توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
ehsan1361
04-26-2021, 08:17 AM
تو فکر کنم همون اسی بقال هستی که میان ازت جوراب شلواری میخرن(sm2)
شغل بدی هم نیست اسی جوراب شلواری فروش (sm2)اسی جوراب شلواری فروش بله ... جوراب کم فروش بله ... تاخیری داری ؟ بله ... کا... هم داری ؟ بله ... شادمهر جوراب میخواد بله ... اونو تنها میخواد بله (sm2)(sm2)
ehsan1361
04-26-2021, 08:26 AM
فکر کرده جنیفر لوپزه(sm120)
واقعاً هم همینطوره ! این آدم کاملاً ایده آل گراست ... فقط اونجا که میگه نمیدونم اوربو موربو گرفتم رو یه بار دیگه ببین ... اگه میتونست میگفت شادمهر لیموزین برام فرستاده و وارد کاخ شدیم و خدم حشم اومدن منو از در مخفی وارد لابی کردن ... میگه اونجا پیانو بود گیتار بود !!! والا الان بری خونه احمد ذوقی و استاد باقری هم ویولون و گیتار ممکنه باشه ... این برمیگرده به کودکی و گذشته و آرزوهاش ... بعدشم بدون اشاره به ویولون شادمهر ، اونو تشبیه به شاهزاده ای میکنه که ساز به دست جلو میاد بوسش میکنه !!!
entehaa
04-26-2021, 10:54 AM
واقعاً هم همینطوره ! این آدم کاملاً ایده آل گراست ... فقط اونجا که میگه نمیدونم اوربو موربو گرفتم رو یه بار دیگه ببین ... اگه میتونست میگفت شادمهر لیموزین برام فرستاده و وارد کاخ شدیم و خدم حشم اومدن منو از در مخفی وارد لابی کردن ... میگه اونجا پیانو بود گیتار بود !!! والا الان بری خونه احمد ذوقی و استاد باقری هم ویولون و گیتار ممکنه باشه ... این برمیگرده به کودکی و گذشته و آرزوهاش ... بعدشم بدون اشاره به ویولون شادمهر ، اونو تشبیه به شاهزاده ای میکنه که ساز به دست جلو میاد بوسش میکنه !!!
به نظر من تا اونجاش که میره خونه آرمین و شادمهرم اونجا بوده و یه دهن واسش خونده میتونه درست باشه ولی از اونجا که میگه شادمهر گفت بهت آهنگ میدم تا رسید به جوراب شلواری تخیلات و آرزوهاش بود. فقط یه چیزی آدمو به شک میندازه طرف ظاهرا شوهر داره اگه این داستان ساختگیه شوهرش چطور اجازه داده با یه داستان ساختگی زنش زیر سوال بره؟!
ehsan1361
04-26-2021, 11:30 AM
به نظر من تا اونجاش که میره خونه آرمین و شادمهرم اونجا بوده و یه دهن واسش خونده میتونه درست باشه ولی از اونجا که میگه شادمهر گفت بهت آهنگ میدم تا رسید به جوراب شلواری تخیلات و آرزوهاش بود. فقط یه چیزی آدمو به شک میندازه طرف ظاهرا شوهر داره اگه این داستان ساختگیه شوهرش چطور اجازه داده با یه داستان ساختگی زنش زیر سوال بره؟!
داستان اصلی اینه :
جلسه اول رو کاملاً درست میگه ... ولی جلسه دوم شخص مدیر آونگ دعوتش کرده دفترش ( که جای کوچیکی هم هست دوستان و با این عمارت خیالی این دختر فرسنگ ها فاصله داره ) برای عقد قرارداد یا صحبت در مورد همکاری ... حالا اون آرمین زیاده روی کرده یا نه خدا داند یه لبی مبی درکار بوده یا نه خدا داند یا تهش تجاوز خدا داند ... عوامل رادیو رو هم به هیچوجه دستکم نگیرید و از داستان حذف نکنید شاید با اونا بوده ... حالا هم گفتن باهات کار نمیکنیم و دستش از همه جا کوتاه ...
همین !!!
همیشه در اینجور مواقع نباید قضاوت عجولانه کرد ... باید کار رو سپرد دست کسی که بلد اینکاره ... البته از ویدئو نمیشه چیز زیادی فهمید ولی خب نکته های ریزی داره که اهل فن میتونن تشخیص بدن ... منظورم کسی که کارش اینه و ما قطعاً نیستیم :))
شاید یکی زیاده روی کرده در نوشیدن ( شما بخونید مدیر آونگ ) وعده داده و عمل نکرده ... حالا طرف که دیده زورش نمیرسه و همه چیزو باخته قصد داشته تلافی کنه ولی خب معلومه زورش به صاحب کمپانی نمیرسه و اصلاً مدرکی هم نداره تو حرفاش معلومه ... بدبخت شادمهر هم شاید اونجا بوده و چه کسی بهتر از شادمهر برای دیده شدن و اسم در کردن ...
روابط پشت پرده عوامل رادیو رو هم که میدونین چقد کثیفه و سریع حذفت میکنن بدون سر صدا ... فقط اونجا که میگه خواننده زن پول کاراشو اونجوری میده رو دقت کنین ! این حرف میخوره از دهن صاحب کمپانی بیرون بیاد تا شادمهر ... منظورش قطعاً خانم شهره صولتی نبوده در 60 سالگی ( که البته ایشون هنوز در س.. زدن شهره ی عام خاص در ترکیه هستش و ترک عادت هم نکرده ) ... کامل میشه نتیجه گرفت این وسط ریز میخواسته با اون خواننده زن و عوامل رادیو هم تسویه کنه ... آدمی مثل وارطان هم در این زمینه ها عمراً ورود کنه ...
نکته دیگه تو حرفاش اینه که میگه دعوت شدیم به ساختمان بزرگ و شادمهر اونجا بود !!! ( این دقیقاً اثر فیلم دیدن زیاد در قرنطینه اونم از نوع کلاسیک شرلوک هلمزیه ) ... اونم پنج سال پیش تو اوج غرور شادمهر که التماس رادیو رو هم محل نمیداد ... با کدوم عقل جور در میاد شادمهر در اوج محبوبیت ( که التماسشو میکردن باهاش کار کنن )بیاد یک دختر دوزاری دماغ عملی رو بکشونه یک جای بزرگ !!! تازه میگه شادمهر در اوج تنبلی و گنده دماغی بیاد صداشو پسندیده و آهنگ بهش هدیه بده !!!! اونم شادمهری که کامنت میدادن بابا خودت آهنگ بساز در جا بلاک میکرد !!!
نکته دیگه : اول ویدئو میگه آقای شادمهر شما زن و بچه دارین و شادمهر هم میگه دوستش ندارم و فقط به خاطر اقامته ! ... فقط به این جمله توجه کنین آشنا نیست براتون ؟!؟! همین جمله کافیه برای اثبات دروغش ...
البته در مورد آرمین هاشمی شاید (sm2)
با چیزایی که از شادمهر شنیدیم جوریه اگه حوری بهشتی هم بره جلوش پس میزنه ... کاملاً افسار رو کشیده ... حالا ایشون اگه میگفت مدیر آونگ اینکار رو کرده همه میگفتن خاک بر سرت ولی گفته بندازیم گردن شادمهر و می تو کنیم اسم در کنیم واسه خودمون ...
شادمهر بین این شبکه ها دشمن هم نداره که بگیم کار اونا بوده ... با کسی هم مشکل محمود قربانی طور نداره که بگیم خواسته تلافی کنه ... این جماعت نسوان به مرحوم علی انصاریان رحم نکردن و نامزدش شدن ... داستان پردازی با عوض کردن جای کاراکتر چیز عجیبی نیست ...
من این فیلم رو به یک روانشناس که رفیقمه و کارش اینه نشون دادم گفت کاملاً داستان رو درست و دقیق از رو نوشته میگه البته تا دقیقه 5 و بقیش به درد فیلمای آنچنانی میخوره ...
دقیقاً همینطوره ...
بهش میگن کمال گرایی منفی ...
زیر سوال نرفته چون اصلاً تجاوزی در کار نبوده ... اتفاقاً پیش خودش فک کرده از زنش اسطوره مقاومت در برابر پیشنهاد شادمهر ساخته میشه و معروف میشه ... فقط اونجا رو ببین میگه آقای آرمین هاشمی مدیر آونگ ! کاملاً با احترام اسمشو میاره چون میدونه آینده کاریش در خطر می افته ... خواهراش رو هم وارد داستان جلسه اول میکنه که هیچ اتهامی متوجه آرمین نباشه ...
از ثانیه به ثانیه این ویدئو میشه نکته در بیاری ...
masoud741
04-26-2021, 01:21 PM
(sm2)
MaMaTiR
04-26-2021, 04:04 PM
شغل بدی هم نیست اسی جوراب شلواری فروش (sm2)اسی جوراب شلواری فروش بله ... جوراب کم فروش بله ... تاخیری داری ؟ بله ... کا... هم داری ؟ بله ... شادمهر جوراب میخواد بله ... اونو تنها میخواد بله (sm2)(sm2)
دیلدو هم میفروشی؟(sm2)
ehsan1361
04-26-2021, 04:34 PM
دیلدو هم میفروشی؟(sm2)
آره یواشکی انبار (sm2)
متن مکالمه با یکی از مشتریای بقالی :
اقدس خانم : اسی خان شما هم جای برادر ما یه چند وقتیه اصغر آقا نسبت بهم سرد شده چیکار کنم ؟
اسی : خونه ی بزرگ دارین ؟
نه
پیانو و گیتار دارین ؟
نه فقط اصغر آقا گاهی اوقات نی لبک میزنه فس فسی
چاره کار جوراب شلواری مجیکه که تحریکش کنه . اتفاقاً از این نوع شادمهر هم میاد میبره راضیه
کدوم شادمهر ؟
عقیلی خواننده
دویوق میگی واقعاً ؟
آره بابا تیم هم داره
تیم چی ؟ فوتبال ؟
نه بابا تیم تجاوز در خانه ی بزرگ
یَک یَکشون بی تلبیتا
حالا بدم ببر با یه آهنگ سیکسیت سیکسیت لاور هم بزاری دیگه اصغر آقا خاردار میزنه نفت دربیاد
خیر ببینی از میان سالیت اسی خان ... فقط بازم از این نوع جوراب شلواری دارین ؟
یه بار داریم هفته بعد میرسه ... فقط شادمهر برای تیم تجاوز مجیکش پیش خرید کرده
ای بلا بگیره این شادمهر
حالا بیا یه دونه برات کنار میزارم
خدا خیرت بده
سلام برسون اصغر آقا رو
(sm2)
masoud741
04-26-2021, 10:42 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
MaMaTiR
04-26-2021, 11:14 PM
آره یواشکی انبار (sm2)
متن مکالمه با یکی از مشتریای بقالی :
اقدس خانم : اسی خان شما هم جای برادر ما یه چند وقتیه اصغر آقا نسبت بهم سرد شده چیکار کنم ؟
اسی : خونه ی بزرگ دارین ؟
نه
پیانو و گیتار دارین ؟
نه فقط اصغر آقا گاهی اوقات نی لبک میزنه فس فسی
چاره کار جوراب شلواری مجیکه که تحریکش کنه . اتفاقاً از این نوع شادمهر هم میاد میبره راضیه
کدوم شادمهر ؟
عقیلی خواننده
دویوق میگی واقعاً ؟
آره بابا تیم هم داره
تیم چی ؟ فوتبال ؟
نه بابا تیم تجاوز در خانه ی بزرگ
یَک یَکشون بی تلبیتا
حالا بدم ببر با یه آهنگ سیکسیت سیکسیت لاور هم بزاری دیگه اصغر آقا خاردار میزنه نفت دربیاد
خیر ببینی از میان سالیت اسی خان ... فقط بازم از این نوع جوراب شلواری دارین ؟
یه بار داریم هفته بعد میرسه ... فقط شادمهر برای تیم تجاوز مجیکش پیش خرید کرده
ای بلا بگیره این شادمهر
حالا بیا یه دونه برات کنار میزارم
خدا خیرت بده
سلام برسون اصغر آقا رو
(sm2)
باز شروع کردی به سس هزار جزیره گویی .. پیرمرد خجالت بکش(sm2)
ehsan1361
04-27-2021, 09:46 AM
باز شروع کردی به سس هزار جزیره گویی .. پیرمرد خجالت بکش(sm2)
این دیگه اسمش کودک درون نیست خود عمو پورنگه (sm2)
ehsan1361
04-27-2021, 09:56 AM
کاش آهنگ امشب بزن حال کنیم مرتضی چند روز جلوتر میومد سوژه خوبی بود برای این قضیه(sm120)
MaMaTiR
04-27-2021, 01:30 PM
این دیگه اسمش کودک درون نیست خود عمو پورنگه (sm2)
بچه ت همسن من شد.. ولهکن(sm2)
ehsan1361
04-27-2021, 02:57 PM
بچه ت همسن من شد.. ولهکن(sm2)
چَشِم(sm120)
Elenaz
04-27-2021, 05:21 PM
سلام، آهنگ جدید کاوره؟؟؟
ehsan1361
04-28-2021, 10:17 AM
سلام، آهنگ جدید کاوره؟؟؟
سلام
هم آره هم نه !
لحن تقلیدیه از کوچمون دریادل ...
ریتم دو چهارم مثل دریادل ...
ترانه و ملودی تا جایی که جا داشته سعی شده بشینه ولی کروس نشده ...
میشه بهش گفت کاور ناموفق ...
masoud741
04-28-2021, 01:23 PM
سلام
هم آره هم نه !
لحن تقلیدیه از کوچمون دریادل ...
ریتم دو چهارم مثل دریادل ...
ترانه و ملودی تا جایی که جا داشته سعی شده بشینه ولی کروس نشده ...
میشه بهش گفت کاور ناموفق ...
خب اینا همش تقصیر تنظیم کننده کاره(sm25)
ehsan1361
04-28-2021, 02:34 PM
خب اینا همش تقصیر تنظیم کننده کاره(sm25)
در گذشته ( یعنی قبل از آلبوم تجربه کن ) تمام شرایط زیر نظر کمپانی و شادمهر بود ... واسه همین سالی یک آهنگ هم بزور می اومد ... حالا یا به بهانه ادیت ویدئو یا تنبلی شادمهر یا مسائل حاشیه ای ...
الان دیگه قضیه فرق میکنه ... نمیدونم این یارو ایمن میمن یک مشت چرندیات رو کنار هم میچینه و چارچوب کج رو تحویل حسن و حسین میده ... اینجا آهنگساز نمیتونه ملودی رو سوار کنه چون عملاً نقش مونتاژ کار رو داره ( حالا کار نداریم بلده یا نه ) و بعدشم تنظیم کننده میلادین که اونها چارچوب کارش مشخصه و عملاً مهندس ناظر هستن ... آخرشم شادمهر میره برای ضبط وکال ... مارکت فست فودی یعنی همین موسیقی ده سال اخیر ...
آیا میشه انتظار بیشتری داشت ؟ جواب یک کلمه است خیر ! تمام !
Meh23
04-28-2021, 04:37 PM
این چه سسخلیه دیگه (sm30)(sm120)
masoud741
04-28-2021, 07:49 PM
در گذشته ( یعنی قبل از آلبوم تجربه کن ) تمام شرایط زیر نظر کمپانی و شادمهر بود ... واسه همین سالی یک آهنگ هم بزور می اومد ... حالا یا به بهانه ادیت ویدئو یا تنبلی شادمهر یا مسائل حاشیه ای ...
الان دیگه قضیه فرق میکنه ... نمیدونم این یارو ایمن میمن یک مشت چرندیات رو کنار هم میچینه و چارچوب کج رو تحویل حسن و حسین میده ... اینجا آهنگساز نمیتونه ملودی رو سوار کنه چون عملاً نقش مونتاژ کار رو داره ( حالا کار نداریم بلده یا نه ) و بعدشم تنظیم کننده میلادین که اونها چارچوب کارش مشخصه و عملاً مهندس ناظر هستن ... آخرشم شادمهر میره برای ضبط وکال ... مارکت فست فودی یعنی همین موسیقی ده سال اخیر ...
آیا میشه انتظار بیشتری داشت ؟ جواب یک کلمه است خیر ! تمام !
(sm74)
9NIMA1
04-29-2021, 03:13 PM
هرچی میگذره میگم کاش شادمهر با قبلیا کار میکرد!! (sm120) الان میگم سینا پارسیان خیلی بهتر بود. زمان سینا میگفتیم وحید پویان اینا بهتر بودن!! خدا به داد بعد از حسن و حسین برسه(sm98)
هرچی میگذره میگم کاش شادمهر با قبلیا کار میکرد!! (sm120) الان میگم سینا پارسیان خیلی بهتر بود. زمان سینا میگفتیم وحید پویان اینا بهتر بودن!! خدا به داد بعد از حسن و حسین برسه(sm98)
میرسیم به اونجایی که بگیم کاش نخونه
ehsan1361
04-30-2021, 09:32 AM
بحث کار کردن با این و اون نیست ... کلاً موسیقی ( ایران و جهان فرقی نمیکنه ) چندین ساله به آخر خط رسیده ... نظریه معروف " اسیمیلیانو " که فرمود موسیقی ایران از سال 84 به بعد تموم شد رفت همچنان مورد تحسین عام و خاصه ... موسیقی دیگه ایده جدید و صدای جدید نداره ... دیدین ریتمیک هم فقط یکی دو سال تو بورس بود و میخ آخر بر تابوت بود ... نباید بیشتر از چند ثانیه گوش داد و نذاشت گوش عادت کنه و ذائقه عوض بشه ...
در مورد شادمهر الان قضیه میکنه ! بقیه میخونن برای کنسرت دادن ولی شادمهر میخونه اول برای قمار و بعدش برای کنسرت ...
شادمهر هم مثل بقیه دورانش تموم شده ولی تمام شدن اینجوری بیشتر به نابود شدن میخوره ... اینم که امثال من آهنگاشو گوش میدیم به خاطر خاطرات خوب گذشته و نوستالژیه ... وگرنه همین یه بار هم نباید کامل گوش داد ...
ehsan1361
04-30-2021, 10:30 AM
برسد به دست ...(sm120)
جوراب شلواری مو دار در شرق آسیا برای جلوگیری از آزار جنسی ...
masoud741
04-30-2021, 12:24 PM
برسد به دست ...(sm120)
جوراب شلواری مو دار در شرق آسیا برای جلوگیری از آزار جنسی ...
(sm120)
Hosein333
04-30-2021, 03:30 PM
چه زود فراموش شد اهنگ یخ زدم
ehsan1361
04-30-2021, 05:24 PM
داره جالب میشه (sm120)
اینی که لایو دختره رو مثل مستند درست کرده و روش نریشن میگه کیه ؟! معلوم شد که پای تسویه حساب در کاره حالا شاید مافیای بت ...
ehsan1361
04-30-2021, 05:30 PM
جالبتر شد (sm120)
ینی تصور کن شادمهر زده بالا و ساز به دست و جوراب به دست اومده دستشو کشیده بوسش کنه که یهو میزنه زیر گریه و ناگهان شادمهر در قامت قیصر ظاهر میشه و اوبر موبر میگیره میفرستش بره و ناگهان نعره زنان به حمام خانه ی بزرگ میره و میگه خدایا توبَه (sm2) شایدم گفته نخواستیم همون ج. بزنیم بهتره (sm2)(sm2)
فقط این وسط تیم تجاوز و بهداد کجا بودن (sm2)(sm2)
ehsan1361
04-30-2021, 05:33 PM
میگه تازه دو ماه اومده بودم آمریکا !!! اونوقت مدیر آونگ چجوری میشناختت و دعوتت کرد جلسه ؟!؟!
masoud741
04-30-2021, 05:53 PM
میگه تازه دو ماه اومده بودم آمریکا !!! اونوقت مدیر آونگ چجوری میشناختت و دعوتت کرد جلسه ؟!؟!
توهم سنگین زده. ساقیشو زنده میخوام
masoud741
04-30-2021, 06:50 PM
چه زود فراموش شد اهنگ یخ زدم
کجا فراموش شد؟؟ من که خودم از کار قبلی بیشتر دوسش داشتم.
Hosein333
04-30-2021, 11:35 PM
کجا فراموش شد؟؟ من که خودم از کار قبلی بیشتر دوسش داشتم.
من عوض نمیشی رو بیشتر از این نرک دوست دارم
ebihamed
05-01-2021, 10:40 AM
من عوض نمیشی رو بیشتر از این نرک دوست دارم
حسین جان باید گفت یه سری از هوادرای قدیمی مثل اون طرفدارای یه تیم فوتبالن که هر سال تیمشون قهرمان میشده
و الان چند ساله تیمشون با نتایج ضعیف ( آهنگها ) داره کم کم حتی به دسته ی پایین تر سقوط میکنه و درسته که تیمشونو هنوزم
دوست دارن ولی اینم میدونن نتایجی که میگیره در شان تیم نیست ..... اما متاسفانه یه دسته ی دیگه از هوادارا که مثل آفت هستن با تعصب کورکورانه
نتایج ضعیف رو هم حمایت میکنن و از هر سال قهرمان شدن حالا دیگه به باخت با گل کمتر و مساوی عادت کردن و دوست ندارن تیم به دوران اوجش برگرده و این میشه که تیم هم به گرفتن نتایج ضعیف عادت میکنه و هیچ تلاشی برای برگشتن به اوج نمیکنه
اینم حکایت شادمهر و آهنگهای چرتیه که میده و یه عده ای که الکی خوششون میاد و تا دو هفنه ی دیگه سراغ کار جدید رو میگیرن یکی نیست بگه اگه خوشت میاد
خوب برو مثل رابطه یکسال گوشش بده چرا باز طلب آهنگ جدید میکنی
Hosein333
05-01-2021, 11:36 AM
حسین جان باید گفت یه سری از هوادرای قدیمی مثل اون طرفدارای یه تیم فوتبالن که هر سال تیمشون قهرمان میشده
و الان چند ساله تیمشون با نتایج ضعیف ( آهنگها ) داره کم کم حتی به دسته ی پایین تر سقوط میکنه و درسته که تیمشونو هنوزم
دوست دارن ولی اینم میدونن نتایجی که میگیره در شان تیم نیست ..... اما متاسفانه یه دسته ی دیگه از هوادارا که مثل آفت هستن با تعصب کورکورانه
نتایج ضعیف رو هم حمایت میکنن و از هر سال قهرمان شدن حالا دیگه به باخت با گل کمتر و مساوی عادت کردن و دوست ندارن تیم به دوران اوجش برگرده و این میشه که تیم هم به گرفتن نتایج ضعیف عادت میکنه و هیچ تلاشی برای برگشتن به اوج نمیکنه
اینم حکایت شادمهر و آهنگهای چرتیه که میده و یه عده ای که الکی خوششون میاد و تا دو هفنه ی دیگه سراغ کار جدید رو میگیرن یکی نیست بگه اگه خوشت میاد
نظر کاملا درست و شفاف(sm10)
masoud741
05-01-2021, 01:11 PM
آره داداش من آفتم
ebihamed
05-01-2021, 02:17 PM
آره داداش من آفتم
مسعود جان من نظرم شخص نبود و این واقعیت کلی هست .... عذر میخام اگه ناراحت شدی ولی من شخص خاصی رو خطاب نکردم چون خارج از اینجا
وحتی دوستای دنیای واقعیمم خیلیاشون جزو اون دسته قرار میگیرن که کارای ضعیف رو حمایت میکنن یا خیلیای دیگه ... در کل من منظورم شخص خاصی نبود
و فقط حقیقت موجود رو در غالب یه مثال بیان کردم
ehsan1361
05-01-2021, 03:01 PM
دهه ای که گذروندیم ( دهه ی نود هجری خورشیدی ) دهه ی " سندروم بیقرار آهنگ جدید " بود !!! به خصوص چهار پنج سال گذشته جوری بود که هنوز یه هفته از ریلیز آهنگ نگذشته همه به فکر آهنگ جدید بعدی بودن ! این خاصیت فست فوده که سیری کاذب ایجاد میکنه و بعد یه ساعت دوباره گشنه میشی و میری سراغش ... این آهنگا هم خاصیت فست فود رو داره با ادویه و زرق و برق آنچنانی عطش ایجاد میکنه و بعد دو بار گوش دادن دلت رو میزنه و سندرم بیقرار آهنگ جدید بیدار میشه ... وقتی گوش مثل شکم عادت کنه به فست فود و شنیدن مزخرفات دیگه نمیشه رها شد معتاد شدی ... برد رو کسی کرد که دلخوش به آهنگای قدیمی و نوستالژی هاش بود ... از طرف دیگه احترام گوش هم مثل احترام شکم برای قرمه سبزی حفظ میشه ...
Hosein333
05-01-2021, 03:49 PM
دهه ای که گذروندیم ( دهه ی نود هجری خورشیدی ) دهه ی " سندروم بیقرار آهنگ جدید " بود !!! به خصوص چهار پنج سال گذشته جوری بود که هنوز یه هفته از ریلیز آهنگ نگذشته همه به فکر آهنگ جدید بعدی بودن ! این خاصیت فست فوده که سیری کاذب ایجاد میکنه و بعد یه ساعت دوباره گشنه میشی و میری سراغش ... این آهنگا هم خاصیت فست فود رو داره با ادویه و زرق و برق آنچنانی عطش ایجاد میکنه و بعد دو بار گوش دادن دلت رو میزنه و سندرم بیقرار آهنگ جدید بیدار میشه ... وقتی گوش مثل شکم عادت کنه به فست فود و شنیدن مزخرفات دیگه نمیشه رها شد معتاد شدی ... برد رو کسی کرد که دلخوش به آهنگای قدیمی و نوستالژی هاش بود ... از طرف دیگه احترام گوش هم مثل احترام شکم برای قرمه سبزی حفظ میشه ...
من الانم طرفدار اهنگهای قدیمی و نوستالژی هستم
و لامصبا طوری هستن که هر چقدر گوش میکنی بیشتر دلت میخواد گوششون کنی
و اصلا تکراری نمیشن
که اهنگهای زیادی از امثال این اهنگها مربوط میشه به شادمهر
مثلا علی اصحابی هم یه چند تا ترک این مدلی داره
متاسفانه دوستان دورو بر منم میگن اینا چیه گوش میدی قدیمیه
بعد میرن مهراد جم یا چرت و پرت های دیگه گوش میدن
دوستان موسیقی که شمارو به رویا میبره شما رو از زمین میکنه و میبره به جاهای دیگه
موسیقیه زیباییه
این نتیجه چندین سال تحقیق من در مورد موسیقی هست
Hosein333
05-01-2021, 03:52 PM
این اهنگ پوچ شد نوچ شد به کجا میبره آدمو
با موسیقی ستاره شادمهر من پرواز میکنم به سمت رویاها و زیبایی ها وقتی ترک تموم میشه
احساس میکنم که از خواب زیبا برگشتم مثل برگشتن روح به جسم
ehsan1361
05-01-2021, 04:59 PM
من الانم طرفدار اهنگهای قدیمی و نوستالژی هستم
و لامصبا طوری هستن که هر چقدر گوش میکنی بیشتر دلت میخواد گوششون کنی
و اصلا تکراری نمیشن
که اهنگهای زیادی از امثال این اهنگها مربوط میشه به شادمهر
مثلا علی اصحابی هم یه چند تا ترک این مدلی داره
متاسفانه دوستان دورو بر منم میگن اینا چیه گوش میدی قدیمیه
بعد میرن مهراد جم یا چرت و پرت های دیگه گوش میدن
دوستان موسیقی که شمارو به رویا میبره شما رو از زمین میکنه و میبره به جاهای دیگه
موسیقیه زیباییه
این نتیجه چندین سال تحقیق من در مورد موسیقی هست
خب اینم برمیگرده به فست فود و عوض شدن نسل ... نسل جدید به شدت نوگرا و تنوع طلب شده با هر بهانه ای ... خب معلومه نسل ما هم مجبوره همراهی کنه چون تصور میکنه عقب می افته و کم میاره ... این وسط ذائقه نسل ما هم عوض میشه و شده چون حرف اول و آخر رو نسل جدید میزنه ... ذائقه موسیقی هم همینطوری عوض شد با حرفایی مثل اینا چیه گوش میدی و قدیمی شده بنداز دور و از دست حرفا ...
entehaa
05-03-2021, 01:01 AM
واقعا لذت بردم
entehaa
05-03-2021, 01:07 AM
آهنگ یخ زدم در عرض چند روز پردانلودترین آهنگ ماه در ملوبات شد با حدود ۳/۳ میلیون دانلود از این بات فقط.
خودم هیچ دفاعی از اینکار بخصوص ترانهاش ندارم البته ملودیش زیباس بازم
Hosein333
05-04-2021, 11:03 AM
میخوام برم پا ندارم
میخوام نرم جا ندارم
گریه کنم دل ندارم ....
masoud741
05-05-2021, 12:16 AM
از جوراب شلواری چه خبر؟؟؟(sm120)
peyman.2012
05-06-2021, 03:18 AM
ماریا امشب لایو گذاشته بود
متاسفانه مساله اعتیاد و مصرف شادمهر هم مطرح شد و میگفت من خودم به شادمهر گفتم این چیزا برات خوب نیست و پشت سرت حرف میزنن و به صدات آسیب میزنه و اعتبار چندین و چند ساله ات از بین میره و ضرر داره و فلان
شادمهرم برگشت پوزخند زد و گفت نوچ من رفتم باشگاه ورزش میکنم و سیکس پک کردم و مردم باور نمیکنن (sm25)(sm25)
در مورد سایت شرط بندی هم گفت شادمهر حسابی آدم بی خیالیه و براش اصلا حرف مردم مهم نیست که در موردش چی میگن ...
----------------------
کاری به موضوع ادعای تعرض و اینا ندارم اما آدم این حرفها رو که درباره شادمهر میشنوه واقعا سرش درد میگیره
من و امثال من مثل عزیزترین افراد زندگی مون شادمهر رو دوست داریم و عمیقا ناراحت میشیم حتی اگر یک درصدم احتمال بدیم که درست باشه (sm74)
peyman.2012
05-06-2021, 03:19 AM
لعنت ابدی به اون بهداد کاموری عوضی (sm9)(sm9)
peyman.2012
05-06-2021, 04:16 AM
آخرش هم از شادمهر تعریف کرد و گفت شادمهر خیلی آدم مهربونیه و همیشه میخنده و نایسه و خوش قلبه واقعا و خودمم دوسش دارم و حتی گفت اولش هم قصد عنوان کردن و عمومی کردن این موضوع رو نداشته ....
ehsan1361
05-06-2021, 08:42 AM
جالبه خودش میگه ملاقاتش با شادمهر چند دقیقه بیشتر طول نکشیده ولی از خصوصیات اخلاقی شادمهر میگه !!! از نصیحت به شادمهر که مواد نکش !!! نایسه ؟! خدایا تووووبَههههه ...
یا استاد وارطان نصیحتش کرده که بسه نتیجه داد دیده شدی به اندازه کافی یا خودش به این نتیجه رسیده ...
بحث سر شادمهر نیست ... دوره ای شده که برای دیده شدن حاضرن هر کاری بکنن ... نباید به اینجور آدما محل داد که معروف بشن ولی لشگر زامبی ها برای سرگرمی هم شده میریزن و طرف کیف میکنه ...
entehaa
05-06-2021, 05:12 PM
یاد حرف شادمهر تو آنکات افتادم که دلیل شایعات پیرامونش رو گفت همیشه به کسی گیر میدن که اونقدری بزرگ باشه که اسم دربیارن
masoud741
05-06-2021, 09:14 PM
جالبه خودش میگه ملاقاتش با شادمهر چند دقیقه بیشتر طول نکشیده ولی از خصوصیات اخلاقی شادمهر میگه !!! از نصیحت به شادمهر که مواد نکش !!! نایسه ؟! خدایا تووووبَههههه ...
یا استاد وارطان نصیحتش کرده که بسه نتیجه داد دیده شدی به اندازه کافی یا خودش به این نتیجه رسیده ...
بحث سر شادمهر نیست ... دوره ای شده که برای دیده شدن حاضرن هر کاری بکنن ... نباید به اینجور آدما محل داد که معروف بشن ولی لشگر زامبی ها برای سرگرمی هم شده میریزن و طرف کیف میکنه ...
حرفت لایک داره داداش... این دختره همه حرفاش تناقض داره. بیچاره دیگه به هر دری میزنه واسه دیده شدن. اون که به قول خودش فقط یه بار رفته پیش شادمهر از کجا فهمیده شادمهر میکشه؟؟؟ چرا این حرفارا تو همون پست اولش نکفت؟؟؟؟ قضیه سایت شرطبندی مال چند ماه اخیره اگه شادمهر واقعا میخواسته تعرض کنه به این دختره و دختره خیلی بدش اومده پس چرا دوباره تو این چند وقت اخیر رفته سراغش؟؟؟؟؟ بهتره آدم مغز داشته باشه و یه سری چرندیات یه دختر عقده ای را باور نکنه
Hosein333
05-06-2021, 09:49 PM
این دختر روزی یه بار بیفته دست بچه های این تاپیک (sm173)
مخصوصا احسان
تا بهش درس بالا رفتن آموزش بده
9NIMA1
05-07-2021, 01:21 AM
این سیاوش قمیشی هم ما رو مسخره کرده یا خودشو (sm120) همون آهنگ سرنوشت رو یه شعر دیگه زده روش قالب کرده به ملت :| دیگه داره ملودی کم میاره!
ehsan1361
05-07-2021, 08:59 AM
حرفت لایک داره داداش... این دختره همه حرفاش تناقض داره. بیچاره دیگه به هر دری میزنه واسه دیده شدن. اون که به قول خودش فقط یه بار رفته پیش شادمهر از کجا فهمیده شادمهر میکشه؟؟؟ چرا این حرفارا تو همون پست اولش نکفت؟؟؟؟ قضیه سایت شرطبندی مال چند ماه اخیره اگه شادمهر واقعا میخواسته تعرض کنه به این دختره و دختره خیلی بدش اومده پس چرا دوباره تو این چند وقت اخیر رفته سراغش؟؟؟؟؟ بهتره آدم مغز داشته باشه و یه سری چرندیات یه دختر عقده ای را باور نکنه
نمیشه از روی تعصب رو خواننده صد در صد حرفاشو رد کرد ولی حرفاش 99 درصد تناقض داره و دروغ به نظر میرسه ... حالا هم حرفاش نرم شده و از در دوستی وارد شده ... بیشتر از این نباید به حرفاش توجه کرد ...
ehsan1361
05-07-2021, 09:00 AM
این دختر روزی یه بار بیفته دست بچه های این تاپیک (sm173)
مخصوصا احسان
تا بهش درس بالا رفتن آموزش بده
آقا آقا آقاااا
masoud741
05-07-2021, 01:12 PM
این سیاوش قمیشی هم ما رو مسخره کرده یا خودشو (sm120) همون آهنگ سرنوشت رو یه شعر دیگه زده روش قالب کرده به ملت :| دیگه داره ملودی کم میاره!
من دارم کم کم به حرف احسان میرسم. دیگه موسیقی ایران چیز جدیدی واسه ارائه نداره... یا خواننده ها دارند پسرفت میکنند یا در نهایت اون چیزی که قبلاً بودند را دارند هی تکرار میکنند... مثلا منصور کلا دوتا آهنگ درست حسابی داشت اونارا هم با تنظیم جدید رید توش
bisedaa
05-07-2021, 02:32 PM
تو این پیج فقط big big هستش که خبراش موثقه.
چوناز ماه های قبل خبر از پخش آهنگ ها همراه با اسم کارمیده.
bigbig(sm10)
bigbig
05-07-2021, 11:37 PM
bigbig(sm10)
تا دو روز دیگه خبر خوبو میدم
masoud741
05-08-2021, 07:55 AM
bigbig(sm10)
آقا من نمیدونم اونی که چندوقت پیش گفت آهنگ جدید به اسم یخ زدم تنظیمش تموم شده آیدیش چی بود؟؟؟
masoud741
05-08-2021, 08:04 AM
bigbig(sm10)
آقا پیداش کردم همین دوستمون bigbig....الان رفتم صفحات قبل دیدم اون زمان که قرار بود ویدئو برنده بیاد زیر پست من جواب داده بود اسم آهنگ جدید یخ زدم هستش همراه با ویدئو.... چند صفحه جلوترشم گفته بود میکس و مستر یخ زدم تموم شده و بزودی پخش میشه.... داداش تو کی هستی که خبرات آنقدر دقیقه؟؟؟؟
masoud741
05-08-2021, 08:05 AM
bigbig(sm88)
ehsan1361
05-08-2021, 08:37 AM
داداش تو کی هستی که خبرات آنقدر دقیقه؟؟؟؟
منم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
(sm2)
Hosein333
05-08-2021, 11:19 AM
(sm2)
عباس معصومیه
masoud741
05-08-2021, 01:57 PM
(sm2)
تو هم احسان جون خبرات خیلی دست اول بود ولی انگاری دیگه پل ارتباطیت قطع شده(sm70)
ebihamed
05-08-2021, 02:00 PM
الان دیگه داشتن یا نداشتن خبر از شادمهر هیچ لذتی نداره وقتی قراره یه چیزی مشابه هزار تا کار داخل مارکت ازش بشنوی
خبر زمانی خبر بود که پشتش یه آهنگایی مثل رابطه یا گمت کردم و ... بود
ehsan1361
05-08-2021, 03:44 PM
عباس معصومیه
پنجعلی معمولی
تو هم احسان جون خبرات خیلی دست اول بود ولی انگاری دیگه پل ارتباطیت قطع شده(sm70)
دود از کنده بلند میشه ... (sm120)
masoud741
05-08-2021, 09:13 PM
پنجعلی معمولی
دود از کنده بلند میشه ... (sm120)
پس یه خبر جدید واسمون رو کن ببینیم (sm128)
edvin242
05-09-2021, 12:46 AM
من دارم کم کم به حرف احسان میرسم. دیگه موسیقی ایران چیز جدیدی واسه ارائه نداره... یا خواننده ها دارند پسرفت میکنند یا در نهایت اون چیزی که قبلاً بودند را دارند هی تکرار میکنند... مثلا منصور کلا دوتا آهنگ درست حسابی داشت اونارا هم با تنظیم جدید رید توش
بخدا ادم بنیامین 85گوش بده،حمید عسکری کما گوش بده. دهه هشتاد چقدر خوب بود...قمیشی یعنی به خودشاصلا زحمت نداده...
masoud741
05-09-2021, 03:08 AM
بخدا ادم بنیامین 85گوش بده،حمید عسکری کما گوش بده. دهه هشتاد چقدر خوب بود...قمیشی یعنی به خودشاصلا زحمت نداده...
سیاوش قمیشی به تکرار افتاده شاید دیگه بهتره خدافظی کنه
ehsan1361
05-09-2021, 10:03 AM
پس یه خبر جدید واسمون رو کن ببینیم (sm128)
(sm120)
ebihamed
05-09-2021, 12:25 PM
ترجیح میدادم شادمهرم مثل قمیشی به بن بست خودش میرسید نه به جاده های خاکیه نابلدان
9NIMA1
05-09-2021, 12:59 PM
ترجیح میدادم شادمهرم مثل قمیشی به بن بست خودش میرسید نه به جاده های خاکیه نابلدان
خدایی نگو اینو ابی جان! آهنگ جدید قمیشی رو شنیدی؟ من حتی زحمت ندادم دانلود کنم :| گفتم یدونه آهنگ سرنوشت دارم دیگه چرا دوتا بشه. اصلا همچین حرکتی از قمیشی بعید و عجیب بود برام!
البته که شادمهر اگر به بن بست خودش هم میرسید هم باز سعی میکرد ملودی و تنظیمای متفاوت تری رو تو هر آهنگ به کار ببره چون خلاقیت خیلی خوبی داشت...
Hosein333
05-09-2021, 03:42 PM
اخ اون دوره چقدر اهنگها لذت بخش بودن
بنیامین حمید عسگری واقعا اون موقع خوب بودن
entehaa
05-09-2021, 09:52 PM
هر دو اشتباهه هم اونقدر مث قمیشی یه دنده باشی که ملودی حتما مال خودت باشه که اینقدر کار ضعیف بشه نه مث شادمهر که یهو بوسید همه چیو گذاشت کنار
bigbig
05-09-2021, 11:18 PM
اولین کنسرت آنپلاگد شادمهر به زودی
ehsan1361
05-10-2021, 10:03 AM
شادمهر نمیتونه معجزه کنه !!!
یادتون میاد دهه هفتاد و هشتاد قبل اینکه شبکه اجتماعی و فیسبوک و اینستا و کوفت زهرمار بیاد وقتی آلبوم شادمهر می اومد همه گوش میکردن و کسی دنبال نام ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده نبود ... کسی دنبال اینکه این آهنگ کاور از اون آهنگ خارجیه و فلان ترانه سرا و آهنگساز نبود ... درهم گوش میدادیم و اصلاً اینجور چیزا برامون مهم نبود ... تا رسید به دوران افت موسیقی و همزمان شدنش با پدیده شبکه اجتماعی و شناخته شدن ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و غیره ... تازه به چهرشون همه آشنا شدن و به اصطلاح فن شدن و استاد استاد از دهنشون یک ثانیه نیفتاد و اینا هم هر روز گنده تر شدن ... از اون موقع که تقریباً با شروع دهه ی نود همراه شد میزان موفقیت آهنگ و آلبوم بستگی به حضور فلان استاد ترانه سرا و فلان تنظیم کننده داشت ... ینی اگه اسم اون میخورد تو کاور دیگه همه چی تموم بود و موفقیت آلبوم تضمین شده ...
حالا در مورد شادمهر که با این اساتید کاری نداشت و کار نمیکرد قضیه فرق کرد و چسبید به جوانهای داخل ... اونوقت بود که جمله معروف " خودت آهنگ بساز " نقل همه جا شد و البته شخص بنده ... در حالی که کل موسیقی در افت بود و ما در اندیشه معجزه از طرف شادمهر که خودش بسازه حله ... حتی الان هم ادامه داره و همه در انتظار جادوی ملودی های شادمهر هستن ...
واقعیت اینکه امثال شادمهر و قمیشی هم الان کاری از دستشون برنمیاد غیرقابل انکاره ... موسیقی الان اشباع شده و بسیار خسته کننده ... هیچکاریش هم نمیشه کرد باید ساخت با این وضع ... ربطی هم به فنچ های ملودی ساز داخلی نداره ...
ehsan1361
05-10-2021, 10:08 AM
کلمه خداحافظی هم الان معنای خودکشی میده ... تا جایی که بتونن کنسرت میدن پول درمیارن ... دیگه اینا از ابرام تاتلیس وضعیتشون بدتر نیست که برگشته و صدا اگزوز خاور میده ...
ebihamed
05-10-2021, 10:52 AM
خدایی نگو اینو ابی جان! آهنگ جدید قمیشی رو شنیدی؟ من حتی زحمت ندادم دانلود کنم :| گفتم یدونه آهنگ سرنوشت دارم دیگه چرا دوتا بشه. اصلا همچین حرکتی از قمیشی بعید و عجیب بود برام!
البته که شادمهر اگر به بن بست خودش هم میرسید هم باز سعی میکرد ملودی و تنظیمای متفاوت تری رو تو هر آهنگ به کار ببره چون خلاقیت خیلی خوبی داشت...
نیما جان من منکر به تکرار رسیدن سیاوش البته در سن 75 سالگی نیستم ولی منظورم اینه امثال سیاوش شادمهر و خیلیا که مولف بودن تو موسیقی باید تحت هر شرایطی مولف باقی بمونن واسه همین گفتم ترجیح میدادم شادمهر به تکرار برسه ...باز حالا اگه بر فرض سیاوش بره از زلاند ملودی بگیره یا شماعی زاده .... یا شادمهر بره از افکاری ملودی بگیره یا صفاریان باز قابل قبوله اما اینکه خودت فوق لیسانس باشی بعد بری بشینی سر کلاس یه بچه ی کلاس پنجم فاجعه س .... نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه
masoud741
05-10-2021, 12:06 PM
یادتون میاد دهه هفتاد و هشتاد قبل اینکه شبکه اجتماعی و فیسبوک و اینستا و کوفت زهرمار بیاد وقتی آلبوم شادمهر می اومد همه گوش میکردن و کسی دنبال نام ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده نبود ... کسی دنبال اینکه این آهنگ کاور از اون آهنگ خارجیه و فلان ترانه سرا و آهنگساز نبود ... درهم گوش میدادیم و اصلاً اینجور چیزا برامون مهم نبود ... تا رسید به دوران افت موسیقی و همزمان شدنش با پدیده شبکه اجتماعی و شناخته شدن ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و غیره ... تازه به چهرشون همه آشنا شدن و به اصطلاح فن شدن و استاد استاد از دهنشون یک ثانیه نیفتاد و اینا هم هر روز گنده تر شدن ... از اون موقع که تقریباً با شروع دهه ی نود همراه شد میزان موفقیت آهنگ و آلبوم بستگی به حضور فلان استاد ترانه سرا و فلان تنظیم کننده داشت ... ینی اگه اسم اون میخورد تو کاور دیگه همه چی تموم بود و موفقیت آلبوم تضمین شده ...
حالا در مورد شادمهر که با این اساتید کاری نداشت و کار نمیکرد قضیه فرق کرد و چسبید به جوانهای داخل ... اونوقت بود که جمله معروف " خودت آهنگ بساز " نقل همه جا شد و البته شخص بنده ... در حالی که کل موسیقی در افت بود و ما در اندیشه معجزه از طرف شادمهر که خودش بسازه حله ... حتی الان هم ادامه داره و همه در انتظار جادوی ملودی های شادمهر هستن ...
واقعیت اینکه امثال شادمهر و قمیشی هم الان کاری از دستشون برنمیاد غیرقابل انکاره ... موسیقی الان اشباع شده و بسیار خسته کننده ... هیچکاریش هم نمیشه کرد باید ساخت با این وضع ... ربطی هم به فنچ های ملودی ساز داخلی نداره ...
داداش بدجور حرفات به دلم میشینه... همه حرفات عین حقیقته.
من فکر میکنم از بس وقتی شادمهر خودش آهنگ میسازه خیلیا ایراد الکی میگیرند یا دنبال اینند ببینند کاوره یا نه کلا شادمهر از آهنگسازی زده شده
masoud741
05-10-2021, 12:10 PM
bigbig داداش خبر داری کارایی که خود شادمهر ساخته یا قربانپور کی قراره پخش بشه؟؟؟
ehsan1361
05-10-2021, 02:35 PM
داداش بدجور حرفات به دلم میشینه... همه حرفات عین حقیقته.
من فکر میکنم از بس وقتی شادمهر خودش آهنگ میسازه خیلیا ایراد الکی میگیرند یا دنبال اینند ببینند کاوره یا نه کلا شادمهر از آهنگسازی زده شده
نمیدونم آهنگ نساختن ساختن هوشمندانه بود یا اینکه از سر تنبلی ولی دوره ای شادمهر با داخلی ها کار کرد شامل دو دوره شد ... دوره اول با امثال دادخواه و برزویی و ناهیدی کار کرد که قابل تحمل بود و دوره دوم با امثال پویال و هاشمی و مهرابی و زمانی ... البته از نظر من حسین و ایمن هم در دوره دوم جا میشن با اندک تفاوت ...
از نظر من شادمهر دید که ایده جدید نداره رفت سراغ اینا وگرنه تنبلی و زن و زندگی نمیتونه دلیل محکمی باشه ... کسی که موزیسینه و زیر و بم رو میشناسه قطعاً دوران افت رو بهتر از همه درک میکنه و میره دنبال فکر جدید ... قطعاً در جمعیت فسیل لس آنجلسی ایده آل شادمهر وجود نداشت چون اونا قوانین خاص خودشونو داشتن و شادمهر کسی نبود که دم خور اینا بشه ...
دوره اول با برزویی و ناهیدی قابل قبول بود چون وقت میزاشتن از اینور اونور میکندن سر هم میکردن ... دقیقاً کاری که در دوره دوم هم انجام شد با پویان و هاشمی و بقیه تا الان ... تشابه این دو دوره اینه که تکه تکه از موسیقی هند و اوکراین و لاتین و غیره سر هم میکردن و با اندکی تغییر به خورد مخاطب میدادن ... ولی در دوره دوم همین تکه تکه ها رو میریختن تو دیگ و بقیشو آب میگرفتن و تحویل ملت دادن با اسامی تجربه کن و تصویر ... حالا هم ایمن و حسین و نقی و تقی همون کار رو میکنن ولی به جای آبگوشت ، پیتزا تحویل میدن ! هم سریع تر آماده میشه هم زرق و برق داره و هم احتیاج به تیلیت نداره برای خوراندن به مخاطب ...
خب اگه شادمهر تو این شرایط آهنگ هم بسازه به نوعی به اشتباهش اعتراف میکنه ... بعدشم میگن شادمهر دیگه تموم شد ... ولی الان میشه تقصیرا رو انداخت گردن ترانه سرا و آهنگساز ... کاملاً هوشمندانه !!!
masoud741
05-10-2021, 03:25 PM
نمیدونم آهنگ نساختن ساختن هوشمندانه بود یا اینکه از سر تنبلی ولی دوره ای شادمهر با داخلی ها کار کرد شامل دو دوره شد ... دوره اول با امثال دادخواه و برزویی و ناهیدی کار کرد که قابل تحمل بود و دوره دوم با امثال پویال و هاشمی و مهرابی و زمانی ... البته از نظر من حسین و ایمن هم در دوره دوم جا میشن با اندک تفاوت ...
از نظر من شادمهر دید که ایده جدید نداره رفت سراغ اینا وگرنه تنبلی و زن و زندگی نمیتونه دلیل محکمی باشه ... کسی که موزیسینه و زیر و بم رو میشناسه قطعاً دوران افت رو بهتر از همه درک میکنه و میره دنبال فکر جدید ... قطعاً در جمعیت فسیل لس آنجلسی ایده آل شادمهر وجود نداشت چون اونا قوانین خاص خودشونو داشتن و شادمهر کسی نبود که دم خور اینا بشه ...
دوره اول با برزویی و ناهیدی قابل قبول بود چون وقت میزاشتن از اینور اونور میکندن سر هم میکردن ... دقیقاً کاری که در دوره دوم هم انجام شد با پویان و هاشمی و بقیه تا الان ... تشابه این دو دوره اینه که تکه تکه از موسیقی هند و اوکراین و لاتین و غیره سر هم میکردن و با اندکی تغییر به خورد مخاطب میدادن ... ولی در دوره دوم همین تکه تکه ها رو میریختن تو دیگ و بقیشو آب میگرفتن و تحویل ملت دادن با اسامی تجربه کن و تصویر ... حالا هم ایمن و حسین و نقی و تقی همون کار رو میکنن ولی به جای آبگوشت ، پیتزا تحویل میدن ! هم سریع تر آماده میشه هم زرق و برق داره و هم احتیاج به تیلیت نداره برای خوراندن به مخاطب ...
خب اگه شادمهر تو این شرایط آهنگ هم بسازه به نوعی به اشتباهش اعتراف میکنه ... بعدشم میگن شادمهر دیگه تموم شد ... ولی الان میشه تقصیرا رو انداخت گردن ترانه سرا و آهنگساز ... کاملاً هوشمندانه !!!
(sm19)
Hosein333
05-10-2021, 04:08 PM
هرکی دوس نداره میتونه جمع کنه از ایران بره
Hosein333
05-10-2021, 04:08 PM
(sm128)
edvin242
05-10-2021, 08:11 PM
با کلیت حرفات موافقم .ولی این حرف ها برمبنای احتمال و حدس گمان هسش!!!!چه تضمینی هست اگر خودش تنطیم کنه اهنگ هیت نشه؟؟؟ یا اصلا خودش تنطیم نکنه بره شعر از لاری پورمونا برزویی و بگیره!!!!ببین هیچ کس اینجا به فقدان و کمبود شعر اشاره نمیکنه!!!ما الان مشکل شعر هم داریم...همون اوایل دهه هشتاد وقتی دهاتی میخوند یا علامت سوال میخوند هم شعر به اصطلاح قوی بود و هم چیز جدید داشت..الان سوال من اینه آیا شادمهر نمیتونه چیز جدید رو کنه؟؟؟؟
bigbig
05-10-2021, 09:46 PM
@bigbig ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) داداش خبر داری کارایی که خود شادمهر ساخته یا قربانپور کی قراره پخش بشه؟؟؟
مسعود جان فعلا درگیر کارای کنسرت آنلاینش هست
Hosein333
05-11-2021, 12:21 AM
با کلیت حرفات موافقم .ولی این حرف ها برمبنای احتمال و حدس گمان هسش!!!!چه تضمینی هست اگر خودش تنطیم کنه اهنگ هیت نشه؟؟؟ یا اصلا خودش تنطیم نکنه بره شعر از لاری پورمونا برزویی و بگیره!!!!ببین هیچ کس اینجا به فقدان و کمبود شعر اشاره نمیکنه!!!ما الان مشکل شعر هم داریم...همون اوایل دهه هشتاد وقتی دهاتی میخوند یا علامت سوال میخوند هم شعر به اصطلاح قوی بود و هم چیز جدید داشت..الان سوال من اینه آیا شادمهر نمیتونه چیز جدید رو کنه؟؟؟؟
شعر اهنگهای جدیدی که میان تو مارکت موسیقی خیلی ضعیف شده نسبت به قبل
طوری که آدم فکر میکنه دیگه شعر خوب تموم شده انگار
masoud741
05-11-2021, 02:31 AM
مسعود جان فعلا درگیر کارای کنسرت آنلاینش هست
مرسی داداش.خبری دستت رسید مارا بیخبر نذار
ehsan1361
05-11-2021, 08:30 AM
مشکل ترانه به عنوان پایه کار که سالهاست وجود داره و از دلایل اصلی افت موسیقیه ... از ترانه سراهایی که شناختی از صدای خواننده و میزان ها و فاصله ها نداره بیشتر از این انتظار نمیره ...
دوران هیت شدن آهنگ سالهاست تموم شده چون گوش ها اشباع شده از خزعبلاتی که میشنوه ...
در مورد تنظیم شادمهر هم همون کلمه معجزه در حرف شما مشخصه ... تنظیم معجزه گر نیست ... گذشت دورانی که شادمهر آغوش رو از لاری پور بگیره و نصفشو بزنه و با یک تنظیم فوق العاده و درست حسابی ماندگار بشه ...
کدوم حدس و گمان ؟ حتماً دلیلی داشته و داره که شادمهر رفته سراغ اینا برای ترانه و آهنگسازی و ... همش که آزمون و خطا نبوده بعد اینهمه سال !
edvin242
05-11-2021, 10:47 PM
مشکل ترانه به عنوان پایه کار که سالهاست وجود داره و از دلایل اصلی افت موسیقیه ... از ترانه سراهایی که شناختی از صدای خواننده و میزان ها و فاصله ها نداره بیشتر از این انتظار نمیره ...
دوران هیت شدن آهنگ سالهاست تموم شده چون گوش ها اشباع شده از خزعبلاتی که میشنوه ...
در مورد تنظیم شادمهر هم همون کلمه معجزه در حرف شما مشخصه ... تنظیم معجزه گر نیست ... گذشت دورانی که شادمهر آغوش رو از لاری پور بگیره و نصفشو بزنه و با یک تنظیم فوق العاده و درست حسابی ماندگار بشه ...
کدوم حدس و گمان ؟ حتماً دلیلی داشته و داره که شادمهر رفته سراغ اینا برای ترانه و آهنگسازی و ... همش که آزمون و خطا نبوده بعد اینهمه سال !
اره قطعا دلیل داشته..منم موافقم منتها نمیتونیم با قطعیت بگیم دلیل این بوده...من میگم شادمهری که تو کنسرت هاش اهنگ خارجی میخونه خوب میدونه تو امریکا،تو برلین ،تو ارمنستان و گرجستان اکثریت میان قر بدن و با دوست دخترشون برقصن برای همین تقدیر و علامت وسوال کارایی نداره میره سراغ اهنگ خارجی که ....ایا اینم دلیل داره؟؟؟؟؟من میگم همه چی اقتصادی شده.همه چی مادی شده..شادمهر قطعا از این قاعده مثتثنی نیست....
من قبول ندارم دوران هیت شدن تموم شده شما شعر قوی بساز.با مفهوم موزیک و تنطیم مناسب قطعا گوشت خیلی جاها میشنوه..معنای هیت شدن چیه؟؟یعنی اهنگ به جای دو جا پنج جا بشنوی!!!
من میگم شادمهر نه طرفدار میبینه،نه حوصله تنظیم داره.نه شور واشتیاقی برای تنظیم..فقط فقط پول میبینه..مطمئن باش دوران بعد از کرونا هم یکی از بیشترین کسایی که کنسرت بزار شادمهر
ehsan1361
05-12-2021, 08:33 AM
اره قطعا دلیل داشته..منم موافقم منتها نمیتونیم با قطعیت بگیم دلیل این بوده...من میگم شادمهری که تو کنسرت هاش اهنگ خارجی میخونه خوب میدونه تو امریکا،تو برلین ،تو ارمنستان و گرجستان اکثریت میان قر بدن و با دوست دخترشون برقصن برای همین تقدیر و علامت وسوال کارایی نداره میره سراغ اهنگ خارجی که ....ایا اینم دلیل داره؟؟؟؟؟من میگم همه چی اقتصادی شده.همه چی مادی شده..شادمهر قطعا از این قاعده مثتثنی نیست....
من قبول ندارم دوران هیت شدن تموم شده شما شعر قوی بساز.با مفهوم موزیک و تنطیم مناسب قطعا گوشت خیلی جاها میشنوه..معنای هیت شدن چیه؟؟یعنی اهنگ به جای دو جا پنج جا بشنوی!!!
من میگم شادمهر نه طرفدار میبینه،نه حوصله تنظیم داره.نه شور واشتیاقی برای تنظیم..فقط فقط پول میبینه..مطمئن باش دوران بعد از کرونا هم یکی از بیشترین کسایی که کنسرت بزار شادمهر
منم گفتم شاید با قطعیت نگفتم ... همین که شما معتقدی همه چی مادی شده یعنی دوران افت موسیقی رو قبول داری که شادمهر هم در اون قرار داره ... وقتی شما میگی که همه چی اقتصادی شده یعنی مارکت فست فودی موسیقی رو قبول داری ... پس اینا حدس و گمان نیست ...
اگه منظورت از هیت شدن اینه که آهنگ رو تو پاساژ و مرکز خرید بشنوی که الان هم هست !!! هیت شدن یعنی خسته نشدن گوش ازشنیدن از آهنگ و اینکه بشه بیشتر از یک بار آهنگو گوش داد ...
در مورد شعر قوی با مفهوم موزیک هم که سالهاست همچین شعری ندیدیم ! حتی بزرگانی مثل شهیار قنبری هم درگیر کلماتی مثل فواره و بستر و هرم پیراهن شدن ... اینجا هم افت شدید محسوس و قابل لمس و غیر قابل انکاره و کوچکترین امیدی نیست ... هر سال بدتر میشه ... حتی کلمات هم اشباع شده !!!
قضیه این نیست که چرا شادمهر فقط پول میبینه ( که همه اینجوری شدن و فقط شادمهر است ) ... البته این حرفا هم نشون دهنده پایان عمر موسیقی ماست ... کنسرت های الان هم بیشتر به بازار مکاره شباهت داره ...
Hosein333
05-13-2021, 01:29 AM
برید کانال تلگرام حسین قربانپور اخرین ترک رو دانلود کنید
چه موزیکی ساخته سال ۲۰۰۹
خیلی زیباست
همچین ترکی الان پیدا نمیشه فوق العادست
9NIMA1
05-13-2021, 11:39 AM
برید کانال تلگرام حسین قربانپور اخرین ترک رو دانلود کنید
چه موزیکی ساخته سال ۲۰۰۹
خیلی زیباست
همچین ترکی الان پیدا نمیشه فوق العادست
آهنگ حرفای ناگفته؟؟
Hosein333
05-13-2021, 01:56 PM
آهنگ حرفای ناگفته؟؟
آره
9NIMA1
05-13-2021, 03:28 PM
آره
از کارای آلبوم تصمیم بود. اون آلبوم واقعاً قشنگ بود. کارای شادمهر، قربانپور،بابک مافی، مونا برزویی....
Meh23
05-13-2021, 09:33 PM
عجیبه شادمهر تو این البوم جوونی 2 ترک نداده بود. جای خالی آهنگ جدیدش کنار آثار پارسالیپ و ستین و آنیتا حس میشد(sm120)
Elegance
05-13-2021, 09:55 PM
این که شادمهر چطور معروف شد ـ خودش کلی ایکس فایل هست!
(sm77)
9NIMA1
05-14-2021, 12:44 AM
عجیبه شادمهر تو این البوم جوونی 2 ترک نداده بود. جای خالی آهنگ جدیدش کنار آثار پارسالیپ و ستین و آنیتا حس میشد(sm120)
ستین و آنیتا رو دوس دارم (sm173)
masoud741
05-14-2021, 02:39 AM
اتفاقا آنیتا صدای قشنگی داره و خوب بلده چجوری بخونه.ستین هم متوسطه بقیه که هیچی
masoud741
05-14-2021, 03:04 AM
چ آلبوم داغونی بود آلبوم جوونی۲. البته با این خواننده ها انتظاری دیگه ای نبود.من فقط ی کم از آهنگ آنیتا و سحر خوشم اومد بقیه هم که از دم ریده بودند...علی الخصوص شهاب تیام(sm120). البته از نظر بعضیا الان شهاب تیام بهتر از شادمهره(sm70)
Hosein333
05-14-2021, 03:27 AM
الان رو دست سحر لایو خون نداریم
خیلی هنرمنده تو خواننده های جدید زن
bisedaa
05-14-2021, 11:49 AM
چ آلبوم داغونی بود آلبوم جوونی۲. البته با این خواننده ها انتظاری دیگه ای نبود.من فقط ی کم از آهنگ آنیتا و سحر خوشم اومد بقیه هم که از دم ریده بودند...علی الخصوص شهاب تیام(sm120). البته از نظر بعضیا الان شهاب تیام بهتر از شادمهره(sm70)
دادا ناراحت نشیا.ولی هرکی با کامنت خودت موافق نباشه سریع ناراحت میشی ولی هنوز ول کن قضیه شهاب تیام نیستی.اونم ن یک بار بلکه چندیدن باره به حالت تمسخر داری میگیری.فارغ از خوب بودن یا بد بودن ی خواننده لزومی نداره هی به مسخره بگیری.
میدونم الانم با کامنتی که گذاشتم صد در صد ناراحت میشی.ولی نمیتونستم دربارش سکوت کنم.
masoud741
05-16-2021, 11:42 AM
من فکر میکنم اینجا فقط به شادمهر میشه بد و بیراه گفت از خواننده ها دیگه فقط باید تعریف کنی
bisedaa
05-16-2021, 07:20 PM
من فکر میکنم اینجا فقط به شادمهر میشه بد و بیراه گفت از خواننده ها دیگه فقط باید تعریف کنی
چه ربطی داره تو بالای ده بار این جمله رو با حالت تمسخر گفتی.
شادمهر عالی شادمهر بی نظیر شادمهر اصلا بی نقص.
مشکل اینکه هرکی حرف از ی خواننده زد تو هی مسخره کردی.پسر خوب ی خرده مردونهه رفتار کن.نذار فکر کنیم با ی بچه 16 یا 17 ساله طرفیم که منطقش احساسات بچه گونشه.
Hosein333
05-16-2021, 08:44 PM
شادمهر به معنای واقعی الان ریده
من خودم طرفدار درجه یک شادمهرم
فقط از اهتگ عوض نمیشی خوشم اومده
entehaa
05-17-2021, 09:20 PM
اهنگ جدید علی لهراسبی با آهنگسازی حسین قربانپور که قبلا با صدای خود قربانپور هم پخش شده بود یکی از دلنشین ترین آهنگهایی هست که این چند ساله شنیدم و همیشه حسرت اینو خوردم چرا شادمهر نخوندش. هر دوشون عالی اجرا کردن.
Hosein333
05-17-2021, 09:32 PM
هردو کار خوب هستن
ولی کار قرباپور دلچسب تر بود
حالا تصور کنید این با صدای شادمهر پخش میشد
بدون شک شاهکار میشد
قربانپور فوق العادست
Meh23
05-17-2021, 09:47 PM
فکر کنم اینم اول به شادمهر پیشنهاد شده بوده، کار کلا شادمهریه. شادمهر به این آهنگ و شعرا دست رد میزنه که یخ زدم بخونه(sm120)
Elenaz
05-17-2021, 10:02 PM
آهنگ قربانپور اسمش جیه ؟؟؟
entehaa
05-17-2021, 11:20 PM
آهنگ قربانپور اسمش جیه ؟؟؟
روزی چند لحظه به من فکر میکنی
قرار بوده این آهنگو شادمهر بخونه این وسط یه اتفاقایی افتاده و طبق معمول نشده....
peyman.2012
05-18-2021, 02:35 AM
با احترام به نظر عزیزان به نظر من آهنگ میثم ابراهیمی از لحاظ ملودی و تنظیم قشنگ تر بود (sm118)
ehsan1361
05-18-2021, 09:44 AM
الان این آهنگی که لهراسبی خونده با این میثمه چه تفاوتی داره ؟!! اینقد شبیه به همه که خودشون هم تشخیص نمیدن !
اینجور خودن لهراسبی از وقتی شروع شد که شادمهر وارث رو خوند ... کلاً تحول در تنظیم و دو وکال و اینجور پلاگین های مزخرف از همونجا شروع شد ... حالا یکی با جیغ و داد گام بالا گازشو میگیره تا برسه به کوروس ، یکی هم با ناله ژیان طور ...
ebihamed
05-18-2021, 11:02 AM
هردو کار خوب هستن
ولی کار قرباپور دلچسب تر بود
حالا تصور کنید این با صدای شادمهر پخش میشد
بدون شک شاهکار میشد
قربانپور فوق العادست
متاسفانه یکی از چند تا آهنگی بود که کار کردن با شادمهر و شادمهر کنسلش کرد ..... امیدوارم لااقل باقیشون پخش بشه ولی تجربه ثابت کرده شادمهر هر چی از ساخت موزیکی زمان بیشتری بگذره کم کم بیخیال میشه
Hosein333
05-18-2021, 02:54 PM
با احترام به نظر عزیزان به نظر من آهنگ میثم ابراهیمی از لحاظ ملودی و تنظیم قشنگ تر بود (sm118)
منم موافقم باهات پیمان جان
Hosein333
05-18-2021, 02:55 PM
الان این آهنگی که لهراسبی خونده با این میثمه چه تفاوتی داره ؟!! اینقد شبیه به همه که خودشون هم تشخیص نمیدن !
اینجور خودن لهراسبی از وقتی شروع شد که شادمهر وارث رو خوند ... کلاً تحول در تنظیم و دو وکال و اینجور پلاگین های مزخرف از همونجا شروع شد ... حالا یکی با جیغ و داد گام بالا گازشو میگیره تا برسه به کوروس ، یکی هم با ناله ژیان طور ...
حسین قربانپور بهتر از لهراسبی خونده
قبول داری احسان
Hosein333
05-18-2021, 02:57 PM
متاسفانه یکی از چند تا آهنگی بود که کار کردن با شادمهر و شادمهر کنسلش کرد ..... امیدوارم لااقل باقیشون پخش بشه ولی تجربه ثابت کرده شادمهر هر چی از ساخت موزیکی زمان بیشتری بگذره کم کم بیخیال میشه
ابی جان افسوس کارایی که قربانپور برای شادمهر درست کرده رو میخورم الان
الان صدای شادمهر تو اوج پختگی هستش با ترانه خوب و کار خودش یا حالا کار قربانپور
بدون شک تمامی ترکها شاهکار میشن
ebihamed
05-18-2021, 03:59 PM
ابی جان افسوس کارایی که قربانپور برای شادمهر درست کرده رو میخورم الان
الان صدای شادمهر تو اوج پختگی هستش با ترانه خوب و کار خودش یا حالا کار قربانپور
بدون شک تمامی ترکها شاهکار میشن
هنوز برام سواله اون آهنگایی که شادمهر حتی حاضر شده بود دوباره آلبوم بده از بس خوشش اومده بود چی سرشون اومد و چیا جاشونو گرفت ...... هر چند بهداد جوابشو داد دیگه گفت ما خودمون میدونیم آهنگ میترسم از همه ی کارهای دیگه بهتر بود ولی دنبال ارائه ی چیزهای جدیدیم نه سبکهای خود شادمهر ... که متاسفانه موزیکای قربانپورم کاملا سبک شادمهره و فعلا اینا تو مود علی یاسینی و صادقلو هستن
ehsan1361
05-18-2021, 06:28 PM
حسین قربانپور بهتر از لهراسبی خونده
قبول داری احسان
گوش ندادم ولی نشنیده میگم اینجور آهنگا و ملودی های نخ نما و تکراری رو فرقی نمیکنه کدوم خواننده بخونه ...
9NIMA1
05-18-2021, 08:50 PM
آهنگ دنیای بی تو لهراسبی رو با صدای شادمهر تصور کنید...(sm1) به به
peyman.2012
05-18-2021, 09:15 PM
منم موافقم باهات پیمان جان
فدات عزیز (sm4) (sm176)
peyman.2012
05-18-2021, 09:16 PM
دقیقا ...
منم وقتی تصور کردم تو ذهنم فکر میکنم به صدای شادمهر بیشتر میومد
peyman.2012
05-18-2021, 09:19 PM
تنظیمای معین راهبر نسبت به گذشته افت کرده تا حدودی
علتش هم مشخصه ته کشیدن خلاقیت و نوآوری
آهنگ لهراسبی رو اگر میدادن به یکی مثل سعید زمانی نتیجه احتمالا بهتر از کار در میومد حتی شاید هومن آزما هم میتونست قوی تر تنظیم کنه (sm9)
9NIMA1
05-18-2021, 09:44 PM
تنظیمای معین راهبر نسبت به گذشته افت کرده تا حدودی
علتش هم مشخصه ته کشیدن خلاقیت و نوآوری
آهنگ لهراسبی رو اگر میدادن به یکی مثل سعید زمانی نتیجه احتمالا بهتر از کار در میومد حتی شاید هومن آزما هم میتونست قوی تر تنظیم کنه (sm9)
دقیقا سعید زمانی این مدل آهنگها راست کار خودشه!(sm59)
peyman.2012
05-18-2021, 09:51 PM
دقیقا سعید زمانی این مدل آهنگها راست کار خودشه!(sm59)
واقعا نیما جان ، حیف کم کار شده نسبت به چند سال پیش
عجیبه یا خودش تمایل به فعالیت بیشتر و تو چشم بودن نداره یا حق دستمزدش رو برده بالا که باعث شده خواننده ها باهاش همکاری نکنن
9NIMA1
05-18-2021, 10:07 PM
واقعا نیما جان ، حیف کم کار شده نسبت به چند سال پیش
عجیبه یا خودش تمایل به فعالیت بیشتر و تو چشم بودن نداره یا حق دستمزدش رو برده بالا که باعث شده خواننده ها باهاش همکاری نکنن
و یا اینکه داره کارای خودش رو پیش میبره چون میخواست آلبوم بیکلام تولید کنه.
ebihamed
05-18-2021, 10:56 PM
دقیقا ...
اتفاقا آهنگ لهراسبی چند سر و گردن از آهنگ میثم ابراهیمی بالاتره نمونه ی اینجور آهنگ مث ریگ ریخته تو مارکت و البته کلا میثم ابراهیمی دائم داره خودشو تکرار میکنه
peyman.2012
05-18-2021, 11:13 PM
اتفاقا آهنگ لهراسبی چند سر و گردن از آهنگ میثم ابراهیمی بالاتره نمونه ی اینجور آهنگ مث ریگ ریخته تو مارکت و البته کلا میثم ابراهیمی دائم داره خودشو تکرار میکنه
ممکنه نمونه این تیپ آهنگ باشه ولی من چون عادت ندارم به خواننده های ناشناخته و درجه چندم گوش بدم برام تازگی داشت به خصوص لحن و تحریرای خوندنش البته خود میثم ابراهیمی هم قطعا خواننده درجه یکی نیست اما در مقایسه با خواننده های تازه به دوران رسیده و بی هنر این چند ساله اخیر بازار در مرتبه بالاتری قرار داره
کار لهراسبی تنظیم خوب و متناسبی از نظر سازبندی نداشت و باعث میشه نتونی با کلیت آهنگ ارتباط برقرار کنی ضمن اینکه لحن خوندن خود لهراسبی زیادی تصنعی بود مساله ای که در آهنگ های این چند وقتش به وضوح دیده میشه و حس خوبی به آدم نمیده
در بین آثار منتشر شده این چند سال لهراسبی صورت و وابستگی رو پسندیدم و دانلودشون کردم، وابستگی ملودی دلنشین و تنظیم خوبی داره واقعا (sm132)
peyman.2012
05-18-2021, 11:27 PM
کلا برای یه بار از یکی از آهنگای دنیا دادرسان خوشم اومد و دانلودش کردم اونم بعد یه مدت زدم پاکش کردم (sm37)
با خواننده های اختراعی و حمایتی رادیو معمولا ارتباط برقرار نمیکنم چه خانم ها چه آقایونش فقط تازگی از یکی دو تا کار امیرحسین افتخاری شدیدا خوشم اومد که اونم فقط اسپانسرش رادیوعه وگرنه برامده از مسابقه استیج منو تو هستش
Hosein333
05-19-2021, 01:14 AM
دقیقا ...
یه چیزی تو مایه های سبب یا بهتر از سبب میشد
فقط حیف ....
peyman.2012
05-19-2021, 02:06 AM
@Hosein333 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حسین جان تقدیم شما و دوستانی که قبلا دنبال کننده آهنگای یونانی و غیره ای که بنده به اشتراک میذاشتم بودن (sm174)(sm174)
دو تا ترک از آلبوم جدید ایلیاس وریتوس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vrettos - As Ektetho.mp3.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vrettos - Fisixe Erotas Vorias.mp3.html
یه آهنگ از آلبوم آخر امیر خواننده فرانسوی که چندی قبل با نیکوس ورتیس فیت داده بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] - On verra bien.mp3.html
یه آهنگ یونانی از یک خواننده خوش صدای خانم که از خواننده های قدیمیه یونانه و تازگی پیداش کردم
یک کار در سبک ترنس و با فضای نسبتا پر انرژی و با ملودی زیبا
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Extended%20Mix).mp3.html
و یک کار دیگه ترنس از یه آهنگساز قوی و خیلی خوب روس که چند سالی بود کار منتشر نکرده بود در فضای غمگین و احساسی، نُت به نتی که برای هر ثانیه اش نوشته شده واقعا حرف نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Extended%20Mix).mp3.html
و در اخر هم یک موزیک ویدیو ساده از یه خواننده خانم و نسبتا قدیمی دیگه یونانی که هم صدای قشنگی داره و هم بسیار جذابه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Kokkinou - Mia Fotografia Official Visualiser HD.mp4.html
entehaa
05-19-2021, 05:42 AM
گوش ندادم ولی نشنیده میگم اینجور آهنگا و ملودی های نخ نما و تکراری رو فرقی نمیکنه کدوم خواننده بخونه ...
یاد مسعود فراستی افتادم
ehsan1361
05-19-2021, 08:57 AM
یاد مسعود فراستی افتادم
فراستی هم پر بیراه نمیگه ... البته اهل فیلم و سریال نیستم ...
ملودی که چیز جدیدی نداشته باشه فرقی نمیکنه ...
ebihamed
05-19-2021, 09:09 AM
لایو خشایار اعتمادی و بهروز صفاریان جالب بود از شادمهرم زیاد صحبت کردن
ebihamed
05-19-2021, 09:12 AM
ممکنه نمونه این تیپ آهنگ باشه ولی من چون عادت ندارم به خواننده های ناشناخته و درجه چندم گوش بدم برام تازگی داشت به خصوص لحن و تحریرای خوندنش البته خود میثم ابراهیمی هم قطعا خواننده درجه یکی نیست اما در مقایسه با خواننده های تازه به دوران رسیده و بی هنر این چند ساله اخیر بازار در مرتبه بالاتری قرار داره
کار لهراسبی تنظیم خوب و متناسبی از نظر سازبندی نداشت و باعث میشه نتونی با کلیت آهنگ ارتباط برقرار کنی ضمن اینکه لحن خوندن خود لهراسبی زیادی تصنعی بود مساله ای که در آهنگ های این چند وقتش به وضوح دیده میشه و حس خوبی به آدم نمیده
در بین آثار منتشر شده این چند سال لهراسبی صورت و وابستگی رو پسندیدم و دانلودشون کردم، وابستگی ملودی دلنشین و تنظیم خوبی داره واقعا (sm132)
قبول دارم که کلا وکال لهراسبی چند سالیه خیلی تو دماغی شده حتی حرف زدنشم اینجوری شده و اگه وکال شادمهر روش میومد میترکوند ... میثم ابراهیمی خواننده ی بدی نیست ولی اسیر کارهای بد مارکتی شده و البته صداش خیلی به سعید شهروز داره البته نه به اون خوبی
Hosein333
05-19-2021, 02:43 PM
حسین جان تقدیم شما و دوستانی که قبلا دنبال کننده آهنگای یونانی و غیره ای که بنده به اشتراک میذاشتم بودن (sm174)(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vrettos - As Ektetho.mp3.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vrettos - Fisixe Erotas Vorias.mp3.html
یه آهنگ از آلبوم آخر امیر خواننده فرانسوی که چندی قبل با نیکوس ورتیس فیت داده بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] - On verra bien.mp3.html
یه آهنگ یونانی از یک خواننده خوش صدای خانم که از خواننده های قدیمیه یونانه و تازگی پیداش کردم
و یک کار دیگه ترنس از یه آهنگساز قوی و خیلی خوب روس که چند سالی بود کار منتشر نکرده بود در فضای غمگین و احساسی، نُت به نتی که برای هر ثانیه اش نوشته شده واقعا حرف نداره
و در اخر هم یک موزیک ویدیو ساده از یه خواننده خانم و نسبتا قدیمی دیگه یونانی که هم صدای قشنگی داره و هم بسیار جذابه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Kokkinou - Mia Fotografia Official Visualiser HD.mp4.html
سپاس پیمان جان خیلی لطف کردی (sm127)
ebihamed
05-19-2021, 02:48 PM
امشب ساعت ۹ آهنگ گرشا رضایی با موزیک بهروز صفاریان ... هر چند زیاد گرشا گوش نمیکنم اما این که با بهروز کار کرده قابل تقدیره
9NIMA1
05-19-2021, 08:18 PM
امشب ساعت ۹ آهنگ گرشا رضایی با موزیک بهروز صفاریان ... هر چند زیاد گرشا گوش نمیکنم اما این که با بهروز کار کرده قابل تقدیره
گرشا هم جزو موزیسین های خوب هست. کارهای خوب هم کم نداره. ببینیم این کار چی از آب در میاد(sm132)
9NIMA1
05-19-2021, 08:23 PM
قبول دارم که کلا وکال لهراسبی چند سالیه خیلی تو دماغی شده حتی حرف زدنشم اینجوری شده و اگه وکال شادمهر روش میومد میترکوند ... میثم ابراهیمی خواننده ی بدی نیست ولی اسیر کارهای بد مارکتی شده و البته صداش خیلی به سعید شهروز داره البته نه به اون خوبی
به نظر منم خود قربانپور بهتر اجرا کرده، بالاخره آهنگ مال خودشه و خودش بهتر میدونه چطور حس رو منتقل کنه.
میثم ابراهیمی واقعاً حیف شد حیف!!! به شدت زده جاده خاکی و مارکتی شده، سبک لاتی میخونه :|
ebihamed
05-19-2021, 09:01 PM
به نظر منم خود قربانپور بهتر اجرا کرده، بالاخره آهنگ مال خودشه و خودش بهتر میدونه چطور حس رو منتقل کنه.
میثم ابراهیمی واقعاً حیف شد حیف!!! به شدت زده جاده خاکی و مارکتی شده، سبک لاتی میخونه :|
کاملا موافقم
peyman.2012
05-19-2021, 09:04 PM
علی لهراسبی اگر اشتباه نکنم بینی اش رو عمل کرده بود پارسال طبیعیه که صداشم فرق کرده باشه (sm147)
سپاس پیمان جان خیلی لطف کردی (sm127)
خواهش میکنم قابلی نداشت حسین جان (sm46)
9NIMA1
05-19-2021, 09:17 PM
علی لهراسبی اگر اشتباه نکنم بینی اش رو عمل کرده بود پارسال طبیعیه که صداشم فرق کرده باشه (sm147
واقعاً عمل کرده؟! :/ اگه اینجوریه که پس تر زد رفت(sm120)
Elenaz
05-19-2021, 10:01 PM
آهنگ قربانپور رو میشه بزارید، نتونستم پیدا کنم(sm10)
Hosein333
05-20-2021, 01:51 AM
توی کانال تلگرامش هست
peyman.2012
05-20-2021, 02:00 AM
واقعاً عمل کرده؟! :/ اگه اینجوریه که پس تر زد رفت(sm120)
یه جایی دیده بودم راستش درست یادم نیست، تو صفحه ش گمون کنم طرفدارا نوشته بودن (sm121)
peyman.2012
05-20-2021, 04:49 AM
تنظیم: استاد بهروز صفاریان با کلی طرفدار و اسم دهن پرکُن که اگر اسمش رو نمیزدن شنونده خیال میکرد حسین فسنقری ساخته
تنظیم: کامیاب بهاری، یه جوون بی ادعا و گمنام اما با استعداد و هنرمند (sm118)
Farbod-7
05-20-2021, 08:58 AM
تنظیم: استاد بهروز صفاریان با کلی طرفدار و اسم دهن پرکُن که اگر اسمش رو نمیزدن شنونده خیال میکرد حسین فسنقری ساخته
تنظیم: کامیاب بهاری، یه جوون بی ادعا و گمنام اما با استعداد و هنرمند (sm118)
گوشات شستشو لازم شده مثل خودم ولی من میترسم از شستن گوش
آهنگ چرتی مثل مثیم ابراهیمی خوبه این بد؟
چطور انتظار داری با این تفکرت قدیمی ها دوباره کار کنن؟ چی کم داره این موزیک؟
چیزی کم نداره ، فقط شعر و موزیک مثل این موزیکای دوزاری شبیه میثم ابراهیمی و امثالهم بازاری و مزخرف نیست.
این موزیک یه تیتراژ تلویزیونی بود که عید پخش شد و من همونجا میخکوبش شدم
برو تیزرش رو اینستا ببین تنظیمش فرق داره
entehaa
05-20-2021, 10:56 AM
آهنگ قربانپور رو میشه بزارید، نتونستم پیدا کنم(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Mikoni.mp3.html
ebihamed
05-20-2021, 01:07 PM
چیزی کم نداره ، فقط شعر و موزیک مثل این موزیکای دوزاری شبیه میثم ابراهیمی و امثالهم بازاری و مزخرف نیست.
خیلی کار خوبی بود واقعا دست مریزاد بهروز صفاریان ...
imnuot
05-20-2021, 03:28 PM
بهروز صفاریان یه فرد عقده ای و کمبود داره که دوست داره همه فقط ازش تعریف کنن و هی منم منم کنه من تو لایوش بهش گفتم خیلی منم منم میکنی بلاکم کرد (sm25)
9NIMA1
05-20-2021, 11:33 PM
کار بهروز واقعاً عالی بود. دمش گرمممم.(sm127) کاش بیشتر کار کنه که این موزیکای چرت و پرت جدیدو سیفون بکشه بره!!
دست مریزاد... واقعاً امضای خودشو داره. هیچکی مثلش نمیتونه تنظیم بزنه.
واقعاً بی انصاف نباشیم. گوشامون به موزیکای چرت عادت کرده...
peyman.2012
05-20-2021, 11:33 PM
مزخرف بود فربد آخه (sm2)
معلوم شد مرتب بدون لاگین کردن سر میزنی ، از این به بعد یادم باشه به صفاریان حمله کنم تا تو لاگین کنی بیای جواب بدی (sm70) ولی به شادمهر فحش خواهر مادر هم بدن هیچ واکنشی نشون نمیدیا (sm138)
واقعیت اینه که من مدتیه دیگه درگیر اسامی نیستم فقط موزیک رو گوش میکنم و قضاوت میکنم کاری ندارم کی ساخته چون از تجربه آهنگسازهای ترنس به این نتیجه رسیدم که نباید دنبال اسم و سابقه باشی که کی ساخته و تنظیم کرده مهم اینه که ازش لذت ببری و قشنگ باشه
اسامی دوره شون تموم شده ست حالا چه شادمهر میخواد باشه چه صفاریان چه هر موزیسین مشهور دیگه ....
Changed
05-21-2021, 01:26 AM
به به دست پر اومدی (sm19)(sm127)
peyman.2012
05-21-2021, 01:37 AM
به به دست پر اومدی (sm19)(sm127)
قابل تو رو هم نداره(sm127)
کم پیدایی علیرضا جون؟ خوبی؟ سلامتی؟ (sm72)
Changed
05-21-2021, 01:40 AM
قابل تو رو هم نداره(sm127)
کم پیدایی علیرضا جون؟ خوبی؟ سلامتی؟ (sm72)
فدات پیمان جان خوبم خوبی؟(sm127)
هستم کم و بیش میام میخونم استفاده میکنم
دلم تنگ شده بود برای موزیک های پیشنهادیت (sm128)
peyman.2012
05-21-2021, 01:46 AM
فدات پیمان جان خوبم خوبی؟(sm127)
هستم کم و بیش میام میخونم استفاده میکنم
دلم تنگ شده بود برای موزیک های پیشنهادیت (sm128)
ممنونم منم خوبم خدا روشکر (sm111)
زنده باشی عزیز ..
قربونت راستش چون کاربرا کم شدن و یه مقدارم حوصلم نمیاد دیگه تاپیک جدا نمیزنم از این به بعد همینجا آهنگ معرفی میکنم ببخشید اگر تگت نکردم احتمال میدادم خودت میای نگاه کنی (sm198)(sm198)
Changed
05-21-2021, 01:47 AM
از بالا دارم میام پایین دو تای اول با حال کنونیم جور نبود که بتونم گوش کنم
فرانسویه رو خیلی دوس داشتم (sm118)
(sm118)(sm118)
اینم که عالیه Paola - Krata Me (sm118)(sm118)(sm118)
Changed
05-21-2021, 01:50 AM
ممنونم منم خوبم خدا روشکر (sm111)
زنده باشی عزیز ..
قربونت راستش چون کاربرا کم شدن و یه مقدارم حوصلم نمیاد دیگه تاپیک جدا نمیزنم از این به بعد همینجا آهنگ معرفی میکنم ببخشید اگر تگت نکردم احتمال میدادم خودت میای نگاه کنی (sm198)(sm198)
دونت وری(sm51)حواسم به پستات هست
peyman.2012
05-21-2021, 01:51 AM
از بالا دارم میام پایین دو تای اول با حال کنونیم جور نبود که بتونم گوش کنم
فرانسویه رو خیلی دوس داشتم (sm118)
(sm118)(sm118)
اینم که عالیه Paola - Krata Me (sm118)(sm118)(sm118)
Ilias Vrettos - As Ektetho فضاسازیش فوق العاده ست بعدا سر فرصت باز گوش کن حتما خوشت میاد
فرانسوی هم ویلون خوشگلی داره ک سبب شده تنظیمش خوب بشه
اون خانم یونانی هم ریتمش خیلی توپه موزیک ویدیو هم داره اما خودم چون دوستش نداشتم دانلود نکردم خودت تو یوتیوب لطفا تماشا کن
peyman.2012
05-21-2021, 01:52 AM
دونت وری(sm51)حواسم به پستات هست
(sm23)(sm23)
اوه اوه اینجا دعوا مرافه هم داشتیم تازگی اونا رو هم دیدی یعنی (sm170) آبروم رفت .....
Changed
05-21-2021, 01:56 AM
(sm23)(sm23)
اوه اوه اینجا دعوا مرافه هم داشتیم تازگی اونا رو هم دیدی یعنی (sm170) آبروم رفت .....
(sm23)ژووون(sm23)
میثم ابراهیمی و ... (sm70)
یا قبلش (sm70)
تاپیک باید بحث داشته باشه دیگه وگرنه همه یک نظر بدن چه فایده داره مثل کامنتای اینستا میشه
peyman.2012
05-21-2021, 01:58 AM
(sm23)ژووون(sm23)
میثم ابراهیمی و ... (sm70)
یا قبلش (sm70)
تاپیک باید بحث داشته باشه دیگه وگرنه همه یک نظر بدن چه فایده داره مثل کامنتای اینستا میشه
درسته حرفت اما نه اینا که بحث عادی بود
فحش و فحش کشی بود (sm2)(sm25)
Changed
05-21-2021, 01:59 AM
Dary Adams - Wonderella (Extended Mix)
وای این عالیه (sm151)
تا 1:58 که عالی بود
ولی از اونجا به بعد بازی کرد با روحم اون چن ثانیه ملایمش (sm51)
از نو ریپیت اون تیکه ...
ترکوندن مجددش بعد اون ملایم ها (sm118)
Changed
05-21-2021, 02:00 AM
درسته حرفت اما نه اینا که بحث عادی بود
فحش و فحش کشی بود (sm2)(sm25)
(sm2)نه ندیدم پس
پی وی بگو (sm2)
peyman.2012
05-21-2021, 02:03 AM
Dary Adams - Wonderella (Extended Mix)
وای این عالیه (sm151)
تا 1:58 که عالی بود
ولی از اونجا به بعد بازی کرد با روحم اون چن ثانیه ملایمش (sm51)
از نو ریپیت اون تیکه ...
ترکوندن مجددش بعد اون ملایم ها (sm118)
واقعا ترک ملودیک خیلی قشنگیه
قسمت break down اش هم عالیه سمپل صدای جعبه جادویی هاس چی بود اسمشون قدیما (sm118)
peyman.2012
05-21-2021, 02:04 AM
(sm2)نه ندیدم پس
پی وی بگو (sm2)
همون بهتر که ندیدی اگر این طوره آبروم حفظ شد (sm2) (sm51)
Changed
05-21-2021, 02:07 AM
واقعا ترک ملودیک خیلی قشنگیه
قسمت break down اش هم عالیه سمپل صدای جعبه جادویی هاس چی بود اسمشون قدیما (sm118)
هااا عالیه مجذوبش شدم به به(sm19)
(sm25)(sm30)(sm2)
peyman.2012
05-21-2021, 02:09 AM
هااا عالیه مجذوبش شدم به به(sm19)
(sm25)(sm30)(sm2)
(sm2)
علیرضا تک آهنگ اخر دسپینا وندی رو گوش کردی یا نه؟ یک ماهی میشه اومده موزیک ویدیوش، اگر ندیدیش بذارم الان؟
Changed
05-21-2021, 02:11 AM
(sm2)
علیرضا تک آهنگ اخر دسپینا وندی رو گوش کردی یا نه؟ یک ماهی میشه اومده موزیک ویدیوش، اگر ندیدیش بذارم الان؟
بذار ندیدم و نشنیدم صدای عقشمو(sm74)
peyman.2012
05-21-2021, 02:23 AM
(sm70)
رفت برا آپلود
همیشه خودم از خودم تعجب میکردم چرا نمیرم سراغ آهنگای دسپینا تا این که رفته رفته بعد از خواننده های آقا به خواننده های خانم یونانم علاقه مند شدم حتی تا جایی که بعضی وقت ها بیشتر با آهنگای خانم ها الان حال میکنم و دسپینا هم رفته تو لیست فیووریتام هرچند من برام تنظیم و ملودی خیلی مهمه و خوشبختانه تو کارهای پاپ یونانی این دو عامل معمولا قوی هستن (sm118)
Changed
05-21-2021, 02:28 AM
(sm89)چطور تونستی دسپینا رو دوس نداشته باشی
peyman.2012
05-21-2021, 02:29 AM
بفرمایید ..
ببخشید یکم طول کشید سرعت آپلود کم بود
خدمت تو و یونانی دوستان دیگه (sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vandi - Petra Official Music Video.mp4.html
peyman.2012
05-21-2021, 02:31 AM
خب اصولا هنوز نتونسته بودم با خواننده های خانمشون ارتباط برقرار کنم اما وقتی از کارهای دیگران خوشم اومد اون وقت مگه میشد از آهنگای دسپینا خوشت نیاد (sm51) (sm35)
Changed
05-21-2021, 02:55 AM
بفرمایید ..
ببخشید یکم طول کشید سرعت آپلود کم بود
خدمت تو و یونانی دوستان دیگه (sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vandi - Petra Official Music Video.mp4.html
(sm184)(sm19)
دمت گرم عشق است
عکسشو ببین هنوزم (sm127)
زدم دانلود پیشاپیش میدونم دوس خواهم داشت(sm120)
خودت هم حتما خوشت اومده که پیشنهاد دادی
Hosein333
05-21-2021, 02:56 AM
(sm2)
قابل توجه دوستان گلم منم عاشق دسپینا هستم
لطفا تایم دسپینارو زیاد کنید
هر چی ازش منتشر شد اسم اهنگشو اینجا بگید خودم دانلود میکنم
Hosein333
05-21-2021, 02:58 AM
(sm70)
رفت برا آپلود
همیشه خودم از خودم تعجب میکردم چرا نمیرم سراغ آهنگای دسپینا تا این که رفته رفته بعد از خواننده های آقا به خواننده های خانم یونانم علاقه مند شدم حتی تا جایی که بعضی وقت ها بیشتر با آهنگای خانم ها الان حال میکنم و دسپینا هم رفته تو لیست فیووریتام هرچند من برام تنظیم و ملودی خیلی مهمه و خوشبختانه تو کارهای پاپ یونانی این دو عامل معمولا قوی هستن (sm118)
پیمان جان منم این مدلی شدم یه چندتا کار خفن یونانی بهت معرفی میکنم حال کنی
در حد بمب
Hosein333
05-21-2021, 02:59 AM
علیرضا من عاشقشم
هم صدا هم قیافه
Hosein333
05-21-2021, 02:59 AM
علیرضا من عاشقشم
هم صدا هم قیافه
مخصوصا اون آلبومی که تو معرفی کردی
peyman.2012
05-21-2021, 03:09 AM
(sm184)(sm19)
دمت گرم عشق است
عکسشو ببین هنوزم (sm127)
زدم دانلود پیشاپیش میدونم دوس خواهم داشت(sm120)
خودت هم حتما خوشت اومده که پیشنهاد دادی
همین طوره ..
میگم ناموسا تو این سن و سال بدن خوش هیکل و سرحالی هم داره (sm234) تو اینستا دیدم باشگاه میره و تناسب اندام کار میکنه (sm140) (sm151)
بسیار هم عالی حسین جان چشم حتما هر کار جدیدی بیرون بده اینجا سعی میکنم زود بزارم، فعلا فرصت نشده برم سراغ کارهای قبلیش پس با این حساب آهنگای قبلی رو که خودت باید داشته باشی دیگه لازم نیست من معرفی کنم علیرضا هم که دیگه خودش فول دیسکوش رو باید داشته باشه (sm120)
پیمان جان منم این مدلی شدم یه چندتا کار خفن یونانی بهت معرفی میکنم حال کنی
در حد بمب
لطف میکنی داداش مرسی ازت من که مرتب مشتاقانه مشغول پیدا کردن خواننده های خوش صدایی که تا حالا نمیشناختم و آهنگای قشنگشون برای اضافه کردن به سلیقه شنیداریم هستم (sm19)(sm93)
Changed
05-21-2021, 03:14 AM
(sm19)(sm19)عالیه خداییش
هم موزیک هم ویدئو
ماشالا
peyman.2012
05-21-2021, 03:15 AM
آهنگ جدید احسان خواجه امیری رو شنیدین؟ به نظرم ضعیف بود و اصلا جالب نبود
بعد از "باید برگشت" تا امروز هیچ ترک دیگه ازش رو دوست نداشتم ببا اینکه کار زیاد منتشر کرده و خواننده بسیار مورد علاقمه از همون آلبوم اولش تو دهه هشتاد (sm9) (sm172)
peyman.2012
05-21-2021, 03:27 AM
حسین این تک آهنگم ماقبل اون یکی پخش شده و نسبتا جدیده اگر نشنیدی دانلود کن
@ علیرضا: برای تو قبلا لینک یوتیوبشو فرستاده بودم همونی که یه دختره و پسره بازی میکنن (sm132)
بفرمایین (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Vandi - Ena Tsigaro Diadromi - Official Music Video.mp4.html
imnuot
05-21-2021, 01:57 PM
بیقرار هم خوب بود
Hosein333
05-21-2021, 02:40 PM
آهنگ جدید احسان خواجه امیری رو شنیدین؟ به نظرم ضعیف بود و اصلا جالب نبود
بعد از "باید برگشت" تا امروز هیچ ترک دیگه ازش رو دوست نداشتم ببا اینکه کار زیاد منتشر کرده و خواننده بسیار مورد علاقمه از همون آلبوم اولش تو دهه هشتاد (sm9) (sm172)
دقیقا پیمان جان
اهنگ باید برگشت که کار علیرضا افکاری بود
انتظار منو از احسان خیلی بالا برد
Hosein333
05-21-2021, 02:45 PM
همین طوره ..
میگم ناموسا تو این سن و سال بدن خوش هیکل و سرحالی هم داره (sm234) تو اینستا دیدم باشگاه میره و تناسب اندام کار میکنه (sm140) (sm151)
بسیار هم عالی حسین جان چشم حتما هر کار جدیدی بیرون بده اینجا سعی میکنم زود بزارم، فعلا فرصت نشده برم سراغ کارهای قبلیش پس با این حساب آهنگای قبلی رو که خودت باید داشته باشی دیگه لازم نیست من معرفی کنم علیرضا هم که دیگه خودش فول دیسکوش رو باید داشته باشه (sm120)
لطف میکنی داداش مرسی ازت من که مرتب مشتاقانه مشغول پیدا کردن خواننده های خوش صدایی که تا حالا نمیشناختم و آهنگای قشنگشون برای اضافه کردن به سلیقه شنیداریم هستم (sm19)(sm93)
پیمان جان من همه البومای قدیمیش رو دانلود کردم همه رو گوش کردم ولی ۶ تا ترکش خیلی برام جذاب بود
ولی از اهنگهای جدیدش یا البوم جدیدش اطلاعی ندارم
9NIMA1
05-21-2021, 11:02 PM
احسان باید بچسبه به همون روزبه و افکاری
peyman.2012
05-22-2021, 11:33 AM
احسان باید بچسبه به همون روزبه و افکاری
خودش تو آلبوم های گذشته اش ملودی تنظیم های خوبی داشته ولی مثل اغلب قدیمیا دیگه حال و حوصله نداره وقت بذاره
با یک نفر کار کردن هم تکراری میشه باید مثل قبل با همه همکاراش کار کنه از مهرداد نصرتی بگیر تا نامداری و علیرضا کهن دیری و پدرام کشتکار و زمانی (sm178)
ehsan1361
05-23-2021, 10:13 AM
خواجه امیری بختش با تیتراژ باز میشه ... سالی یه دونه تیتراژ بندازه تو دیاگ و از دماغ بده بیرون براش کافیه ...
این گرشا رضایی هم که صدای به شدت رادیویی داره ... ترجیح میدم پشت فرمون بزنم رادیو پیام گوش بدم ...
entehaa
05-24-2021, 12:48 AM
یه آهنگ ریتمیک و فوق العاده
masoud741
05-26-2021, 09:15 PM
خواجه امیری بختش با تیتراژ باز میشه ... سالی یه دونه تیتراژ بندازه تو دیاگ و از دماغ بده بیرون براش کافیه ...
این گرشا رضایی هم که صدای به شدت رادیویی داره ... ترجیح میدم پشت فرمون بزنم رادیو پیام گوش بدم ...
(sm30)
talis
05-28-2021, 03:34 AM
سلام دوستان چند وقت پیش تعدادی آهنگ یونانی معرفی کردین که یکیش ملودیش بشدت شادمهری بود من نمیتونم اونو پیدا کنم ممکنه راهنماییم کنین؟!
masoud741
05-28-2021, 11:12 PM
از اون دختره چه خبر؟ دیگه داستان جدید نگفته؟
Hosein333
05-29-2021, 02:16 PM
اهنگ جدید شادمهر بزودی ......
ehsan1361
05-29-2021, 03:19 PM
همینجوری پیش بره هر هفته یه آهنگ جدید از شادمهر از مایکروفر بیرون میاد ... البته تابستونه و بت زدن به دلیل تعطیلی مسابقات پایین میاد ...
hoohoo
05-29-2021, 03:55 PM
اسم این جا رو هم حتب عوض نمی کنن (sm121)
masoud741
05-30-2021, 02:15 AM
اهنگ جدید شادمهر بزودی ......
کی گفته داداش من که جایی ندیدم
masoud741
05-30-2021, 02:16 AM
اون دوستمون که اطلاعاتش دقیقه اگه خبری داره بیاد بگه. آیدیش را یادم رفته
ebihamed
05-30-2021, 09:27 AM
ظاهرا شاهکار یخ زدم دیگه تاریخ مصرفش گذشت ولی غافل از اینکه بعدی هم مث قبلیاست نهایت ده روز بشه شنید
Hosein333
05-30-2021, 03:07 PM
کی گفته داداش من که جایی ندیدم
ماه بعد احتمال زیاد کار جدید بیاد
منبع نامشخص
masoud741
05-30-2021, 07:58 PM
ماه بعد احتمال زیاد کار جدید بیاد
منبع نامشخص
نه فعلا خبری نیست حداقل تا ۳ماه دیگه
masoud741
05-30-2021, 10:12 PM
ظاهرا شاهکار یخ زدم دیگه تاریخ مصرفش گذشت ولی غافل از اینکه بعدی هم مث قبلیاست نهایت ده روز بشه شنید
حالا نیست هرروز یه شاهکار از خواننده های دیگه میاد بیرون
entehaa
05-30-2021, 10:30 PM
برین خداتونو شکر کنین تو این تعطیلی کنسرت ها کدوم خواننده معروف اندازه شادمهر اهنگ داده؟ واقعیت اینه همه دنبال پولن حالا که کنسرتا تعطیله کسی کار نمیکنه باز شادمهرو خدا خیرش بده. البته منم میدونم کارهاش افت کرده برای بار هزارم تکرار نکنید
peyman.2012
05-30-2021, 10:39 PM
برین خداتونو شکر کنین تو این تعطیلی کنسرت ها کدوم خواننده معروف اندازه شادمهر اهنگ داده؟ واقعیت اینه همه دنبال پولن حالا که کنسرتا تعطیله کسی کار نمیکنه باز شادمهرو خدا خیرش بده. البته منم میدونم کارهاش افت کرده برای بار هزارم تکرار نکنید
باشه تو تکرار کن ما تکرار نمیکنیم خاتمی هم بره تکرار کنه و عذرخواهی کنه (sm2)
peyman.2012
05-30-2021, 10:43 PM
تمام بدبختی شادمهر از اون کنسرت های فوق شخمی شروع شد همون بهتر که برای همیشه درشو تخته کنن
اول پلی بک بقیه سازها بعد پلی بک ویلن بعدم پلی بک صدا و افکت از آخرم لب خونی کامل و خِلااااااااص (sm2)
حاک بر سر کسی که بره پول بده به اصطلاح کنسرت شادمهر، آدم کنسرت امید حاجیلی بره بهتره تا .....
peyman.2012
05-30-2021, 10:48 PM
شخصا ده سال پیشش هم حاضر نبودم وقتمُ تلف کنم و با خراب کردن ذهنیت شادمهر توی فکرم پاشم برم کنسرتش ، اصلا بحث مالیش مهم نبود
فقط اون موقع کنسرت های آمریکا و کاناداش سطحش بالا بود که اونم تو این چند ساله اخر دیگه فرقی با ترکیه و دوبی نمیکرد و مفتش گرون بود (sm9)
masoud741
05-31-2021, 01:32 AM
شادمهر خواهشاً کنسرتات را با کیفیت کن تا این بنده خدا افتخار بده بیاد کنسرتت
ehsan1361
05-31-2021, 08:26 AM
کدوم کنسرت ؟! هدف این تک آهنگا فقط بت بوده و هست و خواهد بود ... این تک آهنگ هم برای یورو 2020 تعویق افتاده میاد که از 25 خرداد شروع میشه ...
ehsan1361
05-31-2021, 08:29 AM
فقط خواننده های ایرانی نیستن که تو کرونا آهنگ ندادن ... تمام دنیا همینه هدف کنسرت و پول درآوردن شده ...
حالا شادمهر این وسط از جای دیگه پول درمیاره ... خواننده های زن رادیو جوان هم از جای دیگه ...
ebihamed
05-31-2021, 09:03 AM
حالا نیست هرروز یه شاهکار از خواننده های دیگه میاد بیرون
مسعود جان ناراحت نشیا ولی یه مدته برای سرپوش گذاشتن روی همه کارهای شادمهر پای دیگران رو وسط میکشی خوب اینجا بحث راجب شادمهره
اگه قراره فرضا راجب اندی حرف بزنیم پس راجب شادمهر دیگه حرفی نزنیم آخه این استدلاله که چون بقیه آهنگ خوب ندادن شادمهرم باید آهنگ خوب نده ؟؟؟؟
ebihamed
05-31-2021, 09:04 AM
و البته خدا رو صدهزار مرتبه شکر که توی این کویر خشک موسیقی شادمهر آهنگاش همچنان مثل آب روان جاریه(sm128)
masoud741
05-31-2021, 05:13 PM
مسعود جان ناراحت نشیا ولی یه مدته برای سرپوش گذاشتن روی همه کارهای شادمهر پای دیگران رو وسط میکشی خوب اینجا بحث راجب شادمهره
اگه قراره فرضا راجب اندی حرف بزنیم پس راجب شادمهر دیگه حرفی نزنیم آخه این استدلاله که چون بقیه آهنگ خوب ندادن شادمهرم باید آهنگ خوب نده ؟؟؟؟
نه داداش منظورم این بود که کلا موسیقی پاپ به فنا رفته دیگه مثل چند سال پیش نیست که حداقل سالی چندتا شاهکار از خواننده های مختلف بیاد بیرون
ebihamed
05-31-2021, 08:41 PM
نه داداش منظورم این بود که کلا موسیقی پاپ به فنا رفته دیگه مثل چند سال پیش نیست که حداقل سالی چندتا شاهکار از خواننده های مختلف بیاد بیرون
خوب منم قبول دارم تا حدودی این قضیه رو ... ولی مسعود جان ببین مثلا یکی مثل سیاوش قمیشی الان ۷۶ سالشه دیگه انتظار نوآوری و به تکرار نرسیدن انصافا یه کم زیادیه .... سیاوش قمیشی به سن شادمهر بود آلبوم ستاره های سربی رو با ابی زدن ... بزرگان موسیقی تا سن ۶۰ سالگی دست کم درخشان بودن ولی شادمهر از حدود ۴۵ سالگی به دوران افول رسید که خیلی ناراحت کننده س .... ما همه عاشقشیم ولی برای بعضیامون تحمل این اوضاع خیلی سخته مگه میشه کسی که یه آهنگ میداد یکسال شنیده میشد الان وقتی دو هفته از پخش کارش میگذره منتظر کار بعدیش میشیم ... من مطمئنم اگه اون صدای جادویی نبود حتی یکبارم این آهنگای دم دستی رو نمیشنیدیم کافیه صدای یه خواننده ی دیگه رو روی این ملودی و تنظیما تصور کنید بعد مشخص میشه این کارا به لطف صدای شادمهر شنیده میشن .... متاسفانه رادیو جوان بهترین بهره برداری رو از شادمهر کرده و میکنه ... تنها آرزوم اینه که این قرارداد ننگین با رادیو تباه زودتر تموم بشه و شادمهر دست از ارائه ی این کارهای فله ای برداره
masoud741
05-31-2021, 09:16 PM
خوب منم قبول دارم تا حدودی این قضیه رو ... ولی مسعود جان ببین مثلا یکی مثل سیاوش قمیشی الان ۷۶ سالشه دیگه انتظار نوآوری و به تکرار نرسیدن انصافا یه کم زیادیه .... سیاوش قمیشی به سن شادمهر بود آلبوم ستاره های سربی رو با ابی زدن ... بزرگان موسیقی تا سن ۶۰ سالگی دست کم درخشان بودن ولی شادمهر از حدود ۴۵ سالگی به دوران افول رسید که خیلی ناراحت کننده س .... ما همه عاشقشیم ولی برای بعضیامون تحمل این اوضاع خیلی سخته مگه میشه کسی که یه آهنگ میداد یکسال شنیده میشد الان وقتی دو هفته از پخش کارش میگذره منتظر کار بعدیش میشیم ... من مطمئنم اگه اون صدای جادویی نبود حتی یکبارم این آهنگای دم دستی رو نمیشنیدیم کافیه صدای یه خواننده ی دیگه رو روی این ملودی و تنظیما تصور کنید بعد مشخص میشه این کارا به لطف صدای شادمهر شنیده میشن .... متاسفانه رادیو جوان بهترین بهره برداری رو از شادمهر کرده و میکنه ... تنها آرزوم اینه که این قرارداد ننگین با رادیو تباه زودتر تموم بشه و شادمهر دست از ارائه ی این کارهای فله ای برداره
کاملا موافقم
masoud741
05-31-2021, 10:00 PM
آهنگ جدید شادمهر با ترانه محسن حسینی و میکس و مستر میلاد فلاحی تنظیم میلاد هاشمی(sm77)
bisedaa
05-31-2021, 11:28 PM
موزیک:محسن حسینی
تنظیم:میلاد هاشمی
میکس مستر:محمد فلاحی
masoud741
05-31-2021, 11:36 PM
اون دوستمون که اسم آهنگ یخ زدم را زودتر گفت اسم این آهنگ را نمیدونه؟؟؟
آیدیش چی بود؟
Hosein333
06-01-2021, 12:01 AM
اون دوستمون که اسم آهنگ یخ زدم را زودتر گفت اسم این آهنگ را نمیدونه؟؟؟
آیدیش چی بود؟
دیدی گفتم یه خبرایی هست
فقط اسم ترک رو نمیدونم من
Hosein333
06-01-2021, 12:02 AM
از اهنگ یخ زدم بهتره
masoud741
06-01-2021, 12:48 AM
موزیک:محسن حسینی
تنظیم:میلاد هاشمی
میکس مستر:محمد فلاحی
تنها نکته مثبتش نبود آقای ایمنی
masoud741
06-01-2021, 12:48 AM
از اهنگ یخ زدم بهتره
هنوز نیومده که(sm120)
ehsan1361
06-01-2021, 08:23 AM
کدوم محسن حسینی ؟ اون سنتور ؟
ebihamed
06-01-2021, 09:16 AM
تنها نکته مثبتش نبود آقای ایمنی
ظاهرا آقای محسن حسینی زحمت ترانه و ملودی رو با هم کشیده (sm25)
masoud741
06-01-2021, 12:10 PM
تو لیست عوامل اسم ترانه سرا نیومده احتمالا خود آقای ایمنی باشه
نه ایمنی نیست محسن حسینیه. همون که ترانه قاضی را گفته بود
ebihamed
06-01-2021, 12:42 PM
نه ایمنی نیست محسن حسینیه. همون که ترانه قاضی را گفته بود
هر چی هست فقط خدا بخیر کنه
masoud741
06-01-2021, 12:55 PM
هر چی هست فقط خدا بخیر کنه
خخخخخخ(sm59)
masoud741
06-02-2021, 09:34 PM
فقط کاش هرچی هست یه ویدئو میداد بیرون خیلی وقته ویدئو نداده
ebihamed
06-02-2021, 11:00 PM
اگه ویدیو هم بده مثل اون بی کلامه کلاه و عینکم میزنه ... کلا از وقتی یه کم شکسته شده دیگه ویدیو هم نداده
Hosein333
06-03-2021, 12:08 AM
هنوز نیومده که(sm120)
راحت میشه متوجه شد از یخ زدم بهتره
چون ایمنی نیست (sm25)
masoud741
06-03-2021, 01:07 AM
اگه ویدیو هم بده مثل اون بی کلامه کلاه و عینکم میزنه ... کلا از وقتی یه کم شکسته شده دیگه ویدیو هم نداده
آره اعتماد به نفسش اومده پایین
masoud741
06-03-2021, 01:07 AM
راحت میشه متوجه شد از یخ زدم بهتره
چون ایمنی نیست (sm25)
(sm59)
ehsan1361
06-03-2021, 08:08 AM
خدا بیامرزه اون زمان رو که آونگ ویدئو چند هزار دلاری میداد ... الان نهایت پا برهنه بشینه گیتار بزنه ( دور شدی ) یا بره جنگل های حومه لا به لای درختا ( خواب خوش ) ...
ehsan1361
06-03-2021, 08:10 AM
استوری مقدماتی جام جهانی رو هم رفت تو کارش ...
masoud741
06-03-2021, 12:08 PM
خدا بیامرزه اون زمان رو که آونگ ویدئو چند هزار دلاری میداد ... الان نهایت پا برهنه بشینه گیتار بزنه ( دور شدی ) یا بره جنگل های حومه لا به لای درختا ( خواب خوش ) ...
با کارگردانی آقای ایمنی(sm120)
masoud741
06-03-2021, 07:51 PM
اینو ببینید خیلی قشنگه
Hosein333
06-03-2021, 09:33 PM
هیچ موزیک ویدیویی برای من تقدیر نمیشه
عجب ویدیویی (sm127)
bisedaa
06-03-2021, 09:39 PM
این آهنگ رو هم مثل اینکه حسین قربانپور برای شادمهر ساخته و اونم کنسلش کرده.
اسم اهنگ هنوز باور نکردم بود.
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9NIMA1
06-04-2021, 11:59 AM
اینو ببینید خیلی قشنگه
باحال بود (sm120)
اما ببین بی شرف چی ساخته! این موزیک حتی با شعر طنز هم مو به تنم سیخ میکنه (sm1)
masoud741
06-04-2021, 12:17 PM
باحال بود (sm120)
اما ببین بی شرف چی ساخته! این موزیک حتی با شعر طنز هم مو به تنم سیخ میکنه (sm1)
کو اون شادمهر.... واقعا چی شد یهو شادمهر انقدر تغییر کرد(sm74)
Hosein333
06-07-2021, 12:25 AM
وقتی اهنگهای قدیمی شادمهرو گوش میکنم
احساس میکنم دوتا شادمهر وجود داره
یه شادمهر قبل آلبوم طرفدار و یه شادمهر بعد آلبوم طرفدار
چقدر شادمهر قبل طرفدار شادمهرتر بود
ترانه هزارو یک شب (sm127)حالا هم آدمو زیرو رو میکنه
ebihamed
06-07-2021, 12:52 PM
این آهنگ رو هم مثل اینکه حسین قربانپور برای شادمهر ساخته و اونم کنسلش کرده.
اسم اهنگ هنوز باور نکردم بود.
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
نه دوست عزیز این اتود واسه 13 سال پیش و از آرشیو حسین قربانپور بود که توی کانال تلگرامش پارسال گذاشته بودش و ربطی به کارای جدیدی که واسه ی شادمهر ساخته نداشت
چند تا از پیج ها به اشتباه این کار رو به عنوان کار جدید شادمهر پست گذاشته بودن
masoud741
06-07-2021, 02:19 PM
نه دوست عزیز این اتود واسه 13 سال پیش و از آرشیو حسین قربانپور بود که توی کانال تلگرامش پارسال گذاشته بودش و ربطی به کارای جدیدی که واسه ی شادمهر ساخته نداشت
چند تا از پیج ها به اشتباه این کار رو به عنوان کار جدید شادمهر پست گذاشته بودن
خبر نداری چرا آهنگایی که واسه شادمهر ساخته هنوز پخش نشدند؟؟
entehaa
06-07-2021, 07:24 PM
منتظر یه فضای متفاوت دیگه باشید!
sibiloo
06-07-2021, 08:47 PM
خیلی بعیده
حداقل از میلاد هاشمی این انتظار نمیره
قطعا یه کار ریتمیک هست
بین دو پارت هم یکم اووو اوووو آآآآ آآآآآآآ داره :))))))
bisedaa
06-07-2021, 10:07 PM
اینقد فضا رو هی عوض کردیم سرگیجه گرفتیم
ebihamed
06-07-2021, 11:46 PM
خبر نداری چرا آهنگایی که واسه شادمهر ساخته هنوز پخش نشدند؟؟
ظاهرا بعد از آهنگ میترسم که اتفاقا خیلی مورد علاقه ی شادمهر بود و همینطور باقی کارهایی که ساخته بودن به شادمهر مشاوره داده میشه که به جای پخش کارهایی تو سبک خود شادمهر کارهایی به سبکهای باب پسند مارکت ارائه بشه و پرونده ی اون کارها فعلا بسته شده ... الان هدف شادمهر از ارائه ی هر کار تازه بیشتر بیزنس و پولسازی برای خودش و رادیو جوانه ...
masoud741
06-08-2021, 02:32 AM
فضای متفاوت خوب یا فضای متفاوت بد؟؟؟
masoud741
06-08-2021, 02:33 AM
ظاهرا بعد از آهنگ میترسم که اتفاقا خیلی مورد علاقه ی شادمهر بود و همینطور باقی کارهایی که ساخته بودن به شادمهر مشاوره داده میشه که به جای پخش کارهایی تو سبک خود شادمهر کارهایی به سبکهای باب پسند مارکت ارائه بشه و پرونده ی اون کارها فعلا بسته شده ... الان هدف شادمهر از ارائه ی هر کار تازه بیشتر بیزنس و پولسازی برای خودش و رادیو جوانه ...
تف تو روح بهداد و رادیو حوان
Hobbit
06-08-2021, 07:57 AM
تف تو روح بهداد و رادیو حوان
چرا دیگران را بدنام میکنیم؟
گیریم که دیگران پیشنهاد بدن، من نوعی باید حتما عمل کنم؟ یعنی من قدرت تصمیم گیری ندارم که بدونم چی خوبه چی بد؟
در مورد شادمهر هم همینه، یعنی اینقدر کوچیکه که قدرت تصمیم گیری نداشته باشه؟
در وهله اول خودش مقصره که نمیتونه تصمیم بگیره (یا شایدم دیگه براش مهم نیست چی میخواد بشه )
کاش شادمهر یه بار بشینه و نگاه کنه به این چند سال که چی به روز خودش آورده
اینقدر نگیم بحث مالی
مگه قبلا اون آهنگ های تاپ رو میخوند پول در نمیاورد؟ کنسرت برگذار نمی کرد؟
اینا همش بهانس
دو حالت داره: یا دیگه توان ارائه کار تاپ نداره و اعتماد به نفس خودش رو از دست داده ، یا اینکه دیگه کلا بی خیال شده و براش اعتبارش مهم نیست
هیچ فرقی هم نداره براش کی بسازه، چه میخواد این دله تنظیم کننده ها و آهنگ سازها باشن، چه می خواد به قول شماها حسین قربانپور باشه(که من خودم روش بحث دارم) و یکم مثلا کار بهتر باشه
وقتی خودش نسازه و تنظیم نکنه ، شادمهر معنایی نداره . . .
ebihamed
06-08-2021, 09:30 AM
چرا دیگران را بدنام میکنیم؟
گیریم که دیگران پیشنهاد بدن، من نوعی باید حتما عمل کنم؟ یعنی من قدرت تصمیم گیری ندارم که بدونم چی خوبه چی بد؟
در مورد شادمهر هم همینه، یعنی اینقدر کوچیکه که قدرت تصمیم گیری نداشته باشه؟
در وهله اول خودش مقصره که نمیتونه تصمیم بگیره (یا شایدم دیگه براش مهم نیست چی میخواد بشه )
کاش شادمهر یه بار بشینه و نگاه کنه به این چند سال که چی به روز خودش آورده
اینقدر نگیم بحث مالی
مگه قبلا اون آهنگ های تاپ رو میخوند پول در نمیاورد؟ کنسرت برگذار نمی کرد؟
اینا همش بهانس
دو حالت داره: یا دیگه توان ارائه کار تاپ نداره و اعتماد به نفس خودش رو از دست داده ، یا اینکه دیگه کلا بی خیال شده و براش اعتبارش مهم نیست
هیچ فرقی هم نداره براش کی بسازه، چه میخواد این دله تنظیم کننده ها و آهنگ سازها باشن، چه می خواد به قول شماها حسین قربانپور باشه(که من خودم روش بحث دارم) و یکم مثلا کار بهتر باشه
وقتی خودش نسازه و تنظیم نکنه ، شادمهر معنایی نداره . . .
دوست عزیز قبلا هم شادمهر پول در میاورد ولی بیشتر از طریق کنسرت و به خاطر همین دیر به دیر آهنگ میداد ولی الان طبق یه قراردادی که با رادیو جوان بسته داره دو سه ماهی یه ترک تحویل رادیو جوان میده به علاوه ی بت مجیک که اونم مستقیم به رادیو جوان مربوطه و البته کلا شادمهر تحت امر رادیو جوانه مثلا توی آهنگ دور شدی به پیشنهاد رادیو جوان آنیتا بک وکال کار رو خوند چون از شاخهای رادیوجوان هست و خیلی اون حرکت باعث شد زودتر معرفی بشه ... خیلی خیلی کارهای دیگه ..... راجب قربانپور بله همه میدونیم حتی افکاری هم نمیتونه برای شادمهر کاری مث کارای خودش بسازه هر چقدرم که خوب بسازه ولی لااقل قربانپور به باند و مافیایی وصل نیست و برای شادمهر سنگ تموم میذاره و همینجوری یه چیزی تحویلش نمیده که باهاش یاد مسعود صادقلو بیقتیم لااقل کارایی میزنه براش که سبک خود شادمهر باشن
ehsan1361
06-08-2021, 10:11 AM
فضای متفاوت ؟! ینی قراره از احسان دریادل به کی برسیم ؟!
ehsan1361
06-08-2021, 10:13 AM
فعلاً تنها خواننده داخلی که کاراش هیت شده گرشا رضایی ... اگه دیدین شادمهر رفت تو کار دریا و ساحل و لحن رادیویی تعجب نکنید ...
bisedaa
06-09-2021, 12:25 AM
آزادی همه زندانی ها الخصوص شادمهر از بند رادیو حوان(sm128)
Hosein333
06-09-2021, 12:28 AM
ترانه آزادی از شادمهرو پلی کنید تو این حال و هوای انتخابات عجب میچسبه به آدم