صفحه 4129 از 4131 نخستنخست ... 3129362940294079411941274128412941304131 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,281 به 41,290 از 41308

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    موسیقی دنیا مگه فقط تیلور سوئیفته؟ همین یکی دو سال اخیر کلی کارای خوب از هرجای دنیا اومد بیرون مثل آلبوم جدید لینکین پارک و خیلیای دیگه الان باید بری اسپاتفیای داخلش بچرخی تازه میفهمی چه خواننده هایی هستن که بدون حاشیه چقدر از اسمای دهن پرکن و جلو چشم خارجیا بهترن دقیقا همیشه از خواننده هایی که اسمشون همه جا هست رو باید ایگنور کرد چون حرفی برای گفتن ندارن یکیش همین تیلور سوئیفت یا شادمهر خودمون مشکل اصلی ما تو موسیقی ایرانی که الان میشنویم اینکه قبلا یکی درمیون درست میخوندن یا مثلا شعر درست حسابی داشت ولی الان نه تنها درست خوندن بلد نیستن خود اهنگا هم شده آبکی و چرت و پرت تولیدات استودیوهای الان تو ایران فرقی با سری دوزی های لباس نداره اینقدر که هر روز چرت و پرت میدن بیرون

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    موسیقی دنیا مگه فقط تیلور سوئیفته؟ همین یکی دو سال اخیر کلی کارای خوب از هرجای دنیا اومد بیرون مثل آلبوم جدید لینکین پارک و خیلیای دیگه الان باید بری اسپاتفیای داخلش بچرخی تازه میفهمی چه خواننده هایی هستن که بدون حاشیه چقدر از اسمای دهن پرکن و جلو چشم خارجیا بهترن دقیقا همیشه از خواننده هایی که اسمشون همه جا هست رو باید ایگنور کرد چون حرفی برای گفتن ندارن یکیش همین تیلور سوئیفت یا شادمهر خودمون مشکل اصلی ما تو موسیقی ایرانی که الان میشنویم اینکه قبلا یکی درمیون درست میخوندن یا مثلا شعر درست حسابی داشت ولی الان نه تنها درست خوندن بلد نیستن خود اهنگا هم شده آبکی و چرت و پرت تولیدات استودیوهای الان تو ایران فرقی با سری دوزی های لباس نداره اینقدر که هر روز چرت و پرت میدن بیرون
    لینکین پارک هم نظرم اینه مزخرفه ( نظر شخصی ) ... باید قبول کرد موسیقی به ابزار تبدیل شده و همینکه یکی مثل تیلور سوئیفت رو بولد میکنن برای جهان نشون میده اصل موسیقی دیگه مطرح نیست ...

فوق حرفه ای
    خاطره محسن شایان فر (تهیه کننده ) از فیلم شب برهنه با شادمهر و همزمانی اکران فیلم با آهنگ خیالی نیست ...

دقیقه 13
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    دیگه شکی نیست که شادمهر عاشق بازیگری بوده ...
    همینجا نگاه رو ببین ... شهلا؟ خیر! ایستوود ... کلینت ایستوود ... منکه سر در نمیارم از سینما مینما ولی با نگاه داره بازی میکنه یعنی بازیگری بلده ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    قشنگه من خوشم اومد فقط کاش میشد قسمت ترجیع بند (کروس) را دوبار تکرار میکرد اونطوری بهتر میشد ...
    اره ولی نسبت به چندتا کار قبلیش خیلی رشد خوبی داشته

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خوشحالم که دوس داشتی ..

این سه تا سینگل رو هم گوش کن نظر بده لطفا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حسین تنظیم سومی شاهکاره به معنای واقعی کلمه

کنستانتینوس آرگیروس چند سالی میشد سبکش را یک مقدار عوض کرده بود و آهنگسازاش هم فکر کنم عوض کرده بود.. این ترک واقعا حرف نداره میتونی ده بار پشت سر هم پلی کنی بدون اینکه خسته بشی
    دادش اینا همش گل کارن
    فک کنم اخرین لول اهنگسازی رو شنیدم
    هرچی تا حالا فرستادی بیخیالش شو
    این مدل این سبک داری بفرست
    گل کار همینا بودن
    با اولی هم حال کردم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    دیگه شکی نیست که شادمهر عاشق بازیگری بوده ...
    همینجا نگاه رو ببین ... شهلا؟ خیر! ایستوود ... کلینت ایستوود ... منکه سر در نمیارم از سینما مینما ولی با نگاه داره بازی میکنه یعنی بازیگری بلده ...

از گلزار خیلی بهتره
    اگه تو ایران بود **** استار میشد

ولی من بازیگرای هندی قدیم رو خیلی دوست داشتم بیشتر از زبان بدنشون استفاده میکردن
    مثلا تو خانماشون رانی موکرجی واقعا از سینمای هند یه پله بالاتره
    تو فیلم هیچکی چقذر خوب بازی کرده واقعا لذت مبیرم از بازیش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    خاطره محسن شایان فر (تهیه کننده ) از فیلم شب برهنه با شادمهر و همزمانی اکران فیلم با آهنگ خیالی نیست ... دقیقه 13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    از تمام صحبت هات به عنوان یک دهه هفتادی (72)واقعا استفاده کردم بارها هم تشکر کردم ولی نمیاد واقعا...به عنوان کسی که از اهواز مهاجرت کردم به کرج و نزدیکی تهران میخوام بگم مردم به قول خودت مردم قدیم نیستن.برام جالبه چرا میگی موسیقی مثل قدیم نمیشه؟ایا فوتبال شده.؟؟ایا سینما وتئاتر شده؟؟؟ایا ورزش و هیجانتش مثل قبل هست.؟؟؟منظورم کشتی وزنه برداری به جز فوتبال...منم مثل خودت پشت فرمون تو اوج خستگی هزار یک شب و پلی میکنم.یا ستاره و پاییز..یا اهنگ ی روز میبینی من تموم شدم..ولی بیا قبول کنیم رونالدو برزییلی تموم شد.زیدان ودنیس برکمپ باتیستوتا تموم شدن.امیتاباچان تموم شد.ابی و داریوش تموم شدن.شادمهر هم تمام شده...یک نکته دیگه در مورد خلوتی انجمن ،یک سوال دارم اگر همون موقع ها اینستا و تل بود یوتوب یا تویتر به نظرت کسی میومد این انجمن ها؟؟؟؟میخوام بگم این انجمن ها توانایی رقابت ندارند و چیزی برای ارائه..شاید اینا هم تموم شدن و ما نمیخوایم تموم شدنش قبول یا باور کنیم.مثل طرفدارهای شادمهر تو اینستا.....ممنون از وقتی که میزاری

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    از تمام صحبت هات به عنوان یک دهه هفتادی (72)واقعا استفاده کردم بارها هم تشکر کردم ولی نمیاد واقعا...به عنوان کسی که از اهواز مهاجرت کردم به کرج و نزدیکی تهران میخوام بگم مردم به قول خودت مردم قدیم نیستن.برام جالبه چرا میگی موسیقی مثل قدیم نمیشه؟ایا فوتبال شده.؟؟ایا سینما وتئاتر شده؟؟؟ایا ورزش و هیجانتش مثل قبل هست.؟؟؟منظورم کشتی وزنه برداری به جز فوتبال...منم مثل خودت پشت فرمون تو اوج خستگی هزار یک شب و پلی میکنم.یا ستاره و پاییز..یا اهنگ ی روز میبینی من تموم شدم..ولی بیا قبول کنیم رونالدو برزییلی تموم شد.زیدان ودنیس برکمپ باتیستوتا تموم شدن.امیتاباچان تموم شد.ابی و داریوش تموم شدن.شادمهر هم تمام شده...یک نکته دیگه در مورد خلوتی انجمن ،یک سوال دارم اگر همون موقع ها اینستا و تل بود یوتوب یا تویتر به نظرت کسی میومد این انجمن ها؟؟؟؟میخوام بگم این انجمن ها توانایی رقابت ندارند و چیزی برای ارائه..شاید اینا هم تموم شدن و ما نمیخوایم تموم شدنش قبول یا باور کنیم.مثل طرفدارهای شادمهر تو اینستا.....ممنون از وقتی که میزاری
    داداش کاملا موافقتم . دیگه هیچ چیز جذاب نیست مثل قبل

فعال
    شایدم دلیلش بالا رفتن سنمونه

صفحه 4129 از 4131 نخستنخست ... 3129362940294079411941274128412941304131 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 11 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع