توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...
madar
01-07-2015, 01:15 PM
سلام دوستان(sm127)
هفته وحدت و میلاد ختم رسل،خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم.به همین مناسبت ،دوستان هر ویدئویی درخواستی از استاد رو خواستند چه در همینجا و چه با پیام خصوصی بگویند تا در پنجشنبه شب،همزمان با میلاد فرخنده پیامبر اسلام در تاپیک براشون قرار بدم.(sm127)
سلام معین جان.منم تبریک عرض میکنم این عید بزرگ را به همه مسلمانان بخصوص شما و همه دوستان خودم در این تاپیک.
دوست عزیز موزیک ویدیو قدیمی لیلی ومجنون و موزیک ویدئو وقتی سرت روشونمه رو ميخواستم.اگه امکانش هست برام بذار.ممنون از زحماتت
moein1366
01-07-2015, 01:21 PM
سلام معین جان.منم تبریک عرض میکنم این عید بزرگ را به همه مسلمانان بخصوص شما و همه دوستان خودم در این تاپیک.
دوست عزیز موزیک ویدیو قدیمی لیلی ومجنون و موزیک ویدئو وقتی سرت روشونمه رو ميخواستم.اگه امکانش هست برام بذار.ممنون از زحماتت
سلام دوست عزیز
ممنون از لطف شما.(sm127)
بروی چشم،براتون قرار میدم....
چه عکس باحالی.شده شبیه احمدی نژاد
(sm142)(sm142)(sm142)
روزگار
01-07-2015, 02:32 PM
دوست عزیزم من کی بی محلی کردم آخه؟؟
من هرچیزی که شما گفتید رو قرار میدم ، شما لطف داری که تا حالاشمهمراهیمون کردی دوست گلم
امیدوارم ناراحت نشده باشی و قبول دارم که از درخواستهای شما در تاپیک قرار داده نشده
من درخواستهای شما رو با کیفیت اورجینال دارم و قرار میدم ، باز هم عذرخواهی میکنم ازت و این هم بدون که همیشه حق با شما بوده ، همیشه حق با شماست ، عیدتون هم پیشاپیش مبارک (sm127)(sm176)
مدیر هر وقت شما با کیفیت اورجنال داری و منم چندبار درخواست کردم و به درخواستم نرسیدم فایده چی داره.عید شماهم مبارک(sm127)
moeinnieom
01-07-2015, 02:51 PM
سلام دوست عزیز
شما محبت دارید نسبت به این بنده حقیر.
ان شاالله که خداوند به همه مسلمانان و بخصوص دوستان گلم در این تاپیک سلامتی و تندرستی روز افزون عنایت فرماید.تشکر(sm176)
سلام معین جان
اگه امکانش فرداشب،موزیک ویدئو محشر ورژن دومش رو بذار.خیلی کمیابه
یه چند روزی در تاپیک بود و الان هرچه دنبالش میگردم نیست.دستت طلا(sm176)
mahdii
01-07-2015, 03:48 PM
سلام مهدی جان
اهنگ عاشقتم واویلا دو ورژن بیشتر نداره که عاشقتم واویلا نصفه است و نیرنگ را میشه اهنگ کامل شده اون دانست.
بقیه حرفات در مورد اون سه البوم هم درست است.
خسته نباشید آقا معین 1366 عزیز و دوست داشتنی
آقا معین اون 2 ورژن عاشقتم واویلا رو نسخه صوتی این آهنگ رو داری
این دو ورژن رو خیلی نیاز دارم اگه بذاری یک دنیا زحمت کشیدی
آقا معین 1366
میخواستم بدونم که معین آهنگی به اسم محشر داره میشه بهم بگی تو کدوم آلبوم معین هست
بازم ازت متشکرم
princesaeed
01-07-2015, 04:46 PM
میکس چند تا اجرای کنسرت معین و سیاوش در تورنتو دیدنش خالی از لطف نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
moein1366
01-07-2015, 05:47 PM
خسته نباشید آقا معین 1366 عزیز و دوست داشتنی
آقا معین اون 2 ورژن عاشقتم واویلا رو نسخه صوتی این آهنگ رو داری
این دو ورژن رو خیلی نیاز دارم اگه بذاری یک دنیا زحمت کشیدی
آقا معین 1366
میخواستم بدونم که معین آهنگی به اسم محشر داره میشه بهم بگی تو کدوم آلبوم معین هست
بازم ازت متشکرم
سلام مهدی جان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ورژن اول اهنگ نیرنگ (عاشقتم واویلا)
ترانه محشر یا بی بی گل هم در آلبوم بی بی گل هستش.
catalanism
01-07-2015, 06:07 PM
متاسفانه اخیرا معین مثل گذشته روی کاراش تمرکز نداره و به هیچ وجه وسواس سابقو نداره(sm74) (sm74) معینِ قبل از دلم تنگته کجا و بعد اون کجا؟؟(sm98)
بیشتر سرگرم کنسرت شده استاد و اگه ام فعالیتی میکنه به نظرم واسه همینه...آخه چراااااا؟؟؟(sm25)
moein1366
01-07-2015, 08:24 PM
ژولیت و معین نازنین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
01-07-2015, 10:24 PM
سمت راست : استاد معین در بچگی
سمت چپ : یکی از اقوام ایشون
روزگار
01-07-2015, 10:25 PM
سند معتبری هست که این بچگی استاد هست.مدیر؟
Saleh16
01-07-2015, 10:27 PM
سند معتبری هست که این بچگی استاد هست.مدیر؟
نه ولی ، از نویسندگان سایت استاد معین و مسئول فیس ... شون که صحبت کردم گفتن درسته
روزگار
01-07-2015, 10:28 PM
مدیر جان شما بزرگ مایی.عیب نداره یه سوالی بپرسم؟
Saleh16
01-07-2015, 10:28 PM
مدیر جان شما بزرگ مایی.عیب نداره یه سوالی بپرسم؟
نه بفرمایید دوست حوبم
روزگار
01-07-2015, 10:31 PM
ما از روز اول با هم قول و عهد بستیم که تا آخر تاپیک دست به دست همیگه و پشت سرهم تاپیکی ماندگار از استاد معین بجا بذاریم.ولی متاسفانه مدتیه که این حس دوستی و رفاقتی به حس رقابتی جایگزین شده.میتونی دلیلش رو بگی؟
Saleh16
01-07-2015, 10:33 PM
ما از روز اول با هم قول و عهد بستیم که تا آخر تاپیک دست به دست همیگه و پشت سرهم تاپیکی ماندگار از استاد معین بجا بذاریم.ولی متاسفانه مدتیه که این حس دوستی و رفاقتی به حس رقابتی جایگزین شده.میتونی دلیلش رو بگی؟
دقیقا همینطوره که شما میگی و حرفت رو هم تایید میکنم ، خودمم درست نمیدونم چرا ، نظر شما چیه؟؟
چرا اینجوری شد؟؟ (sm178)
روزگار
01-07-2015, 10:35 PM
گفتم شما بزرگ مایی و قطعا همینطوره.ولی خیلی خیلی عذر میخوام و خیلی ببخشید مدیر جان.میتونی یک خط در باره این جمله الان بنویسی
دوست عزیز تشکر شما نشانه ی شخصیت شما و باعث دلگرمی ماست
k@mbiz
01-07-2015, 10:36 PM
چون همیشه پیش خودتون فکر میکنید من راجب معین بیشتر میدونم در صورتی که اشتباه میکنید زمانی بیشتر میدونید که دست به دست هم بدید و راجب استاد اطلاعات بیشتر کسب کنید
Saleh16
01-07-2015, 10:38 PM
گفتم شما بزرگ مایی و قطعا همینطوره.ولی خیلی خیلی عذر میخوام و خیلی ببخشید مدیر جان.میتونی یک خط در باره این جمله الان بنویسی
دوست عزیز تشکر شما نشانه ی شخصیت شما و باعث دلگرمی ماست
چطور مگه دوست خوبم؟؟
من این جمله رو رعایت نکردم؟؟
روزگار
01-07-2015, 10:42 PM
چطور مگه دوست خوبم؟؟
من این جمله رو رعایت نکردم؟؟
بعد از یک هفته،الان چرا
چرا اینقد دیر.چرا باید میگفتم که شما اینکار رو انجام بدی و الان منظورم رو گرفتی و انجام دادی.
اگه کدورتی بین دوستان باشه شما بعنوان بزرگ ما باید اصلاح کنی نه.................
بحرحال از تیزهوشی مدیر ممنونم.خوب کاری کردی(sm10)
Saleh16
01-07-2015, 10:46 PM
نه بخدا ، من الان دیدم که تشکر نکرده بودم از دوستان ، وگرنه همه ی دوستان رو چشم من جا دارند
همه ی دوستان هم دوست دارم و کدورتی با کسی ندارم بخصوص با دوست گلم Moein1366 عزیز ... (sm127)
این لیست هم کسایی هست که واقعا دوسشوت دارم :
روزگار ، رویا ، kambiz , moein 1366 , moeinnieom , javad , princesaeed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) , AMIR . JOKER . madar و همه ی دوستان که برای تکمیل تاپیک تلاش میکنند ، شعار این تاپیک : We Are One ...
روزگار
01-07-2015, 10:52 PM
این دوست خوبمون که هرچی بگم آقاست.اگه کسی جای ایشون بود شاید الان رفته بود و پشت سرش هم نگاه نمیکرد چون واقعا مدتیه یک تنه داره فعالیت میکنه مخصوصا اپ کردن فایلهای حجیمش کار هر کسی نیست.ولی بازهم با این شرایط سر تاپیک رو درکل انجمن بالا نگه داشته.ان شالله همه دوستان کمک کنند و به تکمیل شدن تاپیک کمک کنند.میدونم فصل امتحاناته ولی مدیر جان شماهم بیش از بیش یه تکونی به خودت بده و تاپیک رو جاودانه تر کنید.ایام عید هست و ان شالله هیچکدوم از دوستان هم با هم ناراحتی نداشته باشند و اصلا شاید من نا درست تفسیر کرده باشم این موضوع رو.با ارزوی سربلندی و تندرستی برای استاد و دوستانم و همه ایرانیان(sm127)
k@mbiz
01-07-2015, 10:54 PM
کاور کاست گل هایی غربت-بانو هایده و استاد معین
روزگار
01-07-2015, 10:57 PM
کاور کاست گل هایی غربت-بانو هایده و استاد معین
خیلی عالی.واقعا این کاور کاسته نایاب بودش.اگه کاست از معین داری بذار
k@mbiz
01-07-2015, 11:03 PM
خیلی عالی.واقعا این کاور کاسته نایاب بودش.اگه کاست از معین داری بذار
خیلی ازش کاور دارم ولی فعلا نمیتونم بنا به دلایلی بزارم
روزگار
01-07-2015, 11:05 PM
ای بابا هر چی ما از دوستان درخواست کردیم،اهنگ نومیدی برامون نواختن..نمیدونم این چه شانسیه من دارم(sm178)
k@mbiz
01-07-2015, 11:06 PM
ای بابا هر چی ما از دوستان درخواست کردیم،اهنگ نومیدی برامون نواختن..نمیدونم این چه شانسیه من دارم(sm178)
ی تیکه رو با کلاس اومدی معدم تعجب کرد باشه بابااااااا میزارم شب برات
روزگار
01-07-2015, 11:09 PM
ی تیکه رو با کلاس اومدی معدم تعجب کرد باشه بابااااااا میزارم شب برات
حالا شد یه چیزی.
(sm176)
روزگار
01-07-2015, 11:30 PM
بنظرم این شفاف تر باشه
k@mbiz
01-07-2015, 11:33 PM
بنظرم این شفاف تر باشه
دمت گرم اره این شفاف تره
روزگار
01-07-2015, 11:34 PM
به عشق استاد و بانو منم تصویرم رو عوض کردم
k@mbiz
01-08-2015, 12:39 AM
به عشق استاد و بانو منم تصویرم رو عوض کردم
دمت گرم
k@mbiz
01-08-2015, 12:45 AM
جوووون من ویدیو این اهنگ با کیفیتش میخوام خیلی دوووسش دارم
کوچه
امشب ای سرو من در کنار کیستی
دوش بودی یار من امروز یار کیستی
برده ای صبر و قرار از من رفتی از نظر
ای قرار جان و دل صبر و قرار کیستی
امشب سر هر کوچه دنبال تو می گردم
هر رهگذری گوید من عشق و ولگردم
از رهگذران پرسم من جا و مکان تو
بر هر گذری گویم من نام و نشان تو
گر می شنوی صوتم آواز به اینجایم
تا پر بکشم سویت من باده و شیدایم
من دور تو می گردم من دور تو می گردم
در مسجد و میخانه من نام تو را گویم
در کعبه و بت خانه من باز تو را جویم
Saleh16
01-08-2015, 02:13 PM
جوووون من ویدیو این اهنگ با کیفیتش میخوام خیلی دوووسش دارم
کوچه
امشب ای سرو من در کنار کیستی
دوش بودی یار من امروز یار کیستی
برده ای صبر و قرار از من رفتی از نظر
ای قرار جان و دل صبر و قرار کیستی
امشب سر هر کوچه دنبال تو می گردم
هر رهگذری گوید من عشق و ولگردم
از رهگذران پرسم من جا و مکان تو
بر هر گذری گویم من نام و نشان تو
در مسجد و میخانه من نام تو را گویم
در کعبه و بت خانه من باز تو را جویم
بفرمایید دوست عزیزم ، فکر نکنم با کیفیت تر از این گیرتون بیاد ، آهنگ ماله ساله 1365
با آهنگهای الان که نباید مقایسه کرد ...
امیدوارم اونی باشه که میخوای
Moein - Koocheh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
01-08-2015, 02:22 PM
11 روز مونده تا تولّد ستاره ای که دیگه تکرار نمیشه ، خدا استاد معین عزیز رو حفظش کنه و امیدوارم قسمت بشه استاد دوباره یه آهنگ مثل ترکم نکن بده ، این دوتا موزیک ویدیوی "به تو مدیونم" و "هوای خونه" هم مثل اینکه نمیخواد بیاد ...
moein1366
01-09-2015, 12:23 AM
(sm127)ز آسمان دل من خورشید و مه برآمد(sm127)
(sm127)شب میلاد احمد(ص) با پور حیدر آمد(sm127)
(sm127)همه شادی نمایید که میلاد نبی شد(sm127)
(sm127)جلوه ی نور صادق ز بعدش منجلی شد(sm127)
میلاد ششمین اختر تابناک آسمان ولایت و نبی اکرم نور هدایت مبارک باد(sm176)
سلام دوستان
این شب عزیز رو به همه مسلمانان ،بخصوص دوستان گلم در این سایت و تاپیک تبریک میگم.ان شالله که ایام به کامتان باشد.
همونطور که به دوستان قول داده بودم،امشب به مناسبت میلاد نبی اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع) ویدئوهایی که دوستان از استاد در خواست داده بودند رو براشون آماده کرده ام.امیدوارم که این عیدی را از ما بپذیرند.
moein1366
01-09-2015, 12:30 AM
موزیک ویدئو زندگی با تو
کیفیت اورجنالDVD
تقدیم به مدیر محترم،اقا صالح
moein1366
01-09-2015, 12:34 AM
کنسرت استاد در تاجیکستان با کیفیت بالا
اجرای قسم به عشق
تقدیم به دوستم روزگار
moein1366
01-09-2015, 12:37 AM
موزیک ویدئو دلم تنگته با کیفیت اورجنال
تقدیم به دوست خوبم روزگار
moein1366
01-09-2015, 12:41 AM
کنسرت قدیمی استاد در پاریس
اجرای زیبای شاه دخترون
تقدیم به دوست خوبم رویا
moein1366
01-09-2015, 12:44 AM
موزیک ویدئو بت پرست
با کیفیت اورجنال
تقدیم به دوستم رویا
moein1366
01-09-2015, 12:47 AM
موزیک ویدئو لیلی و مجنون
بالاترین کیفیت موجود
تقدیم به دوستمmadar
moein1366
01-09-2015, 12:50 AM
موزیک ویدئو وقتی سرت رو شونمه
بالاترین کیفیت موجود
تقدیم به دوستم madar
moein1366
01-09-2015, 12:56 AM
موزیک ویدئو محشر(بی بی گل)
ورژن 2
تقدیم به دوستم moeinnieom
moein1366
01-09-2015, 01:01 AM
کنسرت استاد در تاجیکستان با کیفیت بالا
اجرای زیبای ای عشق
تقدیم به دوستم Reza67
این بود درخواستی های دوستان.امیدوارم که خوشتون بیاد.
(sm127)عیدتون مبارک(sm127)
Saleh16
01-09-2015, 02:09 AM
تشکر ویژه ای از دوست گلم Moein1366 عزیز که این همه زحمت کشیده و این ویدیوهای قشنگ رو آپلود کرده
واقعا از صمیم قلب ازش تشکر میکنم و واقعا خوشحالم که رفیقی شفیقی مثل اون دارم (sm127)(sm93)
Saleh16
01-09-2015, 02:10 AM
عکس جدیدی از استاد!!
javad
01-09-2015, 02:55 PM
moein1366
01-09-2015, 03:07 PM
تشکر ویژه ای از دوست گلم Moein1366 عزیز که این همه زحمت کشیده و این ویدیوهای قشنگ رو آپلود کرده
واقعا از صمیم قلب ازش تشکر میکنم و واقعا خوشحالم که رفیقی شفیقی مثل اون دارم (sm127)(sm93)
سلام
خواهش میکنم صالح جان.
امیدوارم که دوستان راضی باشند و بتونیم به کمک همدیگه تاپیکی ماندگار و دوستانی ماندگارتر در کنار هم داشته باشیم .(sm127)
یه تشکر هم از اقا جواد که فعالیتش داره بیشتر میشه.ممنون از همگی(sm127)
javad
01-09-2015, 03:17 PM
ممنون moein1366 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) جان(sm10)
AMIR HOSEIN
01-09-2015, 06:47 PM
با سلام و درود خدمت مدیر تاپیک اقا صالح گل و معین 1366 عزیز و همه دوستان نازنین و فعال سایت استاد معین.
بابت زحماتتون خیلی ممنون.البته به اقا جوادم خسته نباشد میگم بابت همکاریش و ممنونم.
اقا موزیک ویدئو حلقه طلایی معین رو قبلا درخواست داده بودم ولی خبری نشد اگه ممکنه لطف کنید بذارید
هر دو ورژنش باشه بهتره.
با تشکر
برقرار و پایدار باشید
k@mbiz
01-09-2015, 08:17 PM
(sm127)
روزگار
01-09-2015, 09:07 PM
سلام دوستان
خیلی خیلی ازتون ممنونم که اینقد تاپیک رو هر روز پر رنگ و پررنگتر میکنید.از زحمات اقا جواد هم ممنونم که این روزها ویدئوهای بسیار خوبی از استاد گذاشتند و یک تشکر ویژه هم به دوست عزیزمmoein1366نازنین که واقعا عیدی بزرگی به همه داد و همه دوستانش رو مثل همیشه خوشحال کرد.
یه سلام هم خدمت مدیر محترم،کم پیدا شده ولی ما منتظر ویدئوهای ایشون هم هستیم،دیگه باید قولش رو خودش بهمون بده.ممنون از همگی(sm10)
princesaeed
01-10-2015, 10:26 AM
سلام به همگی صبح شنبه تون به خیر امیدوارم هفته قشنگی رو شروع کرده باشید
به نوبه خودم تشکر می کنم از همگی به خصوص moein1366 عزیز
چنتا از کنسرت های استاد رو براتون میزارم و یه خاطره:
نوجوون بودم به اتفاق خونواده میرفتیم مشهد تو ضبط ماشین هم یه نوار گلچین بود که خواننده های مختلفی توش بود راه هم طولانی یهو یه آهنگی پخش شد که میگفت : راتو برو مسافر برگشتنت عذابه من تشنه لب تکیدم آب این طرف گِلابه
به قدری هیجان زده شدم که از همون لحظه تا الان همیشه باهاشم : تو تنهایی ها ، تو جمع ، سربازی ، دانشگاه و . . .
حس من به معین : بازگشت همه به سوی اوست
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
سفر کردم و کفتر کاکل به سر کنسرت آلمان 2013
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
مردم - کنسرت اورنج کانتی 2013
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
کنسرت کامل لندن نوروز 93 - 48 دقیقه
To Be Continued . . .
سلام داداش معین.ای ول داری......
ممنون از این همه ویدیوهای زیبایت. ان شاالله که سایه ات همیشه بر سر تاپیک باشه.
از بقیه دوستان هم که دارن فعالیت میکنند، سپاسگزارم (sm176)
moein1366
01-10-2015, 02:25 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[]
moein1366
01-10-2015, 02:36 PM
سلام داداش معین.ای ول داری......
ممنون از این همه ویدیوهای زیبایت. ان شاالله که سایه ات همیشه بر سر تاپیک باشه.
از بقیه دوستان هم که دارن فعالیت میکنند، سپاسگزارم (sm176)
سلام رویا جان
قابل شما و دوستان رو نداشت.انجام وظیفه بود(sm10)
princesaeed
01-10-2015, 03:53 PM
اولین کنسرت معین در لندن ۱۳۶۱ - من دیگه بچه نمیشم
yaran
01-10-2015, 05:10 PM
سلام خدمت دوستداران معین
اقا کسی میدونه این کنسرت معین ماله چه سالیه و کجاست و اگر دارید لطفا بزارید
moein1366
01-10-2015, 05:49 PM
سلام خدمت دوستداران معین
اقا کسی میدونه این کنسرت معین ماله چه سالیه و کجاست و اگر دارید لطفا بزارید
سلام یاران
اگه اشتباه نکنم کنسرت استاد در پاریس سال1987 باشه.اینم تصویر کامل ویدئو
moein1366
01-10-2015, 06:00 PM
اولین کنسرت معین در لندن ۱۳۶۱ - من دیگه بچه نمیشم
سلام دوست عزیز
ممنونم از زحماتت
اولین کنسرت استاد در پاریس هستش.حیف و صد افسوس این کنسرت در انحصار تعداد کمی از طرفداران استاد هستش.
فقط این اجرا در دسترس هستش،اجرای بی نظیر راز......
yaran
01-10-2015, 06:22 PM
سلام یاران
اگه اشتباه نکنم کنسرت استاد در پاریس سال1987 باشه.اینم تصویر کامل ویدئو
سلام خدمت اقا معین
داداش این عکسی که گذاشتی فقط نه دقیقهست که میتونی اجراهای معین رو کامل بزاری دمت گرم(sm10)
moein1366
01-10-2015, 06:26 PM
باشه چشم.ولی نمیدونم تا امشب بتونم یا نه.چون سرعتم واسه اپ الان مناسب نیست.ولی ان شالله حتما برات انجام میدم.
moein1366
01-10-2015, 07:37 PM
کنسرت زیبا و قدیمی استاد در لندن 1987
اجرای هوس و کفتر کاکل بسر
AMIR HOSEIN
01-10-2015, 08:06 PM
با سلام
معین جان قرار شد موزیک ویدئو حلقه استاد رو بزاری پس چی شد.
ممنون
(sm127)
moein1366
01-10-2015, 08:28 PM
با سلام
معین جان قرار شد موزیک ویدئو حلقه استاد رو بزاری پس چی شد.
ممنون
(sm127)
سلام امیرحسین جان
چشم.حتما برات میذارم(sm176)
moein1366
01-10-2015, 11:25 PM
دانلود موزیک ویدئو حلقه طلایی
کیفیت اورجنال
تقدیم به دوستم امیرحسین
moein1366
01-10-2015, 11:26 PM
Sed Saleh
01-11-2015, 01:26 AM
سلام جناب معین!
آقا آلبوم مست رو نداری برا ما بذاری؟
moein1366
01-11-2015, 07:01 AM
سلام جناب معین!
آقا آلبوم مست رو نداری برا ما بذاری؟
سلام دوست عزيز
تمامی آثار معین از جمله فول آلبومش در صفحه اول تاپیک موجود هست.(sm127)
princesaeed
01-11-2015, 09:30 AM
سلام دوست عزیز
ممنونم از زحماتت
اولین کنسرت استاد در پاریس هستش.حیف و صد افسوس این کنسرت در انحصار تعداد کمی از طرفداران استاد هستش.
اولین کنسرت معین در لندن نه در جهان
moeinnieom
01-11-2015, 11:06 AM
اولین کنسرت معین در لندن نه در جهان
منظورت چیه؟
AMIR HOSEIN
01-11-2015, 12:21 PM
با سلام و درود خدمت دوستان گرامی
از اقا معین 1366 تشکر ویژه دارم بابت موزیک ویدئو حلقه طلایی استاد.
داداش دمت گرم .
اقا اینم یه عکس زیبا از استاد تقدیم دوستان .دیگه نمیدونم واقعا خود استاد یا نه.
Saleh16
01-11-2015, 01:37 PM
خیلی ممنون از امیر حسین عزیز ، ولی احساس کردم عکس ادیت شده
و ناقص هست واسه همین نسخه اورجینال عکس رو آپ کردم
Galaxy9191
01-11-2015, 02:36 PM
مین خواننده مورد علا قه منه دوسش دارم استاد معین عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم
moein1366
01-11-2015, 10:32 PM
استاد معین و سوزان روشن
madar
01-11-2015, 11:35 PM
سلام مدیر محترم
منتظر ویدئوهای شما هم هستیمااااا(sm50)
Saleh16
01-12-2015, 12:19 AM
سلام مدیر محترم
منتظر ویدئوهای شما هم هستیمااااا(sm50)
چشم دوست عزیز ، حتما (sm93)
AMIR HOSEIN
01-12-2015, 08:42 AM
با سلام
اقا میشه لطف کنید اهنگ به دیدن من بیا مهتاب در اومد استاد رو که به یاد بانو هایده خونده واسمون بذارید
ممنون.
princesaeed
01-12-2015, 10:53 AM
منظورت چیه؟
یعنی اولین باری که معین در لندن کنسرت برگزار کرد این کنسرته
moein1366
01-12-2015, 12:07 PM
یعنی اولین باری که معین در لندن کنسرت برگزار کرد این کنسرته
اره اولین کنسرتش هست
روزگار
01-12-2015, 02:15 PM
چشم دوست عزیز ، حتما (sm93)
پس کی مدیر عزیز(sm127)
javad
01-12-2015, 05:39 PM
javad
01-12-2015, 09:30 PM
دمت گرم جواد
(sm93)
Behzad Music
01-13-2015, 05:52 AM
سلام دوست عزیز
ممنونم از زحماتت
بادرود دوست گرامی اگه این ویدئو رو دارید .بذارید ممنون میشم
AMIR HOSEIN
01-13-2015, 10:43 AM
princesaeed
01-13-2015, 01:48 PM
سالهای ابتدایی
معین در سال ۱۳۳۰ در شهرستان نجف آباد واقع در استان اصفهان در خانوادهای کاملاً مذهبی و از نظر مالی در سطح متوسط و پر جمعیت به دنیا آمد. او در دوران نوجوانی و جوانی قرآن را با صوت و اشعار و غزلیات شعرای بزرگ را میخواند. او در همان دوران با دوستان خود در مجالس شادمانی برنامههای بسیاری در شهر خود و دیگر شهرهای استان اصفهان اجرا میکرد. وی از دوران کودکی علاقه خود را به آواز نشان داد. معین در سن ۱۸ سالگی نزد اساتید آواز آن زمان همچون تاج اصفهانی و حسن کسایی به یادگیری گوشهها و دستگاههای آواز ایرانی پرداخت.
از سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۷ در هتل عباسی اصفهان و کاباره هزار و یک شب به اجرای برنامه مشغول شد. درآن زمان معین یک گروه ارکستر که از افرادی هم چون ناصر ریاضی و پیمان سرخوش تشکیل شده بودند در اصفهان برنامه اجرا میکرد. معین اولین کار خود را در سال ۱۳۵۹ با عنوان «یکی را دوست میدارم» روانه دنیای موسیقی کرد. اما نکته مهم این بود که یکی را دوست میدارم با ترانهای از مسعود امینی و آهنگی از معین آن چنان در میان مردم جا باز کرد که این اثر پس از مدتی کوتاه از مرزهای ایران گذشت و توسط خوانندگان ایرانی که پس از انقلاب به آمریکا مهاجرت کرده بودند خوانده شد. هایده، ابی و عارف از جمله معروف ترین این افراد بودند. معین یک شبه راهی را که بسیاری برای آن سالها کار کرده بودند پیموده بود و اینک تبدیل به آوازه خوانی نامی شده بود. معین تنها خوانندهای است که دقیقا بعد انقلاب ظهور کرد وموفقیتش از همان زمانی که از ایران خارج شد، آغاز گشت. معین بعد انقلاب آن چنان موفق بود که عده ای هم چون فرید زولاند و جهانبخش پازوکی و حسن شماعی زاده بعد انقلاب را دوران معین مینامند.
خارج از ایران
معین در سال ۱۳۶۲ اولین آلبوم مستقل خود را با نام «میپرستم» از شرکت ترانه راهی بازار کرد. آلبوم بعدی معین و هایده با نام «گلهای غربت» پرفروش ترین آلبوم سال شد. معین سال بعد (۱۳۶۴) هم توانست با آلبوم پریچهر با آهنگهایی از فرید زولاند و بیژن مرتضوی، عنوان پرفروشترین آلبوم سال را کسب کند.
معین از جمله خوانندگانی است که کنسرتهای فراوانی را در طول سال برگزار میکند، کنسرتهای معین در مجلل ترین و با شکوه ترین سالنهای کنسرت برپا میشود.
معین در ترانههای خود به تمام ابعاد زندگی اشاره کرده است. مهر به دخترش در اجرای ترانههای بابا و پریچهر و مهر و علاقهٔ او به همسرش در اجرای ترانه طناز در آلبوم یکی را دوست میدارم.
زندگی شخصی
معین در سال ۱۳۶۸ در سن ۳۸ سالگی با خانمی «اسپانیایی» ازدواج کرد. وی در همان سال آلبوم «صبحت به خیر عزیزم» را روانه بازار کرد. دوسال بعد یعنی در سال ۱۳۷۰ اولین فرزند معین پریچه متولد شد.
معین در سال ۱۳۷۴ از همسر خود جدا شد، و تا مدتی در تنهایی به سر برد. وی در سال ۱۳۷۸ برای بار دوم ازدواج کرد. همسر دوم وی خانمی کانادایی به نام «پانته آ» است که از وی دختری به نام «ستاره» دارد. در سال ۱۳۷۹ معین آلبوم «پرواز» را منتشر کرد و دو سال بعد آلبوم «لحظهها» را روانه بازار کرد. در پاییز سال ۱۳۸۶، معین آلبوم «طلوع» را که حاصل همکاری او با بابک بیات، بابک صحرایی، فضلالله توکل، صادق نوجوکی، کاظم عالمی، و بابک رادمنش بود منتشر ساخت. وی اکنون رویه کارش را را بر ارائه تک آهنگ گذاشته است.
تک آهنگها
معین و همکاری با سایر هنرمندان
معین از جمله معدود هنرمندانی است که تمایل به همکاری با دیگر هنرمندان دارد در همین راستا از همان ابتدا و آغاز کار حرفهای خود این امر را اجرا کرده است.(چه در آلبومهای خود و چه در اجرای کنسرتها) معین در همین زمینه همکاری بسیار زیادی با هنرمندان برجسته و گرانقدر ایران داشته است که از جمله آنها میتوان به نام این افراد اشاره کرد: سیاوش قمیشی، داریوش اقبالی (داریوش)، ابراهیم حامدی (ابی)، هایده، گوگوش، شهره، مهستی، فتانه، کوروس، مرتضی و...
ترانه"سفر"
ترانه «سفر» با مطلع (سفر کردم که از یادم بری دیدم نمی شه...) از ماندگارترین و ناب ترین ترانههای معین است. تا آن جا که مصطفی کیایی با ساختن فیلم ضدگلوله قصه فردی را روایت کرد که تحت تاثیر آهنگ سفر معین قرار گرفته و زندگیش تغییر میکند.
بازخوانی آهنگ «جدایی» توسط اصفهانی
محمد اصفهانی پنج شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۲ پس از مدتها دو سانس در مرکز همایشهای برج میلاد تهران روی استیج رفت و به اجرای زندهٔ آثار خود پرداخت. در یکی از این اجراها، آهنگ جدایی از معین را خواند. محمد اصفهانی گفت: میخواهم در بزرگداشت استاد بیات، ترانهای از ساختههای خودشان را بخوانم که من تا به حال اجرا نکردم. این ترانه را یک خوانندهٔ بسیار بزرگ و تکرار ناپذیر خوانده است. سپس قطعهٔ مشهور «جدایی» با مطلع «از جدا شدن نوشتی رو تن زخمی هر برگ...» اجرا شد و استقبال چشمگیر حضار را در پی داشت. همزمان با پخش این قطعه، کلیپی شامل عکسهای زنده یاد بابک بیات پخش شد. بابک صحرایی نیز در صفحه شخصی اش اعلام کرده این اجرا با رضایت قلبی استاد معین هم همراه بوده است.
تکذیب خبر درگذشت معین
در تابستان سال ۱۳۹۲ شایعه مرگ استاد معین بر اثر تصادف در فضای مجازی منتشر شد که بلافاصله با تکذیب صفحه فیسبوک رسمی ایشان روبرو شد.
ترانه"همدم"
در سال ۱۳۸۹ استاد معین ترانه ای به نام همدم با آهنگسازی علیرضا افکاری و ترانه ای از افشین مقدم منتشر شد که مورد اقبال عمومی قرار گرفت.دیری نگذشت که این اثر بر قلب میلیونها نفر نشست و ویدیو رسمی این آهنگ در سایت یوتیوب تا به امروز نزدیک به ۶ میلیون بار بازدید شده است که یک رکورد محسوب می شود .
princesaeed
01-13-2015, 01:58 PM
دانلود کنسرت معین در یونیورسال امفی تیاتر
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
کاش می نوشتی صوتیه
javad
01-13-2015, 04:32 PM
javad
01-13-2015, 04:48 PM
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
01-13-2015, 04:48 PM
کنسرت معین در یونیورسال امفی تیاتر 1992
با تشکر از Yaran عزیز
پارت 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پارت 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mahdii
01-13-2015, 05:42 PM
سلام مهدی جان
ورژن اول اهنگ نیرنگ (عاشقتم واویلا)
ترانه محشر یا بی بی گل هم در آلبوم بی بی گل هستش.
سلام
استاد زحمتکش آقا معین 1366 عزیز خسته نباشی ازتون متشکرم
آقا معین شما با این همه زحماتی که در سایت می کشی برای من عجیبه که چرا به شما ترفیع درجه نمیدن
من از مدیر سایت میخوام اونایی که زحمت می کشن ترفیع درجه بهشون داده بشه
آقا معین ورژن دوم آهنگ عاشقتم واویلا رو میتونی بذاری
آقا معین من فکر می کنم این ورژن هایی کمیابی که از آقای معین به بازار اومده مثل همین آهنگ عاشقتم واویلا که بعدا صحبت میشد که این ها ناقصه به نظر من این ها ناقص نیست
به نظرم این آهنگ ها چون به صورت بزم اجرا شده فکر می کنیم ناقصه
چون آهنگ های بزم به صورتی است که خواننده وقتی که اولین آهنگش رو میخونه آهنگ رو قطع می کنه و آهنگ دومش رو شروع می کنه و میخونه چون من از این آهنگ های بزم شنیدم
اگه این ها به صورت آلبوم بیرون اومده بود بعد اون موقع میتونستیم بگیم که ناقصه
به هر حال ازت متشکرم استاد معین 1366 عزیز به نظرم اون کسانی که طرفدار معین هستند مشخصه که مثل خواننده محبوب استاد معین
طرفداراشون هم لیاقت استادی دارند
parkhah
01-13-2015, 10:01 PM
سلام خوبی ویدیوها با کا ام پلیر باز نمیشوند
javad
01-13-2015, 10:28 PM
سلام خوبی ویدیوها با کا ام پلیر باز نمیشوند
با نرم افزار hjsplit تمام فایل ها رو یکی کن بعد به فرمت mp4 تبدیل میشه
ویدئو ها باز نمیشن، لطفا بررسی کنید.
Saleh16
01-14-2015, 01:23 AM
ویدئو ها باز نمیشن، لطفا بررسی کنید.
دوست من تو نظرات که گفتن با نرم افزار hjsplit تمام فایل ها رو یکی کن بعد به فرمت mp4 تبدیل میشه
madar
01-14-2015, 02:11 AM
با کیفیت اورجینال DVD و بدون تگ
با تشکر از Yaran عزیز
با سلام خدمت همه دوستان.
مدیر جان ممنون از زحماتت.ولی این ربع کیفیت اورجنالشم نیست،چون این رو من دانلود کردم و پایین ترین کیفیت رو داره،فقط حجمش بالاست.بعدش هم همونطور که معین 1366نازنین تو آرشیو کنسرتهاش اعلام کردند،dvd اورجنالش 3گیگ هستش.از یاران هم ممنونم،فقط ای کاش با کیفیت ترین بود..
yaran
01-14-2015, 09:55 AM
سلام خدمت اقا صالح گل(sm10)
دوستان تو تاپیکی که این کنسرت رو گذاشتم من نگفتم با کیفیت اورجینال...در ضمن کنسرت همراه با تگ موزیک باران میباشد
سو تفاهم نشود بعد از دانلود فوش نثار ما کنید(sm120)
دوستان برای اموزش دیدن ویدیو و بهم چسبوندن فایلها میتونن به این تاپیک مراجعه کنند
در ضمن دوست خوبم معین 1366(sm10) که این کنسرت رو با کیفیت اورجینال دارن
اگه لطف کنن میتونن این کنسرت رو در ده پارت برای دانلود بزارند
اینجوری هم فشار به ایشون نمیاد...هم دوستداران معینی خوشحال میشن
روزگار
01-14-2015, 11:21 AM
سلام خدمت اقا صالح گل(sm10)
دوستان تو تاپیکی که این کنسرت رو گذاشتم من نگفتم با کیفیت اورجینال...در ضمن کنسرت همراه با تگ موزیک باران میباشد
سو تفاهم نشود بعد از دانلود فوش نثار ما کنید(sm120)
دوستان برای اموزش دیدن ویدیو و بهم چسبوندن فایلها میتونن به این تاپیک مراجعه کنند
در ضمن دوست خوبم معین 1366(sm10) که این کنسرت رو با کیفیت اورجینال دارن
اگه لطف کنن میتونن این کنسرت رو در ده پارت برای دانلود بزارند
اینجوری هم فشار به ایشون نمیاد...هم دوستداران معینی خوشحال میشن
سلام یاران
ممنون بابت زحماتت.این یکی کیفیتش بهتر از اونی که در تاپیک خودت گذاشتی بیشتر نیست؟/
danielparsa
01-14-2015, 11:48 AM
سلام دوستان خوبم
امیدوارم همهتون خوب و خوش و شاد باشید
بخدا شرمنده هستم، میدونم اینجا تاپیک آقای معین هستش
ولی من یه آهنگ از خانم مهستی به اسم فدات شم میخواستم
اگه از دوستای خوبم کسی این آهنگ رو با کیفیت خوب داره، ممنون میشم بزرگواری کنه و برای من بذاره
دست همهتون رو میبوسم
meisamkia33
01-14-2015, 11:57 AM
فدات من دارم بهم بگو باید چی کنم چون بلد نیستم آپ کنم
با کیفیت اورجینال DVD و بدون تگ
با تشکر از Yaran عزیز
ممنون از زحمات دوستان
چرا واسه من دانلود نمیشن
Shahrokh
01-14-2015, 12:22 PM
سلام دوستان خوبم
امیدوارم همهتون خوب و خوش و شاد باشید
بخدا شرمنده هستم، میدونم اینجا تاپیک آقای معین هستش
ولی من یه آهنگ از خانم مهستی به اسم فدات شم میخواستم
اگه از دوستای خوبم کسی این آهنگ رو با کیفیت خوب داره، ممنون میشم بزرگواری کنه و برای من بذاره
دست همهتون رو میبوسم
سلام دوست خوبم اهنگ فداتشم از زنده یاد مهستی از مجموعه های خاطره (5) از ساخته های صادق نوجوکی
moein1366
01-14-2015, 12:27 PM
سلام دوستان
از زحمات یاران عزیز ممنونم بخاطر فعالیتشون.
دوستان من عرض که این کنسرت رو با کیفیت اورجنالDVD دارم.ولی خیلی مشکل هست همه رو یکجا اپ کنم.نرم افزارهای زیادی هم امتحان کردم که بتونم این کنسرت رو به چند قسمت تقسیم کنم ولی متاسفانه برام پیغام ارور میدادن.حالا دلیلش رو نمیدونم.دوستان اگه تخصص بیشتر در این کار دارن یه نرم افزار عالی پیشنهاد بدن تا بتونم این کنسرت رو تراک تراک کنم.ممنون از همه دوستان.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
danielparsa
01-14-2015, 01:09 PM
ممنونم دوست خوبم
امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی
خدا نگهدار خودت و خانوادت باشه
danielparsa
01-14-2015, 01:16 PM
ممنونم دوست خوبم (آقا شاهرخ)
امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی
خدا نگهدار خودت و خانوادت باشه
reza67
01-14-2015, 02:01 PM
سلام دوستان
دوستان من عرض که این کنسرت رو با کیفیت اورجنالDVD دارم.ولی خیلی مشکل هست همه رو یکجا اپ کنم.نرم افزارهای زیادی هم امتحان کردم که بتونم این کنسرت رو به چند قسمت تقسیم کنم ولی متاسفانه برام پیغام ارور میدادن.حالا دلیلش رو نمیدونم.دوستان اگه تخصص بیشتر در این کار دارن یه نرم افزار عالی پیشنهاد بدن تا بتونم این کنسرت رو تراک تراک کنم.ممنون از همه دوستان.
به نظرم لذت کامل دیدنش بهتر از تکه تکه کردنشه .
اگه امکانش هست فشرده کن فایل رو و به چند قسمت تقسیمش کن
هر چند وقت یه بار یه قسمتشو آپلود کن هر وقت آپلود همه قسمتا تموم بذار رو سایت
البته این فقط یه نظره تصمیمش با خودته (sm10)
Saleh16
01-14-2015, 02:21 PM
سلام دوستان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام . خوبی؟؟
با نرم افزار وینرار به چند پارت قسمتش کن و مثلا 10 part بعد هر مدت یکی شد آپلود کن ُ بهترین کاره هم ویدیو یک دست میمونه هم آپلودش راحته . خود دانی . بازم ممنون از لطفت (sm93)
yaran
01-14-2015, 02:51 PM
سلام دوستان
سلام اقا شما با همون نرم افزاری که معرفی کردم میتونی سه گیگ کنسرت رو به ده پارت 300 مگابایتی تبدیل کنی
فقط به جای جوین باید اسپلیت رو بزنی بقیش دیگه معلومه چی به چیه
اگه یه سرچ تو گوگل بزنی خیلی راحت اموزشش پیدا میشه...من اگه بخام توضیح بدم یه خورده طولانی میشه
moein1366
01-14-2015, 02:59 PM
یاران ممنون از راهنماییت.باشه امتحان میکنم ببینم چی میشه.
یه سوال هم ازت کرده بودم ولی ظاهرا بی جواب مونده....
AMIR HOSEIN
01-14-2015, 05:00 PM
با سلام
اقا اهنگ به دیدن من بیا مهتاب در اومد استاد رو بذارید ممنون میشم
تو صفحات قبل هم درخواست دادم کسی توجه نکرد
ممنون
yaran
01-14-2015, 05:12 PM
یاران ممنون از راهنماییت.باشه امتحان میکنم ببینم چی میشه.
یه سوال هم ازت کرده بودم ولی ظاهرا بی جواب مونده....
چه سوالی یادم نمیاد والا من هر روز صفحه ها رو چک نمیکنم!!!
Saleh16
01-14-2015, 05:15 PM
با سلام
ممنون
سلام دوست عزیز ، بفرمایید :
Moein - Mahtab (Live In Studio BBC) 1390 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saleh16
01-14-2015, 05:16 PM
با سلام
ممنون
سلام دوست عزیز ، بفرمایید :
Moein - Mahtab (Live In Studio BBC) 1390 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
AMIR HOSEIN
01-14-2015, 06:39 PM
سلام دوست عزیز ، بفرمایید : moein - mahtab (live in studio bbc) 1390 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) سلام اقا یک دنیا ممنون از محبت شما مدیر عزیز. و البته بقیه دوستانم واقعا دستشون درد نکنه بابت زحماتشون. پاینده باد استاد moein
moein1366
01-14-2015, 07:49 PM
چه سوالی یادم نمیاد والا من هر روز صفحه ها رو چک نمیکنم!!!
پ خ فرستاده بودم
yaran
01-14-2015, 07:57 PM
پ خ فرستاده بودم
پ خ شد
سلام دوستان گل خودم
یه سوال داشتم.لطفا دوستان عزیز کمکم کنند.راسته که موزیک ویدئو کعبه دو ورژن داره و اینکه اون دختری که در موزیک ویدئو لیلی و مجنون با معین هستش دختر مهستی،سحر هستش؟(sm176)
moein1366
01-14-2015, 11:52 PM
سلام دوستان گل خودم
یه سوال داشتم.لطفا دوستان عزیز کمکم کنند.راسته که موزیک ویدئو کعبه دو ورژن داره و اینکه اون دختری که در موزیک ویدئو لیلی و مجنون با معین هستش دختر مهستی،سحر هستش؟(sm176)
سلام رویا جون
من هم شنیدم یه چیزایی که موزیک ویدئو کعبه 2ورژن داره،یکی همینی که الان هست (بدون حضور معین) و در ورژن دومی با حضور استاد هستش و اگه هم مبنا بر بودن این ورژن2 باشه،باید بگم بسیار نایاب هست.
در مورد اون کسی که در ویدئو لیلی و مجنون با معین هست احتمالا حرف شما درست باشه،چون یه موزیک ویدئو از بانو هایده هست که سحر دختر مهستی در اون ویدئو رقاصی میکنه و شبیه به همونی هست که در موزیک ویدئو لیلی و مجنون هستش.با سپاس(sm127)
moein1366
01-14-2015, 11:55 PM
سلام
استاد زحمتکش آقا معین 1366 عزیز خسته نباشی ازتون متشکرم
آقا معین شما با این همه زحماتی که در سایت می کشی برای من عجیبه که چرا به شما ترفیع درجه نمیدن
من از مدیر سایت میخوام اونایی که زحمت می کشن ترفیع درجه بهشون داده بشه
آقا معین ورژن دوم آهنگ عاشقتم واویلا رو میتونی بذاری
آقا معین من فکر می کنم این ورژن هایی کمیابی که از آقای معین به بازار اومده مثل همین آهنگ عاشقتم واویلا که بعدا صحبت میشد که این ها ناقصه به نظر من این ها ناقص نیست
به نظرم این آهنگ ها چون به صورت بزم اجرا شده فکر می کنیم ناقصه
چون آهنگ های بزم به صورتی است که خواننده وقتی که اولین آهنگش رو میخونه آهنگ رو قطع می کنه و آهنگ دومش رو شروع می کنه و میخونه چون من از این آهنگ های بزم شنیدم
اگه این ها به صورت آلبوم بیرون اومده بود بعد اون موقع میتونستیم بگیم که ناقصه
به هر حال ازت متشکرم استاد معین 1366 عزیز به نظرم اون کسانی که طرفدار معین هستند مشخصه که مثل خواننده محبوب استاد معین
طرفداراشون هم لیاقت استادی دارند
سلام مهدی جان
شما به این بنده حقیر لطف دارید.(sm127)
باید به عرضتون برسونم که ورژن دو آهنگ عاشقتم واویلا همون آهنگ نیرنگ هستش که در آلبوم بیاد ماندنی نماز قرار داره.(sm176)
moein1366
01-14-2015, 11:56 PM
javad
01-15-2015, 06:43 AM
javad
01-15-2015, 06:49 AM
javad
01-15-2015, 06:56 AM
javad
01-15-2015, 07:06 AM
بادرود دوست گرامی اگه این ویدئو رو دارید .بذارید ممنون میشم
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
سلام خدمت همه دوستان و آقا جواد
ممنون از ویدیوهایی که گذاشتی،فقط جواد جان نمیدونم چرا بیشتر تصاویری که میگذاری،تکراری ان...
از زحماتت ممنون..(sm127)
نمیدونم امتحانات مدیر تموم نشده،اونم یه مانور بزرگی در تاپیک انجام بده یا نه..
javad
01-15-2015, 07:47 AM
ممنون از ویدیوهایی که گذاشتی،فقط جواد جان نمیدونم چرا بیشتر تصاویری که میگذاری،تکراری ان...
از زحماتت ممنون..(sm127)
(sm184)(sm139)
javad
01-15-2015, 07:51 AM
(sm39)
بجز اون تصویر دسته جمعی استاد با دوستانش،بقیه اش تکراری بود.دوست خوبمون moein1366 در پستها ی قبلی گذاشته بودن.
بهرحال ممنون از تلاشهایت (sm10)
meisamkia33
01-15-2015, 12:00 PM
داداش گل سلام خسته نباشی واقعا دست مریضاد یه زحمت بکش فایل صوتی کنسرت یونیورسال پارت2 آخرش خرابه تورو خدا اگه درست شدنیه انجامش بده دست بوسم(sm127)
javad
01-15-2015, 02:54 PM
تو خودت به غیر از انتقات کردن چیز دیگه هم بلدی (sm59)
javad
01-15-2015, 03:00 PM
از زحماتت ممنون..(sm127)
حالا توتصاویر رو نگان نکن
k@mbiz
01-15-2015, 03:01 PM
بسیار عالی
javad
01-15-2015, 03:04 PM
داداش گل سلام خسته نباشی واقعا دست مریضاد یه زحمت بکش فایل صوتی کنسرت یونیورسال پارت2 آخرش خرابه تورو خدا اگه درست شدنیه انجامش بده دست بوسم(sm127)
باید زنگ بزنن شرکت تولید کننده نظر تو رو بگم از خدا تم باشه گیرت اومده(sm102)
k@mbiz
01-15-2015, 03:11 PM
دوستان من این ویدیو ها رو از استاد دارم همشون بدون تگ هستن
اقای معید گل و اقای صالح عزیز ببینید کدوم ویدیوشو ندارم بهم بگید
01-15-2015, 03:13 PM
اقا جواد شما هم اگه کمی و کسری در ویدیو ها دیدید بهم بگید
javad
01-15-2015, 03:15 PM
(sm142)
javad
01-15-2015, 03:17 PM
باشه به پیام خصوصی میفرستم (sm10)
حالا توتصاویر رو نگان نکن
چرا ناراحت میشی.غیر از اینکه گفتم تصاویری که گذاشتیه تکراری..
من چکار دارم،روزی ده بار عکسهای تکراری بذار.(sm50)
پیروزی تیم ملی هم مبااااااااااااااااااااااا ااااااااااااارک(sm176)
k@mbiz
01-15-2015, 03:37 PM
فکر نکنم کسی این ویدیو رو با این کیفیت داشته باسه اگه ندارید امشب بزارم ویدیوشو
به تو می اندیشم
کامبیز جان شماهم درخواستی هایی که در تاپیک هایده میخواستی بذاری،لطفا بذار.
نذار تاپیک بانو به خواب زمستانی فرو برود..................(sm98)
k@mbiz
01-15-2015, 03:40 PM
کامبیز جان شماهم درخواستی هایی که در تاپیک هایده میخواستی بذاری،لطفا بذار.
نذار تاپیک بانو به خواب زمستانی فرو برود..................(sm98)
رویا جان شرمنتده شما و بقیه دوستانم ی مشکلی پیش اومده الان نزدیک به 6 تا ویدیو اپلود کردم بزار همرو اپلود کنم ی سوپرایز میخوام کنم
k@mbiz
01-15-2015, 03:44 PM
داداش جواد اون بی بی گل ورژن دو ور برای من اپلود کن دستت طلا
هر سه موزیک ویدئو بی بی گل در صفحه اول موجود هست..
چی شده دوستان دارن مانور میدن رو فایلهای معین...
بنظرم یکی تو جمعمون هست که نمیتونین باهاش رقابت کنیدا......گفته باشم(sm155)
javad
01-15-2015, 03:50 PM
کامبیز جان عکس ها رو تو پیام شخصی می فرستم برات
madar
01-15-2015, 03:58 PM
به تو می اندیشم
سلام خدمت همه دوستان خودم
ممنون از فعالیت های بی دریغ شما
خدایی بعضی ویدیوهای استاد اصلا با کیفیت گیر نمياد.نمونه اش همین بتو می اندیشم که کمابیش ميگه
اینایی که الان نام میبرم با کیفیتش نیست،باورم کن،دلسوخته،کوچه،گلم،دعا،ا رباب وفا،اگه داشتم تورا،وجودتان دیگه،دوستان اگه اونارو با کیفیت پیدا کردن بذارن،این کار کردن شاهکاره. (sm10)
k@mbiz
01-15-2015, 03:58 PM
کامبیز جان عکس ها رو تو پیام شخصی می فرستم برات
باشه داداش ولی اون بی بی گل ورژن دو نوشتی جلوش برام اپلود کن
k@mbiz
01-15-2015, 04:00 PM
سلام خدمت همه دوستان خودم
ممنون از فعالیت های بی دریغ شما
خدایی بعضی ویدیوهای استاد اصلا با کیفیت گیر نمياد.نمونه اش همین بتو می اندیشم که کمابیش ميگه
اینایی که الان نام میبرم با کیفیتش نیست،باورم کن،دلسوخته،کوچه،گلم،دعا،ا رباب وفا،اگه داشتم تورا،وجودتان دیگه،دوستان اگه اونارو با کیفیت پیدا کردن بذارن،این کار کردن شاهکاره. (sm10)
اپلود میکنم شب
k@mbiz
01-15-2015, 04:01 PM
هر سه موزیک ویدئو بی بی گل در صفحه اول موجود هست..
چی شده دوستان دارن مانور میدن رو فایلهای معین...
بنظرم یکی تو جمعمون هست که نمیتونین باهاش رقابت کنیدا......گفته باشم(sm155)
معین نمیشه باهاش رقابت کرد درسته....
madar
01-15-2015, 04:03 PM
اپلود میکنم شب
ممنون..خدا کنه با کیفیت باشه،ولی نیست با کیفیت این ویدیوهایی که گفتم،دروغ چرا،،
کامبیز ویدیو بی بی گل در صفحه اول هست،نگاه کن ببینم با اون نیستی
k@mbiz
01-15-2015, 04:03 PM
از خداتم باشه که گذاشتم حالا گه تو گذاشتی
ناراحت نباش جواد جان تحت هر شرایط دمت گرم زحمت کشیدی
k@mbiz
01-15-2015, 04:04 PM
ممنون..خدا کنه با کیفیت باشه،ولی نیست با کیفیت این ویدیوهایی که گفتم،دروغ چرا،،
کامبیز ویدیو بی بی گل در صفحه اول هست،نگاه کن ببینم با اون نیستی
درسته دو تا بی بی گل دارم ولی جواد سه تا داره من اون سومی که نوشته جلوش ورژن 2 اونو میخوام
معین نمیشه باهاش رقابت کرد درسته....
خوشم میاد باهوشی(sm127)
درسته دو تا بی بی گل دارم ولی جواد سه تا داره من اون سومی که نوشته جلوش ورژن 2 اونو میخوام
ای بابا میگم صفحه اول هستش.معین1366 شب عید برامون گذاشتش.یه نگاه کن صفحه اول شما
به صفحه 55 همین تاپیک مراجعه کن.در خواستی های دوستان در شب عید توسط معین1366نازنین گذاشته شده،ببینم ویدئویی که میخوایی اونجا نیست؟
javad
01-15-2015, 04:16 PM
بود
javad
01-15-2015, 04:20 PM
یا
یا
javad
01-15-2015, 04:30 PM
موزیک ویدئو محشر(بی بی گل)
ورژن 2
تقدیم به دوستم moeinnieom
سالم معین جان گذاشته
javad
01-15-2015, 04:43 PM
کارت راه افتاد کامبیزجان
k@mbiz
01-15-2015, 05:57 PM
کارت راه افتاد کامبیزجان
شب براتون ویدیو سفر اپلود میکنم
javad
01-15-2015, 06:18 PM
ممنون (sm10)
javad
01-15-2015, 08:01 PM
چرا ناراحت میشی.غیر از اینکه گفتم تصاویری که گذاشتیه تکراری..
من چکار دارم،روزی ده بار عکسهای تکراری بذار.(sm50)
پیروزی تیم ملی هم مبااااااااااااااااااااااا ااااااااااااارک(sm176)
س.دیشب کلیه هام درد می کرد قرص خواب خوردم هر چی پست می زاشتم قاطی وتکراری بود یک خورده از درد ناراحت بودم امید وارم ناراحت نشده باشی بازم شرمنده
javad
01-16-2015, 03:46 AM
این ورژ میگی راستی سفر چی شد
k@mbiz
01-16-2015, 11:30 AM
این ورژ میگی راستی سفر چی شد
اره همینه داداش برات لینک فرستادم
k@mbiz
01-16-2015, 11:31 AM
به تو می اندیشم
لینک دانلود
k@mbiz
01-16-2015, 11:34 AM
چند کاورکاست کمیاب از استاد معین
به قولی که دادم عمل کردم
k@mbiz
01-16-2015, 01:13 PM
با سلا در برنامه مدیا پلیر کلاسیک چطور من اینطور عکس بندازم؟؟
yaran
01-16-2015, 01:17 PM
با سلا در برنامه مدیا پلیر کلاسیک چطور من اینطور عکس بندازم؟؟
k@mbiz
01-16-2015, 01:25 PM
به تو می اندیشم
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
javad
01-16-2015, 01:41 PM
اره همینه داداش برات لینک فرستادم
س. دیشب زود خواب شدم همین حالا اپ میکنم
k@mbiz
01-16-2015, 01:44 PM
س. دیشب زود خواب شدم همین حالا اپ میکنم
ممنون داداش
moein1366
01-16-2015, 04:05 PM
javad
01-16-2015, 05:56 PM
(sm93)
javad
01-16-2015, 07:34 PM
(sm3)عالی بود
به تو می اندیشم
k@mbiz
01-16-2015, 07:35 PM
(sm3)عالی بود
تشکر داداش قابلی نداشت
k@mbiz
01-16-2015, 07:36 PM
موزیک ویدیو سفر از استاد معین
کمی با کیفیتی بهتر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
javad
01-16-2015, 07:51 PM
داداش معذرت من با ف ی ل ر شکن رفته بودم لینک از اول درست بود
javad
01-16-2015, 08:09 PM
رویا جان این عکس که تکراریرنیست
اگه کامل بود که چرا(sm127)
k@mbiz
01-16-2015, 08:37 PM
داداش معذرت من با ف ی ل ر شکن رفته بودم لینک از اول درست بود
اوکی
moein1366
01-16-2015, 09:00 PM
[QUOTE=moein1366;265357]
استاد معین و سوزان روشن
javad
01-16-2015, 09:34 PM
سلام از من که درسته مشکل از خودته
javad
01-16-2015, 10:09 PM
javad
01-16-2015, 10:10 PM
javad
01-16-2015, 10:10 PM
catalanism
01-16-2015, 10:24 PM
javad
01-16-2015, 10:27 PM
سلام ببخشید عکس گذاشتن خیلی راحته لطفا ویدیو کنسرت یا..... ممنون بگذارید(sm93)
javad
01-16-2015, 10:39 PM
سلام معین جان ویدیو بابا رو با کیفیت داری
catalanism
01-16-2015, 10:41 PM
همین کارم میخواستم بکنم ولی محض اطلاعتون کنسرت با کیفیت نداشتم(جز چندتایی که همه دارن اونارو) و اینجام صاحب تاپیک درخواست کرده که کنسرتای بی کیفیت نزارین
javad
01-16-2015, 10:52 PM
علیکم اولا با شما نبودم .کم کیفیت بزارید بعد خود صالح پاک میکنه اگه خواست دوست من به خودت نگیر (sm102)
catalanism
01-16-2015, 11:03 PM
چون دقیقا بعد عکس من از استاد بود فکرکردم روی صحبتتون با منه(sm77)
چشم(sm10) اتفاقا خیلی ازاینجور کنسرتا که با گوشی گرفته شده داشتم.اونم اجراهای تکراری!! مثلا nتا اجرای سفر و کعبه ی متفاوت با کیفیتای درب و داغون تا روزی که با این تاپیک آشنا شدم و خیلیاشونو حذف کردم
javad
01-16-2015, 11:25 PM
چون دقیقا بعد عکس من از استاد بود فکرکردم روی صحبتتون با منه(sm77)
چشم(sm10) اتفاقا خیلی ازاینجور کنسرتا که با گوشی گرفته شده داشتم.اونم اجراهای تکراری!! مثلا nتا اجرای سفر و کعبه ی متفاوت با کیفیتای درب و داغون تا روزی که با این تاپیک آشنا شدم و خیلیاشونو حذف کردم
ممنون دوست من با شما نبودم (sm93)
moein1366
01-17-2015, 12:36 AM
سلام جواد جان
javad
01-17-2015, 04:28 PM
javad
01-17-2015, 05:18 PM
(sm1)(sm142)
yaran
01-17-2015, 06:13 PM
دوستانی معینی امشب از شبکه من و تو یه مستند به نام اونگ تا ترانه پخش میشه حالا نمیدونم کلا مر بوط به معین میباشد یا
نه
yaran
01-17-2015, 06:18 PM
ساعت چنده یاران
والا الان نگا کردم ساعت نزده!!!!!!!!
yaran
01-17-2015, 06:19 PM
بله
ممنون یاران از اطلاع رسانی ات.
تو رو خدا ببینم نمیتونی ساعتش رو برامون پیدا کنی.مرسی
javad
01-17-2015, 07:02 PM
javad
01-17-2015, 07:03 PM
javad
javad
javad
01-17-2015, 09:12 PM
فدات عالی بود معین جان
moein1366
01-18-2015, 03:29 AM
فدات عالی بود معین جان
قابل نداشت دوست عزیز
javad
01-18-2015, 04:58 AM
باشه دوستان ، منو بگو که شمارو دوست خودم میدونم بعدش شما اینجوری میکنید!!
خوبه حالا همه چیو واستون توضیح دادم...
واقعا معین 1366 خیلی بمن کمک کرده و آرشیو بسیار خوبی داره
ولی حیف اگر من بخوام از آرشیوم عکس بذارم 4 تا صفحه از تاپیک رو میگیره
دلیل اینکه نمیتونم بذارمشون هم به دوستم معین 1366 گفتم
و فعلا هم فقط روی اون حساب کردم ، با نظرات یاران هم کاملا موافقم ، فعلا...
صالح جان ویدیو پریچه بزار خیلی کم پیدای(sm93)
moeinnieom
01-18-2015, 11:47 AM
از همه تون مخصوصا صالح شاکی ام..ایقد ضعیف بودید که نتونستید یه تاپیک رو اداره کنی.کاری که نمیکردی و فقط دوستان زحمت سرپا گذاشتن تاپیک رو بر عهده داشتند...واقعااااااااااااا� �ااااااااااااااااااااااا(sm 102)(sm102)(sm102)
خبرهای خوشی در راه است......یادته صالح این جمله رو چند روز پیش نوشتی..خبر خوشت همین بود که بخاطر کم کاری ات تاپیکهای ناقص استاد بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(s m102)(sm102)
Saleh16
01-18-2015, 01:18 PM
از همه تون مخصوصا صالح شاکی ام..ایقد ضعیف بودید که نتونستید یه تاپیک رو اداره کنی.کاری که نمیکردی و فقط دوستان زحمت سرپا گذاشتن تاپیک رو بر عهده داشتند...واقعااااااااااااا� �ااااااااااااااااااااااا(sm 102)(sm102)(sm102)
خبرهای خوشی در راه است......یادته صالح این جمله رو چند روز پیش نوشتی..خبر خوشت همین بود که بخاطر کم کاری ات تاپیکهای ناقص استاد بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(s m102)(sm102)
سلام ، شما و دوستان هر چی بگید حق دارید ، منم فعلا کاری از دستم بر نمیاد که انجام بدم
تمامی حرف های شما هم درسته دوست عزیز ، فعالیتمم بیشتر میکنم و از javad , moein1366 که تاپیک رو جلو بردند
تشکر میکنم ، شما هم خودت رو ناراحت نکن دوست عزیزم ، همه چی کم کم درست میشه ، ممنون (sm127)
javad
01-18-2015, 02:04 PM
(sm93)
moeinnieom
01-18-2015, 02:13 PM
سلام ، شما و دوستان هر چی بگید حق دارید ، منم فعلا کاری از دستم بر نمیاد که انجام بدم
تمامی حرف های شما هم درسته دوست عزیز ، فعالیتمم بیشتر میکنم و از javad , moein1366 که تاپیک رو جلو بردند
تشکر میکنم ، شما هم خودت رو ناراحت نکن دوست عزیزم ، همه چی کم کم درست میشه ، ممنون (sm127)
باچی هستی که میگی چیزی از دستم بر نمیاد.درست توضیح بده لطفا
moeinnieom
01-18-2015, 02:16 PM
باچی هستی که میگی چیزی از دستم بر نمیاد.درست توضیح بده لطفا
جواد شما هم کاری که کردی درست نبود،حق کشی اسمش بود.....(sm102)
javad
01-18-2015, 02:30 PM
جواد شما هم کاری که کردی درست نبود،حق کشی اسمش بود.....(sm102)
حق کشی چی
moeinnieom
01-18-2015, 02:32 PM
حق کشی چی
ویدئوهای دوستت رو بنام خودت در تاپیکی که الان امیر حذفش کرده بود زده بودی
moeinnieom
01-18-2015, 02:42 PM
با این الفاظت شخصیت خودت رو به دوستان علنی نکن...
بعدش مثل یه انسان با ادب بفرما که ازشون اجازه گرفته ام..
javad
01-18-2015, 03:11 PM
با تشکر از امیر
Uploadboy
Moein - 40 Golden Hits Of Moein ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - 40 Golden Hits Of Moein ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
javad
01-18-2015, 03:17 PM
با تشکر از امیر
Uploadboy
Moein - The Greatest Hits Moein ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Uploadbaz
Moein - The Greatest Hits Moein
Saleh16
01-18-2015, 03:33 PM
صالح من یک ویدیو از تو برداشتم اونای که ور داشتم زیرش نوشته بود {تشکر معین}یعنی مال معین بوده
بله ویدیوهایی که داشته باشم ولی نتونم آپ کنم و دیگران بذارند
یا ویدیوهایی که کمیاب و با کیفیت باشند نام کسی که آپلودشون کرده رو زیرش مینویسم
و از دوستان هم درخواست دارم ویدیوهای بی کیفیت در تاپیک نذارند ، اگرچه تا الان هم به تاپیک خودشون لطف داشتند
ولی سعی کنید تا جایی که میشه ویدیو ها با کیفیت باشند ، ویدیوهای که دوستان تو این مدت قرار دادند در صفحه اول اضافه میشه به غیر از اونایی که بی کیفیت هستند
بعضی هاشونم صلاح میدونم نذارم ، چون مثلا آهنگ مجنون تو دوتا کنسرت اجرا شده ولی هر دو مثل هم دیگه هستند و میشه گفت تقریبا تکراری اند بخاطر همین گلچین میشه و در صفحه اول قرار داده میشه ، ممنون از همه (sm93)
javad
01-18-2015, 03:57 PM
Dariush, Ebi, Moein - Delbar [MusicBaran
javad
01-18-2015, 04:04 PM
Ebi, Dariush, Hayedeh, Moein - Hezar-O-Yek Shab [MusicBaran]
:Javad
javad
01-18-2015, 04:11 PM
دانلود کنسرت صوتی معین در یونیورسال امفی تیاتر
moein1366
01-18-2015, 09:08 PM
سلام خدمت همه دوستان.امیدوارم حال همگی خوب باشه.(sm176)
میتونم بپرسم جریان چیه که دوستان از هم ناراحت شده اند.؟
moein1366
01-18-2015, 09:16 PM
moein1366
01-19-2015, 01:10 AM
مستند اونگ از شبکه من و تو 1 پخش و یکی دو دقیقه سهم استاد ما بود.ان شالله فردا قسمتی که مربوط به معین هست رو میذارم.
dgnio
01-19-2015, 01:54 AM
این مستند رو حتما نگاه کنید خیلی قشنگه..ممنون از معین عزیز
Saleh16
01-19-2015, 12:31 PM
" از یکی را دوست میدارم تا تو که تمامه دنیامی "
29 دی ، طلوع جاودان صدای عشق گرامی باد
یک سال دیگه از عمر استاد گذشت ولی بازم آلبوم استاد نیومد
اگر هم این موزیک ویدیوی هوای خونه تا تیر ماه نیاد ، اونم میشه یک سال!
امیدوارم استاد یکمی این مسئله ی آلبوم رو جدی تر دنبال کنه و بجای کنسرت
تمرکزش رو روی آلبوم و تک آهنگ ها بذاره و به امید موفیقت بیشتر استاد در کارهای جدید
بخدا خسته شدیم از بس منتظر موندیم ، کاش حداقل یه خبری بیاد ... (sm176)
AMIR HOSEIN
01-19-2015, 01:58 PM
moein1366
01-19-2015, 02:31 PM
گفته های جالب وارطان در مورد معین که میگفت دهه هشتاد با حضور معین موسیقی ما را دگرگون کرد و ...
princesaeed
01-19-2015, 03:39 PM
تولدت مبارک استاد
برد یک صفر ایران هم مبارک
moein1366
01-19-2015, 03:52 PM
(sm127)و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آفرینش
و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودن
و چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی
میلادت مبارک..(sm127)برای روز میلادم اگر تو
به فکر هدیه ای ارزنده هستی
منو با خود ببر تا اوج خواستن
بگو با من که با من زنده هستی
Saleh16
01-19-2015, 09:12 PM
سلام دوستان
شب آخرین دوشنبه دیماهتون بخیر باشه
اخیرا یک سری عکسهایی رو دیدم و حرفهایی رو خوندم و شنیدم که واقعا از یک طرف ناراحت شدم و از طرف دیگه به بزرگی و عظمت استاد، بیش از پیش پی بردم.
استاد معین تابحال در کنسرت ها،موزیک ویدئوها و... هیچوقت از اون حدی که یک مـــــــــرد باید داشته باشه بیرون نزدن و نمیزنن. حرکاتی مثل رقصیدن یا شراب خوردن و سیگار کشیدن و... رو انجام نمیدن.
در ترانه ها و ویدئو های شاد نمی رقصن و حتی به زور بشکن میزنن، در ترانه های غمگین خیلی ساده و محزون به اجرا میپردازن و از گریه و... خودداری میکنن.
پوششون مناسب و همیشه سنگینه.
اما بقیه خوانندگان عزیز:
یکی میرقصه
یکی مسته
یکی طاق باز وسط استیج میخوابه درحالی که در اوج سرمستی قرار داره و هی دست طرف مقابل رو میبوسه تا جایی که خانم مقابل به ستوه میان.
یکی دیگه از خستگی به مردم میگه: میشه من نخونم؟ میشه بشینم؟ اصلا میشه برم؟؟
یکی دیگه که از خوانندگان قدیمی هم هست همش ادا در میارن.
اون یکی دیگه لخت مادرزاد میره رو استیج.
ویولونیستی که به تازگی از ایران رفته که کلا معتاده.
یکی دیگه قبلا معتاد بوده.
یکیشون اینقدر مغروره که ادمین پیج طرفدارانش هم این قضیه رو آشکارا طی یک پست به همه گفت!!
من از این میسوزم که همه با اون خواننده ها حال میکنن و ازش طرفداری میکنن و میمیرن واسش، و لایک پیج هاشون بالای یک میلیونه و فالوور فراوون دارن.
اونوقت طرفداران استاد در اوج عشق واقعی و پاکی که به استاد دارن، هیچ کاری نمیکنن.
ببینید یک مرد چقدر میتونه بزرگ باشه
بین اونهمه خواننده مست و معتاد و... ، استاد ذره ای تکون نخوردن.
معین، خودشه
همین رفتار ها و حرکات معین باعث شد تا دیگه همه بهش بگن استاد، از من کوچکترین بگیر تا پروفسور سمیعی و... .
قدر این بزرگ مرد رو بدونیم.
الان آبروی موزیک ایرانی دست استاد معینه.
بیایم تا حدی ازش حمایت کنیم تا بره به جشنواره های بین المللی و مردم بهش ایمان بیارن و باورش کنن.
برای استاد بودن مردم میگن پ کو مدرکش؟؟
خواهر من،برادر من ، مدرک همیناس که داری میبینی.
افتخار کنید به طرفدار استاد معین بودنتون و وقتی کسی از استاد حرف بدی زد، رسما با یک سری حرف ها قانعش کنید تا بفهمه معین کی بوده و چرا استاد شده؟!
عاشق استاد معین هستیم بخاطر صدای ملکوتی و بسیار بسیار زیبایی که داره.
ولی از این بعد ، عاشق این مرد باشیم بخاطر اینکه مـــــرده،مـــــــــــــر د.
یه مرد واقعیه که دیگه الان تنها ستون پاک موسیقی ایرانه.
وای به روزی که دیگه بهش توجه نشه، وای به روزی که این ستون سست بشه، اونوقت دیگه موسیقی ایران چه معنایی خواهد داشت؟
بقیه بظاهر اسطورن، اما استاد معین واقعا یک اسطوره بزرگه.
در پایان امیدوارم از حرف هام بد برداشت نکنید و نگید این آدم خیلی تعصب داره.
به وجود استاد قسم، هرچی گفتم بدون اغراق و تعصب بوده.
29 دی ماه 1393
روزگار
01-19-2015, 10:07 PM
اره صالح جان.منم با نظرت موافقم
استاد ما واقعا از همه لحاظ استاد هست..
کاش این مملکت و دولت قدر این اسطوره رو بیشتر میدونست..(sm178)
روزگار
01-19-2015, 10:12 PM
صالح جان بنظرت این کاور قلابی نیست؟
Saleh16
01-19-2015, 10:27 PM
صالح جان بنظرت این کاور قلابی نیست؟
چرا دوست عزیزم ، قلابیه ، ولی خلاقانه است!!
روزگار
01-19-2015, 10:36 PM
چرا دوست عزیزم ، قلابیه ، ولی خلاقانه است!!
میدانم.هنرکاری های خودته(sm25)
Saleh16
01-19-2015, 10:41 PM
میدانم.هنرکاری های خودته(sm25)
حالا بد شده مگه؟؟ (sm50)
روزگار
01-19-2015, 10:45 PM
حالا بد شده مگه؟؟ (sm50)
نه خوبه...
فقط ایرادش اول سایز خود کاسته و دوم نبود کمپانیه که این کاست رو زده..کارت درسته
راستی قرار بود بعد امتحانات سورپرایزمون کنی،چی شد؟
روزگار
01-19-2015, 10:49 PM
خدمت دوست عزیزم معین 1366 هم سلام عرض دارم..
خیلی چاکریم (sm127)
Saleh16
01-19-2015, 10:50 PM
نه خوبه...
فقط ایرادش اول سایز خود کاسته و دوم نبود کمپانیه که این کاست رو زده..کارت درسته
راستی قرار بود بعد امتحانات سورپرایزمون کنی،چی شد؟
در تلاشیم خواسته های دوستان برآورده بشه ...
moein1366
01-19-2015, 10:50 PM
خدمت دوست عزیزم معین 1366 هم سلام عرض دارم..
خیلی چاکریم (sm127)
سلام روزگار.خوبی
ممنون از محبتت.
روزگارت چطوره روزگار(sm127)
روزگار
01-19-2015, 10:54 PM
در تلاشیم خواسته های دوستان برآورده بشه ...
ممنون از تلاشهایتون..
جواد هم داره خودی نشون ميده تو تاپیک، دستش طلا
شرمنده همه دوستانم که چیزی ازم بر نمياد که بذارم..فقط حمایتتون میکنم..(sm10)
روزگار
01-19-2015, 10:57 PM
سلام روزگار.خوبی
ممنون از محبتت.
روزگارت چطوره روزگار(sm127)
اییییییییییییییییی،نفسی میره و نفسی میاد
ماهم مشغول زندگی و بدبختی،دلخوشیم به این تاپیک و همه دوستان.موفق باشیدهمگی
rinaldo
01-20-2015, 12:49 AM
سلام javad عزیز اگه لینک این ویدیو موزیک معین رو داری البته مثل همین عکس بدون هیچ لوگویی ی لطف کن لینکشو بذار توی تاپیک استاد گذاشتنش
ولی لوگو داره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
javad
01-20-2015, 08:51 AM
ممنون از تلاشهایتون..
جواد هم داره خودی نشون ميده تو تاپیک، دستش طلا
شرمنده همه دوستانم که چیزی ازم بر نمياد که بذارم..فقط حمایتتون میکنم..(sm10)
س.ممنون دوست غزیز(sm93)
javad
01-20-2015, 08:56 AM
سلام javad عزیز اگه لینک این ویدیو موزیک معین رو داری البته مثل همین عکس بدون هیچ لوگویی ی لطف کن لینکشو بذار توی تاپیک استاد گذاشتنش
ولی لوگو داره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
سلام چشم میزارم(sm93)
javad
01-20-2015, 09:04 AM
چند کاورکاست کمیاب از استاد معین
به قولی که دادم عمل کردم