توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Farbod-7
08-26-2017, 07:58 PM
ماشالا همین فرمون برین جلو
البته اگه خودتونین
قبلا که آبی ازتون گرم نمیشد(sm2)
GreenWorld
08-26-2017, 08:02 PM
یه آهنگ خیلی معمولی مثه آهنگای خیلی از خواننده های دیگه...انتظار از شادمهر بیشتره ولی خب نمیشه انتظار داشت همه ی اهنگها بهترین باشن و باید انتظار شنیدن کار معمولیو هم داشته باشیم تا با اومدن یه کار عالی سورپرایز بشیم مثه همیشه.
Parsa8
08-26-2017, 08:04 PM
صداش خیلی نابه (sm50)
خودت ملودی بساز مومن (sm50)
masoud741
08-26-2017, 08:05 PM
صداش خیلی نابه (sm50)
خودت ملودی بساز مومن (sm50)
پارسا جان نظرت چیه؟
masoud741
08-26-2017, 08:06 PM
یه آهنگ خیلی معمولی مثه آهنگای خیلی از خواننده های دیگه...انتظار از شادمهر بیشتره ولی خب نمیشه انتظار داشت همه ی اهنگها بهترین باشن و باید انتظار شنیدن کار معمولیو هم داشته باشیم تا با اومدن یه کار عالی سورپرایز بشیم مثه همیشه.
از این گروه میشه ی کار عالی انتظار داشت؟؟؟
Farbod-7
08-26-2017, 08:07 PM
تنظیمو هم از یگانه کپی زدن تا یه حدی
Milik
08-26-2017, 08:09 PM
(sm2)
masoud741
08-26-2017, 08:12 PM
(sm2)
دوباره میخاری؟؟
masoud741
08-26-2017, 08:12 PM
(sm2)
شما برو صدای انکرالاصوات رضا یزدانی را گوش کن
Milik
08-26-2017, 08:13 PM
آرامش خودت رو حفظ کن ...
یه نفس عمیق بکش ...
آب خنک بنوش ...
Milik
08-26-2017, 08:13 PM
شادمهر عقیلی الان هم سطح حامد همایون کار میکنه ...
masoud741
08-26-2017, 08:14 PM
Parsa8 پارسا جان نظرت چیه در مورد آهنگ؟ ؟ ب نظرت ب این آلبوم میشه امید داشت؟؟
Milik
08-26-2017, 08:14 PM
باز حداقل کنسرت های حامد همایون همشون پر میشن
masoud741
08-26-2017, 08:15 PM
شادمهر آشغالترین آهنگا را بخونه بازم سطحش از یزدانی بالاتره
masoud741
08-26-2017, 08:17 PM
باز حداقل کنسرت های حامد همایون همشون پر میشن
شما چندتا کنسرتای خارج از کشور شادمهر رفتید؟؟؟ کوری نمیبینی اکثرش سولد اوت میشه
Milik
شادمهر آشغالترین آهنگا را بخونه بازم سطحش از یزدانی بالاتره
کسی حرفی از یزدانی زد
کلا مشکل دارید ...
Farbod-7
بلکه هم پایینتر
Milik
08-26-2017, 08:18 PM
شما چندتا کنسرتای خارج از کشور شادمهر رفتید؟؟؟ کوری نمیبینی اکثرش سولد اوت میشه
پر کردن یه سالن پنج هزار نفری اونم به طور مشترک با 5 تا خواننده ی دیگه کار مهمی به حساب نمیاد
GreenWorld
08-26-2017, 08:25 PM
از این گروه میشه ی کار عالی انتظار داشت؟؟؟
آره،،همینا تو آلبوم تجربه کن«تنهاییام» و «روز سرد» رو ساختن که اهنگای قابل قبولی بودن..بعدشم خودشم اهنگ داره تو آلبوم،،در کل وقتی کمیت میره بالا کیفیت میاد پایین،،شادمهر پرکارتر شده همونطور که خیلی از طرفدارا میخواستن ولی خب آهنگاش یخورده ای معمولی شده و خب قابل پیشبینیه،،همیشه سالی یکی دوتا اهنگ میساخت میداد بیرون،الانم همونه سالی یدونه البوم میخواد بده،همون دوتا کار در سالشو میزاره کنار چنتا ساخته ی دیگرانو یه البومش میکنه میده بیرون..در واقع قصدش راضی کردن همس چه اونا که به عنوان خواننده میشناسنشو میخوانش و چه اونایی که به عنوان موزیسین میشناسنش.
Farbod-7
08-26-2017, 08:32 PM
آره،،همینا تو آلبوم تجربه کن«تنهاییام» و «روز سرد» رو ساختن که اهنگای قابل قبولی بودن..بعدشم خودشم اهنگ داره تو آلبوم،،در کل وقتی کمیت میره بالا کیفیت میاد پایین،،شادمهر پرکارتر شده همونطور که خیلی از طرفدارا میخواستن ولی خب آهنگاش یخورده ای معمولی شده و خب قابل پیشبینیه،،همیشه سالی یکی دوتا اهنگ میساخت میداد بیرون،الانم همونه سالی یدونه البوم میخواد بده،همون دوتا کار در سالشو میزاره کنار چنتا ساخته ی دیگرانو یه البومش میکنه میده بیرون..در واقع قصدش راضی کردن همس چه اونا که به عنوان خواننده میشناسنشو میخوانش و چه اونایی که به عنوان موزیسین میشناسنش.
شادمهر دیگه موزیسین نیست
mahdiasd
08-26-2017, 08:41 PM
من یکی که عادت کردم به آهنگ های متوسط قبل آلبوم
آینده قبل از طرفدار
فقط با تو عشقم قبل از تجربه کن
این اهنگ هم قبل از تصویر
نمیخوام بگم تیم فرشباف بدن و کارنابلد، اما برای بستن کل آهنگ های یک آلبوم برای شادمهر واقعا کوچیکن.
به نظرم محرابی شاعر تواناییه حتی برای اینکه یه شعر شاهکار بنویسه. به شرطی که دو سه تا کار تو البوم بیشتر نداشته باشه.
یا سعید زمانی اگر یه اهنگ تو البوم داشته باشه بیشتر میتونه خودشو نشون بده. هم اونا پیش هوادارا بده ماجرا نمیشن. هم شادمهر به خواستش میرسه. هم ماها که دوس داریم شادمهر صفر تا صد کار رو در دست داشته باشه.
امیدوارم تو این البوم حداقل یک آهنگ باشه، که نشون بده شادمهر هنوز هم شادمهره و اگر بخواد میتونه آهنگی بده که کل خواننده ها ازش تقلید کنن. یه سبک جدید شادمهری...
به هر حال من عاشق صداشم. نمیتونم کیف نکنم وقتی میگه قلب من عمدا اسمتو لو داد. حتی توی این آهنگ ضعیفش
Farbod-7
08-26-2017, 08:47 PM
بچه ها پیج تصویر ادامه بدین
nasernew
08-26-2017, 08:55 PM
اگه بخوام تعصب رو کنار بزارم (که نمیشه چون دلم برای آهنگاش تنگ شده)
آهنگ اکتیو و شاد و باحالی بود .. خوراک کاباره و مهمونی ... این و واسه کنسرت ساختن که مردم یه خورده قر بدن(sm137)
یادمون نره که شادمهر تو خوانندگی و اجرای این آهنگ هیچی کم نذاشته و یه سروگردن از بقیه بالاتره و مقایسه صدا و خوانندگی شادمهر با حامد همایون خیلی مسخره است(sm25)
تحریرای فوق العاده ای میزنه و ما باید اونارو هم بشنویم و به عنوان یک خواننده درجه یک زیر سوال نبریمش ...
nasernew
08-26-2017, 09:01 PM
حداقل با یکی مقایسه اش میکردی که سرش به تنش بیارزه ... خیلی خیلی مونده که به شادمهر برسه شایدم هیچ وقت نرسه (sm77)
شادمهر بزرگه که هر آهنگی رو ازش نمیپسندیم وگرنه چرا به بقیه یا همین حامد همایون ایراد نمیگیریم؟ چون در سطح هنر خودشون کار میدن بیرون و بیشتر از اون توانایی ندارن
Farbod-7
08-26-2017, 09:01 PM
اگه بخوام تعصب رو کنار بزارم (که نمیشه چون دلم برای آهنگاش تنگ شده)
آهنگ اکتیو و شاد و باحالی بود .. خوراک کاباره و مهمونی ... این و واسه کنسرت ساختن که مردم یه خورده قر بدن(sm137)
یادمون نره که شادمهر تو خوانندگی و اجرای این آهنگ هیچی کم نذاشته و یه سروگردن از بقیه بالاتره و مقایسه صدا و خوانندگی شادمهر با حامد همایون خیلی مسخره است(sm25)
تحریرای فوق العاده ای میزنه و ما باید اونارو هم بشنویم و به عنوان یک خواننده درجه یک زیر سوال نبریمش ...
بله همینجور خودتونو گول زدین الان وضع شده این
nasernew
08-26-2017, 09:02 PM
یعنی تو فکر میکنی شادمهر بد اجرا کرده؟ (sm77)
nasernew
08-26-2017, 09:03 PM
بازم میگم ... قبول دارم باید به شعر و آهنگا و تنظیماش نقد وارد کنیم اما به عنوان یک خواننده درجه یک نمیشه زیر سوالش ببریم
Farbod-7
08-26-2017, 09:05 PM
یعنی تو فکر میکنی شادمهر بد اجرا کرده؟ (sm77)
اجرا چیه اصلا؟
کل کار ضعف داره
nasernew
08-26-2017, 09:06 PM
اجرا چیه اصلا؟
کل کار ضعف داره
اجرا یعنی خوانندگی .. به نظرم شعر و آهن و تنظیم ضعیف بود اما خوانندگی نه
RAHAM
08-26-2017, 09:07 PM
تمامِ قلبِ من، اینجاست
باورش اما زمان میخواست
اسطوره تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی (sm127)
nasernew
08-26-2017, 09:10 PM
تمامِ قلبِ من، اینجاست
باورش اما زمان میخواست
اسطوره تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی (sm127)
این آهنگ برای نوجوونا خوبه ... به درد من و امثال من که با آهنگاش بزرگ شدیم نمیخوره (sm74)
RAHAM
08-26-2017, 09:13 PM
این آهنگ برای نوجوونا خوبه ... به درد من و امثال من که با آهنگاش بزرگ شدیم نمیخوره (sm74)
آهنگ های شادمهر پیر و جوون نمیشناسه
به ظاهر بدترینش هم از خیلی از آهنگ ها بهتره
Milik
08-26-2017, 09:14 PM
حداقل با یکی مقایسه اش میکردی که سرش به تنش بیارزه ... خیلی خیلی مونده که به شادمهر برسه شایدم هیچ وقت نرسه (sm77)
شادمهر بزرگه که هر آهنگی رو ازش نمیپسندیم وگرنه چرا به بقیه یا همین حامد همایون ایراد نمیگیریم؟ چون در سطح هنر خودشون کار میدن بیرون و بیشتر از اون توانایی ندارن
اگه دقت کنی میبینی که گفتم *الان* یعنی در حال حاضر ، کاری به گذشته ی شادمهر ندارم ، ملاک همین زمان حال است و بس ...
nasernew
08-26-2017, 09:16 PM
اگه دقت کنی میبینی که گفتم *الان* یعنی در حال حاضر ، کاری به گذشته ی شادمهر ندارم ، ملاک همین زمان حال است و بس ...
همه اسطوره ها تحت تاثیر موزیک داخل ایران دارن الان ضعیف کار میکنن ... معین ، لیلافروهر ، سیاوش قمیشی ، امید و .....(sm25) حتی داریوش (sm77)
منم با گذشته کاری ندارم ... در حال حاضر یعنی الان خوانندگی شادمهر خیلی خیلی از حامد همایون سرتره ... در مورد آهنگ و تنظیم چون انتظارات ازش بالاست قبول دارم
Milik
08-26-2017, 09:20 PM
در کل خودتون رو گول نزنید
نمیدونم چرا یه سری از طرفدارای شیک قبول ندارن که شادمهر دیگه خالتور شده
nasernew
08-26-2017, 09:22 PM
حالا چون شما میگی به خاطر شما قبول میکنیم ...
الان قبول کردم چه اتفاقی افتاد؟
Farbod-7
08-26-2017, 09:23 PM
اگه قبول کردی بیا اینستا
اگه نکردی هم پلی کن آهنگو باز
nasernew
08-26-2017, 09:23 PM
اگه قبول کردی بیا اینستا
اگه نکردی هم پلی کن آهنگو باز
ده ها بار اومدم و بلوک شدم ... دیگه نظراتمون واسش ارزش نداره
Milik
08-26-2017, 09:24 PM
آفرین خوب کاری میکنید ...
خواهشا دیگه استاد ، استاد ، اسطوره ، اسطوره نکنید ...
nasernew
08-26-2017, 09:25 PM
باشه ..چون شما میگی نمیکنیم .. شما خوش باش
majid136
08-26-2017, 09:29 PM
شادمهر به غیر از نوازندگی و آهنگسازیش که متاسفانه کلا کنسل کرده ، زیبایی صداش و تحریراشه که شنونده رو جذب میکنه
ولی با این آهنگهای شلوغ صداش گم میشه و اون تاثیر گذاری رو رو شنونده نداره و جز کارای ماندگار نخواهد شد
تنها آهنگی بود که با گوش دادن به دموش برای دانلودش لحظه شماری نکردم
در هر حال
تنظیم عالی بود از نظر من
ملودی و شعرش دلچسب من نبود
با این وجود تنظیم و نوع خوندن شادمهر بود که این کاستی رو جبران کرده بود
امیدوارم شادمهر توی آلبوم حداقل خودش یکی دوتا تنظیم داشته باشه
nasernew
08-26-2017, 09:32 PM
اینجوری که به نظر میاد شما خوشحالی که شادمهر آهنگای ضعیف میخونه و اومدی به طرفداراش تیکه بندازی ولی نمیدونم تو که ازش بدت میاد اینجا چیکار میکنی
من طرفدار قدیمی و متعصبشم اما کورکورانه ازش حمایت نمیکنم کاری که ضعیفه دیگه ضعیفه و مثل بعضیا که طرفدار خواننده های دیگه هستن و حتی خواننده های مورد علاقشون به جای خوانندگی میگوزن میگن به به چقدر عالی نیستم ... اما حداقل بهش توهین نمیکنم و هنرش رو زیر سوال نمیبرم چون اگه همین الان یه آهنگ بسازه و تنظیم کنه موندگار میشه ... شما زمانی میتونی بهش ایراد بگیری که خودش بسازه و تنظیم کنه و آهنگ آشغال باشه و بد بخونه اما الان که همه کاراشو کسای دیگه ساختن هنر اونارو زیر سوال میبره و هیچی از هنر شادمهر کم نمیکنه و تنها ایرادش اینه که ما دلتنگ میشم
شمام دوست ما هستی و نظرت محترمه (sm10)
Farbod-7
08-26-2017, 09:35 PM
ده ها بار اومدم و بلوک شدم ... دیگه نظراتمون واسش ارزش نداره
بیا بیشتر از من بلاک نشدی
خسته نشو
کل درست کردن اینستا 1 دقیقه س
nasernew
08-26-2017, 09:35 PM
شادمهر به غیر از نوازندگی و آهنگسازیش که متاسفانه کلا کنسل کرده ، زیبایی صداش و تحریراشه که شنونده رو جذب میکنه
ولی با این آهنگهای شلوغ صداش گم میشه و اون تاثیر گذاری رو رو شنونده نداره و جز کارای ماندگار نخواهد شد
تنها آهنگی بود که با گوش دادن به دموش برای دانلودش لحظه شماری نکردم
در هر حال
تنظیم عالی بود از نظر من
ملودی و شعرش دلچسب من نبود
با این وجود تنظیم و نوع خوندن شادمهر بود که این کاستی رو جبران کرده بود
امیدوارم شادمهر توی آلبوم حداقل خودش یکی دوتا تنظیم داشته باشه
میلاد هاشمی مثل بهروز علیاری و کوشان و زانیار تنظیمهای شیش و هشت و شاد الکترونیک رو خوب تنظیم میکنه ... ولی انتظار دارم تنظیمای آهنگای آرومشو خودش یا یکی دیگه انجام بده
nasernew
08-26-2017, 09:36 PM
بیا بیشتر از من بلاک نشدی
خسته نشو
کل درست کردن اینستا 1 دقیقه س
مرسی به خاطر روحیه ات و روحیه دادنت ... خوشم میاد که ثابت قدمی
Milik
08-26-2017, 09:36 PM
اینجوری که به نظر میاد شما خوشحالی که شادمهر آهنگای ضعیف میخونه و اومدی به طرفداراش تیکه بندازی ولی نمیدونم تو که ازش بدت میاد اینجا چیکار میکنی من طرفدار قدیمی و متعصبشم اما کورکورانه ازش حمایت نمیکنم کاری که ضعیفه دیگه ضعیفه و مثل بعضیا که طرفدار خواننده های دیگه هستن و حتی خواننده های مورد علاقشون به جای خوانندگی میگوزن میگن به به چقدر عالی نیستم ... اما حداقل بهش توهین نمیکنم و هنرش رو زیر سوال نمیبرم چون اگه همین الان یه آهنگ بسازه و تنظیم کنه موندگار میشه ... شما زمانی میتونی بهش ایراد بگیری که خودش بسازه و تنظیم کنه و آهنگ آشغال باشه و بد بخونه اما الان که همه کاراشو کسای دیگه ساختن هنر اونارو زیر سوال میبره و هیچی از هنر شادمهر کم نمیکنه و تنها ایرادش اینه که ما دلتنگ میشم
شمام دوست ما هستی و نظرت محترمه (sm10)
داشتیم خیلی متمدنانه با هم صحبت میکردیم ، نظرمو دادم ، نظرتون رو دادید . هر دو نظر هم محترم به حساب میان ، بحثی هم در بحثی نبوده و نیست ...
سوی سخن من با اونیه که تا یوز منو میبینه شروع میکردم به مزه پروندن .
nasernew
08-26-2017, 09:38 PM
داشتیم خیلی متمدنانه با هم صحبت میکردیم ، نظرمو دادم ، نظرتون رو دادید . هر دو نظر هم محترم به حساب میان ، بحثی هم در بحثی نبوده و نیست ...
سوی سخن من با اونیه که تا یوز منو میبینه شروع میکردم به مزه پروندن .
(sm93)
bisedaa
08-26-2017, 09:38 PM
قصد کامنت گذاشتن نداشتم ولی دیدم با بعضی حرفاتون ی سری از بچه هارو ناراحت میکنید.این تایپیک مختص شادمهره و شما طرفدار آقای یزدانی.میگم حق حظور دارید و یا نه ولی دوست عزیز تحریک کردن ی سری از بچه ها که خواننده مورد علاقشون رو دوست دارن چیه؟و ماهایی که شادمهر و دوس داریم حق نداریم به خواننده مورد علاقه شما توهین کنیم.این آهنگ خوب یا بد تموم شد ولی ی کم رعایت کن.حالا یکی به یکی بگه استاد اون استاد میشه؟طرف رو دوس داره و تو ذهنش براش عین ی اسطورس.
nasernew
08-26-2017, 09:41 PM
بچه ها من رفتم اینستا .. فعلا بای (sm155)
Farbod-7
08-26-2017, 09:42 PM
بچه ها من رفتم اینستا .. فعلا بای (sm155)
از بچه های نسل شادمهری؟
Farbod-7
08-26-2017, 09:48 PM
یکی نشسته دونه دونه کامنتا رو از پیج شادمهر پاک میکنه
روش شده همچین اهنگی رو بده بیرون؟ (sm25)(sm25)
حداقل کارنامه خودش رو نگاه میکرد :|
entehaa
08-26-2017, 10:00 PM
این اهنگ تو سبک خودش خوب بود یه اهنگ شیرین بود بنظرم یه مدت هم هیت میشه ولی شادمهر دیگه شادمهر نیست!
من فقط دوست دارم یبار شادمهر توضیح بده چرا داره با خودش اینکارو میکنه یعنی خودش اندازه ما نمیفهمه؟
entehaa
08-26-2017, 10:02 PM
فربد نیازی به بچهای اینجا نیست بریزن اینستا ملت اکثرشون راضی نیستن از اهنگ
این اهنگ تو سبک خودش خوب بود یه اهنگ شیرین بود بنظرم یه مدت هم هیت میشه ولی شادمهر دیگه شادمهر نیست!
من فقط دوست دارم یبار شادمهر توضیح بده چرا داره با خودش اینکارو میکنه یعنی خودش اندازه ما نمیفهمه؟
کلا اهنگ پاپ تعریفش اینه که قرار نیست موندگار باشه، اما شادمهر و ابی و ... این رو نقض میکردن
که الان شادمهر هم شده یکی مثل حامد همایون (عذر میخوام با اون مقایسهش میکنم) ، فقط به فکر اینه که یه البومی اهنگی چیزی بده یه چند وقت تو بورس باشه باش کنسرت بده
اصن به فکر اونایی که از مسافر و دهاتی و معبود طرفردارشن نیست
اصن واسش اهمیتی نداره که نصف طرفدارش ، طرفدار موسیقیشن نه صداش
Farbod-7
08-26-2017, 10:04 PM
فربد نیازی به بچهای اینجا نیست بریزن اینستا ملت اکثرشون راضی نیستن از اهنگ
همه بیان
Farbod-7
08-26-2017, 10:04 PM
همین سوالو جواب بده بعدش هر چه دلش میخواد اهنگ برای عروسی درست کنه
Zaxmx
08-26-2017, 10:13 PM
یه زمانی وقتی شادمهر آهنگ میداد تا چند وقت دائم پلی میشد ...
ذیگه حتی یه بار هم نمیشه تا آخر آهنگ را گوش داد (sm81)
متاسفانه شادمهر دیگه زده به در بی خیالی از یه طرف متاهل شدن بچه دار شدن از طرف دیگه بالا رفتن سن خیلی تلخه ولی باید گفت
شادمهر دیگه به آخرش رسیده (sm74)
فعلا میخواد چهار تا آهنگ دلم دیمبو بده واسه کنسرتا فقط پول بسازه البته کنسرت که چه عرض کنم (sm178)
Gsshop
08-26-2017, 10:36 PM
یه زمانی وقتی شادمهر آهنگ میداد تا چند وقت دائم پلی میشد ...
ذیگه حتی یه بار هم نمیشه تا آخر آهنگ را گوش داد (sm81)
متاسفانه شادمهر دیگه زده به در بی خیالی از یه طرف متاهل شدن بچه دار شدن از طرف دیگه بالا رفتن سن خیلی تلخه ولی باید گفت
شادمهر دیگه به آخرش رسیده (sm74)
فعلا میخواد چهار تا آهنگ دلم دیمبو بده واسه کنسرتا فقط پول بسازه البته کنسرت که چه عرض کنم (sm178)
اگه شادمهر واقعا هم همچین تصمیمی داشته باشه قبلا اینقدر شاهکار بیرون داده که چیزی از اعتبارش کم نمیکنه
Farbod-7
08-26-2017, 10:58 PM
(sm54)
Gsshop
08-26-2017, 11:02 PM
تحریرای همین اهنگو خودتون بزنین اگه تونستید بعد بیاید بگید بد بود (sm2)
تو این چند سال فقط یه اهنگ خوب داشته شادمهر، اونم بی کلامِ روز سرد
nasernew
08-26-2017, 11:12 PM
یکی نشسته دونه دونه کامنتا رو از پیج شادمهر پاک میکنه
من محترمانه هم میگم خوشم نیومد ... فقط واسه همین یک کلمه هم بلوک میکنن(sm77)
چقدر فضا غرورآمیز و دیکتاتورانه است(sm102)
Gsshop
08-26-2017, 11:24 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
(sm25) چرا با پیام شمس کار نمیزنه
Farbod-7
08-26-2017, 11:26 PM
من محترمانه هم میگم خوشم نیومد ... فقط واسه همین یک کلمه هم بلوک میکنن(sm77)
چقدر فضا غرورآمیز و دیکتاتورانه است(sm102)
میخوان شادمهر نبینه
ولی این دفعه کور خوندن
peyman.2012
08-26-2017, 11:31 PM
به هر حال من عاشق صداشم. نمیتونم کیف نکنم وقتی میگه قلب من عمدا اسمتو لو داد. حتی توی این آهنگ ضعیفش
(sm189)
entehaa
08-26-2017, 11:36 PM
کلا اهنگ پاپ تعریفش اینه که قرار نیست موندگار باشه، اما شادمهر و ابی و ... این رو نقض میکردن
که الان شادمهر هم شده یکی مثل حامد همایون (عذر میخوام با اون مقایسهش میکنم) ، فقط به فکر اینه که یه البومی اهنگی چیزی بده یه چند وقت تو بورس باشه باش کنسرت بده
اصن به فکر اونایی که از مسافر و دهاتی و معبود طرفردارشن نیست
اصن واسش اهمیتی نداره که نصف طرفدارش ، طرفدار موسیقیشن نه صداش
ولی بنظر من بفکر همه هست که تو البومهاش هر رنگ اهنگی میشنویم تکرارم نکن واسه طرفدارای قدیمیش غرور واسه نوجوانترها
nasernew
08-26-2017, 11:36 PM
میخوان شادمهر نبینه
ولی این دفعه کور خوندن
ایمیل معتبر خود شادمهر که آدمین نداشته باشه و خودش چک کنه هم باشه خیلی خوبه ... به تمام اطرافیانش که هنوز باهاش در تماسن و دوستن هم پیغام بدیم ... مثل محمد ناهیدی یا ابی یا آرمین هاشمی یا امیرقاسمی ، الکس فررا ، الک کارتیو .... ازشون بخوایم صدامونو به شادمهر برسونن
ابی که آقای صداست میاد آهنگای شادمهرو میخونه اونوقت شادمهر میره آهنگ یکی دیگه رو میخونه
واسه وحید پویان نوشتم ، آقا این همه خواننده هستن که آهنگسازی بلد نیستن اما صدای خوبی دارن برو با اونا کار کن و کمک کن به موفقیت برسن ولی تورو خدا دست از سر شادمهر بردار ...اگه دوستش داری بیخیالش شو ... واسه همشون پیغام گذاشتم
Farbod-7
08-26-2017, 11:39 PM
ایمیل معتبر خود شادمهر که آدمین نداشته باشه و خودش چک کنه هم باشه خیلی خوبه ... به تمام اطرافیانش که هنوز باهاش در تماسن و دوستن هم پیغام بدیم ... مثل محمد ناهیدی یا ابی یا آرمین هاشمی یا امیرقاسمی ، الکس فررا ، الک کارتیو .... ازشون بخوایم صدامونو به شادمهر برسونن
ابی که آقای صداست میاد آهنگای شادمهرو میخونه اونوقت شادمهر میره آهنگ یکی دیگه رو میخونه
واسه وحید پویان نوشتم ، آقا این همه خواننده هستن که آهنگسازی بلد نیستن اما صدای خوبی دارن برو با اونا کار کن و کمک کن به موفقیت برسن ولی تورو خدا دست از سر شادمهر بردار ...اگه دوستش داری بیخیالش شو ... واسه همشون پیغام گذاشتم
ایده خوبیه باید از طریق اونگ یا مونا برزویی به گوشش برسونیم
nasernew
08-26-2017, 11:40 PM
همین انجمن موزیک بارانم خوبه ... و خیلی ها میخوننش ... خدارو شکر آدمین اینجا فرشباف نیست(sm59)
من به آونگ ایمیل میزنم تو اینستا هم پیغام میزارم... حداقل آدمین اونا فرشباف یا کاموری نیست و بلوک نمیکنن
peyman.2012
08-26-2017, 11:40 PM
ماشالا همین فرمون برین جلو
البته اگه خودتونین
قبلا که آبی ازتون گرم نمیشد(sm2)
خخخخخ (sm2)
entehaa
08-26-2017, 11:41 PM
شما چرا لقمه رو از پشت گردن میزارین دهن
تو پیج خودش وقتی خودش پست میزاره بلافاصله هرچی دلتون میخواد بگین و در کامنتتون منشنش کنید حتما میبینه
nasernew
08-26-2017, 11:43 PM
تو پیج خودش وقتی خودش پست میزاره بلافاصله هرچی دلتون میخواد بگین و در کامنتتون منشنش کنید حتما میبینه
هر وقت گذاشتیم یا پاک شده یا بلوک شدیم .. یعنی شادمهر خودش بلوک میکنه؟؟؟ بعیده ... آدمین داره ...
Farbod-7
08-26-2017, 11:43 PM
خونم فاسد شد امرور 4 تا پیج ساختم از ساعت 8 تا الان(sm2)
nasernew
08-26-2017, 11:50 PM
خدایی تو این مملکت هر کی از مادرش قهر میکنه میره خواننده میشه ... این تیم تجربه کن و تصویر چرا نمیرن با اونا همکاری کنن؟ شدن موزیسین انحصاری شادمهر ...
آهنگ شیش و هشت خوبش خوبه ... آهنگ پاییز تو آلبوم دهاتی که استاد سیاوش قمیشی ساخته هنوزم جزو بهترین آهنگاشه ...حداقل خودشم نمیسازه اینهمه آهنگساز .... این تیم مثل کنه چسبیدن به شادمهر ... تو ایران علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و عمادنکویی ... اونورم همین سیاوش قمیشی و .... آهنگ شمال معین رو که همین تیم ساختن دوست داشتم اما دیگه داره ازشون بدم میاد ... انگار دشمن شادمهرن و تا زمین نزننش ولش نمیکنن
nasernew
08-26-2017, 11:56 PM
اگه شادمهر واقعا هم همچین تصمیمی داشته باشه قبلا اینقدر شاهکار بیرون داده که چیزی از اعتبارش کم نمیکنه
شادمهر همون هنرمند بزرگ سابقه و حتی با این آهنگ چیزی ازش کم نمیشه چون تو خوانندگی سنگ تموم گذاشته و عالیه ... اینجا فقط وحید پویان و آرش محرابی و میلاد هاشمی زیر سوال رفتن و شادمهر آهنگشو نساخته که زیر سوال بره و مطمئنم اگه با قدرت برگرده همون آهنگای تکرانشدنی برمیگردن ... همکاری با پیام شمس هم که گفتین خوبه اما به شرطی که آهنگش ترنس باشه ... پیام آهنگای اسلوی خوب نمیزنه
Farbod-7
08-26-2017, 11:58 PM
خخخخخ (sm2)
کجایی؟
peyman.2012
08-27-2017, 12:03 AM
کجایی؟
با این کارهای اخیر شادمهر غلظت شادمهری بودنم کم شده فربد (sm74)
peyman.2012
08-27-2017, 12:10 AM
قبل آلبوم طرفدار چقدر اشتیاق و شور داشتم واقعا میگم شادمهر و موسیقی نابش برام یکی از انگیزه های زندگی کردن شده بود
اما حالا .... (sm138)
Farbod-7
08-27-2017, 12:16 AM
با این کارهای اخیر شادمهر غلظت شادمهری بودنم کم شده فربد (sm74)
این آهنگ ها رو جز ارشیو نمیزاریم
peyman.2012
08-27-2017, 12:21 AM
این آهنگ ها رو جز ارشیو نمیزاریم
موقعی که تجربه کن داشت پخش میشد گفتم حیفه شادمهره
حیف کارنامه یکدست و درخشانشه که اینطوری خراب بشه
خیلی راحت خودش را آورد پایین (sm172)
Farbod-7
08-27-2017, 12:23 AM
موقعی که تجربه کن داشت پخش میشد گفتم حیفه شادمهره
حیف کارنامه یکدست و درخشانشه که اینطوری خراب بشه
خیلی راحت خودش را آورد پایین (sm172)
نباید میشد که شد
دلایل زیادی هم داره
بی حوصلگی بی اهمیتی به به های الکی اینستاگرام سودجویی افرادی مثل فرشباف
ولی اینکه دیگه بخوای یه البوم مثل تقدیر با آهنگسازی کامل شادمهر بشنوی محاله
peyman.2012
08-27-2017, 12:31 AM
نباید میشد که شد
دلایل زیادی هم داره
بی حوصلگی بی اهمیتی به به های الکی اینستاگرام سودجویی افرادی مثل فرشباف
ولی اینکه دیگه بخوای یه البوم مثل تقدیر با آهنگسازی کامل شادمهر بشنوی محاله
متاسفانه بد سلیقه هم شده آخه
این ملودیای آبکی و سطحی چیه که بهش تحویل میدن
چطور حاضر میشه بخونه اینا رو
از اون ورم هرچی ملت میگن خودت بساز محل نمیزاره به نظرشون (sm120)
farid007
08-27-2017, 02:39 AM
بدترین اهنگ شادمهر
نسخه ی ضعیف شده ی فقط با تو عشقم
یه اهنگ کاملا ابکی
در حد خواننده های داخل ایران
اولین باره که از زمان اومدن تراک
حتی ده بار هم گوش ندادم
تو فروم نسل شادمهرم خیلی محترمانه همینارو گفتم
ریموو شدم
اصن حرفی از اقای عنباف نزدم
ولی کاملا خودش دو دستی گرفت
bijanariya
08-27-2017, 02:41 AM
قلب من قلبمو درد آورد...
bijanariya
08-27-2017, 02:44 AM
واقعا قلبم از شنیدن قلب من درد گرفت
Elenaz
08-27-2017, 03:03 AM
قلب ساعتي بهتر بود كاش اونو پخش ميكرد ولي خب اين خيلي متفاوته (sm77)
Candle_ir
08-27-2017, 07:32 AM
شادمهر خیلی ساده قافیه رو باخت ... خیلی ساده داره فلسفه موسیقی خوشو که غریزی بود خراب میکنه...
به نظرم موسیقی کنار میذاشت بهتر بود تا به این سطح از افت برسه ... این گروه و به خصوص امیر فرشباف دارن به شادمهر خیانت میکنن و فقط دلشون خوش هست شادمهر داره میخونه! خوندنی که هیچ ارزشی نداره. بوی بازاری بودن و لجن پول میاد ... تو سن و سالی که میتونست پخته ترین کارهای هنری خودشو ارائه بده شده خواننده در سطح عروسی...
یه زمانی جریان درست میکرد الان تحت تاثیر جریان شده ...
masoud741
08-27-2017, 11:09 AM
شادمهر خیلی ساده قافیه رو باخت ... خیلی ساده داره فلسفه موسیقی خوشو که غریزی بود خراب میکنه...
به نظرم موسیقی کنار میذاشت بهتر بود تا به این سطح از افت برسه ... این گروه و به خصوص امیر فرشباف دارن به شادمهر خیانت میکنن و فقط دلشون خوش هست شادمهر داره میخونه! خوندنی که هیچ ارزشی نداره. بوی بازاری بودن و لجن پول میاد ... تو سن و سالی که میتونست پخته ترین کارهای هنری خودشو ارائه بده شده خواننده در سطح عروسی...
یه زمانی جریان درست میکرد الان تحت تاثیر جریان شده ...
(sm74)
9NIMA1
08-27-2017, 11:50 AM
اگر فقط اندکی به نظرات مردم و هوادارا توی اینستا توجه کنه باید راحت این تیم رو بذاره کنار!!!(sm98)
masoud741
08-27-2017, 01:06 PM
اگر فقط اندکی به نظرات مردم و هوادارا توی اینستا توجه کنه باید راحت این تیم رو بذاره کنار!!!(sm98)
بدبختی اینه ک توجهی نمیکنه(sm81)
sibiloo
08-27-2017, 01:28 PM
بازم اهنگ اومد و داستانای تکراری :)))))
یعنی یادم نمیاد یه اهنگ از شادمهر اومده باشه حرف و حدیث توش نباشه
من مدیر انجمن سایت شادمهر ماندگار بودم . از همون روزای اول نسل شادمهر هم عضوش بودم . همه نظرا بعد از همه ی اهنگا رو یادمه . هیچوقت یادم نمیره چقد فحش و بد و بیراه میدادن بعد از اهنگای همون البوم طرفدار و تقدیر . البومایی که الان شدن بهترین البوم ها :))))))) بعد از اینده یه نفر نبود که راضی باشه ، بعد از حالم عوض میشه همینطور . جالبیش سبب و رسیدی هست که الان همه اونجوری اهنگ میخوان . یعنی فحش و بد و بیراه نبود که میدادن به شادمهر که این اهنگا چیه دیگه دادی ، شادمهر تموم شده و این حرفا :)))))) انقد انتقاد از سبب زیاد بود که یادمه حتی اون حمید عسکری دوزاری هم به پیروی از هوادارای شادمهر اون اهنگ رو مسخره میکرد :)))))))))) همه از صدای خود شادمهر شاکی بودن . از بعد البوم دهاتی و مسافر یادمه هر اهنگی که اومد گفتن شادمهر تموم شده و صداش عوض شده و این حرفا :))) بعد نکته جالب تر قضیه اینه که فرشباف تو تمام این سال ها هم بوده و همین کارای الان رو میکرد :)))))))))))))
والا این جوی که الان درست شده قبل از پخش کار اون رو میکوبن از تعریفای الکی و به به و چه چه کردنای الکی که تو پیجش میکنن هم رو مخ تره
خدایی این اهنگ قلب من تنظیمش دیگه چجوری باید میبود ( تو سبک خودش ) که راضی میشدید !!!!!!
مشکل کار از نظر من فقط ترانه کوتاهش هست
لحن خوندن شادمهر دیگه از این بهتر مگه میشد باشه ؟!!
" قلب من عمدا اسمتو لو داد "
چجوری میتونید حال نکنید با این تیکه :)))
قطعا قلب من بهترین اهنگ شادمهر نیست . نه این اهنگ نه کل البوم تجربه کن . ولی از بعضی کارایی که خود شادمهر هم ساخته بهتر بودن بعضی از این کارا
یکی از ارزوهام اینه که یه کاری رو همینا تنظیم کنن . بعد تو کاور اهنگ بزنه اهنگ و تنظیم از شادمهر . بعد همه بیان تعریف کنن بعد شادمهر بگه این اهنگم من نساخته بودم :))) همونجوری که برا البوم تجریه کن چنتا دمو اومد همه میگفتن ( تو همین سایت ) این خود شادمهره بعد که اومد دیدن شادمهر نیست شروع کردن کوبیدن :)) بخدا بیخود درگیر اسامی شدید . سعید زمانی قطعا از بهترین تنظیم کننده های این چند سال اخیر بوده . ارش محرابی نمیگم بهترین ترانه سرای ایرانه ولی اونقدری هم که میگن بد نیست . ترانه های قابل دفاعی داشته تو این چند سال . شادمهر زندگیش عوض شده . شرایط هم عوض شده . این به معنی تموم شدن شادمهر نیست ولی ممکنه اون چیزایی که قبلا ازش شنیدیم رو تو یه سبک دیگه و یجور دیگه بشنویم و با یه اهنگای دیگه ای حال کنه و پخش کنه
edvin242
08-27-2017, 02:07 PM
حرفی ندارم اصلا یکی دیگه شده
Farbod-7
08-27-2017, 02:09 PM
من مدیر انجمن سایت شادمهر ماندگار بودم . از همون روزای اول نسل شادمهر هم عضوش بودم . همه نظرا بعد از همه ی اهنگا رو یادمه . هیچوقت یادم نمیره چقد فحش و بد و بیراه میدادن بعد از اهنگای همون البوم طرفدار و تقدیر . البومایی که الان شدن بهترین البوم ها :))))))) بعد از اینده یه نفر نبود که راضی باشه ، بعد از حالم عوض میشه همینطور . جالبیش سبب و رسیدی هست که الان همه اونجوری اهنگ میخوان . یعنی فحش و بد و بیراه نبود که میدادن به شادمهر که این اهنگا چیه دیگه دادی ، شادمهر تموم شده و این حرفا :)))))) انقد انتقاد از سبب زیاد بود که یادمه حتی اون حمید عسکری دوزاری هم به پیروی از هوادارای شادمهر اون اهنگ رو مسخره میکرد :)))))))))) همه از صدای خود شادمهر شاکی بودن . از بعد البوم دهاتی و مسافر یادمه هر اهنگی که اومد گفتن شادمهر تموم شده و صداش عوض شده و این حرفا :))) بعد نکته جالب تر قضیه اینه که فرشباف تو تمام این سال ها هم بوده و همین کارای الان رو میکرد :)))))))))))))
والا این جوی که الان درست شده قبل از پخش کار اون رو میکوبن از تعریفای الکی و به به و چه چه کردنای الکی که تو پیجش میکنن هم رو مخ تره
خدایی این اهنگ قلب من تنظیمش دیگه چجوری باید میبود ( تو سبک خودش ) که راضی میشدید !!!!!!
قطعا قلب من بهترین اهنگ شادمهر نیست . نه این اهنگ نه کل البوم تجربه کن . ولی از بعضی کارایی که خود شادمهر هم ساخته بهتر بودن بعضی از این کارا
یکی از ارزوهام اینه که یه کاری رو همینا تنظیم کنن . بعد تو کاور اهنگ بزنه اهنگ و تنظیم از شادمهر . بعد همه بیان تعریف کنن بعد شادمهر بگه این اهنگم من نساخته بودم :))) همونجوری که برا البوم تجریه کن چنتا دمو اومد همه میگفتن ( تو همین سایت ) این خود شادمهره بعد که اومد دیدن شادمهر نیست شروع کردن کوبیدن :)) بخدا بیخود درگیر اسامی شدید . سعید زمانی قطعا از بهترین تنظیم کننده های این چند سال اخیر بوده . ارش محرابی نمیگم بهترین ترانه سرای ایرانه ولی اونقدری هم که میگن بد نیست . ترانه های قابل دفاعی داشته تو این چند سال . شادمهر زندگیش عوض شده . شرایط هم عوض شده . این به معنی تموم شدن شادمهر نیست ولی ممکنه اون چیزایی که قبلا ازش شنیدیم رو تو یه سبک دیگه و یجور دیگه بشنویم و با یه اهنگای دیگه ای حال کنه و پخش کنه
یه کار ضعیف در حد ارگ عروسی نیازی به تعریف نداره الکی تعریف بدیم
Farbod-7
08-27-2017, 02:10 PM
ببین از دیشب چطور با هوادارش لج کرده هی پست میزاره اون تیم مسخره رو تگ میکنه
به درک به کی ضربه میزنی
9NIMA1
08-27-2017, 02:35 PM
یه کار ضعیف در حد ارگ عروسی نیازی به تعریف نداره الکی تعریف بدیم
واقعا درک نمیکنم چطوری این تنظیما رو با کارای خود شادمهر مقایسه میکنن :))
شادمهر اگه تِرک شاد و مجلسی هم خودش تنظیم کنه و بسازه بازم حال و هوای شادمهری داره! یعنی امضای خودشو داره... این آهنگو حتی من ترقیب نشدم دانلود کنم تو آرشیوم داشته باشم!!! :|
Farbod-7
08-27-2017, 02:40 PM
واقعا درک نمیکنم چطوری این تنظیما رو با کارای خود شادمهر مقایسه میکنن :))
شادمهر اگه تِرک شاد و مجلسی هم خودش تنظیم کنه و بسازه بازم حال و هوای شادمهری داره! یعنی امضای خودشو داره... این آهنگو حتی من ترقیب نشدم دانلود کنم تو آرشیوم داشته باشم!!! :|
من صد بار به امیر برای نسخه های ویو البوم های قدیمی شادمهر پیام دادم
این اهنگ جدید رو اگه خودش بفرسته هم دانلود نمیکنم(sm59)
Farbod-7
08-27-2017, 02:41 PM
مدیریت قوی تیم شادمهر مثل قرون وسطی اسم آهنگو و خواننده رو فارسی نوشتن
البته این کارو کردن آهنگ زودتر نیاد
اینقدر عرضه هم ندارن نسخه بدون کانورت بفرستن برا فروشگاها نسخه ریپ 320 میفرستن
بساط این تیم جمع میشه
خودشون گور خودشونو کندن
ehsan1361
08-27-2017, 02:43 PM
نتونستم جلو خودمو بگیرم
پارسال همین موقع اومدم اینجا و بعدش سایت بغلی و بعدش اینجاگفتم و گفتم و گفتم ولی ... ولی گفتن با فرشباف مشکل داری گمانه زنیه مگه میشه آلبوم دست رفیقاش باشه و ... تا تونستم حرف شنیدم که چرا گفتی شادمرو نابود میکنه ... غرور فلان .. حالا هم دیگه طرف سفره رو فراخ تر کرده هیچکاری نمیشه کرد
آهنگ های یکبار مصرف گوش بدین حال کنید
نمیخواستم دیگه بیام اینجا چون جنجال میشه
Farbod-7
08-27-2017, 02:46 PM
نتونستم جلو خودمو بگیرم
پارسال همین موقع اومدم اینجا و بعدش سایت بغلی و بعدش اینجاگفتم و گفتم و گفتم ولی ... ولی گفتن با فرشباف مشکل داری گمانه زنیه مگه میشه آلبوم دست رفیقاش باشه و ... تا تونستم حرف شنیدم که چرا گفتی شادمرو نابود میکنه ... غرور فلان .. حالا هم دیگه طرف سفره رو فراخ تر کرده هیچکاری نمیشه کرد
آهنگ های یکبار مصرف گوش بدین حال کنید
نمیخواستم دیگه بیام اینجا چون جنجال میشه
احسان دقت کردی یه جوری میگی انگار تقصیر ماست؟
چهار نفریم کلا اینجا چیکار کنیم؟
گفتی بله گفتی از اول هم معلوم بود این عاقبتشه
ولی تقصیر کیه؟ این چهار نفری که اینجا هستن؟
ehsan1361
08-27-2017, 02:49 PM
احسان دقت کردی یه جوری میگی انگار تقصیر ماست؟
چهار نفریم کلا اینجا چیکار کنیم؟
گفتی بله گفتی از اول هم معلوم بود این عاقبتشه
ولی تقصیر کیه؟ این چهار نفری که اینجا هستن؟
عوامل فرشباف و نسل شادمهر همینجا هم هستن ... زمستون که هیچی تابستون هم رفت و زمستون بعد اومد ما همچنان منتظریم که استاد فرشباف ما را رو سیاه کند
الکی به به چه چه کردن این میشه نتیجش
فاییده نداره تموم شدس کار
Farbod-7
08-27-2017, 02:52 PM
عوامل فرشباف و نسل شادمهر همینجا هم هستن ... زمستون که هیچی تابستون هم رفت و زمستون بعد اومد ما همچنان منتظریم که استاد فرشباف ما را رو سیاه کند
بله عوامل فرشباف اینجا هستن
سال گذشته یکیش طاقت نیاورد شروع کرد به حرف زدن
دیگه از نظر من هیچ راهی برای این شادمهر نمونده
دل خوش باشه به به چهچه کردن چندتا بچه تو اینستاگرام
9NIMA1
08-27-2017, 02:59 PM
من صد بار به امیر برای نسخه های ویو البوم های قدیمی شادمهر پیام دادم
این اهنگ جدید رو اگه خودش بفرسته هم دانلود نمیکنم(sm59)
(sm59)
9NIMA1
08-27-2017, 03:01 PM
یعنی واقعا هیچ راهی نیست بشه این رٙوند رو قطع کرد؟!(sm178)
Farbod-7
08-27-2017, 03:05 PM
یعنی واقعا هیچ راهی نیست بشه این رٙوند رو قطع کرد؟!(sm178)
خوشبختانه حال و هوای اینستا عالی شده فقط ادامه دادن مهمه
farid007
08-27-2017, 03:49 PM
تو گروه نسل شادمهر تو تلگرام میری انتقاد میکنی بدون توهین
یه بچه ده ساله شده ادمین
هی زر زر میکنه که شما موسیقیدانید که نظر میدید اخرشم حروم زاده بلاک و ریمووو میکنه
فک کردن خبریه اشغالا
دیگه برای تشخیص اینکه یه اهنگ دوزاریه لازم نیست موزینسینی باشی در حد شادمهر
همین که گوشت موزیک خوبی شنیده باشه بسه
حالا این به کنار که خیلیمون و خودم به شخصه هم سالهاست ساز زدم
هم انواع موسیقی و گوش دادم هم تحقیق کردم
به نظرم همین که کسی موسیقی رو حرفه ای بشنوه بدون ملودی تنظیم نت میکس مستر و ... اینا چیه
سازو تشخیص بده سازبندیو بفهمه
کفایت میکنه که موزیک رو تحلیل کنه
اون وقت فروم افتاده دست ۴ تا بچه ی لاشی که هر توهینی بخان میکنن
اینستای شادمهرم دستشونه هر کاری میخان میکنن
ملتن هی برم بهبه چه چه کنن
دلمون خوش بود تو موسیقی پاپ یه شادمهر و داریمم که اگه همون مسیر ادامه میداد میشد یه افتخار واسه موسیقی ایران
حالا اونم به لطف یه سری ادم سود جو داره به فنا میره
farid007
08-27-2017, 03:55 PM
برید سی ثانیه ی شروع اهنگ سفرو تو اینستا گذاشته پویا حسین خانی گوش کنید
به خدا ماتم میگیرید
میارزه به کل اهنگا چند وقت اخیر
یا همون اعترافی که با شعر مونا بود و دوستان کنسلش کردن
من نمیفهمم شادمهر داره چکار میکنه
خودش خجالت نمیکشه
کسی که تو برنامه ی انکات اون حرفارو میزد
بابا اگه انقد بی انگیزه شدی درشو تخته کن دیگه بذار کنار
داری با این کارت طرفدارای واقعیتو نابود میکنی
۴ تا خواننده دو زاری تازه به دوران رسیدم با طرفدارای بدتر از خودشون شروع میکنن به تمسخر ..
امشب انگار خون تازه ای تو رگ های منه...(sm178)(sm178)(sm178)
Hosein333
08-27-2017, 04:59 PM
دوستان متاسفانه شادمهر بر اثر زمان و طولانی شدن زندگی در اروپا و تاثیر گرفتن از فرهنگ اروپایی ها و به خاطر پول و کنسرت از این دست اهنگ ها منتشر میکنه چون تو کنسرتا افراد خارجی هم میرن
و میخواد محفل رو یه جوری شاد کنه از این جور اهنگ ها کار میکنه
که کنسرتش خوب باشه دیگه طرفدارا براش مهم نیستن فقط به کنسرت فکر میکنه
Hosein333
08-27-2017, 05:02 PM
از دوستان شادمهری میخوام که برن به اینستا نزدیکان شادمهر و بهشون پیام بدن که به گوش شادمهر برسونن
مثلا خانم برزویی
دوستان عزیز تو اینستا هر پیامی رو پاک میکنن تو پیج تجربه کن و پیچ تصویر و حتی پیچ خوده شادمهر هم
ادمین داره وگرنه شادمهر پست هارو بخونه پاک نمیکنه میره تو فکر و جواب میده
راه دیگه برای اعتراض به شادمهر باید پیدا کنیم
Hosein333
08-27-2017, 05:05 PM
این عوامل فقط به فکر خودشون هستن و میخوان شادمهرو خراب کنن مطمعنا درصدی از پول کنسرتا میره تو جیب این
احمق ها
پس هر طوری شده دارن نظراتشونو تحمیل میکنن به شادمهر و پیام های خوب اینستا رو نشون شادمهر میدن
و بقیه هم که متاسفانه پاک میشن
Hosein333
08-27-2017, 05:06 PM
باید یه کمپین بزنیم
فربد کجایی
چیکار کنیم
Hosein333
08-27-2017, 05:07 PM
تقدیر بی تقصیر نیست
R A S O O L
08-27-2017, 05:10 PM
حالا این آهنگو مقایسه کنید با "وارث"
آهنگ و تنظیم : شادمهر عقیلی
ترانه : مهدی ایوبی
(sm50)
هنوزم وقتی گوش میدم بغضم میگیره (sm172)
R A S O O L
08-27-2017, 05:12 PM
با اینکه آرزو هامون به خواب و رویا محدوده
تا میتونی تحمل کن که تا بوده همین بوده
(sm74)(sm81)
Hosein333
08-27-2017, 05:17 PM
(sm74)(sm81)
این کار واقعا به دل میشینه
Hosein333
08-27-2017, 05:17 PM
(sm74)(sm81)
R A S O O L
08-27-2017, 05:18 PM
می ارزه به کل کارنامه عستاد هاشمی
Farbod-7
08-27-2017, 07:41 PM
باید یه کمپین بزنیم
فربد کجایی
چیکار کنیم
تو کجایی
Farbod-7
08-27-2017, 07:42 PM
حالا این آهنگو مقایسه کنید با "وارث"
آهنگ و تنظیم : شادمهر عقیلی
ترانه : مهدی ایوبی
(sm50)
هنوزم وقتی گوش میدم بغضم میگیره (sm172)
همون سی ثانیه اولش می ارزه به کل این دوتا البوم
Hosein333
08-27-2017, 07:59 PM
تو کجایی
من هستم
رفتم پیج خودش پیج تصویر همه جا پیام میدم
ولی از نزدیکای شادمهر فقط پیج مونا برزویی رفتم کس دیگه ایی هست که به شادمهر خیلی نزدیک باشه
Farbod-7
08-27-2017, 08:00 PM
من هستم
رفتم پیج خودش پیج تصویر همه جا پیام میدم
ولی از نزدیکای شادمهر فقط پیج مونا برزویی رفتم کس دیگه ایی هست که به شادمهر خیلی نزدیک باشه
پیج خودش و تصویر ادامه بده نزار جو بخوابه
من چرا پیامم ثبت نمیشه؟
Hosein333
08-27-2017, 08:06 PM
پیج خودش و تصویر ادامه بده نزار جو بخوابه
من چرا پیامم ثبت نمیشه؟
حتما پیاماتو غیر فعال کردن اجنبی ها
یه اکانت دیگه بساز
Farbod-7
08-27-2017, 08:09 PM
حتما پیاماتو غیر فعال کردن اجنبی ها
یه اکانت دیگه بساز
میشه فقط پیام غیر فعال بشه؟
Farbod-7
08-27-2017, 08:28 PM
برید سی ثانیه ی شروع اهنگ سفرو تو اینستا گذاشته پویا حسین خانی گوش کنید
به خدا ماتم میگیرید
میارزه به کل اهنگا چند وقت اخیر
یا همون اعترافی که با شعر مونا بود و دوستان کنسلش کردن
من نمیفهمم شادمهر داره چکار میکنه
خودش خجالت نمیکشه
کسی که تو برنامه ی انکات اون حرفارو میزد
بابا اگه انقد بی انگیزه شدی درشو تخته کن دیگه بذار کنار
داری با این کارت طرفدارای واقعیتو نابود میکنی
۴ تا خواننده دو زاری تازه به دوران رسیدم با طرفدارای بدتر از خودشون شروع میکنن به تمسخر ..
دمت گرم واقعا
Gsshop
08-27-2017, 09:04 PM
ویدیو اومد
Farbod-7
08-27-2017, 09:09 PM
یه مسعودی تو اینستا گفته ویدئو کوفتیش کی میاد(sm2)
Farbod-7
08-27-2017, 09:19 PM
حسین کجایی جو داره خراب میشه
Gsshop
08-27-2017, 09:25 PM
عجب ویدویی بود عجب مناظری داشت
شادمهر داره از زندگی لذت میبره مثل شادمهر باشید
Farbod-7
08-27-2017, 09:28 PM
عجب ویدویی بود عجب مناظری داشت
شادمهر داره از زندگی لذت میبره مثل شادمهر باشید
بیا انتقاد (sm2)
Gsshop
08-27-2017, 09:29 PM
بیا انتقاد (sm2)
(sm2) این دختره پتیاره چی بود شادمهر گذاشته بغل دستش
داره سطح شادمهرو میاره پایین
Gsshop
08-27-2017, 09:30 PM
ولی قوبل کنید شادمهر کچل شده خیلی کلاه می ذاره تازگیا (sm2)
Gsshop
گواهینامه قایقم داره (sm2)
entehaa
همه چی یه طرف این سر و سنگین بودن شادمهر تو ویدیوهاش کنار دخترا یه طرف
Gsshop
08-27-2017, 09:33 PM
همه چی یه طرف این سر و سنگین بودن شادمهر تو ویدیوهاش کنار دخترا یه طرف
بچمون نجیبه (sm2)
Gsshop
08-27-2017, 09:33 PM
قضیه پای برهنه چیه (sm2)
shadisl
08-27-2017, 09:48 PM
مزیت خوب این اهنگ این بود حداقل توی ویدیو شادمهرو زیاد دیدیم (sm51)
masoud741
08-27-2017, 11:38 PM
فکر کنم انتقادات ب گوش شادمهر رسیده..از پستش مشخصه
majid136
08-28-2017, 12:03 AM
عاشق اکت (sm127)شادمهر(sm127) توی ویدیو ام
ویدیو خوبی بود
با آهنگ همخونی داشت
ویدیو شبیه به ریتم آهنگ، پر انرژی بود
فضا سازی میلاد هاشمی عالیه
entehaa
08-28-2017, 12:10 AM
فکر کنم انتقادات ب گوش شادمهر رسیده..از پستش مشخصه
بله انتقادات به گوش شادمهر میرسه اینکه میگن دور و اطرافیانش نمیزارن انتقادات به گوشش برسه درست نیست یبارم سر البوم تجربه کن شادمهر گفت هر انتقادی از گروه دارین در صفحه من فقط مطرح کنید
شادمهر خودش خوب میدونه داره چیکار میکنه حتی اینم میدونه خودش بهتر از اونا میتونه بسازه ولی چرا داره اینکارارو میکنه کسی نمیداند!
بنظرم بهتره دیگه زیاد گیر ندیم این اهنگم بخاطر ریتمیک بودنش بیشتر بخاطر بفروش رفتن کنسرتها الان پخش کرده مطمئنا اهنگهای خیلی بهتری در البوم هست بخاطر شادمهر و این همه خاطره و زندگیی که با اهنگهاش کردیم بهتره فعلا زیاد گیر ندیم چون یواش یواش داره بسمت توهین هم پیش میره دیگه البومم بسته شده کاریش نمیشه کرد
entehaa
08-28-2017, 12:14 AM
انصافا اهنگ تو سبک خودش خوبه و زیادی داره بی انصافی میشه ویدیو هم درسته داستانی نبود ولی خوبه
Farbod-7
08-28-2017, 12:15 AM
بله انتقادات به گوش شادمهر میرسه اینکه میگن دور و اطرافیانش نمیزارن انتقادات به گوشش برسه درست نیست یبارم سر البوم تجربه کن شادمهر گفت هر انتقادی از گروه دارین در صفحه من فقط مطرح کنید
شادمهر خودش خوب میدونه داره چیکار میکنه حتی اینم میدونه خودش بهتر از اونا میتونه بسازه ولی چرا داره اینکارارو میکنه کسی نمیداند!
بنظرم بهتره دیگه زیاد گیر ندیم این اهنگم بخاطر ریتمیک بودنش بیشتر بخاطر بفروش رفتن کنسرتها الان پخش کرده مطمئنا اهنگهای خیلی بهتری در البوم هست بخاطر شادمهر و این همه خاطره و زندگیی که با اهنگهاش کردیم بهتره فعلا زیاد گیر ندیم چون یواش یواش داره بسمت توهین هم پیش میره دیگه البومم بسته شده کاریش نمیشه کرد
دقیقا آلبوم قبل هم همینو گفتی الان وضع شده این
چه انتظاری از وحید پویان داری؟ انتظار داری برات شاهکار بسازه کل هنر نداشته ای که داره همینه
majid136
08-28-2017, 12:34 AM
چه انتظاری از وحید پویان داری؟
وحید پویان در حد شادمهر نیست این درسته اصلا باید کنار گذاشته میشد که نشد
آرش مهرابی هم حداقل میشه گفت سطح شعراش متوسطه ...اون موقع به مونا برزویی هم ایراد میگرفتن الان نظرا عوض شده
ولی تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی بی انصافیه بگیم خوب نیست ولی خیلی بهتر بود حالا که قصد میدون دادن به جوون داره خودشم توی تنظیم یکم دخالت میکرد
شادمهر برای نسل 50 و 60 دیگه بیشتر از یکی یا نهایتا دوتا کار توی آلبوم قرار نمیده که اونم نهایت یا ملودیش از خودشه یا تنظیمش پس زیاد حرص نخوردید هیچ تاثیری تو تصمیمش نداره
این شادمهری که من میبینم بیشتر وقتش به کنسرت میگذره دیگه وقت و حوصله تمرکز رو کار نداره
از اینکه میره از آرشیو چند سال قبلش دمو میذاره تو اینستاش میشه فهمید خودشم فهمیده از اون فضا فاصله گرفته
الانم کار سپرده به 4 تا جوون که طبق سلیقه داخل کار ریتمیک بسازن و بره پی کارش
Farbod-7
08-28-2017, 12:37 AM
وحید پویان در حد شادمهر نیست این درسته اصلا باید کنار گذاشته میشد که نشد
آرش مهرابی هم حداقل میشه گفت سطح شعراش متوسطه ...اون موقع به مونا برزویی هم ایراد میگرفتن الان نظرا عوض شده
ولی تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی بی انصافیه بگیم خوب نیست ولی خیلی بهتر بود حالا که قصد میدون دادن به جوون داره خودشم توی تنظیم یکم دخالت میکرد
شادمهر برای نسل 50 و 60 دیگه بیشتر از یکی یا نهایتا دوتا کار توی آلبوم قرار نمیده که اونم نهایت یا ملودیش از خودشه یا تنظیمش پس زیاد حرص نخوردید هیچ تاثیری تو تصمیمش نداره
این شادمهری که من میبینم بیشتر وقتش به کنسرت میگذره دیگه وقت و حوصله تمرکز رو کار نداره
از اینکه میره از آرشیو چند سال قبلش دمو میذاره تو اینستاش میشه فهمید خودشم فهمیده از اون فضا فاصله گرفته
الانم کار سپرده به 4 تا جوون که طبق سلیقه داخل کار ریتمیک بسازن و بره پی کارش
تنظیما که افتضاحه میلاد هاشمی یه خالتور عروسی گرم کن بیشتر نیست
این موزیک با موزیکی که برای طلیسچی چند وقت پیش ساخت چه فرقی داره؟ یعنی شادمهر افت کرده تا حد طلیسچی؟
شعر به مراتب بهتر از تنظیماس
افتضاح رو میلاد خالتور و سعید دینگ دینگ به بار اوردن
Gsshop
08-28-2017, 12:37 AM
اگه تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی خوبه
پس تنظیم اهنگ بیست و یک روز یراحی که هومن نامداری زده خداست
majid136
08-28-2017, 12:42 AM
این موزیک با موزیکی که برای طلیسچی چند وقت پیش ساخت چه فرقی داره؟ یعنی شادمهر افت کرده تا حد طلیسچی؟
من طرفدار هیچ کدوشون نیستم ولی تنظیم به نظرم با این ملودی خوب بود البته نظرم منه شما نظرت محترمه
majid136
08-28-2017, 12:44 AM
تنظیم یه آهنگ بایه سبک با سبک دیگه فرق داره
یکی تو ملو تنظیم خوب میکنه یکی تو ترنس و ...
بستگی به فضای کار داره
فقط در صورتی میشه مقایسه کرد که هر دوتا یه کار مشترک رو تنظیم کنن
masoud741
08-28-2017, 12:59 AM
آلبوم تجربه کن و اولین ویدئوش تجربه کن بود اون شد..حالا خدا ب داد این آلبوم برسه با این شروع متوسط(sm25)
Rasoul7
08-28-2017, 01:20 AM
افتضاح بید جیگر
Rasoul7
08-28-2017, 01:28 AM
من نمی دونم چرا شادمهر چسبیده
به ک.و.ن این پویان و زمانی مخت خور
خداییش از اینا چی دیده
اینا ببشتر به درد آهنگسازی
برا خاله شادونه و عمو پورنگ میخورن....(sm19)
sibiloo
08-28-2017, 01:38 AM
اگه تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی خوبه
پس تنظیم اهنگ بیست و یک روز یراحی که هومن نامداری زده خداست
خدایی خوب بود دیگه همین بیست و یک روز و جای حرفی هم نیست
کلا نامداری بعد از البوم عاشقانه خواجه امیری که خوب بود چنتا کار شاخ هم تنظیم کرد که به نظرم اوجش البوم مثل مجسمه یراحی بود ، مخصوصا اهنگ انفرادی که به شدت به نظرم خوبه . کاش شادمهر حالا که به این دو سه نفر داره کارا رو میده یکی دوتا کار رو هم بده نامداری تنظیم کنه . ولی سعید زمانی هم کار خوب کم نداشته تو این وضع داغون موسیقی . برا یراحی ، خواجه امیری و اون تک اهنگ صادقی تو البومش
دقیقا آلبوم قبل هم همینو گفتی الان وضع شده این
چه انتظاری از وحید پویان داری؟ انتظار داری برات شاهکار بسازه کل هنر نداشته ای که داره همینه
حاجی دقیقا به نظرم مشکل کاراش همین ملودی و پویان هست
حالا که دارید اعتراض میکنید تمرکزتون رو روی پویان بذارید بیشتر :)))
اگه خودش اهنگارو بسازه خیلی از این ایرادهایی که میگید هم به نظرم برطرف میشه
تو این تیم من تنها مشکل رو پویان میبینم که لامصب کمپلت کل اهنگا هم از اونه :))
Hosein333
08-28-2017, 01:43 AM
حسین کجایی جو داره خراب میشه
فربد تو تلگرام زده دوستان میتونن با احترام انتقاد کنن
بازم میگم همش کار این ادمینه
شادمهر خودش نمیخونه اینارو
عوضی ها پاک میکنن
Hosein333
08-28-2017, 01:46 AM
تا یه حدی موافقم
Hosein333
08-28-2017, 01:51 AM
قضیه پای برهنه چیه (sm2)
شب برهنه ست دیگه (sm51)
peyman.2012
08-28-2017, 02:51 AM
saeed.payande135 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ولی فک کنم شادمهر از دست نرفته چون قبلن هم آهنگایه ضعیف از استاد دیده بودیم.مثله بازم میخامت یا بیا اینجا..پس طرفدارا ناراحت نباشن خود به خود استاد درست میشه
(sm2)
9NIMA1
08-28-2017, 03:15 AM
saeed.payande135 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ولی فک کنم شادمهر از دست نرفته چون قبلن هم آهنگایه ضعیف از استاد دیده بودیم.مثله بازم میخامت یا بیا اینجا..پس طرفدارا ناراحت نباشن خود به خود استاد درست میشه
(sm2)
یه ریست فکتوری لازم داره!(sm2)
Parsa8
08-28-2017, 09:03 AM
@Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) پارسا جان نظرت چیه در مورد آهنگ؟ ؟ ب نظرت ب این آلبوم میشه امید داشت؟؟
چرا نمیشه امیدوار بود
مگه با یه آهنگ میشه در مورد یه آلبوم نظر داد
قبل تجربه کن و طرفدار هم این داستان رو داشتیم
برادر اینجا تاپیک طرفدارای شادمهر هست
به نظرت حتی با خوندن یه کار ضعیف بیان نظر به این شکل یا مقایسه ش با یه نفر که چی بگم در تعریف ش، کار درستی هست
شما که ادعای بحث متمدانه دارین
با پست دادنتون ادعاتون رو می برید زیر سوال
نمیدونم شایدم من فرق بحث و تبادل نظر و تمدن و توهین و تحریک رو با هم تشخیص نمیدم
همین حرفا رو قبل از البوم تجربه کن هم میزدید، اخرش دیدیم چی شد
entehaa
08-28-2017, 11:17 AM
همین حرفا رو قبل از البوم تجربه کن هم میزدید، اخرش دیدیم چی شد
اخرش خیلی هم بد نشد لااقل روز سرد و تنهاییام و یکی دوتا اهنگ دیگه ازش بیرون اومد ماندگار شد.در البوم های قبل هم که شادمهر میساخت همین بود دیگه از البوم خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن از هرکدوم دو سه تا اهنگ بیشتر که ماندگار نشد حالا بگذریم از اینکه واسه یه سری هوادار بقیه اهنگهای این البوم ها هم ماندگار شد که واسه بقیه خوانندها هم همینطوره ولی باید یکم منطقی تر نگاه کرد بنظر من تجربه کن هم مثل بقیه البومهای شادمهر چندتا اهنگ هیت داشت
من نمیخوام از چیزی دفاع کنم فقط دارم از هر نظر شرایط رو در نظر می گیرم
اخرش خیلی هم بد نشد لااقل روز سرد و تنهاییام و یکی دوتا اهنگ دیگه ازش بیرون اومد ماندگار شد.در البوم های قبل هم که شادمهر میساخت همین بود دیگه از البوم خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن از هرکدوم دو سه تا اهنگ بیشتر که ماندگار نشد حالا بگذریم از اینکه واسه یه سری هوادار بقیه اهنگهای این البوم ها هم ماندگار شد که واسه بقیه خوانندها هم همینطوره ولی باید یکم منطقی تر نگاه کرد بنظر من تجربه کن هم مثل بقیه البومهای شادمهر چندتا اهنگ هیت داشت
ضعیف ترین اهنگ طرفدار رو با قوی ترین کار تجربه کن مقایسه کن. بازم میتونی بگی خیلی هم نشد؟
البوم های قبلی همشون حداقل یه شاهکار داشتن( انتخاب، تقدیر، سبب، ماندگار و ....) اما تجربه کن چی؟ اصلا هم قبول ندارم ماندگاری روز سرد و تنهاییم رو،
خود من بی کلام روز سرد رو به همه اهنگای البوم ترجیح میدم
Gsshop
08-28-2017, 02:28 PM
(sm59)راهشو بستم
entehaa
08-28-2017, 02:31 PM
ضعیف ترین اهنگ طرفدار رو با قوی ترین کار تجربه کن مقایسه کن. بازم میتونی بگی خیلی هم نشد؟
البوم های قبلی همشون حداقل یه شاهکار داشتن( انتخاب، تقدیر، سبب، ماندگار و ....) اما تجربه کن چی؟ اصلا هم قبول ندارم ماندگاری روز سرد و تنهاییم رو،
خود من بی کلام روز سرد رو به همه اهنگای البوم ترجیح میدم
خود منم با تنظیم های تجربه کن مشکل دارم ولی به هر حال هرکسی یه سلیقه ای داره شاید سلیقه منو شما یکم فرق داره و این راهی هست که فعلا شادمهر پیش گرفته منو تو فعلا کاری نتونستیم بکنیم
entehaa
08-28-2017, 02:32 PM
9NIMA1
08-28-2017, 02:59 PM
مفهوم این پست چیه دقیقا؟!(sm55) کنایه زده به فرشباف شاید!
entehaa
08-28-2017, 03:34 PM
مفهوم این پست چیه دقیقا؟!(sm55) کنایه زده به فرشباف شاید!
اره دیگه منظورش اینه فرشباف نزاشت قلب ساعتی پخش بشه و قلب من پخش شد الانم رو سیاهیش به خودش موند
Hosein333
08-28-2017, 03:40 PM
خوب شد قلب ساعتی هم پخش نشد
اونم یه چیزی تو مایه ای همین فلب من میشد
شعرشم ضعیف بود فقط توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم این تیکش خوب بود
احسان خواجه امیری هم که خوب اجراش نکرد زیاد
یه عده هم اینطورین دیگه :| :|
ddavid.heidari ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])ادم چی بگه به تو؟؟شادمهر هزاران بار اهنگهای این مدلی خوند..این رو واسه شما و من نمیخونه.این رو واسه کسانی خوند که الان دارن این کار رو گوش میدن و لذت میبرن..بیشترین رو سیاهی واسه ما شادمهریا اهنگ وارث بود با اون ترانه و اون همه با اینکه..واقعا از شما بعید بکد این پست.واقعا روسیاهی ب نظرم ب شما موند
Farbod-7
08-28-2017, 06:17 PM
خوب شد قلب ساعتی هم پخش نشد
اونم یه چیزی تو مایه ای همین فلب من میشد
شعرشم ضعیف بود فقط توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم این تیکش خوب بود
احسان خواجه امیری هم که خوب اجراش نکرد زیاد
قلب ساعتی شاهکاری بود که حیف شد
آهنگ قشنگی بود در سبک خودش (sm127)
از فقط با تو عشقم خیلی بهتر بود.
با توجه به ملاک های موفقیت برای یک پاپ استار ، شادمهر الان واقعا موفقه. آهنگهای هیت ، کنسرت های زیاد که همه شون هم سولد اوت میشن. سره همین تراک اخر هم اگر توی پیج های دیگه ای به غیر از پیج خوده شادمهر که آهنگ رو گذاشتن برید میبینید خیلی از مردم حال کردن با اهنگ
اگر کسی موفقیت های شادمهر(خصوصا با دید تجاری) در بازار امروز پاپ ایران رو نبینه و اون رو تموم شده بدونه قطعا یا شیرین عقله یا جهان بینیش مثل تحریریه ی روزنامه ی کیهان ِ
تنها نکته ای که هست اینه که شادمهر قبلا علاوه بر موفقیت و هیت شدن آهنگهاش ، جریان سازی میکرد و به موسیقی پاپ ایران جهت میداد و اکثر مواقع یک قدم از سطح استاندارد های ایرانی جلو تر بود
الان دیگه این طوری نیست و همقدم با بقیه ستاره های موفق این روزها پیش میره و نه جلوتر و نه خاص تر(چیزی که ما همیشه ازش انتظار داشتیم و بهش عادت کرده بودیم)
Farbod-7
08-28-2017, 06:24 PM
(sm2)
(sm2)
Farbod-7
08-28-2017, 06:27 PM
تنهاییام که کاور از اب در اومد اتفاقا ورژن اصلیش قشنگتر هم هست
کجا ماندگار شدن خودت داری گوش میدی الان؟ کی گوش میده به این البوم؟
تنهاییام که کاور از اب در اومد اتفاقا ورژن اصلیش قشنگتر هم هست
کجا ماندگار شدن خودت داری گوش میدی الان؟ کی گوش میده به این البوم؟
تنهاییام کاور بود؟؟ مطمئنی؟؟ ورژن اصلیش کدومه؟
-
انصافا روز سرد خوب بود دیگه
Farbod-7
08-28-2017, 06:31 PM
تنهاییام کاور بود؟؟ مطمئنی؟؟ ورژن اصلیش کدومه؟
-
انصافا روز سرد خوب بود دیگه
هم تنهاییام هم همیشگی
الان بهت لینک میدم
فوادی؟
Farbod-7
08-28-2017, 06:34 PM
ورژن اصلی تنهاییام
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][128].mp3)
Farbod-7
08-28-2017, 06:35 PM
همیشگی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
هم تنهاییام هم همیشگی
الان بهت لینک میدم
فوادی؟
دانلود کردم لینکهایی که دادی
اینا که آهنگسازش خوده وحید پویانه !
این اتفاق عجیبی نیست خیلی مواقع آهنگساز ها ، وقتی از اجرای یک اهنگ راضی نیستن و حس میکنن ملودیشون سوخته برای اجرای بهتر ، مجدد به کس دیگه ای واگذار میکنن
خوده شادمهر هم بارها این کار رو کرده
وحید پویان شاید توی دورترین رویاهاش هم نمیدید واسه یکی از بزرگترین آهنگساز های تاریخ موسیقی ایران دو تا آلبوم فول آهنگسازی کنه (sm120)
masoud741
08-28-2017, 07:17 PM
تنها آهنگی ک میشه تو این آلبوم بهش امید داشت همون آهنگ تصویره
9NIMA1
08-28-2017, 09:13 PM
برید تلگرام نسل شادمهر رای بدین...
Farbod-7
08-28-2017, 10:36 PM
من و تو همسفر یه جاده بودیم یادته
هردومون خسته ولی پیاده بودیم یادته
تنظیم: بهروز صفاریان(sm127)
Farbod-7
08-28-2017, 10:41 PM
امشب انگار خون تازه ای تو رگ های منه
یکی از عمق سکوتم داره فریاد میزنه
Hosein333
08-29-2017, 01:12 AM
امشب انگار خون تازه ای تو رگ های منه
یکی از عمق سکوتم داره فریاد میزنه
بهروز صفاریان حرف نداره انصافا
مث اینکه موزیک باز نیستید
اگه با چنین موزیکایی نابغه شده
اپس فقط تو ایران الان حداقل یه میلیون نابغه داریم
پس رضا صادقی هم نابغست[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
احمد سعیدی هم استثنای موسیقیه
احسان خواجه امیری هم میتونه ادعای خدایی کنه
بابک جهانبخش هم که حاکم بلامنازع موسیقیه
واقعا عجیبه که از داریوش و فرهاد و فروغی و ابی و گوگوش و هایده رسیدیم
به شادمهر و احمد سعیدی و بابک جهانبخش
…
به خدا قسم ضعیفترین کار خواننده های قدیمی به کل کارنامه این بی هنرا می ارزه
حمایت نکنید از این بی هنرا
masoud741
08-29-2017, 09:28 AM
پس رضا صادقی هم نابغست[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
…
شما حرص نخور شیرت میخشکه(sm120)
الان اومدی عقده ها تو خالی کنی؟؟
9NIMA1
08-29-2017, 12:15 PM
…
خیلی جک قشنگی بود کلی خندیدم...(sm30)(sm2)
masoud741
08-29-2017, 12:40 PM
خیلی جک قشنگی بود کلی خندیدم...(sm30)(sm2)
(sm120)
Rasoul7
08-29-2017, 02:59 PM
مث اینکه موزیک باز نیستیداگه با چنین موزیکایی نابغه شدهاپس فقط تو ایران الان حداقل یه میلیون نابغه داریمپس رضا صادقی هم نابغست[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]احمد سعیدی هم استثنای موسیقیهاحسان خواجه امیری هم میتونه ادعای خدایی کنهبابک جهانبخش هم که حاکم بلامنازع موسیقیهواقعا عجیبه که از داریوش و فرهاد و فروغی و ابی و گوگوش و هایده رسیدیمبه شادمهر و احمد سعیدی و بابک جهانبخش…به خدا قسم ضعیفترین کار خواننده های قدیمی به کل کارنامه این بی هنرا می ارزهحمایت نکنید از این بی هنراشادمهرو با این سعیدی و جهانبخش و.... مقایسه نکن عقده ای....
Gsshop
08-29-2017, 05:51 PM
اقا شادمهر رو اون یکی دستش چه دل و خشت و خاجی خالکوبی کرده (sm2)
Hosein333
08-29-2017, 07:35 PM
(sm50)
nasernew
08-29-2017, 08:27 PM
خطاب به famu سطحی نگر
مقایسه شادمهر با ابی یا داریوش یا معین یا….خیلی خیلی مسخره است .. اونا حنجره طلایی هستن با اینکه صدای شادمهرم خیلی قشنگه اما کدوم یکی از اون اسطوره ها میتونن ۱۵ تا ساز رو نوازندگی کنند؟ یا مثل شادمهر ۵ تا ساز رو به صورت کاملا حرفه ای بزنن؟ بیژن مرتضوی یکی از خواننده های خوبیه که نوازندگی هم میکنه و گفته ویولون زدن شادمهر غیرقابل وصفه … کدوم یکی از همون اسطوره ها مثل شادمهر موج عجیب امروز رو که متاسفانه داره ضعیف میشه به راه انداختن؟ کدومشون به غیر از حسن شماعی زاده و سیاوش قمیشی آهنگساز حرفه ای هستن؟ یا تنظیم بلدن؟
همشون با آهنگای صادق نوجوکی و ناصرچشم آذر و فرید زلاند و امثال اینا به اوج رسیدن نه مثل شادمهر با هنر موزیسینی خودشون، واسه همینه که بین اینهمه خواننده به شادمهر میگن نابغه وگرنه خواننده های خوش صدا یا حتی خوش صدا تر از شادمهرم وجود دارن
masoud741
08-29-2017, 09:47 PM
خطاب به famu سطحی نگر
مقایسه شادمهر با ابی یا داریوش یا معین یا….خیلی خیلی مسخره است .. اونا حنجره طلایی هستن با اینکه صدای شادمهرم خیلی قشنگه اما کدوم یکی از اون اسطوره ها میتونن ۱۵ تا ساز رو نوازندگی کنند؟ یا مثل شادمهر ۵ تا ساز رو به صورت کاملا حرفه ای بزنن؟ بیژن مرتضوی یکی از خواننده های خوبیه که نوازندگی هم میکنه و گفته ویولون زدن شادمهر غیرقابل وصفه … کدوم یکی از همون اسطوره ها مثل شادمهر موج عجیب امروز رو که متاسفانه داره ضعیف میشه به راه انداختن؟ کدومشون به غیر از حسن شماعی زاده و سیاوش قمیشی آهنگساز حرفه ای هستن؟ یا تنظیم بلدن؟
همشون با آهنگای صادق نوجوکی و ناصرچشم آذر و فرید زلاند و امثال اینا به اوج رسیدن نه مثل شادمهر با هنر موزیسینی خودشون، واسه همینه که بین اینهمه خواننده به شادمهر میگن نابغه وگرنه خواننده های خوش صدا یا حتی خوش صدا تر از شادمهرم وجود دارن
ولش کن داداش حالا این ی شکری خورد(sm120)
Hosein333
08-29-2017, 10:16 PM
هی وای من (sm59)
Farbod-7
08-30-2017, 12:10 AM
اگه کوچه صدام یه کوچه باریکه
اگه خونه م بی چراغ چشم تو تاریکه
میدونم آخر قصه میرسی به داد من
تنظیم ورژن ویالون: شادمهر عقیلی(sm127)
تنظیم ورژن دوم: بهروز صفاریان(sm127)
entehaa
08-30-2017, 12:22 AM
اگه کوچه صدام یه کوچه باریکه
اگه خونه م بی چراغ چشم تو تاریکه
میدونم آخر قصه میرسی به داد من
تنظیم ورژن ویالون: شادمهر عقیلی(sm127)
تنظیم ورژن دوم: بهروز صفاریان(sm127)
دوتاشم شاهکار
اقا شادمهر رو اون یکی دستش چه دل و خشت و خاجی خالکوبی کرده (sm2)
از "حس خوبیه" اینا رو داشته
Gsshop
08-30-2017, 10:39 AM
حس خوبیه (sm59)
RAHAM
08-30-2017, 10:47 AM
از تو حکایت میکنه در و دیوارِ این خونه ...
Hosein333
08-30-2017, 10:59 AM
اسمونی تو که پیشم نمیمونی (sm127)
RAHAM
08-30-2017, 11:05 AM
مسافرِ خسته ی من بارِ سفر رو بسته بود ...
RAHAM
08-30-2017, 11:10 AM
سکوت شیشه ایم رو صدای تو میشکنه
تو آسمون عشقم شعر تو پر میزنه
با تو دل سیاهم به رنگ آسمونه
تو بغض من میشکنن شعرای عاشقونه
RAHAM
08-30-2017, 11:19 AM
هزار و یک شب من پر از صدای تو بود
گریه هر شب من فقط برای تو بود
(sm127)
Hosein333
08-30-2017, 03:43 PM
مسافرِ خسته ی من بارِ سفر رو بسته بود ...
(sm127)
masoud741
08-30-2017, 07:05 PM
عجیب امْا واقعی شادمهر عزیز بهداد کاموری مدیر برنامه های خودش و در اینستاگرام آنفالو کرد...������
GreenWorld
08-30-2017, 08:07 PM
کاملا با همه ی حرفات موافقم،،موقع سبب و مشکوکم همین حرفا بود...عالی بود پیامت،خودم میخواستم همچین پیامی بنویسم ولی حسش نبود،،دمت گرم
می گذرم از شب و باور می کنم که تموم قصه ها پر از غمه
باز دوباره جای زخم بی کسی روی قلبم چشم به راه مرحمه
می گذرم از توکه اون غریبه ای
اون که تنهاییمو زیر پا گذاشت
آینه ی قدیمیمو شکستن
تا ابد دل منو تنها گذاشت
entehaa
08-30-2017, 10:13 PM
عجیب امْا واقعی شادمهر عزیز بهداد کاموری مدیر برنامه های خودش و در اینستاگرام آنفالو کرد...������
فک کنم مهدی ایوبی رو هم بلاک کرده
masoud741
08-30-2017, 11:20 PM
فک کنم مهدی ایوبی رو هم بلاک کرده
کاش فرشباف را هم کلا از زندگیش شیفت دلیت کنه(sm81)
Hosein333
08-31-2017, 12:30 AM
(sm50)
RAHAM
08-31-2017, 12:52 PM
Fariba
Shadmehr Aghili - Fariba ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Sabab
Shadmehr Aghili - Sabab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Doori o Pashimani
Shadmehr Aghili - Doori Va Pashimani ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Talafi
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shadmehr Aghili - Talafi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shame Ghariban
Shadmehr Aghili - Shame Ghariban ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Adam o Havva
Shadmehr Aghili - Adam O Havva ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لطفا در صورت امکان مجددا لینک دانلود آلبوم هارو بذارین
ممنون (sm72)
RAHAM
08-31-2017, 01:07 PM
بی تو
مثلِ همیشه ام
یه دیونه
که میخونه
entehaa
08-31-2017, 02:15 PM
شدم مثله یه دیوونه
تو هوای تو سرگردون
به اون روزهای بی تکرار
منو دوباره برگردون
یه عکس کهنه که موهات
تو دست نرم یک باده
یه دلتنگیه هر روزه
که پای گریه افتاده
Gsshop
08-31-2017, 05:27 PM
راهشو بستم (sm59)
entehaa
08-31-2017, 08:48 PM
دوستان این پیج از کنسرت امشب شادمهر لایو گذاشته بیایین نگاه کنید حال کنید
پیج : shadmehr.star
Gsshop
08-31-2017, 11:36 PM
.
entehaa
09-01-2017, 11:58 AM
بخشی از صحبتهای شادمهر در کنسرت دیشب: یه سری از همکاران من در داخل که ادامه راه منو میرن و بعضیا میگن که ادای منو دارن در میارن و از من کپی میزنن ولی اصلا اینطور نیست و خیلی خوب دارن کار میکنن. الان میشه بهترین حس رو داشت چون در نزدیکترین نقطه به ایران هستیم.
Parsa8
09-01-2017, 12:12 PM
ممنون (sm72)
لینکای منم پریده فقط سبب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) هست
nasernew
09-01-2017, 12:33 PM
ممنون (sm72)
با سلام شما میتونید لینک سالم آلبومهای شادمهر با کیفیت صد در صد اورجینال و حتی wav و flac و 320 تو تاپیک زیر پیدا کنید که امیرخان زحمتشو کشیدن و دانلود کنید
دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت Wav ,Flac ,iTunes ,MP3 آپدیت روزانه | Exclusive | ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
RAHAM
09-01-2017, 12:51 PM
لینکای منم پریده فقط سبب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) هست
ممنونم (sm72)
RAHAM
09-01-2017, 12:52 PM
با سلام شما میتونید لینک سالم آلبومهای شادمهر با کیفیت صد در صد اورجینال و حتی wav و flac و 320 تو تاپیک زیر پیدا کنید که امیرخان زحمتشو کشیدن و دانلود کنید
دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت Wav ,Flac ,iTunes ,MP3 آپدیت روزانه | Exclusive | ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ممنونم بابت راهنماییتون
منظورم آلبوم های غیر رسمی شادمهر هست (که در پست مربوطه بهشون اشاره شده)
آیا باز هم در این تاپیک که لینک گذاشتید موجود هست ؟
nasernew
09-01-2017, 07:48 PM
ممنونم بابت راهنماییتون
منظورم آلبوم های غیر رسمی شادمهر هست (که در پست مربوطه بهشون اشاره شده)
آیا باز هم در این تاپیک که لینک گذاشتید موجود هست ؟
من کیفیت اورجینال آلبوم آدم و حوا رو دارم 320 که از آقای تبریزیان پیغام سحر گرفتم (اونموقع cd نبود و قرار بود کاستش منتشر شه و کیفیت آهنگا به خوبیه آلبومای جدید نیست ) ... فرصت نشده آپلود کنم تا بدم به امیرخان .. آلبوم سبب m4a اینجا هست .. لینک پایین .. آلبوم فریبا کیفیت اورجینال پیدا نمیشه و همون داستان آلبوم آدم و حوا.. اما کیفیت خوبشو دارم که باید اونم آپلود کنم .. تک آهنگای غیر رسمی شم کیفیت اورجینال تو همون تاپیک بالایی هست به غیر از چند تاشون که فکر کنم اونام از آیتونز خریداری بشه و بزارن
bisedaa
09-01-2017, 08:15 PM
دلم ی آهنگ مثل گمت کردم یا معروف یا انتخاب یا طرفدار یا وارث با صدای جادویی شادمهر با اون حس و حال با ملودی گیرا و تنظیم بی نظیرش میخواد و ویدئویی مثل معروف یا گمت کردم.جوری که اسامی تو ویدئو زده میشه بزنه موزیک و تنظیم شادمهر و شاعرم بزنه جواد شریف پور یا مونا برزویی و اگه میشد روزبه بمانی
bisedaa
09-01-2017, 08:17 PM
خیلی دلم میخواست شادمهر ی موزیک کار کنه با این دو نفر(روزبه بمانی و البته تنظیم سیروان خسروی)
Farbod-7
09-01-2017, 09:46 PM
دلم ی آهنگ مثل گمت کردم یا معروف یا انتخاب یا طرفدار یا وارث با صدای جادویی شادمهر با اون حس و حال با ملودی گیرا و تنظیم بی نظیرش میخواد و ویدئویی مثل معروف یا گمت کردم.جوری که اسامی تو ویدئو زده میشه بزنه موزیک و تنظیم شادمهر و شاعرم بزنه جواد شریف پور یا مونا برزویی و اگه میشد روزبه بمانی
Music & Arrangment: Shadmehr Aghili
دیگه خیاله فکر کنم
bisedaa
09-01-2017, 10:03 PM
دیگه خیاله فکر کنم
آدم با امید زندست.
هر کسی هم برای خودش دوره ای داره(امیر فرشباف و عوامل)
Hosein333
09-01-2017, 10:53 PM
(sm50)
9NIMA1
09-01-2017, 11:16 PM
دیگه خیاله فکر کنم
دیگه دیدنم محاله...
دیگه برگشتم خیاله...
RAHAM
09-02-2017, 08:15 AM
من کیفیت اورجینال آلبوم آدم و حوا رو دارم 320 که از آقای تبریزیان پیغام سحر گرفتم (اونموقع cd نبود و قرار بود کاستش منتشر شه و کیفیت آهنگا به خوبیه آلبومای جدید نیست ) ... فرصت نشده آپلود کنم تا بدم به امیرخان .. آلبوم سبب m4a اینجا هست .. لینک پایین .. آلبوم فریبا کیفیت اورجینال پیدا نمیشه و همون داستان آلبوم آدم و حوا.. اما کیفیت خوبشو دارم که باید اونم آپلود کنم .. تک آهنگای غیر رسمی شم کیفیت اورجینال تو همون تاپیک بالایی هست به غیر از چند تاشون که فکر کنم اونام از آیتونز خریداری بشه و بزارن
ممنونم بابت توضیحات و بابت لینک دانلود
Hosein333
09-02-2017, 04:31 PM
(sm50)
Gsshop
09-02-2017, 08:19 PM
ورژن رمیکس رابطه با تنظیم ارون یا موموریزا ممکنه بیاد بیرون
9NIMA1
09-02-2017, 08:35 PM
ورژن رمیکس رابطه با تنظیم ارون یا موموریزا ممکنه بیاد بیرون
با تنظیم آرون اومده بود که!(sm132)
Mohammadbitaraf
09-02-2017, 09:19 PM
یعنی دمت گرم 1 ساعته دارم میخندم مخصوصا خط آخرش(sm2)(sm2)
bisedaa
09-02-2017, 09:25 PM
Farbod-7
09-02-2017, 10:02 PM
(sm172)
entehaa
09-03-2017, 12:45 AM
ارش مهرابی و وحید پویان و امیرفرشباف و میلاد هاشمی امشب در گرجستان پیش شادمهرن برای اولین بار همو میبینن شادمهر تو کنسرت امشب گفت اینا باعث شدن انگیزه پر کار شدن پیدا کنم
بعد گفت قبلا هم گفتم خوانندگی رو دوست ندارم ولی شما هوادارا همیشه باعث شدین بخونم و منم واستون تا اخر عمر میخونم تو ایران یه سری ها بهم میگن وطن فروش ولی اصلا مهم نیست چون ایران تو قلب منه
Farbod-7
09-03-2017, 01:34 PM
ارش مهرابی و وحید پویان و امیرفرشباف و میلاد هاشمی امشب در گرجستان پیش شادمهرن برای اولین بار همو میبینن شادمهر تو کنسرت امشب گفت اینا باعث شدن انگیزه پر کار شدن پیدا کنم
بعد گفت قبلا هم گفتم خوانندگی رو دوست ندارم ولی شما هوادارا همیشه باعث شدین بخونم و منم واستون تا اخر عمر میخونم تو ایران یه سری ها بهم میگن وطن فروش ولی اصلا مهم نیست چون ایران تو قلب منه
این همه هوادار انگیزه نبودن چهارتا آشغال شدن انگیزه
masoud741
09-03-2017, 07:28 PM
این همه هوادار انگیزه نبودن چهارتا آشغال شدن انگیزه
خخخخخخ(sm70)
masoud741
09-03-2017, 07:30 PM
ویدئو بعدی آلبوم آهنگ تصویر هستش(sm50)
shadisl
09-03-2017, 07:42 PM
ویدئو بعدی آلبوم آهنگ تصویر هستش(sm50)
جدا !! کجا گفته ؟؟؟؟
masoud741
09-03-2017, 07:47 PM
جدا !! کجا گفته ؟؟؟؟
ی منبع موثق
احتمال زیاد اواخر آبان یا اوایل آذر پخش میشه
shadisl
09-03-2017, 07:49 PM
ی منبع موثق
خوبه ...منتظریم
masoud741
09-03-2017, 07:56 PM
خوبه ...منتظریم
این بهترین آهنگ آلبوم هست
Hosein333
09-03-2017, 10:19 PM
این بهترین آهنگ آلبوم هست
(sm155)
Farbod-7
09-03-2017, 10:31 PM
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
9NIMA1
09-03-2017, 10:36 PM
اینو اگه پخش میکرد موزیک ایران زیر و رو میشد! صدای شادمهر به کنار... موزیک و تنظیمشه که مو به تن آدم سیخ میکنه!!(sm81)
nasernew
09-03-2017, 10:38 PM
کاش این آهنگ پخش میشد (sm178)
Farbod-7
09-03-2017, 10:44 PM
این گروه تجربه گران از البوم حذفش کردن
بعد هم نزاشتن ویدئو بشه
Hosein333
09-03-2017, 11:42 PM
فربد چه جالب منم داشتم اعتراف گوش میکردم به نظرم از تقدیر هم بهتر میشد این اهنگ
من ورژن 1.30 دقیقه ایی رو دارم که هم میخونه هم اهنگ پخش میشه
Hosein333
09-03-2017, 11:46 PM
بچه ها همین الان اهنگ عادت شادمهرو پلی کنید ببینید شادمهر چقدر با الانش فرق کرده
تا اهنگو گوش ندید متوجه نمیشید که البوم تجربه کن چقدر ضعیفه
لطفا یه بار دیگه خوب گوش کنید
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
entehaa
09-04-2017, 12:05 AM
یادی کنیم از این اجرای زیبا
Farbod-7
09-04-2017, 12:07 AM
بچه ها همین الان اهنگ عادت شادمهرو پلی کنید ببینید شادمهر چقدر با الانش فرق کرده
تا اهنگو گوش ندید متوجه نمیشید که البوم تجربه کن چقدر ضعیفه
لطفا یه بار دیگه خوب گوش کنید
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
تجربه کن آلبوم نیست افتضاحی بیشتر نیست
شادمهر شده یکی در حد علیرضا طلیسچی و احمد سعیدی