توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...
Saleh16
12-07-2014, 10:52 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Moein - Kenare To ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
به نام خداوند بخشنده و مهربان ، خالق زیبایی و عشق ...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
WELCOM TO MOEIN FORUM
Produced & Supported By Music Baran
معین ، همان مردی که عشق را فریاد میزند ...
" و به راستی خداوند هر کسی را که بخواهد نعمت و روزی بی حساب میدهد "
با سلام خدمت همه ی دوستای گلم ، همه ی موزیک بارانی ها و همه ی معینی های عزیز ، تصمیم بر این بوده که این تاپیک رو بزنم و در واقع یه کمکی کرده باشم تا آثار استاد معین زنده نگه داشته بشه ، البته استاد معین نازنین به قدری محبوبیت و افتخار و طرفدار داره که بدون این چیز ها هم تو صدر میمونه تا ابد. خواننده ای واقعی ، مردی با وقار ، در کل میشه یه معین دوست داشتنی که فکر نمیکنم دیگه مثل این نازنین روی زمین پا بذاره ، انشالله خدا عمر طولانی به استاد بده و همیشه سلامت باشه ...
. امیدوارم با کمک ها و فعالیت هاتون به کامل تر کردن این مجموعه کمک کنید
اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتید خوشحال میشم در میون بذارید .
. عزیرانی هستند که خیلی به محتوای تاپیک کمک کردند ؛ و من فقط جسارت کردم و به تاپیک منتقل کردم :
A M I R - Hadi - Moein 1366 - Javad بیشترین لطف رو داشتند و منو شرمنده خودشون کردند
با تشکر از این دوستای عزیزم ، امیدوارم بتونم روزی لطفشون رو جبران کنم ...
روال چیدن تاپیک هم بصورت زیر هست :
- کامینگ سون های استاد معین
- بیوگرافی استاد معین
- تک آهنگ ها با کیفیت 320 و آیتونز به همراه ویدیو
- لینک خرید آثار استاد معین از فروشگاه آیتونز
- آلبوم ها با کیفیت 320
- کنسرت و اجراهای زنده
- موزیک ویدیوهای تک آهنگ ها
- موزیک ویدیوهای رسمی
- عکسها و پوسترهای استاد معین
. وضعیت تاپیک : در حال انجام تغیرات ...
.:: صفحات رسمی معین عزیز در شبکه های اجتماعی ::.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Moein Of ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])fical Website ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Moein Wikipedia
N.MOEIN - For All Social Networks
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 86%D9%86%D8%AF%D9%87%29)
Saleh16
دوستان همیشه همراه میتونن در این قسمت خبرهای جدید رو از استاد معین دنبال کنند
ترانه سرا : مهدی ایوبی
پورشه جدید مبارک استاد مهربون و خوش تیپ
با این همه کنسرت های موفق به غیر از این هم نمیشه اصلا (sm127)
آهنگ فوق العاده زیبای بی تو نمیتونم منتشر شد!!
اینبار "پاپ ، ترنس" خلاقیت جدیدی از استاد معین عزیز (sm127)
لینک دانلود موزیک ویدیو و آهنگ به قسمت مربوطه اضافه شد
MOEIN BIOGRAPHY
مروری بر زندگی و آثار استاد معین ...
نصر الله معین نجف آبادی
Born : 19 January 1952 - age 65
۲۹ دی ۱۳۳۰
Genres : Pop , Perisan Pop
پاپ و پاپ سنتی ، اصیل ایرانی
Years Active : 1973 – Present
(تاکنون - 1362)
Labels : Taraneh Co , Caltex Records , Avang , MZM Records ,
King Records , Radio Javan ...
.: Logo Music :.
گذري بر گذشته
استاد معين در شهر نجف آباد استان اصفهان به دنيا آمد. نام درست ايشان نصرالله معين نجف آبادي است. استاد معين در يك خانواده كاملا مذهبي که از نظر مالی در سطحی متوسط قرار داشتن به دنيا آمده است. يازده برادر و خواهر هستند , استاد معين فرزند هفتم اين خانواده مي باشد و خانم اشرف فرزندآخر اين خانواده و خواهر استاد معين به همراه ايشان زندگي مي كنند.
پدراستاد معين در سنین نوجوانی استاد و مادر محترم استاد در سال 1386 متاسفانه فوت كرده اند "روحشان شاد" . استاد معين در گذشته به همراه پدر خود در شغل قالي فروشي فعاليت داشته است ودر كنار اين حرفه افتخار مداحی اهل بیت را نیز داشته است ، معین همچون دیگر ستارگان به نام موسیقی کشور از همان دوران کودکی علاقه خود را به آواز، در خواندن قرآن و اشعار شعرای نامی ایرانی نشان داده بود. معین در سن ۱۸ سالگی نزد بزرگترین اساتید آواز آن زمان همچون استاد تاج اصفهانی و استاد حسن کسایی به یادگیری گوشهها و دستگاههای آواز ایرانی پرداخت. بعدها معین از سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۷ در هتل عباسی و کاباره هزار و یک شب به اجرای برنامه مشغول شد. دیری نگذشت که نام معین نه تنها در اصفهان بلکه در میان علاقه مندان به موسیقی در سراسر ایران شنیده میشد. وابستگی بیش از حد معین به زادگاهش سبب شد تا وی نتواند همزمان با دیگر خوانندگان هم سن و سال خود که در آن موقع در تهران مشغول بودند کار کند. همین مسئله باعث شد تا معین اولین کار خود را در سال ۱۳۵۹ با عنوان "یکی را دوست میدارم" روانه دنیای موسیقی کند. اما نکته مهم این بود که یکی را دوست میدارم با ترانه ای از مسعود امینی و آهنگی از معین ، آنچنان در میان مردم جا باز کرد که این اثر پس از مدتی کوتاه از مرزهای ایران گذشت و توسط خوانندگان ایرانی که پس از انقلاب به امری مهاجرت کرده بودند خوانده شد. هایده، ابی و عارف از جمله معروف ترین این افراد بودند. معین یک شبه راهی را که بسیاری برای آن ، سالها کار کرده بودند پیموده بود و اینک به آوازه خوانی نامی تبدیل شده بود. معین پس از انقلاب و حتی بعد از اجرای اولین کار خود همچنان به علت وابستگیهای خویش در ایران مانده بود، اما دیگر چارهای جز ترک وطن نداشت. معین در سال ۱۳۶۰ ایران را با هدف رسیدن به امریکا به مقصد اسپانیا ترک کرد. شاید بهترین خاطره از این ماجرا ترانه "حیرت" سروده اردلان سرفراز است که در همان سالهای انقلاب و اوج گیری معین به وی تقدیم شد. که درآن اردلان پس از صحبت از اوضاع موجود در کشور پس از انقلاب به صدای معین اشاره میکند که در این تنهایی مطلق فقط دست تو بر در زد و از خروج اجباری معین از کشور میگوید (این ترانه بعدها توسط معین با اهنگی از خودش خوانده شد).
نگاهی به فعالیت های هنری استاد میعن
معین مدتی در اسپانیا اقامت داشت و در آنجا به اجرای برنامه در کلوپها پرداخت. پس از مدتی و به کمک دوستان خود و همچنین همکاری خانم هایده راهی امریکا شد تا معین وارد مرحله دیگری از کار هنری خود شود. مرحله ای که باید دور از وطن در دیار غربت سپری میشد. معین در سال ۱۳۶۲ اولین آلبوم مستقل خود را با نام "میپرستم" از شرکت ترانه راهی بازار کرد. میپرستم با ترانه زیبایی از معین و آهنگ کاظم رزازان به همراه دیگر آهنگهای البوم تنوانست تا فروش بالایی را برای اولین البوم معین داشته باشد. معین در کنار هایده تشکیل یک زوج هنری بسیار حرفه ای را داده بودند و البوم "گلهای غربت" با صدای این دو توانست پرفروش ترین آلبوم سال شود اما این زوج هنری با فوت هایده از میان رفت، که این مسئله ضربه ای جبران ناپذیر به موسیقی ایرانی وارد کرد. معین یک بار دیگر توانست با آلبوم پریچهر در سال ۱۳۶۴ با اهنگهایی از فرید زولاند و بیژن مرتضوی پرفروش ترین آلبوم سال را منتشر کند. پریچهر اثری ماندگار از معین با ترانه ای از اردلان سرفراز که به یاد مادر سروده شده بود. معین در سال ۱۳۶۸ در سن ۳۸ سالگی با خانمی ایرانی در امریکا ازدواج کرد. وی در همان سال آلبوم "صبحت بخیرعزیزم" را روانه بازار کرد.
شاهکار استاد معین در سال 1368
اوج كار استاد معين در اجراي ترانه هاي او درباره دين مقدسش اسلام است. الله اكبر......الله اكبر. اجراي ترانه نماز كه زيبايي آن را نمي توان وصف كرد. واز همه مهم تر اجراي ترانه سلمان در سال 1368 پس از اهانت سلمان رشدي به پيامبر خدادر كتاب آيات شيطاني در سال 1367 كه واقعا اوج علاقه ي استاد معين به دين آخرينپيامبر خدا را نشان مي دهد.
قسمتی از متن ترانه ی سلیمان
تــــو اي وارث افــــكارشيــــطاني......نگـ ــــو، نگـــــو، نگـــــو نامرد بي انصاف.......نگـــــو ديگراز اســلامـم، كه من فردي مسلمانم......من از مهد دليرانم، من از آن دسته شيرانم كهمرد گوي و ميدانم......براي دين و ايمانم فدا مي سازم اين جانم......قسم به دين وايمانم كه من انجيل مي دانم......قسم به نور چشمانم كه من تورات مي خوانم......قسمبه خاك ايرانم، كه من فردي مسلمانم......و من يك عاشقم، عاشق آيات قرآنم، بله منعاشق آيات قرآنم......مگر قرآن چه مي گويد: بجز عشق و فداكاري......بجز راه صفا ودوري از ننگ و رياكاري......بجز راه وفا و عشق مي خواند ...
ادامه ی فعالیت های هنری استاد میعن
دوسال بعد یعنی در سال ۱۳۷۰ اولین فرزند معین متولد شد، وشاید تاثیر ترانه زیبای پریچهر سبب شد تا معین نام دخترش را پریچهر بگذارد. در همان سال آهنگ "سکه" به عنوان هدیه نوروزی معین پخش شد، و پس از ان آلبوم "تولد عشق" را راهی دنیای موسیقی کرد. بی شک ماندگار ترین ترانه این البوم اثر "میلاد" است. ترانه ای بی نظیر از همایون هوشیار نژاد در کنار آهنگی از حسن شماعی زاده سبب شد تا معین یک بار دیگر هنر خود را به رخ بکشاند. معین در سال ۱۳۷۴ از همسر خود جدا شد، و تا مدتی در تنهایی به سر برد. وی در سال ۱۳۷۸ مجددا ازدواج میکند اما این بار با خانمی کانادایی به نام پانته آ، که حاصل ان دختری دیگر به نام ستاره بود. انتشار البوم " پرواز" در سال ۱۳۷۹ پرواز شکوهمندانه دیگری بود برای معین در آسمان هنر ایرانی. در سال ۱۳۸۱ انتشار البوم "لحظهها" ، البومی که در سطحی فوق العاده و بالاتر ازموسیقی زمان خویش منتشر شده بود. اثر لحظهها با آهنگی خاص و کاملا حرفه ای از حسن شماعی زاده و آوای معین کار را به اثری ماندگار در موسیقی ایرانی تبدیل کرد. بی شک در آن زمان کسی نمیدانست برای شنیدن البوم بعدی معین باید چیزی در حدود شش سال انتظار بکشد. معین یک بار دیگر در سال ۱۳۸۲ طعم تلخ جدایی را چشید و از همسر خود طلاق گرفت. وی در همین سالها یکی از برادان خویش (فتح الله) را نیز از دست داد. این جریانات سبب شد تا نزدیک به یک سال از موسیقی کناره گیری کند. در اواخر سال ۱۳۸۳ معین شرایط روحی خود را بدست آورد و برای انتشار البوم بعدی خود آماده شد. در این میان حجم بالای کارهای ارائه شده به معین و مسائل دیگر از جمله حساسیت معین برای ارائه آلبوم ماندگار دیگر سبب شد تا انتشار آن مرتبا به تعویق بیافتد. اما معین در این میان ۳ کار از آلبوم خود را به نامهای خوشبینی، طلوع و بت پرست را منتشر کرد. پاییز سال۱۳۸۶ انتشار البوم طلوع. معین دوباره برگشته بود با کارهایی رویایی... آلبومی با همکاری اساتیدی چون بابک بیات، فضل الله توکل، صادق نوجوکی، کاظم عالمی ، بابک رادمنش استاد معین از جمله خوانندگانی است که کنسرت های فراوانی را در طول سال برگزار میکند ، کنسرت های معین در مجلل ترین و با شکوه ترین سالن های کنسرت برپا میشود . توانایی ایشان در اجرای کنسرت منحصر به فرد است اشنایی معین به دستگاهها و گوشه های اواز ایرانی سبب شده تا معین در اجرای برنامه هایش متفاوت با دیگر خوانندگان باشد و ساعت ها به اجرای برنامه اش بپردازد . نکته دیگری که می توان به ان اشاره کرد تنوع کاری معین است ، که این مسئله اورا یک بار دیگر به خواننده ای استثنایی تبدیل کرده . اجرای اهنگ در دستگاه های اصیل ایرانی ،و همچنین اجرا در موسیقی پاپ باعث شده تا وی را پرچم دار سبک پاپ سنتی بدانند . تنوع کاری معین علاوه بر نوع اهنگ ها به ترانه سرایان و اهنگ سازان نیز مربوط میشود . به طوری که در اثار معین هیچ گاه در البوم ها تکرار احساس نمی شود . معین همچنین یک اهنگساز توانمند نیز هست . ساخت اثار ماندگاری همچون یکی را دوست میدارم ، کعبه و...خود نشان دهنده این امر است . وی همچنین از سال ها پیش یعنی در ایران به نواختن عود (بربط) مشغول بوده است و اکنون چیزی در حدود 40 سال است که این ساز اصیل ایرانی را می نوازد
صداي قلب ها
عده اي از خوانندههاي ايراني تنها به سياست فكر مي كنند و تمام تلاش هنري خود را صرف اين مسله ميكنند. عده اي فقط در كار هاي مذهبي فعاليت مي كنند. عده اي فقط به شادي و سرور مردمفكر مي كنند و سعي مي كنند تنها با كار هاي خود غمي را از دل مردم بردارند. عده اياز غم دل عاشقان سخن مي گويند و . . . اما استاد معين در تمام اين زمينه ها فعاليتداشته است و به حق در تمام موارد پيروز و سر بلند بوده است. اميدواريم كه استادمعين ساليان سال با صداي زيبا و روحاني خود در كنار ما باشد.
هر چه از دل بر آيد لاجرم بر دلنشيند ...
استاد معين در ترانه هاي خود بهتمام ابعاد زندگي اشاره كرده است. مهر به دخترش در اجراي ترانه هاي بابا و پريچهر ومهر و علاقه ي او به همسرش در اجراي ترانه طناز در آلبوم يكي را دوست مي دارم(استادمعين از همسر خود جدا شده است). مهر و علاقه ي او به وطن عزيزش ايران در اجرايترانه ايران از آلبوم نماز كه به حق حزن و اندوهي كه در صداي اوست نشان دهنده يتمام احساسات معين نسبت به ايران است كه به هيچ زباني نمي توان اين حالت روحاني راتوصيف كرد. پس ما نيز از توصيف اين حالت خودداري مي كنيم و شما را دعوت مي كنيم تابراي يك بار ترانه ايران استاد معين را با تمام وجود گوش كنيد و ببينيد كه ايرانيهر كجا هم باشد ايراني است و اين پيوندي است ناگسستني بين ايران و ايراني. دعوتانسان ها به فرار از غم در اجراي ترانه هاي گذشته، خوش بيني و . . . كه اين شايديكي از مهم ترين مسائلي است كه متاسفانه در زندگي ماشيني امروز به آن محتاج هستيمتا زير بار غم دور و زمانه تاب و تحمل داشته باشيم.
کمی درباره ی معین عزیز و نظرهای شخصی من
امروزه دیگر معین تنها یک خواننده با طرفداران میلیونی نیست . معین بخشی از موسیقی ایرانی محسوب می شود و بی شک این موسیقی خصوصا در این سال های غربت مدیون معین است ، وی همواره به مردم و هنر متعهد بوده است . معین اکنون رویه کارش را بر ارائه تک آهنگ ها گذاشته است و با سبکی که در آخرین آلبوم خود و همچنین آهنگهای خود داشته باعث اختراع سبک جدیدی در موسیقی پاپ شده که به آن سبک معینی نیز گفته میشود. این سبک که در آن از بزرگ ترین اساتید و آهنگسازان ایرانی استفاده شده با ترانه هایی پر معنا و زیبا همراه است و صدای آسمانی معین و تحریرهای خاصی که نمونه اش را در آثاری چون " بهانه ، پنجره ، پریچه ، لحظه ها ، گذشته ، جدایی ، ترکم نکن ، شمال و ... " دیده ایم باعث میشود تا آثارش به اوج زیبایی برسند، به طوری که به جرات میتوان گفت زودتر از موسیقی زمان خود ساخته و منتشر میشوند. با آرزوی اینکه یک بار دیگر صدای معین ، جاودان صدای عشق ، در ایران همیشه جاوید، طنین انداز شود...
در آخر هم یه توضیح کوتاهی درباره ی آهنگ ها و آلبوم های استاد بدم که بیشترشون نظر شخصی بنده هست و مطمئنا سلیقه ها فرق میکنه ، به نظر من معین از آلبوم پنجره و به بعد از اون بود که واقعا اوج گرفت و برازنده ی واژه ی استاد شد ، تو تمامی آلبوم هاش حساسیت خودش رو داشته و تا امروز تو بیشتر آثار معروفش از تحریرهایی استفاده کرده که کسی انجام نداده یا بهتر بگم کسی نمیتونه که همچین کاری رو با صداش انجام بده و صداش رو با آهنگ حالت بده که این خودش یکی از چیزهایی هست که استاد معین رو تبدیل به اسطوره کرده ، یه نکته ای هم هست درباره ی آلبوم طلوع که همه میگن بهترین آلبوم استاد هست و زودتر از زمان خودش ارائه شده ولی به نظر من غلطه چون اگر حقیقت رو بخواین این آلبوم لحظه ها بود که زودتر از زمان خودش منتشر شد و اوج محبوبیت معین بود چون تمامی اثرهای این البوم با معنی و بی نظیرند به خصوص آهنگ گذشته ، ظالم ، فراموشم نکن و لحظه ها ، و وقتی که این آلبوم به این خوبی به بازار ارائه شد پس مطمئنا همه از استاد توقع داشتند آلبوم بعدی ، بهتر از قبلی باشه و میشه گفت لحظه ها شروعی برای اختراع سبک معینی یا همان پاپ تلفیقی بود ...
درمورد تک آهنگ های استاد هم در سطرهای پایین توضیحاتی دادم که خوندنش خالی از لطف نیست :
خاطره ها: به شخصه از سال 88 هر روز حداقل 1 بار گوشش میدم و معتقدم انرژی غیر قابل توصیفی زیر این آهنگ پنهانه و استاد خیلی با انرژی اجراش میکنه!
همدم : خیلی عمیق و زیبا کار شده و اولین تک آهنگ عاشقانه از استاد هست. در سال ۱۳۸۹ معین ترانهای به نام «همدم» با آهنگسازی علیرضا افکاری و ترانهای از افشین مقدم منتشر شد که مورد اقبال عمومی قرار گرفت . دیری نگذشت که این اثر بر قلب میلیونها نفر نشست و ویدیو رسمی این آهنگ در سایت Youtube تا به امروز نزدیک به 8 میلیون بار بازدید شده است که یک رکورد محسوب میشود
خون سیاوش : آهنگ خوبیه و از آثار شاهنامه فردوسی در اون استفاده شده و نشون از میهن دوست بودن استاد هست.
دلم تنگته : خود استاد خیلی به این آهنگ علاقه داره تا حدّی که اسم آلبوم جدیدش هم دلم تنگته هست و سبک کلاسیک و زیبایی داره.
مجنون : اولین آهنگ شاد از استاد معین بود که بسیار مردم رو تحت تاثیر قرار داد و با تشویق مردم همراه بود ، یه نکته در مورد اهنگ هستش اونم اینکه تو خارج نهایت مدتی که یک آهنگ تو اوج هست یک هفته هست ولی این آهنگ یک ماه صدر تمامه سایتها بود و از بازدید بالایی برخوردار بود و یادمه تا 1 ماه تو خیابونا و ماشینها همه این آهنگ رو میذاشتن!
مردم : برای زلزله ی آذربایجان بود که این آهنگ 2 یا 3 روز بعد بیرون اومد و به نوعی استاد با این آهنگ ابراز همدردی با مردم ایران کرد و تنها کسی بود که برای آنها ناراحت بود تا جایی که در موزیک ویدیو میشه دید که استاد کاملا سیاه پوشیدن و چهره ی غمگینی دارند.
گل ناز دارم : آهنگ محلی لری بختیاری هست که قرار بوده در اوایل دهه ی 60 اجرا بشه ولی بنا به دلایلی وقفه افتاد و ضبط آن تا سال 1391 طول کشید.
پرنده : بسیار آهنگ پرمعنا و زیبایی هست ، ولی از یه چیز بدم اومد ، تو پشت صحنه ویدیوی پرنده معین گفت من و آقای قمیشی سعی کردیم کار بسیار زیبا و عاشقانه باشه بعد تو سکانس بعدی سیاوش از خدا بی خبر میاد میگه من و معین همدیگه رو دوست داریم ولی عاشق هم نیستیم و این جمله رو با کنایه میگه که واقعا ازش متنفر شدم و به نظر من سیاوش لیاقت این رو نداشت که استاد معین درباره ی همکاری با اون حرف بزنه و بهش احترام بذاره ، طرفدارای آقای قمیشی هم میدونم ناراحت میشن ولی برید ببینید اگر من اشتباه گفتم بعد انتقاد کنید دوستان!!!
آغوش : اول فکر میکردم تو سبک خاطره ها باشه ولی این از اون آهنگ هایی بود که استاد معین نباید اجراش میکرد و خیلی راضی کننده نبود.
ترکم نکن : آهنگ آغوش با اینکه کاری جوون پسند بود ولی زیاد مورد استقبال هوادارها مواجه نشد ولی با انتشار آهنگ ترکم نکن معین به طور غیرقابل توصیفی خودش رو بالا برد طوری که هیچکدوم از خواننده هbu06CCار مردم رو تحت تاثیر قرار داد و با تشویق مردم همراه بود ، یه نکته در مورد اهنگ هستش اونم اینکه تو خارج نهایت مدتی که یک آهنگ تو اوج هست یک هفته هست ولی این آهنگ یک ماه صدر تمامه سایتها بود و از بازدید بالایی برخوردار بود و یادمه تا 1 ماه تو خیابونا و ماشینها همه این آهنگ رو میذاشتن!
مردم : برای زلزله ی آذربایجان بود که این آهنگ 2 یا 3 روز بعد بیرون اومد و به نوعی استاد با این آهنگ ابراز همدردی با مردم ایران کرد و تنها کسی بود که برای آنها ناراحت بود تا جایی که در موزیک ویدیو میشه دید که استاد کاملا سیاه پوشیدن و چهره ی غمگینی دارند.
گل ناز دارم : آهنگ محلی لری بختیاری هست که قرار بوده در اوایل دهه ی 60 اجرا بشه ولی بنا به دلایلی وقفه افتاد و ضبط آن تا سال 1391 طول کشید.
پرنده : بسیار آهنگ پرمعنا و زیبایی هست ، ولی از یه چیز بدم اومد ، تو پشت صحنه ویدیوی پرنده معین گفت من و آقای قمیشی سعی کردیم کار بسیار زیبا و عاشقانه باشه بعد تو سکانس بعدی سیاوش از خدا بی خبر میاد میگه من و معین همدیگه رو دوست داریم ولی عاشق هم نیستیم و این جمله رو با کنایه میگه که واقعا ازش متنفر شدم و به نظر من سیاوش لیاقت این رو نداشت که استاد معین درباره ی همکاری با اون حرف بزنه و بهش احترام بذاره ، طرفدارای آقای قمیشی هم میدونم ناراحت میشن ولی برید ببینید اگر من اشتباه گفتم بعد انتقاد کنید دوستان!!!
آغوش : اول فکر میکردم تو سبک خاطره ها باشه ولی این از اون آهنگ هایی بود که استاد معین نباید اجراش میکرد و خیلی راضی کننده نبود.
ترکم نکن : آهنگ آغوش با اینکه کاری جوون پسند بود ولی زیاد مورد استقبال هوادارها مواجه نشد ولی با انتشار آهنگ ترکم نکن معین به طور غیرقابل توصیفی خودش رو بالا برد طوری که هیچکدوم از خواننده ها تا مدتها بهش نرسیدند و این آهنگ بخاطر سبک جدید و تحریرهای استاد معین که تا حالا نمونش رو ندیده بودیم مورد استقبال 95 درصد مردم قرار گرفت و دومین تک آهنگ عاشقانه استاد معین هست و همچنین برترین آهنگ ماه شد.
هوای خونه : با انتشار این آهنگ بعد از مدتها معین خودش آهنگسازی آثارش رو به دست گرفت و بسیار هم عالی کار شد و به گفته ی خود استاد این آهنگ رو وقتی جوون بوده کنار پنجره برای معشوقش میخونده و به این آهنگ علاقه داره و یه جورایی سبک جدیدی داشت که تا حالا از معین شنیده نشده بود.
به تو مدیونم : آهنگ سنتی و شادی بود که آهنگسازیه بسیار مشابهی با هوای خونه داشت ولی من به شخصه دوست داشتم که این آهنگ اجرا نمیشد چون موفقیت های آهنگهای ترکم نکن و هوای خونه رو کم رنگ کرد ولی نقطه ی قوت آهنگ شروع بسیار زیبا و پر انرژی آهنگ بود و خدارو شکر مردم راضی بودن از این آهنگ.
تو که تمامه دنیامی : آهنگ شادی که 90 درصد آهنگ (ازلحاظ آهنگسازی و تنظیم) مثل آهنگ به تو مدیونم بود ، حتی اسم آهنگها هم شبیه به هم هستش ، همون سازها و همون ریتم موزیک و تقریبا همون لحن برای خوندن استفاده شد فقط متن ترانه فرق میکرد که به نظر من اصلا در جایگاه استاد نبود این آهنگ رو اجرا کنه و ریسک بزرگی با اجرای این آهنگ انجام داد که موفقیت های قبلیش رو کم رنگ تر کرد ، میشه گفت نسبت به بقیه آهنگهای استاد بسیار ضعیف بود و متاسفانه تکرار در این آهنگ حس میشد . مخصوصا موزیک ویدیوی کامپیوتریش که توسط بی تجربه ترین و احمق ترین کارگردان دنیا امیر طاهریان ساخته شد و بسیار اعصاب خورد کن بود. کسایی مثل امیر طاهریان یه مشت آدم بی عرضه اند که با همکاری با اساتیدی چون معین خودشون رو بالا میکشن و معروف میشن ، جالبه بدونید کارگردان موزیک ویدیوی هوای خونه هم امیر طاهریان هستش که بیشتره ایده های فیلم برداری از استاد معین بوده و امیر طاهریان نقش کلنگ رو ایفا کرده!
شمال : آهنگی که اول از همه قدرت خدارو نشونتون میده و بعد قدرت صدای معین عزیز رو و به قدری این آهنگ رو با احساس خونده که قابل وصف نیست ، چقدر زیبا بود این آهنگ ، فوق العاده ، از اون آهنگ هایی هستش که هر چه بیشتر میگذره ، بیشتر تمایل به شنیدنش پیدا میکنید ، موزیک ویدیوی بسیار زیبا و مدرنی داشت و بسیار حرفه ای کار شده بود ، و استاد ظاهر جدید داشتن که زیباییشون تو این موزیک ویدیو وصف ناپذیره ، و نکته جالب اینجاست که فقط خود استاد تو موزیک ویدیو هست ، حس دلتنگی و تنهایی رو به وضوح میشه تو موزیک ویدیو و چهره ی استاد دید ، آهنگ برتر ماه شد ، اگر توجه کنید تو ویدیو ، آهنگ شروع میشه و استاد داره میخونه ولی تو ویدیو خبری از خواننده نیست و داره نشون میده معین کنار دریا قدم میزنه و تو ماشین رانندگی میکنه ، قصد کا
Saleh16
MOEIN SINGLES
در این بخش تک آهنگهای استاد معین با کیفیت iTunes قرار داده میشه
- تمامی ترک ها به صورت اورجینال بوده و به تریتیب سال انتشار قرار گرفته اند
- به محض انتشار آهنگ جدید در قسمت مربوطه اضافه میشوند
- دوستانی که قدرت خریداری آثار رو دارند در قسمت 5# تاپیک میتونن از فروشگاه آیتونز خریداری کنند
- مشخصات هر آهنگ در قسمت بالای کاور آهنگ درج شده و لیست سایت Wikipedia نیز برای اطلاع از جزئیات کامل ترک ، موجود هست.
جدول مشخصات کامل تک آهنگ های استاد معین
خاطره ها (1388)
ترانه سرا : ترانه مکرم
آهنگساز : سیروان خسروی
کیفیت : iTunes Plus AAC M4A
Moein - Khatereh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
همدم (1389)
ترانه سرا : اقشین مقدم
آهنگساز : علیرضا افکاری
Moein - Hamdam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خون سیاوش (1390)
ترانه سرا : بابک صحرایی
آهنگساز : بابک بیات
Moein - Khoone Siavash ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دلم تنگته (1391)
ترانه سرا : مریم داشاد
آهنگساز : بابک زرین
Moein - Delam Tangete ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مجنون (1391)
ترانه سرا : توحید عظیمی
آهنگساز : توحید عظیمی
Moein - Majnoon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مردم (1391)
ترانه سرا : افشین مقدم
آهنگساز : علیرضا افکاری
Moein - Mardom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
گل ناز دارم (1391)
ترانه سرا : بهمن علاءالدین
آهنگساز : بهمن علاءالدین
Moein - Gole Naz Darom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پرنده - مشترک با سیاوش قمیشی (1391)
ترانه سرا : صفا لطفی
آهنگساز : سیاوش قمیشی
کیفیت : Orginal Quality VBR 273
Moein & Siavash Ghomayshi - Parandeh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آغوش (1392)
ترانه سرا : حمیدرضا صمدی
Moein - Aghoosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ترکم نکن (1392)
ترانه سرا : مریم دلشاد
آهنگساز : بابک زرّین
Moein - Tarkam Nakon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
هوای خونه (1392)
ترانه سرا : رضا خواجوی
آهنگساز : استاد معین و عارف شکوری
Moein - Havaye Khooneh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
به تو مدیونم (1392)
آهنگساز : عارف شکوری
Moein - Be to Madyoonam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تو که تمام دنیامی (1393)
ترانه سرا : حمیدرضا صمدی
Moein - To Ke Tamoome Donyami
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شمال (1394)
آهنگساز : وحید پویان
کیفیت : 320Kbps
Moein - Shomal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آتش دل (1394)
ترانه سرا : حسن صدرسالک
آهنگساز : عبدالحسین برازنده
تنظیم کننده : کاظم عالمی
Moein - Atashe Del ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عاشق که بشی (1394)
آهنگساز : وحید پویان
Moein - Ashegh ke Beshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای زنده آهنگ دلم تنگته (1394)
"مخاطب آهنگ دلم تنگته مادر استاد معین هستن"
کیفیت : 192Kbps
Moein - Delam Tangete (Live) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بی تو نمیتونم ... (1394)
آهنگساز و تنظیم کننده : عارف شکوری
Moein - Bi To Nemitoonm ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چه سالی بشه امسال (1395)
آهنگساز : مسعود امامی
تنظیم کننده : مهدی سفیدگر
Moein – Che Sali Beshe Emsal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
BUY MOEIN ALBUMS FROM STORE
در این بخش لینک خریداری تک آهنگهای استاد معین از سایت آیتونز قرار داده میشه لینک دانلود تمامی آثار استاد در تاپیک موجوده ولی برای کسانی که نمیتونن اثر اورجینال رو خریداری کنند ، بیاید با خودتون حساب کنید ببینید یه خواننده این همه باید وقت بذاره تا یه کار رو آماده کنه و به مردم ارائه بده ، پس چرا ما باید بیاییم و تمامی زحمتهایی که برای تهیه یک آلبوم یا آهنگ میشه رو با دانلود کردن ، خراب کنیم؟؟! خریداری کردن آثار هنرمندان خیلی بهتره چون هم از اون ها حمایت میکنیم هم خیلی محترمانه هستش ، شما یه پولی پرداخت میکنید و اثری که دوست دارید دانلود میکنید ، جدا از این مسائل دانلود کردن آثار هنرمندان اصلا درست و انسانی نیستش ، اونم واسه اثری که خیلی خیلی بخوایم روش قیمت بذاریم چهار هزار تومان بیشتر نمیشه ، اگر واقعا میخواید از استاد حمایت کنید آثارش رو خریداری کنید ، با این که میدونم کسی به جز خودم و یه عده آدم انگشت شمار اینکار رو نمیکنن ، فقط دانلود میکنن ولی خواهش میکنم از معین حمایت کنید تا این خواننده دوست داشتنی هم بتونه برای ما کارهای بهتری رو ارائه بده ...
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Moein - Khatereh Single
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Moein - Hamdam Single ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Moein - Khoone Siavash Single
Moein - Majnoon Single ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Moein - Mardom Single
Moein - Gole Naz Darom Single
Moein - Aghoosh Single ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Moein - Tarkam Nakon Single
Moein - Havaye Khooneh Single
Moein - Be To Madyoonam Single
Moein - To Ke Tamoome Donyami Single ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
MOEIN ALBUMS
تمامی آلبوم ها با کیفیت 320 هستند و چندتایی هم با کیفیت آیتونز هستند
اول آلبوم های کیفیت 320 قرار داده شده و در قسمت بعدی آلبوم های کیفیت آیتونز
آلبوم ها توسط دوست خوبم "A M I R" آپلود شدند
آلبوم ها به ترتیب سال انتشار قرار داده شدند
Album : Kabeh
Bit rate : MP3 320 Kbps
Year of Release : 1363
Released by : TARANEH ENTERPRISE
Uploadboy
Moein - Kabeh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Album : Taraneh Saal
Year of Release : 1364
Released by : PBI Records
" این آلبوم رسمی نبوده و توسط جمعی از خوانندگان اجرا شده "
Uploadboy
Various Artists - Tarneh-e Saal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Various Artists - Tarneh-e Saal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Havas
Year of Release : 1364
Uploadboy
Moein - Havas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Havas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Yekira Dost Midaram
Year of Release : 1365
Uploadboy
Moein - Yekira Doust Midaram ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Yekira Doust Midaram
Album : Safar
Year of Release : 1366
Uploadboy
Moein - Safar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Safar
Album : Bibigol
Year of Release : 1367
Uploadboy
Moein - Bibigol ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Bibigol ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Sobhet Bekheir Azizam
Year of Release : 1368
Uploadboy
Moein - Sobhet Bekheyr Azizam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Sobhet Bekheyr Azizam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Be To Miandisham
Year of Release : 1369
Uploadboy
Moein - Naneh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Naneh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Paricheh
Year of Release : 1370
Produced & Distributed by : PARS VIDEO
Uploadboy
Moein - Paricheh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Paricheh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Namaz
Year of Release : 1371
Released by : Caltex Records
Uploadboy
Moein - Namaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Namaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Tavallode Eshgh
Year of Release : 1373
Uploadboy
Moein - Tavalode Eshgh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Tavalode Eshgh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Mosafer
Year of Release : 1374
Uploadboy
Moein - Mosafer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Mosafer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Panjereh
Year of Release : 1376
Uploadboy
Moein - Panjareh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Panjareh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Moama
Year of Release : 1378
Uploadboy
Moein - Moama ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Moama ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Parvaz
Year of Release : 1379
Uploadboy
Moein - Parvaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Parvaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Lahzeh Ha
Year of Release : 1381
Uploadboy
Moein - Lahzeha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Lahzeha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Asheghaneha
Year of Release : 1382
" این آلبوم رسمی نبوده و جمعی از بهترین آهنگهای استاد هست "
Uploadboy
Moein - Asheghaneha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Asheghaneha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Rhythm of Music
Year of Release : 1386
Uploadboy
Moein - Rhythm Of Music ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - Rhythm Of Music ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : World of Love
Uploadboy
Moein - World Of Love ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - World Of Love ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Album : Tolou
Released by : MZM Records
Uploadboy
Moein - Tolou ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
این قسمت برای آلبوم جدید استاد هست
که به امید خدا یه روزی جای این کامینگ سون
آلبوم جدیدشون آپلود میشه ، انشاالله ...
Album : Delam Tangeteh
Bit rate : iTunes
Year of Release : Coming Soon
Released by : Unclear
در این قسمت آلبوم های استاد که خریداری شده از فروشگاه آیتونز هست قرار داده میشه
و لازم به ذکر هست که بصورت ریپ اصلی آیتونز و بدون دست کاری هستند
صحبت های مدیر تاپیک با کاربرهای عزیز :
این آلبوم ها از iTunes خریداری میشه و اگر کمک شما نباشه بعد از مدتی متوقف میشه
لطفا هرآلبومی که دانلود می کنید حداقل هزار تومن پرداخت کنید
پرداخت انلاین میباشد و فقط نیاز به وارد کردن ایمیل است
لینک پرداخت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
uploadbaz
uploadboy
uploadbaz
uploadboy
uploadbaz
Uploadboy
Uploadbaz
uploadboy
uploadbaz
uploadboy
Moein - Single 2011-2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein - Single 2011-2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
در این قسمت کنسرتهای استاد معین قرار داده میشه
" سعی میشه تا حد امکان با کیفیت باشند "
اگر کسی ویدیویی از استاد دارند که فکر میکنند میتونه به کامل تر شدنه تاپیک کمک کنه
خواهشا به اشتراک بذاره و لینکش رو به من پ.خ کنه تا به صفحه اول اضافه کنم
کنسرت معین در یونیورسال امفی تیاتر 1992
با تشکر از Yaran عزیز
پارت 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
قسمتی از کنسرت استاد معین در سال 1392
اجرای آهنگ تو شادی گذشتمی
Quality : Full HD
Size : 44 MB
Moein - Live In Concert 2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
قسمتی از کنسرت استاد معین در سال 1392
اجرای آهنگ سفر
Quality : Full HD
Size : 33 MB
Moein - Safar LIve In Concert ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد معین در شبی همراه با انوشیروان روحانی
Quality : HD 720p
Moein - Raze Khelghat ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد در هانوور 2014
صحبتهای پرفوسور سمیعی با استاد معین که شنیدنی هست ...
Size : 64 MB
Professor Samii Speaks at Moein's Concert In Honnover 2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای آهنگ کعبه
Size : 33 MB
Kabeh - Moein's Concert In Honnover 2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای آهنگ اصفهان
Size : 57 MB
Isfahan - Moein's Concert In Honnover 2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد معین در سال 2013
اجرای آهنگ زندگی با تو
Quality : HD
Size : 23 MB
Moein - Zendegi Ba to Live in Concert 2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت زیبای استاد معین در اربیل
اجرای آهنگ ترمه و اطلس با کیفیت معمولی
Moein - Arbil - Termeh o Atlass
کنسرت استاد معین در Flint Center سال 2013
اجرای آهنگ مردم با کیفیت معمولی
Moein - Mardom Live In Flint Center (2013) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای آهنگ ... با کیفیت بالا
Moein - Live In Flint Center 2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای آهنگ بی بی گل با کیفیت معمولی
Moein - Live In Flint Center - Bibi Gol ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد معین در لندن سال 2014
اجرای آهنگ خونه با کیفیت بالا
Moein - Live In London - Khooneh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد معین در لندن سال 2014
اجرای آهنگ طلوع با کیفیت بالا
Moein - Live In London - Tolou ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد معین در Brisbane سال 2013
اجرای آهنگ مردم با کیفیت بالا
Moein - Live In Brisbane 2013 - Mardom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای بی نظیر استاد معین در بزرگ تاجیکستان سال 2009
فیلم برداری شده با دوربین حرفه ای و رسمی
اجرای آهنگ طلوع با کیفیت معمولی
Moein - Live In Tajikestan - Tolou ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای بی نظیر استاد معین در کنسرت بزرگ تاجیکستان سال 2009
اجرای آهنگ شراب با کیفیت معمولی
Moein - Live In Tajikestan - Sharab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای آهنگ قسم به عشق با کیفیت بالا
Moein - Ghasam Be Eshgh Iive In Tajikestan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای آهنگ ای عشق با کیفیت بالا
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Moein - Ey Eshgh Live In Tajikestan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت استاد معین در Melbourne استرلیا سال 2013
اجرای آهنگ به یاد هایده با کیفیت بالا
Moein - Melbourne Australia 27 - Mahtab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
میکس چند اجرا از کنسرت مشترک استاد معین و سیاوش قمیشی در تورنتو
Moein & Siyavash Ghomayshi Live In Torento ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
این قسمت مخصوص موزیک ویدیوی تک آهنگهای استاد معین هست
تمامی موزیک ویدیوهای این بخش با کیفیت اورجینال هستند وکیفیت بالاتری وجود نداره
ویدیوها به ترتیب سال قرار داده میشن
دانلود موزیک ویدیوی شمال
با کیفیت اورجینال HD 1080p
Moein - Shomal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود موزیک ویدیوی تو که تمامه دنیامی
با کیفیت اورجینال
Moein -To Ke Tamoome Donyami
دانلود موزیک ویدیوی ترکم نکن
با کیفیت اورجینال
Moein - Tarkam Nakon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود موزیک ویدیوی پرنده (مشترک با سیاوش قمیشی)
باکیفیت اورجینال
Moein & Siavash Ghomayshi - Parandeh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود موزیک ویدیوی دلم تنگته
با کیفیت اورجینال (نسخه رادیو جوان)
Moein - Delam Tangete ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود موزیک ویدیوی بچه های البرز
با کیفیت اورجینال
Moein - Bachehaye Alborz
دانلود موزیک ویدیوی خاطره ها
با کیفیت اورجینال (نسخه ی ادیت شده)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Moein - Khatereha - Remix Music Video ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
موزیک ویدیوهای رسمی
در این بخش موزیک ویدیوهای رسمی قرار داده میشه
موزیک ویدیوی تک آهنگها قسمت جداگانه ای داره که بزودی آپدیت میشه
سعی میشه موزیک ویدیوها به ترتیب سال قرار داده بشه
اگر کسی کیفیت بالاتری داره خواهشا در تاپیک به اشتراک بذاره
DVD Original
Caltex Recordes Music Video Moein
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 06 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 06 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Caltex Records Moein.Part 09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Caltex Records Moein.Part 09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دی وی دی کامل در 11 پارت توجه کنید باید 11 پارت رو دانلود کنید
Format: DVD 2
Runtime: 70 minutes
Type: Music video
Language: In Farsi
Havas
Sekeh
Naneh
Chegooneh Chegooneh
Khooneh
Sobhet Bekher
Safar
Bi Bi Gol
Khaalegh
Bi Bi Gol
Az Injaa Taa Onjaa
Ali
با تشکر از جلیل
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part06 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part06 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 1 - Music Video.part11 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 1 - Music Video.part11 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Format: DVD 3
Type: Music Video
Eshgh Man
Ghasam Beh Eshgh
Shaah Dokhtaroon
Da'aaye Shab
Raaz
Kaftar Kakol Besar
Kabeh
Paricheh
Safaaye Ashk
Mahzeh Rezaye Khodaa
Delam Gerefteh
با تشکر از جلیل
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part06 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part06
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 3 - Music Video.part11 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 3 - Music Video.part11 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Format: DVD 4
Type: Music Video
Panjereh
Gonaah
Helgheh Tallaa
Aasheghaaneh
Man Az Raah Omadam
Behtar Az Man Keh Kesi
Vaghti Nisti
Baabaa
Tamanaa
Millaad
Tanhaa Tarin Mard
Mosafer
Neyrang
Ham Piyaaleh
با تشکر از جلیل
uploadboy
Moein DVD 4 - Music Video.part01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 4 - Music Video.part01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadboy
Moein DVD 4 - Music Video.part02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
uploadbaz
Moein DVD 4 - Music Video.part02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
.:: عکسها و پوسترهای استاد معین ::.
گاهی وقتا نمیشه پیر شدن و شکسته شدن بعضی آدمهارو تحمل کرد
مخصوصا پدر و مادر که همدم زندگیمون اند و کسایی که دوستشون داریم
مثل استاد معین عزیز ، ایشالله خدا عمر طولانی بهشون بده ...
عکسهای پشت صحنه ی موزیک ویدیوی آغوش
Aghush Wallpapers ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دوستان این لیست تاپیک هایی هست که من زدم
اینارو اینجا لیست میکنم چون بیشتر فعالیتم رو واسه این تاپیک میزارم
اگر تاپیکی باز کنم لینکش رو اضافه میکنم
خوشحال میشم بازدید کنید و نظرتون رو بگید :
دانلود انیمیشن Appleseed Alpha | محصول 2014 | نسخه 1080p BluRay ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود انیمیشن Rio 2 با دوبله فارسی و کیفیت BluRay 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود مستند The Michael Jackson Story با زیرنویس فارسی کیفیت HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود مستند حکایت مایکل جکسون با زیرنویس فارسی | Exclusive | ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود کالکشن فیلم های سلطان بالیوود (2012 - 1992) Shahrukh Khan Collection ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-07-2014, 12:28 PM
madar
12-07-2014, 12:33 PM
بادا،بادا،مبارک بادا
ان شالله مبارک بادا(sm10)(sm10)(sm176)(sm176)
سلام.میشه موزیک ویدئو دلسوخته و رویا رو با کیفیت اصلی بذارید.(sm10)
Saleh16
12-07-2014, 02:50 PM
سلام.میشه موزیک ویدئو دلسوخته و رویا رو با کیفیت اصلی بذارید.(sm10)
سلام ، نمیدونم تا کی طول میکشه که موزیک ویدیوها قرار داده بشه ، و قولی هم نمیدم
ولی اینو میدونم که تمامی موزیک ویدیوهارو قرار میدم ولی کی ، خودمم نمیدونم!
الانم دارم سعی میکنم چیزهای پاک شده رو برگردونم
امیدوارم دوستان هم به تکمیل شدن تاپیک کمک کنند...
AMIR HOSEIN
12-07-2014, 03:32 PM
با سلام خدمت معین عزیز
با با ایول از این تایپینگ خوبت من تازه متوجه شدم که استاد معین تاپینگ جداگونه ای داره
بابا سی سال از عمرمون رفت اهنگ های معینا با کیفیت کاست یا 128 یا بد کیفیت گوش میدادیم
چقدر هم ذوق میکردیم حالا که با کیفیت 320 دانلود میکنم و گوش میدم میفهمم چقدر ما واقعا عقب بودیم
الان لذت گوش دادن اهنگو میفهمیم خصوصا وقتی که میذاریم تو ماشین و صداشا زیاد میکنیم
واقعا خسته نباشید و دمت گرم. با این تاپینگت یه جورایی حال دادی بهمون
به نظر من جزء بهترین تایپینگ های .ادامش بدید
ممنون.
Saleh16
12-07-2014, 05:58 PM
عکس جدید استاد معین به همراه پرفوسور سمیعی
madar
12-07-2014, 06:54 PM
چرا تصویری که میگی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا چیزی نیست مدیر جان
Saleh16
12-07-2014, 07:41 PM
چرا چیزی نیست مدیر جان
دوست گلم من مشکلی نداشتم تا الان ، هر وقت باز کردم اومده ، نمیدونم چجوری شما مشکل دارید ...
دوست گلم من مشکلی نداشتم تا الان ، هر وقت باز کردم اومده ، نمیدونم چجوری شما مشکل دارید ...
من که تنها نگفتم.یکی از کاربرها هم که گفته.
تصویر که نیست.یه لینک بذار.
Saleh16
12-07-2014, 07:57 PM
من که تنها نگفتم.یکی از کاربرها هم که گفته.
تصویر که نیست.یه لینک بذار.
بفرمایید اینم لینک عکسی که برای بعضیا باز نمیشه
moein1366
12-07-2014, 08:00 PM
بفرمایید اینم لینک عکسی که برای بعضیا باز نمیشه
بزرگوار بالا نیومدنش از جاییه که اپلود کردی.این ادرس هم باز نمیشه.حق با دیگرانه.از جایی دیگه اپ کن تصاویر رو.
reza-safaei
12-07-2014, 08:09 PM
معین اعتبار موسیقی ایران(sm127)
Mo$en
12-07-2014, 08:15 PM
معین اعتبار موسیقی ایران(sm127)
تایید
+یگانه بنیامین علیزاده قمیشی و ابی
Saleh16
12-07-2014, 08:17 PM
بزرگوار بالا نیومدنش از جاییه که اپلود کردی.این ادرس هم باز نمیشه.حق با دیگرانه.از جایی دیگه اپ کن تصاویر رو.
بفرمایید:
Mo$en
12-07-2014, 08:22 PM
چقدر پیر شدید استاد
reza-safaei
12-07-2014, 08:25 PM
موسیقی یعنی تشخیص و تمایز موسیقی،شعر و تکنیک تحریر و اینها یعنی معین و عزیز و دکتر محمد اصفهانی(sm127)(sm127)
moein1366
12-07-2014, 08:29 PM
چقدر پیر شدید استاد
ولی همون خوش تیپی مونده
Mo$en
12-07-2014, 08:33 PM
ولی همون خوش تیپی مونده
قطعا دوست خوبم.
moeinnieom
12-07-2014, 08:46 PM
سلام.خوشحالم که دوباره دور هم هستیم.
صالح جان میگم البوم میپرستم اولین البوم استاد هستند که مکرر در مصاحبه هاش میگه ،ولی اینجا نیست.کنسرت امفی تئاتر که در نوع خودش و زمانش بی نظیر بوده و هست و جز البوم های استاد هستش.البوم خاطره هم که نیست...اگه امکان داره اضاف کنید این چند البوم رو.(sm176)
Saleh16
12-07-2014, 08:48 PM
سلام.خوشحالم که دوباره دور هم هستیم.
صالح جان میگم البوم میپرستم اولین البوم استاد هستند که مکرر در مصاحبه هاش میگه ،ولی اینجا نیست.کنسرت امفی تئاتر که در نوع خودش و زمانش بی نظیر بوده و هست و جز البوم های استاد هستش.البوم خاطره هم که نیست...اگه امکان داره اضاف کنید این چند البوم رو.(sm176)
بله حق با شماست 3 آلبومی که نام بردید در قسمت آلبوم ها موجود نیست
در اولین فرصت اضافه میکنم ، منم خوشحالم رفیق (sm93)
moeinnieom
12-07-2014, 08:50 PM
راستی صالح جان این موزیک ویدئو کفتر کاکل بسر چند ورژن داره ؟/
Saleh16
12-07-2014, 08:51 PM
راستی صالح جان این موزیک ویدئو کفتر کاکل بسر چند ورژن داره ؟/
نمیدونم عزیزم ، من 2 ورژنش رو دیدم...
moeinnieom
12-07-2014, 08:53 PM
نمیدونم عزیزم ، من 2 ورژنش رو دیدم...
من فقط یکی رو دیده ام.اگه تونستی اون دومی هم وقت کردی برامون بذار.(sm10)
Saleh16
12-07-2014, 08:53 PM
عکسهایی از جدیدترین کنسرت استاد که پرفوسور سمیعی هم حضور داشتند و روی صحنه حرف هایی با استاد زدن!
moeinnieom
12-07-2014, 08:56 PM
از این کنسرت ویدئویی،کلیپی،چیزی بدستت رسید بذار.قرار نیست که همه اش فیلمبرداری حرفه ای باشه.
reza-safaei
12-07-2014, 09:19 PM
Professor Samii speaks at Moein`s Concert in Hannover[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
reza-safaei
12-07-2014, 09:20 PM
(sm127)
Saleh16
12-07-2014, 09:38 PM
Professor Samii speaks at Moein`s Concert in Hannover
دوست عزیز منم میتونستم برم لینک بیارم بذارم اینجا!!!
لینک رو پاک کنید خواهشا و دیگه هم از جایی لینک نذارید ، خواهشا ... (sm170)
reza-safaei
12-07-2014, 10:17 PM
(sm74)
reza-safaei
12-07-2014, 10:18 PM
(sm197)(sm197)(sm197)(sm11)(sm11)(sm11)
moein1366
12-07-2014, 10:55 PM
سلامmoein1366.ممنون از تصاویر زیبایی که شما و saleh16 از استاد می ذاری.
اگه لطف کنی و عکس اواترت رو با کیفیت اصلی بذاری ممنون میشم.(sm174)
Saleh16
12-07-2014, 11:09 PM
سلامmoein1366.ممنون از تصاویر زیبایی که شما و saleh16 از استاد می ذاری.
اگه لطف کنی و عکس اواترت رو با کیفیت اصلی بذاری ممنون میشم.(sm174)
بفرما عزیزم ، کیفیت اصلی و بدون تگ:
کی ویدئوهای معین رو قرار میدی؟
Saleh16
12-07-2014, 11:15 PM
کی ویدئوهای معین رو قرار میدی؟
معلوم نیست
راستی بعدظهری داشتم ویدئو مهستی در سیزده بدر 1363 رو می دیدم،اقا خیلی اهنگش شبیه به اهنگ جدید استاد بود.یعنی اهنگ استاد ،تنظیم شده قدیم بودش.
k@mbiz
12-08-2014, 03:30 AM
دوستان ی خواهش ویدیو خونه از استاد تو رو خدا با کیفیت قرار بدید خیلی لازمش دارم همون که خونه اخرین کلام واسه دل بستگیام...
86662147
12-08-2014, 10:12 AM
سلام خسته نباشيد نميدونيد كي آلبوم جديد معين مياد الان هفت ساله معين عزيز آلبومي نداده(sm74)
Saleh16
12-08-2014, 01:01 PM
سلام خسته نباشيد نميدونيد كي آلبوم جديد معين مياد الان هفت ساله معين عزيز آلبومي نداده(sm74)
خیلی دیرش رو در نظر بگیری تا 4 یا 5 سال دیگه معین آلبوم میده
همچی بستگی به شرایط اقتصادی موسیقی اونجا و تصمیم معین داره
خدا رو چه دیدی شایدم تا تابستون آلبومش رو بیرون بده،هیچ چیزی بعید نیست...
moein1366
12-08-2014, 03:26 PM
دوستان ی خواهش ویدیو خونه از استاد تو رو خدا با کیفیت قرار بدید خیلی لازمش دارم همون که خونه اخرین کلام واسه دل بستگیام...
خونه اخرین پناه واسه دل خستگی هام
خونه اخرین امیده واسه دل بستگی هام
منه خسته واسه گفتگو یه همراز می خوام
واسه پر کشیدنام رفیق پرواز می خوام
k@mbiz
12-08-2014, 03:43 PM
خونه اخرین پناه واسه دل خستگی هام
خونه اخرین امیده واسه دل بستگی هام
منه خسته واسه گفتگو یه همراز می خوام
واسه پر کشیدنام رفیق پرواز می خوام
پس ویدیوش کو؟
moeinnieom
12-08-2014, 03:49 PM
سلام مدیر جان.خوبی
میگم اون شو سیزده بدر1363 که جمعی از خوانندگان برنامه اجرا کردند،استاد چه ترانه ای خوندن.
اگه کل اون شو یا اجراهای استاد با کیفیت اورجنالش داری یا عکسهای یادگاری از اون مراسم داری برامون بذار.
اصلا یه توضیحی در مورد اون روز برامون بگو.(sm176)
Saleh16
12-08-2014, 03:58 PM
سلام مدیر جان.خوبی
میگم اون شو سیزده بدر1363 که جمعی از خوانندگان برنامه اجرا کردند،استاد چه ترانه ای خوندن.
اگه کل اون شو یا اجراهای استاد با کیفیت اورجنالش داری یا عکسهای یادگاری از اون مراسم داری برامون بذار.
اصلا یه توضیحی در مورد اون روز برامون بگو.(sm176)
اون موقع من هنوز به دنیا نیومده بودم ، نسخه با کیفیتش موجود نیست
اگر کامل و با کیفیتش رو پیدا کردم قرار میدم دوست من...
moeinnieom
12-08-2014, 04:10 PM
نمی دونی استاد چی خوندن...
اجرای مهستی و هایده رو با کیفیت دارم.ولی از استاد متاسفانه(sm74)
Saleh16
12-08-2014, 05:13 PM
نمی دونی استاد چی خوندن...
اجرای مهستی و هایده رو با کیفیت دارم.ولی از استاد متاسفانه(sm74)
استاد دو آهنگ میپرستم و وقتی سرت رو شونمه رو اجرا کردند
تا شب برات آپ میکنم،امر دیگه ای؟؟
moeinnieom
12-08-2014, 05:42 PM
استاد دو آهنگ میپرستم و وقتی سرت رو شونمه رو اجرا کردند
تا شب برات آپ میکنم،امر دیگه ای؟؟
(sm176)(sm10)(sm127)
moeinnieom
12-09-2014, 12:00 AM
سلام مدیر...
چی شد اجراهای معین(sm10)
k@mbiz
12-09-2014, 12:46 AM
این پنجمین بار
ویدیو خونه رو هم با کیفیت و بدون تگ قرار بدید
Saleh16
12-09-2014, 01:26 AM
سلام مدیر...
چی شد اجراهای معین(sm10)
شرمنده اینترنتم قطع بود دیر جواب دادم ، چشم آپلود میکنم
فقط یکمی مشکل پیش اومد ، پوزش ...
Saleh16
12-09-2014, 01:27 AM
این پنجمین بار
چند بار میگین یه چیزو!!
یه بار گفتین ، چشم قرار میدم دیگه ، پست های قبلی رو یه نگاه بندازید
تا بدونید جواب شما چیه دوست من
سلام.
اگه امکانش هست کنسرت امفی تئاتر رو با کیفیت اصلش قرار بدید...خداییش کنسرت عالی و بی نظیریه(sm174)
moein1366
12-09-2014, 03:28 PM
این پنجمین بار
سلام کامبیز جان
اینم ویدئو خونه همونطور که سفارش داده بودی.
madar
12-09-2014, 03:41 PM
سلام دوستان
کسی خبری از ویدئوهای هوای خونه و بتو مدیونم، را نداره؟
Saleh16
12-09-2014, 04:40 PM
سلام دوستان
کسی خبری از ویدئوهای هوای خونه و بتو مدیونم، را نداره؟
فعلا فقط استاد خبرش رو دادند ، ولی زمان پخش رو نگفتن
جفتشونم دسته رادیو جوانه...
Mo$en
12-09-2014, 06:50 PM
سلام معین
دوستان راسته ترانه همه رفتن کسی دور وبرم نیس
رو استاد برای شاه خونده
k@mbiz
12-09-2014, 07:22 PM
سلام کامبیز جان
داداش دمت گرم واقعا ازت ممنونم
سلام کامبیز جان
سلامmoein جان.ممنون.خیلی عالی و با کیفیت.تشکر(sm174) (sm10)
moeinnieom
12-09-2014, 11:28 PM
سلام مدیر جان
پس چه شد اجراهای استاد.کی میذاری؟
moein1366
12-09-2014, 11:50 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[/IMG]
madar
12-10-2014, 11:37 PM
سلام دوستان...
چرا تاپیک خلوته؟؟؟؟؟
کجایین saleh16 و moein1366 و ......
k@mbiz
12-11-2014, 03:40 AM
بزودی ۳ ویدیو بسیار نایاب استاد قرار میدم
سلام کامبیز جان
منتظر ویدئوهای کمیاب شما هم هستیم..خواهشا دیگه این دیر نشه.ممنون(sm10)
moein1366
12-11-2014, 02:57 PM
قسمتی از کنسرت استاد معین 2013
کیفیت Full HD
حجم : 44MG
آهنگ تو شادی گذشتمی
yaran
12-11-2014, 03:01 PM
دوربین دستی درسته؟
moein1366
12-11-2014, 03:04 PM
دوربین دستی درسته؟
درسته...ولی در حد حرفه ای هستش
قسمتی از کنسرت استاد معین 2013
کیفیت Full HD
حجم : 44MG
آهنگ تو شادی گذشتمی
سلام دوست گامی
خیلی خیلی عالی و زیبا بود...هیچ کنسرت استاد رو با این کیفیت ندیده بودم.
اگه ممکنه بقیه این کنسرت رو در صورت داشتنش بذار moeinجان...فدات(sm174) (sm176) (sm10) (sm127)
moein1366
12-11-2014, 03:17 PM
سلام دوست گامی
خیلی خیلی عالی و زیبا بود...هیچ کنسرت استاد رو با این کیفیت ندیده بودم.
اگه ممکنه بقیه این کنسرت رو در صورت داشتنش بذار moeinجان...فدات(sm174) (sm176) (sm10) (sm127)
ان شاالله....
yaran
12-11-2014, 03:19 PM
کنسرت فوق العاده زیبا و بی نظیر معین در لندن در نوروز 1393 …
| با کیفیت عالی HD 720 |
550MB 720p
دوربین دستی
دانلود از لینک رایگان ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-11-2014, 03:23 PM
کنسرت فوق العاده زیبا و بی نظیر معین در لندن در نوروز 1393 …
| با کیفیت عالی HD 720 |
550MB 720p
دوربین دستی
دانلود از لینک رایگان ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ممنون از لطفت..خوشبختانه این کنسرت بصورت کامل از سه زاویه با دوربین دستی گرفته شده.اگه کسی بتونه میکسش کنه خیلی جالبه.یاران می تونی یه تصویر از نمای این کنسرت بذاری؟
yaran
12-11-2014, 03:28 PM
ممنون از لطفت..خوشبختانه این کنسرت بصورت کامل از سه زاویه با دوربین دستی گرفته شده.اگه کسی بتونه میکسش کنه خیلی جالبه.یاران می تونی یه تصویر از نمای این کنسرت بذاری؟
سلام اقا صالح
چرا نیستی و به درخواستها پاسخ نمیدی(sm77)
moein1366
12-11-2014, 09:33 PM
Saleh16
12-11-2014, 10:12 PM
سلام دوستان ، حالتون خوبه؟؟؟
ببخشید که چند وقتی نبودم ، ولی دوستان حسابی جای من رو خالی کردند
بابت آپدیت نشدن تاپیک هم عذر خواهی میکنم ، خیلی سرم شلوغه ، وقت نمیکنم آپدیت کنم!
تو این پست هم چند آهنگ از یکی از خوانندگان اصفهان از نجف آباد براتون قرار دادم
اسم این خواننده عادل حسینی هست که صدایی شبیه به استاد معین داره
ولی متاسفانه خیلی آهنگ بیرون نمیده ،
امیدوارم استاد معین به بالا بردن علم موسیقی ایشون کمک کنند و ازش حمایت کنند
چون واقعا حیفه همچین صداهایی بی حمایت کننده بمونند ، امیدوارم لذت ببرید
به این نکته هم اشاره کنم که ایشون داره سعی میکنه صداش رو مثل معین کنه در حالی که استاد حتی وقتی حرف هم میزنن صداشون مثل صدای خوانندگی شون هست ، فکر کردم لازمه اینو واسه بعضی از دوستان یادآوری کنم
که اشتباهی صورت نگیره...
Adel Hoseiny - Bia Ey Eshgh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Adel Hoseiny - Dele Majnoon
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Adel Hoseiny - Nazanin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Adel Hoseiny - Doostet Daram ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
12-12-2014, 01:35 AM
دوستان صفحه اول قسمت کنسرتها آپدیت شد
با تشکر از دوستان
hojjatmc
12-12-2014, 03:00 AM
صالح جان باتشکر فراوان از زحمات شما اگه امکان داره البوم خاطره 7 از استاد معین و شهره رو هم قرار بدید...(sm10)
چه عجب صالح جان هم پیدا شد.کجایی مدیر
چندتا ویدیو از استاد قول دادی که بذاری،پس چی شد...
moeinnieom
12-12-2014, 11:57 AM
مدیر گرامی،یه وقت هم واسه جواب و درخواست مخاطب ها بده.به نظرم اهمیت ندادن به کاربرا ...................(sm102)
Saleh16
12-12-2014, 01:01 PM
مدیر گرامی،یه وقت هم واسه جواب و درخواست مخاطب ها بده.به نظرم اهمیت ندادن به کاربرا ...................(sm102)
خوب مگه کسی سوالی کرده که من جوابشو بدم؟؟!
همه نظر دادن دیگه ، درضمن من اصلا به نظر دوستان بی محلّی نمیکنم (sm142)
Saleh16
12-12-2014, 01:05 PM
صالح جان باتشکر فراوان از زحمات شما اگه امکان داره البوم خاطره 7 از استاد معین و شهره رو هم قرار بدید...(sm10)
بله چشم ، حتما قرار میدم دوست من (sm93)
moeinnieom
12-12-2014, 02:18 PM
خوب مگه کسی سوالی کرده که من جوابشو بدم؟؟!
همه نظر دادن دیگه ، درضمن من اصلا به نظر دوستان بی محلّی نمیکنم (sm142)
قرار بود سه چهار البوم استاد رو اضاف کنی..
قرار بود اجراهای استاد در شو سیزده بدر رو با کیفیت بذاری..
اصلا حاضر شدن شما و دیگر دوستان فعال در تاپیک روحیه بیشتری به همه میده(sm127)
Saleh16
12-12-2014, 03:03 PM
قرار بود سه چهار البوم استاد رو اضاف کنی..
قرار بود اجراهای استاد در شو سیزده بدر رو با کیفیت بذاری..
اصلا حاضر شدن شما و دیگر دوستان فعال در تاپیک روحیه بیشتری به همه میده(sm127)
بله حق با تو دوست عزیزم (sm50)
moeinnieom
12-12-2014, 03:13 PM
بله حق با تو دوست عزیزم (sm50)
تا کی منتظرش بمونیم..مدیر جان واسمون هر روز یکی دو تا از استاد واسمون اپلود کن.خداییش استاد خیلی فایلهای زیبا داره.
روزگار
12-13-2014, 06:52 PM
سلام خدمت مدیر و دوستان عزیزم
دوستان درخواست کنسرت استاد در اربیل عراق را داشتم.اگه لطف کنید و این کنسرت رو با کیفیت اورجنال بذارید ،ممنون میشم(sm10)
moein1366
12-13-2014, 09:18 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])تجمع بزرگ خواننده های ایران زمین
روزگار
12-13-2014, 10:43 PM
دوستان کسی نبود یه جوابی ،یه چیزی..................(sm74)
moeinnieom
12-13-2014, 10:49 PM
لابد کسی نیست.(sm81)
moein1366
12-13-2014, 11:04 PM
سلام خدمت مدیر و دوستان عزیزم
دوستان درخواست کنسرت استاد در اربیل عراق را داشتم.اگه لطف کنید و این کنسرت رو با کیفیت اورجنال بذارید ،ممنون میشم(sm10)
سلام خدمت شما دوست گرامی.
من این کنسرت رو بطور کامل و با حجم190 مگ دارم.دوستان اگه باکیفیت تر دارند،لطف کنند و بذارن .تنبل بازی رو کنار بگذارید..
این کنسرت در سال 1388 با جمشید در اربیل عراق برگذار شد.این کنسرت همانند کنسرت امفی تیاتر به صورت dvd و کاست روانه بازار شد.
این کنسرت تیزرها و حواشی و پشت صحنه های جالبی داره که اگه دوستان هم یه کم فعالیت کنند،در اینده ای نزدیک قرار داده میشود.(اگر دوستان همکاری کنند)
Saleh16
12-14-2014, 12:11 AM
دوستان فکر نکنید من نسبت به درخواست های شما بی تفاوتم
اتفاقا درخواستهای شما رو یادداشت میکنم تا در وقت مناسب قرار بدم
امیدوارم ناراحت نشده باشید و مطمئا باشید جبران میکنم...
moein1366
12-14-2014, 01:56 AM
سلام دوستان.لیست کنسرتهای استاد از قدیم تا الان.البته در ارشیو خودم هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرت بسیار نایاب استاد.اجرای راز
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرتی نایاب از استاد.اجرای شوره زار و اجرای فوق العاده مست
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرت قدیمی استاد در لندن همراه با زنده یاد مهستی1987.اجرای هوس و کفتر کاکل بسر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]بازهم کنسرت قدیمی استاد.اجرای سفره و دشمن اگه هزاز هزار با نوازندگی بیژن مرتضوی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرت زنده یاد هایده و حضور افتخاری استاد در پایان مراسم.اجرای غزل شکسته خاطر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در پاریس.اجرای اصفهان،چه بلایی ای دل،شاه دخترون،من از راه اومدم،دلشکسته،تااز در اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � قدیمی استاد.اجرای صداقت پیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � بی نظیر استاد در امفی تئاتر72.کیفیت اورجنال3.5 گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان.اجرای اما نمیشه و قسم به عشق
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المام1385.اجرای برای دیدن تو
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در دبی1386.اجرای برای دیدن تو و لحظه ها
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در لاسوگاس2006.اجرای زیبای گذشته و طلوع
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در دبی بصورت کامل
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])خلاص� � ای از کنسرت استاد در لاس وگاس2008
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در لاس وگاس2066 بصورت کامل.پخش از شبکه طپش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])گزار� �ی از کنسرت استاد1390
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � نوروزی استاد در استکهلن.اجرای دکلمه تمنا و اجرای طلوی باکیفیتHD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان.اجرای ارزو ،خوشبینی،صبحت بخیرعزیزم،بیقرار
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � زیبای استاد در تاجیکستان بطور کامل.1 گیگابایت.این کنسرت هم حواشی زیبایی دارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � زیبای استاد در اربیل عراق1388.بصورت کامل
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان1388.اجرای ارزو داشتم ، شراب ،اصفهان،مهتاب
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان المان2011.اجرای دکلمه تمنا و طلوع و زندگی باتو.کیفیتHD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])گزار� �ی از کنسرت استاد در دبی.میکس اهنگ همدم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])اجرا� � زیبای برای دیدن تو و عشق من ،در مونیخ المان.کیفیتHD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])مراس� � زنده یاد مهستی.اجرای راز خلقت و هوس.کیفیتFull HD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])دو کنسرت مشترک استاد با قمیشی.فیلمبرداری شده بصورت خصوصی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])و بالاخره،کنسرت 2013 استاد بصورت میکس و عالی.این تصویر هم لحظه تنبک زدن استاد.کیفیت Full HD
ضمنا این کنسرتها بصورت حرفا ای فیلمبرداری شده.دوستان اینها کنسرتهایی هستند از استاد که من در ارشیوی خودم دارم.دوستان اگه کنسرتی از قلم افتاده،اضاف کنند.با تشکر از همه شما دوستداران معین(sm176)
mahdii
12-14-2014, 01:57 AM
سلام دوستان عزیز
دوستان من یک سوال خیلی مهمی در مورد یکی از آلبوم های آقای معین دارم
دوستان آقای معین قرار بود حدودا در سال 1386 یک آلبومی بیرون بده به اسم دیدی گفتم نگفتم که الان سال 1393 هستیم و هیچ خبری از این آلبوم تو اینترنت نیست
حالا دوستان متن خبرش اینه که من این متن خبر رو حدودا از سال 1385 دیدم و الان هم تو سایت های دیگه هست
متن خبر :
آلبوم جدید معین با تاخير در تاريخ 23 آگوست منتشر خواهد شد. اين آلبوم دارای 9 ترانه است و نام آن ديدی گفتم؟ نگفتم است
آخرين شنيده ها حاکی از اين خبر بسيار تلخ می باشد كه استاد معين پس از انتشار آلبوم "ديدی گفتم نگفتم" با هنر خوانندگی وداع خواهد کرد زيرا از ناجوانمردی شرکت های موسيقی در پخش آهنگ ها قرارداد کنسرت ها و . . . باعث انزجار وی از هنر لس آنجلسی شده است. و سردي و خسته كننده بودن برگزاري كنسرت گيبسون و گفتگوي او با بي بي سي كه به هيچ وجه حاضر نبود در گفتگوي خود از بودن در خارج از كشور ابراز رضايت كند بر اين شايعه ها دامن مي زنند.
استاد معين اظهار داشته است كه: اگر مساله کنسرت اسراييل در سال ۱۳۷۱ وجود نداشت به ايران می آمدم و کارمم را در ايران دنبال می کردم.
اميدوارم استاد معين با استقبال بی سابقه ای که از آلبوم جديدش می شود غافلگير شده و از تصميم خود که قلب طرفدارنش را پژمرده می کند منصرف شود...
دوستان متن کامل این خبر این بود
حالا دوستان برای من تعجبه که الان سال 1393 هستیم از این آلبوم هیچ خبری تو هیچکجای اینترنت نیست
دوستان میشه بیشتر توضیح بدید آیا شما این آلبوم رو دارید یا اینکه آقای معین پشیمون شده که این آلبوم رو بیرون بده
moein1366
12-14-2014, 02:03 AM
سلام دوستان عزیز
دوستان من یک سوال خیلی مهمی در مورد یکی از آلبوم های آقای معین دارم
دوستان آقای معین قرار بود حدودا در سال 1386 یک آلبومی بیرون بده به اسم دیدی گفتم نگفتم که الان سال 1393 هستیم و هیچ خبری از این آلبوم تو اینترنت نیست
حالا دوستان متن خبرش اینه که من این متن خبر رو حدودا از سال 1385 دیدم و الان هم تو سایت های دیگه هست
متن خبر :
آلبوم جدید معین با تاخير در تاريخ 23 آگوست منتشر خواهد شد. اين آلبوم دارای 9 ترانه است و نام آن ديدی گفتم؟ نگفتم است
آخرين شنيده ها حاکی از اين خبر بسيار تلخ می باشد كه استاد معين پس از انتشار آلبوم "ديدی گفتم نگفتم" با هنر خوانندگی وداع خواهد کرد زيرا از ناجوانمردی شرکت های موسيقی در پخش آهنگ ها قرارداد کنسرت ها و . . . باعث انزجار وی از هنر لس آنجلسی شده است. و سردي و خسته كننده بودن برگزاري كنسرت گيبسون و گفتگوي او با بي بي سي كه به هيچ وجه حاضر نبود در گفتگوي خود از بودن در خارج از كشور ابراز رضايت كند بر اين شايعه ها دامن مي زنند.
استاد معين اظهار داشته است كه: اگر مساله کنسرت اسراييل در سال ۱۳۷۱ وجود نداشت به ايران می آمدم و کارمم را در ايران دنبال می کردم.
اميدوارم استاد معين با استقبال بی سابقه ای که از آلبوم جديدش می شود غافلگير شده و از تصميم خود که قلب طرفدارنش را پژمرده می کند منصرف شود...
دوستان متن کامل این خبر این بود
حالا دوستان برای من تعجبه که الان سال 1393 هستیم از این آلبوم هیچ خبری تو هیچکجای اینترنت نیست
دوستان میشه بیشتر توضیح بدید آیا شما این آلبوم رو دارید یا اینکه آقای معین پشیمون شده که این آلبوم رو بیرون بده
با سلام
چون این خبر قبل از بیرون اومدن البوم طلوع بوده.به اشتباه دیدی گفتم،نگفتم را نوشته.در اصل همین ترانه به تو گفتم،نگفتم هست که در البوم طلوع هست.البته این نظر شخصی من هستش.
moein1366
12-14-2014, 02:16 AM
منتظر نظرات دوستان در مورد کنسرتها هستم.(sm10)
yaran
12-14-2014, 02:21 AM
به نظرم البته ناراحت نشی(sm10)
برای یه طرفدار پر و پا قرص یه خواننده محبوب یه ضعفه که کنسرتهارو به این صورت ناقص داشته باشه(sm25)
moein1366
12-14-2014, 02:32 AM
به نظرم البته ناراحت نشی(sm10)
برای یه طرفدار پر و پا قرص یه خواننده محبوب یه ضعفه که کنسرتهارو به این صورت ناقص داشته باشه(sm25)
بزرگوار همین کنسرتها رو هم اونهایی که زیاد ادعا دارن،بعضی هاش رو ندارن..اگه جای من و موقعیت من رو داشتی باور کن یک چهارم اینها هم نداشتی..فکر نکن تو مرکز نشستی و همه جور امکانات پشت دستت ریخته و فکر میکنی کل آرشیو موسیقی ایران رو داری.سه سال پیش اینجا شخص بزرگواری بنام جلیل تاپیک استاد رو زد،با تمامی آثار معین،ولی در نهایتش این من بودم که نزدیک به ده فایل کمیاب استاد رو در اختبارش گذاشتم.(sm128)
yaran
12-14-2014, 02:38 AM
بزرگوار همین کنسرتها رو هم اونهایی که زیاد ادعا دارن،بعضی هاش رو ندارن..اگه جای من و موقعیت من رو داشتی باور کن یک چهارم اینها هم نداشتی..فکر نکن تو مرکز نشستی و همه جور امکانات پشت دستت ریخته و فکر میکنی کل آرشیو موسیقی ایران رو داری.سه سال پیش اینجا شخص بزرگواری بنام جلیل تاپیک استاد رو زد،با تمامی آثار معین،ولی در نهایتش این من بودم که نزدیک به ده فایل کمیاب استاد رو در اختبارش گذاشتم.(sm128)
اقا چرا میزنی ببخشید
در ضمن کدوم امکانات وقتی پول نباشه امکانات به هیچ درد نمیخوره
منم نگفتم کل ارشیو موسیقی ایرانو دارم جوینده یابندست
من خدمتم تو سیستان بود باور کن یه بابای بود تو اون دهاتا عشق مهستی یه چیزای نشونمیداد ادم کفش میبرید
حالا شما مگه موقعیتت چجوریه که این همه ناله میکنی
moein1366
12-14-2014, 02:45 AM
سیستان بیشترین کاستها و سی دی ها رو از مرز پاکستان وارد میکنه.یعنی بیش از 80درصد کاستهای ایران و سی دی خوانندگان قبل از اینکه اینترنت و این جور چیزها بیاد، از سیستان وارد بازار ایران میشده بصورت قاچاق.الان ادامه داره ولی به صورت کم
موقعیت من،در استان محروم،شهر محروم و باکمترین امکانات.اینترنت و اینچیزها سه چهارسالیه وارد منطقه ماشده.
درکل امکاناتی نبوده که بخوام فایلهای استاد رو داشته باشم.دلخوش به همون کاستهای استاد روی ضبط بودیم.حالا شما از این کنسرتهای ناقص من،یکی رو افتخاری کامل بذار.
yaran
12-14-2014, 02:49 AM
من که والا اون موقع که اینترنت مینترنت نبود بیشتر از الان همه چیز گیرم میومد
گفتم جوینده یابندست
والا من زیاد تو نخ معین نبودم حدود 20 تا dvd ازش دارم چیزای که همه جا پیدا میشه
برای دوستان معینی هم به زودی کنسرت 1992 امفی تیاترو میزارم تو تاپیک موزیک ویدیوهای قدیمی
yaran
12-14-2014, 02:59 AM
رفیق،این کنسرت رو که منم کامل گفتم دارم بصورت اورجنال،،لطف کن از اون کنسرتهای نیمه تمام به قول خودت، کاملش رو برا هواداران معین بذار.
ایا من گفتم که اون کنسرتهای که شما به صورت نصفه دارید من کاملشو دارم؟
yaran
12-14-2014, 03:08 AM
هرگاه میدونی نیست و گیر نمیاد،چرا.............؟
بیخیال رفیق...خیلی مردی(sm10)
اولا مرد دیدی بکش روت
بعدشم اونی که واقعا عشق یه خواننده خاص باشه هر جوری شده به اثارش دست پیدا میکنه
من خودم حدود 80 تا کنسرت از داریوش دارم که با دوربین حرفه ای فیلمبرداری شده
باور کن برای به دست اوردن بعضیاش چه بدبختیای که نکشیدم
خلاصه اینکه جیزی نیست که نایاب باشه بخای ادم اگه چیزیرو واقعا بخاد به هر صورتی که شده به دستش میاره
yaran
12-14-2014, 03:17 AM
درسته تو جایی هستی که مردهاش از یه() کمترن.
ولی هیچ وقت دیگرون رو تشبیه به خودت نکن،اگه مردی رو بخوای تو بدست آوردن چندتا آثار یه خواننده بدونی،وای بحال...
شب بخیر پسر
برادر من چرا اشتباه برداشت میکنی این تیکه کلام بهروز وثوقه که من گفتم
ولی چی بگم هر جور که راحتی(sm176)
yaran
12-14-2014, 03:22 AM
نه دیگه ببین الان احساس میکنم داری منو دست میندازی (sm120)
yaran
12-14-2014, 03:25 AM
yaran
12-14-2014, 03:37 AM
(sm36)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرت بسیار نایاب استاد.اجرای راز
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرتی نایاب از استاد.اجرای شوره زار و اجرای فوق العاده مست
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرت قدیمی استاد در لندن همراه با زنده یاد مهستی1987.اجرای هوس و کفتر کاکل بسر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]بازهم کنسرت قدیمی استاد.اجرای سفره و دشمن اگه هزاز هزار با نوازندگی بیژن مرتضوی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کنسرت زنده یاد هایده و حضور افتخاری استاد در پایان مراسم.اجرای غزل شکسته خاطر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در پاریس.اجرای اصفهان،چه بلایی ای دل،شاه دخترون،من از راه اومدم،دلشکسته،تااز در اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � قدیمی استاد.اجرای صداقت پیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � بی نظیر استاد در امفی تئاتر72.کیفیت اورجنال3.5 گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان.اجرای اما نمیشه و قسم به عشق
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المام1385.اجرای برای دیدن تو
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در دبی1386.اجرای برای دیدن تو و لحظه ها
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در لاسوگاس2006.اجرای زیبای گذشته و طلوع
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در دبی بصورت کامل
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])خلاص� � ای از کنسرت استاد در لاس وگاس2008
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در لاس وگاس2066 بصورت کامل.پخش از شبکه طپش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])گزار� �ی از کنسرت استاد1390
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � نوروزی استاد در استکهلن.اجرای دکلمه تمنا و اجرای طلوی باکیفیتHD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان.اجرای ارزو ،خوشبینی،صبحت بخیرعزیزم،بیقرار
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � زیبای استاد در تاجیکستان بطور کامل.1 گیگابایت.این کنسرت هم حواشی زیبایی دارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � زیبای استاد در اربیل عراق1388.بصورت کامل
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان1388.اجرای ارزو داشتم ، شراب ،اصفهان،مهتاب
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسر� � استاد در المان المان2011.اجرای دکلمه تمنا و طلوع و زندگی باتو.کیفیتHD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])گزار� �ی از کنسرت استاد در دبی.میکس اهنگ همدم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])اجرا� � زیبای برای دیدن تو و عشق من ،در مونیخ المان.کیفیتHD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])مراس� � زنده یاد مهستی.اجرای راز خلقت و هوس.کیفیتFull HD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])دو کنسرت مشترک استاد با قمیشی.فیلمبرداری شده بصورت خصوصی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])و بالاخره،کنسرت 2013 استاد بصورت میکس و عالی.این تصویر هم لحظه تنبک زدن استاد.کیفیت Full HD
ضمنا این کنسرتها بصورت حرفا ای فیلمبرداری شده.دوستان اینها کنسرتهایی هستند از استاد که من در ارشیوی خودم دارم.دوستان اگه کنسرتی از قلم افتاده،اضاف کنند.با تشکر از همه شما دوستداران معین(sm176)
وای خدای من.................................
بابا اینها رو کجا اوردیه..ندیده بودم ایقد کنسرت از استاد.
معین جان برامون بذار این کنسرتها رو...(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)( sm10)
moeinnieom
12-14-2014, 11:28 AM
بابا تو دیگه کی هستی
دسته صالح رو بستی
میون این همه عاشق
بگو بچه کجا هستی..........
واقعا ارشیوی زیبایی از کنسرتهای استاد داری.خوش به حالت..من این کنسرتها رو میخوام و هزینه اش هم هرچقد باشه می پردازم.به این میگن یه عاشق معین که در تاپیک خیلی فعاله، نه.................................
البته این شعر رو هم به شوخی گفتم.دوستان یه وقت ناراحت نشن..حقیقتا تاپیک رو زیر و رو کردی.زنده باشی moen1366 نازنین(sm176)
روزگار
12-14-2014, 11:44 AM
(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)( sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(s m133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm 133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm133)(sm1 33)(sm133)(sm133)(sm133)فکم برید.............عزیز اگه بدونی چقدر دنبال بعضی از این کنسرتها بودم.می تونی برامون از کنسرتها بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
Saleh16
12-14-2014, 12:01 PM
باشه دوستان ، منو بگو که شمارو دوست خودم میدونم بعدش شما اینجوری میکنید!!
خوبه حالا همه چیو واستون توضیح دادم...
واقعا معین 1366 خیلی بمن کمک کرده و آرشیو بسیار خوبی داره
ولی حیف اگر من بخوام از آرشیوم عکس بذارم 4 تا صفحه از تاپیک رو میگیره
دلیل اینکه نمیتونم بذارمشون هم به دوستم معین 1366 گفتم
و فعلا هم فقط روی اون حساب کردم ، با نظرات یاران هم کاملا موافقم ، فعلا...
yaran
12-14-2014, 12:08 PM
اقای معین 1366 چرا نظرات رو پارک کردی ببم جان (sm77)
moeinnieom
12-14-2014, 12:15 PM
باشه دوستان ، منو بگو که شمارو دوست خودم میدونم بعدش شما اینجوری میکنید!!
خوبه حالا همه چیو واستون توضیح دادم...
واقعا معین 1366 خیلی بمن کمک کرده و آرشیو بسیار خوبی داره
ولی حیف اگر من بخوام از آرشیوم عکس بذارم 4 تا صفحه از تاپیک رو میگیره
دلیل اینکه نمیتونم بذارمشون هم به دوستم معین 1366 گفتم
و فعلا هم فقط روی اون حساب کردم ، با نظرات یاران هم کاملا موافقم ، فعلا...
بزرگوار منظوری نداشتم که گفتم.هدفم تشکر از این دوستمون بود که داره فعالیت میکنه.عذر میخوام،شما به عنوان مدیر تاپیک و در حمایت از مخاطب هاتون یه تشکر خشک و خالی از ایشون نکردی.ولی زیر هر پیغامی که می نویسی،بزرگ نوشتیه تشکر شما نشانه شخصیت شماست.شما هم به عنوان مدیر تاپیک یه ارشیو از استاد بذار که چهار صفحه بشه.این حرفها از شما بعید هست که از مخاطب خودتون حمایت نمیکنید که هیچ دارین از یاران حمایت میکنید چون می خواست با صحبتهای دیشبش زحمت این دوستمون رو زیر سوال ببره.
بعضی ها خیلی لاف زدن رو خوب یاد گرفتن.اگه شما و یاران ارشیو کامل دارید،عملی کنید.در تاپیک قبلی حرف کنسرتهای فول اچ دی استاد رو میزدی که معلون نشد.یاران هم در تاپیک خودش قرار بود اجراهای استاد در سیزده بدر رو بصورت اورجنال قرار بده که متاسفانه در حد یک حرف بود.
با این کارهاتون و حرفاتون،مخاطب ها و دوستانتون رو از خودتون بدور نکنید.
یاران عزیز هر کس یه شخصیت و یه احترام خاصی داره.......................................... ...............
yaran
12-14-2014, 12:18 PM
بزرگوار منظوری نداشتم که گفتم.هدفم تشکر از این دوستمون بود که داره فعالیت میکنه.عذر میخوام،شما به عنوان مدیر تاپیک و در حمایت از مخاطب هاتون یه تشکر خشک و خالی از ایشون نکردی.ولی زیر هر پیغامی که می نویسی،بزرگ نوشتیه تشکر شما نشانه شخصیت شماست.شما هم به عنوان مدیر تاپیک یه ارشیو از استاد بذار که چهار صفحه بشه.این حرفها از شما بعید هست که از مخاطب خودتون حمایت نمیکنید که هیچ دارین از یاران حمایت میکنید چون می خواست با صحبتهای دیشبش زحمت این دوستمون رو زیر سوال ببره.
بعضی ها خیلی لاف زدن رو خوب یاد گرفتن.اگه شما و یاران ارشیو کامل دارید،عملی کنید.در تاپیک قبلی حرف کنسرتهای فول اچ دی استاد رو میزدی که معلون نشد.یاران هم در تاپیک خودش قرار بود اجراهای استاد در سیزده بدر رو بصورت اورجنال قرار بده که متاسفانه در حد یک حرف بود.
با این کارهاتون و حرفاتون،مخاطب ها و دوستانتون رو از خودتون بدور نکنید.
یاران عزیز هر کس یه شخصیت و یه احترام خاصی داره.......................................... ...............
من گفتم اگه این پسره زر زیادی نمیزد میزاشتم
در واقع همون بهتر که نزاشتم چون بعدا فهمیدم چند چندیم (sm50)
moeinnieom
12-14-2014, 12:20 PM
من گفتم اگه این پسره زر زیادی نمیزد میزاشتم
در واقع همون بهتر که نزاشتم چون بعدا فهمیدم چند چندیم (sm50)
نگاه کن ، نمیگم که داری یا نداری.ولی اینو بدون چشمت هم به اجراهای باکیفیت استاد که می گی نیفتاده.(sm128)
yaran
12-14-2014, 12:21 PM
نگاه کن ، نمیگم که داری یا نداری.ولی اینو بدون چشمت هم به اجراهای باکیفیت استاد که می گی نیفتاده.(sm128)
کدوم اجرارو میگی؟
Saleh16
12-14-2014, 12:26 PM
من نه با کسی مخالفم نه چیزی رو به دروغ میگم
اگر درخواستی بشه و من نداشته باشم ، میگم ندارم و احتیاجی نیست دروغ بگم
اگر گفتم چیزی رو دارم بدونید دارم
اتفاقا یاران و معین 1366 دوتا از دوستای خوب منن...
yaran
12-14-2014, 12:29 PM
کدوم اجرارو میگی؟
چی شد جواب ندادی
yaran
12-14-2014, 12:29 PM
ما مخلص شماییم(sm10)
moeinnieom
12-14-2014, 12:31 PM
اجرای سیزده بدر استاد بصورت اورجنال
moeinnieom
12-14-2014, 12:33 PM
دوستی که ازش حمایت نکنی چه دوستیه.
شماهم مثه این دوستمون یه ارشیو از اثار استاد بذار.تازه این فکر کنم بخشی از اثاری هست که معین1366 داره.
yaran
12-14-2014, 12:34 PM
اجرای سیزده بدر استاد بصورت اورجنال
اتفاقا خوبه که همه اینجوری فکر کنند تا نایاب باقی بمونه (sm120)
moeinnieom
12-14-2014, 12:36 PM
اتفاقا خوبه که همه اینجوری فکر کنند تا نایاب باقی بمونه (sm120)
اینجوری هم نیست که میگی.چون دلت میخواد یه چیز نایاب از استاد داشته باشی این رو میگی(sm2)
yaran
12-14-2014, 12:40 PM
اینجوری هم نیست که میگی.چون دلت میخواد یه چیز نایاب از استاد داشته باشی این رو میگی(sm2)
من اصلا عشق معین نیستم که اینجوری فکر میکنی(sm50)
ولی هر جور که دوست داری فکر کن(sm59)
فقط خدا کنه یه روز پشیمون نشی(sm120)
moeinnieom
12-14-2014, 12:46 PM
من اصلا عشق معین نیستم که اینجوری فکر میکنی(sm50)
ولی هر جور که دوست داری فکر کن(sm59)
فقط خدا کنه یه روز پشیمون نشی(sm120)
من نگفتم عشقه معینی.با حرفت بودم که عملی اش نکردی.حالا هم اگه دوست داری پشیمونم کنی یه کاری کن.(sm93)
yaran
12-14-2014, 12:51 PM
من نگفتم عشقه معینی.با حرفت بودم که عملی اش نکردی.حالا هم اگه دوست داری پشیمونم کنی یه کاری کن.(sm93)
به همین خیال باش یه کاسه بده اش (sm10)
moeinnieom
12-14-2014, 12:56 PM
گفتم که نداری.همه اش للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللللللاااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااففففففففففففففففف فففففففففففففف
چند ثانیه بذار تا حرفت خراب نشه.داریوش(sm59)
yaran
12-14-2014, 01:01 PM
گفتم که ندارم پسر جان (sm30)
moeinnieom
12-14-2014, 01:07 PM
گفتم که ندارم پسر جان (sm30)
حالا هم نداری.پس چی.....(sm110)
moeinnieom
12-14-2014, 01:19 PM
از دوست خوبم moein1366 معذرت میخوام که این حرفها رو در حمایتش زدم.شاید هم از گفته هام ناراحت بشی و شایدم نه.
بحرحال دوست داشتم زحمتی که کشیدی و میکشی کم رنگ نشه.تا اونجایی که توانم باشه ازتون حمایت میکنم و نمیذارم کسی حرفی یا طعنه ای به شما بزنه.آخه شخصیت شما رو میدونم چه فرد محترمی هستی.(sm10)(sm10)
moeinnieom
12-14-2014, 01:26 PM
به هر جا ناتوان دیدی توان باش
به سود مردمه خاموش زبان باش
ستمکش را اگر دیدی بر آشوب
ستمگر را چو (sm65) مشتی بر دهان باش
moein1366
12-14-2014, 02:31 PM
سلام
چیه دوستان تاپیک رو بهم می زنید.من اگه کاری میکنم به عشق استاد و دیگر دوستان هستش.این ارشیو کنسرتها رو که هم بخاطر این گذاشتم که اگه دوستان سوالاتی از کنسرتها داشته باشند و جوابی نگیرند و یا اگه جوابشون کامل نباشه از اینجا استفاده کنند.اصلا من مقصر بودم که دیشب این پست رو گذاشتم و با دوستمون به بحث و گفتگو پرداختیم.خدا میدونه دیشب وقتی از هیئت برگشتم تا نیمه شبی داشتم این کنسرتها رو مرتب میکرد،فقط واسه اطلاع رسانی دوستان.باز هم معذرت میخوام که این صحبت ها در تاپیک پخش شد.
ممنونم از شماmoeinnieom که اینقد به بنده حقیر لطف دارید.من اگه پستی میذارم واسه علاقه خودم به استاد هستش.نیازی به تشکر هم ندارم.اگه تشکری بشه شخصیت خودتون رو بیشتر میکنید ،چون پاسخی هست به زحمات دوستانتون،اگه از من تشکر هم نشه زیاد از کاری که کردم پشیمون نیستم.
خدمت یاران هم که فرمایش کردن چرا پستها رو حذف کردی،صلاح ندیدم باشه و روی خوشی این صحبتها نداره،اگه میشه شما هم حذف کنید.گفتم که اشتباه از من بود که ادامه دادم.معذرت میخوام از همه...
حالا اگه کسی از حرفای من بخواد مغرور بشه و ...................این دیگه به من ربطی نداره.
کنسرتها هم نزدیک به 10گیگ هستش و اپلودش خیلی راحت نیست.تا اونجایی که بتونم واسه دوستان میذارم.البته با کمک همه.
ممنون از همه شما(sm176)
madar
12-14-2014, 08:04 PM
بابا ای ول..ترکوندی تاپیک رو
اینقد کنسرتهای معین رو کجا اوردیه.الحق والانصاف فعالیتت خیلی عالیه.از کنسرتها برامون بذار.
خیلی بی نظیری(sm10)(sm171)
moein1366
12-14-2014, 08:15 PM
بابا ای ول..ترکوندی تاپیک رو
اینقد کنسرتهای معین رو کجا اوردیه.الحق والانصاف فعالیتت خیلی عالیه.از کنسرتها برامون بذار.
خیلی بی نظیری(sm10)(sm171)
دوست گرامی منم واسه گذاشتن و اطلاع رسانی در تاپیک قرارش دادم.ان شالله دوستان فعالیت بیشتر بشه و از استاد ویدیویی بذعرند،ماهم به کامل شدن تاپیک کمک میکنیم.
madar
12-14-2014, 08:19 PM
دوست گرامی منم واسه گذاشتن و اطلاع رسانی در تاپیک قرارش دادم.ان شالله دوستان فعالیت بیشتر بشه و از استاد ویدیویی بذعرند،ماهم به کامل شدن تاپیک کمک میکنیم.
مدیر جان شماهم درخواستهای دوستان رو بذارید تا تاپیک روز به روز پیشرفت کنه..خواهش میکنم مدیر جان
moein1366
12-14-2014, 08:27 PM
Saleh16
12-14-2014, 09:45 PM
مدیر جان شماهم درخواستهای دوستان رو بذارید تا تاپیک روز به روز پیشرفت کنه..خواهش میکنم مدیر جان
من هرکاری بتونم برای طرفدارای معین میکنم
درخواستهای شما هم یادداشت کردم و قول میدم تک تکشون رو قرار بدم
قول مبدم دوست خوبم
madar
12-14-2014, 11:02 PM
من هرکاری بتونم برای طرفدارای معین میکنم
درخواستهای شما هم یادداشت کردم و قول میدم تک تکشون رو قرار بدم
قول مبدم دوست خوبم
مدیر جان، لا اقل یه تاریخی بگو تا ایقد چشم انتظار نمونیم.
Saleh16
12-14-2014, 11:06 PM
مدیر جان، لا اقل یه تاریخی بگو تا ایقد چشم انتظار نمونیم.
تاریخی نمیتونم بگم ، ولی میدونم که اینکارو میکنم...
madar
12-14-2014, 11:11 PM
تاریخی نمیتونم بگم ، ولی میدونم که اینکارو میکنم...
خودمم میدونم عزیز..دلیلش چیه؟
moeinnieom
12-14-2014, 11:29 PM
سلام.اگه مشکلی هست بگو شاید تونستیم انجامش بدیم
yaran
12-15-2014, 12:31 AM
(sm98)
Saleh16
12-15-2014, 10:15 AM
زمان عکس مربوط به کنسرت مشترک استاد معین و جمشید در عراق هست
moein1366
12-15-2014, 06:39 PM
Moein 1379
yaran
12-15-2014, 06:54 PM
سلام خوبی اقا معین اقا چرا پیام خصوصی برات میفرستیم نمیاد ببین پر نشده باشه (sm10)
moein1366
12-15-2014, 06:58 PM
سلام خوبی اقا معین اقا چرا پیام خصوصی برات میفرستیم نمیاد ببین پر نشده باشه (sm10)
سلام بزرگوار....نه صندوق پیامها خالیه(sm10)
yaran
12-15-2014, 07:00 PM
سلام بزرگوار....نه صندوق پیامها خالیه(sm10)
بزرگی از خودته......نمیدونم شایدم سایت ایراد داره بعدا سعی مکنم
moein1366
12-15-2014, 07:03 PM
بزرگی از خودته......نمیدونم شایدم سایت ایراد داره بعدا سعی مکنم
باشه.درخدمتیم
سلام دوستان
میشه تصویری از استاد و خونواده اش بذارید.ممنون(sm10)
moein1366
12-15-2014, 08:31 PM
سلام دوستان
میشه تصویری از استاد و خونواده اش بذارید.ممنون(sm10)
استاد و همسر محترمشون،اگه اشتباه نکنم جشن تولد دوستش منصور هست.
Saleh16
12-15-2014, 10:08 PM
ای کاش استاد معین برگرده به سالهای 1386 یا 1381 ، آخه اون موقع ها خیلی مردونه و باوقار تر بود
در عین زیبایی از ساده ترین لباسها و هر چیز که ممکن بود استفاده میکرد ، همچیش ساده و مردونه بود
عینکش ، ظاهرش ، لباسهاش ، لحن صحبت کردنش ، اخلاقش ، رفتارش ، مو زیک ویدیوهاش و ...
اون موقع ها حتی عینکش شیشه ای بود و عینک دودی نیمزد ، کت و شلوار جلف نمیپوشید ، با هر کس و نا کسی همکاری نمیکرد ، همیشه تو عکساش سنگین و باوقار بود
بهترین انتخاب هارو داشت ، رو موزیک ویدیوهاش حساسیت بیشتری داشت
به نظر من اون موقع خیلی آهنگاش قشنگ تر بود نسبت به الان
هر وقت این عکس رو میبینم واقعا ناراحت میشم و با خودم میگم یعنی میشه معین مثل قبلا بشه؟؟ (sm81)
moein1366
12-15-2014, 11:54 PM
ای کاش استاد معین برگرده به سالهای 1386 یا 1381 ، آخه اون موقع ها خیلی مردونه و باوقار تر بود
در عین زیبایی از ساده ترین لباسها و هر چیز که ممکن بود استفاده میکرد ، همچیش ساده و مردونه بود
عینکش ، ظاهرش ، لباسهاش ، لحن صحبت کردنش ، اخلاقش ، رفتارش ، مو زیک ویدیوهاش و ...
اون موقع ها حتی عینکش شیشه ای بود و عینک دودی نیمزد ، کت و شلوار جلف نمیپوشید ، با هر کس و نا کسی همکاری نمیکرد ، همیشه تو عکساش سنگین و باوقار بود
بهترین انتخاب هارو داشت ، رو موزیک ویدیوهاش حساسیت بیشتری داشت
به نظر من اون موقع خیلی آهنگاش قشنگ تر بود نسبت به الان
هر وقت این عکس رو میبینم واقعا ناراحت میشم و با خودم میگم یعنی میشه معین مثل قبلا بشه؟؟ (sm81)
درسته،سبک خوندن معین مثل قبلش نیست،ولی چیکار کنه استاد،باید باب روز باشه.چه ترانه هاش،چه لباس پوشیدنش و....
به گفته خود استاد،باید تو کارهام نوگرایی و تنوع باشه و نمیشه همیشه سنتی خوند،گر چه هر سبکی از موسیقی با صدای استاد عالیه.ولی عینکش که همیشه دودی بوده،این نیست که الان دودی استفاده میکنه،بعدش هم استاد60سالشه،تلاشهای بی وقفه اش در کارهاش،غربت و دوری از وطن و خونواده از سویی دیگر،چهره انسان رو از شادابی می گیره.
ولی اون قلب مهربونش و خاکی بودنش و متانتش همیشه همراه استاد هست......
Saleh16
12-16-2014, 12:22 AM
درسته،سبک خوندن معین مثل قبلش نیست،ولی چیکار کنه استاد،باید باب روز باشه.چه ترانه هاش،چه لباس پوشیدنش و....
به گفته خود استاد،باید تو کارهام نوگرایی و تنوع باشه و نمیشه همیشه سنتی خوند،گر چه هر سبکی از موسیقی با صدای استاد عالیه.ولی عینکش که همیشه دودی بوده،این نیست که الان دودی استفاده میکنه،بعدش هم استاد60سالشه،تلاشهای بی وقفه اش در کارهاش،غربت و دوری از وطن و خونواده از سویی دیگر،چهره انسان رو از شادابی می گیره.
ولی اون قلب مهربونش و خاکی بودنش و متانتش همیشه همراه استاد هست......
من ایرادی از استاد نگرفتم که ، اتفاقا خوبه که با مد پیش میره
ولی از اینکه با آدمایی مثل امیر طاهریان کار میکنه دلگیرم
مثلا همین آهنگ و موزیک ویدیوی آخر استاد ، اصلا در حد و اندازه استاد نبود عزیزم... (sm178)
mahdii
12-16-2014, 12:44 AM
با سلام
چون این خبر قبل از بیرون اومدن البوم طلوع بوده.به اشتباه دیدی گفتم،نگفتم را نوشته.در اصل همین ترانه به تو گفتم،نگفتم هست که در البوم طلوع هست.البته این نظر شخصی من هستش.
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی خوبتون
فکر کنم همینی که شما میگی باشه
mahdii
12-16-2014, 12:57 AM
دوست عزیز من یک کاور آلبوم دل سوخته از معین دارم که کاورش و ترک هاش با اونی که شما به دوستان دادید فرق می کنه
کاورش اینه:
میشه دلیلش رو بگید کدومه درسته اونی که شما گذاشتید یا اونی که من دارم
فقط عادلانه بگو
Shahrokh
12-16-2014, 02:24 AM
دوست عزیز من یک کاور آلبوم دل سوخته از معین دارم که کاورش و ترک هاش با اونی که شما به دوستان دادید فرق می کنه
کاورش اینه:
فقط عادلانه بگو
سلام دوست عزیز کاور بالایی داره داد میزنه که قلابیه اصلا از نوع فونتش معلومه که پاکستانیه حالا نام و لوگوی کمپانی مربوطه بماند.پایینه اصله
moein1366
12-16-2014, 03:05 AM
من ایرادی از استاد نگرفتم که ، اتفاقا خوبه که با مد پیش میره
ولی از اینکه با آدمایی مثل امیر طاهریان کار میکنه دلگیرم
مثلا همین آهنگ و موزیک ویدیوی آخر استاد ، اصلا در حد و اندازه استاد نبود عزیزم... (sm178)
اره حق با شماست.
آن شالله اهنگهای جدید استاد بتونه جبران کنه
moein1366
12-16-2014, 03:20 AM
سلام آقا مهدی.من دارم با گوشی این پیام رو می نویسم. کاورتون رو نمی تونم ببینم.فردا با کامپیوتر نگاش می کنم ببینم چجوری هست.درسته این کاور من پاکستانی هست.من نزدیکه 15ساله این کاستهای استاد رو نگهداری کرده ام...اره، روزگاری داشتیم با این کاستهای استاد،یادش بخیر
روزگار
12-16-2014, 10:05 AM
کاورش اینه:
فقط عادلانه بگو
چرا کاور شما نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Saleh16
12-16-2014, 12:17 PM
کاورش اینه:
فقط عادلانه بگو
سلام ، کاور معین1366 عزیز اصل نیست ، از حالت فونت و رنگش معلومه ، تو کاور آقا مهدی زده " بهترینهای معین " و "دلسوخته " که تو کاور آقای معین 1366 اینها پاک شده و با کامپیوتر گذاشته شده و جای پاک شدنش معلومه
و تا جایی که من میدونم کاست دلسوخته توسط شرکت پارس ویدیو منتشر شده...
امیدوارم ازم ناراحت نشده باشید ، فقط نظرم رو گفتم (sm93)
Saleh16
12-16-2014, 12:25 PM
صفحه اول آپدیت شد
Saleh16
12-16-2014, 02:10 PM
داشتم موزیک ویدیوی ترکم نکن رو نگاه میکردم به یه نکته ی جالب رسیدم
گفتم به شما هم بگم ، معین قبلا هم یک موزیک ویدیو مثل ترکم نکن داشته ،
اونم تو صحرا بوده ، کت چرم قهوه ای داشته ، لباس زیر کت مشکی بوده ، عینک ریبن داشته ، موهاش هم کوتاه بوده ،
فقط اون موزیک ویدیو مال ساله 1374 و ترکم نکن سال 1392
دو موزیک ویدیوی مسافر و ترکم نکن :
moein1366
12-16-2014, 02:52 PM
سلام ، کاور معین1366 عزیز اصل نیست ، از حالت فونت و رنگش معلومه ، تو کاور آقا مهدی زده " بهترینهای معین " و "دلسوخته " که تو کاور آقای معین 1366 اینها پاک شده و با کامپیوتر گذاشته شده و جای پاک شدنش معلومه
سلام
اره درسته.کاور اقا مهدی اصلی هستش.من تمام کاورهای کاست استاد چه رسمی و غیر رسمی رو دارم.اینها هم 15ساله ازشون نگهداری میکنم.اصلا اون زمان و مناطق ما آثار اصلی از خوانندگان نبود که بخوایم اونا رو بخریم.هر چه بود منشر شده پاکستانی بود.حالا شرکت MNP نوشته های رو کاور رو تغییر میده من چکار کنم.ولی تصاویر همون تصاویر اصلی روی کاورها هستش.از اقا مهدی هم بخاطر این کاور زیباشون خیلی ازش ممنونم.مهدی جان بیشتر بیا و با دوستان دور هم باشیم.(sm10)
اینم نصف کاورهای کاست استاد که الان پیشمه
Saleh16
12-16-2014, 02:59 PM
سلام
اره درسته.کاور اقا مهدی اصلی هستش.من تمام کاورهای کاست استاد چه رسمی و غیر رسمی رو دارم.اینها هم 15ساله ازشون نگهداری میکنم.اصلا اون زمان و مناطق ما آثار اصلی از خوانندگان نبود که بخوایم اونا رو بخریم.هر چه بود منشر شده پاکستانی بود.حالا شرکت MNP نوشته های رو کاور رو تغییر میده من چکار کنم.ولی تصاویر همون تصاویر اصلی روی کاورها هستش.از اقا مهدی هم بخاطر این کاور زیباشون خیلی ازش ممنونم.مهدی جان بیشتر بیا و با دوستان دور هم باشیم.(sm10)
این حرفا چیه تو میزنی؟؟
من که گفتم فقط نظرم رو گفتم عزیزم ، نا سلامتی رفیقیم ها!!! (sm120)
تا همین الانشم خیلی زحمت کشیدی
moein1366
12-16-2014, 03:01 PM
این حرفا چیه تو میزنی؟؟
من که گفتم فقط نظرم رو گفتم عزیزم ، نا سلامتی رفیقیم ها!!! (sm120)
تا همین الانشم خیلی زحمت کشیدی
دوست عزیز مگه کجای صحبت هام ایراد داشت.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
اینکه لینک دانلودها خرابه،همش ارور نوشته.
یکی جواب میده؟؟
Saleh16
12-16-2014, 03:52 PM
سلام دوستان
اینکه لینک دانلودها خرابه،همش ارور نوشته.
یکی جواب میده؟؟
بله لینک دانلودها از کار افتاده
باید دوباره آپلود بشن
moeinnieom
12-16-2014, 03:57 PM
بله لینک دانلودها از کار افتاده
باید دوباره آپلود بشن
سلام
حالا باید چکارش کنیم؟
اصلا بد شانسی داریم ما
روزگار
12-16-2014, 05:13 PM
سلام خدمت دوستان خودم
یه مصاحبه قدیمی از استاد هستش که در اون ترانه غرور و بابا رو میخونه.انگار قبل از انتشار البوم تولد عشق هستش.دوستان اگه کسی این مصاحبه رو داره برامون بذاره.ممنون(sm10)
Saleh16
12-16-2014, 06:18 PM
محاله صاحبشو نشناسید!!
منم دلم میخواد خووووووو...
yaran
12-16-2014, 06:30 PM
(sm50)
mahdii
12-16-2014, 10:41 PM
سلام دوست عزیز کاور بالایی داره داد میزنه که قلابیه اصلا از نوع فونتش معلومه که پاکستانیه حالا نام و لوگوی کمپانی مربوطه بماند.پایینه اصله
سلام
سلام دوستان بزرگوار و گلم خیلی ممنونم بابت راهنمایی قشنگتون که با عشق جواب سوالم رو دادید دوستون دارم هم شما آقا شاهرخ عزیز هم شما آقا صالح گرامی و هم شما آقا moein1366 دوست داشتنی و عزیز که صحبت های همه تون واقعا متخصصانه و هنرمندانه بود
آقا معین تمایل زیادی دارم که همکار خوبی برای شما باشم و داشته هامو باشما تقسیم کنم
ولی من واقعا خودمو تو جمع شما دوستان عزیز حقیر می بینم
Saleh16
12-16-2014, 11:17 PM
سلام دوستان بزرگوار و گلم خیلی ممنونم بابت راهنمایی قشنگتون که با عشق جواب سوالم رو دادید دوستون دارم هم شما آقا شاهرخ عزیز هم شما آقا صالح گرامی و هم شما آقا moein1366 دوست داشتنی و عزیز که صحبت های همه تون واقعا متخصصانه و هنرمندانه بود
آقا معین تمایل زیادی دارم که همکار خوبی برای شما باشم و داشته هامو باشما تقسیم کنم
ما که جز خوبی چیزی ازت ندیدیم ، امیدوارم بیشتر در ارتباط باشیم
آقا معین هم که دیگه سرور ماست و جای خودش رو داره دیگه
خلاصه خوش اومدی به جمع دوستانمون (sm93)(sm127)
Saleh16
12-16-2014, 11:36 PM
دوستان قسمت موزیک ویدیوها در حال آپلود دوباره هستش ، ویدیوهای درحال آپلود
رویا
این چه عشقیست
الهه ناز
بیقرار
بهانه
معما
لحظه ها
نیرنگ
نماز
moein1366
12-16-2014, 11:54 PM
سلام داش مهدی
اینکه می بینم دوباره دور هم هستیم خیلی خوشحالم.شما خیلی بزرگوارتر از اونی هستی که در خمع ما احساس حقارت کنی.ما به داشتن چنین دوستانی افتخار میکنیم.ان شاالله که باهم یه جمع صمیمی و یک تاپیک بی نظیر بجا بذاریم.(sm10)
moein1366
12-16-2014, 11:56 PM
ما که جز خوبی چیزی ازت ندیدیم ، امیدوارم بیشتر در ارتباط باشیم
آقا معین هم که دیگه سرور ماست و جای خودش رو داره دیگه
خلاصه خوش اومدی به جمع دوستانمون (sm93)(sm127)
شما لطف دارید ، مدیر جان (sm10)
سلام آقا مهدی.خوش اومدی به جمع معینی های نازنین(sm19)
Saleh16
12-17-2014, 12:07 AM
دوستان 9 موزیک ویدیوی زیر در قسمت مربوطه اضافه شد
رویا
این چه عشقیست
الهه ناز
بیقرار
بهانه
معما
لحظه ها
نیرنگ
نماز
moein1366
12-17-2014, 12:11 AM
این تصویر مربوط میشه به زمان تهیه البوم لحظه ها که استاد در استدیو هستند.از قیافه استاد مشخصه که چه تلاش هایی برای بجا ماندن این آلبوم بی نظیر دارد انجام میده.
سلام صالح جان
چرا اینها همش ارور میده،مگه الان آپلود نکردی
Saleh16
12-17-2014, 12:19 AM
سلام صالح جان
چرا اینها همش ارور میده،مگه الان آپلود نکردی
سلام رویا ، همین الان آپلود کردم و خطایی نمیده
شما لینک رو بزنید و روی گزینه دانلود کلیک کنید
به همین راحتی
اره الان درست شد.ممنون از تلاشهات صالح جان
دوست عزیز ببخشید که این حرف رو میزنم،هر کدومش که کلیک میکنم حجمشون پایینه،4تا از این ویدیوهایی که گذاشتی دارم،حداقل هر کدومشون 250مگ هستند.احتمالا اورجنال باشن.البته با ابن حرفم نمیخوام زحماتت رو کم رنگ کنم.
باز هم ممنون از زحماتت(sm10)
Saleh16
12-17-2014, 12:30 AM
دوست عزیز ببخشید که این حرف رو میزنم،هر کدومش که کلیک میکنم حجمشون پایینه،4تا از این ویدیوهایی که گذاشتی دارم،حداقل هر کدومشون 250مگ هستند.احتمالا اورجنال باشن.البته با ابن حرفم نمیخوام زحماتت رو کم رنگ کنم.
حق با تو رویا جان و همیشه به من لطف داشتی ، کیفیت بالاتر هم دارم
ولی برای آپلودش وقت میخوام ، بعدا کیفیت های بالاتر جایگزین میشن
موزیک ویدیوی 250 مگ خیلی کم پیدا میشه ؛ خوب نگهداریشون کن ، کم یابه (sm93)
moein1366
12-17-2014, 12:33 AM
حق با تو رویا جان و همیشه به من لطف داشتی ، کیفیت بالاتر هم دارم
ولی برای آپلودش وقت میخوام ، بعدا کیفیت های بالاتر جایگزین میشن
موزیک ویدیوی 250 مگ خیلی کم پیدا میشه ؛ خوب نگهداریشون کن ، کم یابه (sm93)
سرعتم پایینه که بخوام اپلودشون کنم.ولی بخاطر گل روی شما و دوستان یکی رو اپلود میکنم و در تاپیک میذارم.ممنون مدیر(sm176)
یه دی وی دی تازه بدستم رسیده.هر ویدئویی که صالح جان و رویا گفتند اپ میکنم.
yaran
12-17-2014, 12:35 AM
من الان یکیشرو دانلود کردم کیفیتش بد نبود...هیچ گونه تگ تبلیغاتیم نداشت
در ضمن همیشه حجم بالا نشانه اورجینال بودن نیست
شما الان یه شو 5 دقیقه وی سی دی رو بخای تبدیل کنی که رو دی وی دی تماشا کنی حجمش میره رو به بالا
حدودا 200 تا 300 میشه حجمش...یا ویدیوی که از ماهواره ضبط شده باشه همیشه حجمش بالاست
شما الان یه شو 5 دقیقه وی سی دی رو بخای تبدیل کنی که رو دی وی دی تماشا کنی حجمش میره رو به بالا
حدودا 200 تا 300 میشه حجمش...یا ویدیوی که از ماهواره ضبط شده باشه همیشه حجمش بالاست
شاید حق باشما باشه یاران،، اره شایدم از ماهواره گرفته باشن.
yaran
12-17-2014, 12:48 AM
بخدا همه اش ارور میده
ای وای قسم خدا نخور
Saleh16
12-17-2014, 12:49 AM
بخدا همه اش ارور میده
رویا جان من همه رو امتحان کردم
همشون کار میکنه و مشکلی نداره
در ضمن آپلودبوی جزء بهترین هاست و سایتی نیست که مشکل داشته باشه عزیزم...
moein1366
12-17-2014, 12:52 AM
بخدا همه اش ارور میده
مگه چی میخوای دانلود کنی.ویدئوها که همه سالم هستن.ارور نمیده که رویا.
رویا جان من همه رو امتحان کردم
همشون کار میکنه و مشکلی نداره
در ضمن آپلودبوی جزء بهترین هاست و سایتی نیست که مشکل داشته باشه عزیزم...
میشه یه وقت از ضعف نتم باشه؟
Saleh16
12-17-2014, 12:55 AM
آره امکانش هست ، شاید مودمت آی پی گرفته
شما یه بار مودمت رو خاموش و روشن کن ببین درست میشه یا نه
yaran
12-17-2014, 12:59 AM
ببخشیدا ناراحت نشی شایدم بلد نیستی دانلود کنی
راست میگی یاران.الان ویدیو بیرون میدن اچ دی،کامل حجمش80تا هم نمیشه،چجوری اونا ایقد حجم دارن.
اره حق با شماست
نه بخدا مینویسه http error.خب من چکار کنم.این کجاش از ناواردی من هست؟؟
Saleh16
12-17-2014, 01:04 AM
راست میگی یاران.الان ویدیو بیرون میدن اچ دی،کامل حجمش80تا هم نمیشه،چجوری اونا ایقد حجم دارن.
اره حق با شماست
رویا جان اگر نمیتونی دانلود کنی بگو تا بصورت تصویری کمکت کنم
yaran
12-17-2014, 01:06 AM
اقا تصویری نمیخاد...دانلود رایگان رو که زدی ...وای میسی 40 ثانیه تموم شه...بعد دانلود فایل رو میزنی...بعد وسطای صفحه لینک معلومه کلیک میکنی میاد رو دانلود منجرت
اقا تصویری نمیخاد...دانلود رایگان رو که زدی ...وای میسی 40 ثانیه تموم شه...بعد دانلود فایل رو میزنی...بعد وسطای صفحه لینک معلومه کلیک میکنی میاد رو دانلود منجرت
قربون اون شکلت بشم.عزیز میدونم منظورت چیه.بار اولم که نیست میخوام از سایت دانلود کنم.میگم همش مینویسهHTTP errore
Saleh16
12-17-2014, 01:10 AM
قربون اون شکلت بشم.عزیز میدونم منظورت چیه.بار اولم که نیست میخوام از سایت دانلود کنم.میگم همش مینویسهHTTP errore
والا کسی مشکلی نداره
نمیدونم چرا نمیتونی دانلود کنی
مودمت رو خاموش روشن کن بلکه درست بشه!!
yaran
12-17-2014, 01:12 AM
شکل منو از کجا دیدی؟ (sm120)
شکل منو از کجا دیدی؟ (sm120)
منظورم داریوش بود(sm128)
yaran
12-17-2014, 01:48 AM
منظورم داریوش بود(sm128)
(sm59)
روزگار
12-17-2014, 11:32 AM
سلام خدمت صالح جان و همه دوستان
یه سوال داشتم دوست عزیز..چرا این لوگو کلتکس رو از پایین ویدئو حذفش کردید.قرار بود یه تاپیک بزنیم با اثارهای اورجنال معین.با بالاترین کیفیت.همینطور که در تک اهنگهای استاد دقت زیادی میشه که اهنگ اصل و اورجنال باشه.بقیه اثار استاد هم به همین نحو باید باشه.اخه قرارمون از اول همین بوده.ویدئوهای استاد یا لوگو شرکت ترانه پایینش هست یا شرکت کلتکس.
باز هم ممنون که زحمت کشیدی،اگه اصلاح بشن بهتره.ممنون عزیزم(sm10)
yaran
12-17-2014, 11:48 AM
سلام خدمت صالح جان و همه دوستان
یه سوال داشتم دوست عزیز..چرا این لوگو کلتکس رو از پایین ویدئو حذفش کردید.قرار بود یه تاپیک بزنیم با اثارهای اورجنال معین.با بالاترین کیفیت.همینطور که در تک اهنگهای استاد دقت زیادی میشه که اهنگ اصل و اورجنال باشه.بقیه اثار استاد هم به همین نحو باید باشه.اخه قرارمون از اول همین بوده.ویدئوهای استاد یا لوگو شرکت ترانه پایینش هست یا شرکت کلتکس.
باز هم ممنون که زحمت کشیدی،اگه اصلاح بشن بهتره.ممنون عزیزم(sm10)
من نمیدونم تو تاپیک معین چرا اینهمه تفرقه وجود داره
همه از خداشون موزیک ویدیوی که میبینن تگ نداشته باشه
اون وقت شما میگید چرا تگ نداره
روزگار
12-17-2014, 11:59 AM
من نمیدونم تو تاپیک معین چرا اینهمه تفرقه وجود داره
همه از خداشون موزیک ویدیوی که میبینن تگ نداشته باشه
اون وقت شما میگید چرا تگ نداره
سلام یاران
خب اگه نداره مشکلی نیست.حالا این داشته ولی حذف شده و اون قسمت هم تابلو هست.بخاطر این میگم.
یه مهمونی بیاد و ویدئوها رو دانلود کنه با بالاترین کیفیت و اورجنال،بعد ببینه اینجوریه،بنظرت درسته...
چرا شما ویدئوهای داریوش رو با کیفیت اورجنال میذاری.ما هم دوست داریم ویدئوهای استاد رو با همون کیفیت بالا.مگه ما دل نداریم.(sm81)
yaran
12-17-2014, 01:51 PM
سلام یاران
خب اگه نداره مشکلی نیست.حالا این داشته ولی حذف شده و اون قسمت هم تابلو هست.بخاطر این میگم.
یه مهمونی بیاد و ویدئوها رو دانلود کنه با بالاترین کیفیت و اورجنال،بعد ببینه اینجوریه،بنظرت درسته...
چرا شما ویدئوهای داریوش رو با کیفیت اورجنال میذاری.ما هم دوست داریم ویدئوهای استاد رو با همون کیفیت بالا.مگه ما دل نداریم.(sm81)
سلام
اولا تمام ویدیوهای اورجینال باید بدون تگ باشه...اینای که با تگ کالتکس و شرکت ترانه میبیند همش توی یو توب موجوده که خود شرکت سازنده ویدیو اینارو به اشتراک گذاشته با تگ خودشون تا کسی که ویدیو رو میبینه اگه خوشش اومد بره اورجینالشو سفارش بده
دوما تو تاپیک داریوش تمام ویدیوهای قدیمی با کیفیت ماهوارست...به جز این جدیدا که با پیشرفت تکنولوزی با کیفیت خوب به دست ما رسیده
روزگار
12-17-2014, 02:23 PM
سلام
اولا تمام ویدیوهای اورجینال باید بدون تگ باشه...اینای که با تگ کالتکس و شرکت ترانه میبیند همش توی یو توب موجوده که خود شرکت سازنده ویدیو اینارو به اشتراک گذاشته با تگ خودشون تا کسی که ویدیو رو میبینه اگه خوشش اومد بره اورجینالشو سفارش بده
دوما تو تاپیک داریوش تمام ویدیوهای قدیمی با کیفیت ماهوارست...به جز این جدیدا که با پیشرفت تکنولوزی با کیفیت خوب به دست ما رسیده
حالا اگه اورجنالش گذاشته بشه، بهتره
بازهم از تلاش دوستان ممنونم
yaran
12-17-2014, 02:25 PM
حالا اگه اورجنالش گذاشته بشه، بهتره
بازهم از تلاش دوستان ممنونم
بازم متوجه نشدی چی میگم ولی ولش کن (sm10)
روزگار
12-17-2014, 02:46 PM
بازم متوجه نشدی چی میگم ولی ولش کن (sm10)
چی متوجه نمیشم دوستم...گفتم اگه ارجنالش قرار داده بشه ،بهتره
این چه ربطی به متوجه نشدن داره(sm176)
moein1366
12-17-2014, 03:01 PM
moein1366
12-17-2014, 03:11 PM
سلام دوستان.ممنونم از همگی که نسبت به این تاپیک و آثارش،حساسیت زیادی به خرج میدید.ان شالله که تاپیک روز به روز،کاملتر و با کیفیت تر بشه.
چکارش میشه کرد،عشق به استاد دیگه...(sm127)(sm10)
Saleh16
12-17-2014, 07:05 PM
5 موزیک ویدیو آپلود شدند (26 آذر)
تاج سر (نسخه استدیو)
تاج سر (نسخه موزیک ویدیو)
طنین صلح
سایه
تو خوبی
Saleh16
12-17-2014, 07:50 PM
دوستای عزیزم پست اول از صفحه اول آپدیت شد
خوندنش خالی از لطف نیست ...
Saleh16
12-17-2014, 08:21 PM
موزیک ویدیوی مناجات امام علی اضافه شد
moein1366
12-17-2014, 09:56 PM
سلام دوستان
موزیک ویدئو گذشته با کیفیت DVD ارجینال ، تقدیم به همه دوستان خودم
225 مگابایت
دانلود کنید،ضرر نکرده اید
اقا صالح یه تصویر براش بذار و بنداز صفحه اول
catalanism
12-18-2014, 12:33 AM
این کنسرتو میخوااااااااااام (sm74)
اینو خود استاد هم نداره...
Saleh16
12-18-2014, 01:04 AM
یعنی دوست دارم یه نفر یه هنرمند معرفی کنه این قدر مهربون سر به زیر و مظلوم و شیرین ...
سلام صالح جان.ممنون از ویدیو هایی که گذاشتی.تاپیک داره عالی و عالی تر میشه.یه خواهش برادرانه دارم،اگه امکانش هست انجام بدید.کیفیت ویدیوها نصف هستن.شما که زحمت میکشید و روزی چندتا میذاری،اگه روزی دو تا ولی با کیفیت بالاتر بذاری،خداییش جالب تره.البته بخاطری که دوست داری پیشنهاد و انتقاد در تاپیک ازتون باشه اینو گفتم.تو رو خدا از حرفام ناراحت نشو.اگه شد یه کم باکیفیت تر.ممنون از مدیر مهربون تاپیکمون و همچنین از moein1366 عزیز بخاطر این ویدیو بی نظیرشون(sm127)(sm127)
Saleh16
12-18-2014, 01:30 AM
موزیک ویدیوی گذشته به صفحه اول اضافه شد
با تشکر از moein1366 عزیز
Saleh16
12-18-2014, 01:33 AM
سلام صالح جان.ممنون از ویدیو هایی که گذاشتی.تاپیک داره عالی و عالی تر میشه.یه خواهش برادرانه دارم،اگه امکانش هست انجام بدید.کیفیت ویدیوها نصف هستن.شما که زحمت میکشید و روزی چندتا میذاری،اگه روزی دو تا ولی با کیفیت بالاتر بذاری،خداییش جالب تره.البته بخاطری که دوست داری پیشنهاد و انتقاد در تاپیک ازتون باشه اینو گفتم.تو رو خدا از حرفام ناراحت نشو.اگه شد یه کم باکیفیت تر.ممنون از مدیر مهربون تاپیکمون و همچنین از moein1366 عزیز بخاطر این ویدیو بی نظیرشون(sm127)(sm127)
بله حق با شماست رویا جان ، چشششششم قرار میدم
ولی بدونید اینا فقط ویدیوهای اولیه هست و در آینده به امید خدا کیفیت اورجینال جایگزین میشه
همیشه لطف داشتی ، ممنون (sm127)
madar
12-18-2014, 11:11 AM
سلام صالح خان
ممنون بابت این موزیک ویدئوهای خوبت..
اره حق با رویا جون هست و اگه کیفیت ویدئوها بالاتر بره،بهتر و بهتره.ان شالله همینطور که گفتی به زودی جایگزین کنی.
یه تشکر هم به دوست خوبمون معین 1366 بابت ویدئ گذشته،پدرم در اومد تا دانلودش کردم ولی انصافا ارزشش رو داشت.(البته سرعتم زیاد نبود.)
تشکر از همه فعالان تاپیک(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)(sm10)
moein1366
12-18-2014, 11:16 AM
این کنسرتو میخوااااااااااام (sm74)
سلام
این کنسرت استاد در نیویورک به مناسبت روز پدر اجرا کردند و به جز چند عدد تصویر دیگه چیزی از کنسرت در دسترس نیست.1385
روزگار
12-18-2014, 11:22 AM
سلام به همه دوستان
یه سوال دارم.موزیک ویدئو بیقرار چند ورژن داره.صالح جان ورژن3تاج سر و ورژن3الهه ناز پس چی؟
Saleh16
12-18-2014, 11:38 AM
دوستان این موزیک ویدیوهایی که نام میبرم ، کیفیت اورجینالشون که بدون تگ باشه سخت پیدا میشه
اگر کسی اورجینال داره لینکش رو اضافه کنه:
لحظه ها
گذشته که معین13366 عزیز اضافه کرد
جدایی
ملاقات
خوشبینی
طلوع
تیزرهای آلبوم طلوع
خاطره ها
yaran
12-18-2014, 12:01 PM
دوستان این موزیک ویدیوهایی که نام میبرم ، کیفیت اورجینالشون که بدون تگ باشه سخت پیدا میشه
اگر کسی اورجینال داره لینکش رو اضافه کنه:
لحظه ها
گذشته که معین13366 عزیز اضافه کرد
جدایی
ملاقات
خوشبینی
طلوع
تیزرهای آلبوم طلوع
خاطره ها
برو تو یو توب مثل چی ریخته (sm50)
moein1366
12-18-2014, 12:18 PM
برو تو یو توب مثل چی ریخته (sm50)
سلام
کیفیتی که صالح میخواد اونجا نیست.
yaran
12-18-2014, 12:22 PM
سلام
کیفیتی که صالح میخواد اونجا نیست.
تمام شرکتهای سازنده ویدیوی ایرانی اونجا اکثر ویدیوهاشون رو به اشتراک گذاشتن ویدیوها هر چی جدیدتره کیفیتاشم بهتره (sm59)
moein1366
12-18-2014, 12:28 PM
تمام شرکتهای سازنده ویدیوی ایرانی اونجا اکثر ویدیوهاشون رو به اشتراک گذاشتن ویدیوها هر چی جدیدتره کیفیتاشم بهتره (sm59)
علیک سلام
منظور من رو نگرفتی.ویدئوهایی که میخواد بیشترشون تگ های شبکه های ماهواره ای دارن.مثل :ملاقات ، خاطره ها،جدایی و تیزر و..........(sm176)
yaran
12-18-2014, 01:43 PM
علیک سلام
منظور من رو نگرفتی.ویدئوهایی که میخواد بیشترشون تگ های شبکه های ماهواره ای دارن.مثل :ملاقات ، خاطره ها،جدایی و تیزر و..........(sm176)
سلام
چرا دقیق منظورشونرو فهمیدم الان نگاه با یه گشتن چند دقیقه تیزر البوم طلوع رو پیدا کردم
بدون تگ تبلبغاتی...بقیه ویدیوها هم اگه وقت بزارید پیدا میشه
میدونی مشکل ما چیه همیشه خاستیم همه چی حاضر باشه وبه خودمون زحمت ندیم
اینم لینک تیزر البته حجمشرو اوردم پایین تا سریع اپلود بشه
moein1366
12-18-2014, 02:00 PM
سلام.بزرگوار قدری که من این چندسال یوتیوپ رو برا اثار معین زیر رو کردم،بنظرم کسی نباشه که اینقد سرچ کرده باشه.امکان نداره این ویدئوهایی که گفتم رو بدون تگ ماهواره ای پیدا کنیم.این تیزر هم در یوتیوپ هست ولی با همین حجمی که گذاشتی.اگه با کیفیت تر بود که منم میدیدم.
البته ممنون که زحمت میکشی و در این تاپیک هم فعالیت میکنی.تشکر دوست عزیز(sm176)
yaran
12-18-2014, 02:03 PM
سلام.بزرگوار قدری که من این چندسال یوتیوپ رو برا اثار معین زیر رو کردم،بنظرم کسی نباشه که اینقد سرچ کرده باشه.امکان نداره این ویدئوهایی که گفتم رو بدون تگ ماهواره ای پیدا کنیم.این تیزر هم در یوتیوپ هست ولی با همین حجمی که گذاشتی.اگه با کیفیت تر بود که منم میدیدم.
البته ممنون که زحمت میکشی و در این تاپیک هم فعالیت میکنی.تشکر دوست عزیز(sm176)
خواهش میکنم...ولی حجم اصلی ویدیو 40 مگابایت گفتم که حجمشو اوردم پایین تا سریع اپلود بشه
از صفحه رسمی سنتوری
moein1366
12-18-2014, 02:07 PM
خواهش میکنم...ولی حجم اصلی ویدیو 40 مگابایت گفتم که حجمشو اوردم پایین تا سریع اپلود بشه
از صفحه رسمی سنتوری
اگه شد بذار واسه دانلود.اخه اینی که داریم همون حجم پائینی هستش.ممنون(sm10)
Saleh16
12-18-2014, 02:45 PM
سلام
چرا دقیق منظورشونرو فهمیدم الان نگاه با یه گشتن چند دقیقه تیزر البوم طلوع رو پیدا کردم
بدون تگ تبلبغاتی...بقیه ویدیوها هم اگه وقت بزارید پیدا میشه
میدونی مشکل ما چیه همیشه خاستیم همه چی حاضر باشه وبه خودمون زحمت ندیم
اینم لینک تیزر البته حجمشرو اوردم پایین تا سریع اپلود بشه
یاران جان حالا مگه من چیزی گفتم که ناراحت شدی؟
من فقط گفتم اگر کسی داره کمک کنه تاپیک کامل تر بشه ، همین
والا تو یوتیوب هم خیلی گشتم ولی (کامل ، با کیفیت ، اورجینال) نبود
من همه مدل تیزر آلبوم طلوع رو دارم ولی الان بحث کیفیت هستش عزیزم
ممنون از لطفت (sm176)(sm174)
catalanism
12-18-2014, 02:46 PM
سلام
این کنسرت استاد در نیویورک به مناسبت روز پدر اجرا کردند و به جز چند عدد تصویر دیگه چیزی از کنسرت در دسترس نیست.1385
سلام.آره،احتمال میدادم که این جوابو بگیرم... (sm74)
درضمن اگه زحمتی نیست قسمتای دیگه ی کنسرت مشترک معین وقمیشی رو بزارین(sm10)
کسی میدونه چرا دیگه همکاری نکردن؟؟آهنگ طفلکی چی شد پس؟؟!!
moein1366
12-18-2014, 05:22 PM
سلام
ادامه کنسرت معین
اهنگ سفر Full HD
33 mg
روزگار
12-18-2014, 05:32 PM
فکر کنم بدشانس تر از من نه در این تاپیک،در کل سایت اصلا نیست.
بابا من هر چه سوال و درخواست می نویسم ،واقعا کسی نمی بینه یا ژاپنی نوشته ام یا اهمیت داده نمیشه که جوابی دستم نمیاد.نزدیک به 4 تا درخواست داشتم که ،انگار هیچ.....................................خست� � نباشید(sm74)
Saleh16
12-18-2014, 05:36 PM
فکر کنم بدشانس تر از من نه در این تاپیک،در کل سایت اصلا نیست.
بابا من هر چه سوال و درخواست می نویسم ،واقعا کسی نمی بینه یا ژاپنی نوشته ام یا اهمیت داده نمیشه که جوابی دستم نمیاد.نزدیک به 4 تا درخواست داشتم که ،انگار هیچ.....................................خست� � نباشید(sm74)
دوست عزیزم درخواستهای شما تو لیست نوشته شدند
و در آینده قرار داده میشه ، شرمنده اگر دیده یا خونده نشدن ... (sm127)
روزگار
12-18-2014, 05:39 PM
این ویدئو بیقرار مگه چندتا ورژن داره؟
Saleh16
12-18-2014, 05:41 PM
این ویدئو بیقرار مگه چندتا ورژن داره؟
اگه اشتباه نکنم 2 ورژنش رو دارم ، دیگه چند تا دیگه داره خدا میدونه!
روزگار
12-18-2014, 05:45 PM
اگه اشتباه نکنم 2 ورژنش رو دارم ، دیگه چند تا دیگه داره خدا میدونه!
اره.من اینو که گذاشته بودی ندیده بودم.یکی دیگه رو داشته بودم که سه تا رقاص همونجایی که ویدئو این چه عشقیست ضبط شده،گرفته بودن.
مدیر یه خواهش همیشگی.شما که فعلا ویدئوهای استاد رو میذاری و در اینده نزدیک با کیفیت تر جایگزینش می خواهی کن،همین هایی که الان میذاری هم تگ کلتکس رو حذف نکن.اخه ویدئو پایینش خراب میشه.ممنون از لطفتون(sm174)
catalanism
12-18-2014, 05:49 PM
سلام
ادامه کنسرت معین
اهنگ سفر Full HD
33 mg
ممنوووووووون
عجب کیفیتی (sm127)