توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
entehaa
12-08-2016, 07:37 PM
اینجا نسل شادمهری زیاده
یکی انتها که قبلا احساس میکنم خبراش بیشتر بود (sm120)
یکی شهاب پرشیا که پسر خوبی بود تو فروم نسل
انتها نکنه آمار اینجا رو خودت بردی(sm2)
نسل شادمهر که فرومش از کار افتاده کجا میخوام ببرم خودشون بو کشیدن لونه زنبورو پیدا کردن(sm17)
ولی فعلا نمیشه حق رو به هیچ یک از طرفین داد تا پخش البوم(sm120)
Farbod-7
12-08-2016, 07:38 PM
نسل شادمهر که فرومش از کار افتاده کجا میخوام ببرم خودشون بو کشیدن لونه زنبورو پیدا کردن(sm17)
ولی فعلا نمیشه حق رو به هیچ یک از طرفین داد تا پخش البوم(sm120)
به هر حال من مشکوکم (sm2)
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:39 PM
ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این شوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه اونم کی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
خیلی لایک
Farbod-7
12-08-2016, 07:42 PM
عجب استدلالی داره این مدیریت خوب
موافق= لایک
منتقد= فحش
ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این شوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه اونم کی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
البته شاید دوستمون از همین ناراحته ک نتونسته مثلا مثل البوم طرفدار قبل ریلیز گوش کرده باشه.
ما که از این مهندس چیزی ندیدیم بعیدم میدونم چیزی رو کنه چون ی بیت یا یه تیکه از کار لو بره دوستشون ترور میشن من نمیدونم با اینهمه ادعایی ک ایشون میکنه البومو شنیده امنیت رفیقشون ب خطر نمیوفته؟ ولی بحث تایم البوم و... میشه دوستشون امنیتشون دچار خطر میشه
entehaa
12-08-2016, 07:43 PM
ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
ایشون همون رفیق شما هستن دیگه با یه ای دی دیگه اومدن(sm59)
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:46 PM
دوستان عزیز همین الان با امیر حرف زدم.ایشون اصلا شخصی به اسم بهنود رو نمیشناسه و اصلا نمیدونست کی رو میگم.پس یکی دیگه از دروغ های این flick روانپریش هم مشخص شد.دوستان به حرف این افراد گوش ندین.بدون جبهه گیری برین به سراغ آلبوم و لذت ببرین.
entehaa
12-08-2016, 07:46 PM
به هر حال من مشکوکم (sm2)
بدبین شدی چرا باور نمیکنی(sm51)
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:47 PM
اون دوره هایی که با دروغ و فحاشی و زیر سوال بردن و تهمت و هتاکی میشد معروف بشی گذشت آقای flick
entehaa
12-08-2016, 07:48 PM
دوستان عزیز همین الان با امیر حرف زدم.ایشون اصلا شخصی به اسم بهنود رو نمیشناسه و اصلا نمیدونست کی رو میگم.پس یکی دیگه از دروغ های این flick روانپریش هم مشخص شد.دوستان به حرف این افراد گوش ندین.بدون جبهه گیری برین به سراغ آلبوم و لذت ببرین.
گویا این بهنود از نزدیکای ارمین هاشمیه(sm120)
Farbod-7
12-08-2016, 07:48 PM
بدبین شدی چرا باور نمیکنی(sm51)
اینجا خیلی خوب برسی شده بود
میدونم میدونم(sm120)
manam69
12-08-2016, 07:49 PM
ببین فربدجان به جان شادمهری که واسه تو و من عزیزه و با عاشقانه هاش زندگیب کردیم وصداش برامون ماورای خیلی از چیزای دیگه اس سوالم اینه درسته که وقتی از چیزی مطلع نیستیم قضائتش کنیم؟ من شما یا بقیه دوستان میدونیم بین شادمهر و فرشبافو این تیمی که میگن چه روال کاری پیش اومده ؟ خبر داریم ؟ من که ندارم خب؟ فقط حرفم اینه اگه کسی خبر داره خوش به حالش البوم شنیده خوش به حالش نوش جونش فقط نیاد اینجا قببل از انتشارش با دل یه عده هوادار عاشق که خیلی وقته با شادمهر ارتباط عاطفی دارن و گوش هاشئن پر از ترانه هایی هست که از قدیم خونده تا الان باز یکنه و اگه ادعا کرد و روش اصرار کرد بیاد پس ثابتش کنه و اگر نکرد لطفا و خواهش بس کنه و هیچی نگه بزاره ماهایی که نشنیدیم خودمون بشنویم و خودمون تو خلوت خودمون قضاوت کنیم و اگر چیزی رو به مصلحت دونستیم بود و من دیدم در حد خودم می دونمش بعدش بیام مطرح کنمه که به این هم میگن مباحثه و اشتراک گذاشتن دیدگاه ها ...نه تخریب نه مغطله نه بازی با احساس کسایی که اینجا مطلب می نویسین و از حس شون میگن...این کار درستی نیست به نظرم...برام عزیزی فربد جان چون میدونم هواخواه شادمهری نه مثه بنده خدا در فکر تخریب
manam69
12-08-2016, 07:51 PM
نه انتها جان به خدایی که هست قسم من دوست کسی نیستم یه طرفدارم از جنس شادمهری که اره اولین دیدگاهمه اره اولین صحبتمه اما عضویتم واسه خیلی وقتا قبله و همیشه مهمون بودم و خودمو میزبان نم دونم میدونم اینجا به شما عزیزانم به پارسای گلم تعلق داره اما خواهش می کنم اشتباه برداشت نکن...بابت صحبتای زیادم از شما شادمهری های واقعی و گل عذرخواهی می کنم
پیشا پیش
Farbod-7
12-08-2016, 07:52 PM
ببین فربدجان به جان شادمهری که واسه تو و من عزیزه و با عاشقانه هاش زندگیب کردیم وصداش برامون ماورای خیلی از چیزای دیگه اس سوالم اینه درسته که وقتی از چیزی مطلع نیستیم قضائتش کنیم؟ من شما یا بقیه دوستان میدونیم بین شادمهر و فرشبافو این تیمی که میگن چه روال کاری پیش اومده ؟ خبر داریم ؟ من که ندارم خب؟ فقط حرفم اینه اگه کسی خبر داره خوش به حالش البوم شنیده خوش به حالش نوش جونش فقط نیاد اینجا قببل از انتشارش با دل یه عده هوادار عاشق که خیلی وقته با شادمهر ارتباط عاطفی دارن و گوش هاشئن پر از ترانه هایی هست که از قدیم خونده تا الان باز یکنه و اگه ادعا کرد و روش اصرار کرد بیاد پس ثابتش کنه و اگر نکرد لطفا و خواهش بس کنه و هیچی نگه بزاره ماهایی که نشنیدیم خودمون بشنویم و خودمون تو خلوت خودمون قضاوت کنیم و اگر چیزی رو به مصلحت دونستیم بود و من دیدم در حد خودم می دونمش بعدش بیام مطرح کنمه که به این هم میگن مباحثه و اشتراک گذاشتن دیدگاه ها ...نه تخریب نه مغطله نه بازی با احساس کسایی که اینجا مطلب می نویسین و از حس شون میگن...این کار درستی نیست به نظرم...برام عزیزی فربد جان چون میدونم هواخواه شادمهری نه مثه بنده خدا در فکر تخریب
به جان خودم من نه با کسی خصومتی ندارم نه کسی رو الکی تخریب میکنم
من کل حرفم اینه نصف البوم رو خود شادمهر میساخت
اصلا باعث افت شادمهره خودش فقط خواننده باشه
امیر فرشباف خودش مثلا شادمهری قدیمی
4 تا ترک ساخت میگفت خب شادمهر جان دوتا ملودی هم خودت بده یا این دوتا ملودی رو هم خودت تنظیم کن
که لااقل کسی که موزیکت رو هم دوست داره از البوم لذت ببره
اگه بد میگم بگو
entehaa
12-08-2016, 07:54 PM
نه انتها جان به خدایی که هست قسم من دوست کسی نیستم یه طرفدارم از جنس شادمهری که اره اولین دیدگاهمه اره اولین صحبتمه اما عضویتم واسه خیلی وقتا قبله و همیشه مهمون بودم و خودمو میزبان نم دونم میدونم اینجا به شما عزیزانم به پارسای گلم تعلق داره اما خواهش می کنم اشتباه برداشت نکن...بابت صحبتای زیادم از شما شادمهری های واقعی و گل عذرخواهی می کنم
پیشا پیش
دوست عزیز فکر کنم منظورمو بد متوجه شدی منظورم اینه همون احسان که میگی الان با ای دی flick اومده (sm10)
Aghili
12-08-2016, 07:57 PM
اگه آفتاب تو چشات خونه کنه
میتونه خورشیدو دیونه کنه
.
.
همین که شادمهر میخونه کافیه
شادمهر (sm127)
خدا این نعمت رو نگیره(sm127)(sm127)
Kasrairajpour
12-08-2016, 08:01 PM
اون دوره هایی که با دروغ و فحاشی و زیر سوال بردن و تهمت و هتاکی میشد معروف بشی گذشت آقای flick
manam69
12-08-2016, 08:01 PM
نه فربد جان بد نمیگی ..اخه کدوم هوادار شادمهره که بدش بیاد که اینو نخواد که شادمهر همه تنظیما و موزیکارو انتخامش بده اونم وقتی خودش خدای استعداد و موزیک ساختنه ...حرفت حقه و رو چشام جا داره چون میدونم مثه خودم مثه پارسا مثه خیلی از بچه های قدیم که الانت شاید نیستن مثه ایمان گل همه مون دلمون شادمهری میخاد که صداش موزیکش تنظیمش همونی باشه که یه عمری بوده ...انتقادت از فرشبافم قبول دارم خودمم دارم ولی واقعن نمیدونم که بین شون چی گذشته و چه قول و قراری بوده من نمیدونم که شادمهر علت این حرکتش چیه ؟ اما می دونم شادمهر کسی نیست که بهای الکی به کسی بده یا بزاره کسی ازش سواستفاده کنه چون یه بار چوبشو خورده پس الان خیلی عاقلتره از این حرفاس ...قطعن فرشباف و تیمش از این همکاری سود می برن اما این وسط شادمهرم قطعن خیلی چیا به نفعش شده اما مسئله این نیست مسئله اینه که منه هوادار میخام فارغ از این چیا وقتی صدای شادمهرو می شنوم لذتمو ببرم نه اینکه فکرم خراب شه که چرا این شد چرا اون نشد .... به تصمیم شادمهر دوست دارم احترام بزارم و خوشحال باشم که بعد از مدت ها دوباره پرکاره وصداشو می شنوم حالا هر دلیلی داره و من نمیدونمش و قضاوتشم نمی کنم ...بهت ارادت دارم فربد جان و عزیز دلمی و نور چشم مطمئن باش که شادمهرم حواسش به هوادارایی از جنس تو و پارسای عزیز و ایمان و... هست(sm10)
manam69
12-08-2016, 08:03 PM
دوست عزیز فکر کنم منظورمو بد متوجه شدی منظورم اینه همون احسان که میگی الان با ای دی flick اومده (sm10)
ببخشید انتها جان ازت معذرت میخام ..اره دقیقن برداشتم اشتباه شد و عذر میخام ...اره این موضوع رو متوجه بودم که بعد از مدتی غیبت یا شاهدم حضور از نوع دیگری با این اکانت هستن ..منظورم از دوستم یه دوست فضای واقعی بود نه مجازی ...ای دی قبلیشو نام بردم که خاطره سازی شه باهاش ...برات ارزوی موفقیت دارم مهربان جان(sm10)
Farbod-7
12-08-2016, 08:05 PM
نه فربد جان بد نمیگی ..اخه کدوم هوادار شادمهره که بدش بیاد که اینو نخواد که شادمهر همه تنظیما و موزیکارو انتجامش بده اونم وقتی خودش خدای استعداد و موزیک ساختنه ...حرفت حقه و رو چشام جا داره چون میدونم مثه خودم مثه پارسا مثه خیلی از بچه های قدیم که الانت شاید نیستن مثه ایمان گل همه موم دلمون شادمهری میخاد که صداش موزیکش تنظیمش همونی باشه که یه عمری بوده ...انتقادت از فرشبافم قبول دارم خودمم دارم ولی واقعن نمیدونم که بین شون چی گذشته و چه قول و قراری بوده من نمیدونم که شادمهر علت این حرکتش چیه ؟ اما می دونم شادمهر کسی نیست که بهای الکی به کسی بده یا بزاره کسی ازش سواستفاده کنه چون یه بار چوبشو خورده پس الان خیلی عاقلتره از این حرفاس ...قطعن فرشباف و تیمش از این همکاری سود می برن اما این وسط شادمهرم قطعن خیلی چیا به نفعش شده اما مسئله این نیست مسئله اینه کهخ منه هخوادار میخام فارغ از این چیا وقتی صدای شادمهرو می شنوم لذتمکو ببرم نه اینکه فکر خراب شه که چرا این شد چرا اون نشد .... به تصمیم شادمهر دوست دارم احترام بزارم و خوشحال باشم که بعد از مدت ها دوباره پرکاره وصداشو می شنوم ...بهت ارادت دارم فربد جان و عزیز دلمی و نور چشم مطمئن باش که شادمهرم حواسش به هوادارایی از جنس تو و پارسای عزیز و ایمان و... هست(sm10)
عزیزی(sm10)
امروز فقط گفتم کیفیت ترک ها یعنی صدا (نه تنظیم و این حرفا) پایینه
این دوستمون دیگه شروع کرد به توهین کردن به بهانه رفاقت و عضو تیم فرشباف بودن
Hosein333
12-08-2016, 08:09 PM
چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره(sm120)
(sm10)
Kasrairajpour
12-08-2016, 08:10 PM
عزیزی(sm10)
بنده شروع کننده ی بی ادبی نبودم و در ابتدا فکر میکردم خط فکری شما تخریبه.اما اگر حرفی زدم که موجب دلخوری شما شده عذر میخوام.موفق و موید باشید.(sm127)
entehaa
12-08-2016, 08:11 PM
ببخشید انتها جان ازت معذرت میخام ..اره دقیقن برداشتم اشتباه شد و عذر میخام ...اره این موضوع رو متوجه بودم که بعد از مدتی غیبت یا شاهدم حضور از نوع دیگری با این اکانت هستن ...برات ارزوی موفقیت دارم مهربان جان(sm10)
لطف داری تونستی بیشتر فعالیت کن حتما
manam69
12-08-2016, 08:13 PM
عزیزی(sm10)
حرفت حقه داداش
قطعن واسه شادمهر همه چی باید تمام و کمال باشه که هیچکسی نتونه ایرادی بگیری حالا ما که هوادراشیم بگیریم عیبی نیست چون نقده دوست ادم بهتره از به به و چه چه دشمن ادمه چون می دونی که معروفه که دومی دلسوز نیست اما اولی جرا ...من تورو از جنس دوستای شادمهر می دونم و احترامت واجبه فقط ازت میخام از شنبه ای که پیش روته لذت ببر همین به بعدش کاری نداشته باش که هنوز بعد نرسیده ، دوست مونم اگه اشتباه نکنم و اگه همون کسرا از جنس بچه ها اون گروه تلگرامی باشه که بهنام اینام هستن فقط دلسوز شادمهره مثه خودت حالا یه کم زبونش تلخ شد به خاطر موضوعیی که حاج اقا این مدت بیان کرده بود...من ازت عذرخواهی می کنم و به دل نگیر ..حیفه دوتا هوادار متعصب و خوب شادمهر از هم گله داشته باشن ...از شنبه لذت ببر داداش فارغ از اینا
(sm10)
manam69
12-08-2016, 08:16 PM
لطف داری تونستی بیشتر فعالیت کن حتما
چشم باشماها بودن باعث افتخارمه....از88باموزیک باران بودم ولی خب بهقولی مهمون بودیم و رفتیم بی سرو صدا..ببخشیدکه به عنوان همون مهمون صحبت اضافی اگه داشتم...قطعا سواد موزیک و شعور شما از من بالاتره و تشکر می کنم ازتون و ممنونم(sm10)
shahkar
12-08-2016, 08:34 PM
عجیبه سنگ لاری پور رو به سینه میزنید
این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارزش صحبت کردن هم ندارن حتی
یا همین فرید احمدی
سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
اینا دیگه گل سرسبد همکارای شادمهر بودن دیگه که الان این وضعن
بخدا همه اون قدیمیا در حد همون قدیمشون نیستن
حتی صفاریان
نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
(sm120) جک چرا می گی؟
صفاریان از هاشمی و زمانی پایین تره؟؟ آهنگ همیشگی اثبات می کنه.
صفاریان رفیق جینگ شادمهر بوده. یه اعجوبه اییه واسه خودش. فریدون آسرایی رو صفاریان فریدون کرد و ... .
نیلوفر کارایی که به شادمهر داده همه آس بوده
یه مدت طولانی ممنوع الفعالیت شد و یه جورایی بعدش فراموش شد.
Farbod-7
12-08-2016, 08:45 PM
حرفت حقه داداش
قطعن واسه شادمهر همه چی باید تمام و کمال باشه که هیچکسی نتونه ایرادی بگیری حالا ما که هوادراشیم بگیریم عیبی نیست چون نقده دوست ادم بهتره از به به و چه چه دشمن ادمه چون می دونی که معروفه که دومی دلسوز نیست اما اولی جرا ...من تورو از جنس دوستای شادمهر می دونم و احترامت واجبه فقط ازت میخام از شنبه ای که پیش روته لذت ببر همین به بعدش کاری نداشته باش که هنوز بعد نرسیده ، دوست مونم اگه اشتباه نکنم و اگه همون کسرا از جنس بچه ها اون گروه تلگرامی باشه که بهنام اینام هستن فقط دلسوز شادمهره مثه خودت حالا یه کم زبونش تلخ شد به خاطر موضوعیی که حاج اقا این مدت بیان کرده بود...من ازت عذرخواهی می کنم و به دل نگیر ..حیفه دوتا هوادار متعصب و خوب شادمهر از هم گله داشته باشن ...از شنبه لذت ببر داداش فارغ از اینا
(sm10)
شما گلی(sm127)
نه دیگه این همه سال که اینجاییم تا همین یکی دو روز پیشم کلی حرف از بدخواهای شادمهر شنیدیم
امروز هم از مدیریتش
این روزا هم میان و میرن
ماییم و عشق بچگی تا الانمون شادمهر(sm127)
entehaa
12-08-2016, 09:07 PM
تنهاییام:
وقتی نمیدونم چی واسم بهتره
وقتی میگن تحمل کن باید بگذره
flick
12-08-2016, 09:09 PM
من نمیدونم چرا وقتی میرم همه بلبل میشن (sm120) بزارین بخونم یکی یکی جواب بدم فقط در نرین (sm120)
شتر با بارش اینجا گم میشه (sm2)
shahkar
12-08-2016, 09:12 PM
چه قدر یه آدم می تونه فارسیش ضعیف باشه که ناجی رو برای فرشباف و دوستانش به کار برده که شادمهر و موسیقی پاپ همه رو نجات دادن. نه موسیقی جهان و کهکشان. (sm70)
فقط کافیه شادمهر فعل خواستن رو صرف کنه.
یه چیز دیگه که بین دوستان دیدم:
شادمهر آدم ساده و صمیمی و اطرافیان تا جای ممکن سوء استفاده هاشو رو از شادمهر می کنن.(sm74)
flick
12-08-2016, 09:14 PM
ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
اول اینکه تاریخ آلبوم طرفدار رو اولین بار من گفتم اینجا
من احتیاجی به ثابت کردن خودم ندارم از من چیزی نخواهید شنید
من آلبوم رو گوش دادم و از غرور خوشم اومد دلیل بر این نمیشه آهنگ خوبی باشه
من این حرفا رو نزدم که کسی ناامید بشه ! من فقط گفتم که خوشم نیومده و موسیقی سلقس رو بارها گفتم
flick
12-08-2016, 09:14 PM
چه قدر یه آدم می تونه فارسیش ضعیف باشه که ناجی رو برای فرشباف و دوستانش به کار برده که شادمهر و موسیقی پاپ همه رو نجات دادن. نه موسیقی جهان و کهکشان. (sm70)
فقط کافیه شادمهر فعل خواستن رو صرف کنه.
یه چیز دیگه که بین دوستان دیدم:
شادمهر آدم ساده و صمیمی و اطرافیان تا جای ممکن سوء استفاده هاشو رو از شادمهر می کنن.(sm74)
له قول نوچه لمپن : لایک !!!!
flick
12-08-2016, 09:16 PM
البته شاید دوستمون از همین ناراحته ک نتونسته مثلا مثل البوم طرفدار قبل ریلیز گوش کرده باشه.
ما که از این مهندس چیزی ندیدیم بعیدم میدونم چیزی رو کنه چون ی بیت یا یه تیکه از کار لو بره دوستشون ترور میشن من نمیدونم با اینهمه ادعایی ک ایشون میکنه البومو شنیده امنیت رفیقشون ب خطر نمیوفته؟ ولی بحث تایم البوم و... میشه دوستشون امنیتشون دچار خطر میشه
شما اصن موضوع رو نگرفتی و رفتی سراغ طرفدار (sm70) درسته از من چیزی نخواهید شنید در مورد آلبوم
flick
12-08-2016, 09:17 PM
ایشون همون رفیق شما هستن دیگه با یه ای دی دیگه اومدن(sm59)
(sm77)(sm77)(sm77) ناامیدم کردی انتها جان (sm2)
flick
12-08-2016, 09:18 PM
(sm2)(sm2)
flick
12-08-2016, 09:19 PM
لحن صحبت کردنت خنده داره بچه گونس (sm2)
flick
12-08-2016, 09:20 PM
گویا این بهنود از نزدیکای ارمین هاشمیه(sm120)
کاملاً درسته (sm70)
entehaa
12-08-2016, 09:22 PM
(sm77)(sm77)(sm77) ناامیدم کردی انتها جان (sm2)
چرا همه این جمله منو اشتباه برداشت میکنن.خخخخ
تو چی برداشت کردی؟
flick
12-08-2016, 09:24 PM
به به جناب مستر خوش آمدید
مستر جان نصف حرفات این بود که کاری نداری کاری نداری
بقیه حرفات هم این بود که بنده ادعام میشه ثابت کنم و چرا دلسرد میکنم !! بنده ادعا نمیکنم ! با کسی هم کاری ندارم ! این لمپن بزرگ فرشباف بود که نوچشو فرستاد و الانم داره فحش میده چون فهمیده چه خبره ! الان داره توهین میکنه چون چیزی نداره بگه !
flick
12-08-2016, 09:26 PM
چرا همه این جمله منو اشتباه برداشت میکنن.خخخخ
تو چی برداشت کردی؟
من برداشتم الان با جمله مستر ایشون عوض شد (sm2)
شما هم رفتی تیکه بندازی به رفیق ما گفتی نزدیک به آرمین هاشمیه زدی تو برجک طرف خفه شد (sm2)حالا هم دو پست دو پست داره دست و پا میزنه (sm2)
flick
12-08-2016, 09:27 PM
باشه دیگه فهمیدیم چقد میگی (sm2)
flick
12-08-2016, 09:30 PM
آثا من اینجا هستم تا نیم ساعت دیگه اگه میخواین حرفی بزنین رو در رو بگین (sm120) تا ما خروج میزنیم همه بلبل میشن (sm2)
^Amin^
12-08-2016, 09:34 PM
عشقم شادمهر حتی اگه 1اهنگ جدید تو البومش باشه بقیه قدیمی باشن بازم عشقه منه(sm127)
^Amin^
12-08-2016, 09:38 PM
خو بزنه بیخیال باو
^Amin^
12-08-2016, 09:39 PM
عاشقم بمون همیشه .... باورم همیشگی شه
^Amin^
12-08-2016, 09:40 PM
این دختره تو ویدیو همیشگی اسمش چیه
^Amin^
12-08-2016, 09:41 PM
البته فکر کنم زن باشه(sm128)
flick
آقا چقدر من پست پاک کنم دهن ما سرویس کردید یوزر میبندم ادامه بدید
من نمیدونم چرا من میرم فحش میدن پاک نمیکنی !!! واقعاً عجیبه
Aghili
جونم برات بگه جولیا (sm120)
Kasrairajpour
12-08-2016, 09:42 PM
اولیااولا.مدل روسه
^Amin^
12-08-2016, 09:42 PM
جونم برات بگه جولیا (sm120)
جولیا چی بگو میخوام برم پیج اینستاشو پیدا کنم(sm51)
Aghili
12-08-2016, 09:43 PM
اولیااولا.مدل روسه
ای بابا به من گفتن جولیاس..اولیا دیگه کیه(sm120)
Hosein333
12-08-2016, 09:45 PM
البته فکر کنم زن باشه(sm128)
(sm128)
^Amin^
12-08-2016, 09:45 PM
اولیااولا چیه اینو زدم گوگل همش درمورد انجمن اولیا دانش آموزان گفته بود
^Amin^
12-08-2016, 09:46 PM
اسم فامیلشو برام در بیارین (sm178)
flick
آقا چند دقیقه دیگه وقت دارین حرفی دارین رو در رو بزنین (sm120) به جان خودم راضی نیستم خروج بزنم پشت سرم حرف بزنین فحش بدین (sm120)
البته زمانی بحث متمایل به اینوره پاک کردن شروع میشه (sm120)
^Amin^
فقط دوروز تا شنبه
flick
12-08-2016, 09:47 PM
البه پاک کردن فاییده نداره همه دیدن (sm120) آی دیدم دیدم دیدم (sm2)
Hosein333
(sm50)
^Amin^
من یکم میرم خدمت شیراز (sm27) از خداوند منان متشکرم که قبل خدمتم البوم میاد
Aghili
جولیا چی بگو میخوام برم پیج اینستاشو پیدا کنم(sm51)
چرا پیدا کنی خودم بهت میدم آدرسو(sm120)
^Amin^
12-08-2016, 09:48 PM
خخخخخ د بده باو برم پیجش تک تک عکساشو لایک کنم
Hosein333
12-08-2016, 09:48 PM
ادرس خونشو داری با امین بریم
Kasrairajpour
12-08-2016, 09:49 PM
اسم فامیلشو برام در بیارین (sm178)
Uliaula
^Amin^
فقط خودم (sm102)
Hosein333
من یکم میرم خدمت شیراز (sm27) از خداوند منان متشکرم که قبل خدمتم البوم میاد
سربازی رو بیخیال کارای مهمتری هست (sm173)
^Amin^
12-08-2016, 09:50 PM
Uliaula
ای ول دمت گرم
flick
12-08-2016, 09:51 PM
(sm27)
الکی مثلاً خروج زدم(sm2)
Hosein333
Uliaula
اسم اون دختره که تو ویدیو تقدیر هست وداری
^Amin^
سربازی رو بیخیال کارای مهمتری هست (sm173)
خخخخخخ اول باید برم زبان روسی یاد بگیرم
Hosein333
12-08-2016, 09:54 PM
(sm50)
bijanariya
12-08-2016, 09:57 PM
اولیااولا چیه اینو زدم گوگل همش درمورد انجمن اولیا دانش آموزان گفته بود
(sm30)(sm30)(sm30)
bijanariya
12-08-2016, 09:59 PM
(sm70)(sm2)
flick
12-08-2016, 10:01 PM
خیلی بدبختی،دلم واسه تو و امثال تو میسوزه.ادم انقدر بی هویت و بی شعور و نون به نرخ روز خور ندیدم.شما همتون از اونجایی سوختین که امیر به شادمهر نزدیکه و اینکه چرا در موقعیت امیر نیستین.به جای اینکه حمایت کنین و پشتش باشین.
اینو تازه دیدم (sm30)
flick
12-08-2016, 10:02 PM
خدایا چرا ما باید این روزها رو ببینیم (sm81) ای خداااااااااااا (sm81)
flick
12-08-2016, 10:04 PM
به جان خودم اینا رو عکس میگیرم میفرستم واسه رفیقم تا به آرمین نشون بده (sm2) خدایی اصل خندس (sm2) اتفاقاً به دردشون میخوره چون یوزر اسمه(sm2)دارین میسوزین امیر به شادمهر نزدیکه (sm30)
entehaa
12-08-2016, 10:04 PM
Uliaula
از قیمت البوم خبر داری؟
شما اصن موضوع رو نگرفتی و رفتی سراغ طرفدار (sm70) درسته از من چیزی نخواهید شنید در مورد آلبوم
عزیزم دو روز مونده ب انتشار البوم. روز سرد مشخصه دموش همیشگی و تجربه کنم که پخش شده اهنگ ارکستراله شادمهرم ک شادمهر بهش اشاره کرده میمونه چهارتا ترک از بین این دموها میخوام واسم حدس بزنی کدوم غروره؟حدس بزن عزیزم تو ک البومو شنیدی.من بهت قول میدم اتفاقی واسه خودتو دوستت نیوفته(sm2)
flick
12-08-2016, 10:07 PM
عزیزم دو روز مونده ب انتشار البوم. روز سرد مشخصه دموش همیشگی و تجربه کنم که پخش شده اهنگ ارکستراله شادمهرم ک شادمهر بهش اشاره کرده میمونه چهارتا ترک از بین این دموها میخوام واسم حدس بزنی کدوم غروره؟حدس بزن عزیزم تو ک البومو شنیدی.من بهت قول میدم اتفاقی واسه خودتو دوستت نیوفته(sm2)
تو هم پس فهمیدی من حدس میزنم (sm70)
flick
12-08-2016, 10:09 PM
امیر جان فرشباف پشتتیم ازت حمایت میکنیم (sm2)من شخصاً اینو به آرمین میگم پشتت باشه (sm2)
تو هم پس فهمیدی من حدس میزنم (sm70)
مگه دنبال اثبات بزرگیت نیستی؟ بگو لامصب کدومه دوروز دیگه همه به عظمتت پی میبریم
flick
12-08-2016, 10:11 PM
مگه دنبال اثبات بزرگیت نیستی؟ بگو لامصب کدومه دوروز دیگه همه به عظمتت پی میبریم
نه نیستم (sm70)د نمیگم لامصب (sm70)خب پی ببر به عظمتم چیکارت کنم دیگه (sm2)
flick
12-08-2016, 10:12 PM
الان مطمئنم بیانیه ها و نقل ها حاضر شده و همه منتظر دکمه خروج هستند (sm2)
نه نیستم (sm70)د نمیگم لامصب (sm70)خب پی ببر به عظمتم چیکارت کنم دیگه (sm2)
تایمشم نمیتونی بگی؟حدس بزن حداقل الان خیلی شانست بالاستا 25%؟
flick
12-08-2016, 10:17 PM
تایمشم نمیتونی بگی؟حدس بزن حداقل الان خیلی شانست بالاستا 25%؟
نه نمیتونم (sm70)شب جمعه حدس نمیزنم عمل میکنم (sm2)
Farbod-7
12-08-2016, 10:18 PM
ول کنید بابا
فعلا که نه بهداد کاموری نه فرشباف نه مدیر آونگ هیچ کاری نکردن
البوم که بیاد خیلی چیزا مشخص میشه
من خودم نظر شخصیم اینه که البوم با لیبل آونگ میومد معتبر تر بود تا پخش دیجیتال
یعنی اگه پخش فیزیکی نداره باید گفت خاک فقط...
flick
12-08-2016, 10:21 PM
ول کنید بابا
نگو بابا استاد فرشباف ریپ آیتونز میزنه برات با کیفیت 320 (sm2)(sm2)
آونگ معتبر نیست که کجا معتبره ، فقط لیبل استاد فرشباف سوئیت پلکان (sm2)
پخش فیزیکی استاد فرشباف همراه با قابلامه و ماهیتابه میارن داخل مشما درون قابلامه جیگری گرانیتی (sm2)
worldpic
12-08-2016, 10:21 PM
ول کنید بابا
حسم اینه که آلبوم دیگه ای هم در کار هست...
البته حدسه... شادمهر الکی آهنگ مونا بورزو رو حذف نمیکنه.
flick
12-08-2016, 10:24 PM
آقا یه خبر خوب (sm22)
چند دقیقه دیگه خروج میزنم آماده باشین (sm2)
Farbod-7
12-08-2016, 10:24 PM
نگو بابا استاد فرشباف ریپ آیتونز میزنه برات با کیفیت 320 (sm2)(sm2)
آونگ معتبر نیست که کجا معتبره ، فقط لیبل استاد فرشباف سوئیت پلکان (sm2)
پخش فیزیکی استاد فرشباف همراه با قابلامه و ماهیتابه میارن داخل مشما درون قابلامه جیگری گرانیتی (sm2)
(sm39)
flick
12-08-2016, 10:25 PM
(sm39)
بیا یه بوس بده بابا (sm23)
میخوامت (sm127)
Kasrairajpour
12-08-2016, 10:25 PM
بابا جواب این کسخلو ندین.بذارین تو فاز خودش بمونه.این فقط داره گنده گوزی میکنه.با هیچکسم در ارتباط نیست.اصلا حرفاشو نخونین چون فقط رو مغزه.الکی شاخش نکنین
flick
12-08-2016, 10:27 PM
بابا جواب این کسخلو ندین.بذارین تو فاز خودش بمونه.این فقط داره گنده گوزی میکنه.با هیچکسم در ارتباط نیست.اصلا حرفاشو نخونین چون فقط رو مغزه.الکی شاخش نکنین
مامانم اینا (sm30)
flick
12-08-2016, 10:28 PM
هنوز بودم یکم زود ارسال رو زدی گولت زدم (sm2)
flick
12-08-2016, 10:29 PM
آخ دلم (sm2)
Farbod-7
12-08-2016, 10:29 PM
بیا یه بوس بده بابا (sm23)
میخوامت (sm127)
(sm127)
خوشبختانه با لطف امیر تمام البوم هارو با کیفیت اصلی داریم
نتیجه خروجی کیفیت این دوستان هم فردا یا پس فردا مشخص میشه
کیفیت وارث تجربه کن و همیشگی در حد 192 کیلوبایت بود
نه نمیتونم (sm70)شب جمعه حدس نمیزنم عمل میکنم (sm2)
یکی البومو تو شنیدی یکی رفیقت ماهم همه ی تخته مون کمه. حدس میزدی عزیزم فوقش مثل دفعات قبل اشتباه درمیاد استدلال همیشگیتو ب کار میبری ک اقایون ی پیک رفتن بالا کلا اهنگو تغییر دادن
Farbod-7
12-08-2016, 10:35 PM
همون یک دقیقه موزیک بی کلام اول وارث می ارزید به این دوتا آهنگ
bijanariya
12-08-2016, 10:37 PM
حسم اینه که آلبوم دیگه ای هم در کار هست...
البته حدسه... شادمهر الکی آهنگ مونا بورزو رو حذف نمیکنه.اتفاقابعدازاون ماجرا و ماجراهای پیش اومده یه حدسایی در این باره من هم زدم.
البته بیشتر زاییده تخیلات خودمه تا واقعیت...ولی احساس میکنم لاقل بعد از انتشار آلبوم شاهد انتشار چند تک ترک قوی از شادمهر باشیم.
Aghili
12-08-2016, 10:38 PM
آقا اگه اطلاعات دارید بریزید وسط فقط دارید چک و لقد میزنید بهم(sm142)
flick
12-08-2016, 10:39 PM
پشت شادمهر انقدر گه نخوری
از کی تا حالا استاد فرشباف شادمهر شدن ؟ (sm2)
بچه جون حساب شادمهر از تو و اربابت جداست
خودتو به جمع نچسبون (sm2)
سعی کن اخر نقلات این جمله همیشگی رو بگی. البومو شنیدم.
البوم بعدی رو هم پلی کن ی نقدی هم به اون البوم بکن ببینیم چجوریاس حرفی واسه گفتن داره یا نه؟ (sm70)
فقط واست میتونم دعا کنم. کسایی که حرف تورو باور میکنن ک دیگه رد دادن.
حدسم نزدی تا مشخص شه چیکاره ای
جدای این جمله ک ازت انتظار دارم بشنوم ک بگی از نظر من غرور بهترین ترک هست و موسیقی سلیقست امیدوارم کارای آس البوم رو بتونی نقد کنی و تخریب کنی چون شنبه کارت خیلی سخته واسه اینکه اثبات کنی غرور بهترین ترک البومه. شنبه میبینمت
آقا اگه اطلاعات دارید بریزید وسط فقط دارید چک و لقد میزنید بهم(sm142)
اطلاعات که دادن دوستمون البومو شنیدن حرفی واسه گفتن نداره اطلاعات دیگه ای هم نخواین لطفا ک نمیتونن بیشتر توضیح بدن شما هم سعی کن باور کنی دوستمون نیاز ب اثبات ندارن
Farbod-7
12-08-2016, 10:47 PM
خودمونیم چه قدرتی پیدا کرده فروم(sm120)
bijanariya
12-08-2016, 10:48 PM
(sm70)(sm118)
manam69
12-08-2016, 10:51 PM
به به جناب مستر خوش آمدید
مستر جان نصف حرفات این بود که کاری نداری کاری نداری
بقیه حرفات هم این بود که بنده ادعام میشه ثابت کنم و چرا دلسرد میکنم !! بنده ادعا نمیکنم ! با کسی هم کاری ندارم ! این لمپن بزرگ فرشباف بود که نوچشو فرستاد و الانم داره فحش میده چون فهمیده چه خبره ! الان داره توهین میکنه چون چیزی نداره بگه !
کاری نداریم نداریم که نقل شده یه اصطلاح که عامدن واسه جمله بندی بکار برده شد اما شما سخت نگیر بابا جان!!فکرکردم قبلن شنیده باشی به هرحال بگذریم ازش اصل مطلب این نبود اما منظوربه نپرداختن به حاشیه هاس وقتی اصل مطلب چیزه دیگریه اماخب شایداصل مطلب ازلحاظ من فقط خوده شادمهره اما ازلحاظ شما جناب؛ فرشباف وارمین هاشمی کاموری و (البته خوده شادمهر اما از پنجره ای دیگه) و این صحبتاس..یادمه ارمینم قبول نداشتی اون زمانا و الانم شاید که البته به خودت مربوطه نه کس دیگه حتمن شما که ارتباطاتی داری باهاش چیزی دیدی که مایی نداریم بی خبریم پس نتیجا قضاوتی نمیشه کرد و میشه گفت خوش باشی در کل ...به هرحال یا داری یا داشتی البومی که باز خوشبحالت وخوبه که گوش دادی و کسی نمیگه چرا دادی یا ندادی که اگه گوش دادی زورت زیاد بوده دیگه تونستی گوش بدی حتمن !! و یا بلوف میزنی که این یه بحث دیگه اس و طبیعتا اگه چیزی داشتی واسه اثبات خودتم شده یه چیایی ازش می گفتی مثه 4 سال پیشش پس الان دستات خالیه به نظر ...همین جور که می بینی وقتی بخوای این جور بازی کنی خب قضاوتم میشی ...دوست داشتی ثابت کن نداشتی خواهش می کنم تکرارش نکن خیلی وقته البومو گوش دادی ..یه ملتی قراره شنبه برای اولین بار گوش بدن به احترام اونا بگذریم از این احادیث...سرت سلامت باشه به هرحال
Aghili
12-08-2016, 10:53 PM
من یکم معذبم خیلی تو کانون توجهیم(sm120)
Farbod-7
12-08-2016, 10:55 PM
من یکم معذبم خیلی تو کانون توجهیم(sm120)
اون پایین خیلیا هستن(sm120)
entehaa
12-08-2016, 10:55 PM
هخخخخخ عجب بساطی داریم به مولا
manam69
12-08-2016, 10:56 PM
اگه بحث رو ادامه بدید یوزرهای شما هم بسته میشه
من از ساعت 2 تا الان 200 تا پست پاک کردم هنو آلبوم نیومده اینجوره نمیشه 24 ساعت اینجا بشینم پست پاک کنم مثلا شماها طرفدار یه خواننده اید اینجور به هم حمله می کنید
امیرجان من معذرت میخام ازجانب خودم..میدونم که مسئولیت داری و بار سنگینی به دوشته و من به شخصه باحرفام با پستا و نقلا بیشترش کردم حرفت حقه و به دیده منت قبول(sm127)..ببخشید عزیزجان وموفق باشی تو کارت(sm10)
nasernew
12-08-2016, 10:58 PM
اگه بحث رو ادامه بدید یوزرهای شما هم بسته میشه
من از ساعت 2 تا الان 200 تا پست پاک کردم هنو آلبوم نیومده اینجوره نمیشه 24 ساعت اینجا بشینم پست پاک کنم مثلا شماها طرفدار یه خواننده اید اینجور به هم حمله می کنید
اینا که دعوا نمیکنن.... یوزر اونایی که باید میبستی بستی و حقشونم بود... ولی حرف بقیه دوستان در حد بحث معمولیه ..
داداش بعضی از آلبومای شادمهرو هنوز با کیفیت wav نذاشتیا ...منتظریم (sm127)
آلبوم آدم و حوا هم که کیفیت wav نداره ولی حداقل بالاترین کیفیتی که تو ایران هست و بزاری خیلی منون میشم (sm10)
Farbod-7
12-08-2016, 11:00 PM
امیر منم منتظر آلبوم ها هستم هنوز دیگه پیام ندادم گفتم مزاحم نشم(sm25)
Gsshop
12-08-2016, 11:10 PM
رقابت این روزای عسکری با شادمهر (sm2)
ایول دمت گرم (sm171)(sm118)
nasernew
12-08-2016, 11:15 PM
زیاد مهم نیست که آلبوم نسخه فیزیکی داره یا نه چون ما تو ایران که نمیتونیم 50 هزار تومن یا بیشتر بدیم آلبوم (مایی که 1000 تومن به موزیک باران نمیدیم دانلود کنیم) البته بچه های انجمن و مستثنی میکنم و ایرانیا زیاد اهل حمایت نیستن و اگه نسخه فیزیکی بدن ممکنه آونگ بدبخت ضرر کنه همونطور که ترانه کمکار شده و پارس ویدیو تعطیل ... ( و درسته اگه باشه باکلاس تره مخصوصا برای ما طرفداارا )... مگه آهنگای وارث و حس خوبیه و معروف و .... نسخه فیزیکی دارن؟
مهم کیفیت بالاست که امیدوارم نسخه اصلی رو بزارن واسه دانلود نه اینکه از رو کیفیت128 تبدیل کنن .... من آهنگای جدید شادمهر رو از کانال تلگرام آونگ دانلود کردم و کیفیتش از نسخه دانلودی سایتهای رادیوجوان و pmc و حتی آیتیونز به نسبت بهتر بود و حجمشم یه خورده بیشتر ...
به نظرم بیایم واسه محمد فلاحی پیغام بزاریم که کیفیت wav واقعی رو بده به اونگ یا این امیرفرشباف پولکی که حداقل نسخه فروشی دیجیتال با کیفیت بالا باشه تا شای ما هم حمایت مالی کنیم و ارزششو داشته باشه نه مثل بیپ تیونز و .... ... الان همین کیفیت wav هایی که امیرجان گذاشتن فرقی با نسخه فیزیکی نمیکنه و میتونید به صورت audio واسه خودتون رایت کنید یا تو هاردتون آرشیو کنید
nasernew
12-08-2016, 11:16 PM
ایول داداش امیر گل ...
کارت درسته به خدا (sm10)(sm127)
Farbod-7
12-08-2016, 11:16 PM
تازه دوستم فرستاده اونایی که نداشتم ایمیج و اسکن گرفت برام بزودی میزارم همشو
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دمت گرم خیلی لطف میکنی(sm127)
Gsshop
12-08-2016, 11:18 PM
امیر البوم رو از رو ایتونز نزن (sm10)
Gsshop
منظورم اینکه از سیدی بیبی بزن
Farbod-7
زیاد مهم نیست که آلبوم نسخه فیزیکی داره یا نه چون ما تو ایران که نمیتونیم 50 هزار تومن یا بیشتر بدیم آلبوم (مایی که 1000 تومن به موزیک باران نمیدیم دانلود کنیم) البته بچه های انجمن و مستثنی میکنم و ایرانیا زیاد اهل حمایت نیستن و اگه نسخه فیزیکی بدن ممکنه آونگ بدبخت ضرر کنه همونطور که ترانه کمکار شده و پارس ویدیو تعطیل ... ( و درسته اگه باشه باکلاس تره مخصوصا برای ما طرفداارا )... مگه آهنگای وارث و حس خوبیه و معروف و .... نسخه فیزیکی دارن؟
مهم کیفیت بالاست که امیدوارم نسخه اصلی رو بزارن واسه دانلود نه اینکه از رو کیفیت128 تبدیل کنن .... من آهنگای جدید شادمهر رو از کانال تلگرام آونگ دانلود کردم و کیفیتش از نسخه دانلودی سایتهای رادیوجوان و pmc و حتی آیتیونز به نسبت بهتر بود و حجمشم یه خورده بیشتر ...
به نظرم بیایم واسه محمد فلاحی پیغام بزاریم که کیفیت wav واقعی رو بده به اونگ یا این امیرفرشباف پولکی که حداقل نسخه فروشی دیجیتال با کیفیت بالا باشه تا شای ما هم حمایت مالی کنیم و ارزششو داشته باشه نه مثل بیپ تیونز و .... ... الان همین کیفیت wav هایی که امیرجان گذاشتن فرقی با نسخه فیزیکی نمیکنه و میتونید به صورت audio واسه خودتون رایت کنید یا تو هاردتون آرشیو کنید
نسخه فیزیکی اگه بیاد کیفیت اصلی به هر حال پیدا میشه
الان تقدیر کیفیت اصلیشو امیر گذاشته چون نسخه فیزیکیش دست دوستان بود
اگه نسخه فیزیکی باشه صد در صد کیفیت بهتری دستمون میرسه
shahkar
12-08-2016, 11:19 PM
تازه دوستم فرستاده اونایی که نداشتم ایمیج و اسکن گرفت برام بزودی میزارم همشو
چی کار کردی پسر؟(sm127)
پس خیالی نیس کو؟ (sm74)
تو رو خدا آلبوم های غیر رسمی هم بگیر.
چی کار کردی پسر؟(sm127)
پس خیالی نیس کو؟ (sm74)
تو رو خدا آلبوم های غیر رسمی هم بگیر.
فقط آلبومای رسمی سیدی داره (sm70)
nasernew
12-08-2016, 11:22 PM
نسخه فیزیکی اگه بیاد کیفیت اصلی به هر حال پیدا میشه
الان تقدیر کیفیت اصلیشو امیر گذاشته چون نسخه فیزیکیش دست دوستان بود
اگه نسخه فیزیکی باشه صد در صد کیفیت بهتری دستمون میرسه
دقیقا باهات موافقم ولی حالا که نداره حداقل به شعور ماها احترام بزارن و کیفیت اورجینال واقعی رو واسه دانلود بزارن ... من فکر میکنم نسخه فیزیکی آلبوم مثل آلبوم اعجاز گوگوش که اولش فقط دیجیتال منتشر شد و بعد از دو ماه فیزیکیشو منتشر کردن ممکنه نسخه فیزیکی این آلبومم با دو یا سه ماه تاخیر منتشر بشه ...
Farbod-7
12-08-2016, 11:24 PM
دقیقا باهات موافقم ولی حالا که نداره حداقل به شعور ماها احترام بزارن و کیفیت اورجینال واقعی رو واسه دانلود بزارن ... من فکر میکنم نسخه فیزیکی آلبوم مثل آلبوم اعجاز گوگوش که اولش فقط دیجیتال منتشر شد و بعد از دو ماه فیزیکیشو منتشر کردن ممکنه نسخه فیزیکی این آلبومم با دو یا سه ماه تاخیر منتشر بشه ...
اگه یه ریپ 320 بزنن بیرون بدن که افتضاحه(sm25)
nasernew
12-08-2016, 11:24 PM
من wav یا flac میخوام (sm74)
Hosein333
12-08-2016, 11:25 PM
ترس من اینه یه روزی فرشباف ریپ 320 بزنه دهن طرفدارای شادمهرو سرویس کنه
Hosein333
12-08-2016, 11:27 PM
سلام فربد جان خوبی
خبری از پیمان نیست
nasernew
12-08-2016, 11:28 PM
فرشباف رو بیخیال چون به نظرا زیاد اهمیت نمیده بیایم به این آرمین هاشمی و محمد فلاحی یا بهدادکاموری تو فی س بوک و اینستاگرام پیغام بزاریم که کیفیت واقعی و حجم بالا رو برای فروش بزارن
Farbod-7
12-08-2016, 11:29 PM
من wav یا flac میخوام (sm74)
خندت نمیگیره البوم خیالی نیست 2004 رو با کیفیت wav داریم با بهترین صدا
آلبوم 2016 که عصر پیشرفت همه چیه داریم با کیفیت 128 میشنویم(sm25)
اینم از محسنات کار داخل
البته باید منتظر بمونیم ببینیم برنامشون چیه
Farbod-7
12-08-2016, 11:30 PM
سلام فربد جان خوبی
خبری از پیمان نیست
سلام ممنون تو خوبی؟
پیمان هم فعلا نیست
اینجا که هر چی بگی یا دو صفحه توضیح میدن قانعت کنن به زور
یا فحش میدن
پیمان هم برای همین چیزا شاید نیاد
nasernew
12-08-2016, 11:32 PM
خندت نمیگیره البوم خیالی نیست 2004 رو با کیفیت wav داریم با بهترین صدا
آلبوم 2016 که عصر پیشرفت همه چیه داریم با کیفیت 128 میشنویم(sm25)
اینم از محسنات کار داخل
البته باید منتظر بمونیم ببینیم برنامشون چیه
این داخلیا سی دی های فیزیکیشون با کیفیت خیلی بالاست و فقط دارن آبروی شادمهر رو میبرن ...شادمهرم که هرچقدر بهش بگیم توجه نمیکنه و غرق به به و چه چه های شنونده های عادی شده ، فقط نظر فرشباف واسش مهمه و به قول خودش که به فرشباف میگه بهترین دوست فداکارم و زیادی بهش اعتماد داره و امیدوارم جواب اطمینان شادمهر رو با بهترین حالت بده و خیال ما رو هم راحت کنه
Hosein333
12-08-2016, 11:33 PM
سلام ممنون تو خوبی؟
پیمان هم فعلا نیست
یا فحش میدن
اره اینجوری شده دیگه همه هم دیگرو میکوبن
ولی تاپیک تا حالا اینطوری پر انرژی ندیده بودم
روزی که البوم بیاد چه خبر میشه اینجا
Gsshop
12-08-2016, 11:34 PM
شنبه نزدیکه تا می تونی تحمل کن (sm2)
Hosein333
خیالی نیست مگه رسمی نیستش
Hosein333
nasernew
12-08-2016, 11:35 PM
رسمیه و از کمپانی نوا مدیا ....
Hosein333
12-08-2016, 11:35 PM
شنبه نزدیکه تا می تونی تحمل کن (sm2)
که البوم اتفاقی نیست
no one
12-08-2016, 11:37 PM
شادمهر داره 24 ساعته توی دو تا پیج اطلاع رسانی میکنه و دمو میذاره باز شما دارید با دو تا یوزر که خیالبافی می کنن و ادعای داشتن آلبومو دارن بحث می کنین؟ اینقد ساده نباشید و تا شنبه صبر کنید دیگه ..
Hosein333
12-08-2016, 11:38 PM
سلام ممنون تو خوبی؟
پیمان هم فعلا نیست
یا فحش میدن
فربد مگه wav
با flac چقدر تفاوت داره تو برنامه spek که چیزی مشخص نیست و برابر هستن
Farbod-7
12-08-2016, 11:39 PM
فربد مگه wav
با flac چقدر تفاوت داره تو برنامه spek که چیزی مشخص نیست و برابر هستن
خیلی نیست ولی wav تقریبا همون کیفیت اصلی سی دیه
Hosein333
12-08-2016, 11:39 PM
(sm50)
nasernew
12-08-2016, 11:40 PM
شادمهر داره 24 ساعته توی دو تا پیج اطلاع رسانی میکنه و دمو میذاره باز شما دارید با دو تا یوزر که خیالبافی می کنن و ادعای داشتن آلبومو دارن بحث می کنین؟ اینقد ساده نباشید و تا شنبه صبر کنید دیگه ..
مطمئننا آلبوم شنبه یا نهایتا یکشنبه میاد و شک نکنید ... همونطور که وعده هاش در مورد ویدیوهای همیشگی و تجربه کن درست بود
نه خیالی نیست رسمیه .. من یه سری آلبوم غیر رسمی رو گفتم
Hosein333
12-08-2016, 11:43 PM
(sm10)
Farbod-7
12-08-2016, 11:44 PM
عزیزان ایشون ویدئوهارو اورجینال داره(sm51)
خیلی نیست ولی wav تقریبا همون کیفیت اصلی سی دیه
چرا تقریبا ؟ Wav فایل مادره دیگه که توی سیدی میریزن (sm50)
Hosein333
12-08-2016, 11:45 PM
رسمیه و از کمپانی نوا مدیا ....
عجب کمپانی بود این الانم گوش میدی انگار تازست مخصوصا پاپ کرن
Farbod-7
اره ولی خب شاید ریپ و اینا یه مقدار ازش بزنه
nasernew
خیالی نیست نسخه flac تو سایت هست و به مرور امیرجان کیفیت wav رو هم میزارن
عزیزان ایشون ویدئوهارو اورجینال داره(sm51)
ببین کاری نمیکنی بریزن سرم (sm2)
Hosein333
12-08-2016, 11:46 PM
از فلک بهتره پس اگه فلک تبدیل به wav کنی فکر کنم wav اصلی نشه
درسته
Farbod-7
12-08-2016, 11:47 PM
حسین جان کسی که الکی انتقاد نمیکه خودت کیفیت اینا رو با الان مقایسه کن
مستر اینا کار مازیار خادمی بود که واقعا دمش گرمه
خیالی نیست پاپ کرن ادم فروش تقدیر و البوم مهستی
nasernew
12-08-2016, 11:48 PM
واقعا ... تازه شم خیلی از شادمهر حمایت کردن و کاش بازم بودن و به جای این کاموری و فرشباف شادمهرو حمایت میکردن و cd آلبومای زیرزمینی محسن یگانه و چاووشی که اونموقع با پک و کاور اما غیر قانونی خریده بودم با نام نوا مدیا منتشر شده بودن رو کاوراشون نوشته بود nava media ...
Farbod-7
12-08-2016, 11:49 PM
از فلک بهتره پس اگه فلک تبدیل به wav کنی فکر کنم wav اصلی نشه
درسته
نه ریپ از روی سی دی فقط خوبه
وقتی کیفیتو اوردی پایین دیگه نمیتونی با کانورت زیادش کنی
Hosein333
12-08-2016, 11:50 PM
نوا مدیا(sm127)
Farbod-7
12-08-2016, 11:52 PM
ببین کاری نمیکنی بریزن سرم (sm2)
برای طرفدارای راشید که میزاری(sm2)
اینا چی کم دارن(sm2)
Hosein333
12-08-2016, 11:53 PM
عادته.ترکم نمیشه(sm127)(sm81)
Hosein333
12-08-2016, 11:55 PM
زمان البوم تقدیر هم از البوم انتقاد شد که شادمهر بعدش اهنگ عادت رو منتشر کرد
shahkar
خدا بیامرزتش نوا مدیا می گم
nasernew
یادش بخیر این آهنگ تنهاتر رو که شادمهر واسه جمشید ساخته بود خیلی سروصدا کرد ... چه آهنگ و تنظیمی داشت
هرچی تنهاتر بشی دنیا تورو کمتر می خواد
خودت اونوقت می بینی چقدر فراوون با توام
سخت گرفته همه دنیا که تورو رها کنم
تو هجوم سختی ها ببین چه آسون با توام
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
nasernew
12-08-2016, 11:57 PM
زمان البوم تقدیر هم از البوم انتقاد شد که شادمهر بعدش اهنگ عادت رو منتشر کرد
تنها انتقادی که به آلبوم تقدیر وارد بود این بود که قبل از انتشار آلبوم همه آهنگاش به غیر از 3 تاش منتشر شده بودن و همه تکراری بود
Hosein333
12-08-2016, 11:58 PM
یادش بخیر این آهنگ تنهاتر رو که شادمهر واسه جمشید ساخته بود خیلی سروصدا کرد ... چه آهنگ و تنظیمی داشت
هرچی تنهاتر بشی دنیا تورو کمتر می خواد
خودت اونوقت می بینی چقدر فراوون با توام
سخت گرفته همه دنیا که تورو رها کنم
تو هجوم سختی ها ببین چه آسون با توام
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خیلی خوب بود به نظر من بهترین کار جمشید شد
Hosein333
12-08-2016, 11:59 PM
تنها انتقادی که به آلبوم تقدیر وارد بود این بود که قبل از انتشار آلبوم همه آهنگاش به غیر از 3 تاش منتشر شده بودن و همه تکراری بود
تو اون البوم تقدیر به تنهایی واسه خودش یه البوم بود امیدوارم تو این البوم هم یه ترک خوب داشته باشه که سالها ماندگارشه
بقیش زیاد مهم نیست
Farbod-7
12-09-2016, 12:00 AM
تو اون البوم تقدیر به تنهایی واسه خودش یه البوم بود امیدوارم تو این البوم هم یه ترک خوب داشته باشه که سالها ماندگارشه
بقیش زیاد مهم نیست
یکاری کن سبب(sm25)
nasernew
12-09-2016, 12:01 AM
چه کاور با کیفیتی
آره ترک 8 رو هم شادمهر ساخته و تنظیم کرده بود آهنگ دوستت دارم
shahkar
12-09-2016, 12:02 AM
180 درجه مثلا (sm70)
Hosein333
12-09-2016, 12:03 AM
یکاری کن سبب(sm25)
این دو تا هم خوب بود ولی قبلا شنیده بودیمشون و دیگه تازگی نداشتن
میموند تقدیر با ترس
Hosein333
12-09-2016, 12:05 AM
180 درجه مثلا (sm70)
(sm10)
Hosein333
12-09-2016, 12:06 AM
به عشق صبح ازادی
Hosein333
12-09-2016, 12:09 AM
اون یکی اهنگ حمید عسگری چطور بود دوستان من هنوز دانلود نکردم
entehaa
12-09-2016, 12:11 AM
تقدیر بهترین البوم شادمهر بود دیوونه بازی شادمهر با ملودی ها و سازها
البومی که یه سری اهنگهاش مثل رسیدی و سبب و یکاری کن حتی مقلدهاش نتونستن از روش کپی بخونند
no one
12-09-2016, 12:13 AM
180 درجه مثلا (sm70)
اینو دیگه از کجا پیدا کردین؟ :-))
nasernew
12-09-2016, 12:14 AM
این آهنگ شعرش از جواد شریف پور و آهنگ و تنظیمش از شادمهر بود که به دلیل اختلافی که بعد از این آهنگ بین جمشید و شادمهر پیش اومد اسمشو تو ویدیو نزدن و اسم آهنگساز و تنظیم رو خالی گذاشتن ... هیچوقتم کیفیت بالاش رو نتونستم پیدا کنم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] - Nemidoonam.mp3.html
entehaa
12-09-2016, 12:15 AM
یادمه همزمان با ویدیو سبب و رسیدی البوم کما حمید عسکری اومد و عسکری تو مصاحبش گفت شادمهرم دوتا ویدیو داده ولی میبینین که کارای من گل کرده از یه لحاظم راست میگفت همه کما گوش میدادن ولی این کجا و ان کجا
Hosein333
12-09-2016, 12:21 AM
یادمه همزمان با ویدیو سبب و رسیدی البوم کما حمید عسکری اومد و عسکری تو مصاحبش گفت شادمهرم دوتا ویدیو داده ولی میبینین که کارای من گل کرده از یه لحاظم راست میگفت همه کما گوش میدادن ولی این کجا و ان کجا
انصافا البوم کما عسگری خوب بود اصلا اوایل واقعا خوب بود
ولی من کل البوم های عسگری رو با سبب عوض نمیکنم
Hosein333
12-09-2016, 12:25 AM
کاش بدونی ماتم دنیا بی تو فقط گریه میخوام
کی میدونه این حسرتا چه کرده با روزو شبام
entehaa
12-09-2016, 12:26 AM
کاش بدونی ماتم دنیا بی تو فقط گریه میخوام
کی میدونه این حسرتا چه کرده با روزو شبام
موسیقی سبب رو با یه بار گوش دادن نمیشه فهمید
Hosein333
12-09-2016, 12:30 AM
یه دوستی داشتم طرفدار مجید خراطها بود بعد اهنگ عادت تازه اومده بود من تو گوشی گوش میکردم اونم پیش من بود
میگفت این چیه داری گوش میدی بعدش براش تقدیرو گذاشتم بازم خوشش نیومد
به خودم گفتم چقدر عجیبه این اصلا از اینا خوشش نیومد داشت خراطها گوش میکرد
بعد الان فک کنم یه 8 سالی بگذره از اهنگ تقدیر و عادت اونروز داشت تو گوشیش مدام گوش میکرد به عادت گفتم این بعد از 8 سال تاره فهمیده موسیقی یعنی چی
Hosein333
12-09-2016, 12:33 AM
موسیقی سبب رو با یه بار گوش دادن نمیشه فهمید
اکثر کارای شادمهر همینطوریه رفته رفته قسمتی از وجودت میشه
اهنگها این مدلی زیاد داره
ماندگار واقعا ماندگار میمونه تو وجود همه شادمهریها
تقدیر بهترین البوم شادمهر بود دیوونه بازی شادمهر با ملودی ها و سازها
البومی که یه سری اهنگهاش مثل رسیدی و سبب و یکاری کن حتی مقلدهاش نتونستن از روش کپی بخونند
واقعا تقدیر بهترین آلبوم بود همش کار خودش بود نه ناهیدی نه نه این بچه مچه ها، راستی ناهیدی کجاست؟
واقعا تقدیر بهترین آلبوم بود همش کار خودش بود نه ناهیدی نه نه این بچه مچه ها، راستی ناهیدی کجاست؟
دقیقا
entehaa
12-09-2016, 01:03 AM
میاد میره کانادا فک کنم ایرانم میاد
Farbod-7
12-09-2016, 01:04 AM
مدیر برنامه لهراسبی شده
انصافا البوم کما عسگری خوب بود اصلا اوایل واقعا خوب بود
ولی من کل البوم های عسگری رو با سبب عوض نمیکنم
حمید عسگری اگه چیزی داشت که صداش و تحریر هاش رو مثل شادمهر نمیزد و خیلی ها با صدای شادمهر اشتباه میگرفتنش!
shahkar
12-09-2016, 01:30 AM
اینو دیگه از کجا پیدا کردین؟ :-))
از دوستان فرشباف که این جا هم هست پرسیدیم(sm59)
shahkar
12-09-2016, 01:34 AM
حرف حساب از سوزان روشن :(sm59)
Susan Roshan-About Shadmehr ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
entehaa
12-09-2016, 01:35 AM
وااااااای خدااااا این بهترین اهنگ منه تو البوم بدون شک
entehaa
12-09-2016, 01:47 AM
برای اولین بار حسی شبیه به حسی که با گوش دادن تقدیر بهم دست داده بود حتی بیشتر از اون....
واااای خداا
اینستای تجربه کن یه تیکه اهنگ گذاشت پاک کرد
Farbod-7
12-09-2016, 01:52 AM
برای اولین بار حسی شبیه به حسی که با گوش دادن تقدیر بهم دست داده بود حتی بیشتر از اون....
واااای خداا
دانلود کردی؟
Aghili
12-09-2016, 01:52 AM
واااای خداا
چقدر هنرمندانه میخونه(sm25)
entehaa
12-09-2016, 01:54 AM
دانلود کردی؟
اره با گوشیم ولی
entehaa
12-09-2016, 01:55 AM
گذاشت
Aghili
12-09-2016, 01:56 AM
دانلود کردی؟
بفرما فربد جان
entehaa
12-09-2016, 02:00 AM
این اهنگ منو گرفت بدجوریم گرفت دیگه خوابم نمیبره
ehsan karenn
12-09-2016, 02:09 AM
اقا همه البوم یه طرف این یدونه منو بغض گرفت
Farbod-7
12-09-2016, 02:10 AM
الان چند ترک مونده دمو نیومده باشه؟
ehsan karenn
12-09-2016, 02:10 AM
4 تا
آسای البوم دارن رو میشن.... (sm50)
Farbod-7
12-09-2016, 02:12 AM
من امیدوارم امیر تا فردا شب البوم رو همینجا بزنه
^Amin^
12-09-2016, 02:13 AM
نمیدونم چرا ولی فقط از روز سرد خوشم اومده من
Farbod-7
12-09-2016, 02:13 AM
یادش بخیر دو شبانه روز برای طرفدار نخوابیدم
الان اون حسه نیست
majid136
12-09-2016, 02:15 AM
چه دمویی (sm74)
ولی چرا انقدر بی کیفیت
entehaa
12-09-2016, 02:19 AM
این یه ترک واسه من بسه بقیه هرچی میخواد باشه
Hosein333
12-09-2016, 02:23 AM
بازم دمو گذاشتن چه دمویی
Aghili
12-09-2016, 02:24 AM
این یه ترک واسه من بسه بقیه هرچی میخواد باشه
اصل مطلب موزیک ارکسترالست(sm118)
Hosein333
12-09-2016, 02:28 AM
این اهنگ منو گرفت بدجوریم گرفت دیگه خوابم نمیبره
دقیقا منم گرفت بدنم سیخ شد وقتی گوش دادم امیدوارم اهنگشم عالی باشه
یاد قدیم شادمهر افتادم(sm10)
Aghili
12-09-2016, 02:29 AM
فقط من موندم سجاد متصلی که کاره دیزاین آلبوم با اونه چرا وقتی میخواست تاریخه البوم رو بگه
احسان نی زن رو هم تگ کرده..ذهنمو درگیر کرده(sm9)
entehaa
12-09-2016, 02:31 AM
فقط من موندم سجاد متصلی که کاره دیزاین آلبوم با اونه چرا وقتی میخواست تاریخه البوم رو بگه
احسان نی زن رو هم تگ کرده..ذهنمو درگیر کرده(sm9)
نگران نباش همین گیتاری که میشنوی یا ویولن و... همش کاره خودشه
Hosein333
12-09-2016, 02:34 AM
دیگه خیلی انتظار کشیدیم برای البوم
از یه چیزی هم ناراحتم اگه البوم بیاد موند البوم بعدی 6 سال دیگه اونموقع من نوه هم دارم
مگه اینکه شادمهر از این گروه خوشش بیاد دیگه نهایتا 3 سال دیگه البوم بدن باهم
ولی حس خوبی ندارم شادمهر البوم بعدیشو به این زودی ها بده
باید با این اهنگ ها یه چند سالی رو بگذرونیم
Hosein333
12-09-2016, 02:36 AM
(sm50)
Hosein333
12-09-2016, 02:38 AM
من امیدوارم امیر تا فردا شب البوم رو همینجا بزنه
ایشالا(sm10)
ehsan karenn
12-09-2016, 02:38 AM
دیگه خیلی انتظار کشیدیم برای البوم
از یه چیزی هم ناراحتم اگه البوم بیاد موند البوم بعدی 6 سال دیگه اونموقع من نوه هم دارم
مگه اینکه شادمهر از این گروه خوشش بیاد دیگه نهایتا 3 سال دیگه البوم بدن باهم
ولی حس خوبی ندارم شادمهر البوم بعدیشو به این زودی ها بده
باید با این اهنگ ها یه چند سالی رو بگذرونیم
شادمهر این اخرین البومش هست دبگه البوم نمیده.دیدی که بعد از ویدیو تجربه کن هم تشکر کرد از دو دهه همرهی. چندین ماه پیش همه گفت دیگه وقت استراحته.همه شاکی شدن.داشت با خانوش کیک درست میکدر.پست گذاشت توو اینستگرام
Hosein333
12-09-2016, 02:39 AM
به نظرم فردا هم 2 تا دمو بذارن
ehsan karenn
12-09-2016, 02:40 AM
دقیقا منم گرفت بدنم سیخ شد وقتی گوش دادم امیدوارم اهنگشم عالی باشه
یاد قدیم شادمهر افتادم(sm10)
اصلا یه حال خاصی داد. ادمو میبره یه دنیایی دیگه.ارومت میکنه این موزیک.
Hosein333
12-09-2016, 02:43 AM
شادمهر این اخرین البومش هست دبگه البوم نمیده.دیدی که بعد از ویدیو تجربه کن هم تشکر کرد از دو دهه همرهی. چندین ماه پیش همه گفت دیگه وقت استراحته.همه شاکی شدن.داشت با خانوش کیک درست میکدر.پست گذاشت توو اینستگرام
فکر نمیکنم شادمهر کنسرت خیلی دوست داره بخونه
اگه دوست داره کنسرت داشته باشه مجبوره اهنگ جدید و البوم بده
بعدشم بعضی موقع دوست داره مخاطباشو به چالش بکشه ببینه چه عکس العملی از خودشون نشون میدن
من بعید میدونم
تشکر دلیل بر خداحافظی نیست چرا که سپیده هم تو ویدیو جدیدش تشکر کرده بود به سبک شادمهر
Hosein333
12-09-2016, 02:44 AM
اصلا یه حال خاصی داد. ادمو میبره یه دنیایی دیگه.ارومت میکنه این موزیک.
خیلی خوب بود منو گرفت در لحظه اول
ehsan karenn
12-09-2016, 02:46 AM
فکر نمیکنم شادمهر کنسرت خیلی دوست داره بخونه
اگه دوست داره کنسرت داشته باشه مجبوره اهنگ جدید و البوم بده
بعدشم بعضی موقع دوست داره مخاطباشو به چالش بکشه ببینه چه عکس العملی از خودشون نشون میدن
من بعید میدونم
تشکر دلیل بر خداحافظی نیست چرا که سپیده هم تو ویدیو جدیدش تشکر کرده بود به سبک شادمهرخدا از دهنت بشنوه من که از خدامه
خدا از دهنت بشنوه من که از خدامه
اون پست که واضح بود شوخیه
Hosein333
12-09-2016, 02:49 AM
اگه ببینه اکثریت از البوم راضی هستن
شاید بگه تو اوج خداحافظی کنم
منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی
خودش اینو گفته
Hosein333
12-09-2016, 02:49 AM
خودش اینو گفته
Hosein333
12-09-2016, 02:53 AM
عاشقم بمون همیشه باورم همیشگی شه
shahkar
12-09-2016, 02:57 AM
خودش اینو گفته
کی گفته؟
چرا هر چی می شنوید باور می کنید؟
shahkar
12-09-2016, 03:00 AM
حرف حساب از سوزان روشن :(sm59)
Susan Roshan-About Shadmehr ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این کلیپ رو ببینید واسه روحیه مقویه (sm59)
Hosein333
12-09-2016, 03:01 AM
کی گفته؟
چرا هر چی می شنوید باور می کنید؟
کسی نگفته اینا همش فرضیه هست
و یه تیکه از شعر اهنگ طرفدار که خودش خونده منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی
منظورم اینه وگرنه کسی حرفی نزده
GreenWorld
12-09-2016, 03:02 AM
چقد حیف که یه مشت طرفدار حال بقیه رو بد کردن قبل اومدن آلبوم،هیچ طرفدار خواننده ای دیگه رو ندیدم که قبل از اومدن آلبوم جدید هنرمندشون همچین جَوی رو درست کنن و همرو به البومی که هیشکی نشنیده بدبین کنن فقط سر اینکه از فلان تنظیم کننده یا آهگساز که خود شادمهر تاییدشون کرده،خوششون نیومده،،،جا شادمهر بودم تو همه ی آهنگا نام آهنگساز و تنظیم کننده و حتی شاعر رو هم میزدم شادمهر،که تمام این ایرادای بنی اسراییلی گرفتن از کارا تموم بشه،،زمان آلبوم طرفدارم خیلیا گفتن بده ولی باز خوبیش این بود قبل اومدن نمیگفتن،2 دقیقه بعد از انتشار گفتن بَده در حالی که همون زمانم تو همین فروم گفتم،اون آلبومو یکسال دیگه در موردش قضاوت کنین و همه ی نظرات برمیگرده،ولی این یکی واقعا جالبه و تاسف برانگیز،هنوز منتشر نشده،همه دارن میزنن تو سر آلبوم...کجای آهنگ "همیشگی" بد بود؟!! چیش بد بود؟واقعا "شیلا"از این بهتر بوده؟"بغض" چی؟"بیا اینجا چی؟" "بگو از کجا آوردی چی؟" "شناختمت چی؟" یعنی واقعا ازونا ضعیفتره این آهنگ؟ موقع طرفدارم همینارو میگفتن،میگفتن ناهیدی تنظیم کرده بدرد نمیخوره،حالم عوض میشه رو بد تنظیم کرده در حالی که یکی از بهترین کارای شادمه وقتی الان نگا میکنیم!
نکنین اینکارارو،خدایی دشمنای شادمهرم اینکارو نمیکینن چه شما که طرفدارشین مثلا قبل اومدن آلبومش جای اینکه خوشحال باشین فقط میکوبینش با اینکه دو تا آهنگی که از آلبومش اومده نه فوق العاده،دلی یه درجه پایینتر یعنی عالی بودن و به مانند کارای پرطرفدارش اینام تا الان پر طرفدار شدن و گرفته به قول معروف تو جامعه همونطور که تقدیر و انتخاب گرفت بین مردم!!
شما طرفدارا رو که میبینم اینجور به جون هم انداختنتون یه سریا از بیرون یاد مسلومنا میفتم که خودشون به جون هم افتادن و یه سری از بیرون با تفرقه انداختن انداختشون به جون هم!طرفدارای شادمهرم یه چند نفر از بیرون که کارشون از زمانی که من یادم میاد و تو این سایت هستم از سال 89 اینا میومدن شادمهرو تخریب میکردن و از زمانی که یادمه میگفتن دیگه شادمهر شادمهره همیشگی نیست و تموم شده و از اینحرفای از روی حسادت ولی شادمهر 20 ساله که همیشه هیت و رو بورس بوده و نو و نوآور!
حالا آلبوم میاد و میره و باز چندسال دیگه میگید آره شادمهر بازم انتخاباش کم اشکال بود و کار خوبی رو انجام داد و خودشو به تکرار ننداخت،ولی الان متاسفانه متوجه نمیشید!!
شمایی که تو گذشته ی شادمهر موندین همون کارای گذشتشو گوش کنین،دوسش ندارید انتخاباشو باشه،مشکلی نیس،طرفدارش نباشین،ولی آلبومشو به احترامش که داره منتظر میشه رو قبل از اومدنش نکوبینش،،شمایی که حتی تا حالا یک یه ریالی هم واسه هنر شادمهر خرج نکردین،پس انتظارتونو بیارین پایین،بزارین همینقد که با وسواس کار میکنه و واسه نیفتادن به تکرار(مثل خیلی از بزرگان که به تکرار افتادن) با تیم جدیدی کار میکنه در همه قسمتها کارشو بکنه و حداقل اگه میخواین بکوبین هم،لطفا جوانمردانه و بعد از انتشار آثارش اینکارو بکنین چون اینکار شما تهه ناجوانمردیه و با این حرفا که من آی طرفدارشم و من دوسش دارم و از اونور زیر پاشو خالی کنین چیزی بهتون نمیدن!
تا انتشار آلبوم تاپیک شادمهر در موزیکباران برای من تعطیل...(sm27)
Hosein333
12-09-2016, 03:10 AM
چقد حیف که یه مشت طرفدار حال بقیه رو بد کردن قبل اومدن آلبوم،هیچ طرفدار خواننده ای دیگه رو ندیدم که قبل از اومدن آلبوم جدید هنرمندشون همچین جَوی رو درست کنن و همرو به البومی که هیشکی نشنیده بدبین کنن فقط سر اینکه از فلان تنظیم کننده یا آهگساز که خود شادمهر تاییدشون کرده،خوششون نیومده،،،جا شادمهر بودم تو همه ی آهنگا نام آهنگساز و تنظیم کننده و حتی شاعر رو هم میزدم شادمهر،که تمام این ایرادای بنی اسراییلی گرفتن از کارا تموم بشه،،زمان آلبوم طرفدارم خیلیا گفتن بده ولی باز خوبیش این بود قبل اومدن نمیگفتن،2 دقیقه بعد از انتشار گفتن بَده در حالی که همون زمانم تو همین فروم گفتم،اون آلبومو یکسال دیگه در موردش قضاوت کنین و همه ی نظرات برمیگرده،ولی این یکی واقعا جالبه و تاسف برانگیز،هنوز منتشر نشده،همه دارن میزنن تو سر آلبوم...کجای آهنگ "همیشگی" بد بود؟!! چیش بد بود؟واقعا "شیلا"از این بهتر بوده؟"بغض" چی؟"بیا اینجا چی؟" "بگو از کجا آوردی چی؟" "شناختمت چی؟" یعنی واقعا ازونا ضعیفتره این آهنگ؟ موقع طرفدارم همینارو میگفتن،میگفتن ناهیدی تنظیم کرده بدرد نمیخوره،حالم عوض میشه رو بد تنظیم کرده در حالی که یکی از بهترین کارای شادمه وقتی الان نگا میکنیم!
نکنین اینکارارو،خدایی دشمنای شادمهرم اینکارو نمیکینن چه شما که طرفدارشین مثلا قبل اومدن آلبومش جای اینکه خوشحال باشین فقط میکوبینش با اینکه دو تا آهنگی که از آلبومش اومده نه فوق العاده،دلی یه درجه پایینتر یعنی عالی بودن و به مانند کارای پرطرفدارش اینام تا الان پر طرفدار شدن و گرفته به قول معروف تو جامعه همونطور که تقدیر و انتخاب گرفت بین مردم!!
شما طرفدارا رو که میبینم اینجور به جون هم انداختنتون یه سریا از بیرون یاد مسلومنا میفتم که خودشون به جون هم افتادن و یه سری از بیرون با تفرقه انداختن انداختشون به جون هم!طرفدارای شادمهرم یه چند نفر از بیرون که کارشون از زمانی که من یادم میاد و تو این سایت هستم از سال 89 اینا میومدن شادمهرو تخریب میکردن و از زمانی که یادمه میگفتن دیگه شادمهر شادمهره همیشگی نیست و تموم شده و از اینحرفای از روی حسادت ولی شادمهر 20 ساله که همیشه هیت و رو بورس بوده و نو و نوآور!
حالا آلبوم میاد و میره و باز چندسال دیگه میگید آره شادمهر بازم انتخاباش کم اشکال بود و کار خوبی رو انجام داد و خودشو به تکرار ننداخت،ولی الان متاسفانه متوجه نمیشید!!
شمایی که تو گذشته ی شادمهر موندین همون کارای گذشتشو گوش کنین،دوسش ندارید انتخاباشو باشه،مشکلی نیس،طرفدارش نباشین،ولی آلبومشو به احترامش که داره منتظر میشه رو قبل از اومدنش نکوبینش،،شمایی که حتی تا حالا یک یه ریالی هم واسه هنر شادمهر خرج نکردین،پس انتظارتونو بیارین پایین،بزارین همینقد که با وسواس کار میکنه و واسه نیفتادن به تکرار(مثل خیلی از بزرگان که به تکرار افتادن) با تیم جدیدی کار میکنه در همه قسمتها کارشو بکنه و حداقل اگه میخواین بکوبین هم،لطفا جوانمردانه و بعد از انتشار آثارش اینکارو بکنین چون اینکار شما تهه ناجوانمردیه و با این حرفا که من آی طرفدارشم و من دوسش دارم و از اونور زیر پاشو خالی کنین چیزی بهتون نمیدن!
تا انتشار آلبوم تاپیک موزیکباران برای من تعطیل...(sm27)
منم باهات موافقم
و اهنگ همیشگی رو خیلی دوسش دارم فرداش رفتم دانشگاه
دیدم همه دارن همیشگی رو گوش میدن خوشحال شدم چون فقط 1 روز از اهنگ گذشته بود و نیازی نیست زیاد زمان
بگذره
Hosein333
12-09-2016, 03:20 AM
این دموی اخر منو یاد اهنگ روح سبز میندازه
نمیدونم چراااا
Hosein333
12-09-2016, 03:44 AM
(sm50)
majid136
12-09-2016, 03:50 AM
از این جاده . . .
از این جاده برات هر شب ی بن بست آرزو کردم . . .(sm50)
masoud741
12-09-2016, 04:36 AM
تا انتشار آلبوم تاپیک شادمهر در موزیکباران برای من تعطیل...(sm27)
حرفت درسته داداش...بخدا قسم اگه شادمهر تو این دوتا ترانه اسم آهنگساز و تنظیم کننده را خودش میزد همین دوستان منتقد همه به به و چه چه میکردند..اینا دارند شادمهر را میکوبند چون از فلان آهنگساز خوششون نمیاد
masoud741
12-09-2016, 04:46 AM
و متاسفم واسه اونایی ک چون با امیر فرشباف خوب نیستند هنوز آلبوم نیومده و نشنیده کل آلبوم را زیر سوال میبرند.
masoud741
12-09-2016, 06:17 AM
واقعا این حمید عسکری فازش چیه؟؟ چون شادمهر 2تا آهنگ داد بیرون اینم 2تا آهنگ داد بیرون. آخه تقلید تا چ حد؟؟حتما شنبه هم ک آلبوم میاد اونم آلبوم میده بیرون(sm120)
Aghili
12-09-2016, 08:24 AM
واقعا این حمید عسکری فازش چیه؟؟ چون شادمهر 2تا آهنگ داد بیرون اینم 2تا آهنگ داد بیرون. آخه تقلید تا چ حد؟؟حتما شنبه هم ک آلبوم میاد اونم آلبوم میده بیرون(sm120)
اتفاقا تو صفحه اینستاگرامش گفته دارم رو آلبوم کار میکنم.
دقیقا منم برده تو کف(sm120)
Aghili
12-09-2016, 08:52 AM
همیشه بستن ِ یک در / تولد ِ یه دیواره
# تنهائیام
Candle_ir
12-09-2016, 10:45 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Tanhaeiam.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Ghoroor.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Aghl O Eshgh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Edame Midamet.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Tekraram Nakon.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Rooze Sard.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ترک 1 و 2 به ترتیب تجربه کن و همیشگی
بی نهایت عالیست ... خوشحالم
Aghili
12-09-2016, 10:54 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Tanhaeiam.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Ghoroor.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Aghl O Eshgh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Edame Midamet.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Tekraram Nakon.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Rooze Sard.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ترک 1 و 2 به ترتیب تجربه کن و همیشگی
خیلی کار شما درسته بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنید(sm127)
Farbod-7
12-09-2016, 10:55 AM
(sm118)
Aghili
12-09-2016, 10:56 AM
(sm118)
(sm118)
Farbod-7
12-09-2016, 10:57 AM
البوم فقط با موزیک باران میچسبه(sm118)
Farbod-7
12-09-2016, 11:00 AM
یادش بخیر دموی طرفدار هم همینجور اومد(sm81)
Candle_ir
12-09-2016, 11:09 AM
تکرارم نکن همون کار ارکسترال هست ...
همشون عالی هست... عالی
Farbod-7
12-09-2016, 11:10 AM
و متاسفم واسه اونایی ک چون با امیر فرشباف خوب نیستند هنوز آلبوم نیومده و نشنیده کل آلبوم را زیر سوال میبرند.
ول کن این حرفارو امروز
اینقد هم مثل باد نباش
یه روز طرفدار احسانی یه روز امیر فرشباف
همین احسان کم برات خبر نیاورده
امروز بیخیال بیانیه دادن بشید هر کی یه حرفی میزنه صد خط براش مینویسید که چی؟
musicccc
12-09-2016, 11:17 AM
چه وکالی(sm81)
مرسی شادمهر(sm127)
Farbod-7
12-09-2016, 11:20 AM
هر بار برگشتی به من یه زخم تازه تر زدی (sm54)
musicccc
12-09-2016, 11:25 AM
دمویی که دیروز شادمهر گذاشت گویا همون تنهاییام
worldpic
12-09-2016, 11:43 AM
به نظر من یکی از بهترین آلبوم های شادمهر داره میاد....
اگه تو ایران بود فردا مثل اومدن آیفون جدید همه صف می بستند برای خرید...
talis
12-09-2016, 11:48 AM
اقا امیر مرسی بابت دموها چقد خوبه این البوم خدااااااااا (sm74)(sm127)
Farbod-7
12-09-2016, 11:53 AM
تو آهنگ غرور احتمالا نوازندگی ماندولین یا بوزوکی داره(sm118)