کلا بازیگریش بهتر از خوانندگیش بوده ...
راست میگی واقعا خیلی وقتا حتی زورشون میومد برای همون دانلود مجانی دکمه تشکر را بزنن. عمر فروم ها به سر اومد اما این فرهنگ تشکر کردن از اخرش هم بین بعضی کاربرها جا نیفتاد که نیافتاد
آره یک بار دعوای شدید کردین چند ماهی حرف نمیزدین
هر چی باشه من و حسین جای پسر تو هستیم احسان.. همیشه کوچیک ترا باید برای آشتی پیش قدم بشن و پا پیش بزارن به هر حال
هنگامه رو خیلیا با دخترش مقایسه میکنن میگن دخترش از خودش بیتره
ارادت ..
ولی هیچ کدوم به پای اخبار دست اول خودت نمیرسن
من فقط موندم اون نرم افزار خروجی 510kb رو کی اختراع کرده بود که افتاده بود دست این بشر. فکر کنم خودش نرم افزاررو طراحی کرده بود![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 12-24-2025 در ساعت 08:40 AM
همه داغون میشن یک روزی آخرش دیر و زود داره ....
آره گفته بودی یادمه یک بار... ای بابا خیلی سختههلن کنسرت هم زیاد نمیزاره آخه از تک آهنگ هم که در آمدی در نمیاد چطوری باید زندگیش را بگذرونه بنده خدا ...
Hpv نگیری هموروئید اشکالی نداره
برای حسین همینم غنیمته به هر حال...حسین چند سالی هست تو کف سحره
جز خواننده های مورد علاقشه
آره خب از تو به خاطر این حساب میبرد که میترسید چیزی بهت بگه مبادا قهر کنی بری منبع خبریش قطع بشه خدای نکرده از شادمهر و آهنگ جدید بی خبر بمونه![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 12-24-2025 در ساعت 08:55 AM
کلاً هیچی بلد نیست ...اگه محمود قربانی نبود الان گوگوش داشت تو سریال های دوزاری گذاسیما نقش ننه بازی میکرد ...
همین انجمن ما ... روزی سه چهار هزار نفر آنلاین میشدن برای چی ...؟ دانلود آلبومهای 320 امیر ... الان به جرات میشه گفت تمام آرشیوها و آهنگهای 320 و فلک موجود در نت کار امیر و سعید ... همه می اومدن اینجا برمیداشتن برای سایتشون ... جالبه پول هم نمیدادن جوری که امیر دیگه اواخر سیستم واریز راه انداخته بود ... حتی حاضر نبودن هزار تومن برای دانلود آلبوهای نایاب باکیفیت پرداخت کنن ... جالبه همین آلبوم ها رو میرختن رو فلش به ملت میفروختن ...
انجمن بعد بستن تاپیک های امیر خیلی خلوت شد ...
فقط یه بار با حسین دعوا کردیم ...یادمه بعد دعوا حسین با میلاد ائتلاف کرده بودن میگفتن کی بود اولین بار گفت ممه تیر ...
حسین میگفت دیگه نبینم کسی بگه ...
طفلک میلاد هنوز دلش باهام صاف نشده نمیدونم چرا ...
حس پنجاه سالگی بهم دست داد ...همگی بیین در آغوش بابا اسی ...
سوگند دختر هنگامه خیلی شبیه خودشه ... وکیله ... پارسال ازدواج کرد ... هنگامه هم از شوهرش رونمایی کرد بالاخره ...
اخبار من که همش کذبه ...
میگن ایده ساخت هوش مصنوعی از مغز سینجول الهام گرفته شد ...![]()
آره دیگه هلن 65 سالشه ... ولی بیشتر به خاطر بیماری شوهرش شکسته شد ...
اوایل پول لازم بود ولی الان شنیدم بیمه داه وضعش بهتره ... هلن درآمدش بد نیست ...
نه دیگه دخول صورت نمیگیره به اچ پی وی نمیرسه ...
سحر مقدس چند بار تا مرز شوهر کردن رفت ولی تو دام نیفتاد ... حسین براش مهم نیست همین که 85 باشه خوبه ...
مسعود یه جور خاصی هوامو داشت ...![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)