توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Hosein333
03-25-2016, 08:38 PM
(sm50)
امین پوری
03-25-2016, 08:47 PM
جور در نمیاد حالم عوض میشه ۱۰ ماه
معروف ۴ ماه😮😮😮😮😮😮
entehaa
03-25-2016, 09:38 PM
بمب خبری
مصاحبه شادمهر با علیرضا امیرقاسمی هفت فروردین ساعت هشت شب از تپش
امین پوری
03-25-2016, 10:05 PM
مصاحبه یه سلام علیک و تبریکه عیده کنسرتم تپش پلی بکش میکنه پس ذوق زده نشیم بهتره
entehaa
03-25-2016, 10:28 PM
در بیابان لنگه کفشی غنیمته
masoud741
03-26-2016, 01:17 AM
بمب خبری
مصاحبه شادمهر با علیرضا امیرقاسمی هفت فروردین ساعت هشت شب از تپش
بچه ها فرکانس شبکه طپش را بهم بدین لطفا
no one
03-26-2016, 01:46 AM
لطفا یکی لینک دانلودشو بعدا بذاره اینجا
ehsan1361
03-26-2016, 08:02 AM
دروغه
فرار به جلو
ehsan1361
03-26-2016, 08:11 AM
جو گیر شدم یادم رفت تبریک بگم
سال نو مبارک(sm10)
masoud741
03-26-2016, 10:55 AM
دروغه
فرار به جلو
عیدت مبارک احسان جون. چی دروغها داداش؟ مگه مشکل شادمهر با رادیو جوان حل نشده پس چرا پخش نمیشه؟؟
masoud741
03-26-2016, 10:56 AM
آقا لطفا یکی فرکانس شبکه طپش را بهم بده
masoud741
03-26-2016, 01:46 PM
بچه ها ساعت 8جدید یا قدیم؟
Farbod-7
03-26-2016, 01:47 PM
عید همگی مبارک(sm10)
entehaa
03-26-2016, 02:41 PM
بچه ها ساعت 8جدید یا قدیم؟
11766
v
27500
یاهست
ehsan1361
03-26-2016, 03:00 PM
عیدت مبارک احسان جون. چی دروغها داداش؟ مگه مشکل شادمهر با رادیو جوان حل نشده پس چرا پخش نمیشه؟؟
عید شما هم مبارک
حرفای من
میگن حل شده
MaMaTiR
03-26-2016, 03:08 PM
عید همه مبارک(sm127)
Hosein333
03-26-2016, 05:22 PM
عید همه مبارک(sm127)
عید شما هم مبارک نیستیا داداش بیشتر این جا سر بزن
Hosein333
03-26-2016, 05:34 PM
عید همگی مبارک(sm10)
سلام عید شما هم مبارک فربد عزیز
چیکار کردی اون کارتو
ehsan1361
03-26-2016, 06:21 PM
بالاخره اینقد اذیتم میکنن که آهنگو ریلیز میکنم حالا میبینین (sm2)
MaMaTiR
03-26-2016, 06:40 PM
عید شما هم مبارک نیستیا داداش بیشتر این جا سر بزن
انشالله (sm10)
Farbod-7
03-26-2016, 07:01 PM
سلام عید شما هم مبارک فربد عزیز
چیکار کردی اون کارتو
سلام حسین جان(sm10)
اوکی شد خبرت میکنم
entehaa
03-26-2016, 07:44 PM
به گفته ی یه نفر که چند شب پیش کنسرت شادمهر بوده:شادمهر گفته کاور یعنی خوانندهایی که داخل ایران از من کپی میکنن نه من.ویدیو فقط باتو عشقم تا دو سه هفته ی دیگه که یه ویدیویی بی نظیر هست وارث موند واسه بعد از فقط باتو عشقم و فعلا خبری از البوم نیست(به گفته بهداد در کنسرت)
masoud741
03-26-2016, 08:05 PM
بالاخره اینقد اذیتم میکنن که آهنگو ریلیز میکنم حالا میبینین (sm2)
تو هم ک همش فقط حرف میزنی.یه بار هم عمل کن ب حرفات
no one
03-27-2016, 01:48 AM
چی شد مصاحبه پخش شد ؟
ehsan1361
03-27-2016, 10:40 AM
تو هم ک همش فقط حرف میزنی.یه بار هم عمل کن ب حرفات
شما یه دلیل بیار واسه اینکار !!! بر فرض مثال آهنگو داشته باشم چه دلیلی داره آهنگو پخش کنم ؟! چرا از اعتماد رفیقم سوء استفاده کنم ؟! چی بهم میرسه ؟!
فقط شوخی میکنم تا وقت بگذره همین !
ehsan1361
03-27-2016, 10:41 AM
به گفته ی یه نفر که چند شب پیش کنسرت شادمهر بوده:شادمهر گفته کاور یعنی خوانندهایی که داخل ایران از من کپی میکنن نه من.ویدیو فقط باتو عشقم تا دو سه هفته ی دیگه که یه ویدیویی بی نظیر هست وارث موند واسه بعد از فقط باتو عشقم و فعلا خبری از البوم نیست(به گفته بهداد در کنسرت)
اعع یه پیش بینی دیگه هم درست در اومد :))
masoud741
03-27-2016, 11:13 AM
چی شد مصاحبه پخش شد ؟
نه این امیر قاسمی آشغال طرفدارا را سرکار گذاشته بود..هرکیوبگی باهاش حرف زدند غیر از شادمهر
entehaa
03-27-2016, 12:34 PM
فعلا برنامه ارمنستان پخش نشده دیشب مشکل فنی پیش اومد
masoud741
03-27-2016, 12:57 PM
فعلا برنامه ارمنستان پخش نشده دیشب مشکل فنی پیش اومد
پس کی پخش میشه
entehaa
03-28-2016, 01:15 PM
پس کی پخش میشه
فعلا معلوم نیست
Hosein333
03-28-2016, 02:12 PM
(sm74)
ehsan1361
03-28-2016, 03:32 PM
به گفته ی یه نفر دیگه
فقط با تو عشقم ژوئن ( خرداد ) پخش میشه
ریمیکس مهران عباسی ( دسر بعد از ریلیز )
وارث که یک کار احساسی انتقادی با کمی نیش و کنایه نسبت به وضعیت روز جامعه هست با ایده ای جالب در موزیک ویدئو ، بلافاصله بعدش پخش میشه
Dark Silence
03-28-2016, 03:37 PM
خرداد هم میاد و میره باز میان میگن یکی دیگه گفته تو مرداد (sm120)
Dark Silence
03-28-2016, 03:39 PM
خداوکیلی شادمهر کلاً دیگه کار نکنه سنگین تره والا خو چه وضعیه این درست کرده سالی یه آهنگ میده، کمرش رگ به رگ میشه اینجوری خو !
Farbod-7
03-28-2016, 04:05 PM
آهنگ نده سنگین تره
entehaa
03-28-2016, 08:54 PM
بالاخره شادمهر چند دقیقه مصاحبه کرد
گفت ویدیو یکم کار داره و هنوز اماده نیست و هیچ دلیل دیگه ای وجود نداره
بعد از اتمام کنسرت ها میره واسه فیلمبرداری ویدیوی دوم
علیرضا امیرقاسمی گفت قول بده یه روز بیام خونت هم دست پختتو بخورم هم خونتو ببینیم و مصاحبه کنیم شادمهر هم گفت حتما
گفت دلیل این همه تاخیر اینه که همکاران میخوان به بهترین شکل ویدیوهارو بسازن
entehaa
03-28-2016, 08:59 PM
به گفته ی یه نفر دیگه
فقط با تو عشقم ژوئن ( خرداد ) پخش میشه
ریمیکس مهران عباسی ( دسر بعد از ریلیز )
وارث که یک کار احساسی انتقادی با کمی نیش و کنایه نسبت به وضعیت روز جامعه هست با ایده ای جالب در موزیک ویدئو ، بلافاصله بعدش پخش میشه
ریمیکس فقط باتو عشقم؟
severi
03-28-2016, 11:39 PM
چقدر مصاحبه امیرقاسمی و شادمهرجون امشب بهم چسبید
entehaa
03-29-2016, 12:29 AM
لینک مصاحبه جدید شادمهر لطفا عنوان رو عوض کنید و مصاحبه رو بزارین پست اول
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
mortezi212
03-29-2016, 12:41 AM
سلام. کسی ویدئو مصاحبه رو داره؟
اگر دارین لطف کنید. مرسی(sm10)
مصاحبه رو دیدم روحیه ش نسبت به چند سال پیش خیلی بهتر شده و شادتر شده، از این نظر واقعا خوشحال شدم براش.
شادمهر دیگه خودشو ضایع کرده با این کارهاش بخدا
پست تو اینستاگرام گذاشته چقدر ساخت ویدیوها زمان برده
واقعا مغز ادم سوت میکشه مثلا برای یه ویدیوی ابکی مثل معروف اینقدر وقت گذاشتن...
ازش به کل نا امید شدم(sm178)
entehaa
03-29-2016, 08:01 AM
اوکی شد
دمت گرم
ehsan1361
03-29-2016, 08:11 AM
ریمیکس فقط باتو عشقم؟
نمیدونم میگن معروف
ehsan1361
03-29-2016, 08:12 AM
جواب شادمهر راجب پخش آهنگ جدید
این همه حرف و حدیث که سر این ویدیو پیش اومد
بخاطر صحبت های ارمین هاشمی بود
که زمانی رو برای این ویدیو مشخص کرد
و طرفدارا رو منتظر اهنگ گذاشت
در صورتی که اگه چیزی نمیگفت چنین چیزی پیش نمیومد(sm2)
در هر صورت امیدوارم بیشتر از پنج ماه دیگه طول نکشه این ویدیو
ehsan1361
03-29-2016, 08:14 AM
ای خدا بگم چیکارت کنه آرمین که هی الکی گفتی آمادس همه رو سر کار گذاشتی (sm120)
بالاخره آمادس یا نه (sm2)
ehsan1361
03-29-2016, 08:25 AM
میگن ویدئو 2 ماه دیگه کار داره ، شادمهر میگه یکم
البته یه چیزی هم بگم که شادمهر دو بار از ویدئو خوشش نیومده بوده و تغییراتی دادن !! تقصیر آرمین بدبخت نیست خوب کارگردان گفت ادیت تمومه کریسمس ، دوباره قبل از عید و کنسرتا ، حالا هم یکم دیگه
همینطور یکم یکم همه سر کاریم
وارث هم شادمهر خودش پُست زده بود 3 ماه پیش داره ادیت میشه ویدئو مثلاً ساده و این حرفا !!! حالا میگه فیلمبرداری بعد از فقط با تو عشقم !!!!
نه جدی میگم هوادار رو احمق فرض کرده ؟!! آقا هوادار ویدئو خفن نمیخواد باید چیکار کنه ؟! بابا تقصیر آرمین بنده خدا نیست ! شادمهر داره ایراد الکی میگیره . اونجاش کجه اونجاش راسته هوادارم الاف
بنده حمایت قاطع خودم رو از آرمین اعلام میکنم و وی را شخص بی گناه میدانم
چاره کار اینه بیخیال باشیم همین!!!
ehsan1361
03-29-2016, 08:39 AM
همسر شادمهر در حال یادگیری زبان شیرین فارسی !
I don't have the Farsi keyboard on my phone so I'm writing this in English. But, yes, I've been taking Farsi classes. I'm like a kid. This is an old lesson. Don't expect me to respond though, too many comments to respond to. Oops, just noticed a mistake in "room."
من کيبورد فارسي رو ي گوشيم ندارم به خاطر همین انگلیسی تایپ میکنم . اما ، بله ! کلاس زبان فارسي ميرم . مثه یه بچه هستم . اين يه درس قديميه . انتظار ندارم که بتونم جواب بدم ، نظرات زيادي براي پاسخ دادن وجود داره ، فقط متوجه اشتباه در کلمه اطاق شدم
masoud741
03-29-2016, 12:26 PM
جواب شادمهر راجب پخش آهنگ جدید
این همه حرف و حدیث که سر این ویدیو پیش اومد
بخاطر صحبت های ارمین هاشمی بود
که زمانی رو برای این ویدیو مشخص کرد
و طرفدارا رو منتظر اهنگ گذاشت
در صورتی که اگه چیزی نمیگفت چنین چیزی پیش نمیومد(sm2)
در هر صورت امیدوارم بیشتر از پنج ماه دیگه طول نکشه این ویدیو
ما هم امیدواریم زودتر کار ادیت تموم بشه و ویدئو پخش بشه
masoud741
03-29-2016, 12:29 PM
البته یه چیزی هم بگم که شادمهر دو بار از ویدئو خوشش نیومده بوده و تغییراتی دادن !! تقصیر آرمین بدبخت نیست خوب کارگردان گفت ادیت تمومه کریسمس ، دوباره قبل از عید و کنسرتا ، حالا هم یکم دیگه
وارث هم شادمهر خودش پُست زده بود 3 ماه پیش داره ادیت میشه ویدئو مثلاً ساده و این حرفا !!! حالا میگه فیلمبرداری بعد از فقط با تو عشقم !!!!
نه جدی میگم هوادار رو احمق فرض کرده ؟!! آقا هوادار ویدئو خفن نمیخواد باید چیکار کنه ؟! بابا تقصیر آرمین بنده خدا نیست ! شادمهر داره ایراد الکی میگیره . اونجاش کجه اونجاش راسته هوادارم الاف
2ماه؟؟؟ مگه فیلم سینمایی میسازند؟؟
Hosein333
03-29-2016, 01:29 PM
اول اهنگ بده بعد ویدیوشو بده چی میشه مگه(sm2)
Gadfly
03-29-2016, 02:17 PM
چرا نمیشه رفت تو تاپیک چاووشی نیوز(sm74) Amir
Gadfly
03-29-2016, 02:27 PM
مشکل نداره یه بار دکمه خروج بزن دوباره وارد شو
ممنون، بذار تست کنم(sm10)
Gadfly
03-29-2016, 02:33 PM
من سر در نمیارم امیر همه تاپیکا باز میکنه جز چاوشی نیوز Amir
عکس نگاه کن
sibiloo
03-29-2016, 02:54 PM
شما همونی نبودی که میگفتی ویدیو آمادست و به خاطر مشکل با رادیو جوان پخش نمیکنن تا ارمین هاشمی مشکل رو حل کنه ؟ چی شد که الان براتون سوال شده کار امادست یا نه ؟
اینکه میگه یکم دیگه کار داره معنیش این نیست که هفته دیگه میاد و میتونه همون دو ماهی هم که شما میگی طول بکشه
سر کاری وجود نداره . ویدیو قرار بوده فلان روز آماده بشه به هر دلیلی اماده نشده . به همین راحتی . نه قراره کسی به ارمین هاشمی بد و بیراه بگه نه به کارگردان نه به شادمهر . یه اهنگ و ویدیوی ساده هست نیازی به جنایی کردن قضیه نیست !!
درباره وارث هم من حدس میزنم اون زمان وقتی دید ارمین هاشمی اون خبر رو داده و فقط با تو هم اماده نیست اون خبر رو داد تا یکم آروم کنه جو رو برا خودش و موفق هم بود . تا حدودی جو ارومتر شد . الانم نگفته بعد از فقط با تو . گفت بعد از این کنسرتا که چند روز دیگه هست میره سر فیلمبرداری یه جاهایی از ویدیو که مونده !!!!!
چه احمقی فرض کرده ؟ اینکه دوس داره کار بهتر بده بیرون احمق فرض کردن ماهاست ؟ کار اگه اماده باشه مرض دارن که پخش نکنن ؟ یبار بعد از البوم طرفدار رفتم پیج ناهیدی گفتم دوست دارید مردم رو منتظر بذارید اهنگو بدید دیگه . گفت باور کنید کار اماده نیست اگه باشه ما از خدامونه زودتر پخش شه . اینم همونه الان . شما خودت میایی یه جوی راه میندازی اینجا میگی کار امادست فقط مونده مشکل با رادیو جوان بعد خودتم باور میکنی بعد از یه مدت هم که اون اتفاق نمیوفته میگی فلانی مقصره . مارو خر فرض کرده و این حرفا !!!!!
درباره اینکه هوادار ویدیو خفن نمیخواد هم بهتره از طرف خودتون حرف بزنید نه همه ماها . اتفاقا ویدیو خفن میخوام من یکی حداقل . زمانش فرق نمیکنه کی باشه ، دوس دارم یه کار آبرومند بیاد بیرون . حالا نتیجه کار چی باشه رو نمیدونم خوشم بیاد یا نه ولی دوس دارم تمام تلاششون رو کنن و اونی شه که خود شادمهر میخواد . یجور میگید شادمهر خوشش نیومده از ادیت و دوباره رفتن کار کنن که انگار جرم کرده . فرض رو بر این میگیریم که این اتفاق افتاده واقعا وقتی خوشش نیومده توقع دارید بگه عب نداره بدید بره ؟ اگه این ایراد الکیه از نظر شما که ... :)))))
چاره کار اینه که ...
هیچ
یا علی
ehsan1361
03-29-2016, 03:40 PM
شما همونی نبودی که میگفتی ویدیو آمادست و به خاطر مشکل با رادیو جوان پخش نمیکنن تا ارمین هاشمی مشکل رو حل کنه ؟ چی شد که الان براتون سوال شده کار امادست یا نه ؟
اینکه میگه یکم دیگه کار داره معنیش این نیست که هفته دیگه میاد و میتونه همون دو ماهی هم که شما میگی طول بکشه
سر کاری وجود نداره . ویدیو قرار بوده فلان روز آماده بشه به هر دلیلی اماده نشده . به همین راحتی . نه قراره کسی به ارمین هاشمی بد و بیراه بگه نه به کارگردان نه به شادمهر . یه اهنگ و ویدیوی ساده هست نیازی به جنایی کردن قضیه نیست !!
درباره وارث هم من حدس میزنم اون زمان وقتی دید ارمین هاشمی اون خبر رو داده و فقط با تو هم اماده نیست اون خبر رو داد تا یکم آروم کنه جو رو برا خودش و موفق هم بود . تا حدودی جو ارومتر شد . الانم نگفته بعد از فقط با تو . گفت بعد از این کنسرتا که چند روز دیگه هست میره سر فیلمبرداری یه جاهایی از ویدیو که مونده !!!!!
چه احمقی فرض کرده ؟ اینکه دوس داره کار بهتر بده بیرون احمق فرض کردن ماهاست ؟ کار اگه اماده باشه مرض دارن که پخش نکنن ؟ یبار بعد از البوم طرفدار رفتم پیج ناهیدی گفتم دوست دارید مردم رو منتظر بذارید اهنگو بدید دیگه . گفت باور کنید کار اماده نیست اگه باشه ما از خدامونه زودتر پخش شه . اینم همونه الان . شما خودت میایی یه جوی راه میندازی اینجا میگی کار امادست فقط مونده مشکل با رادیو جوان بعد خودتم باور میکنی بعد از یه مدت هم که اون اتفاق نمیوفته میگی فلانی مقصره . مارو خر فرض کرده و این حرفا !!!!!
درباره اینکه هوادار ویدیو خفن نمیخواد هم بهتره از طرف خودتون حرف بزنید نه همه ماها . اتفاقا ویدیو خفن میخوام من یکی حداقل . زمانش فرق نمیکنه کی باشه ، دوس دارم یه کار آبرومند بیاد بیرون . حالا نتیجه کار چی باشه رو نمیدونم خوشم بیاد یا نه ولی دوس دارم تمام تلاششون رو کنن و اونی شه که خود شادمهر میخواد . یجور میگید شادمهر خوشش نیومده از ادیت و دوباره رفتن کار کنن که انگار جرم کرده . فرض رو بر این میگیریم که این اتفاق افتاده واقعا وقتی خوشش نیومده توقع دارید بگه عب نداره بدید بره ؟ اگه این ایراد الکیه از نظر شما که ... :)))))
چاره کار اینه که ...
هیچ
یا علی
بلی من همون بودم که میگفتم ویدئو آمادس سیبیلو جان ! حالا حدس میزدم یا نه بماند . من نگفتم مشکل رادیو جوان !! گفتم همکاری با رادیو بعیده و شادمهر اوکی بده پخش بشه همین !! آرمین هاشمی سه بار اومد تاریخ داد که 10 روز دیگه ، کریسمس ، قبل از عید ، نگفت سیبیلو جان ؟! آرمین میاد حدس میزنه و میگه فلان تاریخ ؟! حتماً کارگردان گفته و اونم اعلام کرده ! درسته ؟! بعد شادمهر اومده گیر داده و ... آرمین نمیاد الکی یه حرفی رو بزنه منم واسه همین گفتم مقصر نیست و در این مورد شخص شادمهر مقصره ! چرا ؟ چون ایراد گرفته دو بار و ادیت طولانی شده و نمیاد راستشو بگه ! من چند بار گفتم تو این تاپیک که چرا راستشو به هوادار نمیگن ! نگفتم قربون اون سیبیلای قشنگت ؟
آخه جنایی چیه سیبیلو جان از اون حرفا بوده ! گفتم بالا
آخه چرا شادمهر باید بگه وارث با ویدئویی ساده در حال ادیته ؟! شادمهرم حدس زده ؟! شادمهر میخواسته فشار رو کم کنه ؟! کدوم فشار ؟ خوب خودش قبلش گفت داره ادیت میشه و زمان میبره بعد بیاد همچین حرفی بزنه ؟ چرا آرمین گفت وارث با فقط با تو عشقم قبل عید پخش میشه با هم ؟: اونم حدس زده ؟! یه دستی به اون سیبیلای قشنگت بکش و یکم تجزیه تحلیل کن به حدس منم کاری نداشته باش
من نگفتم خر فرض کرده گفتم احمق فرض کرده چون راستشو نمیگه به هوادار ، چند بار تو این تاپیکم گفتم چرا نمیان راستشو نمیگن همین !!
هوادار ویدئو خفن نمیخواد ! هوادار الافی نمیخواد ! هوادار میخواد راستشو بدونه نه یکم دیگه !
چه ایرادی داره که خوشش نیومده فقط بگه ادیت طول میکشه تا هوادار منتظر نباشه ! آرمین هاشمی بدبخت سه بار تاریخ داد خودشم ناراحته من شنیدم ( حدس زدم ) دو ماه در نظر شادمهر یکمه ؟
چاره کار اینه که قبل از حرف زدن فکر کنی و مسائل رو بچینی کنار هم ای قربون اون سیبیلای قشنگت
این همه صحبت چرا هیچ ؟
علی یارت پهلوون
peyman.2012
03-29-2016, 04:04 PM
کنسرت نوروزی دبی
masoud741
03-29-2016, 04:17 PM
بلی من همون بودم که میگفتم ویدئو آمادس سیبیلو جان ! حالا حدس میزدم یا نه بماند . من نگفتم مشکل رادیو جوان !! گفتم همکاری با رادیو بعیده و شادمهر اوکی بده پخش بشه همین !! آرمین هاشمی سه بار اومد تاریخ داد که 10 روز دیگه ، کریسمس ، قبل از عید ، نگفت سیبیلو جان ؟! آرمین میاد حدس میزنه و میگه فلان تاریخ ؟! حتماً کارگردان گفته و اونم اعلام کرده ! درسته ؟! بعد شادمهر اومده گیر داده و ... آرمین نمیاد الکی یه حرفی رو بزنه منم واسه همین گفتم مقصر نیست و در این مورد شخص شادمهر مقصره ! چرا ؟ چون ایراد گرفته دو بار و ادیت طولانی شده و نمیاد راستشو بگه ! من چند بار گفتم تو این تاپیک که چرا راستشو به هوادار نمیگن ! نگفتم قربون اون سیبیلای قشنگت ؟
آخه چرا شادمهر باید بگه وارث با ویدئویی ساده در حال ادیته ؟! شادمهرم حدس زده ؟! شادمهر میخواسته فشار رو کم کنه ؟! کدوم فشار ؟ خوب خودش قبلش گفت داره ادیت میشه و زمان میبره بعد بیاد همچین حرفی بزنه ؟ چرا آرمین گفت وارث با فقط با تو عشقم قبل عید پخش میشه با هم ؟: اونم حدس زده ؟! یه دستی به اون سیبیلای قشنگت بکش و یکم تجزیه تحلیل کن به حدس منم کاری نداشته باش
من نگفتم خر فرض کرده گفتم احمق فرض کرده چون راستشو نمیگه به هوادار ، چند بار تو این تاپیکم گفتم چرا نمیان راستشو نمیگن همین !!
هوادار ویدئو خفن نمیخواد ! هوادار الافی نمیخواد ! هوادار میخواد راستشو بدونه نه یکم دیگه !
چه ایرادی داره که خوشش نیومده فقط بگه ادیت طول میکشه تا هوادار منتظر نباشه ! آرمین هاشمی بدبخت سه بار تاریخ داد خودشم ناراحته من شنیدم ( حدس زدم ) دو ماه در نظر شادمهر یکمه ؟
چاره کار اینه که قبل از حرف زدن فکر کنی و مسائل رو بچینی کنار هم ای قربون اون سیبیلای قشنگت
این همه صحبت چرا هیچ ؟
علی یارت پهلوون
بیخیال.چیزی ک مشخصه اینه ک ویدئو هنوز آماده نشده و تا وقتی ک خود شادمهر نخواهد پخش نمیشه پس دیگه از حدس و گمان بیایند بیرون
masoud741
03-29-2016, 04:36 PM
فقط کاش شادمهر بعد از اینهمه وقت ک مصاحبه نکرده بود ب مردم عید و تبریک میگفت
sibiloo
03-29-2016, 04:40 PM
این همه صحبت چرا هیچ ؟
علی یارت پهلوون
خب من مگه غیر اینی که شما گفتی رو گفتم ؟ میگم ارمین تاریخ داد و تو اون تاریخ به هر دلیلی پخش نشد . اصن فرض رو بر این میگیریم که شادمهر خوشش نیومده باشه از ویدیو ، که البته حق طبیعیش هم هست ، دلیل نمیشه که بگید احمق فرض کردن !!!!! راست چیو بگن اخه ؟ یجوری حرف میزنید انگار زدن یکی رو کشتن فرار کردن الان باید یکی بیاد گردن بگیره . بابا ویدیو طبق گفته شما رسیده دست شادمهر و خوشش نیومده و دارن بیشتر روش کار میکنن . هم تو این مصاحبه هم تو اون عکسی که از مدت زمان ویدیوها گذاشت گفت که ویدیو داره ادیت میشه !!!!!!!!!!!!! خود ارمین هاشمی هم گفت که ویدیو ادیتش طول کشیده . دیگه راست چیو بگن ؟ حتما باید بگه من خوشم نیومد از ویدیو و کارگردانش رو دعوا کردم و الان گفتم برو دوباره ادیت کن تا راستش گفته شه ؟ کدوم خواننده ای اومده تا حالا گفته من از ادیت خوشم نیومد دوباره دادم ادیت کنن که شادمهر دومیش باشه ؟
شادمهر مقصره ؟ چون از ویدیو خوشش نیومده و گفته برید دوباره ادیت کنید ؟ این یکم دور از منطق هست به نظرم
درباره وارث هم شما خودت اومدی گفتی داره کارای ویدیوش انجام میشه . اگه اشتباه نکنم گفتی زیگورات هم کارگردان این ویدیوعه . این ینی کار ویدیو شروع شده . اصن این حرف شما هم هیچی ، در کل بعید به نظر میرسه کار رو بخوان تازه از اول شروع کنن . یه قسمتایی که مونده رو فک کنم میخوان فیلمبرداری کنن که بعد از فقط با تو پخش کنن . درباره فشار توضیح دادم که کدوم فشار . و اینکه چرا هاشمی هم گفت دوتا کار قبل عید میاد هم من نباید جواب بدم . شما که رفیقید بپرسید ازش چرا گفته . شما میخوایی تهش به این برسی که شادمهر از ویدیو ایراد گرفته و مقصر هاشمی نیست . منم قبول دارم و هاشمی بدبخت هم هیچ تقصیری نداشته این وسط و شادمهرم حق طبیعیش هست که ایراد بگیره چون بعد از پخش همه با شادمهر کار دارن نه کارگردان و هاشمی و بقیه !!!
منم با اجازتون شادمهر رو دوست دارم و قبول دارم و ویدیو خفن میخوام ازش . الافم نیستم چون دلیلی واسه الافی وجود نداره . دوس دارم کار رو زودتر بشنوم ولی نه حس میکنم دروغ گفته شده بهم نه اینکه حس الافی دارم !!!!!
نمیدونم چرا قضیه رو انقد پیچیده میکنید . هوادار میخواد راست چیو بدونه اخه چرا اینجوری صحبت میکنید :)))))) ته مطلب اینه که ویدیو هنوز داره ادیت میشه و شادمهر و همون هاشمی هم همین رو گفتن که ویدیو در حال ادیته . حالا یا خوششون نیومده اولش و دوباره رفته ادیت یا اینکه از اول تا الان انقد طول کشیده . به همین راحتی . اینم راستش که هوادارا میخوان بشنون
Hosein333
03-29-2016, 08:50 PM
(sm172)
entehaa
03-29-2016, 11:34 PM
فقط با تو عشقم
میتونم اروم شم
(یه تیکه از ترانه ی اهنگ)
masoud741
03-30-2016, 12:12 AM
فقط با تو عشقم
میتونم اروم شم
(یه تیکه از ترانه ی اهنگ)
این دیکه کجا بود..اینم جزو حدسیاته؟؟
mortezi212
03-30-2016, 12:17 AM
سلام صفحه اول هست همین صفحه هم دو تا پست بالاتر
مرسی متشکر... (sm10)
mortezi212
03-30-2016, 12:23 AM
دوستان عزیز.
لطفا اینقدر خودتون رو درگیر این نکنید که چرا ویدئو نیومد، چرا شادمهر اونجوری گفت، نمیدونم آرمین چه تاریخی داد، علیرضا امیر قاسمی چی گفت و ویدئو ضعیفه یا قوی..
بابا بیخیال.. منتظر باشید تا آهنگ بیاد و اون لحظه ازش لذت ببرید... تعیین اینکه ویدئو چه زمانی بیاد نه کاره منه نه کار شما ... حالا هی تو سر و کله همدیگه بزنید..
جز اینکه جو اینجا رو متشنج کنید و فکر خودتون رو به هم بزنید چیزه دیگه ای توش نداره....
درسته شادمهر یکمی بد قوله اما یکمی که دقیق تر باشید می بینید که هر موقع شادمهر آهنگ و ویدئو جدید داره مثل یه بمب ترکیده و اکثر شنونده ها هم ازش لذت بردن...
به جای دعوا چند تا عکس و ویدئو از کنسرت های نوروزی شادمهر بذارین من و امثال من حالشو ببریم.
مرسی (sm10)
masoud741
03-30-2016, 12:40 AM
دوستان عزیز.
لطفا اینقدر خودتون رو درگیر این نکنید که چرا ویدئو نیومد، چرا شادمهر اونجوری گفت، نمیدونم آرمین چه تاریخی داد، علیرضا امیر قاسمی چی گفت و ویدئو ضعیفه یا قوی..
بابا بیخیال.. منتظر باشید تا آهنگ بیاد و اون لحظه ازش لذت ببرید... تعیین اینکه ویدئو چه زمانی بیاد نه کاره منه نه کار شما ... حالا هی تو سر و کله همدیگه بزنید..
جز اینکه جو اینجا رو متشنج کنید و فکر خودتون رو به هم بزنید چیزه دیگه ای توش نداره....
درسته شادمهر یکمی بد قوله اما یکمی که دقیق تر باشید می بینید که هر موقع شادمهر آهنگ و ویدئو جدید داره مثل یه بمب ترکیده و اکثر شنونده ها هم ازش لذت بردن...
به جای دعوا چند تا عکس و ویدئو از کنسرت های نوروزی شادمهر بذارین من و امثال من حالشو ببریم.
مرسی (sm10)
چشم
masoud741
03-30-2016, 12:44 AM
10757
کنسرت دیشب
mahdiasd
03-30-2016, 02:50 AM
این دیکه کجا بود..اینم جزو حدسیاته؟؟
اینستا شادمهر
Hosein333
03-30-2016, 03:02 AM
دوستان عزیز.
مرسی (sm10)
100درصد باهات موافقم کارای شادمهرو اصلا نباید دنبال کرد اون موقعی که خیلی حالت گرفته یه دفعه اهنگ شادمهر میادو حال اساسی بهت میده و به زندگیت امید میده واسه من که خیلی این اتفاق افتاده
Hosein333
03-30-2016, 03:07 AM
(sm27)
masoud741
03-30-2016, 08:35 AM
اینستا شادمهر
لطفا عکسشو بذار
ehsan1361
03-30-2016, 08:50 AM
خب من مگه غیر اینی که شما گفتی رو گفتم ؟ میگم ارمین تاریخ داد و تو اون تاریخ به هر دلیلی پخش نشد . اصن فرض رو بر این میگیریم که شادمهر خوشش نیومده باشه از ویدیو ، که البته حق طبیعیش هم هست ، دلیل نمیشه که بگید احمق فرض کردن !!!!! راست چیو بگن اخه ؟ یجوری حرف میزنید انگار زدن یکی رو کشتن فرار کردن الان باید یکی بیاد گردن بگیره . بابا ویدیو طبق گفته شما رسیده دست شادمهر و خوشش نیومده و دارن بیشتر روش کار میکنن . هم تو این مصاحبه هم تو اون عکسی که از مدت زمان ویدیوها گذاشت گفت که ویدیو داره ادیت میشه !!!!!!!!!!!!! خود ارمین هاشمی هم گفت که ویدیو ادیتش طول کشیده . دیگه راست چیو بگن ؟ حتما باید بگه من خوشم نیومد از ویدیو و کارگردانش رو دعوا کردم و الان گفتم برو دوباره ادیت کن تا راستش گفته شه ؟ کدوم خواننده ای اومده تا حالا گفته من از ادیت خوشم نیومد دوباره دادم ادیت کنن که شادمهر دومیش باشه ؟
شادمهر مقصره ؟ چون از ویدیو خوشش نیومده و گفته برید دوباره ادیت کنید ؟ این یکم دور از منطق هست به نظرم
درباره وارث هم شما خودت اومدی گفتی داره کارای ویدیوش انجام میشه . اگه اشتباه نکنم گفتی زیگورات هم کارگردان این ویدیوعه . این ینی کار ویدیو شروع شده . اصن این حرف شما هم هیچی ، در کل بعید به نظر میرسه کار رو بخوان تازه از اول شروع کنن . یه قسمتایی که مونده رو فک کنم میخوان فیلمبرداری کنن که بعد از فقط با تو پخش کنن . درباره فشار توضیح دادم که کدوم فشار . و اینکه چرا هاشمی هم گفت دوتا کار قبل عید میاد هم من نباید جواب بدم . شما که رفیقید بپرسید ازش چرا گفته . شما میخوایی تهش به این برسی که شادمهر از ویدیو ایراد گرفته و مقصر هاشمی نیست . منم قبول دارم و هاشمی بدبخت هم هیچ تقصیری نداشته این وسط و شادمهرم حق طبیعیش هست که ایراد بگیره چون بعد از پخش همه با شادمهر کار دارن نه کارگردان و هاشمی و بقیه !!!
منم با اجازتون شادمهر رو دوست دارم و قبول دارم و ویدیو خفن میخوام ازش . الافم نیستم چون دلیلی واسه الافی وجود نداره . دوس دارم کار رو زودتر بشنوم ولی نه حس میکنم دروغ گفته شده بهم نه اینکه حس الافی دارم !!!!!
نمیدونم چرا قضیه رو انقد پیچیده میکنید . هوادار میخواد راست چیو بدونه اخه چرا اینجوری صحبت میکنید :)))))) ته مطلب اینه که ویدیو هنوز داره ادیت میشه و شادمهر و همون هاشمی هم همین رو گفتن که ویدیو در حال ادیته . حالا یا خوششون نیومده اولش و دوباره رفته ادیت یا اینکه از اول تا الان انقد طول کشیده . به همین راحتی . اینم راستش که هوادارا میخوان بشنون
شما سیبیلو جان اصن منظور منو متوجه نشدی !! کی گفت شما الافی ؟؟!! اصن منظورم از گفتن حقیقت این نبود !!!
خب حالا پارگراف پاراگراف بریم جلو ، حوصله داری ؟ بیانیه هست حوصله کن آی قربون اون شاخ سیبیلات
عزیز در مورد احمق فرض کردن منظور من این بود هوادار میدونه داره چه اتفاقی می افته !! چرا آرمین هاشمی گفت وارث و فقط با تو قبل از عید پخش میشه ؟؟ چرا گفت فقط با تو عشقم آذر و بعدش کریسمس میاد ؟؟ ( این دو تا سوالو تا آخر بیانیه زیاد میپرسم ازت ) چرا شادمهر گفت ویدئو ساده وارث داره ادیت میشه ؟! جواب این سوالا رو بده لطفاً طفره نرو خواهشاً !! چون جواب این سوالا همه چیزو مشخص میکنه !!
شما در مورد وارث داره نوعی فرار به جلو اجرا میکنه بعد فلش بک میزنی :)) چرا آرمین هاشمی نزدیک دو ماه مونده به عید گفت هر دو کار با هم پخش میشه و قول داد ؟! آرمینم مثه من حدس زده بود ؟! ینی آرمین که مدیر آونگه میاد اینستا و در مورد کاری که فیلمبرداریش هنوز شروع نشده قول میده ؟!! اونم در مورد شادمهر و اون همه هوادار !! ینی تو چهل پنجاه روز کار فیلمبرداری ادیت کوفت و زهر مار تموم میشه ؟! اونم شادمهر ؟! فقط جواب این سوالا رو بده خواهشاً !! بله آرمین هاشمی باید جواب بده و شما جواب بده به این سوالا ! به حدس منم کاری نداشته باش بشین با منطق تجزیه تحلیل کن که چرا آرمین باید همچین کاری رو بکنه !!!
اجازه ما هم دست شماس ما هم دوستش داریم !! آخه منظورم از الافی این همه انتظار بود و اینکه چرا نمیگن کارگردان در جواب شادمهر چی گفته و چه زمانی رو تعیین کرده واسه اتمام ادیت !!!
کدوم پیچیده ؟! داریم نقل میگیریم ، جعلول البحث که نمیکنم :)) راست اینکه چرا کار پخش نشد دو بار ؟ من به جای آرمین باشم میگم دلیلشو !! بابا آرمین مگه تاریخ نداد باز شما میگی گفته داره ادیت میشه !! شادمهرم نباید تقصیرو بندازه گردن آرمین ! من نمیخوام ازش دفاع کنم ولی تو این مدت بنده خدا حسابی بهش سخت گذشت من میدونم که میگم ( حدس میزنم ) !!
حالا بریم یه فلاش بک بزنیم که قضیه از کجا شروع شد !! ( حسابی خلوته وقت دارم :))))) )
اگه یادت باشه مرداد یا شهریور پارسال بود که من برای اولین بار تو نت گفتم ( حدس زدم ) که یک عدد mp3 ریمیکس در راهه و موزیک ویدئو جدید استارت میخوره بعد کنسرتا !! خداییش حدس بزرگی بود و خیلی روم فشار اومد و افتخار کردم برای اولین بار گفتم تو نت !! بگذریم ... بعدش همه جا مطابق معمول زدن که آره در راهه منتظر باشین !! درسته ؟! بگذریم ...
خوب ریسمکس معروف پخش شد و بعدش آرمین گفت آهنگ تا دو هفته دیگه ویدئو 10 روز بعد !! درسته ؟! آخر آبان بود که پخش نشد بعدش گفت کریسمس چون ادیت طول کشیده و کریسمس پخش میشه ( البته قبلش من حدس زدم گفتم ) درسته ؟! بعدش شادمهر اومد گفت وارث با ویدویی ساده ! درسته ؟! بعدش آرمین اومد گفت تا قبل از عید هر دو کار پخش میشه ! درسته ؟!
حالا بازم سوالامو تکرار میکنم !!
آرمین چرا باید تاریخ بده در صورتی که ویدئو آماده نشده ؟؟ آرمین حدس میزنه مثه من ؟ آرمین احتیاج به خودنمایی داره ؟ آرمین کمبود داره ؟ آرمین به عنوان مدیر میخواد خودشو ضایع کنه و بد قول بشه ؟! شادمهر چرا باید بگه وارث با ویدئویی ساده در صورتی که هنوز فیلمبرداری شروع نشده ؟؟
فقط دوست دارم یکی بیاد این سوالاتو با منطق جواب بده
به قول دوستمون احساسی نباشین !
اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، استاد شادمهر عقیلی (sm127)
ehsan1361
03-30-2016, 10:10 AM
دوستان عزیز.
مرسی (sm10)
عزیز من کجا تو سر و کله هم زدیم ؟! ینی من تا حالا تو سر و کله ی کسی نزدم و هیچ قصدو منظوری از حرفام نداشتم
من که همیشه گفتم بیخیال باشین و بزارین ویدئو بیاد ! نگفتم ؟ خوب نشستن پیک میرن بالا اونوقت ما منتظریم که بیاد ... اصن بحث تعیین زمان اومدن ویدئو نیست ! داریم بحث میکنیم اتفاقات 6 ماه پیش رو ، نمیخوایم حدس بزنیم تاریخ بدیم که !!
آخه کدوم جو متشنج ؟؟ من که خب سندو سالی ازم گذشته و دیگه از ما گذشته این حرفا !! فکرمون درگیر زندگیه و زن و بچه اینجا هم میام اوقات استراحت و اینکه وقت بگذره همین !!
شادمهر شادمره اگه کاور کنه یا هر کار دیگه شادمهره و همه منتظرن آهنگاش بیاد . خوب یادمه این چند سالو که شهر بهم میریخت
دعوا ؟؟!!
عکس و ویدئو هم اینستا و تل هست
mortezi212
03-30-2016, 12:30 PM
عزیز من کجا تو سر و کله هم زدیم ؟! ینی من تا حالا تو سر و کله ی کسی نزدم و هیچ قصدو منظوری از حرفام نداشتم
من که همیشه گفتم بیخیال باشین و بزارین ویدئو بیاد ! نگفتم ؟ خوب نشستن پیک میرن بالا اونوقت ما منتظریم که بیاد ... اصن بحث تعیین زمان اومدن ویدئو نیست ! داریم بحث میکنیم اتفاقات 6 ماه پیش رو ، نمیخوایم حدس بزنیم تاریخ بدیم که !!
آخه کدوم جو متشنج ؟؟ من که خب سندو سالی ازم گذشته و دیگه از ما گذشته این حرفا !! فکرمون درگیر زندگیه و زن و بچه اینجا هم میام اوقات استراحت و اینکه وقت بگذره همین !!
شادمهر شادمره اگه کاور کنه یا هر کار دیگه شادمهره و همه منتظرن آهنگاش بیاد . خوب یادمه این چند سالو که شهر بهم میریخت
دعوا ؟؟!!
عکس و ویدئو هم اینستا و تل هست
شما از حرف های من برداشت بدی کردی داش گلم. خیلی وقت که میام اینجا و بیشتر موقع ها اگه بخوام اخبار دقیق شادمهر رو بدونم به پستهای شما نیگاه می کنم. منظور من اینه که نباید بحث و جدالی بشه بین هوادارا.. فقط همین..
درباره عکس و ویدئو خودم می دونم از اینستا و تلگرام رسمی شادمهر میشه دریافت کرد.. ولی اینجا تاپیک شادمهره به جای این همه بحث و .... دو تا عکس ویدئو بذارین که تاپیک رنگ و بوی شادمهر رو بگیره. نه چیز دیگه///
ehsan1361
03-30-2016, 02:58 PM
شما از حرف های من برداشت بدی کردی داش گلم. خیلی وقت که میام اینجا و بیشتر موقع ها اگه بخوام اخبار دقیق شادمهر رو بدونم به پستهای شما نیگاه می کنم. منظور من اینه که نباید بحث و جدالی بشه بین هوادارا.. فقط همین..
درباره عکس و ویدئو خودم می دونم از اینستا و تلگرام رسمی شادمهر میشه دریافت کرد.. ولی اینجا تاپیک شادمهره به جای این همه بحث و .... دو تا عکس ویدئو بذارین که تاپیک رنگ و بوی شادمهر رو بگیره. نه چیز دیگه///
کدوم برداشت ؟ اصلاً دلیلی برای ناراحتی و کدورت وجود نداره !! همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید ...
شما لطف داری . بعضی مواقع یه حدسایی میزنیم درست در میاد دیگه :|
فهمیدم منظور شما رو بحث و جدل نکنیم و ... منم گفتم بحث و جدلی نبود فقط داشتیم اتفاقات این شیش هفت ماه رو مرور میکردیم همین !!
آره قبول دارم باید عکس و ویدئو بیشتر باشه
sibiloo
03-30-2016, 05:07 PM
دوستان عزیز.
مرسی (sm10)
داریم درباره شادمهری حرف میزنیم که این تاپیک مخصوص اونه !!!!! نه بی احترامی به هم کردیم نه قراره بکنیم این کارو نه به سن و سالمون میاد این کارا دیگه . به قول همین احسان بیکاریم داریم درباره شادمهر حرف میزنیم دیگه :))) این حرفا چیه :))
شما سیبیلو جان اصن منظور منو متوجه نشدی !! کی گفت شما الافی ؟؟!! اصن منظورم از گفتن حقیقت این نبود !!!
خب حالا پارگراف پاراگراف بریم جلو ، حوصله داری ؟ بیانیه هست حوصله کن آی قربون اون شاخ سیبیلات
عزیز در مورد احمق فرض کردن منظور من این بود هوادار میدونه داره چه اتفاقی می افته !! چرا آرمین هاشمی گفت وارث و فقط با تو قبل از عید پخش میشه ؟؟ چرا گفت فقط با تو عشقم آذر و بعدش کریسمس میاد ؟؟ ( این دو تا سوالو تا آخر بیانیه زیاد میپرسم ازت ) چرا شادمهر گفت ویدئو ساده وارث داره ادیت میشه ؟! جواب این سوالا رو بده لطفاً طفره نرو خواهشاً !! چون جواب این سوالا همه چیزو مشخص میکنه !!
شما در مورد وارث داره نوعی فرار به جلو اجرا میکنه بعد فلش بک میزنی :)) چرا آرمین هاشمی نزدیک دو ماه مونده به عید گفت هر دو کار با هم پخش میشه و قول داد ؟! آرمینم مثه من حدس زده بود ؟! ینی آرمین که مدیر آونگه میاد اینستا و در مورد کاری که فیلمبرداریش هنوز شروع نشده قول میده ؟!! اونم در مورد شادمهر و اون همه هوادار !! ینی تو چهل پنجاه روز کار فیلمبرداری ادیت کوفت و زهر مار تموم میشه ؟! اونم شادمهر ؟! فقط جواب این سوالا رو بده خواهشاً !! بله آرمین هاشمی باید جواب بده و شما جواب بده به این سوالا ! به حدس منم کاری نداشته باش بشین با منطق تجزیه تحلیل کن که چرا آرمین باید همچین کاری رو بکنه !!!
اجازه ما هم دست شماس ما هم دوستش داریم !! آخه منظورم از الافی این همه انتظار بود و اینکه چرا نمیگن کارگردان در جواب شادمهر چی گفته و چه زمانی رو تعیین کرده واسه اتمام ادیت !!!
کدوم پیچیده ؟! داریم نقل میگیریم ، جعلول البحث که نمیکنم :)) راست اینکه چرا کار پخش نشد دو بار ؟ من به جای آرمین باشم میگم دلیلشو !! بابا آرمین مگه تاریخ نداد باز شما میگی گفته داره ادیت میشه !! شادمهرم نباید تقصیرو بندازه گردن آرمین ! من نمیخوام ازش دفاع کنم ولی تو این مدت بنده خدا حسابی بهش سخت گذشت من میدونم که میگم ( حدس میزنم ) !!
حالا بریم یه فلاش بک بزنیم که قضیه از کجا شروع شد !! ( حسابی خلوته وقت دارم :))))) )
اگه یادت باشه مرداد یا شهریور پارسال بود که من برای اولین بار تو نت گفتم ( حدس زدم ) که یک عدد mp3 ریمیکس در راهه و موزیک ویدئو جدید استارت میخوره بعد کنسرتا !! خداییش حدس بزرگی بود و خیلی روم فشار اومد و افتخار کردم برای اولین بار گفتم تو نت !! بگذریم ... بعدش همه جا مطابق معمول زدن که آره در راهه منتظر باشین !! درسته ؟! بگذریم ...
خوب ریسمکس معروف پخش شد و بعدش آرمین گفت آهنگ تا دو هفته دیگه ویدئو 10 روز بعد !! درسته ؟! آخر آبان بود که پخش نشد بعدش گفت کریسمس چون ادیت طول کشیده و کریسمس پخش میشه ( البته قبلش من حدس زدم گفتم ) درسته ؟! بعدش شادمهر اومد گفت وارث با ویدویی ساده ! درسته ؟! بعدش آرمین اومد گفت تا قبل از عید هر دو کار پخش میشه ! درسته ؟!
حالا بازم سوالامو تکرار میکنم !!
آرمین چرا باید تاریخ بده در صورتی که ویدئو آماده نشده ؟؟ آرمین حدس میزنه مثه من ؟ آرمین احتیاج به خودنمایی داره ؟ آرمین کمبود داره ؟ آرمین به عنوان مدیر میخواد خودشو ضایع کنه و بد قول بشه ؟! شادمهر چرا باید بگه وارث با ویدئویی ساده در صورتی که هنوز فیلمبرداری شروع نشده ؟؟
فقط دوست دارم یکی بیاد این سوالاتو با منطق جواب بده
به قول دوستمون احساسی نباشین !
انصافا هم متوجه نمیشم به چی میخوایید برسید !! :))))))
من احتمال و چیزی که فکر میکنم رو میگم . هاشمی یه تاریخی داد و ویدیو اون زمان اماده پخش نشد . حالا یا اماده شد و شادمهر خوشش نیومد و داد دوباره ادیت کنن یا اینکه از اول اون تایم نرسیده ویدیو دیگه ؟ خارج از این دو حالت که نیست ؟
الان این سوالای شما که انقدم پا فشاری روش میکنی به کجا میخواد برسونه مارو ؟ :))
ارمین هاشمی حدس نزده و خودنمایی هم نکرده ولی تاریخی رو داد و بعدشم اون کار پخش نشد . خب چی الان ؟ اینکه چرا تاریخ داد ، به ما و اصل ماجرا چه ربطی داره ؟
من نمیدونم جواب این سوالارو . اصلا هدف از این سوالا رو هم نمیفهمم راستش . شما بگو ما بفهمیم
masoud741
03-30-2016, 05:51 PM
آقا احسان این همه سوال میپرسند ک بگند آرمین بی تقصیره. خب باشه ماهم قبول داریم بی تقصیره ولی نبایدم شادمهر را مقصر بد نیم چون اون حق طبیعیش هست ک از ویدئو ایراد بگیره و ی ویدئو باب میل خودش درست بشه
Hosein333
03-30-2016, 06:57 PM
(sm222)
Dark Silence
03-30-2016, 07:48 PM
من اون سیبی ام که تو هنوز گاز نزدی آدم (sm50)
entehaa
03-30-2016, 08:05 PM
دانلود کنسرت ارمنستان شب دوم سالن پارامون پیرامید
به صورت کاملا اختصاصی
از وبلاگ شادمهریا و تک ستاره پاپ
اجرای CONGA
اجرای حس خوبیه
اجرای FREE BALL
اجرای FRE BALL 2
صحبتهای شادمهر و علیرضا امیرقاسمی
اجرای معروف
اجرای رابطه
اجرای حالم عوض میشه
اجرای تقدیر
اجرای چه خوابایی
اجرای محال
اجرای علامت سوال
اجرای آدم فروش
اجرای ژینا
mahdiasd
03-31-2016, 03:23 AM
لطفا عکسشو بذار
ehsan1361
03-31-2016, 08:55 AM
انصافا هم متوجه نمیشم به چی میخوایید برسید !! :))))))
من احتمال و چیزی که فکر میکنم رو میگم . هاشمی یه تاریخی داد و ویدیو اون زمان اماده پخش نشد . حالا یا اماده شد و شادمهر خوشش نیومد و داد دوباره ادیت کنن یا اینکه از اول اون تایم نرسیده ویدیو دیگه ؟ خارج از این دو حالت که نیست ؟
الان این سوالای شما که انقدم پا فشاری روش میکنی به کجا میخواد برسونه مارو ؟ :))
ارمین هاشمی حدس نزده و خودنمایی هم نکرده ولی تاریخی رو داد و بعدشم اون کار پخش نشد . خب چی الان ؟ اینکه چرا تاریخ داد ، به ما و اصل ماجرا چه ربطی داره ؟
من نمیدونم جواب این سوالارو . اصلا هدف از این سوالا رو هم نمیفهمم راستش . شما بگو ما بفهمیم
ببین عزیز شما داره طفره میری !! گفتم جواب این چند تا سوالو بده همین !! شما همش طفره میری فلاش بک میزنی ! شما با منطق و دلیل به این چند تا سوال جواب بده اونوقت بحث رو ادامه میدیم !!
به جایی نمیرسیم داریم بحث میکنیم شما همش برمیگردی عقب . پافشاری نمیکنم جواب نقل شما این چند تا سواله ولی شما نمیخوای قبول کنی
راست میگی اصلاً به ما ربطی نداره
هیچ هدف ، قصد و منظوری از این سوالا ندارم ! شما نقل گرفتی منم جواب دادم همین . کاملاً دوستانه بود بدون هیچ توهینی
بازم میگم جواب این سوالا = پایان بحث !! خب شما نمیخوای جواب بدی پس پایان بحث رو اعلام میکنم . ختم جلسه
اصن به ما چه :))
ehsan1361
03-31-2016, 08:58 AM
به قول همین احسان بیکاریم داریم درباره شادمهر حرف میزنیم دیگه :))) این حرفا چیه :))
تکذیب میکنم . بنده گفتم در مواقع استراحت کاری ، نه اینکه بیکاری !!
هیچ وقت یه ایرانی رو بیکار معرفی نکن :))
ehsan1361
03-31-2016, 08:59 AM
آقا احسان این همه سوال میپرسند ک بگند آرمین بی تقصیره. خب باشه ماهم قبول داریم بی تقصیره ولی نبایدم شادمهر را مقصر بد نیم چون اون حق طبیعیش هست ک از ویدئو ایراد بگیره و ی ویدئو باب میل خودش درست بشه
مگه آرمین پسر خالمه :))
ehsan1361
03-31-2016, 09:00 AM
من اون سیبی ام که تو هنوز گاز نزدی آدم (sm50)
یه گاز میدی ؟ (sm51)
mortezi212
03-31-2016, 10:22 AM
دانلود کنسرت ارمنستان شب دوم سالن پارامون پیرامید
به صورت کاملا اختصاصی
از وبلاگ شادمهریا و تک ستاره پاپ
اجرای CONGA
اجرای حس خوبیه
اجرای FREE BALL
اجرای FRE BALL 2
صحبتهای شادمهر و علیرضا امیرقاسمی
اجرای معروف
اجرای رابطه
اجرای حالم عوض میشه
اجرای تقدیر
اجرای چه خوابایی
اجرای محال
اجرای علامت سوال
اجرای آدم فروش
اجرای ژینا
مرسی (sm10)
mortezi212
03-31-2016, 10:23 AM
کدوم برداشت ؟ اصلاً دلیلی برای ناراحتی و کدورت وجود نداره !! همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید ...
شما لطف داری . بعضی مواقع یه حدسایی میزنیم درست در میاد دیگه :|
فهمیدم منظور شما رو بحث و جدل نکنیم و ... منم گفتم بحث و جدلی نبود فقط داشتیم اتفاقات این شیش هفت ماه رو مرور میکردیم همین !!
آره قبول دارم باید عکس و ویدئو بیشتر باشه
(sm10)
Dark Silence
03-31-2016, 02:41 PM
یه گاز میدی ؟ (sm51)
(sm139)(sm59)
Hosein333
03-31-2016, 06:11 PM
(sm142)
masoud741
03-31-2016, 07:19 PM
این ربطی ب ترانه نداره.شما همه را ب ترانه مربوط میکنید
MaSiHa
03-31-2016, 07:29 PM
صبتای محسن یگانه راجع به شادمهر
size : 7 m
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .mp4.html)
mahdiasd
03-31-2016, 07:39 PM
این ربطی ب ترانه نداره.شما همه را ب ترانه مربوط میکنید
والا من نگفتم ، دوستمون گفتن
منم گفتم از توی اینستاگرامه
البته منم نظرم بر اینه که میشه تطبیق داد این پست رو با یه تیکه از شعر فقط با تو عشقم
حالا مهم نیست منتظر میمونیم آهنگ بیاد ببینیم چی میشه دیگه
Hosein333
04-01-2016, 08:49 PM
(sm88)
entehaa
04-02-2016, 10:32 AM
شادمهر در حال فیلمبرداری ویدیویی جدید...
Farbod-7
04-02-2016, 11:23 AM
کدوم آهنگ؟
masoud741
04-02-2016, 01:30 PM
شادمهر در حال فیلمبرداری ویدیویی جدید...
این عکسایی ک میگند تو استانبول گرفته شده مربوط ب همون ویدئو وارثه. ویدئو جدید دیگه ای درکار نیست
امین پوری
04-02-2016, 03:45 PM
تازه فیلم بعداریه بعدش پنج شش ماه ادیته پس تایپیک ببندین شیش ماه دیگه باز کنین حالا حالا ها داریم بچه ها بیان حدس بزنن
masoud741
04-02-2016, 11:39 PM
تازه فیلم بعداریه بعدش پنج شش ماه ادیته پس تایپیک ببندین شیش ماه دیگه باز کنین حالا حالا ها داریم بچه ها بیان حدس بزنن
نه به گفته خودشون وارث ی ویدئو سادست زود پخش میشه
masoud741
04-02-2016, 11:39 PM
نه به گفته خودشون وارث ی ویدئو سادست زود پخش میشه
Hosein333
04-03-2016, 11:03 PM
(sm98)
peyman.2012
04-04-2016, 06:50 PM
اوفففففففف چه استایل دختر پسر کشی (sm19)
MaMaTiR
04-04-2016, 07:05 PM
سلام پیمان(sm10)
ادرس تلگرام شادمهر رو بده
peyman.2012
04-04-2016, 08:14 PM
سلام پیمان(sm10)
ادرس تلگرام شادمهر رو بده
سلام (sm174)
خدمتت حسین جان
Hosein333
04-04-2016, 09:35 PM
اوفففففففف چه استایل دختر پسر کشی (sm19)
(sm93)
MaMaTiR
04-05-2016, 03:39 AM
سلام (sm174)
خدمتت حسین جان
عشقی(sm127)
peyman.2012
04-05-2016, 08:48 AM
عشقی(sm127)
قربونت ، عزیزی(sm46)(sm127)
Hosein333
04-05-2016, 12:42 PM
(sm101)
masoud741
04-06-2016, 07:37 PM
بچه ها بنظرتون بهترین کنسرت شادمهر کدوم کنسرت بوده؟ از اول تا حالا را میگم
Farbod-7
04-06-2016, 07:41 PM
کنسرت خوب زیاد داشته نمیشه انتخاب کرد ولی یکی از خوبا 2010 مالزی بود
یکی اولین کنسرتش تو دبی
یکی هم همین چندتا ترک اخیر محال و سبب
زیاد هست
masoud741
04-06-2016, 08:29 PM
کنسرت خوب زیاد داشته نمیشه انتخاب کرد ولی یکی از خوبا 2010 مالزی بود
یکی اولین کنسرتش تو دبی
یکی هم همین چندتا ترک اخیر محال و سبب
زیاد هست
(sm93)
Hosein333
04-06-2016, 09:06 PM
(sm50)
entehaa
04-07-2016, 07:59 PM
اگه مشکلی پیش نیاد تا اخر این ماه ویدیو اماده میشه
Farbod-7
04-07-2016, 09:23 PM
ماه خارجی ماه فارسی کدوم؟
Hosein333
04-07-2016, 10:42 PM
(sm27)
entehaa
04-07-2016, 11:37 PM
ماه خارجی ماه فارسی کدوم؟
فک کنم فارسی.امیر فرشباف گفته
entehaa
04-08-2016, 02:40 PM
منو تو وارث دردیم...
SHAH ROKH
04-08-2016, 03:06 PM
منو تو وارث دردیم...
واووو . . . چه ترانه ای بشه این . . .
H A M I D
04-08-2016, 03:58 PM
[Shadmehr- Bia Inja [480p ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Inja - Shadmehr.wmv.html)
masoud741
04-08-2016, 06:06 PM
دوستان ایشالله ترک بینظیر وارث تقریبا یه ماه دیگه میاد و اینکه قبلش هم به گفته امیر فرشباف فقط با تو عشقم پخش میشه منتظر طوفان شادمهر باشید...
Hosein333
04-08-2016, 09:53 PM
دوستان ایشالله ترک بینظیر وارث تقریبا یه ماه دیگه میاد و اینکه قبلش هم به گفته امیر فرشباف فقط با تو عشقم پخش میشه منتظر طوفان شادمهر باشید...
ایشالا
entehaa
04-08-2016, 11:12 PM
رو غیر تو چشمامو می بندم ...
منتظر یه شش و هشت در سطح بین المللی باشید ...
از کارگردانه کار چیزی میدونی؟
masoud741
04-08-2016, 11:54 PM
از کارگردانه کار چیزی میدونی؟بابا جوگیر نشین هیچکی نه از ترانه خبر داره نه از سبک ترانه و کارگردان و...
majid136
04-10-2016, 12:43 AM
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد . . .
entehaa
04-10-2016, 09:45 AM
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد . . .
حیف شعر به این قشنگی....
Hosein333
04-10-2016, 07:41 PM
(sm88)
شلوغ و گرم و روشنی درست عین زندیگم(sm19)
masoud741
04-11-2016, 05:14 PM
من و تو وارث دردیم...
Are you ready? ?
Gsshop
04-11-2016, 05:45 PM
(sm2)شادمهر چی کار میکنی چرا اینقدر درگیری ریلیز کن راحت شن همه
Farbod-7
04-11-2016, 09:28 PM
Are you ready؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم بالاخره تا حالا فقط با تو بود حالا این یکی شده(sm2)
masoud741
04-11-2016, 10:38 PM
Are you ready؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم بالاخره تا حالا فقط با تو بود حالا این یکی شده(sm2)
اول فقط با تو عشقم پخش میشه بعد وارث
Farbod-7
04-11-2016, 10:57 PM
اون اوایل پارسا(sm127) استاد کامینگ سون بود
مسعود یه مدتی تا عید خوب کامینگ سون میدادی چی شد(sm120)
masoud741
04-11-2016, 11:56 PM
شادمهر قابل پیش بینی نیست یهو دیدی بجای فقط با تو عشقم ی ترانه دیگه پخش کرد(sm120)
Farbod-7
04-12-2016, 12:06 PM
(sm14)
Hosein333
04-12-2016, 12:35 PM
(sm128)
Hosein333
04-12-2016, 12:38 PM
بچه ها صحبت های محمد اصفهانی در مورد شادمهر از دست ندید
01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _.mp4.html)
02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _.mp4.html)
ای یادگار کودکیم
ای اسمون سادگیم
ای خاطرات اولین واخرین دلدادگیم ...(sm19)
ehsan1361
04-12-2016, 01:56 PM
تو این مثلث غریب
ستاره ها رو خط زدم
Q_MARS
04-12-2016, 04:46 PM
اینقدر میخوامت همه باهات بد شن !
.
.
.
.
Hosein333
04-13-2016, 02:03 AM
مسافر خسته من بار سفر رو بسته رفت
(sm74)(sm74)(sm74)
entehaa
04-13-2016, 11:31 AM
قصه ی دل کندن من از عبور یه غریبه....
/ Pouria /
04-13-2016, 02:15 PM
باز باران
با ترانه
با گوهر های فراوان
می خورد بر بام خانه
من به پشت شيشه تنها
ايستاده :
در گذرها
رودها راه اوفتاده.
شاد و خرم
يک دوسه گنجشک پرگو
باز هر دم
می پرند اين سو و آن سو
می خورد بر شيشه و در
مشت و سيلی
آسمان امروز ديگر
نيست نيلی
Hosein333
04-13-2016, 02:59 PM
باز باران
با ترانه
با گوهر های فراوان
می خورد بر بام خانه
من به پشت شيشه تنها
ايستاده :
در گذرها
رودها راه اوفتاده.
شاد و خرم
يک دوسه گنجشک پرگو
باز هر دم
می پرند اين سو و آن سو
می خورد بر شيشه و در
مشت و سيلی
آسمان امروز ديگر
نيست نيلی
سلام پوریا جان نیستی کم پیدایی(sm135)
/ Pouria /
04-13-2016, 10:04 PM
سلام پوریا جان نیستی کم پیدایی(sm135)
سلام حسين عزيز
كم و بيش هستيم سر ميزنم به تابيك .
هنوز كه خبري نيست .
كاري جز صبر كردن نميشه كرد براي آهنگ هاي شادمهر (sm127)
entehaa
04-14-2016, 12:10 AM
فقط با تو عشقم میتونم اروم شم
رو غیر تو چشمامو میبندم
masoud741
04-14-2016, 06:44 PM
(sm81) اه چرا خبری نشد
Hosein333
04-14-2016, 09:33 PM
سلام حسين عزيز
كم و بيش هستيم سر ميزنم به تابيك .
هنوز كه خبري نيست .
كاري جز صبر كردن نميشه كرد براي آهنگ هاي شادمهر (sm127)
اره عزیزم فقط باید صبر کرد
Parsa8
04-15-2016, 12:21 PM
لطف داری داداش (sm127)
اون موقع وقتم آزاد بود زیاد خبر میگرفتم الان دیگه کمتر وقت میکنم ولی پیگیرم باز
بعدشم که دیگه ارتباطم با یه سریا قطع شد
ولی بازم عشقه این پسر دیگه اصن نمیشه بیخیالش شد
تو که نیستی تا ببینی گریه های هر شب من
بی حضور عاشق تو چه عجیبه گریه کردن
تو که نیستی تا ببینی دل آسمون شکسته
جاده تا صبح قیامت منو این پا های خسته
با عبور هر ستاره ...
چند روزه این آهنگ با من عشق بازی میکنه ...
شاهکاریه واسه خودش
masoud741
04-15-2016, 01:59 PM
آقا احسان خبری نداری؟ تو ک یک ماه پیش گفتی آرمین هاشمی قراره تو اینستاگرام پست درباره ویدئو بذاره پس چی شد؟
Farbod-7
04-15-2016, 02:25 PM
(sm198)
Farbod-7
04-15-2016, 02:26 PM
لطف داری داداش (sm127)
با عبور هر ستاره ...
شاهکاریه واسه خودش
(sm10)
Farbod-7
04-15-2016, 02:28 PM
مسعود از کجا اینجا رو پیدا کردی مکافاتی شدی برای احسان و مجمع(sm2)
ehsan1361
04-15-2016, 02:37 PM
آقا احسان خبری نداری؟ تو ک یک ماه پیش گفتی آرمین هاشمی قراره تو اینستاگرام پست درباره ویدئو بذاره پس چی شد؟
گفتم که شادمهر گفته تقصیر آرمین هاشمی بوده که تاریخ داده واسه همین دیگه پُست نداد
بازم گفتم که یکم ِ شادمهر میشه دو ماه !!! خرداد میاد احتمالاً
همین !
Hosein333
04-15-2016, 02:37 PM
لطف داری داداش (sm127)
با عبور هر ستاره ...
شاهکاریه واسه خودش
سلام پارسا جان منم چند روزه که این اهنگ خیلی گوش میدم واقعا بی نظیره(sm127)
ehsan1361
04-15-2016, 03:03 PM
مسعود از کجا اینجا رو پیدا کردی مکافاتی شدی برای احسان و مجمع(sm2)
چه مکافاتی ؟
من هیچ خبری رو تو این سالها الکی نزدم . حالا دوستان میگن حدس و ... لطف دارن ! الانم دیگه خبر نمیزنم به خاطر اینه که خبرا در این مورد این آهنگ اشتباه بود
همین !
Farbod-7
04-15-2016, 03:54 PM
چه مکافاتی ؟
من هیچ خبری رو تو این سالها الکی نزدم . حالا دوستان میگن حدس و ... لطف دارن ! الانم دیگه خبر نمیزنم به خاطر اینه که خبرا در این مورد این آهنگ اشتباه بود
همین !
فکر کنم تابلوئه شوخی کردم(sm77)
no one
04-15-2016, 03:55 PM
اقا ایشون ابتدا روی اوردن به حدس زدن تاریخ انتشار اهنگ شادمهر//با اقتدار شکست خوردند :-)
حالا روی اوردن به حدس راجب تاریخ انتشار پست های اینستا ارمین و الباقی
زیاد جدی نگیرید
چند بار باید اثبات بشه یک موضوع؟
ehsan1361
04-15-2016, 03:56 PM
فکر کنم تابلوئه شوخی کردم(sm77)
منم چیزی نگفتم که
ehsan1361
04-15-2016, 04:02 PM
اقا ایشون ابتدا روی اوردن به حدس زدن تاریخ انتشار اهنگ شادمهر//با اقتدار شکست خوردند :-)
حالا روی اوردن به حدس راجب تاریخ انتشار پست های اینستا ارمین و الباقی
زیاد جدی نگیرید
چند بار باید اثبات بشه یک موضوع؟
دیگه تو این چند سال اینقد خبر زدم ( حدس زدم ) که خوب نیازی به جواب دادن به امثال تو نیست . اگه هم میبنی جوابتو نمیدم اونم چند بار واسه اینه که اصن مهم نیست برام که چی میگن . به خبرهایی که زدم و از طرف مقابلم و خبراش اطمینان داشتم تو این چند سال و الکی خبر نزدم . نیازی هم به تایید امثال شما نیست
بار دیگه هم ببینم جور دیگه جواب میدم
امیر بابا جان ، ببین من کاری نداشتم با این تاپیک و دیگه هم چیزی نگفتم از عید ولی اگه توهین کنن جواب میدم
Dark Silence
04-15-2016, 05:37 PM
منم چیزی نگفتم که
همین !
دیگه تو این چند سال اینقد خبر زدم ( حدس زدم ) که خوب نیازی به جواب دادن به امثال تو نیست . اگه هم میبنی جوابتو نمیدم اونم چند بار واسه اینه که اصن مهم نیست برام که چی میگن . به خبرهایی که زدم و از طرف مقابلم و خبراش اطمینان داشتم تو این چند سال و الکی خبر نزدم . نیازی هم به تایید امثال شما نیست
بار دیگه هم ببینم جور دیگه جواب میدم
امیر بابا جان ، ببین من کاری نداشتم با این تاپیک و دیگه هم چیزی نگفتم از عید ولی اگه توهین کنن جواب میدم
همین !
دیدم یادت رفت بزنی زدم جات (sm50)
ehsan1361
04-15-2016, 07:19 PM
همین !
همین !
دیدم یادت رفت بزنی زدم جات (sm50)
(sm59)
ehsan1361
04-15-2016, 07:22 PM
آقا دمتون گرم با ما کاری نداشته باشین . دیگه خودتون دیدین خبرایی که زدم اشتباه بود . مسعود تو هم لطفاً سوال نپرس تا مجبور بشم نقل بگیرم
همین !!
چیزی بیشتر نمیتونم بگم
Dark Silence
04-15-2016, 08:26 PM
عاااره همین !
Hosein333
04-15-2016, 09:24 PM
(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)
(sm131)(sm131)
majid136
04-16-2016, 07:27 PM
از تو آغاز شدم تا که به پایان برسم
رفتم از کوچه که شاید به خیابان برسم . . .
Hosein333
04-16-2016, 09:00 PM
(sm88)
لطف داری داداش (sm127)
با عبور هر ستاره ...
شاهکاریه واسه خودش
یاد باد...!
یاد گذشته شاد باد
این دل زرد و تهی
در حسرت دیدار باد(sm169)
Farbod-7
04-19-2016, 11:22 PM
(sm50)
امین پوری
04-20-2016, 09:42 AM
عسگری دوتا البوم داد شادمهر یه تک اهنگ ندادا
masoud741
04-20-2016, 12:10 PM
عسگری دوتا البوم داد شادمهر یه تک اهنگ ندادا
شما داری پورشه را با ژیان مقایسه میکنی
Milik
04-20-2016, 12:12 PM
(sm120)
Farbod-7
04-20-2016, 03:05 PM
این روزگار بد کرده با قلبم...دیوونه وار دوست دارم(sm2)
masoud741
04-20-2016, 07:53 PM
این روزگار بد کرده با قلبم...دیوونه وار دوست دارم(sm2)
تقلید تا چه حد آخه
entehaa
04-20-2016, 08:31 PM
دیوونه وار به نظر من اصلا کپی رابطه نیست شاید بشه گفت الهام گرفته یه جاهاییش.شادمهر خودشم اخرین اهنگش یه قسمتش اینطور بود.طرفدار عسکری نیستم و البومشم متوسط بود
Hosein333
04-20-2016, 09:38 PM
دیوونه وار به نظر من اصلا کپی رابطه نیست شاید بشه گفت الهام گرفته یه جاهاییش.شادمهر خودشم اخرین اهنگش یه قسمتش اینطور بود.طرفدار عسکری نیستم و البومشم متوسط بود
موافقم(sm10)
peyman.2012
04-21-2016, 10:30 AM
اوه اوه پسر
"بیزاره" رو عجب تحریری میده لامصب (sm1)(sm1)
Farbod-7
04-21-2016, 03:24 PM
موافقم(sm10)
دقیقا کاوره
ببین موقعی که خواننده شروع میکنه خودندن تو رابطه
تا حرف عشق میشه من میرم
اهنگ با گام پایین شروع میشه تا ثانیه 54
اهنگ دیوونه وار هم دقیقا همینطور
از ثانیه 54 یه ذره ملودی میره بالاتر به همراش یه سری زیر صدا به اهنگ رابطه اضافه میشه تو اهنگ دیوونه وار دقیقا ملودی میره بالاتر و تو تنظیم یه تمپو با صدای ضعیف میاد تو تنظیم
دقیقه 1:14 رابطه آهنگ به اوج خودش میرسه
دیوونه وار هم دقیقا به اوج میره به همراه کپی تک به تک فواصل ملودی
دقیقه 1:44 ملودی اصلی رابطه با ساکسیفون فکر کنم زده میشه به همراه ماندولین که شکل سوال و جواب هست
که این قسمت دیگه در توان تنظیم کننده دیوونه وار نبود
نکته جالبش زمان بندی آهنگ هست که کاملا کپی شده(sm120)
شما از لحظه ای که خواننده تو اهنگ رابطه میخونه پلی کن دیوونه وار رو هم از همونجا پلی کن
همه چی دستت میاد(sm25)
nasernew
04-21-2016, 05:06 PM
تازه آهنگ اصرار هم الهام گرفته از آهنگ کل کل تو آلبوم آدم فروشه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][128]/08%20Esrar.mp3
و
nasernew
04-21-2016, 05:14 PM
ببخشید پست بالایی رو هر چقدر ویرایش کردم نشد و یه بار دیگه تکرار کردم ... چون لینک آهنگ اول اشتباه گذاشتم
MaSiHa
04-21-2016, 09:50 PM
قصه دل کندنِ مـن از عبـور یـک غـریبـه !
ـــــــــــ
یکی از شاهکارای البوم دهاتی (sm172)
Hamed_gh
04-22-2016, 09:29 AM
دقیقا کاوره
ببین موقعی که خواننده شروع میکنه خودندن تو رابطه
تا حرف عشق میشه من میرم
اهنگ با گام پایین شروع میشه تا ثانیه 54
اهنگ دیوونه وار هم دقیقا همینطور
از ثانیه 54 یه ذره ملودی میره بالاتر به همراش یه سری زیر صدا به اهنگ رابطه اضافه میشه تو اهنگ دیوونه وار دقیقا ملودی میره بالاتر و تو تنظیم یه تمپو با صدای ضعیف میاد تو تنظیم
دقیقه 1:14 رابطه آهنگ به اوج خودش میرسه
دیوونه وار هم دقیقا به اوج میره به همراه کپی تک به تک فواصل ملودی
دقیقه 1:44 ملودی اصلی رابطه با ساکسیفون فکر کنم زده میشه به همراه ماندولین که شکل سوال و جواب هست
که این قسمت دیگه در توان تنظیم کننده دیوونه وار نبود
نکته جالبش زمان بندی آهنگ هست که کاملا کپی شده(sm120)
شما از لحظه ای که خواننده تو اهنگ رابطه میخونه پلی کن دیوونه وار رو هم از همونجا پلی کن
همه چی دستت میاد(sm25)
100% کاور کرده
این چند وقت اخیر داره زیاد داره الهام میگیره از شادمهر که بی دلیل نمیتونه باشه...
ازعکس گرفتنهاش تا این آهنگ که شاید برای شنونده عادی بگه الهام ولی واقعا حرفت تایید میشه و کاور کرده احسنت به دقت روی زمانبندی آهنگ و...
مهم لذت بردن مردمه از تولید محتوی... ولی طرف زیر بار نمیره شادمهر تاثیر داشته روی معرفی و بالا رفتنش توی جایگاهش اینجای کار میلنگه و...
آلبوم اولش رو بخاطراین فروخت که همه میگفتن شادمهرآلبوم داده و آلبومش عالی فروخت ولی بعدی ها رو چیکار کرد؟!!!! 1/5 فروش کرد؟!
در کل آلبومش بد نبود
Parsa8
04-22-2016, 02:19 PM
یاد باد...!
یاد گذشته شاد باد
این دل زرد و تهی
در حسرت دیدار باد(sm169)
رفیقم کجایی ... (sm50)
Gsshop
04-22-2016, 06:49 PM
(sm27)چی شد این اهنگا
peyman.2012
04-23-2016, 08:51 AM
Farbod-7
این کلیپ تازگی لو رفته یا قبلا هم بود فربد جان؟
Shadmehr Aghili Last Nigh In Iran (sm77)
Farbod-7
04-23-2016, 09:35 AM
قبلا بوده(sm120)
Farbod-7
04-23-2016, 10:15 AM
پیمان سایت موزیک بی کلام سراغ داری؟
Farbod-7
04-23-2016, 10:19 AM
باز کردی ببینی؟
اما فکر کنم این کاملتره ها
کلیپای قبلی یه قسمتاییش بود ...
خودم قبل کاملشو داشتم خیالی نیست رو میخونه و یه اهنگ دیگه ویالون میزنه گیتار میزنه
peyman.2012
04-23-2016, 10:22 AM
پیمان سایت موزیک بی کلام سراغ داری؟
اونجور که تو مد نظرته نه متاسفانه (sm169)
Farbod-7
04-23-2016, 10:25 AM
یه اهنگ بی کلام میفرستم برات ببین میدونی ماله کیه و اسمش چیه
Farbod-7
04-23-2016, 10:27 AM
فرستادم
peyman.2012
04-23-2016, 10:32 AM
فرستادم
تا حالا نشنیده بودمش، شرمنده
با توجه به نوع ملودی و سبک نوازندگی گیتار باید ایرانی باشه
البته تابلوئه دیگه چشم بسته غیب که نگفتم (sm59)
Farbod-7
04-23-2016, 10:34 AM
(sm25)
peyman.2012
04-23-2016, 10:34 AM
خوشم اومد قشنگ بود
کیفیت بالاش اگه باشه خیلی میچسبه (sm118)
Farbod-7
04-23-2016, 10:35 AM
خوشم اومد قشنگ بود
کیفیت بالاش اگه باشه خیلی میچسبه (sm118)
برات میفرستم البته فقط 128 دارم از سورس یه مجموعه نرم افزار برداشتم
peyman.2012
04-23-2016, 10:36 AM
(sm25)
ها ؟
(sm121)
Farbod-7
04-23-2016, 10:36 AM
فکر کنم برای آرمیک باشه
peyman.2012
04-23-2016, 10:41 AM
برات میفرستم البته فقط 128 دارم از سورس یه مجموعه نرم افزار برداشتم
دمت گرم 128 هم خوبه
تو این بسته مجموعه های نرم افزاری گاهی آهنگای بیکلام قشنگی پیدا میشه
Farbod-7
04-23-2016, 10:42 AM
کل بیپ تونز رو پلی کردم اسم اهنگو نفهمیدم(sm121)
peyman.2012
04-23-2016, 10:43 AM
فکر کنم برای آرمیک باشه
تو تاپیک چاوشی هم از بچه ها سوال کن
Farbod-7
04-23-2016, 10:45 AM
تو تاپیک چاوشی هم از بچه ها سوال کن
سوال کردم
Farbod-7
04-23-2016, 10:46 AM
شروع کردی دوتا دوتا پست فرستادن(sm185)
Farbod-7
04-23-2016, 10:49 AM
تمام پست هات دوتا دوتا نمایش داده میشه
peyman.2012
04-23-2016, 10:53 AM
پس چرا خودم نمی بینم؟! (sm192)
Farbod-7
04-23-2016, 10:56 AM
پیمان تو ایران الان کیا موزیک بی کلام میسازن و البوم میدن؟
peyman.2012
04-23-2016, 11:02 AM
پیمان تو ایران الان کیا موزیک بی کلام میسازن و البوم میدن؟
والا فرد خاصی را تو این دوره اصلا سراغ ندارم موسیقی بدون کلام تولید کنه
همه میخوان صداهای نکره شون را به نمایش بگذارن (sm177) و کسی اساسا طرف ساخت بدون کلام به اون صورت نمیره
peyman.2012
04-23-2016, 11:04 AM
همین آرمیک هست که فقط در حد اسم میشناسم و با فریبرز لاچینی
peyman.2012
04-23-2016, 11:07 AM
البته مقصود تو سبک پاپه دیگه چون تو سایر سبکا حتما افرادی هستن اما من آشنایی ندارم و اونجور فضاها و سبکایی که کار میکنن رو دنبال نمیکنم
Farbod-7
04-23-2016, 11:07 AM
شادمهر(sm25)
Farbod-7
04-23-2016, 11:08 AM
البته مقصود تو سبک پاپه دیگه چون تو سایر سبکا حتما افرادی هستن اما من آشنایی ندارم و اونجور فضاها و سبکایی که کار میکنن رو دنبال نمیکنم
موسیقی فیلم هست من خوشم نمیاد
peyman.2012
04-23-2016, 11:12 AM
موسیقی فیلم هست من خوشم نمیاد
آره
مثلا کارن همایونفر اگه اشتباه نکنم یه موردشه
peyman.2012
04-23-2016, 11:13 AM
کارای فریبرز لاچینی را دوست نداری؟
آلبوم هم زیاد داره ..(sm120)
Farbod-7
04-23-2016, 11:15 AM
اون پیانو فقط
زیاد علاقه ندارم
کارای اسلو و غمگین گیتاری رو بیشتر دنبالشم
peyman.2012
04-23-2016, 11:18 AM
فربد جان با اجازت من برم، یه جایی کار دارم
دوباره چند ساعت دیگه برمیگردم
Farbod-7
04-23-2016, 11:20 AM
فربد جان با اجازت من برم، یه جایی کار دارم
دوباره چند ساعت دیگه برمیگردم
به سلامت(sm10)
peyman.2012
04-23-2016, 11:22 AM
به سلامت(sm10)
قربونت (sm93)
تا بعد عزیز (sm127)
peyman.2012
04-23-2016, 03:02 PM
(sm50)
Farbod-7
04-23-2016, 04:51 PM
پیمان هستی؟
peyman.2012
04-23-2016, 07:59 PM
پیمان هستی؟
فربد؟ (sm25)
Farbod-7
04-23-2016, 08:16 PM
(sm50)
peyman.2012
04-23-2016, 08:18 PM
(sm58)
Farbod-7
04-23-2016, 08:20 PM
پیمان یه چیزی برات پیام میفرستم ببین
peyman.2012
04-23-2016, 08:21 PM
آقا یه آلبوم بیکلام بهت معرفی کردم چی شد گرفتی یا نه؟
David Garrett - Explosive
peyman.2012
04-23-2016, 08:21 PM
باشه بفرست
Farbod-7
04-23-2016, 08:26 PM
بخون
peyman.2012
04-23-2016, 08:33 PM
ج پخ کردم
Farbod-7
04-23-2016, 08:38 PM
جواب داده شد
peyman.2012
04-23-2016, 08:38 PM
یواش یواش دیگه داره دلم تنگ میشه واسه شادمهر و شنیدن صداش
داریم به 1 سالگی حس خوبیه نزدیک میشیم
(sm74)
Hosein333
04-23-2016, 08:40 PM
یواش یواش دیگه داره دلم تنگ میشه واسه شادمهر و شنیدن صداش
داریم به 1 سالگی حس خوبیه نزدیک میشیم
(sm74)
اره پیمان دلم اهنگ شادمهرو میخواد
یه اهنگ باحال از نیکوس بزار دانلود کنم از اون قدیمی هاش که قشنگه(sm10)
peyman.2012
04-23-2016, 08:49 PM
اره پیمان دلم اهنگ شادمهرو میخواد
یه اهنگ باحال از نیکوس بزار دانلود کنم از اون قدیمی هاش که قشنگه(sm10)
چطوری حسین جان؟
به روی چشم ، اینو بگیر عالیه (sm118)
Nikos Vertis - Mi Mou Les ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
04-23-2016, 08:51 PM
آقا یه آلبوم بیکلام بهت معرفی کردم چی شد گرفتی یا نه؟
David Garrett - Explosive
ها فربد؟
دانلود نکردی؟(sm120)
Farbod-7
04-23-2016, 08:55 PM
ها فربد؟
دانلود نکردی؟(sm120)
نه اینو کی دادی؟
peyman.2012
04-23-2016, 08:58 PM
نه اینو کی دادی؟
هه ایناهاش (sm120)
Farbod-7
04-23-2016, 09:24 PM
هه ایناهاش (sm120)
من دائما درگیر ویندوز هستم نمیدونم دانلود کردم یا نه
تازه با کمک سینجول سیستمو یکم رو به راه کردم داغون شده بود
peyman.2012
04-23-2016, 09:27 PM
من دائما درگیر ویندوز هستم نمیدونم دانلود کردم یا نه
تازه با کمک سینجول سیستمو یکم رو به راه کردم داغون شده بود
چرا؟ چی شده مگه؟
Farbod-7
04-23-2016, 09:28 PM
سیستم ویندوزش پرید
یکی از هاردهای خوب بازار هم به ما وفا نکرد(sm25)
هر چی بود و نبود رفت رو هوا
peyman.2012
04-23-2016, 09:32 PM
سیستم ویندوزش پرید
یکی از هاردهای خوب بازار هم به ما وفا نکرد(sm25)
هر چی بود و نبود رفت رو هوا
ای داد
پس وضعیت وخیمی بوده (sm25)
Farbod-7
04-23-2016, 09:35 PM
ای داد
پس وضعیت وخیمی بوده (sm25)
اره چند شبانه روز تلاش کردم تا درست شد (sm120)
ایرادای عجیب و غریب توش به وجود میومد
peyman.2012
04-23-2016, 09:46 PM
فربد جان منو واسه شام صدا میزنن
ببخشید دیگه امشب نمیرسم بیام
فعلا تا یه فرصت دیگه ..(sm176)
Farbod-7
04-23-2016, 09:50 PM
شبت خوش(sm10)
peyman.2012
04-23-2016, 09:51 PM
مرسی
شب تو هم به خیر (sm111)
Hosein333
04-24-2016, 02:25 AM
چطوری حسین جان؟
Nikos Vertis - Mi Mou Les ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عالی بود پیمان عزیز(sm127)
ali18
04-24-2016, 09:20 AM
از دوستان عزیز این تاپیک کسی ترانه ی " عطر و شبنم " شادمهر عقیلی رو با کیفیت بالا نداره؟
این ترانه ی زیبا در کاست " کویر " که شامل ترانه هایی با صدای خوانندگان مختلف بود به بازار آمد. نسخه ای که در آلبوم آنتیک وجود دارد اصلا کیفیت ندارد.
با سپاس (sm10)
Hosein333
04-24-2016, 03:38 PM
چطوری حسین جان؟
دمت گرم مرد چه اهنگی داره
هر چند وقت یکی معرفی کن(sm93)
hoohoo
04-25-2016, 12:50 PM
اززززززززززززززز یــــــــــــــــــــه ســــــــــــــااااالــــ ــــــــم بیــــــــــــش تـــــــــــــــر شـــــــــــــــــــــد (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
چــــــــــــــــــــــــ ی گوووشـــ بدمــــــــــــــــــــــ ــــ پـــــــــس ؟ (sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
اززززززززززززززز یــــــــــــــــــــه ســــــــــــــااااالــــ ــــــــم بیــــــــــــش تـــــــــــــــر شـــــــــــــــــــــد (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
چــــــــــــــــــــــــ ی گوووشـــ بدمــــــــــــــــــــــ ــــ پـــــــــس ؟ (sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
اه چرا همش اینجوری تایپ میکنی هلو ....... (sm178)
Hosein333
04-25-2016, 05:16 PM
(sm125)
masoud741
04-25-2016, 09:57 PM
اینجور ک بوش میاد ویدئو رفت واسه آخر این ماه یا اوایل خرداد
majid136
04-25-2016, 11:42 PM
از دوستان عزیز این تاپیک کسی ترانه ی " عطر و شبنم " شادمهر عقیلی رو با کیفیت بالا نداره؟
این ترانه ی زیبا در کاست " کویر " که شامل ترانه هایی با صدای خوانندگان مختلف بود به بازار آمد. نسخه ای که در آلبوم آنتیک وجود دارد اصلا کیفیت ندارد.
با سپاس (sm10)
سلام
بالاترین کیفیتی که داشتم
masoud741
04-26-2016, 03:08 PM
زمان پخش ویدئو 30 اردیبهشت (sm118)