PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 [158] 159 160 161 162 163 164 165

masoud741
04-01-2022, 12:41 AM
با این حرفت موافقم ولی با احسان کاملا مخالفم(sm120)

(sm70)

ebihamed
04-01-2022, 12:45 AM
کاملا موافقم با حرفات احسان جان. تو این چند سال هیچ خواننده ای نبوده که آهنگی داده باشه بیرون که یه تکونی به مارکت موسیقی ایران داده باشه

بله ولی هیچکدومم به اندازه ی شادمهر سقوط نکردن ... کلا یه بدعت بدی بین ما طرفدارای شادمهر هست که برای توجیه عملکرد بد شادمهر دیگرانو میخان بکشن پایین ...

masoud741
04-01-2022, 01:45 AM
بله ولی هیچکدومم به اندازه ی شادمهر سقوط نکردن ... کلا یه بدعت بدی بین ما طرفدارای شادمهر هست که برای توجیه عملکرد بد شادمهر دیگرانو میخان بکشن پایین ...

من اصلا کاری به شادمهر یا بقیه ندارم. حرفم اینه که خیلی وقته موسیقی پاپ به بن بست رسیده یا شایدم میشه گفت دیگه اشباع شده

ebihamed
04-01-2022, 10:49 AM
چون اکثر بهترینهاش دغدغه ی اصلیشون شده فقط پول

masoud741
04-01-2022, 11:40 AM
چون اکثر بهترینهاش دغدغه ی اصلیشون شده فقط پول

بله کلا زمونه عوض شده. درست عین فوتبالیست ها. قدیمیا واسه غیرت و تعصبشون بازی میکردند ولی الان فقط دغدغشون پوله

edvin242
04-01-2022, 11:46 AM
حالا که سرنوشت هم نسل های شادمهر رو میبینم میگم بد هم نشد شادمهر از ایران رفت ... دوره تمام هم نسل هاش سالهاست تموم شده فقط به درد برنامه تلویزیونی و مراسم ارگانی میخورن ... بدون رو دربایستی میگم اگه شادمهر هم الان بود سرنوشتش همین بود کار نمیکرد و دوره ش تموم شده بود چون در موسیقی داخلی الان حداکثر زمان تاریخ مصرف خواننده ها سه سال شده ...

نمیشه به این قطعیت گفت ولی بیراه هم نمیگی!!!همین الان محسن چاوشی و محسن یگانه زیاد شنونده نداشتن تو عید یا به قول خودمون اهنگ هیت شده....همین بنیامین وحمید عسکری که خیلی ها فکر میکردن اینده دارند الان واقعا سرنوشت موسیقی خوبی ندارند..وخیلی مثال های دیگه.....

entehaa
04-01-2022, 05:34 PM
بله هیچ خواننده ای در کل جهان اندازه شادمهر سقوط نکرده اینی هم که کنسرتاش پشت سر هم داره سولد اوت میشه عمه‌ی شادمهره نه خودش!

ebihamed
04-01-2022, 08:17 PM
آخه چه ربطی داره این به خاطر محبوبیتشه و تا آخر عمرش هر اهنگ جفنگی بده بازم محبوبه این چه ربطی به حرف من داره ما داریم راجب عملکردش نظر میدیم نه محبوبیتش خواهشا اگه ریپلی میکنید با اطلاع و منطقی نظر بدید

9NIMA1
04-01-2022, 11:51 PM
علی یاسینی هم کنسرت دبی رو پُر میکنه! اما دلیل بر خوب بودنش نیست...

ebihamed
04-02-2022, 01:28 AM
علی یاسینی هم کنسرت دبی رو پُر میکنه! اما دلیل بر خوب بودنش نیست...

دقیقا همینطوره الان ساسی و تتلو هم کنسرت بدن یه استادیوم صدهزار نفری هم جوابگوشون نیست اما آیا این دلیلی بر شایستگیشونه؟ شادمهر محبوبیتش ثابت شده س و من منتظرم ببینم با توجه به سقوطی که تو ارائه ی کارهاش داره این محبوبیتش تا چه زمانی دوام خواهد داشت یادمه یه زمانی سیاوش شمس هم هزاران کشته و مرده داشت ولی به مرور انقد افت کرد که دیگه کم کم فراموش شد و الان فقط اسمش مونده امیدوارم شادمهر به اونجا نرسه

Hobbit
04-02-2022, 03:43 AM
باز چارتا کنسرت گذاشت و همه آهنگ ها پلی بک، یه سری ها باز فکر کردن خبریه
بابا سقوط شادمهر رو نمیبینید؟ یا نمی خواین ببینید؟
خیلی فرقشه

ehsan1361
04-02-2022, 07:12 PM
با این حرفت موافقم ولی با احسان کاملا مخالفم(sm120)
با این حرفت کاملاً موافقم ...(sm2)

ehsan1361
04-02-2022, 07:18 PM
نمیشه به این قطعیت گفت ولی بیراه هم نمیگی!!!همین الان محسن چاوشی و محسن یگانه زیاد شنونده نداشتن تو عید یا به قول خودمون اهنگ هیت شده....همین بنیامین وحمید عسکری که خیلی ها فکر میکردن اینده دارند الان واقعا سرنوشت موسیقی خوبی ندارند..وخیلی مثال های دیگه.....
البته همدوره و هم نسل شادمهر امثال خشایار اعتمادی ناصر عبداللهی اصفهانی قاسم افشار عصار حسین زمان و سعید شهروز هستن که همگی سالهاست دوره شون تموم شده ... چاوشی و یگانه متعلق به دهه هشتاد هستن که من بهش میگم دوره رنسانس شادمهری که خواننده به اصلاح زیرزمینی رو ساختن برای جلوگیری از مهاجرت و نابودی موسیقی داخلی ... در مورد چاوشی و یگانه هم که چند سال طول کشید جای صداشونو پیدا کنن و به ثبات برسن ...خواننده هایی مثل عسکری هم که تقلیدی بودن مشخص بود سرنوشت خوبی ندارن چون صدای مثلاً شادمهر در طول زمان تغییر کرد و صدای اینا همینجور موند ... مثل مجتبی کبیری که وقتی آلبومش سال 83 اومد همه گفتن قمیشی و حالا صداش شبیه هیشکی نیست ...

ehsan1361
04-02-2022, 07:28 PM
شادمهر تموم شده درست شادمهر با بت خودشو نابود کرد درست شادمهر سقوط کرد درست شادمهر پولکی شد درست ولی تاریخ که تموم شدنی و نابود شدنی و پولکی نیست که ...!!!
صد سال دیگه بخوان دوره موسیقی این مملکتو بخونن میرسن به دهه هفتاد و زمانی که تازه دستگاه ویدئو و وی اچ اس آزاد شده بود ... تو این خفقان که حمل ساز به مثابه حمل کلاشینکف بود دو نفر اومدن استارت پاپ رو زدن که به مثابه رفتن رو مین بود و پی همه چی رو به تنشون مالیدن ... هیچکس هم نمیتونه منکر بشه و برای همیشه ثبت میشه نام شادمهر وخشایار اعتمادی ... صد سال دیگه هر کس بخواد تاریخ موسیقی رو بدونه نام شادمهر در راس قله نمایانه ... حالا هر چی ما بگیم تو این چند سال چرا خودش آهنگ نساخت و نیست و نابود شد بازم شادمهر خراب شدنی نیست ...
قیاس مع الفارقه ولی شادمهر مثل مارادونا میمونه که با اونهمه حواشی به اسم خدای فوتبال دفن شد و به تاریخ پیوست ... ماندگار ماندگاره هر کاری هم بکنه ماندگاره ...

ehsan1361
04-02-2022, 07:31 PM
یکی هم مثل ابی هست که اسمش ماندگاره در تاریخ ولی در کنارش ثبت میشه به خاطر پول و زنش از اسم خلیج فارس که همه بهش حساسن گذشت ... به مثابه یک خائن به وطن ازش یاد میشه نه به نیکی ...

masoud741
04-02-2022, 08:59 PM
شادمهر تموم شده درست شادمهر با بت خودشو نابود کرد درست شادمهر سقوط کرد درست شادمهر پولکی شد درست ولی تاریخ که تموم شدنی و نابود شدنی و پولکی نیست که ...!!!
صد سال دیگه بخوان دوره موسیقی این مملکتو بخونن میرسن به دهه هفتاد و زمانی که تازه دستگاه ویدئو و وی اچ اس آزاد شده بود ... تو این خفقان که حمل ساز به مثابه حمل کلاشینکف بود دو نفر اومدن استارت پاپ رو زدن که به مثابه رفتن رو مین بود و پی همه چی رو به تنشون مالیدن ... هیچکس هم نمیتونه منکر بشه و برای همیشه ثبت میشه نام شادمهر وخشایار اعتمادی ... صد سال دیگه هر کس بخواد تاریخ موسیقی رو بدونه نام شادمهر در راس قله نمایانه ... حالا هر چی ما بگیم تو این چند سال چرا خودش آهنگ نساخت و نیست و نابود شد بازم شادمهر خراب شدنی نیست ...
قیاس مع الفارقه ولی شادمهر مثل مارادونا میمونه که با اونهمه حواشی به اسم خدای فوتبال دفن شد و به تاریخ پیوست ... ماندگار ماندگاره هر کاری هم بکنه ماندگاره ...

با این حرفا هم کاملا موافقم احسان جان (sm174)

edvin242
04-02-2022, 11:59 PM
البته همدوره و هم نسل شادمهر امثال خشایار اعتمادی ناصر عبداللهی اصفهانی قاسم افشار عصار حسین زمان و سعید شهروز هستن که همگی سالهاست دوره شون تموم شده ... چاوشی و یگانه متعلق به دهه هشتاد هستن که من بهش میگم دوره رنسانس شادمهری که خواننده به اصلاح زیرزمینی رو ساختن برای جلوگیری از مهاجرت و نابودی موسیقی داخلی ... در مورد چاوشی و یگانه هم که چند سال طول کشید جای صداشونو پیدا کنن و به ثبات برسن ...خواننده هایی مثل عسکری هم که تقلیدی بودن مشخص بود سرنوشت خوبی ندارن چون صدای مثلاً شادمهر در طول زمان تغییر کرد و صدای اینا همینجور موند ... مثل مجتبی کبیری که وقتی آلبومش سال 83 اومد همه گفتن قمیشی و حالا صداش شبیه هیشکی نیست ...

ببین دوره شون تموم شده ولی مثلا یکی مثل محمد اصفهانی یا خود علیرضا عصار نمیشه به راحتی از اسمش عبور کرد..یا مثلا اگر ناصر خدا بیامرز زنده بود شاید تفاوتی میکرد...قطعا خیلی خواننده ها مدیون شادمهرن هیچشکی درش نیست به قول خودت رنساسی شادمهری...کلیت حرفات واقعا درسته وچیزی جز تایید نداریم..

entehaa
04-03-2022, 12:02 AM
همه ما میدونیم شادمهر افت کرده ولی دیگه یه سری پیاز داغشو خیلی زیاد میکنن زمون اهنگ انتخاب هم تو همین فروم میگفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها میخونه الان انتخاب شده بت براشون یا بقیه اهنگاش ک اون زمون خودش میساخت هم اینجا انتقادات در همین حد الان بود. خوبه از اول بودیم همه اینارو دیدیم من هیچ دفاعی از الان شادمهر نمیکنم اهنگاشم افت کرده ولی نه در حدی که اینجا راجبش میگن تو ساخته های خودشم اهنگای این مدلی کم نداشته ایرانی جماعت عادت کرده همیشه حسرت گذشته رو بخوره فقط

MaMaTiR
04-03-2022, 02:02 AM
با این حرفت کاملاً موافقم ...(sm2)

اتفاقا من با این موافقتِ تو کاملا مخالفم(sm2)

ehsan1361
04-03-2022, 09:26 AM
ببین دوره شون تموم شده ولی مثلا یکی مثل محمد اصفهانی یا خود علیرضا عصار نمیشه به راحتی از اسمش عبور کرد..یا مثلا اگر ناصر خدا بیامرز زنده بود شاید تفاوتی میکرد...قطعا خیلی خواننده ها مدیون شادمهرن هیچشکی درش نیست به قول خودت رنساسی شادمهری...کلیت حرفات واقعا درسته وچیزی جز تایید نداریم..
آره منم گفتم تاریخ رو نمیشه تغییر داد قطعاً اصفهانی و عصار هم جزء تاریخ موسیقی این مملکتن ولی خب خودشون هم قبول دارن دوره شون گذشته و فقط خاطرات خوب به جا مونده ... ناصر هم اگه بود دوره ش تموم شده بود چون نمیشه با گذار عمر و زمانه مقابله کرد دوره عوض شده و چرخه ادامه داره ... شادمهر هم اونموقع نمیدونست با رفتنش چی پیش میاد و خب با رفتنش خیلیا خواننده شدن هر چند زیرزمینی ...!

ehsan1361
04-03-2022, 09:41 AM
همه ما میدونیم شادمهر افت کرده ولی دیگه یه سری پیاز داغشو خیلی زیاد میکنن زمون اهنگ انتخاب هم تو همین فروم میگفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها میخونه الان انتخاب شده بت براشون یا بقیه اهنگاش ک اون زمون خودش میساخت هم اینجا انتقادات در همین حد الان بود. خوبه از اول بودیم همه اینارو دیدیم من هیچ دفاعی از الان شادمهر نمیکنم اهنگاشم افت کرده ولی نه در حدی که اینجا راجبش میگن تو ساخته های خودشم اهنگای این مدلی کم نداشته ایرانی جماعت عادت کرده همیشه حسرت گذشته رو بخوره فقط
برای درک بهتر شرایط ... الان سه دسته هوادار شادمهر داریم :
1- هواداریی که فرقی براشون نمیکنه آهنگ چی باشه فقط جدید باشه مثل آدامس دهنشون رو کوتاه شیرین کنه و برن پیجش چند تا سلطان ملطان کنن تا آهنگ بعدی ... تکلیف اینا مشخصه ... در یک کلام سرخوش و جوگیر هستن ...
2- هواداریی که من بهشون میگم "فن های خودش بسازه" ... این دسته هنوز درک نکردن دوران افت موسیقی رو و فک میکنن شادمهر میتونه مثل گذشته وقت بزاره از اینور اونور برداره یا کاور ماور کنه شعر کم و زیاد کنه با یه تنظیم بده بیرون تا بگن آها همینه اصل آهنگ همینه دمت گرم که به حرف ما گوش دادی خودت ساختی و ساعاتی بعد درمیاد مثلاً کاور بوده و بعدش انتقادها شروع میشه و این دسته شروع میکنه به دفاع از شادمهر که آی کجا کاور بود غلط کردین ساکت شو و این حرفا ... تکلیف این دسته معلوم نیست چون معلوم نیست با خودشون چند چند هستن ...
3- دسته آخر ( که خودمم جزشون هستم ) خود شادمهر براشون مهمه نه آهنگ جدید ... آهنگجدید میاد یه بار گوش میدن بدون تعصب میگن بد بود و انتقاد هم میکنن ولی تخریب نه ... این دسته عمدتاً فسیل های اواخر دهه پنجاه و اوایل دهه شصت هستن که در اثر گذر زمان از روی عقل نظر میدن احساسی نمیشن و خرس های گنده ای هستن برای خودشان ... تکلیف اینا هم مشخصه با خاطرات شادمهر حال میکنن ...
پس نمیشه انتظار بیشتری از هوادار شادمهر و کلاً هوادار خواننده ها داشت ...

ebihamed
04-03-2022, 11:32 AM
دسته ی چهارمم اونایی هستن که میدونن شادمهر چه اعجوبه ای بوده و از بس حسرت گذشته ی درخشانشو میخورن نمیتونن خودشونو گول بزنن و این روزاشو باور کنن و کاملا از روی منطق ادعان دارن که شادمهر تو دوران افول کاری و هنری خودشه ... یه بار برای همیشه بگم ما خودوک عاشق شادمهر بودیم از ۲۵ سال پیش و گذشته ش برامون عزیزه ولی نیتونیم خودمونو با آهنگای چرت و کنسرتای فیک گول بزنیم تمام !

Hobbit
04-03-2022, 01:12 PM
کوتاه بیاید (sm2)

یارو اون سر دنیا داره حال میکنه، جنگشو و حرصشو ما میزنیم
ولش کنید بابا
بزار هر جور دوست داره خوش باشه و خودشو با این خوشی ها غرق کنه

پی نوشت: آقا احسان عزیز، اینکه میگی شادمهر 100 ساله دیگه اسمش تو تاریخ موسیقی هست رو منم باهات موافقم ولی اینکه ته قصه شادمهر چی شد، رو چی میخوان واسش بگن؟ اینه که مهمه
مطمئنم اینجا کسی حرفی میزنه بخاطر شادمهره نه خصومت با شادمهر
آقا احسان من 35 سال، سنم هست
از سال 80 شروع کردم به شادمهر گوش دادن با کاست ها و نوارها و بعد کم کم اینترنت اومد به شهرمون
خودت میدونی که چی میخوام بگم
واسه آدم هایی مثل من و امثال من که از اون دوران هستیم، خیلی سخته شادمهر رو تو این دوران دیدن
مگه میشه ؟ 180درجه عوض شدن؟ اونم تو چند سال؟
اینم بگما، ماها مالک شادمهر نیستیم، ولی اینجور هم نیست که هر جفنگی که شادمهر بخواد بده بیرون قبول کنیم
---------------------------------
در جواب اون دوست عزیزمون که گفت زمانی که شادمهر خودش هم میساخت همه انتقاد میکردیم
بله انتقاد وجود داشت، ولی شما به مجموعه آلبوم نگاه کن، تو آلبوم پاپ کرن، 80 درصد آهنگ ها باب میل هوادارش بود
اون چند درصد هم بخاطر نو بودن آهنگ ها به دل هوادارها ننشست، مثل بیا اینجا و میخواستمت

ولی الان چی؟ تو این چند سال اگه آلبوم هم نداده باشه، شما آهنگ های سالانه رو یه آلبوم در نظر بگیر، کلاه خودت رو قاضی کن، ببین میتونی کنار بیای با مجموعه سالانه اهنگ ها به عنوان یه آلبوم؟
اگه تونستی کنار بیای که بهت تبریک میگم، به شخصه شما از من بیشتر هوادار شادمهر هستی

ehsan1361
04-03-2022, 01:51 PM
دسته ی چهارمم اونایی هستن که میدونن شادمهر چه اعجوبه ای بوده و از بس حسرت گذشته ی درخشانشو میخورن نمیتونن خودشونو گول بزنن و این روزاشو باور کنن و کاملا از روی منطق ادعان دارن که شادمهر تو دوران افول کاری و هنری خودشه ... یه بار برای همیشه بگم ما خودوک عاشق شادمهر بودیم از ۲۵ سال پیش و گذشته ش برامون عزیزه ولی نیتونیم خودمونو با آهنگای چرت و کنسرتای فیک گول بزنیم تمام !
نمیدونم شماها چرا نمیخواین قبول کنین دوران افت موسیقی رو ...!!! میگم هم نسل هاش فراموش شدن دوره شون تموم شده ... خب همه دارن میبینن که شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست ... افتاده تو باتلاقی که دراومدن ازش غیر ممکنه ... ولی این ربطی به دوران افت موسیقیش نداره ...!!! شادمهر رفته سراغ بت افتاده تو باتلاق مجبوره تند تند آهنگ بده خب معلومه کیفیت پایین میاد اونم با این عوامل ... شماها میخواین خودش بسازه که اینم غیرممکنه اگه شادمهر رو بگیری زیر شکنجه هم نمیسازه دیگه دلیلشم رو هم قبلاً گفتم ... اگه بسازه هم مطمئن باشین مثل قبل نیست ... شادمهر دیگه اصلاح شدنی نیست واقعیت تلخه قبول کنین تموم شده دورانش ...

ehsan1361
04-03-2022, 02:03 PM
یارو اون سر دنیا داره حال میکنه، جنگشو و حرصشو ما میزنیم
ولش کنید بابا
بزار هر جور دوست داره خوش باشه و خودشو با این خوشی ها غرق کنه

پی نوشت: آقا احسان عزیز، اینکه میگی شادمهر 100 ساله دیگه اسمش تو تاریخ موسیقی هست رو منم باهات موافقم ولی اینکه ته قصه شادمهر چی شد، رو چی میخوان واسش بگن؟ اینه که مهمه
مطمئنم اینجا کسی حرفی میزنه بخاطر شادمهره نه خصومت با شادمهر
آقا احسان من 35 سال، سنم هست
از سال 80 شروع کردم به شادمهر گوش دادن با کاست ها و نوارها و بعد کم کم اینترنت اومد به شهرمون
خودت میدونی که چی میخوام بگم
واسه آدم هایی مثل من و امثال من که از اون دوران هستیم، خیلی سخته شادمهر رو تو این دوران دیدن
مگه میشه ؟ 180درجه عوض شدن؟ اونم تو چند سال؟
اینم بگما، ماها مالک شادمهر نیستیم، ولی اینجور هم نیست که هر جفنگی که شادمهر بخواد بده بیرون قبول کنیم

منم همینو میگه بزارین شادمهر حالشو بکنه وقتی دورانش تموم شده ... صداش رو هم میبینین چیزی نمونده ... تا زمانی نخواین قبول کنین شادمهر تموم شده وضع همینه حرص خوردن ...!
منظورت از ته قصه شادمهر چیه ؟! اینه که شادمهر در اثر اعتیاد کارتن خواب بشه ...؟! صد سال دیگه همین آهنگای الانش رو گوش میدن میگن خدابیامرز آقامون ماشالا پرکار بوده بت میزده عشق وحال ... چیز دیگه غیر اینه ...؟! کنسرتاشم نگاه میکنن میگن پلی بک بوده همین ...! من طرفدار مدرن تاکینگ بودم که 99 درصد کنسرتاشون رو شبکه rtl پلی بک کرده بود ولی الان بعد بیست سال نگاه میکنم کیف میکنم ... مطمئن باش صد سال دیگه ملت پلی بک شادمهر رو نگاه میکنن کیف میکنن همچون که الان با صدای بنان حال میکنن ...
خصومت که هیچکس نداره ولی بعضی حرفا رنگ تخریب داره اینش بده ...
میدونم برای دهه شصتیا سخته شرایط امروز شادمهر رو دیدن ولی چاره ای نیست باید با شرایط جدید وفق پیدا کنیم چون هیچ امیدی نیست ...

ebihamed
04-03-2022, 03:57 PM
نمیدونم شماها چرا نمیخواین قبول کنین دوران افت موسیقی رو ...!!! میگم هم نسل هاش فراموش شدن دوره شون تموم شده ... خب همه دارن میبینن که شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست ... افتاده تو باتلاقی که دراومدن ازش غیر ممکنه ... ولی این ربطی به دوران افت موسیقیش نداره ...!!! شادمهر رفته سراغ بت افتاده تو باتلاق مجبوره تند تند آهنگ بده خب معلومه کیفیت پایین میاد اونم با این عوامل ... شماها میخواین خودش بسازه که اینم غیرممکنه اگه شادمهر رو بگیری زیر شکنجه هم نمیسازه دیگه دلیلشم رو هم قبلاً گفتم ... اگه بسازه هم مطمئن باشین مثل قبل نیست ... شادمهر دیگه اصلاح شدنی نیست واقعیت تلخه قبول کنین تموم شده دورانش ...

احسان جان رفیق عزیز بله قبول دارم موزیک ما افت کرده اما چرا شادمهر باید جزو قعرنشین های این نزول باشه آیا نمیتونست تو دوران افت موسیقی خودش و موسیقی مملکت لااقل یه هنرمند متوسط باشه ؟ چرا باید تو دوران افت موسیقی به جای اینکه تلاش کنه منجی اون بشه خودش پناه برده به داغون ترین سطح موسیقی ... شادمهر اگه از تو آرشیوش سالی یه کار بده بیرون اصلا نیازی نداره پشت هم کار مزخرف ضبط کنه اما نمیدونم چه سیاستی پشت این داستانه و بدتر از همه اون عده ای هستن که تو کتشون نمیره که شادمهر به شدت افت کرده البته میدونم تو خودت باهوش تر از این حرفایی و میدونی شادمهر الان کجای موسیقیه بدون در نظر گرفتن کارنامه ش .... حتی پیج های اینستاگرامی درب و داغون دلشون نمیاد آهنگای جدیدشو نقد کنن مثل موزیک لند ... یه زمانی اهنگ میداد اکثر خواننده ها و موزیسین ها استوری میذاشتن الان انقد همه چی بد شده که هیچکس به یه ورشم نیست شادمهر کار میده

edvin242
04-03-2022, 04:50 PM

بین این حرف هایی که میزنی در مورد بقیه خواننده ها هم صدق میکنه؟؟منظورم همون چند سال اینده که نسل بعد گوش میدن؟؟ببین الان ما سیاوش و داریوش گوش میدیم حتی اهنگ جدید اصلا حس بدی نمیگیریم.حتی خود لیلافروهر..ولی شادمهر واقعا هیچ چیز جدید برای عرضه نداره!!!!ما میگیم قبول خودش نسازه ولی با کارگروهی کار کنه که چیزی برای ارائه داشته باشن!!

ehsan1361
04-03-2022, 05:11 PM
احسان جان رفیق عزیز بله قبول دارم موزیک ما افت کرده اما چرا شادمهر باید جزو قعرنشین های این نزول باشه آیا نمیتونست تو دوران افت موسیقی خودش و موسیقی مملکت لااقل یه هنرمند متوسط باشه ؟ چرا باید تو دوران افت موسیقی به جای اینکه تلاش کنه منجی اون بشه خودش پناه برده به داغون ترین سطح موسیقی ... شادمهر اگه از تو آرشیوش سالی یه کار بده بیرون اصلا نیازی نداره پشت هم کار مزخرف ضبط کنه اما نمیدونم چه سیاستی پشت این داستانه و بدتر از همه اون عده ای هستن که تو کتشون نمیره که شادمهر به شدت افت کرده البته میدونم تو خودت باهوش تر از این حرفایی و میدونی شادمهر الان کجای موسیقیه بدون در نظر گرفتن کارنامه ش .... حتی پیج های اینستاگرامی درب و داغون دلشون نمیاد آهنگای جدیدشو نقد کنن مثل موزیک لند ... یه زمانی اهنگ میداد اکثر خواننده ها و موزیسین ها استوری میذاشتن الان انقد همه چی بد شده که هیچکس به یه ورشم نیست شادمهر کار میده
دلیل اصلیش پر کار شدن شادمهر به خاطر بت ... ببین همین چند سال زمانی که شادمهر سالی یه تک آهنگ به زور میداد همه التماس میکردن که اهنگ بده و همه تشنه کشونده بود دنبال خودش ... تو این موسیقی پر کار بودن مساویه با افت شدید و چنان این افت تهوع آور میشه که حتی شادمهر هم با اون سابقه درخشان نابود میشه ... درست بلایی که سر علیرضا افتخاری و سالار عقیلی اومد که انقد البوم دادن که مضحکه خاص و عام شدن ... در کنارش یکی مثل داریوش سالی یه تک آهنگ به زور داد پرستیژ و احترام خودشو حفظ کرد ...
تو دوران افت و مرگ موسیقی کم کاری بهترین راه حله که متاسفانه شادمهر به خاطر بت نمیتونه ...

ehsan1361
04-03-2022, 05:17 PM
بین این حرف هایی که میزنی در مورد بقیه خواننده ها هم صدق میکنه؟؟منظورم همون چند سال اینده که نسل بعد گوش میدن؟؟ببین الان ما سیاوش و داریوش گوش میدیم حتی اهنگ جدید اصلا حس بدی نمیگیریم.حتی خود لیلافروهر..ولی شادمهر واقعا هیچ چیز جدید برای عرضه نداره!!!!ما میگیم قبول خودش نسازه ولی با کارگروهی کار کنه که چیزی برای ارائه داشته باشن!!
داریوش سالی چند تا آهنگ میده ؟ سیاوش و لیلا سالی دو تا تک آهنگ میدن ... چرا ؟ مگه هر روز صد تا از این بچه مچه ها از ایران کار براشون نمیفرستن ؟ نگاه میکنن انتخاب میکنن ... حالا شادمهر چیکار میکنه ؟ میاد تو این شرایط با یک گروه ناشناس و بیسواد اینقد کار میکنه که حال همه به هم میخوره ... شادمهر چیزی برای عرضه نداره چون این موسیقی چیز جدیدی نداره اشباع شده ...گفتم شادمهر تو باتلاقی گیر کرده که رهایی نداره ...

ebihamed
04-03-2022, 05:34 PM
داریوش سالی چند تا آهنگ میده ؟ سیاوش و لیلا سالی دو تا تک آهنگ میدن ... چرا ؟ مگه هر روز صد تا از این بچه مچه ها از ایران کار براشون نمیفرستن ؟ نگاه میکنن انتخاب میکنن ... حالا شادمهر چیکار میکنه ؟ میاد تو این شرایط با یک گروه ناشناس و بیسواد اینقد کار میکنه که حال همه به هم میخوره ... شادمهر چیزی برای عرضه نداره چون این موسیقی چیز جدیدی نداره اشباع شده ...گفتم شادمهر تو باتلاقی گیر کرده که رهایی نداره ...

آفرین تیر خلاصو زدی ... یکی مثل داریوش از بین صدها کاری که براش میفرستن نگاه میکنه و انتخاب میکنه و بهتر بگم هر چیزی رو انتخاب نمیکنه اینم در نظر بگیریم این وسواس رو در ۷۰ سالگی داره که خیلی جالبه ... دقیقا مشکل اصلی اینه که چرا شادمهر از بین کارایی که به دستش میرسه بدترینهاشو برمیداره یا بهتر بگم چرا هر کسی دو روزه استودیو زده و یه ترانه نوشته انقد راحت شادمهر باهاش کار میکنه ... یک اینکه افت موسیقی سر جای خودش دو اینکه اصلا نخواستیم خودشم بسازه ولی آیا اینکه از بین ده تا کار متوسط و ضعیف که براش میفرستن لااقل متوسطهاشو برداره توقع زیادیه؟

ehsan1361
04-03-2022, 06:08 PM
آفرین تیر خلاصو زدی ... یکی مثل داریوش از بین صدها کاری که براش میفرستن نگاه میکنه و انتخاب میکنه و بهتر بگم هر چیزی رو انتخاب نمیکنه اینم در نظر بگیریم این وسواس رو در ۷۰ سالگی داره که خیلی جالبه ... دقیقا مشکل اصلی اینه که چرا شادمهر از بین کارایی که به دستش میرسه بدترینهاشو برمیداره یا بهتر بگم چرا هر کسی دو روزه استودیو زده و یه ترانه نوشته انقد راحت شادمهر باهاش کار میکنه ... یک اینکه افت موسیقی سر جای خودش دو اینکه اصلا نخواستیم خودشم بسازه ولی آیا اینکه از بین ده تا کار متوسط و ضعیف که براش میفرستن لااقل متوسطهاشو برداره توقع زیادیه؟
از هر طرف نگاه میکنی به موسیقی ده سال اخیر میبینی که نهایت ظرفیت این موسیقی سالی دو تا تک آهنگه نه بیشتر ... از طرف دیگه همه شدن آهنگساز و رشد قارچی داشته ... نکته مهم اینه تو این مملکت هر چقدر کمتر تو دید باشی تو هر رشته ای از هنر محبوب تری ... هیچکدوم رو در شادمهر فعلی نمیبینیم ...
حالا دلیل اینکه شادمهر با یه گروه کار میکنه و تا تهشو در نیاره ول کن نیست معلوم نیست ...

ehsan1361
04-03-2022, 06:17 PM
اصن تو این مملکت راز محبوبیت و ماندگاری تو هر جایی اینه که کمتر تو دید باشی ... بعد چند وقت میبیننت میگن چه عجب ما شما رو دیدیم آقا کجایی ... ولی اگه زیاد تو دید باشی میگن باز این اومد تکراری میشی ... همچین نگاهی خیلی بیشتر تو هنر وجود داره به خصوص بازیگری و خوانندگی ... رمز ماندگاری و محبوبیت در این دو رشته مصاحبه نکردن و نداشتن پیج تو اینستا و نیامدن به برنامه دوزاری تلویزیونه ... مثالش چاوشی و مدیری و طهماسب و جمشید هاشم پور ... چرچیل گفت این ملت رو گرسنه نگه دار ، کل خاورمیانه تو مشت ...
شادمهر هم اگه اینکارو میکرد الان همه داشتن منتش رو میکشیدن آهنگ جدید بده ...

ساعد باقری
04-03-2022, 06:27 PM
اوضاع شادمهر الان مصداق اون ضرب المثل هست که میگه آب که از سر گذشت چه یک وجب ،چه صد وجب
شادمهر هم دقیقا الان همون آدمه،که اینقدر از جنبه های مختلف در این چند سال دست به کار های عجیب زده که دیگه آب از سرش گذشته و کوچک ترین اهمیتی واسش نداره ،که اهنگی که داره میخونه چه ترانه یا ملودی داره .
فقط و فقط تنها چیزی که الان واسش مهمه پول هست ،فقط به نظرم چیزی که شادمهر به اون توجه نمیکنه اینه که بعضی چیز ها هم هستند که مهم تر از پول هستند و فروختن اون ها به هر قیمتی ضرر محسوب میشه ،مثل محبوبیت، اعتبار ،ماندگاری و ...

Hosein333
04-04-2022, 10:52 PM
دوستان زیاد چت نکنید دستاتون خسته میشه

ارزش نداره بخاطرش این همه چت بشه

GreenWorld
04-06-2022, 02:20 PM
شادمهر خیلی خراب کرده با بعضی آهنگاش مثل همین آهنگ آخرش که بیشتر مثل اهنگ روشن کن میثم ابراهیمی بود درست،ولی دیگه اونقدرم داغون نیس که اینجوری هرچی میرسه بهش بگیم،این اهنگاش با اینکه خیلی بدن ولی به صدتا اهنگ مثل بغض و حالا بیا اینجا و چندتا اهنگ دیگش میرزه..فقط مشکل اینه که این اهنگا در سطح شادمهر نیس و واسه خواننده های پایینتر خوبه نه واسه شادمهر میخواد ماندگار بمونه!!
واسه همین خودش بسازه و دیر به دیر اهنگ بده به نظرم بهتره تا اینطوری به کارنامش گند بزنه،،الان محسن یگانه روش چندسال پیش شادمهر رو یاد گرفته،دیر به دیر آهنگ دادن و تشنه نگه داشتن طرفدارها و اهنگ خوب دادن. همه کارای قبلن شادمهرو انجام میدن،شادمهر خودش از خودش فراری شده و این مشکله کارشه!! ولی بازم مطمئنم همیشه هر از چندوقتی با یه حرکت طرفدارا و همه رو سورپرایز میکنه،شک ندارم !!

Hosein333
04-06-2022, 09:19 PM
ای کاش حالا بیا اینجا دوباره بده

شما حالا متوجه نشدید چه قدر اهنگ حالا بیا اینجا زیبا ساخته شده

چقدر اهنگسازی درستی داشته

واقعا نمیشه مقایسه کرد واقعا نمیشه

Hosein333
04-06-2022, 09:19 PM
(sm74)

sibiloo
04-06-2022, 10:29 PM
هر عنی که زده به خودش بماند ولی یه اخلاق بینظیری داره این شادمهر
اونم اینه که هیچوقت راجع به کسی حرفی نمیزنه، مگر برای تعریف کردن از طرف
تو تمام این سال‌ها به خاطر ندارم راجه به کسی موضع گرفته باشه
علیه کسی حرف بزنه و از کسی اسمی بیاره
با اینکه همیشه پشتش حرف بوده. همیشه موقعیتش رو داشته که حرفی بزنه
جدا با این اخلاقش خیلی حال میکنم
خیلی دل بزرگی میخواد اینجوری بودن
خیلی صبر میخواد
الان ویدیوی کنسرت یگانه رو دیدم که به شادمهر مثلا تیکه انداخته بود یاد این اخلاق شادمهر افتادم یهو :)))
هیچ واژه ای جز « حقیر » نمیتونم برای یگانه پیدا کنم
هیچوقت بزرگ نبودی (‌ حداقل برای من ) و بزرگ هم نمیشی چون مال این حرفا نیستی
اگه پلی بکی هم تو کنسرتا باشه بعید میدونم به تو یا امثال تو ربطی داشته باشه
سعی کن وسط اجرا عربده نکشی و فالش نخونی
بقیش با اونا که پول میدن و میرن کنسرت پلی بک !!!!! :)))))))))
چند سال پیش هم یادمه برگشت گفت نمیخوام با شادمهر دیدار کنم و فلان
همون موقع هم شادمهر به یه ورش نگرفت اینو
دوباره دید نه، باید بازم از مال شادمهر بالا بره
راحت باش رفیق راحت باش :)))))))

fdd
04-07-2022, 12:04 AM
ایراد اینجاست که یادتون میره یه آدمی مثل محسن یگانه قبل از هر چیز اول طرفدار شادمهر بوده ، عین بچه های این تاپیک با فرق این که شدت این علاقه به حدی بوده که به قول خودش مسیر زندگیش رو عوض میکنه و میره سمت موسیقی!
توی همین تاپیک یه سری از طرفدارای شادمهر بابت اتفاقات اخیر خشتک شادمهر رو کشیدن سرش!!! تازه فکر هم نمکینم شادمهر این قدر تاثیر تو زندگیشون گذاشته باشه که شغل و مسیر زندگیشون رو بر مبنای این علاقه انتخاب کرده باشن!
پس اونم حق داره درست عین هر طرفدار دیگه ای انتقاد کنه! اگر میگین بده پس تمام حرفهایی هم که اینجا زده میشه و شادمهر رو آباد میکنن بده!

حرف چند سال پیش یگانه هم دقیقا همین بود که این قدر شادمهر رو دوست دارم و بهش علاقه دارم که میترسم از نزدیک ببینمش اون تصویر بزرگ ذهنی که ازش ساختم خراب شه (بعد دقیقا یه سری اینو تحربف کردن گفتتن محسن یگانه گفته نمیخوام شادمهرو ببینم (sm70))

sibiloo
04-07-2022, 11:31 AM
بحث ما و کسی که اسم و رسم داره و توی یه صنف باهاش هست خیلی فرق میکنه :))))))))
اگه پلی بک هست یا هرچیز دیگه ای قرار نیست تو کنسرت خودت و جلوی طرفدارات اعلامش کنی و تیکه بندازی :)))))))))))))
من لایو اجرا میکنم برعکس بعضی ها . افرین بهت. الان باید پاداش بدیم بهت که منت میذاری :)))))))
چند سال پیش به اصرار یکی از رفیقام رفتم کنسرت همین یگانه گوشامو گرفته بودم از عربده هاش
پس اینم مثلا رضا صادقی بیاد تو کنسرتش بگه
یا شادمهرم باید تو کنسرتش بگه تو خودت از مال من بالا رفتی دو تا اهنگ منو خوندی و سبک منو دنبال کردی و خواننده شدی پس
بحث شخصیت هست
که ندارن خیلیا
شادمهرم میتونه خیلی چیزا بگه ولی نمیگه
صد بار هم تو کنسرتاش گفت دوستانی که ایرانن از من خیلی بهترن
در حالی که... :))))))))))

ebihamed
04-07-2022, 12:02 PM
ای کاش حالا بیا اینجا دوباره بده

شما حالا متوجه نشدید چه قدر اهنگ حالا بیا اینجا زیبا ساخته شده

چقدر اهنگسازی درستی داشته

واقعا نمیشه مقایسه کرد واقعا نمیشه

دقیقا درست میگی حسین جون ... حالا بیا اینجا شیلا عمرا بغض و ... شاید به خوبی آهنگای قوی شادمهر نبودن اما بازم یه شاخصه ی مثبت داشتن اونم اینکه شبیه اون کارا هیچوقت کسی نتونست بسازه و خودشونم از آهنگی اسکی نرفته بودن تو مارکت ایرانی اما این آهنگای اخیرش چی؟ فت و فراونه تو سایتها تازه ورژن های خیلی بهتر از شادمهرش خوب آدم اگه سلیقه ش این آهنگای چرت مارکت باشه چرا نره سراغ ورژنهای بهترش البته من که خودم تهوع میگیرم از این سبکها با اون نوع لش خوندنش که تازه شادمهرم داره اون سبک رو یاد میگیره

9NIMA1
04-07-2022, 01:06 PM
دقیقا درست میگی حسین جون ... حالا بیا اینجا شیلا عمرا بغض و ... شاید به خوبی آهنگای قوی شادمهر نبودن اما بازم یه شاخصه ی مثبت داشتن اونم اینکه شبیه اون کارا هیچوقت کسی نتونست بسازه و خودشونم از آهنگی اسکی نرفته بودن تو مارکت ایرانی اما این آهنگای اخیرش چی؟ فت و فراونه تو سایتها تازه ورژن های خیلی بهتر از شادمهرش خوب آدم اگه سلیقه ش این آهنگای چرت مارکت باشه چرا نره سراغ ورژنهای بهترش البته من که خودم تهوع میگیرم از این سبکها با اون نوع لش خوندنش که تازه شادمهرم داره اون سبک رو یاد میگیره

"هنوز منو دوس داری، هنوز تو یادتم من..." . هنوزم ملودی و تنظیم تازه است لعنتی. قول میدم تقریبا همه مون موقع پخش این کار بهش گارد گرفتیم و حتی گاهی میزدیم ترک بعدی! اما الان که گوش میدی میفهمی چه کار خفنی بوده. چه گیتاری داره اون وسط... به به

edvin242
04-07-2022, 03:29 PM
اگه پلی بک هست یا هرچیز دیگه ای قرار نیست تو کنسرت خودت و جلوی طرفدارات اعلامش کنی و تیکه بندازی :)))))))))))))
من لایو اجرا میکنم برعکس بعضی ها . افرین بهت. الان باید پاداش بدیم بهت که منت میذاری :)))))))
چند سال پیش به اصرار یکی از رفیقام رفتم کنسرت همین یگانه گوشامو گرفته بودم از عربده هاش
یا شادمهرم باید تو کنسرتش بگه تو خودت از مال من بالا رفتی دو تا اهنگ منو خوندی و سبک منو دنبال کردی و خواننده شدی پس
بحث شخصیت هست
که ندارن خیلیا

داداش مطمئنی منظورش شادمهربوده؟؟؟؟تو ایران خودمون کم نیستن پلی بکی ها

Hosein333
04-07-2022, 04:24 PM
هر عنی که زده به خودش بماند ولی یه اخلاق بینظیری داره این شادمهر
اونم اینه که هیچوقت راجع به کسی حرفی نمیزنه، مگر برای تعریف کردن از طرف
تو تمام این سال‌ها به خاطر ندارم راجه به کسی موضع گرفته باشه
علیه کسی حرف بزنه و از کسی اسمی بیاره
با اینکه همیشه پشتش حرف بوده. همیشه موقعیتش رو داشته که حرفی بزنه
جدا با این اخلاقش خیلی حال میکنم
خیلی دل بزرگی میخواد اینجوری بودن
خیلی صبر میخواد
الان ویدیوی کنسرت یگانه رو دیدم که به شادمهر مثلا تیکه انداخته بود یاد این اخلاق شادمهر افتادم یهو :)))
هیچ واژه ای جز « حقیر » نمیتونم برای یگانه پیدا کنم
هیچوقت بزرگ نبودی (‌ حداقل برای من ) و بزرگ هم نمیشی چون مال این حرفا نیستی
اگه پلی بکی هم تو کنسرتا باشه بعید میدونم به تو یا امثال تو ربطی داشته باشه
سعی کن وسط اجرا عربده نکشی و فالش نخونی
بقیش با اونا که پول میدن و میرن کنسرت پلی بک !!!!! :)))))))))
چند سال پیش هم یادمه برگشت گفت نمیخوام با شادمهر دیدار کنم و فلان
همون موقع هم شادمهر به یه ورش نگرفت اینو
دوباره دید نه، باید بازم از مال شادمهر بالا بره
راحت باش رفیق راحت باش :)))))))

کاملا موافقم باهات

حالا خیلی مونده محسن یگانه بخواد با شادمهر مقایسه بشه

تمام کارای محسن یگانه رو جمع کنی یه جا یه ترک میخوام برم شادمهر میشه

fdd
04-07-2022, 04:24 PM
بحث شخصیت هست
که ندارن خیلیا

شاید سیاست کاری بگه آدم نباید راجع به خواننده ای که ازش محبوب تره متلک بندازه چون باعث ایجاد حاشیه میشه ولی محسن یگانه تا جایی که من خبر دارم واقعا خیلی در قید و بند سیاست نیست و هر حرفی تو دلشه میزنه(البته خیلیا تو ایران پلی میکنن حتی سیاوش قمیشی و اینم کلی حرف زد)
*
خیلی سال پیش که حمید عسکری با کما یک ترکونده بود و بحث تقلیدش از شادمهر خیلی مطرح بود یادمه در عین وقاحت توی مصاحبه هاش به شادمهر تیکه مینداخت و تخریبش میکرد و توی همون زمان محسن یگانه هم با اهنگاش خیلی معروف شده بود و با این که شباهت صداش و تقلیدش کمتر از عسکری بود تو تمام مصاحبه هاش بدون استثنا از شادمهر تعریف میکرد میگفت ورودش به موسیقی رو مدیونه این آدمه.

یا یکی از دوستان مشترک(از دوستان نزدیک محسن یگانه) هم چند سال پیش صحبت میکردم میگفت این قدر به شادمهر تعصب داره بعضی اوقات توی خلوت یا جمع های موزیسین ها کسی از شادمهر انتقاد میکنه عصبانی میشه و نمیشه جلوش از شادمهر بد گفت.

اینا رو گفتم کلا که بگم یه مقدار نسبت به شادمهر بد شناختنیش و خداییش هم توی اجرای زنده از شادمهر خواننده بهنریه(نه توی استودیو و آهنگسازی و نوازندگی که اصلا قابل قیاس نیستن)

-----

البته این اخلاق شادمهر که کلا پشت سره هیچکس هیچ وقت هیچی نمیگیه
و نسبت به همه چی
حتی انتقادات به کارهاش مثل سایت بت و... همیشه سکوت میکنه به نظرم جالبه (sm128)

sibiloo
04-07-2022, 07:09 PM
"هنوز منو دوس داری، هنوز تو یادتم من..." . هنوزم ملودی و تنظیم تازه است لعنتی. قول میدم تقریبا همه مون موقع پخش این کار بهش گارد گرفتیم و حتی گاهی میزدیم ترک بعدی! اما الان که گوش میدی میفهمی چه کار خفنی بوده. چه گیتاری داره اون وسط... به به

این تیکه از اهنگ شیلا که نوشتی...
آخ آخ آخ آخ آخ
همین اهنگ هم اگه ترانه بهتری میداشت قطعا الان جزو ماندگارها میبود

داداش مطمئنی منظورش شادمهربوده؟؟؟؟تو ایران خودمون کم نیستن پلی بکی ها

گفت اسطوره
منظورش داخلیا نبود
هرچند اگه داخلیا هم بودن باز بد هست این حرف
آقا تو کنسرت داری میدی
دمت گرم. بیا بخون و برو
خیلی زشته راجع به بقیه حرف بزنی توی همچین موقعیتی توی کنسرت و راجع به همکار و هم صنف خودت

کاملا موافقم باهات

حالا خیلی مونده محسن یگانه بخواد با شادمهر مقایسه بشه

تمام کارای محسن یگانه رو جمع کنی یه جا یه ترک میخوام برم شادمهر میشه

مقایسه که زشته اصلا بخواییم کنیم این دوتارو ولی خب... :)))))))

شاید سیاست کاری بگه آدم نباید راجع به خواننده ای که ازش محبوب تره متلک بندازه چون باعث ایجاد حاشیه میشه ولی محسن یگانه تا جایی که من خبر دارم واقعا خیلی در قید و بند سیاست نیست و هر حرفی تو دلشه میزنه(البته خیلیا تو ایران پلی میکنن حتی سیاوش قمیشی و اینم کلی حرف زد)
*
خیلی سال پیش که حمید عسکری با کما یک ترکونده بود و بحث تقلیدش از شادمهر خیلی مطرح بود یادمه در عین وقاحت توی مصاحبه هاش به شادمهر تیکه مینداخت و تخریبش میکرد و توی همون زمان محسن یگانه هم با اهنگاش خیلی معروف شده بود و با این که شباهت صداش و تقلیدش کمتر از عسکری بود تو تمام مصاحبه هاش بدون استثنا از شادمهر تعریف میکرد میگفت ورودش به موسیقی رو مدیونه این آدمه.

یا یکی از دوستان مشترک(از دوستان نزدیک محسن یگانه) هم چند سال پیش صحبت میکردم میگفت این قدر به شادمهر تعصب داره بعضی اوقات توی خلوت یا جمع های موزیسین ها کسی از شادمهر انتقاد میکنه عصبانی میشه و نمیشه جلوش از شادمهر بد گفت.

اینا رو گفتم کلا که بگم یه مقدار نسبت به شادمهر بد شناختنیش و خداییش هم توی اجرای زنده از شادمهر خواننده بهنریه(نه توی استودیو و آهنگسازی و نوازندگی که اصلا قابل قیاس نیستن)

-----

البته این اخلاق شادمهر که کلا پشت سره هیچکس هیچ وقت هیچی نمیگیه
و نسبت به همه چی
حتی انتقادات به کارهاش مثل سایت بت و... همیشه سکوت میکنه به نظرم جالبه (sm128)

همینو میگم دیگه. اصلا شادمهر هم نه. یه خواننده دیگه. واقعا چه دلیلی داره بیایی تیکه بندازی؟‌ جز کوچیک کردن خود ادم چی داره این حرف؟
من توی یه پیج اینستا دیدم این حرفشو بعد کامنتا رو میخوندم همه فحش به یگانه بود
خب مرض داری مگه مرد که فحش برا خودت میخری
اصلا کسی بات کار داره مگه
بیا اجراتو کن برو دیگه :)))))

حمید عسکری اون زمان که اهنگ سبب و رسیدی اومده بود مسخره میکرد این دوتا اهنگ رو
دقیقا مصاحبش یادمه
همین سوال تقلیدش از شادمهر رو ازش پرسیدن
گفت الان تو مراکز خرید و رستورانا و... اهنگای من بیشتر پخش میشه یا اهنگ سبب و رسیدی :))))))))))))))
الان بعد از چند سال تازه یادش افتاده که حرفاش چرت بوده
تازه فهمیده وقتی اسم شادمهر رو کنارش میارن باید سرشو بندازه پایین
وقتی دید دیگه تو بازار کشش نداره و از بورس عقب افتاده یادش اومد که دیر بود دیگه :))))))

اره هیچوقت هیچی نمیگه
فقط یبار یادمه قاطی کرد
اون تایمی که میگفتن داره میاد ایران چند سال پیش
یهو پست گذاشت جنازمم وصیت کردم ایران نره و بسوزونن و فلان :)))))
تنها ری اکشن شادمهر به تمام حواشی این چند سال فعالیتش همین هست که من یادمه :))))
اینم به شخص خاصی نبود تازه

ebihamed
04-07-2022, 11:53 PM

اون موقع البته توقعمون خیلی زیاد بود ازش واسه همین گهگهاهی تو ذوقمون میخورد اما اون زمان شادمهر اگه یه کار اون شکلی میداد ده تا باب میل هواداراش میداد ... الانم اگه حتی از ده تا کار جدیدش لااقل یکیشو به سلیقه ی هوادارای قدیمیش میداد بازم ما حرفی نداشتیم

Hosein333
04-09-2022, 11:33 PM
چقدر داره خوب کار میکنه این حامد برادران تو این مارکت فعلی

یه اهنگ زیبا و دلنشین

یادته یه شب که ماه تو آسمون نشون دادی

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ehsan1361
04-12-2022, 08:19 AM
چقدر داره خوب کار میکنه این حامد برادران تو این مارکت فعلی

یه اهنگ زیبا و دلنشین

یادته یه شب که ماه تو آسمون نشون دادی

وسوسه شدم گوش کنم ...
اولش که فک کردم اون پسره طلیسچیه ... حداقل از دو سه تا آهنگ کنده بود تا به همچین چیزی برسه ولی به نظرم کاور اصلی از آهنگ ترکی الیاس بود ... شعر هم کاملاً معلوم بود روی ملودی گفته شده ...
همینا باعث مرگ موسیقی شدن ... البته اینا لگد آخر رو به جسد نیمه جان موسیقی زدن ...

Hosein333
04-12-2022, 10:55 PM
وسوسه شدم گوش کنم ...
اولش که فک کردم اون پسره طلیسچیه ... حداقل از دو سه تا آهنگ کنده بود تا به همچین چیزی برسه ولی به نظرم کاور اصلی از آهنگ ترکی الیاس بود ... شعر هم کاملاً معلوم بود روی ملودی گفته شده ...
همینا باعث مرگ موسیقی شدن ... البته اینا لگد آخر رو به جسد نیمه جان موسیقی زدن ...

درسته
ولی اینا یه لول بالاتر از اهنگهای جدید شادمهر هستن

اینجور اهنگ ها باز ۱ ماه تاریخ انقضا دارن

من اهنگ جنگ دلم و اهنگ اخری شادمهرو یه بار نتونستم کامل گوش کنم

ebihamed
04-14-2022, 01:29 PM
دوست داشتم شادمهر مثل سیاوش قمیشی به تکرار برسه ولی به پوچی و نوچی نه

Hosein333
04-14-2022, 02:49 PM
دوست داشتم شادمهر مثل سیاوش قمیشی به تکرار برسه ولی به پوچی و نوچی نه

موافقم (sm176)

ساعد باقری
04-15-2022, 01:48 PM
آهنگ سیاوش قمیشی چه متفاوت و با کلاس بود .
اهنگ حامد برادران ملودی و صدای خواننده حس خیلی خوبی به آدم می‌دادند،ولی خب متاسفانه ترانه سطحی و کلیشه ای بود واسه همین به نظرم نهایت بشه ده بار گوش کرد بهش .
اهنگ سامان جلیلی هم عجب تنظیم خوبی داشت ،حیف که چنین تنظیم خوبی اینقدر ترانش مزخرف و چرت بود که باعث میشه اثر ماندگاری تلقی نشه .
آهنگ محسن یگانه رو هم شاید باورتون نشه ولی با اینکه روزی که اومد انتقاد کردم بهش ولی از اون روز تا الان هنوز پاکش نکردم و شاید تا حالا بیست باری پلی کرده باشم البته فکر کنم کم کم تاریخ انقضاش واسم تموم بشه .

RezaMahdavian
04-15-2022, 10:57 PM
چقدر آهنگ جدید سیاوش قمیشی قشنگه
و چه حیف که تایم کوتاهی داره (sm74) با کمی خلاقیت میتونستن تایمشو حتی با این شعر کوتاه، طولانی تر کنن

ehsan1361
04-16-2022, 09:08 AM
ثانیه 54 ویدئوی قمیشی رو ببینین ... یاد چیزی نیفتادین ...؟! ویدئوی فقط با تو عشقم شادمهر ... یادش بخیر چه داستانهایی داشت اون ویدئو چقد طول کشید تکلیف اون دختره مدل ویدئو مشخص بشه ... آخرشم فقط خرج اضافی شد ...

ehsan1361
04-16-2022, 09:16 AM
آهنگ قمیشی رو شنیدم گفتم ملودی چقد آشناست ( کاور یابیم ضعیفه :)) ) تا اینکه دیروز رسیدم به آهنگ حنا اندی ...!!! ترجیع بند دو تا آهنگ رو گوش بدین ...

ehsan1361
04-16-2022, 09:18 AM
حتی اورتور هم از آهنگ های خودشه ... پایین هم آشناست ... کاملاً مشخصه تیکه تیکه برداشتن حتی از آهنگ های خودش ولی خب نتیجه بد نشده ...

entehaa
04-17-2022, 10:35 AM
انگار دیگه موسیقی تو ایران اشباع شده هیچ اهنگی خوش نمیاد. دریغ از کمی نوآوری

ebihamed
04-17-2022, 12:33 PM
واقعا آهنگ سیاوش رو دوست داشتم حتی اگه به نوعی خودشو تکرار کنه ولی لااقل کاری نمیده که به اعتبارش صدمه بزنه ( مثل شادمهر و آهنگاش )
ضمن اینکه سیاوش قمیشی دیگه تو 77 سالگی نمیتونه منجی موسیقی ایران باشه چون کارهای درخشانشو تو سن و سالی که میبایست کرده
الان همینکه هنوزم هیچکس جرات نمیکنه بگه قمیشی آهنگش چرت و دری وریه خودش خیلی قابل تحسینه

ساعد باقری
04-17-2022, 02:32 PM
سیاوش قمیشی واسه من حکم التون جان ایرانی رو داره هر دو هم عاشق پیانو هستند هم کلا موزیسین های خفنی هستند،البته خوشبختانه سیاوش قمیشی برخی تمایلات التون جان رو نداره .
شادمهر هم از جهات زیادی حکم انریکه ایرانی هاست واسه من ،همون طور که خیلی ها اعتقاد دارند انریکه بعد البوم ۲۰۰۷ تموم شد ،خیلی ها هم اعتقاد دارند شادمهر بعد البوم طرفدار تموم شد و ...

Elegance
04-17-2022, 04:31 PM
کاشکی‌ خیلیای دیگه نَخونَن

کاشکی‌ ی عده بازنشسته شَن

کاشکی‌ هر کی‌ از نَنَش قَر کرد نَره خوانند شِه

کاشکی‌ تحول بزرگی‌ در موسیقی‌ پاپ ایرونی به وجود بیاد...

(sm25)

Hosein333
04-17-2022, 07:03 PM
کاشکی‌ خیلیای دیگه نَخونَن

کاشکی‌ ی عده بازنشسته شَن

کاشکی‌ هر کی‌ از نَنَش قَر کرد نَره خوانند شِه

کاشکی‌ تحول بزرگی‌ در موسیقی‌ پاپ ایرونی به وجود بیاد...

(sm25)

اونی که با ننش قهر کرده بره بخونه خووبه

ای کاش اونی که پول داره فکر نکنه میتونه بخوونه استعداد داره

وگرنه قشر ضعیف با این هزینه ادی استودیو نمیتونن بخونن

ehsan1361
04-18-2022, 10:02 AM
اینکه موسیقی اشباع شده و در دوران مرگ موسیقی هستیم درست ولی این نکته که حوصله و صبر در این دوره زمونه کم شده رو اصلاً نباید نادیده گرفت ... همون موضوع کارهای فست فودی که بدون فکر و صرفاً برای کنسرت دادن کاربرد داره ...( یکی هم مثل شادمهر کنسرت و بت با یک تیر دو نشون ...)
یادم نمیره چند سال پیش برنامه ای بود به اسم نغمه ها شبکه چهار پخش میکرد در مورد موسیقی ... یه برنامه مربوط بود به کارهای اکبر آزاد ... میگفت شعر آسیمه سر که اصفهانی خوند رو اول دادم دست بابک بیات که براش ملودی بسازه ... بعد یه ماه زنگ زد پشت تلفن با پیانو زد بهش گفتم این چیه ...؟! تو بابک بیات هستی ... بعد چند وقت دوباره زنگ زد بازم گفتم اینم نه ... بار سوم که زنگ زد پشت تلفن با پیانو اجرا کرد گفتم خودشه ... حالا اشکال کار کجا بوده ؟! همون ورود به آهنگ آسیمه سر رسیدی که میشه رسیدیـــــــــــــــــی ... به همین سادگی !!! چند ماه وقت گذاشته بابک بیات به این برسه و کل ملودی با همین تحریر عوض شده ...!!! حالا کدوم آهنگ براش چند ماه وقت گذاشته میشه ...؟!
یا میگفت آهنگ وقف پرنده ها قاسم افشار چهار ماه اومده پیش من تا یاد گرفته چجوری بخونه این آهنگو ... کدوم خواننده الان اینقد وقت میزاره ...؟! اصن کدوم خواننده میره وقت بزاره که دیگه فالش نخونه ...؟!
باید قبول کنیم زمونه عوض شده صبر کم شده ادعاها زیاد شده همه چی فست فودی شده همه عجله دارن حوصله ای نمونده ...

ehsan1361
04-18-2022, 10:05 AM
بیا اینم کاملش ...

ebihamed
04-18-2022, 11:26 AM
بیا اینم کاملش ...

خیلی جالب بود احسان جان ...... واقعا یاد شاهکار بابک بیات هم زنده شد .... یه زمانی چه آهنگسازهایی داشتیم الان هر جوجه ای یه استودیو زده و شده آهنگساز

Elegance
04-19-2022, 08:10 PM
الان به دِلَمِه که بیشتر از زمونِ شا خواننده داریم، کاشکی یکی‌ می‌‌رفْ اینو وارسی می‌‌کرد تا ببینیم چن نفر اون زمان می‌‌خوندن.

بیشترِ کارا تقلیدیه، کیفیت صداها اصلا خشک و تربیت نشدَس، نتِ موسیقی‌ هم که اصلا حالیشون نیست و چه برسه ساز بزنن!

تا یکی‌ هم میخواد بخونه عَکسشو می‌‌چَسبونه به ی صَفه و آهنگو پخش میکنه توی فضای مجازی، خیلی‌‌ها رو دیدم که بیشتر عاشق صورت و تیپ خواننده بودن تا صدا و کیفیتِ موسیقی‌ طرف!

ehsan1361
04-20-2022, 01:48 PM
صحبت های شادمهر تو کنسرت هامبورگ یجورایی کنایه به ابی هم بود ... به خصوص اونجا که گفت نمیتونیم کتمان کنیم ...

masoud741
04-20-2022, 08:24 PM
صحبت های شادمهر تو کنسرت هامبورگ یجورایی کنایه به ابی هم بود ... به خصوص اونجا که گفت نمیتونیم کتمان کنیم ...

(sm128)

9NIMA1
04-20-2022, 09:51 PM
بابا پیج موسیقی ما خبر رفته بود از کنسرت دبی این پسره علی یاسینی! من رفتم یه کامنت مخالف گذاشتم همه ی فن پیجاش اومدن بهم فحش و بد و بیراه و تیکه انداختن!!!!
یه چیزیم مد شده به اسم هِیتر به ما نسبت میدادن! (sm2) من اولش هی میخوندم هیییتِر! گفتم آخه هیتر(گرما دهنده) به خواننده چه ربطی داره(sm30)

Elegance
04-20-2022, 10:24 PM
بابا پیج موسیقی ما خبر رفته بود از کنسرت دبی این پسره علی یاسینی! من رفتم یه کامنت مخالف گذاشتم همه ی فن پیجاش اومدن بهم فحش و بد و بیراه و تیکه انداختن!!!!
یه چیزیم مد شده به اسم هِیتر به ما نسبت میدادن! من اولش هی میخوندم هیییتِر! گفتم آخه هیتر(گرما دهنده) به خواننده چه ربطی داره

باهاشون قرارِ دعوا تو تجریش می زاشتی، مَنم می‌‌اومدم با ی وانِت ریفیق... (sm122)

ehsan1361
04-21-2022, 09:39 AM
یه چیزیم مد شده به اسم هِیتر به ما نسبت میدادن! (sm2) من اولش هی میخوندم هیییتِر! گفتم آخه هیتر(گرما دهنده) به خواننده چه ربطی داره(sm30)
نمیدونم چرا گیر داد خواننده ها میخوان برگردن ایران ...!!! از بازگشت شهرام شب پره ناامید شده گیر داده به امید و سیاوش قمیشی ... احمق نمیدونه امید پاسپورت اسرائیل داره و سیاوش هم که دیگه معلومه ...

9NIMA1
04-21-2022, 10:39 AM
نمیدونم چرا گیر داد خواننده ها میخوان برگردن ایران ...!!! از بازگشت شهرام شب پره ناامید شده گیر داده به امید و سیاوش قمیشی ... احمق نمیدونه امید پاسپورت اسرائیل داره و سیاوش هم که دیگه معلومه ...

همچنین اتفاقی تقریباً محال بیوفته! شما فکر کن برگردن و این حرومزاده ها بذارن آب خوش از گلوشون پایین بره(sm120)

9NIMA1
04-21-2022, 10:40 AM
باهاشون قرارِ دعوا تو تجریش می زاشتی، مَنم می‌‌اومدم با ی وانِت ریفیق... (sm122)

اصلاً از لحن کامنتاشون مشخص بود یه سری بچه‌ی بین رنج سنی ۱۰ تا ۱۶-۱۷ سال هستن(sm59)

edvin242
04-21-2022, 09:40 PM
بیا اینم کاملش ...

چقدر خوب بود

edvin242
04-21-2022, 09:57 PM
اینکه موسیقی اشباع شده و در دوران مرگ موسیقی هستیم درست ولی این نکته که حوصله و صبر در این دوره زمونه کم شده رو اصلاً نباید نادیده گرفت ... همون موضوع کارهای فست فودی که بدون فکر و صرفاً برای کنسرت دادن کاربرد داره ...( یکی هم مثل شادمهر کنسرت و بت با یک تیر دو نشون ...)
یادم نمیره چند سال پیش برنامه ای بود به اسم نغمه ها شبکه چهار پخش میکرد در مورد موسیقی ... یه برنامه مربوط بود به کارهای اکبر آزاد ... میگفت شعر آسیمه سر که اصفهانی خوند رو اول دادم دست بابک بیات که براش ملودی بسازه ... بعد یه ماه زنگ زد پشت تلفن با پیانو زد بهش گفتم این چیه ...؟! تو بابک بیات هستی ... بعد چند وقت دوباره زنگ زد بازم گفتم اینم نه ... بار سوم که زنگ زد پشت تلفن با پیانو اجرا کرد گفتم خودشه ... حالا اشکال کار کجا بوده ؟! همون ورود به آهنگ آسیمه سر رسیدی که میشه رسیدیـــــــــــــــــی ... به همین سادگی !!! چند ماه وقت گذاشته بابک بیات به این برسه و کل ملودی با همین تحریر عوض شده ...!!! حالا کدوم آهنگ براش چند ماه وقت گذاشته میشه ...؟!
یا میگفت آهنگ وقف پرنده ها قاسم افشار چهار ماه اومده پیش من تا یاد گرفته چجوری بخونه این آهنگو ... کدوم خواننده الان اینقد وقت میزاره ...؟! اصن کدوم خواننده میره وقت بزاره که دیگه فالش نخونه ...؟!
باید قبول کنیم زمونه عوض شده صبر کم شده ادعاها زیاد شده همه چی فست فودی شده همه عجله دارن حوصله ای نمونده ...

نظرت در مورد اشعار چیه؟؟اون معنا و مفهومی که خود اکبر ازاد هم الان اشاره کرد.من میگم مشکل شعر با مفهوم هم داریم..

*_*
04-23-2022, 04:46 AM
Hi

9NIMA1
04-23-2022, 10:39 PM
Bye

ehsan1361
04-24-2022, 07:49 AM
نظرت در مورد اشعار چیه؟؟اون معنا و مفهومی که خود اکبر ازاد هم الان اشاره کرد.من میگم مشکل شعر با مفهوم هم داریم..
هر چی جلو رفتیم شعر با مفهوم هم کمتر شد ... البته نظر خودم اینه شهر با مفهوم هم باشه باید ملودی خور باشه وگرنه به درد نمیخوره و خواننده فقط دکلمه میکنه ... مثلاً همین اکبر آزاد وقتی شعر میگفته ملودی هم روش میزاشته ولی ترانه سراهای الان حتی یه میزان ساده هم بلد نیستن ... نمیگم ترانه سرا باید ملودی ساز هم باشه ولی باید با موسیقی آشنا باشه ...

ehsan1361
04-24-2022, 07:52 AM
Hi
va aleykomol hi haj bagher javani

Parsa8
04-24-2022, 08:51 PM
Hi

فسیل متحرک (sm70)

masoud741
04-28-2022, 11:45 PM
استوری جدید شادمهر چی میگه؟؟ ورژن جدید رسیدی؟؟!(sm77)

9NIMA1
04-29-2022, 03:59 PM
شاید داره پلی بک های کنسرت رو ضبط میکنه (sm51)

Elegance
04-29-2022, 08:32 PM
شادمهر کیه؟ (sm177)

peyman.2012
04-29-2022, 11:11 PM
شادمهر کیه؟ (sm177)

شمایی که توی فرانسه زندگی میکنی مثلا و اینقدر بدبختی که هیچ تفریح مناسبی اونجا گیرت نمیاد

حواست باشه ایرانیا داخل ایران این روزا اعصاب درستی ندارن اگر سری بعد اومدی اینجا مزخرف بافتی و جوابت را دادن فقط ناراحت نشی از دست مون

گفتم که از الان در جریان باشی (sm39)(sm39)

peyman.2012
04-29-2022, 11:15 PM
این تاپیک و این انجمن از اولشم مهدکودک نبوده که حالا بعد این همه سال بخواد محلی برای ارسال اسپم یه عده کودک سال ( از نظر مغزی) بشه (sm98)

masoud741
04-29-2022, 11:57 PM
این تاپیک و این انجمن از اولشم مهدکودک نبوده که حالا بعد این همه سال بخواد محلی برای ارسال اسپم یه عده کودک سال ( از نظر مغزی) بشه (sm98)

(sm10)

peyman.2012
04-30-2022, 12:19 AM
(sm10)

فدات مسعود عزیز (sm66)(sm15)

MaMaTiR
04-30-2022, 01:49 AM
شمایی که توی فرانسه زندگی میکنی مثلا و اینقدر بدبختی که هیچ تفریح مناسبی اونجا گیرت نمیاد

حواست باشه ایرانیا داخل ایران این روزا اعصاب درستی ندارن اگر سری بعد اومدی اینجا مزخرف بافتی و جوابت را دادن فقط ناراحت نشی از دست مون

گفتم که از الان در جریان باشی (sm39)(sm39)

اعصاب نداریا(sm2)

یکم مسلسل باش به خودت بزار رو تک تیر(sm120)

peyman.2012
04-30-2022, 03:37 AM
اعصاب نداریا(sm2)

یکم مسلسل باش به خودت بزار رو تک تیر(sm120)

کی اعصاب داره که من یکی داشته باشم حسین (sm9)

بزن ارسالی هاشو نگاه کن فقط ببین چیا تفت میده تو باران (sm1)

masoud741
04-30-2022, 04:53 AM
فدات مسعود عزیز (sm66)(sm15)

قربونت (sm93)

ehsan1361
04-30-2022, 09:38 AM
به قول سینجول باز ژی ثده ..(sm120)
باز پیمان زدی صحرای کربلا ...(sm120)
حسین هم مثلاً میاد خاموش کنه بدتر میشه ...[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (510).gif(sm2)(sm2)

9NIMA1
04-30-2022, 01:14 PM
این مجتبی مصری چقد خوب داره کار میکنه، دمش گرم ترانه و آهنگایی که تا حالا ساخته همه خوب بودن. تقریبا توی سبک بهروز داره کار میکنه...

آهنگ اصلاً از فریدون آسرایی هم کار اینه، خوشمان آمد..

آهنگ لیلای صفاریان

آهنگ صدای بارون گرشا..

MaMaTiR
04-30-2022, 01:55 PM
کی اعصاب داره که من یکی داشته باشم حسین (sm9)

بزن ارسالی هاشو نگاه کن فقط ببین چیا تفت میده تو باران (sm1)

به تخمت(sm19)(sm120)

در چه حالی پیمان جون

MaMaTiR
04-30-2022, 01:56 PM
حسین هم مثلاً میاد خاموش کنه بدتر میشه ...[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (510).gif(sm2)(sm2)
من به این خوبی(sm120)

پیرمرد پرحاشیه برای من حرف در نیار(sm2)

ehsan1361
04-30-2022, 02:26 PM
من به این خوبی(sm120)

پیرمرد پرحاشیه برای من حرف در نیار(sm2)
همچین میگه برام حرف درنیار انگار دختر هیجده ساله س میخواد براش خواستگار بیاد ...(sm2)

MaMaTiR
04-30-2022, 02:55 PM
همچین میگه برام حرف درنیار انگار دختر هیجده ساله س میخواد براش خواستگار بیاد ...(sm2)

فعلا قصد ادامه تحصیل دارم(sm2)

entehaa
04-30-2022, 09:43 PM
ای غم انگیزترین خوشحالی
منو عشق تو و دستی خالی....

peyman.2012
04-30-2022, 11:40 PM

احسان جون این کاربر یک مقداری تازگی زیادی شیرین کاری میکنه جالبیش اینجاست که طرف اروپا هم تشریف داره ولی معلوم نیست با خودش چند چنده

این تاپیک رو درسته ما شادمهریا یا دیگران بعضی وقتا اسپم کده میکنیم ولی توهین به شادمهر ......

اگر هنوز فروم ها فروم بودن و مثل قدیم روی حساب کتاب اداره میشدن باید الان پست ایشون پاک میشد و اخطار میگرفت اما دیگه زمونه عوض شده

(sm176)(sm176)

به تخمت(sm19)(sm120)

در چه حالی پیمان جون

همیشه که نمیشه دایورت کرد اونجوری میشه که میان هرچی میخوان میگن و میرن وگرنه من خیلی وقتا توجهی نمیکنم

یه مدتی خوب نبودم اما این ده روزه یک مقداری اوضاع خوشبختانه بهتره مرسی از لطفت

خودت خوبی؟ سلامتی؟ (sm174)(sm111)

MaMaTiR
05-01-2022, 03:01 PM
همیشه که نمیشه دایورت کرد اونجوری میشه که میان هرچی میخوان میگن و میرن وگرنه من خیلی وقتا توجهی نمیکنم

یه مدتی خوب نبودم اما این ده روزه یک مقداری اوضاع خوشبختانه بهتره مرسی از لطفت

خودت خوبی؟ سلامتی؟ (sm174)(sm111)

برای بهتر شدن همین اول کاری بهتره احسان رو دایورت کنی(sm2)

مسعود با ید طولایی در درگیری های مجازی و فحش و فحش کشی بیخیال شد توام شل کن(sm120)

شکر که خوبی.. به امید خدا بهتر ترم میشی

فدات ما هم میگذرونیم این روزمرگی تکراری رو(sm3)

MaMaTiR
05-01-2022, 03:02 PM
ای غم انگیزترین خوشحالی
منو عشق تو و دستی خالی....

گلنار بگیر دستت(sm120)

ehsan1361
05-01-2022, 04:41 PM
احسان جون این کاربر یک مقداری تازگی زیادی شیرین کاری میکنه جالبیش اینجاست که طرف اروپا هم تشریف داره ولی معلوم نیست با خودش چند چنده

این تاپیک رو درسته ما شادمهریا یا دیگران بعضی وقتا اسپم کده میکنیم ولی توهین به شادمهر ......

اگر هنوز فروم ها فروم بودن و مثل قدیم روی حساب کتاب اداره میشدن باید الان پست ایشون پاک میشد و اخطار میگرفت اما دیگه زمونه عوض شده

(sm176)(sm176)

سخت نگیر ... دور هم هستیم ...

ehsan1361
05-01-2022, 04:43 PM

برای محکم کاری بیشتر تو رو هم بزاره لیست سیاه کاربریش دیگه حله ...(sm2)

ehsan1361
05-01-2022, 04:44 PM
گلنار بگیر دستت(sm120)
خدا بگم چیکارت کنه ...(sm2)(sm2)
عاشق این تیکه های بعد از شعر های اینجوری هستم ...(sm2)

ehsan1361
05-01-2022, 04:46 PM
حمایت محمد اصفهانی از شادمهر عقیلی
امیدوارم به ایران برگردد !!!

محمد اصفهانی؛ شب گذشته در بوستان آب و آتش تهران روی صحنه رفت و بعد از سال‌ها دوری از صحنه یک کنسرت مردمی اجرا کرد.

قطعه «دلقک» از آلبوم «نون و دلقک» قطعه‌ای بود که بارها توسط مردم درخواست شد که اصفهانی با عذرخوانی از مردم گفت که به دلیل نبودن نوازنده ترومپت نمی‌تواند این قطعه را اجرا کند.

اصفهانی در ادامه با اشاره به اینکه دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است، گفت: می‌خواهم به عنوان آخرین قطعه، به مناسبت روز ملی خلیج فارس، قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» را با افتخار اجرا کنم. با آن هنرمندان ایرانی که سال‌هاست در خارج از این مرز و بوم زندگی می‌کنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمی‌زنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خواننده‌هایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.

وی در پایان با بیان اینکه هنرمندان خارج از کشور هر کدامشان می‌توانند برای ایران افتخارآفرین باشند و امیدوار است به کشور خود بازگردند، توضیح داد: امیدوار هستم که شادمهر عقیلی از جمله هنرمندانی که سال‌ها برای موسیقی ایران و مردم ایران زحمت کشید و بارها برای ایران و ایران خواند، روزی به کشورمان بازگردد و برای مردم ایران در این خاک بخواند.

اجرای قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» در شرایطی که تمام حاضران در محوطه بوستان آب و آتش به احترام ایران ایستاده بودند، آخرین مرحله کنسرت محمد اصفهانی بود

masoud741
05-01-2022, 08:01 PM
حمایت محمد اصفهانی از شادمهر عقیلی
امیدوارم به ایران برگردد !!!

محمد اصفهانی؛ شب گذشته در بوستان آب و آتش تهران روی صحنه رفت و بعد از سال‌ها دوری از صحنه یک کنسرت مردمی اجرا کرد.

قطعه «دلقک» از آلبوم «نون و دلقک» قطعه‌ای بود که بارها توسط مردم درخواست شد که اصفهانی با عذرخوانی از مردم گفت که به دلیل نبودن نوازنده ترومپت نمی‌تواند این قطعه را اجرا کند.

اصفهانی در ادامه با اشاره به اینکه دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است، گفت: می‌خواهم به عنوان آخرین قطعه، به مناسبت روز ملی خلیج فارس، قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» را با افتخار اجرا کنم. با آن هنرمندان ایرانی که سال‌هاست در خارج از این مرز و بوم زندگی می‌کنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمی‌زنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خواننده‌هایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.

وی در پایان با بیان اینکه هنرمندان خارج از کشور هر کدامشان می‌توانند برای ایران افتخارآفرین باشند و امیدوار است به کشور خود بازگردند، توضیح داد: امیدوار هستم که شادمهر عقیلی از جمله هنرمندانی که سال‌ها برای موسیقی ایران و مردم ایران زحمت کشید و بارها برای ایران و ایران خواند، روزی به کشورمان بازگردد و برای مردم ایران در این خاک بخواند.

اجرای قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» در شرایطی که تمام حاضران در محوطه بوستان آب و آتش به احترام ایران ایستاده بودند، آخرین مرحله کنسرت محمد اصفهانی بود

(sm19)

peyman.2012
05-02-2022, 01:18 AM

مسعود با ید طولایی در درگیری های مجازی و فحش و فحش کشی بیخیال شد توام شل کن(sm120)

شکر که خوبی.. به امید خدا بهتر ترم میشی

فدات ما هم میگذرونیم این روزمرگی تکراری رو(sm3)

تا دلت بخواد دایورتی تو سایت داریم که تو بلک لیست هم اتفاقا اضاف کردم (sm126)

هی میگم به خودم شل بگیرم هم تو مجازی هم تو زندگی ولی خدایی گاهی اوقات بد سفت میگیرم و دست خودم نی اصن (sm77) (sm2) نه مسعود هم مثل خودم خط قرمزش شادمهره و کسی متلک بندازه از این به بعد با هم دو تایی حمله ور میشیم به یارو (sm77)(sm2)

قربانت ممنونم... کلا زندگی همینه اونایی هم که خارج هستن همش خوشی نیست بالاخره بعضی اوقات ناخوشی و فشار زندگی روشون هست ولی برای ما تو ایران مدتیه شده همش روی دور بدبختی و فلاکت خبر خوب و اتفاق خوب به ندرت پیش میاد چون ما انتخاب کردیم این طوری زندگی کنیم چه از لحاظ اجتماعی چه بعضا از لحاظ شخصی (sm50)

امدیوارم تو هم بهتر از من باشی رفیق خوبم (sm127)

peyman.2012
05-02-2022, 01:22 AM
سخت نگیر ... دور هم هستیم ...

هرچند اینجا شبیه قدیما نیست ولی همین که هستیم خودش غنیمته حتی اگر گاهی مواقع حس حرف زدن هم نباشه ( خودم یکی فاکتور) (sm17)

اختیار دارین شماها باید برین تو لیست کلوز فرندز ها مث اینستا (sm23)

MaMaTiR
05-02-2022, 04:47 AM

منو باید از همه جا بلاک بکنه وگرنه اینجوری فایده نداره(sm2)

خدا بگم چیکارت کنه ...(sm2)(sm2)
عاشق این تیکه های بعد از شعر های اینجوری هستم ...(sm2)

دست خالی نمیارزه باید ی چیزی بگیریم دستمون... ما فعلا خایه باقر دستمون گرفتیم .. جوون ترا هم گلنار بگیرن دستشون(sm2)

MaMaTiR
05-02-2022, 04:51 AM

هی میگم به خودم شل بگیرم هم تو مجازی هم تو زندگی ولی خدایی گاهی اوقات بد سفت میگیرم و دست خودم نی اصن (sm77) (sm2) نه مسعود هم مثل خودم خط قرمزش شادمهره و کسی متلک بندازه از این به بعد با هم دو تایی حمله ور میشیم به یارو (sm77)(sm2)

قربانت ممنونم... کلا زندگی همینه اونایی هم که خارج هستن همش خوشی نیست بالاخره بعضی اوقات ناخوشی و فشار زندگی روشون هست ولی برای ما تو ایران مدتیه شده همش روی دور بدبختی و فلاکت خبر خوب و اتفاق خوب به ندرت پیش میاد چون ما انتخاب کردیم این طوری زندگی کنیم چه از لحاظ اجتماعی چه بعضا از لحاظ شخصی (sm50)

بلک لیستت پر شده پس(sm120)

از قدیم گفتن دستت به دیوار باشه، امیدت به خدا(sm2)

مسعود مثل تانک زرهی میمونه، توام شبیه اسنایپر هواشو داشته باش(sm120)

اره هرکسی هرجایی داستان های خودشو داره، ما هم اینجا هر روز هی بیشتر بهمون فرو میکنن(sm172)

فدایت(sm19)

ehsan1361
05-02-2022, 08:00 AM
هرچند اینجا شبیه قدیما نیست ولی همین که هستیم خودش غنیمته حتی اگر گاهی مواقع حس حرف زدن هم نباشه ( خودم یکی فاکتور) (sm17)
اختیار دارین شماها باید برین تو لیست کلوز فرندز ها مث اینستا (sm23)
نه تنها اینجا بلکه هیچ جا مثل قدیما نیست ... برای من که همیشه حس حرف زدن وجود داره ...(sm2)

منو باید از همه جا بلاک بکنه وگرنه اینجوری فایده نداره(sm2)
دست خالی نمیارزه باید ی چیزی بگیریم دستمون... ما فعلا خایه باقر دستمون گرفتیم .. جوون ترا هم گلنار بگیرن دستشون(sm2)
تو رو از همه جا بلاک کنه بازم یه سولاخی پیدا میکنی ...(sm2)
عادت داری همیشه یه چیزی دستت باشه ...(sm2)

ehsan1361
05-02-2022, 10:05 AM
در بخش پایانی کنسرت، محمد اصفهانی با اشاره به این‌که دهم اردیبهشت، روز ملی خلیج فارس است، به‌طور تلویحی از ابی و شادمهر یاد کرد و گفت: «با آن خوانندگان ایرانی که سال‌هاست در خارج از این مرز و بوم زندگی می‌کنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمی‌زنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خواننده‌هایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود، رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.»

masoud741
05-02-2022, 01:13 PM

(sm128)

masoud741
05-02-2022, 01:13 PM

اره هرکسی هرجایی داستان های خودشو داره، ما هم اینجا هر روز هی بیشتر بهمون فرو میکنن(sm172)

فدایت(sm19)

(sm70)

MaMaTiR
05-02-2022, 01:39 PM
نه تنها اینجا بلکه هیچ جا مثل قدیما نیست ... برای من که همیشه حس حرف زدن وجود داره ...(sm2)

تو رو از همه جا بلاک کنه بازم یه سولاخی پیدا میکنی ...(sm2)
عادت داری همیشه یه چیزی دستت باشه ...(sm2)

مهندس تویی ولی من یا سوراخ پیدا میکنم یا سوراخ میسازم(sm2)

Elegance
05-02-2022, 04:07 PM

گفتم که از الان در جریان باشی

وی پی‌ اِنمون اون موقع مال فرانسِ بوده، وگرنه از اکباتان اونورتر رو ندیدیم!

تو که ی نفری ولی‌ خوب پرت و پلات به کنار خودتو ناراحت نکن، بگو خودش بیاد، اون حالیشه.

peyman.2012
05-02-2022, 10:43 PM

فدایت(sm19)

هنوز جا داره بازم خوبی بلک لیست اینه که مثل پیام خصوصی محدود نیست (sm61)

خودم مثل غلطک میمونم میام از روی یارو رد میشم تا حساب دستش بیاد (sm2)

کلا از وقتی به دنیا اومدیم یک سره بارداریم به لطف این حکومت... ایرانی که بهش فرو نشده باشه ایرانی نیست اصن حسین (sm51)(sm81)

آره اغلب فروم ها همین وضعیتن تازه اگر تا امروز تعطیل نشده باشن

من خودم صحبت موسیقی باشه یک سره پایم در مورد موضوعات دیگه هم کم و بیش همین طوره منتها خب باید بقیه هم بیان آدم با خودش که نمیتونه تنهایی حرف بزنه (sm74)

MaMaTiR
05-03-2022, 03:37 AM
هنوز جا داره بازم خوبی بلک لیست اینه که مثل پیام خصوصی محدود نیست (sm61)

خودم مثل غلطک میمونم میام از روی یارو رد میشم تا حساب دستش بیاد (sm2)

کلا از وقتی به دنیا اومدیم یک سره بارداریم به لطف این حکومت... ایرانی که بهش فرو نشده باشه ایرانی نیست اصن حسین (sm51)(sm81)

ها ای خوب شد(sm120)

خلاصه بهت ی نصیحت میکنم، زیاد با این پیرمرده احسان صحبت نکن برات خوب نیست(sm2)

mojtabaa
05-03-2022, 02:57 PM
07.نقطه ضعف

09. تصویر

peyman.2012
05-03-2022, 05:03 PM
ها ای خوب شد(sm120)

(sm2)
احسان که سنی نداره باو تازه وارد دسته شوگر ددی ها شده (sm147) (sm198)

MaMaTiR
05-03-2022, 06:03 PM
(sm2)
احسان که سنی نداره باو تازه وارد دسته شوگر ددی ها شده (sm147) (sm198)اتفاقا به روحیاتشم میخوره (sm120)

Milik
05-03-2022, 06:21 PM
در بخش پایانی کنسرت، محمد اصفهانی با اشاره به این‌که دهم اردیبهشت، روز ملی خلیج فارس است، به‌طور تلویحی از ابی و شادمهر یاد کرد و گفت: «با آن خوانندگان ایرانی که سال‌هاست در خارج از این مرز و بوم زندگی می‌کنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمی‌زنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خواننده‌هایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود، رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.»

جا داره اعلام بشه که این روی صحنه رفتن دکتر اصفهانی در فضای عمومی و زیرنظر شهرداری صورت گرفته و دستمزد کار رو هم قبل از شروع برنامه به طور کامل دریافت کرده ...

Hosein333
05-04-2022, 07:39 PM
(sm50)

9NIMA1
05-05-2022, 07:06 PM
یه چیزی بگم نخندین بهم (sm59) ولی آهنگ جدید بهنام بانی (خستم) رو خیلی دوس داشتم (sm132)

masoud741
05-05-2022, 07:29 PM
یه چیزی بگم نخندین بهم (sm59) ولی آهنگ جدید بهنام بانی (خستم) رو خیلی دوس داشتم (sm132)

واسه چی بخندیم.هرکس سلیقه ای داره و سلیقه هر کس محترمه. همه که نباید مثل هم باشند

9NIMA1
05-05-2022, 08:49 PM
واسه چی بخندیم.هرکس سلیقه ای داره و سلیقه هر کس محترمه. همه که نباید مثل هم باشند

صد درصد مسعود جان. در کل پیشنهاد میکنم گوش کنید. قشنگه(sm10)

MaMaTiR
05-06-2022, 01:25 AM

بخند تا دنیا به روت بخنده(sm120)

9NIMA1
05-06-2022, 01:32 AM
بخند تا دنیا به روت بخنده(sm120)

(sm2)

Elegance
05-06-2022, 04:06 PM
افشین دیگه نمیخونه؟!

Hosein333
05-06-2022, 09:14 PM
افشین دیگه نمیخونه؟!

فکر کنم فهمیده کاراش دیگه ارزش هنری ندارن

Hosein333
05-06-2022, 09:16 PM
خدا کنه این عماد هم زود متوجه شه

ehsan1361
05-07-2022, 08:54 AM
ها ای خوب شد(sm120)

(sm2)
احسان که سنی نداره باو تازه وارد دسته شوگر ددی ها شده (sm147) (sm198)

اتفاقا به روحیاتشم میخوره (sm120)
نامردا رو ببینا ...(sm2)

ehsan1361
05-07-2022, 08:57 AM
جا داره اعلام بشه که این روی صحنه رفتن دکتر اصفهانی در فضای عمومی و زیرنظر شهرداری صورت گرفته و دستمزد کار رو هم قبل از شروع برنامه به طور کامل دریافت کرده ...

آره دیگه کنسرت مال شهرداری و زاکانی بوده ... تو این شرایط چیزی به اسم مجانی وجود نداره چون همه حکومتی هستن ...

ehsan1361
05-07-2022, 09:00 AM
افشین دیگه نمیخونه؟!
افشین جعفری ؟ چند سالی هست تو دبی کلاب رقص زده به نام ملودیکا ...

MaMaTiR
05-07-2022, 03:22 PM
افشین جعفری ؟ چند سالی هست تو دبی کلاب رقص زده به نام ملودیکا ...

مثل اینکه مشتری ثابتشی(sm2)

Elegance
05-07-2022, 08:56 PM
فکر کنم فهمیده کاراش دیگه ارزش هنری ندارن

کاراش بد نبود، شاید هرز رفت آخرش! (sm25)

Milik
05-07-2022, 10:11 PM
آره دیگه کنسرت مال شهرداری و زاکانی بوده ... تو این شرایط چیزی به اسم مجانی وجود نداره چون همه حکومتی هستن ...

اصل حرف این بود که هر اتفاقی یا هر صحبتی که تو این برنامه ها هست کاملا برنامه ریزی شده ست ...

peyman.2012
05-07-2022, 10:22 PM
مثل اینکه مشتری ثابتشی(sm2)

دهنت سلویس حسین (sm2)

احسان هر وقت میره دبی از قبل چند تا برنامه رقص میله اختصاصی رزو میکنه (sm2)

MaMaTiR
05-07-2022, 10:44 PM
دهنت سلویس حسین (sm2)

احسان هر وقت میره دبی از قبل چند تا برنامه رقص میله اختصاصی رزو میکنه (sm2)ادمی که اسطوره هاش ران جرمی و اندی هستن مطمئنا علایقشم همین سمتی هست(sm2)

MaMaTiR
05-07-2022, 10:45 PM
اول گفتی سلویس فک کردم احسانه بعد دیدم نوشته پیمان(sm2)

peyman.2012
05-07-2022, 11:43 PM
ادمی که اسطوره هاش ران جرمی و اندی هستن مطمئنا علایقشم همین سمتی هست(sm2)

دهه پیـــــنجاهیا سلیقه و گرایشات شون حسابی خاصه آخه (sm2) (sm51)

اول گفتی سلویس فک کردم احسانه بعد دیدم نوشته پیمان(sm2)

(sm2)

هویت احسان را جعل کردم

من احسان را با آواتار اون بسکتبالیست شورتیه همیشه تو ذهنم به یاد میارم (sm13) (sm61)

MaMaTiR
05-08-2022, 01:12 AM
دهه پیـــــنجاهیا سلیقه و گرایشات شون حسابی خاصه آخه (sm2) (sm51)

(sm2)

هویت احسان را جعل کردم

من احسان را با آواتار اون بسکتبالیست شورتیه همیشه تو ذهنم به یاد میارم (sm13) (sm61)

احسان مال سال چهل، چهل و دو هست(sm2)

واقعا فقط شورت یادت مونده؟(sm120)

peyman.2012
05-08-2022, 02:09 AM
احسان مال سال چهل، چهل و دو هست(sm2)

واقعا فقط شورت یادت مونده؟(sm120)

یه زمانی میگفتن چهل و نهیه من حالا با انحراف از معیار گردش کردم گفتم دهه پینجاهس (sm2)

آدم همیشه جزییات ساده تو ذهنش باقی میمونه برای همینه (sm126)

ehsan1361
05-08-2022, 08:06 AM
نامردا منو سوژه کردین ...(sm2)ترکیدم از خنده ...(sm2)

ehsan1361
05-08-2022, 08:09 AM
اصل حرف این بود که هر اتفاقی یا هر صحبتی که تو این برنامه ها هست کاملا برنامه ریزی شده ست ...
اونکه صد در صد ... مگه میشه تو برنامه های اینجوری حرفای قشنگ بزنی ... ممد هم که خانواده ش و خودش از اول دلبسته بودن ... فقط یه نمونه دختر خاله ش وزیر بهداشت مموتی بود ... ولی تو این شرایط اسم شادمهر رو گفتن با توجه به قضیه بت و بقیه قضایا جرات میخواد ...

MaMaTiR
05-08-2022, 10:24 AM
یه زمانی میگفتن چهل و نهیه من حالا با انحراف از معیار گردش کردم گفتم دهه پینجاهس (sm2)

آدم همیشه جزییات ساده تو ذهنش باقی میمونه برای همینه (sm126)
حق احسان این نبود(sm2)

(sm19)(sm120)

Hosein333
05-08-2022, 12:39 PM
کاراش بد نبود، شاید هرز رفت آخرش! (sm25)

نزول کرد نسبت به اوایل

Mohammadbitaraf
05-08-2022, 02:03 PM
داستان آهنگ جدید چیه تو اینستا جدیدا همه دارن میذارن؟

peyman.2012
05-08-2022, 03:13 PM

داش احسان خودمونی (sm46)(sm160)

حق احسان این نبود(sm2)

برای اینکه آف تاپیک هم نشه حق شادمهر هم نبود که خودشو به اینجا برسونه (sm74)

peyman.2012
05-08-2022, 03:29 PM

موزیک ویدیو عربی از ماجد المهندس با بازی ایرینا شایک

کیفیت 4K

آپلود از خودم

Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
05-08-2022, 03:37 PM

موزیک ویدیو عربی از ماجد المهندس با بازی ایرینا شایک

کیفیت 4K

آپلود از خودم

Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

کار درست ترین عضو انجمن

ehsan1361
05-08-2022, 05:24 PM
داش احسان خودمونی (sm46)(sm160)

(sm19)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (613).gif(sm120)

کار درست ترین عضو انجمن
بعد از من البته ...[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (502).gif[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (654).gif[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (487).gif(sm120)

peyman.2012
05-08-2022, 05:42 PM
کار درست ترین عضو انجمن

شرمنده نکن قربونت حسین (sm127)

بعد از من البته ...[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (502).gif[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (654).gif[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (487).gif(sm120)

حسودی میکنی چرا .. عـــــــه (sm14) (sm67)

peyman.2012
05-08-2022, 05:52 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] E%B7.jpg

پیشنهادی

آهنگ و موزیک ویدیو نماینده قبرس در مسابقات یورو ویژن 2022

Download Mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Download Video mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

peyman.2012
05-08-2022, 06:09 PM

شاهکاری از خواننده یونانی Peggy Zina

Download mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Download video mp4
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

9NIMA1
05-08-2022, 07:50 PM
این کیه ورداشته با وکال ریموور صدای شادمهرو کم کرده آهنگ رو به اسم اینسترومنتال داده! (sm30)

Hosein333
05-08-2022, 09:02 PM

Download video mp4

از اینا زیاد بزار پیمان جان (sm10)
مخصوصا از این خانم

Hosein333
05-08-2022, 09:18 PM

Download video mp4

خاک تو سر شادمهر
چه فضایی داره از دقیقه 1 به بعد
اینارو باید دنبال کنی نه مسعود صادقلو رو

بهترین اهنگسازای دنیا تو یونان متولد میشوند (sm127)

Elegance
05-08-2022, 10:23 PM
نزول کرد نسبت به اوایل

چَن تا از اینارو منو تو می‌‌شناسیم تو موسیقی‌ پاپِ ایرونی‌...؟ زیادن دادا، مثل قارچ،... فقط به درد بساطِ عرق خوری و مجالس عروسی می‌‌خورن، زرت و پرت زن زنن، حرفه‌ای نیستن، ایرونیا به کم و جنسِ بد راضی‌ شدن، واسش جون می‌‌دن از بس خوب ندیدن...!

peyman.2012
05-08-2022, 11:16 PM
از اینا زیاد بزار پیمان جان (sm10)
مخصوصا از این خانم

چشم عزیز سعی میکنم بازم اشتراک بذارم بعد از مدتی که چیزی معرفی نکرده بودم (sm176)

از پگی زینا چند تا ترک قدیمی هست که تازه منتشر و ریمستر شده اونا را یک جا لینکاش را میذارم براتون

خاک تو سر شادمهر
چه فضایی داره از دقیقه 1 به بعد
اینارو باید دنبال کنی نه مسعود صادقلو رو

بهترین اهنگسازای دنیا تو یونان متولد میشوند (sm127)

فضاسازی و اجرا بی نظیر و فوق العاده احساسیه

من دفعه اول دوم که گوش میکردم تنظیمش زیاد منو نگرفت شاید به خاطر اینکه ملودی (کلام) محوره تا موسیقی محور ولی بعد چند بار تازه فهمیدم عجب اثر شاهکاریه

Hosein333
05-09-2022, 02:57 PM
چشم عزیز سعی میکنم بازم اشتراک بذارم بعد از مدتی که چیزی معرفی نکرده بودم (sm176)

از پگی زینا چند تا ترک قدیمی هست که تازه منتشر و ریمستر شده اونا را یک جا لینکاش را میذارم براتون

فضاسازی و اجرا بی نظیر و فوق العاده احساسیه

من دفعه اول دوم که گوش میکردم تنظیمش زیاد منو نگرفت شاید به خاطر اینکه ملودی (کلام) محوره تا موسیقی محور ولی بعد چند بار تازه فهمیدم عجب اثر شاهکاریه

منم دفعه اول چیزی متوجه نشدم

گفتم یه اهنگ معمولیه ولی بار دوم و سوم کاملا اهنگ خودشو نشون داد
فوق العادست
از اون اهنگهایی هست که هر چقدر بیشتر گوش کنی بیشتر به دل میشینه

Gsshop
05-09-2022, 10:28 PM
تیکه محسن یگانه به شادمهر

ارکستر ما کاملا لایو هست نه مثل اساتیدی که خاطره هامونو دارن خراب میکنن جدیدا

ehsan1361
05-10-2022, 09:40 AM
تیکه محسن یگانه به شادمهر

ارکستر ما کاملا لایو هست نه مثل اساتیدی که خاطره هامونو دارن خراب میکنن جدیدا

نمیخوام حالت فن پیج جواب بدم چون هیچوقت اینجور به خواننده ها نگاه نکردم تو این سالها همه دیدن تعصب اینجوری ندارم ...
نگاه کنین یکی مثل شهرام شب پره میاد در مورد قمیشی همینو میگه ... ولی کسی میاد همچین حرفی میزنه که همدوره ای قمیشی بوده هم سن قمیشیه (حالا کاری ندارم اصلاً در این حد هست یا نه ...) یگانه چی ؟ همدوره ؟ هم سن ؟ کسی که زیرزمینی بودنش رو مدیون رفتن شادمهر بود چجور به خودش اجازه میده بی احترامی کنه ؟! حداقل وجدان داشته باش ...

masoud741
05-10-2022, 10:46 AM
نمیخوام حالت فن پیج جواب بدم چون هیچوقت اینجور به خواننده ها نگاه نکردم تو این سالها همه دیدن تعصب اینجوری ندارم ...
نگاه کنین یکی مثل شهرام شب پره میاد در مورد قمیشی همینو میگه ... ولی کسی میاد همچین حرفی میزنه که همدوره ای قمیشی بوده هم سن قمیشیه (حالا کاری ندارم اصلاً در این حد هست یا نه ...) یگانه چی ؟ همدوره ؟ هم سن ؟ کسی که زیرزمینی بودنش رو مدیون رفتن شادمهر بود چجور به خودش اجازه میده بی احترامی کنه ؟! حداقل وجدان داشته باش ...

(sm93)

entehaa
05-10-2022, 09:48 PM
این محسن یگانه هنوز سرشار از غرور بی جاست اینم از اخرین اجراش سرشار از فالش

Gsshop
05-10-2022, 11:10 PM
با اینکه خودش خیلی ایراد داره ولی بازم بی راه نگفته

ehsan1361
05-11-2022, 08:42 AM
اصلاً بحث سر درست بودن حرفش نیست ... والا خر هم ببینه میفهمه که شادمهر صداشو از دست داده ( به هر دلیل ) و دیگه نمیتونه لایو بخونه ... پس حالا همه خواننده هایی که فالو نکرده بیان جار بزنن ببینین این شادمهر همونیه که اسطوره یه عده بود اینهمه بادش کردن که سی تا ساز بلده بزنه حالا اوضاعش دیدن داره ما هم که حکومتی هستیم و هزار جور حمایت میشیم رو ببینید ...!!! همه مثل این آقا نیستن که یه لگد نثار جنازه کنن و احساس افتخار بهشون دست بده ...

ehsan1361
05-11-2022, 08:51 AM
از زمانی که همه در ایران موزیسین شدن دیگه کسی جرات کاور کردن و پلی بک نداره ... الان داره مسابقات یورو ویژن برگزار میشه ... یادمه دقیقاً بیست سال پیش بود مدرن تاکینگ آهنگ آماده برای پیروزی رو که برای شاموخر خونده بودن پلی بک اجرا کردن ... دیگه از یورو ویژن بالاتر داریم ؟ اومدن پلی بک اجرا کردن برای شوماخر ( از شوماخر هم که بالاتر نداریم ) ... پس باید اونموقع همه تو آلمان صداشون در میومد که آی آبروی مملکت رو بردین پلی بک بود خاک بر سرتون شوماخر سرافکنده شد و این حرفا ...
نه عزیزان مشکل از ماست که از کاه کوه میسازیم ...خب پلی بک باشه چی میشه ؟ کاور باشه چی میشه ؟ آسمون میاد زمین ...؟!

Gsshop
05-11-2022, 05:32 PM
از زمانی که همه در ایران موزیسین شدن دیگه کسی جرات کاور کردن و پلی بک نداره ... الان داره مسابقات یورو ویژن برگزار میشه ... یادمه دقیقاً بیست سال پیش بود مدرن تاکینگ آهنگ آماده برای پیروزی رو که برای شاموخر خونده بودن پلی بک اجرا کردن ... دیگه از یورو ویژن بالاتر داریم ؟ اومدن پلی بک اجرا کردن برای شوماخر ( از شوماخر هم که بالاتر نداریم ) ... پس باید اونموقع همه تو آلمان صداشون در میومد که آی آبروی مملکت رو بردین پلی بک بود خاک بر سرتون شوماخر سرافکنده شد و این حرفا ...
نه عزیزان مشکل از ماست که از کاه کوه میسازیم ...خب پلی بک باشه چی میشه ؟ کاور باشه چی میشه ؟ آسمون میاد زمین ...؟!

کلی پول خرج کنی بری کنسرت هر ادمی اصلا! بعد طرف بیاد پلی بک بخونه؟

Gsshop
05-11-2022, 05:32 PM
اگه دیگه صداش در نمیاد خب نخونه

ehsan1361
05-11-2022, 06:40 PM
کلی پول خرج کنی بری کنسرت هر ادمی اصلا! بعد طرف بیاد پلی بک بخونه؟
وقتی تو مسابقات به این مهمی پلی بک اجرا میشه یعنی قانونی نیست که حتماً لایو باشه ... دیگه موسیقی ما حداقل 50 سال از اونا عقب تره ... تو این سالها همچین میگن پلی بک انگار خواننده مرتکب جرم شده ...!!! یعنی کار ملت شده گشتن دنبال این چیزا و کاشف پلی بک به خودش میباله میکنه که با موبایلش خواننده مورد علاقشو ضایع کرده و با افتخار پخشش میکنه ...
همون آدمی که کلی پول خرج رفتن به کنسرت میکنه دنبال تفریح کردنه یا دنبال ایراد گرفتن ...؟! الان همه میرن کنسرت انگار دکتری موسیقی دارن به جای اینکه حالشو ببرن دنبال جمع آوری ایراد هستن ... یکی میگه فالش یکی میگه پلی بک یکی میگه کیفیت صدا بود ... کلاً ما ایرانیا بلد نیستیم از چیزی لذت ببریم و با ذهنیت قبلی وارد هر کاری میشیم ...

ehsan1361
05-11-2022, 06:46 PM
اگه دیگه صداش در نمیاد خب نخونه
جرات میخواد بگی ... شهرام شب پره گفت که دیگه نمیتونه ... ولی شادمهری که بت میزنه کنسرت ، لقمه چرب و آماده رو از دست نمیده ...

mortezi212
05-11-2022, 08:36 PM
الان تو دنیای موازی، شادمهر در حال آماده سازی آلبوم با آهنگ سازی و تنظیم خودشه

ترانه سرای آلبوم هم یغما، مونا، سروش دادخواه و نیلوفر لاری پور هستن

این آلبوم دارای 11 ترک می باشد.

قراره که از این آلبوم ۴ موزیک ویدئو ریلیز بشه

(sm74)

masoud741
05-11-2022, 09:56 PM

(sm93)

Elegance
05-11-2022, 09:57 PM
حیفِ قدیم به خدا... (sm81)

Gsshop
05-11-2022, 10:49 PM
وقتی تو مسابقات به این مهمی پلی بک اجرا میشه یعنی قانونی نیست که حتماً لایو باشه ... دیگه موسیقی ما حداقل 50 سال از اونا عقب تره ... تو این سالها همچین میگن پلی بک انگار خواننده مرتکب جرم شده ...!!! یعنی کار ملت شده گشتن دنبال این چیزا و کاشف پلی بک به خودش میباله میکنه که با موبایلش خواننده مورد علاقشو ضایع کرده و با افتخار پخشش میکنه ...
همون آدمی که کلی پول خرج رفتن به کنسرت میکنه دنبال تفریح کردنه یا دنبال ایراد گرفتن ...؟! الان همه میرن کنسرت انگار دکتری موسیقی دارن به جای اینکه حالشو ببرن دنبال جمع آوری ایراد هستن ... یکی میگه فالش یکی میگه پلی بک یکی میگه کیفیت صدا بود ... کلاً ما ایرانیا بلد نیستیم از چیزی لذت ببریم و با ذهنیت قبلی وارد هر کاری میشیم ...

فکر کن رفتی خواستگاری قراره بهت زن بدن بعد که همه چی اوکی شد بگن اومدی لذت ببری دیگه بیا این عروسک رو بگیر شبیه زنته باهاش زندگی کن (sm2)

Hosein333
05-12-2022, 12:15 AM
داداش جان من مثال درست بزن (sm25)

Gsshop
05-12-2022, 10:11 AM
داداش جان من مثال درست بزن (sm25)

(sm2)اتفاقا مثالش درسته

اب بندی یه خواننده تو کنسرتاش رو به اسم لذت بردن نمیشه ماله کشید (sm2)

masoud741
05-12-2022, 11:09 AM
(sm2)اتفاقا مثالش درسته

اب بندی یه خواننده تو کنسرتاش رو به اسم لذت بردن نمیشه ماله کشید (sm2)

داداش خودتو ناراحت نکن.تو که یه بارم نرفتی کنسرت شادمهر از این به بعد هم نرو خرج رو دستت نذار دلتم واسه اونایی که میرند کنسرت نسوزه چون اونا اولا پولش را دارند دوما واسه خوشگذرونی میرند سوما واسه دیدن خود شادمهر میرند تو غصه پلی بک را نخور

ehsan1361
05-12-2022, 11:12 AM
ماله کشیدن ...؟ کسی منکر این نیست که شادمهر لایو نمیخونه ... بارها هم گفتم از نظر من شادمهر تموم شده ...
از پارسال که کنسرتا شروع شده تا الان بارها ویدئو اومده بیرون که معلوم شده شادمهر لایو نمیخونه ولی بازم کنسرتاش در حد سلد اوت جمعیت داره ...!
حالا سوال من اینه دلیلش چی میتونه باشه ...؟

1- هوادار نمیدونه پلی بکه با اشتیاق میره بلیط میخره
2- هوادار با اینکه میدونه ممکنه پلی بک باشه ولی بازم به خاطر تعصبی که داره میره بلیت میخره ...
3- هوادار با اینکه میدونه پلی بکه ولی به خاطر شادمهر میره بلیط میخره
4-هوادار میدونه پلی بکه ولی براش مهم نیست به خاطر لذت بردن میره بلیط میخره حالشو میبره

ehsan1361
05-12-2022, 11:15 AM
من تا الان ندیدم بگن فلان خواننده خارجی پلی بک کرده و هواداراش کردن تو بوق و کرنا ...! همچین موضوعی فقط و فقط در ایران اتفاق می افته ...!!!

edvin242
05-12-2022, 09:31 PM
ماله کشیدن ...؟ کسی منکر این نیست که شادمهر لایو نمیخونه ... بارها هم گفتم از نظر من شادمهر تموم شده ...
از پارسال که کنسرتا شروع شده تا الان بارها ویدئو اومده بیرون که معلوم شده شادمهر لایو نمیخونه ولی بازم کنسرتاش در حد سلد اوت جمعیت داره ...!
حالا سوال من اینه دلیلش چی میتونه باشه ...؟

1- هوادار نمیدونه پلی بکه با اشتیاق میره بلیط میخره
2- هوادار با اینکه میدونه ممکنه پلی بک باشه ولی بازم به خاطر تعصبی که داره میره بلیت میخره ...
3- هوادار با اینکه میدونه پلی بکه ولی به خاطر شادمهر میره بلیط میخره
4-هوادار میدونه پلی بکه ولی براش مهم نیست به خاطر لذت بردن میره بلیط میخره حالشو میبره

من مهمترین دلیل 4میدونم...بعدش هم مورد 2..به نظرم مورد دو و سه یکی هستن

Elegance
05-12-2022, 10:16 PM
یک سری از این خارجی‌ هم با این پلی بک تِر زدن و مردم شاکی شدن، مثل: شکیرا، بُن جوی، جاستین بیبر، کتی پری، مایلی سیروس، بریتنی اسپیرز، انریکِ ایگلسیاس، اینارو یادم میاد که هو شدن

ehsan1361
05-14-2022, 07:53 AM
من مهمترین دلیل 4میدونم...بعدش هم مورد 2..به نظرم مورد دو و سه یکی هستن
تعصب و علاقه دو مورد جدا از هم هستن ... کسی که تعصب داره حداکثر یک درصد از عقلش استفاده میکنه ... کسی که علاقه داره بیشتر دلسوزی میکنه و یه لگد نثار جنازه خواننده نمیکنه ...

ehsan1361
05-14-2022, 07:56 AM
یک سری از این خارجی‌ هم با این پلی بک تِر زدن و مردم شاکی شدن، مثل: شکیرا، بُن جوی، جاستین بیبر، کتی پری، مایلی سیروس، بریتنی اسپیرز، انریکِ ایگلسیاس، اینارو یادم میاد که هو شدن
تصویر هم اومد بیرون ...؟! قطعاً نه ...

ehsan1361
05-14-2022, 08:37 AM
یاحا کاشانی (ترانه سرای حکومتی ) : کنسرت را به تفریح لوکس تبدیل کرده اند !!!
ترانه سرای قطعه «لیلا» با بیان اینکه کنسرت به یکی از تفریحات لوکس فرهنگی و هنری تبدیل شده است، گفت: میانگین قیمت بلیت‌ کنسرت ۳۰۰ هزار تومان است، یعنی اگر یک خانواده چهار نفره بخواهد یک شب در هفته به یک کنسرت بروند، باید یک میلیون و دویست هزار تومان را برای نشستن روی صندلی‌های کنسرتی خرج کند که آن سالن‌ها از لحاظ استانداردهای برگزاری هم مانند کیفیت نور و صدا شرایط خوبی را ندارد.

اینکه میگم بلد نیستیم تفریح کنیم و لذت ببریم اینه ...!!! کنسرت چیزی جز تفریح و لذت نیست اونم از نوع لوکس ...!!! روغن 5 کیلویی شده 400 تومن ... احمقی که زیر بار این قیمتها میره و حاضر نیست برای تفریح 400 خرج کنه ... !!!

Elegance
05-14-2022, 10:35 PM
تصویر هم اومد بیرون ...؟! قطعاً نه ...

من با اصلِ حرفهای تو موافق هستم، فقط اینکه اخلاق و رفتار خارجی‌‌ها رو توی این چیز‌ها بیشتر می‌‌پسندم، لاقل اگر اشتباه می‌‌کنند اعترافش هم اعلام می‌‌کنند، توی ایران ما اینجوریا نیس، اشتباه که می‌‌کنن بدتر دو قورت و نیمش هم باقین، دیگه همه همدیگر رو می‌‌شناسیم

ehsan1361
05-15-2022, 07:28 AM
من با اصلِ حرفهای تو موافق هستم، فقط اینکه اخلاق و رفتار خارجی‌‌ها رو توی این چیز‌ها بیشتر می‌‌پسندم، لاقل اگر اشتباه می‌‌کنند اعترافش هم اعلام می‌‌کنند، توی ایران ما اینجوریا نیس، اشتباه که می‌‌کنن بدتر دو قورت و نیمش هم باقین، دیگه همه همدیگر رو می‌‌شناسیم
ایرانیا (داخل و خارج فرقی نمیکنه ) عاشق حاشیه هستن ... دلیل هم داره زیاد ...!!! داخل که از صبح تا شب به فکر شکم بارگی و سیاست و نابودی فلانی هستن ... ایرانیای خارج هم که اخبار رو از بی بی سی دنبال میکنن دنبال اینن شاید فرج سیاسی بشه ... در هر صورت تفکر داخل و خارج حافظه خالی برای عقل باقی نزاشته ...
خارجیا همیشه دنبال لذت بردن از زندگی هستن ... فکرشون درگیر تورم و سیاست نیست ... شاید ده درصد به فکر شکم و سیاست باشن (البته درگیر ســــــــــکس هم هستن بر خلاف تصور ما :)) ... خب معلومه وقتی فکر آزاد باشه میری دنبال لذت بردن از زندگی ...
خب برای همینه که خارجیا وقتی با همچین صحنه ای به نام پلی بک مواجه میشن گارد آنچنانی نمیگیرن چون اصل تفریح و لذت براشون مهمه ... ولی ما ایرانیا سرمون درد میکنه برای حاشیه و اتو گرفتن و مسخره بازی در اینستاگرام ... طرف میگه پول خرج کردم برای کنسرت پلی بک تحویل میدی آره ؟ آرهههه ؟ فیلمتو میزارم ضایع میکنمت ... تازه معروف هم میشم ...
و دلایل دیگه ... میتونم در این مورد کنفرانس بزارم که در این مقال نمی گنجد :))

masoud741
05-15-2022, 07:43 AM
ایرانیا (داخل و خارج فرقی نمیکنه ) عاشق حاشیه هستن ... دلیل هم داره زیاد ...!!! داخل که از صبح تا شب به فکر شکم بارگی و سیاست و نابودی فلانی هستن ... ایرانیای خارج هم که اخبار رو از بی بی سی دنبال میکنن دنبال اینن شاید فرج سیاسی بشه ... در هر صورت تفکر داخل و خارج حافظه خالی برای عقل باقی نزاشته ...
خارجیا همیشه دنبال لذت بردن از زندگی هستن ... فکرشون درگیر تورم و سیاست نیست ... شاید ده درصد به فکر شکم و سیاست باشن (البته درگیر ســــــــــکس هم هستن بر خلاف تصور ما :)) ... خب معلومه وقتی فکر آزاد باشه میری دنبال لذت بردن از زندگی ...
خب برای همینه که خارجیا وقتی با همچین صحنه ای به نام پلی بک مواجه میشن گارد آنچنانی نمیگیرن چون اصل تفریح و لذت براشون مهمه ... ولی ما ایرانیا سرمون درد میکنه برای حاشیه و اتو گرفتن و مسخره بازی در اینستاگرام ... طرف میگه پول خرج کردم برای کنسرت پلی بک تحویل میدی آره ؟ آرهههه ؟ فیلمتو میزارم ضایع میکنمت ... تازه معروف هم میشم ...

(sm174)

masoud741
05-15-2022, 07:44 AM
کم کم وقت آهنگ جدیده(sm70)

ehsan1361
05-15-2022, 08:41 AM
سندرم مسعود فعال شد ...(sm120)

ehsan1361
05-15-2022, 09:06 AM
شاهکار کمتر شنیده شادمهر ...

آهنگ اشک من
آلبوم : آدم فروش
سال : 82
ترانه : مونا
همه کاره : شادمهر
سبک : پاپ
خط ملودی : اسپانیش
ریتم : دو چهارم (شاهکار ماژور)
تنظیم : دو آکورد دو میزان

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ehsan1361
05-15-2022, 09:10 AM
روایت داریم می فرماید : شب ریلیز آدم فروش ، مسعود کیمیایی از خواب پریده به سبک نقی معمولی : جانِ آدم فروش ، آدم فروش به قربونت بره :))

masoud741
05-15-2022, 11:49 AM
سندرم مسعود فعال شد ...(sm120)

نه احسان جان شوخی میکنم.من دیگه غلط بکنم منتظر آهنگ جدید باشم.من دیگه فقط در یک صورت ذوق اومدن آهنگ جدید را دارم اونم وقتیه که یا آهنگ و تنظیم از خودش باشه یا از یه تیم قوی

MaMaTiR
05-15-2022, 01:20 PM
شاهکار کمتر شنیده شادمهر ...

آهنگ اشک من
آلبوم : آدم فروش
سال : 82
ترانه : مونا
همه کاره : شادمهر
سبک : پاپ
خط ملودی : اسپانیش
ریتم : دو چهارم (شاهکار ماژور)
تنظیم : دو آکورد دو میزان

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

بهترین اهنگ شادمهر برای من(sm128)

ehsan1361
05-15-2022, 02:20 PM
بهترین اهنگ شادمهر برای من(sm128)
واقعاً بی نطیره ... ببین بستر رو چیده رو اسپانیش بعد تنظیم رو عوض کرده ... من که تا الان ندیدم کسی چنین کاری بکنه ... تنظیم آهنگ با دو آکورد درگیرت میکنه جوریکه دکلمه کردن شادمهر رو فراموش میکنی ... فضا جوریه که انگار داری تو پاییز قدم میزنی تو پارک ... هر چی بگم بازم کمه ...

sibiloo
05-15-2022, 02:39 PM
روایت داریم می فرماید : شب ریلیز آدم فروش ، مسعود کیمیایی از خواب پریده به سبک نقی معمولی : جانِ آدم فروش ، آدم فروش به قربونت بره :))

جریان این اهنگ رو میدونی چی بود؟ ما اخر نفهمیدیم چیشد
به کیمیایی چه ربطی داره ؟

ehsan1361
05-15-2022, 03:04 PM
جریان این اهنگ رو میدونی چی بود؟ ما اخر نفهمیدیم چیشد
به کیمیایی چه ربطی داره ؟
شادمهر باید بره در قالب خانم گوگوش تا ما بفهمیم واقعاً قضیه مسعود کیمیایی چی بوده ...! خانم گوگوش تیم داره تا تریاک و تورنتو رو جلو رفت ولی تیم شادمهر به فکر بت ... بالاخره باید یه مصاحبه اینجوری ترتیب بده از ناگفته های بیست ساله ...

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 4

MaMaTiR
05-15-2022, 07:23 PM
واقعاً بی نطیره ... ببین بستر رو چیده رو اسپانیش بعد تنظیم رو عوض کرده ... من که تا الان ندیدم کسی چنین کاری بکنه ... تنظیم آهنگ با دو آکورد درگیرت میکنه جوریکه دکلمه کردن شادمهر رو فراموش میکنی ... فضا جوریه که انگار داری تو پاییز قدم میزنی تو پارک ... هر چی بگم بازم کمه ...
بار احساسیش بالا بود

Elegance
05-15-2022, 08:46 PM

عالی‌ گفتی‌ و عالی‌ تر آنالیز کردی... به کجا می‌‌رسیم با این زندگی‌ و طرزِ تفکر!

ساعد باقری
05-15-2022, 09:20 PM
به نظر شما چند درصد خواننده بودن به قدرت اجرای زندست ؟
یعنی به نظرتون هر کس به هر دلیلی توانایی اجرای زنده رو به شکلی که مد نظرتون هست نداره اسمش رو نمیشه گذاشت خواننده ؟
اصلا به عنوان یک شنونده عام یا خاص موسیقی چقدر توانایی تشخیص اجرای کوک یک خواننده رو در کنسرت ها دارید ؟
واقعا با مفهوم فالش خوانی یا خارج خوانی آشنایی دارید و میتونید کاملا اون هارو از اجرا های کوک تمیز بدید ؟
اصلا چقدر به اجرا زنده خواننده در انتخاب خواننده مورد علاقتون اهمیت میدید ؟
من به عنوان یک شنونده عام موزیک که ادعایی در تشخیص موارد بالا ندارم فکر میکنم ،قدرت اجرا زنده یک خواننده واقعا به تنهایی نمیتونه معرف چقدر خواننده بودن اون شخص باشه ،به نظرم خیلی از خواننده ها واقعا صدای زیبایی دارند و اینکه صرفا نمی توانند در اجرای زنده در بعضی کنسرت ها با اون کیفیت مورد انتظار بخونند دلیل بر اینکه لزوما صداشون دستگاهی هست و اصلا صدا ندارند نیست ،درسته قطعا در استودیو با امکانات موجود صدا بهتر میشه اما بالاخره جنس صدا با بیست سی ،درصد تغییر همون هست .
یعنی واقعا در همین استودیو هم آیا هر کسی میتونه اون حس و مفهومی که در ترانه و ملودی هست رو به زیبایی بعضی همین خواننده های استودیویی ارائه بده ،مثلا همین شادمهر که اهنگ هایی مثل سبب ،عادت تقدیر یا ماندگار رو داره و اینقدر اون هارو در اجرای استودیویی با احساس اجرا کرده و توانسته اون احساس رو به شنونده ها هم انتقال بده ،آیا واقعا خواننده خوبی نبوده ؟
یعنی الان هر شخصی با هر صدایی بره داخل استودیو بهش یک شعر و ملودی خوب بدهند،اهنگش ماندگار میشه ؟
من فکر میکنم بالاخره درسته تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده و خیلی ها هم از این پیشرفت سوءاستفاده کردند اما دیگه اینطور هم نباید باشه که دیگه مثلا صدایی که صفر هست رو تبدیل بکنه به صد ،شاید شصت رو صد بکنه اما دیگه یعنی اینقدر خوانندگی مسخره شده که این همه تغییر رو شاهد باشیم ؟

ehsan1361
05-16-2022, 08:22 AM
به نظر شما چند درصد خواننده بودن به قدرت اجرای زندست ؟
یعنی به نظرتون هر کس به هر دلیلی توانایی اجرای زنده رو به شکلی که مد نظرتون هست نداره اسمش رو نمیشه گذاشت خواننده ؟
اصلا به عنوان یک شنونده عام یا خاص موسیقی چقدر توانایی تشخیص اجرای کوک یک خواننده رو در کنسرت ها دارید ؟
واقعا با مفهوم فالش خوانی یا خارج خوانی آشنایی دارید و میتونید کاملا اون هارو از اجرا های کوک تمیز بدید ؟
اصلا چقدر به اجرا زنده خواننده در انتخاب خواننده مورد علاقتون اهمیت میدید ؟
من به عنوان یک شنونده عام موزیک که ادعایی در تشخیص موارد بالا ندارم فکر میکنم ،قدرت اجرا زنده یک خواننده واقعا به تنهایی نمیتونه معرف چقدر خواننده بودن اون شخص باشه ،به نظرم خیلی از خواننده ها واقعا صدای زیبایی دارند و اینکه صرفا نمی توانند در اجرای زنده در بعضی کنسرت ها با اون کیفیت مورد انتظار بخونند دلیل بر اینکه لزوما صداشون دستگاهی هست و اصلا صدا ندارند نیست ،درسته قطعا در استودیو با امکانات موجود صدا بهتر میشه اما بالاخره جنس صدا با بیست سی ،درصد تغییر همون هست .
یعنی واقعا در همین استودیو هم آیا هر کسی میتونه اون حس و مفهومی که در ترانه و ملودی هست رو به زیبایی بعضی همین خواننده های استودیویی ارائه بده ،مثلا همین شادمهر که اهنگ هایی مثل سبب ،عادت تقدیر یا ماندگار رو داره و اینقدر اون هارو در اجرای استودیویی با احساس اجرا کرده و توانسته اون احساس رو به شنونده ها هم انتقال بده ،آیا واقعا خواننده خوبی نبوده ؟
یعنی الان هر شخصی با هر صدایی بره داخل استودیو بهش یک شعر و ملودی خوب بدهند،اهنگش ماندگار میشه ؟
من فکر میکنم بالاخره درسته تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده و خیلی ها هم از این پیشرفت سوءاستفاده کردند اما دیگه اینطور هم نباید باشه که دیگه مثلا صدایی که صفر هست رو تبدیل بکنه به صد ،شاید شصت رو صد بکنه اما دیگه یعنی اینقدر خوانندگی مسخره شده که این همه تغییر رو شاهد باشیم ؟
قدرت صدا و اجرای زنده رو یک چوپان در بیابون هم داره ... اجرای زنده رو حتی موزیسین ها نمیتونن کامل تشخیص بدن اونوقت میبینیم که همگی فتوای فالش صادر میکنن ...
ببین در موسیقی پاپ هیچ استانداردی وجود نداره ...! تمام این استانداردهایی که بوجود اومده بر اساس آواز ایرانی ایجاد شده ( حالا به درست یا غلط) ... تمام خواننده هایی که تو این چند سال اومدن ( به خصوص داخلی ) از همین آواز ایرانی شروع کردن و وقتی دیدن مشتری ندارن پیچیدن تو پاپ و لگد آخر رو به جنازه بی جان موسیقی زدن ... مصداق بارز ریختن قیمه ها تو ماستا ...
موسیقی سنتی فرق میکنه ... شما بخوای به قول امروزیا شاد بخونی حتی تنظیم ها بر اساس رِنگ ها صورت میگیره ... همه چی استاندارد خاص خودش رو داره واسه همه تکراری و خسته کننده به نظر میاد ...
اگه بخوام در مورد موسیقی پاپ یک جمله بگم : تمام نظراتی که میگن (حتی شاخص ترین موزیسین ها ) فقط و فقط نظر شخصیه ...! چون گفتم استانداردی وجود نداره ... تمام حرفایی که در مورد قدرت صدا و کنسرت و تنطیم و ملودی و غیره گفته میشه فقط نظر شخصی طرفه و کوچکترین ارزشی نداره ...
موسیقی پاپ دنیای خودشو داره ...

entehaa
05-16-2022, 09:46 PM
حیفم اومد این آهنگ زیبا رو اینجا نزارم

ساعد باقری
05-16-2022, 10:28 PM

فکر میکنم معروف ترین اهنگ پگی ژینا همین باشه ،آهنگ قشنگیه به نظر من هم ،فکر کنم اولین بار اصلا با این اهنگ در همین جا آشنا شدم که یکی از دوستان چند تا اهنگ یونانی معرفی کرده بود ،که دو تا از اهنگ های پگی ژینا هم از جمله همین آهنگ بین اون ها بود ،کلا خیلی کمتر از خواننده های زن یونانی اهنگ شنیدم البته به جز دسپینا وندی ،ولی خب خواننده هایی مثل همین پگی ژینا ،هلنا پاپاریزو ،هریس الکسیو و انا ویسی واقعا کار هاشون خوبه و از چند تا کارهاشون خوشم اومده البته این اواخر ،یک خواننده زن دیگه باهاش آشنا شدم که به نظرم صداش عالی بود به اسم ماندو ،یک اهنگ قدیمی با انتونیس رموس خونده که اهنگ خوبی هم هست ،از اونجا باهاش آشنا شدم و به نظرم بین خواننده های زنی که شنیدم بهترین صدا رو داره .

Hosein333
05-16-2022, 11:33 PM

با کیفیت ویو شنیدنی تر هم هست
یه اهنگ دیگه هم داره که خیلی خووبه
اسمشو خاطرم نیست ولی میزارم

masoud741
05-17-2022, 05:50 PM
به نظر شما چی شده که تو این یک سال شادمهر صداش عوض شده؟؟ حس میکنم صداش خیلی بم شده.بحث سن و سال نیست تو یک سال بخاطر سن اینهمه صدا عوض نمیشه.

ساعد باقری
05-17-2022, 06:19 PM
به نظر شما چی شده که تو این یک سال شادمهر صداش عوض شده؟؟ حس میکنم صداش خیلی بم شده.بحث سن و سال نیست تو یک سال بخاطر سن اینهمه صدا عوض نمیشه.
به نظر من بیشتر به خاطر تاثیر پذیری از خواننده های جدید اینقدر تغییر کرده صداش بالاخره نباید انتظار داشته باشیم فقط در نوع موزیک هاش از امثال مسعود صادقلو الگو بگیره این الگو گرفتن میتونه در استایل و حتی جنس صدا هم تاثیر گذار باشه ،البته ناگفته نماند که شادمهر از قدیم الایام آلبوم به آلبوم صداش تغییر می‌کرد مثلا الان آلبوم های تجربه کن و تصویر رو با هم مقایسه کنیم می‌بینیم چقدر ظرف یک سال در آلبوم تصویر صداش بم تر شده بود .

peyman.2012
05-17-2022, 10:14 PM

از دست این مهدی احمدوند سلطان ملودی تنظیم های نامنظم و غیر خطی

تا این حد آخه (sm77)

تغییر فاز ریتم و موسیقی در تنظیم حیرت اوره خدایی (sm2)

اما در مجموع قشنگ بود

peyman.2012
05-17-2022, 11:10 PM

پیشنهادی

Download Video Mp4

Download Mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

کار یونانی از یک خواننده تازه کار و ناشناس ولی اینقدر ملودی و تنظیم شنیدنیه که آدم را به وجد میاره

entehaa
05-17-2022, 11:27 PM
فکر میکنم معروف ترین اهنگ پگی ژینا همین باشه ،آهنگ قشنگیه به نظر من هم ،فکر کنم اولین بار اصلا با این اهنگ در همین جا آشنا شدم که یکی از دوستان چند تا اهنگ یونانی معرفی کرده بود ،که دو تا از اهنگ های پگی ژینا هم از جمله همین آهنگ بین اون ها بود ،کلا خیلی کمتر از خواننده های زن یونانی اهنگ شنیدم البته به جز دسپینا وندی ،ولی خب خواننده هایی مثل همین پگی ژینا ،هلنا پاپاریزو ،هریس الکسیو و انا ویسی واقعا کار هاشون خوبه و از چند تا کارهاشون خوشم اومده البته این اواخر ،یک خواننده زن دیگه باهاش آشنا شدم که به نظرم صداش عالی بود به اسم ماندو ،یک اهنگ قدیمی با انتونیس رموس خونده که اهنگ خوبی هم هست ،از اونجا باهاش آشنا شدم و به نظرم بین خواننده های زنی که شنیدم بهترین صدا رو داره .
سایتی سراغ داری اهنگ های یونانی بزاره؟

entehaa
05-17-2022, 11:33 PM
صحبت یگانه راجب فالش خونیش

masoud741
05-18-2022, 08:15 AM
صحبت یگانه راجب فالش خونیش

بابا یکی این گوه را از برق بکشه بیرون... همش داره از شادمهر میخوره. همیشه فالش میخونم چون پر از احساسم(sm3)

ساعد باقری
05-18-2022, 01:48 PM
44080

از وقتی با برنامه ناکوک و این آقای تکاو آشنا شدم ذهنیتم راجع به اجرا های زنده ،کنسرت ها و حتی خواننده ها به کلی عوض شد ،من کلا قبل از این برنامه ها اصلا خیلی تو فاز پیگیری جدی اجرا خواننده ها در کنسرت نبودم ، شاید هر از چند گاهی یک اجرا از خواننده ها می دیدم ولی همون موقع قبل از این برنامه ها هم اجرا بعضی خواننده ها در بعضی اهنگ ها که به اسم اجرای لایو بود واسه من یه کم عجیب بود مثلا یکی دوبار اجرای به اصطلاح زنده سقوط از داریوش رو در فضای مجازی دیدم واقعا حیرت زده شده بودم از این کیفیت صدا و اجرا زنده ،یا حتی خیلی خواننده های داخلی که اجرا هایی رو به اسم اجرا های لایو تصویر برداری میکردن و به خورد طرفدار هاشون می‌دادند،ولی از وقتی با این مرد و برنامه هاش آشنا شدم فهمیدم چه کلاه بزرگی سرم رفته بوده ،وقتی چندین برنامه و پست های انتقادی از خواننده های مورد علاقم دیدم ،با خودم گفتم این آقای تکاو که از زمین و زمان ایراد میگیره اصلا اجرای خودش چطوریه ،واسه همین رفتم برای اولین بار اجراش به همراه اون دو دوست دیگرش رو در پرشین گات تلنت دیدم ،انصافا به عنوان یک شنونده عام از اجراشون خیلی لذت بردم و از ناداوری که علیه اون ها شد متأسف شدم ،راستش خیلی با اجرا ایشون در اون برنامه حال کردم ،به نظرم اون اجرا جلو خود ابی با اون لبخند ها و تسلط در اجرا تحقیرآمیز بود ،بعد این اجرا دیگه حداقل به این نتیجه رسیدم که این ادم که داره از همه انتقاد میکنه خودش واقعا کارش خوبه .
بین این همه خواننده ای که ایشون تا الان ازشون انتقاد کرده من تا الان کسی رو ندیدم که بتونه از نظر تخصصی به نقد هاشون ایراد وارد کنه نه خود خواننده ها و نه طرفدار هاشون ،البته از این حرف های کلیشه ای که تو کی هستی که فلانی رو نقد میکنی ؟
اصلا خودت تا حالا چند تا کار هیت دادی ؟
تو به خاطر عقده و انتقام از حذف شدنت داری نقد میکنی ؟
و ...
از طرفدار هاشون کم شنیده نشده اما خب این حرف ها کوچک ترین اهمیتی نداره و ایشون با هر نیتی( اعم از جذب فالوور،حس انتقام ،توطئه و ...)که این نقد هارو انجام بده تا زمانی که کسی از نظر تخصصی نتونه اون هارو نقض کنه چیزی در اصل ماجرا تغییر نخواهد کرد .
البته این رو هم بگم اینکه چقدر خود من به عنوان یک طرفدار و شنونده عام با نظرات ایشون موافق هستم و اصلا معیار های ایشون برای من اولویت داره بحث دیگریست که نیاز به واکاوی بیشتری داره ،ولی خب بعضی انتقاد هایی هم که راجع به ایشون میشه قابل تأمل هست ،اول اینکه به قول یک نفر ،شاید برای بررسی اجرای لایو منطقی تر باشه که خود ایشون حداقل در سالن ها حضور داشته باشه و صرفا به ویدئو های گرفته شده از گوشی استناد نکنه ،دوم اینکه بعضی ها هم میگن ایشون ویدئو هارو دستکاری میکنه و ویدئو اصلی رو در نقد هاش قرار نمیده ،یا اینکه اصلا اجرای زنده از اسمش پیداست که احتمال هر خطایی در اون وجود داره و نمیشه توقع کیفیت صد در صدی استودیو رو از اون داشت .
ولی من خودم تا حالا خیلی کمتر دیدم که اجرا خواننده های خارجی مردم با گوشی فیلم برداری کنند ،از نظر ایشون که ظاهرا خارجی ها همه طیب و طاهر هستند و ویرایش و پلی بک و فالش خوانی اصلا در کارشون نیست اما اینکه همه این ادعا ها چقدر درست باشه فقط با گذشت زمان مشخص خواهد شد .

Farbod-7
05-18-2022, 03:15 PM

تا این حد آخه (sm77)

اما در مجموع قشنگ بود

چقد قشنگ شده تنظیمش
به سبک تنظیمای قبلی شادمهر هم نزدیکه هم صدای تمپو هم آخرش که شبیه موسیقی متن شب برهنه هست
فوق العاده هم آهنگش گرفته و اینجا مشخص میشه اون سبک قدیم شادمهر هنوزم پرطرفداره

peyman.2012
05-18-2022, 03:46 PM
چقد قشنگ شده تنظیمش
به سبک تنظیمای قبلی شادمهر هم نزدیکه هم صدای تمپو هم آخرش که شبیه موسیقی متن شب برهنه هست
فوق العاده هم آهنگش گرفته و اینجا مشخص میشه اون سبک قدیم شادمهر هنوزم پرطرفداره

موافقم شدید ...

مثلا از دقیقه 3:42 تا 3:55 آکوردش بی نهایت احساسی و تاثیرگذاره و البته آشنا هم هست

فربد باهات جدا قهرم رفتی و دیگه پشت سرتم نگاه نکردی

سالی دو بار میای و یه پست میدی و انگار نه انگار

شماره گوشی منو گرفتی اما یک بارم پیام ندادی واتس اپ و تلگرام اخه چرا؟؟؟

ehsan1361
05-18-2022, 06:46 PM

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcy MC5mZWVkLmRlZmF1bHQiLCJxZV9ncm91cHMiOiJbXCJpZ193ZW JfZGVsaXZlcnlfdnRzX290ZlwiXSJ9&_nc_ht=instagram.fllk1-3.fna.fbcdn.net&_nc_cat=107&_nc_ohc=TE2soItutbwAX8lzaNK&edm=ALQROFkBAAAA&vs=17998459912444154_3206758727&_nc_vs=HBksFQAYJEdCWjAwQkRiSDk4U1lMNEJBQnhfd3lJeVR sNDJia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHTTdXd1JBdUVqeXFFaUVGQ UpLdExYelpKWFlBYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9 vaWwBMBUAACbs6YHe6JKAQRUCKAJDMywXQE2AAAAAAAAYEmRhc 2hfYmFzZWxpbmVfM192MREAdeoHAA%3D%3D&ccb=7-4&oe=62871EC1&oh=00_AT-GdEhXiy7jN32btDun94GrTevCt0-K1Gkpllkf8QRIDw&_nc_sid=30a2ef)

peyman.2012
05-20-2022, 02:27 PM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Hosein333 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm2)

دانلود موزیک ویدیو Nurlan Tehmezli Doktor (43musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

peyman.2012
05-20-2022, 02:44 PM
44081

@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

پاسخ گو باشید نسبت به اهانت به ساحت استاد عن دی (sm2)

Hosein333
05-20-2022, 03:21 PM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Hosein333 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm2)

دانلود موزیک ویدیو Nurlan Tehmezli Doktor (43musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm128)

(sm25)

masoud741
05-20-2022, 03:46 PM
سخن بزرگان:فالش میخونم چون پر از احساسم (sm120)
مصداق بارز گوز را به شقیقه ربط دادن

MaMaTiR
05-20-2022, 05:02 PM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

پاسخ گو باشید نسبت به اهانت به ساحت استاد عن دی (sm2)

واجبه که احسان بیاد ی افشاگری هم در مورد شاهین بزنه(sm2)

MaMaTiR
05-20-2022, 05:04 PM

(sm2)

سگ توش(sm2)

Gsshop
05-20-2022, 06:46 PM

(sm2)

(sm2)

entehaa
05-20-2022, 11:34 PM
یکی بودن ملودی شادمهر و معین و قمیشی
جالب بود

ehsan1361
05-21-2022, 07:28 AM
بابا استاد اندی رو اذیت نکنین ...(sm120)
اندی همیشه اینو میگه کفشای رقصتونو بیارین ...(sm120) حالا چی شده که این یارو بهش حمله کرده معلوم نیست ...(sm120)

ehsan1361
05-21-2022, 07:30 AM
واجبه که احسان بیاد ی افشاگری هم در مورد شاهین بزنه(sm2)
این همه چیشو رو کرده فقط مونده شورتشو دربیاره ...(sm2)

ehsan1361
05-21-2022, 07:39 AM
یکی بودن ملودی شادمهر و معین و قمیشی
جالب بود

اینجور به نظر میرسه ولی به نظرم کاور نیست ...! اینکه معین و شادمهر با نگاه به سیاوش ملودی ساختن شکی نیست ولی به نظرم بیشتر از لحن سیاوش استفاده کردن ... من اگه بخوام این سه تا آهنگ رو با گیتار بزنم با سه تا گام و آکورد متفاوت ...

MaMaTiR
05-21-2022, 12:47 PM
این همه چیشو رو کرده فقط مونده شورتشو دربیاره ...(sm2)

پس خلع سلاحت کرده(sm2)

Gsshop
05-21-2022, 02:40 PM
(sm2)دکمه شادمهر برا پلی بک

ehsan1361
05-21-2022, 03:05 PM
پس خلع سلاحت کرده(sm2)
هنوز کامل خلع نشدم ...(sm2)

ehsan1361
05-21-2022, 03:07 PM
نامردا با استاد اندی تسویه حساب کردن ...(sm81)
کنسرت های کانادا مافیا داره ...

ehsan1361
05-21-2022, 03:19 PM
(sm2)دکمه شادمهر برا پلی بک
داره میگه شادمهر از نظر قدرت حافظه کم داره و نمیتونه لب خونی کنه ...(sm120)
به پدال میگه دکمه ...(sm120)
رهبر ارکستر لپ تاپ هم داره ...(sm120)
هل شده داره میخونه دو صدائه شده ...(sm120)
آخرش هم میگه به همین راحتی ...(sm120)

ehsan1361
05-21-2022, 03:26 PM
یه دونه لپ تاپ گذاشته جلوش شده کارشناس ... خب معلومه داره پلی بک میکنه اینهمه صغری کبری چیدی که به اینجا برسی ...؟! همش میگه با دقت نگاه کنین ... والا من آنپلاگد رو یه بار دیدم گفتم پلی بکه صدا و تصویر سینک نیست ... دیگه اینهمه دقت نمیخواد ... اون دکمه هم که میگه تیونر برای کوک کردن صداست ... آخه وقتی چیزی که معلومه و همه میدونن چرا با اطلاعات ناقص میای ادای موزیسین ها رو درمیاری ...
بعدش رفتی پیج شادمهر دیدی در مورد کتاب قدرت حافظه و اینجور چیزا میزاره ربطش دادی به نداشتن حافظه و لب خونی ...!!!

ehsan1361
05-21-2022, 03:28 PM
جالبه بعد اینهمه تلاش برای اثبات پلی بک ، سه تا کنسرت کانادای شادمهر سلد اوت شد ...! پس ملت میدونه پلی بکه باز هم میره ...

Gsshop
05-21-2022, 04:25 PM
داره میگه شادمهر از نظر قدرت حافظه کم داره و نمیتونه لب خونی کنه ...(sm120)
به پدال میگه دکمه ...(sm120)
رهبر ارکستر لپ تاپ هم داره ...(sm120)
هل شده داره میخونه دو صدائه شده ...(sm120)
آخرش هم میگه به همین راحتی ...(sm120)

(sm2)ولی تو پلی بک بودن شادی شکی نیست

Gsshop
05-21-2022, 04:25 PM
جالبه بعد اینهمه تلاش برای اثبات پلی بک ، سه تا کنسرت کانادای شادمهر سلد اوت شد ...! پس ملت میدونه پلی بکه باز هم میره ...

ببین عنبر نسا هم خیلی فروش میره ولی دلیلی بر خوش بو بودن یا خوب بودنش نیست (sm2)

ehsan1361
05-21-2022, 05:02 PM
(sm2)ولی تو پلی بک بودن شادی شکی نیست
کاملاً ...

ببین عنبر نسا هم خیلی فروش میره ولی دلیلی بر خوش بو بودن یا خوب بودنش نیست (sm2)
نوستالژی خراب شدنی نیست ...

sibiloo
05-22-2022, 11:20 AM
یه دونه لپ تاپ گذاشته جلوش شده کارشناس ... خب معلومه داره پلی بک میکنه اینهمه صغری کبری چیدی که به اینجا برسی ...؟! همش میگه با دقت نگاه کنین ... والا من آنپلاگد رو یه بار دیدم گفتم پلی بکه صدا و تصویر سینک نیست ... دیگه اینهمه دقت نمیخواد ... اون دکمه هم که میگه تیونر برای کوک کردن صداست ... آخه وقتی چیزی که معلومه و همه میدونن چرا با اطلاعات ناقص میای ادای موزیسین ها رو درمیاری ...
بعدش رفتی پیج شادمهر دیدی در مورد کتاب قدرت حافظه و اینجور چیزا میزاره ربطش دادی به نداشتن حافظه و لب خونی ...!!!

کنسرتای عید به اینورش رو دیدی؟‌ مخصوصا تو ترکیه رو
اونا هم به نظرت پلی بک بود؟

ehsan1361
05-22-2022, 01:57 PM
نه ندیدم ...
من اصلاً با پلی بک و انتقاد از شادمهر مشکلی ندارم ... باید انتقاد بشه ولی تخریب نه ... این جو که راه افتاده بیشتر دنبال تخریب شادمهره چون میدونه شادمهر جواب نمیده با خیال راحت تخریب میکنه ...

sibiloo
05-22-2022, 05:34 PM
نه ندیدم ...
من اصلاً با پلی بک و انتقاد از شادمهر مشکلی ندارم ... باید انتقاد بشه ولی تخریب نه ... این جو که راه افتاده بیشتر دنبال تخریب شادمهره چون میدونه شادمهر جواب نمیده با خیال راحت تخریب میکنه ...

نه کاری ندارم اصن هرکی هرچی میتونه بگه
نظر خودتو میخواستم بدونم
اگه وقت کردی یکی دوتاش رو ببین نظرتو بگو

masoud741
05-22-2022, 06:44 PM

به نظر ترکیب پلی بک و اجرای زنده بود... یعنی بعضی آهنگا لایو بود بعضیا پلی بک.

9NIMA1
05-22-2022, 07:23 PM

تا این حد آخه (sm77)

اما در مجموع قشنگ بود

منم با تنظیمش حال کردم(sm128) همین نامنظم بودنه باحالش کرده(sm120)

9NIMA1
05-22-2022, 07:25 PM
هرچقدر که احمدوند سطح خودشو تقریباً بالا نگه داشت عوضش سامان جلیلی زد جاده خاکی و کلا محو شد! صداشم خیلی رو مخ شده

Hosein333
05-22-2022, 10:47 PM
هرچقدر که احمدوند سطح خودشو تقریباً بالا نگه داشت عوضش سامان جلیلی زد جاده خاکی و کلا محو شد! صداشم خیلی رو مخ شده

دقیقا

فقط اهنگهای اولش خوب بود

ehsan1361
05-23-2022, 07:40 AM
نه کاری ندارم اصن هرکی هرچی میتونه بگه
نظر خودتو میخواستم بدونم
اگه وقت کردی یکی دوتاش رو ببین نظرتو بگو
به نظرم از اهنگ وارث به بعد شادمهر از وکالی استفاده کرد که اجراش تو لایو خیلی سخته اگه نگیم غیرممکن ... دو تا وکال رو همدیگه ... الان هم که دیگه با وضعیت جسمی بدتر ...
کنسرتشو دیدم ... بازم نمیشه نظر قطعی داد چون با تیون میشه هر کاری انجام داد ...! اما همینکه از تیون استفاده میکنه یعنی اینکه گاهی اوقات لایو هم میخونه ... فقط اینکه تیون میتونه همزمان دو تا وکال استودیویی و لایو رو بگیره و خروجی بده تخصصیه و باید کارشناس نظر بده که همچین چیزی ممکنه یا نه ...

sibiloo
05-23-2022, 11:31 AM
به نظر ترکیب پلی بک و اجرای زنده بود... یعنی بعضی آهنگا لایو بود بعضیا پلی بک.

به نظرم از اهنگ وارث به بعد شادمهر از وکالی استفاده کرد که اجراش تو لایو خیلی سخته اگه نگیم غیرممکن ... دو تا وکال رو همدیگه ... الان هم که دیگه با وضعیت جسمی بدتر ...
کنسرتشو دیدم ... بازم نمیشه نظر قطعی داد چون با تیون میشه هر کاری انجام داد ...! اما همینکه از تیون استفاده میکنه یعنی اینکه گاهی اوقات لایو هم میخونه ... فقط اینکه تیون میتونه همزمان دو تا وکال استودیویی و لایو رو بگیره و خروجی بده تخصصیه و باید کارشناس نظر بده که همچین چیزی ممکنه یا نه ...

چیزی که قطعی میشه گفت اینه که کل کنسرت قطعا پلی بک نیست
سر چنتا اهنگ من شک داشتم مثل تقدیر و محال و چشمای عاشق
تو این کنسرتای عید به اینور خیلی به این سه تا اهنگ دقت کردم تقدیر که به نظرم پلی بک نبود دیگه. چون میگفتن وکال همه کنسرتاش یکیه ولی از عید به اینور با قبلیا فرق میکرد تحریرا. محال و چشمای عاشق هنوز سواله برام. ولی بقیه کنسرت بعید میدونم پلی بک باشه. چون هم خیلی جاها نفس کم میاورد هم از ریتم خارج میشد. من دوتا از دوستام هم کنسرت استانبول عید ردیفای اول بودن میگفتن ما هم خیلی دقت کردیم چیزی متوجه نشدیم و بعیده پلی بک بوده باشه. چون اونا هم خیلی پیگیر بودن بفهمن و نفهمیده بودن :)))) یا واقعا پلی بک نیست یا اگه هست خیلی تر تمیز در میاره یا به قول تو افکت اینا هست. خودش یبار البته گفت توی یکی از کنسرتاش که افکت اینا استفاده میکنه ولی من تخصصی نمیدونم چجوریه. ساز زدنش هم قطعا لایو هست. اینکه میگن موقع خوندن و ساز زدن برمیگرده قطعا جزو چیزشر ترین حرفاست. از همون اولش تمام کنسرتاش که نگاه کنی موقع ساز زدن برمیگشت سمت درام تا هماهنگ باشه باش. حتی اون موقع هایی که هیشکی نمیگفت پلی بک ایناست هم همینجوری شروع میکرد ساز زدن رو. در کل اگرم پلی بک باشه تر تمیز هست که اونی که میره کنسرت هم خیلی متوجه نمیشه. همین سولد اوت شدن همه کنسرتاش هم اینو نشون میده. اگه انقد بد و تابلو بود بعید میدونم انقد استقبال میشد از کنسرتاش

entehaa
05-24-2022, 08:04 AM
به هر دری زدم خوردم به دیواری
میریزمت با عشق توو زیر سیگاری!

قبل تو احساسِ مردن نمیکردم
سیگارو با سیگار روشن نمیکردم....

Hosein333
05-24-2022, 02:05 PM
(sm30)

sibiloo
05-24-2022, 10:06 PM
اقا انقد بحث کنسرت کردید دیروز خر شدیم رفتیم کنسرت روزبه
خدایی از نظر وکال و خوندن و اینا خوب بود
بین کنسرتایی که تو این خراب شده رفته بودم واقعا اجراش یه سر و گردن از بقیه بالاتر بود
ولی کنسرت کاملی نبود قطعا
صدابرداری ضعیف. نورپردازی وحشتناک وحشتناک. طراحی مراحی که کلا تعطیل. صحنه گردانی روزبه هم افتضاح. اخر هر اهنگ میگه به افتخار خودتون دست بزنید بعد اهنگ بعدی شروع میشه :)))))) یکی اینجوریه یکی مثل رضا صادقی باید بزنی صدا سگ بده تا خفه شه اهنگشو بخونه انقد که ور ور میکنه
ولی اگه از سبک و سیاق روزبه خوشتون میاد توصیه میکنم برید. راضی کننده هست

sibiloo
05-25-2022, 11:48 AM
قضیه اهنگ اعترافه مونا برزویی چی بود این فن پیج رسمی شادمهر پستش کرد پریروز ؟
خبریه؟

masoud741
05-25-2022, 03:06 PM
قضیه اهنگ اعترافه مونا برزویی چی بود این فن پیج رسمی شادمهر پستش کرد پریروز ؟
خبریه؟

نه بابا خبری نیست واسه لایک بیشتر گذاشتند