توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Farbod-7
11-29-2016, 02:21 AM
تو موزیک باران نیست
بزار پیدا کنم برات
Hosein333
11-29-2016, 02:22 AM
بزار پیدا کنم برات
ممنونم(sm118)
Farbod-7
11-29-2016, 02:25 AM
لینک دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Farbod-7
11-29-2016, 02:26 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Hosein333
11-29-2016, 02:27 AM
لینک دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اهنگ فقط قویه یا صدا هم قویه(sm59)
Farbod-7
11-29-2016, 02:28 AM
اهنگ فقط قویه یا صدا هم قویه(sm59)
همه چی خوبه ولی موزیک یه سر و گردن از همه چی بالاتر
اهنگ باید برم رو گوش بده ببینیم چیزی خاطرت میاد(sm59)
peyman.2012
11-29-2016, 02:29 AM
خاموش کردن شمع فردی دیگر!
باعث نخواهد شد شمع شما درخشان تر نور افشانی کند
اگر این رفتارها را آدم نبینه واقعا به شک می افته داره تو کشور جهان سومی زندگی میکنه (sm50)
پیمان جان تو هم نمیشناسی این اقا رامین جوادی رو
چرا عزیز دورادور میشناسم سازنده موسیقی متن سریالای FlashForward Prison Break Game of Thrones و....
peyman.2012
11-29-2016, 02:39 AM
پیمان البوم شبح بهنام صفاریان رو بگیر گوش کن حسین اگه نشنیدی شما هم گوش کن
موزیک چه قدرتی داره(sm77)
یه ترک یا دو ترک قشنگش را بهم معرفی کرده بودی گرفتم ولی هنوز قسمت نشده کل آلبوم را دانلود کنم (sm2)
Farbod-7
11-29-2016, 02:42 AM
یه ترک یا دو ترک قشنگش را بهم معرفی کرده بودی گرفتم ولی هنوز قسمت نشده کل آلبوم را دانلود کنم (sm2)
کل حجمش اندازه دو ترک از آهنگ هاییه که خودت میدی(sm2)
peyman.2012
11-29-2016, 02:47 AM
کل حجمش اندازه دو ترک از آهنگ هاییه که خودت میدی(sm2)
خخخخ (sm2)
Hosein333
11-29-2016, 02:49 AM
خخخخ (sm2)
پیمان سفارش فربده باید دانلود کنی بهونه هم نداریم (sm128)
Farbod-7
11-29-2016, 02:52 AM
رفتم تاپیک ترک های WAV درخواست اهنگ تنهاتر جمشید رو دادم(sm59)
Hosein333
11-29-2016, 03:13 AM
صوتی شو امیر گذاشته تو سایت کیفیتش خوبه
Changed
11-29-2016, 03:38 AM
چون دیگه نشنیده میدونم چی خوبه چی بد
البوم در حد شادمهر نیست چون عوامل سطحی و ضعیف هستن
(sm120)این پسره مسعود از لحن حرف زدنش بدم اومد انداختمش تو لیست سیاه
حالا تو هی ازش نقل بگیر اسمشو ببینم (sm39)
majid136
11-29-2016, 03:39 AM
داره زمستون میرسه
چرا نمیرسی . . .
نگاه من دلواپسه
چرا نمیرسی. . .
Changed
11-29-2016, 03:40 AM
تنهاتر(sm19)
Changed
11-29-2016, 03:41 AM
نظرتون درباره بقیه اهنگای شادمهر برای جمشید چیه؟
Farbod-7
11-29-2016, 03:47 AM
(sm120)این پسره مسعود از لحن حرف زدنش بدم اومد انداختمش تو لیست سیاه
حالا تو هی ازش نقل بگیر اسمشو ببینم (sm39)
(sm2)
Farbod-7
11-29-2016, 03:47 AM
نظرتون درباره بقیه اهنگای شادمهر برای جمشید چیه؟
همون تنهاتر خوب بود
Changed
11-29-2016, 03:54 AM
همون تنهاتر خوب بود
(sm120)بقیشم خوب بود من دوس داشتم
با من نبودی شناختمت شناختمت(sm120)
صدای شادمهر بود (sm120)
Changed
11-29-2016, 04:17 AM
حالا دیگه دیر شده دیگه دیر شده دل من اسیر شده(sm51)
Changed
11-29-2016, 04:19 AM
(sm50)همشون قشنگ بودن داری بی انصافی میکنی(sm35)
peyman.2012
11-29-2016, 05:54 AM
پیمان سفارش فربده باید دانلود کنی بهونه هم نداریم (sm128)
به چشم. فربد هیچ موقع آهنگ ضعیف پیشنهاد نداده و نمیده کارش بسیار درسته (sm111)
shahkar
11-29-2016, 09:41 AM
(sm50)از هر چه رفاقت است من بیزارم
بیزار ز چهره های مردم دارم
بیچاره کسی که ناکسانند کسش
خوشبخت منم من که خدا شد یارم (sm50)
yes (sm74)
shahkar
11-29-2016, 09:53 AM
شبح آلبوم قویه ولی مهجور موند.
آهنگ داری می ری تو و آخر قصه رو حتما دانلود کنید .
Candle_ir
11-29-2016, 10:04 AM
کارن همایونفر با مجله ترانه ماه چند وقت پیش مصاحبه کرده بود و گفت که چیز خاص و منحصر به فردی در موسیقی شادمهر نمیبینم ، یه آهنگساز و خواننده ی معمولی هستن ایشون با احترام به تمامی طرفداران شادمهر عزیز .
همیشه کارن همایونفرُ به عنوان یک موزیسین خوب میشناسم ولی این حرفش کمی بوی حسادت داره. شادمهرُ نباید با این چند سال اخیرش سنجید، شادمهرُ باید از سال 87 تا 91 سنجید، حیف شادمهر در ایران نموند و وارد موسیقی فیلم نشد وگرنه تو این حیطه هم خودشُ به دیگران تحمیل می کرد. مگه میشه به موسیقی های مسافر ، هزار و یک شب، دهاتی ، غریبه ، آدم و حوا ، ستاره ، علامت سوال ، فال قهوه ، سبب ، تقدیر ، انتخاب و ... بگیم معمولی ولی میلیون ها مخاطب جذب کنه در حالی که آخرین آلبوم باکلام کارن همایونفر با صدای یک خواننده و با ترانه های یغما گلرویی اصلا شنیده نشد و یا همکاری کارن همایونفر و کاوه آفاق هیچ جلوه ای نداشت. تو نسل دوران شادمهر به نظر من یک نفر عملکرد فنی بهتری از شادمهر داشت که اون هم مقطعی بود، آریا عظیمی نژاد بود که سبکی منحصر به فرد داشت ، ترکیب موسیقی نواحی و فُلک با صدای های الکترونیکی ... ولی کارن همایونفر چه در موسیقی کلاسیک و چه در راک هایی که ارائه داد فقط از چهارچوب های غربی تقلید کرد.
کارن همایونفر تو موسیقی کارش درسته ولی خیلی آدم رک و گند اخلاقیه با این که لحن صحبتش درست نیست ولی بی راه هم نمیگه الان چندساله موزیک های شادمهر هیچ فرقی با خواننده های معمولی که خودشون مقلدای شادمهر بودن نداره
اینم در نظر داشته باشید ماها که پیگیر هستیم میدونیم امثال سعید زمانی هستن که سطح موزیک شادمهر و میارن پایین یکی مثل کارن اتفاقی چهارتا از کارای شادمهر میخوره به گوشش رو همونا قضاوت میکنه
از طرفی یانی چه ارتباطی داره به رامین جوادی یانی یه موزیسین متوسطه که چندتا کنسرت خیلی خوب برگزار کرده رامین جوادی موسیقی فیلم کار میکنه و فوق العادس تو کار خودش کلا جدا هستن از هم
Aghili
11-29-2016, 11:09 AM
کارن همایونفر تو موسیقی کارش درسته ولی خیلی آدم رک و گند اخلاقیه با این که لحن صحبتش درست نیست ولی بی راه هم نمیگه الان چندساله موزیک های شادمهر هیچ فرقی با خواننده های معمولی که خودشون مقلدای شادمهر بودن نداره
اینم در نظر داشته باشید ماها که پیگیر هستیم میدونیم امثال سعید زمانی هستن که سطح موزیک شادمهر و میارن پایین یکی مثل کارن اتفاقی چهارتا از کارای شادمهر میخوره به گوشش رو همونا قضاوت میکنه
از طرفی یانی چه ارتباطی داره به رامین جوادی یانی یه موزیسین متوسطه که چندتا کنسرت خیلی خوب برگزار کرده رامین جوادی موسیقی فیلم کار میکنه و فوق العادس تو کار خودش کلا جدا هستن از هم
عزیزم یه یانی داریم که حداقل شانزده آلبومش رتبهٔ نخست را در دستهبندی «آلبوم عصر نوی برتر» داشته به اون داری میگی موزیسین متوسط؟؟(sm77)
Gsshop
11-29-2016, 11:10 AM
دلیل اصلی اینکه موزیسین های ما پیشرفت قابل ملاحظه ای ندارن ادامه ندادن تحصیلات موسیقی و مهارت خودشونه
عزیزم یه یانی داریم که حداقل شانزده آلبومش رتبهٔ نخست را در دستهبندی «آلبوم عصر نوی برتر» داشته به اون داری میگی موزیسین متوسط؟؟(sm77)
رتبه بندی که کشکه شما برو ببین رتبه های اول بیلبورد کیا هستن تو همین نیو ایج خیلیا هستن که کارشون از یانی بهتره ولی یانی جنبه ی تبلیغاتی و نمایشیش قویه مردم جذبش میشن
Farbod-7
11-29-2016, 11:31 AM
(sm50)همشون قشنگ بودن داری بی انصافی میکنی(sm35)
راجع به بقیه چیزی نگفتم(sm59)
دوست دارم شعر از جواد شریفپور بود
شناختمت هم قشنگ بود
تو اگه رفتی هر کجا من همه حرفا یادمه
دل اگه کم داره تورو غصه تو زیادمه
Milik
11-29-2016, 11:33 AM
همیشه کارن همایونفرُ به عنوان یک موزیسین خوب میشناسم ولی این حرفش کمی بوی حسادت داره. شادمهرُ نباید با این چند سال اخیرش سنجید، شادمهرُ باید از سال 87 تا 91 سنجید، حیف شادمهر در ایران نموند و وارد موسیقی فیلم نشد وگرنه تو این حیطه هم خودشُ به دیگران تحمیل می کرد. مگه میشه به موسیقی های مسافر ، هزار و یک شب، دهاتی ، غریبه ، آدم و حوا ، ستاره ، علامت سوال ، فال قهوه ، سبب ، تقدیر ، انتخاب و ... بگیم معمولی ولی میلیون ها مخاطب جذب کنه در حالی که آخرین آلبوم باکلام کارن همایونفر با صدای یک خواننده و با ترانه های یغما گلرویی اصلا شنیده نشد و یا همکاری کارن همایونفر و کاوه آفاق هیچ جلوه ای نداشت. تو نسل دوران شادمهر به نظر من یک نفر عملکرد فنی بهتری از شادمهر داشت که اون هم مقطعی بود، آریا عظیمی نژاد بود که سبکی منحصر به فرد داشت ، ترکیب موسیقی نواحی و فُلک با صدای های الکترونیکی ... ولی کارن همایونفر چه در موسیقی کلاسیک و چه در راک هایی که ارائه داد فقط از چهارچوب های غربی تقلید کرد.
کارنامه هنری یک موزیسین از زمانی که وارد عرصه میشه محاسبه میشه نه تو یه دوره ی خاص چند ساله که شما و چند نفر دیگه دوست دارید . شادمهر دورانی نداشته که بخواد توی نسلی قرار بگیره - و دقت کن اکثر کارای شادمهر کاور تشریف داشته نه کارن همایونفر
Farbod-7
11-29-2016, 11:37 AM
کارن همایونفر اصلا در حدی نیست بخواد اسم شادمهرو بیاره
Farbod-7
11-29-2016, 11:39 AM
کارنامه هنری یک موزیسین از زمانی که وارد عرصه میشه محاسبه میشه نه تو یه دوره ی خاص چند ساله که شما و چند نفر دیگه دوست دارید . شادمهر دورانی نداشته که بخواد توی نسلی قرار بگیره - و دقت کن اکثر کارای شادمهر کاور تشریف داشته نه کارن همایونفر
دورانی نداشته اما کسی نمونده از ابی بگیر تا مهستی اون طرف تا تمام خواننده و موزیسین های داخلی ازش تعریف نکرده باشن
پس همه الکی و چرت گفتن؟
Milik
11-29-2016, 11:43 AM
کارن همایونفر اصلا در حدی نیست بخواد اسم شادمهرو بیاره
فقط شادمهر ... (sm120)
دورانی نداشته اما کسی نمونده از ابی بگیر تا مهستی اون طرف تا تمام خواننده و موزیسین های داخلی ازش تعریف نکرده باشن
پس همه الکی و چرت گفتن؟
شما درست میگی من که ندیدم کسی ازش تعریف کنه
Farbod-7
11-29-2016, 11:47 AM
فقط شادمهر ... (sm120)
شما درست میگی من که ندیدم کسی ازش تعریف کنه
اتفاقا نه فقط شادمهر
خیلیا هستن قویتر و بهتر هم هستن
اما اینکه مثلا با یک جمله بدون دلیل یکی رو کلا رد کنی این معلوم طرف یا حسوده یا چیزی حالیش نیست
کدوما رو میخوای لینک برات بفرستم
کسایی که الان دارم ابی مهستی مهران جمالی بهروز صفاریان میلاد ترابی محمد اصفهانی مهدی یراحی
Milik
11-29-2016, 11:51 AM
اتفاقا نه فقط شادمهر
خیلیا هستن قویتر و بهتر هم هستن
اما اینکه مثلا با یک جمله بدون دلیل یکی رو کلا رد کنی این معلوم طرف یا حسوده یا چیزی حالیش نیست
کدوما رو میخوای لینک برات بفرستم
کسایی که الان دارم ابی مهستی مهران جمالی بهروز صفاریان میلاد ترابی محمد اصفهانی مهدی یراحی
کسی از کارن تو موسیقی بالاتر نیست - ایمان داشته باش که کارن نه شادمهر و نه هیچکدوم از این اسمایی که بردی رو حتی به استودیوش راه هم نمیده - افتخار بزرگی میخواد که یراحی ازت تعریف کنه خیلی بزرگ ، خیلی ، خیلی بیشتر از خیلی ،
shahkar
11-29-2016, 11:56 AM
هیچ موقع خارجی ها رو با ایرانیا مقایسه نکنید.
یانی هم هیچ پوخی نیس فقط و فقط بهترین و **** استارها موسیقی و نوازنده رو جمع کرده و کنسرت گذاشته. مثلا همین شهرداد روحانی. خوب معلومه که کار چه چیز شاخی می شه. از پایین ترین سطح هم اثر می سازن. یانی فقط قیف میاد.
باز گیتارو واقعا موزیسینه.
و اما در مورد کارن و شادمهر
این خبرنگارا خیلی عوضی ان برای فروش و روی بورس اومدن هر ک. شعری می نویسن. بعد کلا یک جمله در مورد شادمهر گفته؟!
موسیقی پاپ بعد از انقلاب مدیون شادمهره
Aghili
11-29-2016, 11:57 AM
(sm120)
Candle_ir
11-29-2016, 12:00 PM
قبلا با افرادی مثل شما بحث داشتم میدونم به نتیجه نمیرسیم. موسیقی رو فنی بحث کن سریع تخریبُ شروع نکن. ... خوشگذشت ... خوش باشی
Farbod-7
11-29-2016, 12:00 PM
کسی از کارن تو موسیقی بالاتر نیست - ایمان داشته باش که کارن نه شادمهر و نه هیچکدوم از این اسمایی که بردی رو حتی به استودیوش راه هم نمیده - افتخار بزرگی میخواد که یراحی ازت تعریف کنه خیلی بزرگ ، خیلی ، خیلی بیشتر از خیلی ،
شک نکن شادمهر و یراحی تا حد همکاری هم شاید پیش برن
البته اگه تا حالا تو البوم های قبلی در حد نوازندگی پیش نرفته باشن مخصوصا در آلبوم امپراطور(sm120)
Milik
11-29-2016, 12:01 PM
قبلا با افرادی مثل شما بحث داشتم میدونم به نتیجه نمیرسیم. موسیقی رو فنی بحث کن سریع تخریبُ شروع نکن. ... خوشگذشت ... خوش باشی
کار خوبی میکنه - به من بیشتر - موفق باشی
shahkar
11-29-2016, 12:02 PM
(sm120)
Milik
11-29-2016, 12:04 PM
(sm120)
البته اینم بگم هیچ کس به کسی که اثر فوق العاده ی *حالا بیا اینجا اونجا نه * رو خلق کرده نمیرسه هیچکس حتی استیون ویلسون ...
Farbod-7
11-29-2016, 12:05 PM
البته اینم بگم هیچ کس به کسی که اثر فوق العاده ی *حالا بیا اینجا اونجا نه * رو خلق کرده نمیرسه هیچکس حتی استیون ویلسون ...
اتفاقا همون اثر دونه دونه طرفداراش بیشتر از کساییه که کارن رو میشناسن(sm120)
Milik
11-29-2016, 12:06 PM
اتفاقا همون اثر دونه دونه طرفداراش بیشتر از کساییه که کارن رو میشناسن(sm120)
بله صد در صد شما درست میگی (sm120)
Farbod-7
11-29-2016, 12:07 PM
بله صد در صد شما درست میگی (sm120)
خدایی یه تاپیک براش بزن ببینیم چی میشه(sm120)
Milik
11-29-2016, 12:09 PM
خدایی یه تاپیک براش بزن ببینیم چی میشه(sm120)
احتیاجی به این مسخره بازیا و به به شنیدن از کسی رو نداره - این واسه شما مهمه که کی در مورد کی چی میگه یا گفته
masoud741
11-29-2016, 12:12 PM
احتیاجی به این مسخره بازیا و به به شنیدن از کسی رو نداره - این واسه شما مهمه که کی در مورد کی چی میگه یا گفته
بیا برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
Farbod-7
11-29-2016, 12:12 PM
آها(sm120)
Milik
11-29-2016, 12:14 PM
بیا برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
نازنین بیقرار من بی دعوت جایی نمیرم یه نقلی از من از اونور گرفتن آوردن اینجا ، از اونجایی که هر کس میتونه نظرش رو بگه گفته و منم جوابش رو دادم - شما هم سرت به کار خودت باشه
shahkar
11-29-2016, 12:18 PM
این جرات و جسارت شادمهر رو نشون می ده که همه سبک ها رو کار کرده و می کنه. کی جرات شو داره؟ اصلا کی توانایی شو داره؟
Milik
11-29-2016, 12:22 PM
این جرات و جسارت شادمهر رو نشون می ده که همه سبک ها رو کار کرده و می کنه. کی جرات شو داره؟ اصلا کی توانایی شو داره؟
این نظر شماست - سبک موسیقی که شما گوش میدی با من خیلی فرق داره - یعنی شادمهر متال کار کرده یا راک کار کرده که میگی همه ی سبک هارو کار کرده - کسی از این کارا انجام نمیده چون نمیخواد که انجام بده
Farbod-7
11-29-2016, 01:30 PM
Changed
هندونه میزارم زیر بغلش بلکه رگ غیرتش جنبید(sm2)
@behdadkamvari ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) اقای کاموری اینو بدونید که هوادارا موسیقی خود شادمهر و میخوان پس باید آلبوم رو جوری مدیریت میکردید که حداقل نصف کارا آهنگ و تنظیمش از شادمهر بود شما مدیر برنامه های رسمی هستین نه فرشباف که کل البوم رو دست گرفته
anderes141
11-29-2016, 02:08 PM
چی میشه فضای این البوم مثل دهاتی یا پر پرواز باشه. شاید باورتون نشه من هنوز فیلم جشن تولد معروف با ژینا کلانتری نگاه میکنم و واقعا نمیدونم چرا با هم نموندن یا بهتر بگیم ژینا نموند ولی جنس صداش اون موقع که تو ایران بود خیلی خاص بود .البته الانم خوبه ولی خب اون موقع یه چیز دیگه بود.حیف شد قربانی شد تا امثل یگانه ها عسکری ها علیزاده ها راه براشون هموار بشه
bijanariya
11-29-2016, 02:08 PM
درود بر شادمهریای عزیز.
بچه ها، بنده از کاربرای قدیمی موزیک بارانم.
الان چندسالی هست که وارو انجمن نشدم و تاپیک یا نظری ارسال نکردم.
تا اینکه امروز داشتم مثل اکثر مواقع این تاپیک را مطالعه میکردم و بحثی دیدم درباره مقایسه جناب یراحی و شادمهر عزیز.
اینقدر این بحث به نظرم مضحک آمد که گفتم اگر دخالت نکنم باید در شادمهری بودن خود تجدید نظر نمایم.
کارای جناب یراحی نه تنها در حد و اندازه شادمهر عزیز نیست بلکه حتی در حد و اندازه کارهای مرحوم پاشایی هم نمی باشد.
جناب یراحی عزیز اگر سالها فعالیت کنند احتمالا بتواند کارهایی در حد علی لهراسبی و نهایتا حامی یا نهایت نهایتا مانی رهنما ارائه دهند.
این بحث بنده نه تنها از نظر عمومی صدق میکند بلکه از نظر حرفه ای و زیبایی شناسی موسیقی هم صادق است.
اگر کسی تمایل به بحث های حرفه ای و زیبایی شناختی موسیقایی داشت بنده در خدمت هستم.
اما از نظر جنبه عمومی باید خدمت گرامی همدلان عرض نمایم که:
موسیقی پاپ Pop music، که در اصل به معنی موسیقی عامهپسند (popular) میباشد، یک سبک از موسیقی عامهپسند است.
پاپ معمولاً به عنوان موسیقیای تعریف میشود که به شکل تجاری تهیه شده وهدف تولید آن سود مالی است؛البته این موسیقی را میتوان در حیطه ایدئولوژی، و زیباییشناسی هم معنا کرد. درواقع، پاپ طوری طراحی شده که برای همه جالب باشد و از هیچ جای خاصی نیامده و قرار هم نیست سلیقه خاصی را اعمال کند.
در موسیقی پاپ از ملودیهایی استفاده میشود که معمولا بسیار شنیدنی بوده و عده بسیاری را به خود جلب میکنند و ترانه پاپ همچنین به ترانه های محبوبی که مردم به زمزمه و خواندن آن علاقه دارند نیز اطلاق میشوند.
شادمهریای عزیز، حالا میخواهم خودتان تمامی کارهای پس از انقلاب را با کارهای شادمهر عزیز مقایسه کنید و بگویید کدام یک از کارهای ارائه شده پس از انقلاب مخصوصا درون کشورمان دارای مشخصه های ذکر شده می باشند؟؟؟
به جرات و با قاطعیت تمام عرض مینمایم، در زمینه موسیقی پاپ نه کارن و نه یراحی عزیز و نه هیچ شخص دیگری جز شادمهر عقیلی تا کنون پدید نیامده که بتواند کارهایش مشخصه های ذکر شده فوق را شامل گردد.
تنها خواننده ای که پس از شادمهر پا در جای پای این اسطوره پاپ موزیک ایران گذاشت، کسی نبود جز مرتضی پاشایی عزیز، که متاسفانه دست تقدیر به این پدیده نوظهور موسیقی پاپ ایران اجازه عرض اندام بیشتر نداد.
و اما کسانی که دوست دارند شادمهر در همان سبک های آلبوم دهاتی ، مسافر و... کار کند، همان کور متعصبانی هستند که این بلا را بر سر موزیک اصیل ایرانی آوردند...یعنی درجا زدن و تکرار و تکرار کردن.
حال آنکه در نگاه کلی هنر و درنگاه جزئی تر موسیقی اصلا عرصه درجا زدن و تکرار نیست.
باشد که با دیده باز به هنر بنگریم و حسادت را بهانه ی پیشرفت خودمان قرار دهیم.
به امید روزهای بهتر...دست آورد ها و پیشرفت های بیشتر در عرصه جهانی.
شاد و پیروز باشید.
بدرود.
Farbod-7
11-29-2016, 02:12 PM
درود بر شادمهریای عزیز.
تا اینکه امروز داشتم مثل اکثر مواقع این تاپیک را مطالعه میکردم و بحثی دیدم درباره مقایسه جناب یراحی و شادمهر عزیز.
اینقدر این بحث به نظرم مضحک آمد که گفتم اگر دخالت نکنم باید در شادمهری بودن خود تجدید نظر نمایم.
کارای جناب یراحی نه تنها در حد و اندازه شادمهر عزیز نیست بلکه حتی در حد و اندازه کارهای مرحوم پاشایی هم نمی باشد.
جناب یراحی عزیز اگر سالها فعالیت کنند احتمالا بتواند کارهایی در حد علی لهراسبی و نهایتا حامی یا نهایت نهایتا مانی رهنما ارائه دهند.
این بحث بنده نه تنها از نظر عمومی صدق میکند بلکه از نظر حرفه ای و زیبایی شناسی موسیقی هم صادق است.
اگر کسی تمایل به بحث های حرفه ای و زیبایی شناختی موسیقایی داشت بنده در خدمت هستم.
موسیقی پاپ Pop music، که در اصل به معنی موسیقی عامهپسند (popular) میباشد، یک سبک از موسیقی عامهپسند است.
پاپ معمولاً به عنوان موسیقیای تعریف میشود که به شکل تجاری تهیه شده وهدف تولید آن سود مالی است؛البته این موسیقی را میتوان در حیطه ایدئولوژی، و زیباییشناسی هم معنا کرد. درواقع، پاپ طوری طراحی شده که برای همه جالب باشد و از هیچ جای خاصی نیامده و قرار هم نیست سلیقه خاصی را اعمال کند.
در موسیقی پاپ از ملودیهایی استفاده میشود که معمولا بسیار شنیدنی بوده و عده بسیاری را به خود جلب میکنند و ترانه پاپ همچنین به ترانه های محبوبی که مردم به زمزمه و خواندن آن علاقه دارند نیز اطلاق میشوند.
شادمهریای عزیز، حالا میخواهم خودتان تمامی کارهای پس از انقلاب را با کارهای شادمهر عزیز مقایسه کنید و بگویید کدام یک از کارهای ارائه شده پس از انقلاب مخصوصا درون کشورمان دارای مشخصه های ذکر شده می باشند؟؟؟
به جرات و با قاطعیت تمام عرض مینمایم، در زمینه موسیقی پاپ نه کارن و نه یراحی عزیز و نه هیچ شخص دیگری جز شادمهر عقیلی تا کنون پدید نیامده که بتواند کارهایش مشخصه های ذکر شده فوق را شامل گردد.
تنها خواننده ای که پس از شادمهر پا در جای پای این اسطوره پاپ موزیک ایران گذاشت، کسی نبود جز مرتضی پاشایی عزیز، که متاسفانه دست تقدیر به این پدیده نوظهور موسیقی پاپ ایران اجازه عرض اندام بیشتر نداد.
و اما کسانی که دوست دارند شادمهر در همان سبک های آلبوم دهاتی ، مسافر و... کار کند، همان کور متعصبانی هستند که این بلا را بر سر موزیک اصیل ایرانی آوردند...یعنی درجا زدن و تکرار و تکرار کردن.
حال آنکه در نگاه کلی هنر و درنگاه جزئی تر موسیقی اصلا عرصه درجا زدن و تکرار نیست.
شاد و پیروز باشید.
بدرود.
بعد این همه سال که وارد نشدید الانم خوب بحثو میخوندید بعد وارد میشدید
اصلا کسی بحث یراحی نکرد
بحث کارن همایونفر بود نه یراحی
bijanariya
11-29-2016, 02:19 PM
بعد این همه سال که وارد نشدید الانم خوب بحثو میخوندید بعد وارد میشدید
اصلا کسی بحث یراحی نکرد
بحث کارن همایونفر بود نه یراحی
دوست عزیز تا به حال نشده در زندگیم نوشتاری را نخوانده بازگو نمایم.
شما از این جمله چه برداشتی میکنید؟؟؟
کسی از کارن تو موسیقی بالاتر نیست - ایمان داشته باش که کارن نه شادمهر و نه هیچکدوم از این اسمایی که بردی رو حتی به استودیوش راه هم نمیده - افتخار بزرگی میخواد که (sm70)یراحی ازت تعریف کنه خیلی بزرگ ، خیلی ، خیلی بیشتر از خیلی
Milik
11-29-2016, 02:20 PM
کسی از کارن تو موسیقی بالاتر نیست - ایمان داشته باش که کارن نه شادمهر و نه هیچکدوم از این اسمایی که بردی رو حتی به استودیوش راه هم نمیده - افتخار بزرگی میخواد که (sm70)یراحی ازت تعریف کنه خیلی بزرگ ، خیلی ، خیلی بیشتر از خیلی
این یک تمسخر بود نه تعریف - پدیده نوظهور و زود غروب مرتضی پاشایی و دیگر هیچ ...
bijanariya
11-29-2016, 02:21 PM
واقعا(sm77)(sm10)
anderes141
11-29-2016, 02:22 PM
بار شادمهرقبل از رفتنش از خیلی ها بهتر بود.خدا رحمت کنه پاشایی ولی شادمهر قبل از رفتنش یه سر و گردن بالاتر بود.هرچند موسیقی سلیقه هستش
bijanariya
11-29-2016, 02:25 PM
بار شادمهرقبل از رفتنش از خیلی ها بهتر بود.خدا رحمت کنه پاشایی ولی شادمهر قبل از رفتنش یه سر و گردن بالاتر بود.هرچند موسیقی سلیقه هستش
شادمهربالاتر بود و بالاتر هم هست.
هیچ کدام از هنرمندان موسیقی پاپ داخل کشور اصلا قابل مقایسه با این عجوبه نیستند.
نیازی به تایید بنده نیست...اگر هنری داشتند در کارهایشان ارائه میدادند نه در حرف هایشان.
Farbod-7
11-29-2016, 02:25 PM
کل بحث چیز دیگه ای بود شما روی همین یک جمله حساس شدید
به هر حال همین یراحی هم ادم کمی نیست برای خودش لااقل از کارن همایونفر صد پله بهتره(sm120)
bijanariya
11-29-2016, 02:31 PM
کل بحث چیز دیگه ای بود شما روی همین یک جمله حساس شدید
به هر حال همین یراحی هم ادم کمی نیست برای خودش لااقل از کارن همایونفر صد پله بهتره(sm120)
آخه این روزا هرجا میرم خیلی بحث یراحی داق شده(sm111)
البته اینو قبول دارم که جناب یراحی در نوع خودش خیلی خوب هستند و دارند قوی کار میکنند.
ولی این کار قوی کردن در بین چندتا خواننده و موسیقدان حرفه ای نیست...یعنی یکی از دلایلی که باعث شده کارهای ایشون به چشم بیاد فقدان کار قوی و موسیقی حرفه ای در داخل کشور است.
وقتی اکثر خواننده های داخل روی به سوی جانک موزیک خواندن آوردند طبعا سوسو زدن شمعی همچون رخشیدن خورشید به چشم می آید.
anderes141
11-29-2016, 02:34 PM
[QUOTE=bijanariya;650468]شادمهربالاتر بود و بالاتر هم هست.
نیازی به تایید بنده نیست...اگر هنری داشتند در کارهایشان ارائه میدادند نه در حرف هایشان.[/QUO
اوایل دهه هشتاد روزی دویست هزار تومان درامد داشت تازه از اهنگ سازی هایی هم که میکرد برای بقیه بگذریم ولی واقعا اهنگ هاش اون موقع که تو ایران بود چیز دیگه ای بود
Farbod-7
11-29-2016, 02:34 PM
آخه این روزا هرجا میرم خیلی بحث یراحی داق شده(sm111)
البته اینو قبول دارم که جناب یراحی در نوع خودش خیلی خوب هستند و دارند قوی کار میکنند.
ولی این کار قوی کردن در بین چندتا خواننده و موسیقدان حرفه ای نیست...یعنی یکی از دلایلی که باعث شده کارهای ایشون به چشم بیاد فقدان کار قوی و موسیقی حرفه ای در داخل کشور است.
وقتی اکثر خواننده های داخل روی به سوی جانک موزیک خواندن آوردند طبعا سوسو زدن شمعی همچون رخشیدن خورشید به چشم می آید.
همه هنرمندایی که شخصیت خودشونو حفظ میکنن قابل احترام هستن(sm120)
غیر امثال کارن که اسمشم جز عتیقه جاته(sm2)
Hosein333
11-29-2016, 02:37 PM
یراحی (sm25)
entehaa
11-29-2016, 02:39 PM
هنوزم تو بوتیک ها خیالی نیست میزارن هنوزم خیلیا تقدیر رو زمزمه میکنن
امیدوارم این البوم هم یه اهنگ داشته باشه که دوباره اسم شادمهرو مثل خیالی نیست و ادم فروش و تقدیر رو زبونها بندازه
یه اهنگ مگا هیت تو البوم بهتر از چند اهنگ هیت هستش کاری به موسیقی و سازندش ندارم فقط دوس دارم این البوم یه اهنگ مگاهیت داشته باشه که همه جا بشنوم
به خاطر یه نقل قول که اصلا با درست و غلطش کار ندارم که نباید هنر یه نفر و زیر سوال برد کارن همایونفر موزیسین بزرگیه لااقل در سطح ایران
entehaa
11-29-2016, 02:40 PM
یراحی (sm25)
همین یراحی به نظر من جزو سه تا از بهترین های داخله.البوم مثل مجسمه بهترین البوم این چند ساله.از نظر شخصیت هنری هم خیلی خوبه
anderes141
11-29-2016, 02:41 PM
امیدوارم این البوم هم یه اهنگ داشته باشه که دوباره اسم شادمهرو مثل خیالی نیست و ادم فروش و تقدیر رو زبونها بندازه
یه اهنگ مگا هیت تو البوم بهتر از چند اهنگ هیت هستش کاری به موسیقی و سازندش ندارم فقط دوس دارم این البوم یه اهنگ مگاهیت داشته باشه که همه جا بشنوم
دقیقا..تو کافه ها هم میزارن.یا خوداهنگ سبب.خدا کنه یکم حس نوستالژیک وقدیمی توش باشه هرچند حس میکنم شادمهر از گذشته فراری
bijanariya
11-29-2016, 02:42 PM
[QUOTE=bijanariya;650468]شادمهربالاتر بود و بالاتر هم هست.
نیازی به تایید بنده نیست...اگر هنری داشتند در کارهایشان ارائه میدادند نه در حرف هایشان.[/QUO
اوایل دهه هشتاد روزی دویست هزار تومان درامد داشت تازه از اهنگ سازی هایی هم که میکرد برای بقیه بگذریم ولی واقعا اهنگ هاش اون موقع که تو ایران بود چیز دیگه ای بود
چون زمانی که ایران بود همه مفاخر موزیک باهاش همکاری میکردن ولی وقتی رفت دیگه این همکاری ها با توجه به وسایل ارتباطی آن زمان به شدت کاهش یافت.
ولی شادمهر خودش را پیدا کرد و با آلبوم های تقدیر و طرفدار به اوج روزهای خود بازگشت.
البته بنده هم به چند تک آهنگ اخیر شادمهر انتقاداتی دارم.
ولی چون این بشر قابل پیش بینی نیست (sm39)صبر کردن تا کل آلبوم را کامل بشنوم و بعد موضع گیری رسمی کنم.
masoud741
11-29-2016, 02:43 PM
همه هنرمندایی که شخصیت خودشونو حفظ میکنن قابل احترام هستن(sm120)
غیر امثال کارن که اسمشم جز عتیقه جاته(sm2)
(sm120)
Farbod-7
11-29-2016, 02:43 PM
به خاطر یه نقل قول که اصلا با درست و غلطش کار ندارم که نباید هنر یه نفر و زیر سوال برد کارن همایونفر موزیسین بزرگیه لااقل در سطح ایران
اونم حق نداشت کسی رو زیر سوال ببره
Hosein333
11-29-2016, 02:45 PM
درود بر شادمهریای عزیز.
شاد و پیروز باشید.
بدرود.
شیر مادرت حلالت باشه
دمت گرم
بهترین بوود
افرین بر شما(sm127)
bijanariya
این بشر قابل پیش بینی نیست(sm39) اینکه به عنوان یک طرفدار نمیدونم میخواد چکار کنه بیشتر حرسمو درمیاره(sm35)
ولی احتمالا باید شاهد حداقل یک ترک همه پسند ازش باشیم.(sm142)
entehaa
دقیقا..تو کافه ها هم میزارن.یا خوداهنگ سبب.خدا کنه یکم حس نوستالژیک وقدیمی توش باشه هرچند حس میکنم شادمهر از گذشته فراری
شک نکن بعد از اهنگ تقدیر که اینقدر هیت شد هر خواننده ای بود حداقل دو تا دیگه شبیه تقدیر واسه خودش میساخت ولی شادمهر یه اخلاقی که داره هرچی که میسازه دیگه به کل فراموشش میکنه میره سراغ فضاهای دیگه مثل یه سیل که میاد و میره دیگه به عقب برنمیگرده
anderes141
11-29-2016, 02:47 PM
شک نکن بعد از اهنگ تقدیر که اینقدر هیت شد هر خواننده ای بود حداقل دو تا دیگه شبیه تقدیر واسه خودش میساخت ولی شادمهر یه اخلاقی که داره هرچی که میسازه دیگه به کل فراموشش میکنه میره سراغ فضاهای دیگه مثل یه سیل که میاد و میره دیگه به عقب برنمیگرده
اصل مطلب همین بود که گفتی دیگه به عقب برنمیگرده.
bijanariya
11-29-2016, 02:51 PM
کارن موزیسین بدی نیست ولی نه در عرصه پاپ.
البته این نیازی به سخن بنده نداره...اگر در عرصه پاپ حرفی برای گفتن داشت باید هنرش را در کارهایش میدیدیم نه در حرف هایش.
موسیقی پاپ مثل موسیقی کلاسیک و راک و...نیست که بگیم داریم برای طیف خاص با سلیقه خاص آهنگسازی میکنیم و کمیت را فدای کیفیت کنیم.
پاپ یعنی اکثر افراد جامعه بتونن به راحتی با اثر رابطه برقرار کنند.
bijanariya
11-29-2016, 02:52 PM
شادمهر از گذشته فراری نیست...از تکرار فراریه...از همان چیزی که باعث مرگ هنری یک هنرمند میشه
bijanariya
11-29-2016, 02:53 PM
همین یراحی به نظر من جزو سه تا از بهترین های داخله.البوم مثل مجسمه بهترین البوم این چند ساله.از نظر شخصیت هنری هم خیلی خوبه
در قبال خورشید رخشیدن هنر است...نه چون شمعی سوسو کردن در دل تاریکی شب.
bijanariya
11-29-2016, 02:54 PM
شیر مادرت حلالت باشه
دمت گرم
بهترین بوود
افرین بر شما(sm127)
خواهش میکنم(sm127)(sm10)
Aghili
11-29-2016, 02:56 PM
به خاطر یه نقل قول که اصلا با درست و غلطش کار ندارم که نباید هنر یه نفر و زیر سوال برد کارن همایونفر موزیسین بزرگیه لااقل در سطح ایرانبا منطق کشک وقتی جلو بریم میشه اینکه کنار اسمه کارن همایونفر مینویسیم موزیسین بزرگ بعد یانی موزیسین متوسط/نکن جانم منو دیونه نکن(sm51)
Milik
11-29-2016, 02:58 PM
با وجود همیچن طرفدارایی هر کی جای شادمهر بود از دنیا میرفت باز خوبه که فقط از کشورش رفته
entehaa
11-29-2016, 03:00 PM
با وجود همیچن طرفدارایی هر کی جای شادمهر بود از دنیا میرفت باز خوبه که فقط از کشورش رفته
شما الان گیرت کجاست
کارن موزیسین بدی نیست ولی نه در عرصه پاپ.
البته این نیازی به سخن بنده نداره...اگر در عرصه پاپ حرفی برای گفتن داشت باید هنرش را در کارهایش میدیدیم نه در حرف هایش.
موسیقی پاپ مثل موسیقی کلاسیک و راک و...نیست که بگیم داریم برای طیف خاص با سلیقه خاص آهنگسازی میکنیم و کمیت را فدای کیفیت کنیم.
پاپ یعنی اکثر افراد جامعه بتونن به راحتی با اثر رابطه برقرار کنند.
مگه کسی گفته تو پاپ خوبه
اصلا پاپ کار نمیکنه که بخواد توش خوب باشه یا بد
Milik
11-29-2016, 03:02 PM
شما الان گیرت کجاست
حرفایی که اینجا میزنید رو یه بار بخونید متوجه میشید
bijanariya
11-29-2016, 03:05 PM
مگه کسی گفته تو پاپ خوبه
اصلا پاپ کار نمیکنه که بخواد توش خوب باشه یا بدپس چطور میخواهیم دو نفر که در دو زمینه کاملا متفاوت دارن کار میکنند را باهم مقایسه کنیم!!!؟؟؟
این میشه مثل مقایسه متالیکا با شجریان(sm2)
Hosein333
11-29-2016, 03:05 PM
اقا راستش من اصلا اقای کارن همایونفر رو نمیشناسم پس نمیتونم در موردش نظری بدم چون کارشو گوش نکردم
ولی به یه دلیل میگم که ایشون در حد شادمهر نیستن چون حتی اسمشونو هم من الان شنیدم که شما گفتید اگه یه کار توپ داشت من تا الان اسمشو میشنیدم
اسم ساسی مانکن شنیدم ولی این اقا رو نه
Milik
11-29-2016, 03:06 PM
پس چطور میخواهیم دو نفر که در دو زمینه کاملا متفاوت دارن کار میکنند را باهم مقایسه کنیم!!!؟؟؟
کسی اصلا مقایسه نکرده یه نقل قولی بود از ایشون در مورد شادمهر - حالا یه سریا تحملش رو ندارن که بشنون بماند
Farbod-7
11-29-2016, 03:06 PM
همین که الا 50 کاربر 33 میهمان دارند تاپیک رو میبینند خودش کلی حرف برای گفتن داره(sm120)
entehaa
11-29-2016, 03:07 PM
حرفایی که اینجا میزنید رو یه بار بخونید متوجه میشید
خب اگه اذیتت میکنه تو نخون
با منطق کشک وقتی جلو بریم میشه اینکه کنار اسمه کارن همایونفر مینویسیم موزیسین بزرگ بعد یانی موزیسین متوسط/نکن جانم منو دیونه نکن(sm51)
هر کی رو تو سطح خودش میسنجن گفتم کارن تو سطح ایران موزیسین بزرگیه یانی سطح کاراش جهانیه ولی در مقابل بزرگای نیو ایج موسیقی آنچنانی رو ارائه نمیکنه بیشتر شوی خوبی رو اجرا میکنه بعدم اگه امکانات اونارو امثال آریا عظیمی نژاد و کارن همایونفر داشتن چه بسا کاراشون خیلی بهتر هم میشد
masoud741
11-29-2016, 03:08 PM
شادمهر دوباره ی دموگذاشته اینستاگرام (sm120)
پس چطور میخواهیم دو نفر که در دو زمینه کاملا متفاوت دارن کار میکنند را باهم مقایسه کنیم!!!؟؟؟
کی مقایسه کرده ؟ اصن قابل مقایسه نیستن
Farbod-7
11-29-2016, 03:09 PM
کی مقایسه کرده ؟ اصن قابل مقایسه نیستن
والا شادمهر کجا اون یارو کجا(sm120)
Milik
11-29-2016, 03:10 PM
خب اگه اذیتت میکنه تو نخون
یه پست از من از یه تاپیک دیگه کشیدن آوردن اینجا و واسه من نظر نوشتن ، منم جواب دادم همین بود - اذیت که نه ولی باعث شادی میشه تو این روزای غمیگن بدون اتفاق
اقا راستش من اصلا اقای کارن همایونفر رو نمیشناسم پس نمیتونم در موردش نظری بدم چون کارشو گوش نکردم
ولی به یه دلیل میگم که ایشون در حد شادمهر نیستن چون حتی اسمشونو هم من الان شنیدم که شما گفتید اگه یه کار توپ داشت من تا الان اسمشو میشنیدم
اسم ساسی مانکن شنیدم ولی این اقا رو نه
بیشتر موسیقی فیلم کار میکنه ولی به هر حال میتونی با شنیدن آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی تو موسیقیش غرق شی
entehaa
11-29-2016, 03:14 PM
کارن تو کار خودش خوبه اینم یکی از بهترین کارهاش که واسه فیلم قصه پریا ساخته بود تا اخر گوش بدین با هندزفری بی نظیره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Hosein333
11-29-2016, 03:14 PM
همین که الا 50 کاربر 33 میهمان دارند تاپیک رو میبینند خودش کلی حرف برای گفتن داره(sm120)
باید برم بهنام صفاریان = اگه هنوز شادمهر
Farbod-7
11-29-2016, 03:15 PM
باید برم بهنام صفاریان = اگه هنوز شادمهر
(sm59)
Hosein333
11-29-2016, 03:18 PM
کارن تو کار خودش خوبه اینم یکی از بهترین کارهاش که واسه فیلم قصه پریا ساخته بود تا اخر گوش بدین با هندزفری بی نظیره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
خووبه این کارش ولی شادمهر هم بهاره من رو داره با 16 ترک عالی حالا رگ خواب بماند بقیع بمانند
masoud741
11-29-2016, 03:23 PM
کسی اصلا مقایسه نکرده یه نقل قولی بود از ایشون در مورد شادمهر - حالا یه سریا تحملش رو ندارن که بشنون بماند
تو همون آقای مقوا نیستی(sm120)
Hosein333
(sm59)
یه لخظه فکر کردم خودشه
bijanariya
خووبه این کارش ولی شادمهر هم بهاره من رو داره با 16 ترک عالی حالا رگ خواب بماند بقیع بمانندشادمهر اگر در ایران می ماند و وارد حوزه موسیقی فیلم هم میشد، شکی نکنید الان حداقل یک اسکار در این زمینه داشتیم.
Hosein333
11-29-2016, 03:24 PM
شادمهر اگر در ایران می ماند و وارد حوزه موسیقی فیلم هم میشد، شکی نکنید الان حداقل یک اسکار در این زمینه داشتیم.
100درصد
Hosein333
11-29-2016, 03:24 PM
اهنگ هایی که برای فیلم شب برهنه ساخته (sm127)
Farbod-7
11-29-2016, 03:25 PM
یه لخظه فکر کردم خودشه
هر دو کار بهروزه
Hosein333
11-29-2016, 03:28 PM
هر دو کار بهروزه
اهنگ معروف شادمهر = درد احسان خواجه امیری
anderes141
11-29-2016, 03:39 PM
اهنگ معروف شادمهر = درد احسان خواجه امیری
میدونی همون پر پرواز چند نفر با سینما اشتی داد؟؟؟البوم دهاتی که اومد واقعا ترکوند.کاش نمیرفت ..کااششش
Aghili
11-29-2016, 03:45 PM
با البوم رضا یزدانی تو موسیقی کارن غرق شدن؟ مگه داریم(sm98)
Hosein333
11-29-2016, 03:45 PM
میدونی همون پر پرواز چند نفر با سینما اشتی داد؟؟؟البوم دهاتی که اومد واقعا ترکوند.کاش نمیرفت ..کااششش
از یه جهاتی پیشرفت کرده
اهنگهای مثل تقدیر سبب عادت انتخاب و ...
و البوم های بسیار زیبا مثل خیالی نیست ادم فروش نشان از پیشرفت تو اونور بود
البوم بی نظیر پاپ کرن (sm127) ماندگار (sm127) اغوش (sm127) محال (sm127) بی تو
و مطمعنا پیشرفتش تموم نشده و حالا جا داره
بعضی موقع ها هم که ازش اهنگی میشنویم و نمیپسندیم به خاطر اینکه از تکرار متنفره و دوست داره فضاهای جدیدی ارایه بده
biseda
11-29-2016, 04:01 PM
عوامل آلبوم تجربه کن:
آهنگسازان: شادمهر عقیلی، وحید پویان
تنظیم: شادمهر عقیلی، سعید زمانی، میلاد هاشمی
ترانه سرا: آرش محرابی
میکس و مسترینگ: محمد فلاحی
پرودوسر: فرشباف، کاموری
Farbod-7
11-29-2016, 04:06 PM
عوامل آلبوم تجربه کن:
هر نفری چند ترک مهمه اینو کشف کن جای این عکسای ترافیک به هدر دهی که میزاری(sm120)
masoud741
11-29-2016, 04:12 PM
عوامل آلبوم تجربه کن:
مگه میشه شادمهر تو ی آلبوم از ی ترانه سرا استفاده کنه.عمرا
sediqeh1990
11-29-2016, 04:29 PM
Fariba
Shadmehr Aghili - Fariba ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Sabab
Shadmehr Aghili - Sabab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Doori o Pashimani
Shadmehr Aghili - Doori Va Pashimani ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Talafi
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shadmehr Aghili - Talafi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shame Ghariban
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shadmehr Aghili - Shame Ghariban ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Adam o Havva
Shadmehr Aghili - Adam O Havva ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام عزیزم، لینک آلبوم آدم و حوا ایراد داره لطفا اصلاح کن؟ مچکرم
ebihamed
11-29-2016, 04:29 PM
آره این بار شده
sediqeh1990
11-29-2016, 04:30 PM
عزیزان اگه شما لینک بدون مشکل آلبوم آدم و حوا رو دارید بذارید؟ اگه می تونید این آلبوم رو بذارید؟ سپاس
farid007
11-29-2016, 04:30 PM
این بحث مقایسه ی شادمهر با فلانی و فلانی که بسیار باطله
در واقعی اگه بحثی کنیم در این رابطه ظلم کردیم به شادمهر
شادمهر ثابت شدس و البته غیر قابل مقایسه شادمهرجای خودشو در میان بزرگان موسیقی ایران تثبیت کرده
این اسامیم که نام برده شد بسیار کوچکتر ازین هستن که بخایم قیاسی انجام بدیم..
بهترین البوم موسیقی پاپ بعد از انقلاب بین خانندگان قدیمی البوم مهستی با موسیقی شادمهر و هر موسیقیدانی اینو تایید میکنه
بهترین موسیقی بعد از انقلاب هم که مولفه ی پاپ ایرانی بوده بی شک اثار شادمهره
در این سالها بودن کسانی مثل محسن چاووشی که به واسطه سبک متفاوتش (که البته در اثار اخیر این سبک داره با یه موسیقی قدرتمندتر نسبت به گذشته هر روز پیشرفت میکنه)تونستن جایگاهی در موسیقی داشته باشن
من منتظر یه غافلگیری تو البوم جدید هستم
که از خود تجربه کن شروع شد زیاد خودمونو با اسامی درگیر نکنیم چون مسلما کار های البوم از ***** شادمهر رد شده و پخته شده نمونش همین اهنگ تجربه کن که کاملا مشخصه این کار تماما به عهده ی پویان و زمانی نبوده و مسلما شادمهر ایده های خودشو گنجانده
و با این حال اینا چیزی نیست که ما رو ارضا کنه
ما موسیقی خود شادمهر رو میخایم
ما خود شادمهر میخایم وقتی با انتخاب همرو بهت زده کرد وقتی با ترس جا برای هیچ حرفی نگذاشت
و وقتی با چه خوابهایی سبب و رسیدی خودش رو به چالش کشید
من امیدوارم سه اثری که خودش ساخته تو این البوم از همین جنس باشه...
Changed
11-29-2016, 05:13 PM
@Changed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
هندونه میزارم زیر بغلش بلکه رگ غیرتش جنبید(sm2)
@behdadkamvari ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) اقای کاموری اینو بدونید که هوادارا موسیقی خود شادمهر و میخوان پس باید آلبوم رو جوری مدیریت میکردید که حداقل نصف کارا آهنگ و تنظیمش از شادمهر بود شما مدیر برنامه های رسمی هستین نه فرشباف که کل البوم رو دست گرفته
(sm30)
Changed
11-29-2016, 05:14 PM
سلام عزیزم، لینک آلبوم آدم و حوا ایراد داره لطفا اصلاح کن؟ مچکرم
کلا اپلودباز ورپریده و نابود گشته
پس هیچکدوم از این لینکا کار نمیده خیالت راحت(sm120)
Changed
11-29-2016, 05:16 PM
شادمهر اگر در ایران می ماند و وارد حوزه موسیقی فیلم هم میشد، شکی نکنید الان حداقل یک اسکار در این زمینه داشتیم.
100درصد
(sm98)تخیلات
همین حرفا رو میزنین میگن متوهم ترین ...
Changed
11-29-2016, 05:18 PM
من کارن رو خیلی قبول دارم ...
تابحال اهنگی ازش نشنیدم که فوق العاده نباشه ...
Hadi
تو هم بگو نظرتو درباره کارن همایونفر(sm50)
Changed
11-29-2016, 05:19 PM
هر کی رو تو سطح خودش میسنجن گفتم کارن تو سطح ایران موزیسین بزرگیه یانی سطح کاراش جهانیه ولی در مقابل بزرگای نیو ایج موسیقی آنچنانی رو ارائه نمیکنه بیشتر شوی خوبی رو اجرا میکنه بعدم اگه امکانات اونارو امثال آریا عظیمی نژاد و کارن همایونفر داشتن چه بسا کاراشون خیلی بهتر هم میشد
موافقم
Changed
11-29-2016, 05:21 PM
(sm50)کارن همایونفر محشره و سرمایه ملی این کشوره
لطفا با اسمش شوخی نکنید
Aghili
11-29-2016, 05:21 PM
(sm98)تخیلات
همین حرفا رو میزنین میگن متوهم ترین ...
الان دقیقا بقیه طرفدارا که میگن اگه موزیسینمون امکانات خارجیا رو داشتن چه بسا بهتر از اونا هم میشدن چیه؟ توهم نیست؟(sm98)
Changed
11-29-2016, 05:22 PM
الان دقیقا بقیه طرفدارا که میگن اگه موزیسینمون امکانات خارجیا رو داشتن چه بسا بهتر از اونا هم میشدن چیه؟ توهم نیست؟(sm98)
(sm98)به نظر من راست میگن مثل کارن نداریم تو ایران
نمونش همین رامین جوادی که امکانات داشت ببین به کجا رسید
Aghili
11-29-2016, 05:24 PM
(sm98)به نظر من راست میگن مثل کارن نداریم تو ایران
نمونش همین رامین جوادی که امکانات داشت ببین به کجا رسید
پ اهله موزیک بیکلام نیستی که میگی مثل کارن نداریم(sm98)
Changed
11-29-2016, 05:25 PM
پ اهله موزیک بیکلام نیستی که میگی مثل کارن نداریم(sm98)
من به گوشم اعتماد میکنم که تابحال چنین موزیکی از ایرانیا نشنیده (sm19)
Changed
11-29-2016, 05:28 PM
شادمهر صدای بی نظیر و بسیار جذابی داره
چهره ی بسیار زیبایی هم داره
در کنارش توانایی نواختن چند ساز رو داره (نه مهارت در حد استاد بودن)
همینا برای پاپیولار شدن و دست جیغ هورای ملت کافیه
و آهنگساز و تنظیم کننده خوبیه
ولی بسیار تنبل ...
مثل این هست که یه نفر پیش دانشگاهی بخونه و معدلش 20 باشه شما بهش بگین اقای دکتر اقای دکتر
استعداد زیادی داره منتها شکوفایی در حد استعداد نبوده ...
Farbod-7
11-29-2016, 05:51 PM
(sm50)کارن همایونفر محشره و سرمایه ملی این کشوره
لطفا با اسمش شوخی نکنید
اونم با کسی که طرفدار میلیونی داره شوخی نکنه
masoud741
11-29-2016, 06:10 PM
بابا ول کنید این مباحث الکیو... کارن واسه خودش خوبه شادمهر هم واسه خودش..حالا کارن ی شکری خورده واسه شادمهر نظر داده ک خودشو نشون بده..اینجا تاپیک آلبوم شادمهره نه مقایسه خواننده ها و آهنگسازها با شادمهر. بیخیال بحثای الکی بشید و منتظر آلبوم باشین
masoud741
11-29-2016, 06:11 PM
خندت برای چیه
مثل اینکه چشماتو رو دور و برت بستی
ولش کن فربدجان..این ی چیزیش میشه..آدمی ک خوابه را میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو ب خواب زده را نه
masoud741
11-29-2016, 06:12 PM
نه رضا یزدانی میلیونیه(sm2)
(sm120)
Aghili
11-29-2016, 06:37 PM
من به گوشم اعتماد میکنم که تابحال چنین موزیکی از ایرانیا نشنیده (sm19)
کلا هنرمندی که در مورد دیگران اظهار نظر میکنه از نظر من کوچیکه
چشمه ای از موسیقی گیرای پیمان یزدانیان. منم به گوشم دو برابر اعتماد دارم
severi
11-29-2016, 07:13 PM
بچه ها 10 روز تحملش خیلی سخته خداییش(sm50)
masoud741
11-29-2016, 07:15 PM
بچه ها 10 روز تحملش خیلی سخته خداییش(sm50)
نترس مثل برق و باد میگذره...مگه الان باورت میشه طرفدار 4سال ازش گذشته؟؟
masoud741
11-29-2016, 07:53 PM
نسل شادمهر ک ادعا داره تجربه کن بهترین آلبوم شادمهره
worldpic
11-29-2016, 08:17 PM
انگار بیخیال پیشفروش آلبوم شدن...
entehaa
11-29-2016, 08:24 PM
بیشترین امید رو بین عوامل این البوم به ترانه های ارش محرابی دارم
biseda
11-29-2016, 08:35 PM
خدایا از ۸ تا کار حداقل ۳ تاش موزیک و تنظیم از خود شادمهر باشه و کارهایی در حد تقدیر یا انتخاب...یعنی میشه خدا جون؟؟؟؟
Farbod-7
11-29-2016, 08:38 PM
به نظرتون همین کاور سی دیه
Farbod-7
11-29-2016, 08:40 PM
کیفیت میکس و مستر البوم خیالی نیست(sm77)
masoud741
11-29-2016, 09:17 PM
به نظرتون همین کاور سی دیه
آره احتمالش هست
masoud741
11-29-2016, 09:18 PM
آرش محرابی را شناختی ازش ندارم ولی کاش از جواد شریف پور هم ترانه داشت تو آلبوم
Farbod-7
11-29-2016, 09:21 PM
آرش محرابی را شناختی ازش ندارم ولی کاش از جواد شریف پور هم ترانه داشت تو آلبوم
جواد حیف شده
خیلی وقت پیش هم گفت تو البوم نیست
Farbod-7
11-29-2016, 09:48 PM
(sm2)
Aghili
11-29-2016, 10:01 PM
(sm27)
entehaa
11-29-2016, 10:05 PM
اونگی در کار نیست
Label : sweet stage
Farbod-7
11-29-2016, 10:09 PM
اونگی در کار نیست
کیفیتو داغون نکنن مثل این دوترک اخر که 320 هم نیست
عجب گیری کردیم از دست اینا
Farbod-7
11-29-2016, 10:12 PM
Amir
امیر اسم این شرکتو شنیدی؟
یا الکیه
shahkar
11-29-2016, 10:33 PM
اونگی در کار نیست
از کج می گی؟
100% ه؟
sibiloo
11-29-2016, 10:35 PM
هنوز امیدوارم تعداد ترک های البوم از هشتا بیشتر باشه و به عنوان سورپرایز تا حالا چیزی ازش نگفته باشن :))))))
Farbod-7
11-29-2016, 10:38 PM
هنوز امیدوارم تعداد ترک های البوم از هشتا بیشتر باشه و به عنوان سورپرایز تا حالا چیزی ازش نگفته باشن :))))))
مرحبا به این امید(sm120)
Candle_ir
11-29-2016, 10:42 PM
دوستان خواهش میکنم بحث نکنید ... کارن همایونفر یکی از کار بلدهای موسیقی کشور هست و واقعا باسواد هست،بهتره توهینی صورت نگیره. من اعتقاد دارم کمی حسودی کرده به شادمهر ... شادمهر تنها هنرمندی هست اگر اراده کنه در هر سبکی میتونه اثری هنرمندانه ارائه بده و سال هاست این کارو کرده ، اثری که پاپیولار میشه و هنرمندانه هم هست . بی نهایت شب که یه شاهکار هست در 26-27 سالگی شادمهر خلق شده یا وسعت سبز به خصوص ورژن 1 در همون زمان ها ساخته شده ، تعداد ریادی موسیقی ایرانی مثل مسافر و سبک های دیگه که نیاز به گفتن نیست... ما از توانایی شادمهر باخبر هستیم و هم از توانایی کارن همایونفر هر دو در حیطه کاری خودشون کاملا موفق بودن. بهتره از این لحظات که کنار هم هستین لذت ببرید.
یه آهنگ که بی کلام که در سبک جز هست از شادمهر آپلود کردم شاید خیلی هاتون نشنیده باشین ، سال ها پیش یکی از دوستان از آرشیو خصوصیش برای من فرستاد، پیشنهاد میکنم گوش کنید و از هنر شادمهر لذت ببرید. امیدوارم روزی بازم شادمهر به جنب و جوش بیفته و از این دست کارهای خاص ارائه کنه. این آهنگ قرار بود در آلبوم آدم فروش قرار بگیره که منصرف شد.
Farbod-7
11-29-2016, 10:44 PM
دوستان خواهش میکنم بحث نکنید ... کارن همایونفر یکی از کار بلدهای موسیقی کشور هست و واقعا باسواد هست،بهتره توهینی صورت نگیره. من اعتقاد دارم کمی حسودی کرده به شادمهر ... شادمهر تنها هنرمندی هست اگر اراده کنه در هر سبکی میتونه اثری هنرمندانه ارائه بده و سال هاست این کارو کرده ، اثری که پاپیولار میشه و هنرمندانه هم هست . بی نهایت شب که یه شاهکار هست در 26-27 سالگی شادمهر خلق شده یا وسعت سبز به خصوص ورژن 1 در همون زمان ها ساخته شده ، تعداد ریادی موسیقی ایرانی مثل مسافر و سبک های دیگه که نیاز به گفتن نیست... ما از توانایی شادمهر باخبر هستیم و هم از توانایی کارن همایونفر هر دو در حیطه کاری خودشون کاملا موفق بودن. بهتره از این لحظات که کنار هم هستین لذت ببرید.
یه آهنگ که بی کلام که در سبک جز هست از شادمهر آپلود کردم شاید خیلی هاتون نشنیده باشین ، سال ها پیش یکی از دوستان از آرشیو خصوصیش برای من فرستاد، پیشنهاد میکنم گوش کنید و از هنر شادمهر لذت ببرید. امیدوارم روزی بازم شادمهر به جنب و جوش بیفته و از این دست کارهای خاص ارائه کنه. این آهنگ قرار بود در آلبوم آدم فروش قرار بگیره که منصرف شد.
اره این اهنگو خیلی وقته شنیدم و با کیفیت اصلیشو دارم
entehaa
11-29-2016, 10:45 PM
از کج می گی؟
100% ه؟
اره
Candle_ir
11-29-2016, 10:46 PM
جالبه تخصص اصلی شادمهر سبک جز هست ولی هیچوقت درست و حسابی آهنگی تو این سبک ارائه نداده. حیف موسیقی غلیظ و پیچیده ای مثل جز که دارای گوشه های بسیاری هست تو ایران طرفدار نداره...
Farbod-7
11-29-2016, 10:48 PM
جالبه تخصص اصلی شادمهر سبک جز هست ولی هیچوقت درست و حسابی آهنگی تو این سبک ارائه نداده. حیف موسیقی غلیظ و پیچیده ای مثل جز که دارای گوشه های بسیاری هست تو ایران طرفدار نداره...
اره یه ترک یکی دوسال پیش معین تو این سبک کار کرد اسمش یادم نیست
shahkar
11-29-2016, 10:49 PM
بذارش من ندارم.
sibiloo
11-29-2016, 10:49 PM
مرحبا به این امید(sm120)
فکر کن پیش فروش رو فردا پس فردا بذارن یهو ببینی 11 تا ترک هست البوم . بعد این سه چارتای اخر هم ساخته های خود شادمهر باشه :))))) والا گفت بیشتر از 15 تا اهنگ ساختیم . تازه بجز آرشیو عجیب غریبی که خودش داره . یه سه تا از اون تو در بیاره راه دوری نمیره با توجه به اعتراض هایی هم که شد و گفتن تعداد اهنگا کمه من امیدوار میمونم تا روز پخش البوم :))
Candle_ir
11-29-2016, 10:50 PM
اره یه ترک یکی دوسال پیش معین تو این سبک کار کرد اسمش یادم نیست
بله بابک زرین آهنگ ساز کار بود ... موسیقی جز بود ولی وکال کاملا پاپ ، برای همین جالب نشد ... خوانندگی تو سبک جز یک تخصص خاص میخواد کثل سنتی خودمون هست و باید درست خونده بشه دارای گوشه های آوازی خاص هست ...
Farbod-7
11-29-2016, 10:51 PM
بذارش من ندارم.
باشه حتما
shahkar
11-29-2016, 10:52 PM
باشه حتما
(sm10)
shahkar
11-29-2016, 10:53 PM
فکر کن پیش فروش رو فردا پس فردا بذارن یهو ببینی 11 تا ترک هست البوم . بعد این سه چارتای اخر هم ساخته های خود شادمهر باشه :))))) والا گفت بیشتر از 15 تا اهنگ ساختیم . تازه بجز آرشیو عجیب غریبی که خودش داره . یه سه تا از اون تو در بیاره راه دوری نمیره با توجه به اعتراض هایی هم که شد و گفتن تعداد اهنگا کمه من امیدوار میمونم تا روز پخش البوم :))
خدا از دهنت بشنوه
Candle_ir
11-29-2016, 11:01 PM
این هم یه ورژن متفاوت تو پارت های تنظیمی از آهنگ وسعت سبز با آهنگسازی و تنظیم فوق العاده شادمهر و صدای حمید غلامعلی ... اونایی که انیو موریکونه وار دوست دارن :
biseda
11-29-2016, 11:07 PM
آقا یکی از اطرافیان پویان گفته سوگولی کار غرور هستش که ی سر و گردن از کارهای دیگه بالاتره و حال و هوای شادمهری بودن و داره
Candle_ir
11-29-2016, 11:09 PM
این هم یه ورژن متفاوت تو پارت های تنظیمی از آهنگ وسعت سبز با آهنگسازی و تنظیم فوق العاده شادمهر و صدای حمید غلامعلی ... اونایی که انیو موریکونه وار دوست دارن :
وقتی این موسیقی رو میشنوی چطور میتونی بگی معمولی... گوشه هایی از Space Rock ، کلاسیک ، آوایی و حماسی در کنار هم ... کدوم هنرمند فارسی تو تاریخ موسیقی کشور همچین تلفیقی ارائه داده از اون بزرگ ها تا مدعی های امروزی...
sibiloo
11-29-2016, 11:11 PM
آقا یکی از اطرافیان پویان گفته سوگولی کار غرور هستش که ی سر و گردن از کارهای دیگه بالاتره و حال و هوای شادمهری بودن و داره
به " روز سرد " میاد که اهنگ عجیبی از اب در بیاد :))
عقل و عشق هم یه تیکه ترانشو میلاد هاشمی گذاشت باحال بود :
" مغزم بی دل و قلبم بی عقل ... "
masoud741
11-29-2016, 11:25 PM
به " روز سرد " میاد که اهنگ عجیبی از اب در بیاد :))
عقل و عشق هم یه تیکه ترانشو میلاد هاشمی گذاشت باحال بود :
" مغزم بی دل و قلبم بی عقل ... "
کلا من ب این آلبوم خیلی امیدوارم..فقط واسم خیلی عجیبه ک شادمهر فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده چون قبلا اینکارو نکرده
anderes141
11-29-2016, 11:58 PM
کلا من ب این آلبوم خیلی امیدوارم..فقط واسم خیلی عجیبه ک شادمهر فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده چون قبلا اینکارو نکرده
شاعر ها کیان؟؟؟ یه خانم بود اسمش نیلوفر بود تو اولبوم های قدیمی اون مثل اینکه دیگه کار نمیکنه باهاش
farid007
11-30-2016, 12:00 AM
من فکر میکنم تجربه کن ضعیف ترین کار البوم باشه
با این دمو های که شنیدم
و بی صبرانه منتظر اون اهنگیم که ترانش این بود شعله نکش سو سو نزن..،
این کار رو خودش ساخته و بسیار متفاوت هست
از اون نوع موسیقیاس که ادم رو میبره تو برزخ
Farbod-7
11-30-2016, 12:08 AM
من فکر میکنم تجربه کن ضعیف ترین کار البوم باشه
با این دمو های که شنیدم
و بی صبرانه منتظر اون اهنگیم که ترانش این بود شعله نکش سو سو نزن..،
این کار رو خودش ساخته و بسیار متفاوت هست
از اون نوع موسیقیاس که ادم رو میبره تو برزخ
از نظر من و تو نشنیده همون سوگولی البومه(sm120)
masoud741
11-30-2016, 12:14 AM
شاعر ها کیان؟؟؟ یه خانم بود اسمش نیلوفر بود تو اولبوم های قدیمی اون مثل اینکه دیگه کار نمیکنه باهاش
فقط آرش محرابی. .بله نیلوفر لاریپور بودند ک متاسفانه با شادمهر اختلاف پیدا کردند
masoud741
11-30-2016, 12:14 AM
فقط آرش محرابی. .بله نیلوفر لاریپور بودند ک متاسفانه با شادمهر اختلاف پیدا کردند
farid007
11-30-2016, 12:16 AM
از نظر من و تو نشنیده همون سوگولی البومه(sm120)
(sm59)
اقا به چه زبونی بگیم ما خودتو میخایم
(sm2)ازینجا بلاکمون نکنه
Farbod-7
11-30-2016, 12:18 AM
(sm59)
(sm2)ازینجا بلاکمون نکنه
(sm2) من یه متن نوشتم فعلا منصرفش کردم بلاک نمیکنه(sm2)
Farbod-7
11-30-2016, 12:21 AM
(sm59)
(sm2)ازینجا بلاکمون نکنه
شک نکن مسعود این ترک رو نمیپسنده(sm59)
بعد از شنیدن کلمه ارکسترال دو روز از مجمع بیرون رفت(sm2)
farid007
11-30-2016, 12:21 AM
(sm2) من یه متن نوشتم فعلا منصرفش کردم بلاک نمیکنه(sm2)
(sm30)یه هفته دست از سرش بردار این البوم بیاد تا پشمون نشده بعد میریزیم سرش(sm59)
Farbod-7
11-30-2016, 12:25 AM
(sm30)یه هفته دست از سرش بردار این البوم بیاد تا پشمون نشده بعد میریزیم سرش(sm59)
اصلا دیگه بیخیال شده بودم
پیمان اومد یه ویدئو گذاشت نوازندگی ماندولین
دیگه از اون روز تلاشم رو باز شروع کردم (sm2)
masoud741
11-30-2016, 12:26 AM
(sm120)
نه اینجوری نیست فقط من شناختی از موسیقی ارکسترال ندارم
masoud741
11-30-2016, 12:27 AM
(sm120)
Farbod-7
11-30-2016, 12:41 AM
(sm120)
ولی من کار بیاد در حد فقط با تو دو روز از مجمع میرم(sm2)
masoud741
11-30-2016, 12:44 AM
ولی من کار بیاد در حد فقط با تو دو روز از مجمع میرم(sm2)
نه انشاالله آلبوم کارای قوی توش باشه
ehsan karenn
11-30-2016, 12:46 AM
شادمهر واقعا انسان شریف و با معرفتیه و با اخلاق و بی عقده چون موزیک کار خودش بود چون ملودی رو وحید پویان ساخته موزیک رو زد به نام وحید پویان واقعا و فوق العاده ای پسر
entehaa
11-30-2016, 12:48 AM
وقتی این موسیقی رو میشنوی چطور میتونی بگی معمولی... گوشه هایی از Space Rock ، کلاسیک ، آوایی و حماسی در کنار هم ... کدوم هنرمند فارسی تو تاریخ موسیقی کشور همچین تلفیقی ارائه داده از اون بزرگ ها تا مدعی های امروزی...
واقعا زیباست فک کن اینو خودش میخوند
ehsan karenn
11-30-2016, 12:50 AM
توی البوم یه کار هست حدودا توو سبک اهنگ ترس شادمهر .کلا البوم پر از ملودی های خوبیه .مثلا توو سبک رابطه .واقعا حرفی واسه گفتن داره .همه جوره توو البوم هست. خصوصا کارای سنگین شادمهری
masoud741
11-30-2016, 01:02 AM
توی البوم یه کار هست حدودا توو سبک اهنگ ترس شادمهر .کلا البوم پر از ملودی های خوبیه .مثلا توو سبک رابطه .واقعا حرفی واسه گفتن داره .همه جوره توو البوم هست. خصوصا کارای سنگین شادمهری
میگم تو احسان خودمون نیستی ک خبر جدید همیشه میذاشتی؟؟
masoud741
11-30-2016, 01:09 AM
منبعت کیه؟؟؟ هنوز غیر از عوامل کار کسی آهنگای آلبوم و گوش ندادند
Farbod-7
11-30-2016, 01:10 AM
منبعت کیه؟؟؟ هنوز غیر از عوامل کار کسی آهنگای آلبوم و گوش ندادند
وقتی البوم داخله بالای 20 نفر گوش دادن
shahkar
11-30-2016, 01:12 AM
Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
معلوم نشد پیش فروش آلبوم چطوری و کی ه؟
Hosein333
11-30-2016, 03:02 AM
روز سرد (sm127)
bijanariya
11-30-2016, 03:42 AM
تا بیستم، بیست هزار بار میمیرم و زنده میشم....ای خداااا(sm98)
Farbod-7
11-30-2016, 12:15 PM
(sm172)
hamidjalab1
11-30-2016, 01:37 PM
خدا کنه انقد تبلیغاتی که میشه واقعا ارزششو داشته باشه
البوم نیاد بخوره تو ذوقمون(sm81)
entehaa
11-30-2016, 01:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](sm118)
Farbod-7
11-30-2016, 02:13 PM
ثانیه ها کنار تو به مردن عادت میکنن
Farbod-7
11-30-2016, 02:16 PM
عکس اینا رو سی دی چیکار میکنه(sm138)
entehaa
11-30-2016, 02:21 PM
فک کنم فوتوشاپ باشه(sm9)
Farbod-7
11-30-2016, 02:36 PM
به مبارکی و میمنت بعد از انتقادهای امروز بلاک شدم بالاخره(sm2)
entehaa
11-30-2016, 04:04 PM
طبیعتا همه ی ما بر توانایی ها و ذوق و هنر شادمهر و همچنین جایگاه رفیعش در موسیقی واقفیم.
همه ی ما شادمهر را هنرمندی پر از وسواس های کاری و دارای ریزه کاری های حرفه ای در اغلب آثارش میدانیم.
حال با توجه به اینکه شادمهر در عنفوان 44 سالگی و در عین بلوغ فکری و هنری،به تیمی جوان اعتماد کرده و بعد از 4 سال آلبومی را تحت نظارت ایشان ارائه خواهد داد،نویدبخش این است که شادمهر همچنان مدرن و به روز بودن را دوست دارد و همچنان به مخاطب احترام میگذارد.
درک بالای شادمهر نسبت به مارکت و جایگاه خودش ایجاب میکرد که برای پیشرفت ،باید به فکر های تازه و ایده های جدید میدان داد.
در بازاری که اکثر هنرمندان در حال درجا زدن و عقبگرد هستند،اعتماد شادمهر به پدیده های جوان را باید ستود.حتما شادمهر عقیلی در نبوغ این پدیده ها چیزی را مشاهده کرده که دنیای هنری این روزهایش را به آنان سپرده است.
پس رسالت ما این است که مانند همیشه به انتخاب شادمهر احترام بگذاریم بلکه آلبوم در فضای روانی امن و به دور از حاشیه روانه ی بازار شود.
shadmehrgeneration
masoud741
11-30-2016, 04:08 PM
(sm120)
masoud741
11-30-2016, 04:10 PM
طبیعتا همه ی ما بر توانایی ها و ذوق و هنر شادمهر و همچنین جایگاه رفیعش در موسیقی واقفیم.
همه ی ما شادمهر را هنرمندی پر از وسواس های کاری و دارای ریزه کاری های حرفه ای در اغلب آثارش میدانیم.
حال با توجه به اینکه شادمهر در عنفوان 44 سالگی و در عین بلوغ فکری و هنری،به تیمی جوان اعتماد کرده و بعد از 4 سال آلبومی را تحت نظارت ایشان ارائه خواهد داد،نویدبخش این است که شادمهر همچنان مدرن و به روز بودن را دوست دارد و همچنان به مخاطب احترام میگذارد.
درک بالای شادمهر نسبت به مارکت و جایگاه خودش ایجاب میکرد که برای پیشرفت ،باید به فکر های تازه و ایده های جدید میدان داد.
در بازاری که اکثر هنرمندان در حال درجا زدن و عقبگرد هستند،اعتماد شادمهر به پدیده های جوان را باید ستود.حتما شادمهر عقیلی در نبوغ این پدیده ها چیزی را مشاهده کرده که دنیای هنری این روزهایش را به آنان سپرده است.
پس رسالت ما این است که مانند همیشه به انتخاب شادمهر احترام بگذاریم بلکه آلبوم در فضای روانی امن و به دور از حاشیه روانه ی بازار شود.
shadmehrgeneration
منظورش دقیقا تویی فربد(sm120)
Farbod-7
11-30-2016, 04:22 PM
منظورش دقیقا تویی فربد(sm120)
دقیقا چرت و ماست مالی بود(sm120)
Hosein333
11-30-2016, 04:56 PM
میخوان حرص تو رو دربیارن
یاداوری کنن که کی تو البوم بوده (sm59)
Hosein333
11-30-2016, 04:56 PM
(sm120)
Hosein333
11-30-2016, 04:57 PM
@shadmehr ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])generation
(sm176)
shahkar
11-30-2016, 06:08 PM
چه طرح مزخرفی (sm25)
masoud741
11-30-2016, 06:11 PM
چه طرح مزخرفی (sm25)
نه بابا این طرح و نیست این فتوشاپه
دوستان آلبوم از کدوم کمپانی منتشر میشه ؟
Hosein333
11-30-2016, 06:41 PM
فعلا مشخص نیست
sibiloo
11-30-2016, 06:52 PM
sweet stage
پست اخر پیج " تجربه کن " نوشته لیبل رو
Hosein333
11-30-2016, 06:54 PM
sweet stage
پست اخر پیج " تجربه کن " نوشته لیبل رو
تا حالا اسمشو نشنیدم
sibiloo
11-30-2016, 07:03 PM
تا حالا اسمشو نشنیدم
اره منم گشتم نه سایتی پیدا کردم ازشون نه پیجی نه چیز خاصی . جالبه اخه تجربه کن دست آونگ بود . شاید مثل ابی خودش بخواد البوم رو پخش کنه و این اسم رو خودشون گذاشتن !!!
masoud741
11-30-2016, 07:24 PM
بچه ها چرا من همش حس میکنم مدل تو همیشگی همون مدلیه ک تو تقدیر هم بازی میکرد هستش
entehaa
11-30-2016, 08:40 PM
بچه ها چرا من همش حس میکنم مدل تو همیشگی همون مدلیه ک تو تقدیر هم بازی میکرد هستش
(sm77)
entehaa
11-30-2016, 08:56 PM
سیاوش قمیشی از بعد از البوم یادگاری به کل داره خراب میکنه انگار دیگه ملودی توی ذهنش ته کشیده
(sm25)
3ooti
11-30-2016, 09:16 PM
هنوز Parsa8 فعالیت میکنه تو سایت؟ :|
entehaa
11-30-2016, 11:55 PM
همیشگی دوشنبه
severi
11-30-2016, 11:58 PM
خوب به سلامتی این اهنگ فوق زیبا رو هم دوشنبه پس میشنویم و میبینیم و لذتش رو میبریم(sm118)
majid136
12-01-2016, 12:04 AM
عقل و عشق(sm50)
9NIMA1
12-01-2016, 12:14 AM
آخرش کار خودشونو کردن!!!!(sm102)(sm178) تجربه کن، آلبومی با 6 ترک جدید!(sm142)(sm9)
shahkar
12-01-2016, 01:15 AM
یکی از فرضیه های قوی:
شادمهر برای این که خودش رو بروز نگه داره با این بچه بوچه ها کار می کنه.
shahkar
12-01-2016, 01:21 AM
نه بابا این طرح و نیست این فتوشاپه
ا
آخه کار کی می تونه باشه!!!
فقط می تونه کار عوامل باشه. چه کاری که برای شهرت نمی کنن (sm25)
worldpic
12-01-2016, 01:22 AM
آخرش کار خودشونو کردن!!!!(sm102)(sm178) تجربه کن، آلبومی با 6 ترک جدید!(sm142)(sm9)
میتونی گوش نکنی... همشو یجا گوش کن
masoud741
12-01-2016, 01:26 AM
همیشگی دوشنبه 15 آذر(sm118)
ولی کاش میذاشت واسه بعد آلبوم
Farbod-7
12-01-2016, 01:34 AM
ا
آخه کار کی می تونه باشه!!!
فقط می تونه کار عوامل باشه. چه کاری که برای شهرت نمی کنن (sm25)
دقیقا کی از ریخت اینا خوشش میاد فتوشاپ کنه براشون
کار خودشونه
Hosein333
12-01-2016, 02:49 AM
هنوز Parsa8 فعالیت میکنه تو سایت؟ :|
بله هستش ولی کم سر میزنه بهمون
سرش شلوغه
Hosein333
12-01-2016, 02:51 AM
دقیقا کی از ریخت اینا خوشش میاد فتوشاپ کنه براشون
کار خودشونه
(sm30)
Hosein333
12-01-2016, 02:54 AM
همیشگی دوشنبه 15 آذر(sm118)
ولی کاش میذاشت واسه بعد آلبوم
دیگه 15 اذر با 20 اذر تفاوتی نداره
انگار همش باهم اومده 5 روز که دیگه فاصله نیست
تجربه کن با البوم فاصله داره
9NIMA1
12-01-2016, 05:03 AM
میتونی گوش نکنی... همشو یجا گوش کن
آره میخوام همین کارو کنم (sm10)
Farbod-7
12-01-2016, 12:36 PM
همه برگامو رو کردم باهات عشقو شروع کردم
entehaa
12-01-2016, 01:21 PM
این چیه
Farbod-7
12-01-2016, 01:23 PM
این چیه
قشنگه؟
Farbod-7
12-01-2016, 02:09 PM
روز شمار پخش البوم شادمهر از سایت ممر
قدیمیا خاطره دارن با اینجور پست ها
shahkar
12-01-2016, 02:13 PM
من منتظرماااا (sm74)
اون آهنگ شادمهر که ویالون سبک جز بدون کلام می زنه رو با کیفیت بالا بذار.
Farbod-7
12-01-2016, 02:19 PM
من منتظرماااا (sm74)
اون آهنگ شادمهر که ویالون سبک جز بدون کلام می زنه رو با کیفیت بالا بذار.
باشه فقط باید یکم صبر کنی یکی دو روز دیگه میزارم
تو یه سیستم دیگه هست دستم نیست(sm25)
entehaa
12-01-2016, 02:47 PM
قشنگه؟
اره فهمیدم چیه
Farbod-7
12-01-2016, 02:58 PM
اره فهمیدم چیه
مرحبا به گوگل(sm59)
masoud741
12-01-2016, 03:37 PM
همیشگی (sm118)
masoud741
12-01-2016, 03:38 PM
بچه ها ب نظرتون همیشگی آهنگ خوبی از آب درمیاد؟؟
flick
12-01-2016, 03:39 PM
نه (sm70)
masoud741
12-01-2016, 03:51 PM
نه (sm70)
(sm120)
Hosein333
12-01-2016, 04:15 PM
باشه فقط باید یکم صبر کنی یکی دو روز دیگه میزارم
تو یه سیستم دیگه هست دستم نیست(sm25)
برای منم اهنگو بذار
Hosein333
12-01-2016, 04:17 PM
نه خووب درنمیاد(sm30)
Farbod-7
12-01-2016, 04:41 PM
برای منم اهنگو بذار
چشم
masoud741
12-01-2016, 05:54 PM
نه خووب درنمیاد(sm30)
ذلیلت چیه ک میگی خوب در نمیاد؟؟
entehaa
12-01-2016, 07:20 PM
منکه میگم بهتر یا حداقل هم اندازه با تجربه کن
Candle_ir
12-01-2016, 07:22 PM
یادمه سال 91 تاپیک شادمهر یه تاپیک عالی برای بحث و معرفی موسیقی بود ... دوستان خوبی اون موقع بودن که موسیقی را بدون تعصب گوش میدادن از هر نوع ... گفتم با توجه به اون پیشینه یه آهنگ معرفی کنم .... امروز داشتم آلبوم The Screen Behind the Mirror از پروژه انیگما مربوط به سال 99 رو گوش میدادم ، آهنگی داره به نام Gravity Of Love که میشه گفت ترکیبی از آهنگ When the Levee Breaks و ایده های موسیقی New Age هست حالت جالبی رو به وجود آورده البته باب طبع گوش موسیقایی ایرانی نیست ولی گوش دادنش خالی از لطف نیست. لینک این آهنگُ تو آپارات گیر آوردم.
فکر کنم دیگه این نوع پست ها خریداری نداره ...
یادمه سال 91 تاپیک شادمهر یه تاپیک عالی برای بحث و معرفی موسیقی بود ... دوستان خوبی اون موقع بودن که موسیقی را بدون تعصب گوش میدادن از هر نوع ... گفتم با توجه به اون پیشینه یه آهنگ معرفی کنم .... امروز داشتم آلبوم The Screen Behind the Mirror از پروژه انیگما مربوط به سال 99 رو گوش میدادم ، آهنگی داره به نام Gravity Of Love که میشه گفت ترکیبی از آهنگ When the Levee Breaks و ایده های موسیقی New Age هست حالت جالبی رو به وجود آورده البته باب طبع گوش موسیقایی ایرانی نیست ولی گوش دادنش خالی از لطف نیست. لینک این آهنگُ تو آپارات گیر آوردم.
فکر کنم دیگه این نوع پست ها خریداری نداره ...
دانلود