توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...
Saleh16
12-18-2014, 06:03 PM
به امید خدا درآینده سعی میشه از کنسرتها و موزیک ویدیوی تک آهنگهای معین گذاشته بشه ...
moein1366
12-18-2014, 07:42 PM
کنسرت استاد معین و انوشیروان روحانی HD
اورجنال 150 MG
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
کمکی به تلاش دوستان برای گذاشتن کنسرتها..[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
12-18-2014, 08:06 PM
2 موزیک ویدیوی ننه و بی بی گل اضافه شدند
2 موزیک ویدیوی تو که تمامه دنیامی و ملاقات تا لحظاتی دیگه اضافه میشن
Saleh16
12-19-2014, 12:17 AM
دوستان دو موزیک ویدیوی ملاقات و تو که تمامه دنیامی اضافه شد
Shahrokh
12-20-2014, 02:34 AM
سلام دوستان عزیز در خواست این البوم استاد مـــعـــیــــن رو با کیفیت اوریجینال دارم.از همکاری شما کمال تشکر را دارم.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2).jpg
Saleh16
12-20-2014, 07:14 AM
سلام دوستان عزیز در خواست این البوم استاد مـــعـــیــــن رو با کیفیت اوریجینال دارم.از همکاری شما کمال تشکر را دارم.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2).jpg
در آینده آلبوم ذکر شده
به همراه آلبوم صوتی کنسرت آمقی تئاتر اضافه خواهند شد
Saleh16
12-20-2014, 07:33 AM
حالا که دیگه امیر جان لطف کردن و تاپیک رو برگردوندن و من رو هم از اخراجی درآوردن
در محضر همه ازشون عذر میخوام ، امیدوارم سوء تفاهم هاهم برطرف بشه و خلاصه امیر جون آشتی کنه
من که ازش عذر میخوام و خدا میدونه نیّت بدی نداشتم ، یه جورایی هم حق با ایشون بود من نباید به هنرمندی که
براش قابل احترام هست بی احترامی میکردم (sm127)
واقعا حیفه که دوستی ها سره همچین چیزایی از بین بره ...
moein1366
12-20-2014, 10:18 AM
سلام دوستان.خوشحالم که می بینم تاپیکمون برگشته و بهتر از اون کدورت و ناراحتی دوستانمون هم از بین رفته....کار خوبی کردید..ممنون ازتون(sm174)
moein1366
12-20-2014, 10:32 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
روزگار
12-20-2014, 11:00 AM
به امید خدا درآینده سعی میشه از کنسرتها و موزیک ویدیوی تک آهنگهای معین گذاشته بشه ...
سلام.خوشحالم که می بینم بازهم دور هم جمع هستیم.
مدیر جان اگه شد از کنسرت استاد در عراق هم بذار.(sm127)(sm127)
Saleh16
12-20-2014, 11:53 AM
پست دوم (کامینگ سون ها) آپدیت شد
Saleh16
12-20-2014, 12:22 PM
دوستان به سلامتی آلبوم جدید آقای صدا منتشر شد
3 تراک جان جوانی ، بغض و بی اعتنا زیباترین کارهای آلبوم هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این اتفاق بزرگ رو در موسیقی به طرفدارانش از ته دل تبریک میگم
بدون شک بسیاز زیباست و مطمئنا برای طرفدارای این هنرمند اتفاق بزرگیه!
ابی آلبوم داد ، سندی آلبوم داد ، نوش آفرین بعد این همه مدت آلبومش رو میخواد بده ، هلن میخواد آلبوم جدیدش رو بده ، خلاصه همه ی اونایی که سالها در سکوت بودند هم آلبوم دادند
ولی حیف و صد حیف که هنرمند محبوب من حتی تاریخی از اینکه آلبوم بیرون میاد نگفته و اصلا معلوم نیست
که آلبومی در کار هست یا نه ، به امید روزی که معین نازنین هم آلبومش رو منتشر کنه و به این انتظار خاتمه بده ...
madar
12-20-2014, 01:47 PM
خوشحالم که می بینم تاپیکمون دوباره زنده شد.
ممنون از ویدئوهایی که میذاری مدیر جان،یه کم کیفیت دارتر عالی میشه.(sm10)
یه تشکر ویژه و خسته نباشی به دوست عزیزمونmoein1366 که ویدئوهای استاد رو در نهایت کیفیت برامون قرار میده.(sm10)
moein1366
12-20-2014, 02:27 PM
موزیک ویدئو زیبای لحظه ها بصورت اورجنال دی وی دی
حجم : 340 مگابایت
تقدیم به همه دوستان این تاپیک.ان شالله که تمامی اثار استاد با کیفیت تمام در خدمت دوستان قرار بگیرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](sm127)
moments
Saleh16
12-20-2014, 03:07 PM
تقدیم به همه دوستان این تاپیک.ان شالله که تمامی اثار استاد با کیفیت تمام در خدمت دوستان قرار بگیرد.
moments
با تشکر ، به صفحه اول اضافه شد
moeinnieom
12-20-2014, 03:37 PM
moments
سلام دوست عزیز..اخر مرامی
خیلی زحمت میکشی و تنها یک ویدئو از استاد رو با این حجم به عشق دوستان خودت آپ می کنی...نمی دونم دیگه چی بگم،....(sm174)
صالح جان از شما هم بخاطر تلاشهات ممنونم.میگم نمیشه این ویدئو ملاقات رو خودت یه جور درست کنی.اون چند ثانیه ای که اطلاعات اهنگ میاد رو ویدئو رو حذف کن و از یه جای ویدئو چند ثانیه بجاش بذار.اخه حیفه این ویدئو با کیفیت اینجوری باشه.تگ pmc هم از بالای ویدئو قطع کن.(sm127)
Saleh16
12-20-2014, 03:52 PM
سلام دوست عزیز..اخر مرامی
خیلی زحمت میکشی و تنها یک ویدئو از استاد رو با این حجم به عشق دوستان خودت آپ می کنی...نمی دونم دیگه چی بگم،....(sm174)
صالح جان از شما هم بخاطر تلاشهات ممنونم.میگم نمیشه این ویدئو ملاقات رو خودت یه جور درست کنی.اون چند ثانیه ای که اطلاعات اهنگ میاد رو ویدئو رو حذف کن و از یه جای ویدئو چند ثانیه بجاش بذار.اخه حیفه این ویدئو با کیفیت اینجوری باشه.تگ pmc هم از بالای ویدئو قطع کن.(sm127)
سلام ، دوستان تقاضای کیفیت بالاتر کردند ، من هم گفتم کیفیت بالا قرار میدم ولی تگ دارند
اگر بدون تگ پیدا کردم حتما قرار میدم ، بازم اگه کم و کسری هست به بزرگیه خودتون ببخشید ، جبران میشه ...
moeinnieom
12-20-2014, 05:19 PM
سلام ، دوستان تقاضای کیفیت بالاتر کردند ، من هم گفتم کیفیت بالا قرار میدم ولی تگ دارند
اگر بدون تگ پیدا کردم حتما قرار میدم ، بازم اگه کم و کسری هست به بزرگیه خودتون ببخشید ، جبران میشه ...
عزیزم کیفیت بالا قرار بده،تگ که مشکلی نداره.فدات
کنسرتها چی شد(sm176)
سلام مدیر گرامی..تاپیک یک روزی نبود حال نداشتیم.خدا رو شکر که دوباره برقرار شد.
مدیر جان عیب نداره ویدئوها تگ داشته باشن ولی کیفیت داشته باشن خوبه.اگه ویددئوهایی که گذاشتی رو باز اصلاح کنی محشر میشه.(sm10)
همچنین از استاد معین1366که با گذاشتن همه ویدئوهای گذاشته شده اش با بالاترین کیفیت همه رو شرمنده خودش کرده،کمال تشکر رو دارم(sm176)
زوج خوبی شده اید در کنار هم(sm127)(sm127)
Saleh16
12-20-2014, 06:11 PM
سلام مدیر گرامی..تاپیک یک روزی نبود حال نداشتیم.خدا رو شکر که دوباره برقرار شد.
مدیر جان عیب نداره ویدئوها تگ داشته باشن ولی کیفیت داشته باشن خوبه.اگه ویددئوهایی که گذاشتی رو باز اصلاح کنی محشر میشه.(sm10)
همچنین از استاد معین1366که با گذاشتن همه ویدئوهای گذاشته شده اش با بالاترین کیفیت همه رو شرمنده خودش کرده،کمال تشکر رو دارم(sm176)
زوج خوبی شده اید در کنار هم(sm127)(sm127)
حیف که این زوج خوب ما باهامون قهره! (sm9)
عذر می خوام مدیر جان.ولی اگه اشتباه نکنم و نمی کنم،این دوست خوبمون از این رفتارها نداره.تازه تا اونجایی که اطلاع دارم،وقتی تاپیک حذف شده بود ایشون واسطه قرارگرفته بود برا برگردوندن این تاپیک با امیر.
حالا دلیل خاصی داری که این فرمایش رو می کنی.
Saleh16
12-20-2014, 06:19 PM
عذر می خوام مدیر جان.ولی اگه اشتباه نکنم و نمی کنم،این دوست خوبمون از این رفتارها نداره.تازه تا اونجایی که اطلاع دارم،وقتی تاپیک حذف شده بود ایشون واسطه قرارگرفته بود برا برگردوندن این تاپیک با امیر.
حالا دلیل خاصی داری که این فرمایش رو می کنی.
نه ، شما راست میگی!
نه ، شما راست میگی!
چجوری فرمایش کردی که باهامون قهره(sm77)
moein1366
12-20-2014, 06:39 PM
ما که داریم همه جوره کمک به مدیر تاپیک می کنیم.قهر بودن اینجوریه عزیز
کاشکی همه قهرهای دنیا اینجوری بود.(sm127)
moein1366
12-20-2014, 06:42 PM
موزیک ویدئو خاطرها (البته میکس شده هستش).
دانلودش خالی از لطف نیست و خیلی جالبه.
Saleh16
12-20-2014, 08:36 PM
دوستان کنسرت معین و انوشیروان روحانی
موزیک ویدیوی بچه های البرز
موزیک ویدیوی خاطره ها
موزیک ویدیوی لحظه ها (کیفیت اورجینال)
به صفحه اول اضافه شدند
در ضمن برنامه فردا شب بی بی سی فارسی ، برنامه ی بلور بنفش رو از دست ندید
مصاحبه با برادر زاده ی استاد معین ، آقای رضا معین
شهادت امام رضا رو نیز تسلیت میگم
و نمیتونم بگم یلداتون مبارک ،
ولی میشه گفت با آرزوی بهترینها برای معینی های نازنین
حیف شد تو یه روز افتادن!
ویژه برنامه شبکه BBC Persian برای شب یلدا
" برنامه بلور بنفش " مصاحبه و اجرا از برادر زاده استاد معین
آقای رضا معین که بسیار به استاد شبیه هستن
زمان پخش برنامه :
یکشنبه شب ساعت 21
تکرار دوشنبه ساعت 1 بامداد
catalanism
12-20-2014, 09:37 PM
معین در کنار برادرزادش
madar
12-21-2014, 01:56 PM
[QUOTE=saleh16;249580]
دوستان کنسرت معین و انوشیروان روحانی
موزیک ویدیوی بچه های البرز
موزیک ویدیوی خاطره ها
موزیک ویدیوی لحظه ها (کیفیت اورجینال)
به صفحه اول اضافه شدند
با تشکر از moein1366 نازنین(sm10)(sm127)(sm176)(sm174)
madar
12-21-2014, 05:56 PM
سلام مدیر جان
ممنونم از این همه ویدئویی که گذاشتی..عزیزم از بعدظهر تا الان لینکها رو برداشته بودم و داشتم دانلود میکردم.ولی متاسفانه کیفیتها تقریبا نصف یا کمترن..از مدیر محترم و دوست خوبم خواهشمندم اگه میشه نسخه اصلی جایگزین بشه..ممنون مدیر جون.خیلی گلی(sm10)(sm127)(sm176)(sm174)
Saleh16
12-21-2014, 08:28 PM
سلام مدیر جان
ممنونم از این همه ویدئویی که گذاشتی..عزیزم از بعدظهر تا الان لینکها رو برداشته بودم و داشتم دانلود میکردم.ولی متاسفانه کیفیتها تقریبا نصف یا کمترن..از مدیر محترم و دوست خوبم خواهشمندم اگه میشه نسخه اصلی جایگزین بشه..ممنون مدیر جون.خیلی گلی(sm10)(sm127)(sm176)(sm174)
ممنون دوست عزیزم ، من که نفهمیدم اسم شما دوست گلم مادر هست یا مدار!! خخخخخخ (sm30)
ولی حق شماست ، به رو چشم ، بعد از اتمام کارها ویدیوهای کم کیفیت با کیفیت بالا جایگزین میشه
باز هم به بزرگی خودتون ببخشید (sm127)
Saleh16
12-21-2014, 08:30 PM
" یاد آوری ، امشب "
زمان پخش برنامه :
یکشنبه شب ساعت 21
" یاد آوری ، امشب "
زمان پخش برنامه :
یکشنبه شب ساعت 21
سلام صالح اقا
ببخشید،برنامه رو در تاپیک واسه دانلود نمیذارید؟
madar
12-21-2014, 08:50 PM
مدیر جان شما میخواهید بعدا تعویضش کنید.همین الان درستش کن.ویدیوهایی که از الان میخوای بذاری،همون کیفیت اصلی اش بذار.یک کار رو چرا دوتا میکنی.نام منم ""مادر""هست.!!اصلا یه چیزی باشه شما بهش بخندی،هرچه میخواد باشه
moein1366
12-22-2014, 11:23 AM
moein1366
12-22-2014, 02:10 PM
موزیک ویدئو نه نه (اورجنال و بدون تگ)
حجم : 71 مگابایت
تقدیم به مدیر و همه دوستداران استاد معین
ممنون معین جان.تشکر فراوان بابت این موزیک ویدئوهای با کیفیتت.
ما که چیزی دستمون نمیاد جواب زحماتت رو بدیم.ان شالله که مدیر جان همانند شما با گذاشتن ویدئوهای باکیفیت استاد،مزد زحماتت رو بده.تندرست باشید.(sm127)(sm176)
Alireza
12-22-2014, 03:33 PM
هووم ؟! (sm172)
moeinnieom
12-22-2014, 06:09 PM
موزیک ویدئو نه نه (اورجنال و بدون تگ)
حجم : 71 مگابایت
تقدیم به مدیر و همه دوستداران استاد معین
سلام معین دوست عزیز
ممنون از این ویدئو خوبت.اقا صالح گذاشته بودن ولی این بهتر بود.
مدیرجان.فدات بشم،یه ماه پیش قول به من دادی که دوتا اجرای استاد رو در شبش برامون اپلود کنی.متاسفانه خبری ازش نشد.
پس چی شد؟
Saleh16
12-22-2014, 06:13 PM
سلام معین دوست عزیز
مدیرجان.فدات بشم،یه ماه پیش قول به من دادی که دوتا اجرای استاد رو در شبش برامون اپلود کنی.متاسفانه خبری ازش نشد.
پس چی شد؟
بله حق با شماست عزیزم ، شرمنده ، تا شب قرار میدم برات
اگر هم تو این دو روز ویدیو اضافه نکردم چون مشکل اینترنت دارم ، درستش کردن بازم اضافه میکنم دوستان (sm127)
moeinnieom
12-22-2014, 06:18 PM
بله حق با شماست عزیزم ، شرمنده ، تا شب قرار میدم برات
اگر هم تو این دو روز ویدیو اضافه نکردم چون مشکل اینترنت دارم ، درستش کردن بازم اضافه میکنم دوستان (sm127)
ممنون عزیز.
خدا رو شکر دوستان فعالیتشون خوب هست.باور کن مدیر جان از استاد ویدئو داریم ولی با این کیفیت که شما و معین جان میذارید،ما نداریم که برا تاپیک اپ کنیم..منتظر ویدئوهای امشبت با کیفیت خوب هستم.
راستی از برنامه دیشب چه خبر؟
Saleh16
12-22-2014, 08:07 PM
بزودی موزیک ویدیوی هوای خونه
به نظر موزیک ویدیوی قشنگی هست و مثل اینکه جلوه های ویژه هم داره!!
Saleh16
12-22-2014, 08:12 PM
سلام معین دوست عزیز
پس چی شد؟
بفرمایید دوست عزیزم ، اجرای دو آهنگ میپرستم و وقتی سرت رو شونمه از استد معین در سیزده به در سال 67 اینا!!
کیفیت بالاتر موجود نبود ، میگردم واسه اورجینال ، پیدا کردم میذارم
Moein Los Angeles (1983) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
12-22-2014, 08:41 PM
تقدیم به تمامه معینی ها
جدیدترین کنسرت معین
کنسرت هانوور 2014 از استاد معین به همراه پرفوسور سمیعی که
حرف هایی با استاد معین روی سند میزن که جالبه!!
لینک دانلود پاک شده ...
دنبال نسخه کاملش هستم تا قرار بدم
moeinnieom
12-22-2014, 11:37 PM
ممنون مدیر جان..
عالی بود.با کیفیت اگه پیدا کردی حتما بذار.بخدا این از بدشانسی های استاد و طرفدارانش هست.ویدیو بقیه خواننده هایی که در این شو برنامه اجرا کرده اند اورجنالش هست، الا این اجراخای معین(sm81)
راستی مدیر این کنسرت آخری رو چجوری میشه دان کرد.یه توضیح نمیدی.ممنون(sm10)
moein1366
12-22-2014, 11:48 PM
ان شالله به همین نزدیکی...............
madar
12-23-2014, 11:50 AM
" یاد آوری ، امشب "
زمان پخش برنامه :
یکشنبه شب ساعت 21
سلام بر دوستان خودم
کسی این برنامه رو ضبط نکرده برامون بذاره؟
از مدیر محترم و دوست تلاشگرمون معین1366 بخاطر ویدئوهای زیبایشان کمال تشکر و قدردانی را دارم.ان شالله که سایه این دو دوست همیشه بالای سر تاپیک استاد باشد.(sm127)
روزگار
12-23-2014, 05:43 PM
سلام خدمت همه دوستان
میدونم کسی جوابگوی من نیست ، ولی دیگه چکارش کنم......
کسی این کاور رو با کیفیت خوب نداره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-23-2014, 06:40 PM
موزیک ویدئو ای عشق(نسخه ادیت شده)
دانلود نکنی ضرر کرده ای...........
moein1366
12-23-2014, 07:03 PM
سلام خدمت همه دوستان
میدونم کسی جوابگوی من نیست ، ولی دیگه چکارش کنم......
کسی این کاور رو با کیفیت خوب نداره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام دوست عزیز
ما هر تلاشی اینجا میکنیم واسه راضی بودن طرفداران معین هستش.شما هم تاج سر ما.این کاور رو من ندارم،ولی اگه درخواست دیگه ای داری،مطمئن باش در صورت داشتنش بلافاصله در تاپیک قرار داده خواهد شد.زنده باشی(sm10)
Behzad Music
12-23-2014, 07:20 PM
دوستان کنسرت قدیمی حلقه طلا از استاد معین در خواست داشتم
moeinnieom
12-23-2014, 07:42 PM
اشتباه زدی دوست عزیز.اینجا تاپیک معین هستش نه تاپیک کاور کاست و سی دی
به هرحال ما این رو به فال نیک میگیریم.خوش اومدی به جمع ما(sm10)
Saleh16
12-23-2014, 07:45 PM
دوستان من دارم میرم مسافرت ، ولی با تاپیک در ارتباطم ، ایشالله برگردم ، واستون چند موزیک ویدیو و کنسرت قرار میدم
هنوزم دنباله کنسرت کامل هانوور هستم ، امیدوارم با کیفیتش رو پیدا کنم و براتون آپ کنم دوستای گلم (sm127)
moeinnieom
12-23-2014, 07:49 PM
ان شالله خوش بگذره.
فی امان الله(sm127)
دوستان کنسرت قدیمی حلقه طلا از استاد معین در خواست داشتم
دوست عزیز فکر نکنم استاد این ترانه رو در کنسرتی اجرا کرده باشه.
Saleh16
12-24-2014, 03:39 PM
دلم تنگتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه ...
moein1366
12-24-2014, 07:36 PM
کنسرت استاد در هانوور2014
صحبتهای پروفسور سمیعی و استاد معین.....
حجم : 64 MG
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]خدمت اقا صالح هم سلام عرض می کنیم.ان شالله مسافرت بهشون خوش بگذره و هرجا باشند،تندرست و سلامت باشد. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moeinnieom
12-24-2014, 10:38 PM
سلام دوستان
دلم واسه موزیک ویدئو دلم تنگته،تنگ شده.دوستان اگه کسی با کیفیت اورجنال داره برامون بذاره.(sm10)
Saleh16
12-24-2014, 11:44 PM
کنسرت استاد در هانوور2014
صحبتهای پروفسور سمیعی و استاد معین.....
حجم : 64 MG
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]خدمت اقا صالح هم سلام عرض می کنیم.ان شالله مسافرت بهشون خوش بگذره و هرجا باشند،تندرست و سلامت باشد. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ممنون دوست گلم ، شما که همه جوره داری فعالیت میکنی و خدارو شکر دوستان خیلی مشتاقند
و تورو بیشتر از من قبول دارند دیگه ...
امیدوارم بشه زحماتت رو جبران کرد ، خلاصه بتونیم با هم تاپیک رو جلو ببریم (sm127)(sm93)
moein1366
12-25-2014, 02:33 AM
ممنون دوست گلم ، شما که همه جوره داری فعالیت میکنی و خدارو شکر دوستان خیلی مشتاقند
و تورو بیشتر از من قبول دارند دیگه ...
امیدوارم بشه زحماتت رو جبران کرد ، خلاصه بتونیم با هم تاپیک رو جلو ببریم (sm127)(sm93)
دوستان نسبت به این بنده حقیر لطف دارن.
انجام وظیفست استاد،ما داریم شاگردی می کنیم و درس پس میدیم.مسافرت خوش میگذره؟(sm127)
Hoss Ein
12-25-2014, 02:58 AM
دمتون گرم يادش بخير من يه زماني تو موزيك باران تاپيك معين رو داشتم اي روزگار
از بد روزگار يوزر قديمم نميدونم چي شد زدم قبول نكرد سيستم(sm25)
moein1366
12-25-2014, 03:00 AM
دمتون گرم يادش بخير من يه زماني تو موزيك باران تاپيك معين رو داشتم اي روزگار
از بد روزگار يوزر قديمم نميدونم چي شد زدم قبول نكرد سيستم(sm25)
سلام.ببخشید شما..
Hoss Ein
12-25-2014, 03:05 AM
Hoss Ein
12-25-2014, 03:05 AM
سلام.ببخشید شما..
من يوزرم Mr.Hossein بود شما نميشناسي
moein1366
12-25-2014, 03:08 AM
من يوزرم Mr.Hossein بود شما نميشناسيمیشه بپرسم چه سالی اینجا تاپیک معین داشتی؟؟
Hoss Ein
12-25-2014, 03:13 AM
میشه بپرسم چه سالی اینجا تاپیک معین داشتی؟؟
دقيق نميدونم 2 يا 3 سال پيش كمتر يا بيشتر دقيق خاطرم نيست
moein1366
12-25-2014, 03:17 AM
دقيق نميدونم 2 يا 3 سال پيش كمتر يا بيشتر دقيق خاطرم نيست
تا نجایی که یاد دارم،دو سه سال پیش تاپیک استاد اینجا بود که شخصی بنام جلیل اون رو هدایت میکرد.بحرحال به تاپیک خودت خوش اومدی.اگه آثاری از استاد داری که میدونی لازمه در تاپیک باید قرار بگیره،محبت کن و به ما کمک کن.ممنون(sm10)
Hoss Ein
12-25-2014, 03:24 AM
تا نجایی که یاد دارم،دو سه سال پیش تاپیک استاد اینجا بود که شخصی بنام جلیل اون رو هدایت میکرد.بحرحال به تاپیک خودت خوش اومدی.اگه آثاری از استاد داری که میدونی لازمه در تاپیک باید قرار بگیره،محبت کن و به ما کمک کن.ممنون(sm10)
حتما
mahdii
12-25-2014, 04:28 AM
سلام به همه دوستان
یه سوال دارم.موزیک ویدئو بیقرار چند ورژن داره.صالح جان ورژن3تاج سر و ورژن3الهه ناز پس چی؟
دوستان من یک سوال در مورد این بحث دارم دوست دارم همه مشارکتی داخلش شرکت کنند
آهنگ الهه ناز و تاج سر وبیقرار چند ورژن داره دقیقا
موزیک ویدئو خاطرها (البته میکس شده هستش).
دانلودش خالی از لطف نیست و خیلی جالبه.
آقا معین این لینک از کار افتاده میشه زحمتشو بکشی ودرستش کنی
Behzad Music
12-25-2014, 10:34 AM
موزیک ویدئو خاطره انگیزه "کوچه" از استاد معین
moein1366
12-25-2014, 12:20 PM
کنسرت استاد معین در هانوور 2014
اجرای کعبه
حجم : 39 Mg
moein1366
12-25-2014, 12:24 PM
موزیک ویدئو خاطره ها(نسخه ادیت شده)
کیفیت اورجنال 1386
moein1366
12-25-2014, 12:26 PM
دوستان من یک سوال در مورد این بحث دارم دوست دارم همه مشارکتی داخلش شرکت کنند
آهنگ الهه ناز و تاج سر وبیقرار چند ورژن داره دقیقا
آقا معین این لینک از کار افتاده میشه زحمتشو بکشی ودرستش کنی
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم،موزیک ویدئو الهه ناز دارای سه ورژن و ویدئو بیقرار دو ورژن و ویدئو تاج سر هم سه ورژن دارد.
لینک ویدئو خاطره ها درست شد.
catalanism
12-25-2014, 02:43 PM
(sm127) (sm127) (sm127)
AMIR HOSEIN
12-25-2014, 03:42 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و بزگوار
یه درخواست داشتم موزیک ویدئو شاه دخترون معین رو با کیفیت اورجینال بذارید
ممنون
moein1366
12-25-2014, 05:02 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و بزگوار
یه درخواست داشتم موزیک ویدئو شاه دخترون معین رو با کیفیت اورجینال بذارید
ممنون
سلام امیر حسین جان.خوش اومدی به تاپیک خودت.صالح جان مدیر تاپیک فعلا در مسافرت هستند،ان شالله اگه شد،اورجنال و بدون تگ رو برات میذارم.(sm127)
Saleh16
12-25-2014, 08:45 PM
یکی از قشنگترین کارهای استاد هست به نظر من
یادش بخیر اون موقع که اومده بود این آهنگ ، وقتی اولش رو شنیدم فکر کردم آهنگ رو اشتباه دانلود کردم
با خودم میگفتم مگه میشه این آهنگه معین باشه ولی بعدش نظرم کاملا عوض شد ...
moein1366
12-25-2014, 09:02 PM
کنسرت استاد در هانوور 2014
اجرای زیبای اصفهان HD
حجم : 57 MG
Saleh16
12-25-2014, 09:04 PM
خدمت دوستان ، مستند معین در برنامه بلور بنفش ، پخش شده در 8 اردیبهشت 1391
کیفیت بالاتر هم موجود هست اگر کسی اورجینالش رو داشت اضافه کنه ، ممنون
دانلود قسمت اول
Moein Mostanad BBC - Part 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت دوم
Moein Mostanad BBC - Part 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2).avi.html)
Saleh16
12-25-2014, 09:12 PM
دانلود موزیک ویدیوی ترکم نکن
با کیفیت اورجینال
Moein - Tarkam Nakon (uppit.com/f0zhf3n265pi/Moein-tarkam-nakon-HD.mp4)
moein1366
12-25-2014, 09:19 PM
سلام صالح جان.این ویدئو رو با کیفیت1080 دارم و نزدیک به 90مگ هست.ان شالله اپ می کنم و برا دوستان میذارم.دوستان درخواست ویدئو دلم تنگته رو داشتند که متاسفانه ویدئو من حجمش62مگ هست.ظاهرا کیفیت اصلی به 100مگ هم میرسه.لطفا اگه داری برا دوستان بذار.(sm10)
Saleh16
12-25-2014, 09:29 PM
سلام صالح جان.این ویدئو رو با کیفیت1080 دارم و نزدیک به 90مگ هست.ان شالله اپ می کنم و برا دوستان میذارم.دوستان درخواست ویدئو دلم تنگته رو داشتند که متاسفانه ویدئو من حجمش62مگ هست.ظاهرا کیفیت اصلی به 100مگ هم میرسه.لطفا اگه داری برا دوستان بذار.(sm10)
سلام دوست گلم ، خوبی؟؟
ببینید موزیک ویدیوی دلم تنگته اصلا 1080 نداره ، کیفیت اورجینالش 720 هست که توسط شرکت آونگ منتشر شده
فقط موزیک ویدیوهای آغوش و پرنده و تو که تمامه دنیامی کیفیت 1080 دارند!
ممنون از فعالیتت ، من هم این مستند معین رو با کیفیت اورجینال داشتم ولی سره همون قضیه که بهت گفتم با چندتا فایل دیگه پاک شدند (sm25)
چشم دلم تنگته رو آپ میکنم واسه دوستمون که درخواست دادند
moein1366
12-25-2014, 09:37 PM
سلام دوست گلم ، خوبی؟؟
ببینید موزیک ویدیوی دلم تنگته اصلا 1080 نداره ، کیفیت اورجینالش 720 هست که توسط شرکت آونگ منتشر شده
فقط موزیک ویدیوهای آغوش و پرنده و تو که تمامه دنیامی کیفیت 1080 دارند!
ممنون از فعالیتت ، من هم این مستند معین رو با کیفیت اورجینال داشتم ولی سره همون قضیه که بهت گفتم با چندتا فایل دیگه پاک شدند (sm25)
چشم دلم تنگته رو آپ میکنم واسه دوستمون که درخواست دادند
سلام صالح اقا.رسیدن بخیر
نمیدونم والله.ایم ویدئو ترکم نکن که دارم حجمش87مگ و اورجنال هستش.دارم اپ میکنم و امشب میذارم.
در مورد ویدئو دلم تنگته هم شاید حق با شما باشه.
moein1366
12-25-2014, 10:46 PM
تیزر کنسرت استاد و شادمهر برای کریسمس HD
moein1366
12-26-2014, 12:54 AM
دانلود اورجنال موزیک ویدئو ترکم نکن
کیفیت 1080
حجم : 87 MG
moeinnieom
12-26-2014, 01:48 AM
سلام دوستان
تاپیک داره روز به روز پیشرفت و کاملتر میشه..از مدیر نازنین هم قدر دانی و تشکر ویژه دارم.(sm10)
یه تشکر ویژه هم به دوست عزیز و مهربونمونmoein 1366 که واقعاً دارن نهایت تلاش و همکاری رو با دوستان انجام میدن.این یکی دو روز خیلی زحمت کشید و از کنسرت جدید استاد تا ویدیو هاو....رو برامون گذاشت.خوشم ازش میاد که آخر کیفیته.مثه خودم عاشق کیفیت هستش.تندرست و سربلند باشی(sm10)(sm127)
ممنونم معین جان.ویدئو را با این کیفیت نداشته و ندیده بودم.دستت طلا.بابت گذاشتن کنسرتها هم بی نهایت سپاسگذارم.
فعالیت دوباره مدیر هم تبریک میگم.دلمون براش تنگ شده بود.(sm127)
Saleh16
12-26-2014, 01:49 PM
دانلود اورجنال موزیک ویدئو ترکم نکن
کیفیت 1080
حجم : 87 MG
سلام ، ممنون بابت این موزیک ویدیوی زیبا معین جان ، فقط یه چیزی امیدوارم ناراحت نشی ، این موزیک ویدیو 1080 نداره
نسخه ی شما ادیت شده هست و روی موزیک ویدیو زوم شده تا لوگوی شرکت پخش کننده دیده نشه
ورژن اصلی همونی هست که دیروز قرار دادم ، میتونید مقایسه کنید ، بازم تشکر میکنم و از همکاریت ممنونم
در ضمن من هنوز برنگشتم که!!
اگه خدا بخواد شنبه صبح تهرانم دوستان ، ممنون از همتون (sm127)
madar
12-26-2014, 03:32 PM
سلام خدمت صالح جان.ان شاالله مسافرت خوش بگذره.
صالح جان این چه لینکیه از ویدئو ترکم نکن گذاشته ای.بسیار بسیار کند هستش.
Saleh16
12-26-2014, 04:13 PM
سلام خدمت صالح جان.ان شاالله مسافرت خوش بگذره.
صالح جان این چه لینکیه از ویدئو ترکم نکن گذاشته ای.بسیار بسیار کند هستش.
سلام ، خوبی؟؟
ببخشید دیگه چاره ای نبود ، آپلودبوی برای من باز نمیشد ، اونجا آپلود کردم
اگر سرعتش پایینه بگید تا چند روز آینده جایگزینش کنم تو آپلودبوی
javad
12-26-2014, 05:18 PM
Old Music Moein (Live In Hotel Esfahan
madar
12-26-2014, 05:41 PM
سلام ، خوبی؟؟
ببخشید دیگه چاره ای نبود ، آپلودبوی برای من باز نمیشد ، اونجا آپلود کردم
اگر سرعتش پایینه بگید تا چند روز آینده جایگزینش کنم تو آپلودبوی
حداقل چهار ساعتی زمان می بره تا دانلود بشه.
تونستی درستش کن.ویدئو ترکم نکن دوست خوبمون moein1366هم دانلود کردم که خیلی عالی بود.
moein1366
12-26-2014, 06:10 PM
سلام ، ممنون بابت این موزیک ویدیوی زیبا معین جان ، فقط یه چیزی امیدوارم ناراحت نشی ، این موزیک ویدیو 1080 نداره
نسخه ی شما ادیت شده هست و روی موزیک ویدیو زوم شده تا لوگوی شرکت پخش کننده دیده نشه
ورژن اصلی همونی هست که دیروز قرار دادم ، میتونید مقایسه کنید ، بازم تشکر میکنم و از همکاریت ممنونم
در ضمن من هنوز برنگشتم که!!
اگه خدا بخواد شنبه صبح تهرانم دوستان ، ممنون از همتون (sm127)
سلام صالح جان.خوبی
در مورد اینکه کدومشون اورجنال و با کیفیت هستند،زیاد اطلاع ندارم.ویدئو شما رو که نشد دانلود کنم.
حقیقتش متوجه نشدم که گفتی ویدئو زوم شده.اگه تونستی یه تصویر همزمان از هر دو ویدئو و بذار و تفاوتش را بگو.دانلود کردن ویدئو شما خیلی مشکل بود.
ان شالله مسافرت بهت خوش گذشته باشه.از امتحانات جا نمونی(sm10)
moein1366
12-26-2014, 06:16 PM
Old Music Moein (Live In Hotel Esfahan
سلام جواد جان
ممنونم بخاطر این ترانه های قدیمی استاد که گذاشتی.دستت درد نکنه بخاطر زحمتی که کشیدی.فقط چند تا از اجراها مربوط میشه به کنسرت استاد در سوئد که بعد از خروج از ایران هستش.
دوستان دو کاست کامل از استاد از اجراهای هتل عباسی اصفهان به دستم رسیده که بیشتر اجراها را تا حالا کسی گوش نگرفته و نشنیده،یا میشه گفت در فضای مجازی وجود نداره.ان شالله به محض تبدیل کردن در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
moein1366
12-26-2014, 06:20 PM
مربوط میشه به موزیک ویدئو مجنون
یادش بخیر......
Shahrokh
12-26-2014, 06:48 PM
سلام دوستان اجرای اولیه قسم به عشق استاد معین رو شنیدین ؟
قسم به عشق اجرای اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این اجرا اواز رو نداره و خبری از بیژن و ویولونش نیست .
Saleh16
12-26-2014, 06:51 PM
سلام صالح جان.خوبی
در مورد اینکه کدومشون اورجنال و با کیفیت هستند،زیاد اطلاع ندارم.ویدئو شما رو که نشد دانلود کنم.
حقیقتش متوجه نشدم که گفتی ویدئو زوم شده.اگه تونستی یه تصویر همزمان از هر دو ویدئو و بذار و تفاوتش را بگو.دانلود کردن ویدئو شما خیلی مشکل بود.
ان شالله مسافرت بهت خوش گذشته باشه.از امتحانات جا نمونی(sm10)
قربونت ، شرمنده خودمم میدونم بدجایی آپ کردم ، سرعتش کمه
اول یه سوال ، اینکه موزیک ویدیوی ترکم نکن تو تگ رادیو .... داره یا نه؟؟
و در مورد حرفی که زدم یه توضیح بدم ، من هم روزای اول فکر کردم 1080 داره این ویدیو و از چند سایت معتبر هم نسخه
1080 رو دانلود کردم ولی دیدم ویدیو زوم شده و کامل نیست و این کارو واسه این کرده بودن که لوگوی رادیو جوان رو حذف کنند
و شاید هر کسی هم به این موضوع دقت نمیکرد ، اون کیفیت 1080 هم با نرم افزار میذارند روش با اینکه حتی بخاطر زوم کردن رو ویدیو از 720 هم کمتر میشه و کیفیتش افت پیدا میکنه ، و اینکه این موزیک ویدیو اصلا 1080 نداره ، 720 اورجینالش هست که با روتوش و افکت گذاری کیفیت رو بهتر میکنن ، دقیقا مثل موزیک ویدیوی همدم ،
برای اینکه بهتر متوجه بشی دو تا عکس از 2 نسخه قرار دادم
البته من موزیک ویدیوی تورو دانلود نکردم ، ولی اینی که میگم رو از رو تجربه گفتم نه چیز دیگه ای ، بازم ببخشید (sm127)(sm10)
عکس از نسخه 720 اورجینال
عکس از نسخه 1080 که تبدیل شده
Shahrokh
12-26-2014, 07:01 PM
قربونت ، شرمنده خودمم میدونم بدجایی آپ کردم ، سرعتش کمه
اول یه سوال ، اینکه موزیک ویدیوی ترکم نکن تو تگ رادیو .... داره یا نه؟؟
و در مورد حرفی که زدم یه توضیح بدم ، من هم روزای اول فکر کردم 1080 داره این ویدیو و از چند سایت معتبر هم نسخه
1080 رو دانلود کردم ولی دیدم ویدیو زوم شده و کامل نیست و این کارو واسه این کرده بودن که لوگوی رادیو جوان رو حذف کنند
و شاید هر کسی هم به این موضوع دقت نمیکرد ، اون کیفیت 1080 هم با نرم افزار میذارند روش با اینکه حتی بخاطر زوم کردن رو ویدیو از 720 هم کمتر میشه و کیفیتش افت پیدا میکنه ، و اینکه این موزیک ویدیو اصلا 1080 نداره ، 720 اورجینالش هست که با روتوش و افکت گذاری کیفیت رو بهتر میکنن ، دقیقا مثل موزیک ویدیوی همدم ،
برای اینکه بهتر متوجه بشی دو تا عکس از 2 نسخه قرار دادم
البته من موزیک ویدیوی تورو دانلود نکردم ، ولی اینی که میگم رو از رو تجربه گفتم نه چیز دیگه ای ، بازم ببخشید (sm127)(sm10)
عکس از نسخه 720 اورجینال
عکس از نسخه 1080 که تبدیل شده
سلام .موزیک ویدئو ترکم نکن رو رادیو جوان منتشرکرده ومن هم این ویدئو رو از رادیو جوان دانلود کردم
moein1366
12-26-2014, 07:27 PM
سلام.اینم تصاویر ویدئوی من
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
12-26-2014, 07:31 PM
سلام.اینم تصاویر ویدئوی من
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این نسخه 720 هست ، به هر حال ممنون از این همه لطفت (sm127)
moein1366
12-26-2014, 07:37 PM
این نسخه 720 هست ، به هر حال ممنون از این همه لطفت (sm127)
نمیدونم دیگه.شاید حق با شما باشه..(sm176)
Saleh16
12-26-2014, 08:09 PM
وقتی مقامات دولتی هم معینی میشن ... (sm120)
madar
12-26-2014, 09:03 PM
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که دوستان اینقد حساس هستند به کارهای استاد و با جدیت تمام اثار استاد رو زیر نظر دارند.
یه سوال،چرا ویدئو اغوش که قدیمی تر از ترکم نکن هست کیفیت1080 داره ولی ترکم نکن به گفته شما نداره.
پس ویدئویی که دوست عزیزمون معین گذاشته پس چیه؟
Saleh16
12-26-2014, 09:25 PM
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که دوستان اینقد حساس هستند به کارهای استاد و با جدیت تمام اثار استاد رو زیر نظر دارند.
یه سوال،چرا ویدئو اغوش که قدیمی تر از ترکم نکن هست کیفیت1080 داره ولی ترکم نکن به گفته شما نداره.
پس ویدئویی که دوست عزیزمون معین گذاشته پس چیه؟
اصلا ربطی به جدید تر یا قدیمی تر بودن ویدیو نداره دوست من ، همه اینجور چیزها با دو نفر هست
تهیه کننده و کارگردان ، اخه از نظر بودجه کار درستی هست ، به جای اینکه دوربین 1080 کرایه کنند
میرن یه دوربین 720 میگیزند و توی فضای باز و روشن فیلمبرداری میکنند و در آخر با قرار دادن افکت و روتوش های لازم
کیفیتش رو بالا میبرند که به 1080 هم نزدیک میشه ، مثلا همین موزیک ویدیوی جدید معین "هوای خونه"
اگر کارگردان احمقش عقل درست حسابی داشته باشه میره این ویدیو رو 1080 پر میکنه ، چون ارزشش رو داره
ویدویی ترکم نکن هم که دوست گلم گذاشتند 720 هست که روش زدند 1080 ، 1080 برای این ویدیو وجود نداره ... (sm176)
alinafas
12-27-2014, 12:15 AM
تنها عشق ملکوتی.روحم معین(sm127)30 ساله با صدات زنده ام.
ممنون از دوستان بخاطر این تاپیک عالی.
سلام خدمت همه دوستان و مدیر محترم
صالح جان از کنسرتهای استاد هم برامون بذار.ممنون(sm176)
Behzad Music
12-27-2014, 07:49 AM
Behzad Music
12-27-2014, 07:54 AM
روزگار
12-27-2014, 11:26 AM
بنظر من کیفیت این دو ویدئو ترکم نکن با هم متفاوت هستند.من هر دو را دانلود کردم،اگه دقت کنید ویدئو دومی با کیفیت تر هست.یا اولی 720نیست یا اگه هست ،پس دومی1080هست.
نمی دونم کدومش اصل هست..............
صالح اقا پدرم در اومد تا ویدئویی که گذاشتی رو دانلود کردم.(sm127)
سلام مدیر جان
یه کنسرت دارم از استاد که میخوام بذارم.میشه کمکم کنی و بگی چجوری میشه مثه ویدئوهای خودت براش تصویر بذارم.ممنون
mahdii
12-27-2014, 03:11 PM
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم،موزیک ویدئو الهه ناز دارای سه ورژن و ویدئو بیقرار دو ورژن و ویدئو تاج سر هم سه ورژن دارد. لینک ویدئو خاطره ها درست شد. سلام معین جان این 3 ورژن موزیک ویدئو الهه ناز و دو ورژن موزیک ویدئو بیقرار و 3 ورژن موزیک ویدئو تاج سر آیا به صورت آلبوم mp3 هم در اومده یا فقط به صورت موزیک ویدئو است بعد شنیدم که کفتر کاکل بسر هم ورژن های مختلف داره میشه در مورد این آهنگ هم راهنمایی کنی که کفتر کاکل بسر چند ورژن داره بعد میشه بگی ورژن هاش در غالب آلبوم mp3 است یا در غالب موزیک ویدئو متشکرم بابت راهنمایی خوبت
سلام دوستان اجرای اولیه قسم به عشق استاد معین رو شنیدین ؟ قسم به عشق اجرای اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) این اجرا اواز رو نداره و خبری از بیژن و ویولونش نیست . سلام بر شما دوست خوبم آقا شاهرخ عزیز آقا شاهرخ لینکشو امتحان کردم انگار خراب بود بعد الان امتحانش کردم درسته بعد اجرای دومش رو هم برامون بذار دمت گرم
farvincent
12-27-2014, 05:06 PM
با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران تاپیک میشه لطف کنید آهنگ خون سیاوش (بچه های البرز) از استاد را با کیفیت اصلی و اورجینال برای دانلود بگذارید.
ممنون و سپاس فراوان بابت لطفتون(sm10)(sm10)(sm10)(sm127)
moeinnieom
12-27-2014, 06:36 PM
با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران تاپیک میشه لطف کنید آهنگ خون سیاوش (بچه های البرز) از استاد را با کیفیت اصلی و اورجینال برای دانلود بگذارید.
ممنون و سپاس فراوان بابت لطفتون(sm10)(sm10)(sm10)(sm127)
سلام دوست گرامی
کلیه آثار استاد،موزیک ویدئو، کنسرت،مصاحبه ها،فول آلبوم و تک آهنگ های استاد در صفحه اول موجود می باشد.
moein1366
12-27-2014, 07:48 PM
سلام معین جان این 3 ورژن موزیک ویدئو الهه ناز و دو ورژن موزیک ویدئو بیقرار و 3 ورژن موزیک ویدئو تاج سر آیا به صورت آلبوم mp3 هم در اومده یا فقط به صورت موزیک ویدئو است بعد شنیدم که کفتر کاکل بسر هم ورژن های مختلف داره میشه در مورد این آهنگ هم راهنمایی کنی که کفتر کاکل بسر چند ورژن داره بعد میشه بگی ورژن هاش در غالب آلبوم mp3 است یا در غالب موزیک ویدئو متشکرم بابت راهنمایی خوبت سلام بر شما دوست خوبم آقا شاهرخ عزیز آقا شاهرخ لینکشو امتحان کردم انگار خراب بود بعد الان امتحانش کردم درسته بعد اجرای دومش رو هم برامون بذار دمت گرم
سلام مهدی جان، خوبی
این ویدیوهایی که گفتم در نسخه صوتی آن تغییری وجود نداره و فقط ویدئو ها باهم متفاوند.این موضوع در مورد ویدیو کفتر کاکل بسر هم صدق میکنه.
مهدی جان فقط آهنگ دلشکسته دو ورژن داره و آهنگ نیرنگ،که بخاطر اختلاف بین شرکت ترانه و کلتکس،ورژن اول(عاشقتم واویلا)در حد نصفه و نیمه موجوده و ویدئو نیرنگ نیز یه مقدار کوچولو با نسخه صوتی متفاوت هست.ویدیو هوس نیز با نسخه های صوتی اش(یعنی دو نسخه صوتی)یه کم متفاوت هست.
همچنین موزیک ویدئو برای دیدن تو با نسخه صوتی آن تفاوتهایی در متن و آهنگ وجود داره.
بیشتر به ما سر بزن.ممنون(sm176)
مدیرجان منتظر جوابتون هستم........(sm98)
AMIR HOSEIN
12-27-2014, 09:23 PM
سلام امیر حسین جان.خوش اومدی به تاپیک خودت.صالح جان مدیر تاپیک فعلا در مسافرت هستند،ان شالله اگه شد،اورجنال و بدون تگ رو برات میذارم.(sm127)
سلام
بابا ما مردیم از انتظار.
(sm74)
moein1366
12-27-2014, 11:04 PM
سلام
بابا ما مردیم از انتظار.
(sm74)
سلام امیرحسین جان دارم اپ میکنم برات،تا لحظاتی دیگه برات میذارم...
شرمنده دوست عزیز که دیر شد..عذر می خوام(sm176)
moein1366
12-27-2014, 11:40 PM
موزیک ویدئو شاه دخترون
اورجنال و بدون تگ
farvincent
12-28-2014, 10:13 AM
دوست عزیز لینک آهنگ خون سیاوش در صفحه اول فعال نیست لطفا رسیدگی کنید. ممنون
سلام دوست گرامی
کلیه آثار استاد،موزیک ویدئو، کنسرت،مصاحبه ها،فول آلبوم و تک آهنگ های استاد در صفحه اول موجود می باشد.
Shahrokh
12-28-2014, 11:11 AM
سلام بر شما دوست خوبم آقا شاهرخ عزیز آقا شاهرخ لینکشو امتحان کردم انگار خراب بود بعد الان امتحانش کردم درسته بعد اجرای دومش رو هم برامون بذار دمت گرم
سلام دوست عزیز اجرای دوم همونیه که تو البوم یکی را دوست میدارم هست و به صورت رسمی از شرکت ترانه منتشر شد
madar
12-28-2014, 11:36 AM
[QUOTE=amir hosein;254449]سلام
بابا ما مردیم از انتظار.
بنده خدا امیرحسین ایقد انتظار کشید واسه ویدئو شاه دخترون که وقتی واسش گذاشتن،یه تشکر خشک و خالی هم از دوست زحمتکش ما نکرد.واقعا که..........(sm102)
از مدیر محترم هم خواهشمندم دوستانی که ویدئو یی از استاد میذارن و به صفحه اول منتقل میشه، کنار ویدئو نام فرستنده رو ذکر کنه،شاید تشکری باشه واسه زحماتشون..ممنون از همه دوستان فعال (sm176)
Saleh16
12-28-2014, 11:41 AM
دوست عزیز لینک آهنگ خون سیاوش در صفحه اول فعال نیست لطفا رسیدگی کنید. ممنون
بفرمایید دوست عزیز لینک آهنگ خون سیاوش
فقط یه توضیحی لازم هست بدم ، این نسخه که قرار دادم اورجینال نیست و کیفیت 128 هستش که خیلی خیلی از ورژن آیتونز و 320 ، کیفیتش بیشتر هست ، چون کیفیت آیتونز که آشغاله ، کیفیت 320 هم بخاطر اینکه افکت رعد و برق از روش پاک شده
صدای معین بشدت بی کیفیت شده و هر جقدر هم صدا رو زیاد کنید باز صدای معین کم هست ، ولی این نسخه که به اسم 128 هست کیفیتش بسیار بالاتر از دو کیفیت نام برده شده هست ، میل خودتون اگر خواستید بگید تا 320 رو هم اضافه کنم
Moein - Bachehaye Alborz (Khoone Siavash) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shahrokh
12-28-2014, 02:46 PM
بفرمایید دوست عزیز لینک آهنگ خون سیاوش
فقط یه توضیحی لازم هست بدم ، این نسخه که قرار دادم اورجینال نیست و کیفیت 128 هستش که خیلی خیلی از ورژن آیتونز و 320 ، کیفیتش بیشتر هست ، چون کیفیت آیتونز که آشغاله ، کیفیت 320 هم بخاطر اینکه افکت رعد و برق از روش پاک شده
صدای معین بشدت بی کیفیت شده و هر جقدر هم صدا رو زیاد کنید باز صدای معین کم هست ، ولی این نسخه که به اسم 128 هست کیفیتش بسیار بالاتر از دو کیفیت نام برده شده هست ، میل خودتون اگر خواستید بگید تا 320 رو هم اضافه کنم
Moein - Bachehaye Alborz (Khoone Siavash) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام.اهنگ بچه های البرز (خون سیاوش) با کیفیت عالی خدمت دوستان.
Saleh16
12-28-2014, 04:25 PM
سلام.اهنگ بچه های البرز (خون سیاوش) با کیفیت عالی خدمت دوستان.
اولا ممنون که گذاشتی ، دوما اینی که شما گذاشتی با ماله من مقایسه کن ببین اینی که من گذاشتم
چقدر کیفیتش بیشتره ، تو اینی که شما گذاشتی اصلا صدای معین بالا نمیاد و کیفیتش 72 kb هست که تا حالا ندیده بودم!!
به هر حال ممنون ...
AMIR HOSEIN
12-28-2014, 04:30 PM
[QUOTE=madar;254722][QUOTE=amir hosein;254449]سلام
بابا ما مردیم از انتظار.
بنده خدا امیرحسین ایقد انتظار کشید واسه ویدئو شاه دخترون که وقتی واسش گذاشتن،یه تشکر خشک و خالی هم از دوست زحمتکش ما نکرد.واقعا که..........(sm102)
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
اولا : بابت این همه زحمتی که میکشید ازتون تشکر میکنم مخصوصا از اقا معین به خاطر موزیک ویدئو که در خواست داده بودم که واسمون گذاشت و ما رو شرمنده کرد.
دوما : به خاطر این حرف دوستمون که گفته تشکر نکرد باید بگم که دو سه روزی بود که به تایپیک سر نزده بودم
امروز تازه به تایپیک سر زدم .
بازم شرمنده. ما کوچیک شماییم.
واقعا تایپیک استاد معین نامبر وانه .البته با تشکر از اقا صالح مدیر تایپیک و همه عزیزان فعال که با جون و دل برا استاد مایه میذارن.
برقرار و پایدار باشید.
Saleh16
12-28-2014, 04:34 PM
بابا ما مردیم از انتظار.
اولا : بابت این همه زحمتی که میکشید ازتون تشکر میکنم مخصوصا از اقا معین به خاطر موزیک ویدئو که در خواست داده بودم که واسمون گذاشت و ما رو شرمنده کرد.
دوما : به خاطر این حرف دوستمون که گفته تشکر نکرد باید بگم که دو سه روزی بود که به تایپیک سر نزده بودم
واقعا تایپیک استاد معین نامبر وانه .البته با تشکر از اقا صالح مدیر تایپیک و همه عزیزان فعال که با جون و دل برا استاد مایه میذارن.
برقرار و پایدار باشید.
شما همیشه لطف داشتی به تاپیک خودت دوست من ، من چند روزی مسافرت بودم و نتونستم به درخواستهای دوستان جواب بدم که دیگه moein1366 عزیز اینکارو کرد ، خلاصه یه معذرت خواهی به شما بدهکارم که نتونستم به پاسخ تون جواب بدم
امیدوارم این حقیر رو ببخشید ، ممنون (sm127)
AMIR HOSEIN
12-28-2014, 05:05 PM
[QUOTE=amir hosein;254887][QUOTE=madar;254722]
شما همیشه لطف داشتی به تاپیک خودت دوست من ، من چند روزی مسافرت بودم و نتونستم به درخواستهای دوستان جواب بدم که دیگه moein1366 عزیز اینکارو کرد ، خلاصه یه معذرت خواهی به شما بدهکارم که نتونستم به پاسخ تون جواب بدم
امیدوارم این حقیر رو ببخشید ، ممنون (sm127)
اختیار داری اقا صالح عزیز .ان شااله که مسافرت بهتون خوش گذشته باشه .منم کوچیکتر از این حرفام که بخوام شما بزرگوارو ببخشم.
بازم ممنون و سپاسگذارم از محبت شما
(sm10)
madar
12-28-2014, 05:52 PM
بابا ما مردیم از انتظار.
برقرار و پایدار باشید.
سلام جانم
ولی دیشب تا نصفه شبی یکی بنام amir hosein تو تاپیک بود.اخه اسم کاربرها رو زیر صفحه میزنه(sm25)
madar
12-28-2014, 05:54 PM
خدمت مدیر محترم هم سلام و خسته نباشید دارم.آن شالله مسافرت بهشون خوش گذشته باشه.اگه امکانش هست مدیر محترم از کنسرتهای استاد هم واسمون بذاره.تشکر(sm10)
Saleh16
12-28-2014, 09:16 PM
خدمت مدیر محترم هم سلام و خسته نباشید دارم.آن شالله مسافرت بهشون خوش گذشته باشه.اگه امکانش هست مدیر محترم از کنسرتهای استاد هم واسمون بذاره.تشکر(sm10)
شما لطف داری به من ، به روی چشم ، قرار میدم (sm127)
Saleh16
12-29-2014, 12:25 AM
همه با هم ، من یه بیت ، شما هم یه بیت ... (sm120)
دوستان یه نکته هم بگم ، گذاشتنه این عکسها بیشتر جنبه فان داره
و مقام و بزرگی استاد معین خیلی بیشتر از ایناست که آدمهای آشغالی مثل اینها بخوان شعرهاشونو
به زبون بیارند ، به قول استاد معین که همیشه تو مصاحبه هاش از دو جمله استفاده میکنه
یا اینه که میگه
" انشالله هموطنان عزیز هرجا که هستند ، خوب و خوش و سلامت باشند "
یا میگه : زندگی ای پر از آرامش رو برای تمامی هموطنای عزیز آرزو میکنم
قربونه معرفتش که با اینکه ایران نیست ولی همیشه برای هموطناش دعا میکنه ... (sm74)
شما لطف داری به من ، به روی چشم ، قرار میدم (sm127)
سلام مدیر محترم.شما که جواب ما رو نمیدی.انگار با بعضی ها بیشتر می پری(sm25)
Saleh16
12-29-2014, 12:22 PM
سلام مدیر محترم.شما که جواب ما رو نمیدی.انگار با بعضی ها بیشتر می پری(sm25)
رویا ، داشتیم؟؟
با همه آره با ما هم آره؟؟
شما امر کن من انجام میدم ، خوبه؟؟ (sm176)
رویا ، داشتیم؟؟
با همه آره با ما هم آره؟؟
شما امر کن من انجام میدم ، خوبه؟؟ (sm176)
گفتم یه کنسرت از استاد دارم و میخوام بذارم،یه تصویر مثل ویدئوهایی که میذاری دوست دارم براش بذارم،لطفا راهنمایی ام کن.
یکی دیگه هم، از کنسرتهای استاد قدیمی اش با کیفیت خوب بیشتر بذار.مممممممممممممممممممم� �منون(sm127)
Saleh16
12-29-2014, 01:23 PM
گفتم یه کنسرت از استاد دارم و میخوام بذارم،یه تصویر مثل ویدئوهایی که میذاری دوست دارم براش بذارم،لطفا راهنمایی ام کن.
یکی دیگه هم، از کنسرتهای استاد قدیمی اش با کیفیت خوب بیشتر بذار.مممممممممممممممممممم� �منون(sm127)
کاام پلیر داری؟؟
اگه داری زبانش فارسیه یا انگلیسی؟؟
کاام پلیر داری؟؟
اگه داری زبانش فارسیه یا انگلیسی؟؟
فارسی
Shahrokh
12-29-2014, 02:08 PM
اولا ممنون که گذاشتی ، دوما اینی که شما گذاشتی با ماله من مقایسه کن ببین اینی که من گذاشتم
چقدر کیفیتش بیشتره ، تو اینی که شما گذاشتی اصلا صدای معین بالا نمیاد و کیفیتش 72 kb هست که تا حالا ندیده بودم!!
به هر حال ممنون ...
دوست عزیز اهنگی که شما گذاشتین اولا از روی موزیک ویدئو جدا شده پس نیتونه که تمام جزئیات اهنگو برسونه
عکس یک اهنگ شماست با بیت ریت ثابت 128 ولی عکس دومی که مال منه دارای بیت ریت متغیر یعنی با توجه به اهنگ بیت ریتش تغییر میکنه.دوستان اهل فن بیشتر میتونن توضیح بدن.
در ضمن معیارتون برای سنجش کیفیت معیار درستی نیست یا اطلاعاتتون کمه.
Saleh16
12-29-2014, 02:23 PM
دوست عزیز اهنگی که شما گذاشتین اولا از روی موزیک ویدئو جدا شده پس نیتونه که تمام جزئیات اهنگو برسونه
عکس یک اهنگ شماست با بیت ریت ثابت 128 ولی عکس دومی که مال منه دارای بیت ریت متغیر یعنی با توجه به اهنگ بیت ریتش تغییر میکنه.دوستان اهل فن بیشتر میتونن توضیح بدن.
در ضمن معیارتون برای سنجش کیفیت معیار درستی نیست یا اطلاعاتتون کمه.
من تمامی فرمت های این آهنگ دارم ، flac . itunes . 320 . 128 ...
هیچکدوم کیفیتش به اینی که گذاشتم نمیرسه ، حالا شما برو با آهنگهای خودت صفا کن
ممنون از اینکه اطلاعات عمومی منو بالا بردی
Saleh16
12-29-2014, 02:24 PM
اهنگا جدید رو خود معین داده ایتونز و صدردصد کیفیت عالیه شاید اینی که شما داری از رو ویدئو زدن کاورشم اینه
حالا بعدا از ایتونز میگیرم میزارم براتون
سلام امیر جون ، من خودم از آیتونز خریدمش و یه مدت هم تو تاپیک گذاشته بودم اما تو ورژن آیتونز صدای معین
پایینه ، هرچقدر هم صدا رو زیاد کنی صدای معین زیاد نمیشه ، حالا میگی کیفیتش عالیه دیگه اونو نمیدونم (sm176)
Saleh16
12-29-2014, 02:33 PM
رویا جان شما کا ام پلیر رو باز کن ، بعد ویدیوی که میخوای ازش عکس بگیری رو باز کن و روی اون قسمتی که میخوای ازش عکس بگیری ویدیو رو نگه دار و دکمه های "کنترل" و "E" رو با هم فشار بده و عکس رو در محل دلخواهت ذخیره کن ، اگر مشکل داشتی بگو راهنماییت کنم (sm176)
رویا جان شما کا ام پلیر رو باز کن ، بعد ویدیوی که میخوای ازش عکس بگیری رو باز کن و روی اون قسمتی که میخوای ازش عکس بگیری ویدیو رو نگه دار و دکمه های "کنترل" و "E" رو با هم فشار بده و عکس رو در محل دلخواهت ذخیره کن ، اگر مشکل داشتی بگو راهنماییت کنم (sm176)
میخوام مثل تصاویر خودت از کل ویدئو باشه.
دانلود کنسرت استاد معین
اجرای بت پرست
Saleh16
12-29-2014, 05:44 PM
هر کس به سوي قبله ي خود رو به نماز است
هر کس به زبان دل خود زمزمه ساز است
با عشق در اميخته در راز و نياز است
سلام دوستان اجرای اولیه قسم به عشق استاد معین رو شنیدین ؟
قسم به عشق اجرای اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این اجرا اواز رو نداره و خبری از بیژن و ویولونش نیست .
شاهرخ خان می تونی کاوری که رو اهنگ قسم به عشق گذاشته ای،برامون بذاری؟
روزگار
12-29-2014, 06:44 PM
سلام صالح جان خوبی
قرار بود واسه ما موزیک ویدئو دلم تنگته رو بصورت اورجنال بذاری.ظاهرا فراموش شده.لطفا اگه امکانش هست ویدئو طلوع رو هم بصورت اورجنال همراهش بذار.ممنون
mahdii
12-30-2014, 03:17 PM
سلام مهدی جان، خوبی
این ویدیوهایی که گفتم در نسخه صوتی آن تغییری وجود نداره و فقط ویدئو ها باهم متفاوند.این موضوع در مورد ویدیو کفتر کاکل بسر هم صدق میکنه.
مهدی جان فقط آهنگ دلشکسته دو ورژن داره و آهنگ نیرنگ،که بخاطر اختلاف بین شرکت ترانه و کلتکس،ورژن اول(عاشقتم واویلا)در حد نصفه و نیمه موجوده و ویدئو نیرنگ نیز یه مقدار کوچولو با نسخه صوتی متفاوت هست.ویدیو هوس نیز با نسخه های صوتی اش(یعنی دو نسخه صوتی)یه کم متفاوت هست.
همچنین موزیک ویدئو برای دیدن تو با نسخه صوتی آن تفاوتهایی در متن و آهنگ وجود داره.
بیشتر به ما سر بزن.ممنون(sm176)
سلام دوست خوبم
پس آقا یعنی این ورژن های بعدی ترانه هایی مثل الهه ناز - بیقرار- تاج سر و کفتر کاکل بسر که در قسمت قبلی ذکر شد فقط ویدئو شده است و آلبوم شده نیست
من اینو می خواستم بدونم
بعد موزیک ویدئو الهه ناز ورژن 2 و 3 از معین رو داری اگه زحمتشو بکشی آپلود کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز اجرای دوم همونیه که تو البوم یکی را دوست میدارم هست و به صورت رسمی از شرکت ترانه منتشر شد
ممنونم از شما
آقا شاهرخ پس اون اولین اجرای آهنگ قسم به عشق که قرار دادید با اجرای دوم هیچ تفاوتی نداشت
چون اونیکه تو آلبوم یکی را دوست میدارم است با اون اجرای اولی که شما گذاشتید دقیقا یکیه
سلام دوستان، همگی خوب هستید.
چرا تاپیک چند روزیه خوابیده،مدیر محترم لطفا پاسخگو باشید.
این دوست خوبمون moein1366 هم خبری ازش نیست،کسی اطلاعی ازش نداره؟؟
Saleh16
12-30-2014, 03:29 PM
این ماه ماهه امتحاناست ، نمیتونم خیلی به تاپیک رسیدگی کنم ، انشالله در ماه بعدی سعی میکنم جبران کنم
شاید ایشون هم درگیر امتحاناست یا شاید هم براشون کار پیش اومده فرصت سر زدن به تاپیک رو ندارند
هرجا هستن خدا نگهدارشون... (sm176)
Shahrokh
12-30-2014, 07:08 PM
سلام دوست خوبم
پس آقا یعنی این ورژن های بعدی ترانه هایی مثل الهه ناز - بیقرار- تاج سر و کفتر کاکل بسر که در قسمت قبلی ذکر شد فقط ویدئو شده است و آلبوم شده نیست
من اینو می خواستم بدونم
بعد موزیک ویدئو الهه ناز ورژن 2 و 3 از معین رو داری اگه زحمتشو بکشی آپلود کنید ممنون میشم
ممنونم از شما
آقا شاهرخ پس اون اولین اجرای آهنگ قسم به عشق که قرار دادید با اجرای دوم هیچ تفاوتی نداشت
چون اونیکه تو آلبوم یکی را دوست میدارم است با اون اجرای اولی که شما گذاشتید دقیقا یکیه
سلام .هر دو رو دوباره کامل گوش کن متوجه میشی
moein1366
12-30-2014, 07:51 PM
سلام دوست عزیز
اره این روزها فصل امتحانتات هستش.ولی این دلیلی نبود که به تاپیک خودمون سر نزنم.دلیل اصلی کندی و قطعی مکرر نت بود.خوشحالم که دوباره دور هم هستیم.ان شالله بتونم جبران کنم.(sm127)
moein1366
12-30-2014, 07:58 PM
سلام دوست خوبم
من اینو می خواستم بدونم
ممنونم از شما
دوست گرامی سلام.
این سه ورژن ویدئو الهه ناز هستش که چون کیفیت اورجنال و حجیم هست،ان شالله در اینده اپ می کنم و براتون میگذارم.ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-30-2014, 08:03 PM
کنسرت استاد معین 2013
اجرای : زندگی با تو HD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-30-2014, 08:05 PM
تقدیم به همه دوستان
moein1366
12-30-2014, 08:07 PM
یاد باد آن روزگاران.....
moein1366
12-30-2014, 08:21 PM
moeinnieom
12-30-2014, 08:27 PM
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)
(sm174)(sm174)(sm174)(sm174)(sm174)
ممنون معین جان..دلمون تنگ شده بود برات..واقعا بدون حضورت نیمی از تاپیک فلج هستش.ان شاالله تندرست باشی.(sm127)
Saleh16
12-30-2014, 08:58 PM
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)
(sm174)(sm174)(sm174)(sm174)(sm174)
ممنون معین جان..دلمون تنگ شده بود برات..واقعا بدون حضورت نیمی از تاپیک فلج هستش.ان شاالله تندرست باشی.(sm127)
واقعا که ... (sm142)
moeinnieom
12-30-2014, 11:41 PM
واقعا که ... (sm142)
ای بابا،مدیر جان شما هم،از شما دیگه بعید بود
این دوستمون فقط یه طرفدار خالص هست.نه مدیر هستش و نه هیچ سمتی داره،ببین بدون هیچ توقع و چشم داشتی پا به پای شما که مدیر محترم تاپیک هستی داره میاد.این تشکر رو شما به عنوان یه مدیر بزرگوار باید به ایشون بگی.اره حالا هم همینطوره،نصف تاپیک با فعالیت شما میدرخشه و نصف دیگرش هم با استادمعین1366 نازنین.
مدیر جان درخواستهامون فراموش نشه...(sm174)
moein1366
12-31-2014, 12:54 PM
moein1366
12-31-2014, 01:05 PM
moeinnieom
12-31-2014, 01:21 PM
سلام معین1366 جان
ظاهرا بعضی دوستان از کارهای شما خوششون نمیاد.دلیل خاصی هم دارم.به پستهایی که دیشب گذاشتی نگاه کن.دوستان یه نگاه فقط کردن و حاضر نشدن یه تشکر خشک و خالی هم کنند.
انگار................(sm102)
خودم براشون دارم(sm142)
moein1366
12-31-2014, 01:46 PM
moein1366
12-31-2014, 01:53 PM
سلام معین1366 جان
ظاهرا بعضی دوستان از کارهای شما خوششون نمیاد.دلیل خاصی هم دارم.به پستهایی که دیشب گذاشتی نگاه کن.دوستان یه نگاه فقط کردن و حاضر نشدن یه تشکر خشک و خالی هم کنند.
انگار................(sm102)
خودم براشون دارم(sm142)
سلام دوست عزیز
شما بیش از حد به این بنده حقیر لطف داری.دوست عزیز من به عشق استاد و طرفدارانش هست اگه چیزی از استاد می گذارم.نیازی هم به تشکر کردن ندارم.همیشه همه دوستان به من محبت کرده اند ولی تشکر نکردن هم دلیل پشیمون شدن من از گذاشتن پست هام نمیشه.
من در خدمت همه دوستان عزیز هستم(sm127)
Saleh16
12-31-2014, 02:19 PM
تیزر بسیار جالبی از کنسرت های استاد معین و جمعیت میلیونی که حضور دارند
من خیلی خوشم اومد از این تیزر ، استاد آخرش یه حرفایی میزنه که شنیدنیه و
توی یه سکانسش نشون میده استاد میزنه رو تبل ، کلا خیلی جالبه ، از دست ندید!!
" دنبال کیفیت اصلی هستم ، پیدا کردم لینکش رو جایگزین میکنم "
Moein Teaser ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-31-2014, 02:52 PM
Saleh16
12-31-2014, 03:46 PM
لینک میذاری یا بذارم؟؟
moein1366
12-31-2014, 04:31 PM
لینک میذاری یا بذارم؟؟
سلام
صالح اگه تونستی بذار.عرض کردم که مدتیه با کاهش سرعت نت درگیرم.اگه لینکی هم میذارم،از قبل اپ کرده داشته ام.
moein1366
12-31-2014, 08:30 PM
moein1366
01-01-2015, 11:10 AM
moein1366
01-01-2015, 12:06 PM
روزگار
01-01-2015, 12:22 PM
سلام
دوستان من چند وقت پیش در خواست کنسرت استاد در اربیل عراق را داشتم.کسی نیست به فریاد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟(sm142)
moein1366
01-01-2015, 12:59 PM
سلام
دوستان من چند وقت پیش در خواست کنسرت استاد در اربیل عراق را داشتم.کسی نیست به فریاد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟(sm142)
سلام دوست گرامی
بفرما اینم کنسر ت استاد
کنسرت استاد در اربیل عراق 1388
اجرای زیبای ترمه واطلس با رقاصی زیبای یک خردسال
mahdii
01-01-2015, 03:54 PM
سلام .هر دو رو دوباره کامل گوش کن متوجه میشی
سلام
آقا شاهرخ درسته ورژن اولش در آلبوم قسم به عشق است که اول آهنگ اینطوری شروع میشه تو شادی گذشتمی که ورژن اول این آهنگ 8:40 است
ولی ورژن دومش در آلبوم یکی را دوست میدارم است که اولش اینطوری و با غزلی از معین شروع میشه که میخونه بی تو ای روشنگر شب های من که ورژن دوم آهنگ قسم به عشق 9:20 است
متشکرم
دوست گرامی سلام.
این سه ورژن ویدئو الهه ناز هستش که چون کیفیت اورجنال و حجیم هست،ان شالله در اینده اپ می کنم و براتون میگذارم.ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ممنونم از زحمات شما آقا moein1366
mahdii
01-01-2015, 04:39 PM
آقا معین یک سواله دیگه داشتم آهنگ عاشقتم واویلا در فایل های صوتی چند ورژن داره
بعد آقا معین میخواستم بدونم کل تر کهای آلبوم هوس و نماز و پنجره چند تا است
آلبوم هوس کل ترکاش 5 ترکه که شامل :1-هوس 2- سفره 3-پنجره 4- لیلی و مجنون 5- دلم گرفته
و آلبوم نماز هم 6 ترکه که شامل : 1- زندگی 2-نماز 3-حیران4-ایران 5-نیرنگ6- از در اومد
و آلبوم پنجره هم کل ترکاش 8ترکه درسته که شامل :1- پنجره 2-ناجی 3- هم قسم 4-به دیدارم بیا 5-عاشقانه 6-گناه 7-هیچکس مثل تو نبود 8- دعا
من سوالم در مورد این آلبوم ها به خاطر این بود که گفتم یکدفع آلبوم ها ناقص نباشه
moein1366
01-01-2015, 05:39 PM
آقا معین یک سواله دیگه داشتم آهنگ عاشقتم واویلا در فایل های صوتی چند ورژن داره
بعد آقا معین میخواستم بدونم کل تر کهای آلبوم هوس و نماز و پنجره چند تا است
آلبوم هوس کل ترکاش 5 ترکه که شامل :1-هوس 2- سفره 3-پنجره 4- لیلی و مجنون 5- دلم گرفته
و آلبوم نماز هم 6 ترکه که شامل : 1- زندگی 2-نماز 3-حیران4-ایران 5-نیرنگ6- از در اومد
و آلبوم پنجره هم کل ترکاش 8ترکه درسته که شامل :1- پنجره 2-ناجی 3- هم قسم 4-به دیدارم بیا 5-عاشقانه 6-گناه 7-هیچکس مثل تو نبود 8- دعا
من سوالم در مورد این آلبوم ها به خاطر این بود که گفتم یکدفع آلبوم ها ناقص نباشه
سلام مهدی جان
اهنگ عاشقتم واویلا دو ورژن بیشتر نداره که عاشقتم واویلا نصفه است و نیرنگ را میشه اهنگ کامل شده اون دانست.
بقیه حرفات در مورد اون سه البوم هم درست است.
moein1366
01-01-2015, 10:21 PM
موزیک ویدئو پرنده
اورجنال با کیفیت 1080
moein1366
01-01-2015, 11:18 PM
تقدیم به همه دوستداران استاد معین
javad
01-01-2015, 11:48 PM
moein1366
01-01-2015, 11:53 PM
دوستان اگه امکانش هست،همکاریتان رو بیشتر کنید.ناسلامتی این تاپیک خودوتونه ها.......(sm142)
دوستان اگه امکانش هست،همکاریتان رو بیشتر کنید.ناسلامتی این تاپیک خودوتونه ها.......(sm142)
اره معین جان،حق با شماست.من که فقط دانلود میکنم و چیزی دستم نمیاد که بذارم.دوستان معینی خواهشا به هم کمک کنید.(sm10)
javad
01-01-2015, 11:58 PM
moein1366
01-02-2015, 12:14 AM
کنسرت قدیمی استاد معین در پاریس
اجرای زیبای من از راه اومدم
javad
01-02-2015, 12:40 AM
moein1366
01-02-2015, 12:53 AM
جواد جان ممنونم از زحماتت.فقط اگه امکانش هست نام اجراها رو هم برای دوستان در بالای تصویر قید کن.ممنون(sm10)
moein1366
01-02-2015, 12:55 AM
AMIR HOSEIN
01-02-2015, 12:56 AM
با سلام خدمت مدیر محترم و همه دوستان عزیز
اقا سوالی داشتم حلقه طلایی استاد چند ورژن داره.
ممنون
moein1366
01-02-2015, 01:35 AM
اره دوست عزیز
moein1366
01-02-2015, 01:39 AM
الان تصاویرت که خوبه.بزرگتر نامناسبه
javad
01-02-2015, 01:40 AM
الان تصاویرت که خوبه.بزرگتر نامناسبه
(sm10)
berooz
01-02-2015, 03:01 AM
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخیلی مممممممممممممممممنننننننن ننننننننون(sm93)
روزگار
01-02-2015, 12:01 PM
ممنونم از تلاش های دوستان
نمیدونم این مدیر ما کجاست که خبری ازش نیست.(sm127)
moein1366
01-02-2015, 01:10 PM
moein:سال نو میلادی بر شما هم وطنان عزیزم مبارک. امیدوارم سالی پر از شادی و موفقیت در کنار خانواده داشته باشید.[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
catalanism
01-02-2015, 01:29 PM
AMIR HOSEIN
01-02-2015, 04:43 PM
با سلام خدمت مدیر محترم و همه دوستان عزیز
اقا سوالی داشتم حلقه طلایی استاد چند ورژن داره.
ممنون
اقا جواب ما رو کسی نمیدههههههههه
javad
01-02-2015, 05:31 PM
moein1366
01-02-2015, 05:54 PM
اقا جواب ما رو کسی نمیدههههههههه
نسخه صوتی یک ورژن و نسخه ویدئویی ان دو ورژن می باشد.
moein1366
01-02-2015, 10:42 PM
madar
01-02-2015, 11:52 PM
ممنون از معین جان و جواد آقا برای آثار زیبایی که از استاد میذارن.دستشون طلا(sm176)
AMIR HOSEIN
01-03-2015, 01:34 AM
نسخه صوتی یک ورژن و نسخه ویدئویی ان دو ورژن می باشد.
سلام معین جان
من این موزیک ویدئو حلقه رو از معین دارم لطف میکنی ورژن دیگشو بذاری
ممنون
Shahrokh
01-03-2015, 02:36 AM
شاهرخ جان شماهم اگه میشه،لطف کن و بخاطریکه کمکی به دوستان بشه،مصاحبه های استاد رو در تاپیک بذار.ممنون(sm127)
moeinnieom
01-03-2015, 10:52 AM
سلام شاهرخ اقا
اگه امکانش هست ردیف دوم کنسرت استاد اجرای گذشته و طلوع رو واسه دانلود قرار بده.ممنونم(sm176)
moein1366
01-03-2015, 11:40 AM
سلام معین جان
من این موزیک ویدئو حلقه رو از معین دارم لطف میکنی ورژن دیگشو بذاری
ممنون
سلام اینم دو موزیک ویدئو حلقه طلایی.فعلا نمیتونم برات اپ کنم.ببخش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[/IMG]
Shahrokh
01-03-2015, 12:58 PM
سلام شاهرخ اقا
اگه امکانش هست ردیف دوم کنسرت استاد اجرای گذشته و طلوع رو واسه دانلود قرار بده.ممنونم(sm176)
سلام گلم
سلام گلم
شاهرخ خان دستت درد نکنه.اگه تونستی ادامه کنسرت رو برامون بذار
moeinnieom
01-03-2015, 06:44 PM
سلام گلم
ممنون خیلی زیبا بود.اگه وقت کردی ادامه اش رو برامون بذار(sm176)
javad
01-03-2015, 09:08 PM
(sm155)
javad
01-03-2015, 09:33 PM
javad
01-03-2015, 09:36 PM
javad
01-03-2015, 09:39 PM
moein1366
01-03-2015, 10:12 PM
moein & raha[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
روزگار
01-04-2015, 01:00 PM
سلام گلم
سلام شاهرخ جان.
ممنون بابت این کنسرت.
نمیشه با کیفیت بالاتر و اجراهای دیگه رو گذاشت(sm127)(sm127)(sm127)
سلام رفقاي هوادار معين-لطف كنيد خاطره 7 و كنسرت امفي تياتر صوتي نسخه اوريجينال-ممنون(sm178)
روزگار
01-04-2015, 01:23 PM
سلام رفقاي هوادار معين-لطف كنيد خاطره 7 و كنسرت امفي تياتر صوتي نسخه اوريجينال-ممنون(sm178)
بابا تو هم حالت خوشها..مگه چند بار این پیام رو میدی.مگه نه بهت میگن چشم..پس کو اون چشمشون.
تاپیکی به این........................................ند یدم.
دوستان دارن با جون و دل اینجا فعالیت میکنن.یکی نیست بگه اخه این تاپیک مدیری ،صاحبی چیزی نداره که روزی 1دقیقه هم بیاد و لااقل یه تشکر خشک و خالی کنه.اگه وقت امتحاناته همه دوستان دانشجو هستن.پس چرا نمیذارن تاپیک بیکار بمونه،چون عشق به استاد و عشق به هوادارنش دارن...
ولی دوست ما حاضر هست در تاپیک دیگه ای کامنت بذاره ولی حاضر نیست تو تاپیک خودش بیاد..واقعا که(sm102)
با ما حال نمي كنن لابد(sm128)
javad
01-04-2015, 07:38 PM
moein1366
01-05-2015, 12:06 AM
moein1366
01-05-2015, 12:17 AM
سلام دوستان(sm127)
هفته وحدت و میلاد ختم رسل،خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم.به همین مناسبت ،دوستان هر ویدئویی درخواستی از استاد رو خواستند چه در همینجا و چه با پیام خصوصی بگویند تا در پنجشنبه شب،همزمان با میلاد فرخنده پیامبر اسلام در تاپیک براشون قرار بدم.(sm127)
Saleh16
01-05-2015, 12:19 AM
تشکر ویژه ای از آقا javad که در تکمیل تاپیک کمک میکنن!
ورودشون رو به تاپیک خودشون تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوبی داشته باشند
به جمع ما خوش اومدن و امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم (sm93)(sm176)
سلام دوستان(sm127)
هفته وحدت و میلاد ختم رسل،خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم.به همین مناسبت ،دوستان هر ویدئویی درخواستی از استاد رو خواستند چه در همینجا و چه با پیام خصوصی بگویند تا در پنجشنبه شب،همزمان با میلاد فرخنده پیامبر اسلام در تاپیک براشون قرار بدم.(sm127)
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگویم این عید بزرگ را خدمت همه دوستان.شما که با زحماتت همه ما رو شرمنده کرده ای.اگه امکانش هست از کنسرت استاد در پاریس که یک اجرایش رو گذاشتی بذار و ویدیو بت پرست با کیفیت اورجينال.ممنون از زحمات.
در آخ. هم خیر مقدم عرض میکنم خدمت مدیر تاپیک،به تاپیک خودت خوش اومدی
Saleh16
01-05-2015, 12:25 AM
یه عذرخواهی به تمامی دوستان بخاطر غیبت حدودا یک هفته ای که داشتم!! (sm127)
هفته ی میلاد با سعادت خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم و امیدوارم شروعی باشه برای اتفاقات خوب زندگیتون و همینطور تاپیک استاد معین.
من به دلیل محدودیت هایی که در بعضی چیزها دارم نمیتونم فایل آپلود کنم ولی انشاالله بعد از پایان ترم
سرعت اینترنت رو افزایش میدم و تمامی فایلهایی که از روز اول تاپیک تا به الان داشتید رو قرار میدم
امیدوارم دوستان درک کنند ، میدونم که این مشکله منه ولی همکاری شما هم نیاز هست
در آخر از تمامی دوستای خودم تشکر میکنم ، همین که به فکر تاپیک هستید خودش یه دنیا ارزش داره
و اینکه برخورد هرکسی شخصیتش رو میرسونه ، شب خوشی داشته باشید و ایام به کام (sm127)(sm176)
از کم شدن فعالیت خودم در این مدت واقعا ناراحتم و از دوستای گلم هم "واقعا" عذر میخوام
خبرهای خوب در راه است ...
moein1366
01-05-2015, 12:26 AM
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگویم این عید بزرگ را خدمت همه دوستان.شما که با زحماتت همه ما رو شرمنده کرده ای.اگه امکانش هست از کنسرت استاد در پاریس که یک اجرایش رو گذاشتی بذار و ویدیو بت پرست با کیفیت اورجينال.ممنون از زحمات.
در آخ. هم خیر مقدم عرض میکنم خدمت مدیر تاپیک،به تاپیک خودت خوش اومدی
سلام رویا جان
بروی چشم.حتما قرار میدم..(sm127)
moeinnieom
01-05-2015, 12:41 AM
سلام دوستان(sm127)
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگم این اعیاد بزرگ را.شما سلامت باشید همین برای ما بزرگترین عیدی هستش.ان شاالله که در همه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی.خیلی گلی..
moein1366
01-05-2015, 12:47 AM
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگم این اعیاد بزرگ را.شما سلامت باشید همین برای ما بزرگترین عیدی هستش.ان شاالله که در همه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی.خیلی گلی..
سلام دوست عزیز
شما محبت دارید نسبت به این بنده حقیر.
ان شاالله که خداوند به همه مسلمانان و بخصوص دوستان گلم در این تاپیک سلامتی و تندرستی روز افزون عنایت فرماید.تشکر(sm176)
reza67
01-05-2015, 01:31 AM
سلام دوستان(sm127)
با سلام و تبریک اعیاد خدمت شما
آقا هرچی کنسرت با فیلمبرداری حرفه ای داری بذار(sm59)
مدیر تاپیکم هر وقت تونستی ویدئوهایی که دوستان گذاشتن رو مرتب کن بذار فحه اول
ممنون
Saleh16
01-05-2015, 01:41 AM
تمامی مطالبی که دوستان اضافه کردند به صفحه اول اضافه شد ...
moein1366
01-05-2015, 12:13 PM
ممنون
سلام رضا جان
این عید بزرگ بر شما هم مبارک
دوست عزیز تمامی کنسرتهایی که دارم چند گیگ هستش و آپ کردنش که کار یکی دو روز نیست.ولی ان شالله براتون میذارم چندتا.(sm127)
ممنون
آقا اینی که گفتی درخواستی نبود که،دربستیه..(sm30)
reza67
01-05-2015, 01:32 PM
سلام رضا جان
این عید بزرگ بر شما هم مبارک
دوست عزیز تمامی کنسرتهایی که دارم چند گیگ هستش و آپ کردنش که کار یکی دو روز نیست.ولی ان شالله براتون میذارم چندتا.(sm127)
حالا همه رو که شوخی کردم
اما هر چندو وقت یه بار تونستی یکیشونو بذار
ممنون(sm10)
moein1366
01-05-2015, 01:34 PM
حالا همه رو که شوخی کردم
اما هر چندو وقت یه بار تونستی یکیشونو بذار
ممنون(sm10)
بروی چشم.حتما(sm176)
روزگار
01-05-2015, 01:47 PM
سلام دوستان(sm127)
اللهم صل علی محمد و آل محمد
تبریک میگم این هفته وحدت رو به همه دوستانم و همه برادران شیعی و اهل تسنن.ان شالله که ایام به کامتان باشد.
من دوتا درخواستی از دوستان خواستم که زبونم مو در آورد از بس که گفتم،ولی متاسفانه کسی محل نگذاشت.حالا دوباره درخواست میکنم شاید شب عید،عیدی به ما بدی.من موزیک ویدئو دلم تنگته با اخرین کیفیت و کنسرت تاجیکستان رو میخوام.ممنون از تلاشهات معین جان.خیلی مهربونی(sm10)
از اقا جواد هم بخاطر کنسرتی که گذاشت ممنونم.ولی کیفیتش اصلی نبود.(اگه اشتباه نکنم)
Saleh16
01-05-2015, 02:34 PM
تبریک میگم این هفته وحدت رو به همه دوستانم و همه برادران شیعی و اهل تسنن.ان شالله که ایام به کامتان باشد.
من دوتا درخواستی از دوستان خواستم که زبونم مو در آورد از بس که گفتم،ولی متاسفانه کسی محل نگذاشت.حالا دوباره درخواست میکنم شاید شب عید،عیدی به ما بدی.من موزیک ویدئو دلم تنگته با اخرین کیفیت و کنسرت تاجیکستان رو میخوام.ممنون از تلاشهات معین جان.خیلی مهربونی(sm10)
از اقا جواد هم بخاطر کنسرتی که گذاشت ممنونم.ولی کیفیتش اصلی نبود.(اگه اشتباه نکنم)
دوست عزیزم من کی بی محلی کردم آخه؟؟
من هرچیزی که شما گفتید رو قرار میدم ، شما لطف داری که تا حالاشمهمراهیمون کردی دوست گلم
امیدوارم ناراحت نشده باشی و قبول دارم که از درخواستهای شما در تاپیک قرار داده نشده
من درخواستهای شما رو با کیفیت اورجینال دارم و قرار میدم ، باز هم عذرخواهی میکنم ازت و این هم بدون که همیشه حق با شما بوده ، همیشه حق با شماست ، عیدتون هم پیشاپیش مبارک (sm127)(sm176)
javad
01-05-2015, 03:04 PM
javad
01-05-2015, 03:14 PM
moein1366
01-05-2015, 03:21 PM
سلام دوست عزیز
ممنون.بر شما هم مبارک باد این ایام.(sm176)
چشم حتما براتون میذارم ویدئو را ولی دوست عزیز کنسرت تاجیکستان بیش از 1 گیگ حجم داره و باکیفیت هستش ونمیتونم همه رو آپ کنم.ولی سعی میکنم شب عید از اون کنسرت براتون بذارم.ممنون از محبتت(sm127)(sm127)
javad
01-05-2015, 03:53 PM
aminkeshavarz
01-05-2015, 03:59 PM
دوست عزیزم من کی بی محلی کردم آخه؟؟
من هرچیزی که شما گفتید رو قرار میدم ، شما لطف داری که تا حالاشمهمراهیمون کردی دوست گلم
امیدوارم ناراحت نشده باشی و قبول دارم که از درخواستهای شما در تاپیک قرار داده نشده
من درخواستهای شما رو با کیفیت اورجینال دارم و قرار میدم ، باز هم عذرخواهی میکنم ازت و این هم بدون که همیشه حق با شما بوده ، همیشه حق با شماست ، عیدتون هم پیشاپیش مبارک (sm127)(sm176)
ایول به صالح با این عکس پروفایل قشنگت.بازیگر سریال فرا از زندان بود.یادش بخیر
Saleh16
01-05-2015, 04:10 PM
ایول به صالح با این عکس پروفایل قشنگت.بازیگر سریال فرا از زندان بود.یادش بخیر
شما لطف داری دوست عزیزم ، الکساندر ماهون یا همون ویلیام فیکنر
جدیدترین فیلمشم لاکپشتهای نینجاست و یکی از نقشهای اصلی هست
پیشنهاد میکنم همه ببینند ، این مرد فوق العاده ست ، یعنی بعد هیث لجر با بازی جوکر تو فیلم شوالیه تاریکی
من ویلیام فیکنر رو قبول دارم تو دنیا ، ستاره ی تکرار نشدنی ... (sm93)
ENSAN
01-05-2015, 06:34 PM
با درود بر همه زحمت کشان و خلق کنندگان این تاپیک و تاپیک تمام خوانندگان دیگر در این سایت بی ادعا . دوستان کمک کنید
دوستی در یکی از صفحات ورژن های چند آهنگ را درخواست کرده بودند و میخوام بگم منم عاشق اون کارها هستم که استاد معین ترانه هایی را مثل عاشقتم واویلا ، حیران و نیرنگ و ننه و سکه و چند ترانه دیگر را به صورت تمرینی خوانده بود و یاد آن سالها که در دهه 70 بودبخی. شایعه شده بود که ترانه ها را در حین تمرین از او کش رفته و فروخته اند به خدا خیلی شنیدنی هستند
خواهشن هر کی داره در این تاپیک بزاره. با سپاس از همه و تبریک هفته ی باشکوه وحدت وآرزوی شنیدن خبر های خوب در این هفته برای تمام ایرانیان عزیز و برون رفت از بهانه جویی های بد خواهان ایران عزیزمان و رفع بن بست موجود برای ارتقای روحیه ی ملی همه 80 میلیون ایرانی و یکپارچگی و اتحاد تمام جریانات و جناح ها در سر زمین محبوبمان ایران - عاشق صلح جهانی هستم و عاشق شادی بچه ها و زندگی هدفمند برای همه و عاشق اذان با صلابت و ملکوتی استاد مرحوم رحیم موذن زاده اردبیلی - یا علی
ENSAN
01-05-2015, 06:39 PM
با درود بر همه زحمت کشان و خلق کنندگان این تاپیک و تاپیک تمام خوانندگان دیگر در این سایت بی ادعا . دوستان کمک کنید
دوستی در یکی از صفحات ورژن های چند آهنگ را درخواست کرده بودند و میخوام بگم منم عاشق اون کارها هستم که استاد معین ترانه هایی را مثل عاشقتم واویلا ، حیران و نیرنگ و ننه و سکه و چند ترانه دیگر را به صورت تمرینی خوانده بود و یاد آن سالها که در دهه 70 بود بخیر. شایعه شده بود که ترانه ها را در حین تمرین از او کش رفته و فروخته اند به خدا خیلی شنیدنی هستند
خواهشن هر کی داره در این تاپیک بزاره. با سپاس از همه و تبریک هفته ی باشکوه وحدت وآرزوی شنیدن خبر های خوب در این هفته برای تمام ایرانیان عزیز و برون رفت از بهانه جویی های بد خواهان ایران عزیزمان و رفع بن بست موجود برای ارتقای روحیه ی ملی همه 80 میلیون ایرانی و یکپارچگی و اتحاد تمام جریانات و جناح ها در سر زمین محبوبمان ایران - عاشق صلح جهانی هستم و عاشق شادی بچه ها و زندگی هدفمند برای همه و عاشق اذان با صلابت و ملکوتی استاد مرحوم رحیم موذن زاده اردبیلی - یا علی
ENSAN
01-05-2015, 06:46 PM
دوستی در یکی از صفحات ورژن های چند آهنگ را درخواست کرده بودند و میخوام بگم منم عاشق اون کارها هستم که استاد معین ترانه هایی را مثل عاشقتم واویلا ، حیران و نیرنگ و ننه و سکه و چند ترانه دیگر را به صورت تمرینی خوانده بود و یاد آن سالها که در دهه 70 بود بخیر. شایعه شده بود که ترانه ها را در حین تمرین از او کش رفته و فروخته اند به خدا خیلی شنیدنی هستند
Saleh16
01-05-2015, 06:47 PM
سلام دوست عزیز ، ممنون از لطفی که به دوستان و تاپیک خودت داری ، من ورژن اولیه اون کارهارو ندارم وگرنه براشون آپ میکردم ، امیدوارم دوستان هم همکاریبیشتری کنند و شما هم به درخواستهایی که کردی برسی
این روزهای خوبی که در پیش هست هم به شما تبریک میگم
با تشکر (sm93)
moein1366
01-05-2015, 07:23 PM
استاد معین و مسعود امینی
moein1366
01-07-2015, 10:57 AM
تصاویر کنسرت استاد در لاس وگاس 2015
moein1366
01-07-2015, 11:03 AM
princesaeed
01-07-2015, 12:15 PM
سلام به همگی
ممنون از مدیر عزیز بابت این تاپیک زیبا من از طرفدارای استاد معین نازنین هستم یه کنسرت زیبا از استاد دارم که در سال 2013 در استرالیا اجرا شده و توش ترانه «به دیدن من بیا مهتاب در اومد» بانو هایده رو اجرا کرده اگه مایل بودید آپلودش می کنم اینم عکساش
princesaeed
01-07-2015, 12:39 PM
aminkeshavarz
01-07-2015, 01:07 PM
استاد معین و مسعود امینی
چه عکس باحالی.شده شبیه احمدی نژاد