توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Pacino
12-01-2016, 08:20 PM
زیر خط بد شعرش واقن ابکی و لحظه ای و چیزای معمولی و روزمره گیه این مثلا خوبشه ببین البوم چی باشه نظرمه :│
^Amin^
12-01-2016, 08:49 PM
بچه ها قسمت 11 فصل جدیدوایکینگو گرفتم هنوز ندیدمش دنبال زیرنویسشم گیرم نمیادکسی ندارش?
biseda
12-01-2016, 09:44 PM
اهنگ رابطه در فیلم عصر یخبندان رو که چندی قبل بیرون اومده بود
با بازیه صدف طاهریان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] blog_com.mp4.html
biseda
12-01-2016, 09:44 PM
Parsa8
12-01-2016, 10:17 PM
@Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چرا چون مزدوج شده؟ (sm2)
من خودم از وقتی مزدوج شدم گمراهتر شدم(sm2)
چی بگم (sm2)
والا من هم مجرد بودم هم الان که جدی کردم رابطه مو اهلش نیستم
Parsa8
12-01-2016, 10:21 PM
@Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) پارساجان خوبی؟؟ پیش بینیت راجع ب آلبوم چیه؟؟ من ک خیلی ب این آلبوم امیدوارم
والا چی بگم
بستگی به تیم شادمهر داره چون مثل اینکه بخش زیادی از کارا رو بقیه انجام دادن
شادمهر خیلی از اوقات مرامی کار میکنه
امیدوارم کار دستش نده و از نبوغ موسیقیاییش استفاده کرده باشه تو آلبوم
من هنوزم باورم این هست که این آدم به تنهایی میتونه همه کاز رو خودش انجام بده تو آلبوم مثل آلبوم خدابیامرز بانو مهستی
به شدت امیدوارم ولی باید برا هر چیزی آماده باشیم
Parsa8
12-01-2016, 10:23 PM
اینستا ادد کنید منو
Alireza_Aim
پارسا امید مسعود و بقیه(sm120)
ادد شد (sm127)
masoud741
12-01-2016, 10:32 PM
زیر خط بد شعرش واقن ابکی و لحظه ای و چیزای معمولی و روزمره گیه این مثلا خوبشه ببین البوم چی باشه نظرمه :│
تو دیگه کجا بودی باو(sm120)
masoud741
12-01-2016, 10:58 PM
والا چی بگم
بستگی به تیم شادمهر داره چون مثل اینکه بخش زیادی از کارا رو بقیه انجام دادن
شادمهر خیلی از اوقات مرامی کار میکنه
امیدوارم کار دستش نده و از نبوغ موسیقیاییش استفاده کرده باشه تو آلبوم
من هنوزم باورم این هست که این آدم به تنهایی میتونه همه کاز رو خودش انجام بده تو آلبوم مثل آلبوم خدابیامرز بانو مهستی
به شدت امیدوارم ولی باید برا هر چیزی آماده باشیم
بهترین راه اینه ک ب انتخابای شادمهر اطمینان کنیم
Parsa8
12-01-2016, 11:12 PM
هنوز Parsa8 فعالیت میکنه تو سایت؟ :|
(sm51)
فری (sm127)
Parsa8
12-01-2016, 11:13 PM
بهترین راه اینه ک ب انتخابای شادمهر اطمینان کنیم
خیلی امیدوارم (sm127)
یه دونه از این پستای و من الله توفیق تو راهه (sm2)
Parsa8
12-01-2016, 11:40 PM
کارنامه هنری یک موزیسین از زمانی که وارد عرصه میشه محاسبه میشه نه تو یه دوره ی خاص چند ساله که شما و چند نفر دیگه دوست دارید . شادمهر دورانی نداشته که بخواد توی نسلی قرار بگیره - و دقت کن اکثر کارای شادمهر کاور تشریف داشته نه کارن همایونفر
این حرف شما کاملا مثل حرف کارن بوی حسادت میده
شما به هیچ وجه اصول بحث کردن رو رعایت نمیکنی و چکشی بحث میکنی
میخوای با کلمات طرف مقابل رو سرکوب کنی
بهتره کمی منطقی باشی
شما فرمودین شادمهر دورانی نداشته
همین حرف شما نشونه بی منطق بودنتونه و نشون دهنده اینه بحث با شما جز سر درد چیزی نخواهد داشت
ولی میخوام منطقی جواب بدم بهتون
شادمهر پاپیولار ترین موزیسین هست تو سن و سال خودش
چه دوران داخل ایران چه خارج از ایران
شادمهر کسیه که کسی به رکورد تیراژ آلبوم دهاتیش تو فروش اثر کسی نه رسیده و نخواهد رسید
شادمهر کسی هست که همه کسانی که تو ایران بودن به عنوان خواننده درخواست اینو داشتن براشون آهنگ بسازه
شادمهر کسی هست مجله ی تایمز در سال ۲۰۰۷ شادمهر رو جز ۱۰۰ خواننده برتر پاپ جهان معرفی کرده
این مطلب درواشنگتن پست به تحریر در اومده
این مقاله به قلم جان وارد اندرسون نوشته شده است….
Iran has developed a potent new weapon against the West: Shadmehr Aghili, a striking singer, songwriter and musician who’s generally considered the country’s biggest pop star.
Many countries complain about the invasion of Western culture, particularly rock music, but Iran did something about it. With a young population passionately drawn to Western rock, which is banned by the government as corrupt and immoral, Iran has created its own officially sanctioned rock-’n'- roll industry.
Aghili, 29, is its greatest triumph — a wholesome, smart and s—..e-..–x-…–y musician with enough star power to pull some of Iran’s young people away from Western music
In Iran, even pop stars must play by rules / Islamic country’s top star rebelling against government strictures – SFGate
ترجمه :
ایران یک سلاح جدید و نیرومند علیه موسیقی غربی معرفی کرده است. شادمهر عقیلی خواننده ای برجسته ….شاعر و موسیقی دانی که واقعا اگر بسنجیم و درست فکر کنیم بزرگترین ستاره پاپ کشور است.
در بسیاری کشورها همه در مورد تهاجم فرهنگی غرب شاکی هستند. و همچنین درباره موسیقی راک…ولی ایران فکر دیگری در مورد آن کرد…با جوانانی آتشین مزاج که مجذوب موسیقی راک غربی هستند که از سوی مقامات منع شده است و زشت و فاسدکننده نامیده می شود. ایران شخصا مجوز داد به یک صنعت راک ن رول خودش؟!
عقیلی ۲۹ ساله بزرگترین پیروزی را دارد زیرا بسیار موسیقی دان سالم…باهوش و س—ک..—س..–ی(!) است با قدرت کافی برای اینکه جوانان ایرانی را از موسیقی غربی دور نگه دارد!!!
شادمهر کسی هست که بیشترین آهنگ هیت رو تو هم نسلای خودش داره
شنیده شدن یه اثر مطمئنا به خاطر چشم و ابروی یه خواننده نیست
شما وقتی دارین میگین دورانی نداشته جسارتا به شعور خودتون و این همه طرفدار و این همه شنونده توهین میکنین
اگه دوران پر فروغ این هنرمند رو ندیدین پس حتما یه مروری بفرمایید
فقط شادمهر ... (sm120)
شما درست میگی من که ندیدم کسی ازش تعریف کنه
اگه ندیدین یا نشنیدین بازم مشکل از شماست
فکر می کنم خودتون محدود یا محبوس کردین
عالم و آدم از این بشر تعریف کردن
اسم یه سریاشون رو میبرم
ابی-مهستی-سیاوش قمیشی-بیژن مرتضوی-عارف-جمشید-هومن خلعتبری
علی عبدالمالکی-علی لهراسبی-حمید عسگری-مهدی احمدوند-مهدی یراحی-محمد اصفهانی-محسن چاوشی-محسن یگانه مهدی یراحی-مرتضی پاشایی-رضا صادقی-سعید شهروز-بهروز صفاریان-مهران جمالی راد و کلی آهنگساز و خواننده و ترانه سرا دیگه
این یه قسمتی از حرفای بهروز صفاریان هست که میخوام ببینی اسم شادمهر رو کنار کی میاره
بهروز صفاریان: شادمهر عقیلی در کنار بابک بیات بهترین آهنگساز و تنظیم کننده است(انتخاب بهترین های موسیقی توسط کارشناسان – مجله نسیم هراز)
محمد اصفهانی:
شادمهر بهترین خواننده و آهنگساز پاپ است.
(مصاحبه ی اختصاصی در برنامه ی تلویزیونی صندلی داغ)
رضا صادقی:
جوان بسیار قدرتمندی مانند شادمهر عقیلی، همیشه قدرتمند بود، هست و خواهد ماند.
(مصاحبه ی اختصاصی با مجله اطلاعات هفتگی – بهار ۱۳۹۰)
محسن یگانه:
-شادمهر بهترین خواننده و آهنگساز پاپ ایران است!
-نه تا به حال شادمهر رو دیدم و نه با او حرف زدم ولی ورودم به موسیقی را مدیون او هستم!
(۱۰۰ سوال خصوصی از محسن یگانه – مجله ترانه ماه – سال ۱۳۸۷)
-تا قبل از فیلم پر پرواز و علاقه مند شدن به شادمهر فرق بین گیتار و ویلن را نمیدونستم!
(بیو گرافی اختصاصی – سایت رسمی محسن یگانه)
- خواننده و آهنگساز محبوبم شادمهر است!
(سوال پیچ از محسن یگانه – مجله ترانه ماه ۱۳۹۰)
سعید شهروز:
شادمهر بهترین خواننده پاپ است.
(وبلاگ رسمی هواداران سعید شهروز)
مونا بورزویی(ترانه سرا):
شادمهر جریان سازه و به دنبال مخاطب نمیره بلکه مخاطب به دنبال او راه میفته ، این پروسه برای سایرین برعکسه!
(فیس بوک رسمی مونا بورزویی)
علی اصحابی:
شادمهر خواننده ی محبوبم است
(سوال پیچ از علی اصحابی – مجله ترانه ماه بهار ۱۳۹۰)
حامد هاکان:
اسطوره ی من شادمهر است!
(مصاحبه ی اختصاصی با مجله نسیم هراز – ۱۳۸۴)
بانو مهستی:
شادمهر از با استعداد ترین و بهترین آهنگسازان جوان ایران است!
(از سری مصاحبه های تصویری ایشون بعد از پخش و موفقیت آخرین آلبمشون)
بابک جهانبخش:
شروع کار بابک خواندن و تمرین کردن روی کارهای شادمهر بود.
(وبلاگ رسمی بابک جهانبخش – صد سکانس)
فیروز ویسانلو(بهترین نوازنده گیتار حال حاضر در داخل کشور):
سال ۷۶ دو نوازنده ی گیتار از بقیه بیشتر رو بورس بودن و بهتر بودن. اولی بابک امینی و دومی شادمهر!
(مصاحبه با مجله ترانه ماه – نوروز ۱۳۹۰)
میلاد ترابی:
رویای من در موسیقی همکاری با شادمهر بود!
(مصاحبه ی اختصاصی با مجله اتفاق نو)
آقای صدا “ابی” :
دوست جوانم،شادمهر عقیلی به غیر از ملودیهای زیبا و بی تکراری که برایم ساخت،در وحشت سرای نامهربانی ِ دوست نماهای عداوت طلب،روح زخم خورده ام را با اکسیر ِ دوستی و سخاوت ِ بیدریغش التیام بخشید.موفقیت ِ روزافزون را در انتظارش میبینم ،چرا که به جز استعداد و خلاقیت، انسانیت و دوستی توشه راهش است…..
(یادداشت هایی در رابطه با آلبوم جدیدش – کاور آلبوم حس تنهایی – ۱۳۹۰)
فریدون آسرایی:
آلبوم دهاتی از دلنشین ترین کارهایی بود که شنیدم و به سبب آن تصمیم گرفتم توی ایران فعالیتم را ادامه بدم.
(مجله اتفاق نو – مرداد ۱۳۹۰)
اینا بخشیه از صحبتای هنرمندان راجع به شادمهره
کسی از کارن تو موسیقی بالاتر نیست - ایمان داشته باش که کارن نه شادمهر و نه هیچکدوم از این اسمایی که بردی رو حتی به استودیوش راه هم نمیده - افتخار بزرگی میخواد که یراحی ازت تعریف کنه خیلی بزرگ ، خیلی ، خیلی بیشتر از خیلی ،
این نشون دهنده ضعف شماست همین جمله
عذر میخوام این رو میگم در مثل مناقشه نیست
ولی یه بنده خدایی شنیدم میگفت آدم هر چی متعصب تر ا ح م ق تر
عذر میخوام بازم بابت مثل
منظورم شما نیستی
طرز فکرتون هست که به شدت بسته هست
کارن هم اگه این رفتار رو میکنه بسیار انسان محدودی هست
انسان در کنار جمع و ارتباطات به تعالی میرسه
البته اینم بگم هیچ کس به کسی که اثر فوق العاده ی *حالا بیا اینجا اونجا نه * رو خلق کرده نمیرسه هیچکس حتی استیون ویلسون ...
اینم یه نشونه دیگه از حسادت و تمسخر شما
قطعا هر هنرمندی تو آلبوم و آرشیو هاش کار قوی و ضعیف و متوسط به تناوب داره
اگر معتقد هستین کارن یا کسی هست که نداشته باشه
پس متعصب و دیکتاتور گونه هست افکارتون
ضمنا نظر شخصی محترم هست اما نه با توهین
ژانر کارن با زانر شادمهر متفاوت هست
هر چند تو دو تا سابقه موسیقی فیلمی که شادمهر داشت خوشبختانه به گواه مشاهدات و نقل قول ها سربلند بیرون اومده
کارن در حیطه کاری خودش که موسیقی فیلم هست بسیار تواناست و شکی توش نیست و آرشیوش گویای استعداد فوق العاده نابش هست
اما در حیطه آهنگسازی موسیقی برای خوانندگان سابقه درخشانی نداره و اکثر کارهاش شنیده نشدن و آثار قابل دفاعی نیستن مثل آلبوم متوسطی که برا رضا یزدانی کار کرد
اگر بخوایی بگین گوش مردم ما عادت نداره به این سبک ها
پس سخت در اشتباهین چون امثال چاوشی کاوه آفاق کاوه یغمایی و ... دارن این سبک کار ها رو ارائه میدن و شنیده میشن
توجه داشته بشاین بحث کردن برای این که به جنجال کشیده نشه اصول و قواعدی داره
پس لطفا تو این تاپیک وقتی صحبت میکنین اصول و قواعد بحث رو رعایت کنین تا نه به توهینی کنید و نه به شما توهینی بشه
و من الله توفیق
شاد و شادمهری باشید
Gsshop
12-01-2016, 11:53 PM
در ادامه صحبت های برادر عزیز پارسا و تکمیل این مطالب باید عرض کنم گروه موسیقی آریان نیز موج حرکتی و جاده صاف کنی رو برای اهالی موسیقی که در بالا نامشون برده شده بعد از جوشش شادمهر عقیلی به راه انداخت
Parsa8
12-01-2016, 11:57 PM
Parsa8
12-01-2016, 11:57 PM
در ادامه صحبت های برادر عزیز پارسا و تکمیل این مطالب باید عرض کنم گروه موسیقی آریان نیز موج حرکتی و جاده صاف کنی رو برای اهالی موسیقی که در بالا نامشون برده شده بعد از جوشش شادمهر عقیلی به راه انداخت
آره دقیقا
Gsshop
12-02-2016, 12:00 AM
این شادمهر از خیلی وقت پیش خیلی روی این اهنگ همیشگی تبلیغ کرده احتمالا از کارایی هست که خودش خیلی دوسش داره
anderes141
12-02-2016, 12:26 AM
این شادمهر از خیلی وقت پیش خیلی روی این اهنگ همیشگی تبلیغ کرده احتمالا از کارایی هست که خودش خیلی دوسش داره
شادمهر قربانی شد.بلاخره باید یکی میرفت تا امثال یگانه ها علیزاده ها عسکری ها روزگار ها تو این مملکت بتونن کار کنن وگرنه باید همه میرفتن.وطبیعتا اونا استعداد شادمهر نداشتن.خوب شدن یه مسئله هستش ولی خوب موندن یه چیز دیگست.حمید رضا وعلی رضا هم اوایل دهه هشتاد که اومدن خوب بودن ولی الان محو شدن.دیگه باهم کار نمیکنن.
بهتره کمی منطقی باشی
همین حرف شما نشونه بی منطق بودنتونه و نشون دهنده اینه بحث با شما جز سر درد چیزی نخواهد داشت
شادمهر کسیه که کسی به رکورد تیراژ آلبوم دهاتیش تو فروش اثر کسی نه رسیده و نخواهد رسید
شادمهر کسی هست که همه کسانی که تو ایران بودن به عنوان خواننده درخواست اینو داشتن براشون آهنگ بسازه
شادمهر کسی هست مجله ی تایمز در سال ۲۰۰۷ شادمهر رو جز ۱۰۰ خواننده برتر پاپ جهان معرفی کرده
Iran has developed a potent new weapon against the West: Shadmehr Aghili, a striking singer, songwriter and musician who’s generally considered the country’s biggest pop star.
Many countries complain about the invasion of Western culture, particularly rock music, but Iran did something about it. With a young population passionately drawn to Western rock, which is banned by the government as corrupt and immoral, Iran has created its own officially sanctioned rock-’n'- roll industry.
Aghili, 29, is its greatest triumph — a wholesome, smart and s—..e-..–x-…–y musician with enough star power to pull some of Iran’s young people away from Western music
In Iran, even pop stars must play by rules / Islamic country’s top star rebelling against government strictures – SFGate
ترجمه :
ایران یک سلاح جدید و نیرومند علیه موسیقی غربی معرفی کرده است. شادمهر عقیلی خواننده ای برجسته ….شاعر و موسیقی دانی که واقعا اگر بسنجیم و درست فکر کنیم بزرگترین ستاره پاپ کشور است.
در بسیاری کشورها همه در مورد تهاجم فرهنگی غرب شاکی هستند. و همچنین درباره موسیقی راک…ولی ایران فکر دیگری در مورد آن کرد…با جوانانی آتشین مزاج که مجذوب موسیقی راک غربی هستند که از سوی مقامات منع شده است و زشت و فاسدکننده نامیده می شود. ایران شخصا مجوز داد به یک صنعت راک ن رول خودش؟!
عقیلی ۲۹ ساله بزرگترین پیروزی را دارد زیرا بسیار موسیقی دان سالم…باهوش و س—ک..—س..–ی(!) است با قدرت کافی برای اینکه جوانان ایرانی را از موسیقی غربی دور نگه دارد!!!
شما وقتی دارین میگین دورانی نداشته جسارتا به شعور خودتون و این همه طرفدار و این همه شنونده توهین میکنین
اسم یه سریاشون رو میبرم
علی عبدالمالکی-علی لهراسبی-حمید عسگری-مهدی احمدوند-مهدی یراحی-محمد اصفهانی-محسن چاوشی-محسن یگانه مهدی یراحی-مرتضی پاشایی-رضا صادقی-سعید شهروز-بهروز صفاریان-مهران جمالی راد و کلی آهنگساز و خواننده و ترانه سرا دیگه
این یه قسمتی از حرفای بهروز صفاریان هست که میخوام ببینی اسم شادمهر رو کنار کی میاره
بهروز صفاریان: شادمهر عقیلی در کنار بابک بیات بهترین آهنگساز و تنظیم کننده است(انتخاب بهترین های موسیقی توسط کارشناسان – مجله نسیم هراز)
محمد اصفهانی:
رضا صادقی:
محسن یگانه:
-نه تا به حال شادمهر رو دیدم و نه با او حرف زدم ولی ورودم به موسیقی را مدیون او هستم!
-تا قبل از فیلم پر پرواز و علاقه مند شدن به شادمهر فرق بین گیتار و ویلن را نمیدونستم!
سعید شهروز:
مونا بورزویی(ترانه سرا):
شادمهر جریان سازه و به دنبال مخاطب نمیره بلکه مخاطب به دنبال او راه میفته ، این پروسه برای سایرین برعکسه!
علی اصحابی:
حامد هاکان:
اسطوره ی من شادمهر است!
بانو مهستی:
بابک جهانبخش:
سال ۷۶ دو نوازنده ی گیتار از بقیه بیشتر رو بورس بودن و بهتر بودن. اولی بابک امینی و دومی شادمهر!
میلاد ترابی:
آقای صدا “ابی” :
دوست جوانم،شادمهر عقیلی به غیر از ملودیهای زیبا و بی تکراری که برایم ساخت،در وحشت سرای نامهربانی ِ دوست نماهای عداوت طلب،روح زخم خورده ام را با اکسیر ِ دوستی و سخاوت ِ بیدریغش التیام بخشید.موفقیت ِ روزافزون را در انتظارش میبینم ،چرا که به جز استعداد و خلاقیت، انسانیت و دوستی توشه راهش است…..
فریدون آسرایی:
آلبوم دهاتی از دلنشین ترین کارهایی بود که شنیدم و به سبب آن تصمیم گرفتم توی ایران فعالیتم را ادامه بدم.
عذر میخوام بازم بابت مثل
منظورم شما نیستی
هر چند تو دو تا سابقه موسیقی فیلمی که شادمهر داشت خوشبختانه به گواه مشاهدات و نقل قول ها سربلند بیرون اومده
کارن در حیطه کاری خودش که موسیقی فیلم هست بسیار تواناست و شکی توش نیست و آرشیوش گویای استعداد فوق العاده نابش هست
اما در حیطه آهنگسازی موسیقی برای خوانندگان سابقه درخشانی نداره و اکثر کارهاش شنیده نشدن و آثار قابل دفاعی نیستن مثل آلبوم متوسطی که برا رضا یزدانی کار کرد
پس سخت در اشتباهین چون امثال چاوشی کاوه آفاق کاوه یغمایی و ... دارن این سبک کار ها رو ارائه میدن و شنیده میشن
پس لطفا تو این تاپیک وقتی صحبت میکنین اصول و قواعد بحث رو رعایت کنین تا نه به توهینی کنید و نه به شما توهینی بشه
و من الله توفیق
شاد و شادمهری باشید به به روح آدمو جلا دادی با این پاسخت (sm127)(sm127)(sm127)
Hosein333
12-02-2016, 01:29 AM
بهتره کمی منطقی باشی
ترجمه :
اسم یه سریاشون رو میبرم
محمد اصفهانی:
رضا صادقی:
محسن یگانه:
سعید شهروز:
مونا بورزویی(ترانه سرا):
علی اصحابی:
حامد هاکان:
اسطوره ی من شادمهر است!
بانو مهستی:
بابک جهانبخش:
میلاد ترابی:
آقای صدا “ابی” :
فریدون آسرایی:
عذر میخوام بازم بابت مثل
منظورم شما نیستی
و من الله توفیق
شاد و شادمهری باشید
(sm10)
پاسخ کاملا منطقی و بدون تعصب
سندهاش هم موجوده هرکی خواست میتونه از نت دربیاره
entehaa
12-02-2016, 01:32 AM
اونگ و رادیو جوان چرا لال مونی گرفتن
jonsnow
12-02-2016, 01:33 AM
یک سری از افراد برای جلب توجه هر کاری میکنن
این افراد چون در دنیای واقعی سرخرده و پر از عقده های ریز و درشتن (که متاسفانه درمانی براشون پیدا نشده) ، در دنیای مجازی به دنبال جلب توجه هستن
برای جلب توجه چه اسمی بهتر از "شادمهر عقیلی" بزرگ...
با گفتن مطالب دروغ و چرت و پرت و کوبیدن شادمهر سعی در دیده شدن دارن..
(حساب منتقدین واقعی و کسی که نظرش رو میگه جداست البته
این بندگان خدا صرفا با دروغ گویی سعی در جلب توجه دارن)
این دروغ بعضی اواقات منتسب کردن مصاحبه های خیالی به افراده.
بهترین کار ندیدن این جور کابراست، چون هدف اصلی اینها جلب توجه هست و وقتی ببینن کسی به هیچ جا حسابشون نمیکنه شاید به فکر درمان بی افتن
jonsnow
12-02-2016, 01:33 AM
کارن همايون فر موزيسينه بزرگيه ، لطفا به خاطر حرفاي دروغي که بعضي از افراد مريض و عقده اي به ايشون نسبت ميدن قضاوت نکنيد... اين جور کاربران دچار عقده و کمبودن و مثلا در اينجا با تخريب شادمهر و امثال شادمهر و سعي در جلب توجه و التيام اين عقده ها رو دارن
اين نظر کارن همايون فر راجع به شادمهر عقيليه که يکي از دوستان شادمهري سه سال پيش ايشون رو ديده بود و ازش پرسيده بود و همون زمان هم يعني سال 2014 پستش رو در اين پيج هم گذاشتن.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]);
لينک اين متن در فيسبوک(به تاريخ پست دقت کنيد)
Hosein333
12-02-2016, 01:35 AM
اونگ و رادیو جوان چرا لال مونی گرفتن
احتمالا اینا پخش نمیکنن کارو
البوم طرفدار اونگ خیلی تبلیغ میکرد ولی الان خبری نیست ازش
رادیو جوان هم که ول معطله شادمهر میونه خوبی باهاشون نداره
shahkar
12-02-2016, 01:45 AM
دقیقا چی بین رادیو جوان و شادمهر پیش اومده؟
Hosein333
12-02-2016, 01:49 AM
دقیقا چی بین رادیو جوان و شادمهر پیش اومده؟
دقیقا نمیدونم ولی خیلی وقته باهاشون مشکل داره
entehaa
12-02-2016, 01:54 AM
البوم که معلوم شد دست اونگ نیست واسه ویدیوی همیشگی هم هیچ کدوم حرفی نزدن
Changed
12-02-2016, 01:57 AM
کارن همايون فر موزيسينه بزرگيه ، لطفا به خاطر حرفاي دروغي که بعضي از افراد مريض و عقده اي به ايشون نسبت ميدن قضاوت نکنيد... اين جور کاربران دچار عقده و کمبودن و مثلا در اينجا با تخريب شادمهر و امثال شادمهر و سعي در جلب توجه و التيام اين عقده ها رو دارن
اين نظر کارن همايون فر راجع به شادمهر عقيليه که يکي از دوستان شادمهري سه سال پيش ايشون رو ديده بود و ازش پرسيده بود و همون زمان هم يعني سال 2014 پستش رو در اين پيج هم گذاشتن.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]);
ممنونم
Changed
12-02-2016, 01:58 AM
Changed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm10)
Changed
12-02-2016, 01:59 AM
متاسفانه یه عده تو این تاپیک جز شادمهر هیچی نمی فهمن و بزرگمردی مثل کارن رو کوبیدن من قویا درباره این افراد نادان تجدید نظر کردم و میکنم ...
فرض کنیم کارن همایونفر اون حرف رو زده باشه این همه توهین و کوبیدن؟؟؟؟ هنرشو زیر سوال بردن؟؟؟؟ حرف مفت تا چه حد؟؟؟ یعنی فهم این افراد از دموکراسی هیچه همه باید خفه بشن آقا نظر دادن جرم نیست کی میخواید اینو بفهمید؟؟؟ واقعا نادانی و حماقت حد داره تف بر شما
Hosein333
12-02-2016, 02:01 AM
(sm10)
(sm19)
Changed
12-02-2016, 02:02 AM
Parsa8
ممنون از متانت کلامت. کاش یک درصد از خوبیهاتو بعضی متعصب های کور تو این تاپیک داشتن ...
Farbod-7
12-02-2016, 02:02 AM
ممنون از متانت کلامت. کاش یک درصد از خوبیهاتو بعضی متعصب های کور تو این تاپیک داشتن ...
منظورت دقیقا ماییم دیگه؟
Hosein333
12-02-2016, 02:03 AM
متاسفانه یه عده تو این تاپیک جز شادمهر هیچی نمی فهمن و بزرگمردی مثل کارن رو کوبیدن من قویا درباره این افراد نادان تجدید نظر کردم و میکنم ...
فرض کنیم کارن همایونفر اون حرف رو زده باشه این همه توهین و کوبیدن؟؟؟؟ هنرشو زیر سوال بردن؟؟؟؟ حرف مفت تا چه حد؟؟؟ یعنی فهم این افراد از دموکراسی هیچه همه باید خفه بشن آقا نظر دادن جرم نیست کی میخواید اینو بفهمید؟؟؟ واقعا نادانی و حماقت حد داره تف بر شما
به نظر من بهتره این بحث تموم شه هرکی هر کسی رو دوست داره دنبال کنه
masoud741
12-02-2016, 02:08 AM
بهتره بحثای الکی را تموم کنید و منتظر ویدئو و بعدش آلبوم باشیم(sm118)
shahkar
12-02-2016, 02:09 AM
(sm93)
Hosein333
12-02-2016, 02:16 AM
فنجونای لب پریده قهوه های نیمه خورده منو عشقی که واسه همیشه مرده دل به عشق تو سپرده
Farbod-7
12-02-2016, 02:17 AM
دیگه نادون و احمق که بهش نگفتیم که تو نثار همه کردی
ادبیات خودتو نگاه کن بعد دیگران رو نصیحت کن
واقعا متاسفم
Changed
12-02-2016, 02:33 AM
دیگه نادون و احمق که بهش نگفتیم که تو نثار همه کردی
ادبیات خودتو نگاه کن بعد دیگران رو نصیحت کن
واقعا متاسفم
ادبیات من در برابر شدت خطایی که شما انجام میدین هیچه. من از دلیل تباهی کشور حرف میزنم. از افرادی که با قضاوتهای نادرستشون که بر اساس افراده نه بر اساس حقیقت کشور رو نابود کردن . یکی اومد تو تاپیک شما برای سوزوندن اون حقیقت رو لگدمال کردید دقیقا عین کشور ما که بخاطر اینکه به اهدافشون برسن همه حقایق رو نابود میکنن ... شما مرگ دموکراسی رو فریاد زدید
خدا فقط یکی هست اون هم الله. جز اون هیشکیو خدا قرار ندید و حقایق رو با اون خدا نسنجید. این توصیه من نیست که بگیم صلاحیت ندارم یا دارم. این توصیه خود خداست. والسلام ...
Farbod-7
12-02-2016, 02:38 AM
ادبیات من در برابر شدت خطایی که شما انجام میدین هیچه. من از دلیل تباهی کشور حرف میزنم. از افرادی که با قضاوتهای نادرستشون که بر اساس افراده نه بر اساس حقیقت کشور رو نابود کردن . یکی اومد تو تاپیک شما برای سوزوندن اون حقیقت رو لگدمال کردید دقیقا عین کشور ما که بخاطر اینکه به اهدافشون برسن همه حقایق رو نابود میکنن ... شما مرگ دموکراسی رو فریاد زدید
خدا فقط یکی هست اون هم الله. جز اون هیشکیو خدا قرار ندید و حقایق رو با اون خدا نسنجید. این توصیه من نیست که بگیم صلاحیت ندارم یا دارم. این توصیه خود خداست. والسلام ...
من کار به راست و دروغ اون بحث ندارم
ولی هر چه یاد دارم تاپیک هم هست برگرد عقب میتونی باز ببینی
که اون اهنگساز گفت شادمهر هیچی نداره ما هم گفتیم خودت کی هستی خودت چی داری همین
این بحث هم بیخوده منتها خب به قول خودت خیلی چیزا هم مشخص شد برای ما هم
Parsa8
12-02-2016, 03:06 AM
به به روح آدمو جلا دادی با این پاسخت (sm127)(sm127)(sm127)
امیدم (sm74)(sm81)(sm50)(sm54)
دلم برات تنگ شده مرد (sm9)
مزدوج شدی دیگه یادت رفته ماهارو (sm172)
Parsa8
12-02-2016, 03:06 AM
(sm10)
پاسخ کاملا منطقی و بدون تعصب
سندهاش هم موجوده هرکی خواست میتونه از نت دربیاره
(sm127)(sm19)
biseda
12-02-2016, 03:12 AM
وبسایت موسیقی پارس در تیتری جالب شادمهر رو علی جناب موزیک پاپ دانسته !
موسیقی پارس - هاتف حسینی : « موسیقی پاپ » برای ما ایرانیها حکم یک کالای وارداتی
را دارد ! اصل این سبک برای ما نبوده و نیست ؛ ولی توانستیم
در آن قدمهای بزرگی برداریم ! چه آنهایی که « لسآنجلسی » مینامیم ، چه زیرزمینیها
و چه کسانی که به صورت مجاز فعالیت میکنند با خلاقیتهایشان رنگ و بویی ایرانی
به این سبک از موسیقی دادهاند ! « بابک بیات » « حسن شماعی زاده »
« اسفندیار منفرد زاده » « واروژان » و هم نسلانشان توانستند « موسیقی پاپ ایرانی »
را به اوج برسانند و کارهای ماندگاری بسازند!
که اکنون پس از گذشت نزدیک به ۴ دهه ، هنوز هم در تاپ تن ( Top Ten )
پلی لیست ( Playlist ) بسیاری از ما هستند ! بعدها ، هنرمندانِ نسلی دیگر
روی کار آمدند که بدون شک سردم دار آنها « شادمهر عقیلی » بود
جوانی مستعد و یا حتی به گفتهی دوستان و هوادارنش ـ نابغهای
که توانایی کم نظیری در نواختن سازهای گوناگون ، آهنگسازی و حتی تنظیم داشت !
البته هستند هنرمندانی که چنین تواناییهایی ـ و حتی بیشتر از آن ـ دارند
اما چطور نام « شادمهر عقیلی » ورد زبان شد ؟
« شادمهر عقیلی » با چنان شرایط بدی از ایران رفت که حتی یک بار اعلام کرد
که اگر همهی خوانندههای لسآنجلسی هم به ایران برگردند ، او باز نخواهد گشت !
کسی که به زور از کشور بیرون کردند و گفتند که هنرت را خرج بیگانهها کن !
« شادمهر » پس از خروج از ایران راهی جدید پیش گرفت ، سبکش عوض شد و مانندِ
« پرندهای تازه از قفس رهاشده » به هر طرف سرک کشید
و هر سبک موسیقی را آزمایش کرد ! « شادمهر » مدتی راه خود را گم کرد
ولی خیلی زود بازگشت ! هر قطعهای که آن سوی آبها منتشر میکرد
به سرعت با اقبال عموم مواجه و کارهایش یکی پس از دیگری هیت ( Hit ) میشد !
رسانههای مکتوب و مجازی داخل ایران هم در این سالها فقط افسوس خوردند
که چرا « شادمهر » در ایران نیست ؛ در دههی اخیر، بسیاری هم به تقلید از او پرداختند
که شاید محبوبیت « شادمهر » را به دست آورند ، ولی نتوانستند جای خالیاش را پُر کنند !
پس از سالها ، اخیراً نیز آلبوم « دهاتی » که اولین اثر باکلامش بود
دوباره روانهی بازار موسیقی شده است ! چرا ... ؟
یعنی این موسیقی هنوز به امثالِ « شادمهر عقیلی » نیاز دارد ؟ « شادمهر »
خواسته یا ناخواسته استاد و الگوی بسیاری از خوانندههای
صاحب نام و گمنام شد ! حال « موسیقی پاپ داخل ایران » بدون « شادمهر »
به حیات خود ادامه میدهد ! هرچند نمودار ضربان قلب آن سینوسیست و هر از گاهی
با یک شوک نیمه جان دوباره سرپا میشود !
و دوباره به راه خود ادامه میدهد ! « شادمهر » مانند هنرمندانی دیگر
خلاقیتهای بسیاری داشت که میتوانست « موسیقی پاپ ایرانی » را دگرگون کند !
ولی افسوس که این فرصت به او داده نشد !
پس از او بسیاری روی کار آمدند و بسیاری هم رفتند ، ولی آب از آب تکان نخورد !
به راستی که ما « شادمهر عقیلی » را ارزان فروختیم !
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg
Parsa8
12-02-2016, 03:16 AM
تو بعضی جواب ها بچه ها ام تند رفتن
ولی اون دوست با لحن بسیار بدی داشت صحبت میکرد که این واکنش رو بچه ها نشون دادن
میگم اگه بحث به شکل منطقی ادامه پیدا میکرد به اینجا نمی رسید
البته این داستان به همین شکل تو تاپیک بقیه فن ها هم رخ بده همین برخورد شاید بد تر هم اتفاق بیوفته
در کل هر دو تاش بد بود و بدتر نوع بیان اون دوستمون بود
در ضمن منبعی از این صحبتای دوستمون ارائه نشده
کسی منبعی داره بده مصاحبه رو بخونیم
چون اگه حسادت یا عنادی هم باشه
فک میکنم اون دوستمون خیلی بیشتر از کارن درگیرش بود
شاید حرف کارن عزیز این نبوده
Farbod-7
12-02-2016, 03:29 AM
تو بعضی جواب ها بچه ها ام تند رفتن
ولی اون دوست با لحن بسیار بدی داشت صحبت میکرد که این واکنش رو بچه ها نشون دادن
میگم اگه بحث به شکل منطقی ادامه پیدا میکرد به اینجا نمی رسید
البته این داستان به همین شکل تو تاپیک بقیه فن ها هم رخ بده همین برخورد شاید بد تر هم اتفاق بیوفته
در کل هر دو تاش بد بود و بدتر نوع بیان اون دوستمون بود
در ضمن منبعی از این صحبتای دوستمون ارائه نشده
کسی منبعی داره بده مصاحبه رو بخونیم
چون اگه حسادت یا عنادی هم باشه
فک میکنم اون دوستمون خیلی بیشتر از کارن درگیرش بود
شاید حرف کارن عزیز این نبوده
پارسا جان توهین به شادمهر مشکلی نداره؟
توهین به کارن خان فقط مشکل داره؟
اگه قرار به گارد گرفتن باشه باید برای همه گارد گرفته بشه
نه اینکه یکی اینجا تاپیک هواداریشه بهش توهین بشه بیخیال باشن طرفداراش بعد بیان مثلا رعایت اون آهنگساز رو کنن
kasra
12-02-2016, 05:27 AM
من طرفدار شادمهر نیستم
نظرات رو میخوندم رسیدم به واژه های بزرگمرد و کارن همایونفر که این واژه ها کنار هم هیچ سنخیتی با یکدیگر نداردند
کارن همایون فر را میشود در سه وازه توصیف کرد
سارق - سارق و بازهم سارق
جالب اینجاست برای سرقتش هم سیمرغ و این جایزه های پفکی هم میدهند
این شخص موسیقی فیلم کانفورمیست به کارگردانی برناردو برتولوچی و آهنگسازی ژرژ دلرو به سرقت برد به نام خود برای فیلم جرم ثبت کرد و نکته خنده دارتر این است که به این شخص به خاطر سرقتش جایزه پفکی سیمرغ هم میدهند
Aghili
12-02-2016, 08:49 AM
اگه بری تو تاپیک چاوشی میبینی که رفیقه به ظاهر منتقد اونجا طرفدارای شادمهر رو مسخره کرد و گفت کمدی هستن بعدم موزیسینی که باهاش خاطره داریم رو مسخره کرد و گفت هزارتا ساز میزنه که این سازا معلوم نی چیه..خلاصه گفتن و خندیدن جوابش رو محترمانه اونجا دادم
ولی باز تشریف فرما شدن به تاپیک شادمهر و تکراره توهینات. شخصا آدمه خونسردی هستم که اتفاقا اهل توهین نیستم تو حرفامم توهینی نشد هر چند باز خودت گفتی متوهم هستیم.
دلیله اینکه به شادمهر و طرفداراش چپ و راست توهین میکنید اسمشو نقد میذارید ولی اجازه نمیدید جوابتون داده بشه چیه؟ جز این نیست که شماها خودخواه هستید به نظر و عقیده خودتون نباید توهین بشه اگه توهین بشه ناراحت میشید اما توهین به شادمهر و طرفداراش مجازه به اسم نقد.
آنچه را برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند.
اگه به عقایدت ناراحت میشی توهین بشه به عقاید توهین نکنید لطفا.
شادمهر برای منه دهه شصتی اسطورس. خاطرات زندگیمه پس لطفا شان رو حفظ و توهین نکنید
و اگه توهین به عقاید کردید و به عقایدتون توهین شد خرده مگیرید.
در ضمن از تف کردنات ممنون، در بدو ورود خیلی دوست داشتم و با شوخی هاتم کلی انرژی ولی با این تف غلیظ ، بیخیال
masoud741
12-02-2016, 09:02 AM
عاشقم بمون همیشه باورم همیشگی شه
فرق بود و نبودت فرق مرگ و زندگی شه
"همیشگی"(sm118)
masoud741
12-02-2016, 09:06 AM
واقعا متاسفم واسه کسانی ک میان واسه ی نفر دیگه تو تاپیک شادمهر ب شادمهر و طرفداراش توهین میکنند... تا اونجایی ک من نظرات را دنبال کردم هیچکس توهینی ب کارن نکرد ولی بعضیا اومدند ب شادمهر توهین کردند و طرفداراش را لمپن خطاب کردند و یکی دیگه هم تف فرستاد...هیچی نگم بهتره فقط میتونم بگم متاسفم
flick
12-02-2016, 09:38 AM
بابا بس کنید دیگه ! همش دنبال اینیم که اون خواننده بده این خوبه اون آهنگسازه جیزه این یانی اون مانیه ... حالا کارن اومده نظرشو در مورد شادمهر گفته این همه سر و صدا نداره ! قرار نیست غلطک بندازیم از روش رد بشیم که ! شادمهر برای طرفداراش برای کسایی که با آهنگاش زندگی کردن و خاطره دارن همیشه شادمهر ِ و کسی که شادمهر رو دوست داشته باشه به این حرفا توجه نمیکنه و فقط به عنوان نظر شخصی حساب میکنه !
کارن هم موزیسینه الکی شلوغش نکنید ! حداقل در موسیقی بی کلام موزیسینیه بزرگیه خیلی هم بزرگه ! شما فقط تیتراژ پلیس جوان رو گوش بدید تا فضاسازی و ساز بندی و هارمونی رو یاد بگیرین !
طرفدار شادمهر هستم ولی کارن حداقل از وحید پویان زمانی هاشمی و ... که شادمهر ازشون به عنوان موزیسین !!! یاد کرده ، بزرگتره خیلی هم بزرگتره !
الکی خودتونو خسته می کنید ! با این حرفا نه شادمهر کوچیک میشه نه کارن
entehaa
12-02-2016, 10:38 AM
واقعا ارزش نداره بخاطر یه حرف بدون سند از یه ادم بی منطق چندین صفحه بحث بشه و بین دوستان دلخوری پیش بیاد اونم سر موضوعی که اصلا معلوم نیست گفته شده یا نه!بیخود یه کاربر رو بخاطر یه حرف مفت اینقدر بزرگ نکنید و دیگه تموم کنید.
بچسبید به البوم و همیشگی....
masoud741
12-02-2016, 11:27 AM
واقعا ارزش نداره بخاطر یه حرف بدون سند از یه ادم بی منطق چندین صفحه بحث بشه و بین دوستان دلخوری پیش بیاد اونم سر موضوعی که اصلا معلوم نیست گفته شده یا نه!بیخود یه کاربر رو بخاطر یه حرف مفت اینقدر بزرگ نکنید و دیگه تموم کنید.
بچسبید به البوم و همیشگی....
آره والله...بچسبید ب همیشگی ببین چ شعر قشنگی داره
flick
12-02-2016, 12:01 PM
آره والله...بچسبید ب همیشگی ببین چ شعر قشنگی داره
زیاد نچسب (sm25)
shahkar
12-02-2016, 12:20 PM
"همیشگی"(sm118)
(sm25)
flick
12-02-2016, 12:34 PM
سلیقه ها متفاوته و هر کسی از یه آهنگی خوشش میاد ولی به نظرم این آلبوم چیز خاصی نداره و کاملاً معمولیه !!! حالا گوش خواهید کرد ! اولش همه جو گیرن و سر و صدا راه میندازن و بعدش احساسات فروکش میکنه مثه تجربه کن ، تازه میگین چیز شاخ و غولی نبود و یه کار معمولی بود با ریتم مناسب !
چجوری شادمهر از وحید پویان و زمانی و ... به عنوان موزیسین یاد کرده !! چرا داره این بلا رو سر هوادار میاره ! هر چی گوش میکنم چیز خاصی نمی بینیم به جز آهنگ غرور !
فقط امیدوارم واقع بین باشیم و دچار احساسات نشیم
نه این شادمهر ما نیست
والسلام
Farbod-7
12-02-2016, 12:35 PM
"همیشگی"(sm118)
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون(sm138)
masoud741
12-02-2016, 12:51 PM
سلیقه ها متفاوته و هر کسی از یه آهنگی خوشش میاد ولی به نظرم این آلبوم چیز خاصی نداره و کاملاً معمولیه !!! حالا گوش خواهید کرد ! اولش همه جو گیرن و سر و صدا راه میندازن و بعدش احساسات فروکش میکنه مثه تجربه کن ، تازه میگین چیز شاخ و غولی نبود و یه کار معمولی بود با ریتم مناسب !
چجوری شادمهر از وحید پویان و زمانی و ... به عنوان موزیسین یاد کرده !! چرا داره این بلا رو سر هوادار میاره ! هر چی گوش میکنم چیز خاصی نمی بینیم به جز آهنگ غرور !
نه این شادمهر ما نیست
والسلام
نکنه تو امیر فرشبافی ک آلبوم گوش دادی(sm120)
masoud741
12-02-2016, 12:51 PM
نه این شادمهر ما نیست
والسلام
نکنه تو امیر فرشبافی ک آلبوم گوش دادی(sm120)
Farbod-7
12-02-2016, 01:22 PM
نه این شادمهر ما نیست
والسلام
حرف حق(sm50)
entehaa
12-02-2016, 01:48 PM
همیشگی
اهنگ:وحید پویان
ترانه:ارش محرابی
تنظیم:میلاد هاشمی
کارگردان: sinart
Farbod-7
12-02-2016, 01:53 PM
همیشگی اهنگ:وحید پویان ترانه:ارش محرابی تنظیم:میلاد هاشمی کارگردان: sinart
مبارک فرشباف و رفقا یه کار معمولی دیگه
entehaa
12-02-2016, 01:54 PM
نه این شادمهر ما نیست
والسلام
(sm77)
bijanariya
12-02-2016, 01:57 PM
نه این شادمهر ما نیست
والسلام
درود بر دوست عزیز.
بنده نه آلبوم را گوش دادم و نه اطلاعات بیشتری از همین چیزهایی که درباره آلبوم گفته شده دارم.
ولی نسبت به سه تا آهنگ اخیر شادمهر انتقاداتی دارم.
این انتقادات از همان لحظه ای که آهنگ ها را شنیدم به وجود آمده نه اینکه با مرور زمان از و با فروکش کردن احساسات به وجود آمده باشه.
بنده فکر میکنم شما در این مورد اکثر شادمهریای عزیز هم با بنده هم اندیش باشند.
کسانی که با یک بار گوش دادن آهنگ جوگیر میشن، اکثرا به دو دسته تقسیم می شوند.یا جوانان زیر 20 سال هستند و یا اینکه طرفدار واقعی نیستن.
طرفدار واقعی از خواننده محبوبش بر اساس شناختی که از قدرت موسیقایی خواننده داره طبعا انتظاراتی داره.
این انتظارات اگر به هر نحوی براورده نشه با یک بار گوش دادن آهنگ کاملا مشخص خواهد شد.
پس بهتره جو گیر شده ها را اصلا در دسته بندی طرفدار به شمار نیاوریم.
اینکه
شادمهر از وحید پویان و زمانی و ... به عنوان موزیسین یاد کرده، از دو حالت خارج نیست.
حالت اول اینه که صاحب آلبوم یعنی تهیه کننده به همراه مدیر برنامه ها،به هر دلیل و سیاستی این فشار را روی شادمهر آوردن(بنده از متن قرارداد شادمهر با کمپانی مذکور هیچ اطلاعی ندارم)ولی این میتونه یکی از دلایل باشه.
و حالت دوم اینه که شادمهر این اشخاص را واقعا به عنوان موزیسین قبول داره و خواسته فضاهای جدید را هم امتحان کنه.
از آنجایی که شادمهر همیشه از تکرار متنفر بوده احتمال این حالت بیشتر از حالت قبلیه.
طبعا براساس بازخوردهایی که طرفدارا بعد از انتشار آلبوم میدن شادمهر راه خودش را پیدا میکنه.
دوست گلم نکته ای که باعث متمایز شدن شادمهر عزیز با دیگر خوانندگان شده تنها هوش موسیقایی این عجوبه نیست،بلکه طرفدارهای شادمهر در پیشرفت او نقش بسیار پررنگی دارند.
طرفدارانی نکته بین و باهوش که تا کنون هرگز آهنگ های اراجیف را از خواننده محبوبشان قبول نکردند و هرجا که خواننده محبوبشان به اصطلاح پایش را کج گذاشته جلوش ایستادند و انتقادات به حقی کردند.نه مثل طرفدارای بعضی از خواننده ها که یارو چرت و پرت هم خونده واسش به به و چهچه کردن.
پس اصلا زیبنده نیست که شادمهریای عزیز را جوگیر و احساساتی خطاب کنیم.
به امید روزهای بهتر...
بدرود.
bijanariya
12-02-2016, 02:00 PM
مبارک فرشباف و رفقا یه کار معمولی دیگه
آقا باورکنید این یارو گلیم باف هم نیست،(sm39)تورو خدا اینقدر بهش نگید فرشباف.
اینطور اصالت فرش ایران را زیر سوال میبریم.(sm102)
Farbod-7
12-02-2016, 02:02 PM
درود بر دوست عزیز.
بنده نه آلبوم را گوش دادم و نه اطلاعات بیشتری از همین چیزهایی که درباره آلبوم گفته شده دارم.
این انتقادات از همان لحظه ای که آهنگ ها را شنیدم به وجود آمده نه اینکه با مرور زمان از و با فروکش کردن احساسات به وجود آمده باشه.
کسانی که با یک بار گوش دادن آهنگ جوگیر میشن، اکثرا به دو دسته تقسیم می شوند.یا جوانان زیر 20 سال هستند و یا اینکه طرفدار واقعی نیستن.
طرفدار واقعی از خواننده محبوبش بر اساس شناختی که از قدرت موسیقایی خواننده داره طبعا انتظاراتی داره.
این انتظارات اگر به هر نحوی براورده نشه با یک بار گوش دادن آهنگ کاملا مشخص خواهد شد.
اینکه
شادمهر از وحید پویان و زمانی و ... به عنوان موزیسین یاد کرده، از دو حالت خارج نیست.
حالت اول اینه که صاحب آلبوم یعنی تهیه کننده به همراه مدیر برنامه ها،به هر دلیل و سیاستی این فشار را روی شادمهر آوردن(بنده از متن قرارداد شادمهر با کمپانی مذکور هیچ اطلاعی ندارم)ولی این میتونه یکی از دلایل باشه.
و حالت دوم اینه که شادمهر این اشخاص را واقعا به عنوان موزیسین قبول داره و خواسته فضاهای جدید را هم امتحان کنه.
از آنجایی که شادمهر همیشه از تکرار متنفر بوده احتمال این حالت بیشتر از حالت قبلیه.
طبعا براساس بازخوردهایی که طرفدارا بعد از انتشار آلبوم میدن شادمهر راه خودش را پیدا میکنه.
دوست گلم نکته ای که باعث متمایز شدن شادمهر عزیز با دیگر خوانندگان شده تنها هوش موسیقایی این عجوبه نیست،بلکه طرفدارهای شادمهر در پیشرفت او نقش بسیار پررنگی دارند.
طرفدارانی نکته بین و باهوش که تا کنون هرگز آهنگ های اراجیف را از خواننده محبوبشان قبول نکردند و هرجا که خواننده محبوبشان به اصطلاح پایش را کج گذاشته جلوش ایستادند و انتقادات به حقی کردند.نه مثل طرفدارای بعضی از خواننده ها که یارو چرت و پرت هم خونده واسش به به و چهچه کردن.
به امید روزهای بهتر...
بدرود.
دوستمون حرف بدی نزد هر طرفداری با هر سنی لحظه اول شنیدن اهنگ چون داره صدای شادمهرو میشنوه و شاید از اجرا لذت ببره و تا یکی دو روز آهنگ تو ذهنش خوب باشه ولی بعد که این تب فروکش کرد میفهمه که موزیک حرفی برای گفتن نداره
این دقیقا همون مساله است که میگن این آهنگ ماندگاره و این آهنگ زودگذر
آهنگ ماندگار رو همیشه مثل روز اول دوست داری اما آهنگی که قوی نباشه رو شاید همون روزای اول بری تو تب و تابش اما بعد فروکش میکنه
bijanariya
12-02-2016, 02:02 PM
همیشگی
این چه خبری بود آخه...(sm54)روزمونو خراب کردی(sm50)
worldpic
12-02-2016, 02:04 PM
میبینم که عده ای باز هجوم آوردن به فروم و کاسه داغ تر از آش شدن...
شما طرفدار نیستید... بلکه خرابکار هستید.
آلبوم رو گوش کنید و بعدا نقد کنید!!!!
Farbod-7
12-02-2016, 02:05 PM
تند نرو اقا بزار هر کی نظرشو بگه
شما هم بیا بگو اهنگ خوبه
bijanariya
12-02-2016, 02:05 PM
دوستمون حرف بدی نزد هر طرفداری با هر سنی لحظه اول شنیدن اهنگ چون داره صدای شادمهرو میشنوه و شاید از اجرا لذت ببره و تا یکی دو روز آهنگ تو ذهنش خوب باشه ولی بعد که این تب فروکش کرد میفهمه که موزیک حرفی برای گفتن نداره
این دقیقا همون مساله است که میگن این آهنگ ماندگاره و این آهنگ زودگذر
آهنگ ماندگار رو همیشه مثل روز اول دوست داری اما آهنگی که قوی نباشه رو شاید همون روزای اول بری تو تب و تابش اما بعد فروکش میکنه
افرادی که این مشخصات را دارند بیشتر شنوده و دوستدار هستند تا طرفدار.
اکثرا طرفداراها از بعد حرفه ای به ماجرا نگاه میکنند.
حتی از همان اولین باری که کار را گوش داده یا میبینند.
worldpic
12-02-2016, 02:06 PM
تند نرو اقا بزار هر کی نظرشو بگه
شما هم بیا بگو اهنگ خوبه
تند برم که میخورم بهت...
بحث با شما ها فایده ای نداره... قوم بنی اسرائیل هستین.
آلبوم شاهکار هم باشه یه ایرادی در میارین.
نامه تمام
Farbod-7
12-02-2016, 02:08 PM
تند برم که میخورم بهت...
نامه تمام
بخوری که به فنا رفتی
شما برو جایی که همش به به میکنن
اینستاگرام
bijanariya
12-02-2016, 02:10 PM
بااین دیدگاه که باید اول کاری را گوش داد یا تماشا کرد و سپس به نقد پرداخت کاملا موافق هستم.
اما در حیطه آهنگ سازی و تنظیم بنا بر شناختی که از آهنگساز یا تنظیم کننده داریم میتونیم نهایتا تا 30% از کار را قبل از ارائه به درستی پیش بینی کنیم.
بزار یه مثال ساده بزنم...قراره (زبونم لال)یه آهنگ با هم خوانی شادمهر و اسی بیرون بیاد.
طبعا هر شنونده ای میتونه نهایتا تا 30% این کار را قبل از شنیدن پیشبینی کنه.
bijanariya
12-02-2016, 02:13 PM
تند برم که میخورم بهت...
نامه تمام
دوست گلم...حالا اصلا کاری به آلبوم ندارم.
امکانش هست تحلیل خودتان را درباره آهنگ های منتشر شده فقط باتو عشقم و تجربه کن بیان بفرمایید؟
entehaa
12-02-2016, 02:26 PM
باور کنید این همه نگرانی بی دلیله
سعید زمانی گفته در تنظیم های من شادمهر سازهای دیگه رو زده و من فقط پیانوها رو زدم این یعنی چی؟ (پیشنهاد میکنم یبار دیگه اهنگ های بی نظیره اخرین اسیر و اشوب رو از یراحی که سعید زمانی تنظیم کرده گوش بدبد)
ضمن اینکه بدون شک شادمهر در تنظیم های زمانی و هاشمی نظارت کامل داشته
در مورد ملودی ها هم دو تا اهنگ رابطه و تجربه کن رو تا الان با ملودی کسای دیگه شنیدیم که هر دو از نظر ملودی دست کمی از کارای خود شادمهر نداشتن پس در انتخاب های بعدی ملودی هم شادمهر که خودش ملودی سراست جای نگرانی نیست
ترانه هم که از هر اهنگ یه بند پخش شده همه عالی هستن
حرف اخر:بیاید به پاس دو دهه همراهی(sm120) کمی صبور باشیم و پیش داوری نکنیم
Farbod-7
12-02-2016, 02:29 PM
سعید زمانی گفته در تنظیم های من شادمهر سازهای دیگه رو زده و من فقط پیانوها رو زدم این یعنی چی؟ (پیشنهاد میکنم یبار دیگه اهنگ های بی نظیره اخرین اسیر و اشوب رو از یراحی که سعید زمانی تنظیم کرده گوش بدبد)
در مورد ملودی ها هم دو تا اهنگ رابطه و تجربه کن رو تا الان با ملودی کسای دیگه شنیدیم که هر دو از نظر ملودی دست کمی از کارای خود شادمهر نداشتن پس در انتخاب های بعدی ملودی هم شادمهر که خودش ملودی سراست جای نگرانی نیست
باشه مشکلی نیست
همیشگی به به
entehaa
12-02-2016, 02:35 PM
اینم بگم قطعا این گروه بهترینه ایران نیستن و حضور فرشباف در انتخاب و معرفیشون اصلی ترین عامل بوده که امیدوارم به نفع شادمهر تموم شه
shahkar
12-02-2016, 02:50 PM
من تا امدن آلبوم صبر می کنم. قطعا کارهای قشنگی در راه هست.
100% بهتر از آلبوم طرفدار می شه
(sm59)
masoud741
12-02-2016, 02:52 PM
واقعا خنده داره...طرف کلا 5تا پست نداره اومده اعلام میکنه من آلبوم را گوش دادم و هیچ چیز خاصی نداره و اومده فروم را ریخته بهم..ی عده هم ک فقط آیه یاس میخونند..منم میتونم بیام الکی بگم آلبوم را گوش دادم و همه آهنگاش توپه توپند..آنقدر ساده نباشید
Farbod-7
12-02-2016, 03:01 PM
واقعا خنده داره...طرف کلا 5تا پست نداره اومده اعلام میکنه من آلبوم را گوش دادم و هیچ چیز خاصی نداره و اومده فروم را ریخته بهم..ی عده هم ک فقط آیه یاس میخونند..منم میتونم بیام الکی بگم آلبوم را گوش دادم و همه آهنگاش توپه توپند..آنقدر ساده نباشید
عزیز دل باز شروع نکن
اگه ما ایه یاس میخونیم شما هم زیاد از حد دل خوشی کاذب دارید
shahkar
12-02-2016, 03:02 PM
شادمهر هی میاد می گه من با زمانی و هاشمی و پویان کار کردم. خوب موزیسن هایی هستن. مثه بچه های خودم دوستشون دارم و ... .
(sm2)
masoud741
12-02-2016, 03:20 PM
آقا من آلبوم را گوش دادم همه آهنگا ضعیفند الکی دلتونو خوش نکنید(sm120)
masoud741
12-02-2016, 03:26 PM
عزیز دل باز شروع نکن
اگه ما ایه یاس میخونیم شما هم زیاد از حد دل خوشی کاذب دارید
شما هم زیادی زود باورید . طرف میاد الکی میگه من آلبوم را گوش دادم و آلبوم ضعیفه و شما هم باور میکنید
masoud741
12-02-2016, 03:57 PM
جالبه شماها حرف مونا برزویی و نسل شادمهر را قبول نداریند ک میگند آلبوم خیلی خوبه ولی حرف کسی ک دوتا پست تاحالا تو فروم نذاشته را باور میکنید...الان هرکسی میتونه بیاد بگه من آلبوم را گوش دادم ولی شنونده باید عاقل باشه ببینه طرفش کیه..منم الان میگم آلبوم را گوش دادم و مثلا فقط آهنگ عقل و عشق توش خوب بود و بقیش ضعیفه ولی واقعا شما باید باور کنید؟؟؟؟،،
Farbod-7
12-02-2016, 03:58 PM
شما هم زیادی زود باورید . طرف میاد الکی میگه من آلبوم را گوش دادم و آلبوم ضعیفه و شما هم باور میکنید
(sm2)
من حرف کی رو باور کردم(sm2)
من خودم بر اساس چیزایی که شنیدم و عوامل کار حرف میزنم
Farbod-7
12-02-2016, 03:59 PM
جالبه شماها حرف مونا برزویی و نسل شادمهر را قبول نداریند ک میگند آلبوم خیلی خوبه ولی حرف کسی ک دوتا پست تاحالا تو فروم نذاشته را باور میکنید...الان هرکسی میتونه بیاد بگه من آلبوم را گوش دادم ولی شنونده باید عاقل باشه ببینه طرفش کیه..منم الان میگم آلبوم را گوش دادم و مثلا فقط آهنگ عقل و عشق توش خوب بود و بقیش ضعیفه ولی واقعا شما باید باور کنید؟؟؟؟،،
من نه حرف کاربری رو قبول دارم نه نسل شادمهر که همون امیر فرشبافه که داره خودشو معروف میکنه
مثل شما نیستم به ساز هر کسی برقصم
خودم بر اساس 10 سال شنیدن موزیک شادمهر حرف میزنم نه حرف این و اون
masoud741
12-02-2016, 04:09 PM
(sm2)
شما چجوری وقتی هنوز آلبوم نیومده میگین آلبوم بده؟؟؟ چرا الکی ناامید باشم وقتی هنوز آلبوم را گوش ندادم
masoud741
12-02-2016, 04:09 PM
(sm2)
شما چجوری وقتی هنوز آلبوم نیومده میگین آلبوم بده؟؟؟ چرا الکی ناامید باشم وقتی هنوز آلبوم را گوش ندادم
Farbod-7
12-02-2016, 04:12 PM
کجا گفتم البوم بده؟
میگم کاری که موزیکش دست یه سری تازه کار درجه دو هست امیدی بهش ندارم
من امیدی ندارم به جز ترک هایی که کاره خود شادمهره
این حرفمو خوب یادت باشه بعد ببین کدوم اهنگا خوبه
خواهشا نقل از من نگیرید بقیه دوستان هم همینطور
Hosein333
12-02-2016, 04:13 PM
همیشگی
فقط به این و شادمهر امیدوارم
flick
12-02-2016, 04:47 PM
درود بر دوست عزیز.
اینکه
به امید روزهای بهتر...
بدرود.
با آبی کاملاً موافقم
حالا دلیلش هر چی بوده خدا داند ولی شادمهر این همه آزمون و خطا کرده بازم ول کن نیست !!! مشخص بود از این عوامل چیزی در نمیاد ! چند روز دارم گوش میدم ولی همه چیز معمولیه ! بازم میگم سلیقه تو موسیقی حرف اول رو میزنه ! البته بنده ادعایی ندارم در حد خودم میگم
من نگفتم طرفداران شادمهر جوگیر هستند !! شما نگاه کن وقتی تجربه کن اومد چقدر به به چه چه راه افتاد !غول ساختن ازش ولی پس از چند روز گوش دادن خسته شدن و رفت آرشیو تمام !!
شادمهر اگه میخواست به حرف طرفدارش گوش کنه با اینا کار نمیکرد
flick
12-02-2016, 04:49 PM
حالا آلبوم میاد گوش میکنید .. یه سریا خوششون میاد ، یه سری نه ! اینهمه سر و صدا نداره که
تمام
entehaa
12-02-2016, 07:28 PM
دیدین گفتم همیشگی بیشتر از تجربه کن میترکونه
عجب موزیکی
mortezi212
12-02-2016, 07:30 PM
اینستاگرام تجربه کن دمو جدیدی از همیشگی گذاشته..
همیشگی باید قشنگ بشه. چه آلبومی بشه(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
worldpic
12-02-2016, 07:38 PM
منتقدین کجان؟؟؟؟
در حد جهانی هست این کار... تازه با بچه سوسول ها هم کار شده (sm118) شادمهر خودش نظارت داره
mortezi212
12-02-2016, 07:38 PM
من دو ماه قبل گفتم به این آلبوم امیدوارم شدیدا هم امیدوارم (sm118)(sm118)
entehaa
12-02-2016, 08:47 PM
همیشگی
اولش باور نکردم
اونم انگار عاشقم بود
وقتی از دلش بهم گفت
حرفای دل خودم بود
وقتی دستاشو گرفتم
خودشو دید تو نگاهم
اولش باور نمیکرد
من تو عشق زیاده خواهم
امیدم (sm74)(sm81)(sm50)(sm54)
دلم برات تنگ شده مرد (sm9)
مزدوج شدی دیگه یادت رفته ماهارو (sm172)
(sm25) شرمنده ام
Candle_ir
12-02-2016, 10:01 PM
من همینجا از دوستانی (miki , change , ...) که ممکنه ناراحت شده باشن معذرت میخوام. از دوستان میخوام با هم رفیق باشن( حتی از نوع مجازی)، موسیقی معنوی ترین خلقت در دنیای 3 بعدی هست. از هر موسیقی اندازه خودش لذت ببرید از هر هنرمندی که هست. هر هنرمندی فراز و فرود خودشُ داره و در دوره های مختلف مخاطبان خاص خودشُ داره.
دیگه فکر کنم این نوع فعالیت ها در فروم برای اشخاصی با سن و سال من مناسب نباشه. امیدوارم آلبوم شادمهر باب طبع هواداراش باشه. یادتون باشه به هنرمند مثل مالک نگاه نکنین چون اذیت میشید و به انتخاب هایی که انجام میده احترام بذارید حتی اگر فکر میکنید اشتباهه... از هر موسیقی اندازه خودش لذت ببرید ...
زندگی جریان داره ...
masoud741
12-02-2016, 10:38 PM
حالا آلبوم میاد گوش میکنید .. یه سریا خوششون میاد ، یه سری نه ! اینهمه سر و صدا نداره که
تمام
باز تو اومدی فرومو بریزی بهم..ما رو چی فرض کردی؟؟ آره ما فرض میکنیم تو آلبوم و گوش دادی خوب شد؟؟ اصلا تو خود امیر فرشبافی.. ولمون کن عموجون
masoud741
12-02-2016, 10:44 PM
حالا دوباره ی سریا میاند آیه یاس میخونند(sm120)
flick
12-02-2016, 10:46 PM
منتقدین کجان؟؟؟؟
در حد جهانی هست این کار... تازه با بچه سوسول ها هم کار شده (sm118) شادمهر خودش نظارت داره
وقتی ریتم نباشه موسیقی ایرانی بی معناست و این کار هم ریتم مناسبی نداره !! چطور با یه دمو فهمیدی کار جهانیه ؟ با یه وکال لا لا لا لا نمیدونی هی پی ؟ ینی این میشه نوع آوری ؟! ینی سازبندی یه چیز باشه ملودی یه چیز ریتم کج و کوله !! اگه استاد موزیسین آقای هاشمی ( دامت افاضاتوه ) میخواد فضا سازی کنه یه چیزه ، اگه بخواد ملودی غربی باشه یه چیز !!! هیچ چیز با هم جور نیست تو این آهنگ ! سازبندی یه چیزه صدای شادمهر یه چیز ! ینی میخواد ضعف ریتم و شعر رو با وکال و فضا سازی پر کنه !
حالا یه عده میپسندن یه عده هم نه سلیقس ولی اگه یه خورده احساسات رو کنار بزاریم متوجه میشیم که نهایت میشه واژه معمولی رو در موردش به کار برد
Aghili
12-02-2016, 10:49 PM
ایران چقدر کارشناس داره(sm120)
flick
12-02-2016, 10:56 PM
ادعایی ندارم
آلبوم بیاد یا همین همیشگی اومد ، کسی خواست بیاد بحث کنیم اونم بدون تعصب به شادمهر و توهین و ...
به به و چه چه فاییده ای نداره ، تا هر حدی موسیقی بلدین بیاین بحث کنیم ..
حمله کردن به این و آن فاییده ای نداره
Aghili
12-02-2016, 11:00 PM
ادعایی ندارم
آلبوم بیاد یا همین همیشگی اومد ، کسی خواست بیاد بحث کنیم اونم بدون تعصب به شادمهر و توهین و ...
عزیزم ما بحثی با کسی نداریم. شماها حمله نکنید کسی کاری نداره.
در ضمن فقط تو کفه شما کارشناسا موندم چرا خواننده هایه دیگه آهنگ میدن ساکت هستید و فقط بلدید شادمهر رو تحلیل کنید.
masoud741
ادعایی ندارم
میشه بگین شما آلبوم را از کجا گیر آوردین؟؟؟ اگه راست میگین همیشگی چند دقیقست؟؟
masoud741
ادعایی ندارم
میشه بگین شما آلبوم را از کجا گیر آوردین؟؟؟ اگه راست میگین همیشگی چند دقیقست؟؟
masoud741
12-02-2016, 11:01 PM
عزیزم ما بحثی با کسی نداریم. شماها حمله نکنید کسی کاری نداره.
در ضمن فقط تو کفه شما کارشناسا موندم چرا خواننده هایه دیگه آهنگ میدن ساکت هستید و فقط بلدید شادمهر رو تحلیل کنید.
منم تو همین موندم بخدا
masoud741
12-02-2016, 11:03 PM
وقتی ریتم نباشه موسیقی ایرانی بی معناست و این کار هم ریتم مناسبی نداره !! چطور با یه دمو فهمیدی کار جهانیه ؟ با یه وکال لا لا لا لا نمیدونی هی پی ؟ ینی این میشه نوع آوری ؟! ینی سازبندی یه چیز باشه ملودی یه چیز ریتم کج و کوله !! اگه استاد موزیسین آقای هاشمی ( دامت افاضاتوه ) میخواد فضا سازی کنه یه چیزه ، اگه بخواد ملودی غربی باشه یه چیز !!! هیچ چیز با هم جور نیست تو این آهنگ ! سازبندی یه چیزه صدای شادمهر یه چیز ! ینی میخواد ضعف ریتم و شعر رو با وکال و فضا سازی پر کنه !
حالا یه عده میپسندن یه عده هم نه سلیقس ولی اگه یه خورده احساسات رو کنار بزاریم متوجه میشیم که نهایت میشه واژه معمولی رو در موردش به کار برد
بابا کارشناس؟؟ این ترانه ای ک من چند بیتشو دیدم هیچ ضعفی نداره .خیلی هم قشنگه
masoud741
12-02-2016, 11:06 PM
چی شد آقای فرشباف تشریف بردند؟؟؟
masoud741
12-02-2016, 11:07 PM
بچه ها ساده نباشید آلبوم را هیچکس غیر از عوامل کار گوش ندادند..هر کی اومد ی حرفی زده باور نکنید
_Khashi_
12-02-2016, 11:08 PM
من همینجا از دوستانی (miki , change , ...) که ممکنه ناراحت شده باشن معذرت میخوام. از دوستان میخوام با هم رفیق باشن( حتی از نوع مجازی)، موسیقی معنوی ترین خلقت در دنیای 3 بعدی هست. از هر موسیقی اندازه خودش لذت ببرید از هر هنرمندی که هست. هر هنرمندی فراز و فرود خودشُ داره و در دوره های مختلف مخاطبان خاص خودشُ داره.
دیگه فکر کنم این نوع فعالیت ها در فروم برای اشخاصی با سن و سال من مناسب نباشه. امیدوارم آلبوم شادمهر باب طبع هواداراش باشه. یادتون باشه به هنرمند مثل مالک نگاه نکنین چون اذیت میشید و به انتخاب هایی که انجام میده احترام بذارید حتی اگر فکر میکنید اشتباهه... از هر موسیقی اندازه خودش لذت ببرید ...
زندگی جریان داره ...
آفرین دوست من به سطح فرهنگ و درکت (sm10)
Aghili
12-02-2016, 11:15 PM
منم تو همین موندم بخدا
حتما بی نقص دارن کار میکنن اساتید و سلاطین (sm51)
masoud741
12-02-2016, 11:21 PM
آفرین دوست من به سطح فرهنگ و درکت (sm10)
منم موافقم با حرفت دوست عزیز...شادمهر خودش دوست داشته با این تیم کار کنه و ما هم باید ب انتخابش احترام بذاریم
biseda
12-02-2016, 11:34 PM
دوستان شادمهری
سایت موسیقی ما با دکتر محمدرضا چراغعلی
که یکی از اهنگ سازان و تنظیم کنندگان قدیمی پاپ هستن
وتوی البوم پرپرواز شادمهر که همون موسیقی متن فیلم پرپرواز هستش
بجز قطعه علامت سوال بقیه قطعه های این البوم رو خود اقای چراغعلی کار کردن
مصاحبه ای انجام داده که قسمت مربوط به
شادمهر رو براتون میزارم
سوال پایانی من برخلاف ایدئولوی کلی شما درباره چهرهها و اشخاص است؛ ولی دوست دارم درباره آن صحبت کنید. شادمهر عقیلی یکی از چهرههایی بود که شما همکاریهای مهم و بزرگی مثل آلبوم «پر پرواز» با هم داشتید و قطعاً نقش شما در موفقیت این اثر غیرقابل انکار است. ولی اگر قرار باشد شادمهر قبل و بعد از رفتن از ایران را در موقعیت کنونی قضاوت کنید، کدام کاراکتر این خواننده را بیشتر میپسندید؟
ایشان مسلماً یکی از خوانندهها و موزیسینهای بسیار بااستعداد این مملکت هستند. رفتن شادمهر باعث شد او خودش و آثارش را با موسیقی روز دنیا هماهنگ کند. یعنی به نظر من جنس موسیقیای که ارائه میدهد، روز به روز تغییر میکند. این در صنعت و بیزنس امروز جهان هم رخ داده است. ولی من بهشخصه موسیقی و آثار قدیمیتر این خواننده را بیشتر میپسندیدم. هرچند که این اتفاق ناگزیر رخ داده که شادمهر باید خودش را با موسیقی روز جهان جلو ببرد. شادمهر در حال حاضر بیش از 40 سال دارد و جنس موسیقیاش هم موسیقیای است که برای مخاطب «تینایج» میسازد. شادمهر باید خودش را هم آپدیت کند و تفکرش را با حفظ استاندارهای موسیقی، به تفکر مخاطب 13 تا 18 سال نزدیکتر کند. اما در کل شادمهر قطعاً مسیر بدی را انتخاب نکرده است. اگر سیاستی به جز این را انتخاب کرده بود، نمیتوانست بماند.
biseda
12-02-2016, 11:34 PM
biseda
12-02-2016, 11:35 PM
biseda
12-02-2016, 11:35 PM
_Khashi_
12-02-2016, 11:38 PM
منم موافقم با حرفت دوست عزیز...شادمهر خودش دوست داشته با این تیم کار کنه و ما هم باید ب انتخابش احترام بذاریم
اشتباه نقل گرفتی بالام جان (sm70)
Hosein333
12-02-2016, 11:39 PM
(sm70)(sm120)
masoud741
12-02-2016, 11:40 PM
مهم نیست مهم منظورم بود ک رسوندم(sm120)
Aghili
12-02-2016, 11:43 PM
مهم نیست مهم منظورم بود ک رسوندم(sm120)
(sm30)(sm134)
Aghili
12-02-2016, 11:51 PM
کجایی (sm50) که بی تو سخته زندگی (sm50)
اومدم نبودی / دلتنگتم بهترین رفیق(sm74)
Hosein333
12-03-2016, 12:01 AM
(sm50)
masoud741
12-03-2016, 12:02 AM
آقای فرشباف نیومدند؟؟(sm120)
bijanariya
12-03-2016, 01:27 AM
آقای فرشباف نیومدند؟؟(sm120)
رفته یه بار دیگه آلبومو گوش بده از کیفیت کارا مطمئن بشه(sm30)
entehaa
12-03-2016, 01:35 AM
(sm25)
masoud741
12-03-2016, 01:43 AM
طرف 20تا پست نداره میگه من آلبوم را گوش دادم...وقتی ازش پرسیدم از کجا آلبوم را گیر آوردی و اگه راست میگین همیشگی چند دقیقست دیگه جواب نداد..ای خدا اینا دیگه کیند
masoud741
12-03-2016, 01:44 AM
رفته یه بار دیگه آلبومو گوش بده از کیفیت کارا مطمئن بشه(sm30)
طرف 20تا پست نداره میگه من آلبوم را گوش دادم...وقتی ازش پرسیدم از کجا آلبوم را گیر آوردی و اگه راست میگین همیشگی چند دقیقست دیگه جواب نداد..ای خدا اینا دیگه کیند
bijanariya
12-03-2016, 02:02 AM
طرف 20تا پست نداره میگه من آلبوم را گوش دادم...وقتی ازش پرسیدم از کجا آلبوم را گیر آوردی و اگه راست میگین همیشگی چند دقیقست دیگه جواب نداد..ای خدا اینا دیگه کیندخیییلی باحال بود(sm51)
Hosein333
12-03-2016, 02:16 AM
(sm172)
9NIMA1
12-03-2016, 02:36 AM
masoud741 مسعود جان پخ رو چک کن! (sm40)
majid136
12-03-2016, 04:49 AM
به یادتم هنوزم
اگر چه زود رفتی
اگر چه بی تفاوت به هر چه بود رفتی(sm50)
masoud741
12-03-2016, 08:54 AM
masoud741 مسعود جان پخ رو چک کن! (sm40)
چک شد(sm120)
masoud741
12-03-2016, 10:09 AM
بچه ها من اون دوستمون ک گفت آلبوم را گوش داده را میشناسم و میدونم ک خوشبختانه یا متاسفانه راست میگه و اگه گفته آلبوم زیاد خوب نیست مطمئن باشید درست میگه.(sm81)
hamidjalab1
12-03-2016, 10:23 AM
آلبوم طرفدارم 3 4 تا کارش خوب بود انصافا ، انتخاب طرفدار اسمم داره یادم میره چه خوابایی با ارفاق
خیلی درده که میتونه و نمیخواد....(sm81)
احسان جان آهنگ 6/8 نداره آلبوم؟(sm70)
biseda
12-03-2016, 10:58 AM
داداش گلم زیاد خودتو اذیت نکن.موسیقی ی بحث سلیقه ای هستش که ی عده میپسندن و ی عده حال نمیکنن.فرض که اون دوستمون البوم رو هم گوش کرده باشه اون برای گوش دادن به موسیقی ی المان هایی داره که شاید البوم براش جذاب نبوده.تو گوش کن و لذت ببر.اینقدم به حرف این و اون توجه نکن.یا البوم خوبه یا بد.
flick
12-03-2016, 11:04 AM
داداش گلم زیاد خودتو اذیت نکن.موسیقی ی بحث سلیقه ای هستش که ی عده میپسندن و ی عده حال نمیکنن.فرض که اون دوستمون البوم رو هم گوش کرده باشه اون برای گوش دادن به موسیقی ی المان هایی داره که شاید البوم براش جذاب نبوده.تو گوش کن و لذت ببر.اینقدم به حرف این و اون توجه نکن.یا البوم خوبه یا بد.
عالی ! دقیقاً همینه ! موسیقی سلیقس !! اینو بارها گفتم یکی خوشش میاد یکی نه ، حالا اگه بخوام از جنبه های دیگه در نظر بگیریم بحثش جداست
در ضمن من آشنای وحید پویان نیستم (sm70)
masoud741
12-03-2016, 11:41 AM
عالی ! دقیقاً همینه ! موسیقی سلیقس !! اینو بارها گفتم یکی خوشش میاد یکی نه ، حالا اگه بخوام از جنبه های دیگه در نظر بگیریم بحثش جداست
در ضمن من آشنای وحید پویان نیستم (sm70)
دوست عزیز ترانه همیشگی چند دقیقست؟؟ ب نظر خودت تجربه کن بهتره یا همیشگی؟ ؟
masoud741
12-03-2016, 11:47 AM
آره دوست عزیز درست میگی..شاید از نظر این دوستمون آلبوم معمولی باشه ولی از نظر من عالی باشه..ب هر حال سلیقه ها متفاوته
Hosein333
12-03-2016, 11:59 AM
شادمهر و خانومش چقدر پر کار شدن تو اینستا
قبلا اینطوری نبود
شاید به خاطر البومه
9NIMA1
12-03-2016, 01:02 PM
چک شد(sm120)
کاراگاه پوآرو(sm120)
masoud741
12-03-2016, 02:25 PM
کاراگاه پوآرو(sm120)
خخخخخ..آره منم میگم همونه ک گفتی(sm120)
masoud741
12-03-2016, 02:31 PM
دوست عزیز نگفتی کدوم قشنگتره ب نظر.تجربه کن یا همیشگی؟ ؟؟ همیشگی چند دقیقست؟ ؟
Hosein333
12-03-2016, 02:33 PM
(sm2)
Hosein333
12-03-2016, 02:33 PM
(sm50)
masoud741
12-03-2016, 02:40 PM
کاش زودتر 20م بشه ک آلبوم را گوش بدیم ببینیم واقعا خوبه یا نه
Hosein333
12-03-2016, 03:33 PM
تجربه کن (sm173)
9NIMA1
12-03-2016, 03:37 PM
دوست عزیز نگفتی کدوم قشنگتره ب نظر.تجربه کن یا همیشگی؟ ؟؟ همیشگی چند دقیقست؟ ؟
مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد(sm2)
masoud741
12-03-2016, 03:54 PM
مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد(sm2)
(sm120)
flick
12-03-2016, 03:58 PM
هنوزم بوی دود میاد همه جا
flick
12-03-2016, 04:03 PM
فاییده نداره چون خانه از پای بست ویران است
masoud741
12-03-2016, 04:19 PM
فاییده نداره چون خانه از پای بست ویران است
چی فایده نداره دوست عزیز؟؟؟ جواب سولامو نمیدی؟،
GreenWorld
12-03-2016, 05:40 PM
خسته نشدین از اینکه اینهمه با آدمایی که اومدن الکی یه چیزی میپرونن یا مثلا آهنگو گوش دادن،یا آلبومو گوش دادن،یا با کسی در ارتباطن،یا مدیر برنامه ان،یا کارشناس موسیقی ان بحث میکنین؟ای بابا،اصن شادمهر هیچی حالیش نیس،همه ی کارشناسای موسیقیه پشت کامپیوتری راست میگن،ولی برادرا،خواهرای عزیز،شما که تو موسیقی شادمهر هیچی نمیبینین،اصن موسیقیش چیزی نیست و هیچی بارش نیس از موسیقی،چرا اینقد میاین در مورد موسیقیش نظر میدین؟اون یکی تک طرفدار رضا یزدانیه،کارن همایونفرو نمدونه کی هست و چی هست،فقط چون دو تا موسیقی فیلم زده و شادمهرو به قول خودش کوبونده از این خوشحاله،خب عزیز رضا یزدانیتو گوش کن،تعریفایی که برترین آهنگسازا از جمله بابک بیات از شادمهر کرده،سیاوش قمیشی کرده رو قبول نداره،کارن همایونفریو که کلا هر 10 سال شاید بتونه سعیشو بکنه یه موسیقی بده که مردم دوسش داشه باشن رو درست ترین نظر میدونه،وقتی ام میگن موسیقی رو میسازن که عموم مردم ازش لذت ببرن نه اینکه فقط مادر پدر خود آقای آهنگساز گوش کنن و از هنر بچشون لذت ببرن،میگه نخیر ما موسیقیمون خاصه،هرکسی نمیتونه درکش کنه،البته خب حقم داره،کل تلاششو میکنه 4 نفر گوش بدن ولی چون موسیقیش چیزی نداره هیچوقت موندگار نمیشه....موسیقی علیرضا افکاری رو میکوبه،همه رو میکوبن که بگن ما خوبیم،،اصن شما خوب داداش نیا کار شادمهرو که در حد خودتون نمیدونید و قبل از پخش خراب کن،میخوای تو دید باشی،4 نفر بهت توجه کنن؟این راهش نیس والا،خودتو خرابتر میکنی!
به دوستان شادمهری ام بگم که اگه طرفدارشی خواهشا اگه میخوای لذت ببری از کاراش،اینجا کمتر بیا،چون خواه ناخواه روت حرفای بقیه تاثیر میزاره حتی اگه بهترین آهنگم باشه،4 نفر 1 دقیقه بعد از انتشار بگن بد بود،تو هزارم که از آهنگ خوشت بیاد و به دلت نشسته باشه،وقتی دانلودش میکنی و گوش کنی و قبلش اون نظراتو خونده باشی با دید دیگه ای به اون موسیقی گوش میکنی و میگی گوشش کنیم ولی حتما خیلی بده که این 4 تا کارشناس گفتن بده! پس آهنگارو مثه موقع تقدیر وسبب که یدفه ای ممکن بود تو ماهواره کلیپی از شادمهر ببینیم و بگیم،وای شادمهر آهنگ جدید خونده چقدر خوشحال میشدیم لذت میبردیم و میرفتیم دانلودش میکردیم و خبری از نظرات کارشناسانه ی دوستانم نبود که رومون تاثیر بزاره،،همون زمان که خودمون تشخیص میدادیم آهنگی مثل"بیا اینجا" و "بغض" رو نباید شادمهر بخونه و بهش یجورایی نارضایتی میرسید و میگفتیم مثه "ماندگار" و "تقدیر" و "عادت" و "سبب" و خیلی دیگه از آهنگاش که این بَشر با همه ی اینکه چیزی از موسیقی حالیش نمیشه(به قول کارشناسای این سایت)ولی 80 درصده آهنگاش دلنشین و هیت میشدن که بقیه ی اساتید در آرزو ان که تو کل کارنامه هنریشون و آهنگسازیشون واسه دیگران یکی از آهنگاشونو ملت باهاش خاطره داشته باشن که بازم نمیشه پس مثه اون زمانا زیاد تا قبل انتشار آلبوم نظرات دیگران واستون مهم نباشه و نخونینشون!
راه دیگشم اینه که آهنگی رو که منتشر میشه رو اول گوش کنید،بعد برید ببینید سازنده هاش کیَن که پیش داوری نکنید،آهنگای شادمهرو با این پیش فرض گوش کنین که خودش ساخته(که واقعنم همینطوریه،از زیر ف.ی.ل.ت.ر شادمهر وسواسی رد میشه همه موسیقیا و تنظیما) و بعد از اینکه گوش دادید اگه لذت بردید از آهنگ برید ببینید سازندگانش کیا بودن،اونارو دنبال کنید،اگه بدتون اومد،ببینید کیا سازندگانش بودن،سعی کنید برسونید با اینا همکاری نکنه،نه که قبل از اینکه آهنگ بیاد آی بگین،میلاد هاشمی تنظیم کرده پس هیچی نیس،طرفدارای صفاریان بگن اگه اون تنظیم میکرد فوق العاده میشد،باز کسایی که از صفاریان بدشون بیاد بگن،نه صفاریان موسیقیدان تمام شدس،اگه فلانی تنظیم میکرد خوب بود،باز طرفدار اون یکی بگه نه اینا همه بی سوادن و موسیقیشون هیچی نداره،فقط اگه پایگان درست میکرد عالی میشد،باز طرفداری یکی دیگه اونو بکوبن و به همین ترتیب فقط حالتو از آهنگ بد کنن....میلاد هاشمی بهترین تنظیمو واسه حس خوبیه زده که بعد از آلبوم طرفدار بهترین آهنگ شادمهر و گیراترین کارش بوده از نظر من و همون مردمی که تقدیرو دوست داشتن،تنظیم "فقط با تو عشقم" هیچ مشکلی که نداشت خیلی ام زیبا و نو بود (یکی از کارشناسای عزیز بیاد فنی و دقیق ایراداشو بگه اگه داره که مام بفهمیم)
سعید زمانی ام که کارایی که کرده و تنظیم کرده واقعا بهترینا بوده چه تو آلبوم یراحی چه واسه خواجه امیری که اگه نبود هیچ موقع علیرضا افکاری ملودیای نابشو نمیداد دست اونو خودش همرو تنظیم میکرد!همین تجربه کن واقعا شاید بهترین نیست آهنگش ولی چند سر و گردن از خیلی از کارایی که تو همین امسال اومده بیرون بهتره،به نظر من تو کارای شادمهر در حد"رابطه" بود و نه بیشتر!!
پس خواهشا به این حرفا گوش نکنین که کی آهنگو زودتر گوش داده نظرش چیه و کی دموشو شنیده و اینا همش چرت و پرته،بزارید آلبوم بیاد،بدون نگا کردن به سازنده هاش گوش کنین ببینین دوست دارین،میتونین لحظات تنهاییتونو باهاش پر کنین واسه چند هفته یا نه،،اگه تونستین که یعنی شادمهر کارشو انجام داده،بعد برید ببینید آهنگساز و شاعر و تنظیم هر قطعه کی بوده،اول قطعه هایی که دوس داشتین،نه اینکه اول برین ببینین کدوماشو خودش ساخته هم همونارو اول گوش کنین،ممکنه یکی از آهنگارو گوش کنین اینقد خوشتون بیاد فک کنین خودش ساخته ولی وقتی ببینین متوجه میشین نه خودش نساخته تعجب میکنین ولی همون لذت داره،ولی وقتی ببینین کسی غیر از خودش اون کارو ساخته و بعد برید و اونو گوش کنین اونجا هرچقدرم قشنگ باشه چون پیش زمینه ی بد فکری داشتین از اون سازندگان،به دلتون نمیشینه حتی بهترین آهنگ باشه!
اگرم کلا از آلبومش بعد از گوش دادن خوشتون نیومد،ایراد منطقی بگیرین نه اینکه مثه بت پرستا بگین،چون بقیه واسش ساختن بده،خودش میساخت بهترین بود،نه شادمهرم واسه اینکه به تکرار نیفته و کاراش مثه همیشه متفاوت باشن باید با تیمای جوون و ایده های نو کار کنه،پس گوش کنین و لذت ببرین!
Milik
12-03-2016, 05:59 PM
شما که اینقدر دست به نوشتن خوبه کاش خوندنت هم اینجوری بود
من نیومدم اینجا بگم چرا شادمهر با اینا کار میکنه یا با اونا کار میکنه
سر آهنگ تجربه کن هم شخصا خوشم اومد از کار و چیزی دیگه هم نگفتم
یه صحبتی بود تو یه تاپیک دیگه که یه شخصیتی نقل منو از اونور کشیده بود آورده بود اینور و زیرش مثلا جواب داده بود و منم اومدم جواب اون شخص رو دادم
اصولا با هیچکدوم از دوستانی هم که اینجا هستن هیچ بحثی نداشتم و ندارم ولی خب خودشون دوست دارن که همیشه باشن و البته اگه دقت کنی میبینی که اینجا سر همه چی همیشه بحث هست ربطی هم به من یا شخص دیگه نداره ، خودشون هم با خودشون نمیتونن کنار بیان
اینجوری در مورد یزدانی و پایگان و کارن صحبت نکن شما طرفدارای شادمهر به قول یکی که اینجا هست خیلی شیک تشریف دارید و آدمای شیک این مدل صحبت نمیکنن
masoud741
12-03-2016, 06:19 PM
خسته نشدین از اینکه اینهمه با آدمایی که اومدن الکی یه چیزی میپرونن یا مثلا آهنگو گوش دادن،یا آلبومو گوش دادن،یا با کسی در ارتباطن،یا مدیر برنامه ان،یا کارشناس موسیقی ان بحث میکنین؟ای بابا،اصن شادمهر هیچی حالیش نیس،همه ی کارشناسای موسیقیه پشت کامپیوتری راست میگن،ولی برادرا،خواهرای عزیز،شما که تو موسیقی شادمهر هیچی نمیبینین،اصن موسیقیش چیزی نیست و هیچی بارش نیس از موسیقی،چرا اینقد میاین در مورد موسیقیش نظر میدین؟اون یکی تک طرفدار رضا یزدانیه،کارن همایونفرو نمدونه کی هست و چی هست،فقط چون دو تا موسیقی فیلم زده و شادمهرو به قول خودش کوبونده از این خوشحاله،خب عزیز رضا یزدانیتو گوش کن،تعریفایی که برترین آهنگسازا از جمله بابک بیات از شادمهر کرده،سیاوش قمیشی کرده رو قبول نداره،کارن همایونفریو که کلا هر 10 سال شاید بتونه سعیشو بکنه یه موسیقی بده که مردم دوسش داشه باشن رو درست ترین نظر میدونه،وقتی ام میگن موسیقی رو میسازن که عموم مردم ازش لذت ببرن نه اینکه فقط مادر پدر خود آقای آهنگساز گوش کنن و از هنر بچشون لذت ببرن،میگه نخیر ما موسیقیمون خاصه،هرکسی نمیتونه درکش کنه،البته خب حقم داره،کل تلاششو میکنه 4 نفر گوش بدن ولی چون موسیقیش چیزی نداره هیچوقت موندگار نمیشه....موسیقی علیرضا افکاری رو میکوبه،همه رو میکوبن که بگن ما خوبیم،،اصن شما خوب داداش نیا کار شادمهرو که در حد خودتون نمیدونید و قبل از پخش خراب کن،میخوای تو دید باشی،4 نفر بهت توجه کنن؟این راهش نیس والا،خودتو خرابتر میکنی!
به دوستان شادمهری ام بگم که اگه طرفدارشی خواهشا اگه میخوای لذت ببری از کاراش،اینجا کمتر بیا،چون خواه ناخواه روت حرفای بقیه تاثیر میزاره حتی اگه بهترین آهنگم باشه،4 نفر 1 دقیقه بعد از انتشار بگن بد بود،تو هزارم که از آهنگ خوشت بیاد و به دلت نشسته باشه،وقتی دانلودش میکنی و گوش کنی و قبلش اون نظراتو خونده باشی با دید دیگه ای به اون موسیقی گوش میکنی و میگی گوشش کنیم ولی حتما خیلی بده که این 4 تا کارشناس گفتن بده! پس آهنگارو مثه موقع تقدیر وسبب که یدفه ای ممکن بود تو ماهواره کلیپی از شادمهر ببینیم و بگیم،وای شادمهر آهنگ جدید خونده چقدر خوشحال میشدیم لذت میبردیم و میرفتیم دانلودش میکردیم و خبری از نظرات کارشناسانه ی دوستانم نبود که رومون تاثیر بزاره،،همون زمان که خودمون تشخیص میدادیم آهنگی مثل"بیا اینجا" و "بغض" رو نباید شادمهر بخونه و بهش یجورایی نارضایتی میرسید و میگفتیم مثه "ماندگار" و "تقدیر" و "عادت" و "سبب" و خیلی دیگه از آهنگاش که این بَشر با همه ی اینکه چیزی از موسیقی حالیش نمیشه(به قول کارشناسای این سایت)ولی 80 درصده آهنگاش دلنشین و هیت میشدن که بقیه ی اساتید در آرزو ان که تو کل کارنامه هنریشون و آهنگسازیشون واسه دیگران یکی از آهنگاشونو ملت باهاش خاطره داشته باشن که بازم نمیشه پس مثه اون زمانا زیاد تا قبل انتشار آلبوم نظرات دیگران واستون مهم نباشه و نخونینشون!
راه دیگشم اینه که آهنگی رو که منتشر میشه رو اول گوش کنید،بعد برید ببینید سازنده هاش کیَن که پیش داوری نکنید،آهنگای شادمهرو با این پیش فرض گوش کنین که خودش ساخته(که واقعنم همینطوریه،از زیر ف.ی.ل.ت.ر شادمهر وسواسی رد میشه همه موسیقیا و تنظیما) و بعد از اینکه گوش دادید اگه لذت بردید از آهنگ برید ببینید سازندگانش کیا بودن،اونارو دنبال کنید،اگه بدتون اومد،ببینید کیا سازندگانش بودن،سعی کنید برسونید با اینا همکاری نکنه،نه که قبل از اینکه آهنگ بیاد آی بگین،میلاد هاشمی تنظیم کرده پس هیچی نیس،طرفدارای صفاریان بگن اگه اون تنظیم میکرد فوق العاده میشد،باز کسایی که از صفاریان بدشون بیاد بگن،نه صفاریان موسیقیدان تمام شدس،اگه فلانی تنظیم میکرد خوب بود،باز طرفدار اون یکی بگه نه اینا همه بی سوادن و موسیقیشون هیچی نداره،فقط اگه پایگان درست میکرد عالی میشد،باز طرفداری یکی دیگه اونو بکوبن و به همین ترتیب فقط حالتو از آهنگ بد کنن....میلاد هاشمی بهترین تنظیمو واسه حس خوبیه زده که بعد از آلبوم طرفدار بهترین آهنگ شادمهر و گیراترین کارش بوده از نظر من و همون مردمی که تقدیرو دوست داشتن،تنظیم "فقط با تو عشقم" هیچ مشکلی که نداشت خیلی ام زیبا و نو بود (یکی از کارشناسای عزیز بیاد فنی و دقیق ایراداشو بگه اگه داره که مام بفهمیم)
سعید زمانی ام که کارایی که کرده و تنظیم کرده واقعا بهترینا بوده چه تو آلبوم یراحی چه واسه خواجه امیری که اگه نبود هیچ موقع علیرضا افکاری ملودیای نابشو نمیداد دست اونو خودش همرو تنظیم میکرد!همین تجربه کن واقعا شاید بهترین نیست آهنگش ولی چند سر و گردن از خیلی از کارایی که تو همین امسال اومده بیرون بهتره،به نظر من تو کارای شادمهر در حد"رابطه" بود و نه بیشتر!!
پس خواهشا به این حرفا گوش نکنین که کی آهنگو زودتر گوش داده نظرش چیه و کی دموشو شنیده و اینا همش چرت و پرته،بزارید آلبوم بیاد،بدون نگا کردن به سازنده هاش گوش کنین ببینین دوست دارین،میتونین لحظات تنهاییتونو باهاش پر کنین واسه چند هفته یا نه،،اگه تونستین که یعنی شادمهر کارشو انجام داده،بعد برید ببینید آهنگساز و شاعر و تنظیم هر قطعه کی بوده،اول قطعه هایی که دوس داشتین،نه اینکه اول برین ببینین کدوماشو خودش ساخته هم همونارو اول گوش کنین،ممکنه یکی از آهنگارو گوش کنین اینقد خوشتون بیاد فک کنین خودش ساخته ولی وقتی ببینین متوجه میشین نه خودش نساخته تعجب میکنین ولی همون لذت داره،ولی وقتی ببینین کسی غیر از خودش اون کارو ساخته و بعد برید و اونو گوش کنین اونجا هرچقدرم قشنگ باشه چون پیش زمینه ی بد فکری داشتین از اون سازندگان،به دلتون نمیشینه حتی بهترین آهنگ باشه!
اگرم کلا از آلبومش بعد از گوش دادن خوشتون نیومد،ایراد منطقی بگیرین نه اینکه مثه بت پرستا بگین،چون بقیه واسش ساختن بده،خودش میساخت بهترین بود،نه شادمهرم واسه اینکه به تکرار نیفته و کاراش مثه همیشه متفاوت باشن باید با تیمای جوون و ایده های نو کار کنه،پس گوش کنین و لذت ببرین!
آفرین دوست عزیز. واقعا حرفت حقه..واقعا الان واسه خودم پیش اومده..دوستمون ک اومد گفت ب همیشگی زیاد نچسب و زیاد خوب نیست من نسبت ب همیشگی و آلبوم حس بدی پیدا کردم...
flick
12-03-2016, 06:24 PM
نو این فروم همه عادت دارن از خواننده ها بت بسازن !!
یکی هم بیاد حرفی بزنه انتقادی کنه سریع حملات با جملات بسی زیبا با ژست روشنفکری شروع میشه
فقط در مورد شادمهر میگم !!! زمانی که آقایون 8 ساله بودن و پیش خانم معلمشون داشتن جدول ضرب یاد میگرفتن ، بنده دبیرستان بودم و رفتم کاست شادمهر رو خریدم ... زمانی که آقایون در مهدکودک مشغول بازی بودن بنده کلاس گیتار میرفتم ، زمانی که آقایون روشنفکر رفتن عکس گرفتن برای امتحان نهایی پنجم دبستان ، بنده رفتم عکس گرفتن برای مدرک ارشاد ! زمانی که آقایون رفتن کلاس اول راهنمایی یه سال گیتار تدریس کردم حتی خونه های مردم !!
حالا نمیتونم بیام ایراد بگیرم از آهنگ شادمهر ؟!؟! ادعایی ندارم ولی نظرم رو میگم و ابایی ندارم ! شادمهر رو خیلی بهتر از آقایون میشناسم و با آهنگاش زندگی کردم ... شادمهر برای من اسطورس و خیلی بیشتر از آقایون روشنفکر بهش علاقه دارم ولی وقتی میبینم یه عده آفت رو موزیسین بزرگ میدونه و باهاشون کار میکنه نمیتونم ساکت بشینم
بله بنده یه هفتس دارم آلبوم رو گوش میدم ، افتخاری هم نیست چون آلبوم به نظرم معمولیه ! این نظر شخصی منه و به خودم ربط داره ! این نظر مطمئناً روی نظر بقیه هیچ تاثیری نداره !! من نپسندیدم تمام ! بقیه امیدوارم خوششون بیاد .. وقتی آلبوم اومد هر کی خواست بیاد بحث کنیم در موردش البته بدون تعصب !
والسلام
Aghili
12-03-2016, 06:29 PM
یکی هم بیاد حرفی بزنه انتقادی کنه سریع حملات با جملات بسی زیبا با ژست روشنفکری شروع میشه
فقط در مورد شادمهر میگم !!! زمانی که آقایون 8 ساله بودن و پیش خانم معلمشون داشتن جدول ضرب یاد میگرفتن ، بنده دبیرستان بودم و رفتم کاست شادمهر رو خریدم ... زمانی که آقایون در مهدکودک مشغول بازی بودن بنده کلاس گیتار میرفتم ، زمانی که آقایون روشنفکر رفتن عکس گرفتن برای امتحان نهایی پنجم دبستان ، بنده رفتم عکس گرفتن برای مدرک ارشاد ! زمانی که آقایون رفتن کلاس اول راهنمایی یه سال گیتار تدریس کردم حتی خونه های مردم !!
حالا نمیتونم بیام ایراد بگیرم از آهنگ شادمهر ؟!؟! ادعایی ندارم ولی نظرم رو میگم و ابایی ندارم ! شادمهر رو خیلی بهتر از آقایون میشناسم و با آهنگاش زندگی کردم ... شادمهر برای من اسطورس و خیلی بیشتر از آقایون روشنفکر بهش علاقه دارم ولی وقتی میبینم یه عده آفت رو موزیسین بزرگ میدونه و باهاشون کار میکنه نمیتونم ساکت بشینم
بله بنده یه هفتس دارم آلبوم رو گوش میدم ، افتخاری هم نیست چون آلبوم به نظرم معمولیه ! این نظر شخصی منه و به خودم ربط داره ! این نظر مطمئناً روی نظر بقیه هیچ تاثیری نداره !! من نپسندیدم تمام ! بقیه امیدوارم خوششون بیاد .. وقتی آلبوم اومد هر کی خواست بیاد بحث کنیم در موردش البته بدون تعصب !
والسلام
خوبه آلبوم رو نپسندیدی و معمولیه یه هفته داری گوش میکنی(sm120)
masoud741
12-03-2016, 06:43 PM
والسلام
دوست عزیز لطفا سوال منو هم بی پاسخ نذارید
masoud741
12-03-2016, 08:45 PM
آنقدر دوستان از یاس و ناامیدی حرف زدند واسه ویدئو و آلبوم ک دیگه هیچ شور و هیجانی تو فروم نیست..انگار نه انگار 2روز دیگه ویدئو جدید میاد و ی هفته دیگه آلبوم(sm25)
Farbod-7
12-03-2016, 08:51 PM
آنقدر دوستان از یاس و ناامیدی حرف زدند واسه ویدئو و آلبوم ک دیگه هیچ شور و هیجانی تو فروم نیست..انگار نه انگار 2روز دیگه ویدئو جدید میاد و ی هفته دیگه آلبوم(sm25)
دست پیش میگری پس نیفتی کی بود اینجا فرم گرم باشه پیمان بود حسین بود به خاطر همین چرت و پرتا و یاس یاس شما اونا هم رفتن
entehaa
12-03-2016, 09:16 PM
وقتی حرف تو رو کسی تاثیر نذاشت سعی کن حرف اون طرف هم رو تو تاثیر نذاره
بچسب به علاقه خودت به این فک کن قراره تا چند روز دیگه چندتا کار جدید یه جا از عالیجناب بشنویم منکه وقتی فک میکنم کلی هیجان زده و پر از شوق میشم
jonsnow
12-03-2016, 09:28 PM
کارن همایونفرو نمدونه کی هست و چی هست،فقط چون دو تا موسیقی فیلم زده و شادمهرو به قول خودش کوبونده از این خوشحاله
آخه طنز قضیه اینجاست که اصلن سندی در رابطه با اون نقل قول ارائه نشد.. (sm2)
و جالب ترش اینه که دو سال پیش بچه ها کارن همایون فر رو توی یک محفلی دیده بودن کلی از شادمهر و موسیقیش تعریف کرده بود !
jonsnow
12-03-2016, 09:32 PM
الان دمه آلبومی به نظرم طرفدارای شادمهر باید متحد باشن
و در فضای مجازی به تبلیغات آلبوم کمک کنن
مثل زمان آلبوم طرفدار که باعث شد 22 جولای اینترنت بترکه و سایتای دانلود موزیک یکی یکی سرورهاشون ترکید
Aghili
12-03-2016, 09:52 PM
الان دمه آلبومی به نظرم طرفدارای شادمهر باید متحد باشن
و در فضای مجازی به تبلیغات آلبوم کمک کنن
مثل زمان آلبوم طرفدار که باعث شد 22 جولای اینترنت بترکه و سایتای دانلود موزیک یکی یکی سرورهاشون ترکید
موافقم، نباس اسیره جوسازی و حرفایه بدون مدرک شد.
Hosein333
12-03-2016, 10:02 PM
رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام(sm81)
دوستانی که قدیمی نیستن به یک نکته توجه کنن که حتی الان هم که نزدیکه انتشاره بازم غیر مونا برزویی و یکی دو نفر دیگه هیشکی آلبوم رو نداره اینایی که میان میگن ما البوم رو کلا گوش دادیم و فلان و بیسار همش واسه اینکه بگه من ""گنده ی روابط و ضوابطم"" ما این دوران رو سر تقدیر هم گذروندیم تو این فروم والا هیشکی آلبوم رو نداره ... بعد اینکه ورژن اصلی ترک طرفدار لو رفت دیگه شادمهر از این اشتباها نمیکنه
masoud741
12-03-2016, 10:11 PM
وقتی حرف تو رو کسی تاثیر نذاشت سعی کن حرف اون طرف هم رو تو تاثیر نذاره
بچسب به علاقه خودت به این فک کن قراره تا چند روز دیگه چندتا کار جدید یه جا از عالیجناب بشنویم منکه وقتی فک میکنم کلی هیجان زده و پر از شوق میشم
درسته حرفت داداش.من دیگه ب حرف کسی گوش نمیدم.شاید همیشگی از نظر اون دوستمون خوب نباشه ولی من کاری ب کسی ندارم وقتی ویدئو اومد نظرم و میگم
masoud741
12-03-2016, 10:23 PM
دوستانی که قدیمی نیستن به یک نکته توجه کنن که حتی الان هم که نزدیکه انتشاره بازم غیر مونا برزویی و یکی دو نفر دیگه هیشکی آلبوم رو نداره اینایی که میان میگن ما البوم رو کلا گوش دادیم و فلان و بیسار همش واسه اینکه بگه من ""گنده ی روابط و ضوابطم"" ما این دوران رو سر تقدیر هم گذروندیم تو این فروم والا هیشکی آلبوم رو نداره ... بعد اینکه ورژن اصلی ترک طرفدار لو رفت دیگه شادمهر از این اشتباها نمیکنه
(sm93)
Aghili
12-03-2016, 10:28 PM
اگه تا آخره این ترانه با من باشی
واسه تو سقفی از آهنگ و صدا میسازم
(sm127)
flick
12-03-2016, 10:54 PM
بابا قدیمی (sm70) احسانم ehsan1361 (sm70) سریع قضاوت نکن چون فک کنم پیرتر از این حرفام
میدونی آلبوم همین الان دست چند نفره (sm70)
_Khashi_
12-03-2016, 10:54 PM
شما طرفدارای شادمهر با خودتون هم درگیر هستین چه برسه به بقیه (sm2)
flick
12-03-2016, 10:57 PM
والا من پیشنهاد دادم که آلبوم رو بزنیم ولی گفتن خودمون از آیتونز میزنیم نیاز نیست
Milik
12-03-2016, 10:57 PM
اسی دیدی چه زود شناختمت ...
flick
12-03-2016, 10:59 PM
اسی دیدی چه زود شناختمت ...
چون کارت درسته ، وجودت پاکه ، باطنت برف ِ بی قر و قمپزو قیف و قپی
بازم بگم ؟ (sm120)
Aghili
12-03-2016, 10:59 PM
شما طرفدارای شادمهر با خودتون هم درگیر هستین چه برسه به بقیه (sm2)
فتنه رو کسی دیگه انداخت وگرنه وارث اومد..فقط با تو اومد..تاپیک اینجوری نشد/
Milik
12-03-2016, 11:00 PM
چون کارت درسته ، وجودت پاکه ، باطنت برف ِ بی قر و قمپزو قیف و قپی
بازم بگم ؟ (sm120)
نه دیگه قبوله - همه اینایی که گفته بیشتر به خودت برمیگرده (sm176)
_Khashi_
12-03-2016, 11:01 PM
فتنه رو کسی دیگه انداخت وگرنه وارث اومد..فقط با تو اومد..تاپیک اینجوری نشد/
ریا نباشه منم آلبوم را دارم (sm59)
Milik
ریا باشه یا نباشه مهم نیست منم آلبوم ندارم
flick
والا من که دیگه حوصله این حرفا رو ندارم ! انگار مشکل گوش دادن من به آلبومیه که رفیقم برام فرستاده بدون واسطه و قیف و قپی !
گوش بدین ایشالا خوشتون بیاد چون مهم شادمهره و البته طرفدارش
flick
12-03-2016, 11:02 PM
ریا نباشه منم آلبوم را دارم (sm59)
وقتی آلبوم منصور رو خودم زدم اونوقت میفهمی (sm2)
_Khashi_
12-03-2016, 11:04 PM
apagado جان ، آلبوم منصور اگه دست تو یکی بیفته که دیگه باید من جمع کنم از این جا (sm2)سمپلشم گیرت نمیاد بالام جان(sm70)
Aghili
12-03-2016, 11:05 PM
یه دهن از آلبوم شادمهر رو بخون..روز سرد رو(sm51)
flick
12-03-2016, 11:05 PM
apagado جان ، آلبوم منصور اگه دست تو یکی بیفته که دیگه باید من جمع کنم از این جا (sm70) سمپلشم گیرت نمیاد بالام جان
(sm2)
خواهیم دید (sm70) از زیر سنگم شده گیر میارم (sm2)
_Khashi_
12-03-2016, 11:07 PM
خواهیم دید (sm70) از زیر سنگم شده گیر میارم (sm2)
بنظر من بیا تایم آهنگ های شادمهر رو بگو اگه راست میگی که انقدر فوش نخوری ازشون (sm2)
severi
12-03-2016, 11:07 PM
به امید شنیدن البوم زیبای تجربه کن
من که همچنان رو اهنگ تجربه کن تو ماشینم قفلم
flick
12-03-2016, 11:09 PM
بنظر من بیا تایم آهنگ های شادمهر رو بگو اگه راست میگی که انقدر فوش نخوری ازشون (sm2)
چه گیری دادین به تایم (sm2) واقعاً شماها واژه ای به نام اسکل را به معنای واقعی کلمه معنی کرده اید (sm2)
_Khashi_
12-03-2016, 11:10 PM
چه گیری دادین به تایم (sm2) واقعاً شماها واژه ای به نام اسکل را به معنای واقعی کلمه معنی کرده اید (sm2)
خب تایم شون رو بزن بعد پخش مشخص می شه صداقتت برای هرکی که شک داره
Milik
12-03-2016, 11:11 PM
اسی بیا واسه شروع آلبوم رو واسه من بفرست تا ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم (sm120)
flick
12-03-2016, 11:12 PM
خب تایم شون رو بزن بعد پخش مشخص می شه صداقتت برای هرکی که شک داره
عجبا (sm29) منو به جون بچم قسم داره
اصن خالی بستم آلبومو ندارم
_Khashi_
12-03-2016, 11:12 PM
اسی بیا واسه شروع آلبوم رو واسه من بفرست تا ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم (sm120)
#آب گل آلود(sm2)
flick
12-03-2016, 11:13 PM
شروعش که اینه پایانش به پستو ختم میشه حتماً(sm2)
_Khashi_
12-03-2016, 11:14 PM
عجبا (sm29) منو به جون بچم قسم داره
اصن خالی بستم آلبومو ندارم
پس نیا با اعصاب طرفدارای منتظرش بازی نکن
یه تایم آهنگ گفتن چیزی رو لو نمیده حداقل ادعاهاتو اثبات میکنه
(sm10)
Milik
12-03-2016, 11:15 PM
شروعش که اینه پایانش به پستو ختم میشه حتماً(sm2)
اینجوری شروع میشه که آلبوم رو میدی به من منم یه شماره حساب میدم هر کی خواست آلبوم رو براش با بهترین کیفیت و بسته بندی مقوایی و با قیمت 50 هزارتومن به دستش میرسانم
_Khashi_
12-03-2016, 11:16 PM
اینجوری شروع میشه که آلبوم رو میدی به من منم یه شماره حساب میدم هر کی خواست آلبوم رو براش با بهترین کیفیت و بسته بندی مقوایی و با قیمت 50 هزارتومن به فروش میرسانم
نکات مهم (sm2)
Milik
12-03-2016, 11:16 PM
رمز گشایی با موفقیت انجام شد با تشکر ...
flick
12-03-2016, 11:17 PM
پس نیا با اعصاب طرفدارای منتظرش بازی نکن
یه تایم آهنگ گفتن چیزی رو لو نمیده حداقل ادعاهاتو اثبات میکنه
(sm10)
راست میگی نباید میگفتم (sm25)
همین تایم لو بره دردسر میشه نمیشه ؟!؟! گور بابای ثابت کردن ادعا مگه من میخوام خودمو ثابت کنم !!!
Milik
12-03-2016, 11:17 PM
ادعات رو بده من من خودم با قیمت ثابت میفروشمش
flick
12-03-2016, 11:18 PM
اینجوری شروع میشه که آلبوم رو میدی به من منم یه شماره حساب میدم هر کی خواست آلبوم رو براش با بهترین کیفیت و بسته بندی مقوایی و با قیمت 50 هزارتومن به دستش میرسانم
بعد فک نمیکنی رفیق منو بگیرن و در میدان میوه تره بار بورلی هیلز دار بزنن ؟(sm120)
Milik
12-03-2016, 11:20 PM
بعد فک نمیکنی رفیق منو بگیرن و در میدان میوه تره بار بورلی هیلز دار بزنن ؟(sm120)
هر چیزی یه بهایی داره ... حلواش رو خودم میخرم ... (sm25)
flick
12-03-2016, 11:20 PM
ادعات رو بده من من خودم با قیمت ثابت میفروشمش
ادعای ما پیرمردا خریداری نداره (sm172) قرص ویاگرا هم دردی رو دوا نمیکنه (sm25)(sm2)
Milik
12-03-2016, 11:21 PM
ادعای ما پیرمردا خریداری نداره (sm172) قرص ویاگرا هم دردی رو دوا نمیکنه (sm25)(sm2)
دود از کنده بلند میشه ...
flick
12-03-2016, 11:22 PM
دود از کنده بلند میشه ...
کنده تو خالی(sm25) احساس پیری میکنم (sm25)
_Khashi_
12-03-2016, 11:23 PM
طرفدارای شادمتر غیبشون زد تایپیک افتاد دست ما (sm2)
flick
12-03-2016, 11:23 PM
برم زیاد اینجا رو چت روم نکنم
شب خوش (sm10)
Aghili
12-03-2016, 11:26 PM
راست میگی نباید میگفتم (sm25)همین تایم لو بره دردسر میشه نمیشه ؟!؟! گور بابای ثابت کردن ادعا مگه من میخوام خودمو ثابت کنم !!!دقیقا میخوای خودتو ثابت کنی. حرفایی هم که میزنی همیشه مابین بوده عزیزم/
Milik
12-03-2016, 11:28 PM
کنده تو خالی(sm25) احساس پیری میکنم (sm25)
جایی برای پیرمردها نیست ...
masoud741
12-03-2016, 11:28 PM
آقایی ک ب قول خودت نمیتونی اطلاعات بدی حتی دقیقه ترانه همیشگی یا حتی اینکه نظرتو بگی ک تجربه کن بهتره یا همیشگی پس بیخود اومدی با اعصاب طرفداران بازی کردی و گفتی آلبوم خوب نیست خودت واسه خودت گوش کن و هیچی نگو..حالا چون تو خوشت نیومده دلیلی نمیشه ک بگی آلبوم معمولیه..
Aghili
12-03-2016, 11:42 PM
زمانی که آقایون 8 ساله بودن و پیش خانم معلمشون داشتن جدول ضرب یاد میگرفتن ، بنده دبیرستان بودم و رفتم کاست شادمهر رو خریدم ... زمانی که آقایون در مهدکودک مشغول بازی بودن بنده کلاس گیتار میرفتم ، زمانی که آقایون روشنفکر رفتن عکس گرفتن برای امتحان نهایی پنجم دبستان ، بنده رفتم عکس گرفتن برای مدرک ارشاد ! زمانی که آقایون رفتن کلاس اول راهنمایی یه سال گیتار تدریس کردم حتی خونه های مردم !!
شادمهر رو خیلی بهتر از آقایون میشناسم
فدایه بی ادعا بودنت.تلاش نکردن برا اثبات خودت(sm132)
severi
12-04-2016, 12:02 AM
اتفاقا من هم البوم مسافر رو دوم دبیرستان تهیه کردم ولی دلیل نمیشه بخاطر این قضیه فکر کنم هنرمن مورد علاقم باید طبق علایق شخصی من البوم یا ترانه به بازار عرضه کنه. صبر میکنم و به باور و اعتمادش به جوونترها تو این دوره از موسیقیش احترام میذارم
entehaa
12-04-2016, 12:38 AM
اقا احسان خوش برگشتی
entehaa
12-04-2016, 01:20 AM
همسر فرشباف گفته بهترین البوم تاریخ شادمهر
_Khashi_
12-04-2016, 01:21 AM
(sm2)
Hosein333
12-04-2016, 02:56 AM
شایدم درست گفته باشه
ولی باید یه جورایی از شوهرشم تعریف کنه
باید خودمون گوش کنیم زن فرشباف بهتره بره فرش ببافه
Hobbit
12-04-2016, 07:50 AM
وای وای وای
روز سرد چه سوزی داره
چه اوجی بگیره شادمهر تو اهنگ
چه کلیپی در بیاد ازش
وای وای وای
flick
12-04-2016, 08:04 AM
فدایه بی ادعا بودنت.تلاش نکردن برا اثبات خودت(sm132)
این حرفا اصلاً به شما مربوط نبود که نقل گرفتی !! بعدشم این حرفا رو زدم که بگم به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم حداقل بیشتر از بعضی ها
دیگه هم از من نقل نگیر
flick
12-04-2016, 08:07 AM
اقا احسان خوش برگشتی
(sm176) دیگه برگشتن خیـــــــــــــالههههه
flick
12-04-2016, 08:08 AM
احتمالاً رفقای ایشون هم آلبوم رو دارن چون حسابش در رفته از دستشون
Aghili
12-04-2016, 08:36 AM
این حرفا اصلاً به شما مربوط نبود که نقل گرفتی !! بعدشم این حرفا رو زدم که بگم به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم حداقل بیشتر از بعضی ها
دیگه هم از من نقل نگیر
نمیتونی جوابمو درست بدی بچه بازی هم درنیار.
باشه نقل نمیگیرم تو هم حرف میزنی زیرش بنویس به کی مربوطه و به کی مربوط نیست عزیزم(sm120)
flick
12-04-2016, 08:39 AM
نمیتونی جوابمو درست بدی بچه بازی هم درنیار.
باشه نقل نمیگیرم تو هم حرف میزنی زیرش بنویس به کی مربوطه و به کی مربوط نیست عزیزم(sm120)
آره نمیتونم جوابتو درست بدم (sm70)
flick
12-04-2016, 08:43 AM
بحث فاییده نداره
تمام تا اومدن آلبوم (sm27)
Aghili
12-04-2016, 08:45 AM
آره نمیتونم جوابتو درست بدم (sm70)
ما که بعد آلبوم میریم سراغه زندگی .یه گل بهت بدم دلخوری و این حرفا نباشه حداقل(sm10)
flick
12-04-2016, 08:50 AM
ما که بعد آلبوم میریم سراغه زندگی .یه گل بهت بدم دلخوری و این حرفا نباشه حداقل(sm10)
والا منم بعد آلبوم تولد یه سالگی پسرمه ، ما هم میریم دنبال زندگی ، همه میرن سراغ زندگی !!! ینی الان هم سراغ زندگی رفتیم وگرنه شب تا ساعت 11 و الان 6 و نیم صبح سر کار نبودیم
نه بابا دلخوری چیه من اینجا خیلی بدتر از این حرفا رو شنیدم ولی عارم نشده :/ عوارض پیریه هر چی میسوزونن درد نداره (sm120)
Aghili
12-04-2016, 09:19 AM
والا منم بعد آلبوم تولد یه سالگی پسرمه ، ما هم میریم دنبال زندگی ، همه میرن سراغ زندگی !!! ینی الان هم سراغ زندگی رفتیم وگرنه شب تا ساعت 11 و الان 6 و نیم صبح سر کار نبودیم
نه بابا دلخوری چیه من اینجا خیلی بدتر از این حرفا رو شنیدم ولی عارم نشده :/ عوارض پیریه هر چی میسوزونن درد نداره (sm120)
تولده پسرتم مبارک باشه(sm127) منم عوارض پیریه نافرمی کردم کنترل اعصابم از دستم رفته(sm120)
در هر صورت مخلصتم(sm127)
farid007
12-04-2016, 09:35 AM
من هر چی دمو شنیدم عالی بوده
منتظر یه البوم بی نظیرم
این موزیکا این تنظیما همه کار خود شادمهره
واسه اینم از چهار تا جوون کمک گرفته که بی ادعا باشن و هر جا بخواد دست ببره تو موزیک
اینا واقعا اگه انقد لول بالا هستن چرا تا حالا یه موزیک تو این سطح نداشتن؟؟
اصلا باور پذیر نیست که امثال سعید زمانی و هاشمی و ... همچین موزیکایی بسازن
بی نظیره البوم
فقط از یه تراک هنوز رو نمایی کرده که فک کنم بهترین تراک البوم همون باشه
فقط باید لذت برد
روز سرد منو یاد محال انداخت لحن خوندنش
Aghili
12-04-2016, 09:39 AM
اون روز و میبینم
بگردی دنبالم
بپرسی از همه
هنوز دوست دارم؟
به این فکر کنم
چی موند ازت برام
به این فکر کنی
بدونه تو کجام
بدونه تو کجام(sm74)
mortezi212
12-04-2016, 10:25 AM
مو به تنم سیخ میکنه این شادمهر.... روز سرد عجب چیزی بود
یکم انصاف داشته باشید از این دمو ها مشخصه که آلبوم عالیه
من هنوز به این معتقدم شادمهر هنوز آس آلبومو رو نکرده
mortezi212
12-04-2016, 10:27 AM
واقعا(sm74)(sm81)
hamidjalab1
12-04-2016, 10:47 AM
صدای شادمهر تمام کمبودارو جبران میکنه
روز سرد لحنش پاپکرن(sm81)(sm81)(sm81)
عاقا فهمیدیم عالبومو دارین گوش کردین نمودین مارو
نمیدونم چرا به عاهنگ ادامه میدمت خوشبینم(sm59)
worldpic
12-04-2016, 12:21 PM
همیشگی (sm127)
روز سرد (sm127)
عقل و عشق (sm127)
غرور (sm127)
تنهایی هام (sm127)
تکرارم کن (sm127)
ادامه میدمت (sm127)
تجربه کن (sm127)
یکی از یکی سرتر
Hobbit
12-04-2016, 12:48 PM
عجیب دیونه کرده روز سرد منو
^Amin^
12-04-2016, 01:20 PM
اوه خداااااااا عجب دمویی عجب صدایی خدا نکشت شادمهر دیوونم کردی
GreenWorld
12-04-2016, 02:11 PM
خنده داره کسی که میگه آلبومو گوش دادم،میگه پیشنهاد دادم آلبومو بزنیم رو سایت،مدیرای سایت گفتن از آیتیونز میگیریم بعد میگه من هیچ ادعایی ندارم ولی بدانید و آگاه باشید که من یه سال گیتار دستم میگرفتم پس میتونم بیام آلبوم شادمهرو قبل از منتشر شدنش بکوبم چون تو آهنگاش اونم گیتار میزنه،بالاخره منم یه سال گیتار دستم گرفتم ولی بازم بدونین هیچ ادعایی ندارم،باز میگن دقیقه ی آهنگارو بهمون بگو،میگه نه قسمم دادن نگم،خب پس اگه قسمت دادن نگی،چرا میای میگی آهنگاش مالی نیس،خب قسمت دادن که هیچ چیزی در مورد آهنگا نگی چه بَدن چه خوبَن،همش تناقض و تناقض،فقط یکی مثه آقا مسعود تو این تاپیک و بقیه ی زود باورا گنده اومدنای شمارو باور میکنن و میگن آره،خبر بده داداش و هی شماها رو باد میکنن(sm70)
خب تو که نمیخوای پخششون کنی،میخوای تایمشونو بگی،هیچکسم از اینکه تایم بگی ناراحت نمیشه حتی خود شادمهر چونکه مثلا آهنگی رو نشنیده باشی و بهت بگن 5 دقیقس یا 3 دقیقه فرقی نمیکنه واسه خوانندش چون اهنگش لو نرفته و کسی نشنیده فقط از تایمش خبر دارن (sm2) شما تایمشو بگو،اصن قَسَمی که دادنت رو من گردن میگیرم،شما تایمو بگو لااقل،لااقل از دوستت تایمارو بپرس بهت بگه،حالا گوشم ندادی،ندادی (sm128)
ولی واقعا دمت گرم که کم نمیاری،و دمت گرم که شما باعث میشین امثال من که زیاد اهل پست دادن نیستم،با شنیدن حرفای خنده دار شما بیام پست بدم،یه زمانی ام میگفتی رفیقم یه شات از ویدیوی جدید شادمهر داده که اووف عجب تیپی داره و دارن یکیو اعدام میکنن،اونموقع قبل از اهنگ"فقط با تو عشقم" بود،ازونموقع سه تا کلیپ داده که تو هیچکدوم کسیو اعدام نکردن،امیدوارم تو این چند کلیپ باقیمونده لااقل یکیو اعدام کنن که شمام یکی از حرفات لااقل درست در بیاد!(sm98)
masoud741
12-04-2016, 02:32 PM
خنده داره کسی که میگه آلبومو گوش دادم،میگه پیشنهاد دادم آلبومو بزنیم رو سایت،مدیرای سایت گفتن از آیتیونز میگیریم بعد میگه من هیچ ادعایی ندارم ولی بدانید و آگاه باشید که من یه سال گیتار دستم میگرفتم پس میتونم بیام آلبوم شادمهرو قبل از منتشر شدنش بکوبم چون تو آهنگاش اونم گیتار میزنه،بالاخره منم یه سال گیتار دستم گرفتم ولی بازم بدونین هیچ ادعایی ندارم،باز میگن دقیقه ی آهنگارو بهمون بگو،میگه نه قسمم دادن نگم،خب پس اگه قسمت دادن نگی،چرا میای میگی آهنگاش مالی نیس،خب قسمت دادن که هیچ چیزی در مورد آهنگا نگی چه بَدن چه خوبَن،همش تناقض و تناقض،فقط یکی مثه آقا مسعود تو این تاپیک و بقیه ی زود باورا گنده اومدنای شمارو باور میکنن و میگن آره،خبر بده داداش و هی شماها رو باد میکنن(sm70)
خب تو که نمیخوای پخششون کنی،میخوای تایمشونو بگی،هیچکسم از اینکه تایم بگی ناراحت نمیشه حتی خود شادمهر چونکه مثلا آهنگی رو نشنیده باشی و بهت بگن 5 دقیقس یا 3 دقیقه فرقی نمیکنه واسه خوانندش چون اهنگش لو نرفته و کسی نشنیده فقط از تایمش خبر دارن (sm2) شما تایمشو بگو،اصن قَسَمی که دادنت رو من گردن میگیرم،شما تایمو بگو لااقل،لااقل از دوستت تایمارو بپرس بهت بگه،حالا گوشم ندادی،ندادی (sm128)
ولی واقعا دمت گرم که کم نمیاری،و دمت گرم که شما باعث میشین امثال من که زیاد اهل پست دادن نیستم،با شنیدن حرفای خنده دار شما بیام پست بدم،یه زمانی ام میگفتی رفیقم یه شات از ویدیوی جدید شادمهر داده که اووف عجب تیپی داره و دارن یکیو اعدام میکنن،اونموقع قبل از اهنگ"فقط با تو عشقم" بود،ازونموقع سه تا کلیپ داده که تو هیچکدوم کسیو اعدام نکردن،امیدوارم تو این چند کلیپ باقیمونده لااقل یکیو اعدام کنن که شمام یکی از حرفات لااقل درست در بیاد!(sm98)
این دوستمون انتظار داره شادمهر ی آلبوم تو سبک تقدیر و ماندگار و سبب و عادت و... بده واسه همین ب این آلبوم میگه معمولی... داداش شادمهر هیچوقت خودشو تکرار نمیکنه؟..من این دموها را ک شنیدم همشون عالی بودند و مطمئنم آلبوم عالیه
Gsshop
12-04-2016, 02:35 PM
دمو روز سرد رو شنیدم فکر کردم سامان جلیلی داره می خونه
masoud741
12-04-2016, 02:45 PM
این دوستمون انتظار داره شادمهر ی آلبوم تو سبک تقدیر و ماندگار و سبب و عادت و... بده واسه همین ب این آلبوم میگه معمولی... داداش شادمهر هیچوقت خودشو تکرار نمیکنه؟..من این دموها را ک شنیدم همشون عالی بودند و مطمئنم آلبوم عالیه
shahkar
12-04-2016, 02:48 PM
(sm10)
masoud741
12-04-2016, 02:52 PM
ویدئو همیشگی دوشنبه ساعت 8 شب(sm118)
GreenWorld
12-04-2016, 03:09 PM
نه داداش مسله این نیس اصن،همون زمان تقدیرم میگفتن شادمهر قدیمیاش بهتر بود،تقدیرم درسته خوبه ولی به ماندگار نمیرسه،باز میگفتن محال درسته خوبه ولی فال قهوه نمیرسه،فال قهوه خیلی خوبه،ولی به آدم و حوا نمیرسه،آدم و حوا درسته خوبه ولی به دهاتی نمیرسه و باید تو سبک آلبوم دهاتی و مسافر آلبوم بده و فقط همون قدیمیاش خوبه!!
کلا مختص شادمهر نیس این قضیه،هرکسی با یه دوره زمانی از عمرش با یه سری چیزا خاطره داشته و نوستالژی شده و گذشته رفته،تو همه چیز همینطوریه،ما ملت همیشه میگیم گذشته بهتر بود،چه کشورمون،چه حکومتمون،چه دین و ایمانمون و اعتقاداتمون،رییس جمهور قبلیمون از جدیده،قبل تره از قبلیه،دوران شاه از الان،کلا همه چیمون قبلا بهتر بوده و روز به روز بدتر میشه و البته اینجوری حس میکنیما،حتی اگه با دلیل هم بهمون بگن نگا بنا به این دلیل و این دلیل بهتر شده یچیزایی،بازم میگیم نه قبلن بهتر بود...من خودمم همینطوری ام،آهنگای پارسالو از امسال بهتر میدونم،آهنگای دو سال پیشو خاطره انگیزتر از پارسال و برو همینجور به ترتیب،این رَوَند ادامه داره،ولی موسیقی رو آدم باید با گذر زمان قضاوت کنه،،شاید چند سال دیگه از همین آهنگ"تجربه کن"که میگیم و میگن یه کار معمولی بود،به عنوان شاهکار یاد کنن چون ممکنه خیلیا با این آهنگ خاطره هایی ساخته باشن تو این مدت که چندسال دیگه با شنیدن این آهنگ یاد خاطرات الانشون بیفتن و بگن،وای یادش بخیر،شادمهر اون زمان چه آهنگا میخوند،الان دیگه خوب نیس و به همین ترتیب باز سالای بعدش از اون زمان یاد کنن...خنده داره و جالب ولی خب حقیقته،ماها نوستالژی بازیم،از بو و رایحه ها نوستالژی درست میکنیم چه برسه از موسیقیا!!(sm27)
masoud741
12-04-2016, 03:17 PM
نه داداش مسله این نیس اصن،همون زمان تقدیرم میگفتن شادمهر قدیمیاش بهتر بود،تقدیرم درسته خوبه ولی به ماندگار نمیرسه،باز میگفتن محال درسته خوبه ولی فال قهوه نمیرسه،فال قهوه خیلی خوبه،ولی به آدم و حوا نمیرسه،آدم و حوا درسته خوبه ولی به دهاتی نمیرسه و باید تو سبک آلبوم دهاتی و مسافر آلبوم بده و فقط همون قدیمیاش خوبه!!
کلا مختص شادمهر نیس این قضیه،هرکسی با یه دوره زمانی از عمرش با یه سری چیزا خاطره داشته و نوستالژی شده و گذشته رفته،تو همه چیز همینطوریه،ما ملت همیشه میگیم گذشته بهتر بود،چه کشورمون،چه حکومتمون،چه دین و ایمانمون و اعتقاداتمون،رییس جمهور قبلیمون از جدیده،قبل تره از قبلیه،دوران شاه از الان،کلا همه چیمون قبلا بهتر بوده و روز به روز بدتر میشه و البته اینجوری حس میکنیما،حتی اگه با دلیل هم بهمون بگن نگا بنا به این دلیل و این دلیل بهتر شده یچیزایی،بازم میگیم نه قبلن بهتر بود...من خودمم همینطوری ام،آهنگای پارسالو از امسال بهتر میدونم،آهنگای دو سال پیشو خاطره انگیزتر از پارسال و برو همینجور به ترتیب،این رَوَند ادامه داره،ولی موسیقی رو آدم باید با گذر زمان قضاوت کنه،،شاید چند سال دیگه از همین آهنگ"تجربه کن"که میگیم و میگن یه کار معمولی بود،به عنوان شاهکار یاد کنن چون ممکنه خیلیا با این آهنگ خاطره هایی ساخته باشن تو این مدت که چندسال دیگه با شنیدن این آهنگ یاد خاطرات الانشون بیفتن و بگن،وای یادش بخیر،شادمهر اون زمان چه آهنگا میخوند،الان دیگه خوب نیس و به همین ترتیب باز سالای بعدش از اون زمان یاد کنن...خنده داره و جالب ولی خب حقیقته،ماها نوستالژی بازیم،از بو و رایحه ها نوستالژی درست میکنیم چه برسه از موسیقیا!!(sm27)
آره داداش حرفت درسته...بهتره ب کسی توجه نکنیم و منتظر ویدئو همیشگی و آلبوم باشیم و از شنیدمش لذت ببریم
9NIMA1
12-04-2016, 03:57 PM
عجب دمووویی!! عجب صدااایی!(sm74)(sm127)
majid136
12-04-2016, 03:59 PM
منتظر یه البوم بی نظیرم
واسه اینم از چهار تا جوون کمک گرفته که بی ادعا باشن و هر جا بخواد دست ببره تو موزیک
بی نظیره البوم
فقط باید لذت برد
صداش منو هم یاد آهنگ محال انداخت
flick
12-04-2016, 04:01 PM
هنوزم اینجا سیگار دود میکنن ... هنوزم اینجا یه شوخی رو جدی میگیرن ! شوخی با رفیق بنده رو به منزله صحنه اعدام در ویدئو شادمهر میدونن آنهم در میدان میوه و تره بار!!! و به همین اندازه هم درک ندارن !! هنوزم حب و بغض در جریانه و تمامی نداره !
اینجا هنوزم سیگار دود میکنند ... درسته این بحث های مسخره رو ول کنیم !!
حیف موزیک باران ...
majid136
12-04-2016, 04:16 PM
اون روزُ میبینم
بگردی دنبالم
بپرسی از همه
هنوز دوسِت دارم؟(sm74)
severi
12-04-2016, 04:16 PM
خیلی دمو زیبایی بود
دائم رو تکراره
shahkar
12-04-2016, 05:17 PM
بچه ها ازت خواستن دقیقه و ثانیه آهنگ همیشگی رو بگی.نه گفتیم اسم دوستت رو بگی نه شعر رو بده و نه چیزیی دیگه ای.
یا یه سوال دیگه. دختره تو آهنگ همیشگی می خونه یا نه؟
کسی قصد بی احترامی نداره.
masoud741
12-04-2016, 06:05 PM
بچه ها ازت خواستن دقیقه و ثانیه آهنگ همیشگی رو بگی.نه گفتیم اسم دوستت رو بگی نه شعر رو بده و نه چیزیی دیگه ای.
یا یه سوال دیگه. دختره تو آهنگ همیشگی می خونه یا نه؟
کسی قصد بی احترامی نداره.
آره والله .میگه نمیتونم اطلاعات بدم...آخه مگه دقیقه آهنگ چیه ک نمیتونه اطلاع بدی..یا حتی بهش گفتم ب نظر خودت همیشگی قشنگتره یا تجربه کن ولی بازم دوستمون جواب نداد
Hosein333
12-04-2016, 06:13 PM
منتظر یه البوم بی نظیرم
بی نظیره البوم
فقط باید لذت برد
دقیقا
Hosein333
12-04-2016, 06:14 PM
مو به تنم سیخ میکنه این شادمهر.... روز سرد عجب چیزی بود
یکم انصاف داشته باشید از این دمو ها مشخصه که آلبوم عالیه
من هنوز به این معتقدم شادمهر هنوز آس آلبومو رو نکرده
اهنگ خوبیه واقع خوبه
حداقل دمو منو داغون کرد
Hosein333
12-04-2016, 06:16 PM
صدای شادمهر تمام کمبودارو جبران میکنه
روز سرد لحنش پاپکرن(sm81)(sm81)(sm81)
عاقا فهمیدیم عالبومو دارین گوش کردین نمودین مارو
نمیدونم چرا به عاهنگ ادامه میدمت خوشبینم(sm59)
من از قبل تر گفته بودم به روز سرد یه حس خاصی دارم
نمیدونم ولی یه حسی میگفت این اهنگ خیلی قشنگ میشه (sm127)
worldpic
12-04-2016, 06:21 PM
غرور هم باید شنیدنی باشه... (sm118)
Hosein333
12-04-2016, 06:21 PM
کاملا درست بود نظرت (sm176)