PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165

Farbod-7
01-07-2018, 11:35 PM
یعنی انتخاب پلی میشه سرنوشت یه اهنگ ضعیفه در مقابلش

masoud741
01-07-2018, 11:41 PM

اون ک صد در صد

masoud741
01-07-2018, 11:42 PM
بده گوش کنیم مسعود (sm59)

انشالله 1 اسفند (sm70)

Hosein333
01-07-2018, 11:45 PM
چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه

ebihamed
01-07-2018, 11:47 PM
سرنوشت آهنگ خوبی بود اما در مقابل ترک های قوی البوم طرفدار یه آهنگ معمولی بود

البته متاسفانه اینم باید بگیم که اونهمه خلاقیت و نو آوری تو آلبوم طرفدار فدای ترانه های ضعیف و کوتاه شد تنها ترانه ی قابل دفاع آلبوم طرفدار همون انتخاب سروش دادخواه بود . ترکهای خیلیا و امون از تو و چه خوابهایی که ترانه ها خیلی ضعیفه

majid136
01-07-2018, 11:48 PM
تو بی من(sm127)

ebihamed
01-07-2018, 11:54 PM

فربد جان ببخشید ریپلی کردم داداش در اینکه انتخاب از بهترین کارهای شادمهره که شکی نیست اما کلا تو سطح کارهای هر هنرمندی یه بالا و پایینهایی وجود داره و نمیشه مقایسه کرد مثلا همون انتخاب رو من نسبت به بی نهایت شب آرزوها پرپرواز علامت سوال که پکیج کاملتری بودن پایینتر میدونم در کل مقایسه ی اینچنینی درست نیست میشه هر کاری رو در جایگاه خودش دوست داشت

ebihamed
01-07-2018, 11:55 PM
من وکال سرنوشت رو از وکال انتخاب بیشتر دوست داشتم وکال انتخاب نه تو قسمت پایین نه بالای کار به دلم ننشست اگر چه ملودی انتخاب و تنظیمش شاهکار بود

severi
01-08-2018, 12:06 AM
من وکال سرنوشت رو از وکال انتخاب بیشتر دوست داشتم وکال انتخاب نه تو قسمت پایین نه بالای کار به دلم ننشست اگر چه ملودی انتخاب و تنظیمش شاهکار بود

نمیدونم کی به شادمهر گفته بود تو البوم طرفدار این نوع صدای پایین زیبا شده تو کارهات
یعنی افتضاحی بیش نبود اون حرکتش یاد صدای وز وز زنبور میفتادم😆

severi
01-08-2018, 12:12 AM
شروع اهنگ چه خوابهایی با اون صدای پایین شادمهر منو یاد خاله شادونه میندازه

nasernew
01-08-2018, 12:21 AM
سرنوشت آهنگ خوبی بود اما در مقابل ترک های قوی البوم طرفدار یه آهنگ معمولی بود

باهات موافقم .. خیلی هم موافقم
از هر سبکی تو آلبوم طرفدار هست .. از سبکهای اروپای شرقی مثل یونانی (انتخاب و طرفدار) بگیر تا سبک هووس ( حالم عوض میشه و چه خوابهایی) و ترنس ( آینده) و کانتری ( زود تموم میشه) که متعلق به اروپای غربی و آمریکاست و ریتم هیچ هاپ (خیلیا) یا ریتم چهار چهار مثل ( اسمم داره یادت میره) ...
آلبوم طرفدار تو تنوع آهنگسازی و تنظیم جزو برترینهای مارکت ایرانیه .. ولی ترانه هاش اصلا در حد ترانه های آلبومهای دیگه اش نیست .. بعد از البوم آدم فروش ترانه هاش تقریبا ضعیف شد که مقصر رو میدونی کیه ...

majid136
01-08-2018, 12:23 AM

خب آهنگ مناسب سنتونو گوش کنید

عمو پورنگ آلبومش میاد پیگیری کنید

nasernew
01-08-2018, 12:25 AM

من بیشتر از ده تا آهنگ شنیدم که همشون تو آهنگسازی از این آهنگ الهام گرفتن و حتی به نظرم آهنگهای رابطه و تجربه کن هم با الهام از همین آهنگ ساخته شدن و نت هاشون تقریبا تو یه سطحه ..

masoud741
01-08-2018, 12:37 AM

(sm120)

ebihamed
01-08-2018, 12:41 AM
من بیشتر از ده تا آهنگ شنیدم که همشون تو آهنگسازی از این آهنگ الهام گرفتن و حتی به نظرم آهنگهای رابطه و تجربه کن هم با الهام از همین آهنگ ساخته شدن و نت هاشون تقریبا تو یه سطحه ..

البته خود چه خوابایی سمپلش از یه کار خارجی الهام گرفته شده اون کارو داشتم خودم

Farbod-7
01-08-2018, 12:42 AM
فربد جان ببخشید ریپلی کردم داداش در اینکه انتخاب از بهترین کارهای شادمهره که شکی نیست اما کلا تو سطح کارهای هر هنرمندی یه بالا و پایینهایی وجود داره و نمیشه مقایسه کرد مثلا همون انتخاب رو من نسبت به بی نهایت شب آرزوها پرپرواز علامت سوال که پکیج کاملتری بودن پایینتر میدونم در کل مقایسه ی اینچنینی درست نیست میشه هر کاری رو در جایگاه خودش دوست داشت

سلیقه س ولی به نظر من که اینطوره
واقعا تنوع موسیقی تو البوم طرفدار عالیه
در مورد شعر باهات موافقم
ولی مثلا حالم عوض میشه یه سبک انتخاب یه سبک زود تموم میشه یه سبک
از لحاظ موسیقی خیلی البوم خوبیه
امون از تو رو خیلی دوس دارم مثل تو بی من

bisedaa
01-08-2018, 12:42 AM
فکر میکنم موزیک ویدئو نقطه ضعف همه رو میخکوب کنه.کارهای زیگورات رو بیشتر از کارهای سینارت دوس داشتم.ویدئو معروف رو به شدت دوس داشتم.فقط با تو عشقم اگه اون اتفاق ها پیش نمیومد و با کیفیت پخش میشد ویدئوی خوبی بود.ویدئو وارث رو هم دوس داشتم.ولی فکر میکنم با ویدئو نقطه ضعف غافلگیر بشیم..تو کارهای سینارت فقط گمت کردم و انتخاب رو دوس داشتم.

ebihamed
01-08-2018, 12:44 AM
از هر سبکی تو آلبوم طرفدار هست .. از سبکهای اروپای شرقی مثل یونانی (انتخاب و طرفدار) بگیر تا سبک هووس ( حالم عوض میشه و چه خوابهایی) و ترنس ( آینده) و کانتری ( زود تموم میشه) که متعلق به اروپای غربی و آمریکاست و ریتم هیچ هاپ (خیلیا) یا ریتم چهار چهار مثل ( اسمم داره یادت میره) ...
آلبوم طرفدار تو تنوع آهنگسازی و تنظیم جزو برترینهای مارکت ایرانیه .. ولی ترانه هاش اصلا در حد ترانه های آلبومهای دیگه اش نیست .. بعد از البوم آدم فروش ترانه هاش تقریبا ضعیف شد که مقصر رو میدونی کیه ...

جهت اطلاع بگم زمان آدم فروش و پاپ کورن مدیر شادمهر خوشزبان بود و نکته ی دیگه اینکه شادمهر خودش ترانه های بد رو انتخاب میکنه و سلیقه ی انتخاب شعرش مناسب نیست چرا نمیره سراغ روزبه افشین مقدم و میره سراغ عرفان سلیمی و کساییان و مهرابی . مقصر پایین اومدن سطح ترانه های شادمهر بعد از رفتنش از ایران شخص شخیص خودشه

Farbod-7
01-08-2018, 12:44 AM

کلا سلیقه هامون یه ذره هم فرق ندارن
فقط تو قشنگ حرف میزنی(sm120)
من تا یه چیزی میگم بد منظورمو میرسونم همه شاکی میشن(sm59)

ebihamed
01-08-2018, 12:46 AM
سلیقه س ولی به نظر من که اینطوره
واقعا تنوع موسیقی تو البوم طرفدار عالیه
در مورد شعر باهات موافقم
ولی مثلا حالم عوض میشه یه سبک انتخاب یه سبک زود تموم میشه یه سبک
از لحاظ موسیقی خیلی البوم خوبیه
امون از تو رو خیلی دوس دارم مثل تو بی من

آره منم گفتم خلاقیت اون آلبوم فدای ترانه های سطح پایین شد

Farbod-7
01-08-2018, 12:52 AM
آره منم گفتم خلاقیت اون آلبوم فدای ترانه های سطح پایین شد

شعرو دیگه عادت کردیم
حداقل با جواد شریفپور هم کار نمیکنه
باز شعرای مهرابی بد نیستن اما همش یک نفر باشه خوب نیست
به جایی که 10 شعر از مهرابی بگیره 3 تاش خوب باشه خب همون سه تارو بگیره

nasernew
01-08-2018, 12:53 AM
بحث آهنگ سرنوشت بود که عرض کنم با وجود قوی بودن اثر اما اصلا شادمهری نیست و فقط تحریرهای منحصر به فرد شادمهر آهنگ رو شادمهری کرده و این شادمهری نبودنش رو میشه حتی جزو نکات مثبت این آهنگ به حساب آورد و هم نکات منفی که این به توقع هوادارا و سلیقه برمیگرده .. امیدوارم تو آلبوم تصویر آهنگهای خوبی باشه که اصلا زیادم پرتوقع نیستم و نمیخوام از تجربه کن یه پله بالاتر ولی حداقل در سطح همون آلبوم تجربه کن باشه اما ضعیفتر نباشه .. ضعف تجربه کن برخلاف آلبومی مثل طرفدار یکنواخت بودن ملودی و به خصوص تنظیم ها بود انگار همه آهنگا یکی بودن و سازبندی و ریزه کاری های متنوع توش نبود اما اینطور که معلومه این یکنواختی دیگه تو البوم تصویر نیست و تو این سه تا آهنگی که از تصویر منتشر شده من سه تا آهنگ کاملا متفاوت از هم شنیدم که این تنوع سبک به خصوص تو تنظیمها منو یه خرده نسبت به آلبوم تصویر امیدوارتر کرده اما تاکید میکنم هیچکدومشون شادمهری نبودن و اگه اینو جزو نکات مثبت این آهنگا میدونید که خیلی هم عالی ..لذت ببرید ..اما من جزو نکات منفی میدونم که اینا سلیقه است در ضمن من نمیخوام شادمهر خودشو تکرار کنه اما باید سعی کنه حداقل 30 درصد از دستخطش رو که امضای شخصی خودشه و شادمهر رو نسبت به بقیه تفکیک میکنه و باعث شده که به این حد از محبوبیت برسه حفظ کنه..

masoud741
01-08-2018, 12:59 AM
شعرو دیگه عادت کردیم

موافقم

nasernew
01-08-2018, 01:05 AM
کلا سلیقه هامون یه ذره هم فرق ندارن
فقط تو قشنگ حرف میزنی(sm120)
من تا یه چیزی میگم بد منظورمو میرسونم همه شاکی میشن(sm59)

اینکه سلیقه هامون با هم فرق نداره رو موافقم
اما تو بد حرف نمیزنی فقط نظر خودتو میگی و سلیقه ها متفاوته و تو یه شادمهریه سنتی و اصیلی که میتونی تفاوت بین آهنگا و سبکهارو خوب متوجه میشی و خوب آنالیز میکنی اما نمیتونی به صورت علمی بیان شون کنی .. ما خیلی علمی و هنری به قضیه نگاه میکنیم و این باعث شده زیاد سخت بگیریم اما بعضیا همه چی رو سطحی میگیرن و اینم در جای خودش خوبه چون باعث میشه لذت ببرن البته به شرطی که خودشونو گول نزنن و فقط به خاطر حمایت کورکورانه نباشه .... ما هم خوشحالیم لذت میبرن و کاش شادمهر یه خرده به فکر ماها که سختگیرتر هستیم هم باشه

severi
01-08-2018, 01:07 AM

حتما البومش اومد دانلود میکنم برات میفرستم تا باهم گوش کنیم

ebihamed
01-08-2018, 01:09 AM
شعرو دیگه عادت کردیم

متاسفانه خوبهای مهرابی رو هم نمیگیره اینجاست که میگم خودش مقصره چطور بی دفاع و مغلوب و نفس رو یراحی از مهرابی برمیداره بعد قلب من رو شادمهر . چون خود شادمهر بیشتر تو مود ریتم آهنگ و اینحرفاس به جای معنی و محتوا داشتن ترانه

Farbod-7
01-08-2018, 01:12 AM
اینکه سلیقه هامون با هم فرق نداره رو موافقم
اما تو بد حرف نمیزنی فقط نظر خودتو میگی و سلیقه ها متفاوته و تو یه شادمهریه سنتی و اصیلی که میتونی تفاوت بین آهنگا و سبکهارو خوب متوجه میشی و خوب آنالیز میکنی اما نمیتونی به صورت علمی بیان شون کنی .. ما خیلی علمی و هنری به قضیه نگاه میکنیم و این باعث شده زیاد سخت بگیریم اما بعضیا همه چی رو سطحی میگیرن و اینم در جای خودش خوبه چون باعث میشه لذت ببرن البته به شرطی که خودشونو گول نزنن و فقط به خاطر حمایت کورکورانه نباشه .... ما هم خوشحالیم لذت میبرن و کاش شادمهر یه خرده به فکر ماها که سختگیرتر هستیم هم باشه

علمشو که من یکی ندارم
هر چیزی هست با گوش دادن زیاده نه یک سال چندین سال
اونم گوش دادن ثانیه به ثانیه اهنگ های شادمهر
البته من تمام تنظیمای صفاریان رو هم گوش دادم
خیلی جاها شبیه هم هستن کاراشون
قبلا تو تنظیماشون یه جور شیطونی یا جوونی بود
مثلا تو تنظیم اهنگ حقته لیلا که کار شادمهره میتونی اینو ببینی
یا تو تنظیم های البوم اسکناس که کار بهروزه
کلا تنظیمای شادمهر یه سری چیزا داره که ادمو همیشه جذب میکنه

ebihamed
01-08-2018, 01:14 AM
بهروز صفاریان بی تکراره تنظیم های آلبوم شبح با گذشت سالها هنوز از زمان جلوتره

Farbod-7
01-08-2018, 01:16 AM
البوم بی خوابی سعید شهروز هم عالیه

ebihamed
01-08-2018, 01:16 AM
در مورد شادمهر هرکس یه ایمیجی از شادمهر در وجود خودش داره و دوست داره شادمهر اون باشه سلیقه ی من مثلا شادمهر داخل ایران بود و علیرغم اینکه آلبومی مثل طرفدار رو به لحاظ موسیقی خیلی قبول دارم اما اصلا سلیقه ی من نیست در کل سعی میکنم با شادمهری که خیلی بالا و پایین داشته بعد از هجرتش کنار بیام

ebihamed
01-08-2018, 01:17 AM
البوم بی خوابی سعید شهروز هم عالیه

وااای نگو قشنگ زنده کردن باز سعید شهروز رو

nasernew
01-08-2018, 01:18 AM
جهت اطلاع بگم زمان آدم فروش و پاپ کورن مدیر شادمهر خوشزبان بود و نکته ی دیگه اینکه شادمهر خودش ترانه های بد رو انتخاب میکنه و سلیقه ی انتخاب شعرش مناسب نیست چرا نمیره سراغ روزبه افشین مقدم و میره سراغ عرفان سلیمی و کساییان و مهرابی . مقصر پایین اومدن سطح ترانه های شادمهر بعد از رفتنش از ایران شخص شخیص خودشه

من گفتم که بعد از البوم آدم فروش .. یعنی ترانه های آدم فروش چون نوآوری زیادی داشتن باعث الگوبرداری خیلیا شدن با وجود نکات منفی ای که توشون بود قشنگ بودن .. منظورم از پاپکرن بود ..
شادمهر خودش مقصره و اینو قبول دارم که چرا کورکورانه مطیع فرشباف شده
چون اگه من ده تا ترانه درست و حسابی از ترانه سراهای خوب و نامی رو بدم فرشباف بفرسته واسه شادمهر و ترانه های ضعیفی که خود فرشباف میخواسته واسه شادمهر بفرسته رو بده به من تا برای شادمهر بفرستم قطعا شادمهر بین منو فرشباف اونو ترجیح میده و همون ترانه های قوی ای رو که فرشباف بهش داده میخونه و حتی اگه اینو برعکسش کنیم هم بازم شادمهر فرشباف رو ترجیح میده و ترانه های ضعیف ارسالی اونو میخونه .. و کاملا باهات موافقم که شادمهر خودش بزرگترین مقصره چون که مطیع شخصی مثل فرشباف شده که یک درصد هم اندازه خودش موسیقی رو نمیفهمه

ebihamed
01-08-2018, 01:19 AM
کسایی که تو مود آلبومهایی مثل طرفدارن قطعا یجورایی از آلبوم تصویر خوششون میاد چون بارها گفتم خیلی متنوع تر از تجربه کن هست البته واسه ی سلیقه ی امثال منم ترکهایی مثل اعتراف سرنوشت و .... و ... هست😄

Farbod-7
01-08-2018, 01:20 AM
در مورد شادمهر هرکس یه ایمیجی از شادمهر در وجود خودش داره و دوست داره شادمهر اون باشه سلیقه ی من مثلا شادمهر داخل ایران بود و علیرغم اینکه آلبومی مثل طرفدار رو به لحاظ موسیقی خیلی قبول دارم اما اصلا سلیقه ی من نیست در کل سعی میکنم با شادمهری که خیلی بالا و پایین داشته بعد از هجرتش کنار بیام

شادمهر داخل ایران که عالیه اصلا اون هیچ بحثی نداره
طرفدارو میگیم چون نزدیک ترین کار به تجربه کن هست وگرنه من خودم تمام البوم های قبل طرفدار رو بیشتر از طرفدار دوس دارم

ebihamed
01-08-2018, 01:23 AM
من گفتم که بعد از البوم آدم فروش .. یعنی ترانه های آدم فروش چون نوآوری زیادی داشتن باعث الگوبرداری خیلیا شدن با وجود نکات منفی ای که توشون بود قشنگ بودن .. منظورم از پاپکرن بود ..
چون اگه من ده تا ترانه درست و حسابی از ترانه سراهای خوب و نامی رو بدم فرشباف بفرسته واسه شادمهر و ترانه های ضعیفی که خود فرشباف میخواسته واسه شادمهر بفرسته رو بده به من تا برای شادمهر بفرستم قطعا شادمهر بین منو فرشباف اونو ترجیح میده و همون ترانه های قوی ای رو که فرشباف بهش داده میخونه و حتی اگه اینو برعکسش کنیم هم بازم شادمهر فرشباف رو ترجیح میده و ترانه های ضعیف ارسالی اونو میخونه .. و کاملا باهات موافقم که شادمهر خودش بزرگترین مقصره چون که مطیع شخصی مثل فرشباف شده که یک درصد هم اندازه خودش موسیقی رو نمیفهمه

ترانه های آلبوم تقدیرم بد نیستن کلا سیر نزولی از طرفدار بیشتر خودشو نشون داد در مورد مقصر خودتم گفتی دیگه . الان یراحی هم با فرشباف کار میکنه چرا ترانه های سطح پایین رو یراحی برنمیداره چونکه یراحی خیلی وسواس داره روی ترانه ولی شادمهر آخرین اولویتش تو ساخت یه اثر ترانه س متاسفانه این اصلا ربطی نداره مدیرش من باشم یا تو یا فرشباف .

ebihamed
01-08-2018, 01:25 AM
شادمهر داخل ایران که عالیه اصلا اون هیچ بحثی نداره
طرفدارو میگیم چون نزدیک ترین کار به تجربه کن هست وگرنه من خودم تمام البوم های قبل طرفدار رو بیشتر از طرفدار دوس دارم
موافقم

nasernew
01-08-2018, 01:30 AM
چون نظرات بالا زیاده نمیشه تک تک نقل قول کرد فقط بگم که بهروز صفاریان بعد از آلبوم بیخوابی سعید شهروز همون صفاریان گذشته نشد و یه خرده نزولی کار کرد و این آخریا فقط تو تنظیم آهنگهای چاووشی یه خرده خودشو پیدا کرد ولی بازم خود خودش نیست ... وگرنه هیچکدوم از اثار جدیدش مثل شبح و بیخوابی و غریبه فریدون اسرایی و ... نمیشن .. در مورد مهرابی هم بگم که ترانه سرای با استعداد و قابل تحسینیه .. روزبه بمانی با البوم دنیای این روزای من مطرح شد اما به نظر من ترانه های خوبش تو البومهای دیگه بیشتر بود و روند رو به صعودی داشته و الان اینقدر قوی ترانه میگه که ترانه های آلبوم دنیای این روزای من توشون ضعیف به حساب میاد و حس میکنم مهرابی هم همینطوری رو به رشد و پیشرفت میره ... حتی نظرم راجع به سعید زمانی همینه و اینده خوبی در انتظارشه .. حالا شانس ما بوده که اثار ضعیف این هنرمندای خوب به دست شادمهر رسیده و شادمهر تاییدشون کرده .. البته جمع نمیبندم

nasernew
01-08-2018, 01:35 AM
آلبوم شبح الان و تو سال 2018 میتونه تو تنظیم با تنظیم کننده های مدعی این روزهای موسیقی و آلبومهای جدید رقابت کنه .. تنظیماش هیچوقت کهنه نمیشه .. بهروز صفاریانم مثل شادمهر از گذشته اش دور شده کاش اونم خودشو پیدا کنه .. کلا جدیدا اوضاع موسیقی خوب نیست .. الان همه تقریبا ضعیف شدن و فقط شامل شادمهر نمیشه

majid136
01-08-2018, 01:47 AM
حتما البومش اومد دانلود میکنم برات میفرستم تا باهم گوش کنیم

شما گوش کنید بعد تشریف بیارید آهنگ های عمو پورنگ و خاله شادونه رو با آهنگ های شادمهر مقایسه کنید ما سواد موسیقیمون بالاتر بره

ممنون که وقت مبگذارید

Hosein333
01-08-2018, 01:50 AM

ترانه های البوم خیالی نیست هم خوب بود

Hosein333
01-08-2018, 01:57 AM
بحث آهنگ سرنوشت بود که عرض کنم با وجود قوی بودن اثر اما اصلا شادمهری نیست و فقط تحریرهای منحصر به فرد شادمهر آهنگ رو شادمهری کرده و این شادمهری نبودنش رو میشه حتی جزو نکات مثبت این آهنگ به حساب آورد و هم نکات منفی که این به توقع هوادارا و سلیقه برمیگرده .. امیدوارم تو آلبوم تصویر آهنگهای خوبی باشه که اصلا زیادم پرتوقع نیستم و نمیخوام از تجربه کن یه پله بالاتر ولی حداقل در سطح همون آلبوم تجربه کن باشه اما ضعیفتر نباشه .. ضعف تجربه کن برخلاف آلبومی مثل طرفدار یکنواخت بودن ملودی و به خصوص تنظیم ها بود انگار همه آهنگا یکی بودن و سازبندی و ریزه کاری های متنوع توش نبود اما اینطور که معلومه این یکنواختی دیگه تو البوم تصویر نیست و تو این سه تا آهنگی که از تصویر منتشر شده من سه تا آهنگ کاملا متفاوت از هم شنیدم که این تنوع سبک به خصوص تو تنظیمها منو یه خرده نسبت به آلبوم تصویر امیدوارتر کرده اما تاکید میکنم هیچکدومشون شادمهری نبودن و اگه اینو جزو نکات مثبت این آهنگا میدونید که خیلی هم عالی ..لذت ببرید ..اما من جزو نکات منفی میدونم که اینا سلیقه است در ضمن من نمیخوام شادمهر خودشو تکرار کنه اما باید سعی کنه حداقل 30 درصد از دستخطش رو که امضای شخصی خودشه و شادمهر رو نسبت به بقیه تفکیک میکنه و باعث شده که به این حد از محبوبیت برسه حفظ کنه..

احسنت بر شما

nasernew
01-08-2018, 02:00 AM
ترانه های البوم خیالی نیست هم خوب بود

آلبوم خیالی نیست هم آهنگاش خیلی خوب و قوی بودن و این آلبوم تو زمان خودش انقلابی تو موسیقی به پا کرد و ترانه های دیس لاو رو آورد رو مد و ..
یاد گذشته ها بخیر

Hosein333
01-08-2018, 02:01 AM

مدیر فقط خوشزبان نه گلیم باف

Hosein333
01-08-2018, 02:02 AM
آلبوم خیالی نیست هم آهنگاش خیلی خوب و قوی بودن و این آلبوم تو زمان خودش انقلابی تو موسیقی به پا کرد و ترانه های دیس لاو رو آورد رو مد و ..
یاد گذشته ها بخیر

من این البومو بهترین البوم شادمهر میدونم
بعدی مسافر بعدشم آدم فروش

Hosein333
01-08-2018, 02:05 AM
یاد گذشته ها بخیر

اره دیس لاو بود و کلا هم برای ژینا بود
شکست شادمهر در عشق (sm127)

Hosein333
01-08-2018, 04:10 AM
اون که میشکنه تو چشمای تو تصویر منه
گم شدن تو این شب برهنه تقدیر منه

bijanariya
01-08-2018, 04:12 AM
(sm19)(sm19)(sm19)

Hosein333
01-08-2018, 04:14 AM
از وقتی شادمهر ضعیف شده مقلدش حمید عسگری هم ضعیف شده
کما ۱
کما ۲
کما ۳
و خوشبختی البومای خوبی بودن
ولی دیوونه وار و از عشق اصلا خوب نبودن

ebihamed
01-08-2018, 08:43 AM
من این البومو بهترین البوم شادمهر میدونم
بعدی مسافر بعدشم آدم فروش

خیالی نیست بالاتر از مسافر ؟!!!!

ehsan1361
01-08-2018, 08:50 AM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
باید منتظر موند ببینیم سورپرایزی ک احسان گفت چیه(sm59)

به نظرم سرکار گذاشته
(sm120)

ebihamed
01-08-2018, 09:41 AM
خیالی نیست به قول خود شادمهر فقط واسه همون زمان بود ولی مسافر شاید تنها آلبومه شادمهره که بعد 20 سال هنوزم موندگاره و موسیقی و ترانه ها حرف برای گفتن دارن

RAHAM
01-08-2018, 09:44 AM
خیالی نیست به قول خود شادمهر فقط واسه همون زمان بود ولی مسافر شاید تنها آلبومه شادمهره که بعد 20 سال هنوزم موندگاره و موسیقی و ترانه ها حرف برای گفتن دارن

مسافر
آلبومی که تمامی آهنگهاش بی نظیرن
شادمهر (sm127)

ebihamed
01-08-2018, 09:59 AM
مسافر
آلبومی که تمامی آهنگهاش بی نظیرن
شادمهر (sm127)

قطعا اگه شادمهر بر فرض به جای مسافر با خیالی نیست وارد عرصه ی موسیقی میشد جایگاه فعلیشو نداشت هر چند خیالی نیست بازم میگم در زمان خودش خوب بود

RAHAM
01-08-2018, 10:04 AM
قطعا اگه شادمهر بر فرض به جای مسافر با خیالی نیست وارد عرصه ی موسیقی میشد جایگاه فعلیشو نداشت هر چند خیالی نیست بازم میگم در زمان خودش خوب بود

بله درسته
خیالی نیست هم خوبه
اما مسافر و کلا کارایی که قبل رفتنش تو کشور ساخت یه چیز دیگه ان

ebihamed
01-08-2018, 10:21 AM
بله درسته
خیالی نیست هم خوبه
اما مسافر و کلا کارایی که قبل رفتنش تو کشور ساخت یه چیز دیگه ان

دقیقا

Farbod-7
01-08-2018, 11:22 AM
خیالی نیست و مقایسه نمیکنم با البومی
ولی خیلی البوم خاطره انگیزیه
اولین البوم بعد رفتن
همه منتظر بودن ببینن چیکار کرد
بعد کلی انتظار برای شنیدن دوباره صداش
چقد مجله داشتم از این البوم(sm74)

Hosein333
01-08-2018, 12:10 PM
خیالی نیست بالاتر از مسافر ؟!!!!

از دید من اره ولی با اختلاف اندک

ebihamed
01-08-2018, 12:10 PM
خیالی نیست و مقایسه نمیکنم با البومی
ولی خیلی البوم خاطره انگیزیه
اولین البوم بعد رفتن
همه منتظر بودن ببینن چیکار کرد
بعد کلی انتظار برای شنیدن دوباره صداش
چقد مجله داشتم از این البوم(sm74)
آره واقعا روزهای عجیبی بود اولین آلبومی که کلا متعجب میکرد آدمو سبکش چون عادت کرده بودیم به فضای کارهای ایران شادمهر
یادمه ویدیوی خیالی نیست اومده بود با یه حالت رودروایسی نگاه میکردم وقتی تو ویدیوش اون دختره بود . کلا زمانی که اومد دوست داشتم خیلی زیاد اما هر چی
خودم به سن پخته تری رسیدم بعضی کارهایی که شادمهر انجام داد رو دیگه نتونستم زیاد گوش کنم یادمه زمان پاپ کورن خیلی از بیا اینجا و انگیزه خوشم اومد اما
الان میگم کاش اون کارها هیچوقت تو کارنامه ی شادمهر نمیومد مثل قلب من مثل فقط با تو عشقم . چون پتانسیل شادمهر خیلی فراتر از اینجور کارهای ریسکیه

Hosein333
01-08-2018, 12:12 PM

اینو به خاطر ژینا گفته که یعنی اون البومو فقط واس تو خوندم تموم شد رفت و حالا نه تو و نه البوم
برام اهمیتی ندارن

ebihamed
01-08-2018, 12:13 PM
از دید من اره ولی با اختلاف اندک
نظرت محترمه اما من نظرم اینه که اصلا آلبومهای داخل ایرانم که در نظر نگیریم
بهترین البوم شادمهر در خارج از کشور آلبوم تقدیره که اوج پختگی شادمهر بود کارای عالی مثل سبب ترس تقدیر یکاری کن رسیدی واقعا عالی بودن
حیف شد اون آلبوم که درست و حسابی ریلیز نشد و یه سری کارا بیات شده بودن وقتی آلبوم اومد و اگه جای شیلا آهنگ بیا قرار میگرفت دیگه همه چی تکمیل بود

ebihamed
01-08-2018, 12:14 PM
اینو به خاطر ژینا گفته که یعنی اون البومو فقط واس تو خوندم تموم شد رفت و حالا نه تو و نه البوم
برام اهمیتی ندارن
نه بابا این حرفا چیه تو مصاحبه با بهزاد بلور راجب برگشتن به سبک خیالی نیست پرسید که گفت اون مال اون زمان بود

Hosein333
01-08-2018, 12:14 PM
نظرت محترمه اما من نظرم اینه که اصلا آلبومهای داخل ایرانم که در نظر نگیریم
بهترین البوم شادمهر در خارج از کشور آلبوم تقدیره که اوج پختگی شادمهر بود کارای عالی مثل سبب ترس تقدیر یکاری کن رسیدی واقعا عالی بودن
حیف شد اون آلبوم که درست و حسابی ریلیز نشد و یه سری کارا بیات شده بودن وقتی آلبوم اومد و اگه جای شیلا آهنگ بیا قرار میگرفت دیگه همه چی تکمیل بود

اره بیا و عادت اگه تو البوم تقدیر میشد خیلی عالی میشد

Hosein333
01-08-2018, 12:15 PM
نه بابا این حرفا چیه تو مصاحبه با بهزاد بلور راجب برگشتن به سبک خیالی نیست پرسید که گفت اون مال اون زمان بود

در مورد تقدیر هم پرسیدن میگه اون واسه اون زمون بود اصلا کلا همیشه اینو میگه

ebihamed
01-08-2018, 12:15 PM
اره بیا و عادت اگه تو البوم تقدیر میشد خیلی عالی میشد
دقیقا . عادت رو یادم رفت

ebihamed
01-08-2018, 12:17 PM
در مورد تقدیر هم پرسیدن میگه اون واسه اون زمون بود اصلا کلا همیشه اینو میگه
آره همیشه میگه ولی تقدیر هم مث کارای ایرانش یجورایی زمان و تاریخ نداره همیشه شنیدنیه اما خیالی نیس درست در زمان خودش خیلی گل کرد و عالی شد

Hosein333
01-08-2018, 12:18 PM
آره همیشه میگه ولی تقدیر هم مث کارای ایرانش یجورایی زمان و تاریخ نداره همیشه شنیدنیه اما خیالی نیس درست در زمان خودش خیلی گل کرد و عالی شد

ولی من الانم باهاش حال میکنم همینطور مسافر اصلا تکراری نمیشه برام

ebihamed
01-08-2018, 12:39 PM
ولی من الانم باهاش حال میکنم همینطور مسافر اصلا تکراری نمیشه برام
در کل میگم شادمهر هر چی میری عقب تر اثارش جذاب تره

RAHAM
01-08-2018, 01:01 PM
از تو حکایت میکنه در و دیوار این خونه
خونه غریب و خلوته تو رو میگیره بهونه

بی نهایت زیباست
شادمهر (sm127)

me16
01-08-2018, 01:14 PM
در کل میگم شادمهر هر چی میری عقب تر اثارش جذاب تره

این حرف تقریبا درباره همه خواننده‌ها درسته، چه داخلی، چه خارجی، چه ایرانی، چه غیر ایرانی
کلا آهنگای قدیمی ‌تر جذاب تره

RAHAM
01-08-2018, 01:29 PM
اخبار کوتاه شادمهری: آلبوم تصویر زمستان سال 1396 وارد مارکت های جهانی خواهد شد. | آهنگسازی 2 الی 3 قطعه از آلبوم تصویر به عهده خود شادمهر عقیلی می باشد و باقی عوامل این آلبوم همان عوامل آلبوم تجربه کن می باشند. |

جالب بود
اخبار کوتاه شادمهری (sm132)

ebihamed
01-08-2018, 01:31 PM
این حرف تقریبا درباره همه خواننده‌ها درسته، چه داخلی، چه خارجی، چه ایرانی، چه غیر ایرانی
کلا آهنگای قدیمی ‌تر جذاب تره
آره چون کلا موسیقی ما سال به سال داره ضعیف تر میشه

entehaa
01-08-2018, 01:36 PM
از این جاده....
از این جاده برات هرشب
یه بن‌بست آرزو کردم.
این صدا از بهشت می آید....

RAHAM
01-08-2018, 01:37 PM

آره دقیقا
اون موقع مگه چند تا خواننده داشتیم ؟
و اونا با چه محدودیت هایی کار ارایه میدادن
و واقعا آثار اون موقع متمایز از آثاری هست که حالا پخش میشه
الان که هر ثانیه یه کار تولید میشه و هر کی از راه میرسه میخونه و اکثریت شدند ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و ...

ebihamed
01-08-2018, 01:46 PM
آره دقیقا
اون موقع مگه چند تا خواننده داشتیم ؟
و اونا با چه محدودیت هایی کار ارایه میدادن
و واقعا آثار اون موقع متمایز از آثاری هست که حالا پخش میشه
الان که هر ثانیه یه کار تولید میشه و هر کی از راه میرسه میخونه و اکثریت شدند ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و ...
دیقا یکی از عوامل اصلی ضعف موسیقی ما اینه

me16
01-08-2018, 02:12 PM

فقط موسیقی ما نیست، خارجی ها هم همینه، ببین چند تا البوم 2017 اومد، مقایسه کن با کاراری قبلیشون، البوم یه کسایی مثل تیلور سوییفت و کتی پری رو که اصلا نمیشه گوش داد، ولی چقد قبلا خوب بودن
تنها کسی از البومش راضی بودم امینم بود

masoud741
01-08-2018, 04:26 PM
ehsan1361
خبری نشد انگار(sm93)

ebihamed
01-08-2018, 04:33 PM
فقط موسیقی ما نیست، خارجی ها هم همینه، ببین چند تا البوم 2017 اومد، مقایسه کن با کاراری قبلیشون، البوم یه کسایی مثل تیلور سوییفت و کتی پری رو که اصلا نمیشه گوش داد، ولی چقد قبلا خوب بودن
تنها کسی از البومش راضی بودم امینم بود

قیول دارم مال ما شیب تندتری داشته ولی سراشیبی سقوطش

worldpic
01-08-2018, 05:15 PM
نبود 12 روز دیگهههههههههههههههههه (sm149)

me16
01-08-2018, 05:21 PM
نبود 12 روز دیگهههههههههههههههههه (sm149)

12 روز دیگه چه خبره

Hosein333
01-08-2018, 07:47 PM
ژینا گل من

masoud741
01-08-2018, 08:09 PM
احتمالا اینکه ویدئو نقطه ضعف تو همین ماه پخش بشه هست..پس اگه یهو دیدید ک شادمهر تو همین ماه ی دفعه ای پست گذاشت ک ویدئو نقطه ضعف فرداشب پخش میشه تعجب نکنید

ebihamed
01-08-2018, 09:03 PM
هر احتمالی هست شاید اواخر دی یا اوایل بهمن نقطه ضعف بیاد و دو سه روز قبل آلبوم تصویر شایدم برنامه ها جور دیگه ای پیش بره . مسعود جان حالا که با گلیم باف عیاق شدی دو تا خبر بگیر داداش واسمون

masoud741
01-08-2018, 09:57 PM
هر احتمالی هست شاید اواخر دی یا اوایل بهمن نقطه ضعف بیاد و دو سه روز قبل آلبوم تصویر شایدم برنامه ها جور دیگه ای پیش بره . مسعود جان حالا که با گلیم باف عیاق شدی دو تا خبر بگیر داداش واسمون

من اصلا خود گلیم بافم با اسم مستعار اومدم(sm120)

nasernew
01-08-2018, 10:11 PM
من اصلا خود گلیم بافم با اسم مستعار اومدم(sm120)

مگه ebihamed گلیم باف نبود با اسم مستعار؟ .. جابجا شدین؟(sm51)

masoud741
01-08-2018, 10:35 PM
مگه ebihamed گلیم باف نبود با اسم مستعار؟ .. جابجا شدین؟(sm51)

نه اون وحید پویانه من گلیم باف(sm120)

nasernew
01-08-2018, 10:49 PM
نه اون وحید پویانه من گلیم باف(sm120)

منم نمیخواستم بگم ولی حالا که بحثش وا شد حقیقتو میگم .. منم میلاد هاشمی ام و بهترین تنظیم کننده حال حاضر در جهان هستم (sm128)

masoud741
01-08-2018, 11:19 PM
منم نمیخواستم بگم ولی حالا که بحثش وا شد حقیقتو میگم .. منم میلاد هاشمی ام و بهترین تنظیم کننده حال حاضر در جهان هستم (sm128)

دهنت سرویس (sm120)

Hosein333
01-09-2018, 01:16 AM
دهنت سرویس (sm120)

حالا که اینطوری شد
فربد بهروز صفاریان هی میگه البوم مسافر
منم که دیگه نمیخواستم بگم با اجازتون من خوده شادمهرم کلا با گلیم باف حال میکنم

masoud741
01-09-2018, 01:21 AM
حالا که اینطوری شد

(sm70)

nasernew
01-09-2018, 01:27 AM
حالا که اینطوری شد

استاد شادمهر این بیانیه از خودتونه یا فقط شایعه توطئه چین های غربیه ؟
خبر هنری بخش فارسی بی بی سی :
شادمهر به قضاوتهای ما در مورد مدیران برنامه اش بیانیه داده و گفته :
به دلیل علاقه به صنایع دستی سنتی ایرانی و به خصوص فرش و گلیم که جزو برترینهاشون در صادرات و محبوبیت جهانی محسوب میشن باعث شده به خاطر دوری از وطن برای این علاقه و تبلیغ صنایع دستی مملکت به غربتی ها و علاقه ام به این هنر دستی با فرشبافها و گلیم بافها همکاری کنم و فرشباف ها و گلیم بافها تاج سر همه هستند و اگر ایرادی در آثارم میبینید تمامی این ایرادات از بنده است .. حالا شاید در اینده برای همدردی با بقیه مشاغل صنایع دستی با جاجیم باف ها و ابریشم بافها و سفالگران سنتی و ... هم همکاری داشته باشم
با تشکر
شادمهر
(sm98)

Gsshop
01-09-2018, 01:38 AM
منم محمد ناهیدیم (sm120)

me16
01-09-2018, 01:46 AM
من کیم؟ (sm142)

masoud741
01-09-2018, 01:53 AM
منم محمد ناهیدیم (sm120)

(sm59)

masoud741
01-09-2018, 01:54 AM
من کیم؟ (sm142)

تو آرش محرابی(sm30)

ehsan1361
01-09-2018, 08:51 AM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خبری نشد انگار(sm93)
اندکی صبر سحر نزدیک است ...
البته اگه سحر آنچنانی در کار باشه (sm120)

ehsan1361
01-09-2018, 08:59 AM
منم آونگم (sm120)

Hosein333
01-09-2018, 09:00 AM
استاد شادمهر این بیانیه از خودتونه یا فقط شایعه توطئه چین های غربیه ؟
خبر هنری بخش فارسی بی بی سی :
شادمهر به قضاوتهای ما در مورد مدیران برنامه اش بیانیه داده و گفته :
به دلیل علاقه به صنایع دستی سنتی ایرانی و به خصوص فرش و گلیم که جزو برترینهاشون در صادرات و محبوبیت جهانی محسوب میشن باعث شده به خاطر دوری از وطن برای این علاقه و تبلیغ صنایع دستی مملکت به غربتی ها و علاقه ام به این هنر دستی با فرشبافها و گلیم بافها همکاری کنم و فرشباف ها و گلیم بافها تاج سر همه هستند و اگر ایرادی در آثارم میبینید تمامی این ایرادات از بنده است .. حالا شاید در اینده برای همدردی با بقیه مشاغل صنایع دستی با جاجیم باف ها و ابریشم بافها و سفالگران سنتی و ... هم همکاری داشته باشم
با تشکر
شادمهر
(sm98)

دقیقا همینطوره

me16
01-09-2018, 09:03 AM
تو آرش محرابی(sm30)

باز خوبه مثل بعضا کچل نیستم (sm128)

Farbod-7
01-09-2018, 09:35 AM
(sm2)

masoud741
01-09-2018, 09:38 AM
منم آونگم (sm120)

(sm70)

masoud741
01-09-2018, 09:39 AM
اندکی صبر سحر نزدیک است ...
البته اگه سحر آنچنانی در کار باشه (sm120)

انشالله ک هست...من ک امیدوارم شادمهر ی حرکت مثبتی کرده باشه

Farbod-7
01-09-2018, 09:43 AM
هنوزم عاشقت هستم(sm127)

RAHAM
01-09-2018, 09:50 AM
اگه واقعا راست میگید و از خیلی چیزا خبر دارین خب خبر دقیق بدید
اینکه شاید این ماه شاید اون ماه بیاد که نشد خبر

me16
01-09-2018, 09:53 AM
اگه واقعا راست میگید و از خیلی چیزا خبر دارین خب خبر دقیق بدید
اینکه شاید این ماه شاید اون ماه بیاد که نشد خبر
ببین ماها خودمون عوامل البومیم دیگه، اسما واقعمیون هم لو دادیم، این وسط فقط شما بازیچه شدید (sm2)
هیچ خبری هم نمیدیم، فقط بگم که احسان از هیچی خبر نداره، البوم از اونگ نمیاد(sm70)

RAHAM
01-09-2018, 10:20 AM
ببین ماها خودمون عوامل البومیم دیگه، اسما واقعمیون هم لو دادیم، این وسط فقط شما بازیچه شدید (sm2)
هیچ خبری هم نمیدیم، فقط بگم که احسان از هیچی خبر نداره، البوم از اونگ نمیاد(sm70)

خوبه شما بازیچه نشدید
خبرا رو هم واسه خودتون نگه دارید
چون من یکی که هیچوقت به شنیدن این خبرا اشتیاقی نداشتم و ندارم
(sm132)

RAHAM
01-09-2018, 10:30 AM
با تموم یکدلی، تو بمون برای من
دودلی هامو ببخش، بگذر از خطای من
اگه تردید به عشق، خیمه زد تو باورم
اگه فکر رفتن تو، گذشته از سرم

شادمهر (sm127)

entehaa
01-09-2018, 12:08 PM
همه شخصیت ها رو که دزدیدید منم مجبورم علیرضا حقیقی مسئول بلاک ملت تو ‌پیج شادمهر بشم(sm2)

9NIMA1
01-09-2018, 12:26 PM
اون تَه انبار اگه شخصیتی مونده بدید مام بریم(sm2)

Hosein333
01-09-2018, 12:31 PM

زیگوارت پیکچر

Farbod-7
01-09-2018, 12:49 PM

عظیم(sm2)
شوطوری عظیم(sm2)

me16
01-09-2018, 12:54 PM
یکی هم مسئولیت "بهنام دهقان" رو بر عهده بگیره
نوچه گلیم باف

بهداد کاموری هم مونده :-D

9NIMA1
01-09-2018, 01:16 PM
عظیم(sm2)
شوطوری عظیم(sm2)

کیشمیشم چمبه داره فربد جان! کامل صدا بزن.. عظیم 0290 هستم (sm2)(sm70)

Farbod-7
01-09-2018, 01:32 PM
باشه ببخشید
عظیم صفر دویست و نود(sm2)

Farbod-7
01-09-2018, 01:38 PM
با تموم جاده ها عطر تو هست بگو باید از کدوم جاده برم(sm127)

Farbod-7
01-09-2018, 01:44 PM
ورژن جدید چشمامو میبندم لهراسبی با ملودی استاد بیرون اومد

worldpic
01-09-2018, 01:47 PM
جواب خیلی از سوال های ما و چرا دیگه شادمهر کمتر آهنگسازی میکنه...

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

9NIMA1
01-09-2018, 03:07 PM
باشه ببخشید
عظیم صفر دویست و نود(sm2)

(sm19)

nasernew
01-09-2018, 03:53 PM
جواب خیلی از سوال های ما و چرا دیگه شادمهر کمتر آهنگسازی میکنه...

دردآور اما واقعی .. داره با صداقت حقیقتو میگه

ehsan1361
01-09-2018, 03:56 PM
(sm120)

ehsan1361
01-09-2018, 03:57 PM
فعلاً خماری بکشید (sm120)

ehsan1361
01-09-2018, 04:01 PM
میخواستم ترک لیست آلبوم رو بزنم ولی حالا نمی زنیم بسوزین و بمانید در خماری(sm68)(sm2)

ehsan1361
01-09-2018, 04:02 PM
مسعود شوخی بودا به جان خودم باز پیامخ ندی (sm2)

masoud741
01-09-2018, 04:32 PM
مسعود شوخی بودا به جان خودم باز پیامخ ندی (sm2)

(sm70)
احسان جون من خودم گلیم بافم ترک لیست دست خودمه... میخوام ی دوتا از ترانه های خانممو اضافه کنم ب آلبوم و جفتشونو ویدئو کنم واسه همین آلبوم میره واسه سال دیگه(sm120)

Hosein333
01-09-2018, 05:25 PM
یکی از ترک های البوم تصویر غرور ۲ هستش که بهترین کاره شادمهره (sm128)

Hosein333
01-09-2018, 05:27 PM
باید بگذرم از حسی که دارم
ِ با حس تازت تنهات بزارم
دلتنگیامو یادم نیارم ، تنهات بزارم

me16
01-09-2018, 05:29 PM
یکی از ترک های البوم تصویر غرور ۲ هستش که بهترین کاره شادمهره (sm128)

بی کلام قلب من هم هست (sm2)

Hosein333
01-09-2018, 05:31 PM
بهروز صفاریان لقب پیمان چیه

ehsan1361
01-09-2018, 05:39 PM
(sm70)
احسان جون من خودم گلیم بافم ترک لیست دست خودمه... میخوام ی دوتا از ترانه های خانممو اضافه کنم ب آلبوم و جفتشونو ویدئو کنم واسه همین آلبوم میره واسه سال دیگه(sm120)
(sm120)

ehsan1361
01-09-2018, 05:39 PM
هر کسی راهش سمت من افتاد ... (sm70)

RAHAM
01-09-2018, 05:40 PM
(sm70)

آقای گلیم باف (فرشباف) دست از سر شادمهر بردار
(sm17)

ehsan1361
01-09-2018, 05:40 PM
خلاصه ترک لیست موجوده (sm120)

ehsan1361
01-09-2018, 05:41 PM
یهو دیدی زدم همه شوکه شدن (sm2)

RAHAM
01-09-2018, 05:42 PM

نگو
اینا که به قول خودشون عوامل فرشباف هستن
پس همشون میدونن
(sm17)

ehsan1361
01-09-2018, 05:43 PM
نگو
اینا که به قول خودشون عوامل فرشباف هستن
پس همشون میدونن
(sm17)
نه ترک لیست من فرق فوکوله (sm2)

RAHAM
01-09-2018, 05:43 PM
یهو دیدی زدم همه شوکه شدن (sm2)

احتمال سکته هست
نگو
نگو
نگو
(sm132)

RAHAM
01-09-2018, 05:44 PM
نه ترک لیست من فرق فوکوله (sm2)

خب
بگو
بگو
بگو

ehsan1361
01-09-2018, 05:44 PM
اَصَ کی گفته فرشباف بده خیلی هم آدم خوبیه (sm120)

RAHAM
01-09-2018, 05:45 PM

اگه خوب نبود شادمهر (sm127) باهاش همکاری نمیکرد

me16
01-09-2018, 05:45 PM

کجاش خوبه؟ مدام بن میشه (sm2)

ehsan1361
01-09-2018, 05:46 PM
اگه خوب نبود شادمهر (sm127) باهاش همکاری نمیکرد
شادمهر به غیر از فرشباف کسی رو تو ایران نداره (sm2) البته به جز ده پونزده تا دموی پخش نشده (sm2)

RAHAM
01-09-2018, 05:46 PM

آخه همش از خودش بد میگه
(sm17)

ehsan1361
01-09-2018, 05:47 PM
از روی غیرت و تعصبه بیش از حد ِ (sm120)

RAHAM
01-09-2018, 05:47 PM
شادمهر به غیر از فرشباف کسی رو تو ایران نداره (sm2) البته به جز ده پونزده تا دموی پخش نشده (sm2)

خب نداره دیگه
فرشباف نباشه شادمهر (sm127) کسی رو نمیشناسه

ehsan1361
01-09-2018, 05:49 PM
خب نداره دیگه
فرشباف نباشه شادمهر (sm127) کسی رو نمیشناسه
در عوض همه شادمهر رو میشناسن ...

RAHAM
01-09-2018, 05:50 PM

بله
یه شادمهر (sm127) و میلیون ها طرفدار تو تموم دنیا

mohammadho3in
01-09-2018, 05:52 PM
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)

me16
01-09-2018, 05:55 PM
آخه همش از خودش بد میگه
(sm17)
(sm2)(sm2)(sm2)

masoud741
01-09-2018, 06:04 PM
خب طبق آخرین تصمیمی ک گرفتم تموم ترانه هایی ک پخش شده حذف و ی آلبوم کامل با ترانه های خانممو بیرون میاد..اسم آلبوم هم ترانه های آبکی هست ک انشالله تابستون سال آینده پخش میشه(sm70)

me16
01-09-2018, 06:05 PM
خب طبق آخرین تصمیمی ک گرفتم تموم ترانه هایی ک پخش شده حذف و ی آلبوم کامل با ترانه های خانممو بیرون میاد..اسم آلبوم هم ترانه های آبکی هست ک انشالله تابستون سال آینده پخش میشه(sm70)

به هر راهی برید، ما ادامه میدیمتون (sm127)
بهترین گلیم باف دنیا(sm19)

mohammadho3in
01-09-2018, 06:23 PM

(sm2)

Farbod-7
01-09-2018, 06:29 PM
(sm19)

(sm10)

Farbod-7
01-09-2018, 06:31 PM

پیمان بهداده
کم حرفه(sm2)

ebihamed
01-09-2018, 06:54 PM

مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنم

RAHAM
01-09-2018, 06:58 PM

اینهمه تبلیغ نقطه ضعف و تصویر رو کردی
اونوقت به همین راحتی با یه تصمیم کنسلشون کردی ؟
بذار این آلبوم پخش شه اما بعد اون کلا دور شادمهر رو یه خط بکش و اون آلبوم آبکیتم کنسل کن
(sm17)

nasernew
01-09-2018, 07:42 PM
قسمتهایی از شعر آهنگ تصویر هم منتشر یا نه؟

masoud741
01-09-2018, 08:00 PM
قسمتهایی از شعر آهنگ تصویر هم منتشر یا نه؟

بله

masoud741
01-09-2018, 08:02 PM
مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنم

تو بجای احسان مردی کن و ترک لیستو بگو اگه داری. .لااقل بگو چند ترکه آلبوم

nasernew
01-09-2018, 09:04 PM
تو بجای احسان مردی کن و ترک لیستو بگو اگه داری. .لااقل بگو چند ترکه آلبوم

یک ماه و دو هفته دیگه صبر کن آلبوم میاد ... اینام اگه اینقدر مدعی ان که با اجنه ارتباط دارن و خبرارو بهشون میرسونن (sm132)بهتره انرژی فکریشونو بزارن واسه خبرهای تک آهنگهای بعد آلبوم که قراره منتشر شن اون موقع نشون بدن چند مرده حلاجن ...(sm173)

Hosein333
01-09-2018, 09:27 PM
پیمان بهداده
کم حرفه(sm2)

آره خخخخ اصلا کاری نداره (sm19)

Hosein333
01-09-2018, 09:27 PM

احسنت

masoud741
01-09-2018, 09:57 PM
ebihamed
جواب منو ندادیا

Hosein333
01-09-2018, 10:00 PM
باید بگذرم از حسی که دارم با حس تازت تنهات بذارم

entehaa
01-09-2018, 10:35 PM
ebihamed
جواب منو ندادیا
بزار من بهت بی منت بگم. از یه منبع کاملا موثق میگم که البوم ۹ ترک داره.

ebihamed
01-09-2018, 10:36 PM
یک ماه و دو هفته دیگه صبر کن آلبوم میاد ... اینام اگه اینقدر مدعی ان که با اجنه ارتباط دارن و خبرارو بهشون میرسونن (sm132)بهتره انرژی فکریشونو بزارن واسه خبرهای تک آهنگهای بعد آلبوم که قراره منتشر شن اون موقع نشون بدن چند مرده حلاجن ...(sm173)

ظاهرا شما هستی که مدعی همه چی هستی من که بارها گفتم ادعایی ندارم چطور اونی که ادعا میکنه لیست رو داره رو خطاب نمیکنی

entehaa
01-09-2018, 10:37 PM

ebihamed
01-09-2018, 10:43 PM

تک آهنگهای بعد آلبومم با همکاری گلیم ببسازه حتی اگه قرار باشه خود شادمهر بسازه پس بهتره شما انرژیتو بذاری واسه تخریب های بعد آلبوم تصویر و تک آهنگها خخخ

masoud741
01-09-2018, 10:50 PM
تک آهنگهای بعد آلبومم با همکاری گلیم ببسازه حتی اگه قرار باشه خود شادمهر بسازه پس بهتره شما انرژیتو بذاری واسه تخریب های بعد آلبوم تصویر و تک آهنگها خخخ

جواب منو ندادی..ترک لیست؟؟؟ تعداد ترک؟؟

nasernew
01-09-2018, 10:51 PM

نیازی نیست من برای این کار انرژی بزارم اگه با تیم فرشباف کار کنه آهنگا خودشون اینقدر ضعیف هستن که بدون انرژی گذاشتن خودشون بعد از یه مدتی هیت شدن فراموش و تخریب بشن .. بعدش شما بیشتر از اینکه هوادار شادمهر باشی هوادار فرشبافی .. بهتره یه تاپیک به نام هواداران استاد فرشباف بزنی و اونجا فعالیت کنی و هدفت از اینجا اومدن فقط بالا بردن فرشباف و کوچیک کردن شادمهره .. پس احساس میکنم تاپیک رو اشتباهی اومدی ..

masoud741
01-09-2018, 10:51 PM
بزار من بهت بی منت بگم. از یه منبع کاملا موثق میگم که البوم ۹ ترک داره.

(sm93)

Farbod-7
01-09-2018, 10:53 PM
آلبوم تا الان برای ما فقط دوترک حساب میشه
بقیه ترک ها شوخیه

nasernew
01-09-2018, 10:54 PM
ظاهرا شما هستی که مدعی همه چی هستی من که بارها گفتم ادعایی ندارم چطور اونی که ادعا میکنه لیست رو داره رو خطاب نمیکنی

اون کسی که مدعیه همه اخبار رو میدونه و امثال مسعود یا احسان خبری رو از روی فان میگن و مسخره شون میکنی تویی و حتی یادمه مسعود گفت آهنگ نقطه ضعف ریتمش کمی تندتر از سرنوشته و شما با لحن مسخره آمیز گفتین اگه داری بده گوش کنم .. یا مثلا با تیکه بهش میگی اگه رفتی تو دارودسته فرشباف یه خبر بده ما هم بدونیم
در ضمن به احسان میگی مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنم..شما کی باشی که تایید کنی یا تایید نکنی ..به نظر شما این ادعا نیست؟ جالبه

masoud741
01-09-2018, 11:02 PM
اون کسی که مدعیه همه اخبار رو میدونه و امثال مسعود یا احسان خبری رو از روی فان میگن و مسخره شون میکنی تویی و حتی یادمه مسعود گفت آهنگ نقطه ضعف ریتمش کمی تندتر از سرنوشته و شما با لحن مسخره آمیز گفتین اگه داری بده گوش کنم .. یا مثلا با تیکه بهش میگی اگه رفتی تو دارودسته فرشباف یه خبر بده ما هم بدونیم
در ضمن به احسان میگی مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنم..شما کی باشی که تایید کنی یا تایید نکنی ..به نظر شما این ادعا نیست؟ جالبه

(sm19)

masoud741
01-09-2018, 11:02 PM
آلبوم تا الان برای ما فقط دوترک حساب میشه
بقیه ترک ها شوخیه

(sm128)

Hosein333
01-09-2018, 11:04 PM

احسان جان دوست دارم
اهنگ غرور خیلی به دلم نشسته البته الان
وهمینطور ورژن جدیدش (sm19)
بدون شک بهترین اثر البوم از نظر من

ebihamed
01-09-2018, 11:11 PM

اولا شوخی من با مسعود دخلی به شما نداره دوما من اگه تو دار و دسته ی فرشباف بودم همه جوره حمایت میکردم اینجا از کارای این تیم کما اینکه دیدین از قلب من و تو بی من خیلی هم انتقاد کردم سوما شادمهری بودن من رو شما نمیتونی تایید یا تکذیب کنی چهارما آب سرد شدیدا توصیه میشه

nasernew
01-09-2018, 11:12 PM
خالی از لطف نیست آهنگ قبیله با آهنگسازی شادمهر نابغه که نابغه آهنگسازی هست و بعضیا اصرار دارن که ..... و تنظیم بهروز صفاریان بزرگ رو با صدای مهران احراری بشنویم

لینک دانلود :

masoud741
01-09-2018, 11:15 PM
اولا شوخی من با مسعود دخلی به شما نداره دوما من اگه تو دار و دسته ی فرشباف بودم همه جوره حمایت میکردم اینجا از کارای این تیم کما اینکه دیدین از قلب من و تو بی من خیلی هم انتقاد کردم سوما شادمهری بودن من رو شما نمیتونی تایید یا تکذیب کنی چهارما آب سرد شدیدا توصیه میشه

داداش جواب منو ندادیا

nasernew
01-09-2018, 11:17 PM

پس اولا تخریب فرشباف و تیمش توسط من یا هر کس دیگه دخلی به شما نداره دوما شما داری تیم فرشباف رو همه جوره حمایت میکنی و نمیتونی تکذیب کنی چون مستنداتش تو همین تاپیک فراوونه . سوما اگه شادمهری بودی آهنگها استاد پویان و تنظیمهای استاد هاشمی رو به آثار شادمهر ترجیح نمیدادی .. چهارما شما هم به اب میوه یخ نیاز داری(sm30)

ولی الان حاشیه رفتی چون میگفتی که من ادعایی ندارم اما حرف از تایید کردن و نکردن ترک لیست ها میزنی و هر خبری به غیر از اخبار خودتو فیک میدونی .. به هر حال راحتی هر کاری دوست داری بکنی و هر چیزی دوست داری بگی اما الکی جبهه نگیر ...

Farbod-7
01-09-2018, 11:21 PM
خالی از لطف نیست آهنگ قبیله با آهنگسازی شادمهر نابغه که نابغه آهنگسازی هست و بعضیا اصرار دارن که ..... و تنظیم بهروز صفاریان بزرگ رو با صدای مهران احراری بشنویم

لینک دانلود :

انصافا آهنگسازی شادمهر و تنظیم صفاریان رو با این ارازل تجربه گر و تصویر ساز میخوای مقایسه کنی؟
اینا اصلا به مخیله نداشته شون خطور میکنه پل عاطفه چیه؟

9NIMA1
01-09-2018, 11:26 PM

لینک دانلود :

(sm10) با صدای شادمهرش یه چیز دیگه اس...

nasernew
01-09-2018, 11:41 PM
انصافا آهنگسازی شادمهر و تنظیم صفاریان رو با این ارازل تجربه گر و تصویر ساز میخوای مقایسه کنی؟
اینا اصلا به مخیله نداشته شون خطور میکنه پل عاطفه چیه؟

واقعا پل عاطفه یک آهنگ بسیار عمیق و روانی کننده است ... اینا نابغه ان ..

nasernew
01-09-2018, 11:41 PM
(sm10) با صدای شادمهرش یه چیز دیگه اس...

اون که صد در صد ..(sm127)

Farbod-7
01-09-2018, 11:45 PM

خاک بر سر تیمی که وحید کچل ملودی سازشه
با اون تیپ مسخرش و گیتار مسخره تر ملودی میزنه برا ما میزاره اینستاگرام

ebihamed
01-09-2018, 11:50 PM
پس اولا تخریب فرشباف و تیمش توسط من یا هر کس دیگه دخلی به شما نداره دوما شما داری تیم فرشباف رو همه جوره حمایت میکنی و نمیتونی تکذیب کنی چون مستنداتش تو همین تاپیک فراوونه . سوما اگه شادمهری بودی آهنگها استاد پویان و تنظیمهای استاد هاشمی رو به آثار شادمهر ترجیح نمیدادی .. چهارما شما هم به اب میوه یخ نیاز داری(sm30)

ولی الان حاشیه رفتی چون میگفتی که من ادعایی ندارم اما حرف از تایید کردن و نکردن ترک لیست ها میزنی و هر خبری به غیر از اخبار خودتو فیک میدونی .. به هر حال راحتی هر کاری دوست داری بکنی و هر چیزی دوست داری بگی اما الکی جبهه نگیر ...

تو که انقد پیگیری میکنی مطالبی که من تایپ کردم چشماتو باز کن و ببین که چقدر گفتم شادمهر هر چی بری عقب تر آثارش بهتر هستن و کارای ایرانش دیگه تکرار نمیشه من کجا از میلاد هاشمی طرفداری کردم؟ خواهشا حرف از دهنت بزن اون موقع که من طرفدار شادمهر بودم تو به دنیا نیومده بودی . من طرفدارش بودم و هستم حتی تو این روزایی که اینهمه انتقاده شادمهر با دی جی فسنقری هم کار کنه چون طرفدارشم بازم دنبالش میکنم

nasernew
01-09-2018, 11:51 PM
آلبوم عاشقترین فرهاد جواهر کلام با آهنگسازی شادمهر و تنظیم شادمهر و پدرام کشتکار و عماد نکویی .. یادش بخیر
خیلی قدیمیه فکر کنم مال سال 79 ..
اینم یکی از ترک های البوم
لینک دانلود :

Farbod-7
01-09-2018, 11:53 PM
اقا بیخیال این تیم ارزش اینو ندارن کسی از کسی ناراحت بشه
خودتون مهمتر از این تیم هستید(sm127)

ebihamed
01-09-2018, 11:53 PM
داداش جواب منو ندادیا

مسعود جان بهتره من حرفی نزنم دوستان پیش خودشون باز حرف درست نکنن اصلا من هر خبری دادم تا حالا از خودم ساختم

Farbod-7
01-09-2018, 11:54 PM
آلبوم عاشقترین فرهاد جواهر کلام با آهنگسازی شادمهر و تنظیم شادمهر و پدرام کشتکار و عماد نکویی .. یادش بخیر
خیلی قدیمیه فکر کنم مال سال 79 ..
اینم یکی از ترک های البوم
لینک دانلود :

البوم پنجره عاشقی مسعود خادم
فانوس، مذاب جاده
یکی از یکی فوق العاده تر
مذاب یه اهنگ کاملا شادمهری

ebihamed
01-09-2018, 11:54 PM
اقا بیخیال این تیم ارزش اینو ندارن کسی از کسی ناراحت بشه
خودتون مهمتر از این تیم هستید(sm127)

نه آخه فربد خود تو اوایل منو جور دیگه میشناختی کم کم آشنا شدیم ولی این آقا از خودش قصه درست میکنه

ebihamed
01-09-2018, 11:57 PM
دیگه الان آسمون بریم زمین بیاییم آلبومه میاد با همین عوامل ایشالا بعد از تصویر همون چیزی میشه که همه میخاییم ولی این آلبوم همینه دیگه

nasernew
01-09-2018, 11:58 PM
تو که انقد پیگیری میکنی مطالبی که من تایپ کردم چشماتو باز کن و ببین که چقدر گفتم شادمهر هر چی بری عقب تر آثارش بهتر هستن و کارای ایرانش دیگه تکرار نمیشه من کجا از میلاد هاشمی طرفداری کردم؟ خواهشا حرف از دهنت بزن اون موقع که من طرفدار شادمهر بودم تو به دنیا نیومده بودی . من طرفدارش بودم و هستم حتی تو این روزایی که اینهمه انتقاده شادمهر با دی جی فسنقری هم کار کنه چون طرفدارشم بازم دنبالش میکنم

باشه خوب کاری میکنی دنبال میکنی .. موفق و سلامت باشی
من نمیتونم که همکاری دی جی فسنقری با شادمهر رو دنبال کنم چون دوست ندارم دونفر که آهنگسازی و تنظیم بلدن بتونن به کارای شادمهر ایراد فنی وارد کنن و اصلا دوست ندارم نزولش رو ببینم و بگم چی بود و چی شد ..... میخوام همیشه رو به صعود باشه چون واقعا با آهنگاش خیلی خاطره دارم و برام خاطره سازی کرده .. وقتی آهنگهای آلبوم مسافر رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه .. من فقط موفقیتش رو میخوام نه صرفا پرکار بودنش رو ... حالا شما فقط میخوای آهنگاشو فقط بشنوی حالا هر چی که هست حتی یه توپ دارم قل قلیه و به سلیقتون احترام میزارم و فقط تنها خواهش اینه که شمام به سلیقه ماها که نمیتونم ضعیف شدنش رو ببینیم احترام بزاری(sm10)

Farbod-7
01-09-2018, 11:59 PM
نه آخه فربد خود تو اوایل منو جور دیگه میشناختی کم کم آشنا شدیم ولی این آقا از خودش قصه درست میکنه

من پارسال هم گفتم اینقد گیر به احسان ندید اینقد گفتن تا اهنگ غرور شد تیکه کلام
حالا این همه اصرار برای ترک لیست برای چیه؟ چه دردی دوا میکنه؟
مهم اینه همه میدونیم موزیک خود شادمهر یه چیز دیگه س
هم شما هم ناصر طرفدارید مثل بقیه هم جز همون صدای شادمهر هیچ سودی تو جیبتون نمیره
من میگم حالا که همدیگه رو میشناسیم اصلا و ابدا ارزش ناراحت کردن همدیگه رو نداره

ebihamed
01-10-2018, 12:07 AM
باشه خوب کاری میکنی دنبال میکنی .. موفق و سلامت باشی
من نمیتونم که همکاری دی جی فسنقری با شادمهر رو دنبال کنم چون دوست ندارم دونفر که آهنگسازی و تنظیم بلدن بتونن به کارای شادمهر ایراد فنی وارد کنن و اصلا دوست ندارم نزولش رو ببینم و بگم چی بود و چی شد ..... میخوام همیشه رو به صعود باشه چون واقعا با آهنگاش خیلی خاطره دارم و برام خاطره سازی کرده .. وقتی آهنگهای آلبوم مسافر رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه .. من فقط موفقیتش رو میخوام نه صرفا پرکار بودنش رو ... حالا شما فقط میخوای آهنگاشو فقط بشنوی حالا هر چی که هست حتی یه توپ دارم قل قلیه و به سلیقتون احترام میزارم و فقط تنها خواهش اینه که شمام به سلیقه ماها که نمیتونم ضعیف شدنش رو ببینیم احترام بزاری(sm10)

اینطوری باشه سلیقه ی خود شادمهر یه توپ دارم قلقلیه س که اومده پست گذاشته گفته واسه آلبوم تصویر زحمات زیادی کشیده شده دیگه . بحث سلیقه دیگه نمیگنجه کسایی که منو میشناسن میدونن شادمهر مورد علاقه ی من چه شادمهریه اینکه که گفتم حمایت میکنم منظور احترام به تصمیماتشه نه خروجی آثارش

ebihamed
01-10-2018, 12:10 AM
هم شما هم ناصر طرفدارید مثل بقیه هم جز همون صدای شادمهر هیچ سودی تو جیبتون نمیره

من خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو نداشتم به قول تو ترک لیست دردی رو دوا نمیکنه تازه اسم 6 تا از کارام که مشخصه . منم امیدوارم شادمهر به خودش بیاد اگه خودش بخاد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره که بخاد کار بده

nasernew
01-10-2018, 12:11 AM
مسعود جان بهتره من حرفی نزنم دوستان پیش خودشون باز حرف درست نکنن اصلا من هر خبری دادم تا حالا از خودم ساختم

حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه .. (sm120)
به هر حال ممنون که هستی (sm10)
ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست (sm127)

nasernew
01-10-2018, 12:15 AM

من دیگه بحثی ندارم .. شاید اصلا اینجا نباید شادمهر رو نقد کرد .. وقتی تو اینستا یه نقد محترمانه و مودبانه میکنی و بلاک میشی دیگه چه انتظاری میشه از اینجور جاها داشت .. به هر حال خوشحالم یه آدم هم سلیقه تو این جمع پیدا کردم .. پایدار باشی داداش (sm10)

Farbod-7
01-10-2018, 12:16 AM
حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه .. (sm120)
ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست (sm127)

از قبل البوم طرفدار و حالم عوض میشه اینجام
اینو واقعا میگم از لحاظ اخلاق و خوبی بچه های فروم الان بهترین دوره س
همه همیشه محترم بودن اما هیچ وقت مثل الان نبوده

Farbod-7
01-10-2018, 12:18 AM
من دیگه بحثی ندارم .. شاید اصلا اینجا نباید شادمهر رو نقد کرد .. وقتی تو اینستا یه نقد محترمانه و مودبانه میکنی و بلاک میشی دیگه چه انتظاری میشه از اینجور جاها داشت .. به هر حال خوشحالم یه آدم هم سلیقه تو این جمع پیدا کردم .. پایدار باشی داداش (sm10)

چرا اتفاقا حرفات همیشه قشنگه حداقل برای من
نقد کن حرف بزن
تاختن به تجربه گران رو هم بده دست من(sm59)

Farbod-7
01-10-2018, 12:22 AM
من خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو نداشتم به قول تو ترک لیست دردی رو دوا نمیکنه تازه اسم 6 تا از کارام که مشخصه . منم امیدوارم شادمهر به خودش بیاد اگه خودش بخاد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره که بخاد کار بده

در اینکه خودش نمیخواد شکی نیست
ولی باور کن اگه همه به به کنیم تنبل ترم میشه
بیایم همه به آهنگی مثل قلب من به به کنیم
با خودش نمیگه بزار همین فرمون جلو برم؟

ebihamed
01-10-2018, 12:29 AM

یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حزفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تو

ebihamed
01-10-2018, 12:30 AM

یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حرفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تو

nasernew
01-10-2018, 12:35 AM
در اینکه خودش نمیخواد شکی نیست
ولی باور کن اگه همه به به کنیم تنبل ترم میشه
بیایم همه به آهنگی مثل قلب من به به کنیم
با خودش نمیگه بزار همین فرمون جلو برم؟

من تو اینستا گفتم شادمهر جان ضعیفترین آهنگایی که میسازی از قوی ترین آهنگهایی که وحید پویان میسازه قشنگتره و اگه وحید پویان الان آهنگسازه به عشق خودت بوده و تو الگوی امثال اینا بودی و هستی و باعث شدی اینا تو عرصه موزیک قدم بزارن و درسته فرصتش نیست اما لطفا خودت آهنگ بساز .. بعد بلاک شدم (sm25)

من تو صفحه سعید زمانی نوشتم .. تنظیمهای شادمهر رو به تنظیمهای شما ترجیح میدم اما شمارو هم جزو برترینهای تنظیم موسیقی ایرانی میدونم و بهتر نیست به جای ملودی های وحید پویان آهنگهای خود شادمهر رو تنظیم کنی ؟ در ضمن به شادمهر بگو تو انتخاب شعر دقت بیشتری کنه .. اونم جوابمو داد و گفت با تمامی حرفاتون موافقم و بلاکم نشدم ...

چرا باید ادمین پیج شادمهر یه آدم عقده ای باشه؟ این بلاک کردنا و انتقاد پذیر نبودنا اونم با این لحن انتقاد باعث بدبینی به فرشباف میشه .. یا اصلا چرا فرشباف باید شعر خانومشو برای شادمهر بفرسته که شادمهر بی سلیقه هم اونو انتخاب کنه .. شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم

nasernew
01-10-2018, 12:35 AM
یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حرفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تو

اوکی .. اگه اشتباه از منه ببخشید (sm10)

Farbod-7
01-10-2018, 12:39 AM
من تو اینستا گفتم شادمهر جان ضعیفترین آهنگایی که میسازی از قوی ترین آهنگهایی که وحید پویان میسازه قشنگتره و اگه وحید پویان الان آهنگسازه به عشق خودت بوده و تو الگوی امثال اینا بودی و هستی و باعث شدی اینا تو عرصه موزیک قدم بزارن و درسته فرصتش نیست اما لطفا خودت آهنگ بساز .. بعد بلاک شدم (sm25)

من تو صفحه سعید زمانی نوشتم .. تنظیمهای شادمهر رو به تنظیمهای شما ترجیح میدم اما شمارو هم جزو برترینهای تنظیم موسیقی ایرانی میدونم و بهتر نیست به جای ملودی های وحید پویان آهنگهای خود شادمهر رو تنظیم کنی ؟ در ضمن به شادمهر بگو تو انتخاب شعر دقت بیشتری کنه .. اونم جوابمو داد و گفت با تمامی حرفاتون موافقم و بلاکم نشدم ...

چرا باید ادمین پیج شادمهر یه آدم عقده ای باشه؟ این بلاک کردنا و انتقاد پذیر نبودنا اونم با این لحن انتقاد باعث بدبینی به فرشباف میشه .. یا اصلا چرا فرشباف باید شعر خانومشو برای شادمهر بفرسته که شادمهر بی سلیقه هم اونو انتخاب کنه .. شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم

گلیم باف که برای رضایت طرفدارا کار نمیکنه داره از این راه پول درمیاره
حرفای ما هم مانع کسب میشه
پس دلیل بلاک شدن خیلی ساده س

9NIMA1
01-10-2018, 01:08 AM
شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم

به نظر من شادمهر اصن تو فاز این نیست ببینه کی آهنگساز خوبیه کی تنظیم کننده خوبیه الان که بره دنبال اونا، اصن حوصله این کارا رو نداره... ببخشید ولی خودمونی بگم در حال حاضر گُشاد شده خودشم نمیخواد کار بسازه(sm120) ولی دقیقا حرف منم همینه که آخر گفتی... اگه فرشباف برای طرفدار و وجه هنری شادمهر ارزش قائله باید دو تا آدم درست حسابی به شادمهر معرفی کنه، نه اینکه رفقای خودشو تو این بی انگیزگیِ(از نظر موسیقی) شادمهر بفرسته جلو! شادمهرم که الان بی حوصله و درگیر خانواده ، بگه جهنم همینا خوبه! البته از این هم نگذریم احتمال خیلی زیاد هیچکدوم از افراد این تیم ریالی از شادمهر بابت شعر و آهنگ و تنظیم نمیگیرن! پس چی از این بهتر واسه شادمهر که با کمترین خرج آهنگ و آلبوم بده(sm128)

entehaa
01-10-2018, 01:22 AM
اهنگ جدید یوسف بهراد
بهونه
ملودی: پویان
تنظیم: هاشمی
ترانه: محرابی

masoud741
01-10-2018, 01:59 AM

فدات داداش... ب قول فربد این چیزا ارزش اینو نداره ک همدیگرو ناراحت کنیم...چ بخوایم چ نخوایم آلبوم تصویر با همکاری این گروه بیرون میاد و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم پس بهتره الکی اعصاب خودمونو خورد نکنیم

peyman.2012
01-10-2018, 02:50 AM

پیمان بهداده
کم حرفه(sm2)

(sm198) خخخخ

Hosein333
01-10-2018, 03:08 AM
(sm198) خخخخ

(sm19)

Hosein333
01-10-2018, 03:20 AM

این اهنگ همیشه بهم آرامش میده

Hosein333
01-10-2018, 03:21 AM

فدات داداش گلم
همیشه کنارمون باش (sm10)

Hosein333
01-10-2018, 04:36 AM

bijanariya
01-10-2018, 04:48 AM
(sm10)

ehsan1361
01-10-2018, 08:46 AM
احسان جان دوست دارم
اهنگ غرور خیلی به دلم نشسته البته الان
وهمینطور ورژن جدیدش (sm19)
بدون شک بهترین اثر البوم از نظر من
منم دوسِت دارم عزیزم
موسیقی سلیقس ...

بله
یه شادمهر (sm127) و میلیون ها طرفدار تو تموم دنیا
همه ی شاعرا و تنظیم کننده ها دوست دارن با شادمهر کار کنن ... کسی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! فقط یه مشکل بزرگ وجود داره اونم اینه که یه واسطه باعث همکاری بشه ... فعلاً این واسطه فرشباف هستش و نتیجشم داریم میبینیم ... خیلی دوست دارم شادمهر با روزبه و افکاری یه آهنگ بده ...

شوخی کردم

ehsan1361
01-10-2018, 08:55 AM
مهم اینه که من اولین نفری بودم که به محض اطلاع از نقشه ی شوم فرشباف برای شادمهر ، به قول معروف پته استاد رو بر روی آب ریختم و افشاگری نمودم (sm2)طوری که جناب استاد ، نوچه اش را روانه تاپیک نموده و شروع به فحاشی با فحش های سوسولی نمودند (sm2)

ehsan1361
01-10-2018, 08:57 AM
کلاً سابقه پیش گویی های بنده در اینجا مشخصه و کلاً همه سابقه دارن (sm2)

RAHAM
01-10-2018, 09:18 AM
همه ی شاعرا و تنظیم کننده ها دوست دارن با شادمهر کار کنن ... کسی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! فقط یه مشکل بزرگ وجود داره اونم اینه که یه واسطه باعث همکاری بشه ... فعلاً این واسطه فرشباف هستش و نتیجشم داریم میبینیم ... خیلی دوست دارم شادمهر با روزبه و افکاری یه آهنگ بده ...

خب دوستان میگن شادمهر دوست نداره با افراد شناخته شده همکاری داشته باشه
و اینکه خوب واسه یه بارم شده بی واسطه با افراد دیگه همکاری کنه
یعنی واقعا نمیتونه و فقط فرشباف میتونه باعث این همکاری ها باشه ؟

RAHAM
01-10-2018, 09:26 AM
ما بارها در همین تاپیک اعلام کردیم که کارهای قبل از رفتن شادمهر رو بیشتر از حتی اونهایی که بعد رفتنش پخش کرد دوست داریم و هیچکس نیست که نخواد خودش دوباره مثل گذشته خالق آثارش باشه
و چون میگیم الان خودش اینجوری میخواد دوستان ما رو به این متهم میکنن که طرفدار آقای فرشباف و عواملش هستیم
بارها گفتم شما اینهمه انتقاد کردید چه نتیجه ای داد ؟
جز اینکه خودتون محترمانه انتقاد کردید و به قول خودتون بلاکتون کرده
و اینکه دوستان می فرمایند به به و چه چه گفتن های شما باعث این شده که این همکاری ادامه پیدا کنه
خب دوست عزیز مگه طرفداران شادمهر فقط من و شمایی که اینجا هستیم و فقط چون ما مشتاقیم خودش کار کنه دیگه حالا هر کی از کاراش تعریف کرد ضد شادمهر هست و از عوامل آقای فرشباف هست ؟
شما که میفرمایید سلیقه ست چرا به نظر اون افرادی که شادمهر رو با همین کارهای ضعیف هم دوست دارند احترام نمیذارید ؟
بله منم این کارها رو قبول ندارم البته نه همه رو بلکه اکثریت کارها رو
اما بازم میگم وقتی خودش این راه رو در پیش گرفته
من و شما طرفداری که طرفدارشیم آیا فقط با انتقاد کردن و گلیم باف گلیم باف گفتن میتونیم شرایط رو تغییر بدیم ؟
اگه اینطور تغییر میکنه همین راه رو ادامه بدید
امیدوارم موفق باشید

ehsan1361
01-10-2018, 11:00 AM
خب دوستان میگن شادمهر دوست نداره با افراد شناخته شده همکاری داشته باشه
و اینکه خوب واسه یه بارم شده بی واسطه با افراد دیگه همکاری کنه
یعنی واقعا نمیتونه و فقط فرشباف میتونه باعث این همکاری ها باشه ؟
یه چیز مهم اینه که کسی پیش قدم نمیشه که مثلاً با شادمهر ارتباط برقرار کنه و کار بهش بده ... الان تو این آشفته بازار موسیقی ، همدیگه رو قبول ندارن و کسر شان میدونن که پیش قدم بشن ... از اونور شادمهر و بقیه خواننده های لس آنجلسی یه کلمه رو خیلی دوست دارن : مجانی !! خوب معلومه یکی مثه فرشباف میاد سفره پهن میکنه با چار تا آدم بیسواد مثه خودش و سوء استفاده میکنه ... شادمهرم خوب بدش نمیاد ینی هر خواننده دیگه ای هم بود بدش نمیومد که یکی بیاد کل کار رو جلو ببره و خودش به فکر کنسرت و پول باشه ...
نمیشه به فرشباف هم ایراد گرفت ! خوب منم بودم دوست داشتم رفیقام رو بیارم حالشو ببرن ... البته خوب دیدیم که چه بلایی سر ایوبی و کسائیان و ... اومد ! مافیا همینه کاریش نمیشه کرد حالا حالاها ادامه داره ...

ehsan1361
01-10-2018, 11:14 AM
نمیشه نشست دست رو دست گذاشت بگیم خوب شادمهر خودش انتخاب کرده دوست داره با این گروه کار کنه آی نمیدونم شادمهر بهتر تشخیص میده و ... ! حالا از ما که گذشته ولی یه هواداری که با شادمهر و آهنگاش حال میکنه ، نمیتونه انتقاد کنه ؟! ینی از ترس بلاک شدن ، همه باید به به کنن ؟! اگه اینطوریه چرا صفحه داره شادمهر ؟ خوب بده به نوچه های فرشباف خلاص !!
آلبوم تجربه کن اومد بیانیه دادن که یه عده اسمشون طرفداره بخیل هستن نمیدونم چه و چه ! سواد که ندارن هیچ ،تحمل انتقاد که ندارن هیچ ، فهم و شعور هم ندارن !! بعد هم میگن زمستان میره و ... :))
حالا هم که استراتژی عوض شده و پای فک و فامیل باز شده به آی تیم شادمهر ...
تحمل انتقاد داشته باشن بلاک نکنن ، اونوقت معلوم میشه چند نفر از این شرایط راضی هستن !

RAHAM
01-10-2018, 11:27 AM
یه چیز مهم اینه که کسی پیش قدم نمیشه که مثلاً با شادمهر ارتباط برقرار کنه و کار بهش بده ... الان تو این آشفته بازار موسیقی ، همدیگه رو قبول ندارن و کسر شان میدونن که پیش قدم بشن ... از اونور شادمهر و بقیه خواننده های لس آنجلسی یه کلمه رو خیلی دوست دارن : مجانی !! خوب معلومه یکی مثه فرشباف میاد سفره پهن میکنه با چار تا آدم بیسواد مثه خودش و سوء استفاده میکنه ... شادمهرم خوب بدش نمیاد ینی هر خواننده دیگه ای هم بود بدش نمیومد که یکی بیاد کل کار رو جلو ببره و خودش به فکر کنسرت و پول باشه ...
نمیشه به فرشباف هم ایراد گرفت ! خوب منم بودم دوست داشتم رفیقام رو بیارم حالشو ببرن ... البته خوب دیدیم که چه بلایی سر ایوبی و کسائیان و ... اومد ! مافیا همینه کاریش نمیشه کرد حالا حالاها ادامه داره ...

شاید اینطور باشه

9NIMA1
01-10-2018, 11:27 AM
(sm10)(sm10)

نمیشه نشست دست رو دست گذاشت بگیم خوب شادمهر خودش انتخاب کرده دوست داره با این گروه کار کنه آی نمیدونم شادمهر بهتر تشخیص میده و ... ! حالا از ما که گذشته ولی یه هواداری که با شادمهر و آهنگاش حال میکنه ، نمیتونه انتقاد کنه ؟! ینی از ترس بلاک شدن ، همه باید به به کنن ؟! اگه اینطوریه چرا صفحه داره شادمهر ؟ خوب بده به نوچه های فرشباف خلاص !!
آلبوم تجربه کن اومد بیانیه دادن که یه عده اسمشون طرفداره بخیل هستن نمیدونم چه و چه ! سواد که ندارن هیچ ،تحمل انتقاد که ندارن هیچ ، فهم و شعور هم ندارن !! بعد هم میگن زمستان میره و ... :))
تحمل انتقاد داشته باشن بلاک نکنن ، اونوقت معلوم میشه چند نفر از این شرایط راضی هستن !
یاد مملکت فخیمه‌ی خودمون میوفتم! هر کی انتقاد کنه و به به نکنه بلاک میشه تو زندون(sm120)

RAHAM
01-10-2018, 11:29 AM

خب تمامی صفحات شادمهر میگن توسط افراد دیگه ای غیر از خود شادمهر بروزرسانی و اداره میشه
خب وقتی نخواد انتقادی بشنون و انتقادی رو انتقال بدن به شادمهر
نتیجه ش همون بلاک شدنه
اما خب شما میگی خود شادمهر این اوضاع رو میخواد (کامنت قبلی شما) پس این انتقادها هم کارساز نیست

RAHAM
01-10-2018, 11:31 AM
(sm10)(sm10)

یاد مملکت فخیمه‌ی خودمون میوفتم! هر کی انتقاد کنه و به به نکنه بلاک میشه تو زندون(sm120)

تو همون کشورهایی که به اصطلاح آزادی بیان دارن هم آزادی بیان معنی نداره

9NIMA1
01-10-2018, 12:58 PM
تو همون کشورهایی که به اصطلاح آزادی بیان دارن هم آزادی بیان معنی نداره

به فرض اینکه اونجام کم و بیش نداشته باشن، اینجا که کلا از بیخ نیست...(sm176)

RAHAM
01-10-2018, 01:25 PM
به فرض اینکه اونجام کم و بیش نداشته باشن، اینجا که کلا از بیخ نیست...(sm176)

(sm72)

ebihamed
01-10-2018, 01:45 PM
شادمهر فقط به خاطر غرورشه که از روزبه یا افکاری کا نمیگیره میترسه ملت بگن به لطف ترانه و ملودی خوب اونا کارش گل کرده واسه
همین میره با اینا که پایین ترن کار میکنه که به واسطه ی همکاری با شادمهر اونا گنده بشن

ebihamed
01-10-2018, 02:04 PM
در کل 2 حالت وجود داره یا وحید پویان کارش خوبه که شادمهر تاییدش کرده و باهاش کار میکنه
یا اینکه خود شادمهر زیاد سرش نمیشه که داره از پویان کار میگیره
به هر حال یه جای کار میلنگه

Hosein333
01-10-2018, 03:04 PM
(sm54)

9NIMA1
01-10-2018, 03:24 PM
در کل 2 حالت وجود داره یا وحید پویان کارش خوبه که شادمهر تاییدش کرده و باهاش کار میکنه
یا اینکه خود شادمهر زیاد سرش نمیشه که داره از پویان کار میگیره
به هر حال یه جای کار میلنگه

سرش میشه ولی راحت طلب شده و موزیک اولویت اولش نیست در حال حاضر... عده ای هم از این وضعیت دارن سو استفاده میکنن! کاری هم که از پویان میگیره شک نکن مجانیه (sm128)

9NIMA1
01-10-2018, 03:26 PM
کم کم داره دست به ویولون میشه... امیدوارم ادامه داشته باشه و به خلق موزیک های زیبا ختم بشه

ebihamed
01-10-2018, 03:31 PM
سرش میشه ولی راحت طلب شده و موزیک اولویت اولش نیست در حال حاضر... عده ای هم از این وضعیت دارن سو استفاده میکنن! کاری هم که از پویان میگیره شک نکن مجانیه (sm128)

خوب پس بازم اشتباه میکنه که به خاطر مجانی بودن ملودیها داره به کارنامه ی خودش لطمه میزنه. ولی من میگم خودشم احتمالا به پویان در ساخت این ملودیها خیلی کمک میکنه ولی میزنه کل کارو به اسم پویان

ehsan1361
01-10-2018, 04:03 PM
خب تمامی صفحات شادمهر میگن توسط افراد دیگه ای غیر از خود شادمهر بروزرسانی و اداره میشه
خب وقتی نخواد انتقادی بشنون و انتقادی رو انتقال بدن به شادمهر
نتیجه ش همون بلاک شدنه
اما خب شما میگی خود شادمهر این اوضاع رو میخواد (کامنت قبلی شما) پس این انتقادها هم کارساز نیست
منظورم اینستا بود ...
انتقاد کارساز هم نباشه باید گفته بشه تا مافیایی که شادمهر رو مصادره کرده فک نکنه هوادار چیزی نمی فهمه و بیانیه نده که همه بخیل و حسود هستن ...

9NIMA1
01-10-2018, 04:13 PM
خوب پس بازم اشتباه میکنه که به خاطر مجانی بودن ملودیها داره به کارنامه ی خودش لطمه میزنه. ولی من میگم خودشم احتمالا به پویان در ساخت این ملودیها خیلی کمک میکنه ولی میزنه کل کارو به اسم پویان
چی بگم والا.. معلوم نیست چی به چیه اصن(sm25)

ehsan1361
01-10-2018, 04:20 PM
به هر حال تلاش میشه همه چیز گردن شادمهر انداخته بشه (sm120)

masoud741
01-10-2018, 04:23 PM
به هر حال تلاش میشه همه چیز گردن شادمهر انداخته بشه (sm120)

اینا را ولش کن...پس سورپرایزی ک گفتی چی شد؟؟(sm51)

ehsan1361
01-10-2018, 04:27 PM
اینا را ولش کن...پس سورپرایزی ک گفتی چی شد؟؟(sm51)
باید خودشون بگن همین روزا چون همه چی آمادس و مثه آلبوم قبلی میکس و مستر آلبوم ، سه روز قبل انتشار آلبوم تموم نشده :)))))))
فقط نمیدونم چرا مثه آلبوم قبلی اطلاع رسانی نمیکنن (sm120) شایدم میترسن از جو آلبوم قبلی (sm120)

ehsan1361
01-10-2018, 04:30 PM
یاد پارسال افتادم که نوچه فرشباف میگفت خودم الان ازش سوال کردم گفت تازه میکس و مستر آلبوم تموم شده (sm2)(sm2)
(sm185)خاطرات شمال محاله یادم بره (sm2)

ebihamed
01-10-2018, 05:52 PM
هر کسی آزاده هر جوری فکر کنه هنرمند اگه متعهد باشه به کارشتو واسه کارنامه ی هنریش ذره ای ارزش قائل باشه توسط هیچ نیرویی توی چاه نمیره

ebihamed
01-10-2018, 05:53 PM
واسه یه عده تهمت زدن مثل آب خوردنه

ebihamed
01-10-2018, 05:55 PM
چطوریه که بی دفاع و مغلوب میان تو آلبوم یراحی توسط همین فرشباف و همین عوامل بعد قلب من و عقل و عشق و تو بی من میرسه دست شادمهر؟ چون یراحی روی کارش همون وسواسی رو داره که گفتم

ebihamed
01-10-2018, 06:00 PM
اگه شادمهر قدرت اینو نداره که نذاره فرشباف واسش بدترین تصمیما رو بگیره بهتره زودتر خداحافظی کنه . من اگه شادمهر بودم و فرشباف با اسلجه هم مجبورم میکرد از اشکان خشایی ملودی بگیرم زیر بار این خفت نمیرفتم . اینا هیچکدوم دفاع از فرشباف نیست چون فرشبافم مث خوشزبان میاد و میره ولی شادمهر که از نظر همه خدای موسیقیه چرا باید چنین تصمیماتی بگیره

RAHAM
01-10-2018, 07:31 PM
میخواستمت ولی نموندی پیشم
حتی بمونی عاشقت نمیشم

عجب آهنگ باحالیه (sm54)
شادمهر (sm127)

Hosein333
01-10-2018, 07:33 PM
مدیر فقط خوشزبان

RAHAM
01-10-2018, 07:41 PM
موندن و سوختن و ساختن همه یادگار عشقه
انتقام از تو گرفتن کار من نیست کار عشقه
(sm74)

شادمهر (sm127)

RAHAM
01-10-2018, 07:49 PM
شما در صفحات اجتماعی‌تان بارها عکس‌هایی مشترک با «شادمهر عقیلی» منتشر کرده‌اید. خود شادمهر هم همیشه ارادت‌اش را به شما و شرکت‌تان اعلام کرده. مشخصاً رابطه دوستانه و صمیمانه‌ای بین شما و شادمهر در آن سال‌ها بود ولی هرگز هیچ اثری از او در شرکت شما منتشر نشد. چرا؟

شادمهر دوست خوب و یکی از الگوهای موسیقی در آن زمان بود و ما هم احترام خیلی زیادی به هم داشتیم و البته دوستی عمیقی هم بین ما وجود داشت. در بسیاری از آثار ما ساز زده و آهنگسازی کرده. به نظر من شادمهر هم آن زمان و هم الان در موسیقی پاپ، ده سال از همه جلوتر است. او الگوی خیلی از ستاره‌های حال حاضر موسیقی کشور بوده و هست و سبک‌هایی که اجرا می‌کند، همیشه توسط دیگر خواننده‌ها و ستاره‌های حال حاضر موسیقی ایران پیروی می‌شود. همیشه به پنجه هنرمند و رنگ صدای او علاقه‌مند بوده و هستم. او واقعاً شاه‌ماهی موسیقی پاپ ایران است.

RAHAM
01-10-2018, 07:51 PM
پس دلیل عدم همکاری شما با شادمهر در تولید آثارش در ایران آن زمان چه بود؟

شادمهر آن زمان یک قرارداد 5 ساله سفت و سخت با یک شرکت دیگر داشت که هیچ‌رقمه اجازه همکاری با شرکت‌های دیگر را به او نمی‌داد. این موضوع را برای اولین بار به شما می‌گویم و بهتر است هواداران شادمهر هم بالاخره اصل موضوع را بدانند که اصلاً یکی از اصلی‌ترین دلایل رفتن شادمهر از ایران، همان قرارداد 5 ساله‌ای بود که با آن شرکت داشت. آن قرارداد دست‌وپای شادمهر را بسته بود و او هیچ کاری در ایران نمی‌توانست انجام دهد. ما با شادمهر فوتبال و استخر و همه‌جا می‌رفتیم و دوستی عمیقی داشتیم ولی آن قرارداد اجازه نمی‌داد همکاری داشته باشیم. در خیلی از آلبوم‌های ما ساز زده و تنظیم هم کرده. اصلاً آن زمان معروف بود که خیلی از خواننده‌ها انتشار آلبوم‌شان را عقب می‌انداختند تا شادمهر از سفر برگردد و موسیقی‌هایشان را تنظیم کند و بعد آلبوم‌شان را روانه بازار می‌کردند!

ebihamed
01-10-2018, 08:26 PM
مدیر فقط خوشزبان
شادمهر چون میخاست حرف حرف خودش باشه خوشزبان رو کنار گذاشت چون خوشزبان خیلی روی شادمهر تسلط داشت حالا نمیدونم چطوریه که از دید هوادارا شخصیت شادمهر بر عکس شده و تحت فرمان مدیرشه

nasernew
01-10-2018, 08:37 PM
شادمهر چون میخاست حرف حرف خودش باشه خوشزبان رو کنار گذاشت چون خوشزبان خیلی روی شادمهر تسلط داشت حالا نمیدونم چطوریه که از دید هوادارا شخصیت شادمهر بر عکس شده و تحت فرمان مدیرشه

تو این 5 یا 6 تا نظر آخر فقط اومدی از فرشباف دفاع کردی .. (sm70)
بعد من میگم بیشتر از شادمهر هوادار فرشبافی ناراحت میشی (sm120)

ebihamed
01-10-2018, 08:43 PM
تو این 5 یا 6 تا نظر آخر فقط اومدی از فرشباف دفاع کردی .. (sm70)
بعد من میگم بیشتر از شادمهر هوادار فرشبافی ناراحت میشی (sm120)

اتفاقا خواستم بگم مقصر این وضع که موجب نارضایتی هواداره خودشه برداشت شما غلطه متاسفانه