kamal
07-17-2014, 02:32 PM
رودریگز(sm118)
Changed
07-17-2014, 02:32 PM
دیگو لوپزحداقل 5 میلیون یورو دستمزد در باشگاه آینده خود میخواهد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%87%D8%AF) دیگو لوپز فقط در حالتی از رئال مادرید جدا میشود که قرارداد بزرگی برای وی پیشنهاد شود.
به گزارش فوتبال اسپانیا، رئال مادرید به عقد قرارداد با کیلور ناواس دروازه بان تیم ملی کاستاریکا و لوانته نزدیک شده است و حالا به نظر میرسد از بین لوپز و کاسیاس یکی باید از مادرید بروند. حداقل دستمزد پیشنهادی برای لوپز باید 5 میلیون یورو باشد. وی 3 سال دیگر با مادرید قرارداد دارد و ژانویه 2013 به سانتیاگو برنابئو آمده است.
مارکا هم گزارش داده که لوپز پیشنهادی برای رفتن به ناپولی ندارد. مدیر برنامههای لوپز میگوید: "وی میخواهد در ترکیب اصلی رئال مادرید باشد و سخت تر از قبل تمرین خواهد کرد. وی تمام تلاشش را برای باشگاه انجام میدهد. ناپولی هنوز پیشنهادی نداده است. وی بار دیگر به کادر فنی ثابت خواهد کرد که لایق ایستادن در درون دروازه رئال مادرید است."
HO33E!N
07-17-2014, 03:06 PM
تکذیب شد؛ اوزیل کمکی به کودکان غزه نکرد
به تازگی رسانه های مختلف ادعا کردند که اوزیل پاداش قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 برزیل را به کودکان غزه اهدا کرده اما رولند ایتل، مدیر برنامه های او این مسئله را رد کرد.
مدیر برنامه های مسوت اوزیل خبر کمک 350 هزار پوندی (600 هزار دلاری) او به کودکان غزه را تکذیب کرد.
به تازگی رسانه های مختلف ادعا کردند که اوزیل پاداش قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 برزیل را به کودکان غزه اهدا کرده اما رولند ایتل، مدیر برنامه های او این مسئله را رد کرد.
او به خبرنگاران گفت:" این ادعا که اوزیل پاداشش را به مردم غزه داده، صحت ندارد.شاید در آینده این کار را بکند؛ کسی چه می داند. او تنها برای جراحی کودکان برزیلی پولی در نظر گرفته و در حال حاضر هم در تعطیلات است."
اوزیل پیش از آغاز جام جهانی، برای موفقیت تیم آلمان، هزینه عمل جراحی 11 کودک برزیلی را داده بود و بعد از اینکه ژرمن ها توانستند در این رقابت ها به قهرمانی برسند، هزینه جراحی 23 کودک دیگر را نیز پذیرفت.
HO33E!N
07-17-2014, 03:06 PM
کیلور ناواس: اولویت من پیوستن به رئال است
چند روز قبل اخباری در مورد توافق ناواس با بایرن مونیخ منتشر شد اما روز گذشته اعلام شد که رئال برای خرید او دست به کار شده و حاضر است مبلغ 10 میلیون یورویی که در قرارداد او ذکر شده را بپردازد.
کیلور ناواس، دروازه کاستاریکایی لوانته، اعلام کرد ترجیح می دهد این باشگاه را به مقصد رئال مادرید ترک کند.
چند روز قبل اخباری در مورد توافق ناواس با بایرن مونیخ منتشر شد اما روز گذشته اعلام شد که رئال برای خرید او دست به کار شده و حاضر است مبلغ 10 میلیون یورویی که در قرارداد او ذکر شده را بپردازد.
اکنون خود این بازیکن هم تاکید کرد تنها به بازی برای رئال مادرید فکر می کند. او به مارکا گفت:" اولویت من بازی در رئال است. هر چیز دیگری در درجه دوم اهمیت قرار می گیرد."
ناواس فصل گذشته کمک کرد تا لوانته در رتبه دهم جدول لالیگا قرار بگیرد و در جام جهانی نیز نمایش های خیره کننده ای ارائه داد.
Changed
07-17-2014, 04:55 PM
تونی کروس: انتقال به رئال مادرید تحقق یک رؤیا بود؛ کریستیانو بازیکن فوق العاده ای است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA)
ملی پوش آلمانی اکنون از مایورکا به پایتخت اسپانیا سفر می کند، جایی که او به دنبال قهرمانی در جام جهانی، در حال سپری کردن تعطیلاتش بود و عصر امروز به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید به هواداران معرفی خواهد شد.
قبل از ترک مایورکا، در گفتگویی کوتاه با AS اظهار داشت: "آمدن به اینجا رؤیایی بود که به حقیقت پیوست." وقتی از او در مورد کریستیانو رونالدو پرسیده شد، گفت: "او بازیکن فوق العاده ای است، اما مادرید بازیکنان عالی دیگری نیز دارد."
HO33E!N
07-17-2014, 06:08 PM
یک ملاقات کهکشانی در ریو
این دو بازیکن از سال 2003 تا 2006 در رئال مادرید کهکشانی 1 همبازی بودند
رونالدو نازاریو یا همان رونالدوی اورجینال در اینستاگرام خود عکسی از خودش و بکهام در برزیل ، منتشر کرده است. این دو بازیکن از سال 2003 تا 2006 در رئال مادرید کهکشانی 1 همبازی بودند. به غیر از زیدان، تمام کهکشانی های سابق رئال در برزیل حضور داشتند. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
HO33E!N
07-17-2014, 06:10 PM
بین رئال مادرید و باشگاه های آلمانی همواره ارتباط خوبی برقرار بوده . سوای اینکه تا سال گذشته باشگاه های آلمانی در جدال های رودررو گربه سیاه کهکشانی ها بودند؛ اما در زمینه نقل و انتقالات، تاریخچه خوبی بین مادریدی ها و ژرمن ها وجود دارد. کروس که امروز پیوستنش به رئال رسمی شد به نهمین آلمانی تاریخ رئال مبدل خواهد شد. در زیر مروری می کنیم به تمام بازیکنان آلمانی تاریخ باشگاه رئال مادرید : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g
گونتر نتزر 1973-1976
اولین آلمانی تاریخ رئال. نتزر که به ریه تیم ملی آلمان معروف بود؛در سال 73 از مونشن گلادباخ راهی مادرید شد. او همراه رئال 2 لالیگا و 2 کوپا دل ری را کسب کرد. در سال 74 زمانی که با تیم ملی آلمان قهرمان جهان شد، عضوی از کهکشانی ها بود.
پل برایتنر 1974-1977
یک سال پس از ورود نتزر، رئال یک هافبک دیگر آلمانی یعنی پل برایتنر را این بار از بایرن به خدمت گرفت. او همراه بایرن قهرمان اروپا شده بود و در رئال نیز لالیگا را فتح کرد. با ورود به رئال او سبیلهای معروفش که مشخصه بارزش بود را کوتاه کرد.
اولی اشتیلیکه 1977-1985
اولی 8 فصل موفق را در رئال سپری کرد.او با شخصیت و بازی های زیبایش؛ برنابئو را کاملا متقاعد کرده بود.اشتیلیکه تقریبا یک هافبک آزاد گلزن در ترکیب رئال بود.سه لالیگا،دو کوپا دل ری و یک جام یوفا حاصل کار او در مادرید بود.
او فینال معروف سال 81 جام باشگاه های اروپا مقابل لیورپول را به دلیل آسیب دیدگی از دست داد. (لیورپول 1 رئال 0). در سال 85 به نوشاتل زاماکس سوئیس رفت و در همانجا از فوتبال خداحافظی کرد.
برند شوستر 1988-1990
در سال 88 از بارسا به رئال پیوست اما فقط دو فصل را در جمع کهکشانی ها حضور داشت. در هر دو فصل نیز با رئال قهرمان لالیگا شد. هافبکی بااستعداد،گلزن و باهوش بود. او از مادرید راهی اتلتیکو شد . شوستر دو فصل (2007 - 2009) نیز مربیگری رئال را بر عهده داشت و یک قهرمانی نیز با این تیم بدست آورد.
بودو ایلگنر 1996-2001
در فصل 96 با ورود کاپلو به رئال او دستور به خرید این آلمانی داد. ایلگنر از کلن راهی رئال شد.و دروازه رئال را بیمه کرد. هرچند که دروازه بانی در سطح اول دنیا نبود. دو لالیگا و دو لیگ قهرمانان را با رئال فتح کرد.کاسیاس با درخشش خود به تدریج ایلگنر را نیمکت نشین کرد و بدین ترتیب او در سال 2001 به آلمان بازگشت
کریستف متزلدر 2007-2010
به عنوان بازیکن آزاد از دورتموند به رئال آمد.همواره مصدوم بود و البته یک لالیگا را با رئال فتح کرد. سال 2010 با رائول راهی شالکه شد
مسوت اوزیل 2010-2013
پس از درخشش در جام جهانی 2010 ،با 15 میلیون از وردربرمن راهی رئال مادرید شد.سه فصل درخشان را در رئال پشت سر گذاشت. پاس گل های او در ال کلاسیکوها به رونالدو هنوز هم شهره خاص و عام است. او قربانی سیاست های جدید مدیران مادریدی شد و فصل گذشته به آرسنال پیوست. او یک لالیگا ، یک سوپرجام اسپانیا و یک کوپا دل ری را با رئال بدست آورد
سامی خدیرا 2010 - ؟
خدیرا نیز همچون اوزیل پس از درخشش در جام جهانی 2010 به رئال آمد.فوتبالیستی که در زمین خیلی به چشم نمی آید اما نقش تخریبی او در رئال غیر قابل انکار است.
او فصل گذشته با مصدومیت رباط صلیبی روبرو شد و تقریبا بیش از نیمی از فصل را از دست داد . با این وجود خودش را به فینال لیگ قهرمانان رساند و با رئال لادسیما را فتح کرد. با آمدن کروس به رئال در این فصل، جایگاه او در رئال متزلزل به نظر می رسد و احتمال رفتن او به لیگ جزیره وجود دارد.
منبع : Marca
HO33E!N
07-17-2014, 06:10 PM
رئال مادرید با به خدمت گرفتن کیلور ناواس کاستاریکایی باید بین کاسیاس و دیه گو لوپس یک نفر را برای ترک باشگاه انتخاب کند. تصمیم مادریدی ها روشن است. لوپس کسی است که باید رئال را به مقصد تیمی دیگر ترک کند. با این وجود امروز ایجنت لوپس اعلام کرد که موکلش تنها در صورتی از رئال به تیمی دیگر ملحق می شود که پیشنهاد خوب و قابل توجهی دریافت کند.
حقوق درخواستی سالیانه او 5 میلیون یورو است که کمتر باشگاهی در اروپا حاضر است برای کسی که 3 نوامبر 33 ساله خواهد شد این رقم را بپردازد.
بدین ترتیب این دروازه بان گالیسیایی در وضعیت پیچیده ای قرار گرفته است. او زمستان 2013 به رئال آمد و تا سال 2017 نیز با این تیم قرارداد دارد.
با مصدومیت کاسیاس او به مهره ثابت خط دروازه رئال تبدیل شد و تقریبا هرگز هم این جایگاه را از دست نداد. 62 بازی برای رئال انجام داده و 70 گل نیز دریافت داشته ؛ یعنی متوسط 1.2 گل در هر بازی.
باید منتظر بنشینیم و بیینیم که سرنوشت لوپس در فصل جاری در کدام تیم رقم خواهد خورد.
HO33E!N
07-17-2014, 06:12 PM
HO33E!N
07-17-2014, 06:16 PM
خوزه مورینیو تلاش می کند تا خدیرا را متقاعد کند به جای پیوستن به آرسنال، راهی چلسی شود! منبع: Daily Mirror
* رافائل واران، در این هفته برای تصمیم گیری در مورد آینده اش با سران باشگاه رئال مادرید دیدار خواهد کرد، چلسی امیدوار است تا بتواند ترتیب ملاقاتی با این ملی پوش فرانسوی بدهد.
منبع: Metro
* گزارش ها نشان می دهد باشگاه اتلتیکو مادرید در حال بستن قراردادی با کایخون با مبلغ 20 میلیون یورو می باشد.
منبع: L'Equipe
تاتنهام، فتونگن را در تابستان امسال به بارسلونا نخواهد فروخت.
منبع: Daily Mirror
* استوک سیتی تا پایان امروز، بویان کرکیچ را به طور قرضی از بارسلونا به خدمت خواهد گرفت.
منبع: The Sun
HO33E!N
07-17-2014, 06:21 PM
توپ های لالیگا....
vahid
07-17-2014, 06:26 PM
ممد الدنگ گفتم تیترُ کلی بزن
HO33E!N
07-17-2014, 06:32 PM
Changed
07-17-2014, 06:37 PM
انجلوت یه چی زده ها عادی نیس (sm2)
HO33E!N
07-17-2014, 06:40 PM
Al!rezA
07-17-2014, 07:33 PM
(sm137)
Al!rezA
07-17-2014, 07:33 PM
تونی تونی تونی تونی تونی (sm137)
HO33E!N
07-17-2014, 07:36 PM
یوفا در سه سال اخیر نام برترین بازیکن شاغل در فوتبال اروپا از دید خبرنگاران منتخب را اعلام می کند. سال گذشته ریبری برنده این عنوان شد. در لیست ده نفره ، بایرن چهار و رئال مادرید دو نماینده دارند. اتلتیکو، موناکو، لیورپول و بارسلونا نیز هر کدام یک نماینده دارند. این لیست بدین شرح است : آنخل دی ماریا ، کریستیانو رونالدو، خامس رودریگز ، دیگو کاستا، فیلیپ لام ، مانوئل نویر ، ارین روبن ، توماس مولر ، لیونل مسی و لوئیز سوارز.
Changed
07-17-2014, 07:55 PM
شماره ۸ به کروس رسید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کروس ، اولین خرید رسمی رئال پس از بردن دسیما تا دقایقی دیگر معارفه می شود.
mohammad
07-17-2014, 07:58 PM
بین اسپورت نیوز(رایگان)
11862-27500
بدر یا همون عربست
mohammad
07-17-2014, 08:02 PM
شماره ۸ رسما به کروس رسید/ پرز:”دی استفانو از این خرید خوشحال می شد”
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] شماره ۸ رئال مادرید در مراسم معارفه کروس رسما به این بازیکن رسید.
پرز در مراسم معارفه کروس گفت :” اگر دی استفانو زنده بود مسلما از این خرید خوشحال می شد. به کروس و کل تیم ملی آلمان به خاطر قهرمانی جام جهانی تبریک می گویم .عالی کار کردید. او یک برنده بسیار جوان است اما کارنامه ای مملو از افتخار را ثبت کرده است.”
HO33E!N
07-17-2014, 08:05 PM
محمد 8 خالی بود؟
mohammad
07-17-2014, 08:06 PM
8-10 خالین
مال کاکا بود دیگه
mohammad
07-17-2014, 08:06 PM
کروس:این یک رویاست(sm118)
Changed
07-17-2014, 08:07 PM
10 به کی خواهد رسید؟ خامس؟
HO33E!N
07-17-2014, 08:07 PM
8-10 خالین
مال کاکا بود دیگه
کاکا میدونم
بعدش فک کردم کسی پوشید
نمیدونم چرا فک کردم شماره ی دیماریا رُ دادن بهش
گرخیدم(sm50)
mohammad
07-17-2014, 08:08 PM
تویتر مسعوت اوزیل : تونی برایت آرزوی موفقیت میکنم . رئال مادرید یک فرصت بزرگ است(sm74)
HO33E!N
07-17-2014, 08:08 PM
10 به کی خواهد رسید؟ خامس؟
شاید هم فالکائو(sm25)
mohammad
07-17-2014, 08:09 PM
نه باو اینجا رئاله از این کارا نمیکنن اگه اینطور بود 10 رو میدادن به بیل با اینکه اوزیل رفته بود
mohammad
07-17-2014, 08:09 PM
اگه نمیتونین از ماهواره ببینین از اینجا ببینین سرعت پایینه خوبه(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]-870078
Changed
07-17-2014, 08:10 PM
فالکائو پول هدر دادنه نکنید این کارو
mohammad
07-17-2014, 08:11 PM
فالکائو اتفاقا خیلی هم خوبه(sm118)
Changed
07-17-2014, 08:11 PM
مرسی ممد(sm10)
بازیکن پیر نمیخوایم (sm70)
mohammad
07-17-2014, 08:12 PM
کروس:”هیچ چیز زیباتر از حضور در این جا نیست”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
تونی کروس در مراسم معارفه خود چند دقیقه سخنرانی کرد.
وی گفت :” پیش از هر چیز ناراحتی خودم را از فوت دون آلفردو دی استفانو ابراز می دارم. نمی توانم چیزی زیباتر از حضور در این جا را تصور کنم.از رئال مدرید به خاطر فرصتی که در اختیار من قرار داد ، سپاسگزارم. حالا تلاش می کنم که اعتمادی که به من شد را به بهترین شکل پاسخ بدهم.از حضور در این جا خوشحالم، هالا مادرید!”
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Changed
07-17-2014, 08:24 PM
چه مراسم مزخرفی بود 100 تا توپ جلوش بود یکی یکی شوت میکرد برا هوادارا (sm70)
mohammad
07-17-2014, 08:26 PM
اویلین بارته مراسم معارفه میبینی(sm70)
تو تماما تیما همینکارو میکنن از خود رونالدو تا کاکا و گرت بیل هم همینکارو کردن(sm70)
توپ رو هوادارا به عنوان یادگاری از بازیکنا برمیدارن(sm120)
mohammad
07-17-2014, 08:27 PM
تموم شد(sm118)
mohammad
07-17-2014, 08:28 PM
پرز در پایان گفت :” کروس عزیز این جا از این پس خانه توست.همه در کنار تو هستیم. تو می توانی به این باشگاه کمک کنی که بزرگتر از این شود.همه مادریدیسموها اوندسیما را می خواهند.”
Changed
07-17-2014, 08:28 PM
اویلین بارته مراسم معارفه میبینی(sm70)
تو تماما تیما همینکارو میکنن از خود رونالدو تا کاکا و گرت بیل هم همینکارو کردن(sm70)
توپ رو هوادارا به عنوان یادگاری از بازیکنا برمیدارن(sm120)
حداقل یه امضا روش بزنه
همه تیما یا فقط رئال؟
mohammad
07-17-2014, 08:30 PM
حداقل یه امضا روش بزنه
همه تیما یا فقط رئال؟
اره همه تیما مرتیکه بخواد یکی یکی امضا بزنه تا فرداش مصدوم میشه(sm120)
Changed
07-17-2014, 08:31 PM
اره همه تیما مرتیکه بخواد یکی یکی امضا بزنه تا فرداش مصدوم میشه(sm120)
(sm120) موقع لباس پوشیدنش نت رید وقتی درست شد که لباس پوشیده بود
وسط جمع لخت میکنن یا میرن مخفیگاه؟
mohammad
07-17-2014, 08:34 PM
اینقد زر نزن دیگه باو میرن رختکن پست نده تا خبر بزارم
Changed
07-17-2014, 08:36 PM
استقبال هشت هزار نفری مادریدیستاها از کروس
تونی کروس با استقبال قابل توجه هشت هزار مادریدیستا در برنابئو مواجه شد و توسط رئالی ها معارفه شد.
در مراسم معارفه او به عنوان مالک جدید شماره ۸ رئال مادرید ، هیئت مدیره باشگاه و آمانسیو حضور داشتند.
این بازیکن که از این استقبال به وجد آمده بود، فریاد ” هالا مادرید ” سر داد.
پرز خطاب به کروس گفت :” توقعات در این جا خیلی بالاست. در این جا غیرممکن وجود ندارد. هیچ کس نا امید نمی شود. این استادیوم این پیراهن مفهوم عمیقی دارد. حضور در این جا یو بردن جامها یک رویاست. دو ماه پیش دسیما را جشن گرفتیم اما بیشتر می خواهیم. مادریدیسموها به دنبال اوندسیما هستند.”
mohammad
07-17-2014, 08:37 PM
تونی کروس با استقبال قابل توجه هشت هزار مادریدیستا در برنابئو مواجه شد و توسط رئالی ها معارفه شد. در مراسم معارفه او به عنوان مالک جدید شماره ۸ رئال مادرید ، هیئت مدیره باشگاه و آلفردو دی استفانو حضور داشتند. این بازیکن که از این استقبال به وجد آمده بود، فریاد ” هالا مادرید ” سر داد.
پرز خطاب به کروس گفت :” توقعات در این جا خیلی بالاست. در این جا غیرممکن وجود ندارد. هیچ کس نا امید نمی شود. این استادیوم این پیراهن مفهوم عمیقی دارد. حضور در این جا یو بردن جامها یک رویاست. دو ماه پیش دسیما را جشن گرفتیم اما بیشتر می خواهیم. مادریدیسموها به دنبال اوندسیما هستند.”
mohammad
07-17-2014, 08:38 PM
تونی کروس: انتقال به رئال مادرید تحقق یک رؤیا بود؛ کریستیانو بازیکن فوق العاده ای است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA)
mohammad
07-17-2014, 08:40 PM
رئیس باشگاه لوانته: هنوز قرارداد ناواس نهایی نشده اما او قطعاً به رؤیای خود خواهد رسید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammad
07-17-2014, 08:56 PM
تونی کروس: از بایرن مونیخ به خاطر اینکه اجازه پیوستن به مهمترین باشگاه دنیا را به من داد، تشکر می کنم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammad
07-17-2014, 09:01 PM
ژابی رسما برای بازی سوپرکاپ اروپا محروم شد(sm74)(sm3)
ژابی آلونسو ، هافبک میانی رئال مادرید به علت ورود به زمین در بازی فینال چمپیونزلیگ یا یک جلسه محرومیت مواجه شد.
او در آن بازی محروم بود اما پس از گل بیل به زمین پرید و بازیکن ولزی را بغل کرد . به همین خاطر او بازی با سویا را از دست داد.
Changed
07-17-2014, 09:13 PM
کروس :” رئال تنها انگیزه من برای جدایی از بایرن بود”
تونی کروس ، خرید جدید رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.
خرید جدید رئال مادرید در مصاحبه با خبرنگاران گفت:” مسلما می خواستم بایرن را ترک کنم اما برای من گزینه دیگری وجود نداشت. فقط می خواستم به رئال مادرید بپیوندم.”
وی افزود :” سطح توقعات را در باشگاهی مثل رئال مادرید دوست دارم. در بایرن فقط پیروزی اهمیت دارد. این جا نیز همین طور است.”
کروس افشا کرد که برای پیوستن به رئال با خدیرا صحبت کرده است :” خدیرا خیلی در مورد رئال برای من تعریف کرد. نمی دانم که در آینده اش چه اتفاقی رخ می دهد و چه آینده ای پیش روی اوست اما مسلما از رئال مادرید تعریف کرد.”
شماره ۸ جدید رئال مادرید در مورد پست ایده آل خود گفت :” در سالهای اخیر تقریبا در همه پست ها بازی کرده م و هیچ مشکلی ندارم.”
وی در مورد شایعه اختلاف با گواردیولا گفت :” هیچ مشکلی با او نداشتم. تنها انگیزه ام برای جدایی از بایرن ، پیوستن به رئال مادرید بود.”
کروس در مورد شانس های حضور خود در سوپرکاپ اروپا گفت:” من در روز ۱۴ مرداد به تمرینات اضافه می شوم، یعنی یک هفته پیش از سوپرکاپ. در این باره مربی تصمیم گیری خواهد کرد.”
شماره ۸ رئال در مورد دلایل جدایی خود از بایرن اظهار داشت:” در بایرن مدت زیادی حضور داشتم و جامهای زیادی بردم.اما می خواستم یک گام متفاوت بردارم و در باشگاه بزرگ دیگری حضور داشته باشم.”
وی در مورد رابطه خود با آنجلوتی گفت:” بسیار کم با هم صحبت کردیم . اما نه حالا و در هیچ زمان دیگری نخواهم گفت که با یکدیگر چه صحبت هایی انجام داده ایم.”
کروس در مورد این که رئال چه زمانی با او تماس گرفته است ، بیان کرد:” اولین تماس من با رئال مادرید مدتها پیش اتفاق افتاد. هدفم همیشه روی کاری بود که از دستم بر می آید.”
HO33E!N
07-17-2014, 09:39 PM
کروس در فرودگاه با استقبال کارلو آنچلوتی روبرو شد
فرناندو ایه رو که به تازگی دستیار آنچلوتی شده نیز به فرودگاه رفته بود
کروس در مسیر انتقال از فرودگاه به برنابئو
تونی تستهای پزشکی را با موفقیت سپری کرد
کروس عنوان کرد که با پیوستن به رئال مادرید، یکی از رویاهایش تعبیر شده است
هافبک آلمانی که قراردادی 6 ساله با سپیدپوشان امضا کرده، شماره 8 رئال را بر تن خواهد کرد.
کروس در حال امضا ی قرارداد با رئال مادرید
کروس و پیراهن جدیدش در تالار افتخارات رئال مادرید
استقبال گرمی از کروس در برنابئو توسط هواداران رئال شد
HO33E!N
07-17-2014, 09:54 PM
کلیپ عکس العمل های ناواس
HO33E!N
07-18-2014, 12:14 AM
مادرید: "من خیلی تحت تأثیر این باشگاه و طوری که آن ها به دنبال به خدمت گیری من بودند، قرار گرفته ام. همه چیز خوب پیش رفته است و من از اینجا بودن خوشحالم."
فشار: "من فشار را دوست دارم. این شبیه زمانی است که بازی کردن را آغاز کرده بودم. در بایرن تنها یک گزینه پیش رو داشتید: پیروزی. فتح عناوین. و من مطمئنم که اینجا هم همانطور خواهد بود. من اینجا هستم که عناوین مختلفی فتح کنم و این مرا به جلو می راند. هرکاری که بتوانم خواهم کرد تا مطمئن شویم که رئال مادرید همچنان یک باشگاه موفق خواهد بود."
خدیرا: "البته که با او صحبت کرده ام. او خیلی از رئال مادرید برایم تعریف کرد و تصمیم مرا تأیید کرد. نمی دانم آینده او چگونه رقم خواهد خورد و به من هم بستگی ندارد، بلکه به خود خدیرا و باشگاه بستگی دارد."
پست مورد علاقه: "در طول چند سال گذشته، من تقریباً در تمام پست های خط میانی بازی کرده ام. من دوست دارم که در مرکز خط میانی بازی کنم، اما اهمیت زیادی به آن نمی دهم. من در تمام پست های خط هافبک خوب بازی می کنم و از اینکه می توانم در رئال مادرید بازی کنم خوشحالم."
گواردیولا: "از همان ابتدا روشن بود که من از بایرن مونیخ جدا خواهم شد، اما می خواستم به رئال مادرید بپیوندم. هیچ گزینه دیگری برای من وجود نداشت. مادرید دلیل حضور من در اینجاست. من هیچ مشکلی با گواردیولا نداشتم. کاملاً برعکس. من رابطه خیلی خوبی با او داشتم و هیچ چیزی برای انتقاد کردن وجود ندارد. من هیچ مشکلی با او ندارم و از سبک بازی او بهره مند شدم."
زبان اسپانیایی: "در مایورکا آنها آلمانی صحبت می کردند [می خندد] و من هم هر کاری می توانستم، کردم. می توانم بگویم صبح به خیر و Hala Madrid!"
[B]دیدار نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید: "تصمیم من هیچ ربطی به آن بازی نداشت."
آلونسو برای دیدار **** کاپ اروپا محروم خواهد بود، آیا شما آماده خواهید بود؟ "نمی دانم بازی خواهم کرد یا نه، چرا که تمرینات من از 5 آگوست شروع خواهد شد. مسابقه یک هفته بعد از آن است، و باید ببینیم که تمرینات چگونه پیش خواهد رفت. سخت است که از حالا بگویم در چه وضعیتی خواهم بود. پس اجازه دهید ببینیم چه می شود."
گفتگو با آنچلوتی: "من با آنچلوتی صحبت کرده ام، اما زمان زیادی نداشته ام. و صحبت های ما بین خودمان خواهد ماند، و در آینده هم به همین ترتیب خواهد بود."
آیا عادلانه بود که لیونل مسی جایزه بهترین بازیکن جام جهانی را برنده شود؟ "در آن روز این مسئله برای ما اهمیت نداشت، چرا که ما به عنوان تیم برنده جام شده بودیم، و شخصاً جوایز فردی در مقایسه با جام جهانی هیچ معنایی برای من ندارد."
هم تیمی هایت در بایرن مونیخ، وقتی خبر انتقال به رئال مادرید را شنیدند چه گفتند؟ "در بایرن، ما دوران فوق العاده ای داشتیم و همه بازیکنان به من تبریک گفتند، آنها می دانستند که این تصمیم شخصی من بوده است و آن را قبول کردند."
انتقادات به خاطر رقصیدن در جشن قهرمانی در برلین: "شنیدم. در آلمان هم در این مورد صحبت می کردند، اما این علیه فرد خاصی نبود و هیچ چیزی پشت پرده این موضوع قرار ندارد. تبدیل این موضوع به یک مشکل، کاملاً مسخره است."
رئال مادرید چگونه است؟ "رئال مادرید بهترین باشگاه دنیاست و یک گام بالاتر از بایرن مونیخ است. و برای من برداشتن این گام مهم بود. رئال مادرید شماره 1 است و من از اینکه اینجا هستم خوشحالم."
یواخیم لوو: "وقتی به یواخیم لوو گفتم که احتمالاً به رئال مادرید خواهم رفت، او به من تبریک گفت و عنوان کرد که مادرید یک باشگاه عالی است."
mohammad
07-18-2014, 11:59 AM
کروس سپیدپوش شد
“من انسان مناسب برای بردن جامها هستم”
تست پزشکی را پشت سر گذاشت، با والدبباس آشنا شد و مقابل هواداران مشتاق معارفه شد
کروس:” چیزی زیباتر از این را تصور نمی کردم
“حضور در رئال یک گام به جلو در دوران فوتبالم است”
۱۰ هزار هوادار در برنابئو علیرغم دمای چهل درجه
ژابی آلونسو سوپرکاپ را از دست داد / یوفا او را به محرومیت یک جلسه ای پس از ورود به زمین در فینال چمپیونزلیگ محکوم کرد
افزایش چشمگیر برای ناواس / از دستمزد ۲۵۰ هزار یورو به ۲٫۵ میلیون در رئال می رسد
سوپرکاپ اسپانیا / ۲۸ مرداد، بازی رفت در برنابئو / ۳۱ مرداد بازی برگشت در کالدرون
mohammad
07-18-2014, 12:01 PM
کروس گفت که نیاز به ” تجربه ” و چالشی جدید داشته است و به همین خاطر رئال را برگزیده است. وی افزود:”به یک باشگاه اسطوره ای از نظر سنت و توان فوتبالی ملحق شدم. به یک باشگاه اسطوره ای ملحق شدم که دی استفانوی بزرگ در آن حضور داشت که متاسفانه دیگر نمی توان او را دید یا همین طور بوتراگوئنو، زیدان و رائول.”
وی در پایان نوشت :” برای هوادارانم در آلمان ، آنهایی که در بازیهای بعدی ملی دوباره ملاقاتشان خواهم کرد، دوستانی که در برنابئو با آنها مواجه خواهم شد، یک پیغام مهم دارم:” هالا مادرید!””
ehsan1361
07-18-2014, 12:03 PM
انصافا مفت خریدین (sm120)
mohammad
07-18-2014, 12:10 PM
جزئیاتی از زندگی شخصی کروس/ از نام سگ هایش تا علاقه اش به پوکر[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
تونی کروس ، خرید جدید رئال مادرید در وبسایت شخصی خود در مورد برخی جزئیات زندگی شخصی اش نوشت.
آرژانتین:” اولین بازی ملی من در روز سوم مارس ۲۰۱۰ مقابل آرژانتین بود. آن بازی را ۱-۰ باختیم اما حس بی نظیری بود که در تیم ملی بزرگسالان بازی کنم.”
سگ :” دو سگ داریم و آنها بخشی تفکیک ناپذیر از زندگی ما هستند. حضور آنها خیلی خوب است.”
کومونیو:” نام یک بازی مربیگری فوتبال در یک لیگ خصوصی است که من هر هفته در آن می بازم!”
لیگ آلمان :” حس بی نظیری بود که در فصل ۰۸-۲۰۰۷ قهرمان لیگ آلمان شدیم. فیکس نبودم اما لحظه قهرمانی در چمن فوق العاد بود.”
والدینم:” والدینم عوامل کلیدی شکل گرفتن من بودند.آنها همیشه از من حمایت کردند .از آنها متشکرم.”
فلیکس کروس (برادرش):”رابطه بسیار خوبی با هم داریم. همیشه در تعطیلات کنار هم هستیم. دوست دارم بیشتر همدیگر را ببینیم اما سر هر دویمان خیلی شلوغ است.”
گرون مه یر:” از نظر من ، بهترین خوانندگان آلمانی هستند. من در برخی کنسرت های او حضور داشتم و از قدرت صدای او تحت تاثیر قرار گرفتم.”
هارتموت انگلر:” یک هنرمند بزرگ و یک شخصیت سیار صمیمی است. با او در یک کنسرت در نورنبرگ آشنا شدم. زندگینامه جالبی دارد چرا که در شرایط سخت جنگیده است.”
همیشه :” این پاسخی است که در زمان نیاز بایرن به پیروزی می دهم.”
ژولیوس:” سگ بزرگتر ماست. اولین ” نی نی ” ما بود.”
بچه ها :”اولین فرزند ما ، لئون در روز ۱۴ آگوست ۲۰۱۳ متولد شد. خیلی به او افتخار می کنیم.”
لئون و لنوکس:” لئون پسر او ماست و لنوی دومین سگ ماست که بهترین دوست ژولیوس است.”
یوهان میکو :” هافبک سابق فوتبال فرانسه است که در وردربرمن توپ می زد و الگوی من بود. از نظر من یکی از بهترین بازیکنان بوندسلیگا بود. همیشه در میانه زمین بازی می کرد و سعی می کردم شبیه به او باشم.”
تیم ملی آلمان :” همیشه حضور در تیم ملی خوشایند است. جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی بی نظیر بود. چار بازی در آن جا داشتیم . بازی راهیابی مقابل ترکیه در برلین عالی بود چرا که ۹۰ دقیقه بازی کردم.”
بالتیکو:” من در بالتیکو متولد شدم و والدینم مرا در روستوک بزرگ کردند. همیشه حضور در بالتیکو برایم خوشایند است.”
پوکر:” پوکر را خیلی دوست دارم و در محافل خصوصی این بازی را انجام می دهم.”
راهیابی :” برای جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل همه کار کردیم تا صعود کنیم و مراحل راهیابی خیلی خوب بودند.”
راجر فدرر:” جذاب ترین ورزشکار برای من در خارج از دنیای فوتبال است. او بهترین بازیکن تاریخ تنیس است اما هرگز عقب نمی کشد. برایش احترام زیادی قائلم.”
اسپورتزتوتال:” وکالت من بر عهده این اژانس است. نقش مهمی در زندگی شخصی و ورزشی من داشتند و برای رسیدن به اهدافم از من حمایت کردند.”
همسر رویاهایش :” آن را پیدا کردم. من و جسیکا از سال ۲۰۰۸ در کنار هم هستیم. در خارج از دنیای فوتبال بیشترین حمایت را از من کرده است.”
آمریکا :” کشوری است که چیزهای خوبی در موردش شنیده ام اما هنوز فرصت سفر به آن جا را پیدا نکرده ام. امیدوارم در دو سال آینده چنین فرصتی پیدا کنم.”
فولکر استروت:” وکیل اصلی من است. او برای من فراتر از یک دوست است. با هم بعضی وقت ها تنیس-فوتبال بازی می کنیم.”
وردربرمن:” اولین باشگاه برادرم فلیکس است. یکی از تیمهای محبوب من است. شاید علاقه ام به این باشگاه به خاطر میکو بوده باشد.”
هافبک بازیساز:” پست محبوب من است و تقریبا همیشه در این پست بازی می کردم. توان بازی در پست های دیگر را هم دارم اما در این پست راحت تر هستم.”
mohammad
07-18-2014, 12:20 PM
پیراهن کروس در فروشگاه رسمی رئال تمام شد[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
در فاصله چند ساعت پس از معارفه رسمی کروس با پیراهن شماره ۸ ، پیراهن این بازیکن در فروشگاه رسمی باشگاه در کونچا اسپینا تمام شد.
در حقیقت هواداران رئال کاملا ز این انتقال شگفت زده هستند و این را به خوبی می توان درک کرد.(sm120)
!..:: joker ::..!
07-18-2014, 12:24 PM
ممد پفيوز (sm3)
mohammad
07-18-2014, 12:29 PM
نوید دیوث(sm3)
07-18-2014, 12:31 PM
ممد ؟
من و تو فوق حرفه اي نبوديم ؟ (sm2)
Changed
07-18-2014, 12:32 PM
(sm2)چت روم نکن بابا میاد بعدش همین خبرها رو برا دهمین بار کپی میکنه میگه خبرها باید جلو باشه
mohammad
07-18-2014, 12:34 PM
ممد ؟
من و تو فوق حرفه اي نبوديم ؟ (sm2)
من بودم(sm98)
07-18-2014, 12:40 PM
من بودم(sm98)
(sm25) ابهتي نداريم ديگه
خاك تو سرت (sm25)
mohammad
07-18-2014, 12:43 PM
(sm25) ابهتي نداريم ديگه
خاك تو سرت (sm25)
کم پیدایی نوید(sm46)
امروز بازم باید ریده بشه به اعصابم ...والیبال(sm21) کلا جنبه والیبال دیدنو ندارم بد اعصابم میریزه بهم(sm120)
Changed
07-18-2014, 12:45 PM
(sm25) ابهتي نداريم ديگه
خاك تو سرت (sm25)
(sm70)نفیط نزدیکی به 30 هزار به زودی میشی
07-18-2014, 12:46 PM
کم پیدایی نوید(sm46)
امروز بازم باید ریده بشه به اعصابم ...والیبال(sm21) کلا جنبه والیبال دیدنو ندارم بد اعصابم میریزه بهم(sm120)
قربونت
همين دور و براييم (sm120)
شايد بردن. معلوم نيست (sm59)
(sm70)نفیط نزدیکی به 30 هزار به زودی میشی
مهم نيست اصن (sm14)
Changed
07-18-2014, 12:48 PM
قربونت
همين دور و براييم (sm120)
شايد بردن. معلوم نيست (sm59)
مهم نيست اصن (sm14)
دستت به گوشت نمیرسه :))
(sm2)سر دوزدختر هم همینی
07-18-2014, 12:50 PM
دستت به گوشت نمیرسه :))
(sm2)سر دوزدختر هم همینی
(sm2)بابا ميتونستم برم به امير بگم ولي خو مهم نيست (sm59)
دختر فرق ميكنه (sm2)
Changed
07-18-2014, 12:50 PM
دختر فرق ميكنه (sm2)
(sm30)
alifarhad
07-18-2014, 12:52 PM
دختر فرق ميكنه (sm2)
(sm127)
mohammad
07-18-2014, 12:57 PM
گویا آفای اسپیریدونوف در تویتر خودشون از برزیل خواهش کردند که ایران رو ببره و نگذاره که ما بیایم بالا و صعود کنیم.خلاصه رسما التماس میکرده(sm25)
Changed
07-18-2014, 01:04 PM
مارکا گفته توافق 63 ملیون پوندی با خامس
دیشب تو سایت گل دیدم موناکو گفته 90 ملیون یورو
معلوم نیس کی راست میگه (sm102)
mohammad
07-18-2014, 01:31 PM
تووووور، مانع عبور توپ به زمین حریف میشه !!
به سبک جواد محتشمیان خوانده شود
تا ساعاتی دیگر(sm120)
Changed
07-18-2014, 02:07 PM
مراسم معارفه تونی کروس در باشگاه رئال مادرید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammad
07-18-2014, 07:19 PM
ایسکو قربانی خرید جیمز میشود(sm21)
mohammad
07-18-2014, 07:27 PM
ایسکو قربانی خرید جیمز میشود(sm21)
mohammad
07-18-2014, 07:28 PM
کروس:” آنجلوتی از حضور من در این جا خوشحال است”[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
تونی کروس ،هافبک رئال مادرید در مصاحبه با رئال مادرید تی وی گفت:” آنجلوتی خوشحال است که من در این جا هستم.”
وی افزود:” آنجلوتی از این انتقال خیلی خوشحال است. من هم از تصمیم خودم راضی هستم که به رئال مادرید آمدم. در انتظار بازگشت به تمرین در روز ۱۴ مرداد هستم.”
بازیکنان رئال :” همه توانایی های بی نظیری دارند. من به تیمی ملحق شدم که بازیکنان بزرگی دارد. این برای من اتفاق جدیدی نیست. به همین خاطر باید پذیرفت که رئال تیم ی نظیری است.”
هواداران : پس از حمایتی که از من کردند باید درون زمین جبران کنم و امیدوارم که بهترین عملکردم را داشته باشم. همه تلاشم را انجام می دهم تا پاسخ اعتمادشان را بدهم.”
برنابئو :” دو بار با بایرن مونیخ در برنابئو بازی کردم و تجربه بی نظیری بود و حالا منتظر دیدن این جو فوق العاده در آینده هستم. مسلما بازیهای خانگی بی نظیر خواهند بود.”
Milad
07-18-2014, 07:33 PM
(sm50)
Milad
07-18-2014, 07:40 PM
پس اون بازیکن شجاع همین بیل ولزیه (sm50)
mohammad
07-18-2014, 07:42 PM
زر نزن پرز داره ایسکو رو میفروشه(sm3)
mohammad
07-18-2014, 07:42 PM
خدایا این پیرمرد خرفت رو ببر(sm81)
mohammad
07-18-2014, 07:44 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] در زیر اتفاقات رخ داده در مراسم معارفه تونی کروس را دنبال میکنیم.
ورود به والدبباس و دیدار با آنجلوتی و هیرو
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تست های پزشکی
امضای قرارداد
معارفه به هیئت مدیره و تماشاگران
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنفرانس مطبوعاتی
mohammad
07-18-2014, 07:44 PM
پیراهن رئال خیلی بهش میاد(sm120)
Milad
07-18-2014, 07:46 PM
خدایا این پیرمرد خرفت رو ببر(sm81)
کس شعره (sm120)
Milad
07-18-2014, 07:47 PM
دارم بازی فینال لیسبون رو میبینم (sm120)بعد 2 هزار بار هم میبینی باز بهت حال میده (sm120)
mohammad
07-18-2014, 07:48 PM
کس شعره (sm120)
وقتی پرز مدیر عامل باشه اسم رئال مادرید عوض کرد نباید تعجب بکنی(sm3)
دیگه بعد از قضیه اوزیل هر چیزی واسم قابل باوره(sm3)
mohammad
07-18-2014, 07:49 PM
دارم بازی فینال لیسبون رو میبینم (sm120)بعد 2 هزار بار هم میبینی باز بهت حال میده (sm120)
اینو
من هر روز ظهر بازی رئال و بایرن و رئال اتلتیکو رو میبینم (sm120) مخصوصا با گزارش مزدک و جواد(sm120)
Milad
07-18-2014, 07:49 PM
وقتی پرز مدیر عامل باشه اسم رئال مادرید عوض کرد نباید تعجب بکنی(sm3)
دیگه بعد از قضیه اوزیل هر چیزی واسم قابل باوره(sm3)
من دیگه اگه دیماریا و خدیرا برن ناراحت نمیشم چون خودمو اماده کردم ولی ایسکو ...
پرز دیوث داره کاری میکنه 12 سال دیگه قهرمان شیم (sm120)
Milad
07-18-2014, 07:50 PM
اینو
من هر روز ظهر بازی رئال و بایرن و رئال اتلتیکو رو میبینم (sm120) مخصوصا با گزارش مزدک و جواد(sm120)
باگزارش فارسی خیلی فاز میده (sm120)
mohammad
07-18-2014, 07:51 PM
من دیگه اگه دیماریا و خدیرا برن ناراحت نمیشم چون خودمو اماده کردم ولی ایسکو ...
پرز دیوث داره کاری میکنه 12 سال دیگه قهرمان شیم (sm120)
اخه رئال مادریدو چه به جوونگرایی و اینده نگری(sm120)
mohammad
07-18-2014, 07:52 PM
باگزارش فارسی خیلی فاز میده (sm120)
تازه من بازی رئال-غارسا فینال جام حذفی هم میبینم(sm2) 3 بازی رو هر روز میبینم(sm120)
Milad
07-18-2014, 07:55 PM
تازه من بازی رئال-غارسا فینال جام حذفی هم میبینم(sm2) 3 بازی رو هر روز میبینم(sm120)
بازی با بایرن زیاد فاز نمیده ولی اون دو تا خیلی بیشتر فاز میده (sm120)
Milad
07-18-2014, 07:56 PM
اخه رئال مادریدو چه به جوونگرایی و اینده نگری(sm120)
ما همون باید چشممون به این باشه کی خوب بازی میکنه بریم بخریمش(sm120)
ممد نگردو رو خدا کنه بر گردونن (sm120)
mohammad
07-18-2014, 07:56 PM
بازی با بایرن زیاد فاز نمیده ولی اون دو تا خیلی بیشتر فاز میده (sm120)
اوف مگه میشه از *** سوزی مزدک گذشت(sm2)
Milad
07-18-2014, 07:58 PM
اوف مگه میشه از *** سوزی مزدک گذشت(sm2)
مزدک بعد گل دوم دیگه کلا نا امید شد ولی یوسفی بیچاره ....(sm120)
سر شوت مودریچ نفسش بند اومد (sm120)سر توپ نیمار میخواست گریه کنه (sm120)
خیابانی هم بعد گل بیل انقدر ناراحت شد که وقتی مادرش مرد سر بازی پرسپولیس ناراحت نشد (sm120)
mohammad
07-18-2014, 07:59 PM
مزدک بعد گل دوم دیگه کلا نا امید شد ولی یوسفی بیچاره ....(sm120)
سر شوت مودریچ نفسش بند اومد (sm120)سر توپ نیمار میخواست گریه کنه (sm120)
خیابانی هم بعد گل بیل انقدر ناراحت شد که وقتی مادرش مرد سر بازی پرسپولیس ناراحت نشد (sm120)
مادریدیها میرن که فینالو نبازن حالا گرت بیل نه نه(sm2)
مرتیکه دو تیم از مادریدن(sm2)
mohammad
07-18-2014, 08:01 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] rande.jpg
کروس چالش شش جامه شدن را پذیرفت
“هدفم بردن همه جامهاست”
“حس کردن فشارها را دوست دارم، برای بردن همه جامها این جا هستم”
“۵ آگوست به تمرینات اضافه می شوم و بعد از آن تصمیم می گیریم که در سوپرکاپ اروپا در روز ۲۲ آگوست حاضر باشم یا نه”
۱۰ هزار مادریدیستا در مراسم معارفه
بازیکن آلمانی تا ۲۰۲۰ امضا کرد
HO33E!N
07-18-2014, 08:04 PM
ایسکو رُ بفروشن نفهمی محضه....
اگر میخوان ردش کنن به یه تیم خوب قرضش بدن...
همه آرزوی همچی بازیکنی دارن(sm50)
Changed
07-18-2014, 09:42 PM
تشکر خدیرا از حمایت رئال و آنجلوتی
سامی خدیرا ، بازیکن آلمانی رئال مادرید در پیغامی از حمایت ها از خودش در زمان مصدومیتش تشکر کرد.
وی گفت :” در چنین لحظاتی اراده، نیرو ، ایمان ، تلاش و جاه طلبی خیلی مهم است. این ها می توانند همه چیز را آسان کنند. همیشه باید به خودت باور داشته باشی و جاه طلب باشی . این کلید موفقیت است. من یک جهنم سه ماهه را تجربه کردم و همه تلاشم را کردم تا قهرمان دنیا باشم و به خواسته ام رسیدم. ”
وی افزود :” از افراد و شخصیت های مختلف تشکر می کنم. از آنجلوتی به خاطر اعتماد همیشگی به من و رئال مادرید ، کار مندانش و وکیلم متشکرم چرا که با من همکاری کردند.”
خدیرا در مورد بوئنیش ، جراح خود گفت :” از درمان پزشکی او متشکرم. از کریستین سانتاندر، بدنساز شخصی خودم به خاطر پنج ماه بی خیال شدن خانواده اش و حضور در کنار من سپاسگزارم. از فدراسیون فوتبال آلمان و لوو به خاطر حمایتشان نیز سپاسگزارم.”
Changed
07-18-2014, 09:44 PM
میلان مشتری ایسکو شد
ایسکو تبدیل به یکی از گزینه های اصلی میلان برای خرید در خط میانی و پر کردن جای روبینیو شده است.
در حقیقت روسونری ها به خرید این هافبک می اندیشند و می خواهند او را به جمع نفرت خود اضافه کنند. البته کاملا بعید به نظر می رسد که ایسکو بخواهد در باشگاهی بازی کند که هدفش حضور در لیگ اروپاست!
Changed
07-18-2014, 09:45 PM
پاسخ منفی زیزو به یووه
پس از استعفای ناگهانی کونته، یووه سخت تلاش کرد تا زیدان را به خدمت بگیرد اما پاسخ این مربی منفی بود.
در حقیقت او همه فکر و ذکر خود را روی کاستیا گذاشته است و به هیچ گزینه دیگری نمی اندیشد.
HO33E!N
07-19-2014, 01:02 AM
به گزارش "کادنا سر" هافبک برزیلی رئال مادرید کاسمیرو برای یک فصل به باشگاه پورتوی پرتغال قرض داده خواهد شد.مذاکرات بین رئال و باشگاه پرتغالی در فاز پیشرفته ای قرار دارد و تا ساعاتی دیگر این انتقال جنبه رسمی به خود می گیرد. کاسمیرو سال 2013 به رئال مادرید ملحق شد اما بخاطر اینکه بازی های بیشتری به او برسد مسئولان رئال تصمیم به انتقال قرضی او به پورتو گرفته اند.
در قرارداد او با پورتو بندی گنجانده شده که در صورت تمایل رئال به فروش این بازیکن در فصل آینده، باشگاه پورتو مقدم تر از سایرین خواهد بود.
قهرمان سابق پرتغال قصد دارد تا کاسمیرو را در هنگام سفر به آمریکا در اختیار داشته باشد
Changed
07-19-2014, 01:14 AM
احتمال ماندن خدیرا برای حمایت از کروس
همچنان اخبار ضد و نقیض در مورد رئال مادرید ادامه دارند اما بعید نیست که این بازیکن در رئال مادرید ماندنی شود.
ماندن او بی تردید بهترین خبر برای کروس است. کروس در آغاز حضورش در اسپانیا نیاز به یک همراه را حس خواهد کرد که حضور خدیرا به عنوان یک هم تیمی در تیم ملی و یک هموطن می تواند کمک حال او باشد.
Changed
07-19-2014, 01:15 AM
کریم با دستمزد ۸ میلیون یورو تمدید می کند
کریم بنزما به احتمال زیاد در طول هفته آینده به تمرینات رئال بر می گردد که در همین زمان قرارداد جدید خود را به امضا می رساند. این بازیکن بدین ترتیب قرارداد خود را تا ۲۰۱۹ تمدید می کند تا برای یک دهه رئالی باشد. دستمزد او نیز به سالانه ۸ میلیون یورو می رسد.
mohammad
07-19-2014, 12:00 PM
اشتیلیکه:” جام جهانی سکوی پرتاب کروس بود”
اولی اشتیلیکه، پیشکسوت آلمانی رئال مادرید از پیوستن کروس به این باشگاه ابراز خرسندی کرد.
وی گفت :” مسلما هیچ کس حرف بدی در مورد حضور تونی کروس در رئال نزده است چرا که همه بازیهایش در بایرن و به خصوص با آلمان در جام جهانی را دیدند. جام جهانی یک سکوی پرتاب بزرگ است. پس از چنین حضوری در جام جهانی طبیعی است که کسی از کروس بد نگوید.”
پیشکسوت رئال در مورد روند هماهنگی کروس در رئال گفت :” او از یک باشگاه کوچک به رئال نیامده است. بایرن همسطح رئال از نظر سازماندهی و توان اقتصادی یا هوادارانش است. خودش می داند که به چه دلیلی این تغییر را داشته است. بایرن ترجیح داد او را بفروشد تا سال بعد به صورت رایگان جدا نشود. به نظرم مشکل خاصی برای هماهنگی نخواهد داشت. مسلما تغییر بزرگی داشته است که سرزمین مادری خود را ترک کرده است. او باید اسپانیایی یاد بگیرد اما از نظر فوتبالی مشکلی نخواهد داشت. ”
وی در مورد پست ایده آل کروس گفت :” باید دید که نیازهای رئال چیست . کروس می تواند هم نقش هجومی داشته باشد و هم نقش دفاعی . دوست دارم جلوی خط دفاع بازی کند. بازیکنی است که توپ می گیرد و با هر دو پایش توان فنی بالایی دارد تا روند بازی را با پاسهای خود عوض کند. بازیکنی است که می تواند در چند پست بازی کند و در همه آنها خوب باشد.”
اشتیلیکه در مورد توان کاشته زنی کروس گفت :” برای تیم خوب است که کاشته زنش یک نفر نباشد. اگر فقط یک کاشته زن در تیم باشد ، کار حریف آسان می شود. تنوع خوب است. “
mohammad
07-19-2014, 12:03 PM
آس، ۲۸ تیر
همه چیز برای انتقال خامس مهیاست
حتی یک اتاق به نام او در والدبباس کنار گذاشته شده است
به محض فروش دی ماریا این انتقال رسمی می شود
به گفته اکیپ ، این بازیکن دوشنبه با موناکو خداحافظی می کند
سوپرکاپ اروپا، ۲۸ و ۳۱ مرداد
mohammad
07-19-2014, 12:05 PM
۱۰ میلیون تا مادرید
رئال مادرید حاضر شده است که ۷۵ میلیون یورو برای خامس بپردازد و موناکو با کمتر از ۸۵ میلیون راضی به فروش نمی شود
به دنبال خانه در مادرید است
دوشنبه باید به اردوی موناکو ملحق شود
رونالدو نازاریو به تیم سابقش تبریک گفت:” تبریک ، کروس که بهترین بازیکن جام جهانی بود را خریدید”
موراتا به یووه پیوست و رئال مادرید در جستجوی بی نتیجه برای خرید مهاجم است
mohammad
07-19-2014, 01:31 PM
حسادت اسپورت به پیوستن کروس به رئال
بارسلونا، بازیکن متوسطی مثل راکیتیچ را با 20 میلیون یورو خرید اما رئال توانست که بهترین بازیکن جام جهانی یعنی کروس را با ۲۵ میلیون یورو بخرد.
این ماجرا به حدی سوزش داد که مطبوعات کاتالونیا با تیترهایی عجیب به سود این انتقال رفتند. روزنامه اسپورت، کروس را ” خریدی مناسب سبک بارسلونا ” خواند و نوشت :” هافبک آلمانی راحت ، سریع و موثر پاس می دهد و می تواند نبض بازی را کنترل کند. او کاملا مناسب سبک بارساست. زمانی اوزیل چنین شرایطی داشت و به رئال رفت . در مودرد موردریچ نیز همین طور بود.”
اما سوال این جاست که چطور کروس در بایرن هاینکس و آلمان یواخیم لوو که سبک بارسا را نداشتند، موفق شده است!(sm2)
HO33E!N
07-19-2014, 01:46 PM
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید قصد دارد دی ماریا را بر خلاف میل بازیکن در مادرید حفظ کند. به گزارش آ.اس، آنچلوتی دو بار سعی کرد قرارداد دیماریا را تمدید کند. یک بار سال گذشته که اجازه ی خروج اوزیل داده شد و دیماریا حفظ شد و یک بار هم در زمستان که هافبک آرژانتینی به شدت با هواداران برنابئو به مشکل خورد.
ولی دیماریا از حضور در رئال ناراضی است و احساس میکند که هواداران او را دوست ندارند. او قصد دارد به پاریسن ژرمن بپیوندد.
با این حال، آنچلوتی دیماریا را بازیکن کلیدی 3-3-4 خود میبیند که با این سیستم فصل گذشته موفق شد لادسیما را فتح کند. آنچلوتی میخواهد هرگونه مذاکراتی برای فروش دیماریا متوفق شود و ال فیدئو در مادرید بماند.
mohammad
07-19-2014, 01:48 PM
کجای کاری اتاق جیمز رو هم اماده کردن دارن پیراهنشو میفروشن(sm3)
دیماریا هم رفته پی اس جی بخاطر احترام به موناکو اعلام نمیکنن(sm3)
CRSA7
07-19-2014, 01:49 PM
خامس (sm70) بیاد من خیالم راحت شه
HO33E!N
07-19-2014, 01:50 PM
کجای کاری اتاق جیمز رو هم اماده کردن دارن پیراهنشو میفروشن(sm3)
دیماریا هم رفته پی اس جی بخاطر احترام به موناکو اعلام نمیکنن(sm3)
(sm50)
mohammad
07-19-2014, 01:50 PM
مجی ایا(sm55)
CRSA7
07-19-2014, 01:51 PM
مجی ایا(sm55)
نه په یوهان کابایه ام (sm74)
HO33E!N
07-19-2014, 01:51 PM
خودذمون جواهر داریم ردش میکنیم تا یکی بیاد که معلوم نی جواب بده یا نه(sm50)
به بارسا انتقاد می کنیم که بازیکنا رُ میگیره میرینه توشون میفروشه خودمون بهترینامون رُ رد میکنیم(sm50)
CRSA7
07-19-2014, 01:52 PM
به بارسا انتقاد می کنیم که بازیکنا رُ میگیره میرینه توشون میفروشه خودمون بهترینامون رُ رد میکنیم(sm50)
نظر من به به نظر اقا پرز نزدیک است
mohammad
07-19-2014, 01:52 PM
نه په یوهان کابایه ام (sm74)
یه سیگار بکش انخل نره(sm50) مثه بازی رفت پارسال با الچه(sm2)
CRSA7
07-19-2014, 01:53 PM
خداییش فالکائو لازم نیست .. این ناواس هم در حد رئال نیست ... تمام (sm102)
CRSA7
07-19-2014, 01:54 PM
یه سیگار بکش انخل نره(sm50) مثه بازی رفت پارسال با الچه(sm2)
اگر به اینچیزا بود نا تاحال حا معتاد شده بودیم ... که اینا نرن
HO33E!N
خداییش فالکائو لازم نیست .. این ناواس هم در حد رئال نیست ... تمام (sm102)
فعلا برا رفع کوتی لازمه....در ضمن ما مهاجم نداریم به غیر از بنز(sm50)
mohammad
پوگبا 75 میلیون(sm21)
دیماریا 60 میلیون(sm21)
HO33E!N
نظر من به به نظر اقا پرز نزدیک است
پیر خرفت دیوث(sm50)
CRSA7
بدون مهاجم حالش بیشتر ه (sm118)
HO33E!N
07-19-2014, 01:55 PM
پوگبا 75 میلیون(sm21)
دیماریا 60 میلیون(sm21)
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ....(sm50)
الان میفهمم چرا 12 سال صبر کردیم(sm50)
CRSA7
07-19-2014, 01:56 PM
خیلی پر ستاره میشیم اگر .. دیماریا بمونه . فالکائو بیاد . جیمز بیاد (sm25)
HO33E!N
بدون مهاجم حالش بیشتر ه (sm118)
طرفدار آرسنالی تو؟(sm25)
mohammad
سال 2002 هم همینطوری رید به تیم(sm50)
CRSA7
پیر خرفت دیوث(sm50)
خوب جذب میکنه ... ولی خوب هم میده(sm102)
HO33E!N
خیلی پر ستاره میشیم اگر .. دیماریا بمونه . فالکائو بیاد . جیمز بیاد (sm25)
یه کروس و یه فالکائو برا سال بعد بس بود حتما باید برینه تو تیم مردک(sm50)
mohammad
07-19-2014, 01:57 PM
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ....(sm50)
الان میفهمم چرا 12 سال صبر کردیم(sm50)
هوادارا هم خوب باش تا نکردن(sm50)
البته تو برنابئو زیدان و کاسیاسش هو شدن انخل بماند(sm2)
CRSA7
07-19-2014, 01:57 PM
طرفدار آرسنالی تو؟(sm25)
امسال رو استثنا بعله ...
متیو دبوشی (sm118)
HO33E!N
07-19-2014, 01:58 PM
سال 2002 هم همینطوری رید به تیم(sm50)
عوضی خیلی کم میرینه شرایط هم سخت کرده کسی نیاد(sm50)
mohammad
07-19-2014, 01:58 PM
موراتا هم رفت
پس حتما یه مهاجم میخریم(sm50)
چی میشد جیمز رو میزاشت نوک حمله بعد انخل میموند(sm50)