PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

ehsan1361
11-21-2015, 09:52 AM
من که باور نمیکنم چجور میشه خواننده بزرگی مثل معین با اون کارنامه درخشان این آهنگهای مجانی و دو قرانی پیش پاافتاده که یک بار هم به زحمت و سختی میشه گوش داد رو بخونه
80 درصد خواننده های بزرگمون به این روز افتادن فقط برای مجانی خوانی آخه این چه کاریه کارنامه خودشون رو هم دارن خراب میکنند خاطره های مردم رو هم همینطور
تایید ولی خاطره ها که خراب نمیشه ! فقط دارن خودشونو خراب میکنن همین
کار کردن با این آفات داخلی رو اسمشو گذاشتن آزمون و خطا و کار با جوونا !
طرف نمیدونه ریتم چیه نت چیه و ... یه چیزی افتاده تو دهنش به اسم تنظیم !!! انگار تنظیم معجزه میکنه ! شعر که خزعبلی بیش نیست و ملودی خور نیست بعد تنظیم چیکار میتونه بکنه ؟ خوب اگه اینطوری بود میرفتیم بدون کلام گوش میدادیم ! آفات داخلی باعث شدن 10 ساله موسیقی افت شدید داشته باشه . من که نمیتونم این آهنگا رو گوش کنم بقیه رو نمیدونم انگار ذائقه مردم عوض شده

catalanism
11-21-2015, 01:57 PM
آخه این مشکل یقه ی خیلیا رو گرفته...شعر خوب کجاست؟؟آهنگ و تنظیم خوب کجاست؟؟همه ی کارا بعد دو روز میره تو آرشیو.به شرطی اون کارو گوش میدی که صدای خواننده هه رو دوس داشته باشی
با اینوریا کار کنی نتیجه میشه این..با اون طرفیا کار کنی میگن جواد شده و تکراریه و تا کی به این سبک...

kasra
11-21-2015, 02:13 PM
طرف نمیدونه ریتم چیه نت چیه و ... یه چیزی افتاده تو دهنش به اسم تنظیم !!! انگار تنظیم معجزه میکنه ! شعر که خزعبلی بیش نیست و ملودی خور نیست بعد تنظیم چیکار میتونه بکنه ؟ خوب اگه اینطوری بود میرفتیم بدون کلام گوش میدادیم ! آفات داخلی باعث شدن 10 ساله موسیقی افت شدید داشته باشه . من که نمیتونم این آهنگا رو گوش کنم بقیه رو نمیدونم انگار ذائقه مردم عوض شده

کاملا حرف شما درسته
متاسفانه بعضی ها خاطره ها رو هم خراب میکنن بر میدارن آهنگهای جاودان خودشون رو با افتضاح ترین شکل ممکن ریمیکس و بازخوانی میکنن
همین چند وقت اخیر ستار آخه این چه کاری بود با آهنگ یوسوف گمگشته و همسفر کرد اون تنظیم جاودانه منوچهر چشم آذر و اریک کجا و این رمیکس های خنده دار کجا طرف باید گوشش در معده شباشه و این رمیکس ها رو گوش کنه یا دیگر خوانندگان هم این کار رو کردن ابی و لیلا و...

امروزه هم این کارهایی که از ایران میاد .. آهنگهای خالی از محتوا کلام که واقعا بقدری احمقانست بنظرم شنونده رو چیز دیگری فرض میکنن ... بشینن یه توپ دارم قلقلیه رو بخونن سنگین تره

خیلی از این کارها که از ایران میاد مورد تایید نظام اسلامی و ارشاد میخوان که دهان خوانندگان بزرگ ما این چنین ترانه های بی محتوا بیرون بیاد

آخرین سنگر سکوته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که باورم نمیشه داریوش این رو خونده باشه??????????

آقای معین که خیلی هم دوستش دارم ( یا دیگر خوانندهامون) اگر و معروف شدند به لطف همکاری با بزرگانی مثل محمد حیدری . هما میرافشار . نوجوکی . زولاند . اردلان سرفراز . منوچهر چشم آذر و... بود
اگه قرار بود 30 سال پیش بیان کارهایی که امروزه مجانی از ایران دریافت میکنن مثل شمال و عاشق که بشی و همدم و.. این ها رو بخونه دیگه نامی ازش باقی نمیموند
ولی امروزه همکاران قدیمی و بزرگ خود رو از یاد بردند و گرفتار مجانی خوانی شدند

الان که الانه از همون کارهایی قدیمی خود امرار معاش میکنند کسی نمیره به کنسرت که شمال و عاشق بشی و این مزخرفات رو گوش کنه مردم میرن هوس و پریچه و بی بی گل و این کارهای جاودان رو گوش کنن .....

اگه قرار باشه این کارهای جدید و باد آورده از ایران و بخونن فکر کنم فقط برای صندلی ها باید بخونن

این کارهای جدید باد آورده از ایران به غیر از کوچیک شدن خودشون چیز دیگری براشون نداره بازنشسته بشن خیلی بهتره

الان رامش سال هاست که نمیخونه ولی همچنان اون اعتبار و جایگاه گذشته رو بین مردم داره

البته سلیقه رو به زوال و پایین و سطحی بعضی مخصوصا هم نسلان من ( که از سرویس بهداشتی رفتنشون هم سفلی میگیرن) تاثیر داره که خواننده میاد در مصاحبه ش میگه این مزخرفات رو برای نسل جوان میخونم

ehsan1361
11-21-2015, 04:54 PM
تایید میکنم همه حرفاتو ولی ریمیکس فرق داره یه نوعی تجدید خاطرات گذشتس ولی همینطور که گفتی ایده ها برای ریمیکس کردن افتضاحه
اونوری ها قبلاً ما بودن ولی الان همه من من میکنن وبه نوعی کسر شان هم براشون حساب میشه برای هم کار کنن! دیگه همیدگه رو قبول ندارن و الانم مشکلات مالی بهانه ای شده که با آفات داخلی کار کنن فقط به خاطر اینکه تو بورس باشن و کنسرت برگزار کنن همین
نسل ما دهه شصتی ها هم ذائقشون فرق کرده و دنبال ناله و روضه رفتن . هرکی بهتر ناله کنه
میگم ذائقه موسیقی ملت تغییر کرده تو این 10 سال و دیگه چیزی از موسیقی نمونده . دیگه ایده نو و جدید وجود نداره و همه دنبال ناله کردنن . موسیقی تموم شدس یعنی تمومش کردن آخوندا با مجوز دادن به کسایی که ناله و روضه رو به خورد ملت دادن به اسم آهنگ و حالا همونا که تاریخ مصرفشون تموم شده و استقبال نمیشه از کنسرتاشون نامه زدن که به داد ما برسید !! حالا حساب شده یا نشده به هدفی که داشتن رسیدن و موسیقی رو نابود کردن

MaMaTiR
11-21-2015, 05:01 PM
تایید میکنم همه حرفاتو ولی ریمیکس فرق داره یه نوعی تجدید خاطرات گذشتس ولی همینطور که گفتی ایده ها برای ریمیکس کردن افتضاحه
اونوری ها قبلاً ما بودن ولی الان همه من من میکنن وبه نوعی کسر شان هم براشون حساب میشه برای هم کار کنن! دیگه همیدگه رو قبول ندارن و الانم مشکلات مالی بهانه ای شده که با آفات داخلی کار کنن فقط به خاطر اینکه تو بورس باشن و کنسرت برگزار کنن همین
نسل ما دهه شصتی ها هم ذائقشون فرق کرده و دنبال ناله و روضه رفتن . هرکی بهتر ناله کنه
میگم ذائقه موسیقی ملت تغییر کرده تو این 10 سال و دیگه چیزی از موسیقی نمونده . دیگه ایده نو و جدید وجود نداره و همه دنبال ناله کردنن . موسیقی تموم شدس یعنی تمومش کردن آخوندا با مجوز دادن به کسایی که ناله و روضه رو به خورد ملت دادن به اسم آهنگ و حالا همونا که تاریخ مصرفشون تموم شده و استقبال نمیشه از کنسرتاشون نامه زدن که به داد ما برسید !! حالا حساب شده یا نشده به هدفی که داشتن رسیدن و موسیقی رو نابود کردنبرو بمیر(sm2)البوم قبلی داریوش بد بود؟(sm120)ی جوری میگه اینوریا انگار با کیا کار میکنن(sm2)هرچی اسکل که اولین بار میخواد اسمش بیاد به اینا پول میدن میگن تورو خودا ترانه مارو بخون(sm2)

ehsan1361
11-21-2015, 05:08 PM
برو بمیر(sm2)البوم قبلی داریوش بد بود؟(sm120)ی جوری میگه اینوریا انگار با کیا کار میکنن(sm2)هرچی اسکل که اولین بار میخواد اسمش بیاد به اینا پول میدن میگن تورو خودا ترانه مارو بخون(sm2)
اینا آفات موسیقی هستن وگرنه اینوریا کاربلد داریم

MaMaTiR
11-21-2015, 05:11 PM
اینا آفات موسیقی هستن وگرنه اینوریا کاربلد داریم

خوب همین دیگه.. خودشون میخوان برینن.. مثلا اصفهانی بره اونور با کامیار کار کنه(sm2)

MaMaTiR
11-21-2015, 05:13 PM
پول خوب بدن با اساتید کار کنن(sm120)

ehsan1361
11-21-2015, 05:16 PM
خوب همین دیگه.. خودشون میخوان برینن.. مثلا اصفهانی بره اونور با کامیار کار کنه(sm2)

کامیار خر کیه(sm120)
بزرگان رو میگم احمق(sm39)

MaMaTiR
11-21-2015, 05:18 PM
کامیار خر کیه(sm120)
بزرگان رو میگم احمق(sm39)

همینو میگم دیگه.. میگم ی بزرگی از اینور بره با ی اسکل از اونور کار کنه(sm2)

حالا همین برعکسش شده.. اونا میان با اسکلای اینجا که اصن معلوم نیست کین کار میکنن که پول ندن(sm120)

ehsan1361
11-21-2015, 05:27 PM
همینو میگم دیگه.. میگم ی بزرگی از اینور بره با ی اسکل از اونور کار کنه(sm2)

حالا همین برعکسش شده.. اونا میان با اسکلای اینجا که اصن معلوم نیست کین کار میکنن که پول ندن(sm120)

خوب منم همینو میگم دیگه (sm39)

Saleh16
11-21-2015, 07:15 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

آلبوم جدید استاد معین با 14 آهنگ بزودی

دانلود کل مصاحبه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود مصاحبه در باره آلبوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

H A M I D
11-21-2015, 10:14 PM

گزارشی از کنسرت معین در آمستردام هلند 2015

کیفیت 1080
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

کیفیت 720

p@y@m
11-21-2015, 10:29 PM
چه موسیقی دانهای بزرگی رو تو این تایپک شناسایی کردیم !!!!!!!!چه ایراداتی و چه غلطاتی از معین گرفتن(sm77)...کارهای مجانی....شعرهای در پیتی ....تنظیم های آبکی.....
من راننده تاکسی هستم روزی که اهنگ همدم معین جدید اومده بود و من تو ماشین گوشش میدادم بالای 90 درصد مسافرا میپرسیدن این اهنگ جدید معین رو از کجا گیر بیارن و کلی باش حال میکردن حالا همدم شد اهنگ مجانی
تو رو خدا شما که اینقد استاد هستید یه اثر فوق مدرن ازتون معرفی کنین تا معین و طرفداراش از گمراهی دران چرا ما ایرانی ها از چیزی که خوشمون نمیاد فکر میکنیم ته افتضاح س
ملتی هستیم نابغه اصولا بخاریم ازمون بلند نمیشه تو هر کاری نظر میدیم و صاحب عقیده هستیم اگه مثلا اسم یه اهنگ ساز و تنظیم کننده بزرگ که ما خوشمون میاد رو اهنگ بود به به و چه چه میکردیم تا کی باید یه عده محدود واسمون الگو باشن ؟ اخه درد اینه که بزرگانمونم رنجوندیم اهنگسازان بزرگی مثل شماعی زاده یا شاعر گرانمایه ایی مثل سرفراز انقد بی مهری دیدن که کار نمیکونن از بابک بیات بزرگتر مگه داشتیم ؟ دیدید که چجور داغش تو دل موسیقی این کشور موند....اونا رو که رنجوندیم و گوشه نشین کردیم اونیم که جدیده مسخزش میکونیم خودمونم که هیچی بارمون نیست ولی علامه دهریم ....اگه معین و داریوش و اصلانی و چند تا خواننده استخون دارمون هک تو لک برن که باید از البوم های فقط گوش کن گوش کنیم

Gsshop
11-21-2015, 10:49 PM
عاشق که بشی سمت عذابی (sm132)

Saleh16
11-21-2015, 11:36 PM
همتون نابغه اید بخدا ، از معین مگه میشه ایراد در آورد ، اصلا آشغال ترین آهنگ ها هم که به معین بدن خود استاد بلده چطور اجراش کنه که خوب در بیاد ، احتیاجی به انتقاد های غیر منطقی نیست دوستای خوب ، کسی که استاد باشه بلده چیکار کنه ، شما هم اگر خوشتون نیومده از این آهنگ که خیییلی هم زیبا و خوبه برین دنبال سلیقتون ، میدونید اشکال کجاست ، بعضیا تو عصر حجر گیر کردن ، میخوان که استاد معین تو سال 1394 همون آهنگ کفتر کاکل بسر سال 1370 با همون ریتم بخونن ، نمیخوان قبول کنن که هر خواننده ای احتیاج به تغیرات و بروز بودن داره ، نمیشه که تو گذشته گیر کرد ، به هر حال گرایش ها عوض میشن ، که استاد معین با یکی کردن سبک قبلی و جدیدش یه سبک جدید و تلفیقی رو ساختن که اسمش سبک پاپ سنتی هست ، شما دوستایی هم که اینقدر متفکرانه انتقاد میکنید 2 پیشنهاد میدم بهتون:
قبل از انتقاد ، بدونید از چه کسی دارید انتقاد میکنید و به حرفی که قراره بزنید فکر کنید و بعد بیان کنید
هرگز حرفی نزنید که از ارزشتون کم کنه (sm127)

Alireza
11-22-2015, 12:12 AM

تو این چند ساله اگه بپرسن کدوم البوم ها عالی بودن , بنظرم دنیای این رورای من از داریوش و عاشقانه ها از احسان یا حتی آلبوم اعجاز از گوگوش تا حدودی
که این آلبوم هارو 90 درصدش با داخلیا بوده
این که جمع میبندی روزبه بمانی و افشین یداللهی و علیرضا افکاری و افشین مقدم هم جزوشون میشه داش
داخلیه خوب هم داریم ولی خب در کل با نود درصد حرفات موافقم

Alireza
11-22-2015, 12:13 AM
همتون نابغه اید بخدا ، از معین مگه میشه ایراد در آورد ، اصلا آشغال ترین آهنگ ها هم که به معین بدن خود استاد بلده چطور اجراش کنه که خوب در بیاد ، احتیاجی به انتقاد های غیر منطقی نیست دوستای خوب ، کسی که استاد باشه بلده چیکار کنه ، شما هم اگر خوشتون نیومده از این آهنگ که خیییلی هم زیبا و خوبه برین دنبال سلیقتون ، میدونید اشکال کجاست ، بعضیا تو عصر حجر گیر کردن ، میخوان که استاد معین تو سال 1394 همون آهنگ کفتر کاکل بسر سال 1370 با همون ریتم بخونن ، نمیخوان قبول کنن که هر خواننده ای احتیاج به تغیرات و بروز بودن داره ، نمیشه که تو گذشته گیر کرد ، به هر حال گرایش ها عوض میشن ، که استاد معین با تفکیک سبک قبلی و جدیدش یه سبک جدید و تلفیقی رو ساختن که اسمش سبک پاپ سنتی هست ، شما دوستایی هم که اینقدر متفکرانه انتقاد میکنید 2 پیشنهاد میدم بهتون:
قبل از انتقاد ، بدونید از چه کسی دارید انتقاد میکنید و به حرفی که قراره بزنید فکر کنید و بعد بیان کنید
هرگز حرفی نزنید که از ارزشتون کم کنه (sm127)

این حرفت همون تعصبیه که بهت گفتم و سال ها درگیرش بودم
خداوکیلی من یه تاره موی معین رو به صد تا خواننده داخلی نمیدم , ولی آهنگ جدید میلاد بابایی بنام اخرین فرصت رو بالای صدبار تا الان گوش دادم ولی این آهنگ اخر معین رو فک نکنم پنج بار بیشتر گوش کرده باشم
جفتشون هفته قبل اومدن
نمیگم معین بد بوده تو این چن ساله و عالی هم نبوده
قبول کن
البته اینم که میگم بد نبوده بخاظر ترک هایی مثل همدم و دلم تنگته و مردم و ترکم نکن و اینا بوده
ولی به اهنگای دیگه باشه واقعا بد بوده

kasra
11-22-2015, 01:12 AM
سلام کسرا جان
این که داریوش چرا می خونه "آخرین سنگر سکوته" برای من هم تعجب آوره و هم غم انگیز!
کسی که می خوند "حرکت از این بیش شتابان کنیم - ولوله در ولوله باران کنیم!"
و این جا جای بحثش نیست ...

اما "یوسف گمگشته" رو منوچهر چشم آذر تنظیم کرده و من ایمان دارم
پس پست رو ویرایش کن تا کسی به شک نیفته
اسم ها تو ذهن مردم فوری نقش می بنده

موفق باشی عزیز

سلام عزیز(sm127)
ویرایش کردم
حرف شما برای ما سنده نازنین
اتفاقا من خیلی شک داشتم که کار منوچهر خان یا ناصر چشم آذر ... بعضی جاها نام منوچهر چشم آذر برده شده بعضی نام ناصر چشم آذر

ممنون(sm127)

Alireza
11-22-2015, 01:47 AM

با تشکر از جلیل

Moein - Sobhet Bekheir Azizam - Live

جلیل (sm127)(sm127)(sm19)

ehsan1361
11-22-2015, 10:09 AM
قربون حرفت برم احسان که حرف دل منم هست
تا ملودی ساز خوش قریحه نباشه تنظیم کننده حتا اگر واروژ بزرگ هم باشه کاری ازش ساخته نیست!
حالا بماند که موسیقی هم دیگه موسیقی نیست!
ترانه که وامصیبتا!

دیگه چیزی از موسیقی نمونده متاسفانه

تو این چند ساله اگه بپرسن کدوم البوم ها عالی بودن , بنظرم دنیای این رورای من از داریوش و عاشقانه ها از احسان یا حتی آلبوم اعجاز از گوگوش تا حدودی
که این آلبوم هارو 90 درصدش با داخلیا بوده
این که جمع میبندی روزبه بمانی و افشین یداللهی و علیرضا افکاری و افشین مقدم هم جزوشون میشه داش
داخلیه خوب هم داریم ولی خب در کل با نود درصد حرفات موافقم
فقط دنیای این روزای من داریوش قابل تحمل بود از نظر من
آفات داخلی رو میگم نه امثال یداللهی و بمانی و افکاری !!
»ن نگفتم داخلی خوب نداریم ولی 99 درصد آفات موسیقی هستن که چیزی به جز ناله و روضه بلد نیستن
خلاصه بگم دیگه امیدی به موسیقی این مملکت نیست و تموم شدس خلاص

Clint
11-22-2015, 12:02 PM
جلیل (sm127)(sm127)(sm19)

مخلصم دادا (sm127)
خوشحالم اینجایی.. (sm19)(sm111)

Saleh16
11-22-2015, 12:07 PM
"به نام خداوندی که عشق رو آفرید"

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

عاشق که بشی ساده و خوبی
زییایی معصومه غروبی ، افتاده و خوبی ...

اگه خبر داشته باشین میدونین رکورد بهترین کنسرت ایرانی دنیا مال استاد معین هست که در نوکیا تئاتر اجرا شد و جزو برترین کنسرت های استاد بود و شبی بود که هرگز از یادها بیرون نمیره ، و طبق مصاحبه جدید استاد معین با برنامه رنگین کمان ، قرار هست که در شب شکر گذاری که پیش رو هست (چهارشنبه شب - 4 آذر) در سالن ماکروسافت تئاتر که همون نوکیا تئاتر سابق هست کنسرتی داشته باشن که نمومنش تا حالا در هیچ جایی نبوده و اگه خدا بخواد معلومه که قصد دارن دوباره رکورد بزنن و رکورد خودشون رو تمدید کنن ، مطمئنا شبی میشه که تا دنیا دنیاست تو موسیقی و کنسرت ایرانی تکرار نمیشه ، وقتی خود استاد این حرف رو بزن خیلی جای فکر داره که اون شب قراره چی بشه ...
ایشالله که بتونیم بریم کنسرتش و لذت ببریم ، من که خودم یه برنامه هایی چیدم که برم اگر بشه ، برای رزرو بلیط هم میتونید
از طریق شماره ی : 9616163 - 818 ، به کاباره ی تهران مراجعه کنید.
(sm127) منتظر آلبوم جدید هم باشید که اینبار دیگه جدی هستش (sm127)

inmanam
11-22-2015, 12:17 PM
آلبوم طلوع رو با کیفیت flac اگه دارید بزارید لطفا

catalanism
11-22-2015, 01:57 PM
ینی میشه آهنگایی که از بابک بیات و علیرضا افکاری و بابک زرین(کنار تو چه آرومم،چه آرومی کنار من ...) و شادمهر داره تو آلبوم جدید باشه؟؟؟
از این منبع موثقا نیست اینجااا؟؟؟(sm178)

Alireza
11-22-2015, 10:03 PM
مخلصم دادا (sm127)
خوشحالم اینجایی.. (sm19)(sm111)

فدات (sm19)
خیلی اتفاقی چند روز پیش به سرم زد بیام سر بزنم اینجا ببینم چه خبره(sm50)

Clint
11-23-2015, 06:54 PM
فدات (sm19)
خیلی اتفاقی چند روز پیش به سرم زد بیام سر بزنم اینجا ببینم چه خبره(sm50)
بيا هر چند وقت خاطرات زنده ميشه.. (sm50)

Saleh16
11-24-2015, 12:24 AM
"به نام خداوندی که عشق رو آفرید"

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

عاشق که بشی ساده و خوبی
زییایی معصومه غروبی ، افتاده و خوبی ...

اگه خبر داشته باشین میدونین رکورد بهترین کنسرت ایرانی دنیا مال استاد معین هست که در نوکیا تئاتر اجرا شد و جزو برترین کنسرت های استاد بود و شبی بود که هرگز از یادها بیرون نمیره ، و طبق مصاحبه جدید استاد معین با برنامه رنگین کمان ، قرار هست که در شب شکر گذاری که پیش رو هست (چهارشنبه شب - 4 آذر) در سالن ماکروسافت تئاتر که همون نوکیا تئاتر سابق هست کنسرتی داشته باشن که نمومنش تا حالا در هیچ جایی نبوده و اگه خدا بخواد معلومه که قصد دارن دوباره رکورد بزنن و رکورد خودشون رو تمدید کنن ، مطمئنا شبی میشه که تا دنیا دنیاست تو موسیقی و کنسرت ایرانی تکرار نمیشه ، وقتی خود استاد این حرف رو بزن خیلی جای فکر داره که اون شب قراره چی بشه ...
ایشالله که بتونیم بریم کنسرتش و لذت ببریم ، برای رزرو بلیط هم میتونید
از طریق شماره ی : 9616163 - 818 ، به کاباره ی تهران مراجعه کنید.
(sm127) منتظر آلبوم جدید هم باشید که اینبار دیگه جدی هستش (sm127)

Black-EYE
12-12-2015, 12:22 AM
عاشق که بشی مسئله سازی(sm50)

catalanism
12-12-2015, 01:14 PM
آلبوم کی میاد؟؟؟(sm178) (sm178)

BMusic
01-22-2016, 07:15 PM
سلام ممنون بابت زحمتهایی که میکشید، چندتا از آلبومها که در UploadBoy آپلود شده حذف شدن مثل World of Love لطفا از دوباره آپلود کنید.

ehsan1361
01-25-2016, 02:07 PM
" دلم تنگته " ویدئوی کنسرت مایکروسافت تئاتر بزودی ...

BMusic
02-07-2016, 11:44 AM
امکان خرید دی وی دی این کنسرت از این سایت وجود داره ؟ لطفا لینک بدید.

BMusic
02-09-2016, 11:13 AM
امکان خرید دی وی دی این کنسرت از این سایت وجود داره ؟ لطفا لینک بدید.

در musicbaran هر سوالی پرسیدم هیچ کسی جواب نداده آدم فکر میکنه همه با هم قهرن حیفه به خدا سایت به این خوبی.

Farhadebi
02-21-2016, 03:03 PM
به تو می اندیشم

دوستان اگه میشه لطف کنین این ویدیو رو دوباره آپلود کنید لینکش خرابه ممنون

Galaxy9191
03-21-2016, 12:53 PM
سلام این آهنگ استاد به نظرمن کاملترین آهنگ و بی نظیرترین آهنگ همه آهنگ تکمیل و قشنگ

p@y@m
03-23-2016, 12:55 PM
لینک دانلود تمام موزیک ویدوهای صفحه اول تایپک خرابه

hrm
03-23-2016, 02:48 PM
استاد معين.مردي براي تمام فصول.جاودان صداي ايران.

mkb4453
06-19-2016, 10:05 PM
سلام به همه موزیک بارانی های عزیز
دنبال آهنگ تو مرا دعوت کن به شهر چشمات از معین میگردم
کسی لینکشو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟(sm25)

nilchi
06-19-2016, 11:12 PM
این ترانه را انوش خوانده نه معین

hrm
06-20-2016, 12:56 PM
اين اهنگو اقاي انوش واقاي شهرام صولتي بعد از انوش اجراكردن نه استاد معين.

kamran69
07-15-2016, 01:35 AM
سلام دوستان، کسی نیست؟

سلام

شاید بتونی توو این تاپیک پیداشون کنی تاپیک مخصوص کاور آلبوم هست

shahrokhh
07-18-2016, 01:23 AM
سلام آقا کامبیز، ممکنه کاورارو آپلود کنید.

سلام.شمارتو بده تا برات بفرستم

bahman
07-21-2016, 08:12 AM
این آهنگ از معین نیست دوست عزیز

yazdan1357
08-08-2016, 02:11 PM
سلام هیچ کدوم از ویدئو هاتون قابل دانلود نیست ، همش میگه فایل یافت نشد.

yazdan1357
08-08-2016, 02:20 PM
فایل یافت نشد: ضمن عرض پوزش فایل مورد نظر شما یافت نشد.دلیل حذف فایل شامل یکی از موارد زیر است: فایل منقضی شده است , یا فایل توسط آپلودکننده آن حذف شده است

yazdan1357
08-14-2016, 12:11 PM
فایل یافت نشد: ضمن عرض پوزش فایل مورد نظر شما یافت نشد.دلیل حذف فایل شامل یکی از موارد زیر است: فایل منقضی شده است , یا فایل توسط آپلودکننده آن حذف شده است

09168606962
با سپاس

Saleh16
08-23-2016, 07:20 PM
شاید و احتمالا آهنگ جدید استاد معین همین آهنگ باشه
"شاید" ، خبر رسمی نیست..

Kharbar
08-23-2016, 11:49 PM
شاید و احتمالا آهنگ جدید استاد معین همین آهنگ باشه"شاید" ، خبر رسمی نیست..[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])سلام. کاش حقیقت داشته باشه از بس آهنگ های تکراری گوش کردیم نمی دونم استاد چرا امسال کم کار شده اند البته یه چند سالی هست کم کارند سالی یه دونه شایدم دوتا و یا شاید دارند روی آلبوم جدیدشون کار میکنند که اگه واقعیت داشته باشه ما حتی تا سال بعد هم صبر میکنیم ...

Saleh16
08-24-2016, 12:07 PM
سلام. کاش حقیقت داشته باشه از بس آهنگ های تکراری گوش کردیم نمی دونم استاد چرا امسال کم کار شده اند البته یه چند سالی هست کم کارند سالی یه دونه شایدم دوتا و یا شاید دارند روی آلبوم جدیدشون کار میکنند که اگه واقعیت داشته باشه ما حتی تا سال بعد هم صبر میکنیم ...

از اینکه این آهنگ ساخته شده ولی پخش نشده که هیچ شکی درش ندارم ، و اینکه استاد درگیر تور جهانیشون هستند ، برای همین کمتر وقت برای کار روی تک آهنگ دارند ، و به احتمال زیاد آهنگ بعدی همین آهنگ باشه ، منتظر آلبوم توی تابستون بودیم که اونم مثل اینکه خبری نیست ، که اگر بیاد مثل بمب موسیقی رو میلرزونه ، از آثار استاد بابک بیات هم تو آلبوم هستش که اسمش هست "آغوش تو" ...
فعلا که باید نشت پی ردی از بوی آلبوم جدید استاد ...

استاد بابک بیات در مورد معین قبل از فوتشون گفتن:
تو کل دوران فعالیت من هیچ کسی مثل معین نتونست اون احساس رو به آهنگ های من بده
من بعد از انقلاب صدایی به زیبایی و قدرت آقای معین ندیدم و نمیدانم خدا در حنجره ی
این مرد چه چیزی گذاشته که دل ها با شنیدنش اینقدر تحت تاثیر قرار میگیرند..

روحشون شاد و یادشون همیشه زنده (sm127)

Saleh16
08-24-2016, 01:08 PM
دوستای عزیز صفحه اول در حال تغیرات جدیده
خوشحال میشم اگر نظری دارین یا اشکالی هست در میون بذارین
(sm127)(sm127)

mohammad noori
08-28-2016, 09:32 AM
سلام دوستان، کسی کاست اصفهان و بزم هنرمندان از معین داره؟

mohammad noori
08-29-2016, 07:39 PM
سلام.

sadegh1
08-29-2016, 07:44 PM
(sm51)

Saleh16
08-29-2016, 09:23 PM
سلام دوستان، کسی کاست اصفهان و بزم هنرمندان از معین داره؟

سلام دوست عزیز، من که خودم نه ولی برات میپیرسم از منبع هاش (sm10)

saeb31668
08-30-2016, 12:50 AM
شاید و احتمالا آهنگ جدید استاد معین همین آهنگ باشه
"شاید" ، خبر رسمی نیست..

این کامینگ سون مال آهنگ مردم هست!!
که البته بعدش تغییر دادن طرحشو

saeb31668
08-30-2016, 01:05 AM
من حدود دو ماه پیش تو تاپیک """کامینگ سون ها""" خوندم که استاد قرار بود یه ماه قبلش یه کار فوق احساسی به نام ""تا کی"" بده بیرون
ولی تو هیچ یک از صفحه های رسمی معین این اخبار درج نشده!!!

Saleh16
09-01-2016, 03:28 PM
این کامینگ سون مال آهنگ مردم هست!!
که البته بعدش تغییر دادن طرحشو

نه دوست عزیز، خبر درسته ، آهنگساز مردم که علیرضا افکاری بوده اصلا..
خود حامد حنیفی هم تایید کرده که یه اهنگ از استاد معین برای پخش آماده هستش
و اینکه اهنگ مردم اصلا تیزر و تبلیغات نداشت چون برای مردم زلزله زده اذربایجان بود که تعداد زیادی فوت شدن
استاد هم سریعا اهنگی رو براشون تقدیم کرد واسه همدردی
به همین علت هم هستش که تو ویدیو مردم استاد کاملا سیاه پوشیدن..

Saleh16
09-01-2016, 03:29 PM
من حدود دو ماه پیش تو تاپیک """کامینگ سون ها""" خوندم که استاد قرار بود یه ماه قبلش یه کار فوق احساسی به نام ""تا کی"" بده بیرون
ولی تو هیچ یک از صفحه های رسمی معین این اخبار درج نشده!!!

من فکر نکنم این اهنگ اصلا وجود خارجی داشته باشه
والا هنوز خبر رسمی منتشر نشده واسه آهنگ جدید..

alexmusic
09-22-2016, 02:34 AM
ترانه سلمان که به اشتباه سلیمان نوشته شده به هیچ وجه از کارهای معین نیست . اولا" واضح و کاملا" آشکار هست که آن صدا صدای معین عزیز نیست . دوم اینکه چنین ترانه هایی در شان معین نیست . خوشحالم که این ترانه را معین نخوانده است هرچند در سالهای جوانی ام با وجوداینکه میدونستم کار معین نیست ، بخاطر مخالفت با سلمان رشدی همه جا میگفتم ببینید حتی معین هم صداش دراومده علیه سلمان رشدی . در حالیکه معین کسی نیست که بخواهد علیه کسی موضعگیری نماید . یعنی این فقط ما ایرانی ها و جهان سومی ها هستیم که میخواهیم برای باورهامون همه چیز و همه کسی رو با عقاید خودمون همراه نشون بدیم . در واقع دلیل ما برای درست بودن مرام و باورمون این هست که چه افرادی اون رو قبول دارند نه اینکه چقدر اون عقاید درست هست با دلایل غیرقابل تردید . حتی اگر دنیا هم باهاش مخالف باشند . مثل یک پزشک متخصص و ماهر که وقتی نظری تخصصی رو اعلام میکنه مهم نیست که اون پزشک چقدر طرفدار یا مخالف داره و چون داره ثابت میکنه نظریه خودش رو، همه ناچارند به حرف و نظراتش احترام بگذارند حتی اگر از خودش متنفر باشند . ببخشید طولانی شد . فقط محض اطلاع عرض کردم .

Saleh16
09-29-2016, 11:26 AM
امیدوارم مورد پسندتون باشه (sm127)

hy1354
11-13-2016, 05:11 PM
با سلام خدمت شما دوستان گرامی ببخشید اگه مدیر تاپیک لطف کنند لینک های البوم ترانه سال استاد با جمعی از خواننده ها
رو مجدد اپ کنن ممنون میشم

SaSan69
11-23-2016, 05:50 PM
تیزر کنسرت سن دیگو 26نوامبر2016 قراره برگزاربشه که معین عزیز که اهنگ من از راه اومدم رو به زیبایی اجرا می کنه و حیفم اومد دوستانی که ندیدن بی نصیب بمونن...

mojtabaa
01-09-2017, 05:56 PM
ملودی (sm118)
بابک زرین (sm50)

Kharbar
01-09-2017, 06:36 PM
دوستان موزیک ویدیو داره کی میاد؟

D.SOL
01-09-2017, 07:06 PM

شعر: افشین یدالهی
آهنگ و تنظیم: بابک زرین

کنار تو چه آرومم
چه آرومی کنار من
تو چشمای تو آرومه
چشای بی قرار من
تو می فهمی که خوشحالم
تو می دونی دلم تنگه
تو میدونی که خواب من
کدوم شبهاس که بی رنگه
کسی جز تو نمی تونه منو عاشق کنه همدرد
کسی جز من نمیتونه تورو عاشق کنه برگرد

اجرای بداهه و صحبت های معین در مورد این آهنگ:
Moein - Kenare To - Interview ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خداییش اینا کین میدن کاور طراحی کنن.مدله معین جوریه تو عکس انگار داره زمین میخوره

bahman
01-10-2017, 07:07 AM
از اینکه این آهنگ ساخته شده ولی پخش نشده که هیچ شکی درش ندارم ، و اینکه استاد درگیر تور جهانیشون هستند ، برای همین کمتر وقت برای کار روی تک آهنگ دارند ، و به احتمال زیاد آهنگ بعدی همین آهنگ باشه ، منتظر آلبوم توی تابستون بودیم که اونم مثل اینکه خبری نیست ، که اگر بیاد مثل بمب موسیقی رو میلرزونه ، از آثار استاد بابک بیات هم تو آلبوم هستش که اسمش هست "آغوش تو" ...
فعلا که باید نشت پی ردی از بوی آلبوم جدید استاد ...

استاد بابک بیات در مورد معین قبل از فوتشون گفتن:
تو کل دوران فعالیت من هیچ کسی مثل معین نتونست اون احساس رو به آهنگ های من بده
من بعد از انقلاب صدایی به زیبایی و قدرت آقای معین ندیدم و نمیدانم خدا در حنجره ی
این مرد چه چیزی گذاشته که دل ها با شنیدنش اینقدر تحت تاثیر قرار میگیرند..

روحشون شاد و یادشون همیشه زنده (sm127)

با تشکر از شما بابت زحماتی که برای تاپیک میکشید ، لطف کنید منبعِ صحبت های مرحوم استاد بیات در مورد معین رو لینک کنید
سپاس

hrm
01-10-2017, 06:47 PM
فوق العاده بود. ساده صمیمی دوست داشتنی. ماشاالله استاد معین خوشتیبتروشیک بوشتر از همیشه،،!

mohammad noori
01-10-2017, 08:11 PM
سلام دوستان.
سال میلادیرو ب همتون تبریک میگم.
بی زحمت اگر کسی کاور کاست های اصفهان، لالائی، بزم هنرمندان، بانو و سالهای طلائی از معین داره بفرسته، ممنون.

davvood
01-12-2017, 03:35 PM

famu
01-17-2017, 11:13 PM
چی میشد باز اقای معین با اقای نوجوکی کار می کرد
افسوس

famu
01-17-2017, 11:27 PM
چی میشد باز اقای معین با اقای نوجوکی کار می کرد
افسوس

Shayesteh
01-27-2017, 12:55 PM

Shayesteh
01-27-2017, 06:05 PM
شاید کم تر به نقش هنرمندان آهنگساز و تنظیم کننده در ایجاد آثار ماندگار توجه کردیم...چون که پشت صحنه هستن...!

کاظم عالمی هنرمندی هست که از سال 1988 میلادی با معین همکاری مستمر و ثمر بخشی داشته که نتیجه این همکاری خلق آثاری همچون:

"ایران، آهنگ محلی از آلبوم مسافر، اگه داشتم تو رو، دلبرم دلبر، کرشمه، وقتی نیستی، چگونه چگونه، ترمه و اطلس، عشق موندگار، سایه، معما، دگر چه خواهی، عاشقانه، الهه ناز، ستاره، رویا، این چه عشقیست، بهانه، ملاقات،خون سیاوش و گل ناز دارم"
در مقام تنظیم کننده بوده ...

نظرتون در مورد همکاری این دو هنرمند در طی بیش از بیست و پنج سال چیه؟!

Kharbar
01-27-2017, 06:25 PM
شاید کم تر به نقش هنرمندان آهنگساز و تنظیم کننده در ایجاد آثار ماندگار توجه کردیم...چون که پشت صحنه هستن...!کاظم عالمی هنرمندی هست که از سال 1988 میلادی با معین همکاری مستمر و ثمر بخشی داشته که نتیجه این همکاری خلق آثاری همچون:"ایران، آهنگ محلی از آلبوم مسافر، اگه داشتم تو رو، دلبرم دلبر، کرشمه، وقتی نیستی، چگونه چگونه، ترمه و اطلس، عشق موندگار، سایه، معما، دگر چه خواهی، عاشقانه، الهه ناز، ستاره، رویا، این چه عشقیست، بهانه، ملاقات،خون سیاوش و گل ناز دارم"در مقام تنظیم کننده بوده ... نظرتون در مورد همکاری این دو هنرمند در طی بیش از بیست و پنج سال چیه؟![فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]°°°°•••••با سلام.واقعا در این مدتی که با استاد معین همکاری داشته اند در دوران طلایی استاد بوده دورانی که استاد معین از هر تلاشی فروگذار نکرده اند تا آثاری زیبا و صد البته ماندگار بیافرینند کاش استاد معین با استاد آهنگساز دوران طلایی شون دوباره سرکار بیایند و آثاری زیبا به وجود بیاورند استادانی چون شماعی زاده , نوجوکی , عالمی و فقط به جوانان آهنگساز اکتفا نکنند ان شاء الله ...

berooz
01-27-2017, 09:41 PM
آقا سلام عکسا چرا لود نمیشه دلم آب شد

berooz
01-27-2017, 09:52 PM
سلام دوست عزیز چرا کنسرت های استاد یصورت حرفه ای و بادکست در اختیار قرار نمیگیره همش بصورت موبایلی و آماتوره و کیفیت صدای پایینی داره

Shayesteh
04-07-2017, 03:38 PM
ویدیو کمتر دیده شده ای از معین عزیز
با حضور فتانه, محمود قربانی و زنده یاد استاد محمد حیدری:

Massah
04-28-2017, 02:11 PM
سلام.آهنگ پرنده روکسی باکیفیت اورجینال داره؟ممنون میشم

RAHAM
11-22-2017, 06:18 PM
برای گفتن خوبی های تو
یه عالم کوچیکه
یک دنیا کمه

نمیشه از تو گذشت به سادگی
تو که خوبیهات
به قدِ عالمه

(sm127)

RAHAM
11-22-2017, 06:26 PM
آره
خودم فداتم
فدایِ اون چشاتم
به قربونِ نگاتم
همیشه خاکِ پاتم

بیا که زندگی رو
تو چشم تو ببینم
تو این دیارِ غربت
کنارِ تو بشینم

(sm127)

poya68
12-13-2017, 11:29 PM
با سلام خدمت دوستان

من دنبال این کنسرت از استاد معین می گردم که لینک آن را در زیر قرار دادم هستم مربوط به کنسرتهای قبلی میشه تحریربسایر عالی میده توی این آهنگ لطفا اگر کسی از دوستان این کنسرت را داره قرار بده.

با تشکر

SaSan69
12-20-2017, 09:22 PM
[QUOTE=SaSan69;648641]
تیزر کنسرت سن دیگو 26نوامبر2016 قراره برگزاربشه که معین عزیز که اهنگ من از راه اومدم رو به زیبایی اجرا می کنه و حیفم اومد دوستانی که ندیدن بی نصیب بمونن...

آقا ساسان بی نهایت سپاس اگر ممکنه کنسرت کاملشو بگذار خیلی عالی هستش

عزیز متاسفانه همینو با عنوان تیزر پخش کردن معین عزیز

شما یوتوپ رو سرچ کنید احتمالا اجراهای زنده این چنینی باشه(sm10)

hrm
04-15-2018, 12:19 AM
چرا این تایپیک مدتهاست فعال نیست؟

Payam2006
04-15-2018, 11:07 PM
با سلام وخسته نباشی.ببخشید کسی بلوربنفش با استاد معین داره بزار مدت برنامه ۳۰دقیقه هست .ممنون میشم بزارید.باتشکرفراوان..

hrm
09-06-2018, 10:55 PM
بخشهایی از اهنگ جدید وشنیدنی استاد معین در صفحه رسمی ایشون [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Aylinheydari
09-07-2018, 07:48 PM
34995

Aylinheydari
09-07-2018, 07:49 PM
اينم يه كاور كمياب از معين براى همه معين دويتاى عزيز

علی فرخی نمین
09-07-2018, 09:09 PM
دوستان البوم جدید استاد کی منتشر میشه ؟؟؟

mohammad d
09-08-2018, 01:40 AM
دوستان البوم جدید استاد کی منتشر میشه ؟؟؟
فعلا که داره ظاهرا رو آلبوم کار میکنه استاد. در خوشبینانه ترین حالت تا اواخر سال پیش روی میلادی.البته میگم که هیچی معلوم نیست

Aylinheydari
09-08-2018, 02:56 AM
دوستان اگه كاور كاست اصفهان معين رو دارين لطفا بزارين

hrm
12-13-2018, 11:42 PM
چرا این تایپیک به این روز افتاده؟؟؟

hrm
01-23-2019, 12:57 AM
تولدت مبارک استاد معین عزیز!

mohammad1772
02-05-2019, 09:10 AM
قابل توجه طرفداران معین جدیدترین مصاحبه با معین هم اکنون در کانال رسمی ایشان در اینستاگرام و یوتیوب قابل مشاهده است

bahman
07-31-2019, 03:39 AM
درود خدمت دوستانِ معینی

از آن جایی که بنده علاقۀ بسیاری به سریال شهرزاد و همچنین ارادت ویژه ای به صدای معین جان داشته و دارم ، ویدئوکلیپی با ترانه "خانه آرزو" از این سریال تهیه کردم که امیدوارم مورد پسند هوادارانِ فهیمِ معین نازنین قرار گیرد..

لینک دانلود خدمت شما:

DASH MEHDI
09-06-2019, 08:39 PM
از دوستان کسی کنسرت کامل استاد معین در استانبول را داره قرار بده ممنون

Payam2006
09-07-2019, 07:36 PM
باسلام وخسته نباشی.ببخشید کسی بلوربنفش بهزاد رو داره که با معین بزا ره... با تشکر

mohammad1772
09-08-2019, 05:04 PM
این مصاحبه رو من دارم تقریبا مربوط به 3 یا 4 سال پیش سعی مکنم بزارم

mohammad1772
09-09-2019, 10:30 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%A8%D8%A7_%D9%85%D8%B9%DB%8C%D9%86_%D9%82%D8%B3 %D9%85%D8%AA_%D8%AF%D9%88%D9%85.mp4

mohammad1772
09-13-2019, 08:12 AM
دلم مثل حالم پریشونه امشب
به زودی با صدای معین

mohammad1772
09-27-2019, 10:59 AM
(sm102)

mohammad1772
10-14-2019, 09:52 PM
بزم شبانه مربوط به سال 1362 معین فتانه محمود

mohammad1772
10-15-2019, 08:16 PM
یکی از کنسرت های قدیمی معین تک اهنگ می پرستم در دهه 60

Saleh16
10-18-2019, 12:38 PM
آلبوم جدید استاد معین به نام "موندگار" بزودی...
پس از 13 سال انتظار ماندگارترین آلبوم خواهد بود

MOEIN2020#

INSTAGRAM PAGE | N.MOEIN

mohammad1772
10-23-2019, 10:21 PM
یک اهنگ قدیمی کمتر شنیده شده از معین

mohammad1772
10-24-2019, 09:21 PM
اهنگ چمن قدیمی کمتر شنیده شده از معین

mohammad1772
10-30-2019, 09:25 PM
کنسرت 2016 در استرالیا اهنگ صبحت بخیر

hrm
11-01-2019, 04:08 PM
دریافت فایل صوتی ترانه مهتاب اجرا شده در کنسرت باشکوه سلیمانیه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

mohammad1772
11-05-2019, 09:08 PM
آلبوم جدید استاد معین به نام "موندگار" بزودی...
پس از 13 سال انتظار ماندگارترین آلبوم خواهد بود

MOEIN2020#

INSTAGRAM PAGE | N.MOEIN

وعده معین برای موندگار

mohammad1772
11-08-2019, 06:39 PM
بیا دستم بگیر تصویری کیفیت خوب 1363

mohammad1772
11-24-2019, 10:25 PM
صحبت های بیژن مرتضوی راجع به معین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%A8%DB%8C%DA%98%D9%86_%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6% D9%88%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_% D9%85%D8%B9%DB%8C%D9%86_1_.mp4.html

hrm
12-01-2019, 10:00 PM
اجرای رنده "ای ایران"در کنسرت فرانکفورت توسط استاد معین [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

mohammad1772
12-02-2019, 08:56 PM
اجرای رنده "ای ایران"در کنسرت فرانکفورت توسط استاد معین [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

تصویی از این کار نداشتی؟

hrm
12-02-2019, 09:34 PM
به اینستاگرام استاد معین مراجعه کنبد.اخرین پست استاد همین ویدئو هست که من قایل صوتیشو کانورت کردم واسه دوستان عزبز

ENSAN
12-02-2019, 11:23 PM
درود خدمت دوستانِ معینی

از آن جایی که بنده علاقۀ بسیاری به سریال شهرزاد و همچنین ارادت ویژه ای به صدای معین جان داشته و دارم ، ویدئوکلیپی با ترانه "خانه آرزو" از این سریال تهیه کردم که امیدوارم مورد پسند هوادارانِ فهیمِ معین نازنین قرار گیرد..

لینک دانلود خدمت شما:

سلام بهمن عزیز یه بار دیگه اپ کن

mohammad1772
12-14-2019, 10:17 PM
تقریبا نزدیک به یک دهه میشه که به دلایل معلوم خوانندها رقبتی به ارائه اهنگ در قالب البوم ندارند بگذریم از این که گروهی فقط دوست دارند موزیک گوش کنند وکاری به هواشی ان ندارند ولی در این میان گروهی هستند که به جزئیات موسیقی اهمیت داده و به انها توجه دارند از جمله موضوعی که برای این دسته قابل اهمیت هست وجود اهنگ در موازات البوم هست اینکه شاید اهنگ تکی همانند فرزند بدون شناسنامه باشد بگذریم
از انجایی که به کارهای معین علاقه دارم بر ان شدم که تمام اهنگ های وی را در قالب البوم به دوستان ارائه کنم از این رو برای 27 اهنگ تک معین 2 البوم طراحی کردم
سعی کردم در این طرحی از فرمتهای استانداردی استفاده کنم کاورهای هر البوم حدود 100 ساعت فشرده حدود 15 تا 20 روز به طور پاره وقت برده امید وارم واکنش دوستان مثبت بوده و همین طور هر کسی در مورد خواننده مورد علاقه خودش این کار را انجام دهد وهمین طور امیدوارم از این طریق کمک کوچک به این بخش از موسیقی که به نظرم مظلوم واقع شده کرده باشم
دوستان در مدیریت سایت هم میتوانند با استفاده از این کاورها کمک بزرگی در این راه انجام دهند
والسلام
این البوم باعنوان بچه های البرز تقدیم می شود
41399
41400
41401
41402
41403

A l i REZA
12-14-2019, 11:22 PM
تقریبا نزدیک به یک دهه میشه که به دلایل معلوم خوانندها رقبتی به ارائه اهنگ در قالب البوم ندارند بگذریم از این که گروهی فقط دوست دارند موزیک گوش کنند وکاری به هواشی ان ندارند ولی در این میان گروهی هستند که به جزئیات موسیقی اهمیت داده و به انها توجه دارند از جمله موضوعی که برای این دسته قابل اهمیت هست وجود اهنگ در موازات البوم هست اینکه شاید اهنگ تکی همانند فرزند بدون شناسنامه باشد بگذریم
از انجایی که به کارهای معین علاقه دارم بر ان شدم که تمام اهنگ های وی را در قالب البوم به دوستان ارائه کنم از این رو برای 27 اهنگ تک معین 2 البوم طراحی کردم
سعی کردم در این طرحی از فرمتهای استانداردی استفاده کنم کاورهای هر البوم حدود 100 ساعت فشرده حدود 15 تا 20 روز به طور پاره وقت برده امید وارم واکنش دوستان مثبت بوده و همین طور هر کسی در مورد خواننده مورد علاقه خودش این کار را انجام دهد وهمین طور امیدوارم از این طریق کمک کوچک به این بخش از موسیقی که به نظرم مظلوم واقع شده کرده باشم
دوستان در مدیریت سایت هم میتوانند با استفاده از این کاورها کمک بزرگی در این راه انجام دهند
والسلام
این البوم باعنوان بچه های البرز تقدیم می شود
41399
41400
41401
41402
41403

ایده جالبی بود ممنون از کارتون ، موفق باشید

mohammad1772
12-15-2019, 09:39 PM
البوم دوم با عنوان شمال تقدیم شما دوستان
41417
41418
41419
41420
41422
41423

DASH MEHDI
12-19-2019, 09:36 AM

مجموعه از آهنگ های بسیار قدیمی و کمیاب معین با کیفیت نسبتا عالی به صورت یک جا

دانلود:

DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

zpouya
12-20-2019, 06:52 PM
کاورهای کمتر دیده شده آلبوم سفر2 از معین و هایده

414774147841479

mohammad1772
12-20-2019, 07:22 PM
کاورهای کمتر دیده شده آلبوم سفر2 از معین و هایده

414774147841479
این کاورها رو من توی یک سایت بین المللی به اشتراک گذاشتم
CD این البوم رو گم کرده بودم مجبور شدم یه CD جدید طراحی کنم عکس هایده رو هم تار کرده بودم که شما یا هر کس دیگه خوب اون رو روتوش کردید.
در ضمن کاور پشت این کارهم یک طرف هایده هست و اون طرف دیگه معین که من دو طرف عکس رو همین طور که می بینید معین رو گذاشتم

zpouya
12-20-2019, 07:26 PM
این کاورها رو من توی یک سایت بین المللی به اشتراک گذاشتم
CD این البوم رو گم کرده بودم مجبور شدم یه CD جدید طراحی کنم عکس هایده رو هم تار کرده بودم که شما یا هر کس دیگه خوب اون رو روتوش کردید.
در ضمن کاور پشت این کارهم یک طرف هایده هست و اون طرف دیگه معین که من دو طرف عکس رو همین طور که می بینید معین رو گذاشتم

با تشکر از شما

mohammad1772
12-20-2019, 07:26 PM
بخشی از تمرین یکی از کارهای جدید معین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D9%86%DA%AF_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF_%D9%85%D8%B9 %DB%8C%D9%86.mp4.html

mohammad1772
12-25-2019, 10:17 AM
آهنگ_جدید__معین_دلم_مثل_حالم _پریشونه_امشب

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D9%85%D8%B9%DB%8C%D9%86_%D8%AF%D9%84%D9%85_%D9%85 %D8%AB%D9%84_%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85_%D9%BE%D8%B1 %DB%8C%D8%B4%D9%88%D9%86%D9%87_%D8%A7%D9%85%D8%B4% D8%A8.MP4.html

mohammad1772
01-19-2020, 05:18 PM
Moein
41923

Hosein333
01-19-2020, 08:13 PM
عوامل کارا مشخص نشدن؟؟؟

Milad lian
01-20-2020, 12:58 AM
این اون چیزی نبود که بعد 12 سال انتظار میکشیدم

Hosein333
01-20-2020, 01:33 AM
این اون چیزی نبود که بعد 12 سال انتظار میکشیدم

الان اهنگسازا دیگه بیشتر از این توان ندارن
یادش بخیر البومای قدیمی
چشم آذر
بابک بیات
زلاند
اندرانیک
شماعی زاده

Milad lian
01-20-2020, 01:46 AM
الان اهنگسازا دیگه بیشتر از این توان ندارن
یادش بخیر البومای قدیمی
چشم آذر
بابک بیات
زلاند
اندرانیک
شماعی زاده

اینا هر کدومشون خودشون یه پا استادن. بحث من بیشتر سر ترانس یا چیزهای دیگر. شما میتونستی هر ایرادی به معین بگیری ولی تو بحث ترانه به هیچ وجه. ولی اینبار ترانه متاسفانه درجه یک نبود. ولی یه کار به اون زیبایی بنام روزگار تو البوم هست ، دیگه باز عاشقم شو چه معنی میده که تو البوم باشه؟؟؟ یا یه کار فکر کنم از اقای رادمنش شده مثل اهنگ شراب تو البوم طلوع. یعنی یک کار تقرببا تکراری. چه کاریه اخه!

mohammad1772
01-20-2020, 10:59 AM
البته هر خواننده ای می تونه توسط همه شنونده هاش نقد بشه
من خودم رو بارها جای بعضی خوانندها گذاشتم به خودم گفتم مثلا اگه من معین بودم فلان اهنگ رو اصلا نمی خوندم از این نباید خوندن ها رو همه خواننده های کار درست دارند اما نمی دونم چه اتفاقی رخ میده که بعضی اهنگ ها که نباید توسط بعضی خواننده ها خونده نشه خونده میشه
که حتی بعضی از این کارها اینقدر ضعیف هستند که یا هیچ وقت در کنسرت هاشون اجرا نمیشه یا پس از گذشت سالها اون هم به ندرت
اما یک نکته مهم اینجاست که موسیقی شامل گذر زمان میشه یعنی اکثر کارهایی که به اصطلاح دلنشین نیستند بعد از گذشت سالها جایگاه خودشون رو بین شنونده ها پیدا میکنن

AmirHossein98
01-20-2020, 12:16 PM
انتظارامون بیشتر از این بود ولی بازم معینه دیگه هر چی بخونه لذت بخشه.
صدا و اجرا به قدری زیباست که یه اهنگ ضعیفم تا سطح قابل قبول بالا میبره.

ترانه های بعضی کارا خیلی ضعیفن و ناامید کننده.ضعیف ترین بخش البوم ترانس.

از نو گل کن و وقتی چشات بارونیه و دلسوز من باش و ماندگار و دوراهی کارای نسبتا خوب البومن.وقتی چشات بارونیه بهترین ترکه به نظر من.

ترکای شاد یکم زیادن کاش جای اینا چنتا اهنگ آروم دیگه اضافه میکرد.هوادار و عشق من در حد تک آهنگای قبل البوم ضعیفن.ای کاش دیوونگی نکن قبلا پخش نمیشد و تو البوم قرار داده میشد جای اینا.

Gsshop
01-20-2020, 01:53 PM
خیلی معمولی بود

Milad lian
01-20-2020, 02:44 PM
سوال که پیش میاد اینکه چرا یه تک ترک واقعا درجه یک مثل شمال یا همیجوری نمیمونه رو اقای معین جدا از البومش پحش میکنه که اینا میتونستن تو البومش باشن و سطح فنی البومش رو ببرن بالاتر. و بجای اینا یه سری اهنگ تو البوم با ترانه نه چندان جالب تو البوم قرار میگیره که بدجور تو ذوق میزنه. چرا اقای معین باید اینکارو بکنه؟؟ اگه یه دو سه کار نه چندان خوب البومش رو حذف میکرد و این دو تک ترک رو تو البومش میذاشت حت میتونست به نسبت طلوع تو رده بالاتری قرار بگیره ولی همین ترانه متوسط همه زحمات رو به باد داد. البوم ، البوم خوبیه ولی تعجب میکنم از اقای معین بنظر خودش: کل دنیامی با تو که تمومه دنیامی چه تفاوتی داره؟؟ یا دستات تو دستامه با دستای قشنگت تو دستامه؟؟ بعید از اقای معین تو ترانه که همیشه بخش غیر قابل نقد البومش بوده ، حالا تبدیل به نقطه ضعفش البومش بشه. حیف این صدا و و بعضی ترانهای نا به جا. هر چقدر که یه ترکها جور البومو کشیدن بعضی از ترکها هم زحمات اون ترکها رو هم به هدر دادن

asc
01-20-2020, 02:51 PM
خیلی ضعیف بود یه ترک خوبم پیدا نکردم (sm25)

AmirHossein98
01-20-2020, 03:19 PM
خیلی ضعیف بود یه ترک خوبم پیدا نکردم (sm25)

مثل کارای قدیم نیست ولی یک دو ترک خوب داره انصافا

وقتی چشات بارونیه ملودی قشنگ و احساسی داره

AmirHossein98
01-20-2020, 03:21 PM
دوراهی هم ترجیع بندش قشنگه ولی ملودی قسمت آرومش خیلی داغونه

Hoss Ein
01-20-2020, 03:56 PM
این آلبوم فوق العاده قوی
ترانه های نو و وزین به یاد موندنی
ملودی های جدید و نو
تنظیم ها عالی و به روز
اجرای خود استاد فوق العاده
همه ی ساز ها به صورت زنده و ارکستر
فضای آلبوم شدیدا از آلبوم های این چند سال اخیر از بزرگهای موسیقی قوی تر و دلنشین تره

Hoss Ein
01-20-2020, 04:03 PM
و مورد دیگه اینه که آقای معین آلبوم هاش هیچ کدوم فضاش پاپ نیست با توجه به جنس صدا و نوع اجرا آقای معین موسیقیش تلفیقیه و بله ممکنه خیلی ها موسیقی پاپ داخلی رو گوش بپذیرن و موسیقی معین رو درک نکنن و این البوم سلیقه ی این دوستان رو براورده نمیکنه

Hosein333
01-20-2020, 04:21 PM

این ترک خووبه

Milad lian
01-20-2020, 04:51 PM
این آلبوم فوق العاده قوی
ترانه های نو و وزین به یاد موندنی
ملودی های جدید و نو
تنظیم ها عالی و به روز
اجرای خود استاد فوق العاده
همه ی ساز ها به صورت زنده و ارکستر
فضای آلبوم شدیدا از آلبوم های این چند سال اخیر از بزرگهای موسیقی قوی تر و دلنشین تره

کل دنیامی بنظر شما ترانه بروز و نویی هستش؟؟؟ عین خیالت نیست و رفتی از پیشم اینا بروز حساب میشن. راجه به اقای معین حرف میزنیم نه یه خواننده جوون تازه کار.
اقای معین یعنی روزگار و طلوع و ای دریغ. نه تو تمام ارزوهامی و عشق و رویامی.

4-5 ترک واقعا درجه یکه ولی بعضی از ترکها هم ترانهاشون متاسفانه خوب نیست و متوسطه. همون سبک اسپانیش رو شما گوشش کن. یه جاهاییش ترانه سرا میگه دستت تو دستامه. بعد همین تیکه عینا تو هوادار تو تکرار میشه منتها یه قشنگه بهش اضافه شده. اقای معین بعد از 12 باید تو ترانه به تکرار بیوفته؟؟ یعنی دیگه ترانه خوب نبوده ایشون بگیره؟؟اقای معین باید شعر کلاسیک بخونه ولی چاووشی بجای اقای معین داره اینکارو میکنه. حیف این صدا نیست بعضی از چیزهایی رو که نباید خوند رو میخونه؟؟

mahmudreza
01-20-2020, 05:40 PM
سلام
خسته نباشید به شما که تاپیک صدای حضرت عشقو نوشتید
حالا که تک آهنگها در آلبوم ارائه نشدن لطفا زحمت بکشید دوباره با بالاترین کیفیت این آثار جاودانه مثل شمال و خونه آرزو رو آپلود کنید چون تاریخ لینکا گذشته
اگر لطف کنید با کیفیت فلک یا wav باشه که میشه مکتب معینو دیگه به نوادگانمونم ارائه کنیم با کیفیت

mohammad1772
01-20-2020, 06:14 PM
41930

asc
01-20-2020, 10:42 PM

هیچکدوم خوشم نیومد موسیقی کاملا پیش پا افتاده ترانه ها ضعیف ملودی ها هیچی نداره
صدای معینم به تنهایی نمیتونه این همه ضعف و پوشش بده

asc
01-20-2020, 10:43 PM
و مورد دیگه اینه که آقای معین آلبوم هاش هیچ کدوم فضاش پاپ نیست با توجه به جنس صدا و نوع اجرا آقای معین موسیقیش تلفیقیه و بله ممکنه خیلی ها موسیقی پاپ داخلی رو گوش بپذیرن و موسیقی معین رو درک نکنن و این البوم سلیقه ی این دوستان رو براورده نمیکنه

تلفیقی؟!!!!(sm54)

asc
01-20-2020, 10:48 PM
تنظیم عشق من نسبت به بقیه بهتره

mohammad1772
01-21-2020, 11:15 AM
در ضمن اقای معین تولدتون مبارک

Elenaz
01-21-2020, 09:58 PM
آلبوم عالیه (sm127)
فقط به طرز ادای کلمات دقت کنید خونندگی به این میگن نه اون چرندیاتی که بعضیا دکلمه می کنن

mohammad1772
01-22-2020, 10:10 AM
فعلا 3 تا از کارها دستیاراشون مشخص شد

1 دوراهی
ترانه:افشین مقدم
اهنگساز:بابک زرین
تنظیم کننده:بابک زرین
2 موندگار
ترانه :نامشخص
اهنگساز:عارف شکوری
تنظیم کننده:عارف شکوری
3عشق من
ترانه:ندا جوادی

این اقای افشین مقدم قبلا هم شعر (همدم)و(مردم)رو با معین کار کرده بود
ندا جوادی اولین کارش رو با معین انجام داده
بابک زرین وعارف شکوری هم که قبلا با معین کارهای موفق زیادی داشتن
البته به نظر من حضور این دو بیشتر در این البوم احساس میشه به خصوص عارف شکوری

OXEYGEN
01-22-2020, 08:03 PM
درود.
باید اینو در نظر داشت همه هم سلیقه نیستن.خیلیا هستن اهنگ بقول خودشون شاد و حتی شیش و هشت از خواننده توقع دارن.یه عده هم اهنگ عاشقانه دوس دارن.یه عده اهنگ اجتماعی - انتقادی دوس دارن.یکی شعر کلاسیک میخواد یکی هم مدرنتر.وقتی در جایگاه یکی مث معین باشی باید بفکر همه باشی.خصوصا وقتی حرف البوم بمیان میاد.
در مورد این کار انچه که میتونی ازش لذت ببری تو البوم وجود داره.شاید یه دونه ولی هست.ولی انتظار بحقی هست که بجای یکی دو یا سه تا داشته باشه.
بهر حال من به شخصه تو این تایم و زمان ترک دلسوز من باش رو پسندیدم.بایس منتظر موند و دید چقدر این ترکها موندگار خواهند ماند.
یاحق

mosk
01-22-2020, 11:13 PM
فعلا 3 تا از کارها دستیاراشون مشخص شد

1 دوراهی
ترانه:افشین مقدم
2 موندگار
ترانه :نامشخص
اهنگساز:عارف شکوری
تنظیم کننده:عارف شکوری
3عشق من
ترانه:ندا جوادی

این اقای افشین مقدم قبلا هم شعر (همدم)و(مردم)رو با معین کار کرده بود
ندا جوادی اولین کارش رو با معین انجام داده
بابک زرین وعارف شکوری هم که قبلا با معین کارهای موفق زیادی داشتن
البته به نظر من حضور این دو بیشتر در این البوم احساس میشه به خصوص عارف شکوری

شعر ماندگار به احتمال زیاد برای روزبه بمانی به خاطر اینکه توی ایران براش به مشکل مجوز برنخوره نزدن اسمش

mohammad1772
01-23-2020, 11:34 AM
41962

A l i REZA
01-23-2020, 05:14 PM
41962

ممنون ازت ،
عارف شکوری برا معین شده ،چشم آذر و پازوکی و نوجوکی و ...

mohammad1772
01-23-2020, 09:20 PM
همون طور که در پست قبلی خودم حدس زده بودم میبینیم که بابک زرین به خصوص عارف شکوری در این البوم حضورشون پر رنگ بوده
با توجه به سابقه ونوع تنظیم شون حدس این موضوع خیلی ملموس بود

هنرمندانی مثل ندا جوادی روزبه بمانی فریماه حسینی علیرضا مهدوی و فرهاد فرهادی با معین بودن رو برای اولین بار تجربه کردن
اقای بهروز علیاری که برای دومین بار این تجربه رو تکرار کرد
به نظر من باتوجه به گذشته نچندان دور جای یک نفر خیلی خالی بود اون اقای علیرضا افکاری که اهنگسازی وتنظیم اهنگ مردم و همدم رو قبلا با معین داشته

در مورد اهنگ ازنوگل کن
به نظرمن این اهنگ یه کار بازسازی شده هست که قبلا توسط یه خواننده دیگه خونده شده اگه کسی اطلاعی در این مورد داره اطلاع رسانی کنه

mohammad1772
01-23-2020, 09:43 PM
یک اصلاحیه از جانب معین در مورد اهنگ دیوونتم هنوز

اهنگساز وتنظیم کننده رو عارف شکوری اعلام کرده
هرچند رنگ بوی کارهای نوجوکی هست
این روزا همه چی رنگ بوی سیاسی گرفته

Milad lian
01-23-2020, 10:15 PM
اون راهنگ دیوونتم هنوز گویا از عارف شکوری نه استاد نوجوکی. هر چند که ترانه جالبی نداره. ترانه هم گویا از روزبه بمانی هستش.

اهنگ روزگار قبلا توسط بهران حصیری و خود استاد توکل خونده شده. و فکر میکنم برای استاد توکل غیر رسمی بوده و بعدها این کار رو به اقای معین تحویل دادن.بقیه کارها همگی نو هستن مگه اینکه خلافش ثابت شه. اهنگ از نو گل کن ظاهرا زیر خاکی از زنده یاد استاد حیدری بوده و بازم فکر کنم از این زیر خاکیا وجود داشته باشه

AmirHossein98
01-24-2020, 03:15 AM
من اصلا نمیتونم باور کنم دیوونتم هنوز کار شکوری باشه خیلی شبیه کارای استاد نجوکیه اگه کار استاد بود هیچ ولی حالا به خاطر کپی بودنش حس خوبی نداره.

عارف شکوری هم شاید نوازنده ی خوبی باشه اما برای اهنگسازی و تنظیم اکثر ترکها اصلا در حد و اندازه های معین نیست ای کاش یه آدم مستعد تر و قدر تر پیدا میکرد.

AmirHossein98
01-24-2020, 03:18 AM
البته نه اینکه دیوونتم هنوز کار قویی باشه منطور این بود اگه کار استاد نجوکی بود حداقل یک فضای نوستالژیک داشت و شبیه حال و هوای آهنگای قدیمی بود.

Milik
01-24-2020, 04:52 AM
تو دلسوز من باش رو میشه امیدوار کننده ترین کار دونست ...‌

mohammad1772
01-24-2020, 09:23 AM
البته نه اینکه دیوونتم هنوز کار قویی باشه منطور این بود اگه کار استاد نجوکی بود حداقل یک فضای نوستالژیک داشت و شبیه حال و هوای آهنگای قدیمی بود.

یه مصاحبه ای رو از نوجوکی نگاه کردم که از حال وهوای اون روزها و با هم بودن ها صحبت می کرد و در اخرش هم گفت اگه بخوام هم. الان دیگه نمیتونم اهنگ هایی با حال و هوای اون وقتها بسازم

در مورد این اهنگ اگه کار نوجوکی نیست پس چرا این اهنگ با اسم صادق نوجوکی از جانب معین به عموم معرفی شد
از این موضوع که بگذریم مدل اهنگ استفاده ملودیک وار از پیانو همین طور نوع استفاده از گیتار باس ومهمتر از اون توجه به دقیقه 2:30
استفاده از صدای خانمها(کر) اینها همه بیانگر دست صادق نوجوکی هست حالا شاید شاید و شاید عارف شکوری هم توی این کار دخل وتصرفی داشته

mojtabaa
01-24-2020, 10:14 AM
از نو گل کن
آهنگ محمد حیدری (sm50)

AmirHossein98
01-24-2020, 01:28 PM
یه مصاحبه ای رو از نوجوکی نگاه کردم که از حال وهوای اون روزها و با هم بودن ها صحبت می کرد و در اخرش هم گفت اگه بخوام هم. الان دیگه نمیتونم اهنگ هایی با حال و هوای اون وقتها بسازم

در مورد این اهنگ اگه کار نوجوکی نیست پس چرا این اهنگ با اسم صادق نوجوکی از جانب معین به عموم معرفی شد
از این موضوع که بگذریم مدل اهنگ استفاده ملودیک وار از پیانو همین طور نوع استفاده از گیتار باس ومهمتر از اون توجه به دقیقه 2:30
استفاده از صدای خانمها(کر) اینها همه بیانگر دست صادق نوجوکی هست حالا شاید شاید و شاید عارف شکوری هم توی این کار دخل وتصرفی داشته

مشکل اینه از طرف پیج رسمی معین اهنگساز و تنظیم کننده شکوری معرفی شده

mohammad1772
01-25-2020, 09:33 AM
من از ابتدای انتشار این البوم فکرم مشغول این موضوع بود که چرا در این البوم 11 ترک وجود داره در حالی که معمولا تعداد ترکها در البوم زوج هستند
در حال خوندن تعریف ها وانتقادها در سایت بودم .یکی از بچه ها یه چیز جالب نوشته بود مبنی بر اینکه یکی از اهنگهای این البوم به نام دوست دارم کمه یاد اون مصاحبه 70 سوال که در پیج معین انجام شده بود اوفتادم اول اون مصاحبه معین می خواست از ماشینش بیاد پایین در حال گوش دادن به یه اهنگی بود که می گفت
دوست دارم و مجری ازش پرسید این اهنگ جدید گفت اره من عادت دارم اهنگهام رو ابتدا توی ماشین گوش میدم البته به نظر من همون بهتر که این کار از این البوم حذف شد چون جالب نبود احتمالا به صورت تک بیرون میاد

mhmsoft
01-25-2020, 02:53 PM
بک کاور آلبوم ماندگار

شاید به کار دوستان بیاد، تا کاورهای اصلی منتشر نشده

Milad lian
01-25-2020, 03:36 PM
فکر کنم ما از این به بعد بازم باید شاهد این چنین ترانهایی از اقای معین باشیم. یه پیشکوست تو این سن به یه پحتگی رسیده که باید چیزهایی نویی بخونه. این نسل جدید عاشقت هستم و دنیامی اون که میخوامی هم دمده شده و هم رو از خوانندگان کنونی هم زیاد شنیدیم و تکراری دیگه براشون. باید یه چیز جدید بهشون تحویل داد. یه چیزی مثل همیجوری نمیمونه یا اهنگ مردم یا چیزی مثل روزگار. حداقل من این توقع رو از اقای معین دارم. چون زیاد دارم از عشق و دوست داشتن میشنوم. ولی خوب متاسفانه اقای معین هم رهی که جوونای الان موسیقی دارن میرن و اقای معین هم همین راه رو تو البوم جدیدش رفت. بحث فقط اقای معین هم نیست. اقای ابی هم تقریبا به همین شکل بود البومش. یه زمانی ستارهای سربی گوش میکردیم و دلسوخته و الان هم باید این چیزا رو گوش کنیم

mohammad1772
01-25-2020, 08:51 PM
بک کاور آلبوم ماندگار

شاید به کار دوستان بیاد، تا کاورهای اصلی منتشر نشده

دوست عزیز این البوم به صورت فیزیکی منتشر نشده وکاوری جز همون عکس اول نداره منتظر چیزی نباش

mohammad1772
02-03-2020, 09:54 AM
42013

mohammad1772
02-05-2020, 12:20 PM
گوشه ای از اخرین کنسرت معین در تورنتو 2020

mohammad1772
02-07-2020, 08:12 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p4.html

mohammad1772
02-13-2020, 11:04 PM
42104
از پیپ خانم هایده واقای معین و همین طور پشت صحنه نسبتا تاریک این طور به نظر می رسه که اقای معین وخانم هایده اون عکس روی جلد گلهای غربت شماره 1 و 2 رو در همین مکان و همین وقت تهیه کردن
البته خود این عکس مربوط به کار مشترک برای اهنگ طنین صلح هست

mohammad1772
02-29-2020, 08:41 PM
42234 42235 42236 42237

42238 42239 42240 42241

42242 42243 42244 42245

biseda
02-29-2020, 10:48 PM
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

mohammad1772
03-10-2020, 05:36 PM
ویدو جدید معین امشب در کانال رسمی معین

hrm
06-08-2020, 04:15 PM
دانلود فایل صوتی ترانه سفر در کنسرت سلیمانیه 1398 [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

hrm
12-10-2020, 10:32 AM
43313عکسی ماندگار واستثنائی والبته پر از حسرت نشسته از چپ:استاد انوشیروان روحانی زنده یاد استاد شجریان معین عزیز و رایان شجریان.پشت سر استاد شجریان خانم پانته آ معین(با لباس مشکی) وپشت سر معین عزیز خانم کتایون خوانساری همسر گرامی استاد شجریان.روح استاد شجریان شاد.

Hosein333
12-10-2020, 11:27 AM
دوستان عزیزم ترک تنهای تنها معین رو با کیفیت ویو یا فلک دارید بزارید واسه دانلود

خیلی زیباست این ترک

Hosein333
12-10-2020, 11:31 AM
42104
از پیپ خانم هایده واقای معین و همین طور پشت صحنه نسبتا تاریک این طور به نظر می رسه که اقای معین وخانم هایده اون عکس روی جلد گلهای غربت شماره 1 و 2 رو در همین مکان و همین وقت تهیه کردن
البته خود این عکس مربوط به کار مشترک برای اهنگ طنین صلح هست

فتانه چقدر جوون و خشگل بوده (sm127)

hrm
03-02-2021, 09:41 PM
دوستان عزیز برای سلامتی استاد بیژن مرتضوی دعا کنید.

philips
03-02-2021, 10:28 PM

مجموعه از آهنگ های بسیار قدیمی و کمیاب معین با کیفیت نسبتا عالی به صورت یک جا

دانلود:

DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لطفا دوباره اپلود کنید سپاس از شما سپسا بیکران

ehsan1361
06-02-2021, 03:57 PM
آهنگ و ویدئو جدید معین بزودی ...

A l i REZA
06-03-2021, 01:56 PM
لطفا دوباره اپلود کنید سپاس از شما سپسا بیکران

آپلود....

A l i REZA
06-03-2021, 01:57 PM
آهنگ و ویدئو جدید معین بزودی ...

به به چه شود معین جانم

mohammad1772
07-27-2021, 10:45 AM

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Moein - Divane Miraghsad OFFICIAL AUDIO

omidthevoice
12-06-2021, 07:17 PM
معين آلبوم ماندگار
كاور اصلي آلبوم

43996

omidthevoice
12-06-2021, 07:19 PM
معين آلبوم ماندگار
كاور دوم كاري از دوست عزيز
mhmsoft ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

43997

omidthevoice
12-06-2021, 07:20 PM
معين آلبوم ماندگار
كاور سوم كار زيباي از دوست عزيز
mohammad1772 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
43998

omidthevoice
12-06-2021, 07:22 PM
معين آلبوم ماندگار
كاور چهارم . روي سي دي كار زيبايي از دوست عزيز
mohammad1772 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

43999

hrm
12-13-2021, 06:15 PM
فیلمهای پخش شده حکایت از استقبال باشکوه مردم ازکنسرت معین عزیز در استانبول دارد.مردمی عاشق که در صفی بسیار طولانی والبته بدون دعوا!وبا نهایت شخصیت وادب(که ویزگی بارز اخلاقی معین عزیز وهوادارارن کم نظیرش هست)منتظر ورود به سالن ودیدن هنرنمایی معین عزیز هستند.این استقبال باعث تاخیر دراجرای کنسرت به مدت حدود یک ساعت شد

omidthevoice
01-14-2022, 05:31 PM
درود خدمت دوستان عزيز
اين عكس مربوط به آلبوم ماندگار معين عزيز هستش
كه ظاهرا خانم معين براي يكي از طرفدارا در داخل كشور فرستادن
با امضاي معين بر روي جلد اصلي آلبوم و بقيه كاورها هم در تصوير مشخصه با رنگ زرد
اين عكس رو فن پيج معين بنام معين ويس در اينستاگرام گذاشته بود
با اجازه دوستان اين عكسو گذاشتم كه هم اينكه ساير عزيزان ظاهر آلبوم رو ديده باشن
هم اينكه اگه كسي از هوادارا اگه كاورهاي اصلي آلبوم رو دارن لطف كنن اينجا قرار بدن

44029

mahdidarash
02-07-2022, 01:36 AM
سلام من ویدیو ای عشق و بیبی گل دوم صداقت پیشه را ندارم میشه به اشتراک بگذارید

mohammad1772
02-07-2022, 10:01 PM
اهنگ: فقط تو
به زودی

A l i REZA
02-07-2022, 10:28 PM

A l i REZA