توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
peyman.2012
09-05-2022, 06:30 PM
سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین(sm2)
خیالپرداز هم شدم ...(sm2)
مشخصه از آهنگای قدیمی گریزونی ...(sm120)
خودم مرجع تقلیدم ...(sm70)(sm2)
اون زمانی که من میرفتم یوتیوب کسی نمیدونست یوتیوب چیه ...(sm120) من کجا منم منم کردم دست از سر کچل ما بردار ...(sm2)
همین عشق و تمنا امید رو گوش کن هرچی قابلامه ماهیتابه تو لس آنجلس بوده سازبندی کرده ...(sm2)
شادمهر رو نکش وسط دیگه این بحثو بیخیال شو ...(sm120) بدخش رو بزار برای گرم کردن عروسی ها بمونه براشون ...(sm2)
تو اگر ذره ای از نحوه زندگی کردن من خبر داشتی این حرفو نمیزدی چون من آدمیم که کلا تو گذشته ها سیر میکنم (sm25)
واسه همینه دست به صدور فتوات خوبه در کل (sm120)
میگی من کجا منم منم کردم بعد جمله قبلش نوشتی دقیقا اون زمان که من یوتیوب میرفتم کسی یوتیوب نمیشناخت! این اگر به قول حسین فخر فروشی نیست پس چیه آقا احسان فخار (sm77)(sm2) انگار که ماها مثلا اون موقع تو غار بودیم یوتیوب رو ندیده بودیم. از سال 86 یوتیوب میرفتم اما خب چون دیال اپ داشتم به درد نمیخورد تا اینکه از سال بعدش که adsl گرفتم دیگه بیشتر میرفتم
تو الکترونیک گوش کنی چی میگی اون وقت صدای هر چیزی رو ازش سمپل میگیرن صداسازی میکنن تو پکیج صدا به عنوان vst میفروشن و بعد آهنگسازا ازش استفاده میکنن
بنده خدا امیر بدخش با اون همه هنرمندیش یه صفحه تو اینستا نداره بعد هر قزمیت بدصدایی رو نگاه میکنی از چند میلیون دیگه کمتر فالوور نداره (sm81)
peyman.2012
09-05-2022, 06:40 PM
سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین(sm2)
حوصله اش باشه تا سال بعدم کل کل میکنیم مشخصه که هر دو آدمایی هستیم نمیخوایم کم بیاریم و خب راستش تو دنیای واقعی خودمم تخریب از خودم نباشه کم آدم منم منمی نیستم (sm128)
MaMaTiR
09-05-2022, 06:57 PM
حوصله اش باشه تا سال بعدم کل کل میکنیم مشخصه که هر دو آدمایی هستیم نمیخوایم کم بیاریم و خب راستش تو دنیای واقعی خودمم تخریب از خودم نباشه کم آدم منم منمی نیستم (sm128)بهتره در راستای صحبتات بگم که جفتتون برین بدین..(sm120)
ادامه بدین به دادن(sm2)
masoud741
09-05-2022, 07:13 PM
مسعود که نمیشه ازش نقل گرفت به خاطر همین ایموجی ها ...(sm120)مسعود یه ایده به ذهنم رسید برای ساخت فیلم ...(sm2)ایده تیزر هم دارم براش ...(sm2)اول یه تصویر خونه بزرگ با فضایی ترسناک و صدای ممتد کلاغ ... اسلاید بعدی با صدای شیتلقلق اوبر میاد ... شیتلقلق یه در سیاه که باز میشه با صدای شیطانی ... بعد صدای گوینده تیزر : در این خانه چه خبر است ...؟ تصویر یه پیانو از بالا ... تصویر جوراب شلواری با آهنگ جاتم اصلا خالی نیست شادمهر ... تار عنکبوت که همه جا رو فرا گرفته ... دوباره صدای گوینده همراه با خط ترمز اوبر : او کیست ... بعد صدای دختره : اگه بیای جلو جیغ میزنم ... صدای گوینده : چه خبرتونهههه چهههه خبرتونهه ... صدای گوینده با باز شدن درب مخفی : اهداف شوم چه می خواهند از جانش ... آخرشم شادمهر تو تاریکی ظاهر میشه با جوراب شلواری و گوینده میگه : شادمهر عقیلی در : خــــــــــــانـــــــــه ی بـــــــــــــزرگ ... برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها ...خخخخخخخخ. دهنت سرویس
ehsan1361
09-05-2022, 07:43 PM
تو اگر ذره ای از نحوه زندگی کردن من خبر داشتی این حرفو نمیزدی چون من آدمیم که کلا تو گذشته ها سیر میکنم (sm25)
واسه همینه دست به صدور فتوات خوبه در کل (sm120)
میگی من کجا منم منم کردم بعد جمله قبلش نوشتی دقیقا اون زمان که من یوتیوب میرفتم کسی یوتیوب نمیشناخت! این اگر به قول حسین فخر فروشی نیست پس چیه آقا احسان فخار (sm77)(sm2) انگار که ماها مثلا اون موقع تو غار بودیم یوتیوب رو ندیده بودیم. از سال 86 یوتیوب میرفتم اما خب چون دیال اپ داشتم به درد نمیخورد تا اینکه از سال بعدش که adsl گرفتم دیگه بیشتر میرفتم
تو الکترونیک گوش کنی چی میگی اون وقت صدای هر چیزی رو ازش سمپل میگیرن صداسازی میکنن تو پکیج صدا به عنوان vst میفروشن و بعد آهنگسازا ازش استفاده میکنن
بنده خدا امیر بدخش با اون همه هنرمندیش یه صفحه تو اینستا نداره بعد هر قزمیت بدصدایی رو نگاه میکنی از چند میلیون دیگه کمتر فالوور نداره (sm81)
من والا از همون روز اول که در دام اسپم دادن افتادم گفتم من آدم نوستالژی بازی هستم ... پس اینهمه داستان تعریف کردم برات از ماجراهای تدریس چیه ...؟(sm120)گذشته بود دیگه ...(sm120)
اسی فتوا معروف بود اصن کجای کاری ...(sm120)
تو گفتی برو یوتیوب انگار تا الان نرفتم واسه همین فخر فروختم ...(sm2)هیچوقت اسی رو ناچار به فخرفروشی نکن ...(sm2)
الکترونیک فقط مدرن تاکینگ و بس ...حالا هی بگو ...(sm2)
فن پیج بزن براش :amirbadakhsh.peyman (sm2)مثل دخترای طرفدار کامران و هومن ...(sm2)
حوصله اش باشه تا سال بعدم کل کل میکنیم مشخصه که هر دو آدمایی هستیم نمیخوایم کم بیاریم و خب راستش تو دنیای واقعی خودمم تخریب از خودم نباشه کم آدم منم منمی نیستم (sm128)
بیار من امضا کنم دست از سر من بردار ...(sm81)(sm120)چهار تا شوید رو سر من بود حالا نیست ...(sm81)(sm2)
ehsan1361
09-05-2022, 07:44 PM
بهتره در راستای صحبتات بگم که جفتتون برین بدین..(sm120)
ادامه بدین به دادن(sm2)
نه واقعاً حقگو هستی ...(sm2)
hamidjalab1
09-06-2022, 02:12 AM
(sm76)(sm74) (sm120)نامردا حالا یه بار خرزو خان سوتی داد به من چه ...(sm81) (sm120)چماق کردین رو سر من ...(sm74)(sm27)(sm120)
اینا رو یادتونه ولی تاریخ دقیق پخش آلبوم طرفدار که چند ماه جلوتر گفتم یادتون نیست نامردا ...(sm81)(sm120) یادتونه یه سال منتظر بودین تا صبح خبری بشه ... (sm70)
اینهمه کامینگ سون زدم زمانی که شادمهر سال به سال آهنگ نمیداد خبری ازش نبود هر چی وبلاگی سعید معید بود می اومد اینجا به امید خبر ...(sm120)
خیلی نامردین ...(sm27)(sm120)
(sm41)عه تو بودی
یادمه مدام تاکید میکردی غرور بهترین ترکه و کلا البوم خوبی نیست همش برعکس شد(sm59)(sm59)
بعد پخش البوم هم غیبت زد روت نمیشد پست بدی(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
یبارم یادمه سر موزیک ویدیو فقط با تو عشقم یک سال تمام میگفتی خیلی کلیپ خوبیه اونم نقش بر اب شد(sm70)(sm70)
الانم باز مثل اینکه گفتی قراره موزیک ویدیو بده(sm14)(sm14)
جداً تا کی میخوای ادامه بدی دیگه سنی ازت گذشته(sm25)(sm70)
باید همون موقع تجربه کن بنت میکردن(sm70)(sm59)(sm14)
ehsan1361
09-06-2022, 07:18 AM
(sm41)عه تو بودی
یادمه مدام تاکید میکردی غرور بهترین ترکه و کلا البوم خوبی نیست همش برعکس شد(sm59)(sm59)
بعد پخش البوم هم غیبت زد روت نمیشد پست بدی(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
یبارم یادمه سر موزیک ویدیو فقط با تو عشقم یک سال تمام میگفتی خیلی کلیپ خوبیه اونم نقش بر اب شد(sm70)(sm70)
الانم باز مثل اینکه گفتی قراره موزیک ویدیو بده(sm14)(sm14)
جداً تا کی میخوای ادامه بدی دیگه سنی ازت گذشته(sm25)(sm70)
باید همون موقع تجربه کن بنت میکردن(sm70)(sm59)(sm14)
عه بازم باید از خودم دفاع کنم ...(sm120)البته چیز عجیبی نیست در این سالها بارها اتفاق افتاده عادت دارم ...(sm120)
بابا به پیر به پیغمبر ((sm120))غرور رو خرزوخان گفت ... اصن هر چی اون گفت رو من در این سالها تکرار کردم ... اوکی ...؟(sm120) حالا هی چماق کنین ...(sm120)
حرفامو قبل پخش آلبوم زدم بعدش هم اومدم ... اینو دیگه هست برو ببین فاصله بین اسپم ها رو الکی برا خودت ایراد اضافه نکن ...(sm120)
اولین بار خبر ویدئو فقط با تو عشقم رو خودم زدم ... (sm70) اینو که قبول داری ...؟(sm70)(sm120) تو اون تاخیر یکساله من نگفتم شادمهر نمیاد حقیقت رو بگه ...؟(sm70) خب دختره مشکل داشت و آخرش هم دیدیم چی شد ... اون ویدئو سرآغاز ویدئوهای بعدی بود ... نبود ...؟ جوری میگی نقش بر آب انگار ویدئو رو من ساختم ...(sm120) نکنه فکر کردی دختره من بودم ...؟ (sm2)گشتی تو اینهمه سال اینو پیدا کردی بندازی تقصیر من ...؟(sm2)
بله قراره موزیک ویدئو بده اشکالی داره ...؟(sm70)(sm120)خرزو خان کم کسی نیست تو این سالها همه دیدن قدرت خرزو خان رو ...(sm120)
ادامه دادن رو بزار به عهده تشخیص من دیگه ...(sm120)
تجربه کن ثابت کرد کارمو به خوبی انجام دادم ...(sm59)مگه نه ...؟(sm120) پته یه سری آدما رو ریختم رو آب ماهیتشون معلوم شد ... الانم میبینی وضعیت شادمهرو که سرآغازش همین آدما بودن ...
خدایی گشتی تو اینهمه سال همین دو سه تا رو پیدا کردی ...؟(sm2)بازم بودا قشنگ بگرد ...(sm2)
ehsan1361
09-06-2022, 07:20 AM
اگه پروفایل بیو داشت مینوشتم : قطار در حال حرکتو سنگ میزنن ...(sm2)
ehsan1361
09-06-2022, 08:41 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
پیمان ببین لویی لویی ترکونده ...(sm120) هر روز بیشتر از دیروز ...(sm120)
peyman.2012
09-06-2022, 03:08 PM
بهتره در راستای صحبتات بگم که جفتتون برین بدین..(sm120)
ادامه بدین به دادن(sm2)
من که آهنگ به ملت میدم احسانو خبر ندارم چی میده (sm59)
من والا از همون روز اول که در دام اسپم دادن افتادم گفتم من آدم نوستالژی بازی هستم ... پس اینهمه داستان تعریف کردم برات از ماجراهای تدریس چیه ...؟(sm120)گذشته بود دیگه ...(sm120)
اسی فتوا معروف بود اصن کجای کاری ...(sm120)
تو گفتی برو یوتیوب انگار تا الان نرفتم واسه همین فخر فروختم ...(sm2)هیچوقت اسی رو ناچار به فخرفروشی نکن ...(sm2)
الکترونیک فقط مدرن تاکینگ و بس ...حالا هی بگو ...(sm2)
فن پیج بزن براش :amirbadakhsh.peyman (sm2)مثل دخترای طرفدار کامران و هومن ...(sm2)
بیار من امضا کنم دست از سر من بردار ...(sm81)(sm120)چهار تا شوید رو سر من بود حالا نیست ...(sm81)(sm2)
ناچار بشی نشی دست خودت نیست درونت یه میل به فخاری داری (sm2)
مدرن که فقط الکترونیک کار نمیکردن آهنگ آروم با گیتار هم داشتن
یعنی با سن چهل و خرده ای انتظار داری چیزی هم رو کلت باقی بمونه (sm2)
پیمان ببین لویی لویی ترکونده ...(sm120) هر روز بیشتر از دیروز ...(sm120)
یه جوری میگی ترکونده انگار که همین ماه قبل آهنگش اومده بیرون (sm70) بابا مال چهل سال قبله مال دوره عمامه آهنگ (sm2)
ehsan1361
09-06-2022, 03:32 PM
من که آهنگ به ملت میدم احسانو خبر ندارم چی میده (sm59)
ناچار بشی نشی دست خودت نیست درونت یه میل به فخاری داری (sm2)
مدرن که فقط الکترونیک کار نمیکردن آهنگ آروم با گیتار هم داشتن
یعنی با سن چهل و خرده ای انتظار داری چیزی هم رو کلت باقی بمونه (sm2)
یه جوری میگی ترکونده انگار که همین ماه قبل آهنگش اومده بیرون (sm70) بابا مال چهل سال قبله مال دوره عمامه آهنگ (sm2)
کامینگ سون بدم چرت و پرت بدم چاووشی بدم شادمهر بدم کدومو بدم ...(sm2)
تهمته ... افتراست ... فخر فروشی حق منه سهم منه ...(sm120)
(sm77)آروم با گیتار چیه ...؟(sm120) از تو که ادعای آهنگ روز و بروز بودن داری بعیده ...(sm120)اسلو دیگه ...؟(sm70)(sm120) مدرن تاکینگ یورو پاپ کم نداشت ...
چه ربطی داره ...(sm120)طرف 100 سالشه مو داره قد نیوتون ...(sm120) از دست تو و حسین موهام ریخت ...(sm88)(sm120)
میگم آهنگ قدیمی رو حساب نمیاری میگی نه ...(sm120) باشه برای چهل سال پیش مگه چیه ...؟ (sm120) اینو نشون میده فراموش نشده ماندگار شده ...
peyman.2012
09-06-2022, 04:04 PM
کامینگ سون بدم چرت و پرت بدم چاووشی بدم شادمهر بدم کدومو بدم ...(sm2)
تهمته ... افتراست ... فخر فروشی حق منه سهم منه ...(sm120)
(sm77)آروم با گیتار چیه ...؟(sm120) از تو که ادعای آهنگ روز و بروز بودن داری بعیده ...(sm120)اسلو دیگه ...؟(sm70)(sm120) مدرن تاکینگ یورو پاپ کم نداشت ...
چه ربطی داره ...(sm120)طرف 100 سالشه مو داره قد نیوتون ...(sm120) از دست تو و حسین موهام ریخت ...(sm88)(sm120)
میگم آهنگ قدیمی رو حساب نمیاری میگی نه ...(sm120) باشه برای چهل سال پیش مگه چیه ...؟ (sm120) اینو نشون میده فراموش نشده ماندگار شده ...
همش میخوای یه چیزی فقط جواب بدی که نگن زبون بسته هستی (sm30)
اتفاقا از تو که ادعاهات دنیا را پر کرده بعیده این حرفو بزنی چون ما تو دنیای موسیقی چیزی به اسم سبک اسلو نداریم هر کی هم چه تو چه هر کس دیگه اسلو بگه یعنی دو زار سواد نداره (sm2) از اون ورم هرچی میگی به قول معروف اییییییییییییییییییی نووووفهمه بابا جون یورو پاپ ربطی به الکترونیک نداره این صد بار حالا باز بیا یه چیزی بپرون مطابق همیشه
الکترونیک ترنس و هاوس و تکنو و امبینت و داون تمپو و نیو ایج رو میگن موهای منم به خدا ریخت از دست کچلی شبیه تو (sm2)(sm81)
ماندگار شدنش ربطی به ترکوندن نداره آخه قربون شکلت هیت شدن و ترکوندن مال آهنگ تازه منتشر شده ست نه ماله دوره عمام (sm39)
ehsan1361
09-06-2022, 05:11 PM
همش میخوای یه چیزی فقط جواب بدی که نگن زبون بسته هستی (sm30)
اتفاقا از تو که ادعاهات دنیا را پر کرده بعیده این حرفو بزنی چون ما تو دنیای موسیقی چیزی به اسم سبک اسلو نداریم هر کی هم چه تو چه هر کس دیگه اسلو بگه یعنی دو زار سواد نداره (sm2) از اون ورم هرچی میگی به قول معروف اییییییییییییییییییی نووووفهمه بابا جون یورو پاپ ربطی به الکترونیک نداره این صد بار حالا باز بیا یه چیزی بپرون مطابق همیشه
الکترونیک ترنس و هاوس و تکنو و امبینت و داون تمپو و نیو ایج رو میگن موهای منم به خدا ریخت از دست کچلی شبیه تو (sm2)(sm81)
ماندگار شدنش ربطی به ترکوندن نداره آخه قربون شکلت هیت شدن و ترکوندن مال آهنگ تازه منتشر شده ست نه ماله دوره عمام (sm39)
سوال منو جواب بده ...(sm70)آروم با گیتار ...؟(sm2)(sm2) پناهندگی میدن بهت برو سفارت ...(sm2)
استاد اسلو سبک نیست ...(sm70)جان اسی ناراحت نشو ولی یورو پاپ سبکه همون پاپ اروپایی ...(sm120) باشه ما نوفهمیم ولی آروم با گیتار ...؟(sm2)(sm2) آخه چرا با من که هیچی از موسیقی نمیدونم بحث میکنی ...؟(sm2)
ماندگار شدن ربطی به ترکوندن نداره یعنی چی ...(sm77)(sm77)(sm77)هنگ کردم ...(sm2)آهنگ زمان خودش هیت بوده الانم شده نوستالژی وایرال شده افتاد ...؟!(sm120)
ehsan1361
09-06-2022, 05:30 PM
اگه اجازه بدی و نگی زبون بسته میخواد یه چیزی بگه یکم در مورد مدرن تاکینگ و سبکاش توضیح بدم ...(sm70)(sm120) اشکالی که نداره یکم بلدم اینو ...(sm120)
مدرن تاکینگ خود دیتر در مصاحبه هاش گفت یهنی سینث سایزر ... یهنی سینث پاپ ... اصن الکترونیک بر پایه همیناست ... تو آلبوم اول و دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم مدرن تاکینگ یهنی دوره اول به وضوح میبینیم دیسکو پاپ رو که اصن اساسش سینث سایزره ... بعد از بازگشت فضا کمی رفت سمت یورو دنس ولی بازم اساس بر پایه دیسکو بود ... هر کی غیر از این بگه خود خره ... ولی خب همون آهنگای آرم با گیتار هم داره ...((sm2)) چرا ...؟ چون غیر ممکنه سبک پاپ کار نکنن که بهش میگن یورو پاپ ... چرا کلمه یورو رو اضافه میکنن ...؟ آهان سوال خوبی پرسیدی پسر جان ... خودمم نمیدونم ...(sm2)ما حتی در بسکتبال یورو استپ یا گام اروپایی داریم ... پس نتیجه میگیریم آمریکایی ها برای تحقیر اروپایی ها اینو اضافه کردن چون این تکنیک های بسکتبال توسط گزارشگرهای آمریکایی نامگذاری شده و همشون نژادپرستن بودن حتی بازیکن اروپایی راه نمیدادن ان بی ای ... پس دیسکو پاپ یورو دنس یورو پاپ و کلاً کلمه یورو به همین دلیل اضافه شده ...
خب بچه ها زنگ خورد برای امروز کافیه ... جلسه بعد ازتون کوئیز میگیرم ... آقای پیمان بدخش با شمام آقا ...(sm2)
peyman.2012
09-06-2022, 06:03 PM
سوال منو جواب بده ...(sm70)آروم با گیتار ...؟(sm2)(sm2) پناهندگی میدن بهت برو سفارت ...(sm2)
استاد اسلو سبک نیست ...(sm70)جان اسی ناراحت نشو ولی یورو پاپ سبکه همون پاپ اروپایی ...(sm120) باشه ما نوفهمیم ولی آروم با گیتار ...؟(sm2)(sm2) آخه چرا با من که هیچی از موسیقی نمیدونم بحث میکنی ...؟(sm2)
ماندگار شدن ربطی به ترکوندن نداره یعنی چی ...(sm77)(sm77)(sm77)هنگ کردم ...(sm2)آهنگ زمان خودش هیت بوده الانم شده نوستالژی وایرال شده افتاد ...؟!(sm120)
کلا سکوت بهتره
برای این بحث تا همینجا هم خیلی زیاد بوده (sm50)
اگه اجازه بدی و نگی زبون بسته میخواد یه چیزی بگه یکم در مورد مدرن تاکینگ و سبکاش توضیح بدم ...(sm70)(sm120) اشکالی که نداره یکم بلدم اینو ...(sm120)
مدرن تاکینگ خود دیتر در مصاحبه هاش گفت یهنی سینث سایزر ... یهنی سینث پاپ ... اصن الکترونیک بر پایه همیناست ... تو آلبوم اول و دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم مدرن تاکینگ یهنی دوره اول به وضوح میبینیم دیسکو پاپ رو که اصن اساسش سینث سایزره ... بعد از بازگشت فضا کمی رفت سمت یورو دنس ولی بازم اساس بر پایه دیسکو بود ... هر کی غیر از این بگه خود خره ... ولی خب همون آهنگای آرم با گیتار هم داره ...((sm2)) چرا ...؟ چون غیر ممکنه سبک پاپ کار نکنن که بهش میگن یورو پاپ ... چرا کلمه یورو رو اضافه میکنن ...؟ آهان سوال خوبی پرسیدی پسر جان ... خودمم نمیدونم ...(sm2)ما حتی در بسکتبال یورو استپ یا گام اروپایی داریم ... پس نتیجه میگیریم آمریکایی ها برای تحقیر اروپایی ها اینو اضافه کردن چون این تکنیک های بسکتبال توسط گزارشگرهای آمریکایی نامگذاری شده و همشون نژادپرستن بودن حتی بازیکن اروپایی راه نمیدادن ان بی ای ... پس دیسکو پاپ یورو دنس یورو پاپ و کلاً کلمه یورو به همین دلیل اضافه شده ...
خب بچه ها زنگ خورد برای امروز کافیه ... جلسه بعد ازتون کوئیز میگیرم ... آقای پیمان بدخش با شمام آقا ...(sm2)
به نظرم جنس خوب وقتی بزنی طبیعیه که همینطوری ببافی و بچینی کنار هم
بیخیال احسان بذار ما کار خودمون رو بکنیم و تو هم برو بچسب به یورو موروت و مابقی قضایا (sm2)(sm54)
ehsan1361
09-06-2022, 06:09 PM
کلا سکوت بهتره
برای این بحث تا همینجا هم خیلی زیاد بوده (sm50)
به نظرم جنس خوب وقتی بزنی طبیعیه که همینطوری ببافی و بچینی کنار هم
بیخیال احسان بذار ما کار خودمون رو بکنیم و تو هم برو بچسب به یورو موروت و مابقی قضایا (sm2)(sm54)
باورم نمیشه آخیش راحت شدم ... (sm119)(sm189)(sm123)
شیره ناب ...(sm181)اسی شیره ای ...(sm2)
والا من از اولش گفتم دست از سر کچل ما بردار ما چیزی بارمون نیست ول کن نبودی خودت ...(sm81)(sm120)
فقط قول بده با هم دوست باشیم ...(sm19)(sm120)باش ...؟ باش ...؟ باشههه ...؟(sm127)(sm35)(sm120)
entehaa
09-06-2022, 09:45 PM
صدایی که از بهشت میآید
peyman.2012
09-07-2022, 02:11 PM
باورم نمیشه آخیش راحت شدم ... (sm119)(sm189)(sm123)
شیره ناب ...(sm181)اسی شیره ای ...(sm2)
والا من از اولش گفتم دست از سر کچل ما بردار ما چیزی بارمون نیست ول کن نبودی خودت ...(sm81)(sm120)
فقط قول بده با هم دوست باشیم ...(sm19)(sm120)باش ...؟ باش ...؟ باشههه ...؟(sm127)(sm35)(sm120)
بریم تا دور بعدی ببینیم چی میشه فعلا .. حال همون چهار تا کاربری که میامدن این مزخرفات منو و تو رو میدیدن بد شد وجدانا
طبیعیه خب نصف بیشتر مردم ایران یا سنتی بازن یا صنعتی باز (sm2)
وایییییییییییییی چقدر تو آدم احساسی و با محبتی هستی اســــــــــــــــی باورم نمیشه تا این حد ...... (sm58)(sm23)
ehsan1361
09-07-2022, 02:59 PM
بریم تا دور بعدی ببینیم چی میشه فعلا .. حال همون چهار تا کاربری که میامدن این مزخرفات منو و تو رو میدیدن بد شد وجدانا
طبیعیه خب نصف بیشتر مردم ایران یا سنتی بازن یا صنعتی باز (sm2)
وایییییییییییییی چقدر تو آدم احساسی و با محبتی هستی اســــــــــــــــی باورم نمیشه تا این حد ...... (sm58)(sm23)
رفتی بنزین ســـوپر زدی برگشتی ...(sm2)جان خودت رحم کن به من پیرمرد دیگه کشش ندارم ...(sm155)(sm120) حرفای من مزخرف نبود ...(sm128)(sm2)
ترکیبی سنتی و صنعتی چی ...(sm2)
میدونم عزیزم ...(sm19)(sm2) تو هم همینطور ...(sm46)(sm120)
Hosein333
09-07-2022, 05:13 PM
صدایی که از بهشت میآید
کاملشو نداری ؟
entehaa
09-07-2022, 05:23 PM
کاملشو نداری ؟
نه
peyman.2012
09-07-2022, 11:25 PM
رفتی بنزین ســـوپر زدی برگشتی ...(sm2)جان خودت رحم کن به من پیرمرد دیگه کشش ندارم ...(sm155)(sm120) حرفای من مزخرف نبود ...(sm128)(sm2)
ترکیبی سنتی و صنعتی چی ...(sm2)
میدونم عزیزم ...(sm19)(sm2) تو هم همینطور ...(sm46)(sm120)
ها گفتم دلت نشکینه به هر حال ما هم جوونیم و غرور داریم نمیشه به این راحتی کوتا بیایم (sm2) فعلا این بار تامام تامام ....
بحث الکی کردیم دیگه همش کل کل شد (sm25)
اون دیگه بدتر (sm70) هر کی بالاخره فقط خودش میدونه چی مصرف میکنه (sm2)
به قول بانو مونا من به این معروفــــــم که بد عاشـــــق میـــشـم (sm176)(sm19)
Parsa8
09-07-2022, 11:27 PM
از پارسا جان چند وقته خبری نیست
@Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
هستم عزیزم
میام یه نگاهی میندازم میندازم میرم
مرسی یاد کردی (sm127)
Meh23
09-08-2022, 02:45 AM
از آهنگ جدید خبری نیست؟ (sm132)
ehsan1361
09-08-2022, 07:56 AM
ها گفتم دلت نشکینه به هر حال ما هم جوونیم و غرور داریم نمیشه به این راحتی کوتا بیایم (sm2) فعلا این بار تامام تامام ....
بحث الکی کردیم دیگه همش کل کل شد (sm25)
اون دیگه بدتر (sm70) هر کی بالاخره فقط خودش میدونه چی مصرف میکنه (sm2)
به قول بانو مونا من به این معروفــــــم که بد عاشـــــق میـــشـم (sm176)(sm19)
فعلاً نه برای همیشه این بحث ها تامام ...(sm155)(sm120)
(sm77)کجای حرفای من کل کل بود ...(sm120)همش دلیل دلیل دلیل آخرش کلاس درس شد ...(sm120)ولش کن دوباره بحث شروع میشه ...(sm155)(sm2)
فقط شیره ..(sm45)(sm2)شیره ناب کرمان ...(sm2)
حالا نمیشد شعر دیگه تفت بدی ... یه بار من همین معروف رو اینجا گفتم سوء تفاهم شد ...(sm2)پس تا سوء تفاهم نشده (sm155)(sm155)(sm155)(sm2)
(sm127)
hamidjalab1
09-08-2022, 06:16 PM
عه بازم باید از خودم دفاع کنم ...(sm120)البته چیز عجیبی نیست در این سالها بارها اتفاق افتاده عادت دارم ...(sm120)
بابا به پیر به پیغمبر ((sm120))غرور رو خرزوخان گفت ... اصن هر چی اون گفت رو من در این سالها تکرار کردم ... اوکی ...؟(sm120) حالا هی چماق کنین ...(sm120)
حرفامو قبل پخش آلبوم زدم بعدش هم اومدم ... اینو دیگه هست برو ببین فاصله بین اسپم ها رو الکی برا خودت ایراد اضافه نکن ...(sm120)
اولین بار خبر ویدئو فقط با تو عشقم رو خودم زدم ... (sm70) اینو که قبول داری ...؟(sm70)(sm120) تو اون تاخیر یکساله من نگفتم شادمهر نمیاد حقیقت رو بگه ...؟(sm70) خب دختره مشکل داشت و آخرش هم دیدیم چی شد ... اون ویدئو سرآغاز ویدئوهای بعدی بود ... نبود ...؟ جوری میگی نقش بر آب انگار ویدئو رو من ساختم ...(sm120) نکنه فکر کردی دختره من بودم ...؟ (sm2)گشتی تو اینهمه سال اینو پیدا کردی بندازی تقصیر من ...؟(sm2)
بله قراره موزیک ویدئو بده اشکالی داره ...؟(sm70)(sm120)خرزو خان کم کسی نیست تو این سالها همه دیدن قدرت خرزو خان رو ...(sm120)
ادامه دادن رو بزار به عهده تشخیص من دیگه ...(sm120)
تجربه کن ثابت کرد کارمو به خوبی انجام دادم ...(sm59)مگه نه ...؟(sm120) پته یه سری آدما رو ریختم رو آب ماهیتشون معلوم شد ... الانم میبینی وضعیت شادمهرو که سرآغازش همین آدما بودن ...
خدایی گشتی تو اینهمه سال همین دو سه تا رو پیدا کردی ...؟(sm2)بازم بودا قشنگ بگرد ...(sm2)
مگه عین تو بیکارم بگردم چیزی پیدا کنم(sm59)تا ابد این لکه ننگ تو زندگیته اسی غرور(sm14)
جدی کاروزندگی نداری همش اینجایی قبل موزیک باران چکار میکردی(sm70)
بعد اون قضیه غرور مخصوصا هرکی جات بود کلا نت رو میزاشت کنار(sm25)(sm70)
باز خوبه موقع انتشار آلبوم تصویر حیا کردی چیزی از بهترین ترک نگفتی(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
hamidjalab1
09-08-2022, 06:21 PM
صدایی که از بهشت میآید
خیلی قشنگ بود همون وکال محال با پیانو اوف(sm81)
ولی غرور یک چیز دیگس(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)ehsan1 361
hamidjalab1
09-08-2022, 06:26 PM
هستم عزیزم
میام یه نگاهی میندازم میندازم میرم
مرسی یاد کردی (sm127)
چطوری پارسا منم ازت یاد کرده بودم(sm81)(sm70)
حیف شادمهرم تموم شد(sm81)
این اهنگای چندوقته اخیر که هیچی باز خوبه با گوش دادن به آهنگ غرور (sm59)خاطراتو مرور میکنیم(sm14)
masoud741
09-08-2022, 11:09 PM
کنسرت امشب را داشتم لایو میدیدم. هیچکدوم آهنگا پلی بک نبود چون نفس کم آوردنش تو آهنگا مشخص بود
ehsan1361
09-09-2022, 06:49 AM
مگه عین تو بیکارم بگردم چیزی پیدا کنم(sm59)تا ابد این لکه ننگ تو زندگیته اسی غرور(sm14)
جدی کاروزندگی نداری همش اینجایی قبل موزیک باران چکار میکردی(sm70)
بعد اون قضیه غرور مخصوصا هرکی جات بود کلا نت رو میزاشت کنار(sm25)(sm70)
باز خوبه موقع انتشار آلبوم تصویر حیا کردی چیزی از بهترین ترک نگفتی(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
نمیخوام و نمیخواستم جوابتو بدم که جو مثل گذشته ها بهم بریزه ولی بزار اینطوری جوابتو بدم تموم شه خلاص ...
سالهای 89 و 90 یعنی سالهای اوج انجمن رو که یادته ...؟ دیگه هر کی یادش نباشه من یادمه (با اینکه اسپمر نبودم ) دقیقاً همین اسپم ها و همین حملات بود و مسخره بازیا ... نبود ...؟ شبهایی که مورتوض رگباری بن میکرد و سارا دم صبح با خاک انداز جمعتون میکرد ... یادتونه لشکرکشی چاوشی و شادمهر رو ...؟ اونموقع چند سالتون بود ...؟ 20 ؟ حالا چند سالتونه ؟ 30 ؟ بیشتر ...؟ در مورد خودت میگم چه تغییری کردی ...؟ این اسپم نشون میده دقیقاً همون آدما هستین ... تفکر دقیقاً همونه چون اصلاح پذیر نیست ... مخ هم که جا خورده نمیشه انداخت تقصیرش ... شاید بقیه هم همین تفکر رو داشته باشن ولی بیان نمیکنن ...
این تفکر ختم میشه به لمپنیسم ... خلاص ... ادامه نمیدم ...
entehaa
09-09-2022, 03:53 PM
همه این آهنگارو آهنگساز باطل شادمهر ساخته نگو!!
Elegance
09-09-2022, 04:07 PM
حالا شاید با ی آلبوم بزرگ برگرده، مثل داریوش مثلاً!
hamidjalab1
09-09-2022, 07:50 PM
نمیخوام و نمیخواستم جوابتو بدم که جو مثل گذشته ها بهم بریزه ولی بزار اینطوری جوابتو بدم تموم شه خلاص ...
سالهای 89 و 90 یعنی سالهای اوج انجمن رو که یادته ...؟ دیگه هر کی یادش نباشه من یادمه (با اینکه اسپمر نبودم ) دقیقاً همین اسپم ها و همین حملات بود و مسخره بازیا ... نبود ...؟ شبهایی که مورتوض رگباری بن میکرد و سارا دم صبح با خاک انداز جمعتون میکرد ... یادتونه لشکرکشی چاوشی و شادمهر رو ...؟ اونموقع چند سالتون بود ...؟ 20 ؟ حالا چند سالتونه ؟ 30 ؟ بیشتر ...؟ در مورد خودت میگم چه تغییری کردی ...؟ این اسپم نشون میده دقیقاً همون آدما هستین ... تفکر دقیقاً همونه چون اصلاح پذیر نیست ... مخ هم که جا خورده نمیشه انداخت تقصیرش ... شاید بقیه هم همین تفکر رو داشته باشن ولی بیان نمیکنن ...
این تفکر ختم میشه به لمپنیسم ... خلاص ... ادامه نمیدم ...
چرا نارحت شدی حالا برو غرور گوش کن اروم شی(sm70)
اره تو یکی که اسپمر نبودیو نیستی از تعداد پستات و ماهیتش مشخصه هر تاپیکی میری 500تا پست فقط مال خودته مخصوصا تاپیک چاوش(sm59)
ببین سر یک غرور به کجا رسوندی واقعا پستت چه ربطی به داستان داشت(sm133)(sm14)(sm14)
باهات شوخی کردم
اگه نارحتی که عذر نمیخوام بهتر(sm70)(sm70)(sm70)
این فروم و کلا فروم بازی اون موقع ها به همون کل کلا شوخیا و این حرفا زنده بود میگفتیم میخندیدیم نمکشم بن شدن و بعضی وقتا دعوا بود(sm14)
این چیزهاس که فروم را زنده نگه میداشت ( امام ره )(sm70)
دیشب هم منتظر بودم بهترین ترک آلبوم تجربه کن منتشر بشه ولی اجرا نکرد غرور(sm81)(sm70)
hamidjalab1
09-09-2022, 07:54 PM
همه این آهنگارو آهنگساز باطل شادمهر ساخته نگو!!
پس چی فکر کردی
اوایل مقلد پاشایی بود چندتا اهنگ خوند میخواست جاشو مثلا پر کنه
بعد رفت تیم جهانی تا بیشتر گند بزنن به موسیقی(sm70)
احتمالا بازم با شادمهر کار کرده یک اثر فاخر دیگه(sm59)
ehsan1361
09-10-2022, 08:42 AM
چرا نارحت شدی حالا برو غرور گوش کن اروم شی(sm70)
اره تو یکی که اسپمر نبودیو نیستی از تعداد پستات و ماهیتش مشخصه هر تاپیکی میری 500تا پست فقط مال خودته مخصوصا تاپیک چاوش(sm59)
ببین سر یک غرور به کجا رسوندی واقعا پستت چه ربطی به داستان داشت(sm133)(sm14)(sm14)
باهات شوخی کردم
اگه نارحتی که عذر نمیخوام بهتر(sm70)(sm70)(sm70)
این فروم و کلا فروم بازی اون موقع ها به همون کل کلا شوخیا و این حرفا زنده بود میگفتیم میخندیدیم نمکشم بن شدن و بعضی وقتا دعوا بود(sm14)
این چیزهاس که فروم را زنده نگه میداشت ( امام ره )(sm70)
دیشب هم منتظر بودم بهترین ترک آلبوم تجربه کن منتشر بشه ولی اجرا نکرد غرور(sm81)(sm70)
از شوخی ناراحت نمیشم ... خودم سردمدار شوخی بودم و هستم مشکلی هم ندارم ولی اسپم تو جوری بود که انگار نون زندگی من افتاده دست تو ... خط قرمز منه ...
اون سالها فقط و فقط کامینگ سون میزدم حتی یه دونه اسپم از من نبود ... حالا بله ...(sm120)
بعضی وقتا ...؟ (sm120)چاوشی و شادمهر یه مدت هر شب دعوا بود ...(sm120) اون سالها تا جایی که یادمه قوانین عجیب هم حکمفرما بود هر کسی رو تو جمع راه نمیدادن ... کاربر جدید که باید رسماً بیخیال میشد ... یکی هم مثل من یه بار اومدم سر آلبوم طرفدار یه چی گفتم با اردنگی انداختنم بیرون ...(sm120) سرها همه باد داشت ...(sm120)
ehsan1361
09-10-2022, 08:45 AM
با اینکه شیش و هشت خوشم نمیاد ولی شادمهره دیگه ...(sm120) ببین سنج و دمام طور چه تنظیمی زده ... کر رو ببین چه بجا و تمیز ... زمان خودش هیت بود ...
9NIMA1
09-10-2022, 11:56 AM
با اینکه شیش و هشت خوشم نمیاد ولی شادمهره دیگه ...(sm120) ببین سنج و دمام طور چه تنظیمی زده ... کر رو ببین چه بجا و تمیز ... زمان خودش هیت بود ...
شیش و هشتای آلبوم آدم و حوا بی نظیرن
MaMaTiR
09-10-2022, 12:52 PM
واقعا جزو یاران حقیقی پاکسیما هستی(sm2)
MaMaTiR
09-10-2022, 12:59 PM
ی چی بگم بخندیم... من همیشه فکر میکردم میگه باکِ جای دل تو سینت انگار که سنگ و سربه(sm120)
ehsan1361
09-10-2022, 01:51 PM
شیش و هشتای آلبوم آدم و حوا بی نظیرن
کلاً شیش و هشت های اوایل دهه هشتاد خوب بود ... خودم که موسیقی لس آنجلسی رو قبول دارم ولی یه سری شیش و هشت مثل همین شادمهر و چاوشی و یگانه رو واقعاً قبول دارم ... شیش و هشت به معنای واقعی کلمه یعنی قابلامه طور ...!!! حالا یه سری هم کارهای شهرام شب پره رو میپسندن که نمیدونی اسمشو شیش و هشت بزاری پاپ بزاری یا هر چی دیگه ...
ehsan1361
09-10-2022, 01:55 PM
واقعا جزو یاران حقیقی پاکسیما هستی(sm2)
نامرد ...(sm2)اینو اتفاقی دیدم ...(sm120)
فک کنم پیج یاران پاکسیما رو حمید درویش زده که از بچه های قدیمی اینجا بود که الان با اندی و پاکسیما رفیقه اساسی ...(sm120)
ی چی بگم بخندیم... من همیشه فکر میکردم میگه باکِ جای دل تو سینت انگار که سنگ و سربه(sm120)
یه مدت وایرال شده بود چیزی که میشنیدم چیزی که هست ...(sm120) بهترینشم که آهنگ جعبه جواهر ابی بود ... هدیه رو وا نکرده چسب اسکاج ...(sm2)
MaMaTiR
09-10-2022, 01:57 PM
نامرد ...(sm2)اینو اتفاقی دیدم ...(sm120)
فک کنم پیج یاران پاکسیما رو حمید درویش زده که از بچه های قدیمی اینجا بود که الان با اندی و پاکسیما رفیقه اساسی ...(sm120)
یه مدت وایرال شده بود چیزی که میشنیدم چیزی که هست ...(sm120) بهترینشم که آهنگ جعبه جواهر ابی بود ... هدیه رو وا نکرده چسب اسکاج ...(sm2)
اسپانسرش تویی(sm2)
ehsan1361
09-10-2022, 02:44 PM
اسپانسرش تویی(sm2)
تبلیغ میکنه برام ...(sm120)
Gsshop
09-10-2022, 11:37 PM
جواد نکایی >> شادمهر
edvin242
09-11-2022, 02:14 AM
کلاً شیش و هشت های اوایل دهه هشتاد خوب بود ... خودم که موسیقی لس آنجلسی رو قبول دارم ولی یه سری شیش و هشت مثل همین شادمهر و چاوشی و یگانه رو واقعاً قبول دارم ... شیش و هشت به معنای واقعی کلمه یعنی قابلامه طور ...!!! حالا یه سری هم کارهای شهرام شب پره رو میپسندن که نمیدونی اسمشو شیش و هشت بزاری پاپ بزاری یا هر چی دیگه ...میگم به نظرت منطقیه تو یک دهه اینقدر سلیقه مردم عوض شده؟؟؟؟؟یا به قول تو اشباع موسیقی..یعنی واقعا صرف ده سال دوازده سال چی شد؟
ehsan1361
09-11-2022, 07:19 AM
میگم به نظرت منطقیه تو یک دهه اینقدر سلیقه مردم عوض شده؟؟؟؟؟یا به قول تو اشباع موسیقی..یعنی واقعا صرف ده سال دوازده سال چی شد؟
اگه دلایل رو در نظر بگیرم میبینم منطقیه ...!!! چون با این دلایل جایی برای منطق باقی نمیمونه ...!!
دلایل تغییر ذائقه و اشباع شدن موسیقی (از نظر من ) :
1-رفتن شادمهر و ظهور موسیقی زیرزمینی ...
2- شیوع موسیقی روضه طور و ناله ...
3- ظهور نسل جدید در کنار نسل دهه شصتی که دنبال فضای جدید بودن ...
4- در ایران تکرار جواب نمیده به خصوص در مورد موسیقی و همه دنبال کارای جدیدن ...
5-به طور قطع دخالت حکومت و حمایت از خواننده ها و آهنگسارهای دوزاری حکومتی ...
6- زیاد شدن تعداد خواننده ها و به طبع تعداد آهنگ ها با فضای تکراری ...
7- ارسال شعر و ملودی مجانی برای لس آنجلسی ها و یکدست کردن همه آهنگ ها چه در خارج چه در داخل
8-ظهور اینستاگرام و شناخته شدن یه سری آدم به عنوان شاعر و تنظیم کننده و حضورشون به عنوان تضمین موفقیت آهنگ ها
9- و از همه مهمتر عادت کردن گوش به شنیدن خزعبلات ...
بیشترین نفع رو از این شرایط حکومت برد و میبره ... خواسته یا نخواسته به هدفش رسید ... حالا هم که خبرش اومد تمام آهنگ ها در صف گرفتن مجوز معطل موندن حتی آهنگ های خواننده های سوگلی ...
ehsan1361
09-11-2022, 07:21 AM
جواد نکایی >> شادمهر
فسنقری >>> آریان
صرفاً جهت کل کل ...(sm155)(sm2)
ehsan1361
09-11-2022, 09:06 AM
اگه 10 سال پیش یکی میگفت روزی میرسه شادمهر که از دوربین فراریه تو کنسرتاش شوخی میکنه در حد ژانگولر باورش مثل فرستادن مموتی با موشک به فضا بود ...(sm120)
اگه اینجا میگفتی که قطعاً سر از بدنت جدا میشد ...(sm120)
این تغییرات خلق و خوی برای همه اتفاق می افته ...
ehsan1361
09-11-2022, 09:08 AM
اینم بده بزنیم شادمهری ...(sm120)
دانلود
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p4?_nc_ht=instagram.fllk1-2.fna.fbcdn.net&_nc_cat=102&_nc_ohc=0lu5bIKLNf4AX-uFYYO&edm=AP_V10EBAAAA&ccb=7-5&oe=631FCD51&oh=00_AT-UZDBqA9vyeTWNfG8kbeJg2BOJARt9Uq5Ct4aoKwUKaQ&_nc_sid=4f375e)
Gsshop
09-11-2022, 09:41 AM
شادمهر رسما شده سلطان پلی بک (sm2)میکروفونو میکنه تو دهنش تو کل کنسرت تا معلوم نشه لب میزنه
masoud741
09-11-2022, 07:20 PM
شادمهر رسما شده سلطان پلی بک (sm2)میکروفونو میکنه تو دهنش تو کل کنسرت تا معلوم نشه لب میزنهداداش من چندتا اجراهاش را تو لایو دیدم کاملا مشخص بود نفس کم میاره اونوقت میگی پلی بک
entehaa
09-11-2022, 10:36 PM
کنسرت دیشب شادمهر هوادارا درخواست اجرای آهنگ ژینا رو داشتن چیزی که همیشه در کنسرتها درخواست میشه و بالاخره شادمهر دیشب شادمهر نسبت به این درخواست واکنش نشون داد
ehsan1361
09-12-2022, 08:52 AM
چقد صدای شادمهر بم و گنگ شده ... از این به بعد منتظر آهنگای عجیب غریب تر از باطل باشید ...
ehsan1361
09-12-2022, 08:59 AM
شادمهرو اذیتش میکنن با ژینا ...(sm120)
آخرش داستان میشه براش یه روز میره خونه کلید میندازه در وا نمیشه در میزنه صدا میاد پومونتا پا سارهونگ ژینا جونت یعنی برو پیش همون ژینا جونت ...(sm2)بابا اون برا زمان ناصر قلی خان پهلوی بود جاهل بودم درو وا کن ...(sm2)
9NIMA1
09-12-2022, 12:42 PM
(sm120)
ehsan1361
09-12-2022, 02:46 PM
یه لحظه فک کردم بهنام بانیه ...(sm89)
اون چرخی که اولش زد برا بهنام بانی هم قفله ...(sm120)
Gsshop
09-12-2022, 08:01 PM
داداش من چندتا اجراهاش را تو لایو دیدم کاملا مشخص بود نفس کم میاره اونوقت میگی پلی بک
(sm2)خب یه چندتا هم لایو میخونه اون وسطا که تابلو نشه
masoud741
09-12-2022, 08:58 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]یه لحظه فک کردم بهنام بانیه ...(sm89) اون چرخی که اولش زد برا بهنام بانی هم قفله ...(sm120)یاد جوونیاش افتاده
Mohammadbitaraf
09-13-2022, 05:53 AM
قربونت برم داداش
ehsan1361
09-13-2022, 09:01 AM
یاد جوونیاش افتاده
جوونیاش که آروم بود ...
درکش میکنم خودمم اینجوری بودم ...(sm120)البته من تو جمع که قرار میگیرم خجالتی و ساکت میشینم یه گوشه حتی در چهل سالگی ...(sm120) ولی شادمهر با همین فرمون جلو بره با دوچرخه تک چرخ سیرک میاد رو صحنه کفتر درمیاره ...(sm2)
masoud741
09-13-2022, 01:31 PM
جوونیاش که آروم بود ...درکش میکنم خودمم اینجوری بودم ...(sm120)البته من تو جمع که قرار میگیرم خجالتی و ساکت میشینم یه گوشه حتی در چهل سالگی ...(sm120) ولی شادمهر با همین فرمون جلو بره با دوچرخه تک چرخ سیرک میاد رو صحنه کفتر درمیاره ...(sm2)😁😁
hamidjalab1
09-13-2022, 06:44 PM
از شوخی ناراحت نمیشم ... خودم سردمدار شوخی بودم و هستم مشکلی هم ندارم ولی اسپم تو جوری بود که انگار نون زندگی من افتاده دست تو ... خط قرمز منه ...
اون سالها فقط و فقط کامینگ سون میزدم حتی یه دونه اسپم از من نبود ... حالا بله ...(sm120)
بعضی وقتا ...؟ (sm120)چاوشی و شادمهر یه مدت هر شب دعوا بود ...(sm120) اون سالها تا جایی که یادمه قوانین عجیب هم حکمفرما بود هر کسی رو تو جمع راه نمیدادن ... کاربر جدید که باید رسماً بیخیال میشد ... یکی هم مثل من یه بار اومدم سر آلبوم طرفدار یه چی گفتم با اردنگی انداختنم بیرون ...(sm120) سرها همه باد داشت ...(sm120)
برو بینیم باو (sm70)اسی غرور مهم اینه نارحت شدی و بهت خندیدم(sm59)
دعواها باحال بود میومدن تاپیک شادمهر جواب طرفو میدادن بعد طرف میرفت تاپیک چاوشی جوابشو اونجا میداد(sm14)
همه دعواها هم تقصیر الی بود دیدن مخل آسایشه مدیرش کردن بیخیال شه(sm70)(sm70)
انجمن مافیابازی بود دیگه هرکی یه اسکواد داشت برای حمله احتمالی(sm14)(sm14)
یک نفرو هم هیچوقت یادم نمیره یوزرش ژاندارمری بود بچه مشهد دهن انجمنو سرویس میکرد یهو هم رفت(sm59)
کلا دوران تباهی بود و مایه یاسو تاسف ولی نه به اندازه تباهی کار تو سر غرور(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
hamidjalab1
09-13-2022, 06:48 PM
صدای شادمهر چقد مزخرف شده جدی
تغییر صداش طبیعی نیست فکر کنم چیزمیز مصرف میکنه(sm70)
کلا موسیقی ایرانی واقعا تعطیل شده هرطرف میبینی چرتوپرته
این رادیوجوادم فقط داف میگیره پول به جیب میزنه(sm59)
Hosein333
09-13-2022, 08:51 PM
چقدر عجیب شده اینستا (sm50)
یه پستی دیدم درمورد امو بند و ماکان بند (sm70)
که طرفداراشون داشتن باهم جنگ میکردن (sm35)
سر اینکه کدومشون بهتره (sm51)
منم وارد بحث شدم و از امو بند دفاع کردم (sm178)
این ماکان بند هیچ جوره تو کتم نمیره مخصوصا اونی که موهاش ژیگوله لاتی میخونه (sm25)
ehsan1361
09-14-2022, 02:09 PM
برو بینیم باو (sm70)اسی غرور مهم اینه نارحت شدی و بهت خندیدم(sm59)
دعواها باحال بود میومدن تاپیک شادمهر جواب طرفو میدادن بعد طرف میرفت تاپیک چاوشی جوابشو اونجا میداد(sm14)
همه دعواها هم تقصیر الی بود دیدن مخل آسایشه مدیرش کردن بیخیال شه(sm70)(sm70)
انجمن مافیابازی بود دیگه هرکی یه اسکواد داشت برای حمله احتمالی(sm14)(sm14)
یک نفرو هم هیچوقت یادم نمیره یوزرش ژاندارمری بود بچه مشهد دهن انجمنو سرویس میکرد یهو هم رفت(sm59)
کلا دوران تباهی بود و مایه یاسو تاسف ولی نه به اندازه تباهی کار تو سر غرور(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)(sm14)
من حریف هر کی بشم حریف تو یکی نمیشم ...(sm178)(sm2)
تازه شانس آوردین اونموقع من اسپمر نبودم وگرنه دعواها باحال تر هم میشد ...(sm2)
الی بعد از ظهور سینجول در حاشیه قرار گرفت ...(sm2)
کلاً دوران خوبی بود همین اسکل بازیا خیلی خوب بود ...(sm120)
اینجا از ژاندرم داشتیم تا ارتشبد ...(sm2)از 1361 داشتیم تا جلب 1 ...(sm120) انجمن که پرید یادمه خیلیا رفتن ... بعضیا هم اومدن حاضری زدن رفتن ... بعضیا هم مثل تو یه 1 اضافه ردن به یوزر تو خفا موندن ...(sm120) خوب یادمه انجمن که اومد بالا اومدم دیدم امیر تاپیک چاوشی نام نویسی میکنه ...(sm2) منم اولین اسپم رو ول دادم گفتم تعداد پست : 1500 تا ...(sm2) یعنی ببین فقط هزار و پونصد تا کامینگ سون زده بودم ...(sm2)
نوستالژی خوبیه حتی غرور ...(sm25)(sm120)
صدای شادمهر چقد مزخرف شده جدی
تغییر صداش طبیعی نیست فکر کنم چیزمیز مصرف میکنه(sm70)
کلا موسیقی ایرانی واقعا تعطیل شده هرطرف میبینی چرتوپرته
این رادیوجوادم فقط داف میگیره پول به جیب میزنه(sm59)
صدای شادمهر عجیب شده ... کدوم خواننده رو سراغ داری ظرف 10 سال اینقد صداش عوض شده باشه ...؟! طی سه دوره صداش عوض شد که الان حسابی بم شده ... حالا کار به مواد مصرفیش نداریم ...
به نظرم رادیو جوان بهترین زمان ممکن دل از قدیمیا کند و رفت سراغ اینا ... البته که موفق هم نبود ولی وقتش بود چون نسل جدید دیگه ابی و قمیشی و معین گوش نمیده ... اصل کار درست بود و فرع کار با دختربازی به قهقرا رفت ...
ehsan1361
09-14-2022, 02:14 PM
چقدر عجیب شده اینستا (sm50)
یه پستی دیدم درمورد امو بند و ماکان بند (sm70)
که طرفداراشون داشتن باهم جنگ میکردن (sm35)
سر اینکه کدومشون بهتره (sm51)
منم وارد بحث شدم و از امو بند دفاع کردم (sm178)
این ماکان بند هیچ جوره تو کتم نمیره مخصوصا اونی که موهاش ژیگوله لاتی میخونه (sm25)
از این دعواها زیاد داشتیم تو هر نسل ...(sm120) نوبت اینا رسیده ...(sm120) ما حتی دعوای طرفداران چاوشی و همسر مجتبی کبیری هم داشتیم ...(sm2)(sm2)
Hosein333
09-14-2022, 04:40 PM
از این دعواها زیاد داشتیم تو هر نسل ...(sm120) نوبت اینا رسیده ...(sm120) ما حتی دعوای طرفداران چاوشی و همسر مجتبی کبیری هم داشتیم ...(sm2)(sm2)
(sm120)
واقعا خنده داره بعصی از این بحث ها
Parsa8
09-17-2022, 12:00 AM
چطوری پارسا منم ازت یاد کرده بودم(sm81)(sm70)
حیف شادمهرم تموم شد(sm81)
این اهنگای چندوقته اخیر که هیچی باز خوبه با گوش دادن به آهنگ غرور (sm59)خاطراتو مرور میکنیم(sm14)
عزیزی (sm127)
مسیریه که انتخاب کرده با هر قدم هم یه تبر میزنه به سابقه خودش
امیدورام یه روزی اینو بفهمه که واسه جبرانش دیر نشده باشه
ehsan1361
09-18-2022, 08:37 AM
شادمهر استوری و هشتگ زد ...؟ پست که نذاشته ...
چقد خوشم میاد از این کارش ... فضای مجازی و شلوغ بازی سلبریتی و کلاً ایرانو گرفته به یه ورش ... اینقد عادی شده اینکاراش که کسی اعتراضی بهش نمیکنه ... همه چی پشمشه دمش گرم واقعاً ...
ehsan1361
09-18-2022, 08:39 AM
وقتی هایده با نت دو بالا نعره زد روزای روشن خدااااااااااااحــــــــــ ـافظظظظظ حجت بر همه تموم شد ...
ehsan1361
09-18-2022, 10:32 AM
انریکه رفته تو لاس وگاس کنسرت گذاشته پلی بک ...!!! تاکید میکنم کی ؟ انریکه ...!!! کجا ...؟ لاس وگاس ... میفهمین یا بازم بگم لاس وگاس تکرار کن لاس وگاسسسسس ... دیگه بزرگتر نداریم داریم ...؟!
میکروفن هم کرده تو حلقش ...
masoud741
09-18-2022, 01:28 PM
شادمهر استوری و هشتگ زد ...؟ پست که نذاشته ... چقد خوشم میاد از این کارش ... فضای مجازی و شلوغ بازی سلبریتی و کلاً ایرانو گرفته به یه ورش ... اینقد عادی شده اینکاراش که کسی اعتراضی بهش نمیکنه ... همه چی پشمشه دمش گرم واقعاً ...آره اخلاق خوبی داره خودشو الکی قاطی اینجور چیزا نمیکنه
masoud741
09-18-2022, 01:29 PM
انریکه رفته تو لاس وگاس کنسرت گذاشته پلی بک ...!!! تاکید میکنم کی ؟ انریکه ...!!! کجا ...؟ لاس وگاس ... میفهمین یا بازم بگم لاس وگاس تکرار کن لاس وگاسسسسس ... دیگه بزرگتر نداریم داریم ...؟!میکروفن هم کرده تو حلقش ...نه داش احسان این حرفا چیه فقط شادمهر تو خواننده ها این کارو میکنم.فقطططططط شادمهر
peyman.2012
09-18-2022, 01:50 PM
آره اخلاق خوبی داره خودشو الکی قاطی اینجور چیزا نمیکنه
این زبون بسته بره اول بعد 15 سال یه مصاحبه بکنه مردم بیبنن زبونش رو رو گربه نخورده ابراز همدردی با مردم پیشکشش ...
این بابا که فرهنگ مشخصی نداره آدم بخواد جز سبلریتی ها حسابش کنه
در این زمینه ها با هیچ کسی تعارف ندارم
peyman.2012
09-18-2022, 01:51 PM
شادمهر از الان برای جام جهانی تیز کرده که با بت مجیکش پول مردم بدبخت را بکشه بالا و یه آبم روش
ابزار همدردی برای ایشون تعریف نمیشه اصولا
ehsan1361
09-18-2022, 02:35 PM
آره اخلاق خوبی داره خودشو الکی قاطی اینجور چیزا نمیکنه
تنها کسی بود که سکوت کرد ... عاشق این رفتارشم ... هیچوقت جوگیر نمیشه و سلبریتی بازی درنمیاره ... بزرگی خودشو حفظ میکنه واسه ایران هم ارزشی قائل نیست دمش گرم ... این ملت اگه واسشون سنگ بباره بازم کمه ...
ehsan1361
09-18-2022, 02:40 PM
این بابا که فرهنگ مشخصی نداره آدم بخواد جز سبلریتی ها حسابش کنه
فرهنگ از نظرت یعنی چی ...؟! نه اینو توضیح بده ...؟! بزار کمکت کنم ...! یعنی همرنگ شدن با جماعت ...؟ یعنی حکومتی باشی و هشتگ بزنی آی واویلا دختر مردمو کشتن ...؟ یعنی فیلم بازی کردن برای ملت احمق ...؟
چرا نمیخوای به اعتقاد شادمهر و اخلاقش احترام بزاری ...؟ دورو باشه خوبه ...؟ دروغ بگه خوبه ...؟
peyman.2012
09-18-2022, 03:00 PM
تنها کسی بود که سکوت کرد ... عاشق این رفتارشم ... هیچوقت جوگیر نمیشه و سلبریتی بازی درنمیاره ... بزرگی خودشو حفظ میکنه واسه ایران هم ارزشی قائل نیست دمش گرم ... این ملت اگه واسشون سنگ بباره بازم کمه ...
آره خب اینو خیلی وقته بعضی ها فهمیدن برای پول ایرانی ها ارزش قایله
من نمیدونم اگر این طوره پس چرا نمیره آهنگ انگلیسی بخونه از همون خارجی ها پول دربیاره
شما هنوز فرق بین جمهوری ولایت فقیه و حکومت و ایران را تشخیص نمیدی احسان جان بی خود راجع به سیاست دیگه خواهش میکنم نظر نده فدات شم
peyman.2012
09-18-2022, 03:01 PM
فرهنگ از نظرت یعنی چی ...؟! نه اینو توضیح بده ...؟! بزار کمکت کنم ...! یعنی همرنگ شدن با جماعت ...؟ یعنی حکومتی باشی و هشتگ بزنی آی واویلا دختر مردمو کشتن ...؟ یعنی فیلم بازی کردن برای ملت احمق ...؟
چرا نمیخوای به اعتقاد شادمهر و اخلاقش احترام بزاری ...؟ دورو باشه خوبه ...؟ دروغ بگه خوبه ...؟
احترام که نمیذارم هیچ اغتشاش میکنم بهش. فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم برات؟ (sm70)
ehsan1361
09-18-2022, 03:09 PM
شادمهر از الان برای جام جهانی تیز کرده که با بت مجیکش پول مردم بدبخت را بکشه بالا و یه آبم روش
نمیخوام از کار شادمهر دفاع کنم و این حرفا که میزنم قطعاً چنین تصوری رو بوجود میاره ولی چاره ای نیست ...! همین سایت های شرط بندی هستن که فوتبال دنیا و اصن ورزش دنیا رو میچرخونن ...!!! لیگ برتر انگلیس رو نگاه کن که آشکار 10 تیم رو میچرخونن ... چنان سرمایه وارد کردن که لیگ های دیگه پشماشون ریخته توان رقابت ندارن به فکر افتادن تا از ورشکستگی نجات پیدا کنن ... چه بخوایم چه نخوایم باید قبول کنیم شرط بندی تبدیل به یک صنعت بزرگ در جهان شده که بقیه صنایع پشمش هم نیستن ... حالا ما تو ایران کردن تو گوشمون که 1400 سال پیش رو اسب و تیر کمان و شنا شرط میبستن پس فقط همین چیزا رو میتونین بقیه جیزه مشکل ماست ... به هر حال جبر جغرافیایی همینه ... قبح شرط بندی در دنیا ریخته چون پول حرف اول و آخر رو میزنه ...
شادمهر هم اونور دنیا برای نجات خودش چنگ زد به ریسمان ... پوسیده بودن ریسمان رو کاری ندارم ...
peyman.2012
09-18-2022, 03:13 PM
اگر کسی تو این مملکت احمق باشه اون درصد مرفه نشین تهرانیا هستن که هیچ وقت تخم ندارن برای آزادی کشورشون از خونه بیرون بیان و همیشه دنبال عشق و حال و زندگی نکبتی خودشون هستن و حاضر نیستن به هیچ عنوان هزینه بدن .. از بقیه انتظاری نمیره چون همیشه تو هر موقعیتی خودشون را ثابت کردن و هزینه دادن
ehsan1361
09-18-2022, 03:13 PM
آره خب اینو خیلی وقته بعضی ها فهمیدن برای پول ایرانی ها ارزش قایله
من نمیدونم اگر این طوره پس چرا نمیره آهنگ انگلیسی بخونه از همون خارجی ها پول دربیاره
شما هنوز فرق بین جمهوری ولایت فقیه و حکومت و ایران را تشخیص نمیدی احسان جان بی خود راجع به سیاست دیگه خواهش میکنم نظر نده فدات شم
به این نتیجه رسیده چیزی اصلاح پذیر نیست ...
پول درآوردنش به خودش مربوطه تو این سالها نشون داده برای نظرات ملت اهمیتی قائل نیست ...
من جمهولی ممهولی نمیشناسم ... به قول ابی سیاسی نیستم ...(sm120)
احترام که نمیذارم هیچ اغتشاش میکنم بهش. فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم برات؟ (sm70)
برو تا بلاکت کنه راحت شیم ...(sm120)
peyman.2012
09-18-2022, 03:16 PM
نمیخوام از کار شادمهر دفاع کنم و این حرفا که میزنم قطعاً چنین تصوری رو بوجود میاره ولی چاره ای نیست ...! همین سایت های شرط بندی هستن که فوتبال دنیا و اصن ورزش دنیا رو میچرخونن ...!!! لیگ برتر انگلیس رو نگاه کن که آشکار 10 تیم رو میچرخونن ... چنان سرمایه وارد کردن که لیگ های دیگه پشماشون ریخته توان رقابت ندارن به فکر افتادن تا از ورشکستگی نجات پیدا کنن ... چه بخوایم چه نخوایم باید قبول کنیم شرط بندی تبدیل به یک صنعت بزرگ در جهان شده که بقیه صنایع پشمش هم نیستن ... حالا ما تو ایران کردن تو گوشمون که 1400 سال پیش رو اسب و تیر کمان و شنا شرط میبستن پس فقط همین چیزا رو میتونین بقیه جیزه مشکل ماست ... به هر حال جبر جغرافیایی همینه ... قبح شرط بندی در دنیا ریخته چون پول حرف اول و آخر رو میزنه ...
شادمهر هم اونور دنیا برای نجات خودش چنگ زد به ریسمان ... پوسیده بودن ریسمان رو کاری ندارم ...
وقتی از چیزی اطلاع نداری حرف الکی نزن اون سایت های شرطبندی قانونی هستن و زیر نظر دولت ها اداره میشن با این سایت چسکی بی در و پیکر شادمهر یکی نیستن
بعدم اولین باره میشنوم کسی میگه شرط بندی صنعت به حساب میاد
ehsan1361
09-18-2022, 03:16 PM
اگر کسی تو این مملکت احمق باشه اون درصد مرفه نشین تهرانیا هستن که هیچ وقت تخم ندارن برای آزادی کشورشون از خونه بیرون بیان و همیشه دنبال عشق و حال و زندگی نکبتی خودشون هستن و حاضر نیستن به هیچ عنوان هزینه بدن .. از بقیه انتظاری نمیره چون همیشه تو هر موقعیتی خودشون را ثابت کردن و هزینه دادن
اینجور حرفای احساسی فاییده نداره ... تا قبول نکنیم کار از کار گذشته ... بهت پیشنهاد میکنم آهنگ روزای روشن هایده رو تا شب بزار گوش بده ...
ehsan1361
09-18-2022, 03:18 PM
وقتی از چیزی اطلاع نداری حرف الکی نزن اون سایت های شرطبندی قانونی هستن و زیر نظر دولت ها اداره میشن با این سایت چسکی بی در و پیکر شادمهر یکی نیستن
(sm77)قانونی ...؟ شرط بندی قانونی تا الان نشنیده بودم ...(sm120) مثلاً طرف میره بالای سایت زده این سایت تحت قوانین بریتانیای کبیر اداره میشود ...(sm2)
بله ... ! پولش از هر صنعتی بیشتره ... وقتی چورن صنعته شرط بندی هم صنعته ...
peyman.2012
09-18-2022, 03:19 PM
به این نتیجه رسیده چیزی اصلاح پذیر نیست ...
پول درآوردنش به خودش مربوطه تو این سالها نشون داده برای نظرات ملت اهمیتی قائل نیست ...
من جمهولی ممهولی نمیشناسم ... به قول ابی سیاسی نیستم ...(sm120)
برو تا بلاکت کنه راحت شیم ...(sm120)
این کسایی که الان به هر دلیل تو این سالها کشته شدن یا سر از زندان درآوردن هم بعضی هاشون این حرفا رو میزدن اما الان دیگه زمونه طوری شده تر و خشک با هم میسوزن
یه جوری حرف میزنی احساس میکنم تو دهات زندگی میکنی نه تهران (sm70)
تو ایران احمقانه ترین طرز فکر همینیه که کسی بگه من سیاسی نیستم راستشش خیلی وقت بودم این حرفو از کسی نشنیده بودم چون دیگه همه فهمیدن چرندی بیش نیست و آبرو خودشون را با این عقیده مزحک نمیبرن
peyman.2012
09-18-2022, 03:21 PM
(sm77)قانونی ...؟ شرط بندی قانونی تا الان نشنیده بودم ...(sm120) مثلاً طرف میره بالای سایت زده این سایت تحت قوانین بریتانیای کبیر اداره میشود ...(sm2)
بله ... ! پولش از هر صنعتی بیشتره ... وقتی چورن صنعته شرط بندی هم صنعته ...
تو نشنیدی به من چه خب وقتی آدمی مثل تو هر زمینه ای که اطلاعات نداره اما نظر میده خب همین میشه داستان
تو همون کنار زمین تبلیغاتشون هست اما شما ظاهرا آشنا نیستی با شرکت ها
بی خیال برادر ول کن وقتی اطلاعات نداری
peyman.2012
09-18-2022, 03:24 PM
اینا اگر قانونی نیست چیه پس احسان وقتی میگم نظر نده برای اینکه آبرو خودت به باد نره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] s7Gm__2IruLuOhnksmeO5x71iBqA97kLpL1jsKE8KwE_Y8gtqs 5ZmEMcFQt5lPXDdAI-ZaLse7kVTNUXXvc1VIecZVaKcKpP8N0QYihIlzpIsTXNqZ0IQM UwDU_Rli9Fn6aEsWaEthSHy1l4HyXPOwxdqH_7CzkFu7yvyUTj AvoO3mtMg-zq6unxTAjSumqQW0fKOT2qo0zKFJ4%3D&sa=X&ved=2ahUKEwjVn4eSlp76AhWGWcAKHWu2CfUQxA16BAhbEAU
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] StYr5NzdUhC9q2SDCGAAqXoVl_QqadU1v-q5tR2SHt67vKBDXhc6jGaZmgJwHwoZ1VntRQNyy9WfD9pv6UWO azo9c_N7ABmwXROEjyM2mOZIUXZF1S73pjZqUQ_yWs11bfIyLM O7kPEcHzaaVJb3OtZd72c_qAG4Jq5VBOaH7jMnfY0ETCCuBXfL wBdAA9EZrezgOx6A0kw%3D&sa=X&ved=2ahUKEwjVn4eSlp76AhWGWcAKHWu2CfUQxA16BAhbEAc
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] lefyLXiymzQBuIPYHFtlCMQvT_rWADowAkHrBV_C9Urp26ZS55 wjKHlkF9qLI2n-B5a8bvjMF_61azpJvz91aIAhC5g3Hx6J73pnnglaouNDps9Naa CwS4s-8gVWGyor2DBBvAGSC2qZRcqlzg3kjEQRgAwShczx5zSz0BUVyn CN-gl3Q56g3zqEYHnBR848uAweubZ1Xh1rc24suV0ZV6S8za7c8ce EE88o9-NazcNcrM_HfvBZ9C4Utpo4a1Igqhe6lNsYUdgGpShgMPKn5NTE ycxCCSwuJXDgvVWPKrk2PLuHgR9sxuh1i_pVzjihn2ijSO-Y%3D&q=BetClic&ved=2ahUKEwjZnIqdlp76AhV__rsIHXWFBFEQ-BZ6BAgEEBI
کسی که فوتبال نگاه میکنه تبلیغات همه اینا رو که کنار زمین دیده تا حالا اما تو رو خبر ندارم
ehsan1361
09-18-2022, 03:24 PM
این کسایی که الان به هر دلیل تو این سالها کشته شدن یا سر از زندان درآوردن هم بعضی هاشون این حرفا رو میزدن اما الان دیگه زمونه طوری شده تر و خشک با هم میسوزن
یه جوری حرف میزنی احساس میکنم تو دهات زندگی میکنی نه تهران (sm70)
تو ایران احمقانه ترین طرز فکر همینیه که کسی بگه من سیاسی نیستم راستشش خیلی وقت بودم این حرفو از کسی نشنیده بودم چون دیگه همه فهمیدن چرندی بیش نیست و آبرو خودشون را با این عقیده مزحک نمیبرن
همین حرفت نشون میده احساسی نظر میدی ... همین بحث تهران و شهرستان نشون میده نگاهت چیز دیگس ... منه بچه تهران که الان تو شهرستان زندگی میکنم فرقی آنچنانی نمیبینم ولی تو انگار فرق زیادی میبینی ...!!! تو ایران احمقانه ترین طرز فکر اینه ...
peyman.2012
09-18-2022, 03:25 PM
فقط مادر بزرگ مرحوم من که 20 و خرده ای سال پیش از دنیا رفته شرکت b Win رو نمیشناسه (sm2)
ehsan1361
09-18-2022, 03:27 PM
تو نشنیدی به من چه خب وقتی آدمی مثل تو هر زمینه ای که اطلاعات نداره اما نظر میده خب همین میشه داستان
تو همون کنار زمین تبلیغاتشون هست اما شما ظاهرا آشنا نیستی با شرکت ها
بی خیال برادر ول کن وقتی اطلاعات نداری
خب حالا یه سوال ...! سایت تبلیغ به قول تو غیرقانونی تمام پول رو میزنه به جیب یا سهم دولت رو هم میده ...؟!
کلاه شرعی میزاری ...؟
peyman.2012
09-18-2022, 03:27 PM
همین حرفت نشون میده احساسی نظر میدی ... همین بحث تهران و شهرستان نشون میده نگاهت چیز دیگس ... منه بچه تهران که الان تو شهرستان زندگی میکنم فرقی آنچنانی نمیبینم ولی تو انگار فرق زیادی میبینی ...!!! تو ایران احمقانه ترین طرز فکر اینه ...
این بحث تهران و شهرستان را این تهرانی های ابله راه انداختن و درستش کردن کسی که فقط تهران را شهر محسوب میکنه و به مشهد اصفهان تبریز شیراز و اهواز و کرمانشاه میگه شهرستان
peyman.2012
09-18-2022, 03:29 PM
خب حالا یه سوال ...! سایت تبلیغ به قول تو غیرقانونی تمام پول رو میزنه به جیب یا سهم دولت رو هم میده ...؟!
کلاه شرعی میزاری ...؟
من گفتم همه قانونی هستن تو داری میگی غیرقانونی ن
وایییییییی از دست تو
ehsan1361
09-18-2022, 03:29 PM
این بحث تهران و شهرستان را این تهرانی های ابله راه انداختن و درستش کردن کسی که فقط تهران را شهر محسوب میکنه و به مشهد اصفهان تبریز شیراز و اهواز و کرمانشاه میگه شهرستان
مغلطه نکن بحثو عوض نکن ...
در ضمن یه دور از جون بگو ...(sm120)
ehsan1361
09-18-2022, 03:30 PM
من برم باز بحث طولانی شد ...
در ضمن پیمان برو از سایت های موزیک دان کن که بالاش زده باشه تابع قوانین ج ا ...(sm2)اینجا غیرقانونیه ...(sm2)
peyman.2012
09-18-2022, 03:32 PM
.
فقط ادعا داری که خیلی میدونی ولی ببین خودت ....
peyman.2012
09-18-2022, 03:34 PM
من برم باز بحث طولانی شد ...
در ضمن پیمان برو از سایت های موزیک دان کن که بالاش زده باشه تابع قوانین ج ا ...(sm2)اینجا غیرقانونیه ...(sm2)
آره زودتر برو که اوضاع خیلی خیته (sm70)(sm98)
peyman.2012
09-18-2022, 03:39 PM
جالبه که شرکت های شرط بندی تو اینستاگرام صفحه دارن اما شرکت های سیگار سازی صفحه رسمی ندارن
peyman.2012
09-18-2022, 03:49 PM
یه توضیح بدم در این که حجم پول های رد و بدل شده تو این بازار حسابی بالاست شکی نیست اما خودمم دقیق نمیدونم که صنعت به حساب میاد یا نه در ضمن منظورم شرط بندی فوتبال فقط بود و قمار و کازینو ها را شامل نمیشد
peyman.2012
09-18-2022, 03:55 PM
آدم عاقل میاد از داریوش مثال میزنه و تحسینش میکنه نه یکی مثل شادمهر که همیشه مایه آبروبری بوده مثل اون مصاحبه با صدای آمریکا تو اوایل ورودش به آمریکا که برگشت به مجری گفت من آدم سیاسی نیستم خوشبختانه اون موقع هنوز مثل حالا شبکه های اجتماعی فراگیر نشده بود و فقط عده کمی تماشاش کردن (sm25)
ehsan1361
09-18-2022, 04:50 PM
فقط ادعا داری که خیلی میدونی ولی ببین خودت ....
من زمین خوردتم ...[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (613).gif(sm120)
آره زودتر برو که اوضاع خیلی خیته (sm70)(sm98)
آره اینم بزار حساب فرار کردن من ...(sm70)(sm120)
جالبه که شرکت های شرط بندی تو اینستاگرام صفحه دارن اما شرکت های سیگار سازی صفحه رسمی ندارن
چون سیگار غیرقانونیه ...(sm2)(sm2)
یه توضیح بدم در این که حجم پول های رد و بدل شده تو این بازار حسابی بالاست شکی نیست اما خودمم دقیق نمیدونم که صنعت به حساب میاد یا نه در ضمن منظورم شرط بندی فوتبال فقط بود و قمار و کازینو ها را شامل نمیشد
حساب بیاد یا نیاد هست خیلی هم صنعت هست ... جایی که پول باشه صنعت هم هست ...
آدم عاقل میاد از داریوش مثال میزنه و تحسینش میکنه نه یکی مثل شادمهر که همیشه مایه آبروبری بوده مثل اون مصاحبه با صدای آمریکا تو اوایل ورودش به آمریکا که برگشت به مجری گفت من آدم سیاسی نیستم خوشبختانه اون موقع هنوز مثل حالا شبکه های اجتماعی فراگیر نشده بود و فقط عده کمی تماشاش کردن (sm25)
اینو گفتی تا بگی ما ماهواره داشتیم و ما تازه رسیدیم به اینستاگرام ...(sm70)(sm120)
ما که شبکه سه داشتیم برفک میشد ...(sm2)
mortezi212
09-18-2022, 04:59 PM
برادر من شما اصلا بحثت شادمهر و بت و هشتگ گذاشتن نیست....
مشکل از یه جای دیگه اس..
پیشنهاد میکنم یه آب یخ بخوری حالت بهتر شه
peyman.2012
09-18-2022, 05:12 PM
برادر من شما اصلا بحثت شادمهر و بت و هشتگ گذاشتن نیست....
مشکل از یه جای دیگه اس..
پیشنهاد میکنم یه آب یخ بخوری حالت بهتر شه
دقیقا درست متوجه شدی شما ضمنا من برادر شما نیستم
مشکل من زندگی نکبتی تو این سگ دونیه که عمرمون یه بخشیش قبلا تلف شد و الانم هر روز مابقیش داره به یغما میره
شادمهر فعلا اوضاع ش از من و شما خیلی بهتره و من برای همچین فردی ارزشی قایل نیستم چون نشون داده دغدغه زندگی خودش را فقط داره و زندگی مردم ایران براش بی اهمیته
علاقه ای هم به ادامه بحث ندارم ...
Elegance
09-18-2022, 08:09 PM
کاش شادمهر ی مدت بره با هری پاتر ی مسافرت دور و دراز، دلمون براش تنگ بشه، همش اینجاس، تکراری شده قیافش و کاراش!(sm98)
ehsan1361
09-19-2022, 10:39 AM
این استوری که شادمهر با آهنگ سرنوشت گذاشته بود چه خوب بود ...
موزیک ویدئو سرنوشت بازی این کوچولو عالی بود ... نگاهش و زبان بدنش ... به جان خودم از صد تا از این بیست و پنج صدم لیبریتی ها گداسیما بهتر بازی کرد ...
ehsan1361
09-19-2022, 10:41 AM
و البته این سیس شادمهر که منو یاد سریال پلیسی کمدی کلانتر و این پسره انداخت ...(sm120) چه شبایی بود یادش بخیر ...(sm74)
ehsan1361
09-19-2022, 11:35 AM
پیمان همون قانونی و غیرقانونی رو میگه ها ...(sm2)(sm2)
خبرنگار cbs : موسیقی غربی گوش میدی ؟
قال ابرام ناهار : موسیقی یه وقت موسیقی هنجار منده یه وقت موسیقی هنجار شکنه (sm2) اگر موسیقی هنجارمند باشه یعنی بتواند در این رابطه برای انسان و زندگی و روحیه و روان او به نحوی که او رو نسبت به مسائل معنوی اخلاقی روحی روانی ارتقاء انسان نقش داشته باشه میتونه مورد تایید باشه ...
masoud741
09-19-2022, 04:28 PM
کاش شادمهر ی مدت بره با هری پاتر ی مسافرت دور و دراز، دلمون براش تنگ بشه، همش اینجاس، تکراری شده قیافش و کاراش!(sm98)داداش کسی مجبورت نکرده هرروز ببینیش. اگه خوشت نمیاد آنفالوش کن
masoud741
09-19-2022, 09:27 PM
ابی قبلاً گفته بود من سیاسی نیستم ولی الان تو همه چی خودشو قاطی میکنه .بتمرگ سرجات دیگه پیری
9NIMA1
09-20-2022, 12:13 PM
ابی قبلاً گفته بود من سیاسی نیستم ولی الان تو همه چی خودشو قاطی میکنه .بتمرگ سرجات دیگه پیری
واکنش نشون ندادن و بی تفاوت بودن هرکس نسبت به این مساله مهم یعنی اینکه توی خون ریخته شده از این دختر بیگناه شریک هست.
همین شادمهر هم خودش دو سه تا کار سیاسی داره. رویای ما، یه دختر و....
ولی خب الان تشخیص داده خفه خون بگیره!
اختیار تفکرات هر کسی با خودشه. پس تو نمیتونی برای ابی یا اصغر یا اکبر یا هر فرد دیگه ای تصمیم بگیری که بتمرگه یا نتمرگه.
masoud741
09-20-2022, 07:41 PM
واکنش نشون ندادن و بی تفاوت بودن هرکس نسبت به این مساله مهم یعنی اینکه توی خون ریخته شده از این دختر بیگناه شریک هست.همین شادمهر هم خودش دو سه تا کار سیاسی داره. رویای ما، یه دختر و....ولی خب الان تشخیص داده خفه خون بگیره!اختیار تفکرات هر کسی با خودشه. پس تو نمیتونی برای ابی یا اصغر یا اکبر یا هر فرد دیگه ای تصمیم بگیری که بتمرگه یا نتمرگه.من به قول شما خفه خون گرفتن شادمهر را به یه مشت سلبریتی موج سوار ترجیح میدم
ebihamed
09-20-2022, 08:06 PM
واکنش نشون ندادن و بی تفاوت بودن هرکس نسبت به این مساله مهم یعنی اینکه توی خون ریخته شده از این دختر بیگناه شریک هست.
همین شادمهر هم خودش دو سه تا کار سیاسی داره. رویای ما، یه دختر و....
ولی خب الان تشخیص داده خفه خون بگیره!
اختیار تفکرات هر کسی با خودشه. پس تو نمیتونی برای ابی یا اصغر یا اکبر یا هر فرد دیگه ای تصمیم بگیری که بتمرگه یا نتمرگه.
کاملا موافقم نیما جان شادمهر تنها حرکتش دکلمه کردن وارث از روی نوشته بود توی کنسرتش ... یه چیزی که خیلی برام جالب بود اینه که این آدم چطوری چند ساله همه ی آهنگاشو بدون حتی یه کلمه فراموشی میخونه در صورتی که قبلا تو اکثر کنسرتهاش یادش میرفت الانم دو خط شعر از خودشو نتونست از حفظ بخونه
ebihamed
09-20-2022, 08:07 PM
من به قول شما خفه خون گرفتن شادمهر را به یه مشت سلبریتی موج سوار ترجیح میدم
مسعود جون عشق و علاقه ت به شادمهر واضحه اما دیگه همه رو نکش پایین که شادمهر رو بکشی بالا برادر
masoud741
09-20-2022, 08:29 PM
مسعود جون عشق و علاقه ت به شادمهر واضحه اما دیگه همه رو نکش پایین که شادمهر رو بکشی بالا برادرداداش من همه را نکشیدم پایین.منظورم فقط اون موج سوارا بود.وگرنه یکی مثل علی کریمی و وریا غفوری همیشه از درد مردم گفتند
ebihamed
09-20-2022, 10:07 PM
داداش من همه را نکشیدم پایین.منظورم فقط اون موج سوارا بود.وگرنه یکی مثل علی کریمی و وریا غفوری همیشه از درد مردم گفتند
میدونم داداش ولی ابی رو علیرغم بعضی اشتباهاتش زیاد نباید با هر سلبریتی مقایسه کرد
mosipush
09-20-2022, 10:11 PM
اهنگ جدید خاظره دارم
با عوامل قبلی...
masoud741
09-21-2022, 12:18 AM
اهنگ جدید خاظره دارمبا عوامل قبلی...با کدوم عوامل؟؟ زمان پخش؟
masoud741
09-21-2022, 12:27 AM
اهنگ جدید خاظره دارمبا عوامل قبلی...داداش تو همونی نیستی که چند وقت پیش هم دوتا اسم الکی گفتی که یکیش پخش میشه
edvin242
09-21-2022, 03:46 AM
میدونم داداش ولی ابی رو علیرغم بعضی اشتباهاتش زیاد نباید با هر سلبریتی مقایسه کرد
اشتباه؟؟واقعا اسمش میزاری اشتباه؟؟؟؟نون به نرخ روز خوری اشتباه؟؟؟؟دورویی اشتباه؟؟پست بودن اشتباه؟؟؟؟اصلا .....................حیف
ehsan1361
09-21-2022, 08:57 AM
چقد زود فراموش میکنین ...!!! سالهای 96 و 97 و 98 یادتون رفته همین ابی و بقیه چه پست ها و استوری ها زدن ...؟! آرزوی صلح برای هموطنان ...!!! آرزوی روزهای خوب و پر از رزق و روزی برای هموطنان ...!!! هست برین ببینین ...!
حالا چی شده ...؟ جوابش مشخصه به دو چیز برمیگرده :
1- اتفاقات دو سال اخیر و القابی مانند آقای پول و سعودی و این حرفا که باعث کاهش فروش بلیط شد و شده ...
2- کم کم رسیدن پایان عمر هنری ابی چون ابی بدون کنسرت مثل تشک بدون کشتی گیره ...
ehsan1361
09-21-2022, 09:00 AM
شادمهر چی ...؟! شادمهر آهنگاشو خوند سال 88 و حالا به هر دلیل بی خیال ایران و ایرانی شده ...
شادمهر با همین جمله حجت رو تموم کرد : اونقدر گفتن که آزادیــــــــــــم به مرگ ساده تن دادیم ... خلاص ...
ehsan1361
09-21-2022, 09:00 AM
ehsan1361
09-21-2022, 10:17 AM
9NIMA1
09-21-2022, 12:04 PM
دم مهدی یراحی گرم. خواننده و موزیسین با شرف
masoud741
09-21-2022, 12:27 PM
چقد زود فراموش میکنین ...!!! سالهای 96 و 97 و 98 یادتون رفته همین ابی و بقیه چه پست ها و استوری ها زدن ...؟! آرزوی صلح برای هموطنان ...!!! آرزوی روزهای خوب و پر از رزق و روزی برای هموطنان ...!!! هست برین ببینین ...!حالا چی شده ...؟ جوابش مشخصه به دو چیز برمیگرده : 1- اتفاقات دو سال اخیر و القابی مانند آقای پول و سعودی و این حرفا که باعث کاهش فروش بلیط شد و شده ... 2- کم کم رسیدن پایان عمر هنری ابی چون ابی بدون کنسرت مثل تشک بدون کشتی گیره ...ابی همیشه نون به نرخ روز خور بوده و هست
9NIMA1
09-22-2022, 01:54 AM
اهنگ جدید خاظره دارمبا عوامل قبلی...اهمیتی ندارد
edvin242
09-22-2022, 05:54 AM
چقد زود فراموش میکنین ...!!! سالهای 96 و 97 و 98 یادتون رفته همین ابی و بقیه چه پست ها و استوری ها زدن ...؟! آرزوی صلح برای هموطنان ...!!! آرزوی روزهای خوب و پر از رزق و روزی برای هموطنان ...!!! هست برین ببینین ...!
حالا چی شده ...؟ جوابش مشخصه به دو چیز برمیگرده :
1- اتفاقات دو سال اخیر و القابی مانند آقای پول و سعودی و این حرفا که باعث کاهش فروش بلیط شد و شده ...
2- کم کم رسیدن پایان عمر هنری ابی چون ابی بدون کنسرت مثل تشک بدون کشتی گیره ...
رامبد جوا ن و مهران مدیری هم استوری زدن ولی همه میدونیم.........
ebihamed
09-22-2022, 01:47 PM
عجیبه بعضی کامنتها انگار توسط یه بچه ی ۷ ساله داده میشه بدون فکر احساسی جو گیر ...... بگذریم دم مهدی یراحی گرم که انقد شعور و فهم و درک درستی از هنر داره همیشه از روز اول هم که اومد سطح بالای خودشو حفظ کرد
ehsan1361
09-22-2022, 06:00 PM
رامبد جوا ن و مهران مدیری هم استوری زدن ولی همه میدونیم.........
همه از اول و آخر حکومتی هستن ...
البته برای این ملت احمق همینا خوبن ...
ehsan1361
09-22-2022, 06:27 PM
کیفیت تصاویر استوری که شادمهر دیشب گذاشته رو نگاه کنین ... دید شادمهر به قضایای ایران همینقدر تار و سطحیه ... خلاص ...
عاشق این اخلاقشم ... بازم میگم دمش گرم ...
ehsan1361
10-11-2022, 03:05 PM
تنها خواننده ای که تو این یک ماه و از این بلبشو تونست کلاهی برای خودش ببافه ابی بود با جمله تا رهایی از این شر در کنسرت ها اعتراض می کنیم ...!!! اینها همش جادوی مهشیده ... بقیه از دم ضرر کردن ...
ehsan1361
10-11-2022, 03:17 PM
جالبه کسانی از اهالی موسیقی که به قول ابرام ناهار بانیان وضع موجود هستن و اعتراف هم کردن اشتباه کردیم بازم اومدن جلو ... مثل شهیار قنبری مسعود امینی اردلان سرفراز جنتی عطایی و حتی داریوش که تو دهه پنجاه تنها راه رو سرنگونی حکومت میدونستن و با آهنگا و شعرای روشنفکری باعث شدن سرنوشت چند نسل عوض بشه ... حالا هم که همه میدونن دوران سرنگونی با تظاهرات مظاهرات تمام شده دارن اخبار رو دنبال میکنن ...!
آخریش هم همین آهنگ مهدی یراحی که امضای شهیار قنبری پاشه ... فقط اون قسمت ترجیع بند رو گوش بدین که میگه نفس نفس قفس بس ... انگار یه چریک توده ای داره شعار میده ...!!! انگار اون زنیکه لچک به سر آلبانی نشین تو عملیات گوز جاویدان داره میگه به پیشششش ...!!
خواستم بگم اینا بعد از پنجاه سال هنوزم همونن و عوض نشدن ... همونطور که اول عنقلاب منتظر بودن ببینن چی میشه شاید بتونن بمونن حتی بعضیا مثل منفرزاده کار هم دادن بیرون ...
برا اینه که میگم دمش گرم شادمهر ...!!!
edvin242
10-16-2022, 03:20 AM
جالبه کسانی از اهالی موسیقی که به قول ابرام ناهار بانیان وضع موجود هستن و اعتراف هم کردن اشتباه کردیم بازم اومدن جلو ... مثل شهیار قنبری مسعود امینی اردلان سرفراز جنتی عطایی و حتی داریوش که تو دهه پنجاه تنها راه رو سرنگونی حکومت میدونستن و با آهنگا و شعرای روشنفکری باعث شدن سرنوشت چند نسل عوض بشه ... حالا هم که همه میدونن دوران سرنگونی با تظاهرات مظاهرات تمام شده دارن اخبار رو دنبال میکنن ...!
آخریش هم همین آهنگ مهدی یراحی که امضای شهیار قنبری پاشه ... فقط اون قسمت ترجیع بند رو گوش بدین که میگه نفس نفس قفس بس ... انگار یه چریک توده ای داره شعار میده ...!!! انگار اون زنیکه لچک به سر آلبانی نشین تو عملیات گوز جاویدان داره میگه به پیشششش ...!!
خواستم بگم اینا بعد از پنجاه سال هنوزم همونن و عوض نشدن ... همونطور که اول عنقلاب منتظر بودن ببینن چی میشه شاید بتونن بمونن حتی بعضیا مثل منفرزاده کار هم دادن بیرون ...
برا اینه که میگم دمش گرم شادمهر ...!!!
من واقعا نمیدونستم داریوش دنبال سرنگونی حکومت بوده میگفتن سیاسی میخونه اواخر دهه هفتاد ولی برای مایی که متولد اوایل دهه هفتادیم زود بود درکش.....شما هم تنها راه سرنگونی حمله نظامی ابر قدرت میدونی؟مثل ماجرای صدام؟؟شما هم قبول داری امریکا وانگلیس و اسراییل پشت این حکومتن؟
ehsan1361
10-16-2022, 08:55 AM
من واقعا نمیدونستم داریوش دنبال سرنگونی حکومت بوده میگفتن سیاسی میخونه اواخر دهه هفتاد ولی برای مایی که متولد اوایل دهه هفتادیم زود بود درکش.....شما هم تنها راه سرنگونی حمله نظامی ابر قدرت میدونی؟مثل ماجرای صدام؟؟شما هم قبول داری امریکا وانگلیس و اسراییل پشت این حکومتن؟
تو پیامخ (پیام خصوصی ) توضیح میدم چون یکم تند و تیزه بار حقوقی داره ...
ehsan1361
10-20-2022, 11:36 AM
یاد شادمهر افتادم که فرمود : شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم ...
ehsan1361
10-28-2022, 11:05 AM
اع شادمهر هم رپ گوش میده ...(sm120) اونم رپ اعتراضی یعنی ببخشید رپ اغتشاشی ...(sm120)
ehsan1361
10-30-2022, 10:01 AM
هر چی در مورد این اهنگ گفته بشه بازم کمه ... به نظرم بهترین آهنگ در نوع خودشه از نظر مضمون و اثر گذاری ... ببین چجوری عشق و سیاست رو با هم مخلوط کرده و تو ترجیع بند همه چیزو میگه ...
حالا آهنگای دیگه مثل دوباره میسازمت داریوش هم هست که یه جورایی داره میگه غلط کردم میخواد جبران کنه یا آخرین سنگر سکوته داریوش که به نوعی پرچم تسلیم رو بالا برده مثل آخوندا حرف میزنه ... یا آهنگ طاقت بیار قمیشی که نشسته یه گوشه میگه لنگش کن ...
ehsan1361
11-01-2022, 11:28 AM
Great MusicBaran (GMB) - Official page
masoud741
11-02-2022, 03:50 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]هر چی در مورد این اهنگ گفته بشه بازم کمه ... به نظرم بهترین آهنگ در نوع خودشه از نظر مضمون و اثر گذاری ... ببین چجوری عشق و سیاست رو با هم مخلوط کرده و تو ترجیع بند همه چیزو میگه ... حالا آهنگای دیگه مثل دوباره میسازمت داریوش هم هست که یه جورایی داره میگه غلط کردم میخواد جبران کنه یا آخرین سنگر سکوته داریوش که به نوعی پرچم تسلیم رو بالا برده مثل آخوندا حرف میزنه ... یا آهنگ طاقت بیار قمیشی که نشسته یه گوشه میگه لنگش کن ...سلام احسان جان چقدر دلم تنگ شده بود واسه فروم... دقیقا با حرفت موافقم.آزادی فوق العاده بود و هنوزم تازگی داره در نوع خودش
ehsan1361
11-02-2022, 09:55 AM
سلام احسان جان چقدر دلم تنگ شده بود واسه فروم... دقیقا با حرفت موافقم.آزادی فوق العاده بود و هنوزم تازگی داره در نوع خودش
(sm19)سلام مسعود جان ...
منم دلم تنگ شده بود برات ...(sm127)
ehsan1361
11-02-2022, 10:03 AM
MaMaTiR
11-02-2022, 02:49 PM
سلام احسان جان چقدر دلم تنگ شده بود واسه فروم... دقیقا با حرفت موافقم.آزادی فوق العاده بود و هنوزم تازگی داره در نوع خودش
(sm19)سلام مسعود جان ...
منم دلم تنگ شده بود برات ...(sm127)
یکم خودتو تحویل بگیر(sm2)مسعود میگه فروم این میگه منم(sm120)
ehsan1361
11-02-2022, 03:49 PM
یکم خودتو تحویل بگیر(sm2)مسعود میگه فروم این میگه منم(sm120)
(sm2)باز شروع شد ...(sm2)
اشتباه دیدم ...(sm120) ولی اشتباه نکردم ... در شرایط فعلی فروم یعنی من و من هم یعنی فروم ...(sm120) البته تو هم به عنوان نخودی حضور داری ...(sm19)(sm2)
ehsan1361
11-02-2022, 03:56 PM
کی رو میگه ...؟(sm120)
MaMaTiR
11-02-2022, 04:05 PM
(sm2)باز شروع شد ...(sm2)
اشتباه دیدم ...(sm120) ولی اشتباه نکردم ... در شرایط فعلی فروم یعنی من و من هم یعنی فروم ...(sm120) البته تو هم به عنوان نخودی حضور داری ...(sm19)(sm2)
تحویل بگیر(sm120)
نخود نخود هرکی رود خانه خود(sm2)(sm19)
MaMaTiR
11-02-2022, 04:06 PM
کی رو میگه ...؟(sm120)
چند سویه حتما یغما(sm120)
masoud741
11-02-2022, 04:31 PM
(sm19)سلام مسعود جان ...منم دلم تنگ شده بود برات ...(sm127)فدات
چند سویه حتما یغما(sm120)
نه بابا، یغما که خانه ترانه هم نمیره و اصلا هم سکوت نکرده که هیچ، تازه این اتفاقا باعث شد برگرده اینستا
روزبه بمانی رو میگن
MaMaTiR
11-02-2022, 08:15 PM
نه بابا، یغما که خانه ترانه هم نمیره و اصلا هم سکوت نکرده که هیچ، تازه این اتفاقا باعث شد برگرده اینستا
روزبه بمانی رو میگن
اره روزبه رو یادم رفت(sm120)
ehsan1361
11-03-2022, 09:27 AM
تحویل بگیر(sm120)
نخود نخود هرکی رود خانه خود(sm2)(sm19)
خیلی نامردی ...(sm19)(sm2)
ehsan1361
11-03-2022, 09:31 AM
روزبه بمانی از روزی که گفت اخرین سنگر سکوته فاتحش خونده شد ... متن شعرش رو یه دور برعکس بخونین عین سخنرانی آخونداست ...
حالا هم که پای کنسرت و مجوزهای عجیب غریب در میان است وسط بازی و محافظه کاری کسب و کار اینا شده ...
entehaa
11-06-2022, 10:35 AM
قفلی جدید
هنوز ملودی خوب وجود داره
ehsan1361
11-06-2022, 11:02 AM
قفلی جدید
هنوز ملودی خوب وجود داره
ترجیح میدم اول پرواز کنم به ماه ...
entehaa
11-08-2022, 10:12 PM
ترجیح میدم اول پرواز کنم به ماه ...
قشنگ بود. تنظیمش منو یاد باشگاه های بدنسازی ده سال پیش انداخت میرفتیم به هوای این اهنگا زور میزدیم دمبل میزدیم😂
ehsan1361
11-09-2022, 09:06 AM
قشنگ بود. تنظیمش منو یاد باشگاه های بدنسازی ده سال پیش انداخت میرفتیم به هوای این اهنگا زور میزدیم دمبل میزدیم
خوراک باشگاه بود و هست ...(sm120) به خصوص برادر لویی ...
شری شری هم خوراک باشگاه های زنانه بود و هست ...(sm120) دیدم که میگم ...(sm2)
Hosein333
11-13-2022, 10:49 PM
خبری از اهنگ سیاسی نیست
masoud741
11-15-2022, 01:38 AM
خبری از اهنگ سیاسی نیستنه فکر نکنم.کلا شادمهر چند وقته کم پیدا شده.حتی استوری هم کم میذاره. اگه این اتفاقات نیفتاده بود تا حالا حتما یه آهنگ جدید داده بود بیرون
ehsan1361
11-15-2022, 09:58 AM
شادمهر یا هر خواننده دیگه به فکر جبران کردن ضرر مالی هستن ...
یه حساب سرانگشتی کنیم چرتکه بندازیم از ضرر شادمهر تو این دو ماه به رقم عجیبی میرسیم ...!!! دو ماه از بت حداقل پونصد هزار دلار درآمد داشته و با افت سی چهل درصدی دو ماه اخیر حداقل دویست هزار دلار ضرر کرده ... چار تا کنسرت تا حالا لغو شده باشه هر کنسرت دویست هزار دلار در نظر بگیریم ... میرسیم به ضرر یه میلیون دلاری ...!!!
شادمهر بچم غمگینه این روزا :))
masoud741
11-17-2022, 09:36 PM
بالاخره شادمهر بعد چند وقت پیداش شد و یه استوری گذاشت
ehsan1361
11-19-2022, 11:22 AM
تازه این شادمهر 20 ساله از ایران رفته و شناختش از ایران بیشتره ... بعد از اونایی که 40 ساله رفتن چه انتظاری دارین ...؟! وقتی میگم اینا کوچکترین شناختی از اوضاع احوال این مملکت ندارن اینجاست ...
ehsan1361
11-19-2022, 03:40 PM
هر دو خواننده های خوبی هستن تامام تامام
از اینت خوشم میاد گیرایی نسبتا بالایی داری احسان(sm2)
دوزاری هستن تامام تامام ...(sm2)
ناسلامتی دکتر مهندس هستم ...(sm2)یاد اون بنده خدا افتادم تو تست هوش افتادم وقتی نابغه دراومد گفت بزار یه بار دیگه امتحان کنیم ...(sm2)(sm2)
ehsan1361
11-19-2022, 04:57 PM
این پستت را پاک نکن تا حسین هم بیاد ببینه باز از فرصت استفاده کردی تا فخر فروشی کن به ماها (sm2)
اع آرا خوراکشه ...(sm2)(sm2) مترصد فرصت ...(sm2)
MaMaTiR
11-19-2022, 07:25 PM
دوزاری هستن تامام تامام ...(sm2)
ناسلامتی دکتر مهندس هستم ...(sm2)یاد اون بنده خدا افتادم تو تست هوش افتادم وقتی نابغه دراومد گفت بزار یه بار دیگه امتحان کنیم ...(sm2)(sm2)
(sm120)
ehsan1361
11-20-2022, 09:20 AM
(sm120)
اینکه چیزی نگفتی یک قدم به جلو حساب میشه برام ...(sm2) ولی اینکه چیزی نگفتی شکلک گذاشتی خیلی حرف زدی برام ...(sm2)
MaMaTiR
11-20-2022, 10:25 PM
اینکه چیزی نگفتی یک قدم به جلو حساب میشه برام ...(sm2) ولی اینکه چیزی نگفتی شکلک گذاشتی خیلی حرف زدی برام ...(sm2)
به جان استکتون اگه این حرفا باشه(sm2)
ehsan1361
11-21-2022, 09:13 AM
به جان استکتون اگه این حرفا باشه(sm2)
به این بدبخت چیکار داری آخه ...(sm2)
MaMaTiR
11-21-2022, 02:21 PM
به این بدبخت چیکار داری آخه ...(sm2)
دستشو گذاشته جلو که ی قُل دو قُلش مشخص نباشه(sm2)
ehsan1361
11-30-2022, 03:33 PM
نمیدونم چرا یاد آدم فروش شادمهر افتادم ...
وقتی دیدی که سوختی رفتیو ما رو فروختی وقتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــیی ععععععیییییییععععععیعیعیع
edvin242
12-01-2022, 04:17 PM
نمیدونم چرا یاد آدم فروش شادمهر افتادم ... وقتی دیدی که سوختی رفتیو ما رو فروختی وقتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــیی ععععععیییییییععععععیعیعیع [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]من یکی از کسایی بودم که کیروش خیلی قبول داشتم.چه از نظر فنی چه از نظر نظم تیمی....میدونی ایرانی جماعت اگر بفهمه طرف پخمه است روش سوار میشن..همون کاری که با اسکوچیچ کردن..(تو اردو مافیا و تخته بازی میکردن)ولی الان کیروش هم نوکر حکومت شده و باتوجه به صحبت هایی که تو کنفرانس داشته قطعا باش تمدید میکنن..دیگه چیزی هم برای ارئه نداره به تیم ملی بده.جای درستی هم برای پارو کردن پول انتخاب کرده
ehsan1361
12-01-2022, 06:25 PM
من یکی از کسایی بودم که کیروش خیلی قبول داشتم.چه از نظر فنی چه از نظر نظم تیمی....میدونی ایرانی جماعت اگر بفهمه طرف پخمه است روش سوار میشن..همون کاری که با اسکوچیچ کردن..(تو اردو مافیا و تخته بازی میکردن)ولی الان کیروش هم نوکر حکومت شده و باتوجه به صحبت هایی که تو کنفرانس داشته قطعا باش تمدید میکنن..دیگه چیزی هم برای ارئه نداره به تیم ملی بده.جای درستی هم برای پارو کردن پول انتخاب کرده
برعکس من از همون اول کی روش رو قبول نداشتم چون فقط مربی تمرین دهنده و تخته پاکن فرگوسن بود ... امتحانش رو هم در سرمربیگری بارها پس داد و داده ... دوره مربی های اتوبوسی مثل کی روش و موزینیو سالهاست تموم شده ...
ایرانی جماعت باید دیکتاتور بالا سرش باشه باید زور بالا سرش باشه چون دوست داره تحقیر بشه ... ایرانی جماعت عادت داره تا یه خارجی میبینه تلاش کنه نشون بده این مملکت خوبه چون مکتب آخوندیسم این توهم رو گسترش داده ... ایرانی جماعت اجنبی با اسم بزرگ رو دوست داره چون فک میکنه میتونه ازش استفاده کنه ...
کی روش همین روزاست که مدرک افتخاری حوزه رو بگیره و آخوند افتخاری بشه ... حجت السلام والمسلمین کل لوس کوروش ...
edvin242
12-02-2022, 06:34 PM
برعکس من از همون اول کی روش رو قبول نداشتم چون فقط مربی تمرین دهنده و تخته پاکن فرگوسن بود ... امتحانش رو هم در سرمربیگری بارها پس داد و داده ... دوره مربی های اتوبوسی مثل کی روش و موزینیو سالهاست تموم شده ...ایرانی جماعت باید دیکتاتور بالا سرش باشه باید زور بالا سرش باشه چون دوست داره تحقیر بشه ... ایرانی جماعت عادت داره تا یه خارجی میبینه تلاش کنه نشون بده این مملکت خوبه چون مکتب آخوندیسم این توهم رو گسترش داده ... ایرانی جماعت اجنبی با اسم بزرگ رو دوست داره چون فک میکنه میتونه ازش استفاده کنه ...کی روش همین روزاست که مدرک افتخاری حوزه رو بگیره و آخوند افتخاری بشه ... حجت السلام والمسلمین کل لوس کوروش ...نه نمیتونی بگی تخته پاک کن بوده..اگربوده کلمبیا و مصر اینقدر احمق نبودن که برن سراغش!!!!یا حتی خود افریقا جنوبی!!!همین الان مورینیهو تورم و هرسال هم تیم میگیره.منتها الان به پاس مصاحبه هایی که کرده تو کنفرانس ها خصوصا بازی با ولز فطعا حمایت وزیز داره .برخلاف دوره های قبلی!!! اسکوچیچ هم بازیکن ها کله پا کردن چون ایرانی جماعت حرفه ای نیست.وقتی ببینن میتونن رو مربی سوار بشن زیر پای مربی خالی میکنن....البته ما هیچ جای مملکتمون در این حد نیست که امرکا وانگلیس ببریم.و قطعا اگر ده بار دیگه با ولز هم بازی کنیم میبازیم.وقتی لیگ ما با رمالی وجادو دنبال نتیجه هستن.وقتی زمین تمرین نداریم وقتی بازیکن طلاهای زنش از بی پولی میفروشه انتظرت چی داری!!!!کیروش هم فهمیده چطور میشه ایرانی ها رو فریب داد.خوب هم فهمیده پول هم پارو میکنه
masoud741
12-02-2022, 11:05 PM
ملینای پدر سوخته عجب ویولونی میزنه
ehsan1361
12-03-2022, 11:28 AM
نه نمیتونی بگی تخته پاک کن بوده..اگربوده کلمبیا و مصر اینقدر احمق نبودن که برن سراغش!!!!یا حتی خود افریقا جنوبی!!!همین الان مورینیهو تورم و هرسال هم تیم میگیره.منتها الان به پاس مصاحبه هایی که کرده تو کنفرانس ها خصوصا بازی با ولز فطعا حمایت وزیز داره .برخلاف دوره های قبلی!!! اسکوچیچ هم بازیکن ها کله پا کردن چون ایرانی جماعت حرفه ای نیست.وقتی ببینن میتونن رو مربی سوار بشن زیر پای مربی خالی میکنن....البته ما هیچ جای مملکتمون در این حد نیست که امرکا وانگلیس ببریم.و قطعا اگر ده بار دیگه با ولز هم بازی کنیم میبازیم.وقتی لیگ ما با رمالی وجادو دنبال نتیجه هستن.وقتی زمین تمرین نداریم وقتی بازیکن طلاهای زنش از بی پولی میفروشه انتظرت چی داری!!!!کیروش هم فهمیده چطور میشه ایرانی ها رو فریب داد.خوب هم فهمیده پول هم پارو میکنه
کی روش در اثر تعریف و بزرگ کردن رسانه های انگلیسی شد همه کاره ... رسانه های انگلیسی عادتشونه بزرگنمایی کنن ... در اثر همین بزرگنمایی رئال مادرید خر شد و سرمربی شد ... هر جا رفته چیزی به فوتبالشون اضافه نکرده ... الان هم هنوز داره نون همون منچستر رو میخوره ... مورینیو هم همینطور ... سال به سال دریغ از پارسال ... دیگه هیچ لیگی به این مربیا محل نمیده چون چیزی برای عرضه ندارن ...
اسکوچیچ فقط به یه دلیل اخراج شد اونم اینکه اسم بزرگی نداشت ... ما ایرانیا عادت داریم به اسم بزرگ و برای اسامی بزرگ حاضریم جانفشانی کنیم ... تو سر خور باشیم و تحقیر بشیم چون سالهاست عادت کردیم ...
فقط من کی روش رو در یه زمینه قبول دارم ...!! اونم تغییر نسله ... به خاطر اینکه فقط کی روش میتونه تغییر نسل انجام بده چون جنجال نمیشه و حمایت مافیای رسانه ای پژمان راهبر رو داره ... البته با این قضایا مقبولیتش کم شده ولی فراموشکاری ایرانی جماعت بارها ثابت شده ...
ehsan1361
12-04-2022, 09:29 AM
ملینای پدر سوخته عجب ویولونی میزنه
یه نکته ای الان دقت کردم ... نگاهش فقط روی نت بود و چشم برنمیداشت ... نه مثل پرتابگرهای وزنه دومیدانی ویولن رو فشار نمیداد زیر گلو ، نه به آرشه و آکورد نگاه میکرد ... آموزش اصولی یعنی این ...(البته من مخالف آموزش موسیقی تو این سن هستم ...)
از ویولن سر در نمیارم ولی نت های دو تایی و سه تایی رو واقعاً خوب و اصولی میزد با توجه به سنش ... البته که همچین استادی هم داره ...(sm120)
masoud741
12-07-2022, 12:14 AM
یه نکته ای الان دقت کردم ... نگاهش فقط روی نت بود و چشم برنمیداشت ... نه مثل پرتابگرهای وزنه دومیدانی ویولن رو فشار نمیداد زیر گلو ، نه به آرشه و آکورد نگاه میکرد ... آموزش اصولی یعنی این ...(البته من مخالف آموزش موسیقی تو این سن هستم ...)از ویولن سر در نمیارم ولی نت های دو تایی و سه تایی رو واقعاً خوب و اصولی میزد با توجه به سنش ... البته که همچین استادی هم داره ...(sm120)دختر کو ندارد نشان از پدر!!
ehsan1361
12-12-2022, 11:02 AM
عفو بین الملل ...؟؟؟؟!!!!!! عجب ...!
ehsan1361
12-12-2022, 11:10 AM
این پست شادمهر چند جنبه داره ...!!!
1- 20 سال دوری از وطن باعث شد آلزایمر بگیره یادش بره اینجا ایرانه و کلیه سازمانهای بین المللی یعنی پشم ...
2- دلش سوخته خواسته یه حرکتی بزنه ... با اینکه میدونه این مللکت عفو مفو بی نول می نول نمیشناسه ...
3- اما سومی که احتمالش خیلی زیاده ، خواسته با منشن کردن پیج عفو بین الملل یه کلاسی بزاره یه خودنمایی بکنه و سطح بالا نشون بده (همون چس کلاس خودمون... ) ... به هر حال اونا که واکنشی نشون نمیدن و نهایت ابراز نگرانی عمیق از خودشون در میکنن ولی خب باعث دیده شدن میشه در سطح بی نول ملل ...
ehsan1361
12-18-2022, 12:00 PM
این کجا بود تو سایت ندیدم ... فقط وقتی دان میکنی کاور آهنگ اشتباهه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](_violin_cover_)_9m0i.j pg
ehsan1361
12-24-2022, 09:50 AM
اینطور که از گوشه کنار نجواهایی شنیده میشه شادمهر میخواد طلسم شکنی کنه و ماه فوریه آهنگ بده ...
هشتگ خرزو خان ...(sm120)
ehsan1361
12-24-2022, 03:37 PM
نه مثه اینکه واقعیه میخواد آهنگ بده بهمن ماه ...
نمیدونم چجوری میخواد همچین ریسکی کنه و فحش بخره ... مگه اینکه تا یه ماه دیگه فرجی بشه ...
masoud741
12-25-2022, 06:54 PM
نه مثه اینکه واقعیه میخواد آهنگ بده بهمن ماه ...نمیدونم چجوری میخواد همچین ریسکی کنه و فحش بخره ... مگه اینکه تا یه ماه دیگه فرجی بشه ...تک آهنگه یا همون ویدیو که قبلاً خبرشو دادی؟شاید میخواد آهنگ سیاسی بده بیرون البته خیلی بعیده
ehsan1361
12-26-2022, 09:29 AM
تک آهنگه یا همون ویدیو که قبلاً خبرشو دادی؟شاید میخواد آهنگ سیاسی بده بیرون البته خیلی بعیده
هیچی معلوم نیست ... به نظرم بعیده خواننده ای همچین ریسکی بکنه مگر اینکه خواننده های داخلی تحت فشار مجبور به فعالیت بشن فحش بخورن و لس انجلسیا پشتشون قایم بشن ... با توجه به اینکه جشنواره فیلم بهمن رو تحریم کردن بعیده تا اونموقع اتفاقی بیفته ... باید منتظر موند و دید ...
masoud741
12-27-2022, 12:10 AM
هیچی معلوم نیست ... به نظرم بعیده خواننده ای همچین ریسکی بکنه مگر اینکه خواننده های داخلی تحت فشار مجبور به فعالیت بشن فحش بخورن و لس انجلسیا پشتشون قایم بشن ... با توجه به اینکه جشنواره فیلم بهمن رو تحریم کردن بعیده تا اونموقع اتفاقی بیفته ... باید منتظر موند و دید ...آره باید ببینیم واقعا آهنگ میده بهمن یا نه
ehsan1361
12-31-2022, 10:21 AM
نه مثه اینکه خبراییه ...
تور 2023 اوکی شده میخواد شروع کنه ...
masoud741
12-31-2022, 09:28 PM
نه مثه اینکه خبراییه ... تور 2023 اوکی شده میخواد شروع کنه ...چه خبرایی؟!
ehsan1361
01-01-2023, 10:08 AM
چه خبرایی؟!
وقتی تور کنسرت اوکی میشه یعنی همه چی اوکی شده ...
از جمله آهنگ جدید که میدونم خیلی دنبالشی مسعود جان ...(sm120)
ehsan1361
01-01-2023, 10:14 AM
ولی خداوکیل خداوکیل (به قول شیرازیا ...(sm120)) نگاه کن خرزو خان از کجاها خبر داره ...(sm120) یک هفته پیش که همه درگیر سناریوی پیچیده نظام هستن و با گوشی دارن بازی میکنن میاد میگه شادمهر میخواد شروع کنه و عکس العمل بنده >> (sm77)(sm77)(sm77)(sm120) آخه چجوری ممکنه ...؟ از اسی انکار و از خرزو اصرار ...(sm120)
بعد اونوقت میان قدرت خرزو خان رو زیر سوال میبرن ...(sm120)
به جان خودم چیزایی میگه و از جاهایی خبر داره که خود خواننده خبر نداره ...(sm2)که اگه بگم بازم میان الیاس رو میبرن ...(sm2)
peyman.2012
01-01-2023, 01:36 PM
وقتی تور کنسرت اوکی میشه یعنی همه چی اوکی شده ...
از جمله آهنگ جدید که میدونم خیلی دنبالشی مسعود جان ...(sm120)
آهنگ روضه وار مهم نی
چند نفری از اون وریا دادن
از امیرحسین افتخاری شروع شد دیشبم فکر کنم احمد سعیدی منتشر کرد
اما کونسرت اگر بذاره چنان دهنی ازش صاف بشه که تا عمر داره خاطره ش رو فراموش نکنه همون کاری که با ساسی کردن (sm234) البته من بدم نمیاد چون شادمهر تو دهنی لازمه براش که خودش را حسابی یه جمع و جور بکنه و متوجه بشه زندگی فقط پول دراوردن نیست و مردم مسیول ولخرجی های ایشون نیستن که بخواد مردمو تو این شرایطم بدوشه
خجالت نکشید تمام این مدت صفحه بت مجیک هر روز استوری شرط بندی گذاشت ..
masoud741
01-01-2023, 02:10 PM
وقتی تور کنسرت اوکی میشه یعنی همه چی اوکی شده ... از جمله آهنگ جدید که میدونم خیلی دنبالشی مسعود جان ...(sm120)خخخخخخخ!!
ehsan1361
01-02-2023, 11:20 AM
فضای فکریت خیلی عجیب و غریبه داداش ذهنت در کل شیش و هشت میزنه احسان (sm9)
هر کس هر چی بگه تو یه جواب پرت براش داری که بیای بنویسی آدم کلا دهنش را جلو تو ببنده راحت تر و بهتره .. بی خیال ... (sm54)
من این حرفا رو کلی گفتم ... اونم با دلیل و سند و مدرک و با تاریخ ...!!! نمیدونم کجاش عجیب غریبه ...!!!
(sm77)(sm77)(sm77)بازم نمیدونم کجاش پرته ...!!! اسپم آخرت در مورد عقب نشینی مردم بود که با سند و دلیل و تاریخ در موردش چند خطی نوشتم ... حالا از نظرت پرته اشکال نداره ... همون بیخیال ...!!!
ehsan1361
01-04-2023, 10:02 AM
واضح و مبرهن در مورد انقلاب موبایلی ...
edvin242
01-04-2023, 09:25 PM
در مورد به اصلاح هنرمندان هم بگیم بد نیست ...
الان نگاه کن مهران رجبی سیبل شده فحش میخوره و خودش میگه طوفان که بره کف میمونه ... خب این یارو سرنوشت شریفی نیا حیایی و بقیه رو دیده سال 88 اینو میگه ... اینو به چشم دیدم ... یه بار تابستون سال 88 بود که دیدم شلوغ شده خیابون اولش ترسیدم برم جلو میخواستم برگردم که دیدم میگن خودش بود شریفی نیای حرومی ... ! شریفی نیا رو تو خیابون دیدن به ماشینش سنگ زده بودن در رفته بود ...! تا این حد منفور بود ... حالا کسی یادش میاد ...؟ بهش سنگ میزنن ...؟ یا امین حیایی قلاده طلا بازی کرده بود تو اوج منفوریت بود و الان براش کف و سوت میزنن ... هیشکی هم یادش نمیاد ...
سابقه فراموشی و عقب نشینی در تمام حوزه ها هست به وفور ... پس در این مورد ملت احمق بارها امتحانش رو پس داده ...
ببین نمیتونم بگم با حرفات مخالفم یا موافق..ولی روی یه سری جزئیات بحث دارم......اولا اینکه مهمترین دارایی هرکس جونش.یعینی ج.ا وقتی به راحتی اعدام میکنه عملا ترس و وحشت انداخته به جون خیلی ها..خیلی ها هم (قشر خاکستری)
که از اول تکلیفشون معلوم بود..خیلی از مردم هم وضع بدی ندارند اگر میخوای یک سری مشاغل برات قطاری اسم ببرم ک حتما خودت اطلاع داری....همین امسال هم از تقریبا بیست روز قبل از جمعه سیاه تمام هتل های شهر وان پر شد یعنی حدود یک ما قبل هتل بود رزرو کنی خب اینا رو کی میگیره؟؟؟همین مردم ......
اما در مورد عقب نشینی ملت هر سری با یک ترفندی ج.ا باج میده و موفق میشه الان هم اعدام ها واقعا بی تاثیر نیست..ولی چیزی که مهم این سری تو اون سالایی ک اشار کردی نفرت مردم بیشترشده و قطعا بیشتر هم میش حالا باید اینقدر وضع خراب باشه اینقدر فشار بیاد که ملت سخت بگذره که این پروسه زمان بر...از طرفی الان مشخص شد این حکومت خود غربی ها گذاشتن چون عملا هیچ کاری نکردن...الان با اومدن اینترنت ماهواره ای اوضاع فرق داره زمانی میتونی بگی انقلاب موبایلی شکست خورد که تمام کمال دسترسی ازاد باشه نه اینکه بگوزی نت قطع بشه،،،،،
masoud741
01-04-2023, 09:43 PM
بچه ها فیلترشکن خوب سراغ ندارید که با خط ایرانسل بتونم اینستاگرام را باز کنم؟
edvin242
01-05-2023, 11:06 PM
ببین همین مهمترین دارایی هر کس که جونشه ... (بازم نمیخوام مقایسه کنم با سال 57 ولی ناخودآگاه میریم به سمتش ، مردم هم که الگوشون 57 شده ...) الان طرف میره زندگیشو خرج صورت و قیافش میکنه که زیباتر به نظر بیاد ... بعضی ها که زندگیشون شده جراحی زیبایی ... بعد اینا بیان انقلاب کنن ...؟! سال 57 این چیزا مهم بود ...؟ طرف تا عطسه میکنه نگران سلامتیش میشه بعد بره انقلاب کنه ...؟!
اما وضع اقتصادی مردم ... همین ملت که میبینی از پیر و جوون هر روز تو مارکت و پاساژ و بازار دارن غر میزنن و فحش میدن ، میرن پیش خرید ایران خودرو و سایپا رو تا سال دیگه پر و آباد میکنن ... واسه احمق بودن این ملت میشه کنفرانس بین المللی برگزار کرد ... امید بستن به این ملت مثل امید بستن به مردم کوفه ...
عقب نشینی با ترفند نظام مال زمانی بود که اسهال طلبا و خاتمی گول میزدن ... حالا دستشون رو شده و به تاریخ پیوستن ... نفرت ملت که سالهاست به اوج خودش رسیده و بیشتر نمیشه ... اقلیت 16 درصدی هم میدونه ... پس این ملت احمقه که منتظر میشینه ببینه چی میشه ... انگار منتظر معجزه نشسته که یکی از آسمون بیاد و نجاتش بده ... پس میگه اینم که هیچی بریم به بدبختیمون برسیم که خربزه آبه ...
اگه منظورت از فشار اقتصادیه که این ترفند نظامه ...! شکمی که گرسنه باشه هیچوقت نمیاد انقلاب کنه ... فکری که مشغول معییشت و نون شب باشه نمیاد انقلاب کنه ... پس فقر باید گشترش پیدا کنه تا کسی به فکر انقلاب نباشه ... سخن چرچیل که گفت عرب رو سیر نگه دار و ایرانی رو گرسنه تا به خاورمیانه تسلط داشته باشی دقیقاً داره اجرا میشه ...
منظورم از انقلاب موبایلی تمام و کمال بدون و نبودن نت نبود ... موبایل حکم مجاز داره ... مجاز هویت نداره ... وقتی سرها تو گوشی باشه همه چی صرفاً ختم به گوشی میشه ... طرف میگه خب امروز هم چار تا پست و استوری گذاشتم چار تا کامنت گذاشتم و دینم را در راستای انقلاب ادا کردم و حالا بهتره برم به زندگیم برسم ... همین قدر پوچ و بی هویت ...!!!
انقلابی که رهبرش موبایل باشه به جایی نمیرسه ...
ببین من مخالف حرفات نیستم .منتها به نظرم نمیتونی قایس کنی با 57 و من این قیاس درست نمیدونم..ساواک هرچی بود بچه 15ساله و 16ساله نمیکشت..کلا من این قیاس قبول ندارم.و اصلا هیچ ربطی به 57نداره.طبق گفته خودت که برام تو خصوصی فرستادی 57 با الان به خاطر وجود خیلی چیزها متفاوت...الان کرد ها ببین؟؟!!!!!!!!واقعا من میگم خود مختاری حقشون.نوش جونشون..اندازه یک ایستگاه مترو تهران کرج جکعیت تو تهران اومده؟؟؟؟ولی جوانرود مهاباد ببین؟!!!!!!!ایا جوانرود و مهاباد این حرف هایی که زدی صدق میکنه؟پاوه صدق میکنه؟؟سیستان بلوچستان صدق میکنه؟؟؟؟(منظورم زیبایی و این داستان ها) قطعا نه صدق نمیکنه...
من بهت گفتم وضع خیلی از مردم خوبه. همون تهرانی میره شمال تو ویلا..شمالی ویلاش کرایه میده چند برابر قبل!!مدیر های عالی رتبه نفت حفاری فولاد .نظامی ها..قاضی ها..ولی اینا هم زمان داره ....خیلی از مردم احمق هستن من منکر این نمیشم..شما همین الان بگو مرغ کیلو 45تومن یعنی سه هزار تومن ارزون تر از بازار ببین چه جمعیتی از پیر و جوون میاد..یا نمونه بارزش ثبت نام ایران سایپا وایران خودرو..یا مثالی که برات زدم تور های مسافرتی...پساز نظر اقتصادی هنوز به اون درجه بدبختی نرسیدیم.که طرف گوشت گربه بخوره...الان تو دیوار رفتی یا نه؟؟ببین چه چیزهایی میفروشن!!!ولی هنوز جا داره
ی استادی داشتیم میگفت جامعه مجازی و افرادی که تو فضای مجازی هستن اصلا توایران نیستن و تو مریخن یعنی صد هشتاددرجه رفتارها متفاوت..
Aghili
01-06-2023, 08:15 AM
در مورد به اصلاح هنرمندان هم بگیم بد نیست ...
الان نگاه کن مهران رجبی سیبل شده فحش میخوره و خودش میگه طوفان که بره کف میمونه ... خب این یارو سرنوشت شریفی نیا حیایی و بقیه رو دیده سال 88 اینو میگه ... اینو به چشم دیدم ... یه بار تابستون سال 88 بود که دیدم شلوغ شده خیابون اولش ترسیدم برم جلو میخواستم برگردم که دیدم میگن خودش بود شریفی نیای حرومی ... ! شریفی نیا رو تو خیابون دیدن به ماشینش سنگ زده بودن در رفته بود ...! تا این حد منفور بود ... حالا کسی یادش میاد ...؟ بهش سنگ میزنن ...؟ یا امین حیایی قلاده طلا بازی کرده بود تو اوج منفوریت بود و الان براش کف و سوت میزنن ... هیشکی هم یادش نمیاد ...
سابقه فراموشی و عقب نشینی در تمام حوزه ها هست به وفور ... پس در این مورد ملت احمق بارها امتحانش رو پس داده ...
تو چرا ملت رو احمق میدونی
به نظرم کار احمقانه رو خود امریکا کرد که گزینش مریم رجوی شد (sm2) یه جور تیر خلاصی زد
ehsan1361
01-06-2023, 10:51 AM
الان همسر شادمهر بزنه ترنسلت چی میشه ...؟(sm120) دوباره فوبیای کلید ...(sm2)
شادمهر کلید میندازه و دوباره در باز نمیشه ... صدا میاد برو پیش همون قاضی که آرومت کنه ... بابا دوباره چی شده باز ...؟ آره دیگه یه جوری آرومت میکنه ... بابا درو وا کن ببینم چی میگی ... عجب بدبختی گیر کردیم ما ... ای لعنت به خوانندگی ...(sm2)
peyman.2012
01-06-2023, 12:52 PM
احسان حیا کن دیگه برو برا فک و فمیلات این کرسی شرا رو بباف
تبدیل شدی به مقام سس شعر گو اعظم در موزیک باران
در مورد همه چی باید یه سس شعری ببافه قشنگ
نشنیدی میگن حرف زدن بلد نیستی .. حرف نزدنم بلد نیستی تو؟؟
اه اه (sm39)(sm39)
peyman.2012
01-06-2023, 12:54 PM
چه نازنین کاربرایی بودن در باران یه موقعی (sm74)
جای همشون این ..... اومده پر کرده به کی بگه آدم این حجم بی سابقه از درد و فلاکت رو آخه (sm81) (sm81)
این یارو رو فمیلاش به خدا اگر گردن بگیرن (sm81)
MaMaTiR
01-06-2023, 01:32 PM
سکوت نکن حسین حمایت کن توعم بابا از من
نای حرف زدن دیگه برام باقی نمونده از دست این یاروگه (sm74)(sm50)
@MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
جیز جیز(sm21)
MaMaTiR
01-06-2023, 01:34 PM
پیمان و احسان اگه اومدن منو تو گونی کردن تقصیر شما دهن سرویساس(sm2)
بیخیال شین این بحثا جاش اینجا نیست
با این خطوطی که ما میایم اینجا همین الان میدونن خونه کی هستی(sm2)
MaMaTiR
01-06-2023, 03:50 PM
پستم رو پاک میکنم وقتی خوندی (sm10)
ه (sm172)
MaMaTiR
01-06-2023, 03:51 PM
پاک کنیم همه رو بره(sm2)
ehsan1361
01-07-2023, 08:06 AM
احسان حیا کن دیگه برو برا فک و فمیلات این کرسی شرا رو بباف
تبدیل شدی به مقام سس شعر گو اعظم در موزیک باران
در مورد همه چی باید یه سس شعری ببافه قشنگ
نشنیدی میگن حرف زدن بلد نیستی .. حرف نزدنم بلد نیستی تو؟؟
اه اه (sm39)(sm39)
نامرد رو ببین همه رو پاک میکنه اینو پاک نمیکنه ...(sm2) بعد میگن احسان دنبال دعواس ...(sm2)
یادم نمیاد تو این اسپم های آخر به خواننده ای اشاره کرده باشم از جمله باران ...(sm2)(sm2)هر موقع به خواننده ت حمله کردم بیا ...(sm2)
ehsan1361
01-07-2023, 08:08 AM
چه نازنین کاربرایی بودن در باران یه موقعی (sm74)
جای همشون این ..... اومده پر کرده به کی بگه آدم این حجم بی سابقه از درد و فلاکت رو آخه (sm81) (sm81)
این یارو رو فمیلاش به خدا اگر گردن بگیرن (sm81)
اول اینکه یاروگه با من بودی ... ؟(sm98)(sm74) دیگه قرار نبودا ...(sm98)
ehsan1361
01-07-2023, 08:21 AM
نازنین کاربرا که اشاره کردی یه موقعی تو باران بودن ... (از لیست بیشترین ارسال برداشتم ...(sm2))
112919 Chavosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
102085 hajimahdi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
85863 HO33E!N ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!N)
75574 MrA_Chavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
56980 Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
51768 kamyab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
47159 *_* ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]*_*)
46945 Herzeleid ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
46448 !M?sbh؟! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!M-sbh؟!)
42065 Changed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
40124 .Vahid. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
36363 .Peyman. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35917 Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35794 pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35132 madrid_25 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35042 nani77 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
34409 Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
33621 mohammad68 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
33163 HOSSEIN ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32651 ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32646 !..:: joker ::..! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!-joker-!)
32566 daniyal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32153 Milad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
31229 TO FAN ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
31211 Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
از بالا به پایین
چاوش : چه نازنین کاربری ...(sm2)
حاج مهدی : سلطان اسپم های دوزاری ...(sm2)
حسین : سرکرده های رئالی های انجمن با اسپم های رگباری ...(sm2)
ممر : (sm2)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])امیر : (sm146)(sm2)
احمد کمیاب : گول زننده ترین کاربران تاریخ باران ...(sm2)
مورتوض یوزر پستون : نمیرترین کاربر تاریخ باران ...(sm2)
امین هرزللررد : رقیب بنده در بیانیه ...(sm2)
سینجول : (sm2)(sm2)
علیریضا آلاسکا : دائم التغییر ...(sm2)
وحید : یادم نیست ...
پیمون : (sm2)
میلیک : رقیب بنده در صدر اعظمی و نخست وزیر خود خوانده ...حضرت استاد رضا یزدانی ...(sm146)(sm2)
پیرانا : هیچی رفت ...(sm2)
پارسا : استاد بنده و صاحب تاپیک کامینگ سون و شادمهر ...(sm146)(sm2)
و در نهایت هادی دی وی دی ...(sm2)(sm2)
چه نازنیانی به به ...(sm2)(sm2)
ehsan1361
01-07-2023, 08:22 AM
حالا اینا همشون رفتن دارم میگما ...(sm2) شانس ماست یهو همه آنلاین میشن ...(sm2) پیمان تقصیر توئه دعوا شد ...(sm2)
ehsan1361
01-07-2023, 08:24 AM
پیمان و احسان اگه اومدن منو تو گونی کردن تقصیر شما دهن سرویساس(sm2)
بیخیال شین این بحثا جاش اینجا نیست
با این خطوطی که ما میایم اینجا همین الان میدونن خونه کی هستی(sm2)
تو هم که همش میخوان بیان ببرنت ...(sm2)(sm2)آخه ما رو کجا بیان ببرن ...(sm2)(sm2)یعنی بازجویی اول میگن آقا اصن هر چی تو میگی درسته فقط برو سرم درد گرفت ...(sm2)(sm2)
MaMaTiR
01-07-2023, 12:51 PM
تو هم که همش میخوان بیان ببرنت ...(sm2)(sm2)آخه ما رو کجا بیان ببرن ...(sm2)(sm2)یعنی بازجویی اول میگن آقا اصن هر چی تو میگی درسته فقط برو سرم درد گرفت ...(sm2)(sm2)
نبودی بحثا بالا گرفت همه از دم دیلیت شد(sm120)
peyman.2012
01-07-2023, 02:33 PM
نامرد رو ببین همه رو پاک میکنه اینو پاک نمیکنه ...(sm2) بعد میگن احسان دنبال دعواس ...(sm2)
یادم نمیاد تو این اسپم های آخر به خواننده ای اشاره کرده باشم از جمله باران ...(sm2)(sm2)هر موقع به خواننده ت حمله کردم بیا ...(sm2)
به خواننده های مورد علاقه ام اگر توهین بشه که بدجوری کلفت بارت میکنم آره اینجوریاست (sm188)(sm233)
peyman.2012
01-07-2023, 02:37 PM
نازنین کاربرا که اشاره کردی یه موقعی تو باران بودن ... (از لیست بیشترین ارسال برداشتم ...(sm2))
112919 Chavosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
102085 hajimahdi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
85863 HO33E!N ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!N)
75574 MrA_Chavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
56980 Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
51768 kamyab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
47159 *_* ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]*_*)
46945 Herzeleid ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
46448 !M?sbh؟! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!M-sbh؟!)
42065 Changed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
40124 .Vahid. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
36363 .Peyman. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35917 Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35794 pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35132 madrid_25 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
35042 nani77 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
34409 Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
33621 mohammad68 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
33163 HOSSEIN ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32651 ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32646 !..:: joker ::..! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!-joker-!)
32566 daniyal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
32153 Milad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
31229 TO FAN ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
31211 Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
از بالا به پایین
چاوش : چه نازنین کاربری ...(sm2)
حاج مهدی : سلطان اسپم های دوزاری ...(sm2)
حسین : سرکرده های رئالی های انجمن با اسپم های رگباری ...(sm2)
ممر : (sm2)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])امیر : (sm146)(sm2)
احمد کمیاب : گول زننده ترین کاربران تاریخ باران ...(sm2)
مورتوض یوزر پستون : نمیرترین کاربر تاریخ باران ...(sm2)
امین هرزللررد : رقیب بنده در بیانیه ...(sm2)
سینجول : (sm2)(sm2)
علیریضا آلاسکا : دائم التغییر ...(sm2)
وحید : یادم نیست ...
پیمون : (sm2)
میلیک : رقیب بنده در صدر اعظمی و نخست وزیر خود خوانده ...حضرت استاد رضا یزدانی ...(sm146)(sm2)
پیرانا : هیچی رفت ...(sm2)
پارسا : استاد بنده و صاحب تاپیک کامینگ سون و شادمهر ...(sm146)(sm2)
و در نهایت هادی دی وی دی ...(sm2)(sm2)
چه نازنیانی به به ...(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)
برای دقایقی لبخند به لبم آوردی ...
بین همین لیست یه سری کاربرا را چرا فاکتور گرفتی هان؟؟ نتونستی گیر بدی بهشون (sm70)
ehsan1361
01-07-2023, 02:38 PM
نبودی بحثا بالا گرفت همه از دم دیلیت شد(sm120)
بحث بین لولک و بولک ...(sm19)(sm2)
peyman.2012
01-07-2023, 02:39 PM
حالا اینا همشون رفتن دارم میگما ...(sm2) شانس ماست یهو همه آنلاین میشن ...(sm2) پیمان تقصیر توئه دعوا شد ...(sm2)
دهنت اتفاقا دسرسی به شبکه های اجتماعی سخت شده یهو دیدی امروز فردا ظاهر شدن برگشتن باران (sm17) (sm61)
ehsan1361
01-07-2023, 02:41 PM
به خواننده های مورد علاقه ام اگر توهین بشه که بدجوری کلفت بارت میکنم آره اینجوریاست (sm188)(sm233)
باران دوست دختر شهباد بوده ؟(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)
برای دقایقی لبخند به لبم آوردی ...
بین همین لیست یه سری کاربرا را چرا فاکتور گرفتی هان؟؟ نتونستی گیر بدی بهشون (sm70)
(sm70)نمیشناسم بقیه رو ... (sm120) چون اون موقع اسپمر نبودم هیچکدوم رو نمیشناسم ...(sm120) اینا رو هم میبینی تک و توک میشناسم ...(sm120)
به قول بابا پنجعلی : من فقط نقــــــــــــــی رو میشناسم ...(sm2)
peyman.2012
01-07-2023, 02:45 PM
آخ جون دوباره دعوا ...(sm173)(sm2)
بیا میخوای واقعاً بیان ما رو ببرن اینا چیه میگی ...(sm155)(sm2)
فشار زیاد شده بابام جان دیگه نمیشه تحمل کرد تو هم که هی رو اعصاب من بدبخت رژه میری
پاک کن نقل را (sm70)(sm81)
MaMaTiR
01-07-2023, 02:49 PM
بحث بین لولک و بولک ...(sm19)(sm2)
تو چی پس.. 3 کله پوک میشه تو بیای(sm2)
ehsan1361
01-07-2023, 03:01 PM
فشار زیاد شده بابام جان دیگه نمیشه تحمل کرد تو هم که هی رو اعصاب من بدبخت رژه میری
پاک کن نقل را (sm70)(sm81)
بزار لیست سیاه راحت ...(sm2)
ehsan1361
01-07-2023, 03:03 PM
تو چی پس.. 3 کله پوک میشه تو بیای(sm2)
من داشتم رد میشدم چرا منو قاطی میکنی ...(sm2)حالا چون تویی باشه منم بازی سه کله پوک ...(sm2)مثلث مرگبار EHP ...(sm2)
peyman.2012
01-08-2023, 06:10 PM
بزار لیست سیاه راحت ...(sm2)
اون دیگه اون سری خز شد باید فکر حرکت جدید باشم برای تو (sm198)(sm2)
(sm19) (sm72)
ehsan1361
01-09-2023, 09:29 AM
اون دیگه اون سری خز شد باید فکر حرکت جدید باشم برای تو (sm198)(sm2)
(sm19) (sm72)
(sm19) ای جووووووووووون زززززز ...(sm127)(sm120)
ساعد باقری
01-09-2023, 08:02 PM
آهنگ سیندرلای شهیار قنبری واقعا عجب چیزیه !سطح تنظیمش خیلی بالاست ،هر لحظه آدم رو سوپرایز میکنه این آهنگ از ترانه چند زبانه با اون کلام خاص و منحصر به فرد گرفته تا این تنظیم خیلی جذاب و متفاوت .واقعا لذت بردم از آشنایی اتفاقی با این آهنگ .باید کارهای دیگرش رو هم سر فرصت گوش کنم ،چون واقعا از نظر هنری خیلی حرف ها واسه گفتن داره این شهیار قنبری. واسه منی که شاید خاص پسند نباشم و با ترانه های شهیار قنبری هم هیچوقت به اندازه بعضی ترانه سرایان دیگر مثل اردلان سرفراز ارتباط برقرار نکردم واقعا این کار در این برهوت موسیقی غنیمتی بود .و البته درود بر معین شیرپور با این تنظیم فوق العاده.
ehsan1361
01-16-2023, 10:45 AM
قطعاً بزرگترین چالش شادمهر همین کنسرته ... حتی بالاتر از چالش اعلام بت ...
اگه شادمهر از این چالش به سلامت بیرون بیاد دیگه اسفندیار موسیقی میشه و هیچی جلودارش نمیشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g
ehsan1361
01-17-2023, 10:54 AM
اینم موزیک ویدئو ...(sm2)دیگه چی میخواین ...(sm2)
ehsan1361
01-18-2023, 10:21 AM
تا الان که واکنش منفی وجود نداشته یا من ندیدم ... فقط تو کنسرت فحش نخوره که کار به جاهای باریک میکشه ...
ehsan1361
01-18-2023, 10:26 AM
این دیگه آخرین چالش و البته سخت ترینشه ... آخرین خان از هفت خان ...
خان اول : رفتن از ایران ...
خان دوم : پشت کردن به بزرگای موسیقی لس آنجلسی ...
خان سوم : افت کردن و خودت آهنگ بساز هوادارا ...
خان چهارم : بت
خان پنجم : پلی بک
خان ششم : ماجرای تجاوز (تیم تجاوز در خانـــــــــــــه ی بـــــــــــزرگ :))
خان هفتم : کنسرت تو این شرایط ...
واسه همین میگم اینو رد کنه دیگه هیچی جلودارش نیست ... مکتب شادمهر ...
ehsan1361
01-19-2023, 03:37 PM
پارتی رادیو هم اوکی شد 4 روز بعد از کنسرت شادمهر ...
masoud741
01-26-2023, 01:07 AM
تا الان که واکنش منفی وجود نداشته یا من ندیدم ... فقط تو کنسرت فحش نخوره که کار به جاهای باریک میکشه ...[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]فحش که میخوره شک نکن
ehsan1361
01-26-2023, 09:53 AM
فحش که میخوره شک نکن
به هر حال هر کی خربزه میخوره پا لرزش هم میشینه ... ولی شانسی که شادمهر داره اینه که جشنواره زودتر برگزار میشه و تمام انرژی فحش ها صرف اونا میشه ... تازه داخلیا هم میخوان شروع کنن ...
ehsan1361
01-26-2023, 09:57 AM
(sm19) این شیشه ها خیلی باحاله ... آب خوردن باهاش لذت بخشه ...(sm120)
masoud741
01-26-2023, 07:26 PM
(sm19) این شیشه ها خیلی باحاله ... آب خوردن باهاش لذت بخشه ...(sm120)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]آره اینام دارند توش آب معدنی میخورند (sm120)
ehsan1361
01-27-2023, 10:24 AM
آره اینام دارند توش آب معدنی میخورند (sm120)
پس چی ...؟ (sm120) آب معدنی ناب دماوند ...(sm120)
peyman.2012
01-28-2023, 09:21 AM
نگران نیما شدم .... بعد از شهریور ماه دیگه ندیدمش اینجا آنلاین بشه .. اگر پیاممو میبینی یه خیر از خودت بده نیما جان از نگرانی در بیایم 9NIMA1
MaMaTiR
01-28-2023, 08:08 PM
نگران نیما شدم .... بعد از شهریور ماه دیگه ندیدمش اینجا آنلاین بشه .. اگر پیاممو میبینی یه خیر از خودت بده نیما جان از نگرانی در بیایم @9NIMA1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
منم نگران احسان شدم از دو روز پیش تا الان اینجا ندیدمش(sm74) ehsan1361اگه زنده ای با کد مورس بهم خبر بده(sm2)
9NIMA1
01-29-2023, 01:02 AM
سلام پیمان peyman.2012 جان. خوبی؟خیلی مخلصیم.والا از همون شهریور که یه مدت انجمن و سایت به فنا رفت. یه چند باری چک کردم دیدم سایت بالا نمیاد دیگه کلا بیخیال شدم تا همین یکی دو روز پیش شانسی با ویپی ان زدم دیدم اومد:) معلومه دل به دل راه داره.راستش با این وضعیتی که توی این سه چهار ماه پیش اومد هیچ دل و دماغی برامون نمونده. دیگه حتی موزیک هم خیلی وقته گوش ندادم :/ اما خوشحالم از اینکه باز هم شما ها هستید و این دورهمی هنوز هم پابرجاست هرچند کم و پراکنده ❤️امیدوارم حال همگی خوب باشه ؛)
ehsan1361
01-29-2023, 10:07 AM
منم نگران احسان شدم از دو روز پیش تا الان اینجا ندیدمش(sm74) @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])اگه زنده ای با کد مورس بهم خبر بده(sm2)
(sm2) نامرد ...(sm2)
peyman.2012
01-29-2023, 02:56 PM
منم نگران احسان شدم از دو روز پیش تا الان اینجا ندیدمش(sm74) ehsan1361اگه زنده ای با کد مورس بهم خبر بده(sm2)احسان کاربر همیشه در صحنه باران به حساب میاد اگر چند ساعت در شبانه روز آنلاین نشه آدم نگران میشه خو ... والا ...
سلام پیمان peyman.2012 جان. خوبی؟خیلی مخلصیم.والا از همون شهریور که یه مدت انجمن و سایت به فنا رفت. یه چند باری چک کردم دیدم سایت بالا نمیاد دیگه کلا بیخیال شدم تا همین یکی دو روز پیش شانسی با ویپی ان زدم دیدم اومد:) معلومه دل به دل راه داره.راستش با این وضعیتی که توی این سه چهار ماه پیش اومد هیچ دل و دماغی برامون نمونده. دیگه حتی موزیک هم خیلی وقته گوش ندادم :/ اما خوشحالم از اینکه باز هم شما ها هستید و این دورهمی هنوز هم پابرجاست هرچند کم و پراکنده ❤️امیدوارم حال همگی خوب باشه ؛)سلام. چطوری نیما جان؟ ممنونم ازت ما بیشتر داداش خوشحالمون کردی با پیامت به همچنین ❤️❤️ همین طوره حق با توعه معلوم نیست چجوری نفس میکشیم و زنده ایم. برای بعضیا که از قبلم اوضاع خوبی نداشتن دیگه شرایط غیرقابل تحمل شده و هیچ در کل چیزی برای از دست دادن نداریم. نمیدونم چه کار باید کرد .. اوضاع ایرانمون جوری شده که هر روز داریم کمتر میشیم و آدم از روزای بعدش خبر نداره جدا . بازم میگم خیلی خوشحالم که اتفاق بدی برات نیافتاده و امیدوارم حداقل از من نوعی شرایطت تا حدودی بهتر باشه .. قربانت دوست من
ehsan1361
01-29-2023, 03:52 PM
احسان کاربر همیشه در صحنه باران به حساب میاد اگر چند ساعت در شبانه روز آنلاین نشه آدم نگران میشه خو ... والا ...
چند ساعت ...؟ (sm120)دقایقی که من میام اینجا به 10 دقیقه نمیرسه ... ولی میام سه چهار تا اسپم میزارم سهم خودمو ادا میکنم ... حالا که همه رفتن چراغ انجمن نباید خاموش بمونه ...
همیشه در صحنه رو خوب اومدی ...(sm120)
peyman.2012
01-29-2023, 04:45 PM
چند ساعت ...؟ (sm120)دقایقی که من میام اینجا به 10 دقیقه نمیرسه ... ولی میام سه چهار تا اسپم میزارم سهم خودمو ادا میکنم ... حالا که همه رفتن چراغ انجمن نباید خاموش بمونه ...همیشه در صحنه رو خوب اومدی ...(sm120)بله جمله ام ایهام داشت منظور این بود که اگر در طی چند ساعت در یک شبانه روز آن نشه و پیام یا همون اسپم ول نکنه : دی سهمتو ادا کن بابام جان انجمن متعلق به خودته اسی تعارف چرا میکنی
ehsan1361
01-29-2023, 06:04 PM
بله جمله ام ایهام داشت منظور این بود که اگر در طی چند ساعت در یک شبانه روز آن نشه و پیام یا همون اسپم ول نکنه : دی سهمتو ادا کن بابام جان انجمن متعلق به خودته اسی تعارف چرا میکنی
ایهام برای چی ...؟(sm120) اگه منظورت اینه چرا هر روز میام که باید بگم چرا نیام ...؟ (sm120) به هر حال سهم آب و گل داریم ...(sm120)
bisedaa
01-29-2023, 06:34 PM
یادمه میگفتی خرضوخان گفته آهنگ جدید به زودی...
ehsan1361
01-30-2023, 08:24 AM
یادمه میگفتی خرضوخان گفته آهنگ جدید به زودی...
آره گفت عجله نکن اینم مثل موزیک ویدئو که گفته بود میاد ...(sm120)چه موزیک ویدئو فاخری هم بود ...(sm2)
ehsan1361
01-30-2023, 08:26 AM
یهو دیدی همین روزا یهویی اومد ...(sm120)
peyman.2012
01-30-2023, 08:51 PM
ایهام برای چی ...؟(sm120) اگه منظورت اینه چرا هر روز میام که باید بگم چرا نیام ...؟ (sm120) به هر حال سهم آب و گل داریم ...(sm120)موضوع سر اومدن و نیومدن نیست که اینجا انجمن موسیقیه زمینه اول و اصلیش هم طبعا باید موزیک باشه یه کمم درباره موسیقی صحبت کنی به کسی برنمیخوره ها ... باز الان میگی آهنگ گوش نمیکنم خب این مشکل ما نیست مشکل توعه من که گوش میکنم چون موسیقی برام مثل آب و غذا و اکسیژن و کلا یه چیز غریضی (شده) به حساب میاد .. اینو چند بار گفته باشم خوبه؟
ehsan1361
01-31-2023, 08:28 AM
موضوع سر اومدن و نیومدن نیست که اینجا انجمن موسیقیه زمینه اول و اصلیش هم طبعا باید موزیک باشه یه کمم درباره موسیقی صحبت کنی به کسی برنمیخوره ها ... باز الان میگی آهنگ گوش نمیکنم خب این مشکل ما نیست مشکل توعه من که گوش میکنم چون موسیقی برام مثل آب و غذا و اکسیژن و کلا یه چیز غریضی (شده) به حساب میاد .. اینو چند بار گفته باشم خوبه؟
خودت چرا دیگه تاپیک نمیزنی ...؟! یادمه قبلاً تاپیک میزدی و منشن میکردی ... میومدم نظرمو میگفتم ...
مگه من کارشناس موسیقی ام که اینقد تخصصی به موسیقی نگاه کنم ...؟ خودت دیدی هر موقع آهنگی اومد آلبومی اومد نظرمو گفتم ... تیز و تند هم بوده با کسی رودربایستی نداشتم که الکی بیام تعریف کنم از آلبوما و آهنگا ... تهشم گفتم نظر شخصی که به کسی برنخوره ... دیگه چیکار کنم ...؟ ژانگولر ... انتظار داری بیام تاپیک آموزش گیتار بزنم ...؟!
خودت تو این سالها چند بار در مورد آهنگا نظرتو گفتی ...؟ بقیه چی ...؟ این نمیشه که فقط من بیام فعالیت کنم و بقیه نگاه کنن ...
ehsan1361
01-31-2023, 08:30 AM
اصن بقیه چرا نمیان ...؟! چرا کسی فعالیت نداره ...؟! چرا همه میان نگاه میکنن ...؟! و صد تا چرای دیگه ...
ehsan1361
01-31-2023, 08:33 AM
اصن چرا انجمن اینطوری شده ...؟! چرا همه رفتن ...؟! مشکل کجاست ...؟! بارها گفتم اگه مشکل منم بدون رودربایستی آی پی من مسدود بشه میرم تا دوباره همه برگردن ... تا این حد ...! دیگه بالاتر داریم ...
ehsan1361
01-31-2023, 08:36 AM
باز دوباره برم سراغ فتوا ...؟(sm120)
هر کس از اهالی قدیم و جدید انجمن از روی عمد نیاید و هر کس بتواند بیاید (حتی برای یک دقیقه) و نیاید ، آن شخص خسرالدنیا و الاخره است و خائن به آرمان های موزیک باران کبیر ...
خیر نخواهد دید ...
masoud741
02-01-2023, 12:53 AM
احسان جان دیگه کسی حوصله و دل و دماغ نداره مثل قبلاً بیاد نظر بده... یکیش مشکلات اقتصادی و اجتماعی میشه. در مورد این تاپیک هم میشه گفت که شادمهر همه را ناامید کرده و کسی حوصله نظر دادن در مورد آهنگ یا ویدئو نداره
masoud741
02-01-2023, 12:54 AM
من خودم فکر میکردم واسه تولدش یه آهنگ بده ولی خبری نشد الان احتمال میدم واسه ولنتاین یه آهنگ جدید بده
ehsan1361
02-01-2023, 08:26 AM
احسان جان دیگه کسی حوصله و دل و دماغ نداره مثل قبلاً بیاد نظر بده... یکیش مشکلات اقتصادی و اجتماعی میشه. در مورد این تاپیک هم میشه گفت که شادمهر همه را ناامید کرده و کسی حوصله نظر دادن در مورد آهنگ یا ویدئو نداره
مشکل جای دیگه س ... ولش کن بیخیال ...
من خودم فکر میکردم واسه تولدش یه آهنگ بده ولی خبری نشد الان احتمال میدم واسه ولنتاین یه آهنگ جدید بده
خرزو خان میگه حتی کاور آهنگ هم آماده شده ... تصمیم با خود شادمهره و مجیکش ... احتمالاً بیاد همین روزا ...
تو این اوضاع اینستاگرام آهنگ دادن ریسکه ... یه عده هم میگن چرا آهنگ سیاســی ندادی و این حرفا ... ولی شادمهر اگه بخواد کاری کنه به این حرفا کاری نداره ...